Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΡΗΣ-Πανελληνιος (25/04 - 18:00)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
basketaris
Μιας και το 1ο -εγχωριο- topic που ανοιξα με ΑΕΛ 1964 ηταν γουρλιδικο (αν και αγχωτικο), πηρα το θαρρος να ανοιξω και για το επομενο μας ματς με τον Πανελληνιο. Παμε λοιπον να αξιοποιησουμε το δωρο του Ολυμπιακου ή μαλλον του...Πανιωνιου και να διατηρηθουμε για τα καλα, αυτη τη φορα, στη 2η θεση του βαθμολογικου πινακα.

Στα του αγωνα, επιστρεφει ο Ηλιαδης, μετα την απουσια του απο το ματς στη Λαρισα, καθοτι ξεπερασε τη γαστρεντεριτιδα που τον ταλαιπωρησε και επεσε ο πυρετος. Αντιθετα, αποντες για ακομη ενα αγωνα (και οπως ολα δειχνουν το ιδιο θα ισχυει και για το Σαββατο στο ματς στην Πατρα), οι Αλεξ Σκειλς και Κεβιν Φλετσερ, αφου και οι 2 δεν ξεπερασαν τους τραυματισμους τους και ακολουθουν θεραπεια. Ο Αμερικανος θα επιστρεψει στα Play-offs, ενω ο "Σκοπιανος" μαλλον χανει αρκετο κομματι της χρονιας επιπλεον και οπως ολα δειχνουν, ηδη αποτελει παρελθον απο τα πλανα του Ματσον. Τις θεσεις τους μαλλον θα παρουν στη 12αδα, Καραβανας και Σκορδιλης, αν και δεν αποκλειεται να δουμε και καποιον απο τους Ματαλον-Πλιουκα.

Τα εισιτηρια βγαινουν σημερα το πρωι (Τριτη) και υπαρχει η υποσημειωση πως οσοι ειχαν αγορασει "ακυρο" εισιτηριο του αγωνα με τον Παοκ και εν τελει δεν το ανταλλαξαν με "νεο" (δηλαδη δεν μπορεσαν να ερθουν την Τριτη) εχουν το δικαιωμα να μπουν ΔΩΡΕΑΝ στο γηπεδο, αρκει να προμηθευτουν το αντιστοιχο εισιτηριο για το ματς της Τεταρτης.
Η ανακοινωση της ΚΑΕ:
QUOTE
Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενημερώνει ότι την Τρίτη (24/04) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανελλήνιο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/04) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στην Α1.

Ο Αντρέα Ματσόν και οι παίκτες του συνεχίζουν την προσπάθεια για να βγάλουν την ομάδα μας ξανά στην Euroleague, και ο αγώνας κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα έχει μεγάλη σημασία για την υλοποίηση αυτού του στόχου.

Η βοήθεια σας λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και το ιστορικό Αλεξάνδρειο θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο, ώστε μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του ΑΡΗ μας να φτάσουν στη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600) και τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, θύρα επισήμων γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402).

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους τα παλιά εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (αυτά που αναγράφουν ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 1η Απριλίου) και δεν μπόρεσαν την περασμένη Τρίτη (17/04) να παρευρεθούν στο Αλεξάνδρειο, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα τους παραχωρήσει δωρεάν εισιτήρια, για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανελλήνιο.


Τελος, αναφορικα με τον Πανελληνιο, θα ερθει στη Θεσσαλονικη, για να διεκδικησει ο,τι του αναλογει, μιας και ειναι ακομα στο κολπο της 4ης θεσης (αν και δυσκολο) και μαλλον μαζι με την αποστολη, θα ερθει και ο μεχρι προτινος τραυματιας Μαμαντου Ν'τζαι (ή Ν'ντιαγε, ή οπως αλλιως λεγεται/γραφετα/προφερεται κτλ κτλ...)
thrylos7
Τώρα βρήκαν να βάλουν 10 ευρώ τα εισιτήρια; Δε μπορεί κάποιο λάθος θα έχει γίνει! Τώρα που δε μπορώ (λόγω προτεραιότητας Μακεδονικού - ΠΑΟ) να πάω...

Μου φαίνεται θα δούμε πολύ ενδιαφέρον ματς.
hagi
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας αγχώσουν πάλι..Όμως είναι από τα δύσκολα παιχνίδια και όλα γίνονται..Ο Άρης όμως είναι καλύτερος και θα πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο χωρίς να αφήσει κανένα δικαίωμα στον Πανελλήνιο..

Στο γήπεδο θα πρέπει να πάει κόσμος γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο Αλεξάνδρειο και είναι και δυνατό παιχνίδι..

