Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Αρμανι Μιλανο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
dirk_
QUOTE(Mono @ Mar 7 2014, 00:09 ) *
Αυτο σου φαίνεται γιατι εχεις συνηθίσει στην αντικειμενικότητα του "γαυρου" ...

Εγω είδα εναν ολυμπιακό που ειχε 37 βολές και έχασε πιο εύκολα απο οτι αποκαλύπτει το σκορ..με πολλα σουτ απελπισίας προς το τέλος που βρήκαν μεν στόχο αλλα ουτε ενα απο αυτα δε βγηκε απο σύστημα, σκοτωμένα σουτ λεει ενας φιλος οι της αρμανι..ενω απο τα 100 μέτρα του σλουκα πχ ηταν βγαλμένο απο σεμινάριο μπασκετικής ευφυϊας ..

Ο Petway εχει χαμηλό iq για μπάσκετ δε φταίει το οτι γύρισε απο τραυματισμό, δεν ειναι για τέτοιο επιπεδο...για showman ειναι οτι πρεπει !! ..κανα θεαματικό καρφωμα κτλπ, κανει συνεχώς άκυρα φάουλ σε άκυρες στιγμές και οι πάσες του ειναι 50% κλέψιμο ..

Περιορισμένο ρόστερ με καθολου βάθος και για αυτο φταίει βεβαια ο μπαρτζωκας που εχει μάτι πειρατή ...το αλλο ομως με επικαλυμμα..

Να αρχίσω να γράφω για επιλογές απο πέρυσι ..δε λεει..

Εμένα ο μπαρτζωκας μου δειχνει οτι ειναι προπονητής χωρις αρχές και χωρις μπασκετική ταυτότητα..αναρχος και νευρικος μεταδίδει στους παίκτες του αυτο ακριβώς, δε βλέπω καμία πειθαρχία σε αντίθεση με τον Αρτζι που μπορει να ειναι της Λιμόζ σχολη οπως λέτε μερικοί αλλα ειναι ξεκάθαρο το τι ζητάει...κατάλαβε ποτε κανεις το τι ζητάει ο Μπαρτζι και τι θελει να παίξει ...εγώ παντως οχι !!

Η Αρμανι επρεπε να κερδίσει με 15 πόντους διαφορα και το κάνανε θρίλερ, καμία εμπιστοσύνη αν και δειχνει καλα δείγματα..

Και επειδη μαγκώθηκες επειδη ειπα οτι δεν αξίζει να πάτε final four ..

Cska
Real
Barca

Και αφήνω κενό επίτηδες για να μου πεις αν το άξιζεις με το μπάσκετ που παίζεις smile.gif)

Φιλικά

Νικολα Αλεφαντε εσυ??? ελα μωρε τωρα να πουμε η αρμανι επρεπε να κερδισει με 15 ποντους να πουμε δε βλεπεις..που πας με τις κουλομαριες τωρα πεταγουει,Σλουκες δε κανουν αυτοι..και ο Μπαρτζωκας τι ειναι αυτος..αυτος ειναι ικανος να μπουν οι Τουρκοι και αυτος να ξυπνησει μεγαλο Σαββατο...!!! 15 ποντους επρεπε να νικησει η αρμανι λοιπον με τα σκοτωμενα τριποντα απ τα 10 μετρα με αμυνα πανω της,με διαιτητικη ευνοια σε ολα τα κρισιμα σημεια και με ξυλο επι 40 λεπτα και αντι να εχει φυγει μεχρι και ο φυλακας του γηπεδου τους στο Μιλανο με 5 φαουλ ε?? αυτο θα πει αντικειμενικοτητα..οχι Πρασινοφρουρος φιλε μου..εγω αρχισυντακτη στη Πρασινη θα σε εκανα!!!
North_gato
QUOTE (Anaz @ Mar 7 2014, 00:54 ) *
ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ με ΣΟΒΑΡΟ αντιπαλο που παιζει ο Ολυμπιακος ΜΕ ΔΥΟ (23χρονα) ΓΚΑΡΝΤ χρειαζεται και μια μικρη υπερβαση για να το κερδισει.
ΠΟΛΥ ατυχια φετος με τους τραυματισμους η ομαδα, θυμιζει τα παλια καλα χρονια.. ΟΜΩΣ εχουμε κι εμεις ευθυνη για τον τροπου που -δεν- την θωρακισαμε..

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.
Ξεχνας ομως οτι οταν στην πενταδα μας ειναι και το τριτο γκαρντ που διαθετουμε, οι αντιπαλοι παιζουν με εξι παικτες.
bbplayer
QUOTE (dirk_ @ Mar 7 2014, 00:56 ) *
Νικολα Αλεφαντε εσυ??? ελα μωρε τωρα να πουμε η αρμανι επρεπε να κερδισει με 15 ποντους να πουμε δε βλεπεις..που πας με τις κουλομαριες τωρα πεταγουει,Σλουκες δε κανουν αυτοι..και ο Μπαρτζωκας τι ειναι αυτος..αυτος ειναι ικανος να μπουν οι Τουρκοι και αυτος να ξυπνησει μεγαλο Σαββατο...!!! 15 ποντους επρεπε να νικησει η αρμανι λοιπον με τα σκοτωμενα τριποντα απ τα 10 μετρα με αμυνα πανω της,με διαιτητικη ευνοια σε ολα τα κρισιμα σημεια και με ξυλο επι 40 λεπτα και αντι να εχει φυγει μεχρι και ο φυλακας του γηπεδου τους στο Μιλανο με 5 φαουλ ε?? αυτο θα πει αντικειμενικοτητα..οχι Πρασινοφρουρος φιλε μου..εγω αρχισυντακτη στη Πρασινη θα σε εκανα!!!

Αλέφαντος....πρασινοφρουρός ....αρχισυντάχτης της "Π" ...αλλά το ερώτημα δεν απαντήθηκε. Εκτός απο τις τρεις που έγραψε ποια άλλη αξίζει να πάει ΦΦ φέτος , αν πάρουμε σαν κριτήριο το μπάσκετ που παίζει??? εδώ είναι τα δύσκολα ...για τους "μη Αλέφαντους" rolleyes.gif

dirk_
QUOTE(bbplayer @ Mar 7 2014, 01:03 ) *
Αλέφαντος....πρασινοφρουρός ....αρχισυντάχτης της "Π" ...αλλά το ερώτημα δεν απαντήθηκε. Εκτός απο τις τρεις που έγραψε ποια άλλη αξίζει να πάει ΦΦ φέτος , αν πάρουμε σαν κριτήριο το μπάσκετ που παίζει??? εδώ είναι τα δύσκολα ...για τους "μη Αλέφαντους" rolleyes.gif

Η μεγαλη παναθηναικαρα του Αρτζυ το αξιζει ρε..με το τρομερο συστημα που μεχρι και η Λιμοζ και ο Μαλκοβιτς ντρεποντε που το βλεπουν..πισω ταμπουρι η μαχη του Δραμαλη και ξυλο και βοηθα παναγια να μη μπουν τα τριποντα που αφηνουμε,και μπροστα οτι βγει..μηπως και κερδισει η ομαδαρα με 48-47..και θιχτηκε κιολας ο μεγας Αρτζυ που τον κραζει ολη η ευρωπη και ξεσπαθωσε στη συνεντευξη τυπου..η Παναθηναικαρα λοιπον..ικανοποιημενος???
bbplayer
χμ...λάθος ερώτηση σε λάθος φορουμά.

λάθος μου
TakeshyKurosawa
Το πιο δίκαιο φάιναλ 4 θα ήταν
Ρεάλ
CSKA
Μπάρτσελόνα
Μακάμπι

MVP Λάνγκφορντ, αλλά λογικά θα βγει κάποιος της Ρεάλ.
duncan21
QUOTE (spysta @ Mar 7 2014, 00:14 ) *
Κολλινς Πετουει Σιμμονς Λοτζεσκι κανουν ολοι μαζι .. οσο ο Λανγκφορντ μονος του.αυτο .. ''κατι'' λεει ..
και για το προσεχες καλοκαιρι ..θα πρεπει να προβληματισει την Διοικηση και το Τεχνικο τιμ το γεγονος πως παιζουμε στο ΤΟΠ16 με 5 ξενους που εχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ εμπειρια απο Ευρωλιγκα. wink.gif

Και οι 3/5 όχι μόνο με μηδενική εμπειρία αλλά και μηδενικές ικανότητες/δυνατότητες.
bbplayer
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Mar 7 2014, 01:17 ) *
Το πιο δίκαιο φάιναλ 4 θα ήταν
Ρεάλ
CSKA
Μπάρτσελόνα
Μακάμπι

MVP Λάνγκφορντ, αλλά λογικά θα βγει κάποιος της Ρεάλ.

+1

κι εγώ τον Μπλατ είχα στο μυαλό μου
North_gato
QUOTE (dirk_ @ Mar 7 2014, 01:14 ) *
Η μεγαλη παναθηναικαρα του Αρτζυ το αξιζει ρε..με το τρομερο συστημα που μεχρι και η Λιμοζ και ο Μαλκοβιτς ντρεποντε που το βλεπουν..πισω ταμπουρι η μαχη του Δραμαλη και ξυλο και βοηθα παναγια να μη μπουν τα τριποντα που αφηνουμε,και μπροστα οτι βγει..μηπως και κερδισει η ομαδαρα με 48-47..και θιχτηκε κιολας ο μεγας Αρτζυ που τον κραζει ολη η ευρωπη και ξεσπαθωσε στη συνεντευξη τυπου..η Παναθηναικαρα λοιπον..ικανοποιημενος???

Ελα τωρα, μη γινεσαι και εσυ σκωπτικος.
αλλο τι θα ηθελε, αλλο τι πιστευει..
Στην παραπανω ερωτηση εγω θα ελεγα Αρμανι, εστω και αν το κριτηριο για αυτο ειναι οτι στους "τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει"
Anaz
QUOTE(North_gato @ Mar 7 2014, 00:56 ) *
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.
Ξεχνας ομως οτι οταν στην πενταδα μας ειναι και το τριτο γκαρντ που διαθετουμε, οι αντιπαλοι παιζουν με εξι παικτες.
Παρεμπιπτοντως το σημερινο του χαιλαιτ δεν ηταν η επαναφορα! Αλλα εκεινο το λειαπ μετα το επιθετικο ριμπαουντ κατω απ'τη μπασκετα!
Ο Λοτζεσκι ειναι φανερο πλεον οτι οσο παιζει στο 2 καιγεται, κι ειναι κριμα. Οταν η αλλη λυση ομως ειναι να παιζεις 4 εναντιων 6, τι να κανεις.. Κοουτς ξεκινα απο τωρα και βαλε τους μικρους απο 20' στο ελληνικο πρωταθλημα, μπας και παρουν λιγο τα πανω τους.

Κατα τη γνωμη μου Παο και Οσφπ ειναι οι δυο καλυτερες μετα την τριαδα, και μετα Φενερ-Μακαμπι-Αρμανι. Η 4η ομαδα του φαιναλ φορ θα ειναι απλα αυτη που θα παρουσιαστει πιο πληρης, πιο φορμαρισμενη, πιο ετοιμη και πιο τυχερη την καταλληλη στιγμη. Ο Ολυμπιακος ατυχησε να εχει πολυ σημαντικους τραυματισμους φετος στο τοπ16,που πιθανοτατα θα του το στερησουν. Το ιδιο θεωρω οτι θα ισχυσει μαλλον και για Παο-Φενερ εφοσον χασουν τη 2η θεση. Η Αρμανι ειναι η "ευνοημενη" της υποθεσης αλλα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη σε σχεση με τις αλλες 3 του ομιλου μας, οτι ακομα και δευτερη εχει την προκριση στα χερια της.
North_gato
QUOTE (Anaz @ Mar 7 2014, 01:38 ) *
Παρεμπιπτοντως το σημερινο του χαιλαιτ δεν ηταν η επαναφορα! Αλλα εκεινο το λειαπ μετα το επιθετικο ριμπαουντ κατω απ'τη μπασκετα!
Ο Λοτζεσκι ειναι φανερο πλεον οτι οσο παιζει στο 2 καιγεται, κι ειναι κριμα. Οταν η αλλη λυση ομως ειναι να παιζεις 4 εναντιων 6, τι να κανεις.. Κοουτς ξεκινα απο τωρα και βαλε τους μικρους απο 20' στο ελληνικο πρωταθλημα, μπας και παρουν λιγο τα πανω τους.

