Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brose Baskets - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
il postino
πολυ κακοι στην αμυνα και ανυπαρξια παιχνιδιου της επιθεσης στην αντιπαλη ρακετα μιας και μαικ-μαριτς ειναι off!

προσωπικα δεν ανησυχω οσο οι παικτες μας μενουν μαχημοι.η ομαδα θελει δουλεια σε ολους τους τομεις και αυτο θα γινει κιολας!!

η ανοδος των μαικ-μαριτς ειναι κομβικη για το παιχνιδι μας. εκτος του οτι δενουν την αμυνα, ανοιγουν και την αντιπαλη αμυνα και τα γκαρντ μας παιρνουν αερα.

απο κει και περα, ελπιζω ο νικ να καταλαβε σημερα οτι πρεπει να φτιαξει και αλλο το σουτ σε σημειο να μην τον αφηνουν ποτε μονο του.εχει βελτιωθει αλλα εχει πολυ δρομο μπροστα του!!

lakersdynasty
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 18 2011, 00:13 ) *
Να κανω και μια ερωτηση που απευθυνεται στο "απεναντι" subforum: Ποσο καλυτερη ομαδα ειναι η Μπαμπεργκ απ την Καντου και τη Νανσι και ποσο καλυτερος ειναι ο Πλαις απο το Σερμαντινι???

Θα σου πω ποσο πιο αθλητικη ειναι και ποση διαφορα εχουν στον ασσο. ΚΑι εκει οι διαφορες ειναι μεγαλες και κανουν και τις ομαδες μη συγκρισιμες για cross match ups. wink.gif

Οσο για τον ΠΑΟ γενικοτερα, λιγο αμυνα και λιγο επιθεση δεν εχει. Ή θα δεσει η αμυνα ή θα εχουμε θεμα.
priest
παντως οι λογκαν και σμιθ παιζουν λες και βρισκονται σε παιδικη χαρα...ο μπατιστ ειναι κακος και εκτος φορμας και ο μαριτς ανυπαρκτος...

τελικα αν συνεχισουν ετσι προβλεπω οτι πρωτα στον παο θα γινουν αλλαγες και μετα στον οσφπ!
lakersdynasty
QUOTE(priest @ Nov 18 2011, 00:41 ) *
παντως οι λογκαν και σμιθ παιζουν λες και βρισκονται σε παιδικη χαρα...ο μπατιστ ειναι κακος και εκτος φορμας και ο μαριτς ανυπαρκτος...

τελικα αν συνεχισουν ετσι προβλεπω οτι πρωτα στον παο θα γινουν αλλαγες και μετα στον οσφπ!

Αλλαγες στο ροστερ δυσκολα. Αλλαγες στο ροτεισιον ευκολα tongue.gif
carlito
Καλησπερα, επεστρεψα απο Μπαμπεργκ. Να μοιραστω τις εντυπωσεις μου.

Απο ατμοσφαιρα, αν και η Στεχερτ Αρενα ειναι σχετικα μικρο γηπεδο (6.800 ατομα) θα την θεωρουσα καυτη εδρα. Παντα γεματο το γηπεδο, ο κοσμος γουσταρει και ξερει απο μπασκετ, ακολουθουν την ροη του παιχνιδιου και "νιωθουν" ποτε πρεπει να στηριξουν την ομαδα. Με το που περασε μπροστα η ομαδα τους στο σκορ, το γηπεδο σηκωθηκε ολοκληρο ορθιο και εγινε χαμος. Μπασκετικη εδρα, τελως..ο ορος τα λεει ολα.

Απο εμας ειχαν μαζευτει γηρω στα 300 ατομα θα ελεγα. Ενταξει, μερικα παιδια ηθελαν να βγαλουν λιγο καφριλικι, αναψαν καπνογονο, δειχναν δαχτυλα κλπ. Δε θα το σχολιασω ιδιαιτερα, κουραστικο το θεμα. Προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα με τους Γερμανους αν και φανερα Παναθηναικος σε γερμανικη κερκιδα. Τουναντιον, αρκετοι με καλωσορισαν κιολας. Οπως συμπεριφερεσε σου συμπεριφερονται, μαλλον. Σε γενικες γραμες ηταν ολα ηρεμα.

