Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A2 2006-2007 ξεκιναει ο σχεδιασμος...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
reth1
Nα τα και τα μπουκαλάκια! Να και η νέα τεχνική ποινή! Άντε ρε, καλά τα έλεγαν τελικά οι άνθρωποι του ΑΓΟΡ..Παλιοκάφροι...
reth1
κι άλλα μπουκάλια στο 59-43... εμφιαλωτήριο βαλατε μέσα;
kolossos2006
Για τα μπουκαλια,το παραδεχτηκα απο την αρχη φιλε ρεθ1,επεσαν καποια,και οταν λεω καποια συγκεκριμενα 3-4 και μετα απο προκλησεις των παικτων σας.να σου πω τις ειδες τις προκλησεις των δικων σας αστεριων οπως του χουλιαρα και του κορωνιδη η μηπως κοπηκαν στο μονταζ και δεν σας τα εδειξαν????

το βενετοκλειο ακομη και σε αυτον τον αγωνα που οντως υπηρχαν νευρα,ειναι εκκλησια σε σχεση με τα αλλα γηπεδα της α1...τελος!
Maria_kolossos
συμφωνω κολοσσος2006, τελος. τους καιει που χασανε παλι απο την ομαδα που αποκλεισανε στον ημιτελικο του κυπελλου.
Οσο για τα μπουκαλια θα το ξαναπω: δεν σας συμφερει να μιλατε κρητηκακια, οτι μας κανατε σας καναμε. Τωρα αν θελετε την επομενη φορα που θα ξαναβρεθουμε 19.gif καντε οτι θελετε evilmonkey.gif
Εγω προσωπικα φιλε ρεθ1 σε αφηνω να λες οτι Μ@#@%α θελεις, αφου δεν ησουνα εκει. Και μη μου πεις οτι το βλεπεις στην τηλεοραση γιατι εκει μπορουν να κοπουν πολλα.
Τι σημασια εχει τωρα πια... ο νικητης βγηκε... bball.gif
reth1

Hλίας Κορομηλάς
ΜVP
Aristofanis
Να ξεφύγω λίγο από την κόντρα Κολοσσού - ΑΓΟΡ και να τονίσω κάτι άλλο για διαιτησία στο ματς Σπορτιγκ - ΚΑΟΔ. Αν και μου είναι πολύ συμπαθές το Σπορτιγκ θα στεναχωρήσω τους φίλους μου Πατησιώτες. Η διαιτήσια έπαιζε έδρα καθαρά και στο τέλος της κανονική περιόδου έπρεπε να δωθεί goal faoul στον Μουλλάκη. Κρίμα γιατί ο ΚΑΟΔ δεν αξίζει να πέσει!
kolossos2006
Click to view attachment

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ MVP ΦΙΛΕ RETH1 41.gif
reth1
λοιπόν,καλά περάσαμε τέλος η πλάκα. Τα χω πει και παλαότερα: η διαιτησία στην Α2 είναι κακή. Όχι μέτρια, κακή! Οι περισσότεροι διαιτητές είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Γι' αυτό και κάθε εβδομάδα έχουμε 1-2 ανακοινώσεις για κακές διαιτησίες με όλα τα παρατράγουδα
Giwrgos_foa
Paides themis koupidis tou kolosou,megalh paixtara!!!!
Live strong
QUOTE(kolossos2006 @ Feb 10 2007, 06:24 PM) *
Ρε παιδια τι εγινε στην θεσσαλονικη???49-69 η δαφνη????πολυ τρελο αποτελεσμα μου φενεται αυτο



Όταν «πεινάει» ο κόσμος στην ανάγκη τρώει και «τούρτες» blink.gif rolleyes.gif
Δε συμφωνείτε;;;; rolleyes.gif
reth1
O Χάρτ του Κολοσσού ρε παιδιά τι είχε; Λόγω κακοκαιρίας δεν είχε πλοίο και του τελείωσαν οι προμήθειες; wink.gif rolleyes.gif
Mika Kolossos
QUOTE(reth1 @ Feb 12 2007, 01:01 AM) *
Nα τα και τα μπουκαλάκια! Να και η νέα τεχνική ποινή! Άντε ρε, καλά τα έλεγαν τελικά οι άνθρωποι του ΑΓΟΡ..Παλιοκάφροι...



shot.gif Τολμας να μιλας σε εμας για το θεμα "μπουκαλια"??? Με τι μουτρα ρε φιλε?
Μηπως ξεχασες τι κανατε οταν παιζαμε στην εδρα σας??? Που λουσατε ολο τον παγκο με 3 μπουκαλες νερο και πλημμυρισατε το παρκε.
Μηπως ολα αυτα ξαφνικα θαφτηκαν στο πισω μερος του μυαλου σου?
Αν δεν κανω λαθος μετα απο αυτο το παιχνιδι ηρθατε στη Ροδο και βγαλατε και ευχαριστηριο για την καταπληκτικη φιλοξενια των Ροδιτων, και πως μας το ανταποδωσατε? Ας μην αναφερθω καλυτερα.....
Λοιπον, νομιζω πως το ποιος ειναι ο παλιοκαφρος σε αυτην την ιστορια το ξερουμε ολοι...