Κατα τη γνωμη μου Παο και Οσφπ ειναι οι δυο καλυτερες μετα την τριαδα, και μετα Φενερ-Μακαμπι-Αρμανι. Η 4η ομαδα του φαιναλ φορ θα ειναι απλα αυτη που θα παρουσιαστει πιο πληρης, πιο φορμαρισμενη, πιο ετοιμη και πιο τυχερη την καταλληλη στιγμη. Ο Ολυμπιακος ατυχησε να εχει πολυ σημαντικους τραυματισμους φετος στο τοπ16,που πιθανοτατα θα του το στερησουν. Το ιδιο θεωρω οτι θα ισχυσει μαλλον και για Παο-Φενερ εφοσον χασουν τη 2η θεση. Η Αρμανι ειναι η "ευνοημενη" της υποθεσης αλλα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη σε σχεση με τις αλλες 3 του ομιλου μας, οτι ακομα και δευτερη εχει την προκριση στα χερια της.

Δεν εχω προθεση να γινω κακος, αλλο ολο το γηπεδο οταν τον απεσυρε, τον απεδοκιμαζε Δεν πρεπει να ειναι κανεις Τζακσον για να καταλαβει οτι ο ανθρωπος ειναι καμμενο χαρτι. Δεν τον ξαναεβαλε και ...επιτελους αυτο χρεωνεται στα συν. Πιο χρησιμος θα ηταν ο Κατσιβελης παρα αυτος, τουλαχιστον λιγοτερο επικινδυνος... Εδω μεσα που τον κραξαμε μας θεωρησαν υπερβολικους αλλα οταν το κανει αυτο ενα γεματο ΣΕΦ, τι να πει κανεις.....
Ουτε ο Ολυμπιακος, ουτε ο Παναθηναικος με τα προβληματα που εχουν αξιζουν να πανε στο φαιναλ φορ. Περισσοτερο κακο θα τους κανει παρα καλο. Ας μεινουν καλυτερα απ εξω να στρωσουν ομαδα και του χρονου εκει θα ειναι.
Sokos
Καλό βράδυ σε όλους,

Να προσθέσω κι εγώ λίγη μιζέρια ακόμα μετά από 2+ χρόνια αποχής.

Ζορίζουν πολύ τα πράγματα ακόμα και για απλή πρόκριση πλέον.

Κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη βδομάδα θα κάνουμε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα (εντός προγράμματος λογικά) και θα ψάχνουμε ένα 4/4 για να προκριθούμε. Με δεδομένες τις πολύ χτυπητές αδυναμίες της ομάδας, δεν νομίζω ότι είναι τόσο πιθανό αυτό.

Οι εξηγήσεις και οι δικαιολογίες πολλές

- Η απώλεια του Law (που αμφιβάλλω αν θα επιστρέψει ποτέ κανονικά και κατά πόσο θα επενδύσει η ομάδα σε έναν παίκτη με τόσο μεγάλη αποχή και που πιθανώς δεν θα ξεπεράσει ποτέ πλήρως τον τραυματισμό του -πλησιάζει και τα 30)πολύ δύσκολα θα αναπλήρωθεί ακόμα και το καλοκαίρι. Αν δεν κάνω λάθος, τα μεγάλα ματς που έχουμε κερδίσει χωρίς αυτόν από τότε που ήρθε είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το μεγάλο του + ήταν πως βοηθούσε παράλληλα σε άμυνα και επίθεση. Μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα (δεν νομίζω ότι έχουμε άλλο αυτόφωτο guard πέρα από τον Σπανούλη). Ο Collins δυστυχώς δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να καλύψει το κενό του και φοβάμαι πως πλέον τελείωσε και σαν παίκτης για τον Ολυμπιακό (άμα φτάσεις στο σημείο να τρως γιούχα στο ΣΕΦ τα πράγματα νομίζω έχουν φτάσει στο απροχώρητο).

- Η απώλεια του Σπανούλη στοίχησε πάρα πολύ στο παιχνίδι με την Fener (πάρτυ θα κανε με τους ψηλούς της). Σήμερα δεν νομίζω ότι έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο. Πιστεύω ότι η ήττα οφείλεται ξεκάθαρα στην άμυνα.

- Πέρα απο τον Law, δεν υπάρχουν πλεον ούτε Hines, Antic και Παπανικολάου που κάνανε την διαφορά στην άμυνα. Πέρα από την προσωπική άμυνα, έχει αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό και η συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Όταν τρώμε 88 πόντους στο ΣΕΦ απο την Armani δεν γίνεται να χουμε πολλές απαιτήσεις (το πε και ο Dunston). Πιστεύω η περυσινή και η προπέρσινη ομάδα θα τρωγε τουλάχιστον 15 λιγότερους. Ούτε θα σούταρε ο McCalebb στην πιο κρίσιμη επίθεση με τον κοντινότερο αμυντικό στα 5 μέτρα.

- Η ομάδα δεν έχει τον χαρακτήρα των 2 προηγούμενων ετών. Απολύτως λογικό, αφού μόνο οι Σπανούλης, Σλούκας, Μάντζαρης, Πρίντεζης και Περπέρογλου έχουν μείνει. Μόνο αυτοί και ο Dunston φαίνεται να μπορούν να παίξουν ψυχωμένα και συγκεντρωμένα. Δεν γίνεται ομώς να παίζουν και τα 40 λεπτά του αγώνα.

Τα παραπάνω δυστυχώς αποτελούν προβλήματα που δεν λύνονται ούτε με την επιστροφή του Σπανούλη, ούτε με την ατομική βελτίωση κάποιων παικτών (Petway πχ). Δεν νομίζω καν ότι θα λυθούν φέτος.

Ακόμα και η πρόκριση μου φαίνεται πλέον αρκετά αμφίβολη. Το Final 4 μοιάζει επιστημονική φαντασία. Μόνο το πρωτάθλημα στην Α1 είναι ακόμα πιο απίθανο.

Η καταστροφολογία και οι αφορισμοί δεν αρμόζουν όμως σε αυτή την ομάδα. Είναι τουλάχιστον αχαριστία να τους βγάζουμε όλους άχρηστους. ειδικά μετά από όσα έχουν προσφέρει. Όπως είπαν και άλλοι, δεν γίνεται να ταν η ομάδα του Ivkovic στο Final 4 πέρυσι, αλλά η ομάδα του Μπαρτζώκα στα παραπατήματα στη μέση της σεζόν και στους τελικούς του πρωταθλήματος. Και η περυσινή, και η φετινή ομάδα είναι ξεκάθαρα του Μπαρτζώκα. Ακόμα και να ταν του Ivkovic, ο Μπαρτζώκας την πήγε ένα βήμα παραπέρα οπότε είχε και πάλι καθοριστική συμβολή. Σίγουρα έχει πάρα πολλά προβλήματα (εμμονή με το rotation, κάποιες λανθασμένες επιλογές παικτών, αδυναμία να βρει λύση στο παιχνίδι του ΠΑΟ κτλ), αλλά αφενός όλοι οι προπονητές έχουν και αφετέρου δεν βλέπω να υπάρχουν και τόσοι καλύτεροι εκεί έξω που να δεχόντουσαν να αναλάβουν με το συγκεκριμένο budget και τις δεδομένες απαιτήσεις.

Στο χέρι προπονητών και διοίκησης είναι να μην εκτροχιαστεί το τρένο μετά το πιθανότατο 0/3 φέτος. Νέοι ελπιδοφόροι παίκτες υπάρχουν, λίγες καλές προσθήκες ξένων χρειάζονται και του χρόνου τα πράγματα μπορεί να ναι τελείως διαφορετικά.

Συγγνώμη για το σιδηρόδρομο του post, πολλές σκέψεις μαζεμένες απλά.

Υ.Γ. Μακάρι να ρθουν τα πάνω-κάτω από εδώ και πέρα και να αρχίσουμε τις κωλοτούμπες όλοι, με αρχηγό εμένα. Όσο περνάει ο καιρός όμως, φαίνεται όλο και πιο δύσκολο.

teopt13
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 7 2014, 00:09 ) *
Φαινεται οτι κι εσυ(οπως κι εγω) δεν παρακολουθεις και τοσο τον αλλο ομιλο. Η Ρεαλ θελει +15 με την ΤΣΣΚΑ για να βγει σιγουρα πρωτη.

Δεν ισχύει αυτό που λες.Και με +1 πρώτη είναι η ρεάλ.Η ΤΣΚΚΑ έχασε και στο βελιγράδι...

Κατά τα άλλα στον δικό μας όμιλο η τριπλή ισοβαθμία φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο, με την φενέρ να είναι στην πιο μειονεκτική θέση λόγω του -9 απο ΟΣΦΠ..
SkyFall
QUOTE (T.W.Is.M. @ Mar 7 2014, 00:09 ) *
Φαινεται οτι κι εσυ(οπως κι εγω) δεν παρακολουθεις και τοσο τον αλλο ομιλο. Η Ρεαλ θελει +15 με την ΤΣΣΚΑ για να βγει σιγουρα πρωτη.

Η τσσκα έχει ηττηθεί στο Βελιγράδι. νίκη με ένα πόντο θέλει η ρεάλ όπως είναι τώρα η βαθμολογία.
Neondreamer
Το Μιλάνο περισσότερο κλώτσησε τον Ολυμπιακό από την προοπτική να χτυπήσει τη δυάδα, παρά την εξασφάλισε από τώρα η ίδια για τον εαυτό της. Είναι βέβαια το φαβορί για να την πάρει, αλλά ακόμα έχει ψωμί, η λογική λέει πως θα παλέψει με τον ΠΑΟ για το πλεονέκτημα, εφόσον φυσικά ο Παναθηναϊκός νικήσει Εφές (Κων/πολη) & Φενέρ (για Λαμποράλ και Μάλαγα στο ΟΑΚΑ no comment) και μετά έρθει να παίξει τα ρέστα του στο ΣΕΦ. Το Μιλάνο θεωρητικά "έχει" τα ματς με Εφές και Λαμποράλ, και νομίζω πως θα πάρει τουλάχιστον ένα από τα άλλα τρία με Φενέρ & Μάλαγα έξω και Μπαρτσελόνα μέσα. Μίνιμουμ 9 νίκες τη βλέπω στο ταμείο.

Ο λαβωμένος και μπερδεμένος Ολυμπιακός του 2014, το πάλεψε σήμερα αλλά δεν έφτασε. Αστοχίες από τον Μπαρτζώκα στην εξέλιξη και τη διαχείριση, τραγελαφικά λάθη από ορισμένους (Κόλινς κυρίως, αλλά και Πέτγουεϊ, Λοτζέσκι, Σλούκας & Μάντζαρης στην άμυνα) και το γλυκό έδεσε.

Είναι φανερό κατά τη γνώμη μου στο σημείο που έχουμε φτάσει πως, ανεξάρτητα από προϋπολογισμούς και τα συναφή, ορισμένοι δεν έχουν τις δυνατότητες ούτε καν να προσεγγίσουν αγωνιστικά και πνευματικά όσα ζητάει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ο Κατσίβελης από πέμπτος περιφερειακός, μετά και τους τραυματισμούς Λο & Σπανούλη αναγκαστικά τρίτος μαζί με Κόλινς. Φαίνεται κι οι δύο να θέλουν και να μην μπορούν, και φαντάζομαι πως δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι΄ αυτό. Ο Λότζο δεν είναι για 2. Ο Πέτγουεϊ δυο πράγματα μπορεί να κάνει επιθετικά, καλούτσικο τρίποντο και κάρφωμα από άλεϊ-ουπ ή φόλοου. Και στην άμυνα, που υποτίθεται πως θα βοηθούσε, lost in space. Και το κακό είναι όχι ότι δεν είναι ειλικρινής, αλλά ότι έχει επιλεχθεί για το υποστηρικτικό του Πρίντεζη 4άρι. Στο 5 τα γνωστά & χιλιοειπωμένα, Ντάνστον vs chaos. Ας ελπίσουμε ο Γκιόργκι να τον βοηθήσει να μην ξεψυχήσει, είναι και μες στο χαμόγελο και τίμιος και λεοντόκαρδος.
Quincy
Αντίο 2η θέση λοιπόν... Το μόνο σενάριο πια είναι να νικήσουμε ολα τα υπόλοιπα, κι η Αρμάνι να μείνει στις 8 νίκες. Αλλά τώρα τι να λεμε για διπλό στη Βαρκελώνη, εδώ δεν μπορούμε να κρατήσουμε το ΣΕΦ.

