Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
tatr6
Θα συμφωνήσω λοιπόν και εγώ με τα όσα είπατε...
Το γυναικείο μπάσκετ εξασθενεί καθώς περνούν τα χρόνια, τα πρωταθλήματα αποδυναμώνονται και μάλλον κανείς δεν κάνει κάτι για αυτό...
Ας ελπίσουμε πως κάποιος θα το πάρει χαμπάρι και θα ξεκολλήσει την νεολαία από την τηλεόραση και τους υπολογιστές! (πολύ κοινωνικό το κάναμε το forum αλλά χρειαζόταν...)
kogolino13
:b

ball: bball.gif bball.gif bball.gif παιδια ας βοηθησουμε ολοι λιγο το γυναικειο μπασκετ να ανεβει παλι bball.gif
sch
Αφού η ίδια η ΕΣΚΑ έχει υποβαθμίσει το πρωτάθλημα πως περιμένετε να ενδιαφερθούν οι παράγοντες? Με τα ψέμματα φτιάχνουν ομάδες και αυτό φαίνεται με τις συνεχείς συγχωνεύσεις που γίνονται κάθε χρόνο. Η ΕΣΚΑ θα μπορούσε να μειώσει τις ομάδες ή αν δεν θέλει να μειώσει τις ομάδες να βάλει play-off στις πρώτες και τελευταίες θέσεις έτσι ώστε να γίνει πιό ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ή μήπως να ξαναγυρνάγαμε στην ένωση ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ με περισσότερους και πιό δυνατους ομίλους στις κατηγορίες? Αν υπάρχει θέληση και απο τις δύο πλευρές όλα μπορούν να γίνουν.
pencilbox
QUOTE(sch @ Mar 12 2007, 08:56 PM) *
Αφού η ίδια η ΕΣΚΑ έχει υποβαθμίσει το πρωτάθλημα πως περιμένετε να ενδιαφερθούν οι παράγοντες? Με τα ψέμματα φτιάχνουν ομάδες και αυτό φαίνεται με τις συνεχείς συγχωνεύσεις που γίνονται κάθε χρόνο. Η ΕΣΚΑ θα μπορούσε να μειώσει τις ομάδες ή αν δεν θέλει να μειώσει τις ομάδες να βάλει play-off στις πρώτες και τελευταίες θέσεις έτσι ώστε να γίνει πιό ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ή μήπως να ξαναγυρνάγαμε στην ένωση ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ με περισσότερους και πιό δυνατους ομίλους στις κατηγορίες? Αν υπάρχει θέληση και απο τις δύο πλευρές όλα μπορούν να γίνουν.

