Και πάνω που νόμιζα ότι τα είχα δει όλα στο φόρουμ, είδα και τις οπαδικές αντιπαραθέσεις (ήπιες είναι η αλήθεια) σε τμήματα νεανίδων...
Βρε κορίτσια, μην αρπάζεστε με το παραμικρό.
Έχετε πάντα υπ'όψιν, ότι τα γραπτά ποτέ δεν εκφράζουν πλήρως το ύφος του "συνομιλητή" σας. Ακόμα και με τη βοήθεια των smilies, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παρεξήγησης.
Οπότε,
βάζετε λίγο νερό στο κρασί σας.Μην σπεύδετε αμέσως να ζητήσετε σε έντονο ύφος το λόγο από τον συνομιλητή σας.
Για το συγκεκριμένο ματς Δάφνης-Αστέρα, καθώς έκατσα στην εξέδρα με τους πολλούς φιλάθλους στο δεύτερο ημίχρονο (έφτασα στο 2ο δεκάλεπτο και έκατσα απέναντι), μπορώ να πω πως τουλάχιστον για αυτό το διάστημα δεν πήρε το αυτί μου κάποια βρισιά, ούτε αποδοκιμασία για κάποια παίχτρια...ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά.
Ήμαρτον, δηλαδή, αν αρχίζουμε και βρίζουμε μικρά κοριτσάκια...

Τώρα για τα άλλα παιχνίδια...αν κάποιος δεν ήταν στο γήπεδο δε νομίζω να μπορεί να εκφέρει άποψη, οπότε τί να γράψουμε? Εγώ είχα βάλει το supersport και περίμενα να δείξει κάτι, αλλά άδικα περίμενα
(άσχετο με ssport: τί έβαλαν οι αθεόφοβοι σήμερα το μεσημέρι στις 15:00???? το υπέρτατο ντέρμπυ, το el classico του αλβανικού πρωταθλήματος: Ντιναμό Τιράνων - Παρτιζάνι...

).