pointguard
May 15 2008, 01:57
AA kai ena bravo ston pisto filo ths omadas greer pou akolouthise thn apostolh apo thn prohgoumenh hmera kai mas xeirokrothse mesa sthn kauth edra tou keravnou!
Πιστευω λοιπον οτι δεν ανεβαινουν οι καλυτεροι. Κατα τη προσωπικη μου αποψη δεν υπαρχει ομαδα Λαγκαδας για Α2. Δεν ειναι σε καμμια περιπτωση καλυτερη ομαδα απο τον Αμυντα και βεβαια ειναι πολυ χειροτερη απο εμας. Για μενα, αν δεν βαλω εμας, πιστευω οτι επρεπε να ανεβει ο Αμυντας. Καλυτερη ομαδα απο αυτες που ειδα 2 φορες. Τωρα για τον ΚΑΟΔ τον ειδα 1 φορα και δεν μπορω να κρινω οπως κανουν καποιοι αλλοι...
Υ.Γ. Παρολαυτα ειναι μαγκια των παιδιων του Λαγκαδα που καταφεραν το απιστευτο κατα τη προσωπικη μου αποψη.
Τωρα οσο αφορα το κεφαλαιο ΝΗΑΡ. Καταρχας δεν αμφισβητω το οτι ανεβηκε δικαια. Κατα δευτερον δεν νομιζω οτι ειναι τα πραγματα οπως τα λετε για τη διαφορα δυναμικοτητας και οτι ειναι αυτη και μετα το χαος. Αποδειχτηκε αλλωστε και στο 2ο γυρο. Απλως η ΝΗΑΡ δεν εκανε ηττες αυτοκτονιες που καναμε ολοι μεσα στη σαιζον. Οτι καναμε ολοι εκανε. Πολλες ηττες χωρις ομως να χασει τα παιχνιδια που ηταν φαβορι. Οπως για παραδειγμα εμεις με Γουμεννισσα(εκτος), Φλογα και Αμυντα(εντος), οπως η Δραμα με την ηττα απο το Δουκα(εντος), οπως ο Αμυντας με Γουμενισσα εκτος και Κομοτηνη και Φλογα εντος και η Καλλιθεα αποδειχτηκε λιγη στα ντερμπυ. Τα ιδια πανω κατω ισχυουν και για Αιγιο και Φλογα.
Συμπερασμα: Η ΝΗΑΡ δεν ηταν τοσο τραινο οσο λετε και οτι καποιες ομαδες ισως αξιζαν κατι παραπανω απο αυτο που τελικα πηραν.
odysseas 1998
May 15 2008, 11:27
Ήταν εύκολη άνοδος για τη Νήαρ γιατί από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν πρώτη.Συγχαρητήρια και στο Αίγιο για τη νίκη του επί του Λαυρίου.Θα μπορούσε να πάρει την τρίτη θέση το Αίγιο αντί για τον Αμύντα ή τον Ερμή που θα την πάρει μαλλον.
Καλα, ας ηταν διαφορετικο το προγραμμα θα εβλεπες ποσο ευκολα θα ανεβαινε η ΝΗΑΡ.... Επιμενω οτι ηταν στο ΙΔΙΟ επιπεδο με 3-4 ομαδες στη κατηγορια, αλλα πολυ σωστα ανεβηκε. Δεν το συζηταμε αυτο.
mene13
May 15 2008, 12:51
Bρε καλος τα παιδια!!!!!!!!!!!! Που χαθηκαμε ρε φιλαρακια και γλιτωσαμε και τις αντεγκλισεις πριν τα ντερμπυ.
Πρεπει να πω συγχαρητηρια στις ομαδες που ανεβηκαν και σε αυτες που δεν ανεβηκαν γιατι παλεψαν ολοι επι ισοι οροις ασχετα αν καποια ομαδα τα σκα......ε τις τελευταιες αγωνιστικες.
mene13
May 15 2008, 12:55
QUOTE(pointguard @ May 15 2008, 00:57 )
AA kai ena bravo ston pisto filo ths omadas greer pou akolouthise thn apostolh apo thn prohgoumenh hmera kai mas xeirokrothse mesa sthn kauth edra tou keravnou!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Τωρα καταλαβα γιατι χασαμε , μορη μαυρη παλιογατα GREER πηγες ενα παιχνιδι και χασαμε. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
mene13
May 15 2008, 13:02
Να αναφερθω και λιγο στο Κυριακατικο παιχνιδι μας. Ειμασταν σαφως καλυτεροι απο το Αιγιο αλλα η απουσια του Σακη λογο στρατιωτικου μας επηρεασε και δεν αντεξαμε. Νομιζω οτι δεν αξιζε τη νικη το Αιγιο αλλα ετσι ειναι αυτα. Ενα μπραβο και στη διαιτησια που δεν επηρεαστηκε καθολου και ενα μπραβο στους φιλαθλους του Αιγιου για την ατμοσφαιρα.
QUOTE(mene13 @ May 15 2008, 10:55 )
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Τωρα καταλαβα γιατι χασαμε , μορη μαυρη παλιογατα GREER πηγες ενα παιχνιδι και χασαμε. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οχι φιλε δεν φταιει αυτο
φταιει η διοικηση της ομαδας που επιτρεπει στον καλυτερο παιχτη της να παει φανταρος (καποιος ειπε οτι με αυτον θα κερδιζατε με 15) πραγμα που σημαινει οτι την ενδιεφερε η σωτηρια και οχι η ανοδος. pointguard πες μας πληροφοριες απο ΄μεσα΄ (δουλεια για να εχεις περισσοτερο χρονο συμμετοχης του χρονου)
υγ. και ο λαγκαδας εχει 4 παιχτες που πανε φανταροι αλλα πηραν αναβολη...........
mene13
May 15 2008, 13:04
Μπραβο Greer καταλαβες ποιο ειναι το χρωμα που του παει του συνονοματου σου. χαχαχαχαχχαχα
mene13
May 15 2008, 13:08
QUOTE(Χ.Π @ May 15 2008, 12:02 )
οχι φιλε δεν φταιει αυτο
φταιει η διοικηση της ομαδας που επιτρεπει στον καλυτερο παιχτη της να παει φανταρος (καποιος ειπε οτι με αυτον θα κερδιζατε με 15) πραγμα που σημαινει οτι την ενδιεφερε η σωτηρια και οχι η ανοδος. pointguard πες μας πληροφοριες απο ΄μεσα΄ (δουλεια για να εχεις περισσοτερο χρονο συμμετοχης του χρονου)
υγ. και ο λαγκαδας εχει 4 παιχτες που πανε φανταροι αλλα πηραν αναβολη...........
