Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Ευρωλίγκα 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Warrior
QUOTE(NBAer @ Jan 25 2008, 00:21 ) *
Thanks αλλα λεω να μην σε βαλω σε κοπο να αναλυεις τις επιπτωσεις αυτου του γεγονοτος στην κληρωση και την διαδικασια της κληρωσης σε σχεση με τα γκρουπ δυναμικοτητας και θα παω να το βρω μονος μου.... biggrin.gif

Αλλα ξεχασα! FIBA ειναι αυτη, πως να βρεις κατι? shot.gif Μπορει καποιος να μου δωσει κανα λινκ με το πως γινεται η κληρωση σχετικα με γκρουπ δυναμικοτητας κλπ?
Βρηκα το http://www.euroleague.net/competition/format αλλα δεν λεει τιποτα. Κλασικα....

FIBA sucks! shot.gif shot.gif

Mεχρι το Σ/Κ παντως θα υπαρχουν τα πιθανα σεναρια σε ολους τους ομιλους,αν δεν βαριεσαι να περιμενεις!! smile.gif
spysta
68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
theov
Μια από τα ίδια για τον Ολυμπιακό σήμερα... 68.gif 68.gif 68.gif
Igor
Kολπο του Γκερσον ειναι για να βγαλει απο τη μεση μετα στο Τοπ 16 τις καλες ομαδες...
Consultant
Καταρχιν,at the end of the day,στη χρονικη περιοδο που βρισκομαστε η ''πανωλεθρια'' αυτη μονο (παρα) πολυ καλο θα κανει,ακρεφνος καλο ομως.

-Τι γινεται με τον Γκριρ,1 καλαθι,ενα αστοχο σουτ,1 καλαθι απο τον αντιπαλο του+ενα αβιαστο λαθος;Μετρησα καλα;Eιναι η δεν ειναι αυτη η συνεισφορα του ανα λεπτο στα κρισιμα σημεια του παιχνιδιου;

-Συμφωνω ακραδαντα οτι μονο κακο θα κανει εαν φυγει ο Γκερσον αυτη τη στιγμη.Για ενα και μονο λογο ομως θα ηθελα να την κανει τωρα..Για να σταματησει να βαζει μεσα τον Τζακσον,τον Mister χανω ολα τα ριμπαουντ aka ''ειμαι το παραλληλο συμπαν της Ανδρομεδας στην αμυνα''..Enough.

-Θα εδιωχνα παντελως τον Τζακσον αν ημουν προπονητης.Αρκετα με το παραμυθι της χαλιμας,δοξα τον Θεο μυαλο εχουμε και μετραμε 100% επακριβως τη συνεισφορα του και στις δυο πλευρες του γηπεδου.

-Θα εβαζα μεσα τον Τσακαλιδη και τον Μαυροκεφαλιδη+θα τους ανεθετα την θεση του Σεντερ.Θα τους εβαζα μεσα,οχι μεσα αλα 2 λεπτα καθε τρια παιχνιδια..Θα τους ειχα μεσα στο κολπο,οχι ντεφορμε,εκτος τοπου και χρονου+ρακους ψυχολογικα!!Αντε γιατι πολυ το κουρασαμε.Οσο για τον Γουντς,δεν θα του ξεσκιζα την ψυχολογια μεσα εξω στην Α1.Γουντς-Γκριρ+τελος.Τι δουλεια εχει ο Ολυμπιακος με το διαστημα;

-Και εαν ο Γκριρ μου εκανε τις τσαπατσουλιες που κανει και δεν εδινε πασες στους ελευθερους παιχτες θα του εκοβα το χερι.Αλλο το free basketball και αλλο το disaster ohe.

-Kυριοι,επιτελους παρτε πρωτοβουλιες τωρα που προλαβαινουμε.Κυριοι Αγγελοπουλοι that is.
xoxli44
Μηπως ο Ολυμπιακος θελει προπονητη?
PARISINOS
Kυριοι,επιτελους παρτε πρωτοβουλιες τωρα που προλαβαινουμε.Κυριοι Αγγελοπουλοι that is.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν προλαβαινει πλεον ο Ολυμπιακος.

Βγαινοντας τριτος σημαινει οτι θα εχει στον ομιλο του 2 εκ των λιετουβος , μακκαμπι, ουνικαχα, ρεαλ και μπαρτσα.
με τις εμφανισεις του ως τωρα εκτος εδρας, μεχρι και χωρις τραυματισμους, εδειξε οτι δεν κερδιζει καμια απο αυτες τις ομαδες ενω πολυ πιθανο να χασει και απο τον τεταρτο του ομιλο, τον αδυνατο θεωρητικα , δηλαδη εφες, πατιζαν η ρομα.
prezakias4
ΔΙΑΦΩΝΩ ΧΟΧΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΠΗΝΙ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΑΙ Η ΖΑΛΓΗΡΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΖΑΛΓΗΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΣΕ ΝΙΚΑΝΕ ΕΤΣΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 5 ΦΟΡΑΣ Η ΖΑΛΓΗΡΗΣ. 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
NBAer
QUOTE(PARISINOS @ Jan 25 2008, 00:34 ) *
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν προλαβαινει πλεον ο Ολυμπιακος.

Δεν ειναι θεμα προλαβαινει δεν προλαβαινει, απλα να σοβαρευτει χρειαζεται και ειναι πολυ καλυτερος(σαν υλικο και μονο δυστυχως) απο Λιετουβος, Μακαμπι, Μαλαγα και απλα καλυτερος ή ισος anyway με Μπαρτσα και Ρεαλ. Οποτε ολα ειναι στο χερι του....

Βγαινοντας τριτος σημαινει οτι θα εχει στον ομιλο του 2 εκ των λιετουβος , μακκαμπι, ουνικαχα, ρεαλ και μπαρτσα.

Εδω εννοεις 4ος ή 5ος?
PARISINOS
QUOTE(NBAer @ Jan 24 2008, 23:40 ) *
Δεν ειναι θεμα προλαβαινει δεν προλαβαινει, απλα να σοβαρευτει χρειαζεται και ειναι πολυ καλυτερος(σαν υλικο και μονο δυστυχως) απο Λιετουβος, Μακαμπι, Μαλαγα και απλα καλυτερος ή ισος anyway με Μπαρτσα και Ρεαλ. Οποτε ολα ειναι στο χερι του....
Εδω εννοεις 4ος ή 5ος?

Ναι τεταρτος συγγνωμη.

Οντως γεγονος ειναι οτι το θεμα ειναι να σοβαρευτεις, αλλα οσο να ναι και να σοβαρευτεις, δεν αποκλειεις ετσι ευκολα τη λιετουβος , τη μακκαμπι, τη ρεαλ η την μπαρτσα , ομαδες με ιστορια , παραδοση και χαρακτηρα μεγαλης ομαδας( ισως λιγο λιγοτερο η λιετουβος ), που δεν ταιριαζουν και στον ΟΣΦΠ ( παιζουν κοντρολ μπασκετ, βασιζονται στν αμυνα, παιζουν οργανωμενα και κυριως εχουν πολυ δυνατη εδρα) με εξαιρεση τη μακκαμπι.
sherman
Υπαρχει περιπτωση να πεσει με τον ΠΑΟ στο top16?
lakersdynasty
QUOTE(sherman @ Jan 25 2008, 01:02 ) *
Υπαρχει περιπτωση να πεσει με τον ΠΑΟ στο top16?