Στα αγωνιστικα. Πολλα λαθη και μερικοι παικτες οπως ειπωθηκε εκτος τοπου και χρονου. Ο Σμιθ μου ειχε κανει ηδη στην προθερμανση ασχημη εντυπωση. Δεν εμπαινε σουτ με τιποτα, ατσαλο στιλ. Ο παλιος μου προπονητης θα μου τα χωνε με τετοιο μηχανισμο στο σουτ. Τον σπαει τον καρπο νωρις και κοβει το σουτ. Τελος παντων, αφου χλατσωσε δυο τριποντα στο ματς ας ειναι καλα ο ανθρωπος, γενικα ομως αρνητικος θα ελεγα.
Θα μοιραστω και την γνωμη σας για τον Μαριτς. Το παιδι ειναι θηριο, εντος γηπεδου φαινεται πιο ξεκαθαρα. Θα επρεπε να βγαζει ματια. Κριμα που προς στιγμην δεν τα καταφερνει.
Ο Νικ απλως μας εκνευρισε με τα αστοχα σουτ και τις βολες στο τελος.
Ο ΔΔ τι να πω, δεν ειχα παρει καν χαμπαρι οτι ειχε φτασει στους 16π και το λεω ως κομπλιμεντο. Παικτης που κανει την δουλεια του στα φανερα και στα κρυφα.
Ο Σαρας απολαυση, εστω και ας ηταν μονο η προθερμανση και τα ταιμ ουτ. smiley.gif

Ο Ομπραντοβιτς ειχε καταλαβει νωρις οτι το ματς δεν παει καλα, ενδειξη το χρωμα του προσωπου του 69.gif Και εμεις καταλαβαμε οτι το ματς ειναι χαμενο οταν μια στιγμη σταματησε να οργιζετε, γυρισε την πλατη και εκανε απλως τον σταυρο του, σε φαση του Σμιθ νομιζω icon_drunk.gif

Τελος παντων, εγω χαρηκα παντως που ειδα την ομαδα, και ας χασαμε.

Παιδια, οποιος βρει ορθογραφικα η αν δεν τα λεω και τοσο καλα, συγχωρεστε με. Η μονη αφορμη να γραφω ελληνικα ειναι πλεον αυτο το φορουμ. Με κουρασε το ποστ αρκετα να το γραψω smiley.gif
Igor
QUOTE(Igor @ Nov 14 2011, 20:53 ) *
Ενα ειναι σιγουρο, δεν θα ειναι ευκολο το παιχνιδι.
Ενταξει, η Μπροζε εχει 1-3 αλλα το ματς κοντρα στην Ουνικαχα το εχασε με buzzer beater ενω και την Ζαλγκιρις την δυσκολεψε για μεγαλο διαστημα.

Βεβαια δεν εχω δει και πολυ απο την Γερμανικη ομαδα για να πω παραπανω, αλλα πιστευω οτι δεν θα παραδοθει ευκολα..

Δεν θελω να πω "i told you so.." αλλα τελικα επεσα μεσα.

Ο φετινος ΠΑΟ, αμα δεν στρωσει ο Μπατιστ θα εχει φοβερο προβλημα και δεν τον βλεπω για πολυ μακρια. Κατι τετοια παιχνιδια ακομα και αμα του εβγαινε το λαδι, με τον αξονα Διαμαντιδη - Μπατιστ, τα επαιρνε.
Εβγαζαν καποιες αμυνες και οι δυο, παιζανε κανενα πικ-εν-ρολ και εβγαινε το παιχνιδι.

Μου αρεσε που τα 4αρια μας εβαλαν σουτ απο αποσταση (Σμιθ & Καιμακογλου)

Δεν μου αρεσε αμυντικα κανενας απο τους 2 ομως. Ο Καιμακογλου καλος στο 1v1 αλλα δεν δινει καλες βοηθειες (δεν περιμενω σε βαθμο Φωτση, αλλα λιγο . Eπισης πρεπει να δουλεψει λιγο στα ριμπαουντ γιατι χανει μερικα ευκολα..

