Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - ΜΑΡΟΥΣΙ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Το Σάββατο στις 17:00 στο ΟΑΚΑ
ζωντανά από ΕΤ1

QUOTE
Πρ. Νικολαϊδης: "Κομβικό" το ματς με το Μαρούσι 23/10/2006

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με το Μαρούσι, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Στην "Ένωση" επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η οποία απορρέει τόσο από την σωστή δουλειά που γίνεται στις καθημερινές προπονήσεις, όσο και από την αξιόλογη παρουσία της ομάδας στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο…

"Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά παραμείναμε συγκεντρωμένοι μόνο στο πρώτο ημίχρονο", τόνισε ο αρχηγός της ΑΕΚ Πρόδρομος Νικολαϊδης με δηλώσεις του στο "www.aekbc.gr" για να συνεχίσει λέγοντας πως…

"Δυστυχώς όμως στην επανάληψη δεν αντέξαμε. Υποπέσαμε σε αρκετά λάθη στην αρχή και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμαστε πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και την… απουσία πλούσιου ρόστερ μας στοίχισαν την ήττα. Συνολικά πάντως θα έλεγα πως δεν τα πήγαμε κι άσχημα…".

Πλέον στο… κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ασχολούνται αποκλειστικά με την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι.

"Μπροστά μας τώρα βρίσκεται το Μαρούσι και αυτό είναι το παιχνίδι που μας απασχολεί. Είναι ένα εντός έδρας ματς το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε. Θα το χαρακτήριζα κομβικό γιατί μας βρίσκει προερχόμενους από δύο σερί ήττες".

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά το Μαρούσι και στο Μαρούσι ξέρουν άριστα την ΑΕΚ. Βλέπετε οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και προ ημερών για το κύπελλο Ελλάδος, όπου το συγκρότημα του Λευτέρη Κακιούση είχε πάρει τη νίκη-πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ.

"Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο ματς με το Μαρούσι και μας οδήγησαν στην ήττα. Αν το πετύχουμε τότε νομίζω πως θα εμείς θα είμαστε οι νικητές με δεδομένο πως θα έχουμε το κόσμος στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά του. Μας έλειψε πολύ από το ματς με τον Απόλλωνα".


aekbc.gr
HOULIGAN76
Για δέυτερη φορα θα παίξουμε εφέτος με την Αεκ,μετά τον αγώνα του κυπέλλου όπου νικήσαμε έστω και δύσκολα.Εχω την αίσθηση οτι το ματς του πρωταθλήματος θα είναι πιο δύσκολο μια και τώρα η ένωση έχει δώσει κάποια ματς με συνέπεια να έχει δέσει καλύτερα σαν σύνολο.Η δικιά μου ομάδα ακόμα ψάχνει να βρεί τους αυτοματισμούς κυρίως στην άμυνα.Ωστόσο μετά τα δυο πρώτα άτυχα αποτελέσματα σε ματς πρωταθλήματος με Ολύμπια Λάρισας και Αρη επιβάλλεται να κάνουμε μια μεγάλη εκτό έδρα νίκη ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια.

Απο την Αεκ φαίνεται οτι ο Κόμματος βρίσκεται σε παρα πολύ καλή κατάσταση ενώ Ταπούτος και Βετούλας μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα τους.Μάλιστα εφόσον η ομάδα της Νεας Φειλαδέλφειας βρεί στις επόμενες μέρες εναν καλό Αμερικάνο έχω την αίσθηση οτι θα δούμε ενα αμφίρροπο ματς.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
dizzy_fingers
Ο "Homicide" yoyoyo niggga.. θα παίξει?
Αν ναι, θα κάνει ενδιαφέρον δίδυμο με τον Τόμας.

Όμοιως και για το βαρέων βαρών matchup Άμπραμς-Σκοτ.

Δύσκολο παιχνίδι...από αυτά που σε ταλαιπωρούν στο overplaybet για το τί θα βάλεις. 39.gif
Pierce
Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο στην ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης με το Μαρούσι. Άλλωστε οι δύο συνεχόμενες ήττες της Ένωσης δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για νέο στραβοπάτημα. Και μπορεί αυτή από τον Παναθηναϊκό να ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, αλλά αυτή από τον Απόλλωνα Πάτρας και μάλιστα εντός έδρας ήταν από τις λεγόμενες εκτός προγράμματος. Πρόσκληση "τίγρη" στον κόσμο να δώσει βροντερό παρών. Επίσημο ντεμπούτο για Γκαγκαλούδη.



