Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (1) Golden State Warriors vs (2) Houston Rockets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
jasonick
(1) Golden State Warriors [67-15] vs (2) Houston Rockets [56-26]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 -- Tue. May 19, Houston at Golden St., 9:00 PM, ESPN
Game 2 -- Thu. May 21, Houston at Golden St., 9:00 PM, ESPN
Game 3 -- Sat. May 23, Golden St. at Houston, 9:00 PM, ESPN
Game 4 -- Mon. May 25, Golden St. at Houston, 9:00 PM, ESPN
Game 5 * -- Wed. May 27, Houston at Golden St., 9:00 PM, ESPN
Game 6 * -- Fri. May 29, Golden St. at Houston, 9:00 PM, ESPN
Game 7 * -- Sun. May 31 Houston at Golden St., 9:00 PM, ESPN


Σχόλια για τη σειρά εδώ.
jasonick
Θέλω να δω πως θα πάνε τα matchups σε αυτή τη σειρά γιατί δεν βλέπω πως οι Rockets μπορούν να ματσάρουν αμυντικά την 3άδα Curry, Thompson, Barnes με τους βασικούς τους. Ο Harden δεν θα μου έκανε εντύπωση αν πήγαινε πάνω στον Green αλλά όπως και να έχει θα πρέπει να δουλέψει στην άμυνα όποιον και να μαρκάρει, αφού (και) στη σειρά με τους Clippers είχε την τάση να χάνει τον παίκτη του αλλά ευτυχώς για αυτόν ήταν ο Matt Barnes. tongue.gif Αυτό αφήνει τον Terry να πάει σε έναν από τους Klay, Curry και αν στην σειρά εναντίων των Clippers ο JET δεν ήταν περιέργως άθλιος απέναντι στον Paul δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι αυτό θα επαναληφθεί και τώρα. Φαντάζομαι θα πάρει πολλά λεπτά ο Brewer από τον πάγκο και ίσως δούμε σχήματα χωρίς καθαρό άσσο από τον McHale. Οι Warriors δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν κάτι δραματικά από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει, ίσως δούμε περισσότερα λεπτά στον Ezeli λόγω Dwight και DNP σε Lee. Έχουν πάντως την πολυτέλεια να ρίξουν 3 εξαιρετικούς αμυντικούς πάνω στον Harden (Green, Thompson, Iggy) και αν βγάλεις το μουσιά έξω από το παιχνίδι του οι Ρόκετς δεν θα έχουν ελπίδα. Γκου Σου Γου ιν 5.
SteveNashidis
Θα βλέπαμε καλύτερους τελικούς αν το ζευγάρι ήταν Clippers- GSW ( σόρρυ Νώντα tongue.gif ) γιατί σε όλες τις θέσεις θα υπήρχαν τρομερά μαρκαρίσματα αλλά αυτό είναι ιστορία off topic .

Ξεκάθαρο πλεονέκτημα και μάλιστα σε πολλά σημεία για τους warriors. Ο Curry δεν έχει αντίπαλο στον 1 ακόμα και αν υπήρχε ο Beverly. Ο Τhompson ούτε αυτός θα έχει σκληρό αμυντικά αντίπαλο και θα εκμεταλλευτεί τα double team του Curry .Το ίδιο θα πράξει και ο Green στη θέση 4, σε οποιοδήποτε PF του Houston πέσει πάνω του τα οποία είναι όλα στα μέτρα του και έχει ήδη περάσει το crash test του Griffin . Ο Ηοward έχει ένα πλεονέκτημα στο 5 αλλά δεν πιστεύω να σηκώσει τη σειρά μαζί με τον Harden που ίσως τα βρει σκούρα στην καλή άμυνα του GSW. Oπότε αν ελπίδες υπάρχουν για τους κόκκινους είναι η 2η πεντάδα τους με τους Smith,Brewer,Terry να υπερβαίνουν εαυτό . Υπάρχει και η κούραση επίσης από τα 7 ματς με Clippers.

GSW στα 6 γιατί το τρίο κορδέλα θα πάρει 2 ματσάκια .
SteveNashidis
*Edit
QUOTE
Το ίδιο θα πράξει και ο Green στη θέση 4, σε οποιοδήποτε PF του Houston πέσει πάνω του τα οποία είναι όλα στα μέτρα του και έχει ήδη περάσει το crash test του Gasol,Randolph
klow13
QUOTE (jasonick @ May 18 2015, 14:56 ) *
Θέλω να δω πως θα πάνε τα matchups σε αυτή τη σειρά γιατί δεν βλέπω πως οι Rockets μπορούν να ματσάρουν αμυντικά την 3άδα Curry, Thompson, Barnes με τους βασικούς τους.