Τέλος πάντων, απογοήτευση γιατί χάσαμε τεράστια ευκαιρία σήμερα (και την περασμένη βδομάδα), να πάμε Φαιναλ Φορ. Πάμε για ηρωική σιερά με ΤΣΣΚΑ/Ρεαλ με μειονέκτημα, κι ότι βγει. Με 8-8 και τη διαφορά από τον ΠΑΟ (από τη Φενερ την έχουμε ήδη) περνάμε ως 3οι.
frenchman7
Τι να πω, έχουμε χάσει 2 ματς στο Σεφ από 2 παιχταράδες στην βραδιά τους (όχι σπάνιο για την ποιοτητά τους βέβαια),
τον Ναβάρο και τον Λάνκγφορντ. Ο οποίος Λάνγκφορνντ είναι καψούρα μεγάλη αλλά πανάκριβος...

Εγκλήματα πάλι από Μπαρτζώκα κυρίως με Κόλλινς-Πέτγουει, αλλά σκεφτόμουν ρε π@υστη μου.. Ξεκινάς την χρονιά με έναν
προγραμματισμό και έχεις φτάσει στο σημείο να παίζεις χωρίς τα δύο βασικά σου βιολιά, Σπανούλη και Λο...

Για μένα κανένας Χαινς & Παπ (που λέει ο λόγος), η μεγαλύτερη απώλεια-μαχαιριά ήταν ο Λο..
Οργάνωση-σκορ-αλλαγή ρυθμού-drive-κάκαλα...

Το Σεφ χθες γιούχαρε αυθόρμητα τον Κόλλινς. Ο Μπαρτζώκας δεν εφαγε (ομαδικό) κράξιμο αν και οι μούντζες δεν έλειψαν.
Πλέον ο κόσμος τον έχει στην γωνία και αν συνεχίσει το ίδιο τροπάρι θα έχουμε “ομορφιές”
(το πιο επικίνδυνο παιχνίδι είναι το τελευταίο με Παο). Και δεν μιλάω μόνο για οργανωμένους, αλλά για όλον τον κόσμο...

ΥΓ: Ντάνστον ρισπέκτ, ο τύπος είναι ισοπεδωτικός στην άμυνα, πήγε να το γυρίσει μόνος του στο τελευταίο δεκάλεπτο
με άμυνες ξεφτυλιζασιόν στους αντιπάλους
plo koon
Παίδες προτείνω ηρεμία. Εκτός του ότι η πρόκριση δεν έχει ακόμα χαθεί, τα πράγματα έχουν κάτσει αντικειμενικά στραβά φέτος. Ηρεμία και ταμείο θα γίνει στο τέλος.
redleg7
Πιο ψυχραιμα αφου εχουν περασει καποιες ωρες απλα να αναφερω οτι το ποστ του Soko ειναι αυτο που προσεγγιζει αυτο που πιστευω.
Προσωπικα εχω μεινει με ενα ...αν

Αν στο Οακα δεν αυτοκτονουσαμε στο +4 και ελεγχαμε καλυτερα το παιχνιδι..
Αν με την Φενερ επαιζε ο Σπανουλης και βγαζαμε μια αμυνα στον Μακ Καλεμπ..
Αν χτες εμπαινε το σουτ του Λοτζεσκι στο +1 και καθαριζαμε το ματς.....

Αυτα τα αν με φαγανε απο χτες...Μεγαλη η στεναχωρια για οσους ποναμε την ομαδα.Η καρδια μας ποναει κατι τετοιες νυχτες.

Προσωπικα διαβασα τα σχολια οκ αλλα επηρεασμενα απ την ηττα αλλα φουλ επιπεδου ανηλικων επιπεδου gazzetta(παιξαμε χωρις Σπανουλη και Λο χτες με Πριντεζη να χτυπαει ενεση και το πορισμα ειναι οτι ο Πεδουλακης ειναι ενα σκαλι πανω...ευτυχως δεν ξεσπασα στην τηλεοραση γιατι την αλλαξα προσφατα)...

Η δικια μου αποψη ειναι οτι λογικα χανουμε στην Βαρκελωνη.Εκει θελει ηρεμια.Λογικα εκει δεν θα παιξει ουτε ο Πριντεζης περαν του Σπανουλη.

Μετα θελουμε 4 νικες.Αν τις παρουμε ΠΕΡΝΑΜΕ οτι και να γινει.Εχουμε παρει με +14 την Φενερ αρα την εχουμε απο κατω,με +18 την Μαλαγα και αυτη απο κατω και θελουμε (αν ισοβαθμησουμε) ενα +5 με Παο ή ακομα και μια απλη νικη.
Λογικα αποτελεσματα ομως επειδη ειμαστε τοσο μα τοσο ατυχοι με τους φετινους τραυματισμους ας κραταμε μικρο καλαθι.

Η ομαδα αυτη αξιζει τον σεβασμο μας και οχι την απαξιωση.

Προσωπικα βλεποντας στο τελος του ματς τον ΝΤΑΝΣΤΟΝ να κανει αμυντικα οργια και να δινει και την ψυχη του προσφεροντας αλλεπαλληλα μπλοκ στους παντες θυμηθηκα γιατι η ομαδα ειναι τοσο τεραστια.Ολα αυτα για τα οποια ειμαστε τοσο υπερηφανοι.

Κριμα που μας σκοτωσε ο τυπος που και στο Μιλανο ελιωσε εναντιον μας.Κριμα απλα...

Μετα την Βαρκελωνη κυνηγαμε το απολυτο.Αν δεν τα καταφερουμε δεν θα κατσουμε να ισοπεδωσουμε τα παιδια.Δεν ειναι ευκολο καθε χρονο να παιρνεις και να διεκδικεις ευρωπαικο.

Φετος μιλαμε ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ατυχιας με τις τοσες απουσιες.Προσωπικα ας μου βρει ενας μια ομαδα(ΜΙΑ ΑΡΚΕΙ) ΠΟΥ χωρις τον αντιστοιχο Σπανουλη(που ξερουμε ποσο επηρεαζει το δικο μας παιχνιδι) και χωρις τον αντιστοιχο Λο θα εκανε τετοιες ανατροπες και με Φενερ και με Μιλανο.

Στην τελικη και να μην περασουμε θα μας κανει τεραστιο καλο στο οτι θα ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα στο ροστερ.

Ξερουμε που εχει αδυναμιες η ομαδα.Θελει ενα κλασσατο Αμερικανο γκαρντ διπλα στον Σπανουλη που θα τραβαει κουπι στο σκοραρισμα,θελουμε ενα 4ρι δυναμικο με καλα ποσοστα με εφεση στο ριμπαουντ και φυσικα θελουμε ενα ΤΟΠ επιπεδου ψηλο να πλαισιωσει τον παιχταρα Ντανστον και τον Σερμα που εχει βελτιωθει παρα πολυ φετος(και γραφω στα παλιοτερα των υποδηματων μου οποιον πει για Δρακουμελ και ιστοριες).Ειναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ για τριτος ψηλος και εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.

Στο χερι μας ειναι του χρονου να βελτιωσουμε τα παντα και με τα νεα παιδια που ερχονται να ειμαστε πραγματικα αχτυπητοι.Υπαρχει χρυσος στην ομαδα που εχει οδηγησει την ομαδα εκει που ειναι.Πιστευω οτι μονο θα πεισμωσει τα αδερφια ενδεχομενη αποτυχια.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.

**Λαθος διαχειριση του μπατζετ σιγουρα εγινε φετος.Με 20 και 21 εκ ευρω Μπατζετ που εχει ο Ολυμπιακος παπαδες εκανες.Τοσο μπατζετ εχει και η Μιλανο αντε 2-3 εκ ευρω πλας...Η Διαχειριση των χρηματων ειναι οτι πιο σημαντικο στην καταρτιση του ροστερ.
Quincy
QUOTE(redleg7 @ Mar 7 2014, 08:19 ) *

Γκαντεμιές, κωλοφαρδίες, ηρωικές ήττες, ζώδια, what if κλπ δεν χωράνε σ αυτή τη φάση. Το μόνο που συγχωρείται είναι η ηττα από τη Φενερ κι αυτό επειδή κρίθηκε τελευταία στιγμή ότι δεν θα παίξει ο Σπαν, κι άντε πες δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί/προετοιμαστεί σ αυτό η ομάδα.

Σ αυτή τη φάση υπάρχει αποτέλεσμα. Επιτυχία κι αποτυχία. Τα "παίξαμε καλά αλλά χάσαμε" ή το ανάποδο είναι για Νοέμβρη.

Και εντάξει, δεν μπορούμε να μιλάμε για μέταλο της ομάδας, καδιά του πρωταθλητή, refuse to lose από τη μια, και μετά να ψάχνουμε δικαιολογίες επειδή δεν μπορέσαμε να πάρουμε do or die με την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Πιστέυω ότι κρίθηκε η πρόκρισή μας στο Φ4 χτες. Γκρίνια και παράπονα δεν έχω (άλλωστε κυνηγάμε το ακατόρθωτο φέτος). Αλλά απογοητεύομαι γιατι η ομάδα αυτή (μ αυτούς τους παίκτες) δεν είναι όσο μεγάλη την είχαμε πιστέψει ότι είναι. Δεκτό, και πάμε παρακάτω
redleg7
QUOTE (Quincy @ Mar 7 2014, 09:33 ) *
Γκαντεμιές, κωλοφαρδίες, ηρωικές ήττες, ζώδια, what if κλπ δεν χωράνε σ αυτή τη φάση. Το μόνο που συγχωρείται είναι η ηττα από τη Φενερ κι αυτό επειδή κρίθηκε τελευταία στιγμή ότι δεν θα παίξει ο Σπαν.

Σ αυτή τη φάση υπάρχει αποτέλεσμα. Επιτυχία κι αποτυχία. Τα "παίξαμε καλά αλλά χάσαμε" ή το ανάποδο είναι για Νοέμβρη.

Και εντάξει, δεν μπορούμε να μιλάμε για μέταλο της ομάδας, καδιά του πρωταθλητή, refuse to lose από τη μια, και μετά να ψάχνουμε δικαιολογίες επειδή δεν μπορέσαμε να πάρουμε do or die με την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Πιστέυω ότι κρίθηκε η πρόκρισή μας στο Φ4 χτες. Γκρίνια και παράπονα δεν έχω. Αλλά απογοητεύομαι γιατι η ομάδα αυτή (μ αυτούς τους παίκτες) δεν είναι όσο μεγάλη την είχαμε πιστέψει ότι είναι. Δεκτό, και πάμε παρακάτω

Δεν ξερω η φετινη ομαδα ΠΛΗΡΗΣ και γεματη υγεια τι μπορει να καταφερει.Παντως στα περισσοτερα ματς πηγαμε χωρις ενα και 2 αμερικανους,τελευταια χωρις τον αρχηγο και καλυτερο παιχτη στην Ευρωπη και με Πριντεζη/Περπερογλου να παιζουν τον τελευταιο μηνα με ενεσεις.Οκ θα μου πει καποιος ρε φιλε ολες οι ομαδες εχουν προβληματα.

ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ δεν εχει ΚΑΝΕΙΣ.Το φετινο θα καταγραφει στα Οσκαρ.Δεν εχει προηγουμενο μιλαμε.