Το σύνθημα της νίκης κόντρα στο Μαρούσι έσπευσει να δώσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο "τίγρης" στάθηκε ιδιαίτερα στην κρισιμότητα του εν λόγω ματς, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων: "Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς το οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε διότι προερχόμαστε από δύο σερί ήττες. Χρειαζόμαστε τη νίκη προκειμένου να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Στο άλλο ματς ήμασταν πολύ πίσω και αγωνιστικά αλλά και από πλευράς φυσικής κατάστασης. Τώρα έχουμε καλύψει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος. Δε λέω ότι έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο γιατί χρειαζόμαστε πολλή δουλειά Πάντως έχουμε βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τότε".

Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέχεια κατέθεσε την άποψή του ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα: "Στην άμυνα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στον αμυντικό τομέα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Στην επίθεση δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε την πίεση του Αμαρουσίου που μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στο παιχνίδι του Κυπέλλου".

"Ανέτοιμος ο Γκαγκαλούδης"

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο έμπειρος πλέι μέικερ αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στη Χαλκίδα, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος, κάτι το οποίο επεσήμανε και ο Αλεξανδρής: "Είναι πίσω από αγωνιστικής πλευράς γιατί έχει να παίξει μπάσκετ από τον περασμένο Μάη. Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Χρειάζεται δουλειά ακόμη για να ενταχθεί πλήρως στην ομάδα. Στο ματς με το Μαρούσι δε νομίζω να παίξει πολύ".

Πρόσκληση στον κόσμο

Τέλος ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να απευθύνει πρόσκληση στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει βροντερό παρών, γιατί όπως τόνισε: "Μας έλειψε πολύ στον αγώνα με το Απόλλωνα. Η παρουσία των φιλάθλων μας βοηθά πάρα πολύ.Περιμένουμε με ανυπομονησία να αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας".


πηγη σπορτιμε.γρ
Anaz
MEΓΑΛΟ ντερμπι στο Οακα!!! 41.gif
Τελικα ο Γκαγκα δεν ειναι κ τοσο ανετοιμος... 19.gif
Vas
Αρχίζω να συμφωνώ με τοn Ashton για τις προπονητικές ικανότητες του Κακιούση….

Το Μαρούσι δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα του Γιανάκη.

Μηδέν άμυνα
Μηδέν βοήθειες
Μηδέν συνδυασμοί

Ο προπονητής δεν φταίει για αυτά?? Πρέπει να εξηγήσει στο Tomas ότι πρέπει να δείνει και καμιά assist που και που….

Τα μόνα καλά ο Ειμπραμς και Κυρίτσης που δείχνει σε κάθε παιχνίδι όλο και πιο ώριμος

Μπράβο στην ΑΕΚ. Με 1 καλό δεύτερο ξένο είναι stadar τρίτη....
Pierce
και βαλε μεσα το γκαγκαλουδη 77.gif να καει να καει το πελεκουδι!! icon_drunk.gif γ@μω τα ματσ εγινε παιχτηκε ωραιο μπασκετ κυριως στο 3 δεκαλεπτο. θετικος ο βετουλας ο περκοβιτς για ακομη μια φορα με τα ''σκουπιδια'' του ο κομματος σε ρηχα νερα σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια αλλα αναμφιβολα καλος. ο ταπουτος αποβληθηκε και γενικα δεν εκανε πολλα πραγματα. πολυ καλος και ο καπτεν μακης με κρισιμα καλαθια. αεκ εβιβα icon_drunk.gif
dizzy_fingers
Πολύ ωραίο ματς.

Στα highlight του αγώνα, η φοβερή πάσα του Βετούλα στον Σκοτ στο πρώτο 10λεπτο.
Αν και γενικά, ο Γκαγκαλούδης πέρναγε πολλές "κάθετες" (κατά τον Χατζηγεωργίου) πάσες στον σέντερ φορ της ΑΕΚ.
Τρομερό χαφ ο Γκαγκαλούδης... tongue.gif

Αν τώρα πάντως είναι ανέτοιμος, σε λίγο καιρό τί θα κάνει?


Το Μαρούσι ενώ ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις τη σεζόν, δείχνει να πέφτει σιγά σιγά....σήμερα δεν πίεζε και δεν έτρεχε καθόλου, δεν έκανε δηλαδή τίποτα από αυτά τα στοιχεία που μας είχε δειξει προηγουμένως και μας άρεσαν.
Ίδωμεν...


ΥΓ: Για 2 πόντους δεν πέτυχα την ακριβή διαφορά στο overplaybet gdi.gif.
Warrior
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 28 2006, 07:27 PM) *
Αν και γενικά, ο Γκαγκαλούδης πέρναγε πολλές "κάθετες" (κατά τον Χατζηγεωργίου) πάσες στον σέντερ φορ της ΑΕΚ.


Χαχαχα....

Το αλλο το ακουσες??

