Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
tanasen01
QUOTE (salonikatasos @ Mar 16 2017, 22:04 ) *
ο καλάθης τελικά σήμερα καλύτερα να μην έπαιζε icon_drunk.gif

2/4 σουτ, 4 ασσίστ, 0 λάθη
Janjuri
Για το μισοσάπιο πτώμα του Καρδιτσιώτη Ντάνκαν ο Τσάβι φταίει. Ξέρετε εσέις...
Nik Tepits
Υπαρχουν πιο αντιπαθητικοι παιχτες απο Γιουλ,Ρουντι, και Ναβαρο? Ισα που ανεβαινουν θεατρικη παρασταση!
boumtze-boumtze
Ουτε σε all star game τετοια χαλαροτητα...
garou
QUOTE (Janjuri @ Mar 16 2017, 22:14 ) *
Για το μισοσάπιο πτώμα του Καρδιτσιώτη Ντάνκαν ο Τσάβι φταίει. Ξέρετε εσέις...

εδω φταιει για την φετινη πορεια της μπαρτσελονα,για τον μπουρουση δεν θα φταιει? icon_drunk.gif
Nik Tepits
Ξυπναααα Τσαβιιιιι! Παρε ταιμ αουτ να τους πως να σπασεις τη ζωνη! Ελεος δλδ!
Dred11
Αν αυτά που έκανε ο Φελντίν στο 3ο δεκάλεπτο τα είχε κάνει ο Ντόνσιτς, θα χτυπιόντουσαν όλοι οι ειδικοί παγκοσμίως για το μεγαλύτερο ταλέντο που είδε ποτέ το παγκόσμιο μπάσκετ. smiley.gif Ο Ντόνσιτς πολύ άγουρος. Για όσους έχουν δει Ντράζεν σε παρόμοια ηλικία, πολύ μέτριος παίκτης.
το_καλύτερο_3d
Μένουν 7" έχουν 3 φάουλ να δώσουν και τρώνε τίποντο.Αυτη η ομάδα έχει έρθει για τουρισμό σήμερα εδώ.Αν δεν τους κερδίσουμε τι να πω..
jazz thrilos
Τα τελευταία τρία λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου οτι χειρότερο έχω δει φέτος απο ευρωλίγκα. Τούβλα εκατέρωθεν και μια χαλαρότητα ανεξήγητη κι απο τις δύο ομάδες λες και είναι σε προπόνηση.

Αν ο Παναθηναικος κόψει τα ανεξήγητα δίλεπτα black out θα την κερδίσει αυτή την αλαζονική Ρεαλ όπου ο Ντόνσιτς σουτάρει απο τα 8 μέτρα.
xomitsious
Φελντειν MVP 3ου δεκαλεπτου.
Αν φυγει αυτος ο παιχτης μαλλον θα αντικατασταθει απο γκαρντακι τυπου Κιτσεν η Νελσον. Συνιστω ψυχραιμια σε οσους τον κραζουν καθε εβδομαδα.
garou
QUOTE (Dred11 @ Mar 16 2017, 22:29 ) *
Αν αυτά που έκανε ο Φελντίν στο 3ο δεκάλεπτο τα είχε κάνει ο Ντόνσιτς, θα χτυπιόντουσαν όλοι οι ειδικοί παγκοσμίως για το μεγαλύτερο ταλέντο που είδε ποτέ το παγκόσμιο μπάσκετ. smiley.gif Ο Ντόνσιτς πολύ άγουρος. Για όσους έχουν δει Ντράζεν σε παρόμοια ηλικία, πολύ μέτριος παίκτης.

δεν μπορουν να εκτιμησουν το ταλεντο του οι ειδικοι παγκοσμιως,μονο οι ειδικοι στην ελλαδα μπορουν να το καταλαβουν

φελντειν ψυχαρα για παντα τριφυλλαρα
Quincy
17 χρονών είναι ο Doncic, τι άλλο να κάνει σ αυτήν την ηλικία δηλαδή blink.gif

Τον Φελντέιν θα τον ματιάσετε όπως το προηγούμενο παιχνίδι με την Ρεαλ 69.gif
pan24
Ο λασο εχει ξεχασει οτι υπαρχει ο αγιον.Μας βολευει αυτο
Τον αμυντικο ογκολιθο γκιστ ισως να μην προλαβουμε να τον δουμε φετος ομως αυτα τα κοψιματα μονο αυτος και ο σινγκλετον εχουν τα προσοντα να το κανουν και ο σινγκλετον συνηθως μενει στο τριποντο
Ο γκιστ εχει μονιμοποιηθει στο 5 και ισως εκει ειναι η θεση του και μελλοντικα
Dred11
QUOTE (garou @ Mar 16 2017, 22:31 ) *
δεν μπορουν να εκτιμησουν το ταλεντο του οι ειδικοι παγκοσμιως,μονο οι ειδικοι στην ελλαδα μπορουν να το καταλαβουν

φελντειν ψυχαρα για παντα τριφυλλαρα

Το σχόλιο πήγαινε για τον Ντόνσιτς αλλά δεν το κατάλαβες. Ο Φελντίν είναι τίμιος για τα λεφτά που παίρνει. Δες πως παίζει ο Κάρολ και πόσα λεφτά παίρνει. Φυσικά ο Κάρολ είναι καλύτερος, για να μην παρεξηγηθώ πάλι.
xomitsious
Ο ΣΙγκλετον μηπως να παρει λιγες ανασες?
garou
QUOTE (xomitsious @ Mar 16 2017, 22:41 ) *
Ο ΣΙγκλετον μηπως να παρει λιγες ανασες?

και ποιον να βαλει?

QUOTE (pan24 @ Mar 16 2017, 22:37 ) *
Τον αμυντικο ογκολιθο γκιστ ισως να μην προλαβουμε να τον δουμε φετος ομως αυτα τα κοψιματα μονο αυτος και ο σινγκλετον εχουν τα προσοντα να το κανουν και ο σινγκλετον συνηθως μενει στο τριποντο
Ο γκιστ εχει μονιμοποιηθει στο 5 και ισως εκει ειναι η θεση του και μελλοντικα

του χρονου ομως ε
ειδικα στο 5 θα αφησει ιστορια
xomitsious
QUOTE (garou @ Mar 16 2017, 20:46 ) *
και ποιον να βαλει?

Σωστο κι'αυτο.

(Fotsis, Fotsis, he's our man, if he can't do it noone can)
Dred11
Καθάρισε το παιχνιδάκι η ταλεντάρα ο Ντόνσιτς smiley.gif
garou
QUOTE (xomitsious @ Mar 16 2017, 22:48 ) *
Σωστο κι'αυτο.

(Fotsis, Fotsis, he's our man, if he can't do it noone can)

φανταζομαι αντιδραση του τζον γουικ που ειχε παει στο γηπεδο σημερα οταν τον ειδε στο παρκε laugh.gif
RipCity
QUOTE (Dred11 @ Mar 16 2017, 21:49 ) *
Καθάρισε το παιχνιδάκι η ταλεντάρα ο Ντόνσιτς smiley.gif

Ναι δεν ειναι ταλενταρα.Αν τα εκανε στα 17 ο Φελντειν τα ιδια θα ελεγαν. Εκτος αν ηταν αμπαλοι. Κι αν τον συγκρινουμε με Διαμαντιδη και Σπανουλη στα 17 θα ηταν σαν αντρας με παιδια.
Dred11
Καλά τους έκανε με το τάιμ άουτ. Ξεφτίλες! Για τον Ντόνσιτς μας χάρισε χαλαρά το παιχνιδάκι. Και για το ότι είναι ταλεντάρα, είναι, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Ούτε στην ομάδα μου τον έχω ούτε γαμπρό θα τον κάνω. Και ξέρει κανείς αν θα αρχίσει τα ναρκωτικά και δεν κάνει καριέρα; Θα δείξει αν θα γίνει παίκτης. Τώρα δεν είναι.
Janjuri
QUOTE (garou @ Mar 16 2017, 22:24 ) *
εδω φταιει για την φετινη πορεια της μπαρτσελονα,για τον μπουρουση δεν θα φταιει? icon_drunk.gif