Η πλάκα είναι ότι παρόλο που γίνονται συγχωνεύσεις οι ομάδες που προκύπτουν και πάλι δεν είναι βιώσιμες. Θα περίμενε κανείς για παράδειγμα ότι όταν ενώθηκαν ο Πρωτέας, ο Αρίωνας και το Παγκράτι θα προέκυπτε μια ομάδα που θα είχε βάθος για πολλά χρόνια. Ωστόσο ακόμη και η ομάδα που πρέκυωε χρειάστηκε πολλές μεταγραφές για να κυνηγήσει τους στόχους της, πράγμα που δείχνει πως ακόμα κι αν η ΕΣΚΑ μειώσει τις ομάδες, το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει.
Σαφώς και πρέπει να γίνουν μπαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος και γενικά πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζεται ο αθλητισμός είτε πρόκειται για μπάσκετ είτε για οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Φανταστείτε αν έχουμε παράπονα εμείς, τι παράπονα έχουν άλλοι αθλητές που έχουν πετύχει πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις ακόμα, κι όμως αναγκάζονται να στηρίζονται σε χορηγούς, δηλαδή στη διακριτική ευχαίρεια του ιδιωτικού τομέα.
Πως να είναι έτσι βιώσιμες οι ομάδες π.χ. της επαρχίας? Εδώ πριν από 2-3 χρόνια μια ομάδα σαν την Κέρκυρα, έκανε προπονήσεις η μισή στην Αθήνα και η μισή στην Κέρκυρα γιατί παραπάνω από τις μισές παίκτριες ήταν Αθηναίες.
Δεν πειράζει, καλή διάθεση να υπάρχει και στο τέλος όλα καλά θα πάνε....
sch
QUOTE(pencilbox @ Mar 12 2007, 07:08 PM) *
Η πλάκα είναι ότι παρόλο που γίνονται συγχωνεύσεις οι ομάδες που προκύπτουν και πάλι δεν είναι βιώσιμες. Θα περίμενε κανείς για παράδειγμα ότι όταν ενώθηκαν ο Πρωτέας, ο Αρίωνας και το Παγκράτι θα προέκυπτε μια ομάδα που θα είχε βάθος για πολλά χρόνια. Ωστόσο ακόμη και η ομάδα που πρέκυωε χρειάστηκε πολλές μεταγραφές για να κυνηγήσει τους στόχους της, πράγμα που δείχνει πως ακόμα κι αν η ΕΣΚΑ μειώσει τις ομάδες, το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει.
Σαφώς και πρέπει να γίνουν μπαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος και γενικά πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζεται ο αθλητισμός είτε πρόκειται για μπάσκετ είτε για οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Φανταστείτε αν έχουμε παράπονα εμείς, τι παράπονα έχουν άλλοι αθλητές που έχουν πετύχει πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις ακόμα, κι όμως αναγκάζονται να στηρίζονται σε χορηγούς, δηλαδή στη διακριτική ευχαίρεια του ιδιωτικού τομέα.
Πως να είναι έτσι βιώσιμες οι ομάδες π.χ. της επαρχίας? Εδώ πριν από 2-3 χρόνια μια ομάδα σαν την Κέρκυρα, έκανε προπονήσεις η μισή στην Αθήνα και η μισή στην Κέρκυρα γιατί παραπάνω από τις μισές παίκτριες ήταν Αθηναίες.
Δεν πειράζει, καλή διάθεση να υπάρχει και στο τέλος όλα καλά θα πάνε....

Όσον αφορά την ΑΕ Π-Α-Π είναι άλλοι οι λόγοι που δεν υπάρχει βάθος. Και οι πιό πολλοί τους γνωρίζουν...
alexako
QUOTE(sch @ Mar 12 2007, 07:26 PM) *
Όσον αφορά την ΑΕ Π-Α-Π είναι άλλοι οι λόγοι που δεν υπάρχει βάθος. Και οι πιό πολλοί τους γνωρίζουν...

Ωραία τα είπαμε κ αυτά...ας πάμε τωρα στους αγώνες της Κυριακής:
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 (θα είναι ντέρμπυ)
ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - Ζ.Α.Ο.Ν. 2
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2 με επιφύλαξη!
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1

Εσείς τί λέτε?
dolly12
συγνωμη alexako αλλα εχω αλλες προβλεψεις!

περιστερι - αε παπ 1 (εχει τις δυνατοτητες για εκπληξη κατα τη γνωμη μου και παιζει και στην εδρα του, δυσκολο παιχνιδι)
μελας - γαλατσι 1 (συμφωνω για το ντερμπι γιατι ο μελας εχει να κερδισει 2 ι 3 συνεχομενες αγωνιστικες, καιγεται)
ιωνικος - ποσειδωνας 1
θριαμβος - ζαον 2 (λογικα)
ζωγραφου - αμαρυλλισ 2
θωμας - αεκ 1 ( δε νομιζω οτι η ΑΕΚ ειναι σε κατασταση να κερδισει το θωμα στο γουδι...)
Παιανια - Μελισσια 1
pencilbox
QUOTE(alexako @ Mar 13 2007, 10:51 AM) *
Ωραία τα είπαμε κ αυτά...ας πάμε τωρα στους αγώνες της Κυριακής:
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1 (θα είναι ντέρμπυ)
ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - Ζ.Α.Ο.Ν. 2
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2 με επιφύλαξη!
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1

Εσείς τί λέτε?