Θελω να κλεισουν οσο το δυνατον καλυτερα klay-iggy-barnes και ας βαλει 50 ο καρι.Να σπαταλας τον καλυτερο αμυντικο σου(αριζα) πανω στον καρι και αυτος παλι να στα βαζει και τερι να αγκομαχα να ακολουθησει τον κλει οπως εγινε και με ρεντικ δεν εχει νοημα κατ εμε.Και η σειρα με κλιπερς γυρισε οταν τα ματσαρισματα ηταν τερι σε πολ και αριζα σε ρεντικ.Μολις περιοριστηκαν κροφορντ-ρεντικ-μπαρνς-ριβερς γυρισε η σειρα και ας επαιζαν στους μεσους ορους τους πολ-γκριφιν.

Με υγιη αλεν και στα ματς που περιορισε τον κλει οι γκριζλις πηγαν καλα.

Κατα τα αλλα οι γουοριορς ειναι τοπ ομαδα επιθετικα,τοπ αμυντικα,απο τις καλυτερες ομαδες των τελευταιων ετων και δεν πιστευω οτι δεν εχουν τεσταριστει ακομα μιας και οι γκριζλις τους εβαλαν πολυ δυσκολα.Πρεπει να κανει 4 τελεια παιχνιδια το χιουστον και να κανει τεραστια σειρα ο χαουαρντ για να εχουμε ελπιδες πιστευω.Αμα υπηχε ενας εκ των 2 τραυματιων θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.Πρεπει να κοπουν τελειως και τα λαθη ,η καλυτερη των γουοριορς να παρουν ευκολους ποντους στο τρανζισιον.Και hack a bogut οταν αρχιζουν αυτα τα σερι τους 10-0 μεσα σε 1-2 λεπτα tongue.gif

Ροκετς στα 6 για τη γραφικοτητα.
captain charisma
ο χαρντεν λογικα θα χει και το κινητρο οτι του κλεψε το μβπ ο καρι...οπου σταθει λεει οτι αυτος ειναι ο πραγματικος μβπ..
για τα ματσαρισματα που λετε οντως οι γουοριορς θα βαλουν δυσκολα στους ροκετς γτ περιφερειακα μονο ο αριζα παιζει αμυνα..ο τερι ειναι 37 κ δν μπορει, κ ο χαρντεν ξεχνιεται ωρες ωρες..αν επαιζε ο μπεβερλι θα ηταν αλλιως οι ισοροπιες..στους ψηλους το επιπεδο ειναι πανω κατω το ιδιο...ο παγκος απ τις 2 ομαδες θα παιξει το δικο του ρολο επισης...

γουοριορς στα 5
pistol_pete#44
νομιζω το ξενυχτι αξιζει και με το παραπανω προς το παρον..απιστευτο παιχνιδι σε πολυ γρηγορους ρυθμους..
οι gsw εκαναν την ανατροπη και περασαν μπροστα πριν το ημιχρονο με 25-6 σερι...

αν συνεχισουν να πελαγοδρομουν οι Χιουστον,δε ξερω αν 8α βρουν πολλες τετοιες ευκαιριες στη σειρα..ιδωμεν
duncan21
Νομίζω ότι ο Harden θα μπορούσε να 'χε πάρει 3-4 σφυρίγματα παραπάνω αλλά οκ.Αστεία τα λάθη του Howard και εντελώς ανοιχτά τα χαμένα σουτ του Terry.Θα μπορούσαν να 'ναι εύκολα στο +10 οι Rockets στο ημίχρονο βάσει αυτών που προανέφερα.Ο Capela φανταστικός στις αλλαγές,φοβερή τοποθέτηση του σώματος και των χεριών του.
lakersdynasty
Οι Rockets με τον Howard υγιή μπορούν να πάνε αυτή τη σειρά αρκετά μακριά.

Αλλά πάλι υπήρξε πρόβλημα με τον Smith να κάνει drive και να πέφτει πάνω στο πόδι του. Τελείωσε το παιχνίδι στον πάγκο. Θα δούμε στο επόμενο παιχνίδι σε τι κατάσταση είναι.

Harden εξαιρετικός σε συνεχόμενες απομονώσεις στο δεύτερο ημίχρονο εξαιρετική άμυνα του Ariza που άφησε τους Rockets στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά ο Curry με 2/2 βολές τελείωσε το παιχνίδι.

http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400796355
duncan21
Πληρώνουν τα νεκρά διαστήματα σε επίθεση(αλλά και την αδράνεια στην άμυνα) μετά από επιθετικά overload του Harden οι Rockets.Ο Smith ενώ παίζει καλά,ορισμένες φορές σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.Συμφωνώ με lakersdynasty ότι έχει δρόμο η σειρά με υγιή Ντούκι.

