Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης Quarterfinal Playoffs Euroleague 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
banou7
@kseplenhs
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Δυστυχώς, όμως, ο Χαλπερίν είναι ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό - με ή χωρίς τον Βούιτσιτς. Με τους Τεόντοσιτς και Πάργκο ανενεργούς, το βάρος στα guard το επωμίζονται οι Παπαλουκάς και Γκριρ. Ήταν ζήτημα χρόνου να κάνουν ένα κακό παιχνίδι. Πάμε την Πέμπτη γερά να το καθαρήσουμε
spysta
Παντως για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα .. και γω πιστευω οτι ο Δρακος δεν ειναι και ο καλυτερος προπονητης στην Ευρωπη (ευχομαι να γινει γιατι εχει το potential) .. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο Δρακος ειναι λιγος ..επειδη οταν ΔΕΝ παιζουν καλα ο Παπαλουκας και ο Βουισιτς.. ειναι και η ομαδα μετρια.

Για βγαλτε τον Διαμαντιδη και τον Μπατιστ απο τον ΠΑΟ , τον Σισκαουκσας και Σμοντις απο την ΤΣΣΚΑ ,τον Ρακοσεβιτς και τον Σπλιτερ απο ΤΑΟΥ και θα δουμε αν δεν θα παιξουν μετρια οι ομαδες αυτες.. και ο Ζελικο,ο Μεσινα και ο Ιβανοβιτς ειναι κατα τεκμηριο οι καλυτεροι προπονητες.
ΟΛΕΣ οι ομαδες .. ΠΑΝΤΑ εχουν 2-3 παικτες που χωρις αυτους σε καλη μερα..ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.. κολλανε!!! δεν θα βρεις ευκολα ομαδα χωρις αυτο το χαρακτηριστικο



Θα συμφωνησω σημερα οτι ητα λιγο unfair το σκηνικο με τον Μιλος .. οπως επισης και αυτο το πραγμα με τον Παργκο ειναι κουραστικο .. προσωπικα περιμενω να δω τον Τζανιρο να παιζει μαζι με Παπαλουκα λιγο παραπανω .Παντως φαινεται οτι ειναι εκτος κλιματος ο αμερικανος .

Θελω να δω τον Χαλπεριν ο οποιος εχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ στα τελευταια 3 παιχνιδια .. φαινεται να εχει χασει λιγο το ψυχρο του στυλ καθως σε μερικες στιγμες δισταζιε να σουταρει.Πρεπει να ανεβασει ψυχολογια



benchwarmer
Τραγικοι σημερα (χτες). Φανηκε ποσο πολυ επηρεαζει ο Παπαλουκας την ομαδα..

Δεν ξερω ποσο χειροτερα μπορουμε να παιξουμε απο οτι στο 1ο ημιχρονο. Στα θετικα οτι ενω τιποτα δεν πηγαινε καλα, δειξαμε εκνευριστικη υπομονη στο 2ο και παλεψαμε το ματς σωστα, και με παιχτες που δεν εχουν πρωταγωνιστικο ρολο. Τιποτα αλλο να πεις δεν θα εχει και ιδιαιτερο νοημα..

Η Ρεαλ δεν εχει πεισει σε κανενα απο τα 3 ματς. Αυτο σημαινει η οτι δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο, η οτι χρωσταει ενα μεγαλο ματς. Προσωπικα, και αφου της δωσαμε το θαρρος σημερα, φοβαμαι για το δευτερο..

Τελος παντων, ελπιζω να καταλαβαν ολοι οτι τιποτα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται και νομιζαμε.
Η σειρα παντως πρεπει να τελειωνει την Πεμπτη.

*Α, και ελεος με αυτες τις βολες πια...
kotzito
QUOTE(kojito @ Mar 30 2009, 19:33 ) *
Αρκετα δυσκολο το αυριανο παιχνιδι.Οι Μαδριλενιοι ειναι παθιασμενοι και αποφασισμενοι να πανε την σειρα στα 5 παιχνιδια.Για αυτο θα επιστρατευσουν λογικα ολα τα μεσα οπως δυνατη ατμοσφαιρα,διαμαρτυριες,βοηθεια των διαιτητων κτλ.Εμεις πρεπει να μπουμε δυνατα απο την αρχη και να μην κυνηγαμε το σκορ.Πιστευω οτι αν κλεισουμε το ημιχρονο μπροστα με καθαρο σκορ,θα ειμαστε κατα 60%-70% κοντα στην σκουπα.Οι Ισπανοι ειναι αυτοι που εχουν το αγχος και την πιεση και πρεπει ο Ολυμπιακος να το εκμετταλευτει.Περιμενω ο Τζος και ιδιαιτερα ο Παργκο να κανουν καλη εμφανιση,καθως ο Ρεγιες στους ψηλους θα κανει τα γνωστα του για να εκνευρισει τον Μπουρουση και τον Βουισιτς.


Προβλεψη:αν η διαιτησια μας παιξει 50-50(πολλα ζηταω tongue.gif ) και προηγουμαστε στο ημιχρονο θα παρουμε την νικη.Αλλιως βλεπω νικη της Ρεαλ γυρω στους 10 ποντους.Θεωρω οτι για αυριο εχουμε πιθανοτητες 40-60 για την νικη και την Πεμπτη 55-45.

Μεσα σε ολα επεσα.Και δεν ξεκινησαμε καλα,και ο Ρεγιες εκανε καλη εμφανιση,και χασαμε 10 ποντους περιπου.Μακαρι να η προβλεψη μου για την Πεμπτη να επιβεβαιωθει 71.gif


Στα του αγωνα τωρα.Πολυ κακοι χτες.Πολλες χαμενες βολες,αρκετα λαθη ειδικα στο 1ο ημιχρονο,λαθος επιλογες στην επιθεση και ετσι χασαμε το παιχνιδι.Φυσικο επακολουθο οπως ειπωθηκε,αν σκεφτει κανεις οτι ο Βουσιτις επαιξε ελαχιστα,ο Παργκο αγωνιστηκε ελαχιστα για να βοηθησει,ο Γκριρ ηταν αρκετα αστοχος,ο Παπαλουκας ηταν σε κακη βραδια και ο Τεοντοσιτς παρολου που προσπαθησε αρκετα φανηκε οτι τον εχει ψιλο-επηρεασει ο μικρος χρονος συμμετοχης που εχει τελευταια.Περιμενω οτι μετα την σημερινη εμφανιση θα ξυπνησουμε και την Πεμπτη θα παρουμε το διπλο.Η Ρεαλ η χτεσινη ηταν ιση ή ελαχιστα καλυτερη με αυτη που ειδαμε στο ΣΕΦ.Αν κανουμε μια εμφανιση οπως εδω μπορουμε να τελειωσουμε την σειρα απο αυριο.Θεωρω οτι αν η σειρα παει στο 5ο παιχνιδι η Ρεαλ θα εχει την ψυχολογια υπερ της και το παιχνιδι θα ειναι 50-50.
rankin
Μην αρχίζουμε πάλι τη γκρίνια με αυτούς που "κάνουν" και αυτούς που "δεν κάνουν". Εγώ είδα πως το παιχνίδι το ισορρόπησαν στο Β' μέρος ο Μπουρούσης, ο Πρίντεζης, ο Έρτσεγκ, ο Τεόντοσιτς και ο Βασιλόπουλος.. Αυτοί ήταν που το πάλεψαν το ματσάκι έστω και αν δεν είναι σουπερσταρς..