77.gif Οσο για τον Χαρτ ειστε τυχεροι που χρειαζεται λιγο χρονο για να επανελθει γιατι αν η τουρμπινα μας επαιζε το Σαββατο οπως επαιζε πριν τραυματιστει θα φευγατε με σκυμμενα τα κεφαλια. bball.gif
kolossos2006
Tα υπονοουμενα σου ρεθ1 για τον Χαρτ αλλου!!! 68.gif
reth1
χαχαχα-δεν εννοω χαπάκια!!!
Air Kef
reth1 υπάρχουν 1-2 ανακοινώσεις καθε εβδομάδα για την διαιτησία επειδή οταν δν έχουμε σε ποιον να τα ρίξουμε για την ήττα,τα ρίχνουμε στους διαιτητές..

Και επειδή ξερω και το λέω,οταν τρως 5 τεχνικές ποινές,τα θέλει ο..ποπός (!) σου και τις τρως.

Και επίσης αμα έχεις 4 φάουλ,οσο αδικο και να ηταν το 4ο,και να ησουν εκτος φάσης και να στο χρέωσαν,δν διαμαρτύρεσαι γιατι παίζεις με την τύχη σου,ή με τις ορέξεις του διαιτητή.
reth1
κοίτα μπάσκετ βλέπω από το 1986 (Mundobasket Ισπανίας). Διαιτησίες σαν αυτές τη φετινής Α2 δεν έχω ξαναδεί. Μια φάση θα σου πω: Γίνεται ένα ανάποδο σφύριγμα εναντίον του ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο, ξεσηκώνεται όλο το γήπεδο και μόλις βλέπουν οι διαιτητές το χαμό αλλάζουν το σφύριγμα@!!!! Αυτό δεν το χα ξαναδεί. Αλλάζω σφύριγμα επειδή φωνάζει ο κόσμος! Περιττό να σου πω ότι τους πήραμε στο ψιλό από κει και πέρα
Air Kef
Αφου τους πέρνετε στο ψηλό αν αλλάζουν μια λάθος απόφαση τους,γιατι σηκωθηκε ολο το γήπεδο στο ποδι;
reth1
νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι κάποιος αντιδρά όταν βλέπει μια αδικία (ή νομίζει ότι βλέπει). τώρα αν αλλάξει την απόφαση του εξαιτίίας του κόσμου και της αντίδρασης του σημαίνει άλλα πραγματα,ε;

υ.γ. στο τρίτο φάουλ του Σπανού στο β' ημιτελικό κυπέλλου, έκλεισε η φωνή μου να ουρλιάζω (όπως και οι υπόλοιποι) μεσα στο γήπεδο. από την tv είδα ότι είχα άδικο. τι σημαίνει αυτό για τον Κολοσσό; ότι επειδή ούρλιαζα ο διαιτητής αλλάζει την απόφαση του και επηρεάζει την εξέλιξη του μάτς;
Air Kef
Πώς εισαι σίγουρος την άλλαξε επειδή σηκώθηκε ολο το γήπεδο στο πόδι;;

Μπορεί ο διαιτητής που έδωσε το λάθος σφύριγμα και ολο το γήπεδο τον αποδοκίμαζε,αυτος απλα με ενα βλέμμα στο αλλον διαιτητη και 1 δευτερόλεπτο ψύχραιμης σκέψης να κατάλαβε οτι εκανε λάθος και να το αλλαξε. wink.gif

Για να φτάσει κάποιος να σφυριζει Α1 και Α2 εχει περάσει απο γήπεδα πολύ χειρότερα της Α2,με κοσμο πολύ πιο αγριο απο της Α2 καθώς και έχει πάρα πολύ εμπειρια.

Και για να το ξερετε,γενικα το λεω,ο διαιτητής μπορει να αλλάξει μια απόφαση του ακομα και ενα σφύριγμα μετα.Δλδ να δώσει το λάθος σφύριγμα,να παιχτεί η μπαλα,να δώσει νεο σφύριγμα.Μεχρι και εκεινη την στιγμη μπορει να γυρίσει το παιχνιδι πίσω!Βέβαια δν το κανει κανενας για ευνοητους λογους!
reth1
λογικό... wink.gif
Air Kef
Χαιρομαι που συμφωνούμε..smile.gif

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά,ο διαιτητής να μην ειναι συγκεντρωμένος και να (μην ) δώσει σφύριγμα που φαίνεται απο την εξέδρα.

Μπορεί να έχει πρόβλημα με την ομαδα και να την πηγαινει κοντρα.biggrin.gif
Υπάρχουν δυστυχως και αυτές οι περιπτώσεις,αλλα ευτυχώς ειναι σπάνιες..

Αυτο που ειπα για τις 5 τεχνικές ποινές το λέω με το σκεπτικο,αφου βλέπεις ρε φιλε οτι ο διαιτητής δν εχει πρόβλημα να σου δώσει τεχνικη ποινη για τους Χ λογους,τι του μιλάς και του δινεις δικαίωμα να στην δώσει;;;;Και στην χειρότερη περίπτωση,να θελει(λεμε τωρα) να σε σφάξει,αμα δν του λες τπτ,τεχνικη δν τρως!
kolossos2006
Λοιπον η καε κολοσσος για πρωτη φορα στα 5 χρονια που παρακολουθω την ομαδα εβγαλε ανακοινωση-απαντηση στους κυριους ρεθυμνιωτες.και αν διαβασετε και τις 2 ανακοινωσεις θα δειτε μια μεγαλη διαφορα,η πρωτη μιλαει με αερολογιες και η δευτερη με συγκεκριμενα επιχειρηματα,κατι το οποιο με χαροποιει σαν φιλαθλο του κολοσσου.Γιατι δεν μιλησαμε ποτε ασχετα τι εχει γινει αλλα οταν μασς προκαλουμε απαντουμε αναλογως με ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ και ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