υ.γ Πάντα fan του Ariza,δεν το 'χω κρύψει ποτέ tongue.gif .Απ' τους παίκτες που είναι φτιαγμένοι για να κάνουν πρωταθλητισμό.
klow13
Τεραστια ατυχια με χαουαρντ..Και οσο επαιξε απο τον τραυματισμο και μετα ηταν φανερα επηρεασμενος.Πολλα λαθη απο την αδυναμια του να πιασει δικες του μπαλες,ενω εχασε επιθετικα ριμπς-putbacks που τα ειχε.Και το σχημα με σμιθ-τζοουνς ειναι καταστροφικο σε ολα τα πλειοφς,ηταν και στην τεταρτη περιοδο χθες..Κριμα πηγε στραφι τεραστια εμφανιση του χαρντεν στο δευτερο ημιχρονο.

Κατα τα αλλα φαγαμε καποια απαραδεκτα-ολομοναχα τριποντα του καρι απο τη γωνια,τη μια ο τερι παει να περασει κατω απο το σκριν,την αλλη ο σμιθ τον αφηνει ολομοναχο στη weak side αδικαιολογητα.Γενικα καλα το πηγαμε το ματς αλλα δεν ξερω ποσες τετοιες ευκαιριες θα εχουμε.
phoenix_93
Ο Ariza κάτι παθαίνει όταν είναι σε καλή ομάδα. Κλασσική περίπτωση παίκτη που είναι τέλοιος όταν υπάρχουν 2-3 καλύτεροι από αυτόν στην ομάδα.
Εντυπωσιακά τα σουτ του Harden στην τέταρτη περίοδο, τελείως ενάντια στην φιλοσοφία τους. Ο Terry δεν έχει ελπίδα με τον Curry. Για τον Prigioni δεν λέω τίποτα γιατί τον είχα τελειωμένο πριν 5 χρόνια και τώρα παίζει τελικούς Δύσης.
SG3ptshooter
Yπάρχουν πράγματα στους Warriors που θα τα θαυμάζω μέχρι τέλους και πράγματα που θα με προβληματίζουν κάθε φορά. Το έχω αποδεχτεί. Για κάθε μόνιμα ασύνδετο ξεκίνημα θα υπάρχει κι ένα ωραίο adjustment που αλλάζει τη ροή του αγώνα. Χτες ήταν η σειρά του Livingston να θυμίσει τι μπορεί να κάνει - με ένα πόδι πάντα, είσαι ένας σύγχρονος ήρωας -, γενικά το small lineup ήταν υπέροχο στο να αλλάξει ισορροπίες.

Και ο Steph και το εδώ μούσι έκαναν πολύ ωραίο παιχνίδι χτες. Υπάρχει παίκτης που έφτασε το επίπεδό τους με μόνο όπλο το πόσο προσπαθεί, για άλλη μια φορά κύριοι, Draymond Green. Απ' το να μη μπορεί να τον ποστάρει ο Dwight στο να ολοκληρώνεται η ανατροπή και να κοπανιέται τρελαμένος φωνάζοντας στους απ' έξω "Motherf*ckers, let's f*cking go". Υπάρχει παράλληλο σύμπαν που χωρίς έλευση Kerr κάνει πλάκα το 2015-16 κάπου στη Kuban και εκλιπαρώ να τον πάρει ο ΠΑΟ, αλλά τα ρεπορτάζ τoν βρίσκουν γεματούλη και ασταθή..

Αφού μπήκαν όπως μπήκαν και μπήκε όπως μπήκε -όταν μπήκε- ο Lee, που ελπίζω να έπαιξε τα τελευταία του λεπτά με τη φανέλα της ομάδας του χτες, απίθανο δε μοιάζει, οι Rockets του +16 έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το break που όπως έχω πει για μένα "πρέπει" απ' τη σκοπιά τους να το κάνουν σε ένα απ' τα 2 πρώτα ματς.

Στο τελευταίο ματς με Grizzlies ήταν "ανέλπιστα" καλός ο Iguodala. Λέω νταξ το χω παρακάνει όλο κράζω όποιον δε μ' αρέσει στο παρκέ, ας πω μια καλή κουβέντα για τον άνθρωπο τι ωραία που τα πήγε μπλα μπλα ηλιθιότητες δικές μου κονφορμιστικές. Δεν το ξανακάνω. icon_drunk.gif Είσαι περιφερειακός που έχει παίξει Εθνική Αμερικής σε ΟΑ και δε μπορείς να κάνεις τίποτα στο 5 on 5 ρε άνθρωπε...

Στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να μπουν καλύτερα. Και 2-3 φορές ανά αγώνα hack-a-Capela. peace.gif
HLR CENATION
Πολυ ωραιο ματς....Ο Καρι φανταστικο δευτερο ημιχρονο,ειδικα στην τριτη περιοδο.Ο Τομπσον τον πηγε εκπληκτικα τον Χαρντεν στο πρωτο,αλλα στο δευτερο οσο καλα και να τον επαιξε ο μουσιας βρηκε τροπο να τα βαλει.Επιθετικα νομιζω οτι εχασε ολα τα σουτ παντως στο ιδιο διαστημα.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γκριν,το ματς γυρισε οταν πηγε αυτος στο 5.Ο Λιβιγκτον πολυ καλο ματς απο τον παγκο.Ο Μπογκουτ μονο υστερησε αλλα φορτωθηκε και με φαουλ.Αξιοπρεπης ο Εζελι,που οσο επαιξε μια χαρα την κρατησε την ρακετα.Εκανε και καλα σκριν.

Απο τους Ροκετς εκτος του Χαρντεν,πολυ καλο παιχνιδι ο Αριζα.Ο Σμιθ καλο πρωτο ημιχρονο χαθηκε στο δευτερο,ο Τζοουνς απογοητευτικος,ισχυουν οσα εγραψα για Εζελι και ακομα καλυτερα για τον Καπελα που μεχρι να αρχισουν τα πλευ-οφ δεν τον ηξερα.Παντως ασχημη εντυπωση μου κανει,πως σε μια ομαδα με Χαρντεν,Αριζα,Σμιθ,Χαουαρντ,κατεληξε να παιζει βασικος ο Τερι.Προφανως κατι πηγε λαθος στο σχεδιασμο...Ακομα και αν παιζει επειδη τραυματιστηκε ο βασικος.(που και ο Μπεβερλι δεν ειναι για τοπ ομαδες, εδω που τα λεμε.)
SteveNashidis
Livingston και Βarnes έδωσαν το κάτι παραπάνω πέρα από τους συνήθεις ύποπτους των GSW και ήρθε η νίκη. Ο Thompson ξοδεύει πολύ ενέργεια στο μαρκάρισμα του Harden αλλά και πάλι είναι αποτελεσματικός αν και έχασε κάποια εύκολα καλάθια αρχές 3η περιόδου. Ο McHale σταθερός στο να μην παίρνει time out , πλήρωσε με ένα αξιοπρεπέστατο run 25-9 που έφαγε τέλος 1ου ημιχρόνου . Είναι στυλ , άποψη τι να κάνουμε tongue.gif.
O Capella παίζει πιο παθιασμένα από Howard και αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για το Houston. Βέβαια έβγαλε πρόβλημα ο Σούπερμαν αλλά δεν μπορούσε να ποστάρει ούτε τον ( παθιασμένο) Green.

Το break μπορεί να γίνει αν αρχίσουν να ευστοχούν οι Terry,Brewer (-Ο Smith ας μείνει στο να μοιράζει ασσίστ. tongue.gif -) και ο McHale εκμεταλλευτεί τα μειονεκτήματα με την κοντή 5άδα που βάζει ο Kerr ανά διαστήματα.
Ούτε rebound δεν μπορούσαν να πάρουν με Center τον Green. !!
klow13
Παρε το time ρε mchale..Κριμα..
captain charisma
τελικα εγινε το 2-0 χωρις παρατραγουδα..και οι γουοριορς αποκτανε το πρωτο λογο για τους τελικους..αλλα δεν εχει τελειωσει τπτ ακομα(μη ξεχναμε παθημα κλιπερς..)
οι ροκετς και στα 2 ματς φανηκαν πολυ ανταγωνιστικοι που δεν το περιμενα...ο χαρντεν παραλιγο να το γυρισει το ματς στο τελος αλλα οι splash brothers του στησαν τελεια παγιδα...

ο καρης με 2 τριποντα ακομα ξεπερνα το μιλερ και παει για νεα ρεκορ..ποσα ρεκορ ακομα θα σπασεις μαγε?
SG3ptshooter
Έλα ρε Kerr πια. Γιατί....
jasonick
QUOTE
asxetos autos o curry
[5:10:00 πμ] jasonick21: oute ena epithetiko dn mporei na parei..
[5:10:04 πμ] jasonick21: oh wait..


tongue.gif
lakersdynasty
Steph Curry: Σε 35 λεπτά, 40 πόντοι σε 19 σουτ 7 ασίστ 5 ριμπάουντ 2 κλεψίματα 1 τάπα και ένα ρεζίλι στον Harden.