Ποια σωτηρια μου λες; Δεν ξερεις καθολου απο το αθλημα μου φαινεται και λες τετοια. Κοιτα λιγο τις ισοβαθμιες και μετα ξαναελα να μας πεις.
Κλεινοντας σου λεω οτι επειδη η ανοδος ειχε πεταξει για εμας προτιμησαμε να εχουμε τον παιχτη μας του χρονου απο την προετοιμασια.
QUOTE(Χ.Π @ May 15 2008, 14:02 )
οχι φιλε δεν φταιει αυτο
Ενταξει, ξερω γιατι τα λες αυτα. Τα λες επειδη ηθελες νικη του Λαυριου στο Αιγιο. Τωρα οσο αφορα το παιχνιδι μας με το Αιγιο ειμασταν 38 λεπτα μπροστα και καποια λαθη συν τις κραυγες απο τους Αιγιωτες, μας λυγισαν. Εαν επαιζε ο Σακης θα ηταν μια ωραια και σχετικα ανετη νικη. Οσο αφορα τη διαιτησια δεν ηθελα να το γραψω αλλα μπαινω στον πειρασμο να πω οτι για 35 λεπτα ηταν αψογη, αλλα τα τελευταια λεπτα ολες τις αμφισβητουμενες τις εδωσε στο Αιγιο. Κατι που επηρεασε κατα ενα σημαντικο ποσοστο το τελικο αποτελεσμα.
QUOTE(mene13 @ May 15 2008, 14:04 )
Μπραβο Greer καταλαβες ποιο ειναι το χρωμα που του παει του συνονοματου σου. χαχαχαχαχχαχα
Μαλλον δεν το ειδες καλα. Στη συγκεκριμενη φωτο ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ φοραει φανελα ΝΒΑ. Πρωταθλημα που καποιοι, που φορανε μουφα πρασινες φανελες, περασανε και δεν ακουμπησανε. ΧΟΧΟΧΟΧΟ που λεει και ο Σωκρατης.
Υ.Γ. Εαν εισαι μαγκας ελα σε ενα καυτο παιχνιδι του χρονου εκτος να δουμε ποσο τυχερος εισαι.
mene13
May 15 2008, 14:27
Oτι πεις παιχταρα μου λες σημερα να ξαναγελασουμε με το Μαρουσι; Μην ασχολεισαι με τον Χ.Π γιατι αυτος ειναι χτεσινος και λεει οτι γουσταρει ετσι για να του παιρναει η ωρα.
QUOTE(mene13 @ May 15 2008, 15:27 )
Oτι πεις παιχταρα μου λες σημερα να ξαναγελασουμε με το Μαρουσι; Μην ασχολεισαι με τον Χ.Π γιατι αυτος ειναι χτεσινος και λεει οτι γουσταρει ετσι για να του παιρναει η ωρα.
Ο ΧΠ το παλικαρι ειναι Αμυντας και αμα κερδιζαμε εμεις, θα ειχανε ανεβει τωρα. Γι' αυτο τα λεει. Ξερει γιατι τα λεει. Δεν αγαπησε ξαφνικα το Λαυριο. Τωρα για το εαν πηγαιναμε για την ανοδο ή τον υποβιβασμο ρωτα τον Μπικα και τους υπολοιπους να σου πουνε, φιλε μου ΧΠ...
QUOTE(mene13 @ May 15 2008, 12:27 )
ενω εσυ που εχεις δει 10 παιχνιδια β εθνικης απο κοντα εισαι αρχοντας και εχεις και γνωμη για ολα
δεν μπαινω στο ΄τριπακι΄της αντιπαραθεσης απλα δεν νομιζω οτι ξερετε γιατι πραγμα μιλαμε εδω και γιαυτο και δεν σας δινω ιδιαιτερη σημασια
QUOTE(Χ.Π @ May 15 2008, 15:48 )
ενω εσυ που εχεις δει 10 παιχνιδια β εθνικης απο κοντα εισαι αρχοντας και εχεις και γνωμη για ολα
δεν μπαινω στο ΄τριπακι΄της αντιπαραθεσης απλα δεν νομιζω οτι ξερετε γιατι πραγμα μιλαμε εδω και γιαυτο και δεν σας δινω ιδιαιτερη σημασια
Για πες μου εσυ για τι πραγμα μιλαμε??? Δεν ειναι ετσι οπως σου τα εγραψα??? Ετσι ειναι και το ξερεις.
QUOTE(GREER @ May 15 2008, 13:01 )
Για πες μου εσυ για τι πραγμα μιλαμε??? Δεν ειναι ετσι οπως σου τα εγραψα??? Ετσι ειναι και το ξερεις.
δηλαδη εσυ εαν ειχατε κερδισει δεν θα πηγαινατε -σε συνδιασμο αποτελεσματων- για 4-5 θεση που ισως οδηγησει σε ανοδο. γιαυτο λεω οτι δεν ειχε η διοικηση σκοπο την ανοδο
QUOTE(Χ.Π @ May 15 2008, 16:06 )
δηλαδη εσυ εαν ειχατε κερδισει δεν θα πηγαινατε -σε συνδιασμο αποτελεσματων- για 4-5 θεση που ισως οδηγησει σε ανοδο. γιαυτο λεω οτι δεν ειχε η διοικηση σκοπο την ανοδο
Απο τη στιγμη που κερδισατε εσεις, ειχαμε απειροελαχιστες ελπιδες ανοδου. Πιστεψε παντως οτι και παλι καλα που το πηγαμε εκει το ματσακι χωρις τον Γιαννακοπουλο. Μιλαμε για γηπεδο με κρεμασμενους στα καγκελα οπαδους και που ειχαν κοσμο και στις πορτες εξω απο τις κερκιδες.
