Το ματς του Ολυμπιακού έχει τελειώσει και ανοίγω τα αθλητικά site για να διαβάσω και εγώ ο ανίδεος για το τι έφταιξε πάλι και ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος απ'την Μόσχα αναζητώντας πλέον νίκη πάση θυσία στη Βαρκελώνη σε 2 εβδομάδες, για να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Διαβάζοντας λοιπόν τι να δω;
Αδέρφια στα όπλα.
Μας σφάζουνε.
Ο Ιτούδης σαν άλλος Ταμερλάνος έστειλε τις ορδές του, καθοδηγούμενες από τον μέγα πολέμαρχο Ιερεθουέλο, να βιάσουν,να ανασκολοπήσουν, να κάψουν και να σκυλέψουν τον δύσμοιρο Ολυμπιακό που επί ίσοις όροις προφανώς και θα είχε συντρίψει την CSKA, η οποία εδώ που τα λέμε είναι και εύκολο θύμα έτσι, έχει και ψυχολογικά μην το ξεχνάμε αυτό.
Φταίει η διαιτησία λοιπόν.
Ο Ολυμπιακός παίζει με έναν ψηλό και έναν Άβερελ αλλά φταίει η διαιτησία.
Ο Ολυμπιακός παίζει με ένα 4άρι που παίζει και 5άρι με το στανιό και φτύνει αίμα μόνο του απ'την αρχή της χρονιάς με back up 2 παίχτες επιπέδου Λαυρίου αλλά φταίει η διαιτησία.
Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή τον βοηθό του Γιαννάκη και του Καζλάουσκας που επιμένει να παίζει αλλαγές σε όλα τα σκριν και έχει φτιάξει και γαμώ τις άμυνες εκτός και αν τύχει να παίξει με καμιά ομάδα που ξέρει να διαβάζει υποτυπωδώς τα μαρκαρίσματα οπότε σου ρίχνει 84 (Ρεάλ) ή 92 (cska) πόντους στο κεφάλι, αλλά φταίει η διαιτησία.
Ο Ολυμπιακός έχει το πιο γελοίο ιατρικό team στην Ευρώπη αλλά φταίει η διαιτησία.
Ο Ολυμπιακός αφήνει όλους τους ανταγωνιστές του να προσπαθούν να επηρεάσουν την διαιτησία (Ιτούδης, Μάνος Παπαδόπουλος) ο ίδιος κάνει πως δεν τρέχει τίποτα και όταν τον σφάζουν, του φταίει η διαιτησία.
Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σήμερα μετά από αλλαγές στην άμυνα με τον Σπανούλη στον Κουρμπάνοφ και τον Παπαπέτρου στον Χάινς και φταίει η διαιτησία.
Ο Ολυμπιακός έχει βαφτίσει τριάρι τον Στρόμπερι και του φταίει η διαιτησία.
Το χειρότερο απ'όλα είναι η δήλωση του Τόμιτς. ''Το παιχνίδι δεν χρειάζεται μεγάλη μπασκετική ανάλυση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις αποφάσεις των διαιτητών με τις 35 βολές που έδωσαν στην ΤΣΣΚΑ. ''
Μάλιστα.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όταν ασχολούμασταν τόσο πολύ με την διαιτησία ο Παναθηναικός κέρδιζε χαλαρά το πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα κάναμε τουρνέ ως τον Μάρτη και αυτό ήταν.
Ας το πάρουμε αλλιώς μάγκες γιατί κάτι μου λέει πως στη Βαρκελώνη θα μας σφάξει η διαιτησία.
Για μια ελαφρώς πιο λεπτομερή περιγραφή, με βίντεο, φωτογραφίες και στατιστικά, εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2016/02/blog-post_13.html