Βεβαίως, δικαιολογώ τον Παπαλουκά να είναι μια φορά σε κακή μέρα και καταλαβαίνω να μας πήραν είδηση και να έκλεισαν τον Βούισιτς και τα παιχνίδια συνεργασίας που κάνει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τον Πάργκο που είναι πλέον 2 μήνες στην ομάδα και έχει κάνει όλο και όλο 1,5 καλό παιχνίδι! Επίσης δεν καταλαβαίνω την πληθώρα χαμένων ριμπάουντ στο πρώτο μέρος, όπως και το τραγικό/χαλαρό ξεκίνημα..

Έβλεπα το παιχνίδι σε μπαρ με 2 τηλεοράσεις δίπλα-δίπλα, όπου η μία έδειχνε Ολυμπιακό και η άλλη παο.. Μέχρι μια στιγμή προσπαθούσα να καταλάβω ποιος είναι χειρότερος, εμείς ή η Σιένα.. Ευτυχώς, η βελτιωμένη εικόνα της επανάληψης, μας έστειλε κάποια αισιόδοξα μηνύματα.

*Ο Μάσεϊ είχε πάθει κάτι προς το τέλος του αγώνα και χτυπιόταν σαν ψάρι; Υποθέτω θα μπέρδεψε τη Μαδρίτη με τη Θεσσαλονίκη, και έκανε το "κομμάτι" του για να είναι μούρη το βράδυ στα λαδάδικα...
Consultant
Παιδια μη το ψαχνεται..Ο Παργκο θα φυγει απο τον Ολυμπιακο..Ναι μεν ολοι ξεραμε οτι ειχε απιστευτο potential ωστοσο στη πραξη απεδειξε οτι δεν κανει..Στην Α1 δεν θα ξαναπαιξει οποτε στα 3-4 παιχνιδια που απομενουν στην Ευρωπη δεν εχει τη δυνατοτητα να αλλαξει τα πραγματα..Ο Χαλπεριν γιατι ετσι ρε παιδια;

Και εγω πιστευω οτι μπορουμε να κερδισουμε τη Πεμπτη αλλα οχι με τετοιο πρωτο ημιχρονο..
LFO
Μεχρι το πρωι να παιζαμε δεν θα κερδιζαμε εχθες....
pain of salvation
Λιγο το χεσιμο,η χαλαροτητα,η απουσια τσαμπουκα και Βουισιτς...παπαλα...
μην αρχισουμε κωλοτουμπες,ο Τεοντοσιτς θεος,ο Γιαννακης αχρηστος(...οπως ανεφερε και ο Rankin')...
χασαμε ενα παιχνιδι ,μετα απο κακη εμφανιση,εχουμε πολλα ψωμια ακομα,για να γινουμε μεγαλη ομαδα...σε καλο δρομο ειμαστε...

Το βλεπω δυσκολο για την Πεμπτη...λογικα παμε για την αλλη εδομαδα(μακαρι να διαψευστώ)

Υ.Γ.1 ...ο Ερτσεγκ εχει αποδειξει με το παραπανω,πως δεν κανει...0 αμυνα,σοφτ και καθολου νευρο...ας μπει ο Πελεκανος 12αδα
Υ.Γ.2...έχουμε ενα προβληματακι οταν ειμαστε φαβορι...
Mamuwalde
ο πάργκο μου φαίνεται ότι πληρώνει το σύνηθες φαινόμενο "άλλος στην Α1 άλλος στην ευρώπη"

πάνω που φαινόταν να έχει πιάσει ρυθμό μένει εκτός Α1 . δε λέω ότι θα έκανε παπάδες , αλλά ότι φυσιολογικά επειρεάστηκε όπως συμβάινει με όλους τους παίκτες που παίζουν μόνο σε μια διοργάνωση . είναι μια μεγάλη πολυτέλεια να τον έχεις έτσι στην ομάδα αλλά μέχρι τώρα [αν εξαιρέσουμε το ματς με ταού] άχρηστη πολυτέλεια .

λιγουλάκι φταίει και ο ίδιος όμως γιατί έχει να βάλει jump shot από πρόπερσι . αν τα έβαζε θα έπαιρνε και παρπάνω χρόνο νομίζω . όταν όμως ξεκινάει με 0/3 κι ο γιαννάκης δεν τον εμπιστεύεται μετά ... πάντως έστω κι ένα μόνο ματς να παίξει καλά ίσως να αποδειχτεί αρκετό για να πάμε φ4 εύκολα .


υγ1: έχει πλάκα που πλέον ο γιαννάκης φταίει . απλά φταίει . χωρίς λόγο . φταίει γιατί ... φταίει laugh.gif laugh.gif

υγ2: είτε μας αρέσει είτε όχι , δεν έιμαστε ακόμα ομάδα που θα σκουπίζει τη ρεάλ σε σειρά τριών νικών
kotzito
Mε τον Νικολα τι εγινε;Θα παιξει αυριο;Η απουσια του χτες ηταν εμφανεστατη.Ειδικα στο 2ο ημιχρονο που τελειωναμε τις επιθεσεις κοντα στα 20 δευτερολεπτα και ο Μπουρουσης με τον Πριντεζη πηραν σχετικα λιγες πασες μεσα στην ρακετα που κατεληξαν σε τελειωμα φασεων,ο Βουισιτς θα ηταν χρησιμος μιας και πιστευω οτι στην επιθεση μπορουσε να χτυπησει ευκολα το καλαθι της Ρεαλ.Ισως να χρειαζοταν ο Σχορτσανιτης στο χτεσινο παιχνιδι για 5-10 λεπτα ωστε να μπορεσουμε να χτυπησουμε την Ρεαλ μεσα στην ρακετα.Στην αμυνα παντως θα ειχαμε προβλημα μιας και πιο γρηγοροι ψηλοι απο αυτον ειχαν προβλημα στις αλλαγες στα σκριν.


Θα συμφωνησω επισης με τον Giopride οτι ο Γιαννακης δεν ηταν ο κυριος υπαιτιος της χτεσινης ηττας.Απλα ως συνηθως στα εκτος εδρας ματς που δεν πιεζομαστε τοσο πολυ για αποτελεσμα,παρουσιαζομαστε κατωτεροι του μετριου.Στο μονο ισως που ευθυνεται ειναι οτι δεν εχει μαθει στους παικτες να βαζουν βολες.Αυτο το παιχνιδι επρεπε να το παρουν οι παικτες και οχι ο κοουτς.Πιστευω οτι την Πεμπτη θα ειναι ενα εντελως διαφορετικο ματς και ελπιζω οτι ο Ολυμπιακος θα παρουσιαστει διαβασμενος και θα καθαρισει απο τωρα την σειρα.
Mamuwalde
επίσης αποκλείω να ξανακάνουμε τόσα μαζεμένα λάθη . ντάξει και η ρεάλ δεν έβαλε τρίποντο χθες αλλά κι εμείς χάναμε την μπάλα μέσα από τα χέρια μας .