Δεν μου αρεσε η αμυνα του Διαμαντίδη. Πολλες φορες οι κοντοι της Μπαμπεργκ τον περναγανε και μετα τρεχανε οι αλλοι να τον καλυψουνε..

Δεν καταλαβα γιατι δεν χρησιμοποιηθηκε ο Μαριτς καθολου στην 4η περιοδο. Ναι μεν δεν επαιζε καλα, αλλα επαιρνε φαουλ και εφθειρε ευκολα τος αντιπαλους.

Ειμαι απογοητευμενος απο τον Λογκαν και δεν πιστευω οτι θα φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο οι εμφανισεις του..

ΥΓ: Δεν εχει καθολου συνοχη το post μου αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.. Δειτε το σαν μερικες σκορπιες σκεψεις που ερχοντουσαν οσο εγραφα..
vastravoud
QUOTE(carlito @ Nov 18 2011, 05:21 ) *
[......]Οπως συμπεριφερεσε σου συμπεριφερονται, μαλλον. Σε γενικες γραμες ηταν ολα ηρεμα.

77.gif 77.gif 77.gif

Ακριβώς.....

Δικαιότατα χάσαμε, απολύτως δίκαια.

Κάπου εδώ θα αρχίσει και η παραδοσιακή χειμωνιάτικη κοιλιά που κάνουμε ΚΑΘΕ χρονο και λήγει περίπου το Φλεβάρη. Ελπίζω μόνο να μη μας στοιχίσει πολύ.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 18 2011, 00:13 ) *
Να κανω και μια ερωτηση που απευθυνεται στο "απεναντι" subforum: Ποσο καλυτερη ομαδα ειναι η Μπαμπεργκ απ την Καντου και τη Νανσι ...???

Γνώμη μου εξ' αρχής; Σαφώς καλύτερη. Με αστερίσκο το κατά πόσο είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με προχτές όταν παίζει στην έδρα της η ομάδα του Μπάμπι. Λέξη κλειδί το αρκετά, και πάλι.

Τρία πράγματα βρήκα εξοργιστικά άσχημα χτες.

Πρώτο και βασικότερο θεώρησα το ότι πάμε στο ντέρμπι με τόσο μα τόσο μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο σέντερ. Ο Μάικ μπήκε για να παίξει το μίνιμουμ δυνατό και δε σταύρωσε φάση που να του βγήκε, ο Μάριτς παρότι άστοχος πάλεψε αλλά όσο μένει στα 4 και στα 8 λεπτά πως μπορείς να τον υπολογίζεις ουσιαστικά; Και ο Ίαν κλασσικά θεός, βλέπω ταυτόχρονα στο παρκέ τον Κάιμα και θέλω να μπω μες την οθόνη να του χώσω μια σφαλιάρα να μοιάζει λιγότερο με τον άσπρο ξάδερφο του McGrady. Σε βλέμμα γελάδας, ο T-Mac ήταν λατρεία κατά τ'άλλα.

Έπειτα, οι Αμερικανοί μας το παλεύουν. Αλλά δεν αρκεί ως τώρα, ειδικά από τη στιγμή που και αμυντικά μας στοιχίζει κάποιες φορές η παρουσία τους στο παρκέ. Και επιθετικά παρότι το έχω πει και για το προηγούμενο ματς πως έστω ως εκτελεστής θα μπορούσε να βρεθεί προς το τέλος στο παρκέ ο Λόγκαν, ο φετινός μας Βαζέχα (ή μάλλον Ρότζερ Γκερέιρο) δεν έχει μπει καθόλου στο πνεύμα της ομάδας, πέρα από το ρόλο του σποτ σούτερ σε μεμονωμένες φάσεις. Βέβαια και αμυντικά παρά την έφεσή του να κλέψει μπάλες, η συνεχής αναφορά στο προσόν του αυτό δεν τον καθιστά de facto καλό αμυντικό. Και μετά από 5 σειρές που κράζω Λόγκαν, να πω ότι έχει βελτιωθεί η άποψή μου προς το πρόσωπό του απ' ότι έμαθα ότι αποκτήθηκε, ενώ στάσιμες σε μέτρια προς καλά επίπεδα μένουν οι μετοχές του Σμίθ.

