Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαρούσι - Πανιώνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Vas
Ελπίζω να προλάβουν να παίξουν Μιλισαλιεβιτς-Χαραλαμπίδης ή έστω ένας από αυτούς!!

Αν δεν παίξουν τότε τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα αφού δεν έχουμε άλλο Play maker εκτός του μικρού του Παπαντωνίου... blink.gif

Την μπάλα θα την κατεβάζουν Κογιαντίνοβιτς-Μπουντούρης με βοήθειες από Μπάκιτς.

και ο Στίβενσον να βάλει κανα τριποντάκι!!

Ελπίζω να γεμίσει το κλειστό παρόλο το εργάσιμο την ημέρας...

Πάμε να ολοκληρώσουμε το όνειρο!! icon_drunk.gif
mono maroussi
QUOTE(Vas @ May 25 2008, 21:12 ) *
Ελπίζω να προλάβουν να παίξουν Μιλισαλιεβιτς-Χαραλαμπίδης ή έστω ένας από αυτούς!!

Αν δεν παίξουν τότε τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα αφού δεν έχουμε άλλο Play maker εκτός του μικρού του Παπαντωνίου... blink.gif

Την μπάλα θα την κατεβάζουν Κογιαντίνοβιτς-Μπουντούρης με βοήθειες από Μπάκιτς.

και ο Στίβενσον να βάλει κανα τριποντάκι!!

Ελπίζω να γεμίσει το κλειστό παρόλο το εργάσιμο την ημέρας...

Πάμε να ολοκληρώσουμε το όνειρο!! icon_drunk.gif

o Mili tha paiksei pisteyw..Opws pisteuw oti tha gemisei kai to kleisto kai tha nai kauti edra..(sorry gia ta greeklish kati epathe to pc)
penetration
ο μιλισαβλιεβιτς εχει πολλες πιθανοτητες να παιξει, ο χαραλαμπιδης πολυ δυσκολο εως απιθανο για τριτη.
ασχετα με τη νικη του σαββατου το ματς ειναι πολυ δυσκολο αν και φανηκε καθαρα οτι ο πανιωνιος στερειται τελειως ψυχολογιας και οχι λυσεων στη ζωνη . μονο ενα πολυ κακο μαρουσι μπορει να αναστησει το πανιωνιο. προσοχη θελει.
Vas
A ΡΕ ΜΑΡΟΥΣΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΤΣΣΚΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ smiley.gif icon_drunk.gif
mono maroussi
αρρρρρρρρρωωωωωωωωωωωωωωωωωστιαααααααααα
ααααααα icon_drunk.gif
HOULIGAN76
Aκόμη και όταν κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 10 πόντους δεν υπήρχε η αμφιβολία οτι το ματς θα άλλαζε μορφή.

Σούπερ ο Μελι΄αλλά πλήρη αποθέωση για τον Σούλη Μαρκόπουλο.Μεγάλη αξία σαν κόουτς.Μπροστά του ο καημένος ο Μαρκοβιτς,που δεν είναι χειρότερος του Παβίσεβιτς{του περσινού},έδειχνε λίγος.Ο μέγιστος κόουτς που κάθεται στο πάγκο της Μαρουσάρας την μετάτρεψε σε μια πραγνατικά τέλεια καλοκουρδιασμένη μηχανή.Αξιος.

Και κρίμα που δε παίζουμε στους τελικούς.Γμτ μου!!
Vas
Την γλίτωσε ο ΠΑΟ... Α ρε άτιμη μπάλα!!

Αλλη μια νίκη και το όνειρο θα πραγματοποιηθεί!!

Αν και θα θελα να το τελειώσουμε στον Αγ. Θωμά , ας πάρουμε την νίκη την Πέμπτη γιατί θα σκάσουμε!

Hooligan θα κατέβεις στο ελληνικό? ΔΕν πρέπει να χάσεις την φιέστα. Και εγώ δουλεύω αλλά θα πάω κατευθείαν...

Πάμε να τρελάνουμε κόσμο!

Προσοχή στις εκφράσεις, μεταξύ των άλλων ολυμπιακός βάζελος κλπ, τα 'χουμε πει πολλάκις.
HOULIGAN76
QUOTE(Vas @ May 27 2008, 22:19 ) *
Την γλίτωσε ο ΠΑΟ... Α ρε άτιμη μπάλα!!

Hooligan θα κατέβεις στο ελληνικό? ΔΕν πρέπει να χάσεις την φιέστα. Και εγώ δουλεύω αλλά θα πάω κατευθείαν...

Αμα γινότανε Σάββατο εγώ θα ήμουν ΣΙΓΟΥΡΑ στο Ελληνικό.Αλλά....
Τελευταία στιγμή έφτασα σήμερα γμτ μου.Αλλά το φχαρηστήθηκα.
Καλύτερα να σκουπίσουμε πάντως τον Πανιώνιο,{άμα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα νικήσουμε}ώστε να μην έρθουν εδώ για αποστολή αυτοκτονίας.Θα ήταν κρίμα να διασυρθούν στον Αγιο Θωμά. 19.gif

Ας ετοιμαστούμε για ευρωλίγκα,παίδες!!!!!!
Μαρουσάραααααααααα!
υ.γ.1 3-1 θα νικάγαμε τον παο ρε γμτ μου.
zigolo7
Ένας αγώνας έμεινε............
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.