Oχι..εκτος αν ειναι πια τοσοι πολλοι οι περιορισμοι με τις ομαδες απο την ιδια χωρα και μας κατσει ετσι..αλλα δυσκολο.

Ο ΟΣΦΠ τωρα ειναι αξιος της μοιρας του. Τους βλεπω να κερδιζουν στο ΣΕΦ τον ΠΑΟ ΑΝ τα καταφερουν και να πανυγιριζει ο Γκερσον οτι εσωσε την χρονια!

Και εις ανωτερα...τιποτα αλλο...
xoxli44
QUOTE(prezakias4 @ Jan 24 2008, 22:37 ) *
ΔΙΑΦΩΝΩ ΧΟΧΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΠΗΝΙ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΑΙ Η ΖΑΛΓΗΡΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΖΑΛΓΗΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΣΕ ΝΙΚΑΝΕ ΕΤΣΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 5 ΦΟΡΑΣ Η ΖΑΛΓΗΡΗΣ. 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

Το οτι η ομαδα ειναι ασοβαρη ποιος φταιει?Ποιος δεν μπορει να τους κουμανταρει?Ποιος διαλεγει ποιος θα παιξει?Αν ειναι καλος προπονητης πρεπει να το δειξει αμεσα γιατι τα περιθωρια στενευουν σε ευρωπη.
rankin
Ακόμα μια σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση για την ομάδα του Πίνχας! Για ακόμα μια φορά το στοιχείο της έκπληξης δεν εμφανίστηκε αφού, όπως όλοι θα περίμεναν, η ομάδα έχασε και πάλι... Αρχίζω να πιστεύω ότι η νίκη στην Μπολόνια ήταν συμπτωματική! Η μεγαλύτερη ευθύνη του Γκέρσον -εάν θέλουμε να καταλογίσουμε ευθύνες- δεν είναι η τραγική εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό, αλλά η λάθος επιλογή ξένων και κυρίως η τραγική επιλογή του να βαφτίσει τον Γκριρ παίχτη των 1.5 εκατομμυρίων και να του δώσει την μπαγκέτα της ομάδας. Με τέτοιον "μαέστρο" η ορχήστρα θα είναι πάντα ξεκούρδιστη και παράφωνη. τέλος!!!
Anaz
Consultant η εμμονη σου με τον Γουντς ρε φιλε γινεται κουραστικη.. Δεν μπορει να φταινε ΟΛΟΙ οι αλλοι εκτος απο τον ιδιο,που κουτουλαει κ δεν μπορει να δωσει μια πασα στα 2 μετρα. Κατακρινεις τον Γκριρ (που στη τελικη μεσα σε ολα τα στραβα του κ τις ατομιστιες του,εσωσε κ τη διαφορα) κ τον Τζακσον για το σημερινο, κ του Γουντς του φταιει οτι ο Πινι τον εχει στεναχωρεσει που του παιρνει τη θεση απο την Α1?? Αχου,τον κακομοιρη.. Τι να πω πια..? Ποιος ειχε πει ενα σχολιο για τα αρκουδακια του Γουντς??Τρομερα πετυχημενο..

Μου κανει ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση που μετα το σημερινο στεκεστε στην αγωνιστικη συμπεριφορα κ την αποδοση του Γκριρ!Πραγματικα τρομερη εντυπωση.. blink.gif

Ο Πινι φοβαμαι οτι το'χει χασει το παιχνιδι με τους παιχτες,κι αυτο ειναι ΟΤΙ χειροτερο!! Εχει χασει παντελως την εμπιστοσυνη των παιχτων οι οποιοι φαινεται καθαρα στο βλεμμα τους να τα εχουν φορτωσει κ να μην ενδιαφερονται καθολου.. Κι αυτο ειναι οτι χειροτερο κ δεν ξερω πως μπορει να αλλαξει.Η ομαδα παραπαιει ψυχολογικα,στα αποδυτηρια επικρατει φοβερη μουρμουρα κ συντομα προβλεπω να εχουμε κ επεισοδεια αφου οι σχεσεις ειναι σε περιεργο σημειο.. Δεν θελω να αναφερθω μεμονωμενα αλλα ειναι φανερο οτι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οι παιχτες εχουν χασει το κινητρο τους! Δεν με ενοχλησε τοσο ούτε η ηττα,ουτε η εμφανιση οσο το να βλεπω αυτο το θεαμα, ακριβοπληρωμενους παιχτες σε μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο και με μια υποδειγματικη διοικηση, να καθονται να παρακολουθουν με απαθεια την Ζαλγκιρις να τους διασυρει.. Νομιζω οτι πλεον πρεπει να μιλαμε σοβαρα για αντικατασταση του προπονητη απο τωρα.. Ισως ειναι καλυτερα να αναλαβει ο Σφαιροπουλος μεχρι το τελος της χρονιας..
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Jan 25 2008, 01:57 ) *
Νομιζω οτι πλεον πρεπει να μιλαμε σοβαρα για αντικατασταση του προπονητη απο τωρα.. Ισως ειναι καλυτερα να αναλαβει ο Σφαιροπουλος μεχρι το τελος της χρονιας..

+1 για τον Σφαιροπουλο.

Ξερει και την ομαδα καλα και οι παικτες θε περνουν οδηγιες απο καποιον που εκτιμουν και ειναι μαζι τους καιρο.

Καλητερα απο το να ερθει κανενας απιθανος και να ψαχνονται ολοι απτην αρχη.
Consultant
Consultant η εμμονη σου με τον Γουντς ρε φιλε γινεται κουραστικη.. Δεν μπορει να φταινε ΟΛΟΙ οι αλλοι εκτος απο τον ιδιο,που κουτουλαει κ δεν μπορει να δωσει μια πασα στα 2 μετρα. Κατακρινεις τον Γκριρ (που στη τελικη μεσα σε ολα τα στραβα του κ τις ατομιστιες του,εσωσε κ τη διαφορα) κ τον Τζακσον για το σημερινο, κ του Γουντς του φταιει οτι ο Πινι τον εχει στεναχωρεσει που του παιρνει τη θεση απο την Α1?? Αχου,τον κακομοιρη.. Τι να πω πια..? Ποιος ειχε πει ενα σχολιο για τα αρκουδακια του Γουντς??Τρομερα πετυχημενο..

Μου κανει ΤΡΟΜΕΡΗ εντυπωση που μετα το σημερινο στεκεστε στην αγωνιστικη συμπεριφορα κ την αποδοση του Γκριρ!Πραγματικα τρομερη εντυπωση.. blink.gif

-Εμμονες εχει ο καθενας,το εαν εγω εχω εμμονη με τον Γουντς ο καθενας αναλογα με το iq του το αντιλαμβανεται οπως μπορει.Αλλωστε τα λεφτα που θα παρω τελος του μηνα αν ο Γουντς παιξει λιγο παραπανω με αναγκαζουν να εχω εμμονες με τον καθε Γουντς,δεν μπορω παρα να σεβαστω τη σκεψη σου.