Δεν εψαξα πριν για δικαιολογιες απλα ανεφερε οτι μου εμεινε αυτο το...αν.

Προσωπικα θεωρω οτι σωζουμε την χρονια οπως προεκυψαν τα πραγματα με προκριση στους 8 και εκει αν η ομαδα ειναι υγιης(επιτελους) να παμε για γερα crash test ειτε με την Ρεαλ ειτε με την Τσσκα ειτε με την Μακαμπι.Δεν λεω οτι θα περασουμε ή θα τους καταπιουμε κλπ κλπ....Λεω απλα εκει με την ομαδα πληρη θα δουμε πραγματικα τι μπορει να κανει η ομαδα φετος.
Αν στην τελικη δεν περασουμε πιστευω οτι η ομαδα θα κανει πολυ καλες προσθηκες.Ξαναλεω τα χρηματα υπαρχουν απλα τα διαχειριστηκαμε καπως λαθος.Με τοσους παιχτες που ηρθαν ανετα θα ειχαμε ενα εξαιρετικο ακομα 4ρι και ενα πενταρι να πλαισιωνει τον Ντανστον.Υποχρεωση ειναι η ομαδα να διατηρηθει ως εχει και απλα να ενισχυθει εκει που ποναει.Και οταν λεω να ενισχυθει μιλαμε για 2-3 λυσεις γιατι τοσες χρειαζεται η ομαδα με παιχτες τοπ επιπεδου(ειτε λεγεται Ροουλαντ,ειτε Γκορντον,ειτε Ντειβις,ειτε Καιμακογλου κλπ κλπ...τυχαια ονοματα απλα παρεθεσα).

QUOTE (Zephyr @ Mar 7 2014, 09:36 ) *
Φίλε μου η ουσία είναι ότι στο μπάσκετ αν θες να έχεις συνέχεια πρέπει να διαθέσεις χρήμα. Απλά, καθαρά και ξάστερα.
Η ταλαντούχα γενιά (βλ. Παπ) μεγάλωσε και θέλει χρήμα, αν δεν τους δώσεις θα βρουν αλλού οπότε εσύ εφόσον δεν θες να δώσεις χρήμα παίρνεις εκ νέου ταλέντα (βλ. Παπαπέτρου, Χριστοδούλου κλπ) που όμως μετά από μια διετία θα αποδώσουν δυνατά και τα οποία στην συνέχεια πάλι θα φύγουν γιατί δεν θα θες να τα πληρώσεις.
Επίσης το σενάριο φτηνοί ξένοι-λαχεία, παραμένει στις πιθανότητες ...λαχείου! Κάποια στιγμή νομοτελειακά θα πληρώσεις και υπεραξία, αλλιώς μην περιμένεις προκοπή όταν εσύ έχεις Μαρντικόλη και ο άλλος έχει Χάκετ.

ΥΓ. Το μόνο θετικό η επιστροφή του Σέρμα. Σε ένα αγώνα έπαιξε καλύτερα απ΄ όσο έπαιξε όλη την χρονιά ο Μπέγκιτς.

Φυσικα πρεπει να διαθεσεις χρημα και στις περιπτωσεις των Ελληνων παιχτων η σταση της διοικησης ειναι ξεκαθαρη.ΚΡΑΤΑΕΙ ολο τον κορμο.Μονη περιπτωση παιχτη που εφυγε ειναι ο Παπανικολαου αλλα ηταν σουπερ ντουπερ ειδικη περιπτωση αυτος.Ο Πριντεζης ανανεωσε με 900 χιλιαρικα/Ο Σλουκας ανανεωσε περσι το καλοκαιρι/Ο Μανταζρης εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο και μετα θα ανανεωσει/Ο Περπε περσι ανανεωσε.Οποτε η σταση της διοικησης ειναι οτι κραταει τους γηγενεις με καθε τιμημα.Και πιστευω αυτο θα πραξει και στο μελλον γιατι αυτο ειναι και το μυστικο της επιτυχιας για καθε Ευρωπαικη ομαδα.Οι εξαιρετικοι γηγενεις παιχτες και αυτη την στιγμη στην Ευρωπη λιγες ομαδες διαθετουν τετοιους.
Φυσικα οπως λες πρεπει να πλαισιωσεις ολους αυτους και με τοπ επιπεδου παιχτες.Στην θεση του Λο εννοειται οτι πρεπει να σκασεις τα λεφτα του Λο δηλ 1 χαρτι σχεδον για να φερεις ΠΑΙΧΤΑΡΑ.
mpam
QUOTE (redleg7 @ Mar 7 2014, 09:19 ) *
Πιο ψυχραιμα αφου εχουν περασει καποιες ωρες απλα να αναφερω οτι το ποστ του Soko ειναι αυτο που προσεγγιζει αυτο που πιστευω.
Προσωπικα εχω μεινει με ενα ...αν

Αυτα τα αν με φαγανε απο χτες...Μεγαλη η στεναχωρια για οσους ποναμε την ομαδα.Η καρδια μας ποναει κατι τετοιες νυχτες.

Προσωπικα διαβασα τα σχολια οκ αλλα επηρεασμενα απ την ηττα αλλα φουλ επιπεδου ανηλικων επιπεδου gazzetta(παιξαμε χωρις Σπανουλη και Λο χτες με Πριντεζη να χτυπαει ενεση και το πορισμα ειναι οτι ο Πεδουλακης ειναι ενα σκαλι πανω...ευτυχως δεν ξεσπασα στην τηλεοραση γιατι την αλλαξα προσφατα)...

Η δικια μου αποψη ειναι οτι λογικα χανουμε στην Βαρκελωνη.Εκει θελει ηρεμια.Λογικα εκει δεν θα παιξει ουτε ο Πριντεζης περαν του Σπανουλη.

Μετα θελουμε 4 νικες.Αν τις παρουμε ΠΕΡΝΑΜΕ οτι και να γινει.Εχουμε παρει με +14 την Φενερ αρα την εχουμε απο κατω,με +18 την Μαλαγα και αυτη απο κατω και θελουμε (αν ισοβαθμησουμε) ενα +5 με Παο ή ακομα και μια απλη νικη.
Λογικα αποτελεσματα ομως επειδη ειμαστε τοσο μα τοσο ατυχοι με τους φετινους τραυματισμους ας κραταμε μικρο καλαθι.

Η ομαδα αυτη αξιζει τον σεβασμο μας και οχι την απαξιωση.

Προσωπικα βλεποντας στο τελος του ματς τον ΝΤΑΝΣΤΟΝ να κανει αμυντικα οργια και να δινει και την ψυχη του προσφεροντας αλλεπαλληλα μπλοκ στους παντες θυμηθηκα γιατι η ομαδα ειναι τοσο τεραστια.Ολα αυτα για τα οποια ειμαστε τοσο υπερηφανοι.

Κριμα που μας σκοτωσε ο τυπος που και στο Μιλανο ελιωσε εναντιον μας.Κριμα απλα...

Μετα την Βαρκελωνη κυνηγαμε το απολυτο.Αν δεν τα καταφερουμε δεν θα κατσουμε να ισοπεδωσουμε τα παιδια.Δεν ειναι ευκολο καθε χρονο να παιρνεις και να διεκδικεις ευρωπαικο.

Φετος μιλαμε ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ατυχιας με τις τοσες απουσιες.Προσωπικα ας μου βρει ενας μια ομαδα(ΜΙΑ ΑΡΚΕΙ) ΠΟΥ χωρις τον αντιστοιχο Σπανουλη(που ξερουμε ποσο επηρεαζει το δικο μας παιχνιδι) και χωρις τον αντιστοιχο Λο θα εκανε τετοιες ανατροπες και με Φενερ και με Μιλανο.

Στην τελικη και να μην περασουμε θα μας κανει τεραστιο καλο στο οτι θα ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα στο ροστερ.

Ξερουμε που εχει αδυναμιες η ομαδα.Θελει ενα κλασσατο Αμερικανο γκαρντ διπλα στον Σπανουλη που θα τραβαει κουπι στο σκοραρισμα,θελουμε ενα 4ρι δυναμικο με καλα ποσοστα με εφεση στο ριμπαουντ και φυσικα θελουμε ενα ΤΟΠ επιπεδου ψηλο να πλαισιωσει τον παιχταρα Ντανστον και τον Σερμα που εχει βελτιωθει παρα πολυ φετος(και γραφω στα παλιοτερα των υποδηματων μου οποιον πει για Δρακουμελ και ιστοριες).Ειναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ για τριτος ψηλος και εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.

Στο χερι μας ειναι του χρονου να βελτιωσουμε τα παντα και με τα νεα παιδια που ερχονται να ειμαστε πραγματικα αχτυπητοι.Υπαρχει χρυσος στην ομαδα που εχει οδηγησει την ομαδα εκει που ειναι.Πιστευω οτι μονο θα πεισμωσει τα αδερφια ενδεχομενη αποτυχια.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.

**Λαθος διαχειριση του μπατζετ σιγουρα εγινε φετος.Με 20 και 21 εκ ευρω Μπατζετ που εχει ο Ολυμπιακος παπαδες εκανες.Τοσο μπατζετ εχει και η Μιλανο αντε 2-3 εκ ευρω πλας...Η Διαχειριση των χρηματων ειναι οτι πιο σημαντικο στην καταρτιση του ροστερ.

Με τα αν...δεν πας πουθενα...!! Η ουσια ειναι οτι οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και εμεις φετος δεν εχουμε τις λεπτομερειες. Σε αυτο το επιπεδο μια ταπα ενα σουτ, μια αμυνα σου δινουν τις νικες σου δινουν τιτλους. Και το 12 και το 13 οι λεπτομερειες ηταν υπερ μας και για αυτο πηραμε τιτλους.

Με την ιδια λογικη που λετε μια αμυνα στο μακαλεμπ η ενα σουτ χτες και το 12 που πηραμε το πρωταθλημα μεσα στο σεφ στον 5ο τελικο ο παναθηναικος γυρισε απο διαφορα πανω απο 10 ποντους και αν ειχε μπει το τριποντο του Καλαθη (που ακομα μπαινει και βγαινει η μπαλα) θα χαναμε!! Δεν μπηκε ομως και οι λεπτομερειες που ηταν σαφως υπερ μας μας εδωσαν την νικη και το πρωταθλημα.
redleg7
QUOTE (mpam @ Mar 7 2014, 11:38 ) *
Με τα αν...δεν πας πουθενα...!! Η ουσια ειναι οτι οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και εμεις φετος δεν εχουμε τις λεπτομερειες. Σε αυτο το επιπεδο μια ταπα ενα σουτ, μια αμυνα σου δινουν τις νικες σου δινουν τιτλους. Και το 12 και το 13 οι λεπτομερειες ηταν υπερ μας και για αυτο πηραμε τιτλους.

Το αν αυτο πιο πολυ εκφραζει την στεναχωρια-απογοητευση μου με το πως χαθηκαν τα ματς.Δεν προσπαθω να δικαιολογησω καταστασεις.Το ανεφερα και στο ποστ μου.
TakeshyKurosawa
Όσοι λέτε ότι ο Μπαρτζώκας είναι προπονητάρα μπορείτε να δώσετε επιχειρήματα γιατί? Εγώ βλέπω πολύ περισσότερα αρνητικά από ότι θετικά. Ίσως είμαι εμπαθής μαζί του τι να πω. Όποιος μπορεί και θέλει ας επιχειρηματολογίσει γιατί θεωρεί τον Μπαρτζώκα πολύ καλό προπονητή.
Sokos
Φίλε redleg δεν είπα ότι έχουμε χειρότερο ρόστερ από αυτούς που θα περάσουν στους 8. Δεν έχουμε και φανερά καλύτερο όμως ωστε να θεωρούμε πρόκριση και πλέονέκτημα αναμενόμενα. Σε σχεση με τους άμεσους ανταγωνιστές μας για την πρόκριση π.χ., δεν νομίζω ότι υπερέχουμε και τόσο πολύ σε σχέση με ΠΑΟ, Fener, Malaga. Χωρίς Σπανούλη κιολας, μάλλον από κάτω είμαστε.