Αυτό που το πας..
garou
καθαρισε παλι η αγια τριαδα

ειδικα του σιγκλετον πιστευω πρεπει να του κανουμε αγαλμα εξω απτο οακα

10ετες συμβολαιο χτες

ο καλαθης για λυπηση

παππας δεν εκανε κατι ιδιαιτερο αλλα εδειξε διαθεση και αγωνιστικοτητα αμυντικα

μπουρουσης,γκαμπριελ απαραδεκτοι

αμυντικα υπεροπλα,τιμιοι δομινικανοι τζορνταν και μεσοκοπα παλικαρια δεν τους σχολιαζω καν
pan24
QUOTE (Dred11 @ Mar 16 2017, 22:59 ) *
Καλά τους έκανε με το τάιμ άουτ. Ξεφτίλες! Για τον Ντόνσιτς μας χάρισε χαλαρά το παιχνιδάκι. Και για το ότι είναι ταλεντάρα, είναι, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Ούτε στην ομάδα μου τον έχω ούτε γαμπρό θα τον κάνω. Και ξέρει κανείς αν θα αρχίσει τα ναρκωτικά και δεν κάνει καριέρα; Θα δείξει αν θα γίνει παίκτης. Τώρα δεν είναι.

Παικτη που σε 20' στην ευρωλιγκα εχει 8,7 ποντους 4,4 ασσιστ 4,4 ριμπαουντ και 1,7 λαθη με 44% τριποντο τον λες καλο παικτη σε οποιαδηποτε ηλικια
Ποσο μαλλον εδω που μιλαμε για παικτη που πριν μερικες εβδομαδες εκλεισε τα 18
Κερδισαμ και σημερα δεν επαιξε πολυ καλα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα
RipCity
QUOTE (Dred11 @ Mar 16 2017, 21:59 ) *

Μεθυσμενος απ το νεκταρ της νικης; τι παει να πει δεν ειναι παικτης; και τ αυτονοητα αμφισβητουμε; τον εχεις ξαναδει; εχεις δει τι παιχνιδια εχει κανει ο μη παικτης;
chrisgl_13
Να πω την αλήθεια εγώ την περίμενα την νίκη.Στο οακα πάντα είμαστε διαφορετική ομάδα.Πολύ καλή έμφανιση και παραγωγικότητα. ΈΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ Pick n roll.Η πεντάδα με τους Αμερικανούς και δη με τους Σίνγκλετον, Τζέιμς, Ρίβερς, Καλάθη, Γκιστ ήταν χάρμα οφθαλμών.
jazz thrilos
QUOTE (Dred11 @ Mar 16 2017, 22:59 ) *

Εντάξει, φαντάζομαι δηλαδή να έπαιζε σε καμιά ελληνική ομάδα το παιδί τι θα άκουγε αν έκανε κανα μέτριο παιχνίδι.... Και μετά λέμε δεν βγάζουμε νέα ταλέντα. Δεν πειράζει, θα πάει σε ένα-δυο χρόνια στο ΝΒΑ να πιάσει κορόιδα τους Αμερικανούς αυτή η μετριότητα.
salonikatasos
περίμενα ευκολότερη νίκη αν αυτή ερχόταν,αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει.
η 5αδα των αμερικάνων (γκιστ,σίνγκλετον,ρίβερς,φελντέιν και τζέιμς) ήταν σε καλή μέρα και στο πρώτο ημίχρονο και ο καλάθης που έβγαλε και τον γιουλ εντελώς εκτός παιχνιδιού. ελπίζω τώρα με την επιστροφή του γκιστ να ανέβει ο καλάθης όπως έδειξε στο πρώτο ημίχρονο και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο παρκέ ο ξάδερφος του κιάμου

υγ. η ομάδα πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη,οπότε την άλλη βδομάδα μέσα στη λαμποράλ πρέπει να παίξουμε για τη νίκη,παρότι πιστεύω ότι η διασταύρωση με τη φενέρ δεν είναι και ό,τι καλύτερο,κυρίως λόγω εξωαγωνιστικών παραγόντων και όχι αγωνιστικών
Conan1982
QUOTE (RipCity @ Mar 16 2017, 23:08 ) *
Μεθυσμενος απ το νεκταρ της νικης; τι παει να πει δεν ειναι παικτης; και τ αυτονοητα αμφισβητουμε; τον εχεις ξαναδει; εχεις δει τι παιχνιδια εχει κανει ο μη παικτης;

Να μην πούμε το γεγονός ότι ανά 40 λεπτά είναι ο 2ος καλύτερος στο Index πίσω μόνο από τον De Colo!
djibriliant
QUOTE (RipCity @ Mar 16 2017, 22:59 ) *
Ναι δεν ειναι ταλενταρα.Αν τα εκανε στα 17 ο Φελντειν τα ιδια θα ελεγαν. Εκτος αν ηταν αμπαλοι. Κι αν τον συγκρινουμε με Διαμαντιδη και Σπανουλη στα 17 θα ηταν σαν αντρας με παιδια.

Η μαγκιά του Σπανουλη και του Διαμαντιδη είναι οτι δεν γεννήθηκαν με το ταλέντο του ντονσιτς αλλά έφτασαν να γίνουν οτι έγιναν, αυτό το οτι έχει τα φόντα να γράψει ιστορία δεν μας αφορά γιατί ή θα τα καταφέρει στο νβα ή θα γίνει ενας μέτριος παίκτης. Όπως και να έχει αλλη μια ακόμη σεζον σε Ευρώπη και τέλος για μας..
Dred11
QUOTE (RipCity @ Mar 16 2017, 22:59 ) *

QUOTE (RipCity @ Mar 16 2017, 23:08 ) *

Δεν μ' αρέσει σαν παίκτης, θέλεις να το τραβήξεις πολύ ακόμα; Νομίζω είναι βαρίδι για την Ρεάλ. Είναι αργός και παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες. Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η ηλικία του. Όποιος και να παιζε στην Ρεάλ μ' αυτούς τους συμπαίκτες δείχνει καλύτερος απ' ό,τι είναι. Για να τον δούμε με την εθνική του τί θα κάνει και εδώ είμαστε να σχολιάσουμε.
Nik Tepits
Ενταξει δεν του βγηκε το παιχνιδι του Ντοσιτς.

Μεγας Σιγκλετον σημερα, αλλα το παιχνιδι μας το εδωσε ο Τζειμς σημερα. Μου αρεσαν οι αλλαγες χαντμπολ στο τελος, μεσα ο Καλαθης στην αμηνα, εξω στην επιθεση!

Καλα, πανηγυριζετε μια φορα τον χρονο που ο Φελντειν εβαλε 14 ποντους. Οταν χανει καρφωμα μονος του, οταν χανει βολες ομως κανεις δεν λεει τιποτα. Το συμβολαιο του δεν λεει τιποτα, απλα δεν κανει για τον κανει για τον Παναθηναικο. Στο 4ο παλι καλα που τον παρκαρε αλλιως θα μας ειχε καψει παλι οπως στο πρωτο ματς.
το_καλύτερο_3d
QUOTE (το_καλύτερο_3d @ Mar 16 2017, 02:34 ) *
Πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα,πολύ καλύτερη ομάδα η ρεαλ αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι πιστευω πως θα το πάρουμε.Προβλέπω νίκη με 4-7 πόντους.