Αυτά. Warriors 115 Rockets 80

3-0.

http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400796357
Das Kapital
Αυτά που κάνει αυτός ο άνθρωπος που μοιάζει με δεκαεφτάχρονο δεν υπάρχουν. Δεν είναι "δίκαιο", απλά. Σήμερα ταπείνωσε τον Harden και τον Howard μέσα στο "σπίτι" τους. 40 πόντοι με απίστευτα ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθησαν αυτοί οι πόντοι. Εξεζητημένο μπάσκετ από τον Curry. Έσπασε και το ρεκόρ με τα περισσότερα τρίποντα σε μία postseason που κατείχε ο Reggie Miller!
yorgos
Σκληρό πορνό. Νόμιζα ότι ο Μαγκί είναι ο πιο ηλίθιος παίκτης που είχα δει, αλλά ο Χάουαρντ του ρίχνει χαλαρα.
captain charisma
καταπληκτικό μπάσκετ παιξαν οι πολεμιστές Κ διεσυραν τους ροκετς μέσα στην έδρα τους.θα ναι αυτοκτονία αν χάσουν το πρωτάθλημα από αυτούς τους καβς.

για τον κουρι τι να πούμε...καταργεί τη λογική μ αυτά που κάνει...έσπασε Κ το ρεκόρ του μιλερ σε λιγότερα ματς κιόλας..5 σερί ματς με 5 τρίποντα Κ πάνω. Το ρεκόρ του Ντάνι γκριν απειλείται...
lakersdynasty
Boom Dizzle
Ειμαστε πολυ τυχεροι που βλεπουμε εναν τοσο μεγαλο και μπασκετικο παιχτη οπως ο Καρι...Ουτε σωματικα προσοντα ουτε μουσκουλα ουτε τιποτα και ομως κυριαρχει...
Αυτα που εκανε χθες ηταν απιστευτα...Ολη η χρονια του απιστευτη...Θα ειναι κριμα και αδικο να χασουν το πρωταθλημα οι Γουοριορς απο τς Λεμπρονιδες...
Για τους Ροκετς δεν χρειαζεται να πουμε πολλα...Υπερβαση καναν φετος φτανοντας ως εδω....
ΥΓ:Αυτος ο Χαουαρντ παιζει να ειναι η μεγαλυτερη απατη στο ΝΒΑ τα τελευταια χρονια!!!
Coach Periklis
QUOTE (Boom Dizzle @ May 24 2015, 14:24 ) *
Ειμαστε πολυ τυχεροι που βλεπουμε εναν τοσο μεγαλο και μπασκετικο παιχτη οπως ο Καρι...Ουτε σωματικα προσοντα ουτε μουσκουλα ουτε τιποτα και ομως κυριαρχει...
Αυτα που εκανε χθες ηταν απιστευτα...Ολη η χρονια του απιστευτη...Θα ειναι κριμα και αδικο να χασουν το πρωταθλημα οι Γουοριορς απο τς Λεμπρονιδες...
Για τους Ροκετς δεν χρειαζεται να πουμε πολλα...Υπερβαση καναν φετος φτανοντας ως εδω....
ΥΓ:Αυτος ο Χαουαρντ παιζει να ειναι η μεγαλυτερη απατη στο ΝΒΑ τα τελευταια χρονια!!!



Συμφωνώ απόλυτα. Μπορεί να μην βλέπω πολύ nba και αυτό που θα πω να είναι βλακεία, αλλά αυτό που καταλαβαίνω όταν βλέπω τον curry είναι ένα ταλέντο(τότε που ήταν μικρός) που με απίστευτη δουλειά και θέληση έγινε αυτό που τώρα είναι ευλογία να παρακολουθούμε....Δεν γεννήθηκε με τα απίστευτα αθλητικά προσόντα άλλων και πρωταγωνιστεί επειδή εξέλιξε όλα αυτά που θέλουν τρομερή εξάσκηση και δεν είναι έμφυτα.
Είναι κλασσική μπασκετοφάτσα με βρωμόχερο, αλλά επιπλέον έχει και φονική τρίπλα, σούπερ drive, εκρηκτικότητα και εξαιρετική πάσα. Τι άλλο να θέλεις κάποιος απ το combo guard-ηγέτη του.
SG3ptshooter
Έχει μεγάλη σημασία πάντως πως μπορεί να μην είχε την κορμοστασιά ή τα μακριά χέρια, αλλά και το σώμα του είναι σε πολύ κατάσταση, είναι ελαφρύς οκ αλλά πολύ κινητικός, δυναμικός και σίγουρα ευέλικτος σε σοβαρό βαθμό από αθλητικής σκοπιάς και άμυνα παίζει σε ψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή κι ας μην περιμένει κανείς να βγει DPoY ποτέ.
sacarame



Ντούκι κόψε το μπάσκετ ρε...
lakersdynasty
Μάλιστα.