Takeshy προφανώς και δεν είναι φθηνός ο Dunston. Δεν τον έλεγες και σίγουρη επιλογή όμως. Και ο Begic πανάκριβος ήταν και είδαμε τι έγινε.

Σχετικά με το περυσινό Final 4, όντως κάναμε επιβλητικότατες εμφανίσεις και τους πήραμε τα χιτώνια. Δεν νομίζω ότι είμασταν φαβορί όμως ποτέ. Έκπληξη ήταν και πάλι. Αν συγκρίνεις ρόστερ Real και CSKA, μάλλον απο κάτω θα μασταν. Με τον όρο υπέρβαση εννοώ πως για δεύτερη χρονιά ξεπέρασε η ομάδα τον εαυτό της και έκανε φανταστικά παιχνίδια.
yorgos
Φίλε redleg δεν είπα ότι έχουμε χειρότερο ρόστερ από αυτούς που θα περάσουν στους 8. Δεν έχουμε και φανερά καλύτερο όμως ωστε να θεωρούμε πρόκριση και πλέονέκτημα αναμενόμενα. Σε σχεση με τους άμεσους ανταγωνιστές μας για την πρόκριση π.χ., δεν νομίζω ότι υπερέχουμε και τόσο πολύ σε σχέση με ΠΑΟ, Fener, Malaga. Χωρίς Σπανούλη κιολας, μάλλον από κάτω είμαστε.

Takeshy προφανώς και δεν είναι φθηνός ο Dunston. Δεν τον έλεγες και σίγουρη επιλογή όμως. Και ο Begic πανάκριβος ήταν και είδαμε τι έγινε.

Σχετικά με το περυσινό Final 4, όντως κάναμε επιβλητικότατες εμφανίσεις και τους πήραμε τα χιτώνια. Δεν νομίζω ότι είμασταν φαβορί όμως ποτέ. Έκπληξη ήταν και πάλι. Αν συγκρίνεις ρόστερ Real και CSKA, μάλλον απο κάτω θα μασταν. Με τον όρο υπέρβαση εννοώ πως για δεύτερη χρονιά ξεπέρασε η ομάδα τον εαυτό της και έκανε φανταστικά παιχνίδια.

+1
kotzito
Νομίζω ότι εκεί που έχει χάσει ο Μπαρτζώκας τελευταία (και γενικά όταν δεν του βγαίνουν τα ματς), δεν είναι τόσο σε τεχνική καθοδήγηση αλλά σε πνευματική καθοδήγηση. Όταν όλα του πάνε στραβά, τον πιάνει μια τρικυμία.
Ειδικά τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να υστερεί πολύ σε αυτόν τον τομέα. Δεν ξέρω αν ο ίδιος αισθάνεται πίεση από μια μερίδα του τύπου και των φιλάθλων, ειδικά για τα αποτελέσματα απέναντι στον ΠΑΟ, αλλά άμα τον παρακολουθήσει κάποιος στα ματς μόνο ήρεμος και ψύχραιμος δεν είναι. Δεν λέω να κάθεται παναγία και να μην ανοίγει το στόμα του καθόλου (Μαυροειδή τα ακούς; icon_drunk.gif ) αλλά φαίνεται ότι τον διακατέχει ένας μόνιμος εκνευρισμός.... Ο οποίος εκνευρισμός, εκτός του ότι δεν τον αφήνει να σκεφτεί λογικά πολλές φορές, συχνά περνάει και μέσα στο παρκέ. Πόσες τεχνικές έχει φάει δηλαδή σε σημεία του ματς που ο ρυθμός μας ευνοεί ή που πάμε να κάνουμε μια προσπάθεια για comeback; Χτες πάντως 1-2 φορές την γλίτωσε την τεχνική ποινή... Θυμάμαι όμως και μια φάση στο τέταρτο δεκάλεπτο, που έχουμε σφίξει αρκετά τις άμυνες μας και έχουμε πλησιάσει στους 2-3 πόντους: έχουμε παίξει πολύ καλή άμυνα με Λάνγκφορντ και Χάκετ να μην έχουν βρει χώρο για προσπάθεια. Η μπάλα φτάνει στον Λαβάλ στο ύψος των βολών ο οποίος βλέποντας ότι δεν υπάρχει ελεύθερος συμπαίκτης γύρω, σουτάρει με τον Ντάνστον επάνω του και ευστοχεί. Και ο Μπαρτζώκας να ωρύεται μετά από αυτή την φάση για την άμυνα. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τον Ντούντα, αλλά ο σοφός έβγαζε μια ηρεμία στο παρκέ ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Ο coach B τις περισσότερες φορές είναι στην τσίτα και φέρνει έναν εκνευρισμό.
Zoys
QUOTE(kotzito @ Mar 7 2014, 15:34 ) *
Δεν ξέρω αν ο ίδιος αισθάνεται πίεση από μια μερίδα του τύπου και των φιλάθλων, ειδικά για τα αποτελέσματα απέναντι στον ΠΑΟ, αλλά άμα τον παρακολουθήσει κάποιος στα ματς μόνο ήρεμος και ψύχραιμος δεν είναι.

Τόσο με τις αντιδράσεις του την ώρα του αγώνα όσο και με τις τελευταίες (και όχι μόνο) δηλώσεις του είναι ξεκάθαρο για μένα ότι νιώθει τεράστια πίεση και έχει μια ένταση που μεταφέρεται και στους παίκτες.
North_gato
QUOTE (redleg7 @ Mar 7 2014, 16:40 ) *
Ενταξει θεωρω οτι ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Λασμε και πιο ταλαντουχος.Εχει μεγαλυτερο potential.
Ο Τομιτς δεν αντιλεγω οτι ειναι στους κορυφαιους ομως φετος κανει χειροτερη σεζον απο περσι κυριως αμυντικα που εχει κανει καποια τραγικα ματς.

Anyway συμφωνω οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης για να μην βγουμε τελειως off τοπικ.

Εδω και ωρα, η για την ακριβεια σελιδες μηνυματων, ουσιαστικα ειμαστε off topic.
redleg7
QUOTE (North_gato @ Mar 7 2014, 16:44 ) *
Εδω και ωρα, η για την ακριβεια σελιδες μηνυματων, ουσιαστικα ειμαστε off topic.

Βασικα απ το ξεκινημα του θεματος ειμαστε οφ τοπικ αφου νομιζα οτι ειχα μπει σε thread με θεμα τον Μπακατσια smiley.gif
sacarame
Παιδιά το θέμα του τόπικ δεν είναι ο Ντανστον και η σύγκριση του με τους υπολοιπους ψηλούς της Ευρώπης...Ούτε φυσικά τόπικ μεταγραφών

Υπάρχει τα αντίστοιχα τόπικ εδώ και εδώ όπου μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα...

Μείνετε εδώ στα του παιχνιδιού..Τα ποστς θα γίνει προσπάθεια να μεταφερθούν..
North_gato
QUOTE (Quincy @ Mar 7 2014, 16:44 ) *
Ξένους είναι σχεδόν αδύνατο να τους κρατήσεις όλους για πολλά χρόνια. Αλλά 3-4 είναι εφικτό.

Στην προκειμένη και με λογικό μπατζετ κρατάς τα λαβράκια που βρήκες φέτος. Και φέρνεις κι άλλους άσημους που αν σου βγουν τους κρατάς κι αυτούς μέχρι να φτάσεις στο σημείο να χεις 3-4 σταθερούς και καλούς ξένους (τους οποίους θα πληρώνεις καλά) και ψάχνεις κάθε καλοκαίρι για 2-3 που δεν είναι απαραίτητο να είναι οι βασικοί σου και μπορεί να ναι βετεράνοι ή ρολίστες για να βγαίνουν και οι ρόλοι και να χεις μια όμορφη ολοκληρωμένη ομάδα.

Δεν μπορούμε να ψάχνουμε κάθε καλοκαίρι 5-6 ξένους, που να προορίζονται και για βασικοί μάλιστα, και μετά άλλους 3 το χειμώνα για να ξεφορτωθουμε τους σάπιους.

Το καλοκαίρι θα πρέπει να ψάξουμε μόνο για 3. ΚΑΛΟ βασικό γκαρντ, 2ο τεσσάρι και έναν ψηλό που να μπορεί υπό συνθήκες να σταθεί και στο 4 και το 5.

Εγω θα ελεγα, εκτος αν συνεχιστει η συζητηση απλα για να περναει η ωρα μας, να αφησουμε προς το παρον τη μεταγροφολογια και να περιμενουμε τη ληξη της περιοδου, ωστε ο οποιος προπονητης ειναι στον παγκο του Ολυμπιακου, αποφασισει ποιοι παικτες ειναι χρησιμοι και αξιοποιησιμοι, και φυσικα εχουμε και γνωση της αγορας για το ποιοι ειναι διαθεσιμοι.
North_gato
QUOTE (redleg7 @ Mar 7 2014, 16:40 ) *
Ενταξει θεωρω οτι ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Λασμε και πιο ταλαντουχος.Εχει πολυ μεγαλυτερο potential και ειναι και αρκετα μικροτερος.
Ο Τομιτς δεν αντιλεγω οτι ειναι στους κορυφαιους ομως φετος κανει χειροτερη σεζον απο περσι κυριως αμυντικα που εχει κανει καποια τραγικα ματς.

Anyway συμφωνω οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης για να μην βγουμε τελειως off τοπικ.

Κατσικοποδαροι ειμαστε. Μας τσακωσε ο Admin 68.gif
louie
επειδη η συζητηση εφτασε στο να ξεγραψει την φετινη χρονια του ολυμπιακου και να κοιταει το μελλον εγω παντως σκεφτομαι οτι ο ολυμπιακος στους τελευταιους 2 αγωνες εδειξε οτι εχει μελλον. τι εννοω, οτι ο ολυμπιακος ναι μεν ειχε κερδισει αρκετους αγωνες με τον σπανουλη και τον λο να ειναι κακοι, δεν ειχε ομως παιξει ποτε χωρις κανενας απο τους 2 να πατησει καν παρκε. σε αυτους τους 2 αγωνες με το διδυμο σλουκα-μαντζαρη(2 παιχτες στα 23-24 ακομα) να εχει εντελως τα κλειδια επαιξε στα ισια 2 δυνατες ομαδες(κυριως σε ροστερ) και ενω απο τον παγκο δεν ειχε καμια απολυτως βοηθεια. δηλαδη αν υπηρχε αλλο ενα γκαρντ που να μπορουσε να τους ξεκουρασει χωρις να καταστραφει η ομαδα, οπως δλδ με κολινς και κατσιβελη, θα κερδιζατε. αυτο δειχνει μεγαλες προοπτικες για το μελλον. σε 1-2 χρονια ο σπανουλης θα πεσει αρκετα και ο λο δεν ξερουμε αν θα επιστρεψει ποτε σε υψηλο επιπεδο. αν προσθεσουμε σε σλουκα-μαντζαρη και τους περπερογλου, πριντεζη που δεν εχουν τριανταρησει ακομα συν τον ντανστον τοτε το μελλον δειχνει αισιοδοξο. εμεις απο την αλλη ψαχνουμε τον διαδοχο του διαμαντιδη εδω και ποσα χρονια και ο παππας εχει μεν ταλεντο αλλα δεν δειχνει να μπορει να αναλαβει τετοιο ρολο στο υψηλοτερο επιπεδο. ο προπονητης ειναι θεμα και για τους 2 και χωρις προπονητη και ξεκαθαρο πλανο δεν χτιζεις μελλον.
North_gato
QUOTE (louie @ Mar 7 2014, 16:57 ) *
επειδη η συζητηση εφτασε στο να ξεγραψει την φετινη χρονια του ολυμπιακου και να κοιταει το μελλον εγω παντως σκεφτομαι οτι ο ολυμπιακος στους τελευταιους 2 αγωνες εδειξε οτι εχει μελλον. τι εννοω, οτι ο ολυμπιακος ναι μεν ειχε κερδισει αρκετους αγωνες με τον σπανουλη και τον λο να ειναι κακοι, δεν ειχε ομως παιξει ποτε χωρις κανενας απο τους 2 να πατησει καν παρκε. σε αυτους τους 2 αγωνες με το διδυμο σλουκα-μαντζαρη(2 παιχτες στα 23-24 ακομα) να εχει εντελως τα κλειδια επαιξε στα ισια 2 δυνατες ομαδες(κυριως σε ροστερ) και ενω απο τον παγκο δεν ειχε καμια απολυτως βοηθεια. δηλαδη αν υπηρχε αλλο ενα γκαρντ που να μπορουσε να τους ξεκουρασει χωρις να καταστραφει η ομαδα, οπως δλδ με κολινς και κατσιβελη, θα κερδιζατε. αυτο δειχνει μεγαλες προοπτικες για το μελλον. σε 1-2 χρονια ο σπανουλης θα πεσει αρκετα και ο λο δεν ξερουμε αν θα επιστρεψει ποτε σε υψηλο επιπεδο. αν προσθεσουμε σε σλουκα-μαντζαρη και τους περπερογλου, πριντεζη που δεν εχουν τριανταρησει ακομα συν τον ντανστον τοτε το μελλον δειχνει αισιοδοξο. εμεις απο την αλλη ψαχνουμε τον διαδοχο του διαμαντιδη εδω και ποσα χρονια και ο παππας εχει μεν ταλεντο αλλα δεν δειχνει να μπορει να αναλαβει τετοιο ρολο στο υψηλοτερο επιπεδο. ο προπονητης ειναι θεμα και για τους 2 και χωρις προπονητη και ξεκαθαρο πλανο δεν χτιζεις μελλον.