-Και εσυ εχεις γινει φοβερα κουραστικος με τον Γκριρ,μπηκε μεσα εκανε 5 λαθη,πηρε τη διαφορα η Ζαλγκιρις και μετα πρεπει να του κανουμε και αγαλμα που το Ζαλγκιρακι μας διελυσε μονο με 15 ποντους. 77.gif Ελεος!!
jimol34
Η αλήθεια είναι ότι με τον Πίνι δεν πάει άλλο πλέον. Δεν έφυγε το καλοκαίρι επειδή σε μια χρονιά που η ομάδα σερνόταν, κατάφερε να την αναστήσει στους τελικούς όπου και κόντραρε στα ίσα τον ΠΑΟ(φυσικά στην αρχή της περσινής σεζόν η ομάδα είχε θέσει ως στόχο της την κατάκτηση και των τριών τίτλων). Φέτος με ακόμα καλύτερο υλικό, έχουμε φτάσει Ιανουάριο μήνα να παλεύουμε για την 4η θέση των ομίλων, ενώ στο πρωτάθλημα έχουμε κάνει τα αυτονόητα. Φυσικά υπάρχει και η δικαιολογία των τραυματισμών αλλά ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε η συχνότητά τους δεν είναι τυχαία. Τέλος, η ομάδα δεν έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στον τρόπο που αγωνίζεται. Μου αρέσει και εμένα να βλέπω ένα στυλ μπάσκετ που να αφήνει τους παίκτες να παίρνουν πρωτοβουλίες αλλά για να είναι πετυχημένο πρέπει να γίνεται μέσα από κάποια συστήματα(όσο για την ανύπαρκτη άμυνά μας, τι να πω). Συμφωνώ με τον Anaz ότι πλέον ο Πίνι έχει χάσει τους παίκτες. Η αλλαγή προπονητή είναι πλέον απαραίτητη. Δεν αμφισβητώ τα όσα έχει πετύχει στο παρελθόν ο Πίνι, δυστυχώς όμως απ'ότι φαίνεται δεν κατάφερε να κολλήσει στον Ολυμπιακό.
Anaz
Καλα.. το αφηνω λοιπον στο iq του καθενος να κρινει αν εχεις εμμονη η οχι με τον Γουντς..

Εμμονη με τον Γκριρ??Απο που το διαπιστωσες αυτο?? blink.gif
Εξ'αρχης ειχα τονισει οτι αν κερδισει το στοιχημα ο Πινι να τον ενταξει στην ομαδα με εναν συγκεκριμενο ρολο αυτος ο παιχτης μπορει να αποδειχτει εξαιρετικα χρησιμος λόγω της ικανοτητας του στην δημιουργια. Αν οχι,τοτε θα κανει περισσοτερο κακο,παρα καλο.. Σημερα με λυπη μου διαπιστωσα να συμβαινει παλι το 2ο, παρα τους 29 ποντους του, οπως γινεται απο τοτε που γυρισε..!
Δεν ξερω αν φταιει ο ιδιος που δεν μπορει να προσαρμοστει, ή η διαχειριση του Πινι, αλλα ειναι δυστηχως μια πραγματικοτητα την οποια εθιξα και πιο πανω -"μεσα σε ολα τα στραβα του κ τις ατομιστιες του"- και εσυ (εσκεμμενα η απο λαθος κατανοηση??) παρερμυνευσες.
Αλλα το να θεωρουμε αυτον, τον κυριο υπευθυνο για το σημερινο φιασκο, το θεωρω τουλαχιστον εξαιρετικα κοντοφθαλμο,που μας αποπροσανατολιζει απο τους πραγματικους υπαιτιους..
xoxli44
Το μονο καλο που εχει προσφερει ειναι αξιοπρεπεις εμφανισεις με τον Παο τιποτα αλλο...
rchos
νομιζω οτι ειναι εντελως λαθος αυτο που γινεται σημερα απο καποιους.η προσπαθεια να ριχτει το φταιξιμο σε συγκεκριμενους παιχτες.το χαλι το σημερινο (και οχι μονο) βαραινει εξισου ολους τους παιχτες.οπως φυσικα βαραινει πανω απο ολα τον προπονητη.δεν μπορει βεβαια να φταιει ο προπονητης οταν 2 παιχτες δεν μπορουν να αλλαξουν πασα στα 2 μετρα αμαρκαριστοι.η τουλαχιστον οχι μονο ο προπονητης.
δεν θα πω τα κλασικα να φυγει ο γκερσον ηδη απο χτες αν γινεται καθοτι οπως εχω ξαναπει πιστευω οτι ολοι πρεπει να κρινονται στο τελος.φυσικα αν φυγει δεν θα στεναχωρηθω κιολας και αυτος μου εχει δωσει αυτο το δικαωμα.προπονητης λεω να φυγει μεσα στην χρονια μονο οταν το προβλημα σε μια ομαδα ειναι προβλημα στο κλιμα και στις σχεσεις προπονητη παιχτων.περσι που ειχαν πεσει καποια περιστατικα στην αντιληψη μου ειχα πει να φυγει ο γκερσον αμεσα.φετος δεν εχωκατι απτο ακομη για να πω κατι τετοιο.μεχρι στιγμης το προβλημα που ειναι φανερο ειναι καθαρα αγωνιστικο οποτε ακομη και τωρα πεπει να δωθει στον γκερσον χρονος.οσο το δυνατον περισσοτερος γινεται!
το κακο απο δω και περα ειναι οτι η κατασταση περναει σε αλλα επιπεδα.η ανοχη πλεον του κοσμου ειναι μηδαμινη και φαινεται καποια πραγματα να ειναι σαν τεντςμενη κλωστη ετοιμη να σπασει.πλεον προσδοκω ανασταση νεκρων αλλα αμεσα!

Υ.Γ. δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποια ατομα μεσα στο φορουμ που διαρκως ειναι προκλητικα με οποιονδηποτε εχει διαφορετικη αποψη απο αυτους η κριτικαρει καποια αποψη τους επιτρεπετε να συνεχισουν να το κανουν αυτο!
lakersdynasty
QUOTE(rchos7 @ Jan 25 2008, 03:00 ) *
προπονητης λεω να φυγει μεσα στην χρονια μονο οταν το προβλημα σε μια ομαδα ειναι προβλημα στο κλιμα και στις σχεσεις προπονητη παιχτων.περσι που ειχαν πεσει καποια περιστατικα στην αντιληψη μου ειχα πει να φυγει ο γκερσον αμεσα.φετος δεν εχωκατι απτο ακομη για να πω κατι τετοιο.

Παρεξήγηση Γκέρσον-Τζάκσον
Τάσος Μαγουλάς

Ο αγώνας στο Κάουνας δεν πήγαινε καλά για τον Ολυμπιακό (η Ζαλγκίρις είχε τα ηνία) και κατά τη διάρκειά του η ένταση στον πάγκο δεν έλειψε.

Αυτή μεταφράστηκε σε ένα φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχε ο Πίνι Γκέρσον με τον Μαρκ Τζάκσον κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής.