Στα "φτερα" της επιθεσης της ΑΕΚ ηταν ο Ταπουτος και ο Βετουλας!!
(μαλλον 4-3-3 επαιζε η ΑΕΚ rolleyes.gif ) laugh.gif
dizzy_fingers
Τα άκουσα όλα δυστυχώς... icon_bored.gif
Εμείς φταίμε που γινόμαστε κακοί με ένα συγκεκριμένο άτομο κάθε φορά άραγε...?
anti-stress
Ρε παιδιά, όταν ακούτε περιγραφή από Σκουντή ή Χατζηγεωργίου, μπορεί να ακούσετε τα πάντα... Το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν μέσα και όρους... μαγειρικής! tongue.gif

Είδα το τέταρτο δεκάλεπτο, μακάρι η ΑΕΚ να συνεχίσει έτσι! Το Μαρούσι σε κάποια σημεία δεν μπορούσε να αλλάξει πάσες ή εμένα μου φάνηκε; 39.gif
Johnnys
Ηταν ενα ωραιο παιχνιδι και ορισμος του ντερμπι.Ενδεικτικα η διαφορα δεν εφυγε ποτε πανω απο 10ποντους(αν κανω λαθος διορθωστε).Η ΑΕΚ κατα την γνωμη μου οσο παει θα καλυτερευει.Εχει σπουδαιους παικτες σαν μοναδες και γινονται και ομαδα.Βαλτε και τον γκγκαλουδη που σημερα ηταν πολυ καλος...
dizzy_fingers
QUOTE(anti-stress @ Oct 28 2006, 08:16 PM) *
Το Μαρούσι σε κάποια σημεία δεν μπορούσε να αλλάξει πάσες ή εμένα μου φάνηκε; 39.gif

Δεν έδινε ο Τόμας τη μπάλα στους συμπαίχτες του εννοείς tongue.gif biggrin.gif.
thrylos7
QUOTE
Στα "φτερα" της επιθεσης της ΑΕΚ ηταν ο Ταπουτος και ο Βετουλας!!


Οι λεγόμενοι wings δεν είναι αυτοί;
Αυτή είναι κλασική έκφραση...

Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο, που δεν ήταν και τόσο καλό...

Όντως, το Μαρούσι θα μπορούσε να είναι καλύτερο...

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλό που ανεβαίνει... απ' όλες τις πλευρές!
leonkalf
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 28 2006, 07:27 PM) *
ΥΓ: Για 2 πόντους δεν πέτυχα την ακριβή διαφορά στο overplaybet gdi.gif.

Εγώ την έπιασα ακριβώς.... 19.gif
noumero6
ήταν ματσαρα...αχ το ευχαριστήθηκα... ωραίο μπασκετάκι! ο Tαπούτος με πορώνει...! blove.gif
dizzy_fingers
Ωραίες κλωτσιές δίνει ε? laugh.gif

Τί ακριβώς σε πόρωσε στον Ταπούτο σήμερα?
Pierce
ολη η φαση ηταν με αγκωνιες και κλωτσιες και απο τους 2. λαθος του χρηστου αυτο που εκανε πηγε να το κανει πονηρα αλλα δυστυχως(ή ευτυχως?) τον ειδαν
noumero6
πάνω στα νευρα του ήταν λόγω κλωτσιδιού που έπεσε κι από τους δυο. Δεν ξερω όταν μπαίνει όλη η ομάδα αποκτά άλλον αερα...παίζει με ψυχή πως να το κάνουμε!(( κι αν ατυό ήταν αποβολή τότε του αλήτη του Bαρεχαο τι ήταν?))
dizzy_fingers
Τί σχέση έχει ο Βαρεχάο με αυτό? Ήμαρτον ρε παιδιά, ξεκολλάτε επιτέλους...





Δε διαφωνώ πως ήταν και των δύο η φάση (στο πέσιμο βλέπουμε τον Σεϊμπούτις να προσπαθεί να ρίξει μία αγκωνιά στον Ταπούτο), απλά με πείραξε πολύ η αποβολή του Χρήστου, λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος του και της δήλωσης μετάνοιας που έκανε πρόσφατα.

Αν συνέχιζε απαράλλαχτος τα τερτίπια από τις προηγούμενες ομάδες του θα ήταν απλά κρίμα, τώρα όμως που υποτίθεται (σύμφωνα με τις δηλώσεις του) ότι έχει αλλάξει...είναι κοροϊδία, πάνω απ'όλα προς τον εαυτό του.

Ελπίζω να ήταν όντως ένα μεμονωμένο περιστατικό και να μην ξαναδούμε τέτοια από τον Ταπούτο...
Pierce
ενταξει πανω στη φαση και με τα νευρα του εγινε τι να κανουμε ας ελπισουμε να μην το ξανακανει
noumero6
όντως! δεν πιστευω να γυρίσει πίσω...αυτη η δήλωση μετανοίας είναι που με έχει κυρίως εντυπωσιασει! θα γίνει καλό παιδί ! δεν νομίζω να του άρεσε και πολυ στην φισούνα!
ashton
Μεγάλη σε σημασία νίκη απόψε κόντρα στο Μαρούσι του Λάκη.