καλή άμυνα παίξαμε , άστον ρέγιες και τον μπούλοκ να ρίχνουνε . έτσι έκαναν και στο σεφ. όσο δεν μπαίνουν οι υπόλοιποι στο παιχνίδι θα μας βάλουν 70 πόντους .

η επίθεσή μας έχασε το ματς χθες κι όχι επειδή ο ρέγιες μας έβαλε πολλούς . δηλαδή να μην τα έβαζε κι ο ρέγιες θα έληγε 55-50 το ματς ?
teo7
Ταχετε πει ολα οσα ηθελα να γραψω: Αθλια εμφανιση, ο θεοδόσης έπαιξε 11 λεπτά σε ματς που έπρπε να παιξει 25, η ρεαλ δε νομιζω να σπάσει και τη πέπμπτη τα σίδερα απτο τρίποντο και ο ολυμπιακός αποκλείεται ναναι τοσο αισχρος επιθετικα ακομη κιαν δε παίξει ο βουισιτς (εχουμε κανα νεο γιαυτον?)

Το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν ειδα μια εδρα που ο κοσμος κοιμαται κ ξυπναει για ναφαει γαριδακια οπως λεγαν μερικοι εδω μεσα. Κ φωναζαν και κραζαν και τους διαιτητες πιεζαν και λεγαν και κανα συνθηματακι. (μια χαρα για μπασκετ δλδ)
stefan
QUOTE(teo7 @ Apr 1 2009, 15:35 ) *
Το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν ειδα μια εδρα που ο κοσμος κοιμαται κ ξυπναει για ναφαει γαριδακια οπως λεγαν μερικοι εδω μεσα. Κ φωναζαν και κραζαν και τους διαιτητες πιεζαν και λεγαν και κανα συνθηματακι. (μια χαρα για μπασκετ δλδ)


Δεν ηταν και εκκλησια το γηπεδο ασφαλως.
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν την λες εδρα καμινι
οπως το ΣΕΦ,το ΟΑΚΑ η' την εδρα της Σιενα και της Παρτιζαν.

Ο Ολυμπιακος παραμενει το φαβορι της σειρας.
Απλα χθες,κανοντας πολυ κακο παιχνιδι,
μολις επαιξε λιγο,μπορουσε να παρει και το ματς.
Αυριο πιστευω οτι θα κερδισει.
Δεν νομιζω αυτη η Ρεαλ,να παρει 2 συνεχομενα παιχνιδια απο τον Ολυμπιακο.
pain of salvation
...κατι που μου ηρθε...
σε μια φαση διεκδικησης (αν δεν κανω λαθος),ο Γκριρ σκαμπιλιζει την μπαλα και αυτη παει στο αλλο μισο του γηπεδου...
νομιζω οτι δεν θα ηταν μπρος-πισω αν την επιανε δικος μας μετα...
ξαφνικα,στην ακρη της οθονης,εμφανιζεται ο Μπουρουσης,που βρισκοταν στο μισο γηπεδο που πηγε η μπαλα,πιανοντας την στο αερα και την πεταει στο θεο!!!...

τι σκεφτηκε?

Φανηκε νομιζω και απο εκει ,πως δεν ειχαμε μυαλο για το παιχνιδι...
(Μετά την φάση,έδειξε τον Γιαννακη να απορει...)
chronis
επεσε σε κανενος την αντιληψη το συνθημα σε αψογα ελληνικα των ισπανων;Δεν νομιζω να ακουσα λαθος.Αν το επιασε κανεις ας επιβεβαιωσει.Απλα απο περιεργεια .Οχι τπτ αλλο
kotzito
QUOTE(chronis @ Apr 1 2009, 18:09 ) *
επεσε σε κανενος την αντιληψη το συνθημα σε αψογα ελληνικα των ισπανων;Δεν νομιζω να ακουσα λαθος.Αν το επιασε κανεις ας επιβεβαιωσει.Απλα απο περιεργεια .Οχι τπτ αλλο

Εμενα μου φανηκε οτι τραγουδαγαν στο τελος ''ΠΑΟ ολε,ολε Παο ολε ολε''. tongue.gif Αυτο εννοεις;
chronis
περα απο αυτο,μου φαινεται ακουσα να λενε ......τον.........τον ολυμπιακο.μπορει να ταν ιδεα μου.Παντως και σε καποια εφημεριδα διαβασα οτι τραγουδαγανε συνθηματα σε αψογα ελληνικα.
stefan
QUOTE(chronis @ Apr 1 2009, 22:42 ) *
περα απο αυτο,μου φαινεται ακουσα να λενε ......τον.........τον ολυμπιακο.μπορει να ταν ιδεα μου.Παντως και σε καποια εφημεριδα διαβασα οτι τραγουδαγανε συνθηματα σε αψογα ελληνικα.


Ισχυει αυτο.
Και χθες το ακουσα καποια στιγμη
αλλα και σημερα διαβασα οτι οι Ισπανοι ηταν πληρως ενημερωμενοι για τα συνθηματα
εναντιον του Ολυμπιακου.
j-kidd13
QUOTE(stefan @ Apr 2 2009, 00:02 ) *
Ισχυει αυτο.
Και χθες το ακουσα καποια στιγμη
αλλα και σημερα διαβασα οτι οι Ισπανοι ηταν πληρως ενημερωμενοι για τα συνθηματα
εναντιον του Ολυμπιακου.

Ειναι αδελφοποιημενοι οι συνδεσμοι με του Παναθηναικου γι αυτο.... smiley.gif
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 2 2009, 00:04 ) *
Ειναι αδελφοποιημενοι οι συνδεσμοι με του Παναθηναικου γι αυτο.... smiley.gif


Καλα,αυτο το ξεραμε.
Παντως τους εχουμε κανει καλα "φροντιστηρια'..
Καλοι μαθητες οι Ισπανοι.. rolleyes.gif
spysta
Παντως κακα τα ψεματα το παιχνιδι γινεται πλεον πολυ δυσκολο χωρις τον Κροατη (και να παιξει αποκλειεται να παιξει οπως μπορει)
Δεν λεω οτι δεν μπορουμε να κερδισουμε .. αλλα για να γινει αυτο θα χρειαστει ο Μπουρουσης να βαλει πανω απο 15 ποντους,ο Πριντεζης τουλαχιστον μια 10αρια και λιγο απο Βασιλοπουλο και Ερτσεγκ στο 4 με ενα αθροισμα 10 ποντων και οι δυο μαζι.Να καλυφθουν δηλ οι 12-14 ποντοι που βαζει στανταρ τα τελευταια παιχνιδια ο Νικολα καθως και οι καποιες ασιστς που δινει ..