Το μονο ισως κερδος απο την χτεσινη εμφανιση της ομαδας, ηταν πραγματικα η αποδοση του Σλουκα και Μαντζαρη, που εδωσαν την καλυτερη απαντηση στις επικρισεις που εχουν δεχτει τον τελευταιο καιρο.
Για τον Κολινς τα ειπαμε, δεν χρειαζεται να τα επαναλαβουμε, ειναι καλος για παγωτατζης σε πλαζ. Θα θεωρησω εκπληξη αν τον ξαναδω στη δωδεκαδα εστω και στο ελληνικο πρωταθλημα.
Ο κατσιβελης εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης αρκει να υποστιρηχτει ψυχολογικα και να εχει κανεις τον χρονο να δουλεψει μαζι του.
Για τον Λο εγραψα πριν, αν σε ενδιαφερει ψαξε το, ξεχασε τον.

QUOTE (roko @ Mar 7 2014, 16:52 ) *
Toν "δρακο".

Ουσιαστικα θα πρεπει να ανοιξουμε αλλο θεμα προς συζητηση, ποια ειναι τα κριτηρια για να θεωρηθει ενας προπονητης απλος προπονητης η πετυχημενος προπονητης, εφ οσον φυσικα του δωθουν οι αναλογες ευκαιριες.
Ας μην ξεχναμε οτι ως προπονητης ο δρακος κατεκτησε ενα πανευρωπαικο και ειχε ασημενιο σε παγκοσμιο.
rankin
QUOTE(North_gato @ Mar 7 2014, 16:14 ) *
Σε αυτα που γραφεις συμφωνω απολυτα.
Για την φαση της μεταφορας θα μεινει σε ολους η απορια, ηταν σχεδον καθοριστικη, και η παραβαση προφανης και πασιφανης .

Σχεδόν κάθε χρόνο στα F4 υπάρχει και ενα αουτσάιντερ...
Φέτος μάλλον θέλουν αυτό το αουτσάιντερ να ειναι και ο διοργανωτής του f4.

Η φάση ήταν τόσο εξόφθαλμη που μέχρι και η γυναίκα μου την είδε... Σοβαρά... Και ειναι Παναθηναϊκός και παρακολουθεί σπάνια μπασκετ ...

Βεβαια, δεν αξίζει να σταθούμε εκεί και να κλαίμε σαν τις χήρες.
Και τα τρία τελευταία παιχνίδια χάθηκαν με τον ίδιο τρόπο: Δεν καταφέραμε να επιβληθούμε στο τέλος αν και σε όλα είχαμε την ευκαιρία μας.
Αυτό το refuse to lose για το οποίο μιλούσαμε στην αρχή της χρονιάς, έχει πλέον γίνει refuse to win.
Χάνοντας τρεις αγώνες στο τέλος αποδεικνύει οτι εισαι το ιδιο καλός με τους αντιπάλους σου, παρά ενα κλικ.. Το "κλικ" που διαφοροποιεί τους νικητές και τις ομάδες με προσωπικότητα απο αυτους που ειναι καλοί, αλλά όχι τόσο καλοί οσο θα έπρεπε.

Ισως στα δυο τελευταία παιχνίδια να φταίει και η απουσία του Σπανούλη. Ίσως..
Αντιθέτως, στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό ίσως να έφταιγε η παρουσία του Σπανούλη

Γενικά, ο Ολυμπιακός αποτελεί ενα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
Εχει δυνατότητες, παρουσιάζει αρκετή μαχητικότητα οταν τα παιχνίδια ειναι στη κόψη του ξυραφιού, αλλά του λείπει κάτι που θα τον περάσει στην άλλη όχθη..Στην πλευρά των νικητών.

Ισως αυτο το κάτι να ηταν ο Λο, οπως προφανώς χθες, η Μιλάνο, αν δεν ειχε τον εκπληκτικό Λανγκφορντ, θα ειχε χάσει με 20 ποντους.
(Ο οποίος Λανγκφορντ χθες ηταν σεληνιασμένος... Είχα χρόνια να δω παιχτη στην ευρώπη που να κάνει τέτοια όργια και να ειναι τόσο ασταμάτητος, που να μπορεί να σε διαλύσει με κάθε τρόπο.)

Ισως να ειναι και ψυχολογικό το πρόβλημα.. Ενας καλός σουτέρ σαν τον Λοτζέσκι, στην φάση που κάνει το τριποντο ενα λεπτό πριν το τέλος και με την ομάδα στο +1, με ψυχολογία νικητή το χλατσώνει και δίνει τέλος στη σεμνή τελετή...

Αυτη τη ψυχολογία την ειχε χθες τοσο ο Χακετ, αλλα περισσότερο ο Λανγκφορντ, οχι οτι υστέρησε η υπόλοιπη Σιενα. Η φάση που ο Λαουαλ (ή ηταν ο Σαμιουελς; ) κάνει σουτ υπο πίεση απο τα 6 μετρα, στη ληξη του χρόνου, και το βάζει, ειναι κλασσική φάση ψυχολογίας.. Απο αυτές που απογειώνουν την ομάδα σου και στέλνουν τον αντίπαλο στα τάρταρα.

Τι μας λείπει λοιπόν; Καλή ψυχολογία; ο Λο; ο Σπανουλης; κάτι άλλο;...
Το σιγουρο ειναι πως κάτι λείπει.. Κάτι που θα ειχε δώσει 3/3 αντι για 0/3 στα τελευταία 3 παιχνίδια και δυστυχώς ειναι αργά πλέον για να βρεθεί η λύση..
Οτι έγινε, έγινε.. Ας παλέψουμε για το σχεδόν απίθανο 4/5, ας ελπίζουμε και σε καλά λοιπά αποτελέσματα, μπας και τουλάχιστον περάσουμε στα πλει-οφ.

φοβάμαι βεβαια πως με την τρέχουσα εικόνα, μόνο η Λαμποράλ μοιάζει ως ευκολος αντίπαλος.. Σε ολα τα άλλα παιχνίδια θα πρέπει ο Ολυμπιακός να περάσει απο την κόλαση και να βγει ζωντανός.
Μπορεί να το καταφέρει; Η ως τώρα εικόνα του δεν προδίδει κάτι τέτοιο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
TakeshyKurosawa
Τα παιχνίδια με Λαμποράλ, Εφές, Μάλαγα εύκολα ή δύσκολα θα τα πάρουμε. Το παιχνίδι στη Μπάρτσα μπορούμε να το πάρουμε μόνο με καλό Σπανούλη. Για κάποιο λόγο ως πιο δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα έχω αυτό εναντίον του ΠΑΟ.
North_gato
QUOTE (rankin @ Mar 7 2014, 17:13 ) *
Σχεδόν κάθε χρόνο στα F4 υπάρχει και ενα αουτσάιντερ...
Φέτος μάλλον θέλουν αυτό το αουτσάιντερ να ειναι και ο διοργανωτής του f4.

Η φάση ήταν τόσο εξόφθαλμη που μέχρι και η γυναίκα μου την είδε... Σοβαρά... Και ειναι Παναθηναϊκός και παρακολουθεί σπάνια μπασκετ ...

Βεβαια, δεν αξίζει να σταθούμε εκεί και να κλαίμε σαν τις χήρες.
Και τα τρία τελευταία παιχνίδια χάθηκαν με τον ίδιο τρόπο: Δεν καταφέραμε να επιβληθούμε στο τέλος αν και σε όλα είχαμε την ευκαιρία μας.

Ισως αυτο το κάτι να ηταν ο Λο, οπως προφανώς χθες, η Μιλάνο, αν δεν ειχε τον εκπληκτικό Λανγκφορντ, θα ειχε χάσει με 20 ποντους.
(Ο οποίος Λανγκφορντ χθες ηταν σεληνιασμένος... Είχα χρόνια να δω παιχτη στην ευρώπη που να κάνει τέτοια όργια και να ειναι τόσο ασταμάτητος, που να μπορεί να σε διαλύσει με κάθε τρόπο.)

Ισως να ειναι και ψυχολογικό το πρόβλημα.. Ενας καλός σουτέρ σαν τον Λοτζέσκι, στην φάση που κάνει το τριποντο ενα λεπτό πριν το τέλος και με την ομάδα στο +1, με ψυχολογία νικητή το χλατσώνει και δίνει τέλος στη σεμνή τελετή...

Αυτη τη ψυχολογία την ειχε χθες τοσο ο Χακετ, αλλα περισσότερο ο Λανγκφορντ, οχι οτι υστέρησε η υπόλοιπη Σιενα. Η φάση που ο Λαουαλ (ή ηταν ο Σαμιουελς; ) κάνει σουτ υπο πίεση απο τα 6 μετρα, στη ληξη του χρόνου, και το βάζει, ειναι κλασσική φάση ψυχολογίας.. Απο αυτές που απογειώνουν την ομάδα σου και στέλνουν τον αντίπαλο στα τάρταρα.

Μπορεί να το καταφέρει; Η ως τώρα εικόνα του δεν προδίδει κάτι τέτοιο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Για να επικεντρωθουμε στον χτεσινο αγωνα.... Εστω να δεχτουμε οτι κατα μεγαλο ποσοστο, να μην τον θαψουμε εντελως τον ανθρωπο, οφειλεται στο αστοχο τριποντο του Λοτζεσκι... Υπαρχει η ταση ολα να τα αποδιδουμε στην ψυχολογια η οχι του πρωταθλητη. Ομως μισο λεπτο πριν ειχε βαλει και αλλο τριποντο υπο δυσμενεστερες συνθηκες και με μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση. Στο πρωτο ημιχρονο εχασε καρφωμα. Στο μπασκετ ολα μπαινουν, και ολα χανονται. Γιαυτο υπαρχουν και τα ποσοστα, ακομα και στις ελευθερες βολες.
Quincy
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 7 2014, 15:22 ) *
Τα παιχνίδια με Λαμποράλ, Εφές, Μάλαγα εύκολα ή δύσκολα θα τα πάρουμε. Το παιχνίδι στη Μπάρτσα μπορούμε να το πάρουμε μόνο με καλό Σπανούλη. Για κάποιο λόγο ως πιο δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα έχω αυτό εναντίον του ΠΑΟ.