Πολύ καλή εμφάνιση του Γκάγκα (19π) και συμμετοχή στο γύρισμα του ματς και στη νίκη.

Θετικοί Κόμματος, Πρόδρομος (στο 4ο), Perkovic & Scott, μαζί με τα τούβλα του Βετούλα στην αρχή.

QUOTE
Αφιερωμένη στον κόσμο…»

28/10/2006 19:51

Ιδανική πρεμιέρα έκανε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με τα κιτρινόμαυρα, καθώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιβληθεί του Αμαρουσίου και μάλιστα υπό την καθοδήγησή του. «Ευχαριστώ τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και γενικά την οικογένεια της ΑΕΚ για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν».

Και ο έμπειρος γκαρντ συνέχισε: «Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο που ήρθε μας βοήθησε και παραμένει εδώ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που παίζω για αυτή».

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί το θέλαμε να ισοφαρίσουμε την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα. Δουλεύουμε πολύ καλά, αλλά καμιά φορά όταν πιέζεσαι για την νίκη έρχεται ένα άγχος που σε σφίγγει», δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου, Βαγγέλης Αλεξανδρής και συνέχισε: «Στο τέλος του παιχνιδιού βρήκαμε την ηρεμία μας. Ο Βετούλας σε όλο τον αγώνα κράτησε τον ρυθμό, ενώ και ο Γκαγκαλούδης έκανε ότι καλύτερο μπορούσε βοηθώντας την ομάδα για να φτάσει στην νίκη».

Ο Λευτέρης Κακιούσης, υποστήριξε: «Ο αγώνας παίχτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου χάσαμε 23-15. Κλειδί του αγώνα ήταν τα δύο πλέι μέικερ της ΑΕΚ ο Γκαγκαλούδης με τον Βετούλα που είχαν σπουδαία απόδοση. Η άμυνά μας στην περιφέρεια δέχθηκε πολλούς πόντους και αυτό κόστισε. Η ΑΕΚ λειτούργησε καλύτερα και πήρε δίκαια τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, είπε: «Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα και στην άμυνα και στην επίθεση. Δώσαμε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να βάλει κάποια τρίποντα και να περάσει μπροστά. Από κει και πέρα, εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να αντιδράσουμε».

sportime.gr


Mερικές φωτό :





κόσμος



Λιγο πριν περάσει πρώτη φορά στο παρκέ ο Γκαγκαλούδης




Πέρκοβιτς



Σκοτ . Σήμερα βοήθησε.



Ταπούτος μετά το ντισκαλιφιέ



πανηγύρια


@ dizzy.
O παλιός Ταπούτος δε θα πίεζε ποτέ ώστε να φτάσει σε σημείο να πέσουν κλωτσιές.
Olorin
Μετά από πολύ καιρό, ξαναπήγα σε ματς Α'1, έστω κι αν δεν υποστηρίζω καμία από τις 2 ομάδες (τι να κάνουμε, το Ελληνικό πέφτει 40χλμ. απ'το σπίτι μου και δεν έχω μεγάλη όρεξη να πάω χωρίς παρέα... sad.gif ), ενώ είχα γνωστούς και στις 2 ομάδες οπότε ήμουν όσο πιο ουδέτερος γίνεται... (σε αντίθεση με την αδερφή μου, τον φίλο της και το αδερφάκι του, που καθόντουσαν δίπλα μου και είχαν παστωθεί με τα κασκόλ της ΑΕΚ... tongue.gif )

Από αυτή την άποψη, μπορώ να πω ότι απόλαυσα ένα αρκετά καλό παιχνιδάκι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και συγκινήσεις, έστω κι αν η ατμόσφαιρα στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ (αληθεια, πώς και δεν υπήρχε ούτε ένας Μαρουσιώτης? Συνήθως έστω και 10-20 ακολουθούν την ομάδα στα εκτός, πόσο μάλλον τώρα που ο αγώνας έγινε στο... Μαρούσι!), δεν είχε μεγάλη διαφορά από την τηλεόραση του δωματίου μου, αν και φυσικά χίλιες φορές αυτό, παρά να προσπαθώ να ξεφεύγω από... Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα λες και παίζω... "μήλα". 68.gif