Και 2 γκαρντ κάτω απτο καλάθι να...αρμενίζουν. ugly_tocktock.gif

AJSlaughter6
Είμαι ο μόνος που πιστεύω οτι αν συναντηθούν Καβς και Γουόριορς στον τελικό οι Γουοριορς θα το χάσουν το πρωτάθλημα;;;Γιατί καλός ο Κάρι (τι καλός δηλαδή, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ), αλλά τις εμπειρίες, τα κατορθώματα και τις ικανότητες του Βασιλιά δεν τις έχει...
giorgos14
QUOTE(AJSlaughter6 @ May 24 2015, 21:37 ) *
Είμαι ο μόνος που πιστεύω οτι αν συναντηθούν Καβς και Γουόριορς στον τελικό οι Γουοριορς θα το χάσουν το πρωτάθλημα;;;Γιατί καλός ο Κάρι (τι καλός δηλαδή, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ), αλλά τις εμπειρίες, τα κατορθώματα και τις ικανότητες του Βασιλιά δεν τις έχει...



Οχι δεν εισαι ο μονος,αλλα για να μην συναντηθουν με τους Καβς στο τελικο οι Γουοριορς υπαρχει μονο ενας τροπος.Να μην φτασουν ως εκει οι Γουοριορς.Γιατι οι Καβς(δυστυχως smiley.gif ) θα ειναι σιγουρα.
lakersdynasty
QUOTE(AJSlaughter6 @ May 25 2015, 00:37 ) *
Είμαι ο μόνος που πιστεύω οτι αν συναντηθούν Καβς και Γουόριορς στον τελικό οι Γουοριορς θα το χάσουν το πρωτάθλημα;;;Γιατί καλός ο Κάρι (τι καλός δηλαδή, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ), αλλά τις εμπειρίες, τα κατορθώματα και τις ικανότητες του Βασιλιά δεν τις έχει...


Το πρόβλημα είναι ότι η εμπειρία αυτή δεν φαίνεται να καλύπτει τη διαφορά ταλέντου επιθετικά μεταξύ των δυο ομάδων.

Προφανώς όταν κάποιος αναφερθεί στα μειονεκτήματα των Cavaliers δε θα αρχίσει απο τον Lebron.

Oι Warriors έχουν επίσης καλή άμυνα και μεγαλύτερο βάθος σε σκορερ. Γι'αυτό θεωρούνται φαβορί.
lakersdynasty
SG3ptshooter
Νταξ κολλάτε σε μικροπράγματα κύριε ld. Μια έντεχνη βουτιά Dellavedova στα γόνατα και καθάρισες. bball.gif
AJSlaughter6
QUOTE(giorgos14 @ May 25 2015, 01:04 ) *
Οχι δεν εισαι ο μονος,αλλα για να μην συναντηθουν με τους Καβς στο τελικο οι Γουοριορς υπαρχει μονο ενας τροπος.Να μην φτασουν ως εκει οι Γουοριορς.Γιατι οι Καβς(δυστυχως smiley.gif ) θα ειναι σιγουρα.

Kαλά και οι δύο είναι σίγουροι, αμα το ανατρεψει και αυτο το Χιουστον, μιλάμε για απιστευτα πραγματα.....
jasonick
Έχω φτάσει σε σημείο που όταν βλέπω 3ποντο του Smith ξέρω από πριν ότι είναι μέσα.
jasonick
Ω ρε φίλε την έφαγε καλή στο κεφάλι. sad.gif
klow13
Μας δουλευεις ρε χαρντεν?
Πολυ ασχημη πτωση ο καρι,ευτυχως δεν εχει τιποτα πολυ σοβαρο απο οτι ειπαν.Παντως ειμαστε η μονη ομαδα που επηρεαζεται απο τραυματισμο παικτη αντιπαλης ομαδας.Το +21 εγινε +7
AJSlaughter6
Παμε Χιουστον, πιστεύω στην ανατροπή!!!!!
aegeansheed
Τεράστια playoffική εμφάνιση Harden. Μεγάλα σουτ με τον Klay πολλές φορές κολλημένο πάνω του. Σπουδαία αντίδραση από το Houston συνολικά, που επιτέλους ανταποκρίθηκε αμυντικά με πλάνο και καλά hedge out στον Curry. Αν δεν κάνω λάθος στο 2ο μίχρονο που το άνοιξα έβλεπα πολλές φορές τον Ζυθοποιό πάνω του, μαρκάρισμα που σε γενικές γραμμές απέδωσε (αν και ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το γντουπ).

Αν δεν αναθεωρηθεί το flagrant του Howard, τότε μπορώ να δω μια επέκταση της σειράς στα 6. Ο Bogut κάνει πολύ εύκολα φάουλ και η λογική λέει ότι θα τον δούμε (?) να πηγαίνει επιθετικά από το ξεκίνημα, όπως σε όλη τη σειρά.

SK's Space Odyssey σε dance mix, ακούσαμε και αυτό.

