Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δηλώσεις Ζουκάουσκας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Air Kef
Οι πρώτες δηλώσεις του νέου σεντερ τηε ομάδας:


«Όταν η Ούλκερ μας ενημέρωσε ότι δεν μας υπολογίζει τη νέα χρονιά (σ.σ. μαζί με τον Στομπέργκας) ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για την πρόταση του Ολυμπιακού. Ο Γιόνας Καζλάουσκας με πήρε τηλέφωνο και μέσα σε λίγα λεπτά είχα αποφασίσει για τη νέα μου ομάδα», δήλωσε το «χταπόδι» και συνέχισε: «Του το έλεγα συνέχεια όλο αυτό τον καιρό, ότι τη νέα χρονιά θα παίξω για αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση της FIBA γιατί αυτό ήταν το δίκιο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα. Ο κόουτς είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και όσες φορές δουλέψαμε μαζί, πάντα πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Έχουμε κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια μαζί με τον κόουτς και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουμε και με τον Ολυμπιακό. Μου έχει πει ότι γίνεται μια προσπάθεια να χτιστεί μια ομάδα από την αρχή κι αυτό με ενθουσιάζει».


Καλή Δύναμη Εουρέλιους!!! smile.gif
dizzy_fingers
Μόνο βάζε την πηγή των ειδήσεων από όπου τις παίρνεις γιατί 1) δεν είναι σωστό και 2) αν κάποιος περίεργος έχει όρεξη να μας κυνηγήσει μπορεί να το κάνει με αφορμή αυτό. wink.gif
Air Kef
Έχεις δίκιο dizzy..Η πηγή είναι το sportnet.gr . biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.