Αγωνιστικά τώρα, ο "Γκαγκα" (για τον οποίο ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν λυπάμαι ή όχι που τελικά δεν ήρθε σε εμάς...) όπως είχα προβλέψει, είναι ό,τι πρέπει για μια ομάδα τύπου ΑΕΚ και θα την βοηθήσει ίσως πολύ περισσότερο από ό,τι ένας δεύτερος ξένος. Κατά τ'άλλα, ο Ταπούτος αποδεικνύει κάθε φορά ιατί παραμένει ένα χαμένο ταλέντο παρά τα τρομερά προσόντα του, ενώ ο Scott, θέλοντας και μη, γεμίζει όλη την ρακέτα με τον όγκο του!!! tongue.gif Seriously now, πού στο καλό τον θυμήθηκε ο "Τίγρης"??? Προβλέπω για δεύτερος ξενος να έρχεται ο Μέλβιν Τσίτουμ, ο οποίος από αεράτος παίκτης θα έχει γίνει ένας σωσίας του "Σόφο" 250 κιλών και αντί για τη μπάλα, θα καρφώνει... μπιφτέκια!!! tongue.gif Έτσι όπως έχουν τα πρ΄γματα πάντως, ανατρέπω τις παλιές προβλέψεις μου και θεω΄ρω πως αν συνεχίσουν έτσι, δεν είναι απίθανη μια θέση στην 8άδα...

Το Μαρούσι από την άλλη με έχει απογοητευσει οικτρά φέτος και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί... Δεν νομίζω να φταίει μόνο ο Κακιούσης όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι, έστω κι αν το υλικό δεν έχει αλλάξει δραματικά σε σχέση με πέρσι... Ο Έιμπραμς αρκετά χρήσιμος, αλλά χθες ελέω φάουλ δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε (είχε 9π. στα πρώτα 7'-8' του αγώνα!!!), ενώ ο Τόμας, όπως προείπατε, μου θυμίζε τους PG του NBA Live 07 που δεν τη δίνουν από το δεξί στο αριστερό... Νομίζω ότι, δυστυχώς για όλους μας, το Μαρούσι θα είναι η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος... sad.gif
Pierce
QUOTE(Olorin @ Oct 29 2006, 03:26 PM) *
Από αυτή την άποψη, μπορώ να πω ότι απόλαυσα ένα αρκετά καλό παιχνιδάκι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και συγκινήσεις, έστω κι αν η ατμόσφαιρα στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ (αληθεια, πώς και δεν υπήρχε ούτε ένας Μαρουσιώτης? Συνήθως έστω και 10-20 ακολουθούν την ομάδα στα εκτός, πόσο μάλλον τώρα που ο αγώνας έγινε στο... Μαρούσι!),


by mono_maroussi


μαζευτηκαμε στο συνδεσμο 13 ατομα η μια κοπελα 16 χρονων ενα 12χρονο και 2 μαθητες γυμνασιου οποτε καταλαβαινεις που να παμε στο στομα του λυκου...
Vas
QUOTE
μαζευτηκαμε στο συνδεσμο 13 ατομα η μια κοπελα 16 χρονων ενα 12χρονο και 2 μαθητες γυμνασιου οποτε καταλαβαινεις που να παμε στο στομα του λυκου...


3 ταξί δηλαδή…..το 12χρονο να πήγαινε με το ποδήλατο! tongue.gif

Α ρε Μαρουσάρα.... 77.gif
hellenic
Pedia eutixos poy o Tapotos eixe dilosi oti tha balei mialo!edikse poso orimos einai kai poso mialo ebale!Ego ton Tapouto den ton ekoba etsi!Thelo na faei prostimo 10000€!
Warrior
QUOTE(Olorin @ Oct 29 2006, 01:26 PM) *
Το Μαρούσι από την άλλη με έχει απογοητευσει οικτρά φέτος και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί... Δεν νομίζω να φταίει μόνο ο Κακιούσης όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι, έστω κι αν το υλικό δεν έχει αλλάξει δραματικά σε σχέση με πέρσι... Ο Έιμπραμς αρκετά χρήσιμος, αλλά χθες ελέω φάουλ δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε (είχε 9π. στα πρώτα 7'-8' του αγώνα!!!), ενώ ο Τόμας, όπως προείπατε, μου θυμίζε τους PG του NBA Live 07 που δεν τη δίνουν από το δεξί στο αριστερό... Νομίζω ότι, δυστυχώς για όλους μας, το Μαρούσι θα είναι η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος... sad.gif


Ναι μεν το Μαρουσι δεν εχει δραματικες αλλαγες σε σχεση με περυσι,αλλα ειχε τρεις σημαντικοτατες
απωλειες.Καταρχην τον Γιαννακη.Δεν θελω να κρινω ακομα τον Κακιουση ,αλλα δεν ειναι στο επιπεδο
του προκατοχου του.Ομως ειναι φανερο οτι το Μαρουσι εχει χασει τα στοιχεια απο το παιχνιδι του,που το
εκαναν ιδιαιτερα ανταγωνιστικο.Η αμυνα του,θυμιζει σε τιποτα την περσινη?