Όσοι με άκουσαν κονόμησαν smiley.gif
Μεγάλη νίκη σήμερα αλλά ρε παιδιά εμενα μου έμεινε η αισθηση οτι η ρεαλ δεν κατεβηκε να το χτυπήσει το ματς.
Ενας γιουλ που πραγματικα δεν καταλαβα γιατι επαιζε τόσο χαλαρα,εκανε παρα πολλά λάθη.
Ενας τραγικός λασο που προσπαθουσε να παίξει μια περίεργη ζώνη για γέλια και για κλάματα.
Τον μασιουλις δεν τον έβαλε σχεδόν καθολου.Δεν ξέρω περίεργα πράγματα.
j-kidd13
QUOTE(το_καλύτερο_3d @ Mar 16 2017, 23:41 ) *
Όσοι με άκουσαν κονόμησαν smiley.gif
Μεγάλη νίκη σήμερα αλλά ρε παιδιά εμενα μου έμεινε η αισθηση οτι η ρεαλ δεν κατεβηκε να το χτυπήσει το ματς.
Ενας γιουλ που πραγματικα δεν καταλαβα γιατι επαιζε τόσο χαλαρα,εκανε παρα πολλά λάθη.
Ενας τραγικός λασο που προσπαθουσε να παίξει μια περίεργη ζώνη για γέλια και για κλάματα.
Τον μασιουλις δεν τον έβαλε σχεδόν καθολου.Δεν ξέρω περίεργα πράγματα.

Μεσα απ το γηπεδο, μονο χαλαρα δεν επαιζε.Και σε επιθεση και σε αμυνα που στο β μερος ηταν βδελα στον Ριβερς και τον κυνηγαγε σε ολο το παρκε.
xomitsious
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 16 2017, 21:29 ) *

Μεγας Σιγκλετον σημερα, αλλα το παιχνιδι μας το εδωσε ο Τζειμς σημερα. Μου αρεσαν οι αλλαγες χαντμπολ στο τελος, μεσα ο Καλαθης στην αμηνα, εξω στην επιθεση!

Καλα, πανηγυριζετε μια φορα τον χρονο που ο Φελντειν εβαλε 14 ποντους. Οταν χανει καρφωμα μονος του, οταν χανει βολες ομως κανεις δεν λεει τιποτα. Το συμβολαιο του δεν λεει τιποτα, απλα δεν κανει για τον κανει για τον Παναθηναικο. Στο 4ο παλι καλα που τον παρκαρε αλλιως θα μας ειχε καψει παλι οπως στο πρωτο ματς.

Ναι, καλα εκανε που τον παρκαρε στο 4ο. Ειχε αρχισει να παιζει ασχημα.
Το θεμα ειναι να παιρνεις απο καθε παιχτη αυτα που μπορει να δωσει και να τον αντικαθιστας οταν ειναι η ωρα να βγει.

Αυτο ο Πασκουαλ το εκανε σημερα και με το Φελντειν, και με το Τζειμς, ακομα και με το Φωτση.

Ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα στο διαλογο ειναι οταν οι ανθρωποι ταυτιζονται τοσο πολυ με τις αποψεις τους που πρεπει ντε και καλα να επιμενουν σ'αυτες, λες και τους εκπροσωπουν.
djibriliant
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 16 2017, 23:29 ) *

Δεν μπορω να καταλάβω το κόλλημα με τον Φελντειν, εγω προσωπικα θεωρω τραγικους Καλαθη Μπουρουση για τα χρήματα που παίρνουν αλλα σε κάθε περίπτωση η ομάδα νίκησε,γιατί πρέπει δλδ να μας φταίει ο Φελντειν και ο καθε Φελντειν, όταν αρχίσει τα λάθη θα τον παρκάρει στον πάγκο και θα είμαστε χαρούμενοι, αλλά γιατί πρέπει να κράζουμε εναν παίχτη και στις θετικές του εμφανίσεις? Και στο κάτω κάτω να το δεχτώ μας φταίει ο Φελντειν ο Φωτσης ο Νικολς κλπ? Δεν μας ήρθαν με το ζόρι τους προσφέραμε εξαψηφια νούμερα για να παίζουν σε εμάς οπότε σε κάθε περίπτωση δεν φταίνε αυτοί.(Δεν στοχοποιω εσένα τυχαίνει να απαντήσω σε δικό σου σχόλιο θα μπορούσε να είναι οποιουδήποτε με την ιδια άποψη)
john wick
Mερικες σκορπιες σκεψεις...

1. Αλλη ομαδα ο Παναθηναικος με Gist μεσα . τεραστια πιεση στην αμυνα,μαζι με τον Singleton ηταν καταπληκτικοι στις περιστροφες...Απορω που υπαρχουν παναθηναικοι που δεν τον θελουν στην ομαδα...

2. Μου αρεσε ο τσαμπουκας που εβγαλε ο Feldeine σημερα..

3. Μην με πειτε γκρινιαρη,ομως αυτος ο Φωτσης δεν ειναι ουτε για 1'συμμετοχη ...Μπηκε μεσα κ ηταν σαν χαμενος. 2 κλικ πιο αργος απο τον πιο αργο Ισπανο ηταν...Το λεω επειδη ορισμενοι τον εχετε στα ροστερ που γραφετε για του χρονου....Ο ανθρωπος παιζει σαν παλαιμαχος...

4. Εξαιρετικη ατμοσφαιρα στο Οακα..πολυς κοσμος , μου αρεσε πολυ σημερα...

5. Φανηκε η πτωση του Gabriel , λογω της επιστροφης Gist...δεν νομιζω οτι ο συγκεκριμενος θα μπορει να ανταποκριθεί ως αλλαγη για 8~10'...

6.Μπουρουσης πολυ κακος. Τον επαιζαν συνεχως με βοηθειες , τον παρκαρε στον παγκο κ καλα εκανε ο Xavi..

7. Νικ Καλαθης πολυ καλος στην αμυνα ,στην επιθεση κλειναμε τα ματια μας..
nvip13
Να παιζεις ενα απο τα πιο σημαντικα ματς της χρονιας και στο πιο κρισημο σημειο, το μισο σου και βαλε μπατζετ να κοιταει απο τον παγκο. icon_drunk.gif
Μπουρουσης ανυπαρκτος, Καλαθης μονο αμυνα, ευτυχως εχει πιασει το νοημα ο Τσαβι και τον παρκαρε, μονο ετσι θα εχουμε ελπιδες οταν τα ματς ειναι στην κοψη του ξυραφιου.

Τρομερος Σιγκλετον για αλλη μια φορα η καλυτερη μεταγραφη φετος.
Επιτελους πικ εν ρολ με επιστροφη Γκιστ.
Φελντειν εδωσε ποντους νομιζω τον αδικουμε, αυτα μπορει αυτα δινει.
Παππας τρομερη προσηλωση στην αμυνα, πιστευω θα ανέβει και επιθετικα στην συνεχεια.
Τζειμς και Ριβερς δωσανε ποντους.

Ο Ντονσιτς ειναι παικταρας ηδη, το οτι ενα ματς δεν επαιξε δεν λεει κατι.

MaJesty23
Ρε garou σε κάποια που λές συμφωνώ...ελάχιστα σε αριθμό αλλά συμφωνώ...η εμπάθεια σου όμως με γκιστ αγγίζει τα όρια του τρολαρίσματος ειλικρινά.Εαν πιστεύεις οτι δεν μας έχει λείψει η ενέργεια του τόσο καιρό,ή δεν βλέπεις Παναθηναικό ή απλά σπας πλάκα εκνευρίζοντας κόσμο.

Είμαι μεγάλος γκρινιάρης και ο ίδιος...σε όλα και οχι μόνο στον Παναθηναικό rolleyes.gif .Απλα μου την σπάει η γκρίνια που γίνεται απλά για να γίνει.Ημουν ο "πρώτος" που είπα ντροπή για το Καουνας .Οταν όμως παίζουμε καλά θα το λεω και θα υπερασπίζομαι την ομάδα.Σήμερα για πρώτη φορά μετά απο καιρό παίζαμε Pick and roll και επίσης όλοι πρόσφεραν απο κάτι και ας μην φαινεται στην στατιστίκη....Η ομάδα είναι πολύ καινούρια και θέλει χρόνο.Εχουμε απαιτήσεις στα αστέρια rolleyes.gif αλλα και οι άλλοι παίζουν και το σημαντικότερο θέλουμε χρόνο.