QUOTE(GREER @ May 15 2008, 13:13 )
Απο τη στιγμη που κερδισατε εσεις, ειχαμε απειροελαχιστες ελπιδες ανοδου. Πιστεψε παντως οτι και παλι καλα που το πηγαμε εκει το ματσακι χωρις τον Γιαννακοπουλο. Μιλαμε για γηπεδο με κρεμασμενους στα καγκελα οπαδους και που ειχαν κοσμο και στις πορτες εξω απο τις κερκιδες.
συνηθισμενα ειναι αυτα σε πολλα γηπεδα της ελλαδας για εμας τους πιο παλιους
Ενα μπράβο για το φίλο και συμπαίκτη Χ.Π .Τα έχει φάει χρόνια τα γήπεδα με το κουτάλι ξέρει πολύ μπάσκετ και έχει και την ωριμότητα να αντιπαρέρχεται τις αντιπαραθέσεις.Οσο για την περιοχή του Αμύντα είναι μπασκετογειτονιά από τα αρχαία χρόνια.Θα χαρώ να ξαναπαίξουμε μαζί.
QUOTE(Jabar @ May 15 2008, 14:05 )
Ενα μπράβο για το φίλο και συμπαίκτη Χ.Π .Τα έχει φάει χρόνια τα γήπεδα με το κουτάλι ξέρει πολύ μπάσκετ και έχει και την ωριμότητα να αντιπαρέρχεται τις αντιπαραθέσεις.Οσο για την περιοχή του Αμύντα είναι μπασκετογειτονιά από τα αρχαία χρόνια.Θα χαρώ να ξαναπαίξουμε μαζί.
αρκει να εχει ταβερνα κοντα !!!
παντως οι νεοι που επαιξαν αντιπαλοι ουτε κουβεντα που τους τα βαλαμε απο τα 6,25 χαχαχα
Και αυτο που εγινε με το Λαυριο γινεται σχεδον σε καθε αγωνα της σεζον και ο φιλος ΧΠ ειδε και στον Αμυντα που ειμασταν 150 ατομα και ξερει. Οσο για το οτι το Λαυριο ειναι καλη ομαδα, δεν το αμφισβητει κανεις. Αν δεν ειχε τις αυτο κτονιες του θα ειχε ανεβει. Οπως και εγω αν ειχα κερδισει σε Γουμενισσα ή Σερρες παλι θα ειχα ανεβει. Ολα μετρανε ομως, και τωρα οι μεν δεν ανεβαινουν και οι δε κυνηγανε την 4η θεση ελπιζοντας. Ετσι ειναι σε ενα πρωταθλημα 30 αγωνιστικων. Εισαι μαγκας να μην κανεις τις γκελες; Αποδειχτηκε οτι ουδεις, πλην της Νηαρ, δεν ηταν.
(Ετσι και ανεβει το Αιγιο Α2, να δω απο που θα κρεμεται ο κοσμος του χρονου στο γηπεδο)
QUOTE(aigio @ May 15 2008, 19:17 )
Και αυτο που εγινε με το Λαυριο γινεται σχεδον σε καθε αγωνα της σεζον και ο φιλος ΧΠ ειδε και στον Αμυντα που ειμασταν 150 ατομα και ξερει. Οσο για το οτι το Λαυριο ειναι καλη ομαδα, δεν το αμφισβητει κανεις. Αν δεν ειχε τις αυτο κτονιες του θα ειχε ανεβει. Οπως και εγω αν ειχα κερδισει σε Γουμενισσα ή Σερρες παλι θα ειχα ανεβει. Ολα μετρανε ομως, και τωρα οι μεν δεν ανεβαινουν και οι δε κυνηγανε την 4η θεση ελπιζοντας. Ετσι ειναι σε ενα πρωταθλημα 30 αγωνιστικων. Εισαι μαγκας να μην κανεις τις γκελες; Αποδειχτηκε οτι ουδεις, πλην της Νηαρ, δεν ηταν.
(Ετσι και ανεβει το Αιγιο Α2, να δω απο που θα κρεμεται ο κοσμος του χρονου στο γηπεδο)
Πολυ μικρο γηπεδο ρε φιλε. Ειπαμε να ειναι μικρο για καλη εδρα, αλλα οχι και ετσι. Κατι πρεπει να κανετε γι'αυτο, εαν βεβαια εχετε σκοπο να πρωταγωνιστησετε στο μελλον. Ευτυχως που πηγα με την ομαδα στο γηπεδο και πηγαμε νωρις, αλλιως θα καθομουν στη σκεπη...
παντως το λαυριο ετοιμαζει νεα οπλα για του χρονου και μαλιστα πολυ καλα - βλεπε σινης........
CrossoverOnE
May 15 2008, 21:54
QUOTE(GREER @ May 15 2008, 10:20 )
Πιστευω λοιπον οτι δεν ανεβαινουν οι καλυτεροι. Κατα τη προσωπικη μου αποψη δεν υπαρχει ομαδα Λαγκαδας για Α2. Δεν ειναι σε καμμια περιπτωση καλυτερη ομαδα απο τον Αμυντα και βεβαια ειναι πολυ χειροτερη απο εμας. Για μενα, αν δεν βαλω εμας, πιστευω οτι επρεπε να ανεβει ο Αμυντας. Καλυτερη ομαδα απο αυτες που ειδα 2 φορες. Τωρα για τον ΚΑΟΔ τον ειδα 1 φορα και δεν μπορω να κρινω οπως κανουν καποιοι αλλοι...
Υ.Γ. Παρολαυτα ειναι μαγκια των παιδιων του Λαγκαδα που καταφεραν το απιστευτο κατα τη προσωπικη μου αποψη.
Greer αδελφε χαιρομαι που λες οτι για ΚΑΟΔ δεν μπορεις να μιλησεις γτ τον ειδες μια φορα...αν και θεωρω οτι να τον κρινεις ως ενα βαθμο μπορεις...και απ τον αγωνα που ειδες κ βλεποντας τη συνολικη πορεια...και αυτο που θεωρω οτι δεν μπορεις να κανεις εχοντας δει ενα μονο παιχνιδι ειναι να τον συγκρινεις...και απλα αναρωτιεμαι..απο τα πρωτα μου ποστ εδω μεσα δεν ειχες σπευσει να μου πεις ποσο καλυτερη ομαδα εχεις και να αναφερθεις και στα 3 μεταξυ μας παιχνιδια ενω εχεις δει το 1 οπως λες ενω εμενα μου ειχατε αφαιρεσει το δικαιομα να μιλησω για οτιδηποτε επειδη δεν βρεθηκα στα 2 παιχνιδια πλην του κυπελου; απο απλη περιεργεια ρωταω...