Απωλεια "κλειδι"...ο Μπλακνει.Για μενα ηταν ισως το καλυτερο πλευ-μακερ στην Ελλαδα(εκτος του
Διαμαντιδη που ειναι εκτος συναγωνισμου smile.gif ) τα τελευταια χρονια.Ο Τομας ξερει μπασκετ,αλλα δεν τον
πλησιαζει καν,τουλαχιστον ακομα.Οπως ευστοχα ειπε χθες ο Πολιτης..."αυτο το παιδι,τα κανει ολα δυσκολα!"

Τελος η απωλεια του Σεκουλιτς κοντα στο καλαθι ειναι παραπανω απο εμφανης.

Γενικα εγω πιστευω οτι το Μαρουσι περυσι επιασε "ταβανι" και εκτιμω φετος δεν θα κινηθει στα περσινα
υψηλα επιπεδα.


QUOTE
Έτσι όπως έχουν τα πρ΄γματα πάντως, ανατρέπω τις παλιές προβλέψεις μου και θεω΄ρω πως αν συνεχίσουν έτσι, δεν είναι απίθανη μια θέση στην 8άδα...


Εγω την θεωρω σιγουρη τη θεση στην 8αδα.Για την ακριβεια την 6αδα...
Pierce
QUOTE(Olorin @ Oct 29 2006, 03:26 PM) *
ανατρέπω τις παλιές προβλέψεις μου και θεω΄ρω πως αν συνεχίσουν έτσι, δεν είναι απίθανη μια θέση στην 8άδα...


αληθεια πιστευες οτι η αεκ δεν εχει θεση στην 8αδα του πρωταθληματος? αποψη οτι η 8αδα θα ειναι ιδια και απαραλακτη με περσι ισως με καποιες ανακαταταξεις. ποια ομαδα εχει τη δυνατοτητα να πεταξει την αεκ εξω η ολυμπιαδα ή ο μακεδονικος?
ashton
Μερικά παραλειπόμενα...

- στα επίσημα ήταν ο γνωστός δήμιος της ΑΕΚ για χρόνια κώστας Ρήγας. Δίπλα του και ο Μιχάλης Κυρίτσης (να δει και το γιο του)

- ο ΛεΚα έκανε και πάλι χειρονομίες σε ομάδα φιλάθλων.

μετά το ματς πιάσαμε κουβέντα με το γυμναστή της ομάδας (Mίλαν Μπάμπιτς) που μας έλεγε ιστορίες για την περσινή σεζόν...
Επειδή έλειπε ο ΛεΚα στη Σερβία, έκανε αυτός το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε από την ομάδα μέχρι και το παιχνίδι που χάσαμε από το βάζελο με ένα πόντο. Μετά ο ΛεΚα τον άφησε εκτός καθώς δε θεωρούσε πως χρειαζόταν άλλο. Ο Μπάμπιτς του είπε πως σε λίγο καιρό θα αρχίζαμε να χάνουμε σερί ματς γιατί έπρεπε να γίνεται συντήρηση των δυνάμεων.

Έγινε το σερί με τις 7 ήττες...

έτσι τα Χριστούγεννα και με τις διακοπές, ο Μίλαν ανέλαβε και πάλι, η ομάδα νίκησε τη Κλιμάμιο, πήρε 20+ πόντους τον Ηρακλή και ο ΛεΚα έκρινε και πάλι πως δε χρειαζόταν περαιτέρω πρόγραμμα εκγύμνασης...

Είπαμε τεράστιος προπονητής και με φοβερή αντίληψη.

Επειδή μέχρι τώρα παίζαμε μόνο Αττική, και από βδομάδα ξεκινάμε Ευρώπη και έχουμε και ταξίδι στην Θεσσαλονίκη με Μακεδονικό, ο Μπάμπιτς λέει πως δεν ξέρει πως θα αντέξουμε σε τέτοιους ρυθμούς, αφού πχ τη βδομάδα που έρχεται θα χάσουν αρκετές προπονήσεις με τα ταξίδια οι παίκτες μας και δεν έχουν κάνει και σωστή προετοιμασία.
Για να αντέξουμε στην αρχή, θα πρέπει σίγουρα να μην παίζουμε στην Ευρώπη με 8 παίκτες, αλλά να παίρνουν χρόνο και οι υπόλοιπο.
Pierce
QUOTE(ashton @ Oct 29 2006, 08:13 PM) *
- ο ΛεΚα έκανε και πάλι χειρονομίες σε ομάδα φιλάθλων.



οταν λες χειρονομιες τι εννοειες? εκανε και περσι χειρονομιες στους οπαδους της ομαδας?
ashton
στο προηγούμενο ματς για το κύπελλο, έδειχνε τα @@ του σε οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν απέναντι δίπλα από τη φυσούνα.