Ηρεμία λοιπόν και χωρίς κορόνες .Ορισμένοι νομίζω παίρνετε μεγαλύτερη χαρά (για να δικαιωθείτε) όταν χάνουμε,παρά οταν κερδίζουμε.

jonaldidhs
Περιμενα πιο ευκολη νικη..Περιμενα να καταρευσει η ρεαλ πιο ευκολα..Αλλα και παλι η δουλεια εγινε..

Αυτα που διαβαζω μερικες φορες ειναι απιστευτα..Ο Καλαθης και ο Μπουρουσης παιζουν πολυ καλα οταν νιωθουν μοναδικοι..Οταν ελειπε ο Σινγκλετον και σενα παιχνιδι που ηταν ψιλοτραυματιας και εκανε το καλυτερο ματς με την φανελα του Παναθηναικου ο Μπουρου..Αυτο παντως που βλεπω ειναι οτι ο Μπουρουσης παντα παιζει στο τεταρτο δεκαλεπτο στα κρισιμα και παντα ειναι καλος οπως και σημερα που βοηθησε επιθετικα με τις πασες του ενω και ο Καλαθης παντα πρεπει να παιζει στο τελευταιο διλεπτο και στα 30΄΄να μην παιρνει την μπαλα για να μην σουταρει βολες..Και ο Πασκουαλ παντα τον βαζει στα τελευταια δυο λεπτα..

Ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι πολυτελεια να εχουμε αυτους τους παιχτες στην ομαδα,μια ομως απαραιτητη πολυτελεια αν θες να πας ψηλα..Αληθεια υπαρχουν πολυ καλυτεροι ψηλοι απτον Μπουρουση για τα τελευταια λεπτα?που ξερουν πως θα σπασουν την μπαλα,που ξερουν να σουταρουν και να βαζουν βολες,που να παιζουν με πλατη στοιχειο απαραιτητο για ολες τις μεγαλες ομαδες..Μηπως εχετε παρατηρησει οτι ολες οι ομαδες τον παιζουν με βοηθεια?Πραγμα που μας δινει παντα πλεονεκτημα στην επιθεση..Ναι στην αμυνα μπορει να ειναι αργος στα πλαγια βηματα αλλα εγω τον θελω στην ομαδα..Και ευχομαι να μεινει εδω ως το τελος..Και με την επιστροφη Γκιστ αυτο θα βελτιωθει..Γιατι θα παιζει ειτε με Γκιστ ειτε με Σινγλετον..Γιατι ο Γκαμπριελ χανεται στις περιστροφες συχνα πυκνα και δεν μπορει να παιξει σε μεγαλα ματς πολυ και ο Φωτσης δεν προσφερει συνηθως τιποτα..

Για την ισοπεδωση Καλαθη τι να πω..Ειναι απτους καλυτερους αμυντικους και οργανωτες στην Ευρωπη..Αλλα επειδη δεν εχει το σουτ διαβαζω συνεχεια οτι δεν κανει οτι περνει πολλα και διαφορα τετοια..Λες και τον πληρωνουμε απτην τσεπη μας..Λες και δεν θα τον επαιρνε ο ζοτς ή ο ιτουδης την επομενη που θα εμενε ελευθερος..Λες και υπαρχουν πολλοι εγκεφαλικοι ασσοι στην Ευρωπη με αυτα τα χαρακτηριστικα τα οποια ειναι ολα κορυφαια με εξαιρεση το σουτ..

Βεβαια εδω διαβαζουμε τα ιδια για τον Γκιστ,οτι δεν κανει και οτι πρεπει να φυγει αυτοι θα γλιτωναν?

Αυτο που ξερω ειναι οτι μονο Νικολς και ισως Γκαμπριελ δεν κανουν..Ολοι οι υπολοιποι ειναι απαραιτητοι..
Ακομα και ο Φελντειν..Μονο που δεν πρεπει να παιζει 4 δεκαλεπτο..

Η ομαδα χρειαζεται χρονο για να γινει ΟΜΑΔΑ..Εμπιστευομαι πολυ τον Πασκουαλ και ελπιζω να πεσουμε με Ρεαλ στα πλευοφ..
Ginobili
Πριν 3-4 μερες...διάβαζα εδώ,αλλά και τον Καλκαβούρα....ότι ο Γκιστ στην Πατρα είναι πάρα πολύ βαρής στα πατήματα του,και έχει πάρει πολλά κιλά!!!! Και τον κοίταζα...και τον κοίταζα,μόνο μεζούρα δεν του βαλα...μπας και καταλάβω τι λένε...
Τον είδαμε σήμερα με την καλύτερη frontline της Ευρώπης...αν είναι βαρύς ή όχι....
Ο Γκιστ το μόνο που χρειάζεται,είναι αερόβια αντοχή...(που και πάλι,μπροστά στον Μπουρούση...)..που φυσικά και θα βελτιωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υ.Γ .1 Μόνο και μόνο που είδα σήμερα στο ΟΑΚΑ,στην κορυφή τον Γκιστ να μαρκαρει Γιουλ....ενα δάκρυ κύλησε...άρε Γκιστ...τι στερηθήκαμε 4 μήνες....άαααρε Διαμαντίδη...γιατί δεν άφησες τον Γκιστ να πάρει την άμυνα....

Υ.Γ.2 Υποδειγματική η διαχείρηση του Πασκουάλ σήμερα,και ειδικά τα τελευταία λεπτά.Ο Μπουρούσης εκτός παιχνιδιού....δεν του ταιριάζει η ταχύτατη Ρεάλ....ΑΛΛΑ,στις τελευταιες επιθέσεις ΣΩΣΤΑ τον αξιοποίησε ο Πασκουάλ,κάνοντας τον αλλαγή "χαντμπολ" με τον Γκιστ....όπως έκανε και ο Ζοτς σε παρόμοιες καταστάσεις.

Υ.Γ.3 Τζέιμς....MVP,όχι ο Σίγκλετον.Ήταν καταλυτικός σαν προσωπικότητα στο τέλος.
pan24
QUOTE (Ginobili @ Mar 17 2017, 01:28 ) *
Πριν 3-4 μερες...διάβαζα εδώ,αλλά και τον Καλκαβούρα....ότι ο Γκιστ στην Πατρα είναι πάρα πολύ βαρής στα πατήματα του,και έχει πάρει πολλά κιλά!!!! Και τον κοίταζα...και τον κοίταζα,μόνο μεζούρα δεν του βαλα...μπας και καταλάβω τι λένε...
Τον είδαμε σήμερα με την καλύτερη frontline της Ευρώπης...αν είναι βαρύς ή όχι....
Ο Γκιστ το μόνο που χρειάζεται,είναι αερόβια αντοχή...(που και πάλι,μπροστά στον Μπουρούση...)..που φυσικά και θα βελτιωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υ.Γ .1 Μόνο και μόνο που είδα σήμερα στο ΟΑΚΑ,στην κορυφή τον Γκιστ να μαρκαρει Γιουλ....ενα δάκρυ κύλησε...άρε Γκιστ...τι στερηθήκαμε 4 μήνες....άαααρε Διαμαντίδη...γιατί δεν άφησες τον Γκιστ να πάρει την άμυνα....

Υ.Γ.2 Υποδειγματική η διαχείρηση του Πασκουάλ σήμερα,και ειδικά τα τελευταία λεπτά.Ο Μπουρούσης εκτός παιχνιδιού....δεν του ταιριάζει η ταχύτατη Ρεάλ....ΑΛΛΑ,στις τελευταιες επιθέσεις ΣΩΣΤΑ τον αξιοποίησε ο Πασκουάλ,κάνοντας τον αλλαγή "χαντμπολ" με τον Γκιστ....όπως έκανε και ο Ζοτς σε παρόμοιες καταστάσεις.