QUOTE(klow13 @ May 26 2015, 05:20 ) *
Παντως ειμαστε η μονη ομαδα που επηρεαζεται απο τραυματισμο παικτη αντιπαλης ομαδας.Το +21 εγινε +7


Υπάρχει και ένα Ελλάδα-Γερμανία με Βασίλη Δανιήλ στον πάγκο... Αξέχαστο!



Και το ρετρό με ένα μεγάλο πνίξιμο του Έλε, λίγο Μάρκο Ρέμερ και Μπόντε.
captain charisma
το χιουστον εδειξε οτι εχει ακομα σφιγμο και δεν αποκλειστηκε με σκουπισμα..το θεμα ειναι ποσο θα αντεξει...μονο με αυτοκτονια χανουν οι πολεμιστες τη προκριση...μυθικη εμφανιση απο τον χαρντεν ο οποιος εδωσε απαντησεις για το κακο 3 παιχνιδι του...

στη φαση που επεσε ατσαλα ο καρι πιστεψα οτι τραυματιστηκε σοβαρα...αλλα ξαναγυρισε στο παρκε μετα απο αρκετη ωρα...

οσον αφορα τις αγκωνιες κ μπουνιες του χαουαρντ στο μπογκουτ ουτε καν τιμωρηθηκε..και δεν ειναι μονο το χτεσινο παιχνιδι σ ολη τη σειρα ετσι παιζει...

και ενα χιουμοριστικο βιντεο για καρι
SG3ptshooter
Δε θέλω να πω για το χτεσινό παιχνίδι. Χωρίς να προσπαθώ να υποτιμήσω τη χτεσινή προσπάθεια των Rockets, oι Warriors οφείλουν να ισορροπήσουν στους μισούς απ' τους 5-6 παράγοντες που πήγαν στραβά χτες κι αν το κάνουν στο πέμπτο παιχνίδι θα τελειώσουν τη σειρά. Αυτό που με έστειλε αδιάβαστο προφανώς ήταν η πτώση του Steph. Αρχικά ήμουν έτσι:


Όταν 1. με το που επέστρεψε μπήκε και 2. πρώτο σουτ airball και στο δεύτερο έφαγε στατική τάπα, ανεβήκαμε level:


Ξεκάθαρα πράγματα: Αν έχουν σκοπό να παίξει ο Curry "πάση θυσία", εγκληματούν. Αν μεταφράζουν το concussion σε contusion για να μην εξαρτάται η συμμετοχή του απ' το να περάσει επιτροπή, για να γίνω συγκεκριμένος. Και δεν αναφέρομαι στο πως κρατιόταν καλά το Golden όσο έλειψε για χτες, δε με νοιάζει καν για χτες αν θες να πας ως στο τέλος.
aegeansheed
Παίζει ο Howard
QUOTE
Dwight Howard will not be suspended for hitting Andrew Bogut above the shoulders during Game 3 on Monday.


To Houston πρέπει να έχει το περισσότερο βάθος στο hack-a-player με Howard, Smith, Dorsey και A-καπέλα. Πρέπει να είναι η all-time ομάδα. Έπρεπε μάλλον να έπαιζε με το SA για να δούμε για πρώτη φορά η διάρκεια ενός αγώνα ΝΒΑ να πλησιάζει έναν NFL.
captain charisma
το θεμα ειναι οτι επρεπε να αποβληθει στο 3 παιχνιδι..εδω αποβληθηκε ο χορφορντ για αντιστοιχο χτυπημα στον ντελαβεντοβα...αν αποβαλοταν μπορει να αλλαζε τη ροη του ματς...αλλα κ οι γουοριορς οταν τραυματιστηκε ο στεφανος ειχαν τα ψυχικα αποθεματα για να μειωσουν τη διαφορα απο τους 20 στους 6-7 ποντους..
SG3ptshooter
Van Gundy απόψε σε full Χάτζη mode, ίσως να έγινε κι αυτό, να δούμε και το άλλο.. Μ' αρέσει που είχε και συνέντευξη με τους Pelicans, αφού το παιδί είναι... Ρουκέτα smiley.gif

Ο Steph πονάει, φαίνεται στην κίνησή του πως δεν νιώθει τόσο άνετα όσο συνήθως. Ας τους αφήσουμε τους τελικούς καλά είναι την άλλη Πέμπτη λοιπόν. laugh.gif

Tην έφαγε στον εγκέφαλο και ο Klay. Αυτά είναι....................
jasonick
Απίστευτο το πως πήγε η 3η περίοδος και το GS κατάφερε να είναι στο +6.
Ο Harden με τα 12 λάθη έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα λάθη στην ιστορία των offs. Δώστηνα μωρέ τη ρημάδα τη μπάλα στον τεράστιο JET μπας και δείτε προκοπή. tongue.gif
yorgos
Οι χειροτεροι τελικοί περιφέρειας που έχω δει ποτέ. Κανένα δράμα, καμία ανατροπή σκούπα και σχεδόν σκούπα, μετά μάλιστα από εξαιρετικούς ημιτελιούς περιφέρειας.