Διάβασα, νομίζω στο "ΦΙΛΑΘΛΟ", ότι η ΝΗΑΡ θέλει να κρατήσει ένα κορμό από παίκτες για του χρόνου στην Α2, αλλά στα ονόματα αυτά δεν ήταν του Νεοφύτου. Γιατί; Μία χαρά πλέι μέικερ είναι.
steve-nash
May 15 2008, 22:13
QUOTE(CrossoverOnE @ May 15 2008, 22:54 )
Greer αδελφε χαιρομαι που λες οτι για ΚΑΟΔ δεν μπορεις να μιλησεις γτ τον ειδες μια φορα...αν και θεωρω οτι να τον κρινεις ως ενα βαθμο μπορεις...και απ τον αγωνα που ειδες κ βλεποντας τη συνολικη πορεια...και αυτο που θεωρω οτι δεν μπορεις να κανεις εχοντας δει ενα μονο παιχνιδι ειναι να τον συγκρινεις...και απλα αναρωτιεμαι..απο τα πρωτα μου ποστ εδω μεσα δεν ειχες σπευσει να μου πεις ποσο καλυτερη ομαδα εχεις και να αναφερθεις και στα 3 μεταξυ μας παιχνιδια ενω εχεις δει το 1 οπως λες ενω εμενα μου ειχατε αφαιρεσει το δικαιομα να μιλησω για οτιδηποτε επειδη δεν βρεθηκα στα 2 παιχνιδια πλην του κυπελου; απο απλη περιεργεια ρωταω...
φιλαρακο μου ο καοδ εκανε πολυ καλη δουλεια εξω απο το γηπεδο κυριως!!! γιατι τους μονους που κερδισε εκτος εδρας ηταν οι πεσμενοι κατηγορια ο δουκας με οργιο διαιτησιας, οπως επισης και τις σερρες παλι με οργιο διαιτησιας!!! εχει παλιους παραγοντες και χρονια στο κουρμπετι, που ξερουν καλα τα κατατοπια (βλεπε αρης....... ). οσο γαι το μπασκετ που επαιξε αστο καλυτερα......!!!! μονο στην εδρα του εξω τιποτα. κρατησε ομως την εδρα και τη κρισιμη στιγμη εκανε τα κονε του, πηρε δυο ματσακια και ανεβηκε!!! μη μιλατε λιοπον για καλυτερες ομαδες και διαφορα τετοια εσεις εκει στη δραμα!!!! να μιλατε για καλυτερα κονε ναι! εκει οντως εισαστε οι καλυτεροι!!!!
CrossoverOnE
May 15 2008, 22:26
QUOTE(steve-nash @ May 15 2008, 23:13 )
α δηλαδη δεν επαιξε μπασκετ...μαλιστα!!!!ωραιος..και για πες μας ρε nash αν δεν εκανε τα κονε θα επεφτε και Γ μηπως με τοσο αθλιο μπασκετ;..για τα στησιματα δε θα κατσω να αναφερθω αν θες να διαβασε τις σελιδες να δεις τι εχει λεχθει...επισης θα ηθελα να μου πεις τι ομαδα εισαι....και τελος αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι δε στεκεστε στο ποσες νικες εχει καθε ομαδα(οποιαδηποτε ομαδα) αλλα με ποιες ομαδες τις εκανε...ναι ρε φιλε εγω κερδισα τους αδυναμους εκτος..και αλλοι κερδισαν τους δυνατους και απ τους αδυναμους εχασαν...τη βαθμολογια γιατι την εχουμε ας βρεθει καποιος επιτελους να μου εξηγησει....
ΥΓ:Επειδη απλα ηθελες να βγεις να πεις για τον ΚΑΟΔ και οχι να απαντησεις σε αυτα που εγραψα εγω απλα ξαναδιαβασε και αν δεις καπου να συγκρινω κ να λεω για καλυτερες ομαδες πες το μου και μενα...εγω πρωτος χτυπιομουν και ελεγα οτι περιμενω να δω τι θα γινει γιατι φοβαμαι την ομαδα μου εκτος και δε μιλουσα για ανοδο...οποτε αλλη φορα προσεχε πριν γραψεις.
nikefalin
May 15 2008, 22:45
χαρακτηριστικό πόστ - αντιπαράδειγμα HOW NOT TO POST HEREΦράσεις κλειδιά : " Οργιο διαιτησίας", "κονέ", "κουρμπέτι", "κατατόπια" "Μη μιλάτε"
είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πόστ (ανεξαρτήτος χρήστη) που άνετα οδηγεί σε απαντήσεις από τους "θιγόμενους" και σέρνεται έτσι ένα γαιτανάκι μη παραγωγικών αντιπαραθέσεων μεσημεριανών lifestyle εκπομπών.
Απουσία : αγωνιστική ανάλυση, μπασκετικό θέμα, έστω ένα σχόλιο για κάτι που αφορά το παιχνίδι
επαναλαμβάνω δεν θίγω τον συγκεκριμένο χρήστη (που δεν είναι ο μόνος που προτιμά αυτόν τον τρόπο έκφρασης).
yiagos
May 15 2008, 23:25
Αλλος παλι και ο Νας,ηρθε να μιλησει για τον ΚΑΟΔ,που αμφιβαλλω αν τον εχει δει σε καποιο παιχνιδι,για να λεει οτι δε παιζει μπασκετ.Τι να πω...
Παντως,ηταν ενα απο τα πιο ενδιαφερον πρωταθληματα το φετινο,8 ομαδες διεκδικουσαν την ανοδο
pram81
May 15 2008, 23:28
Φίλε nikefalin αυτά τα έχουμε πει πολλέσ σελίδες πιο πριν αλλά μερικοί εδώ μέσα δεν μπορούν να εκφέρουν ολοκληρωμένη άποψη πέρα απο την χωρίς ουσία αντιπαράθεση.Ας ελπίσουμε ότι από τη νέα χρονιά θα μιλάμε περισσότερο αγωνιστικά!Καλή η αντιπαράθεση αλλά μένουμε στο δέντρο και χάνουμε το δάσος που λέγεται αγωνιστική δραστηριότητα στη Β' εθνική.Όσο για την ομάδα μου το Λαύριο έχουμε ένα παιχνίδι γιορτή την Κυριακή.Να πάμε να χειροκροτήσουμε τα παιδιά και να ευχηθούμε το ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν.Ήδη βγήκαν κάποια δημοσιεύματα για μεταγραφές.Ας μη βιαστούμε να μιλήσουμε απο τώρα γι'αυτά.Ελπίζω η διοίκηση να έχει σκεφτεί αρκετά πράγματα πέρα των μεταγραφών!