Ας ευχηθούμε νίκη και μόνο!!
Warrior
Ο Πανελληνιος ειναι φορμαρισμενος τον τελευταιο καιρο και επιστρεφει και ο Εντζαι...Ειναι επικινδυνο
το παιχνιδι,αλλα ελπιζω οτι αυτη την φορα θα ειμαστε καταλληλα προετοιμασμενοι.

Μακαρι να αποφυγουμε τα καρδιοχτυπια,αλλα ας κερδισουμε και ας ερθει και δυσκολα! smile.gif

Προσωπικα δεν περιμενω πολυ κοσμο,καλη ατμοσφαιρα ομως ναι...

Δυο παιχνιδια εμειναν,δεν πρεπει να αυτοκτονησουμε εδω που φτασαμε.Εκτος των αλλων,να εχουμε υποψιν
μας οτι η 2η θεση στην κανονικη περιοδο δινει καποιους παραπανω βαθμους απο την 3η στην ειδικη
βαθμολογια για τα 3ετη εγγυημενα.Ειναι λιγο μακροπροθεσμο βεβαια,αλλα ας το εχουμε στο μυαλο μας. wink.gif
Jimar
τυχεροι ειστε ο εντζαι δεν θα παιξει.
basketaris
Παιξει-δεν παιξει ο Εντζαι, το ματς εξαρταται απο την αποδοση του ΑΡΗ.

Μπορει Σκειλς-Φλετσερ να ναι εξω, μπορει Γιαννουλης-Παντελιαδης να ειναι σχετικα ανετοιμοι (δεν προπονηθηκαν μετα το ματς με την ΑΕΛ), ωστοσο, αν ο ΑΡΗΣ πιασει ενα ικανοποιητικο, εστω, επιπεδο αποδοσης, δε νομιζω οτι μπορει να κινδυνευσει. Καλη ομαδα ο Πανελληνιος, δεν αντιλεω, καθοτι εχει 9/11 νικες στο β' γυρο, αλλα σαφως πιο αδυναμος απο περσυ και σαφως μεγαλυτερη η διαφορα του απο το φετινο ΑΡΗ, που εχει τις λυσεις να καλυψει τα κενα του.

Επιστρεφει ο Ηλιαδης κι ετσι στην περιφερεια προστιθεται αλλη μια λυση, αν και προσωπικα πιστευω οτι παλι η "αεροπορια" μας θα κρινει το παιχνιδι. Περιμενω επισης να δω και καλυτερη αμυνα, αφου μετα τη διακοπη δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο αυτον τον τομεα.

Ιδωμεν, αυριο στις 6.00... bball.gif bball.gif bball.gif

Υ.Γ. Εβαλα τις φωτο απο το ματς με ΑΕΛ στο topic του αγωνα...
basketaris
Καλα ρε παιδια, τι εγινε? Ουτε ενας δεν ποσταρε για το ματς...?? blink.gif
Ας το κανω εγω...

Μου αρεσε σημερα η ομαδα, ειχε επιθετικο πλουραλισμο, εβγαλε 2-3 πολυ ομορφες φασεις, ετρεξε, πιεσε αρκετα στην αμυνα και γενικα δεν ηταν μονοδιαστατη. Στα (πολυ) θετικα η επιστροφη στις καλες εμφανισεις του Γιαννουλη, που εβαλε ποντους, εσπρωξε, εδωσε και καποιες ωραιες πασες. Συνεργαστηκε πολυ καλα με Τζερι-Μαικ και μονο ως καλο αυτο μπορει να εκληφθει... Οι 2 τελευταιοι παιξαν οσο χρειαστηκε, ο Μασευ ειχε 2 εκρηκτικα 5λεπτα στην αρχη του αγωνα και στην 3η περιοδο (αν δεν κανω λαθος), ενω ο Μαικ δεν χρειαστηκε να παρει πολλες προσπαθειες, αλλα παλεψε οσο χρησιμοποιηθηκε.
Ο Ηλιαδης εδειξε ποσο πολυ ελειψε στο ματς με τη Λαρισα (ασχετα αν κερδισαμε), προσφερε το πολυτιμο μπασιμο, καποια πολυ προσωπικα καλαθια και εδωσε παθος στην ομαδα. Ο Σεραπινας συνεχισε τις πολυ καλες εμφανισεις του και εκτος απο τα 3 τριποντα που σημειωσε, εσβησε τον Πελεκανο, εδειξε διαθεση & ορεξη για μπασκετ, ασχετα αν σε ενα σημειο "κολωσε" για 3ποντο και "εκνευρισε" τον κοσμο, που εντουτοις τον αποθεωσε σε καθε του ενεργεια. Αποδεικνυει συνεχως οτι μπορει και πρεπει να παιζει παραπανω...
Τα ποιντ γκαρντ μας ηταν σε γενικες γραμμες καλα, αφου ο Καστλ & Καλαιτζης δεν αντιμετωπισαν καποιο ουσιαστικο προβλημα στην οργανωση του παιχνιδιου. Ο Τερελ, παντως, στην 4η περιοδο ηταν αρκετα καλος, αφου εκανε αρκετα μπασιματα με καταληξη στο καλαθι, σε καποια ασιστ ή στο κερδος καποιου φαουλ...
Τελος, ο Τσαλδαρης προσφερε τους γνωστους 7 ποντους που σημειωνει σε καθε αγωνα + την πολυ καλη αμυνα στους περιφερειακους του Πανελληνιου. Νομιζω πως περα απο το Μασευ, η αλλη εκπληξη της χρονιας ειναι ο Δημητρακης...

