Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Aug 19 2008, 01:35 ) *
κωστα πιστευω οτι ο φλασ και ο προφητης ειναι φιλαρακια με τον μακαρο και μην σου πω και οπαδοι της εαπ.λεω οπαδοι γιατι παικτες αποκλειεται!!!

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις 19.gif 19.gif 19.gif
flash9
QUOTE(kostas66 @ Aug 19 2008, 01:37 ) *
εγω προσωπικα ειμαι φιλος με ολους τους προπονητες της πατρας εσυ εχεις γνωμη για τυς προπονητες που ειναι στην πατρα?

Εγώ επειδή είμαι rookie θα ρωτάω πρώτα τον Καυκάσιο για να μην εκτεθώ. Φίλος με όλους πως το κατάφερες. Λίγο δύσκολο αυτό στην Πάτρα με τις έριδες που προκύπτουν κατά καιρούς μεταξύ τους.
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Aug 18 2008, 22:35 ) *
κωστα πιστευω οτι ο φλασ και ο προφητης ειναι φιλαρακια με τον μακαρο και μην σου πω και οπαδοι της εαπ.λεω οπαδοι γιατι παικτες αποκλειεται!!!

δεν με ενδιαφερει εχω πει απο την πρωτη στγμη που εγραψα στο φορουμ οτι κριτικη σε προπονητες δεν εχω κανει αι ουτε θα κανω ποτε
kaukasios
QUOTE(flash9 @ Aug 19 2008, 01:41 ) *
Εγώ επειδή είμαι rookie θα ρωτάω πρώτα τον Καυκάσιο για να μην εκτεθώ. Φίλος με όλους πως το κατάφερες. Λίγο δύσκολο αυτό στην Πάτρα με τις έριδες που προκύπτουν κατά καιρούς μεταξύ τους.

σωστος ο ρουκι!!!σε αναβαθμιζω σε PRO.συμφωνεις προφητη?
flash9
QUOTE(kaukasios @ Aug 19 2008, 01:38 ) *
και σας παιζουμε ενα μονο οποτε θελετε.βεβαια να μας το πειτε νωριτερα γιατι ο κωστας εχει καθε μερα ταξιδι!!! 19.gif 19.gif 19.gif

Πάει το μονό. Τουλάχιστον θα με σεβαστείς μέσα στις γραμμές που δεν υπάρχουν rookie και τέτοια. bball.gif bball.gif
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Aug 19 2008, 01:42 ) *
δεν με ενδιαφερει εχω πει απο την πρωτη στγμη που εγραψα στο φορουμ οτι κριτικη σε προπονητες δεν εχω κανει αι ουτε θα κανω ποτε

πλακα κανω.και εγω δεν σχολιαζω προπονητες.τον τσιοτσιο τον σχολιαζω γιατι δεν ειναι προπονητης!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
kostas66
QUOTE(flash9 @ Aug 18 2008, 22:41 ) *

εγω ειμαι καλο παιδι και με αγαπανε
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Aug 19 2008, 01:46 ) *

λεει αληθεια φλασ. blove.gif blove.gif blove.gif
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Aug 18 2008, 22:45 ) *
πλακα κανω.και εγω δεν σχολιαζω προπονητες.τον τσιοτσιο τον σχολιαζω γιατι δεν ειναι προπονητης!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

ρε σεις σας το ξαναλεω ολα ειναι θεμα συγκυριας να εισαι στον καταλληλο τοπο την καταλληλη στιγμη, μην κοροιδευετε κανεις δεν γενηθηκε προποντης
flash9
QUOTE(kostas66 @ Aug 19 2008, 01:46 ) *

Ο καυκάσιος που είναι κακό παιδί κράζει τον Τσιότσιο που είναι και προπονητής εκτός Ελλαδικού χώρου. Θα του βάλω μυαλό στο μονό όμως και θα δει αν είμαι οπαδός ή παίκτης. Και σιγά μην έπαιζα στην ΕΑΠ.
kostas66
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(kaukasios @ Aug 18 2008, 22:48 ) *
με κανεις να ντρεπομαι
flash9
QUOTE(kaukasios @ Aug 19 2008, 01:48 ) *