Ο Αμερικάνος σέντερ δεν δέχθηκε τις παρατηρήσεις του Ισραηλινού τεχνικού και ακολούθησε έντονος αλλά σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο άνδρών.

rolleyes.gif
spysta
Μα καλα ειστε σοβαροι Anaz και Consultant ...??Καθεστε και τρωγεσται μεταξυ σας για εμμονες κτλ κτλ 68.gif
Τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα ...
Οι ομαδα εχει καλους παικτες .. ατομικα οι περισσοτεροι ειναι υψηλου επιπεδου ...
η ομαδα ομως δεν εχει συνολο ... δεν εχει προσανατολισμο .. δεν εχει μεταλο
και γι αυτο ευθυνεται ο προπονητης , η προπονηση που κανει (πραγματικα μηδαμινη ..φαινεται απο τους τραυματισμους και το μπασκετ που παιζουμε) ...και οτι οι παικτες πλεον δεν γουσταρουν να παιξουν για τον coach τους .. που παλι αυτος ευθυνεται με τη συμπεριφορα του ..και την κακη διαχειρηση

Φυσικα ο μονος υπαιτιος δεν ειναι ο Πινι .. μην τα ισοπεδωνουμε ολα ..
Θ γραψω τωρα και μερικα που μου ερχονται για διαφορους παικτες ..
Προσωπικα πιστευω ...
@@Γκρηρ - λαθος θεση ..και λαθος οδηγιες του δινονται .. πολυ καλος παικτης ..αλλα θελει καθαρο οργανωτη μαζι ..αρκετα επιπολαιος ..αλλα αυτο διορθωνεται (αποψη μου ειναι οτι πρεπει να μεινει και του χρονου με την προυποθεση οτι θα εχει εναν καλο καθαρο ασσο διπλα του ... τον πιστευω πολυ, θελει τον Μεσινα του ο Λιν tongue.gif )
@@Γουντς - Τρομερα προσοντα ..αλλα δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες μας ..ισως ειναι νωρις ακομα .. δεν ξερω ..ομως συνηθως ενας παικτης με τοσες περγαμηνες πιανει ευκολοτερα .. αρκετα μαλθακος και μεχρι αηδειας παικτης ρυθμου ... δεν τον εκμηδενιζω γιατι εχει τα προσοντα να μας κανει να τον θαυμαζουμε ..αλλα νομιζω οτι το μπασκετικο στυλακι της Ευρωπης μαλλον δεν του ταιριαζει .. μακρι να διαψευστω γιατι τον γουσταρω ( ? )
@@Τζακσον - Οτι καλο κανει στην επιθεση το χαλαει στην αμυνα ... δεν γινεται να βγαζει πρωτο σκορερ καθε φορα τον αντιπαλο ψηλο ... αν ο Σοφο ηταν οκ ..νομιζω οτι ο Μαρκ θα επαιζε πολυ καλα στον θρυλο με το 20λεπτακι του .. τωρα ομως μπαζει πολυ με αυτον η ομαδα (εγω δεν θα τον κραταγα του χρονου ..εκτος κι αν βγαλει καποιο κοινοτικο ..εκει κατι γινεται)
@@Βασιλοπουλος - ρε τρελε γιατι τοοοοσσσοοο μα τοοοσσοο χαλια φετος ??? 68.gif Φταινε οι τραυματισμοι ,φταιει και οτι σε εχουν πρηξει με το που θα παιζεις ... φταιει ισως οτι τα φορτωσες λιγο και στον κοκορα
(δεν εχουμε την πολυτελεια ωστε να μην ανανεωσει ..αναγκαιο το να συνεχισει την καριερα του στην ομαδα)
@@Μπουρουσης - Γιαααααααανννννηηηηη ...σου πηραν τα μυαλα τα σκερτσακια ρε Γιαααανννννηηηηηη!!!!!Τα φορτωσε στον κοκορα κι αυτος ...Αν ειναι δυνατον 2,12 ψηλος να καθεται και να βαραει τριποντακια .... 2 χρονια λεμε να μαθει να παιζει με την πλατη και ουδεμια βελτιωση ... αντε να βρεις ποιος φταιει τωρα σ αυτο .. και ο Πινι και ο ιδιος κτλ κτλ
@@Μαυροκεφαλιδης - Συνεχισε την καλη και οργανωμενη δουλεια Λουκα .. θα ανταμοιφθεις συντομα 41.gif
@@Τεοντοσιτς - Οχι ακομα ... σε λιγο ..!!! θελει εναν προπονητη οδηγο .. οχι τον Πινι ... τον Ζελικο,τον Μεσινα,τον Ιβανοβιτς
@@Μπλακνευ - Καλη παρουσια ( δεν νομιζω να μεινει το καλοκαιρι .. γιατι οι θεσεις των ξενων θα χρειαστει να δοθουν σε πρωτοκλασσατους ξενους παικτες απο τη στιγμη που οι καλοι Ελληνες δεν θα ειναι διαθεσιμοι )

Αν μου ερθει κατι αλλο θα γραψω tongue.gif
Anaz
πιστευω οτι ολοι πρεπει να κρινονται στο τελος.φυσικα αν φυγει δεν θα στεναχωρηθω κιολας και αυτος μου εχει δωσει αυτο το δικαωμα.προπονητης λεω να φυγει μεσα στην χρονια μονο οταν το προβλημα σε μια ομαδα ειναι προβλημα στο κλιμα και στις σχεσεις προπονητη παιχτων.
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! Το θεμα ειναι οτι εγω διακρινω πλεον προβλημα στο κλιμα και τις σχεσεις μεταξυ παιχτων και προπονητη.. Δεν εχουν συμβει τιποτα ακραια περιστατικα απειθαρχιας (ακομα), αλλα το βλεπω στο αδιαφορο βλεμμα των παιχτων στο παρκε. Γιάυτο αρχιζω να σκεφτομαι το ενδεχομενο φυγης του μεσα στη χρονια.. Περιμενω μεχρι το ματς με τον Παο οπου ενδεχομενη νικη μπορει να συσπειρωσει το κλιμα και να δωσει λιγο πολυτιμο χρονο ζωης στην ομαδα,γιατι πραγματι βαδιζει σε τεντωμενο σχοινι,αφου οπως ειπες κ εσυ κ η απογοητευση και η κριτικη σταση των φιλαθλων ειναι ΠΑΡΑ πολυ εντονη,μετα ΚΑΙ τα περσινα.. Αν δεν γινει αυτο,τοτε νομιζω οτι θα αναγκαστουμε εκ των πραγματων να μιλησουμε σοβαρα για αντικατασταση προπονητη.. (για την ακριβεια αν τεθει τετοιο θεμα φυγης του Γκερσον, δεν θελω να υπαρξει αλλος αντικαταστατης μεχρι το τελος της χρονιας, απο τον Σφαιροπουλο!)

