Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
QUOTE
Έδωσαν τα χέρια
Του Γιώργου Νικολάου
07/01/2010 (01:07)

Αναλαμβάνει την ΑΕΚΟ Αργύρης Πεδουλάκης βρήκε σημείο επαφής με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Η συνάντηση πήγε πολύ καλά, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να ρυθμιστούν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Λογικά η μέρα που ξημερώνει είναι καθοριστική, αφού αναμένεται να καλυφθούν και οι όποιες χαραμάδες και να γεμίσει το κενό στον πάγκο, που άφησε με την αποχώρησή του ο Κώστας Φλεβαράκης.

Λεπτομέρειες μάθαμε, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης συμφώνησε με την κλήση σε απολογία των δύο (Νώντα Παπαντωνίου και Μίλαν Γέρεμιτς), γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Φλεβαράκη.

Αν σήμερα ολοκληρωθεί η συζήτηση, τότε ο Αργύρης Πεδουλάκης θα καθίσει στον πάγκο κόντρα στην ομάδα την οποία είχε κοουτσάρει τελευταία φορά (ΠΑΟΚ).


basketblog.gr


Ενώ μου είπαν πως ο Καραλής στον Σπορφμ ανέφερε πως πήγαν οπαδοί της ΑΕΚ στο σπίτι του Φλεβαράκη για να τον πείσουν να ανακαλέσει και πως πείστηκε να πάει αύριο στην προπόνηση
pivot
Και επισήμως Πεδουλάκης,

Δεν του αξίζει του Αργύρη να είναι εκτός Α1, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν του πάει καλά η καριέρα του είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις ικανότητές του. Εύχομαι να του πάει καλά η χρονιά, αν και πολύ αμφιβάλω με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ.
ashton
QUOTE
Ο Πεδουλάκης στην ΑΕΚ 7/1/2010
Με ιδιαίτερη χαρά η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ενός από τους καλύτερους και πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης γεννήθηκε στις 26 Μαϊου του 1964 και αγωνίστηκε σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο Περιστέρι, όπου το έτος 2001 είχε οδηγήσει στην Ευρωλίγκα. Το 2005, ως προπονητής του Μακεδονικού, είχε προκριθεί στον τελικό του Uleb Cup. Την επόμενη αγωνιστική χρονιά μετακόμισε στον Πανελλήνιο και στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου. Στο περασμένο πρωτάθλημα βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.


aekbc.gr
ashton
είναι ο 32ος προπονητής μας στην Α1...

QUOTE
Ενημερωτικά, η λίστα με τους προπονητές μας στα χρόνια της Α1 :

1. Μιχάλης Αναστασιάδης (1986/87 : συνέχισε από την προηγούμενη σεζόν, έκατσε 4 ματς στον πάγκο με 1-3 νίκες)
2. Κώστας Αναστασάτος (1986/87: ανέλαβε μετά τον Αναστασιάδη, έκατσε το ίδιο διάστημα, δηλαδή 4 ματς με το ίδιο ρεκόρ)
3. Γιώργος Αμερικάνος (1986/87: πήρε την ομάδα σαν υπηρεσιακός. Τερματίσαμε 7οι στην regular και στα playoff μείναμε 6οι και εκτός Ευρώπης χάνοντας από τον Ηρακλή σε ουδέτερο μια που είχε βγει από το Κυπελλο ο Πανελλήνιος)
4. Βαγγέλης Νικητόπουλος (1987/88: η ομάδα των 'Μοϊκανών'. Βγήκαμε 4οι τόσο στη regular όσο και στα playoff, ενώ φτάσαμε και στον τελικό του Κυπέλλου)
5. Krešimir Ćosić (1988/89: Με Danny Vranes 1ο ξένο, πήγαμε στους '8' του Κυπελλούχων, τερματίσαμε 7οι στη regular και πήγαμε 4άδα στο Κύπελλο.
6. Νίκος Νεσιάδης (1988/89: υπηρεσιακός, μετά την αποχώρηση του Cosic προς το τέλος της χρονιάς)
7. Βαγγέλης Νικητόπουλος (1989/90 : Η πρώτη μας χρονιά στο Γιώργος Μόσχος. Μείναμε στην 6η θέση, πήγαμε και πάλι ημιτελικά στο Κύπελλο ενώ βγάλαμε τη χρονιά με τον ίδιο κώουτς.)
8. Krešimir Ćosić (1990/91, η επιστροφή του Κρέζο. Mε τον Relford για ξένο νικήσαμε την Caserta εδώ και φτάσαμε στην 5η θέση στην Α1- αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Κρέζο έμεινε και την επόμενη χρονιά, όπως και ο Thomas Jordan και φτάσαμε στα ημιτελικά της Α1, στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στους ομίλους του Κόρατς. Ο Κρέζο όμως έφυγε πριν τον τελικό...
9. Βαγγέλης Νικητόπουλος (1991/92 : Ανέλαβε την ομάδα για τον τελικό του Κυπέλλου)
10. Μιχάλης Κυρίτσης (1992/93 : Ξεκινώντας με τον αποκλεισμό ντροπή από Gravelines και με επιλογή τον ... Milos Babic, έφυγε σχετικά γρήγορα).
11. Richard Dukeshire (1992/93 : Ήρθε στη θέση του Κυρίτση, άλλαξε τον Babic με τον Rod Sellers και η ομάδα σουλουπώθηκε, αφού υπήρχε και ο Hamilton. Δεν έβγαλε τη σεζόν όμως.
12. Νίκος Νεσιάδης (1992/93: Τέλειωσε τη σεζόν σαν υπηρεσιακός. Βγήκαμε 6οι και παραλίγο να κάνουμε κηδεία στον ΠΑΟ στα playoff τότε που έπαιρνε ο Ιωαννίδης τον Νεσιάδη τηλέφωνο να του πει πως οι διαιτητές είναι 'ματιασμένοι'..).
13. Steve Young /aka Γιαντζόγλου (1993/94: Ξεκινήσαμε με Canard Jonnson, Jack Haley και τον Ψωμιάδη πρόεδρο, άλλαξαν οι ξένοι και ήρθε ο Toni White με τον Costner και η ομάδα βρήκε το δρόμο της - κάπως.
14. Απόστολος Κόντος (1993/94 : Ανέλαβε στα μισά της σεζόν και η ομάδα τερμάτισε τελικά 8η - με το αξέχαστο ματς του White κόντρα στο Παγκράτι).
15. Vlado Djurovic (1994/95: Ήρθε στη σεζόν που μείναμε εκτός Ευρώπης για 900 χιλιάρικα (δραχμές). Όταν άλλαξε ο Burroughs με τον Rolando Blackman η ομάδα έχοντας και τον Mirko Milsevic τερμάτισε τελικά στην 8άδα. Ο Vlado συνέχισε και την επόμενη σεζόν, 1η του Φιλίππου, η ομάδα προκρίθηκε στο F4 του Κυπέλλου και στους ομίλους του Κόρατς αλλά μετά τα Χριστούγεννα είδε την πόρτα της εξόδου.
16. Νίκος Νεσιάδης (1995/96 : Υπηρεσιακός για λίγο διάστημα μετά την αποχώρηση του Vlado)
17. Slobodan Subodic (1995/96 : Η ομάδα άλλαξε ξένο - τον Toolson στη θέση του Liberty- και μείναμε τελικά 10οι κι εκτός Ευρώπης.
18. Γιάννης Ιωαννίδης (το 1996/97, μας πήγε τελικό Α1 και ημιτελικά στο Κύπελλο, ενώ την επόμενη σεζόν, 1997/98 φτάσαμε τελικό Ευρωλίγκας, τελικό Κυπέλλου και τετράδα στο πρωτάθλημα. Το ρεκόρ του στη διετία 49 νίκες και 20 ήττες.
19. Γιώργος Καλαφατάκης (1998/99 : ξεκίνησε δυνατά η ομάδα με πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου και 9 νίκες σε Ελλάδα-Ευρώπη, αλλά μετά τις γκέλες σε Ουγγαρία και Σπόρτιγκ απομακρύνθηκε. Στα θετικά του η επιλογή του Ruben Patterson... στα αρνητικά του η αντικατάσταση του με τον ... Brandon Williams.
20. Φώτης Κατσικάρης (1998/99 : υπηρεσιακός για μερικά ματς -νικηφόρα στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τη Buducnost στην Ευρώπη που δεν ήθελε να καταγραφεί στο ενεργητικό του ο επόμενος ευρωκώουτς.)
21. Κώστας Πολίτης (1998/99 : τέλειωσε τη σεζόν, πηγαίνοντας την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου - χάρη στον Lloyd Daniels, ενώ στην Α1 μείναμε 5οι.
22. Dušan Ivković (1999/00: πολλοί έβριζαν όταν ήρθε αλλά βούλωσε στόματα. Ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο μας - για μένα. Πήραμε το Κύπελλο το 2000, πήραμε το Σαπόρτα καπάκι, μείναμε 4οι στα playoff -ας είναι καλά οι γκέλες με Έσπερους και με Μαρούσι λόγω της τιμωρίας από τα επεισόδια με Ολυμπιακό. Η καλύτερη ομάδα της ΑΕΚ που έχω δει στο παρκέ. Την επόμενη σεζόν 2000/01, φτάσαμε στους 4 της Ευρωλίγκα, πήραμε ξανά το Κύπελλο ενώ μείναμε στα ημιτελικά της Α1 . Συνολικό ρεκόρ 45 νίκες και 21 ήττες στην διετία.
23. Dragan Sakota (2001/02 . Κακό ξεκίνημα στο κύπελλο, καλή πορεία στην Ευρώπη που χάσαμε τη Bologna ελέω διαιτησίας στα ματς με τους πράσινους, αλλά κυρίως εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα - πρώτοι στην κανονική περίοδο με εμφατικές νίκες επί των αντιπάλων μας και κατάκτηση του τίτλου μετά από 32 χρόνια, και την εντυπωσιακή ανατροπή στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Την επόμενη χρονιά, στην Ευρώπη είμασταν τραγικοί, στο Κύπελλο ξεμείναμε και πάλι νωρίς. Στο πρωτάθλημα είμασταν 1οι μέχρι να φύγουν τον Κακιούζη και φτάσαμε στους τελικούς όπου ίσως να το παίρναμε αν έπαιζε ο Ντικούδης στον 4ο τελικό στα Λιόσια. Ρεκόρ διετίας : 53-15.
24. Φώτης Κατσικάρης (2003/04. Η φυσιολογική επιλογή, μετά από τόσα χρόνια βοηθός. Η ομάδα παίζοντας και πάλι στα Λιόσια, το πάλεψε στην Ευρωλίγκα μένοντας εκτός 2ης φάσης στην ισοβαθμία, έμεινε 6οι στην κανονική περίοδο αλλά έκανε το break στα playoff κι έφτασε στα ημιτελικά όπου την πρόδωσαν οι τραυματισμοί. Περισσότερα όνειρα την επόμενη σεζόν 2004/05, εντυπωσιακή επιστροφή στην ελίτ της Ευρώπης χάνοντας τους '8' στην ισοβαθμία, πάλι 6οι στη regular αλλά καταπληκτικές εμφανίσεις στα playoff και παρουσία στον τελικό. Εκεί αν υπήρχε ο Bailey ίσως η πορεία ήταν διαφορετική. Ρεκόρ διετίας : 39-33.
25. Λευτέρης Κακιούσης (2005/06. Ο υπερτιμημένος στον γηραιό προπονητής, αποδείχθηκε φούσκα. Η ομάδα βολόδερνε και αν εξαιρέσουμε την παρουσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν κατάφερε τίποτα άλλο. Σάκος του μποξ στην Ευρωλίγκα ενώ στο πρωτάθλημα μείναμε 7οι και στα playoff φάγαμε 30ρες από τον Ολυμπιακό - συνολικό ρεκόρ 13-15.
26. Βαγγέλης Αλεξανδρής (2006/07 . Ξεκίνησε φαίρνοντας παίκτες ονόματα που είχαν 'ξεμείνει'. Η ομάδα έκανε κάποιες νίκες, αλλά και πολλές-πολλές γκέλες και δίκαια απομακρύνθηκε αφού βλέπαμε το φάσμα του υποβιβασμού. Είχε 5 νίκες και 10 ήττες)
27. Σούλης Μαρκόπουλος (Σουλούπωσε κάπως την ομάδα, καταφέραμε να γλυτώσουμε τα χειρότερα και τερματίσαμε τελικά 9οι, έχοντας ένα ρεκόρ 5 νικών και 6 ηττών).
28. Άγγελος Κορωνιός (2007/08. Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Κύπελλο με 3/3 εκτός έδρας. Διαζύγιο μετά το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα).
29. Δημήτρης Πρίφτης (2007/08. Ήταν υπηρεσιακός για δυο ματς, μια νίκη επί της Ολυμπιάδας, μια ήττα από Άρη στο Αλεξάνδρειο).
30. Βαγγέλης Αγγέλου (2007/08. Ήρθε μετά πολλών επαίνων, κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να αποκλειστεί από την Cholet που είχε έρθει για τουρισμό στην Αθήνα και να του προσάψω τον επιθετικό προσδιορισμό 'Σολεαποκλεισμένος', ενώ στο πρωτάθλημα αν κι είχαμε υλικό ακόμα και για τετράδα μείναμε τελικά 7οι . Το ρεκόρ του μαζί με τα playoff ήταν 12-13)
31. Κώστας Φλεβαράκης (2008/09. Η ομάδα την πρώτη χρονιά που στήθηκε σχεδόν αποκλειστικά από τον ίδιο στο θέμα των ξένων, στάθηκε αξιοπρεπέστατα, καθάρισε νωρίς την παραμονή -δυστυχώς αυτοί είναι οι στόχοι μας πλέον- κι έχασε τα playoff στις λεπτομέρειες. Δικαιολογημένα παρέμεινε στον πάγκο, κι έγινε ο πρώτος που το κατάφερε αυτό μετά από τον Κατσικάρη, κράτησε όρθια την ομάδα και το roster στους κλυδωνισμούς που έφερε η έλλειψη δελτίων, ο αποκλεισμός στα χαρτιά στο Κύπελλο, οι δυο ήττες χωρίς ξένους στην Α1, και τελικά εξωθήθηκε στην παραίτηση. Είχε συνολικά 14 νίκες, 22 ήττες .)