Profiti τα βλέπεις εκτεθήκανε. Ενώ εσένα ούτε που σε ξέρω.
kostas66
λεβεντες πιτσι στο πιτσι πηγε 2 η ωρα και αυριο δουλευουμε αληνυχτα θα τα πουμε αυριο
COMBE 10
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 19 2008, 08:16 ) *
Ασε μας ρε COMBE και συ. Εδώ ο πρόεδρος πήρε τον Κατσούπη προπονητή και θα παίζει και βασικός του χρόνου και συ κάθεσαι και μας λες πόσο ήρθε το Λεχούρι με το Σοποτό; Αλήθεια εσύ τι πιστεύεις, πόσο καιρό θα κρατήσει η συνεργασία; evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

εδω ρε profiti εσεις μας λετε που λιαζετε ο προεδρος αυτο σε πειραξε!!!!!!!!Εγω πιστευω πως μεχρι την παρελαση θα εχει τελιωσει το θεμα Κατουπης απο την Νικ. οποτε ο προεδρος θα εξασκηση το αγαπημενο του αθλημα φυγε εσυ ελα εσυ 19.gif 19.gif
COMBE 10
Και ναι το ΣΟΠΟΤΟ μετα απο 8 ξανα σηκωσε το κυπελλο αφου νικησε χτες της Σειρες με 56-46 και σε συνδυασμο με την ηττα του λειβαρτζιου απο το Λεχουρι αρκουσε μια απλη νικη!Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που πηραν μερος σ'αυτο το τουρνουα που δινει ζωη στα χωρια μας και καθε χρονο προσελκυει ολο και περισσοτερο κοσμο!
Μπραβο ρε ΣΟΠΟΤΑΡΑ icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
kaukasios
QUOTE(COMBE 10 @ Aug 19 2008, 10:23 ) *
Και ναι το ΣΟΠΟΤΟ μετα απο 8 ξανα σηκωσε το κυπελλο αφου νικησε χτες της Σειρες με 56-46 και σε συνδυασμο με την ηττα του λειβαρτζιου απο το Λεχουρι αρκουσε μια απλη νικη!Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που πηραν μερος σ'αυτο το τουρνουα που δινει ζωη στα χωρια μας και καθε χρονο προσελκυει ολο και περισσοτερο κοσμο!
Μπραβο ρε ΣΟΠΟΤΑΡΑ icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

sto σοποτο ποιοι επαιζαν?
Augmon
Σόποτο ohmy.gif Λειβαρτζι ohmy.gif Λεχούρι ohmy.gif με καρπούζια παίζουν μπάσκετ εκεί???
Augmon
[b]Άρχισαν τα όργανα για τους προπονητάδες του χρήματος.Οτι και να πείτε εσείς καιγω το πρωτάθλημα θα είναι μια απτα περσινά για την κορυφή.ΕΑΠ με καμια ήττα προς το τέλος.Εκτός αν στραβώσει τίποτα μέσα γιατί θα χουμε παίκτες εκτός 12άδας κλπ και πλακοθούνε γιατί είναι πάνω από 5 εκεί μέσα που χρειάζονται άνω της μιας μπάλας για να ζεσταθούν
Augmon
ΝΑΙ είμαι πίσω(i'm back που λένε και στο χωριό μας Κωστάκη
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Aug 19 2008, 13:08 ) *
Σόποτο ohmy.gif Λειβαρτζι ohmy.gif Λεχούρι ohmy.gif με καρπούζια παίζουν μπάσκετ εκεί???