Τουλάχιστον οι τελικοί προμηνύονται καλούτσικοι, αν και υπάρχει καρα-ξεκάθαρο φαβορί. Το φετινό ΝΒΑ χτυπήθηε από τραυματισμούς όσο κανένα άλλο που να θυμάμαι εγώ.

Κάρι, ο καλύτερος εκτελεστικός άσος που έχω δει ποτε.

O Xάουαρντ είναι ο πιο ηλίθιος μπασκετμπολίστας σούπερ σταρ. Και δεν του σφυρίζουν και τα μισά βήματα που κάνει, ΟΚ να προωθούμε το θέαμα, αλλα έλεος.
SG3ptshooter
Σίγουρα ήταν τραγικό ματς χτες κι απ' τους δύο.

Εμένα ο πόνος μου είναι γνωστός:
QUOTE
After scoring 20 points with one rebound, four assists and four 3-pointers on Wednesday, Klay Thompson (ear laceration) said he was "a little dizzy" in a post-game interview on ESPN.
He needed three stitches to his ear to stop the bleeding, but it's certainly troubling to hear he was dizzy following the game. Thompson didn't need a concussion test despite taking a very tough blow to his head. He also was in foul trouble tonight with four of the five being of the inexcusable variety. Klay won't be able to get away with that vs. the Cavs, assuming he's healthy.

"Klay Thompson was evaluated by the Warriors medical staff immediately after suffering an injury during tonight's game and was put through a concussion evaluation," the team statement said. "At the time he did not show any concussion-like symptoms." This is not good at all. Thompson said he was dizzy right after the game and his dad, Mychal Thompson, said Klay "threw up and says he feels a lot better." Klay will have a week to make it through the concussion protocol and the Warriors will have to answer some questions about this.


Dwight Howard: 'No matter how the season ends, I'm still a champion'
http://www.cbssports.com/nba/eye-on-basket...till-a-champion
"Κύκλους" rolleyes.gif
captain charisma
τελικα οι ροκετς δεν αντεξαν και παραδοθηκαν στις ορεξεις των γουοριορς που επαιξαν το καλυτερο μπασκετ ως τωρα στα πλειοφς..πολυ κακος ο χαρντεν που εσπασε το ρεκορ λαθων σε ματς πλειοφς...ο χαουαρντ και μονο που τον εβλεπα να καθεται στο παγκο να παιζει με το ταμπλετ..και μετα να λεει στις δηλωσεις του οτι ''ειναι πρωταθλητης'' ειναι καπως....για μενα παικτης χαουαρντ απλα δεν υπαρχει κ οσο περναει ο καιρος αποδειχνυει ποσο overrated ειναι...

νομιζω οτι αντι για ροκετς αν παιζαν οι κλιπς ή οι σπερς θα βλεπαμε πιο ενδιαφεροντες τελικους αλλα τωρα ολα αυτα ειναι παρελθον...

η λογικη λεει οτι οι γουοριορς ειναι το απολυτο φαβορι στους τελικους αλλα οι περισσοτεροι παικτες ειναι πρωταρηδες σε τελικους οπως οι θαντερ το 2012 και ενα αγχος θα το εχουν..

για να δουμε τι θα αλλο θα μαγειρεψει ο σεφ καρι...
AJSlaughter6
QUOTE(yorgos @ May 28 2015, 08:12 ) *
Οι χειροτεροι τελικοί περιφέρειας που έχω δει ποτέ. Κανένα δράμα, καμία ανατροπή σκούπα και σχεδόν σκούπα, μετά μάλιστα από εξαιρετικούς ημιτελιούς περιφέρειας.

Τουλάχιστον οι τελικοί προμηνύονται καλούτσικοι, αν και υπάρχει καρα-ξεκάθαρο φαβορί. Το φετινό ΝΒΑ χτυπήθηε από τραυματισμούς όσο κανένα άλλο που να θυμάμαι εγώ.

Κάρι, ο καλύτερος εκτελεστικός άσος που έχω δει ποτε.

O Xάουαρντ είναι ο πιο ηλίθιος μπασκετμπολίστας σούπερ σταρ. Και δεν του σφυρίζουν και τα μισά βήματα που κάνει, ΟΚ να προωθούμε το θέαμα, αλλα έλεος.

Φαντάζομαι πως εννοείς τους Γουοριορς. Εγω προσωπικά θεωρώ φαβορί μεν τους γουόριορς, αλλα ποτε δεν ξεγράφεις τον καλύτερο παίκτη του κόσμου (σ.σ. Λεμπρόν). Μακάρι να δούμε ωραίους τελικούς....και να τοπάρουν οι Κάβς smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.