COACH P
May 15 2008, 23:48
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τη Β εθνική και τελευταία διαβάζω τις απόψεις γύρω από τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. θέλω καταρχάς να πω ότι το φετινό είναι το λιγοτερο ποιοτικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, αλλά ταυτόχρονα το πιο συναρπαστικό σε ανταγωνιστικότητα. Σπάνια βλέπουμε 8-9 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο μέχρι σχεδόν το τέλος. Κατά τη γνώμη μου οι ομάδες που έκαναν τα αυτονόητα ανεβαίνουν κατηγορία. Τι εννοώ; Νίκες στα εντός έδρας και νίκες στις έδρες των 6 τελευταίων του πρωταθλήματος. Παράδειγμα: ΝΗΑΡ: μια ήττα εντός και 8 νίκες εκτός. Έκανε παραπάνω από τα αυτονόητα για αυτό και ανεβαίνει άνετα. ΚΑΟΔ: μια ήττα εντός 7 νίκες εκτός. ΛΑΓΚΑΔΑΣ: μια ήττα εντός και 7 νίκες εκτός. Τι κοινό χαρακτηριστικό έχουν όλοι; Πολύ καλή έδρα...Μα θα μου πει κάποιος ότι τι Αιγιο δεν έκανε καμία εντός ήττα και μάλλον δεν ανεβαίνει...Είπαμε πολύ καλή έδρα και τους τελευταίους 6. Το Αίγιο εκεί τα χάλασε. Αν πάντως κερδίσει την Κυριακή θα χάσει 2 κ 3 θέση στις ισοβαθμιες. Οπότε πάλι επιβεβαιώνομαι.
Αν πάλι μιλήσουμε για το ποιές ομάδες άξιζαν να ανέβουν, νομιζω ότι η συζήτηση μπορεί να τραβήξει πολύ. ΝΗΑΡ:Σοβαροτερη από όλες. ΚΑΟΔ: Μάλλον εκμεταλευτηκε την απειρία άλλων.Λαγκαδάς: έκπληξη ισχύουν νομίζω τα ίδια με τον ΚΑΟΔ. ΑΙΓΙΟ: απογοήτευση στα εκτός...άρα δεν....Καλλιθέα: Καλή αλλά όχι τόσο όσο να ανέβει, παρόλα αυτά το παλέυει ακομα και μπράβο. Αμύντας:πολύ καλή δουλειά. Φανερά ένα κλικ πιο κάτω από πολλές οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, άλλα είπαμε η δουλειά ήταν σπουδαία. Λάυριο:αυτοκτονησε. Νίκες σε δύσκολες έδρες, ανόητες ήττες εντός και εκτος. Φλόγα. Καλή αλλά άπειρη. Κομοτηνη: αν το Λαύριο αυτοκτόνησε μια η Κομοτηνη αυτοκτόνησε 3! Απίθανες νίκες εκτός, ανήτες ήττες εντός. Σίγουρα επιτυχημένες χρονίες για ΝΗΑΡ, ΚΑΟΔ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΜΥΝΤΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΦΛΟΓΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΓΟΥΜΕΝΝΙΣΑ και αποτυχημένες για ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΟΥΚΑ. Με τους άλλους δεν ασχολούμε γιατί είχαν πολλά προβληματα και όχι μόνο αγωνιστικά...Αυτά πιστεύω..java script:emoticon(':wave:',%20'smid_20')
basketka*los
May 16 2008, 00:41
QUOTE(COACH P @ May 16 2008, 00:48 )
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τη Β εθνική και τελευταία διαβάζω τις απόψεις γύρω από τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. θέλω καταρχάς να πω ότι το φετινό είναι το λιγοτερο ποιοτικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, αλλά ταυτόχρονα το πιο συναρπαστικό σε ανταγωνιστικότητα. Σπάνια βλέπουμε 8-9 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο μέχρι σχεδόν το τέλος. Κατά τη γνώμη μου οι ομάδες που έκαναν τα αυτονόητα ανεβαίνουν κατηγορία. Τι εννοώ; Νίκες στα εντός έδρας και νίκες στις έδρες των 6 τελευταίων του πρωταθλήματος. Παράδειγμα: ΝΗΑΡ: μια ήττα εντός και 8 νίκες εκτός. Έκανε παραπάνω από τα αυτονόητα για αυτό και ανεβαίνει άνετα. ΚΑΟΔ: μια ήττα εντός 7 νίκες εκτός. ΛΑΓΚΑΔΑΣ: μια ήττα εντός και 7 νίκες εκτός. Τι κοινό χαρακτηριστικό έχουν όλοι; Πολύ καλή έδρα...Μα θα μου πει κάποιος ότι τι Αιγιο δεν έκανε καμία εντός ήττα και μάλλον δεν ανεβαίνει...Είπαμε πολύ καλή έδρα και τους τελευταίους 6. Το Αίγιο εκεί τα χάλασε. Αν πάντως κερδίσει την Κυριακή θα χάσει 2 κ 3 θέση στις ισοβαθμιες. Οπότε πάλι επιβεβαιώνομαι.