χθες έκανε κ@δ@χτυλα κρυφά (όπως κάνανε προ 20ετίας στα γυμνάσια το πρωί στις προσευχές για να μην τους παίρνουν χαμπάρι οι γυμνασιάρχες)


QUOTE
Αλεξανδρής: «Η ΑΕΚ πρέπει να στοχεύει ψηλά»
Διαβάστηκε 517 φορές
Τελ. ενημ/ση: 29.10.2006 11:58
Φιλοδοξεί και αισιοδοξεί για την ΑΕΚ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ΑΕΚ στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6. Ο τεχνικός της «Ένωσης» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Αμαρουσίου το Σάββατο, αλλά δεν θέλησε να οριοθετήσει σαφώς τους στόχους της ομάδας του. Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν μπορούν οι παίκτες του να αντεπεξέλθουν σε διπλό ταμπλό (Ελλάδα-Uleb Cup) λόγω της μικρής προετοιμασίας.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Τη χρειαζόμασταν μετά την ήττα από τον Απόλλωνα για να ανέβουμε ψυχολογικά. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα συγκομιδή μας στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Έλληνας κόουτς, ενώ εξήρε την απόδοση του Γιάννη Γκαγκαλούδη που στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ σημείωσε 19 πόντους και ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα. «Έχω συνεργαστεί μαζί του όταν πήραμε το ευρωπαϊκό κύπελλο με τον Άρη. Τον εκτιμώ σαν παίκτη και η ρετσινιά του ιδιόρρυθμου που λένε κάποιοι δεν με αγγίζει. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί μέσα και έξω από το γήπεδο». Όσο για τους υπόλοιπους «παρεξηγημένους» παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ, είπε: «Έχουν έντονη προσωπικότητα και ο Κόμματος και ο Ταπούτος και αρκετά παιδιά, πρέπει να τους διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο. Αν σε αποδεχθούν , με επιχειρήματα πάντα ,όχι χρησιμοποιώντας την εξουσία και τα γαλόνια σου, θα σε ακολουθούν και θα δουλεύουν σκληρά, γι’ αυτό και βγάζουμε τη θετική εικόνα προς τα έξω. Ξέρω ότι είναι παιδία με προσωπικότητα, έχουμε ξανασυνεργαστεί με τους περισσότερους έτσι έχουμε ένα κώδικα επικοινωνίας πιο εύκολο από ότι με άλλους προπονητές ή με τον κόσμο».

Στο ερώτημα πού μπορεί να στοχεύει τελικά η φετινή ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής απάντησε: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να στοχεύει ψηλά. Έχουμε συνειδητοποιήσει που είμαστε. Δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για στόχους ας ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος και μετά θα βγάλουμε συμπεράσματα μας, έχουμε όμως ήδη κερδίσει δυο αντιπάλους που πέρυσι ήταν ψηλότερα από εμάς, το Μαρούσι και τον Πανελλήνιο, αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Η ήττα όμως από τον Απόλλωνα μας προσγειώνει και κρατά τους τόνους χαμηλά Θα προσπαθήσουμε, γιατί είμαστε όλοι πολύ φιλόδοξοι».

Όσο για το αν υπάρχει πιθανότητα ενίσχυσης με άλλους Έλληνες ή ξένους παίκτες, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής απάντησε: «Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει την ομάδα ψηλά. Είναι οικονομικό το θέμα, θα ήθελα πάρα πολύ να είχα και αλλά παιδιά, ειδικά Έλληνες. Στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θέλω να δημιουργήσω χρέη στην ομάδα, αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που δεν έχω πλησιάσει παίκτες που θα ήθελα πάρα πολύ να τους έχω κοντά μου. Υπάρχει υπόσχεση από τη διοίκηση για ενίσχυση και από την Original με την διάθεση των διαρκείας. Φέτος τα παιδιά που ήρθαν έκαναν μια οικονομική θυσία. Εφόσον τα οικονομικά μας τη άλλη περίοδο είναι καλύτερα γιατί να μην τα κρατήσουμε και να έχουμε ένα σύνολο δυνατό».

Ερωτηθείς για το αν το ρόστερ, αλλά και η μικρή προετοιμασία της ΑΕΚ μπορούν να την καταστήσουν ανταγωνιστική σε πρωτάθλημα και Uleb Cup είπε: «Χωρίς ολοκληρωμένη προετοιμασία, είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Αυτό φάνηκε καθαρά και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, όπου δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Φανταστείτε όταν θα μπουν και τα ταξίδια. Θα είναι πολύ πιο δύσκολα για εμάς, αλλά υπάρχει η σχετική εμπειρία και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιούμε περισσότερους παίκτες κάνοντας rotation. Σας διαβεβαιώνω ότι επειδή γνωρίζω τους αθλητές και τον τρόπο που δουλεύουμε ότι θα αντέξουμε και στις δυο διοργανώσεις».