Παραλειπομενα απο το ματς:
@ Αποθεωθηκε ο Αλεξ Σκειλς κατα την βραβευση του ως καλυτερου παικτη για την Α1 το μηνα Μαρτιο.
@ Φλετσερ/Σκειλς παρακολουθουσαν τον αγωνα, διπλα απο τον παγκο της ομαδας
@ Οχι πανω απο 1.500 ατομα στο Παλε... Παλι λιγος κοσμος, παρα το φθηνο εισιτηριο
@ Λιγες και οι φωνες απο τις κερκιδες. Ελαχιστα συνθηματα, κυριως στην αρχη και το τελος του αγωνα
@ Ενταση με τους διαιτητες & τον Καλαφατακη στη γραμματεια, για ενα καλαθι(+φαουλ) που κερδισε ο ΑΡΗΣ και τελικα ακυρωθηκε, λογω παρεμβολης του Γιαννουλη
@ Απογοητευση στον κοσμο για 2 φασεις: στην 1η οταν διστασε να σηκωθει απο τα 6.25 ο Σεραπινας και στη 2η οταν ο Ηλιαδης εξ' επαφης εκανε αιρ-μπολ!
@ Στο τελευταιο λεπτο του αγωνα μπηκαν Καραβανας & Σκορδιλης και πηραν ετσι χρονο συμμετοχης
@ Παλι με καρφωμα του ΑΡΗ ληγει ενας αγωνας, μετα το ματς στη Λαρισα (Ουιλκινσον). Σημερα ηταν ο Μασευ

Παραθετω και ορισμενες φωτογραφιες απο το ματς (οι υπολοιπες κανονικα στο site):
bball.gif Προθερμανση των παικτων
bball.gif Προθερμανση της ομαδας (2)
bball.gif Ο Αλεξ Σκειλς παραλαμβανει το βραβειο του MVP για το μηνα Μαρτιο
bball.gif Ο Μασει νικιεται στο τζαμπολ του αγωνα
bball.gif Ο Καστλ διεισδυει και κερδιζει το φαουλ απο τον Παπαιωακειμ
bball.gif Ο Μασει εχει πετυχει το καλαθι+φαουλ και δεχεται τα συγχαρητηρια απο τον Ουιλκινσον
bball.gif Ο Καστλ στις βολες
bball.gif Το τελικο σκορ στο φωτεινο πινακα
bball.gif Οι παικτες των 2 ομαδων αλληλοσυγχαιρονται μετα τη ληξη του αγωνα
bball.gif Οι παικτες του ΑΡΗ ανταποδιδουν το ζεστο χειροκροτημα του κοσμου
hagi
Πολλά μπράβο στα παιδιά για το πολύ καλό παιχνίδι.. 41.gif 41.gif

Δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει τη νίκη..


Και πάλι μπράβο..

Τώρα ένα παιχνίδι έμεινε που πρέπει να το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα για να πάρουμε τη δεύτερη θέση..
weirdo1977
όμορφο παιχνίδι για μας τους αρειανούς, να πω πως για την εμφάνιση του γιαννούλη χρειάστηκε να παίξει πρώτα το μισό παιχνίδι στην λάρισα όπου ήταν χώμα, δεν πρέπει να παίζουν πάντα οι καλύτεροι, υπάρχουν k αλλα πράματα σε μια ομάδα -αυτό ήταν καρφί για τον πατέρα σου basketaris tongue.gif - από κει k πέρα χθες εκνευριστικά εγώ με τον mazzon, με τσάτισε μια φορα όταν k ενώ ήταν η διαφορα κοντά στους 20 είδα να σηκώνει τον jeremai... είχε στον πάγκο Καραβάνα Σκορδίλη γαμώτο, ήταν ευκαιρία να τους δούμε έστω k λίγο... να πιάσουν k αυτοί λίγο την μπάλα να χαρούν... δεύτερη φορα με τσάτισε όταν στα 25 sec πριν το τέλος τους σήκωσε... δεν ξέρω για σας, εγώ δεν θα έμπαινα, ούτε μια διεκδίκηση rebound δε πρόλαβαν, κρίμα γαμώτο k έχουν ωραίο σώμα αλλα βλέπω να καίγονται k αυτοί...
Warrior
Αντε παιδια,ενα βημα εμεινε ακομη....και μετα πλευ-οφ! smile.gif

QUOTE
@ Απογοητευση στον κοσμο για 2 φασεις: στην 1η οταν διστασε να σηκωθει απο τα 6.25 ο Σεραπινας και στη 2η οταν ο Ηλιαδης εξ' επαφης εκανε αιρ-μπολ!