Πιστευω στη νικη .. αλλα θα πρεπει επιτελους να κοψουν τον Ρεγιες και να περιοριστει ο Μπουλοκ.Θα χρειαστει παιχνιδι αναλογο με αυτο της Βιτορια .. βεβαια και με χειροτερο κερδιζουμε.Το ειδαμε και προχθες αυτο εξαλλου

Θελω να δω τον Τζανιρο να παιζει αναλογη αμυνα με αυτην στον Ρακοσεβιτς .. στον Μπουλοκ.
Και θελω να δω τον Μπουρου να παιζει καλα τον Ρεγιες .. δεν γινετια να κανει παλι παρτυ ο Ισπανος.

Πιστευω θα μετρησει και η κουραση των Ισπανων ..

Προς θεου μην μπουμε παλι κοιμισμενοι .. να μπουμε δυνατα απο το πρωτο λεπτο.Αν τους αφησουμε παλι να παρουνε διαφορα και ψυχολογια τοτε δυσκολα να κανουμε το come back ξανα
stefan
QUOTE(spysta @ Apr 2 2009, 00:42 ) *
Παντως κακα τα ψεματα το παιχνιδι γινεται πλεον πολυ δυσκολο χωρις τον Κροατη (και να παιξει αποκλειεται να παιξει οπως μπορει)


Υπαρχει κατι επισημο για τον Βουισιτς?
j-kidd13
Eινα και το θεμα οτι ειναι και σε φορμα ο Βουισιτς...Θυμιζει τον Βουισιτς που θαυμασαμε στη Μακαμπι.Aυτο κανει μεγαλυτερη την απωλεια του.Και η Ρεαλ δεν εχει και την καλυτερη φροντ λαιν.Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι ο Ολυμπιακος θα χασει και το αυριανο παιχνιδι,αλλα θα κερδισει με διαφορα στο ΣΕΦ.
kesariani 4ever
Εαν και εχτες μας απογοητευσε η θρυλαρα επλιζω αυριο να μας ανεβασει με διπλο στην μαδριτη.Μου φαινεται πως πρεπει παντως να παιζει λιγο περισσοτερο ο Τεοντοσιτς ο οποιος εχθες ηταν παρα πολυ καλος.
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 2 2009, 00:51 ) *
Eινα και το θεμα οτι ειναι και σε φορμα ο Βουισιτς...Θυμιζει τον Βουισιτς που θαυμασαμε στη Μακαμπι.Aυτο κανει μεγαλυτερη την απωλεια του.Και η Ρεαλ δεν εχει και την καλυτερη φροντ λαιν.Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι ο Ολυμπιακος θα χασει και το αυριανο παιχνιδι,αλλα θα κερδισει με διαφορα στο ΣΕΦ.


Δεν νομιζω να χασει αυριο ο Ολυμπιακος.
Το ειπα και πιο πριν.
Δεν μου κανει ικανη αυτη η Ρεαλ,να παρει 2 παιχνιδια απο τον Ολυμπιακο.
Εστω πιστευω και δυσκολα,αν παιξει λιγο καλα ο Ολυμπιακος
θα κερδισει αυριο.
spysta
Ο Βουισιτς ελεγε ο Καβαλιερατος οτι πολυ δυσκολα θα αγωνιστει .. και το βρισκω λογικο γιατι δεν θελουν να παθει καμια υποτροπη και να τον χασουν απο ενδεχομενο 5ο ματς ..
Δεν εκανε και προπονηση σημερα .
Οποτε ας ελπισουμε οι Μπουρουσης,Πριντεζης,Ερτσεγκ,Βουγιουκας(θα παιξει κι αυτος λιγο) και Βασιλοπουλος να φανουν ανταξιοι
apkat
Kριμα για τον Νικολα..Μεγαλο κριμα..Πολυ δυσκολα τα πραγματα πλεον.Ομως πρεπει να παλεψουμε και χωρις αυτον και να παρουμε την νικη.Φυσικα χωρις αυτον δεν θα μας θεωρω φαβορι για το συγκεκριμενο παιχνιδι..

Ελπιζω τακτικα να κατεβει πιο σωστα ο Γιαννακης κυριως στην αμυνα ωστε να μην χαθουν ξανα τοσα ριμπαουντ κατι που θα δωσει ωθηση και για την επιθεση.Βεβαια και η ρεαλ δυσκολα θα ειναι ξανα τοσο αστοχη αλλα οπως και να εχει μπορουμε να αντεξουμε να ξαναδεχτουμε τοσους ποντους ισως και λιγους παραπανω.Το θεμα ειναι να βαλουμε πολλους παραπανω.Και αυτο ξεκινα απο την αμυνα, τον ελεγχο των ριμπαουντ και των λαθων που στοιχισαν, την μερα του Θοδωρη αλλα και των σουτερ αλλα και το πως θα καταφερουμε να παρουμε στην ρακετα τους 20π που προσφερει ο Βουισιτς(δικοι του ποντοι και ασιστ) απο τους υπολοιπους..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 2 2009, 00:04 ) *
Ειναι αδελφοποιημενοι οι συνδεσμοι με του Παναθηναικου γι αυτο.... smiley.gif

Οι 2οι των 2 χωρων ειναι αδελφια tongue.gif


Τωρα φαινεται το λαθος που εγινε με την τιμωρια του Σοφοκλη.
Δεν θα μπορουσε καν να μπει στην ρακετα ο Ρεγιες.
Andrew19
Χωρίς τον Vujcic ο Ολυμπιακός είναι σαν να παίζει χωρίς σέντερ.
Αν δεν παίξει δεν δίνω στον Ολυμπιακό ούτε 10% πιθανότητες να κερδίσει σήμερα.
rankin
Η απουσία του "Air-Νικόλα" είναι σημαντική, όμως μια καλή ομάδα οφείλει πάντα να βρίσκει το δρόμο της, όποιος παίχτης της και αν απουσιάζει..
Σημαντικό σήμερα θα είναι το καθαρό μυαλό (as allways) και ο περιορισμός των Μπούλοκ-Ρέγες. Έχω την αίσθηση πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να βγάλει εκτός ρυθμού αυτούς τους 2, η Ρεαλ θα παραδώσει το πνεύμα της.. Ίσως να πρέπει να επιστρατευτεί για κάποιο χρονικό διάστημα και ο Πελεκάνος πάνω στον αμερικάνο.. Όσον αφορά τον Ρέγιες, στα 3 ως τώρα παιχνίδια, δεν έχουμε βρει ακόμα κανένα αντίδοτο. Πρόκειται για έναν ψηλό αφενός με εκτόπισμα και δύναμη και αφετέρου με πολύ καλή τεχνική, συνεπώς θα πρέπει να βρεθεί κάποιος μηχανισμός που θα τον περιορίσει προτού αρχίσει την προσπάθεια του και την κίνηση προς το καλάθι.
LFO
QUOTE(chronis @ Apr 1 2009, 18:09 ) *
επεσε σε κανενος την αντιληψη το συνθημα σε αψογα ελληνικα των ισπανων;Δεν νομιζω να ακουσα λαθος.Αν το επιασε κανεις ας επιβεβαιωσει.Απλα απο περιεργεια .Οχι τπτ αλλο


δεν ακουσα τιποτα αλλά αν κρινω απο 2-3 άτομα με τριφυλλοφορα κασκολ στην κερκιδα των φανατικων....μαλλον ειχαν ενισχυσεις....
chronis
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 2 2009, 03:56 ) *
Οι 2οι των 2 χωρων ειναι αδελφια tongue.gif


Τωρα φαινεται το λαθος που εγινε με την τιμωρια του Σοφοκλη.
Δεν θα μπορουσε καν να μπει στην ρακετα ο Ρεγιες.