Καλημέρα,
Συμφωνώ γενικά με τις προβλέψεις της Alexako αλλά το παιχνίδι ΓΣ Περιστερίου - Ένωση το βλέπω πιθανά και για 1.
mimos8
καλημερα στο γυναικειο μπασκετ.εγω θελω να κανω μια προβλεψη για την επομενη αγωνιστικη:ζωγραφου-αμαρυλλις 1
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Mar 13 2007, 10:57 AM) *

περιστερι - αε παπ 1 (εχει τις δυνατοτητες για εκπληξη κατα τη γνωμη μου και παιζει και στην εδρα του, δυσκολο παιχνιδι)
μελας - γαλατσι 1 (συμφωνω για το ντερμπι γιατι ο μελας εχει να κερδισει 2 ι 3 συνεχομενες αγωνιστικες, καιγεται)
ιωνικος - ποσειδωνας 1
ζωγραφου - αμαρυλλισ 2
θωμας - αεκ 1 ( δε νομιζω οτι η ΑΕΚ ειναι σε κατασταση να κερδισει το θωμα στο γουδι...)
Παιανια - Μελισσια 1

Dolly καλημέρα,
ούτε ο Θωμάς είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Έχει κάνει δύο συνεχόμενες ήττες με Παιανία και Μελίσσια εκ των οποίων μάλιστα η Παιανία στην έδρα του
dolly12
δεν τα εχω δει καθολου τα παιχνιδια οποτε μπορει να εχεις και δικιο. Απλα πιστευω πως 8α μπορεσει να παρει την νικη εστω και δυσκολα ειναι πιο τσαμπουκια απο οτι στην ΑΕΚ
pencilbox
QUOTE(mimos8 @ Mar 13 2007, 11:07 AM) *
καλημερα στο γυναικειο μπασκετ.εγω θελω να κανω μια προβλεψη για την επομενη αγωνιστικη:ζωγραφου-αμαρυλλις 1

Παιδιά η Αμαρυλλίδα δεν κάνει ήττα σε καμία περίπτωση!!!!
xilies siopes na akous
QUOTE(dolly12 @ Mar 13 2007, 04:57 AM) *

ιωνικος - ποσειδωνας 1
ζωγραφου - αμαρυλλισ 2
Παιανια - Μελισσια 1

Καλημερα!Ελπιζω να κερδισουν τα Μελισσια την Παιανια,αν και θα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι.
dolly12
να ρωτησω κατι υπαρχει περιπτωση να σωθουν τα μελισσια?
ποσες νικες 8ελουνε?

εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλοτελειωμενη διαδικασια για αυτους που πεφτουνε για αυτο ρωταω?
δηλαδη μελισσια, θριαμβος και ποσειδωνας δεν ειναι σιγουρα?
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Mar 13 2007, 11:17 AM) *
να ρωτησω κατι υπαρχει περιπτωση να σωθουν τα μελισσια?
ποσες νικες 8ελουνε?

εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλοτελειωμενη διαδικασια για αυτους που πεφτουνε για αυτο ρωταω?
δηλαδη μελισσια, θριαμβος και ποσειδωνας δεν ειναι σιγουρα?

Όχι δεν είναι τελειωμένη ιστορία για όλους. Ο Θρίαμβος βέβαια δύσκολα θα το σώσει αλλά τα Μελίσσια και ο Ποσειδώνας θεωρητικά προλαβαίνουν ακόμα. αυτήν την Κυριακή παίζει Παιανία - Μελίσσια. Αν κερδίσουν τα Μελίσσια πάνε στος 25 βαθμούς και η Παιανία στους 26. Αν σκεφτείς μάλιστα ότι ο Ποσειδώνας με τον Ιωνικό θεωρητικά πάντα θα κάνε ήττα, τα πάντα είναι ρευστά. Και οι από πάνω είναι όλοι κοντά: ΖΑΟΝ, Θωμάς, Γαλάτσι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Ryan Stik
H μονη λυση για να σωθει τελικα ο Θριαμβος ειναι να αποδεσμευσει kill.gif την παικτρια-καταστροφη shot.gif . Αναφερομαι σε μια παιχτρια που κατηφορισε απο ομαδα των περιοχων Ζωγραφου-Ηλιουπολης........ Δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες..... smiley.gif
stdin
QUOTE(Ryan Stik @ Mar 13 2007, 04:30 PM) *
H μονη λυση για να σωθει τελικα ο Θριαμβος ειναι να αποδεσμευσει kill.gif την παικτρια-καταστροφη shot.gif . Αναφερομαι σε μια παιχτρια που κατηφορισε απο ομαδα των περιοχων Ζωγραφου-Ηλιουπολης........ Δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες..... smiley.gif