spysta αυτο προσπαθησα να θιξω στο ποστ μου,ισως αποτυχημενα.. οτι μετα το σημερινο δεν αξιζει να σταθουμε στις ατομικες αγωνιστικες ευθυνες καθε παιχτη.. Εξαλλου προσωπικα πολυ περισσοτερο με ενοχλησε η αδιαφορια καποιων παιχτων παρα η αποδοση ή η αγωνιστικη συμπεριφορα τους.
rchos
lakersdynasty τι ακριβως θα πει αυτο?
ευτυχως που ειχε και νευρα καποιος γιατι οπως ηδη ειπε ο αναζ πολυ χαλαρους τους ειδα εγω μετα απο τετοια ηττα!
lakersdynasty
Tιποτα...απλα εθιξα αυτο που ειπες. Και απο το συγκεκριμενο περιστατικο φενεται οτι υπαρχει ζητημα προπονητη παικτων. Αυτο μονο...
spysta
QUOTE(Anaz @ Jan 25 2008, 01:11 ) *
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! Το θεμα ειναι οτι εγω διακρινω πλεον προβλημα στο κλιμα και τις σχεσεις μεταξυ παιχτων και προπονητη.. Δεν εχουν συμβει τιποτα ακραια περιστατικα απειθαρχιας (ακομα), αλλα το βλεπω στο αδιαφορο βλεμμα των παιχτων στο παρκε. Γιάυτο αρχιζω να σκεφτομαι το ενδεχομενο φυγης του μεσα στη χρονια.. Περιμενω μεχρι το ματς με τον Παο οπου ενδεχομενη νικη μπορει να συσπειρωσει το κλιμα και να δωσει λιγο πολυτιμο χρονο ζωης στην ομαδα,γιατι πραγματι βαδιζει σε τεντωμενο σχοινι,αφου οπως ειπες κ εσυ κ η απογοητευση και η κριτικη σταση των φιλαθλων ειναι ΠΑΡΑ πολυ εντονη,μετα ΚΑΙ τα περσινα.. Αν δεν γινει αυτο,τοτε νομιζω οτι θα αναγκαστουμε εκ των πραγματων να μιλησουμε σοβαρα για αντικατασταση προπονητη.. (για την ακριβεια αν τεθει τετοιο θεμα φυγης του Γκερσον, δεν θελω να υπαρξει αλλος αντικαταστατης μεχρι το τελος της χρονιας, απο τον Σφαιροπουλο!)

spysta αυτο προσπαθησα να θιξω στο ποστ μου,ισως αποτυχημενα.. οτι μετα το σημερινο δεν αξιζει να σταθουμε στις ατομικες αγωνιστικες ευθυνες καθε παιχτη.. Εξαλλου προσωπικα πολυ περισσοτερο με ενοχλησε η αδιαφορια καποιων παιχτων παρα η αποδοση ή η αγωνιστικη συμπεριφορα τους.

Καταλαβα τι ηθελες να πεις ...
Πραγματικα σημερα η αδιαφορια μερικων παικτων ητανε τρομαχτικη .. δεν ξερω αν θυμασαι στο τελος ..που χαναμε 20 ποντους και ο Τζακσον εσκαγε κατι γελακια ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!! 68.gif 68.gif
Anaz
Ξεκινα να ετοιμαζεις 12αδες εσυ.. biggrin.gif
rchos
Tιποτα...απλα εθιξα αυτο που ειπες. Και απο το συγκεκριμενο περιστατικο φενεται οτι υπαρχει ζητημα προπονητη παικτων. Αυτο μονο...

βρε συ lakersdynasty αυτο που λεω ειναι οτι το σκηνικο αυτο με τον τζακσον και τον γκερσον δεν λεει τιποτα.αλοιμονο ρομπα γινεσαι ειναι δυνατον να μην νευριασεις λιγο?
το ανυσηχιτικο για το κλιμα στην ομαδα του ολυμπιακου αυτη τη στιγμη ειναι η απαθεια που αναφερει και ο αναζ.το βλεπεις στα ματια τους.ειδικα ορισμενων παιχτων που τους ξεραμε αλλιως!τωρα τους κοιτας και εχουν ενα αγελαδισιο βλεμμα σαν να ειναι καπου χαλαρα και να μην συμβαινει τπτ.ακομη ακομη και το οτι ο ματσε δεν επαιξε σημερα καθολου και ηταν με πολιτικα ενδεχεται να σημαινει πολυ περισσοτερα για ασχημο κλιμα στην ομαδα απο την εντονη συζητιση γκερσον-τζακσον.
Consultant
Καποια ατομα εδω μεσα γουσταρουν τσαμπουκα (και) παλι.
spysta
QUOTE(Anaz @ Jan 25 2008, 01:28 ) *
Ξεκινα να ετοιμαζεις 12αδες εσυ.. biggrin.gif

Ουουουουυ καλα εισσαι!!!!!!! smiley.gif smiley.gif
Εχω ξεκινησει ηδη!!!!!
captain charisma
μια απορια εχω... ο μπουρουσης θα μαθει ποτε να παιζει με πλατη η μπα?λιγο να προσπαθησει δεν μπορει?η βαριεται?το χει ρηξει στα τριποντακια απ οτι βλεπω και θελει να κλεψει λιγο απο τη δοξα του νοβιτσκι 68.gif 68.gif
rchos
μια απορια εχω... ο μπουρουσης θα μαθει ποτε να παιζει με πλατη η μπα?λιγο να προσπαθησει δεν μπορει?η βαριεται?το χει ρηξει στα τριποντακια απ οτι βλεπω και θελει να κλεψει λιγο απο τη δοξα του νοβιτσκι

η αληθεια ειναι οτι ενω δεν δοκιμαζε να παιξει καθολου με πλατη 2-3 παιχνιδια το εχει δοκιμασει μια δυο φορες με τραγελαφικα αποτελεσματα βεβαια!μπουρουσακα θελει και προπονηση για να το κανεις οταν δεν το ξες!οχι γιουργια και οτι βγει! evilmonkey.gif
AZ1980
O Ολυμπιακός κάνει μια αναμενόμενη (και λόγω πειραματικής αλλάγής αγωνιστικών προσανατολισμών, και λόγω τραυματισμών βασικών στελεχών του) κοιλιά. Σήμερα ούτως ή άλλως δεν είχε τύχη, δεν νομίζω πως η Ζαλγκίρις είναι ..."Ζαλγκιράκι", ίσα ίσα στην έδρα της είναι ομάδα εξαιρετική, με παίκτες ποιοτικότατους. Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνω πως, όσο ο Ολυμπιακός δε χάνει παιχνίδι στην Α1, βρίσκεται απολύτως εντός στόχων. Ο ουσιαστικός θανάσιμος κίνδυνος αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Γκέρσον δεν είναι άλλος από τον πανικό. Πρόκειται για μια νέα ομάδα, που δεν διαθέτει εμφυτευμένο το know how της αντιμετώπισης τέτοιων κρίσεων. Ειδικά χωρίς τον ηγέτη της στο παρκέ, και με τον μοναδικό οργανωτή της απορρυθμισμένο από τον προπονητή του και σχετικά ντεφορμέ.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Γκέρσον. Αν χάσει εκεί ο Ολυμπιακός, η σύγχυση θα εξαλείψει τις - πολύ καλές σε περίπτωση νίκης - πιθανότητές του να διεκδικήσει με αξιώσεις όσα μοιάζουν φέτος να αναλογούν στο πλούσιο υλικό του.
Air Kef
Ενα τεράστιο + στον ΑΖ1980 ειδικα για το "όσο ο Ολυμπιακός δε χάνει παιχνίδι στην Α1, βρίσκεται απολύτως εντός στόχων. Ο ουσιαστικός θανάσιμος κίνδυνος αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Γκέρσον δεν είναι άλλος από τον πανικό" wink.gif

+1 και σε Αναζ-spysta εκτος απο το τελευταιο του spysta:
Πραγματικα σημερα η αδιαφορια μερικων παικτων ητανε τρομαχτικη .. δεν ξερω αν θυμασαι στο τελος ..που χαναμε 20 ποντους και ο Τζακσον εσκαγε κατι γελακια ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!