Η ανακοινωση εχει ως εξης:

Ανακοίνωση σχετικά με δηλώσεις του ΑΓΟΡ. (12/2/2007)


Αναφορικά για τα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας από μερίδα του τύπου σχετικά με το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα A.Γ.O. Pεθύμνου, αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε τα ακόλουθα:

«Αλλοίμονο για τον αθλητισμό αν κάθε γήπεδο όπου φιλοξενεί ντέρμπι πρωτοπόρων οποιασδήποτε κατηγορίας χαρακτηρίζεται ως «αφιλόξενο» για το λόγο ότι το έχουν κατακλύσει φίλαθλοι οι οποίοι με παλμό και πάθος ενισχύουν την ομάδα τους. Το ήθος και η φιλοξενία των φιλάθλων μας είναι γνωστή ανά το πανελλήνιο και είναι μία κατάκτηση για την οποία αισθανόμαστε υπερήφανοι. Η κατάκτηση αυτή απορρέει από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ποτέ δεν έχουμε απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη για τέτοιου είδους θέματα, στην πολύχρονη πορεία μας στις εθνικές κατηγορίες.


Άξια αναφοράς και ταυτόχρονα καταδικαστέες (μονομερής δυστυχώς) είναι όμως η προκλητική συμπεριφορά παικτών του A.Γ.O.P. και συγκεκριμένα των Kυριακόπουλου- Kορωνίδη, οι οποίοι με άσεμνες και προκλητικές χειρονομίες, οι οποίες δεν αρμόζουν σε αθλητές, προκαλούσαν συνεχώς τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου. Όσον αφορά τα σχόλια περί της άδικης αποβολής εκτός γηπέδου του παράγοντα του A.Γ.O.P. κ. Φρεσκάκη, υπενθυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Mπράτιτσης.

Όσον αφορά τις ατυχές δηλώσεις του Προέδρου του A.Γ.O. Pεθύμνου κ. Σαραντινού, σχετικά περί αλλοίωσης αποτελέσματος και γενικότερα πρωταθλήματος, αφήνοντας ευθέως υπονοούμενα για την διαιτησία απαντάμε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Εμείς ως ομάδα η οποία σέβεται την ιστορία της και η οποία ξέρει και να ΧΑΝΕΙ αλλά κυρίως και να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ δηλώνουμε ότι το βίντεο του επίμαχου αγώνα βρίσκεται στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου, ο οποίος μπορεί να διαπιστώσει ότι ΟΡΘΑ δέχτηκε η αντίπαλος ομάδα πέντε(5) (και όχι επτά (7) κ. Σαραντινε…λάθος τις μετρήσατε) τεχνικές ποινές, όπως και ΟΡΘΑ (και χρονικά πολύ νωρίτερα) τιμωρήθηκε με τρείς (3) τεχνικές ποινές και ένα ντικαλιφιέ (Κεφάλας) η ομάδα μας.

Όσον αφορά, κατά τα λεγόμενα των διοικούντων του ΑΓΟΡ, «…σφαγιαστική διαιτησία των κ. Κορομηλά και Καρακατσούνη…», οφείλετε να επισημανθεί προς εξάλειψη οποιασδήποτε αμφισβήτησης ότι καταλόγισαν ισομερώς σε κάθε ομάδα από 31 φάουλ. Όπως επίσης δεν μπορούν να θεωρούνται ότι είναι υπαίτιοι οι διαιτητές της όποιας «ανικανότητας» των παικτών από την γραμμή των ελεύθερων βολών (Ρέθυμνο:25/40, Κολοσσός 32/40).

Ας βγάλει ο κάθε φίλαθλος πλέον τα δικά του συμπεράσματα. Απλά πιστεύουμε ότι επαναλαμβανόμενη «σύμπτωση» παύει να θεωρείται «σύμπτωση» και βέβαια εννοούμε ότι σε διάστημα λίγων μηνών η ομάδα μας μετράει 3 νίκες και 1 ήττα με αντίπαλο τον ΑΓΟΡ.

Θέλοντας να βάλουμε ένα επίλογο σε όλα τα παραπάνω, δανειζόμαστε πρόσφατη ανακοίνωση γνωστής ΠΑΕ μετά από νίκη της σε ντέρμπι. «Κύριοι, πιστεύουμε ότι δημιουργήσατε αδικαιολόγητα μεγάλο θόρυβο μετά την ήττα σας, σας ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ»

Πέρα από όλα αυτά όμως, ως σύλλογος που εκπροσωπεί επάξια αλλά και στηρίζει έμπρακτα το επαρχιακό μπάσκετ, πιστεύουμε ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα συνεχίσουν να συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα και οι σχέσεις δεν μπορούν παρά να μείνουν άριστες. Αυτονόητη ευχή και ο δύο ομάδες να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα».


AYTH HTAN H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ...END OF STORY
mathbasketic
Μια ερώτηση θέλω να κανω αν μου επιτρέπετε: Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για την αρκετά φανερή εύννοια που έχει ο Σπόρτινγκ και κάθεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας?