νομίζω ότι ξέρω ποιά εννοείς...

και έχεις απόλυτο δίκαιο...
HrwNo9
QUOTE(stdin @ Mar 13 2007, 02:27 PM) *
νομίζω ότι ξέρω ποιά εννοείς...

και έχεις απόλυτο δίκαιο...

Κι εγω νομιζω οτι ξερω ποια εννοεις!
Και συμφωνω.... smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
jsoiler
Ψάχνω τρόπους για να φύγει και δεν γίνετε τίποτα!!Μέχρι και πεντάρι παίζει στα παιχνίδια.Αφήστε που είναι και στη κλίκα του προπονητή...... 69.gif
alexako
QUOTE(mimos8 @ Mar 13 2007, 09:07 AM) *

Kαλημέρα!ναι μόνο αν ο ζωγράφου έχει τρελά ποσοστά ευστοχίας και η αμαρυλλίς κάνει άσχημο παιχνίδι!τότε ΙΣΩΣ κάνει την έκπληξη αλλιώς δεν το κόβω για άσσο!
dolly12
QUOTE(alexako @ Mar 14 2007, 07:15 AM) *
Kαλημέρα!ναι μόνο αν ο ζωγράφου έχει τρελά ποσοστά ευστοχίας και η αμαρυλλίς κάνει άσχημο παιχνίδι!τότε ΙΣΩΣ κάνει την έκπληξη αλλιώς δεν το κόβω για άσσο!

Εισαι τρελη!!! παντως εγω προτιμω να μην κανει τωρα την εκπληξη και να κερδισει στην επομενη αγωνιστικη το παγκρατι, γιατι αν δεν ανεβει και φετος η αμαρυλλιδα τι νοημα εχει του χρονου το πρωταθλημα για μας.... blink.gif
mimos8
QUOTE(dolly12 @ Mar 14 2007, 11:27 AM) *
Εισαι τρελη!!! παντως εγω προτιμω να μην κανει τωρα την εκπληξη και να κερδισει στην επομενη αγωνιστικη το παγκρατι, γιατι αν δεν ανεβει και φετος η αμαρυλλιδα τι νοημα εχει του χρονου το πρωταθλημα για μας.... blink.gif

εγω πιστευω ακραδαντα οτι αν επαιζε η dolly12 την κυριακη θα κερδιζε ο ζωγραφου!δεν την ξερω προσωπικα την κοπελα αλλα ξερω οτι ειναι μεγαλη παιχταρα
dolly12
mimo8 σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!
αλλα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην ομαδα μου γιατι ειναι αστερια ολες!!!!

υ.γ. μετα απο τετοιο κοπλιμεντο ομως επιβαλλεται να σε γνωρισω και προσωπικα ομως! biggrin.gif
oprah
QUOTE(mimos8 @ Mar 14 2007, 09:46 AM) *
εγω πιστευω ακραδαντα οτι αν επαιζε η dolly12 την κυριακη θα κερδιζε ο ζωγραφου!δεν την ξερω προσωπικα την κοπελα αλλα ξερω οτι ειναι μεγαλη παιχταρα

καλά...οκ...χαλάρωσε...!
icon_drunk.gif
play8
QUOTE(oprah @ Mar 14 2007, 10:29 AM) *
καλά...οκ...χαλάρωσε...!
icon_drunk.gif