Υ.Γ.3 Τζέιμς....MVP,όχι ο Σίγκλετον.Ήταν καταλυτικός σαν προσωπικότητα στο τέλος.

Δεν ξερω πως τον ειδες αν ησουν γηπεδο η τηλεοραση αλλα επειδη και εγω ημουν ενας απο αυτους που ηταν στο γηπεδο στην πατρα σου λεω οτι εχει παρει κιλα.Δεν εχει γινει μπουρουσης αλλα εχει παρει αρκετουτσικα
Αλμα συνεχιζει να εχει καλο,εκει που εχει χασει ειναι στην εκρηκτικοτητα
Για να σε προλαβω,ναι σημερα δεν φανηκε βαρυς επιθετικα
Στην αμυνα φανηκε που αργουσε σε καποιες περιστροφες η αργουσε να παει στην αδυνατη πλευρα αν και αυτο μπορει να ειναι και θεμα συγκεντρωσης

Προσεξε ομως:Ο πασκουαλ του εκανε την τελεια διαχειριση να μην φανουν τα προβληματα του.Επαιζε στο 5 με αντιπαλους αγιον και χαντερ που ειναι πιο αργοι απο αυτον ενω δεν τον εβγαλε καθολου να μαρκαρει περιφερειακους αφου στις αλλαγες στην αμυνα τον αντιμετωπιζε περιπου οπως τον μπουρουση
Δεν τον δοκιμασε καθολου στο 4 γιατι ειδε αυτα που ειδαμε και εμεις στην πατρα
Οσο επαιξε στην πατρα 4 εκτεθηκε και οχι απο παικταραδες...Ο κουζελογλου και ο σλαφτσακης φαινονταν ενα κλικ πιο γρηγοροι
Για αυτο ειπα οτι για φετος θα παιζει 99% του χρονου του στο 5
Και εδω που τα λεμε αυτο θελουμε
Αν εχουμε στο 4 σινγκλετον,γκαμπριελ το 5 με γκιστ,μπουρουση και λιγο σινγκλετον εχει κλεισει
Ο γκιστ μπορει να ειναι η μεταγγραφη ΜΑΠ που ψαχναμε
yorgos
MVP o Λάσο, πραγματικά φοβερά πράγματα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δόξα σοι ο Θεός είδαμε τον Τσάβι να κοουτσάρει, είχε πιει καϊφέ σήμερον. Άντε μπράβο γιατί το φετινό ήταν ανεξήγητο για τα Χ files, λες και κοουτσάριζε άλλος άνθρωπος, τραβάμε τα μαλλιά μας.

Γενικό σχόλιο: Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι ότι σουτάρει πολλά τρίποντα, με τέτοιο ρόστερ μάλλον περισσότερα θα έπρεπε να σουτάρει. Είναι το ΠΩΣ τα σουτάρει, το ότι γενικά φέτος έχει απίστευτη στατικότητα στην επίθεση και όταν ένας έχει τη μπάλα οι άλλοι 4 κάθονται σαν κώνοι, λες και κάνουν μόνο ατομικές προπονήσεις, δεν κόβει κανείς, διαγώνια σκριν μηδεν και σχεδόν κανένα σκριν εκτός μπάλας. Κατά τ' άλλα, με σωστή διαχείριση περισσότερα τρίποντα θα πρέπει να σουτάρει η ομάς.
Ledas
Διαψεύστηκα πανηγυρικά!!! Πρωτη φορά ευχαριστιέμαι τόσο παιχνίδι της ομάδας φέτος παιξαμε επιτέλους ορθολογικά και γεμίσαμε το παρκε και την ρακέτα. Επίσης επιτέλους πολλά μπασίματα. Μερικές φάσεις που με ξεσήκωσαν όσο δε πάει:

Το φοβερό καλάθι μετά απο σταυρωτές του Φελντέιν! Τι έκανε ο άνθρωπος; Το τρομερό κάρφωμα του γκιστ στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο τερας πάνω απο τη στεφάνη. Ο τζεημς εκανε όργια στο 4ο δεκάλεπτο. Καθε του προσπάθεια για χαιλαιτς. Τετοιο παίχτη δεν έχω ξαναδει (νταξει υπερβάλλω, αλλα η ταχύτητα του, οι σταυρωτές του και τα πολύ δυσκολα καλάθι που μπορει να πετυχει ο ανθρωπος είναι απίστευτα). Επίσης τα κλεψίματα στη πίεση στην μπαλα με καλάθη, φελντέιν, τζεημς ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ.

Το σημαντικότερο; Το χαμόγελο του γκιστ και οι φοβερές αντιδράσεις του στον παγκο. Το ίδιο και ο παππάς. Σαν παιδιά γεμάτα πάθος. Γουστάρουν να παίζουν και να γίνονται ένα με την ομάδα. Σπανιο πράγμα στις μέρες μας. Τους χρειαζόμαστε και τους δυο για το μέλλον. Καλό το ταλέντο, αλλά το πάθος και η μαχητικότητα είναι ανεκτίμητα κα υπερπολίτιμα ανθεςνα κανεις ομάδα νικήτρια.

Ατομικά:

Τζεημς: Καταλυτικός ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Επέστρεψε ξανά στις καλές του εμφανίσεις.

Καλάθης: Οκ δεν είναι ο νικ του πρώτου γύρου, αλλά σαφέστατα έπαιξε πολύ καλύτερα και ήταν πολύ χρήσιμος. Το οτιμερικοί θέλαν να μην παίξει σήμερα διαψεύστηκε πανηγυρικά. Μπορείνα μη σκόραρε, αλλά αποδείχτηκε και στην πράξη ότι είναι υπεραπαραίτητος τώρα που γύρισε ο γκιστ. Ξερει να παιξει μαζί του πικ εν ρολ καλύτερα από τον καθένα. ΤΡΟΜΕΡΗ άμυνα ειδικά πάνω στον λιουλ. Μπορεί να μην σκοράρει αλλά η δημιουργία του όταν έχει κατάλληλους συμπαίχτες και η άμυνα του μονο σε παίχτη του πανεριου δεν παραπέμπει. Μια χαρά βασικός άσσο μπορεί να παίζει ακόμα και όταν δεν ειναι στα καλύτερα του. Μια σωστη ομάδα χρειάζεται. Λίγο πικ εν ρολ μπηκε σήμερα και είδατε πόσο θεαματική ηταν η διαφορά. Που να είχαμε πιο πολλούς πέρα απο γκιστ να στηρίξουν το παιχνίδι του.

Παππάς: Πάλι στα στατιστικά φαίνεται κάκιστος. Αλλά δεν λένε την αλήθεια. Δε ξέρω πως γύρισε ο διακόπτης στο μυαλό του και αποφάσισε οντας σχετικά μεγάλος να προσπαθήσιε να γίνει αμυντικός σκύλος. Τρομερή θέληση και διανοητική διαύγεια που είναι ικανά να τον καθιερώσουν επιτέλους. Μπορεί η στατιστικές του να παραπέμπουν σε ρολίστα, αλλά είναι από τους λίγους παίχτες που μπορεί να είναι πρωταγωνιστής χωρίς να φαίνεται. Μετά από τοσα σκαμπανευάσματα αγωνιστικά και ψυχολογικά είναι άθλος που καταφέρνει να μοιαζει επιτέλους ώριμα και να δειχνει ότι έχει θεση στον ΠΑΟ. Από του χρόνου και με προετοιμασία με τον τσάβι πιστεύω θα λυθεί και στο σκοράρισμα και θα φεμίσει και τις στατιστικες που τον αδικούν. Για μένα θα γίνει απο τους πρωταγωνιστες στα επόμενα χρόνια. Η χρονιά αυτή είναι ορόσημο και φροντιστήριο για την αναγέννηση του και αρχή για έναν νεο αναγεννημένο παππά με πιο πολλά στοιχεία πλέον στο παιχνίδι του που θα τον βοηθήσουννα γίνει ολοκληρωμένος παίχτης.