http://vasilissa.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html
nikefalin
γνώμη asthton ?

H δική μου....τέτοια εποχή και με τέτοια κατάσταση είναι καλή επιλογή, στα όρια της ευλογίας. Γενικά όμως δεν μου αρέσει. Αλλά στην αναβροχια τέλειο και το χαλάζι..
ashton
Δεν μου αρέσει, σαν στυλ-φιλοσοφία. Αχώνευτος σαν παίκτης και σαν προπονητής.
Έχει μια παράδοση σε καλούς ξένους, αλλά και σε πολλές αλλαγές ξένων.
Με τα οικονομικά μας δεν ξέρω πως μπορούν να δέσουν αυτά...
Πείρα έχει, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα.

panos75
QUOTE(pivot @ Jan 7 2010, 11:51 ) *
Και επισήμως Πεδουλάκης,

Δεν του αξίζει του Αργύρη να είναι εκτός Α1, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν του πάει καλά η καριέρα του είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις ικανότητές του. Εύχομαι να του πάει καλά η χρονιά, αν και πολύ αμφιβάλω με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ.


Δεν ήταν τυχαία εκτός πάγκων όλο αυτό το διάστημα.
Είναι ότι κοντινότερο στον Αλέφαντο έχει να επιδείξει ο χώρος του μπάσκετ.
lamar
QUOTE(panos75 @ Jan 7 2010, 14:43 ) *
Δεν ήταν τυχαία εκτός πάγκων όλο αυτό το διάστημα.
Είναι ότι κοντινότερο στον Αλέφαντο έχει να επιδείξει ο χώρος του μπάσκετ.

Αγγιζει τα ορια της υπερβολης η αποψη σου, αλλα δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα!

Εχει τρομερες γνωσεις σε τακτικη και λοιπα, ειναι μεγαλη γατα στο κοουτσαρισμα, αλλα σαν χαρακτηρας αστα να πανε. Ειναι ευφλεκτος σαν βενζινη και ικανος να τσακωθει ακομα και με τις εμφανισεις των παικτων του.

Παντως αν τον αφησουν μονο του να δουλεψει και δεν τον ενοχλησουν θα κανει πολυ καλη δουλεια!
rover6
QUOTE(panos75 @ Jan 7 2010, 14:43 ) *
Δεν ήταν τυχαία εκτός πάγκων όλο αυτό το διάστημα.
Είναι ότι κοντινότερο στον Αλέφαντο έχει να επιδείξει ο χώρος του μπάσκετ.

φιλε μαλλον δεν ξερεις. ο πεδουλακης σαν προπονητης ειναι πολυ καλος οτι καλυτερο υπαρχει στην δεδομενη στιγμη αλλα ειναι ισχυρογνωμων σε καποια πραγματα και δεν επηρεαζεται με αποτέλεσμα να ερχεται σε κοντρα με τους διοικουντες.
παντως η ιστορια οπως παντα θα κρινει την επιλογη αυτη.
pivot
QUOTE(panos75 @ Jan 7 2010, 14:43 ) *
Δεν ήταν τυχαία εκτός πάγκων όλο αυτό το διάστημα.
Είναι ότι κοντινότερο στον Αλέφαντο έχει να επιδείξει ο χώρος του μπάσκετ.