ακομα δεν ηρθες και αρχισες να λες κακιες!!! 19.gif 19.gif 19.gif
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Aug 19 2008, 13:14 ) *
[b]Άρχισαν τα όργανα για τους προπονητάδες του χρήματος.Οτι και να πείτε εσείς καιγω το πρωτάθλημα θα είναι μια απτα περσινά για την κορυφή.ΕΑΠ με καμια ήττα προς το τέλος.Εκτός αν στραβώσει τίποτα μέσα γιατί θα χουμε παίκτες εκτός 12άδας κλπ και πλακοθούνε γιατί είναι πάνω από 5 εκεί μέσα που χρειάζονται άνω της μιας μπάλας για να ζεσταθούν

και αν παιζουν με wilson θα θελουν απο δυο ο καθενας γιατι δεν τις εχουν συνηθισει!!! 69.gif 69.gif 69.gif
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Aug 19 2008, 13:27 ) *
και αν παιζουν με wilson θα θελουν απο δυο ο καθενας γιατι δεν τις εχουν συνηθισει!!! 69.gif 69.gif 69.gif

ΠΡΟΣΕΞΕ είπα για να ζεσταθούν, για το παιχνίδι άλλο καπέλο shot.gif shot.gif shot.gif
profitisilias9
Γεια σου ρε γίγαντα AUGMON! Επιτέλους επέστρεψες. Είχε ορφανέψει το forum χωρίς εσένα. Τους είπα ότι φαβορί για την άνοδο είναι η ΕΑΠ και μόνο που δε με πήρανε με τις πέτρες ο Kostas66 και ο Kaukasios! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Augmon
Δεν γύρισα ακόμα,ευτυχώς smiley.gif αλλά ο cousin εδώ στην Κατερίνη έχει Notebook και είπα σήμερα να πω 2 κουβεντούλες.Μέχρι να πάω για μπάνιο λοιπόν θα λέω ότι η ΕΑΠ και λογω παιχτών και λόγω Γιατρά είναι grand φαβορί.Επίσης βλέπω τον Εκινέ να γράφει στο πίσω μέρος της φανέλας Σχορτσανίτης όχι για τιμή στον έγχρωμο άσσο αλλά για να τιμήσει τα κοντοσούβλια και τις σεφταλιές.Κάποιος μου σφύριξε ότι στα πρώτα ζυγίσματα έσπασαν ζυγαριές
flash9
QUOTE(Augmon @ Aug 19 2008, 15:45 ) *
Δεν γύρισα ακόμα,ευτυχώς smiley.gif αλλά ο cousin εδώ στην Κατερίνη έχει Notebook και είπα σήμερα να πω 2 κουβεντούλες.Μέχρι να πάω για μπάνιο λοιπόν θα λέω ότι η ΕΑΠ και λογω παιχτών και λόγω Γιατρά είναι grand φαβορί.Επίσης βλέπω τον Εκινέ να γράφει στο πίσω μέρος της φανέλας Σχορτσανίτης όχι για τιμή στον έγχρωμο άσσο αλλά για να τιμήσει τα κοντοσούβλια και τις σεφταλιές.Κάποιος μου σφύριξε ότι στα πρώτα ζυγίσματα έσπασαν ζυγαριές

Augmon κρύβε λόγια γιατί κάτι πουλάκια από το forum μιλάνε πολύ με Αλεξιώτισσα μεριά. Μην τα σφυρίξουν στον Billy και σου δώσει καμιά δυνατή και σε στείλει αδιάβαστο. shot.gif Όπως είσαι και θεατρίνος άντε μετά να σε πιστέψουν ότι χτύπησες.
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 19 2008, 14:33 ) *
Γεια σου ρε γίγαντα AUGMON! Επιτέλους επέστρεψες. Είχε ορφανέψει το forum χωρίς εσένα. Τους είπα ότι φαβορί για την άνοδο είναι η ΕΑΠ και μόνο που δε με πήρανε με τις πέτρες ο Kostas66 και ο Kaukasios! icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