και εγω πιστευω,οτι αφου εχεις ανεχτει ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ εδω και 3 χρονια απο τον συγκεκριμενο παιχτη,τουλαχιστον στο πιο κρισιμο σημειο της σεζον ισως θα επρεπε να γινουν λιγο και τα τραβα ματια.Και απο το καλοκαιρι παιρνεις τις αποφασεις σου
LFO
QUOTE(Andrew19 @ Apr 2 2009, 06:39 ) *
Χωρίς τον Vujcic ο Ολυμπιακός είναι σαν να παίζει χωρίς σέντερ.
Αν δεν παίξει δεν δίνω στον Ολυμπιακό ούτε 10% πιθανότητες να κερδίσει σήμερα.


καλά, το ούτε 10% που δίνεις είναι υπερβολικα μικρο....βάλε κατι παραπάνω...

Βέβαια μπορει να μην παιξει οπως δεν έπαιξε ο Λαβρινοβιτς στην Αθήνα....

αλλά ο γιαννακης μαλλον δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του
122001
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 2 2009, 02:56 ) *
Τωρα φαινεται το λαθος που εγινε με την τιμωρια του Σοφοκλη.
Δεν θα μπορουσε καν να μπει στην ρακετα ο Ρεγιες.


Καλά, 3 φάουλ σε πέντε λεπτά θα του έπαιρνε ο Ισπανός. Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι για τέτοια παιχνίδια με υψηλό τέμπο.
rankin
QUOTE(chronis @ Apr 2 2009, 09:20 ) *
και εγω πιστευω,οτι αφου εχεις ανεχτει ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ εδω και 3 χρονια απο τον συγκεκριμενο παιχτη,τουλαχιστον στο πιο κρισιμο σημειο της σεζον ισως θα επρεπε να γινουν λιγο και τα τραβα ματια.Και απο το καλοκαιρι παιρνεις τις αποφασεις σου

Εγώ θα έλεγα το αντίθετο! Με το να κάνεις τα στραβά μάτια όποτε "έχεις ανάγκη" έναν παίχτη, ουσιαστικά οδηγείς την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια για την πειθαρχία της.
Εκτός του ότι η πιθανότητα να βοηθήσει ο Σοφοκλής αυτή τη στιγμή την ομάδα ισοδυναμεί με την πιθανότητα να απογειώσω εγώ δορυφόρο από την αυλή του σπιτιού μου, τα "στραβά μάτια" θα έδιναν στους πάντες, εντός και εκτός της ομάδος, την εικόνα κωλοχανείου στο οποίο κάνεις ότι γουστάρεις και στα δύσκολα σε συγχωρούν..
Προσωπικά θεωρώ πως συγχώρεση χωράει μόνο ο Λεμπρόν, ο Κόμπε και οι παίχτες του αντίστοιχου βεληνεκούς. Μην επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Δεν προκύπτει όμως από πουθενά ότι ο Σοφοκλής είναι πάνω από την ομάδα. Δεν έχει προσφέρει παρά ελάχιστα ως σήμερα και δεν με κάνει να πιστεύω ότι θα προσφέρει και στο μέλλον.. Αν υπάρχει κάτι επικίνδυνο αυτή τη στιγμή για την ομάδα, αυτό θα είναι να δώσουν συγχωροχάρτι στον Σοφοκλή και να τον περιμένουμε ως μεσσία! Τέτοια λάθη θέτουν σε κίνδυνο τη συνοχή και την ψυχολογία μιας ομάδας και μπορούν να αποβούν μοιραία..
LFO
Είναι εντυπωσιακο πως ο Σχορτιανιτης έχει καταφέρει σαν μπασκεμπολιστας όσα έχει καταφέρει και ο Βούισιτς και σίγουρα πολλα περισσότερα απο όσα έχουν καταφέρει ο Μπουρούσης με τον Πριντεζη.....και μαλιστα σε λιγοτερο χρονο.....

Βέβαια η λεπτομερεια οτι ο Σοφο τα εχει καταφέρει στο μιλητο ενω οι υπόλοιποι στο γήπεδο μαλλον πρεπει να μας αφηνει αδιαφορους....
panagiotisTheDream
Σημαντική απώλεια ο Νίκολα σήμερα σίγουρα. Πρέπει να μπούμε δυνατά απ' την αρχή όπως είπε κι ο Πρίντεζης χωρίς να τους δώσουμε αέρα. Αν και πάλι ξεφύγουν στην αρχή, τα πράγματα θα είναι δύσκολα....θα έχουν φουλ ψυχολογία...
Λογικά θα ξεκινήσουμε με Μπουρού και Πρίντεζη, οι οποίοι πρέπει να προσέξουν τα φάουλ τους απόψε, δεδομένου πως θα έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Ας ελπίσουμε να μπει στη δωδεκάδα ο Πελε και να πάρει χρόνο πάνω στον Μπούλοκ...
Ο Τεό δε νομίζω να ξανακάνει τέτοιο ματς, όσο κι αν λείπει ο Βούιτσιτς...
Α, και περιμένουμε καλό ματς από Τζανίρο επιτέλους......

Άντε και με τη νίκη σήμερα....
και για να μην ξεχνιόμαστε........NOVASPORTS 1 wav.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif
saou
Παίξει δεν παίξει ο Βούισιτς, σήμερα πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε και το ταλέντο και τους παίκτες και ότι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Σπουδαίος ο Κροάτης αλλά η ομάδα έχει και άλλους παίκτες με προσωπικότητα και μπορεί να τα καταφέρει. Και σίγουρα έστω και χωρίς αυτόν η ποιότητά μας ως ομάδα είναι υψηλότερη των Ισπανών. Απλά τελευταία το παιχνίδι μας είχε βασιστεί υπερβολικά πάνω στις εμπνεύσεις του ψηλού και σήμερα πρέπει να βρεθούν και άλλοι άξονες γύρω από τους οποίους θα πάρει στροφές η ομάδα. Είναι επίσης η ώρα και για κάποια 'φαντάσματα' να κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά (Χαλπερίν,Πάργκο)

Στα κλειδιά του σημερινού:

-Ο περιορισμός των επιθετικών ριμπάουντ. Οκ, η Ρεάλ είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα σε αυτό και σίγουρα θα τσιμπήσουν κάποιες μπάλες καθώς μπορεί η πλειοψηφία των ψηλών της να είναι κριάρια αλλά έχουν καλά κορμιά. Αλλά δε γίνεται να επαναληφθεί το προχθεσινό χάλι. Κλειδί, πέρα από την ομαδική δουλειά, η παρουσία του Μπουρούση για πολλή ώρα στο παρκέ, καθοριστικές και οι βοήθειες που θα δώσουν παίκτες όπως ο Τσίλντρες.