Αν θες να τοποθετηθούμε με αποστάσεις, είναι ότι κοντινότερο στον Ομπράτοβιτς έχει να επιδείξει η ελληνική προπονητική.

Το ότι βρισκόταν έκτός πάγκων έχει να κάνει με άλλα του χαρακτηριστικά και όχι με την προπονητική του αξία.
lamar
QUOTE(panos75 @ Jan 7 2010, 14:43 )
Δεν ήταν τυχαία εκτός πάγκων όλο αυτό το διάστημα.
Είναι ότι κοντινότερο στον Αλέφαντο έχει να επιδείξει ο χώρος του μπάσκετ.

Αγγιζει τα ορια της υπερβολης η αποψη σου, αλλα δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα!

Εχει τρομερες γνωσεις σε τακτικη και λοιπα, ειναι μεγαλη γατα στο κοουτσαρισμα, αλλα σαν χαρακτηρας αστα να πανε. Ειναι ευφλεκτος σαν βενζινη και ικανος να τσακωθει ακομα και με τις εμφανισεις των παικτων του.

Παντως αν τον αφησουν μονο του να δουλεψει και δεν τον ενοχλησουν θα κανει πολυ καλη δουλεια!


QUOTE(pivot @ Jan 7 2010, 16:53 ) *
Αν θες να τοποθετηθούμε με αποστάσεις, είναι ότι κοντινότερο στον Ομπράτοβιτς έχει να επιδείξει η ελληνική προπονητική.

Το ότι βρισκόταν έκτός πάγκων έχει να κάνει με άλλα του χαρακτηριστικά και όχι με την προπονητική του αξία.


Επισης μια αποψη που αγγιζει τα ορια της υπερβολης!!!
panos75
QUOTE(lamar @ Jan 7 2010, 15:35 ) *
Αγγιζει τα ορια της υπερβολης η αποψη σου, αλλα δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα!

Εχει τρομερες γνωσεις σε τακτικη και λοιπα, ειναι μεγαλη γατα στο κοουτσαρισμα, αλλα σαν χαρακτηρας αστα να πανε. Ειναι ευφλεκτος σαν βενζινη και ικανος να τσακωθει ακομα και με τις εμφανισεις των παικτων του.

Παντως αν τον αφησουν μονο του να δουλεψει και δεν τον ενοχλησουν θα κανει πολυ καλη δουλεια!



QUOTE(rover6 @ Jan 7 2010, 15:52 ) *
φιλε μαλλον δεν ξερεις. ο πεδουλακης σαν προπονητης ειναι πολυ καλος οτι καλυτερο υπαρχει στην δεδομενη στιγμη αλλα ειναι ισχυρογνωμων σε καποια πραγματα και δεν επηρεαζεται με αποτέλεσμα να ερχεται σε κοντρα με τους διοικουντες.
παντως η ιστορια οπως παντα θα κρινει την επιλογη αυτη.



QUOTE(pivot @ Jan 7 2010, 16:53 ) *
Αν θες να τοποθετηθούμε με αποστάσεις, είναι ότι κοντινότερο στον Ομπράτοβιτς έχει να επιδείξει η ελληνική προπονητική.

Το ότι βρισκόταν έκτός πάγκων έχει να κάνει με άλλα του χαρακτηριστικά και όχι με την προπονητική του αξία.


Ουσιαστικά και οι τρεις συμφωνείτε μαζί μου.
Απλώς το όνομα του Αλέφαντου έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με την έννοια της γραφικότητας, στα όρια της παθολογίας, που η αναφορά του προκαλεί αρνητικά αντανακλαστικά.
a bullet for your head
Αν σας πω,πως οταν διαβαζα χθες για τη παραιτηση του Φλεβαρακη,οτι μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο ο Πεδουλακης ως πιθανοτερος διαδοχος? rolleyes.gif
Πρεπει να δουλευει και η ''ανακυκλωση'' των προπονητων...
Ο Πεδουλακης ειναι ενας παρα πολυ καλος προπονητης..οπως ειναι ομως & ο Φλεβαρακης..


QUOTE(pivot @ Jan 7 2010, 16:53 ) *
Αν θες να τοποθετηθούμε με αποστάσεις, είναι ότι κοντινότερο στον Ομπράτοβιτς έχει να επιδείξει η ελληνική προπονητική.

Το ότι βρισκόταν έκτός πάγκων έχει να κάνει με άλλα του χαρακτηριστικά και όχι με την προπονητική του αξία.

Νομιζω οτι ειναι και αυτος ενας προπονητης που δεν πηρε τις ευκαιριες που του αξιζαν...
Καποια στιγμη ηταν ενας απ τους πλεον ανερχομενους Ελληνες προπονητες..και ισως και ο καλυτερος.
ashton
QUOTE
Πεδουλάκης: "Θα κάνουμε τα πάντα για την ΑΕΚ" 7/1/2010
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της "κιτρινόμαυρης" τεχνικής ηγεσίας έκανε σήμερα ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Αργύρης Πεδουλάκης.
περισσότερα »
«Αναμφισβήτητα, αναλαμβάνουμε μια δύσκολη αποστολή σε μια περίοδο κρίσιμη για την ΑΕΚ» τόνισε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε: «Τα προβλήματα που θα συναντήσουμε είναι σημαντικά και εντοπίζονται, τόσο σε διοικητικό τομέα, όσο και στο αγωνιστικό δεδομένου ότι η ΑΕΚ ξεκίνησε με δύο ήττες λόγω της περιπέτειας με τα δελτία.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίσουμε «έδαφος». Πρωτίστως, όμως, επιβάλλεται να γνωριστούμε μεταξύ μας και κυρίως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το «χέρι» μας, προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο μας».
Σε λίγη ώρα ο νέος τεχνικός θα έχει ιδιαίτερη συνομιλία με τους «κιτρινόμαυρους». Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Αργύρης Πεδουλάκης να προχωρήσει σε δύο μεταγραφικές κινήσεις, με αποκλειστικό στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας. Προέχει, ωστόσο, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 17.00.


aekbc.gr


a bullet for your head
Ανεπιθυμητος ο Πεδουλακης?
http://www.sport-fm.gr/article/212111
ashton
Άλλη μια απόδειξη ότι υπάρχει και πιο κάτω από το παρακάτω που βρισκόμαστε κάθε φορά...

Και φυσικά άλλη μια απόδειξη ότι κάποιοι στηρίζουν όλους όσους έχουν θεσμικό ρόλο στην ΑΕΚ...

QUOTE
"Ντου" κατά Πεδουλάκη!

Του Γιώργου Νικολάου
07/01/2010 (22:38)

Άνω κάτω η ΑΕΚ λόγω ΦλεβαράκηΣιγά μην ηρεμούσε η ΑΕΚ...
Πενήντα οργανωμένοι οπαδοί της "διαδήλωσαν" ουσιαστικά υπέρ του Κώστα Φλεβαράκη και κατόπιν "εισέβαλαν" στην πρώτη προπόνηση του Αργύρη Πεδουλάκη στο Ελληνικό, την οποία και διέκοψαν. Τον παρότρυναν να παραιτηθεί "για το καλό του" (σ.σ. θυμήθηκαν κάποιες συμπεριφορές του παρελθόντος, που έγιναν, ή δεν έγιναν) και ο κ. Πεδουλάκης το σκέφτεται! Ο Κρητικός τεχνικός παρά τις προσπάθειες των διοικούντων την ΚΑΕ και των παικτών -που επεδίωξαν να τον συγκρατήσουν- αποχώρησε.

Αυτή την ώρα, δίνεται "μάχη" από τους διοικούντες την ΚΑΕ για να φέρουν τον Πεδουλάκη πίσω και να τον πείσουν να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

- Στο μεταξύ, η "Ορίτζιναλ 21" είχε πάρει από νωρίς θέση υπέρ του Φλεβαράκη, μέσω της ιστοσελίδας της, ενώ όπως είχαμε γράψει έγιναν από μέλη της προσπάθειες από χθες, προκειμένου ο Μακεδόνας τεχνικός να ανακαλέσει την παραίτησή του.


basketblog.gr


QUOTE
ΑΕΚ - Όλα ανοικτά για Πεδουλάκη, ακόμη και η αποχώρηση!
07/01/2010 21:44
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη και όλα απειλούνται να τιναχτούν στον αέρα! Ο «Αρτζι» έκανε κανονικά την προπόνηση όταν στα μέσα της εκγύμνασης της ομάδας εισέβαλλαν σε… δεύτερο χρόνο (αρχικά τους εμπόδισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής) περίπου 30 μέλη της Ορίτζιναλ και έκαναν άνω-κάτω την ομάδα!

