Μα καλα ειστε σοβαροι Anaz και Consultant ...??Καθεστε και τρωγεσται μεταξυ σας για εμμονες κτλ κτλ
Τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα ...
Οι ομαδα εχει καλους παικτες .. ατομικα οι περισσοτεροι ειναι υψηλου επιπεδου ...
η ομαδα ομως δεν εχει συνολο ... δεν εχει προσανατολισμο .. δεν εχει μεταλο
και γι αυτο ευθυνεται ο προπονητης , η προπονηση που κανει (πραγματικα μηδαμινη ..φαινεται απο τους τραυματισμους και το μπασκετ που παιζουμε) ...και οτι οι παικτες πλεον δεν γουσταρουν να παιξουν για τον coach τους .. που παλι αυτος ευθυνεται με τη συμπεριφορα του ..και την κακη διαχειρηση
Φυσικα ο μονος υπαιτιος δεν ειναι ο Πινι .. μην τα ισοπεδωνουμε ολα ..
Θ γραψω τωρα και μερικα που μου ερχονται για διαφορους παικτες ..
Προσωπικα πιστευω ...
@@Γκρηρ - λαθος θεση ..και λαθος οδηγιες του δινονται .. πολυ καλος παικτης ..αλλα θελει καθαρο οργανωτη μαζι ..αρκετα επιπολαιος ..αλλα αυτο διορθωνεται (αποψη μου ειναι οτι πρεπει να μεινει και του χρονου με την προυποθεση οτι θα εχει εναν καλο καθαρο ασσο διπλα του ... τον πιστευω πολυ, θελει τον Μεσινα του ο Λιν
)
@@Γουντς - Τρομερα προσοντα ..αλλα δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες μας ..ισως ειναι νωρις ακομα .. δεν ξερω ..ομως συνηθως ενας παικτης με τοσες περγαμηνες πιανει ευκολοτερα .. αρκετα μαλθακος και μεχρι αηδειας παικτης ρυθμου ... δεν τον εκμηδενιζω γιατι εχει τα προσοντα να μας κανει να τον θαυμαζουμε ..αλλα νομιζω οτι το μπασκετικο στυλακι της Ευρωπης μαλλον δεν του ταιριαζει .. μακρι να διαψευστω γιατι τον γουσταρω ( ? )
@@Τζακσον - Οτι καλο κανει στην επιθεση το χαλαει στην αμυνα ... δεν γινεται να βγαζει πρωτο σκορερ καθε φορα τον αντιπαλο ψηλο ... αν ο Σοφο ηταν οκ ..νομιζω οτι ο Μαρκ θα επαιζε πολυ καλα στον θρυλο με το 20λεπτακι του .. τωρα ομως μπαζει πολυ με αυτον η ομαδα (εγω δεν θα τον κραταγα του χρονου ..εκτος κι αν βγαλει καποιο κοινοτικο ..εκει κατι γινεται)
@@Βασιλοπουλος - ρε τρελε γιατι τοοοοσσσοοο μα τοοοσσοο χαλια φετος ???
Φταινε οι τραυματισμοι ,φταιει και οτι σε εχουν πρηξει με το που θα παιζεις ... φταιει ισως οτι τα φορτωσες λιγο και στον κοκορα
(δεν εχουμε την πολυτελεια ωστε να μην ανανεωσει ..αναγκαιο το να συνεχισει την καριερα του στην ομαδα)
@@Μπουρουσης - Γιαααααααανννννηηηηη ...σου πηραν τα μυαλα τα σκερτσακια ρε Γιαααανννννηηηηηη!!!!!Τα φορτωσε στον κοκορα κι αυτος ...Αν ειναι δυνατον 2,12 ψηλος να καθεται και να βαραει τριποντακια .... 2 χρονια λεμε να μαθει να παιζει με την πλατη και ουδεμια βελτιωση ... αντε να βρεις ποιος φταιει τωρα σ αυτο .. και ο Πινι και ο ιδιος κτλ κτλ
@@Μαυροκεφαλιδης - Συνεχισε την καλη και οργανωμενη δουλεια Λουκα .. θα ανταμοιφθεις συντομα
@@Τεοντοσιτς - Οχι ακομα ... σε λιγο ..!!! θελει εναν προπονητη οδηγο .. οχι τον Πινι ... τον Ζελικο,τον Μεσινα,τον Ιβανοβιτς
@@Μπλακνευ - Καλη παρουσια ( δεν νομιζω να μεινει το καλοκαιρι .. γιατι οι θεσεις των ξενων θα χρειαστει να δοθουν σε πρωτοκλασσατους ξενους παικτες απο τη στιγμη που οι καλοι Ελληνες δεν θα ειναι διαθεσιμοι )
Αν μου ερθει κατι αλλο θα γραψω