γιατι διαδιδεις ανακριβιες;;; 68.gif 68.gif 68.gif
εγω αυτο που ειπα ειναι οτι οσο φαβορι ειναι η ΕΑΠ αλλο τοσο ειναι και ο εσπερος.
kalamaras-kelis
gia να κρινεις ενα προπονητη πρεπει να ξερεις τις συνθηκες κατω απο τις οποιες δουλευει,να ξερεις την προσωπικοτητα του και τι δουλεια κανει στο γηπεδο..να ξερεις αν βαζει το εγω του η το εμεις μπροστα και αλλες τετοιες λεπτομεριες που μονο αν παρακολουθεις τις προπονησεις μπορεις να εχεις αποψη.το να κανουμε καφενιακες και κακοβουλες κριτικες για τους προπονητες ετσι για να λεμε κατι και εμεις,δεν το θεωρω σωστο και δεν θα συμετεχω.,,οπως λελει και ο κωστας 66
οποιος θελει μπορει να το συνεχισει και να εκφραζεται οπως θελει.ετσι και αλλιως ειναι το τοπικο σπορ το <<θαψιμο>> η <<στενοκεφαλια>>κανενας δε κοιταει τη καμπουρα του αλλα σχολιαζει τους αλλους και η <<απωλεια μνημης >>σε πολους δεν ειναι δυνατο να σχολιαζουμε προπονητες που εχουν κερδισει πρωταθληματα-ανοδους ειναι αχαριστια-απρεπεια διοτι οι περισοτεροι απο εμας δεν ξερουμε τις συνθηκες κατω απο τις οποιες καθε προπονητης δουλευει
kaukasios
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 19 2008, 18:37 ) *
gia να κρινεις ενα προπονητη πρεπει να ξερεις τις συνθηκες κατω απο τις οποιες δουλευει,να ξερεις την προσωπικοτητα του και τι δουλεια κανει στο γηπεδο..να ξερεις αν βαζει το εγω του η το εμεις μπροστα και αλλες τετοιες λεπτομεριες που μονο αν παρακολουθεις τις προπονησεις μπορεις να εχεις αποψη.το να κανουμε καφενιακες και κακοβουλες κριτικες για τους προπονητες ετσι για να λεμε κατι και εμεις,δεν το θεωρω σωστο και δεν θα συμετεχω.,,οπως λελει και ο κωστας 66
οποιος θελει μπορει να το συνεχισει και να εκφραζεται οπως θελει.ετσι και αλλιως ειναι το τοπικο σπορ το <<θαψιμο>> η <<στενοκεφαλια>>κανενας δε κοιταει τη καμπουρα του αλλα σχολιαζει τους αλλους και η <<απωλεια μνημης >>σε πολους δεν ειναι δυνατο να σχολιαζουμε προπονητες που εχουν κερδισει πρωταθληματα-ανοδους ειναι αχαριστια-απρεπεια διοτι οι περισοτεροι απο εμας δεν ξερουμε τις συνθηκες κατω απο τις οποιες καθε προπονητης δουλευει

δεν νομιζω να εκρινε κανενας κακοβουλα καποιον προπονητη.ισα-ισα που ολοι παραδεχονται πως μιλαμε για τους δυο καλυτερους προπονητες στην πατρα.(βουρνα-γιατρα)
kaukasios
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 19 2008, 18:37 ) *

με την ιδια λογικη κανεις δεν μπορει να κρινει και να σχολιαζει παικτες(κληρης)οπως εχεις κανει εσυ τωρα,αλλα και σε παλιοτερα ποστ.
kostas66
QUOTE(profitisilias9 @ Aug 19 2008, 11:33 ) *