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ???? ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ....!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
zaf4
[font=Comic Sans Ms] Loipon arketo kairo parakolouthw to forum. mia fili mou me enimerwse gi auto. Den exw polla na pw. Sigoura omws den einai kako na akoustei mia alli gnwmi oson afora gia tis omades pou pithanon na peftoun apo A' Eska.
Den to sizitw to pithanotero einai na pesoun Thriamvos kai Melisia an kai twra teleutaia ta melissia exoun anevei. Omws exw diaforetiki apopsi gia ton Poseidwn. Einai mia omada sigoura alloprosali alla pistevw oti mporei na parameinei stin katigoria. To kalo i to kako as to peis einai oti mporeis na ta perimeneis ola apo auti tin omada.. Apo to na xasei apo Thriamvo kai pws exase.. me ena ponto.. kai na kanei poli kala paixnidia pou ta xanei parepiptontws gia 4 ante 6 pontous to poli opws Iwnikos, Zwgrafou.
Apla paidia epeidi vlepw oti tin rixnete tin omada miden pro tou telos makarizen!!!
pisteyw oti mporei na kanei tin anatropi kai na meinei stin katigoria.

auta eixa na pw!
w00t.gif
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες zaf4, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες μόνο.
Καλά ποστ smile.gif.
zaf4
[font=Comic Sans Ms]

Ναι το αντιληφθηκα καπως αργα.. οπως βλεπεις.. !
Ευχαριστω για το καλωσόρισμα..

Και μια ευχη αντε με την νικη ο Ποσειδων την Κυριακη.. γιατι οπως λενε η ελπιδα πεθαινει τελευταια!
Μπορει να ειμαι εναντιον των προγνωστικων αλλα .. το διπλο ας το παρει το Ψυχικο που δεν βλεπει συχνα και νικες.

Οσο για Μελισσια ειμαι υπερ να κερδισουν την Παιανια. Πιστευω οτι εχει καλυτερη ομαδα εε συμφερει κιολας λιγακι παραπανω τον Ποσειδων! wink.gif
oprah
QUOTE(play8 @ Mar 14 2007, 11:10 AM) *
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ???? ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ....!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

εντάξει, είναι μια καλή παίχτρια.. μην το παρακάνουμε κιόλας!
την ζουρνή τότε πως θα την πείτε???
μην τρελλαθούμε!

69.gif
CAP10ZOO
QUOTE(play8 @ Mar 14 2007, 11:10 AM) *

Σου τρεχουν τα σαλια ρε play8....!!!!!!Δεν διαφωνω βεβαια 77.gif 77.gif 77.gif
Απλα το βασανισμενο μου κορμι εχει βρει την υγεια του απο την τελευταια φορα που συναντηθηκα με τη χτυπητιδου στο παρκε tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΞΕΣΠΑΓΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!!!!
dolly12 you know i love you wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
dolly12
cap10zoo

θα γυρισω σε κανα μηνα εναμιση στο γηπεδο και τοτε να δω τι θα λες!!!!
ειδικα μετα απο τοσα βαρη που θα πρεπει να κανω!!! icon_workout.gif

εχεις σκεφτει τι παθος θα βγάλω τοτε???!!!!!! smiley.gif
CAP10ZOO
QUOTE(dolly12 @ Mar 14 2007, 02:11 PM) *
cap10zoo

Εναμιση μηνα,ε?????Παλι καλα που με προειδοποιησες να παρω τα μετρα μου...... fast.gif fast.gif fast.gif fast.gif
Η μαλλον θα γινω κ εγω τουμπανο icon_workout.gif icon_workout.gif και μετα θα δεις τι εχει να γινει jedi.gif jedi.gif
icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif CAP10ZOO icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Mar 14 2007, 04:11 PM) *
cap10zoo

Dolly 12 τελικά πάει, τα έφτυσε το γόνατο?
Περαστικάάάάάά
open 9
η ζουρνη ειναι απο τις καλυτερες παιχτριες.αν κ με εκανε να χασω 2 μηνες απο την πτωση που ειχα σε μεταξυ μας παιχνιδι!θεωρω οτι ειναι πολυ καλη!
dolly12
QUOTE(pencilbox @ Mar 14 2007, 03:10 PM) *
Dolly 12 τελικά πάει, τα έφτυσε το γόνατο?
Περαστικάάάάάά

αστα pencilbox τα εφτυσε!!!
χαλαρο προσθιο χιαστο ειπανε....
μαλλον γερασα δεν ειμαι για τετοια τρομαρα μου!!!! tongue.gif
play8
QUOTE(oprah @ Mar 14 2007, 01:40 PM) *
μην τρελλαθούμε!