Φελντέιν: Σημερα ήταν τρομερός. οχι μόνο για την καλαθάρα του και τα τριποντα του. Αλλά και για την άμυνα του, την αυτοπεποίθηση και την μαχητικότητα του.

Κεσι σι: Καλός επίσης.

Γκάπριελ: Νομιζα πως είχε βρει ρόλο και οτι είχε τα στοιχεία να μπορεί να σταθεί ως το δευτερο τεσσάρι μας του χρόνου. Δυστυχώς ακολουθεί τα χνάρια του νικολς και χρεαζόμαστε κάτι καλύτερο στη θέση του. κριμα γιατί φαινόταν ωραίος τύπος που χαιρεται το παιχνίδι. Αλλά αυτά δεν αρκούν.

Σιγκλετον: ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ. Αν δεν γινει αναννέωση (και αν γίνετια δεσιμο για περισσότερα χρόνια) θα είναι έγκλημα ολκης. Αυτή η σταθερότητα σε υψηλά στανταρ είναι σπανιότατη. Σχεδον νταμπλ νταμπλ με τετοιο αντίπαλο. Συγκινητικός. Στα ριμπαουντ πολυτιμος (ευτυχώς βοηθάνε και οι γκαρντ εκεί και με τον γκιστ θα λυθεί το προβλημα μας και αλλο).

ΓΚΙΣΤ: Επιτέλους!! Ειχα αμφιβολίες για το πως θα γυρίσει αλλά με διαψευδει. Προφανώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος όπως τόνισε και ο ταβι, αλλά παραμένει πολυτιμος. Μας δείχνει γιατί μας λείπει ενας ψηλός με τα χαρακτηριστικά του. Θελουμε αλλον έναν τέτοιο για να γίνουμε αχτύπητοι και να βοηθάει. Ακόμα και όχι στο 100% δείχνει γιατί είναι παίχτης του υψηλότερου επιπέδου. Οπότε αφού φαίνεται να είναι ετοιμος να επανέλθει με τα μπούνια σαφώς και πρεπει να μείνει. Πορωμένος, με παθος, παιζει για την φανέλα, αφησε πίσω την ατυχία και δείχνει αποφασισμένος σαν θηρίο στο κλουβί να παίξει το καλυτερο που μπορεί γιατί γουστάρει. Παρεπιπτόντως επεστρεψε στην ευρωλίγκα στο ματς με ρεαλ. Συνεχίζει απο κει που σταμάτησε rolleyes.gif μετα από μια μικρή (οχι τόσο, μας ελειψε πολύ) παρένθεση.

Μπουρούσης: Κρίμα.

Με τόσο κόσμο στο ΟΑΚΑ τα καλύτερα έρχονται. Παντως ας μην έχουμε αυταπάτες. Δεν γίναμε ομάδα φαιναλ φορ. Με τόσα προβλήματα φέτος, ας δεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Του χρόνου με σωστες πινελιές θα πάμε για καλύτερα. Κει σι, τζεημς, σιγκλετον, γκισταρος πρεπει να είναι οι 4/6 ξένους για του χρόνου οπωσδήποτε. Ειναι παιχταράδες. Οι άλλες δυο θέσεις στα κενά μας στο 1 και στο 5. Και ο φελντειν για 7ος ξένος για την νεα ευρωλίγκα εκτός και αν έρθει ογκαστ οπότε μπορεί να είναι στην 6αδα. Θα έχουμε ομαδάρα.

Ο τσάβι σωστός στις δηλώσεις. Προσγειώνει την ομάδα και τους ρίχνει προ των ευθυνών, γιατί εκτός έδρα ειμαστε τραγικοί. Δεν είναι ότι δε μπορούμε πάντως. Τωρα που γύρισε ο γκιστ του λύνοντσι τα χέρια σε τρελό βαθμο. Η καλύτερη μεταγραφη. Γκιστ για αντιγκιστ rolleyes.gif Ποιος γκαμπριελ...

Η δηλωση του τζεημς δε μου αρεσε. ''Στα πρηγούμενα παιχνίδια δεν ήμασταν ο εαυτός μας''. Με το πνεύμα αυτών των δηλώσεων διαφωνώ πάντα, γιατί κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Πρεπει να παραδεχτούμε τα προβληματα αν θελουμενα τα λύσουμε. Σαφώς και ήταν ο εαυτος μας τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί στην πλειοψηφία των παιχνιδιών αυτή ήταν η εικονα μας.Αυτός ήταν ο μέσος όρος μας και αυτά τα παιχνίδια ήταν αντιπροσωπευτικα του συνόλου μας. Τα ματς με ρεαλ και φενερ στο ΟΑΚΑ ήταν οι εξαιρέσεις και όχι ο εαυτός μας. οσο πιο γρήγορα το διαπιστώσουμε τόσο πιο γρήγορα θα ξεφύγουμε απο την μετριότητα και θα σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας σε υψηλά στάνταρ και όχι σποραδικά και σε φωτοβολίδες.

Τελος και επειδή το σχολιάσαμε και με τον provat για τη στατιστική: Πήραμε γύρω στις 60 προσπάθειες στο παιχνίδι σήμερα που υπολόγιζα και είναι το νορμαλ. Το απίστευτο είναι ότι οι προσπάθειες δεν ήταν μοιρασμένες. 39 δίποντα έναντι 24 διπόντων!!!!! Αλλα μας είχε συνηθίσει η ομάδα τόσο καιρό. Για αυτό φιλε quincy θεωρώ ΄οτι γα τους 50+ ποντους με ζαλγκίρις δεν ευθυνόταν ότι βαρέσαμε λιγα τριποντα και αποδείχτηκε και σήμερα που βαρέσαμε λιγα. Το θέμα είναι ναεχεις εναλλακτικό πλάνο και να παιζεις και κοντά στην ρακέτα και να έχεις ισορροπία και ορθολογισμός. Η κατάχρηση τριπόντων είναι ότι χειρότερο για μια ομάδα. Παντως σε πολλές στατιστικές κατηγορίες χασαμε κατακράτος. Πχ ασσιστς και ριμπαουντς. Μας έσωσαν τα πάρα πολλά κλεψίματα (11 έναντι 4!!!!) και τα πολύ λίγα λάθη (8 έναντι 16!!!!). τα ποσοστα μας ήταν αυτά που πιστευα οτι πρέπει να έχουμε για να νικήσουμε: 79% στις βολές (ειχα πει πάνω απο 70%), 59% στα δίποντα (ειχα πει πάνω από 60%) και 38% στα τρίποντα (είχα πει πάνω από 35% και κοντά στο 40%). Αυτά πάνω κάτω είναι τα νρομαλ στατιστικά αν θες να εχεις ελπίδες νίκης σε ολα τα παιχνίδια κόντρα σε αντίπλαο που πάιρνει παρομοιες επιθέσεις με τον αντίπαλο σε ενα παιχνίδι. Οχι ότι σου εξασφαλίζουν το παιχνίδι μιας και παιζουν πολλα ρόλο, αλλά πρεπει να σταθεροποιηθείς εκεί γύρω για να αυξήσεις τις πιθανότητες. Σημερα νομίζω η άμυνα ήταν το κλειδί γιατί η ρεάλ είχε καλύτερα στατιστικά σε πολλέ κατηγορίες.