Ουσιαστικά διαδήλωσαν… υπέρ του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος είχε παραιτηθεί μια ημέρα νωρίτερα και με τον τρόπο τους αξίωσαν την επιστροφή του στην ομάδα. «Αφήστε να γίνει η προπόνηση, γιατί η ομάδα έχει μπροστά ένα σοβαρά και δύσκολο παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός προς τους οργανωμένους που εμφανίστηκαν στο Ελληνικό και αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Ακόμη και οι παίκτες μπήκαν μπροστά να παρέμβουν, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να βγάλουν και ανακοίνωση μέσω του αρχηγού Περικλή Δορκοφίκη, όπου θα στήριζαν τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είχε αναλάβει λίγες ώρες νωρίτερα τα «ηνία» της ομάδας! Ο «Άρτζι» διαφώνησε με αυτή την σκέψη των αθλητών, καθώς δεν το θεώρησε σωστό ότι έπρεπε να συμβεί και στην συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς αυτές δεν είναι συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής.

Όπως όλα δείχνουν η αυριανή ημέρα είναι καθοριστική, για την παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος από την πρώτη προπόνηση έβαλε την "σφραγίδα" του στην ομάδα, αλλά κάποιοι που επιζητούν την αναστάτωση δεν τον αφήνουν να κάνει την δουλειά του.

Γιάννης Πάλλας



QUOTE
ΑΕΚ - «Ηθικός αυτουργός ο Φλεβαράκης»!
07/01/2010 22:16
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Τον πρώην προπονητή Κώστα Φλεβαράκη θεωρεί υπεύθυνο για την εισβολή των μελών της Ορίτζιναλ στην προπόνηση της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής. «Ο ηθικός αυτουργός για ότι συνέβη στην προπόνηση είναι ο κ. Φλεβαράκης» δήλωσε στο Sportnet ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ και εξήγησε πως τα μέλη της Ορίτζιναλ που βρέθηκαν στο Ελληνικό ήταν εκείνα που συναντήθηκαν χθες τα μεσάνυχτα με τον πρώην τεχνικό, ο οποίος βούρκωσε και εκείνοι του ζήτησαν να μην παραιτηθεί!

Ο Μπάμπης Καραμανλής έχει πάρει προσωπικά το θέμα και σκοπεύει να βάλει τα στήθια του μπροστά, προκειμένου να μην επαναληφθεί το παραμικρό τις επόμενες ημέρες και ο Αργύρης Πεδουλάκης να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος για το καλό της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Κώστας Φλεβαράκης αρνήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του Μπάμπη Καραμανλή.

Γ. Πάλλας


sportnet.gr

QUOTE
Έτοιμος να τα παρατήσει ο Πεδουλάκης!


Δεν πρόλαβε να κάνει την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ο Αργύρης Πεδουλάκης και είναι ένα βήμα από την έξοδο! Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην «Ένωση», καθώς την «πρώτη» προπόνηση του «Άρτζι» διέκοψαν περίπου 30 μέλη της Ορίτζιναλ, τα οποία διαδήλωσαν υπέρ του Κώστα Φλεβαράκη! Ναι καλά διαβάζετε!!! Μπορεί ο Θεσσαλονικιός τεχνικός να παραιτήθηκε από τον πάγκο του «δικεφάλου», αλλά κάποιοι βρέθηκαν στο Ελληνικό για να διαδηλώσουν για την παραμονή του!


Ο Αργύρης Πεδουλάκης που βρέθηκε χωρίς να φέρει καμία ευθύνη στο στόχαστρο των οπαδών έσπευσε να τους ξεκαθαρίσει ότι «πρέπει να γίνει η προπόνηση, η ομάδα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά της». Μάλιστα, ο αρχηγός Περικλής Δορκοφίκης με τον Πρόδρομο Νικολαϊδη έσπευσαν να μιλήσουν και αυτοί με τα μέλη της Ορίτζιναλ και ζήτησαν ακόμη και ανακοίνωση να εκδώσουν προς τον σύνδεσμο μπαίνοντας μπροστά για τον Αργύρη Πεδουλάκη. Κάτι που απέτρεψε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας.


Η εισβολή αυτή προκάλεσε αναταραχή στην ομάδα και ο «Άρτζι» αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και εκείνο της αποχώρησης του, το οποίο θα ξεκαθαρίσει την αυριανή ημέρα.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής συνομιλεί με τους υπεύθυνους των οργανωμένων εκφράζοντας την οργή του για όσα συνέβησαν, ενώ με δήλωση του χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό τον κ. Φλεβαράκη», για την εισβολή των 30 Ορίτζιναλ στην προπόνηση της ομάδας.


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ηρεμία είναι λέξη που έχει πάει περίπατο στην φετινή ΑΕΚ, η οποία είναι σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό δεν το αντιλαμβάνεται κανείς…


basketnet.gr
a bullet for your head
Ηθικος αυτουργος ο Φλεβαρακης? rolleyes.gif
Jabar
Περασμένα μεγαλεία.
Kαι διηγώντας τα να κλαις.
Από που και ως που να ασκούν διοίκηση οι οπαδοί.
Χωρίς ισχυρή διοίκηση με κύριο διοικητικό έρεισμα κάποια τάση της Ορίτζιναλ.Η κυρίαρχη τάση της οποίας λόγω έλλειψης διοίκησης είναι πηγή δεινών για την ΑΕΚ.Απόρροια της ανίσχυρης διοίκησης το φετινό ρόστερ που όχι μόνο δεν είναι αντάξιο της ΑΕΚ αλλά που το μεγαλύτερο μέρος δεν θα έπρεπε να έχει σχέση με Α1.Απόρροια και ότι χάθηκε ο έλεγχος τ6ης κατάστασης.Οι καλές προθέσεις των διοικούντων δεν αρκούν. Όλοι αυτοί που αγαπούν την ΑΕΚ εδώ που τα μεγέθη δεν είναι τεράστια,όπως το ποδόσφαιρο,που είναι?Εδώ που έχει φτάσει το μπάσκετ και αν εξαιρέσει κάποιος ΟΣΦΠ και ΠΑΟ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.Οι Αμερικάνοι προέβλεψαν(βέβαια δεν υπάρχει ανταγωνισμός με το ποδόσφαιρο)πριν πεινάσουν,εμείς έστω και καθυστερημένα πρέπει να το διαχειριστούμε με τις πιο μοντέρνες αρχές του μάρκετινγκ και κάποια ελάχιστα πράγματα κεντρικά.
ashton
Δεν πήγε στη σημερινή προπονηση ο Πεδουλάκης...

QUOTE
Ανένδοτος ο Πεδουλάκης
Του Γιώργου Νικολάου
08/01/2010 (11:29)

ΑνένδοτοςΟ... θεός της ΑΕΚ (κατά την αλησμόνητη έκφραση Βασίλη Γεωργίου) της κάνει…πλάκα!
Η εφετινή περίοδος εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία με απρόβλεπτη εξέλιξη. Μόνο πλάκα δεν είναι, όμως, το γεγονός ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δίχως τον προπονητή της, Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Κρητικός τεχνικός δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση κι όλα δείχνουν ότι την ομάδα θα καθοδηγήσει το δίδυμο Βαγγέλη Ζιάγκου - Δημήτρη Καρβέλα, το οποίο είχε χριστεί "υπηρεσιακή λύση" μετά την παραίτηση Κώστα Φλεβαράκη.

Το αναπτυγμένο φιλότιμο του Πεδουλάκη, έπειτα από την πρωτοφανή "εισβολή" οπαδών κατά την πρώτη του προπόνηση, αποδείχθηκε ανίκητο. Η προσπάθεια του Μπάμπη Καραμανλή και άλλων διοικητικών στελεχών συνεχίζεται, αλλά ο Πεδουλάκης παραμένει ανένδοτος. Ο κ. Καραμανλής ελπίζει στην ανατροπή, αλλά και οι δικές του αντοχές εξαντλούνται.

Μαύρες ημέρες για τη "Βασίλισσα" με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Η ΑΕΚ κινδυνεύει…


basketblog.gr
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 8 2010, 13:36 ) *
Δεν πήγε στη σημερινή προπονηση ο Πεδουλάκης...

Και καλά έκανε...εδώ είδε την Κυριακή το ντου και πως ο μόνος που πρσοτάτευσε κόσμο ήταν ο Αγγελος, να πάει να κάνει τον ήρωα ? Εχει οικογένεια και παιδιά.