Ειδικά με τον Καόδ επειδή ήμουν στον αγώνα είχε αρκετά σφυρίγματα υπέρ του.
122001
ΑΦΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ή ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ 18 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Α1, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΑΡΡΩΣΤΩΝ¨ΟΜΑΔΩΝ ΠΧ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ, Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ, Ο ΑΓΟΡ, Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ, Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΟΡ-ΚΟΛΟΣΣΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΕΟΚ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α1, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2 ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΡΚΕΤΩΝ ΤΗΣ Α1. ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
dizzy_fingers
Μη γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ γιατί στο ίντερνετ σημαίνει ότι φωνάζεις.
122001
Οκ, sorry. Είμαι νέος στην παρέα, όπως καταλαβαίνεις.
Aristofanis
QUOTE(mathbasketic @ Feb 13 2007, 12:00 AM) *
Μια ερώτηση θέλω να κανω αν μου επιτρέπετε: Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για την αρκετά φανερή εύννοια που έχει ο Σπόρτινγκ και κάθεστε και τσακώνεστε μεταξύ σας?

Ειδικά με τον Καόδ επειδή ήμουν στον αγώνα είχε αρκετά σφυρίγματα υπέρ του.


Το ανέφερα φίλε σε προηγούμενο post για το ματς με τον ΚΑΟΔ...

QUOTE(122001 @ Feb 13 2007, 12:39 AM) *
ΑΦΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ή ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ 18 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Α1, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΑΡΡΩΣΤΩΝ¨ΟΜΑΔΩΝ ΠΧ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ, Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ, Ο ΑΓΟΡ, Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ, Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΟΡ-ΚΟΛΟΣΣΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΕΟΚ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α1, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2 ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΡΚΕΤΩΝ ΤΗΣ Α1. ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.


Είναι μακράν η κορυφαία ομάδα της Α2 αλλά δεν χρειάζεται όμως και την διαιτησία. Ας χάσει και κάνενα ματς. Όσο για αυτό που λες για τον Μακεδονικό έπρεπε να είχε υποβιβαστεί και να έπαιζε τον Ρέθυμνο. Ομάδες όπως ο Κολοσσός & το Ρέθυμνο πρέπει να παίζουν Α1 γιατί και λεφτά έχουν, και ομάδα καλή έχουν και το βασικό από όλα έχουν κόσμο. Όσο για ότι πρέπει να παίζει ο Σπορτιγκ επειδή είναι ιστορική ομάδα μου είναι αδιάφορο. Και ο Πανελληνίος είναι ιστορική ομάδα αλλά τι προσφέρει στην Α1? Παίζει σε ένα άθλιο γήπεδο και δεν έχει κόσμο. Τι να κάνω μια ομάδα χωρίς κόσμο? Καλύτερα επαρχιακές...
122001
Ο Σπόρτιγκ όταν αγωνίζεται στην Α1 έχει πάντα ένα κατάμεστο γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα. Μόνο όποιος έχει παρακολουθήσει παιχνίδια στο κλειστό ξέρει. Σε αντίθεση με πολλές ομάδες στην Α1 πχ μαρούσι. πανελλήνιος, που τα γήπεδά τους είναι σχεδόν πάντα άδεια. Ειδικά η κατάσταση στο μαρούσι είναι ανεξήγητη αν σκεφτεί κανείς την αγωνιστική παρουσία της ομάδας τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η εξήγηση είναι όμως απλή: δεν υπάρχουν πολλοί οπάδοι της ομάδας του αμαρουσίου, παρά μόνο φίλαθλοι άλλων ομάδων που απλά πηγαίνουν στο γήπεδο. Αυτό το πράγμα δεν ισχύει στον σπόρτιγκ και τα Πατήσια. Υπάρχουν φίλαθλοι μπασκετικοί μονάχα σπορτιγκίτες και όχι παναθηναϊκοί, ολυμπιακοί, αεκτζήδες κτλ. Ακριβώς γιατί η ομάδα έχει τεράστια μπασκετική παράδοση και ιστορία, άρα και πιστούς οπαδούς.
reth1
το Σπόρτιγκ τώρα έχει κόσμο απ' ότι λες. Μεθαύριο στην Α1; Θα ακολουθήσουν; ή θα ειναι ένα ακόμα Μαρούσι, Πανελλήνιος, ΑΕΚ, κ.λ.π.;
122001
Ίσα-ίσα τώρα έχει πολύ λιγότερο κόσμο απ' ότι όταν με το καλό επιστρέψει στην Α1. Είπα και πιο πάνω πως στην Α1 το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Οι παλιοί της Α1 το ξέρουν αυτό.
kolossos2006
Και κατι τελευταιο για την κοντρα κολοσσου-αγορ,επειδη μερικες φορες αξιζει να ακους ουδετερες γνωμες διαβαστε το παρακατω αρθρο στο σαιτ με τα νεα του μπασκετ www.basketblog.gr για να δειτε εσεις κυριοι του ρεθυμνου οτι με αυτην την κινηση σας μονο την εικονα σας καταφερατε να χαλασετε....