σε αυτο εχει δικιο ο καυκασιος κανειςδεν ειπε οτι η εαπ δεν ειναι το πρωτο φαβορι πλυ καλο προπονητη εχει και καλους παιχτες εχει απλως εσεις συγκρινατε προπονητες οχι ομαδες και οχι μονο τους συγκρινατε αλλα και τους υποβιβασατε μονο εκει ηταν η ενσταση μου
flash9
Καλώς τον Καλαμαρά. Σε περιμέναμε να μας λύσεις μερικές απορίες. Τι καιρό κάνει στη Λευκωσία σήμερα και πόσες ώρες κάνει το πλοίο από Κύπρο.
kalamaras-kelis
QUOTE(flash9 @ Aug 19 2008, 15:45 ) *
Καλώς τον Καλαμαρά. Σε περιμέναμε να μας λύσεις μερικές απορίες. Τι καιρό κάνει στη Λευκωσία σήμερα και πόσες ώρες κάνει το πλοίο από Κύπρο.

χιονιζει και εχει -13 το πλοιο κανει 37 ωρες και 34 λεπτα ακριβως
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Aug 19 2008, 18:44 ) *
σε αυτο εχει δικιο ο καυκασιος κανειςδεν ειπε οτι η εαπ δεν ειναι το πρωτο φαβορι πλυ καλο προπονητη εχει και καλους παιχτες εχει απλως εσεις συγκρινατε προπονητες οχι ομαδες και οχι μονο τους συγκρινατε αλλα και τους υποβιβασατε μονο εκει ηταν η ενσταση μου

συγνωμη κωστα εγω δεν συγκρινα προπονητες.απλα τους ανεφερα γιατι και αυτοι ειναι σημαντικο μερος της ομαδας.τα περισσοτερα ποστ μου αφορουσαν τους παικτες και το στησιμο των ομαδων.
flash9
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 19 2008, 18:47 ) *
χιονιζει και εχει -13 το πλοιο κανει 37 ωρες και 34 λεπτα ακριβως

Βρε Βαγγέλη γιατί με δουλεύεις? Πραγματικά θέλω να μάθω. Καλά τον καιρό άστον αλλά για το πλοίο θέλει να μάθει και o Καυκάσιος.
kostas66
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 19 2008, 15:37 ) *

εχεις απολυτο δικιο αλλα μην το πας τοσο μακρια δεν πιστευω οτι κανεις απο τα παιδα κρινει κακοβουλα προπονητες, καποιοι συμπαθουν καποιους αλλου πρισσοτερο αλλους λιγοτερο,δεν ειναι απο κακια και αν δεν υπηρχαν αυτα θα γραφαμε για το ντου της ρωσσιας στην γεωργια απλως θελει λιγο μετροη κριτικη
kalamaras-kelis
θα γινει ωραιο τοπικο πρωταθλημα,ρολο θα παιξει και η κληρωση στα ντερμπι...ειναι θεμα ψυχολογιας αν εχεις π.χ 2-0 καποιον αντιπαλο και πας να αντιμετωπισεις τον αλλο διεκδικητη πχ εσπερος- απολωνιαδα 2-0 και πας να παιξεις μς την εαπ μετα....... παντως δεν συμφωνω με τα τοσα μεγαλα ανοιγματα-οικονομικα-που γινονται
kaukasios
και οπως ειπα μιλανε τα αποτελεσματα των δυο προπονητων.οι επιτυχιες τους ειναι τεραστιες.ομως δεν συμφωνω σε αυτο που λες οτι δεν θελεις να κρινεις προπονητες.δεν σου ειπα να κρινεις τον χαρακτηρα τους.αυτο θα ηταν κακοπροαιρετο.την δουλεια τους ομως καθως και τα αποτελεσματα τους μπορουν να τα κρινουν οι παντες.
kaukasios
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 19 2008, 18:53 ) *
θα γινει ωραιο τοπικο πρωταθλημα,ρολο θα παιξει και η κληρωση στα ντερμπι...ειναι θεμα ψυχολογιας αν εχεις π.χ 2-0 καποιον αντιπαλο και πας να αντιμετωπισεις τον αλλο διεκδικητη πχ εσπερος- απολωνιαδα 2-0 και πας να παιξεις μς την εαπ μετα....... παντως δεν συμφωνω με τα τοσα μεγαλα ανοιγματα-οικονομικα-που γινονται