όχι μόνο ζηλεύουμε τα ποδοσφαιρικά αλλά κάνουμε και πιο εντυπωσιακά πράγματα....
ashton
σε μικρότερο χώρο είναι λογικό να φαίνονται περισσότερο.
Άλλωστε οι ίδιοι είναι που τα κάνουνε..
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 8 2010, 14:01 ) *
σε μικρότερο χώρο είναι λογικό να φαίνονται περισσότερο.
Άλλωστε οι ίδιοι είναι που τα κάνουνε..


και λέω εγώ τώρα ...η ανακοίνωση της ΚΑΕ προχτές έλεγε για τα βαρίδια....κι αμέσως έδειξαν το βάρος τους...
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Χωρίς τον Πεδουλάκη στην Θεσσαλονίκη!
08/01/2010 12:21
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Παρά το πρέσινγκ που δέχθηκε μέχρι τα ξημερώματα ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση και νωρίς το πρωί έπειτα από πολύωρο τηλεφώνημα με τον Μπάμπη Καραμανλή τον ενημέρωσε ότι δεν ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη!


Ο «Άρτζι» δεν θέλει να μπει στην μέση στην διαμάχη του προέδρου της ΚΑΕ με την Ορίτζιναλ, που είναι προφανές ότι υποβόσκει εδώ και πολύ καιρό και προτίμησε σοφά να μην υποστεί φθορά. Οι πιέσεις που δέχθηκε ο Πεδουλάκης ήταν ασφυκτικές από διοικητικούς και εξωδιοικητικούς παράγοντες της ομάδας, αλλά ουσιαστικά τα ξημερώματα είχε πάρει την απόφαση του και την ανακοίνωσε στον πρόεδρο της ΚΑΕ νωρίς το πρωί.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη με δίδυμο στον πάγκο τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τον Δημήτρη Καρβέλα, αλλά το κεφάλαιο Αργύρης Πεδουλάκης δεν φαίνεται να κλείσει εδώ για την «Ένωση».

Αν ξεπεραστεί το πρόβλημα που υπάρχει με την Ορίτζιναλ, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε στον Καραμανλή ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στην ομάδα!

Την ίδια ώρα το κλίμα είναι βαρύ στα αποδυτήρια με τους παίκτες να μην έχουν ξεπεράσει το σοκ της χθεσινής εισβολής των οργανωμένων στην προπόνηση.

Γ.Πάλλας


sportnet.gr

μιλάμε κάθε 10λεπτο, αλλάζουν τα κόζια...

QUOTE
ΑΕΚ - Στην Πυλαία αύριο ο Πεδουλάκης!
08/01/2010 12:35
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αφήνει μόνη της την ΑΕΚ αύριο στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportnet έβγαλε εισιτήριο για την συμπρωτεύουσα και αύριο το πρωί θα πετάξει, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους παίκτες!


Οι πιέσεις που του ασκούνται μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν προηγούμενο, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να διαφοροποιεί την στάση του προς το παρόν. Θα είναι στην εξέδρα, ενώ δεν αποκλείεται να περάσει και από το ξενοδοχείο για να δει την ομάδα. Κατόπιν, θα μεταβεί στο γήπεδο και θα δει το παιχνίδι δίπλα στους Μπάμπη Καραμανλή, Λία Διαμαντοπούλου και Δημήτρη Μαρίνο.

Ο «Άρτζι» όπως γράψαμε και νωρίτερα είναι διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις σε επίπεδο Καραμανλή-οργανωμένων και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι δεν πρόκειται να μπει στην μέση στην διαμάχη που υπάρχει, καθώς είναι ο μόνος που δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη! Αυτό είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο.

Οποιοσδήποτε να βρίσκονταν στην θέση του θα αντιμετώπιζε αυτή τη στιγμή το ίδιο πρόβλημα. Ο Μπάμπης Καραμανλής είναι αυτός που μπορεί να δώσει λύση και να μην αφήσει μια μερίδα οργανωμένων να καθορίσουν τις εξελίξεις.

Γιάννης Πάλλας


sportnet.gr
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 8 2010, 14:15 ) *
sportnet.gr

μιλάμε κάθε 10λεπτο, αλλάζουν τα κόζια...



sportnet.gr


αστα κάτω που τα πας άρπα τα και τρέχα τα....και μετά θα φταίνε οι παίκτες αν έρθει καμμιά 20άρα...τον Πάοκ τον είδα το σάββατο στο Περιστέρι, έχει αν μη τι άλλο γεμάτο ρόστερ και ποιότητα και Σούλη στον πάγκο.
Jabar
Γράφει ο Νίκος Ζέρβας

Την ώρα που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μεγαλώνουν και φέτος μέσω της Ευρωλίγκας την οντότητά τους στο ευρωπαϊκό στερέωμα, η εκθρονισμένη «βασίλισσα» του ελληνικού μπάσκετ, ΑΕΚ, διανύει μια περίοδο που μόνο ως φαρσοκωμωδία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Στις διοικητικές αναταραχές, τα οικονομικά προβλήματα, τις αγωνιστικές αδυναμίες, την ανοργανωσιά και τα επεισόδια στο Ελληνικό, ήρθαν να προστεθούν τα εξωπραγματικά γεγονότα που ακολούθησαν της παραίτησης Φλεβαράκη και της πρόσληψης Πεδουλάκη.

Ομολογώ πως στο άκουσμα της έναρξης της συνεργασίας των δυο πλευρών, απόρησα με το κουράγιο του προπονητή. «Που πάει να μπλέξει…», αναρωτήθηκα. Αυτόματα, η γνώση της θέλησής του για δουλειά και η άποψη που τον διακατέχει ότι η ΑΕΚ έχει αγωνιστικό μέλλον και μπορεί να «χτιστεί» από την αρχή, με έκαναν να καταλάβω γιατί δέχθηκε. Μετά και την αποχώρηση Φλεβαράκη, ο Κρητικός προπονητής, φάνταζε η ιδανική επιλογή για την Ένωση, αλλά κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη και μάλιστα φρόντισαν να το δείξουν έμπρακτα, λίγες μόλις ώρες αφότου ο άνθρωπος είπε «ναι» στην διοίκηση Καραμανλή. Η φραστική επίθεση που δέχθηκε λίγο πριν την πρώτη του προπόνηση με…δήθεν αφορμή μια χειρονομία που έκανε ως παίκτης του Παναθηναϊκού κάπου, κάποτε στην δεκαετία του ’80, ήταν ακόμη ένας κρίκος της σκουριασμένης αλυσίδας που έχει περικυκλώσει την ΑΕΚ και δεν την αφήνει να «αναπνεύσει».

Πως είναι δυνατόν να κρίνεται ως ανεπιθύμητος ένας άνθρωπος που έχεις καλέσει για να βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, επειδή μπορεί στα νιάτα του να φέρθηκε λίγο παρορμητικά και να του το κρατάς μανιάτικο, δεν μπορώ να το καταλάβω. Συγχωρήστε με εκεί στην ΑΕΚ, αλλά με την ίδια λογική, άλλοι θα πρέπει να ήταν… εκτός ζωής με όλα αυτά που έχουν κάνει εναντίον της ομάδας και μάλιστα επί της ουσίας. Είναι εύλογο ο Πεδουλάκης υπό αυτές τις συνθήκες να μην θέλει να αναλάβει, αφού έχει προσωπικότητα και δεν δέχεται τέτοιες παρωδίες. Είναι λογικό να αναρωτιέται, γιατί συνέβη αυτό και καλείται να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά», από την στιγμή που δεν είναι επιθυμητός; Η διοίκηση της ΚΑΕ, καταβάλει προσπάθεια να τον πείσει, αλλά την ίδια ώρα δεν είναι σίγουρη και κατά την ταπεινή μου άποψη, ικανή, να βάλει «φρένο» σε τυχών αποδοκιμασίες ή προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν αυτοί οι λίγοι που αντιτίθενται σε αυτή τη συνεργασία.