-Σε ότι αφορά τους κατά γενική αποδοχή παίκτες βαρόμετρα της Ρεάλ, Μπούλοκ-Ρέγιες, νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε στον Αμερικάνο για τον οποίο και παίκτες έχουμε να ρίξουμε πάνω του αλλά και περισσότερη ώθηση δίνει με το παιχνίδι του στους υπόλοιπους. Αρκεί να μην του δώσουμε πάλι την ευκαιρία με τις αλλεπάλληλες αλλαγές να παίζει με αντίπαλο τον Πρίντεζη στην περιφέρεια. Αναμένεται σκυταλοδρομία μεταξύ Πάργκο-Παπαλουκά-Βασιλό (μήπως και Τσίλντρες όπως πρότεινε ο Κατσικάρης στην ΤV προχθές?) Για τον ψηλό τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά, ο Μπουρού θα πέσει πάνω του και ελπίζεις να μη φορτωθεί με φάουλ. Αν και προσωπικά δεν τον φοβάμαι τόσο το Ρέγιες αρκεί να καταφέρεις να τον κρατήσεις μακριά από τα επιθετικά ριμπάουντ τα οποία πραγματικά σε πονάνε.
chronis
παιδια, δεν ειπα οτι σηκωνει συγχωρεση λογω της μεχρι τωρα συμπεριφορας του και προσφορας του.Εννοουσα απλα οτι ετσι οπως ειναι τωρα η κατασταση,με δυο μηνες-ολη η χρονια-μπροστα μας ,ισως θα επρεπε να ειναι ολοι ετοιμοι να δωσουν το παρον για καθε ενδεχομενο,στο βαθμο που ο καθενας ειναι σε θεση να προσφερει.Και απο το καλοκαιρι να γινει οτι ειναι να γινει,γιατι καταντησε και κουραστικο να ασχολουμαστε συνεχεια και συνεχεια με το ιδιο θεμα.ΤΕΣΠΑ συζητηση κανουμε και πιθανως να κανω εγω λαθος.Φιλε LFO δεν νομιζω να ειπα κατι τετοιο,και ουτε το συμμεριζομαι.Ετσι οπως το θετεις,και ο Παργκο,στο μιλητο εχει προσφερει περισσοτερα απο τον σερβο,αν και προσωπικα τον γουσταρω πολυ σαν παιχτη και σιγουρα σκαλες ανωτερο- τουλαχιστον προς το παρον- απο τον Τεοντοσιτς. wink.gif
LFO
QUOTE(chronis @ Apr 2 2009, 12:09 ) *
παιδια, δεν ειπα οτι σηκωνει συγχωρεση λογω της μεχρι τωρα συμπεριφορας του και προσφορας του.Εννοουσα απλα οτι ετσι οπως ειναι τωρα η κατασταση,με δυο μηνες-ολη η χρονια-μπροστα μας ,ισως θα επρεπε να ειναι ολοι ετοιμοι να δωσουν το παρον για καθε ενδεχομενο,στο βαθμο που ο καθενας ειναι σε θεση να προσφερει.Και απο το καλοκαιρι να γινει οτι ειναι να γινει,γιατι καταντησε και κουραστικο να ασχολουμαστε συνεχεια και συνεχεια με το ιδιο θεμα.ΤΕΣΠΑ συζητηση κανουμε και πιθανως να κανω εγω λαθος.Φιλε LFO δεν νομιζω να ειπα κατι τετοιο,και ουτε το συμμεριζομαι.Ετσι οπως το θετεις,και ο Παργκο,στο μιλητο εχει προσφερει περισσοτερα απο τον σερβο,αν και προσωπικα τον γουσταρω πολυ σαν παιχτη και σιγουρα σκαλες ανωτερο- τουλαχιστον προς το παρον- απο τον Τεοντοσιτς. wink.gif


Δεν είπα οτι ειπες κατι τέτοιο, δικια μου αποψη ειναι peace.gif

Ο πάργκο όμως δεν ειναι χρονια στην ομάδα και αν ειχε κανει το 1/4 απο αυτα που έχει κανει ο σοφο θα ειχε παρει ποδι καιρο τωρα. Εδω ο Q έφυγε για ενα τσιγάρο. Ο Σοφο όμως συνεχιζει τα ίδια....και έχει χάσει ευκαιριες στην καριέρα του περισσοτερες απο τις ευκαιριες που έχει χάσει ο Αλεξανδρης στο ποδοσφαιρο!!! και ο αλεκος έχει χασει πολλες.....
chronis
QUOTE(LFO @ Apr 2 2009, 12:29 ) *
Δεν είπα οτι ειπες κατι τέτοιο, δικια μου αποψη ειναι peace.gif

Ο πάργκο όμως δεν ειναι χρονια στην ομάδα και αν ειχε κανει το 1/4 απο αυτα που έχει κανει ο σοφο θα ειχε παρει ποδι καιρο τωρα. Εδω ο Q έφυγε για ενα τσιγάρο. Ο Σοφο όμως συνεχιζει τα ίδια....και έχει χάσει ευκαιριες στην καριέρα του περισσοτερες απο τις ευκαιριες που έχει χάσει ο Αλεξανδρης στο ποδοσφαιρο!!! και ο αλεκος έχει χασει πολλες.....

ααα...Λιγα για τον Αλεκο 77.gif 77.gif .Ενταξει μωρε κουβεντα να γινεται.Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι το Θεμα Σοφοκλη,ξεφυγε απο τα ορια της κουρασης και κινειται σε αυτα της γραφικοτητας πλεον.Παντως πιστευω να καταλαβες με ποιο σκεπτικο το λεω αυτο που λεω.
rankin
QUOTE(chronis @ Apr 2 2009, 12:37 ) *
ααα...Λιγα για τον Αλεκο 77.gif 77.gif .Ενταξει μωρε κουβεντα να γινεται.Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι το Θεμα Σοφοκλη,ξεφυγε απο τα ορια της κουρασης και κινειται σε αυτα της γραφικοτητας πλεον.Παντως πιστευω να καταλαβες με ποιο σκεπτικο το λεω αυτο που λεω.