69.gif

Δεν ειπα τπτ καλη ειναι και η Ζουρνη αλλα σε συγκριση Dolly12 με Ζουρνη......εγω ριχνω ασσο 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif blove.gif
basket4
QUOTE(oprah @ Mar 14 2007, 05:40 PM) *
μην τρελλαθούμε!

69.gif

η Ζουρνη ειναι παιχταρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μεγαλη μαλιστα!!!!!!!χωρις αμφιβολια
τωρα την dolly12 δεν την ξερω για να τις συγκρινω..παντως το σιγουρο ειναι οτι ξερω πολυ καλα τη Ζουρνη!
κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο χωρις υπερβολες 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
dolly12
δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ παικτριων ρε παιδια....
μια πλακα εκανε ο mimos8 σε εμενα και τσιμπησατε!!!

η λουσυ ειναι παρα πολυ καλη παικτρια και ολοι θα θελανε να την εχουνε στην ομαδα τους!!!
alexako
QUOTE(dolly12 @ Mar 14 2007, 09:33 PM) *
δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ παικτριων ρε παιδια....
μια πλακα εκανε ο mimos8 σε εμενα και τσιμπησατε!!!

η λουσυ ειναι παρα πολυ καλη παικτρια και ολοι θα θελανε να την εχουνε στην ομαδα τους!!!

Λίγη αυτοπεποίθηση ρε dolly12 δεν έχεις?πάει αυτό ήταν??????? wos_sport4.gif
play8
QUOTE(alexako @ Mar 15 2007, 07:08 AM) *
Λίγη αυτοπεποίθηση ρε dolly12 δεν έχεις?πάει αυτό ήταν??????? wos_sport4.gif

Πες τα ρε αλεξακο.... 77.gif 77.gif 77.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
alexako
QUOTE(play8 @ Mar 16 2007, 12:21 PM) *
Πες τα ρε αλεξακο.... 77.gif 77.gif 77.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

εγω τα λέω...ποιός με ακούει είναι το θέμα!!!!!! blove.gif
open 9
καλησπερα σε ολους/ες. ο μ.ε.λ.α.ς κερδισε το γαλατσι με 73-57 και η παιανια κερδισε τα μελλισια με 21 ποντους απ'οτι μου ειπαν,δε γνωριζω τελικο σκορ!ξερει κανενας κανενα αλλο αποτελεσμα?
basket4
το περιστερι εχασε απο το παγκρατι και ο ζωγραφου απο την αμαρυλλιδα rolleyes.gif
coach13
Καλημέρα κ απο μένα.

Τα αποτελέσματα της χτεσινης αγωνιστικής:

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 49-67
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 73-57
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 64-49
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - Ζ.Α.Ο.Ν. 59-74
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 31-73
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 63-59
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 74-55

Κ η βαθμολογία

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ .-Champion

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 41 21 20 1 0 1443 866 577
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 41 21 20 1 0 1376 971 405
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 37 21 16 5 0 1291 1081 210
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 36 21 15 6 0 1168 1080 88
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. 35 21 14 7 0 1136 1045 91
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 31 21 10 11 0 1244 1316 -72
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 31 21 10 11 0 1007 1177 -170
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 30 21 9 12 0 1097 1116 -19
Ζ.Α.Ο.Ν. 29 21 9 12 0 1114 1278 -164
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 29 21 8 13 0 1175 1307 -132
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 29 21 8 13 0 1152 1234 -82
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 25 21 4 17 0 1125 1329 -204
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 24 21 3 18 0 1072 1297 -225
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 22 21 1 20 0 1078 1381 -303
pencilbox
QUOTE(open 9 @ Mar 18 2007, 11:32 PM) *
καλησπερα σε ολους/ες. ο μ.ε.λ.α.ς κερδισε το γαλατσι με 73-57 και η παιανια κερδισε τα μελλισια με 21 ποντους απ'οτι μου ειπαν,δε γνωριζω τελικο σκορ!ξερει κανενας κανενα αλλο αποτελεσμα?