Αυτό το «κομμάτι» του κόσμου είναι φανερό ότι επιθυμεί στην άκρη του πάγκου της ομάδας τον Φλεβαράκη, αλλά λησμονεί ότι ο τελευταίος παραιτήθηκε. Με το να βάζουν εμπόδια στην επόμενη επιλογή -από μόνοι τους ή καθοδηγούμενοι από κάπου- μόνο κακό κάνουν στο ήδη ταλαιπωρημένο σύλλογο που αγαπούν. Λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, η ομάδα είναι χωρίς προπονητή και οι πιθανότητες να αγωνιστεί με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Ζιάγκο και Καρβέλα πολλές. Δεν λέω, οι άνθρωποι μπορεί να φύγουν από την Θεσσαλονίκη με το «διπλό», αλλά η κατάσταση που επικρατεί στον δικέφαλο, προκαλεί θλίψη. Η κατηφόρα δεν έχει τέλος και δεν είναι υπερβολή να ψελλίσουμε σιγά-σιγά ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει σοβαρά. Λόγω φυσικών και ηθικών αυτουργών, είναι ακυβέρνητο καράβι με ελάχιστες ελπίδες διάσωσης. Κρίμα…

Απορίες, σχόλια και παρατηρήσεις στο nikosze2001@yahoo.com
sport-fm.gr
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Πρώτα λύση και μετά προπόνηση ο "Αρτζι!
10/01/2010 12:48
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να βρέθηκε στην Πυλαία και νωρίτερα να πήγε στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ και να μίλησε στους παίκτες, αλλά αύριο (11/1) δεν σκοπεύει να μεταβεί στο Ελληνικό για να κάνει την προπόνηση! Ο «Άρτζι» έχει ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανλή, ότι πρέπει να λυθεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Ορίτζιναλ, ώστε να μπορέσει στην συνέχεια να κάνει απερίσπαστος την δουλειά του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πεδουλάκης δεν έχει καμία ευθύνη για όσα συνέβησαν και για τα οποία υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να συνεχίσει να γυμνάζει την ομάδα έχοντας επισκέψεις στην προπόνηση από οργανωμένους που θα δημιουργούν αναταραχή στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει να επιλυθεί το θέμα, από τον ίδιο τον Μπάμπη Καραμανλή, ο οποίος κάνει ήδη συντονισμένες ενέργειες, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και ο έμπειρος τεχνικός να ξεκινήσει την προετοιμασία για το επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή στο Ελληνικό. Ο «Άρτζι» δεν θέλει καμία συγνώμη για την επίθεση που δέχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά αυτό που ζητάει είναι να υπάρχει ηρεμία, για να μπορέσει να δουλέψει η ΑΕΚ σωστά και να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο Καραμανλής είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση. Μέχρι να συμβεί αυτό τις προπονήσεις θα κάνει ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος ήταν ο «χεντ-κόουτς» στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία…

Γιάννης Πάλλας


sportnet.gr

QUOTE
Επαφές με "Oρίτζιναλ"

Του Γιώργου Νικολάου
10/01/2010 (14:56)

O Bαγγέλης Ζιάγκος ήταν τελικά ο… 27ος προπονητής στην ιστορία της Α1, καθώς τα δεδομένα ανατράπηκαν. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, που έκανε κάποιες παρεμβάσεις από την εξέδρα (παρά τω πλευρώ του Μπάμπη Καραμανλή) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ίσως να γίνει ο… 28ος!
Αν και με την εφετινή ΑΕΚ, όπως πολλάκις έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι να βάλει κανείς στοίχημα. Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι οι επαφές -μεταξύ των διοικούντων την ΚΑΕ και της "Ορίτζιναλ 21"- κορυφώνονται, προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα και αμβλυνθούν τα πάθη.

Ο κίνδυνος, που ελλοχεύει για ολοκληρωτική καταστροφή της ομάδας, ενδεχομένως αποδειχθεί (όσο και αν φαίνεται παράδοξο) καταλύτης των εξελίξεων στην παρούσα φάση. Δεν αποκλείεται και συνάντηση εντός της ημέρας μεταξύ των διοικούντων την ΚΑΕ και του προέδρου της Ερασιτεχνικής και επικεφαλής της "Ορίτζιναλ 21", Δημήτρη Χατζηχρήστου.


basketblog.gr
ashton
QUOTE
"Μάχεται" για Πεδουλάκη ο Καραμανλής!
"Μάχεται" για Πεδουλάκη ο Καραμανλής!

Κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κλείσει μια και καλή το ζήτημα με τον Αργύρη Πεδουλάκη καταβάλλει ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής.


Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" επιχειρεί να "γεφυρώσει" πρώτα το δικό του χάσμα με τον ηγετικό πυρήνα της ORIGINAL αλλά και εκείνο του μεγαλυτέρου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών με τον "Άρτζι".

Ο Πεδουλάκης θέλει πολύ να συνεχίσει αλλά θέλει πρώτα να πάρει διαβεβαιώσεις πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τον κόσμο.

Το ζήτημα μπορεί να κλείσει μετά από επικοινωνία του ηγέτη της ORIGINAL, Δημήτρη Χατζηχρήστου με τον έμπειρο κόουτς.

Βλέπετε ο Χατζηχρήστος μπορεί να μην έχει την καλύτερη άποψη για τον Πεδουλάκη ωστόσο για το καλό της ομάδας είναι διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του.
Απ. Λιόγκας

Δημοσίευση από την ΩΡΑ των σπορ 10/1/2010 21:59:00


orasports.gr


μα'στα...
ashton
QUOTE
"Ορίτζιναλ" επικοινωνία

Tου Γιώργου Νικολάου
11/01/2010 (15:33)

Πυκνώνουν οι επαφές των διοικούντων την ΚΑΕ ΑΕΚ και της "Ορίτζιναλ 21" για χάρη του Αργύρη Πεδουλάκη. Η "Ωρα των Σπορ" αναφέρει σήμερα ότι "ενδεχομένως το μίνι σίριαλ να έχει happy end ύστερα από επικοινωνία του ηγετικού στελέχους της Ορίτζιναλ και προέδρου της Ερασιτεχνικής (Δημήτρη Χατζηχρήστου) με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Για το καλό της ομάδας είναι διατεθειμένος να... βάλει πλάτη (ο Χατζηχρήστος) ρίχνοντας νερό στο κρασί του".

Βέβαιον είναι τούτο: Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες το κλίμα φαίνεται ν' αλλάζει. Αν έχει αναστραφεί πλήρως και εννοείται υπέρ του 46χρονου τεχνικού θ' αποδειχθεί τις επόμενες ώρες...

Κοντά στους οπαδούς της ΑΕΚ -όπως έγραψε η "Score Live"- βρέθηκε χθες ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Δημήτρης Καρβέλας, ο οποίος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας των οπαδών, που έγινε στα "γκρεμοχαλάσματα" του ιστορικού χώρου της Νέας Φιλαδέλφειας.


QUOTE
Ο "Αρτζι" στην προπόνηση

Του Γιώργου Νικολάου
11/01/2010 (15:39)

Οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση και τους οργανωμένους οπαδούς ενδεχομένως ήταν η αιτία της άρσης του αδιεξόδου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πάει στην αποψινή προπόνηση! Προφανώς δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις και ο 46χρονος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πριν όμως θα παραλάβει την "μπαγκέτα" από τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος θα μείνει στο πλευρό του, ως "στρατιώτης" της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ "τα πάντα ρει", αλλά αυτή την ώρα το γεγονός της "επανένταξης" του Πεδουλάκη στην "Ενωση" συνιστά είδηση. Στην πολύπαθη ΑΕΚ χαμογελούν, αλλά το ερώτημα είναι μέχρι πότε;


basketblog.gr
ashton
QUOTE
"ΟRIGINAL" ανακωχή
Του Γιώργου Νικολάου
12/01/2010 (14:50)

Ο Αργύρης ΠεδουλάκηςΟ Βαγγέλης Ζιάγκος πήρε την πρωτοβουλία και έστειλε -πριν από δύο ημέρες- το μήνυμα για "ενότητα, ομοθυμία και ομοβροντία" εντός των τειχών της ΑΕΚ και φαίνεται ότι εισακούστηκε. Ή, μήπως δεν εισακούστηκε; Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Πεδουλάκης, προπόνησε χθες επί τρίωρο τους παίκτες του στο κλειστό του Ελληνικού και μάλιστα απρόσκοπτα. Με τις πόρτες κλειστές -για το κρύο κατά την επίσημη εκδοχή- αν και εμείς ανακαλύψαμε έπειτα από προσπάθεια μία μισάνοικτη πόρτα και προλάβαμε να παρακολουθήσουμε για μερικά λεπτά προπόνηση!

Σε κάθε περίπτωση, όλα κύλισαν ομαλά και δίχως διαφωνούντες από την "ORIGINAL 21". Αν και μέλος της -από τα πλέον εκλεκτά επί σειρά ετών- παραβρέθηκε στους χώρους του Ελληνικού και απλώς είχε κουβέντα με τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος μπαινόβγαινε στη σάλα, προκειμένου να καπνίσει...