ΤΙΤΛΟΣ --- "Χάσαμε το μέτρημα…"

Του Γιώργου Κογκαλίδη

12/02/2007 (19:25)

Έχει πλάκα να ψάχνεις το… Τζόκερ!
Οι αριθμοί κάνουν τη διαφορά. Μπορείς να τους διαβάσεις όπως θέλεις. Ενίοτε να ψάξεις κιόλας, να βρεις αυτούς που σου ταιριάζουν, αυτούς που ενδεχομένως έχουν και σημειολογική σημασία. Να, για παράδειγμα, το "επτά" θεωρείτο από τους αρχαίους ως ένας ιδιαίτερος αριθμός.
Επτά σοφοί, επτά θαύματα στην αρχαιότητα. Επτά τεχνικές ποινές σήμερα! Και ω του θαύματος, οι επτά τεχνικές ποινές, δόθηκαν (δόθηκανwink.gif στον τόπο όπου έχει σημειωθεί το ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου! Σύμπτωση;

Παρακολουθείστε μαζί μας το… χρονικό:

Τι έλεγε το Ρέθυμνο το Σάββατο το βράδυ, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο; "Η διαιτησία των Ηλ. Κορομηλά και Καρακατσούνη ήταν προκλητική, καταφέρνοντας το ακατόρθωτο. Μέσα σε τρία λεπτά το 44-43, μετατράπηκε ως δια μαγείας σε 59-43 με τους Τσαμάτο, Κουπίδη να "βαριούνται" να σουτάρουν ελεύθερες βολές. Όλα ξεκίνησαν από το ανύπαρκτο 4ο φάουλ με το οποίο χρεώθηκε ο Κώστας Βαρδαβάς, που απλά διαμαρτυρήθηκε στον κ. Κορομηλά και αυτός χωρίς σκέψη τον χρέωσε με τεχνική ποινή (5ο φάουλ).
Στη συνέχεια και για τα επόμενα δύο λεπτά οι τεχνικές ποινές έπεφταν βροχή. Στον Στέργιο Κουφό, στον Γιάννη Κυριακόπουλο, στον Άρη Κορωνίδη και μία στον πάγκο της ομάδας μας, ενώ αποβλήθηκε και ο παράγοντας της ομάδας, Δημήτρης Φρεσκάκης".
Τι είπε σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Σρανατινός, για το ίδιο θέμα; "Μιλάμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος και όχι μόνο του αγώνα στη Ρόδο. Οι διαιτητές επηρεασμένοι από την έδρα-κόλαση έπαιξαν 90-10. Μας έδωσαν επτά τεχνικές ποινές σε ένα γήπεδο που μας έβριζαν, μας πετούσαν μπουκάλια και κέρματα".

Εμείς καταγράφουμε τα πάντα, καθώς δεν δικαιούμαστε να λογοκρίνουμε κανέναν
. Μπήκαμε στον κόπο, όμως, να δούμε το φύλλο αγώνα. Πέντε (5) είναι οι τεχνικές ποινές σε βάρος του Ρεθύμνου. Και πάλι είναι πολλές. Μόνο που έχουν δοθεί τρεις τεχνικές ποινές και μία αποβολή σε βάρος του Κολοσσού. Τα φάουλ, κατά σύμπτωση μάλλον, είναι 32 για κάθε ομάδα και το Ρέθυμνο έχει χάσει 18 βολές, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο καλάθι.
Το ματς δεν το είδαμε, όμως αν το Ρέθυμνο φωνάζει μόνο για τον όγκο των τεχνικών ποινών, θα πρέπει:
Α) Να αποφασίσει πόσες δόθηκαν εναντίον του.

Β) Να σημειώσει ότι δόθηκαν και αντίστοιχα πολλές τεχνικές ποινές σε βάρος του αντιπάλου.
Αυτά για να έχουμε –όσο μπορούμε- ολοκληρωμένη άποψη για το τι έγινε στη Ρόδο και πώς μεταφέρθηκε από τους ηττημένους, που μάλλον θα πρέπει να αντιληφθούν πως με τα… ψέματα δεν εξασφαλίζεται η άνοδος
.
122001
Ανάπαυση για τις ομάδες αυτό το σαββατοκύρτιακο. Άντε να πέσουν λίγο και οι τόνοι μετά την τελευταία επεισοδιακή αγωνιστική. Όσες ομάδες διεκδικούν άνοδο ας "ντυθούν" Σπόρτιγκ την Κυριακή στα καρναβάλια όλης της επικράτειας.
Hayate
Δεν θέλω να πυροδοτήσω κι άλλο την κατάσταση.. Το μόνο που θέλω να σταθώ είναι μια δήλωση του Σπανού
που διάβασα, δυστυχώς δεν την βρίσκω τώρα.. Ο Σπάνος είπε οτι έμεινε απογοητευμένος από τους παίχτες της
Ρόδου που αντί να προστατεύσουν τους παίχτες του Ρεθύμνου από τα αντικείμενα παρότρυναν τον κόσμο να
πετάει.. Ο Σπανός ισχυρίζεται οτί στο Ρέθυμνο είχε πάει να προστατέψει τους παίχτες του Κολοσσού απο τα
αντίστοιχα μπουκάλια και περίμενε μια πιο συναδελφική συμπεριφορά..
Ελπίζω η κόντρα να μην συνεχιστεί.. Το μόνο που κάνει έτσι κι αλλιώς είναι κακό και στις δυο ομάδες..
Δεν ωφελεί για δύο ομάδες από την επαρχία..
Mika Kolossos
Σπανός: «Αντισυναδελφική και απαράδεκτη η συμπεριφορά των παικτών του Κολοσσού»
Μια άλλη διάσταση έδωσε ο αρχηγός του ΑΓΟΡ Νίκος Σπανός, για όσα συνέβησαν το Σάββατο στη Ρόδο, με τη «θερμή» υποδοχή που επεφύλαξαν οι γηπεδούχοι στην αποστολή της ομάδας μας. Ο 28χρονος Ρεθυμνιώτης γκάρντ καταδίκασε τη συμπεριφορά των συναδέλφων του, που όχι μόνο προσπάθησαν να τους προστατεύσουν από το μένος των φιλάθλων, αλλά τους παρακινούσαν κιόλας. Και ενώ ο ίδιος ο Νίκος Σπανός, είχε πάει στο πάγκο του Κολοσσού, να προστατεύσει την αποστολή της Ρόδου, όταν απλά έπεσε λίγο νερό. «Ανεξαρτήτως με την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάθε γήπεδο, όταν τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας των φιλοξενούμενων είθισται οι παίκτες των γηπεδούχων να προστατεύουν τους συναδέλφους τους. Εγώ προσωπικά - και το βίντεο υπάρχει σαν μάρτυρας μου - πήγα στον πάγκο των φιλοξενούμενων για να τους προστατεύσω, όταν έπεσε λίγο νερό στον πάγκο τους. Αντιθέτως οι παίκτες της Ρόδου ουδέποτε μας προστάτευσαν, αν και δεν έπεφτε μόνο νερό, αλλά μπουκάλια. Μάλιστα οι ίδιοι παρακινούσαν τον κόσμο στο να εκτρέπεται εναντίον μας. Δυστυχώς, έδειξαν πολύ χαμηλό συναδελφικό ήθος, το οποίο δεν είναι αποδεκτό, όσο σημαντικό και να είναι το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Ειδικά όταν έχουμε δει σε παιχνίδια που κρίνεται το πρωτάθλημα και πρόσφατα μάλιστα σε παιχνίδια πλει οφ της Α1 (Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός), τους παίκτες των δύο ομάδων να αλληλοπροστατεύονται για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ελπίζω να μην συναντήσουν και οι ίδιοι τέτοια συμπεριφορά σε αντίπαλες έδρες, για να μην καταλάβουν τι περάσαμε εμείς».