Αν πάλι μιλήσουμε για το ποιές ομάδες άξιζαν να ανέβουν, νομιζω ότι η συζήτηση μπορεί να τραβήξει πολύ. ΝΗΑΡ:Σοβαροτερη από όλες. ΚΑΟΔ: Μάλλον εκμεταλευτηκε την απειρία άλλων.Λαγκαδάς: έκπληξη ισχύουν νομίζω τα ίδια με τον ΚΑΟΔ. ΑΙΓΙΟ: απογοήτευση στα εκτός...άρα δεν....Καλλιθέα: Καλή αλλά όχι τόσο όσο να ανέβει, παρόλα αυτά το παλέυει ακομα και μπράβο. Αμύντας:πολύ καλή δουλειά. Φανερά ένα κλικ πιο κάτω από πολλές οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, άλλα είπαμε η δουλειά ήταν σπουδαία. Λάυριο:αυτοκτονησε. Νίκες σε δύσκολες έδρες, ανόητες ήττες εντός και εκτος. Φλόγα. Καλή αλλά άπειρη. Κομοτηνη: αν το Λαύριο αυτοκτόνησε μια η Κομοτηνη αυτοκτόνησε 3! Απίθανες νίκες εκτός, ανήτες ήττες εντός. Σίγουρα επιτυχημένες χρονίες για ΝΗΑΡ, ΚΑΟΔ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΜΥΝΤΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΦΛΟΓΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΓΟΥΜΕΝΝΙΣΑ και αποτυχημένες για ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΟΥΚΑ. Με τους άλλους δεν ασχολούμε γιατί είχαν πολλά προβληματα και όχι μόνο αγωνιστικά...Αυτά πιστεύω..java script:emoticon(':wave:',%20'smid_20')
Συμφωνω απολυτα!Αλλωστε σε παλαιοτερο μου post εχω κανει ιδια περιπου αναλυση...Βεβαια αυτο που εχετε κανει λαθος εδω μεσα ολοι ειναι για το οτι ειναι τοσο σιγουρο να ανεβει ο Καοδ...Λοιπον σε περιπτωση που νικησει ο Ικαρος μεσα στο Λαγκαδα ανεβαινει Ικαρος και Αμυντας!!!Μη μπερδευεστε!Και μην ειστε αδιαφορες οι υπολοιπες ομαδες..Η τεταρτη θεση μπορει να δωσει ανοδο...
Επειδη εκανα ολα τα σεναρια, αν κερδισει ο Ικαρος μεσα στο Λαγκαδα, και το Αιγιο τη Φλογα, ανεβαινει ΚΑΟΔ και Αμυντας.
Αν επισης νικησουμε τη Φλογα και ο Λαγκαδας νικησει τον ικαρο, τοτε ανεβαινει μαζι με τον ΚΑΟΔ.
Ειμαστε 4οι και στις 2 περιπτωσεις.
Τωρα, αν εμεις χασουμε, δεν ξερω. Βρειτε τα μονοι σας.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
May 16 2008, 03:58
QUOTE(aigio @ May 16 2008, 04:10 )
Επειδη εκανα ολα τα σεναρια, αν κερδισει ο Ικαρος μεσα στο Λαγκαδα, και το Αιγιο τη Φλογα, ανεβαινει ΚΑΟΔ και Αμυντας.
Αν επισης νικησουμε τη Φλογα και ο Λαγκαδας νικησει τον ικαρο, τοτε ανεβαινει μαζι με τον ΚΑΟΔ.
Ο αμπαλος ο Τυρλας φταιει
Τον εχεις ενα αχτι ε??
Θα του πω οτι του στελνεις χαιρετισματα, οταν παω να του παρω αυτογραφο στο lounge του ξενοδοχειου που θα καταλυσει αποστολη και φιλαθλοι
Μακαρι το παληκαρι να βαλει καμια 25αρια ποντους, να παιξει λιγο και ο Προκος μπας και κερδισουμε
pointguard
May 16 2008, 04:39
QUOTE(Χ.Π @ May 15 2008, 11:02 )
οχι φιλε δεν φταιει αυτο
File XP oi teleutaioi 2 mhnes ths saizon emoiazan polu me tous 2-3 protous se o, ti afora ton xrono summetoxhs mou! dhladh htan auxhmenos.. Den exo parapono! pantos h proponhsh einai polu shmantikh exeis dhkio k kurios sthn metavatikh pou mporeis k na doulepseis kapoia pragmata. Allo fusika k ithele h omada to paixndi giati den xerame ti ekane o amuntas oso gia ton sakh den vghkane oute A' ethnikh podosfairou apo thn seira tou profanos eginan energeies gia na erthei
QUOTE(Χ.Π @ May 15 2008, 22:36 )
παντως το λαυριο ετοιμαζει νεα οπλα για του χρονου και μαλιστα πολυ καλα - βλεπε σινης........
Βλεπω οτι ξερεις και αλλα πραγματα. Πληροφοριες που νομιζω οτι λιγοι ξερουν εκτος απο καποιους εμπλεκομενους. Ποτε προλαβες ρε θηριο και το εμαθες? Νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες κατα 90%. Σωστος.
QUOTE(CrossoverOnE @ May 15 2008, 22:54 )
Φιλε μου CrossoverOnE νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες οτι μπορω να βγαλω καποια συμπερασματα(οχι ασφαλη) για μια ομαδα εαν την εχω δει σε ενα παιχνιδι. Αλλα εγω μπορω να κρινω καλυτερα τον ΚΑΟΔ απο οτι εσυ το Λαυριο γιατι πολυ απλα εσυ το Λαυριο το ειδες σε περιοδο προετοιμασιας και με πολλους τραυματισμους και σε ενα ματς οπου δεν καιγομασταν να το κερδισουμε(ισα-ισα το αντιθετο ισχυει) ενω εγω ειδα τον ΚΑΟΔ σε ματς φωτια στο
2ο γυρο οπου πλεον οι ομαδες εχουν αποκτησει αγωνιστικη ταυτοτητα. Επισης αυτο για το 2-1 στο ελεγα με τη λογικη που εσυ μου λες για τα αποτελεσματα και το υλικο της ΝΗΑΡ κατι που δεν ειναι αγωνιστικο. Κοινως εμπαινες και εσυ στο τρυπακι να κρινεις και να συγκρινεις συμφωνα με τα αποτελεσματα.
Να και σε κατι που συμφωνω με τον steve-nash. Οπως βλεπεις φιλε μου CrossoverOnE δεν ειμαστε οι μονοι που σου λεμε για τα εξωαγωνιστικα του ΚΑΟΔ. Ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα οπως σου τα λεει. Εμαθα και αλλες πληροφοριες οσο αφορα την ομαδα σου και το ποσο δυνατη ειναι παραγοντικα τα οποια δεν μπορω να πω για να μην εκθεσω κοσμο. Ειναι ωστοσο ασφαλεις 100% οι πληροφοριες αυτες. Ειμαστε πλεον 4 ατομα που σου λεμε το ιδιο πραγμα...Φιλικα
Υ.Γ. Εισαι μαγκας που μπορεις και το κανεις παντως.