Τέλος, και παρότι είναι πασιφανές ότι είναι πολύ χρήσιμος πλέον στα πλάνα μας, έλεος με τις βολές του Καλάθη αλλά και γενικά το σουτ. Όχι ότι παίρνει πολλά, αλλά αφού τόσον καιρό λέμε ότι εδώ δεν έχει αποδείξει ότι "το 'χει", ας μην παίρνει το σουτ που πάμε να ισοφαρίσουμε. Η υπόλοιπη μισή δωδεκάδα είχε καλύτερες πιθανότητες.

Ελπίζω να δω κάτι πολύ καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό, και ξέρω ότι σε ένα βαθμό σίγουρα θα συμβεί, απλά οι τρεις αυτοί προβληματισμοί δεν έχουν να κάνουν με κάτι που ο Ζοτς "κρύβει".

Ωδή στο σαραντάπηχο. Ας δώσει εκεί μπάλες ο Ολυμπιακός γιατί είδαμε πόσο μας δυσκόλεψε παρότι τηλεγραφόξυλο ο Pleiss.
Gino_Bill
Νομίζω πως χθες φάνηκε ξεκάθαρα ποιο στοιχείο του Φώτση θα λείψει λογικά φέτος στον ΠΑΟ. Τα σουτ ήρθαν από τα 4αρια και μάλιστα αρκετά, αλλά στην άμυνα προσωπικά είδα και Καϊμακόγλου και Σμιθ ψιλοεκτός. Κ' αν ο Κωστάκης το σώζει με το φιλότιμό του, ο αγαπητός Σμιθ ώρες ώρες στην άμυνα σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι ξέχασε από τις οδηγίες που του έδωσε 2 λεπτά πριν ο Ιτούδης (για ομαδική άμυνα δε μιλάμε καν). Αυτό πάντως που κρατάω από το ματς είναι η ατμόσφαιρα των Γερμανών, μου φάνηκε απόλυτα μπασκετική και θα γούσταρα να παίζω ακόμη και ως αντίπαλος. Την προτιμώ χίλιες φορές από την ελληνική τύπου "τραγουδάκι άμυνα-τραγουδάκι επίθεση γιατί μας πήρε 2 εβδομάδες να γράψουμε το καινούργιο υπερσύνθημα και κάπου πρέπει να το πούμε κ εμείς".
Nuntius
QUOTE (priest @ Nov 18 2011, 00:41 ) *

Μην είμαστε υπερβολικοί. Το ότι έκανε ένα κακό παιχνίδι ο ΠΑΟ και ένα πολύ καλό ο ΟΣΦΠ δεν αλλάζει τίποτα.

Το ότι ο Μάριτς είναι εκτός κλίματος το ξέραμε. Το έδειξε με τον Κολοσσό, δεν περίμενες να το δεις ούτε με ΤΣΣΚΑ ούτε με Μπάμπεργκ. Το ότι ο Μπατίστ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του είναι επίσης γνωστό. Το ότι ο Καλάθης θέλει βελτίωση στο σουτ επίσης είναι κάτι που γνωρίζεις. Το ότι οι Λόγκαν και Σμιθ χρειάζονται χρόνο προσαρμογής είναι κάτι δεδομένο. Το μοναδικό νέο αρνητικό που είδες στο Μπάμπεργκ ήταν πως ο ΠΑΟ είχε αργές αμυντικές περιστροφές. Σε αυτό πάντως ευθύνονται και οι Γερμανοί, οι οποίοι είχαν πολύ καλή κυκλοφορία. Γενικά, ο ΠΑΟ έχασε από τις λίγο-πολύ γνωστές αδυναμίες του. Απλώς αυτή την φορά δεν κατάφερε να τις υπερκαλύψει ο Διαμαντίδης, ο Καϊμακόγλου ή ο Ζοτς.

Κατά τα άλλα δεν νομίζω πως αλλάζει την δυναμική του ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. Ίσα-ίσα που θα τους στρώσει κάτω ο Ζοτς ώστε να μασάν σίδερα την Κυριακή.

ΥΓ: Πάντως, σίγουρα η απουσία του Τσαρτσαρή ήταν κάτι που φάνηκε στην Γερμανία.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.