Επειδή είναι το σημαντικότερο που αν το χάσεις χάνεσαι. Στην Μπαρτσα άλλωστε η ήττα είναι αναμενόμενη, και απλά θα εξαντληθούν οι πιθανοτητές.
North_gato
QUOTE (rankin @ Mar 7 2014, 17:13 ) *

Αυτο αποτελει αιτια διαζυγιου. Σου συνιστω να το εκμεταλευτεις οσο ειναι καιρος, Ακου τι σου λεω.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Quincy @ Mar 7 2014, 17:25 ) *
Επειδή είναι το σημαντικότερο που αν το χάσεις χάνεσαι. Στην Μπαρτσα άλλωστε η ήττα είναι αναμενόμενη, και απλά θα εξαντληθούν οι πιθανοτητές.

Ίσως αλλάξει το γούρι πάντως. Φεύγω φαντάρος και θα χάσω κάποια παιχνίδια επειδή θα είμαι έγκλειστος. Ίσως αλλάξουν οι ισορροπίες. 69.gif smiley.gif icon_drunk.gif
rankin
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 7 2014, 17:22 ) *

Μην εισαι σιγουρος οτι Εφες και Μαλαγα θα χάσουν έτσι εύκολα...

QUOTE(North_gato @ Mar 7 2014, 17:24 ) *
Για να επικεντρωθουμε στον χτεσινο αγωνα.... Εστω να δεχτουμε οτι κατα μεγαλο ποσοστο, να μην τον θαψουμε εντελως τον ανθρωπο, οφειλεται στο αστοχο τριποντο του Λοτζεσκι... Υπαρχει η ταση ολα να τα αποδιδουμε στην ψυχολογια η οχι του πρωταθλητη. Ομως μισο λεπτο πριν ειχε βαλει και αλλο τριποντο υπο δυσμενεστερες συνθηκες και με μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση. Στο πρωτο ημιχρονο εχασε καρφωμα. Στο μπασκετ ολα μπαινουν, και ολα χανονται. Γιαυτο υπαρχουν και τα ποσοστα, ακομα και στις ελευθερες βολες.

Δεν κατηγορώ τον Λοτζέσκι.
Το θεωρώ καλό σουτερ μεν, όχι ομως σουπερ σταρ..
Μεγάλο Upgrade απο τον Γκετσεβίτσιους, καμία σχέση όμως με Παπ..
Αλλα δεν ειναι η συγκριση με τον Παπ το θέμα, γιατι ο Περπέρογλου παίζει για τον εαυτό του και για τον Παπανικολάου μαζί και δεν θεωρώ οτι χάσαμε το παιχνίδι γιατι έφταιξε ο Λοτζέσκι..
Απλά ο Λοτζέσκι θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι και για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου, ενω η μπάλα ταξίδευε στον αέρα, ήμουν έτοιμος να πανηγυρίσω..
όπως είπα ομως, υπάρχει ενα μικρό κλικ που κάνει την διαφορά, ενα μικρό κλικ που σε κάνει οντως να πανηγυρίσεις στο τέλος της φάσης.. Αυτό το κλίκ του έλειψε χθες του Ολυμπιακού (και του Λοτζέσκι στην συγκεκριμένη φάση).

Παρόλα αυτά, μπράβο του που τόλμησε να πάρει τη φάση πάνω του και ας μην του βγήκε.
θέλω να πιστεύω οτι του χρόνου, με περισσότερες εμπειρίες πλέον, θα ειναι σε θέση να τα βάζει αυτά.

QUOTE(North_gato @ Mar 7 2014, 17:27 ) *
Αυτο αποτελει αιτια διαζυγιου. Σου συνιστω να το εκμεταλευτεις οσο ειναι καιρος, Ακου τι σου λεω.

Ασε φίλε.. Κάνει κάτι γλυκά να πάθεις ζάχαρο....
North_gato
QUOTE (rankin @ Mar 7 2014, 17:37 ) *
Μην εισαι σιγουρος οτι Εφες και Μαλαγα θα χάσουν έτσι εύκολα...

Δεν κατηγορώ τον Λοτζέσκι.
Το θεωρώ καλό σουτερ μεν, όχι ομως σουπερ σταρ..

Παρόλα αυτά, μπράβο του που τόλμησε να πάρει τη φάση πάνω του και ας μην του βγήκε.
θέλω να πιστεύω οτι του χρόνου, με περισσότερες εμπειρίες πλέον, θα ειναι σε θέση να τα βάζει αυτά.

Ουτε ο Παπανικολαου ηταν σουπερ σταρ, ο Λοτζεσκι ομως μπορει να γινει. Ο λογος? Δεν καταλαβαινει ελληνικα.
Παντα καποιος εχει μια απο τις κρισιμες επιθεσεις που κρινουν ενα αποτελεσμα...
Ηταν ο Λοτζεσκι με το τριποντο?
Ο Ντανστον με τις δυο βολες που εχασε?
Η παρωδια επιθεσης στο τελευταιο λεπτο που αλλα ειπωθηκαν και αλλα εκαναν?
1600
Στα γρηγορα και με βαθμο καθοριστικης σημασιας (προσωπικως)...

1) Τεραστιο λαθος, κομβικης σημασιας, η απαξιωση του Ιβκοβιτς απο τους Αγγελοπουλους. Την πατησανε κι αυτοι σαν πρωταρηδες τελικα, οτι ολο αυτο το εγχειρημα (χαμηλο μπατζετ που μπορει να πρωταγωνιστησει) ειναι Περισσοτερο.....αποτελεσμα των διψασμενων (νεων) παικτων, και φαινεται να μην καταλαβαν ποτΕ! οτι ολο αυτο το οργανωνε και το διαχειριζοταν ο πολυπειρος Σοφος. Το ειχε ξανα-αποδειξει αλλωστε με την Εθνικη του ομαδα στο παρελθον. Δεν εμβαθυνω περισσοτερο, οσοι καταλαβαινετε, καταλαβαινετε...

2) Εξισου μεγαλο λαθος (οχι τεραστιο οπως το προηγουμενο, αλλα μεγαλο) η αντιστοιχη μυθοποιηση του Σπανουλη, με τις λευκες επιταγες στο ονομα του, αρκει να μη φυγει. Δε θελω να μειωσω καθολου τον παικταρα Σπανουλη, ειναι πολυτιμος για καθε ομαδα που εχει υψηλους στοχους. Αλλα η εξωφθαλμη εξαιρεση του απο τον χαμηλο προυπολογισμο της ομαδος, μονο προβληματα δημιουργει, αφ ενος στους υπολοπους παικτες κι αφ ετερου σχεδον στον καθε ενα προπονητη που θα κληθει να κοουτσαρει την ομαδα κι ο οποιος ειναι αναγκασμενος..."forced"...χτισει μια ομαδα με απωτερο σκοπο να παιρνει ο Σπανουλης την μπαλα στο τελος της -σχεδον- καθε επιθεσης, με οποιο ρισκο (πολλαπλο) διαφαινεται σε ενα τετοιο pattern.

3) Ο Μπαρτζωκας δεν εκανε -εξ αρχης- για αυτη την συγκεκριμενη ομαδα.-
Οι παικτες πλεον ηταν πρωταθλητες Ευρωπης και μερικοι απο τους πιο δυναμικα εξελιξιμους στη διεθνη πιατσα. Ε, εκει χρειαζεσαι εναν εμπειροτατο κι εγνωσμενης προπονητικης αξιας coach. Που φανταζομαι θα επρεπε να τον πληρωσεις αντιστοιχως. Κι αφου οπως μας διαβεβαιωναν εκεινο το καλοκαιρι του 2012, δεν επηλθε συμφωνια με τον Ντουντα λογω δικης του αρνησης (τουλαχιστον αυτο διερρεαν "κυκλοι" των αφων), θα επρεπε να ειχε αντικατασταθει με καποιον εφαμιλλο (προφανως απο το εξωτερικο) ωστε να προστατευθει το εξαιρετικο δημιουργημα και ει δυνατον να κεφαλαιοποιηθει περαιτερω η ελπιδοφορα (τοτε) επενδυση "ΚΑΕ ΟΣΦΠ".

4) Εννοειται πως η αλαζονεια της κορυφης και η επαρση των τιτλων (back2back) επαιξαν τον ρολο τους στις περιπτωσεις Χαινς-Παπανικολαου. "Ουδεις αναντικαταστατος" σφυριζαν ειρωνικα κι αδιαφορα τα αδερφια, κανοντας το κλασσικο λαθος καθε "γιαπη νεοπλουτου" (νεότιτλου στην προκειμενη) να πιστευει οτι αφου επιασε κορυφη....."job done...τα υπολοιπα ειναι ευκολα...ερχονται μονα τους...ουτως ή αλλως". Εδω νομιζω ειναι πιο ξεκαθαρη απο οτιδηποτε αλλο, η ελλειψη ενος αγωνιστικου διευθυντη με ικανοτητες και οραμα για το μελλον. Δεν σημαινει πως επειδη εχω τα λεφτα και παιζω λιγο μπακετ στον ελευθερο μου χρονο, πως ΓΝΩΡΙΖΩ και το sport...

5) Παρολα αυτα, συμφωνω με τη γενικοτερη φιλοσοφια. Ελληνικος βασικος κορμος ομαδας (αρα πιο φθηνος) με τις Απαραιτητες προσθηκες ξενων που θα κανουν τη διαφορα απο το ντοπιο διαθεσμο υλικο. Πολυ ωραια σκεψη, που εξυπηρετει τους παντες. Τους ιδιοκτητες που λογω κρισης θελουν να περιορισουν την αιμορραγια (θεμιτοτατο) αλλα Κυριως το ιδιο το sport και δη το Ελληνικο Basket (Εθνικη ομαδα), αλλα και τα εγχωρια νεα παιδια που δικαιως ονειρευονται την κοκκινη ή την πρασινη φανελα και που θελουν βρουνε ευκαιριες στη χωρα τους για να σταδιοδρομησουν, να πετυχουν. Νομιζω πως οι επενδυτες στον επαγγελματικο αθλητισμο μιας χωρας, πρεπει να ικανοποιουν και αυτη την συνθηκη, το "συνολικο οφελος", το "γενικο καλο", οσων ασχολουνται με κατι λαοφιλες, οπως ο αθλητισμος. Αυτο ομως θα ηθελα να το δω και στην πραξη, επιτελους. Ας πουμε, δεν καταλαβαινω γιατι δεν νοειται ως ισοτιμος αντικαταστατης του Περπερογλου στη θεση 3, ο Παπαπετρου. Περασανε 8 μηνες. Ποτε θα παιξει? Το ιδιο με τον Κατσιβελη, που απο την αρχη της χρονιας δεν τον υπολογιζουν. Περυσι ομως, οπως εγραψε κι ενας φιλος πριν, εβγαλε τα κασταν απο τη φωτια ως -περιπου- αντιΜαντζαρης. Φετος? Τι εγινε? Ξεχασε το μπασκετ? Εκεινος ο Αγραβανης? τιποτε κι αυτος? τοσο καλυτερος ειναι ο Πετγουεη και τοσο καταλυτικη η συνεισφορα του, που δεν διανοειται καν! ο coach να ρισκαρει με τον πιτσιρικα? Καλα, να μην μιλησω για τον Καββαδα...που ειναι και επιλογη του Μπαρτζωκα! φαινεται...καποιος επρεπε να καλυψει το κενο του Μαυροειδη στους παγκους. Φυσικα κι ευθυνεται τα μαλα!!! ο προπονητης για τη διαχειριση του υλικου, αλλα και η διοικηση Οφειλει να προστατευσει τα περιουσιακα της στοιχεια. Ειτε κατα την απομακρυνση εκ του ταμειου των x ευρω που δαπανωνται για να αποκτηθει ενας παικτης, που τελικα ειναι αμφιβολο αν θα του δοθει η ευκαιρια να επιστρεψει τα λεφτα που δαπανηθηκαν για λογαριασμο του, ειτε για την επαρκη αξιοποιηση των ηδη αποκτηθεντων περιουσιακων στοιχειων απο τον general manager (τον coach).

Αυτα. Ισως ακουγονται καπως, ισως χαρακτηριστουν "αχαριστα λογια", ισως ειναι κι ασυναρτησιες για αλλους.