Ο Τζακσον ετσι ειναι μεσα στο ματς.Ειτε κερδιζει 20,είτε χανει 20 γελάει και κανει πλακα με τους συμπαικτες του και τους αντιπαλους.
Προσωπικά με αφήνει ψιλοαδιάφορο,δν μου λεει κατι. smile.gif

Επισης θα ηθελα να πω σε καποιους φιλους του ΠΑΟ οτι η χαρά τους δν κρύβεται. tongue.gif

Η μονη αλλαγη που ισως χρειάζεται η ομαδα ειναι η αποχώρηση του Γκριρ,εκτός αν βρεθει τροπος να εγκλιματιστεί και να βρει ρόλο.
Μετά τον τραυματισμο του στο ματς με το Αιγάλεω η ομαδα αρχισε να παιζει πολυ καλο μπασκετ,ενω μετά την επιστροφή του, εχει γινει μπαχαλο.

Η προσαρμογή του βέβαια θέλει καποιο χρόνο και εξαρτάται και απο το αν ο ιδιος ειναι πρόθυμος να αφήσει την μπαγκέτα στον προπονητη του και να κανει αυτά που του ζητάει.

Είναι παικτάρα ο Λιν,αλλα δεν μπορει να βοηθήσει έτσι. bball.gif

Consultant,έλεος με τον Τζακσον και τον Τσακαλιδη!! biggrin.gif
Ο Τσακαλιδης ειναι τραυματίας εδω και κανα μηνα και μετα απο καθε αγώνα μπαινεις και λες οτι δν τον χρησιμοποιεί. blink.gif
Επισης, ελεος και με τους τσαμπουκαδες. wink.gif

Παιδια ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.

(Αν χασουμε στην Πυλαια θα αρχισω να χωνω κι εγω παντως tongue.gif laugh.gif )
rankin
Ποιος ειχε πει ενα σχολιο για τα αρκουδακια του Γουντς??Τρομερα πετυχημενο..

Νομίζω το copyright της συγκεκριμένης παρατήρησης ανήκει σε εμένα! laugh.gif
Ο Γουντς, άσχετα από τις όσες φήμες τον συνοδεύουν, δεν είναι κωλοπαιδαράς όπως ήταν ο μέγας Roy.. Μάλλον ένας soft τύπος είναι που κουβαλάει την τρέλα του σε κάποια θέματα, αλλά πάντα εκτός παρκέ! Μακάρι να είχε την τρέλα που είχε ο Roy μέσα στο παρκέ, αλλά δεν...

Για τον Γκριρ, τα είπα και πάλι. Λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση και σε λάθος ομάδα.. Μάλλον το ίδιο ισχύει και για τον Πίνι, για το πρόσωπο του οποίου η εμπιστοσύνη του κόσμου έχει αρχίσει πλέον και φθίνει επικίνδυνα..

Τώρα, για την αδιαφορία κάποιων παιχτών θα παρατηρήσω ότι η ομάδα ζει σε χαλαρούς ρυθμούς από την αρχή της σεζόν και χρειάζεται την έδρα και την φωνή του κόσμου για να πάρει μπροστά.. Όταν δεν υπάρχει αυτό, προφανώς υπάρχει ένα κλίμα χαβαλέ και χαλαρότητας που έχει ως αποτέλεσμα, 6 ήττες σε 7 εκτός έδρας παιχνίδια... Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα πάντως. Έτσι, για να δούμε αν υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι ή αν τελικά θα μας ταΐζουν την ίδια σούπα μέχρι τέλους
beiman123
Όπως και στη ζωή,έτσι και στο basket(ιδίως στο επαγγελματικό),ταμείο γίνεται στο τέλος.Όσο ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη διεκδίκηση 3 τροπαίων,είναι μέσα στους στόχους.
Στο σχολείο θυμάμαι παιδιά,που ήτανε γεια σου όλα τα χρόνια αλλά όταν ήτανε να δώσουνε κατατακτήριες γίνονταν άλλοι άνθρωποι.Επίσης θυμάμαι φύτουλες που τα σκατώνανε στο τέλος...
Από την περσινή ομάδα έμειναν 5 παίκτες εκ των οποίων ο ένας παίζει ελάχιστα(Παπαμακάριος),ο άλλος είναι παχύσαρκος(Σόφο) και ο Μάτσε μόνιμα καταραμένος...μένει ο Μπουρούσης και ο Βασιλόπουλος.
Ειλικρινά ποιος λογικός άνθρωπος θα απαιτούσε μια τέτοια νεοσύστατη ομάδα να κάνει παπάδες από την πρώτη χρονιά,ακόμα και αν έχει μεγάλο budget;Οι φίλοι Ολυμπιακοί ας ηρεμήσουνε και τα λέμε πάλι στο τέλος.
Για το θέμα προπονητή είναι θέμα γούστου ξεκάθαρα...εμένα μου αρέσει το run n gun, και η όλη φιλοσοφία Gershon...αν αυτό δεν αποφέρει τίτλους και τη 2η χρονιά και ο πρόεδρος θελήσει να αλλάξει coach δικαίωμα του και μόνο.Δικαίωμα επιλογών και αποφάσεων έχει αυτός που τα σκάει και όχι εμείς που απλά πάμε γήπεδο ή βλέπουμε το ΣΚΑΙ.
Τέλος αν το καλοκαίρι η χρονιά είναι άκαρπη και αποφασίσει η διοίκηση να αλλάξει προπονητή,όποιος έρθει,μεγάλο ή μικρό όνομα,το πιο σημαντικό είναι να μη ξυλώσει τα πάντα...γιατί τότε μη σας φανεί περίεργο να ακούσουμε το αφάνταστο:΄΄Με το Gershon ήτανε καλύτερα!¨¨.Και με τον Καζλάουσκας το ίδιο είχε γίνει...
Να περνάτε καλά.
apkat
Συμφωνω απολυτα οτι τα κρισιμα δεν ειναι τα χθεσινα.Θα χουμε μια καλυτερη ομαδα στο ΤΟΠ16.Ε και;;
Ο καλος ολυμπιακος μπορει να βγει ακομα και πρωτος εκει.Τα σημαντικα ειναι την Πυλαια.Εκει ο Ολυμπιακος αν δεν τα καταφερει θα χασει κατι παρα πολυ σημαντικο.Το δικαιωμα να διεκδικισει το πλεονεκτημα εδρας.Και αυτο τον θετει ουσιαστικα εκτος του πρωτου του στοχου.