Παντως αυτη η "μουρμουρα"(κυριως για τη φαση με τον Σεραπινας αναφερομαι) δεν ειναι οτι καλυτερο για
την ψυχολογια του παικτη.Καλο ειναι ο κοσμος να συγκρατειται σε τετοιες περιπτωσεις....

QUOTE
δεύτερη φορα με τσάτισε όταν στα 25 sec πριν το τέλος τους σήκωσε... δεν ξέρω για σας, εγώ δεν θα έμπαινα, ούτε μια διεκδίκηση rebound δε πρόλαβαν, κρίμα γαμώτο k έχουν ωραίο σώμα αλλα βλέπω να καίγονται k αυτοί...


Οντως ρε γαμωτο. sad.gif
Ειναι πολυ ασχημο να σε βαζει ο προπονητης σου για λιγοτερο απο λεπτο στο τελος του αγωνα.Πρεπει να το
σταματησει ο Ιταλος αυτο.Αν δεν μπορει να τους δωσει τουλαχιστον 3-4 λεπτα συμμετοχης,καλυτερα να μην
τους βαζει καθολου
klearxos
Καλησπερα.
Οντως ωραιο ματς εχθες. Ολοι οι παικτες ειχαν απο πολυ καλη αποδοση μεχρι καλουτσικη...
Ξεχωρισαν οι Γιαννουλης (μας τρελανε οταν περασε κατω απο το καλαθι!) και ο Σεραπινας που περα απο τα τρια τριποντακια που κολλησε κυνηγουσε πολυ στην αμυνα.Για τη φαση που αναφερατε που φανηκε να δισταζει πρεπει να ομολογησω οτι και εγω γκρινιαξα αλλα οταν πηραμε χαμαπρι τουλαχιστον στην παρεα οτι τα χερια του γλιστρουσαν(τα σκουπισε πανω στο σορτς) τον δικαιολογησαμε. Χωρια που ανταμοιφθηκε με ενα ζεστο χειροκροτημα οταν σχεδον αμεσως μετα εβαλε το πρωτο τριποντο ενω αποθεωθηκε και αυτος οταν εγινε αλλαγη. Ο Ηλιαδης δεν ειναι συνηθισμενος να βαζει καλαθια τελειως μονος οποτε μαλλον για αυτο εκανε το air ball smiley.gif

Ξερει κανεις ποτε ξεκινανε τα play-off? Αυτο το Σαββατο τελειωνει το πρωταθλημα και το επομενο εχουμε το Final-4...παμε δηλαδη για μετα τις 10 Μαιου?
basketaris
klearxe, εχει ανακοινωθει κι επισημα οτι τα πλει-οφς ξεκινανε 10 Μαϊου (Πεμπτη) και συνεχιζονται "καπακι" με το β' αγωνα στις 12 Μαϊου (Σαββατο).

Αναφορικα με τις φασεις της μουρμουρας απο την κερκιδα συμφωνω οτι δεν ειναι καλο για την ψυχολογια ενος παικτη, αλλα πιστευω πως το γεγονος οτι απογοητευεται ο κοσμος ειναι γιατι τον πιστευει πολυ σαν σουτερ και θα θελε να τον βλεπει να παιρνει περισσοτερες πρωτοβουλιες. Οπως προειπε ο klearxos αυτο φανηκε οταν επειτα καταχειροκροτηθηκε στο τριποντο και την αντικατασταση του. Για μενα παντως, ειναι λογικο ο κοσμος να γκρινιαζει αυθορμητα πανω στη φαση, γιατι συμμετεχει στο παιχνιδι και αντιδραει αναλογα.

Για το θεμα των νεαρων θα συμφωνησω με ολους τους προλαλησαντες, οτι θα πρεπε και χθες (αλλα και γενικοτερα) να τους δινει μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης απο τα τελευταια 30", γιατι οχι μονο δεν τονωνει την ψυχολογια τους, αλλα την καταρρακωνει ακομη περισσοτερο. Στο χθεσινο ματς, θα μπορουσε ανετα να τους βαλει 5-6 λεπτα να παιξουν, σε διαφορα σηεια του παιχνιδιου και οχι απαραιτητα μονο στο τελος.

Anyway, προχωραμε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.