Ειλικρινα ομως, δεν αντεχεται αλλο ολο αυτο που βλεπουμε τον τελευταιο εναμιση χρονο. Δεν πα' να παρει και το διηπειρωτικο ξανα. Απο την στιγμη που η ομαδα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη στους φιλαθλους της που την ακολουθουν και την υποστηριζουν, κι απο τη στιγμη που εδω κι αρκετο καιρο παιζει Ολα τα παιχνιδια σαν να ειναι "ζωης και θανατου" ή του υψους ή του βαθους, και δεν υπαρχει μια συνοχη, μια συγκροτηση, ενα σχεδιο μες στο παρκε, αλλα ευελπιστουμε να "βρεθουν σε καλη μερα οι δικοι μας και σε αντιστοιχα κακη μερα οι αλλοι".....ενα ειναι βεβαιο.....εχουμε παρει λαθος δρομο.
North_gato
QUOTE (rankin @ Mar 7 2014, 17:37 ) *
Ασε φίλε.. Κάνει κάτι γλυκά να πάθεις ζάχαρο....

Κοιλιοδουλε smiley.gif
rankin
QUOTE(North_gato @ Mar 7 2014, 17:51 ) *
Κοιλιοδουλε smiley.gif

Όχι μόνο. Ειμαι και ερωτικός τύπος. tongue.gif
redleg7
Rankin και Τακεσι καιρος να αλλαξετε αβαταρ.Αντε απο τοτε που τον βαλατε εκει περα νικη δεν σταυρωνουμε.Αντε να αλλαξουμε τα γουρια! smiley.gif
North_gato
QUOTE (1600 @ Mar 7 2014, 17:44 ) *
Στα γρηγορα και με βαθμο καθοριστικης σημασιας (προσωπικως)...

1) Τεραστιο λαθος, κομβικης σημασιας, η απαξιωση του Ιβκοβιτς απο τους Αγγελοπουλους. Την πατησανε κι αυτοι σαν πρωταρηδες τελικα, οτι ολο αυτο το εγχειρημα (χαμηλο μπατζετ που μπορει να πρωταγωνιστησει) ειναι Περισσοτερο.....αποτελεσμα των διψασμενων (νεων) παικτων, και φαινεται να μην καταλαβαν ποτΕ! οτι ολο αυτο το οργανωνε και το διαχειριζοταν ο πολυπειρος Σοφος. Το ειχε ξανα-αποδειξει αλλωστε με την Εθνικη του ομαδα στο παρελθον. Δεν εμβαθυνω περισσοτερο, οσοι καταλαβαινετε, καταλαβαινετε...

2) Εξισου μεγαλο λαθος (οχι τεραστιο οπως το προηγουμενο, αλλα μεγαλο) η αντιστοιχη μυθοποιηση του Σπανουλη, με τις λευκες επιταγες στο ονομα του, αρκει να μη φυγει. Δε θελω να μειωσω καθολου τον παικταρα Σπανουλη, ειναι πολυτιμος για καθε ομαδα που εχει υψηλους στοχους. Αλλα η εξωφθαλμη εξαιρεση του απο τον χαμηλο προυπολογισμο της ομαδος, μονο προβληματα δημιουργει, αφ ενος στους υπολοπους παικτες κι αφ ετερου σχεδον στον καθε ενα προπονητη που θα κληθει να κοουτσαρει την ομαδα κι ο οποιος ειναι αναγκασμενος..."forced"...χτισει μια ομαδα με απωτερο σκοπο να παιρνει ο Σπανουλης την μπαλα στο τελος της -σχεδον- καθε επιθεσης, με οποιο ρισκο (πολλαπλο) διαφαινεται σε ενα τετοιο pattern.

3) Ο Μπαρτζωκας δεν εκανε -εξ αρχης- για αυτη την συγκεκριμενη ομαδα.-
Οι παικτες πλεον ηταν πρωταθλητες Ευρωπης και μερικοι απο τους πιο δυναμικα εξελιξιμους στη διεθνη πιατσα. Ε, εκει χρειαζεσαι εναν εμπειροτατο κι εγνωσμενης προπονητικης αξιας coach. Που φανταζομαι θα επρεπε να τον πληρωσεις αντιστοιχως. Κι αφου οπως μας διαβεβαιωναν εκεινο το καλοκαιρι του 2012, δεν επηλθε συμφωνια με τον Ντουντα λογω δικης του αρνησης (τουλαχιστον αυτο διερρεαν "κυκλοι" των αφων), θα επρεπε να ειχε αντικατασταθει με καποιον εφαμιλλο (προφανως απο το εξωτερικο) ωστε να προστατευθει το εξαιρετικο δημιουργημα και ει δυνατον να κεφαλαιοποιηθει περαιτερω η ελπιδοφορα (τοτε) επενδυση "ΚΑΕ ΟΣΦΠ".

4) Εννοειται πως η αλαζονεια της κορυφης και η επαρση των τιτλων (back2back) επαιξαν τον ρολο τους στις περιπτωσεις Χαινς-Παπανικολαου. "Ουδεις αναντικαταστατος" σφυριζαν ειρωνικα κι αδιαφορα τα αδερφια, κανοντας το κλασσικο λαθος καθε "γιαπη νεοπλουτου" (νεότιτλου στην προκειμενη) να πιστευει οτι αφου επιασε κορυφη....."job done...τα υπολοιπα ειναι ευκολα...ερχονται μονα τους...ουτως ή αλλως". Εδω νομιζω ειναι πιο ξεκαθαρη απο οτιδηποτε αλλο, η ελλειψη ενος αγωνιστικου διευθυντη με ικανοτητες και οραμα για το μελλον. Δεν σημαινει πως επειδη εχω τα λεφτα και παιζω λιγο μπακετ στον ελευθερο μου χρονο, πως ΓΝΩΡΙΖΩ και το sport...

5) Παρολα αυτα, συμφωνω με τη γενικοτερη φιλοσοφια. Ελληνικος βασικος κορμος ομαδας (αρα πιο φθηνος) με τις Απαραιτητες προσθηκες ξενων που θα κανουν τη διαφορα απο το ντοπιο διαθεσμο υλικο. Πολυ ωραια σκεψη, που εξυπηρετει τους παντες. Τους ιδιοκτητες που λογω κρισης θελουν να περιορισουν την αιμορραγια (θεμιτοτατο) αλλα Κυριως το ιδιο το sport και δη το Ελληνικο Basket (Εθνικη ομαδα), αλλα και τα εγχωρια νεα παιδια που δικαιως ονειρευονται την κοκκινη ή την πρασινη φανελα και που θελουν βρουνε ευκαιριες στη χωρα τους για να σταδιοδρομησουν, να πετυχουν. Νομιζω πως οι επενδυτες στον επαγγελματικο αθλητισμο μιας χωρας, πρεπει να ικανοποιουν και αυτη την συνθηκη, το "συνολικο οφελος", το "γενικο καλο", οσων ασχολουνται με κατι λαοφιλες, οπως ο αθλητισμος. Αυτο ομως θα ηθελα να το δω και στην πραξη, επιτελους. Ας πουμε, δεν καταλαβαινω γιατι δεν νοειται ως ισοτιμος αντικαταστατης του Περπερογλου στη θεση 3, ο Παπαπετρου. Περασανε 8 μηνες. Ποτε θα παιξει? Το ιδιο με τον Κατσιβελη, που απο την αρχη της χρονιας δεν τον υπολογιζουν. Περυσι ομως, οπως εγραψε κι ενας φιλος πριν, εβγαλε τα κασταν απο τη φωτια ως -περιπου- αντιΜαντζαρης. Φετος? Τι εγινε? Ξεχασε το μπασκετ? Εκεινος ο Αγραβανης? τιποτε κι αυτος? τοσο καλυτερος ειναι ο Πετγουεη και τοσο καταλυτικη η συνεισφορα του, που δεν διανοειται καν! ο coach να ρισκαρει με τον πιτσιρικα? Καλα, να μην μιλησω για τον Καββαδα...που ειναι και επιλογη του Μπαρτζωκα! φαινεται...καποιος επρεπε να καλυψει το κενο του Μαυροειδη στους παγκους. Φυσικα κι ευθυνεται τα μαλα!!! ο προπονητης για τη διαχειριση του υλικου, αλλα και η διοικηση Οφειλει να προστατευσει τα περιουσιακα της στοιχεια. Ειτε κατα την απομακρυνση εκ του ταμειου των x ευρω που δαπανωνται για να αποκτηθει ενας παικτης, που τελικα ειναι αμφιβολο αν θα του δοθει η ευκαιρια να επιστρεψει τα λεφτα που δαπανηθηκαν για λογαριασμο του, ειτε για την επαρκη αξιοποιηση των ηδη αποκτηθεντων περιουσιακων στοιχειων απο τον general manager (τον coach).

Αυτα. Ισως ακουγονται καπως, ισως χαρακτηριστουν "αχαριστα λογια", ισως ειναι κι ασυναρτησιες για αλλους.

Ειλικρινα ομως, δεν αντεχεται αλλο ολο αυτο που βλεπουμε τον τελευταιο εναμιση χρονο. Δεν πα' να παρει και το διηπειρωτικο ξανα. Απο την στιγμη που η ομαδα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη στους φιλαθλους της που την ακολουθουν και την υποστηριζουν, κι απο τη στιγμη που εδω κι αρκετο καιρο παιζει Ολα τα παιχνιδια σαν να ειναι "ζωης και θανατου" ή του υψους ή του βαθους, και δεν υπαρχει μια συνοχη, μια συγκροτηση, ενα σχεδιο μες στο παρκε, αλλα ευελπιστουμε να "βρεθουν σε καλη μερα οι δικοι μας και σε αντιστοιχα κακη μερα οι αλλοι".....ενα ειναι βεβαιο.....εχουμε παρει λαθος δρομο.

Πολυ περιληπτικα και οχι σε ολα τα σημεια που θιγεις η απαντηση μου.
Μοιραια που απο τη στιγμη αποφασιζεις να μειωσεις τον προυπολογισμο της ομαδας, μειονονται και οι επιλογες σου σε παικτες, σε ετοιμους, πρωτοκλασσατους τουλαχιστον και προσπαθεις να βολευτεις με οτι φτηνο υπαρχει ειτε εγχωριο ειτε εισαγωγης. Η υπαρξη του Σπανουλη με λευκη επιταγη, ηταν σχεδον αναποφευκτη μια και η νευραλγικη του θεση επιτρεπει να αξιοποιει με καλυτερο τροπο τις ικανοτητες αλλων παικτων και να μπαλωνει αδυναμιες. Απο την αλλη , θεωρητικα υπαρχει και ενα αντιπαλο δεος. απο την στιγμη που κατακτας πανευρωπαικο, και δη δις, η χρηματηστηριακη αξια ορισμενων παικτων, αυξανεται σημαντικα και καλεισαι ειτε να ακολουθησεις τις σηρηνες, πραγμα δυσκολο, ειτε να κανεις την παπια και να πουλησεις (Παπανικολαου). Για την μη ανανεωση της συνεργασιας με Ιβκοβιτς, παντα θα πλαναται η απορια, εστω και αν του χρονου τον ξαναδεις στον παγκο του Ολυμπιακου.
Ουδεις τελικα εχει καταλαβει για πολλες επιλογες του Μπαρτζωκα, ειτε γιατι τους πηρε, ειτε γιατι παιζουν (ακομα) ειτε γιατι σαπιζουν μεταξυ παγκου και εξεδρας. Προφανως τελευταια εχει βραχυκυκλωσει και δεν ξερει τι κανει.
rankin
QUOTE(redleg7 @ Mar 7 2014, 18:05 ) *
Rankin και Τακεσι καιρος να αλλαξετε αβαταρ.Αντε απο τοτε που τον βαλατε εκει περα νικη δεν σταυρωνουμε.Αντε να αλλαξουμε τα γουρια! smiley.gif

Εχεις δίκιο.
Ζεστανε και ο καιρός. Ωρα να βγαλουμε τα παλτά
sacarame
Τοπικ κλειδώνει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.