Ομως ας μην τρελαινομαστε.Ο ολυμπιακος κανει κοιλια εχοντας εξω 6 παικτες εκ των οποιων ο ενας ειναι ο απολυτος ηγετης του.Φυσιολογικο και αναμενομενο να συμβει αυτο.Ισως οχι αυτο το χαλι αλλα αληθεια ποιος δεν περιμενε αυτην την ηττα;;Συμφωνω οτι ο Γκερσον δεν τα παει παλι φετος καλα αλλα θυμιζω οτι παραδοσιακα οι ομαδες του κανουν τις καλες τους εμφανισεις μετα τον Φλεβαρη.Ακομα και ο τραγικος περσυνος Ολυμπιακος ειχε ενα φορμαρισμα τετοιο καιρο.Εγω θεωρω οτι η ομαδα στο ΤΟΠ16 θα παρουσιαστει δυνατη αν την εγκαταλειψει για λιγο η ατυχια της.Ο Πινι δεν ειναι ουτε ασχετος ουτε χαζος.Πλανο υπαρχει.μεταβαλλεται διαρκως και λογω τραυματισμων ο προγραμματισμος του αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μεχρι τελους δεν θα του βγει.Αυτο που χρειαζεται ειναι φοβερη προσοχη τωρα ωστε να μην χαθει το πλεονεκτημα.Ομως πιστευω οτι με την δυναμικη και την ενεργεια που δινει ο Ματσε και το ταρακουνημα μετα τις σερι κακες εμφανισεις ο Ολυμπιακος θα φανει πιο ανταγωνιστικος στην Πυλαια και εστω και δυσκολα θα κανει το καθηκον του.Ταμειο ας κανουμε στο τελος..Στην χειροτερη περιπτωση θα εχουμε μια ακομα χαμενη χρονια.Στην καλυτερη ομως καποιοι θα γινουν απο αλλη μια χαμενη ομαδα η επομενη μεγαλη δυναμη..

Υ.Γ:Kαποιος ειπε οτι ισως η μη χρησιμοποιηση του Ματσε στο καουνας να δειχνει ελλειψη διαθεσης η κακων σχεσεων η ελλειψη κινητρου.Ενα πλανο με τον Ματσε να τρωει τα νυχια του με επεισε οτι αν μπορουσε να παιξει θα εδινε για αλλη μια φορα ολη του την ψυχη στον αγωνιστικο χωρο.

Υ.Γ2:Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι μπορουν να επικεντρονωνται ατομικα σε παικτες μετα απο μια τετοια βραδια με -6 παικτες.Ειλικρινα αποριας αξιο.

Υ.Γ.3:Τσαμπουκαδες στο ιντερνετ πρωτη φορα ακουω.. blink.gif
Consultant
Λοιπον,καποια ατομα συμπεριλαμβανομενων και ενος mod,προσπαθουν βρισκομενα σε συννενοηση να μου επιτεθουν+να επιτυχουν κατι που οι ιδιοι μονο ξερουν+που πραγματικα δεν με απασχολει οσο κακοβουλο και αν ειναι καθως δεν με αγγιζει.

Διευκρινιζω σε καθε περιπτωση οτι εγω εδω θα ειμαι,θα λεω την αποψη μου γιατι ξερω απο πολλες πληροφοριες που εχω οτι μερος αυτων που λεω+που λενε και αλλα συγκεκριμενα ατομα τα οποια σεβεται η Καε, ακουγονται και λαμβανονται υποψιν.

Δεν θα κανω τη χαρη σε κανεναν να φυγω επειδη του την σπανε αυτα που λεω,οσο και αν χτυπησουν την (πονηρη)ουρα τους στο πατωμα.Επισης,κλεινοντας να διευκρινισω οτι δεν εχω καμμια διαθεση να γινω φιλος η εχθρος με καποιον.Ο καθενας λοιπον αναλογα (παντα) με το iq του να πραξει και αναλογα.
morfi
Έλεος, έχουμε καταντήσει σαν τα ριάλιτι σόου...
Καμία συνωμοσία δεν υπάρχει και οτιδήποτε κάνετε είναι αποτέλεσμα των δικών σας και μόνο πράξεων.

Επίσης είναι κρίμα καλοί πόστερ με γνώση του αντικειμένου να φεύγουν από το φόρουμ από δικά τους λάθη και επειδή βλέπουν τα πράγματα έτσι όπως αυτοί θέλουν ενώ συνεχίζουν να παραβιάζουν τον ένα κανονισμό μετά τον άλλο.
Consultant
QUOTE(morfi @ Jan 25 2008, 15:00 ) *
Έλεος, έχουμε καταντήσει σαν τα ριάλιτι σόου...
Καμία συνωμοσία δεν υπάρχει και οτιδήποτε κάνετε είναι αποτέλεσμα των δικών σας και μόνο πράξεων.

Eιπαμε,ο καθενας ανογα με το iq του αντιλαμβανεται τα πραγματα οπως μπορει.Και εσυ μπορεσες να ξερεις ολα τα pm τα οποια εχω ανταλλαξει.

QUOTE(morfi @ Jan 25 2008, 15:00 ) *
Επίσης είναι κρίμα καλοί πόστερ με γνώση του αντικειμένου να φεύγουν από το φόρουμ από δικά τους λάθη και επειδή βλέπουν τα πράγματα έτσι όπως αυτοί θέλουν ενώ συνεχίζουν να παραβιάζουν τον ένα κανονισμό μετά τον άλλο.

Εγω δεν φευγω απο το φορουμ αν εννοεις για εμενα.Ισως να απευθυνεσαι σε καποιον αλλον.Επισης, δεν παραβιασα κανεναν κανονισμο.Συζητηση κανουμε σαν πολιτισμενα ατομα που (πιστευω οτι) ειμαστε.
morfi
Καταρχάς καλό θα ήταν να σταματήσουν τα υποννοούμενα για το iq του κάθε μέλους.

QUOTE(Consultant @ Jan 25 2008, 15:08 ) *
Eιπαμε,ο καθενας ανογα με το iq του αντιλαμβανεται τα πραγματα οπως μπορει.Και εσυ μπορεσες να ξερεις ολα τα pm τα οποια εχω ανταλλαξει.

Όχι, δεν μπορώ να ξέρω τα pm που αντάλλαξες. Γνωρίζω όμως πολύ καλά τη γνώμη των mod (όχι μόνο για σένα) και σε διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει καμία συνωμοσία για κανέναν.

QUOTE(Consultant @ Jan 25 2008, 15:08 ) *
Εγω δεν φευγω απο το φορουμ αν εννοεις για εμενα.Ισως να απευθυνεσαι σε καποιον αλλον.

Γενικά το εννοούσα (μαζί με σένα όμως).

Και plz ας σταματήσει εδώ...
Air Kef
Consultant γελάω εδώ και 5 λεπτά.24.gif

Εισαι απίστευτος ρε φίλε.24.gif24.gif24.gif

Ειλικρινα συγνωμη για τον ουρν,σε μενα επρεπε να το βαλω για την κακια που εχω μεσα μου και τα υπογεια παιχνιδια μου.24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif
rankin
QUOTE(Consultant @ Jan 25 2008, 14:51 ) *
...ξερω απο πολλες πληροφοριες που εχω οτι μερος αυτων που λεω+που λενε και αλλα συγκεκριμενα ατομα τα οποια σεβεται η Καε, ακουγονται και λαμβανονται υποψιν.