sportfm.gr
Pierce
ωστε ετσι ο ''κυριος'' λεκα... δεν τον χαλασε παντως καθολου το χθεσινο. μα καθολου... εχει 1-3 και απο εβδομαδα θ αεχει 1-4
ashton
Βλέπω κατά τα Χριστούγεννα να τον αλλάζει κανενας Πεδουλάκης..
ashton
Kαι η κριτική :

4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ

Τι να λέμε... Το παλουκάρι έκανε τα πάντα, κι έδωσε άλλο ρυθμό-αέρα στην ομάδα. Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να περίμενε κάτι παραπάνω από τους 19π και τις 3 ασιστ και τη συνολική προσφορά-συμπεριφορά-αγωνιστική στάση

5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Έτρεξε, μοίρασε ασιστ (3), βοήθησε... Αν σπάσει τη φετινή του γκίνια από τα 6μ25, ακόμα καλύτερα...
1/14 μετράει μεχρι τώρα

6. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Καθοριστική η συμβολή του στη νίκη με τους 8 πόντους (όλους στο 4ο δεκάλεπτο).. τα 2 τρίποντα και το εκπληκτικό off balance καλάθι.

7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ

Έκανε τη @@ και βγήκε με το ντισκαλιφιέ, πάνω που είχε αρχίσει να ρολάρει. Τέλειωσε με 5ρ-8π σε 20' κι όσο έπαιζε δεν ήταν κακός.

8. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΛΟΣ

Έχασε κάτι άχαστα από κάτω, τύφλα να έχει ο Scott. Πάντως έβγαλε κάτι άμυνες κρισιμες στο τέλος, πήρε και κάτι ρημπάουντ.

9. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΓΟΥΝΗΣ

Πέρασε μέσα για τα τελευταία 22". Πίεσε σωστά τον Χαραλαμπίδη στην τελευταία τους επίθεση

10. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διάθεση είχε, αλλά πεσμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Έχασε και ένα πέναλτυ-3ποντο από τη γωνία. Αμυντικά βοήθησε πάντως, ενώ και οι 10π δεν είναι και του πεταματού

11. ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ

Με τα αντιμπασκετικά και αψυχολόγητα τούβλα του, που ήταν όμως εύστοχα (4/4) μας κράτησε μέσα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

12. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπήκε στα τελευταία 3" .

13. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

Δεν έπαιξε

14. JASMIN PERKOVIC

Μιλάμε για την επιτομή της σταθερότητας. Πάντα αξιόπιστη λύση και σε επίθεση και σε άμυνα. Πήρε 7ρ και είχε 9π (πρώτη φορά φέτος που έπεσε σε μονοψήφιο)

15. BRENT SCOTT

Σταθερά ανοδική πορεία. Άρχισε να θυμίζει σέντερ που γεμίζει ρακέτα. Πέτυχε 10 πόντους, πήρε 5 ρημπάουντ, έβαλε το καθοριστικό καλάθι και φάουλ στο τέλος, καθάρισε και μερικές άμυνες. Κατά τα Χριστούγεννα πιστεύω πως θα παίζει στρωτά.
dizzy_fingers
QUOTE
11. ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ

Με τα αντιμπασκετικά και αψυχολόγητα τούβλα του, που ήταν όμως εύστοχα (4/4) μας κράτησε μέσα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτά τα 7-8μετρα "τούβλα" τα έχει κάνει συνήθεια όμως στα τελευταία 2 παιχνίδια (από τότε που τον έκραξες δηλαδή tongue.gif). Μακάρι να συνεχίσει έτσι...φτου φτου μην τον ματιάσουμε. Όποιος τον είχε πάρει πριν το ματς με ΠΑΟ θα είχε κάνε καλή αγορά.

Μου αρέσει ο Σκοτ τελικά. Ας ελπίσουμε ότι όντως θα συνεχίσει την ανοδική πορεία.
HOULIGAN76
Δεν το παρακολούθησα το ματς αλλά....αρχίζω να ανυσηχώ.

Μας περιμένει και ενα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο με τον Ολυμπιακό.

Πάντως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας αλλά η υπόθεση για τετράδα δυσκολευει αρκετά μια και ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά ενω εμεις ακόμη ψαχνόμαστε.Η στατιστική του Τόμας ήταν ...λίγη..Εξαιτίας του χάσαμε και το ματς με τον Αρη.

Πάντως προς τους φίλους της Αεκ λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά λόγω της έλλειψης προετοιμασίας θα μείνετε πολύ πίσω στην συνέχεια.Κρίμα διότι έχετε καλό προπονητή.

Ο Πεδουλάκης δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να έρθει στην ομάδα μας όπως είπε ενας φίλος παραπάνω.Αλλωστε παλαιότερα είχε αναφερθεί δυσμενώς στην ομάδα μας και πρωσοπικά στον προεδρό μας.Ωστόσο η διαχείρηση ενος πολύ καλού υλικού απο τον Κακιούση χαρακτηρίζεται προβληματική.Αλλά υπομονή.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.