Το βέβαιον είναι ένα: Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος "έβαλε νερό στο κρασί του" και προκειμένου για την ενότητα (για ομοθυμία και ομοβροντία θα δείξει ο χρόνος) έδωσε εντολή για ...ανακωχή. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και επικεφαλής του κορυφαίου συνδεσμιακού κινήματος δεν άφησε πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις ως προς τις προθέσεις του.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις του από την σημερινή "Ωρα των Σπορ" και τον Απόστολο Λιόγκα: "Η Oρίτζιναλ δεν είναι διοίκηση για να παίρνει αποφάσεις. Τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο κύριος Καραμανλής κι αυτός αναλαμβάνει το κόστος και το ρίσκο. Δεν είμαστε νταβατζήδες. Η Ορίτζιναλ δεν διοικεί. Αγαπάμε την ΑΕΚ και απλά εκφράσαμε την άποψη μας. Νομίζω και εγώ προσωπικά πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει ο προπονητής. Ούτε από ηθικής πλευράς, ούτε από αγωνιστικής. Ο κύριος Καραμανλής, όμως, δεν το εκτίμησε αυτό. Οπως όλοι, έτσι και ο κύριος Πεδουλάκης θα κριθεί από τα αποτελέσματα. Πλέον, ουδείς κρίνει βάσει των ηθικών αξιών".


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Σκέφτεται παραίτηση
Του Γιώργου Νικολάου
24/01/2010 (22:21)

Το μελετάει...Ο Αργύρης Πεδουλάκης σκέφτεται πιο πολύ από ποτέ την παραίτησή του από την ΑΕΚ. Ο προπονητής της "Ένωσης" νιώθει έντονη δυσφορία, για όσα συνέβησαν χθες στα Ιλίσια και παρά το γεγονός ότι είχε συνάντηση το απόγευμα με τους διοικούντες την ΚΑΕ, δύσκολα -κατά πως φαίνεται- θα πειστεί να παραμείνει στη θέση του.
Δεδομένο είναι ότι ο πρόεδρος της "Ένωσης", Μπάμπης Καραμανλής, θα ασκήσει την ύστατη πίεση (αύριο Δευτέρα), προκειμένου να κρατήσει τον Πεδουλάκη στην ομάδα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ένα από τα θέματα (όχι το μοναδικό) που θα πρέπει να διασφαλίσει είναι η ενίσχυση της ομάδας, με το όνομα του Γερμανού Σούλτσε να επανέρχεται στο προσκήνιο. Η ενίσχυση είναι υποχρεωτική, αλλά δεν αποτελεί αναγκαία και κυρίως ικανή συνθήκη για να κρατήσει τον "Άρτζι" στην ΑΕΚ.


basketblog.gr
panos75
Έχει τρελαθεί ο κόσμος.
ashton
QUOTE
Τέλος ο Πεδουλάκης
Του Γιώργου Νικολάου
25/01/2010 (13:50)

Έφυγε...

Η περιπέτεια δεν έχει τέλος για την ΑΕΚ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλε την παραίτησή του, βλέποντας πως από παντού υπήρχε αδιέξοδo... O Κρητικός τεχνικός άντεξε 15 ημέρες στην πολύπαθη "Ενωση", καθώς ουσιαστικά είχε πιάσει δουλειά την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, αλλά τυπικά άντεξε 19 ημέρες, αφού ανακοινώθηκε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, όταν και η εισβολή των μελών της "Ορίτζιναλ 21" στην προπόνηση του Ελληνικού. Ο κ. Πεδουλάκης – ο μόνος μη υπεύθυνος για το δράμα, που βιώνει η ΑΕΚ- ανακοίνωσε την αποχώρηση του σε συνομιλία του με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάμπη Καραμανλή.

Η βραχύβια παρουσία Πεδουλάκη στην ΑΕΚ συνδυάστηκε εντός του παρκέ με δύο ήττες, πλην όμως κάτω από συνθήκες εξόχως δραματικές. Εν μέσω "εμφυλίου" στην εξέδρα, στα αποδυτήρια και πέριξ της διοίκησης! Η βραχύβια παρουσία του προπονητή συνδυάστηκε και με αξιοπρέπεια. Ο προπονητής βοήθησε την ΑΕΚ και σε άλλους τομείς, αλλά δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί ο,τιδήποτε.

Τα οικονομικά προβλήματα (σ.σ. οι Γκριν και Φράνσις είχαν φύγει από τα Ιλίσια δίχως άδεια, αρνούμενοι να ακολουθήσουν την αποστολή) και οι αντιδράσεις των Ιλισίων (σ.σ. παρά τις υποσχέσεις Δημήτρη Χατζηχρήστου προς τον ίδιο το κλίμα ήταν βαρύ) αποτέλεσαν την αφορμή για το "αντίο" του Πεδουλάκη, αλλά οι αιτίες ήταν πολλές περισσότερες. Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση των τριών Αμερικανών και του Γάλλου γκαρντ ήταν απλώς το κερασάκι στην ολόπικρη τούρτα της "Ενωσης". Που ψάχνει χρήματα. Ψάχνει προπονητή. Ψάχνει ηρεμία. Και δεν βρίσκει...


basketblog.gr
iceman44
QUOTE(ashton @ Jan 25 2010, 15:41 ) *
basketblog.gr

Φέρτε πίσω τον Φλεβαράκη
Του Γιώργου Κογκαλίδη
25/01/2010

Ήθελα εδώ και μέρες να γράψω αυτό το άρθρο, αλλά προσωπικοί λόγοι με απέτρεπαν. Τώρα, όμως, που ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη που δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το κατάντημα της ΑΕΚ, έφυγε, νομίζω ότι μπορώ να το γράψω. Αν η διοίκηση σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να φέρει ΣΗΜΕΡΑ πίσω τον Κώστα Φλεβαράκη. Για έναν και μοναδικό λόγο:

Για να πληρώσει το τίμημα, για τον αχταρμά που δημιούργησε. Όχι γιατί 50 θερμοκέφαλοι στην εξέδρα, που έχουν μεσάνυχτα από μπάσκετ, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, αλλά επειδή είναι κρίμα να χρεώνονται άλλοι τα λάθη που αυτός σωρηδόν έκανε και ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ του "κιτρινόμαυρου" ναυαγίου να είναι στο απυρόβλητο και να απολαμβάνει τιμές.

Το γιατί ο κόσμος φωνάζει το όνομά του έχει εξήγηση. Και το ποιος κόσμος φωνάζει το όνομά του έχει εξήγηση, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα. Όχι αυτή τη στιγμή.

Ο Κώστας Φλεβαράκης είχε τέτοια στήριξη από τη διοίκηση της ΑΕΚ, που κανείς άλλος προπονητής στο πρόσφατο παρελθόν της ομάδας δεν απόλαυσε.
Θυμηθείτε πως ο Σάκοτα πήρε πρωτάθλημα εν μέσω αποδοκιμασιών, με τον Βασίλη Κικίλια να σκαρφαλώνει στα κάγκελα και να ζητά από τον κόσμο να τους αφήσει να το παλέψουν.
Θυμηθείτε πως ο Ιωαννίδης και ο Ίβκοβιτς, προπονητές που έγραψαν ιστορία με την ΑΕΚ, έφυγαν εν μία νυχτί, χωρίς την παραμικρή αντίδραση του κόσμου. Για να μην πάμε πιο πίσω, στον αείμνηστο, στον τεράστιο Τσόσιτς.

Τη στιγμή που δεν υπήρχε κανένας χρονικός περιορισμός και καμία ανάγκη βιασύνης, ο Μπάμπης Καραμανλής έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Φλεβαράκη. Του πήρε τους παίκτες που ήθελε:
Τον πανάκριβο Φράνσις, έναν ψηλό με κοντά χέρια και παλάμες σαν της κόρης μου, που για να υποδεχθεί την μπάλα πρέπει να του αδειάσεις το μισό γήπεδο. Αυτόν τον Φράνσις, που αν τον ξανασυναντήσει ο Κάρτερ θα πρέπει να του κάνει το τραπέζι, αφού με αυτό και μόνο το DVD θα βρει δουλειά του χρόνου. Αν έπαιζαν 3-4 φορές αντίπαλοι, μέχρι το ΝΒΑ θα έφτανε ο Κάρτερ...

Αυτός διάλεξε για πόιντ γκαρντ τον Τορίν Γκριν, έναν χαρισματικό σκόρερ, που αν του ανοίξεις την πόρτα του Ελληνικού, θα σταματήσει να ντριμπλάρει όταν φτάσει στο Rich στη Γλυφάδα.
Αυτός διάλεξε τον Μελς, που η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θέση έχει στο ρόστερ της ΑΕΚ.
Το σημαντικότερο: Αυτός διάλεξε να διαλύσει την περσινή ΑΕΚ, φτηνότερη (κατά πολύ), αποτελεσματικότερη (αλίμονο), μακριά από περιπέτειες.

Στα δικά του χέρια η ΑΕΚ μετρά τρεις νίκες όλες κι όλες στο πρωτάθλημα. Οι δύο επί ομάδων της ίδιας σειράς (Ολύμπια - Καβάλα) και μία επί του αλλοπρόσαλλου φέτος Άρη.