Εν ολίγοις για μένα καταλυτικός και κρυφός mvp για μένα ήταν ο Γκιστ. Εξορθολόγεισαι το παιχνίδι. Ειναι απίστευτο πως μονο ένας παιχτης που μπορεί να κυριαρχήσει πάνω από τη στεφάνη μπορείνα ανεβάσει τόσα επίπεδα μια ομάδα. Δειτε το αξιοπερίεργο. Ενας παιχτης προστεθηκε που μας ελειπε (μακάρι να είχαμε και αλλον) και αλλαξε αρδην η ομάδα. Συγκρίνετε με προσθηκη γκαμπριελ ή τζεντίλε. Ο γκιστ είναι παίχτης υψηλού επιπέδου. Τελος. Οσοι λενε ότι δνε είναι παιχτης επιπέδου φ4 κοιμουνται. Παιχτης που αλλάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποιθηση όλης της ομάδας και του πάγκου και που μπορεί να μεταδώσει την ενεργεια του και στους γύρω ότι μπορούν με τις φοβερές πτήσεις του και τα θεαματικά καρφώματα. Να τους δειχνει ότι και εμεις μπορούμε να είμαστε καλοί και οτιι οι αντίπαλοι δεν είναι κάτι το ανίκητο οι αντιπαλοι αρκεί να παιζουμε με όλη μας την διαθεση και ενέργεια. Αυτό κανει τη διαφορά από τους καλούς παιχτες στους πολύ καλούς. Τεχνικά μπορεί να έχει στοιχεία αμπαλοσύνης τα οποία όμως δε μετράνε μια μπροστά σε όλα τα υπολοιπα. Το μπασκετ δεν ειναι μόνο τεχνική. Αλλιώς θα βλέπαμε μπαλέτο.

Τρόμαξα σε μια πτώση του στο παρκε στο πρωτο ημίχρονο.Ειπα ενα 'οχι πάλι'. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα. Επίσης δεν μου φανηκε σωστό να παίξει ο γκιστ πανω απο 20 λεπτά μετά απο τέτοια απουσία. Ρισκο. Και αμα αγχωνόμαστε εμεις που είμαστε θεατές φανταστείτε πως αγχωνονται οι παίχτες μετά από τέτοιους τρυματισμούς. Πολύ δε το ξεπερναν ψυχολογικά (βλέπε γιανγκ πχ). ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαγκιά του γκιστ που το ξεπερασε και δε μασάει και οφείλουμε να πιστώσουμε ενα κρεντιτ και στην ψυχολογική προετοιμαστία του στον Τσαβι (πολυ γουσταρω την διαχείριση των παιχτών) όπως και στο ιατρικό τιμ και τους φυσικοθεραπευτές. Αυτά από μένα. Σορρυ για την κατεβατούρα. Αλλά αυτό το παιχνίδι μου άφησε μια αισιοδοξία. Ακολουθεί το ευκολάκι με αρμανι για να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση. Η προκριση εξασφαλίστηκε καθώς πήραμε παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο που δεν υπολογιζα όντας τέρμα απαισιόδοξος. Λογικό ομως όταν χάνεις απο ουνιξ, ζαλγκιρις κτλ... Παμε για μια ακρως ενδιαφέρουσα σειρά πλευ οφ και ελπίζω να πέσουμε μαχόμενοι αλλά ευχαριστημένοι με την εικόνα μας και την προσπάθεια. Δε θελω σκουπα και τριαντάρες. Θελω ωραιο μπασκετ (οπως σήμερα). Ας ελπίσουμε να μην έχουμε άλλες ατυχίες και να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και με όλα μας τα όπλα. Πονταρω πολλα στο δίδυμο καλάθης-γκιστ που μπορεί να είναι το κρυφό χαρτί και κλειδί για να δουμε ωραία πράγματα. Κανείς δε περισσέυει μιας και έχουμε ελλειπες ρόστερ και με παιχτες που δεν έχουνρόλο ακόμα στην ομάδα. Ας ελόισουμε ο τσαβι θα παρει κάτι και από αυτούς και θα τους βάλει στην εξίσωση σαν κρυφους άσσους σοτ μανικι για τη δυσκολη συνεχεια και να τους κανει τον ασταθμητο παραγοντα που δε περιμένει κανείς για να παρουμε τα δυσκολα ματς της συνέχειας (γκαμπριελ, νικολς, φωτσης, μποχω, χαραλαμπό). Μεχρι στιγμής έχουμε μονο 8 ετοιμοπολεμους. Τζεημς, καλάθης, παππας, φελντειν, ριβερς, γκιστ, σιγκλετον, μπουρούσης.
Ledas
QUOTE (john wick @ Mar 16 2017, 23:57 ) *
1. Αλλη ομαδα ο Παναθηναικος με Gist μεσα . τεραστια πιεση στην αμυνα,μαζι με τον Singleton ηταν καταπληκτικοι στις περιστροφες...Απορω που υπαρχουν παναθηναικοι που δεν τον θελουν στην ομαδα...

3. Μην με πειτε γκρινιαρη,ομως αυτος ο Φωτσης δεν ειναι ουτε για 1'συμμετοχη ...Μπηκε μεσα κ ηταν σαν χαμενος. 2 κλικ πιο αργος απο τον πιο αργο Ισπανο ηταν...Το λεω επειδη ορισμενοι τον εχετε στα ροστερ που γραφετε για του χρονου....Ο ανθρωπος παιζει σαν παλαιμαχος...

1) Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί παναθηναικοί που δεν τον θέλουν (ίσως ο γκαρού). Εμένα προσωπικά ο ενδοιασμός μου πριν επιστρέψει ήταν για το αν θα καταφέρεινα επιστρέψει μετα τον τραυματισμό του. Αν δε τα κατάφερνε ίσως επρεπε να κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα. Αφού φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα και δε θα έχει επίπτωση ο τραυματισμός του σε αυτά που προσφέρει προφανώς και θέλω να μείνει με τα χίλια. Ο τυπος αλλάζει επίπεδο την ομάδα. Φανηκε πως τελείωνε φάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα χάναμε (πχ εκεί που έχασε ο φελντειν το λευ απ και ακουλουθησε ο παππάς με τον γκιστ). Γενικά η ρακέτα γέμισε πάρα πολύ μαζί του. Ηταν σα να παιζαμε με παιχτη παραπάνω σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια που εψαχνες παίχτη που να φορά τα πράσινα γυρω από τη ρακέτα με τα κυαλια. Σημερα εξορθολογίστηκε πολύ το παιχνίδι μας και φάνηκε στις προσπάθειες διποντων-τριπόντων και στα επιτυχη μπασίματα που αποφευγαμε αλλες φορές και γιατί μου φανηκε πως οι παιχτες απλώνονταν ωραια στο παρκε και δεν υπήρχαν πουθενά ναρκοπέδια. Υπηρχε και καλή κίνηση στους χώρους.

Τα ακουει και ο φελντέιν (και από μενα) και ο καλάθης. Εγώ προσωπικά τους κρίνω αγωνιστικά σε κάθε παιχνίδι. Για το μέλλον θελω τον καλάθη με τα 1000, γιατί απεδειξε τι μπορεί να κανει με σωστούς συμπαιχτες και στηρίγματα. Χωρίς να έιναι κατι ουαου σήμερα απέδειξε ότι δεν είναι δευτεροτριτος και από το πανερι και ας λένε... Τον φελντειν δεν τον θέλω γιατί πιστεύω ότι τα στοιχεία του τα βρισκουμε και από αλλού μέσα στην ομάδα, έχει ταβανιάσει και δε μπορεί το κάτι παραπάνω. Αλλά οφείλω να ομολογήσω όπως έχω κάνει και αλλες φορές ότι σήμερα ήταν παρα πολύ καλός και εντυπωσιακός. Αμα δεν είχαμε θεμα με τις θέσεις ξενων-ελληνων θα τον ήθελα και του χρόνου. Αν παρουμε ογκαστ για σεντερ πχ θα μου αρεσε να μεινει ως 6ος ξένος ή στην χειρότερη ως εβδομος για την νεα ευρωλίγκα δε θα με χάλαγε.