απο: www.agor.gr

Για να σε διευκολυνω οριστε οι δηλωσεις του Σπανου.... Επειδη ετυχε να ξαναδω το παιχνιδι αφοτου διαβασα την συγκεκριμενη δηλωση ωφειλω να σας ενημερωσω πως ολα αυτα ειναι λογια "μουφα" τα οποια τα λεει μονο κ μονο για να αναψουν τα αιματα, τα παιδια του κολοσσου φυσικα και τους βοηθησαν, αυτα εχω μονο να πω μιας και το ανεφερες, γιατι το θεμα πλεον θεωρειται πως εχει ληξει.
Aristofanis
QUOTE(122001 @ Feb 13 2007, 01:00 PM) *
Ίσα-ίσα τώρα έχει πολύ λιγότερο κόσμο απ' ότι όταν με το καλό επιστρέψει στην Α1. Είπα και πιο πάνω πως στην Α1 το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Οι παλιοί της Α1 το ξέρουν αυτό.


Σιγά τον κόσμο που μαζεύει φέτος το Σπορτιγκ. Με την Δάφνη ούτε το μισό γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Κάποτε μάζευε κόσμο και γέμιζε τώρα δεν έχει...τα παιδικά μου χρόνια εκεί έμενα και έχω παίξει στο Σπορτιγκ όμως πρέπει να είμαι αντικειμενικός. Με σύγκριση το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό έχει λιγότερο κόσμο...
Alexmei
κεκλεισμένων θυρών το Κολοσσός-Μεντ!!! έλεος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι!.. γιατί ακούσατε τίποτα;;;


QUOTE
Χωρίς φιλάθλους!! (22/2/2007)

Με το πέρας της απολογίας της ομάδας μας εξεδόθη ανακοίνωση από τον Αθλητικό Δικαστή, με την οποία μας επιβάλετε ποινή (1) μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΜΕΝΤ στις 03 Μαρτίου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
christina n10
Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Κολοσσού εν όψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό Λαμίας, το προσεχές Σάββατο στο "Χαλκιοπούλειο". Η νίκη επί του Ρεθύμνου την περασμένη αγωνιστική στη Ρόδο έδωσε στους "θαλασσί" το πάνω χέρι στην υπόθεση "άνοδος", που με νίκη κόντρα στους Λαμιώτες παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κουπίδης (ανέβασε πυρετό) και Μοσχοβίτης (ενοχλήσεις στη γάμπα) απείχαν από την τελευταία προπόνηση, χωρίς ωστόσο να τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής τους στο ματς με τον Ιωνικό
Maria_kolossos
Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος
α) 3:23 πριν τη λήξη του 1ου δεκαλεπτου πεταξαν μπουκαλι με νερο στον αγωνιστικο χωρο,
β) 3:00 πριν τη λήξη του ιδιου δεκαλεπτου πεταξαν κερματα και αντικειμενα στον αγωνιστικο χωρο και φτυσανε τους παικτες της φιλοξενουμενης ομαδας, οποτε και ακολουθησε διακοπη του αγωνα για λιγα λεπτα, για να γινουν οι απαραιτητες συστασεις απο τα μεγαφωνα του γηπεδου,
γ) 5:29 πριν τη ληξη του 3ου δεκαλεπτου πεταξαν μπουκαλια με νερο στον αγωνιστικο χωρο,
δ) στο 4:01 του ιδιου δεκαλεπτου πεταξαν μπουκαλια με νερο στον παγκο της φιλοξενουμενης ομαδας και
ε) 2:41 πριν τη ληξη του ιδιου δεκαλεπτου πεταξαν μπουκαλι νερου στον αγωνιστικο χωρο.