Αν ένας προπονητής που πετυχαίνει τρεις νίκες σε έναν γύρο γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ, τότε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βαφτίζουν τα παιδιά τους με το όνομα "Ζέλικο". Ο, δε, Μπαρτζώκας, του 11-2 θα πρέπει να δώσει το όνομά του σε κεντρικό δρόμο στο Μαρούσι και ο Ζούρος να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη υπερπαραγωγή του ΑΝΤ-1 ως γκεστ.

Έχουμε χάσει την επαφή με το περιβάλλον; Αξίζει η ΑΕΚ να βασανίζεται, επειδή κάποιοι δεν θέλουν τον Καραμανλή στην ηγεσία της ΚΑΕ; Είναι αυτός λόγος για να στηθεί άγαλμα στον Φλεβαράκη; Ας απαντήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε αυτό.
Εγώ επιμένω: Φέρτε πίσω τον Φλεβαράκη, να πιει το ποτήρι ως το τέλος. Χωρίς αλλαγές, χωρίς μεταγραφές. Με την ομάδα που εκείνος έφτιαξε…

kogas@enternet.gr
ashton
Ο Μηνάς Γκέκος φαβορί για αντικαταστάτης σύμφωνα με τα ρεπορταζ..
alina
QUOTE(iceman44 @ Jan 25 2010, 15:47 ) *
Φέρτε πίσω τον Φλεβαράκη
Του Γιώργου Κογκαλίδη
25/01/2010

Ήθελα εδώ και μέρες να γράψω αυτό το άρθρο, αλλά προσωπικοί λόγοι με απέτρεπαν. Τώρα, όμως, που ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη που δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το κατάντημα της ΑΕΚ, έφυγε, νομίζω ότι μπορώ να το γράψω. Αν η διοίκηση σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να φέρει ΣΗΜΕΡΑ πίσω τον Κώστα Φλεβαράκη. Για έναν και μοναδικό λόγο:

Για να πληρώσει το τίμημα, για τον αχταρμά που δημιούργησε. Όχι γιατί 50 θερμοκέφαλοι στην εξέδρα, που έχουν μεσάνυχτα από μπάσκετ, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, αλλά επειδή είναι κρίμα να χρεώνονται άλλοι τα λάθη που αυτός σωρηδόν έκανε και ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ του "κιτρινόμαυρου" ναυαγίου να είναι στο απυρόβλητο και να απολαμβάνει τιμές.

Το γιατί ο κόσμος φωνάζει το όνομά του έχει εξήγηση. Και το ποιος κόσμος φωνάζει το όνομά του έχει εξήγηση, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα. Όχι αυτή τη στιγμή.

Ο Κώστας Φλεβαράκης είχε τέτοια στήριξη από τη διοίκηση της ΑΕΚ, που κανείς άλλος προπονητής στο πρόσφατο παρελθόν της ομάδας δεν απόλαυσε.
Θυμηθείτε πως ο Σάκοτα πήρε πρωτάθλημα εν μέσω αποδοκιμασιών, με τον Βασίλη Κικίλια να σκαρφαλώνει στα κάγκελα και να ζητά από τον κόσμο να τους αφήσει να το παλέψουν.
Θυμηθείτε πως ο Ιωαννίδης και ο Ίβκοβιτς, προπονητές που έγραψαν ιστορία με την ΑΕΚ, έφυγαν εν μία νυχτί, χωρίς την παραμικρή αντίδραση του κόσμου. Για να μην πάμε πιο πίσω, στον αείμνηστο, στον τεράστιο Τσόσιτς.

Τη στιγμή που δεν υπήρχε κανένας χρονικός περιορισμός και καμία ανάγκη βιασύνης, ο Μπάμπης Καραμανλής έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Φλεβαράκη. Του πήρε τους παίκτες που ήθελε:
Τον πανάκριβο Φράνσις, έναν ψηλό με κοντά χέρια και παλάμες σαν της κόρης μου, που για να υποδεχθεί την μπάλα πρέπει να του αδειάσεις το μισό γήπεδο. Αυτόν τον Φράνσις, που αν τον ξανασυναντήσει ο Κάρτερ θα πρέπει να του κάνει το τραπέζι, αφού με αυτό και μόνο το DVD θα βρει δουλειά του χρόνου. Αν έπαιζαν 3-4 φορές αντίπαλοι, μέχρι το ΝΒΑ θα έφτανε ο Κάρτερ...

Αυτός διάλεξε για πόιντ γκαρντ τον Τορίν Γκριν, έναν χαρισματικό σκόρερ, που αν του ανοίξεις την πόρτα του Ελληνικού, θα σταματήσει να ντριμπλάρει όταν φτάσει στο Rich στη Γλυφάδα.
Αυτός διάλεξε τον Μελς, που η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θέση έχει στο ρόστερ της ΑΕΚ.
Το σημαντικότερο: Αυτός διάλεξε να διαλύσει την περσινή ΑΕΚ, φτηνότερη (κατά πολύ), αποτελεσματικότερη (αλίμονο), μακριά από περιπέτειες.

Στα δικά του χέρια η ΑΕΚ μετρά τρεις νίκες όλες κι όλες στο πρωτάθλημα. Οι δύο επί ομάδων της ίδιας σειράς (Ολύμπια - Καβάλα) και μία επί του αλλοπρόσαλλου φέτος Άρη.

Αν ένας προπονητής που πετυχαίνει τρεις νίκες σε έναν γύρο γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ, τότε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βαφτίζουν τα παιδιά τους με το όνομα "Ζέλικο". Ο, δε, Μπαρτζώκας, του 11-2 θα πρέπει να δώσει το όνομά του σε κεντρικό δρόμο στο Μαρούσι και ο Ζούρος να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη υπερπαραγωγή του ΑΝΤ-1 ως γκεστ.

Έχουμε χάσει την επαφή με το περιβάλλον; Αξίζει η ΑΕΚ να βασανίζεται, επειδή κάποιοι δεν θέλουν τον Καραμανλή στην ηγεσία της ΚΑΕ; Είναι αυτός λόγος για να στηθεί άγαλμα στον Φλεβαράκη; Ας απαντήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε αυτό.
Εγώ επιμένω: Φέρτε πίσω τον Φλεβαράκη, να πιει το ποτήρι ως το τέλος. Χωρίς αλλαγές, χωρίς μεταγραφές. Με την ομάδα που εκείνος έφτιαξε…

kogas@enternet.gr

συμφωνω απολυτα με τα παραπανω
ashton
ο Πεδουλάκης δεν έστησε την ομάδα.
Όμως αυτός επέλεξε να αντικατασταθεί ο ΜακΓκραθ (που ειχε φυγει πριν) κι έπαιζε 1-2, με τον Μαζεικα που παίζει μόνο στο 2 ουσιαστικά, αφήνοντας τον Γκριν στο '1'.
Αυτός επέλεξε να ξεκινήσει τον Γκιζογιανη κόντρα στον Ηλυσιακό, έκανε τραγικο κωουτσάρισμα (ανεξάρτητα απο τα λάθη των παικτων) και στα 2 ματς που ήταν στον πάγκο μας, κι ακόμα πιο τραγική διαχείριση της διαφοράς στα τελευταια λεπτα, αφου αντι να μειωθεί αυτή εκτοξευόταν.
pivot
Μάλιστα, ...βρέθηκε ο υπεύθυνος για το χάλι της ΑΕΚ, είναι ο Πεδουλάκης!


wagner love
Κρίμα για το κατάντημα της αεκ. που έφτασε ρε παιδιά... πάει για φούντο. δεν βλέπω πως θα κερδίσει τα τρίκαλα. αυτά που λέει ο κογκαλίδης έχει δίκιο σε κάποια. όσο για τον φράνσις είναι αισχρός ο τρόπος που τον μειώνει και ντροπή του. τεσπά δεν αξίζει να ασχολούμαι με αυτόν τον άνθρωπο και δεν εννοώ τον φράνσις. ο πεδουλάκης φταίει που πήγε και μπλέχτηκε με την αεκ. τι πας και αναλαμβάνεις με διοικούντες στον κόσμο τους, με οπαδούς που έχουν μπερδευτεί εντελώς και με ρόστερ που μόνο 3-4 παίκτες αξίζουν για α1? τι να πω. κρίμα και πάλι κρίμα
ashton
QUOTE(pivot @ Jan 26 2010, 20:10 ) *
Μάλιστα, ...βρέθηκε ο υπεύθυνος για το χάλι της ΑΕΚ, είναι ο Πεδουλάκης!


Δεν είπα ότι είναι ο υπεύθυνος, αλλά πως δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα 2 ματς με αυτόν στον πάγκο..
Γιατί όταν πέσουμε την τελευταία αγωνιστική επειδή θα κερδίσουμε με 16π τον Ηλυσιακό και θα χάνουμε στην ισοβαθμία, όλο και θα έχει βάλει το λιθαράκι του..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.