QUOTE(pram81 @ May 16 2008, 00:28 )
Φίλε nikefalin αυτά τα έχουμε πει πολλέσ σελίδες πιο πριν αλλά μερικοί εδώ μέσα δεν μπορούν να εκφέρουν ολοκληρωμένη άποψη πέρα απο την χωρίς ουσία αντιπαράθεση.Ας ελπίσουμε ότι από τη νέα χρονιά θα μιλάμε περισσότερο αγωνιστικά!Καλή η αντιπαράθεση αλλά μένουμε στο δέντρο και χάνουμε το δάσος που λέγεται αγωνιστική δραστηριότητα στη Β' εθνική.Όσο για την ομάδα μου το Λαύριο έχουμε ένα παιχνίδι γιορτή την Κυριακή.Να πάμε να χειροκροτήσουμε τα παιδιά και να ευχηθούμε το ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν.Ήδη βγήκαν κάποια δημοσιεύματα για μεταγραφές.Ας μη βιαστούμε να μιλήσουμε απο τώρα γι'αυτά.Ελπίζω η διοίκηση να έχει σκεφτεί αρκετά πράγματα πέρα των μεταγραφών!
Ελπιζω φιλε μου pram81 να μην πηγαινε σε εμενα η σποντα αυτη γιατι θα σου πω για πολλοστη αλλα και τελευταια φορα οτι μεσα στο μπασκετ ειναι και η αντιπραθεση. Αυτο ειναι το αλατοπιπερο. Στο κατω κατω ειναι και μερικα πραγματα οχι αγωνιστικα που πρεπει να λεγονται(οπως αυτο που εγραψα απο πανω). Εαν μιλουσαμε μονο μπασκετικα, θα γραφαμε μια φορα την εβδομαδα(οπως σου ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου) και θα εμεναν και καποιες εντυπωσεις λανθασμενες οσο αφορα την ποιοτητα των ομαδων. Δεν γινεται να μη γραψω π.χ. οτι αντι για 10 ηττες επρεπε να ειχα το περισσοτερο 7 γιατι τις υπολοιπες 3 που ημουνα καλυτερος δεν με αφησαν να κερδισω.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤ.
basketka*los
May 16 2008, 13:47
QUOTE(aigio @ May 16 2008, 04:10 )
Εχεις δικιο...Παλεψτε για τη τεταρτη θεση που μπορει να ειναι προνομιουχα...
Σιννης εκλεισε στο Λαυριο
steve-nash
May 16 2008, 14:43
QUOTE(CrossoverOnE @ May 15 2008, 23:26 )
α δηλαδη δεν επαιξε μπασκετ...μαλιστα!!!!ωραιος..και για πες μας ρε nash αν δεν εκανε τα κονε θα επεφτε και Γ μηπως με τοσο αθλιο μπασκετ;..για τα στησιματα δε θα κατσω να αναφερθω αν θες να διαβασε τις σελιδες να δεις τι εχει λεχθει...επισης θα ηθελα να μου πεις τι ομαδα εισαι....και τελος αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι δε στεκεστε στο ποσες νικες εχει καθε ομαδα(οποιαδηποτε ομαδα) αλλα με ποιες ομαδες τις εκανε...ναι ρε φιλε εγω κερδισα τους αδυναμους εκτος..και αλλοι κερδισαν τους δυνατους και απ τους αδυναμους εχασαν...τη βαθμολογια γιατι την εχουμε ας βρεθει καποιος επιτελους να μου εξηγησει....
ΥΓ:Επειδη απλα ηθελες να βγεις να πεις για τον ΚΑΟΔ και οχι να απαντησεις σε αυτα που εγραψα εγω απλα ξαναδιαβασε και αν δεις καπου να συγκρινω κ να λεω για καλυτερες ομαδες πες το μου και μενα...εγω πρωτος χτυπιομουν και ελεγα οτι περιμενω να δω τι θα γινει γιατι φοβαμαι την ομαδα μου εκτος και δε μιλουσα για ανοδο...οποτε αλλη φορα προσεχε πριν γραψεις.
πες μας πια μεγαλη νικη εκανε ο καοδ εκτος εδρας? ολοι καποιον κερδισανε εκτος απο αυτους που πηγαινανε για ανοδο!!! μεσα επαιξε καλο μπασκετ και το εννοω αυτο!!! εξω αστα να πανε. οσο για τα αλλα που σου λεω ασε να ξερω κατι και γω που ειμαι χρονια στο μπασκετ!!! τη καταληλη στιγμη κερδισατε στον δουκα και με παρακαλια να αφησουν το παιχνιδι ο κριτζαλος και τα παιδια του δουκα γιατι τον αρη τον επιανε η καδρια του και θα πηγαινε στο νοσοκομειο!!! και ειχατε και τη γνωστη βοηθεια που ειχατε και στις σερρες!!! (το ματς στον δουκα το ειδα με τα ματακια μου). και οπως καταλαβαινεις η ανοδος (2η-3η θεση) παιζετε σε μια νικη............φιλε μου !!!!
steve-nash
May 16 2008, 14:45
QUOTE(yiagos @ May 16 2008, 00:25 )
Αλλος παλι και ο Νας,ηρθε να μιλησει για τον ΚΑΟΔ,που αμφιβαλλω αν τον εχει δει σε καποιο παιχνιδι,για να λεει οτι δε παιζει μπασκετ.Τι να πω...