Πουθενά δεν αναφερεται όμως η κινηση του Κορωνιδη, καθως γυρνωντας στους οπαδους μας εδειξε τα γενν. του οργανα μπροστα στον διαιτητή. Πουθενα δεν αναφερεται οτι σχεδον ολοι οι παιχτες του ΑΓΟΡ ανοιγαν συζητηση με τους φιλαθλους με αποτελεσμα να εξαγριωνονται.

Δεν τους δικαιολογώ καθως οταν οι φιλαθλοι κανουν τετοια πραγματα την πληρωνει μόνο η ομαδα και κανεις αλλος, με αποτελεσμα ενας σημαντικος αγωνας, να διεξαχθει κεκλεισμενων σε μια τοσο σημαντικη περιοδο του πρωταθληματος. Θα πρεπει κατι τετοιοι να καθησουν στα αβγα τους, σε καθε γηπεδο, και να υποστηριζουν την ομαδα τους με πιο κοσμιο τροπο..
τι καταλαβανε τωρα?
Θα πρεπει να καταλαβουν ότι εαν στο επομενο παιχνιδι κανουν τα ιδια η ομαδα θα τιμωρηθει με 2 αγωνιστικες και χρηματικο προστιμο, κατι που δεν μας συμφερει καθως ακολουθουν δυσκολα παιχνιδια, όπως αυτο με τον Σπορτιγκ και τον Ηρακλή.
Maria_kolossos
QUOTE(christina n10 @ Feb 23 2007, 07:32 AM) *
Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Κολοσσού εν όψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό Λαμίας, το προσεχές Σάββατο στο "Χαλκιοπούλειο". Η νίκη επί του Ρεθύμνου την περασμένη αγωνιστική στη Ρόδο έδωσε στους "θαλασσί" το πάνω χέρι στην υπόθεση "άνοδος", που με νίκη κόντρα στους Λαμιώτες παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κουπίδης (ανέβασε πυρετό) και Μοσχοβίτης (ενοχλήσεις στη γάμπα) απείχαν από την τελευταία προπόνηση, χωρίς ωστόσο να τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής τους στο ματς με τον Ιωνικό


Χωρις αγωνιστικα προβλημα ταξιδευει σημερα ο Κολοσσος με προορισμο την Λαμια. Θα ακολουθησουν βεβαια και οι Θεμης Κουπιδης και Φιλιππος Μοσχοβιτης καθως ξεπερασαν οποια προβληματα ειχαν. Ο κολοσσος ειναι πληρης σε ενα τοσο σημαντικο παιχνιδι για την υποθεση ανοδος. Εαν κερδισει τοτε κατά 80% ειναι στην Α1, αφου αν δεν κανει καμια ηττα απο δω κ περα τα πραγματα ειναι ευκολα για να καταληξουμε δευτεροι. Εαν μεινουμε αηττητοι και ο σπορτιγκ κανει 2 ηττες τοτε πανηγυρια παλι στο Βενετοκλειο!!!

για να δουμε..
nash
Εγώ θα ξαναπώ ότι ο Κολοσσός είναι με το ένα πόδι στην Α1, κυρίως λόγω της αδυναμίας των ομάδων που ακολουθούν να τον προσπεράσουν.
Αυτή την αγωνιστική έχουμε τα παιχνίδια:

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου

Κανήθου 18:00 Χαλκίδα-Τρίκαλα 2000 1

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου

Δάφνης 16:30 Δάφνη-ICBS 1
Λαμίας 16:30 Ιωνικός Λαμίας-Κολοσσός Ρ. 2
Κραχτίδη 16:30 ΚΑΟ Δράμας-Μίλωνας 1
Αμοιρίδη 17:30 Ξάνθη-Ηρακλής 1
ΜΕΝΤ 17:30 ΜΕΝΤ-Ηλυσιακός 1
Ρεθύμνου 17:30 ΑΓΟΡ-ΑΣΕ Δούκας 1
Σπόρτιγκ (κθ) 17:30 Σπόρτιγκ-Π. Φαλήρου 1

Προγνωστικά κανείς?
Mika Kolossos
Βλέπει κανεις από Αθήνα το παιχνιδι στην Λαμια_
Το μεταδιδει το καναλι ενα λενε..
Mika Kolossos
το παιχνιδι ιωνικος λαμιας κολοσσος έληξε 77.79
Kidd4
XANTHI 84 - 80 IRAKLIS
DAFNI 80 - 61 I.C.B.S.
AGE HALKIDAS 79 - 76 AS TRIKALA
MENT 84 - 65 ILISIAKOS
IONIKOS LAMIAS 77 - 79 KOLOSSOS RHODES
AGO RETHYMNOU 69 - 59 ASE DOUKA
KAO DRAMAS 85 - 69 AONS MILON
AO SPORTING 77 - 75 AO P. FALIROU
Aristofanis
Πολύ ενθαρρυντικό για την άνοδο του μπάσκετ στην επαρχία είναι ότι μετά τον πρωτοπόρο Σπόρτιγκ οι επόμενες 5 ομάδες είναι μόνο επαρχιάκες (Κολοσσός, ΑΓΕΧ, ΑΓΟΡ, Ξάνθη, Ιωνικός Λαμίας).
Alexmei
χακέψανε το site του κολοσσού...