δεν μου απαντησες.
kalamaras-kelis
απο αθηνα 5.40 πρωινη πτηση για λευκωσια-λαρνακα(100-110 λεπτα) και αν σε παρει ο υπνος φτανεις λιβανο
με καραβι δεν εχω ερθει ποτε......δεν ειμαι τοσο ρομαντικος...............
kostas66
παντως να ξερεις φλας και ογκμον για την εαπ επειδη ξερω λιγα πραγματαγια το σωματειο της εαπ οχι για το τμημα μπασκετ,ειναι πρωτο φαβορι και μακαρι να ανεβει, αλλα αμα γινουν καποιες στραβες οχι στο τελος και δεν παρει κατηγορια αλλα απο την αρχη θυμασε πριν 2 χρονια που στις 6 πρωτες αγωνιστικες ειχαν φυγει ολοι με πολυδωροπουλο προπονητη,τωρα θα φυγουν και οι μπασκετες απο το κλειστο του αγιου διονυσιου,και ας εχουν διετες και τριετεςσυμβολαια,το μπασκετ της εαπ ειναι μονοδρομος η ανοδος μακαρι να το πετυχει
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Aug 19 2008, 19:02 ) *
παντως να ξερεις φλας και ογκμον για την εαπ επειδη ξερω λιγα πραγματαγια το σωματειο της εαπ οχι για το τμημα μπασκετ,ειναι πρωτο φαβορι και μακαρι να ανεβει, αλλα αμα γινουν καποιες στραβες οχι στο τελος και δεν παρει κατηγορια αλλα απο την αρχη θυμασε πριν 2 χρονια που στις 6 πρωτες αγωνιστικες ειχαν φυγει ολοι με πολυδωροπουλο προπονητη,τωρα θα φυγουν και οι μπασκετες απο το κλειστο του αγιου διονυσιου,και ας εχουν διετες και τριετεςσυμβολαια,το μπασκετ της εαπ ειναι μονοδρομος η ανοδος μακαρι να το πετυχει

τοτε ηταν διαφορετικα τα πραγματα.αλλος προεδρος,αλλη φιλοσοφια και πολυ μεγαλυτερο το μπατζετ.και απο πισω αλλη μια αποτυχημενη χρονια με εξισου μεγαλο μπατζετ.
kostas66
QUOTE(kalamaras-kelis @ Aug 19 2008, 15:53 ) *

αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θα ειναι καλο πρωταθλημα παντως μην υποτιματε και 2-3 αλλες ομαδες του πρωταθληματος ειναι και αυτες καλες και θα κανουν ζημιες
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Aug 19 2008, 16:06 ) *
τοτε ηταν διαφορετικα τα πραγματα.αλλος προεδρος,αλλη φιλοσοφια και πολυ μεγαλυτερο το μπατζετ.και απο πισω αλλη μια αποτυχημενη χρονια με εξισου μεγαλο μπατζετ.

επειδη στην εαπ τωρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα ,ακουσε με
COMBE 10
QUOTE(Augmon @ Aug 19 2008, 22:08 ) *

φιλε augmon για να δεις αν σε αυτο το τουρνουα παιζουν με καρπουζια ρωτα τους φιλους σου τους διαιτητες που τους κλαιγεσε με το παραμικρο με αυτη την συμπαθιτικη φωνουλα σου τους κ κ Τσουνα, Μπουσια και Δημοπουλο οπως επισης τον στουμπανο, το διαμαντοπουλο απο τον ερμη, τον μπιτσακο, τον τσεκλενη, τον θεοχαρη απο το λεχουρι και καποιους αρκετα καλους παιχτες απο την αθηνα!Ρωτα μαθε πρωτα και μετα πες οτι εχεις να πεις shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
kostas66
QUOTE(Augmon @ Aug 19 2008, 12:45 ) *