Παντως,ηταν ενα απο τα πιο ενδιαφερον πρωταθληματα το φετινο,8 ομαδες διεκδικουσαν την ανοδο
μη τα ξαναλεω τα ειπα παραπανω στον crossoverONE!!!
pram81
May 16 2008, 16:29
QUOTE(GREER @ May 16 2008, 11:13 )
Ελπιζω φιλε μου pram81 να μην πηγαινε σε εμενα η σποντα αυτη γιατι θα σου πω για πολλοστη αλλα και τελευταια φορα οτι μεσα στο μπασκετ ειναι και η αντιπραθεση. Αυτο ειναι το αλατοπιπερο. Στο κατω κατω ειναι και μερικα πραγματα οχι αγωνιστικα που πρεπει να λεγονται(οπως αυτο που εγραψα απο πανω). Εαν μιλουσαμε μονο μπασκετικα, θα γραφαμε μια φορα την εβδομαδα(οπως σου ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου) και θα εμεναν και καποιες εντυπωσεις λανθασμενες οσο αφορα την ποιοτητα των ομαδων. Δεν γινεται να μη γραψω π.χ. οτι αντι για 10 ηττες επρεπε να ειχα το περισσοτερο 7 γιατι τις υπολοιπες 3 που ημουνα καλυτερος δεν με αφησαν να κερδισω.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤ.
Εγώ αναφέρομαι γενικά συμληρωματικά σε αυτά που είπε ο moderator.Γιατί όλο και αυξάνονται αυτοί που μιλούν και κοκορομαχούν.Τώρα εσύ γιατί κολλάς δεν μπορώ να καταλάβω.Βέβαι από την άλλη σέβομαι τη γνώμη σου και τη διάθεσή σου να μπαίνεισ σε τέτοιες συζητήσεις.Δικαίωμά σου είναι.Εμένα προσωπικά με κουράζει να διαβάζω όλα τα ίδια και τα ίδια σε σημείο που παρακάμπτω πολλά posts(πολλά δικά σου) πράγμα που δε θέλω να κάνω.Και στο κάτω κάτω ρε greer εγώ θα ήθελα την ομάδα μου τόσο καλή ώστε και με στήσιμο να είμαι από πάνω.Ουτοπικό? Μπορεί! Όσο για τη μεταγραφή την έλεγε το basketblog από προχθές. Άντε θα τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή.Περιμένω νέα για το πλάνο τηw ομάδας, μια που έχεις καλύτερη πληροφόρηση.
QUOTE(pram81 @ May 16 2008, 17:29 )
Εγώ αναφέρομαι γενικά συμληρωματικά σε αυτά που είπε ο moderator.Γιατί όλο και αυξάνονται αυτοί που μιλούν και κοκορομαχούν.Τώρα εσύ γιατί κολλάς δεν μπορώ να καταλάβω.Βέβαι από την άλλη σέβομαι τη γνώμη σου και τη διάθεσή σου να μπαίνεισ σε τέτοιες συζητήσεις.Δικαίωμά σου είναι.Εμένα προσωπικά με κουράζει να διαβάζω όλα τα ίδια και τα ίδια σε σημείο που παρακάμπτω πολλά posts(πολλά δικά σου) πράγμα που δε θέλω να κάνω.Και στο κάτω κάτω ρε greer εγώ θα ήθελα την ομάδα μου τόσο καλή ώστε και με στήσιμο να είμαι από πάνω.Ουτοπικό? Μπορεί! Όσο για τη μεταγραφή την έλεγε το basketblog από προχθές. Άντε θα τα πούμε κι από κοντά κάποια στιγμή.Περιμένω νέα για το πλάνο τηw ομάδας, μια που έχεις καλύτερη πληροφόρηση.
Οκ καταλαβα. Θα σου φερουμε τον Kobe Bryant για να νικαει και τους διαιτητες. Β' Εθνικη παιζεις. Δεν εισαι Α'ΕΣΚΑ που το πηρες με μια ηττα. Τωρα οσο αφορα την αντιπαραθεση που λες, σου ειπα οτι ειχα να σου πω πριν και απο οτι βλεπω δεν καταλαβες τιποτα. Οποτε δεν ξανασχολουμαι με αυτο το θεμα.
odysseas 1998
May 16 2008, 18:00
Αυτά τα αρνητικά που γράφονται για το Καόδ,όλα γράφονται από φίλους του Λαυρίου.Ενώ τα θετικά ακούγονται και από φίλους άλλων ομάδων(όπως της Νήαρ).Οπότε μην ευλογήτε τα γένια σας μεταξύ σας γιατί οι οι ουδέτεροι που έχουν τοποθετηθεί και που δεν έχουν όφελος δεν λένε τα ίδια...Σίννη έκλεισε το Λαύριο?καλή μεταγραφή.
CrossoverOnE
May 16 2008, 18:04
QUOTE(GREER @ May 16 2008, 10:54 )
Φιλε μου CrossoverOnE νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες οτι μπορω να βγαλω καποια συμπερασματα(οχι ασφαλη) για μια ομαδα εαν την εχω δει σε ενα παιχνιδι. Αλλα εγω μπορω να κρινω καλυτερα τον ΚΑΟΔ απο οτι εσυ το Λαυριο γιατι πολυ απλα εσυ το Λαυριο το ειδες σε περιοδο προετοιμασιας και με πολλους τραυματισμους και σε ενα ματς οπου δεν καιγομασταν να το κερδισουμε(ισα-ισα το αντιθετο ισχυει) ενω εγω ειδα τον ΚΑΟΔ σε ματς φωτια στο 2ο γυρο οπου πλεον οι ομαδες εχουν αποκτησει αγωνιστικη ταυτοτητα. Επισης αυτο για το 2-1 στο ελεγα με τη λογικη που εσυ μου λες για τα αποτελεσματα και το υλικο της ΝΗΑΡ κατι που δεν ειναι αγωνιστικο. Κοινως εμπαινες και εσυ στο τρυπακι να κρινεις και να συγκρινεις συμφωνα με τα αποτελεσματα.
καταρχην για την Νηαρ μιλησα πολυ τελευταια ενω οι συγκρισεις Λαυριου-ΚΑΟΔ εγιναν απο την αρχη...επισης αν θυμασαι ειχα πει οτι καποιες ομαδες απλα φαινονται....και νομιζω οτι εφοσον στηριξα την καποια γνωμη μου για Νηαρ τελικα δεν εχω βγει λαθος...τα αποτελεσματα ειναι κατι πολυ διαφορετικο...φυσικα και θα κρινω με αποτελεσματα...και εσυ κ εγω και οποιος θελει..και δεν μιλαω εκ του ασφαλους...για ολους ισχυει οτι στο τελος ξυριζουν το γαμπρο...τα αποτελεσματα και μονο μετρανε στο τελος της ημερας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.