Ελπίζω λοιπόν να είμαι από αυτούς που διαβάζει ο πρόεδρος! χεχε! biggrin.gif

Σοβαρά τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί ανεβάζετε τους τόνους βρε παιδιά. Απόψεις ανταλλάσσουμε εδώ μέσα. Μη χαλιέστε! Εντάξει. Σε κάποιους αρέσει ο Γούντς και σε κάποιους άλλους ο Τζάκσον (πχ). Δεν νομίζω όμως ότι αυτός είναι λόγος για συγκρούσεις! Χαλαρώστε όλοι και αφήστε τις προσωπικές συγκρούσεις κατά μέρους, όχι γιατί χαλάνε την δική μου αισθητική, αλλά γιατί χαλάνε την δική σας διάθεση..

...Και για να ρίξω και λίγη μαγειρική μέσα σε όλα αυτά, ρωτώ τα ακόλουθα :

1. Οι παίχτες, και κυρίως οι έλληνες, γιατί παίζουν σαν να βαριούνται; Που είναι ο Βασιλόπουλος και ο Μπουρούσης που τρώγανε σίδερα;;; Μήπως αποφάσισαν να φάνε "Γκέρσον στα κάρβουνα" αυτή τη φορά;

2. Εάν από το υπάρχον μείγμα αφαιρέσουμε έναν εβραίο και 2 αμερικάνους και προσθέσουμε έναν δράκο, υπάρχει κανείς που να αρνείται ότι θα έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό γεύμα;

3. Όταν ο πρόεδρος ζήτησε σοβαρότητα και νίκη στο Κάουνας, είχε σκεφτεί τι θα κάνει αν τυχών και αυτή η νίκη δεν έρθει ποτέ;;
kotzito
Ρε παιδια ελεος.Χασαμε απο μια Ζαλγκιρις που δεν επαιξε και τρομερα.Ποτε θα παιξουμε αμυνα επιτελους?Επειγοντως αλλαγη νοοτροπιας παιχνιδιου.
spysta
QUOTE(Air Kef @ Jan 25 2008, 05:45 ) *
Ο Τζακσον ετσι ειναι μεσα στο ματς.Ειτε κερδιζει 20,είτε χανει 20 γελάει και κανει πλακα με τους συμπαικτες του και τους αντιπαλους.
Προσωπικά με αφήνει ψιλοαδιάφορο,δν μου λεει κατι. smile.gif

Εμενα ρε Air με ψιλοεκνευριζει αυτο ... δεν γινεται να εισαι ανυπαρκτος μεσα στο γηπεδο , να ξεφτιλιζεσαι απο μια κατωτερη ομαδα και να κανεις πλακιτσα στο τελος .... αλλα θα μου πεις εσυ οτι εμεις ειμαστε οι οπαδοι και αυτοι ειναι οι επαγγελματιες και χεστηκαν κι ολας ... και θα εχεις και δικιο tongue.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(spysta @ Jan 25 2008, 16:49 ) *
Εμενα ρε Air με ψιλοεκνευριζει αυτο ... δεν γινεται να εισαι ανυπαρκτος μεσα στο γηπεδο , να ξεφτιλιζεσαι απο μια κατωτερη ομαδα και να κανεις πλακιτσα στο τελος .... αλλα θα μου πεις εσυ οτι εμεις ειμαστε οι οπαδοι και αυτοι ειναι οι επαγγελματιες και χεστηκαν κι ολας ... και θα εχεις και δικιο tongue.gif

Οταν αυτοί βγαζουνε ,για να κάνουνε αυτο που αγαπάνε ,σε μια μέρα οσα βγαζει ο κοσμάκης σε ένα χρόνο τότε τι θες να κάνουν? Να κλαίνε biggrin.gif Στην χειρότερη να μην πάρουνε τα πρίμ 19.gif
leelo15
Εγω παιδια παρα τις πολλες διαφωνιες που υπαρχουν στο τοπικ βλεπω οτι ολοι συμφωνουν σε κατι:
"Να την κανουν Greer, Jackson και Woods τωρααα" σωστα? tongue.gif

Αναρωτιεμαι τωρα εγω, χωρις τους 45 μ.ο ποντους που βαζουν αυτοι οι παιχτες τι θα απογινει ο επιθετικος ως εκει που δεν παει Ολυμπιακος? Εκτος αυτου ο Ματσας που ειναι ετσι και αλλιως πολυ επιρρεπεις στους τραυματισμους, και για μενα μια ομαδα δεν μπορει να βασιζεται πανω του, ποιος σκοραρει?

Εαν δεν παιζουν αυτοι οι 4 απο που θα ερθουν ποντοι τωρα? Ποιος ειναι πραγματικα σκορερ? και μην μου πειτε οτι θα παιξουν αμυνα...

Παρολο που ο Γριρ οντως ειναι μεγας στο να καταστρεφει επιθεσεις και απο αμυνα δεν θελει ουτε να ακουει, την δουλεια του την κανει.. 16 ποντους με πολυ δεκτα ποσοστα στην euroleague δεν ειναι και η καταστροφη της ομαδας.

Βλεπω παντως πως ο Ολυμπιακος με βαση το μπατζετ του, τους παιχτες και την φημη, ολα αυτα και μακρια απο Ελλαδα, εχει αποτυχει πληρως.

PS: Τα στατιστηκα δεν λενε παντα την αληθεια αλλα ενα μεγαλο μερος της.
rchos
Εμενα ρε Air με ψιλοεκνευριζει αυτο ... δεν γινεται να εισαι ανυπαρκτος μεσα στο γηπεδο , να ξεφτιλιζεσαι απο μια κατωτερη ομαδα και να κανεις πλακιτσα στο τελος .... αλλα θα μου πεις εσυ οτι εμεις ειμαστε οι οπαδοι και αυτοι ειναι οι επαγγελματιες και χεστηκαν κι ολας ... και θα εχεις και δικιο

συμφωνω και ουτε εμενα μαρεσει αυτο.ουτε ο γουντς μαρεσει ας πουμε που ειναι συνεχεια με την απαθεια στο βλεμα.ετσι ειναι ομως σαν παιχτης και σαν συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο.ακομη και ταν κερδιζουμε με 40 η χανουμε με 20 ειναι μερικοι παιχτες που δεν επηρεαζονται καθολου στην συμπεριφορα τους.το κακο αυτη τη στιγμη στον ολυμπιακο ειναι οτι παιχτες που δεν μας εχουν συνιθισει ετσι τον τελευταιο καιρο ειναι και αυτοι πολυ απαθεις.αυτο ειναι πολυ ανυσηχιτικο.
apkat
Εγω παιδια παρα τις πολλες διαφωνιες που υπαρχουν στο τοπικ βλεπω οτι ολοι συμφωνουν σε κατι:
"Να την κανουν Greer, Jackson και Woods τωρααα" σωστα? tongue.gif

Oχι.Καθολου σωστα.

Υπαρχουν καποιοι που θεωρουν οτι και οι 3 ειναι πολυ χρησιμοι..Αλλα και απο αυτους που εκφραζονται αρνητικα για τους Αμερικανους δεν βρεθηκε ουτε ενας να πει οτι θελει να φυγουν και οι 3.Αλλος θελει να φυγει ο Γκριρ αλλος ο τζακσον κλπ.θα ταν αφελης αλλωστε να πιστευει οτι ο Ολυμπιακος των χιλιων τραυματισμων μπορει να σταθει και χωρις τους Αμερικανους του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.