cousin ,notebook το πας ροδανι το αγγλικο,καλα καταλαβα οτι εχεις επιπεδο με γαλλικα και πιανο,α ρε μεγαλεια
kaukasios
QUOTE(flash9 @ Aug 19 2008, 18:50 ) *
Βρε Βαγγέλη γιατί με δουλεύεις? Πραγματικά θέλω να μάθω. Καλά τον καιρό άστον αλλά για το πλοίο θέλει να μάθει και o Καυκάσιος.

dystyxvwς δεν μαθαμε ποσες ωρες κανει το πλοιο!!! blink.gif blink.gif blink.gif
kaukasios
ρε φλας δεν πεταγεσαι στην αγια ναπα με πλοιο να δουμε ποσο θα κανεις!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
flash9
QUOTE(kostas66 @ Aug 19 2008, 19:02 ) *

Κώστα όπως έχω γράψει και πριν ο Έσπερος ξεκίνησε με στόχο να κάνει μονόδρομο την άνοδο μέσω και των δηλώσεων του Βουρνά στις τοπικές εφημερίδες.. Το ότι δεν το κατάφερε μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών μιας και αρκετοί παίχτες που συζητούσε πήγαν στην ΕΑΠ φυσικό είναι να κάνει πρώτο φαβορί την ομάδα του Αγ. Διονυσίου. Τώρα αν θα φύγουν οι μπασκέτες σε ενδεχόμενη στραβή δεν το ξέρω. Με την ίδια λογική αφού ο Βουρνάς ήρθε από Α1 Εθνική στο τοπικό θα έχει μονόδρομο την άνοδο. Και αν δεν την πετύχει μπορεί να γίνει Πολυδωρόπουλος και να βολοδέρνει στους Γλαύκους με τους φοιτητές.
flash9
QUOTE(kaukasios @ Aug 19 2008, 21:27 ) *
ρε φλας δεν πεταγεσαι στην αγια ναπα με πλοιο να δουμε ποσο θα κανεις!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

Καυκάσιε ούτε εγώ είμαι ρομαντικός να κάνω κρουαζιέρες. Εκτός αν συναντηθώ στη Λευκωσία με τον Κέλη και μου έχει έτοιμες τίποτα Σουηδέζες τότε χαλάλι το πρωινό ξύπνημα και τα 100 λεπτά μέχρι τη Λευκωσία. Βέβαια αν κοιμηθώ και φτάσω Λίβανο μπορεί να έχω πρόβλημα με τους Λιβανέζους.
kostas66
QUOTE(flash9 @ Aug 19 2008, 18:30 ) *
Κώστα όπως έχω γράψει και πριν ο Έσπερος ξεκίνησε με στόχο να κάνει μονόδρομο την άνοδο μέσω και των δηλώσεων του Βουρνά στις τοπικές εφημερίδες.. Το ότι δεν το κατάφερε μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών μιας και αρκετοί παίχτες που συζητούσε πήγαν στην ΕΑΠ φυσικό είναι να κάνει πρώτο φαβορί την ομάδα του Αγ. Διονυσίου. Τώρα αν θα φύγουν οι μπασκέτες σε ενδεχόμενη στραβή δεν το ξέρω. Με την ίδια λογική αφού ο Βουρνάς ήρθε από Α1 Εθνική στο τοπικό θα έχει μονόδρομο την άνοδο. Και αν δεν την πετύχει μπορεί να γίνει Πολυδωρόπουλος και να βολοδέρνει στους Γλαύκους με τους φοιτητές.

δεν μιλαω αν θα φυγουν προπονητες η οχι λεω για το κλιμα που θα επικρατει γενικα στην εαπ οχι μονο στο μπασκετ κα παλι σου λεω δεν γραφω για τον γιατρα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.