Επιγραμματικά τα αποτελέσματα:
Γ.Σ. Περιστερίου - Ένωση: 49-67
Μελάς - Γαλάτσι: 73-57
Ιωνικός - Ποσειδών: 64-49
Θρίαμβος - ΖΑΟΝ: 59-74
Ζωγράφου - Αμαρυλλίς: 31-73
Θωμάς - ΑΕΚ: 63 - 59 στην παράταση
Παιανία - Μελίσσια: 74 - 55

Λίγο πολύ αναμενόμενα τα αποτελέσματα με εξαίρεση ίσως το Θωμάς - ΑΕΚ που για μένα ήταν αμφιταλαντευόμενο. Νομίζω πως μετά και από αυτήν την αγωνιστική, ο Θρίαμβος δεν προλαβαίνει να σώσει την κατηγορία αλλά ούτε και τα Μελίσσια αφού δεν έχουν παίξει ακόμα ούτε με Ένωση, ούτε με Αμαρυλλίδα. Ο Ποσειδώνας έχει 4 βαθμούς διαφορά από την Παιανία πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται 4 στα 5 για να σώσει την κατηγορία και μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική που παίζει με την Παιανία να κερδίσει με πάνω από 10 πόντους που είχε χάσει στον πρώτο γύρο. Παίζει με Μελά, Περιστέρι, Ζωγράου, Θωμά και τέλος Παιανία και άρα το 4/5 είναι πολύ δύσκολο. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει καόμα κάτι για τον Ποσειδώνα αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο.
Από την άλλη αν λάβουμε υπόψη ότι και το Γαλάτσι αλλά και ο ΖΑΟΝ έχουν από 29 βαθμούς βρίσκονται στην ίδια θέση με την Παιανία (αν δηλαδή κάνει το 4/5 ο Ποσειδώνας ίσως μπουν σε περιπέτειες. Ο Θωμάς θα μπει σε περιπέτειες μόνο αν κάνει το 5/5 ο Ποσειδών. Άρα ο Μελάς έχει σωθεί και μαθηματικά.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος σε όλες τις ομάδες, καλή πορεία και ίσως και άνοδο στις ομάδες πουπ λέον πέφτουν και πάνω από όλα καλή επιτυχία στην Αμαρυλλίδα που όπως φαίνεται θα ανέβει στην Α2 γιατί το αξίζει και γιατί είναι μια ομάδα με ήθος που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και αξίζει τα καλύτερα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
dolly12
Σιγουρο ειναι οτι ανεβαινει η αμαρυλλιδα γιατι στους υπολοιπους αγωνες που της απομενουν δεν μπορει να χασει. Η διαφορα δυναμικοτητας αναμεσα στις ομαδες ειναι μεγαλη (παιζει με Θωμα, παιανια, μελισσια)

Επισης σιγουρο θεωρω κατα τη γνωμη μου το γεγονος οτι μελισσια και ποσειδωνας δεν μπορουνε να σωσουνε την κατηγορια πια γιατι εχουνε απο 2 δυνατους αντιπαλους τουλαχιστον και δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν το 4/5 που χρειαζονται.

Οι 4 πρωτες θεσεις δεν αλλαζουν πιστευω μεχρι το τελος της χρονιας οποτε Νομιζω πως το πρωταθλημα πανω κατω εχει τελειωσει για αρκετες ομαδες.
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Mar 19 2007, 11:16 AM) *
Σιγουρο ειναι οτι ανεβαινει η αμαρυλλιδα γιατι στους υπολοιπους αγωνες που της απομενουν δεν μπορει να χασει. Η διαφορα δυναμικοτητας αναμεσα στις ομαδες ειναι μεγαλη (παιζει με Θωμα, παιανια, μελισσια)

Επισης σιγουρο θεωρω κατα τη γνωμη μου το γεγονος οτι μελισσια και ποσειδωνας δεν μπορουνε να σωσουνε την κατηγορια πια γιατι εχουνε απο 2 δυνατους αντιπαλους τουλαχιστον και δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν το 4/5 που χρειαζονται.