3) τον φώτση τον βάζουν στο ροστερ, γιατί δε βγαίνουν οι θεσεις των ελλήνων. Εχουμε μόνο καλαθη, παππά, μπουρούση, μποχωριδη, χαραλαμποπουλο και φώτση για να συμπληρωσουμε. Φαντασου. αυτός είναι ο μονος λόγος που μπαινει στο ροστερ. Οχι επειδη βγαζει μάτια. εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να παρουμε μήτογλου ή χρυσικόπουλο στη θέση του για να συμπληρώσουμε 6άδα που έιναι πιο νέοι και πλέον μπορούν να προσφέρουν πιο πολλά απο τον τωρινό φώτση. Αλλά κακά τα ψέμματα αξιολογοι έλληνες παίχτες δεν υπάρχουν πλεον ουτε για αντικατάσταση του φωτση και είναι αναγκαίο κακό. Τρελή ξηρασία στο ελληνικό μπασκετ. Δυσοιωνα τα πραγματα. Για αυτό κιολας δε μπορούμε ούτε μποχωρίδη και χαραλαμπόπουλο να στειλουμε δανεικούς ενώ δεν παίζουν.Ειμαστε όμηροι της κατάστασης.

QUOTE (nvip13 @ Mar 17 2017, 00:27 ) *
Να παιζεις ενα απο τα πιο σημαντικα ματς της χρονιας και στο πιο κρισημο σημειο, το μισο σου και βαλε μπατζετ να κοιταει απο τον παγκο. icon_drunk.gif
Μπουρουσης ανυπαρκτος, Καλαθης μονο αμυνα, ευτυχως εχει πιασει το νοημα ο Τσαβι και τον παρκαρε, μονο ετσι θα εχουμε ελπιδες οταν τα ματς ειναι στην κοψη του ξυραφιου.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι τα 3,5 μύρια του καλάθη και του μπουρούση είναι πάνω από το μισό μπατζετ; Δηλαδή για να καταλάβω, το μπάτζετ μας φέτος σε συμβόλαια ανευ εφορίας είναι από 6 εκατομμυρια και κάτω; Οκ να καταλαβω το οτι γουστάρουμε να μηδενίζουμε παίχτες, αλλά να μην λέμε και υπερβολικές ανακρίβειες για να στηρίξουμε κάτι. Δεν ειμαστε συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας για να λέμε τόσο πομπωδη λόγια για να πείσουμε τον αναγνώστη. παρεπιπτοντως ο καλάθης χτες βοήθησε παρα πολύ για να συνεχίζουμε το κράξιμο.

Παντως η ομάδα εμένα μου άρεσε και σπανια γίνεται αυτό φέτος. Ειδικά πολύ παιχτες έχουν τρελή ταχύτητα, ντριπλα και αθλητικότητα. Πολλοι λέτε οτι η άμυνα δεν ήταν καλή. Περα από καποια αμαρκάριστα σουτ που βρηκε η ρεαλ και καποια αλευ ουπ στο ξέφωτο στη ρακέτα, εμένα μου αρεσε πάρ απολύ. Ειδικά η πίεση πάνω στην μπάλα ήταν ασφυκτική. Και η προσωπική αμυνα πολλών ήταν πάρα πολύ καλή. ο τσαβι το πηγε καλά το παιχνίδι και μακάρι να σταθεροποιήσει το παιχνίδι μας σε αυτά τα επίπεδα
Putnam

ελπιδοφόρο ματς το χθεσινό, κυρίως διότι από την αρχή ως το τέλος δεν φάνηκε ούτε μια στιγμή να χάνουμε τον έλεγχο, ενω σε αρκετά απο τα προηγουμενα ματς στο ΟΑΚΑ καποιες φορες σκεφτοσουν ωπα την κατσαμε

πολυ σημαντικο αυτο και με σπουδαιο αντιπαλο, στο εξης πιστευω η ομαδα μονο προς τα πανω θα πηγαινει και βλέπουμε

*δεν θελω να σκεφτομαι καν το χθεσινο ματς με τζεντιλε μεσα, εφιαλτης
Dreamerpanos
Μια σχετικη-ασχετη ερώτηση.

Ποιος περιέγραφε το χθεσινό?
Dred11
Πάντως από την τηλεόραση φάνηκε η εξέδρα να είναι σχετικά χλιαρή, ιδίως στις φάσεις του αγώνα που δεν πηγαίναμε καλά, σαν να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στην ομάδα. Παρά τη βελτίωση που δείξαμε σ' αυτό το παιχνίδι, που για μένα οφείλεται στη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στην επιστροφή του Γκιστ, δεν εμπνεύσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα την πεποίθηση ότι θα το πάρουμε το ματς σε κάθε περίπτωση. Για μένα το ματς κρίθηκε 2 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι όταν ο θεός ο Ντόνσιτς χάνει ελεύθερο τρίποντο και στην επόμενη φάση πάει να μαρκάρει τον Τζέιμς ο οποίος τον περνάει σαν σταματημένο (μπορεί και να ταν, είχε χαζέψει ο πιτσιρικάς) και βάζει τρίποντο. 6 πόντοι κέρδος σε 10 δευτερόλεπτα. Μετά το θέμα ήταν πια διαδικαστικό. Ο Παππάς είναι πλέον ο πιο σοβαρός παίκτης της ομάδας, από την άποψη ότι έχει εξελιχθεί σε ικανότατο αμυντικό (έσβησε τον Κάρολ) και βάζει και τις βολές. Η ομάδα μας είναι όμως ο Σίνγκλεντον. Αν ήμουν Γιαννακόπουλος θα έδινα ό,τι χρειαζόταν για να τον κρατήσω στην ομάδα για άλλα 5 χρόνια.
Varvos
η 13 εχει επιστρεψει στο οακα;
Γιατι και μενα μου φανηκε σχετικα υποτονικη χθες η κερκιδα
G-arenas
πραγματικα δεν καταλαβαινω την εμπαθεια που εχετε με καποιους παικτες εδω μεσα! αλλος με τον γκιστ, αλλος με τον φελντειν, αλλος με τον καλαθη. μεχρι και με τον ντονσιτς διαβαζω αν ειναι δυνατον! και η πλακα ειναι πως ολοι αυτοι, αντε πλην φελντειν, ειναι παιχταραδες!

τωρα για αλλη μια φορα η ομαδα εδειξε οτι εχει τρομερο υλικο και τρομερη ποιοτητα ατομικα, αλλα και οτι ομαδικα ειναι πολυ πισω. μας ελλειπε παρα πολυ ο γκιστ και για αυτο λεγαμε οταν τραυματιστηκε οτι δεν επρεπε να παρουμε γκαμπριελ αλλα ενα 4-5αρι μαπ. μας ανεβαζει 2-3 επιπεδα ο γκιστ καθως ειναι κλειδι σε πικ εν ρολ, αμυνα και ριμπαουντ. συν οτι ειναι πολυ καλος σκρινερ και ετσι τα plays γινονται σωστα και οι κοντοι εχουν περισσοτερο χωρο να δρασουν.

παντως μην σας ξεγελαει η νικη. η ρεαλ ειναι τραγικη ομαδα με τραγικο προπονητη. ενα τσιρκο ειναι σε αμυνα και επιθεση. ουτε μια περιστροφη δεν βγαζουν στην αμυνα. απλως εχουν μακραν το καλυτερο, ποιοτικοτερο και βαθυ ροστερ στην ευρωλιγκα! ισως να ειναι η καλυτερη αντιπαλος για μας στα play off καθως μας ταιριαζουν πολυ ομαδες που ειναι αναρχες και δεν ειναι πολυ δουλεμενες και ομαδες προπονητη οπως η τσσκα , η φενερ και ο οσφπ. βεβαια παντα ο οσφπ παραμενει η καλυτερη επιλογη για μας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.