Καταλάβαμε τι θες να πεις και θα μπορούσε να ήταν και σωστή άποψη αν μιλούσαμε για κάποια άλλη περίπτωση..
Εδώ όμως έχουμε μια κλασική περίπτωση "σας έχω γραμμένους όλους", που σε περίπτωση συγχώρεσης θα χαλούσε το κλίμα στην ομάδα.. Θυμάστε πέρσι τον Τζάκσον που το έπαιζε αρχηγός στα αποδυτήρια και χαλούσε το κλίμα; του δώσαν τα παπούτσια στο χέρι και δεν μας έλειψε και καθόλου σε τελική ανάλυση!
Όσον αφορά του Γουντς, που αναφέρθηκε προηγουμένως, ήταν από τους πλέον αγαπητούς στα αποδυτήρια και αυτός ήταν και ένας λόγος που ήθελαν να τον κρατήσουν στην ομάδα. Το θέμα με το τσιγάρο δεν ήταν ζήτημα "ηθικής" από πλευράς ολυμπιακού, ήταν περισσότερο ζήτημα ουσίας, γιατί μια φορά πιάστηκε, αλλά μεταξύ μας, συνέχεια στόουντ ήταν ο"Q" και αυτό ήταν με έναν τρόπο αντιεπαγγελματικό για το μέγεθος και τις υποχρεώσεις της ομάδας. O Q είναι παλικάρι από τα λίγα, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του επαγγελματικού μπάσκετ, πολύ απλά γιατί είναι easy-goin τύπος και ο επαγγελματισμός δεν είναι easy-goin...

Ο Σόφο όμως πλέον δεν κατηγορείται για τα κιλά του (αντιεπαγγελματική συμπεριφορά "τύπου Woods") αλλά για βεντετισμό (κακή συμπεριφορά "τύπου Jackson") .. Αλήθεια, με πόσους συμπαίκτες του κάνει παρέα, έστω και σε τυπικό επίπεδο;; Μήπως έχει συμπεριφορά όπως κάποτε στην εθνική του Μανουσέλη; ("φεύγω από την προπόνηση γιατί δεν έχω αντίπαλο")
Διότι, αν έχουν έτσι τα πράγματα, τότε ο μόνος λόγος για να τον διατηρήσουμε στο ρόστερ μας είναι να μπαίνει μέσα και να σαρώνει, όχι να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, να κάνει βήματα, επιθετικά φάουλ , να χάνει 4 βολές και να βάζει και 3 καλάθια ...
Ο Σόφο έχει εξελιχθεί σε κάτι ανάλογο του Ματσας.. Θεωρώντας ότι μπορεί να αποδώσει καλά στο μέλλον, δεν παίρνεις παίχτη στη θέση του, και στο τέλος φωνάζουμε για ελλείψεις στο ρόστερ... τελικά έφυγε ο Μάτσας και έστρωσε η περιφέρεια μας...
Τώρα -καθόλου τυχαία- έχουμε τρύπα στα σέντερ και την λύση για το καλοκαίρι την γνωρίζουμε όλοι μας..

**Μην ξεχνάμε πως και ο Ματσας ακόμα έχει συμβόλαιο εν ισχύ!!! Μήπως να τον επαναφέρουμε να μας λυτρώσει;; 68.gif
a bullet for your head
QUOTE(122001 @ Apr 2 2009, 09:48 ) *
Καλά, 3 φάουλ σε πέντε λεπτά θα του έπαιρνε ο Ισπανός. Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι για τέτοια παιχνίδια με υψηλό τέμπο.

Σε γενικες γραμμες ο ΟΣΦΠ εχει κατορθωσει να κοντρολαρει τον ρυθμο κ πηγαινει το σκορ περιπου στους 75 ποντους.
Ο Σοφο δεν αποκλειεται οχι 3 αλλα κ 4 κ 5 φαουλ να εκανε..
Το ζητημα πιστευω οτι ειναι,το οτι θα κατορθωνε επισης να παρει και αυτος 5-7 φαουλ απ την αντιπαλη φροντ-λαιν(κυριως απο Ρεγιες,Βαν Ντε Σπιγγελ)..
Οποτε σαν ''αναλωσιμος'',θα προσεφερε στην φθορα των αντιπαλων ψηλων..
Consultant
Oλα αυτα που λετε για τον Σχορτσανιτη ωραια ειναι και σωστα..

Δεν μας ειπατε για την τεραστια πατατα της τιμωριας του ομως..Γιατι να τιμωρηθει ενα μηνα και οχι 15 μερες..Τωρα πληρωνουμε αυτη τη πατατα..Και καλα να μην παιξει ο Νικολα σημερα,αν δεν παιξει (και) τη Τριτη μετα να βγει αυτος που πηρε αυτη την αποφαση να μας πει το σκεπτικο του..
a bullet for your head
QUOTE(Consultant @ Apr 2 2009, 13:43 ) *
Oλα αυτα που λετε για τον Σχορτσανιτη ωραια ειναι και σωστα..

Δεν μας ειπατε για την τεραστια πατατα της τιμωριας του ομως..Γιατι να τιμωρηθει ενα μηνα και οχι 15 μερες..Τωρα πληρωνουμε αυτη τη πατατα..Και καλα να μην παιξει ο Νικολα σημερα,αν δεν παιξει (και) τη Τριτη μετα να βγει αυτος που πηρε αυτη την αποφαση να μας πει το σκεπτικο του..

Αν δεν κανω λαθος δε,χρονικα, η τιμωρια του Σοφο,συνεπεσε με την ανακαμψη της καταστασης του ταλαιπωρημενου ποδιου του Μπουρουση.. 65.gif
Θα συμφωνησω οτι θα επρεπε να τιμωρηθει για ενα μικροτερο χρονικο διαστημα,προκειμενου κ ο ''εσωτερικος κανονισμος'',να εχει μια ισχυ κ αξια,κ ο Σοφο ''σωφρονισμενος'' πλεον,να ειναι ετοιμοπολεμος για τα κρισιμοτερα παιχνιδια..
Θεωρω,οτι κανεις δεν ''περισσευει'' σε τετοιες κρισιμες αγωνιστικες συγκυριες..
Η διαχειριση της περιπτωσης του,δεν ηταν κ η καλυτερη δυνατη,στη δεδομενη στιγμη που αναφερομαστε..
benchwarmer
Λιγοτερο απο ενα μηνα διακοπη συμβολαιου δεν πρεπει να εχει γινει ποτε (και δεν ξερω αν γινεται). Και αν ψαξετε στα ρεπορταζ οταν εγινε η διακοπη, πολλα λενε "στα μαλακα επεσε ο Σοφο" κλπ..
Αν μπορουσε να βοηθησει ο Σοφο σε αυτα τα ματς? Ναι, μπορουσε. Αλλα και ολη την υπολοιπη χρονια μπορουσε να βοηθησει, και δεν το εκανε.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(panagiotisTheDream @ Apr 2 2009, 11:57 ) *
Σημαντική απώλεια ο Νίκολα σήμερα σίγουρα. Πρέπει να μπούμε δυνατά απ' την αρχή όπως είπε κι ο Πρίντεζης χωρίς να τους δώσουμε αέρα. Αν και πάλι ξεφύγουν στην αρχή, τα πράγματα θα είναι δύσκολα....θα έχουν φουλ ψυχολογία...
Λογικά θα ξεκινήσουμε με Μπουρού και Πρίντεζη, οι οποίοι πρέπει να προσέξουν τα φάουλ τους απόψε, δεδομένου πως θα έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Ας ελπίσουμε να μπει στη δωδεκάδα ο Πελε και να πάρει χρόνο πάνω στον Μπούλοκ...
Ο Τεό δε νομίζω να ξανακάνει τέτοιο ματς, όσο κι αν λείπει ο Βούιτσιτς...
Α, και περιμένουμε καλό ματς από Τζανίρο επιτέλους......