QUOTE
Turkish Defacer and Muslım Solidear


αυτό λέει όταν μπαίνεις στο site.. αίσχος.. :@
drakonikolis
Επειδή είδα το παιχνίδι της Λαμίας με τον Κολοσσό έχω να πω ότι απογοητεύτηκα από τον Κολοσσό γιατί τον περίμενα,με το υλικό που έχει,πολύ πιο δυνατό απ'ότι τον είδα.Επίσης η διαιτησία ήταν από τις χειρότερες που έχω δει από κοντά και σίγουρα από διαιτητή της Α1 όπως είναι ο κ.Αφεντουλίδης.Μπορώ να πω ότι ευνοήθηκε εμφανώς ο Κολοσσός με αρκετά τρελά σφυρίγματα υπέρ με αποκορύφωμα 4 λεπτά πριν το τέλος ενώ το παιχνίδι έχει γυρίσει ο Κολοσσός με απανωτές χαμένες επιθέσεις σφυρίζονταν συνέχεια φάουλ στη διεκδίκηση του rebound με αποτέλεσμα να κάνει επίθεση 2 λεπτά!!!!Κατά τα άλλα οφείλω να υποκλιθώ στον σουτέρ Κουπίδη και στον ψυχρό εκτελεστή Μοσχοβίτη που ήταν απίστευτα ψύχραιμος.Από την άλλη ο Ιωνικός Λαμίας εμφανίστηκε πολύ πιο δυνατός απ'όσο νόμιζα γιατί είχε το βασικό του τεσσάρι Κακαρούδης έξω,το βασικό του πεντάρι Γέρεμιτς έξω,τον βασικό του άσσο χωρίς προπόνηση για 1.5 εβδομάδα Γεώργαρος,Τον Μάνθο Σοφογιάννη να επιστρατεύεται άρον άρον μετά από 4 μήνες για 5 λεπτά.Και τον κατά τεκμήριο καλύτερο αμυντικό της παίχτη Κουτκιάς να αγωνίζεται απροπόνητος.Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι αυτές οι ομάδες είναι πολύ πιο οργανωμένες από κάποιες άλλες που ανήκουν στην Α1 και αργά οι γρήγορα θα αποτελέσουν τις επόμενες μεγάλες δυνάμεις της επαρχίας. smile.gif
mathbasketic
Αφεντουλίδης και Πολυχρονίδης έδωσαν ως ένα βαθμό την νίκη στο Κολοσσό. Αλλά όταν ο Γεώργαρος έχει 1/11 τρίποντα(τούβλα στη κυριολεξία) μην περιμένεις και πολλά. Οι τραυματισμοί είναι πάντα μέσα στο χώρο του αθλητισμού!!!! Ο Ιωνικός Λαμίας νομίζω ότι είναι αρκετά σοβαρός σύλλογος με αρκετό κόσμο και χορηγούς. Ήμουν και εγώ στο γήπεδο και νομίζω ότι τα μπουκάλια στο τέλος θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Υγ1: Δεν έχω ξαναδεί παιχνίδι Α2 με τόσες αλλαγές!!! Παρακαλώ τον κ.Αφεντουλίδη να σηκώνει τα χέρια του με τη χαρακτηριστική ένδειξη και να σφυρίζει όταν γίνεται αλλαγή για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας!!! Επίσης όταν γίνεται διακοπή για διαμαρτυρία ή για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος δεν δικαιούνται οι ομάδες να κάνουν αλλαγές. angry_red.gif
reth1
μα τι λέτε τώρα βρε παιδιά; ευνοήθηκε ο Κολοσσός; α παπαπα!
Mika Kolossos
QUOTE(reth1 @ Feb 26 2007, 02:18 PM) *
μα τι λέτε τώρα βρε παιδιά; ευνοήθηκε ο Κολοσσός; α παπαπα!


Βρε βρε που ήσουν φιλέ του α.γ.ο.ρ. τόσες μέρες? είχες καιρό να εμφανιστείς για να αρχίσεις να κλαίγεσαι και πάλι, τι έγινε μόλις άκουσες κουβέντα για τον Κολοσσό βρήκες τη μιλιά σου! ??????? peace.gif

Επίσης reth1 επειδή είμαστε και οι 2 επαρχιακές ομάδες και καμία ομάδα δεν θέλει να πληρώνει τόσα λεφτά σε αεροπορικά εισητήρια για να έρχεται μεχρι την Κρήτη και τη Ρόδο, (σε αντίθεση με τον ά.γ.ο.ρ και τον κολοσσό που 2 και 3 φορές το μηνα ειναι μέσα σε ένα αεροπλάνο,)θα ήταν καλό να προσπάθησεις να δείς και με άλλο μάτι το ποιός ευνοείτε και ποιός όχι. 68.gif

Οσο για τα προηγούμενα ποστ, δεν μπορώ να δώσω κάποια απάντηση γιατί δεν είδα τον αγώνα, το μονο που ξέρω ειναι οτι έπεσε πολύ μπουκάλι και κέρμα μέσα στο γήπεδο.
reth1
QUOTE(Mika Kolossos @ Feb 26 2007, 06:39 PM) *
Βρε βρε που ήσουν φιλέ του α.γ.ο.ρ. τόσες μέρες? είχες καιρό να εμφανιστείς για να αρχίσεις να κλαίγεσαι και πάλι, τι έγινε μόλις άκουσες κουβέντα για τον Κολοσσό βρήκες τη μιλιά σου! ???????


χαχαχα, ναι!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.