Άντε και με τη νίκη σήμερα....
και για να μην ξεχνιόμαστε........NOVASPORTS 1 wav.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif

Απο τον Τζανιρο να μην περιμενεις τιποτα.
Με 5-6 λεπτα το πολυ που παιζει, δεν προκειται να προσφερει στην ομαδα.

Οσο για τον Σοφοκλη, το ξυλο μονο που θα ετρωγε ο Ρεγιες και στις 2 μεριες,
θα εφτανε.
PAKMAN
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 2 2009, 03:56 ) *
Οι 2οι των 2 χωρων ειναι αδελφια tongue.gif


ΡΕΑL MADRID (70 ΤΙΤΛΟΙ)
Trophy Case

Euroleague
1964, 1965, 1967, 1968, 1974, 1978, 1980. 1995
ULEB Cup
2007
Korac Cup
1988
Saporta Cup
1983-84, 1988-89, 1991-92, 1996-97
Spanish National League
1956-57, 1957-58, 1959-60, 1960-61, 1961-62, 1962-63, 1963-64, 1964-65, 1965-66, 1967-68, 1968-69, 1969-70, 1970-71, 1971-72, 1972-73, 1973-74, 1974-75, 1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1981-82, 1983-84, 1984-85, 1985-86, 1992-93, 1993-94, 1999-00, 2004-05, 2006-07
Spanish National Cup
1951, 1952, 1954, 1956, 1957, 1960, 1961, 1962, 1965, 1966, 1967, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1985, 1986, 1989, 1993
SuperCup
1985
Intercontinental Cup
1976, 1977, 1978

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (46 ΤΙΤΛΟΙ)
Trophy Case

Euroleague
1996, 2000, 2002, 2007
Intercontinental Cup
1996
Greek National League
1945-46, 1946-47, 1949-50, 1950-51, 1953-54, 1960-61, 1961-62, 1966-67, 1968-69, 1970-71, 1971-72, 1972-73, 1973-74, 1974-75, 1976-77, 1979-80, 1980-81, 1981-82, 1983-84, 1997-98, 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08
Greek National Cup
1979, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009


ΠΑΝΤΩΣ ΛΥΚΕ μου αρέσει η οπτική σου γωνία smiley.gif smiley.gif
Consultant
QUOTE(benchwarmer @ Apr 2 2009, 13:06 ) *
Λιγοτερο απο ενα μηνα διακοπη συμβολαιου δεν πρεπει να εχει γινει ποτε (και δεν ξερω αν γινεται). Και αν ψαξετε στα ρεπορταζ οταν εγινε η διακοπη, πολλα λενε "στα μαλακα επεσε ο Σοφο" κλπ..
Αν μπορουσε να βοηθησει ο Σοφο σε αυτα τα ματς? Ναι, μπορουσε. Αλλα και ολη την υπολοιπη χρονια μπορουσε να βοηθησει, και δεν το εκανε.


Ποιος καθοριζει τη χρονικη διαρκεια της τιμωριας;Υπαρχει καποια ευρωπαικη επιτροπη που δεν γνωριζουμε και γνωριζεις εσυ;Δεν νομιζω παντως..Το ''επεσε στα μαλακα'' το ειπαν τα site που ειχαν οδηγιες απο τον Ολυμπιακο..Προπαγανδα..

Η τιμωρια επρεπε να ειναι το πολυ 1 βδομαδα..Ο πραγματικος λογος του 1 μηνα ειναι οτι ο Γιαννακης σκεφτεται τα δικα του..Οτι και να σκεφτηκε παντως, εκανε τεραστια κουταμαρα.

Δηλαδη στο ματς με τη Μαλαγα εκτος δεν βοηθησε?Και σε καθε περιπτωση τι σχεση εχει ποσο εχει προσφερει μεχρι στιγμης,με το οτι δεν εχουμε ψηλο να παιξουμε????Και βρισκομαστε 1 βημα πριν το final-4...Αν αυτο δεν ειναι η μεγαλυτερη αποφαση-πατατα της δεκαετιας ποια ειναι???

Κριμα,δεν περιμενα ο Αγγελοπουλος να το αφησει να περασει αυτο..Εκτεθηκαν ολοι μαζι,αυτη η ανεση,τιμωρω τον ψηλο της ομαδας στα πιο κρισιμα παιχνιδια γιατι διαμαρτυρηθηκε για το χρονο συμμετοχης ειναι μια νεα μορφη νεοπλουτισμου...Εκτος απο τον νεοπλουτισμο τον οικονομικο,περασαμε σε νεο επιπεδο,στον νεοπλουτισμο του ροστερ..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(PAKMAN @ Apr 2 2009, 14:48 ) *
ΡΕΑL MADRID (70 ΤΙΤΛΟΙ)
Trophy Case

Euroleague
1964, 1965, 1967, 1968, 1974, 1978, 1980. 1995
ULEB Cup
2007
Korac Cup
1988
Saporta Cup
1983-84, 1988-89, 1991-92, 1996-97
Spanish National League
1956-57, 1957-58, 1959-60, 1960-61, 1961-62, 1962-63, 1963-64, 1964-65, 1965-66, 1967-68, 1968-69, 1969-70, 1970-71, 1971-72, 1972-73, 1973-74, 1974-75, 1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1981-82, 1983-84, 1984-85, 1985-86, 1992-93, 1993-94, 1999-00, 2004-05, 2006-07
Spanish National Cup
1951, 1952, 1954, 1956, 1957, 1960, 1961, 1962, 1965, 1966, 1967, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1985, 1986, 1989, 1993
SuperCup
1985
Intercontinental Cup
1976, 1977, 1978

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (46 ΤΙΤΛΟΙ)
Trophy Case

Euroleague
1996, 2000, 2002, 2007
Intercontinental Cup
1996
Greek National League
1945-46, 1946-47, 1949-50, 1950-51, 1953-54, 1960-61, 1961-62, 1966-67, 1968-69, 1970-71, 1971-72, 1972-73, 1973-74, 1974-75, 1976-77, 1979-80, 1980-81, 1981-82, 1983-84, 1997-98, 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08
Greek National Cup
1979, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009


ΠΑΝΤΩΣ ΛΥΚΕ μου αρέσει η οπτική σου γωνία smiley.gif smiley.gif

Φρεσκα κουλουρια πουλαει ο κουλουρας
και δεν αναφερομουν μονο στο μπασκετ, αλλα και στα 2 αθληματα.

Αν ο καθε παιχτης τρωει τιμωρια αναλογα με το τι προσφερει,
τοτε ο Τσιλιμπεργκερ θα επρεπε να τιμωρηθει με καμια 20αρια χρονια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.