Οι 4 πρωτες θεσεις δεν αλλαζουν πιστευω μεχρι το τελος της χρονιας οποτε Νομιζω πως το πρωταθλημα πανω κατω εχει τελειωσει για αρκετες ομαδες.

Dolly καλημέρα,
από αυτήν την άποψη και ο Ποσειδώνας έχει να παίξει ακόμα με Περιστέρι, Θωμά, Παιανία, Μελά και Ζωγράφο. Άρα και για τον Ποσειδώνα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για να προλάβει να σώσει την κατηγορία δεδομένου του ότι αν δεχτούμε ότι μπορεί να κοντράρει το Μελά, το Θωμά και την Παιανία και να το παλέψει, το Περιστέρι και ο Ζωγράφος θεωρητικά πάντα είναι ήττες.
WALTER BERRY ''THE TRUTH''
QUOTE(pencilbox @ Mar 19 2007, 08:42 AM) *
Επιγραμματικά τα αποτελέσματα:
Γ.Σ. Περιστερίου - Ένωση: 49-67
Μελάς - Γαλάτσι: 73-57
Ιωνικός - Ποσειδών: 64-49
Θρίαμβος - ΖΑΟΝ: 59-74
Ζωγράφου - Αμαρυλλίς: 31-73
Θωμάς - ΑΕΚ: 63 - 59 στην παράταση
Παιανία - Μελίσσια: 74 - 55

Λίγο πολύ αναμενόμενα τα αποτελέσματα με εξαίρεση ίσως το Θωμάς - ΑΕΚ που για μένα ήταν αμφιταλαντευόμενο. Νομίζω πως μετά και από αυτήν την αγωνιστική, ο Θρίαμβος δεν προλαβαίνει να σώσει την κατηγορία αλλά ούτε και τα Μελίσσια αφού δεν έχουν παίξει ακόμα ούτε με Ένωση, ούτε με Αμαρυλλίδα. Ο Ποσειδώνας έχει 4 βαθμούς διαφορά από την Παιανία πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται 4 στα 5 για να σώσει την κατηγορία και μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική που παίζει με την Παιανία να κερδίσει με πάνω από 10 πόντους που είχε χάσει στον πρώτο γύρο. Παίζει με Μελά, Περιστέρι, Ζωγράου, Θωμά και τέλος Παιανία και άρα το 4/5 είναι πολύ δύσκολο. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει καόμα κάτι για τον Ποσειδώνα αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο.
Από την άλλη αν λάβουμε υπόψη ότι και το Γαλάτσι αλλά και ο ΖΑΟΝ έχουν από 29 βαθμούς βρίσκονται στην ίδια θέση με την Παιανία (αν δηλαδή κάνει το 4/5 ο Ποσειδώνας ίσως μπουν σε περιπέτειες. Ο Θωμάς θα μπει σε περιπέτειες μόνο αν κάνει το 5/5 ο Ποσειδών. Άρα ο Μελάς έχει σωθεί και μαθηματικά.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος σε όλες τις ομάδες, καλή πορεία και ίσως και άνοδο στις ομάδες πουπ λέον πέφτουν και πάνω από όλα καλή επιτυχία στην Αμαρυλλίδα που όπως φαίνεται θα ανέβει στην Α2 γιατί το αξίζει και γιατί είναι μια ομάδα με ήθος που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και αξίζει τα καλύτερα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Συμφωνώ μαζί σου με μιά μικρή διόρθωση οτι ο Ποσειδώνας έχει +10 με την Παιανία αλλά δεν νομίζω να παίξει ρόλο γιατί υπάρχει έντονη φημολογία για την απομάκρυνση της Ζαχαροπούλου απο την διοίκηση παρ'ολο που ο προπονητής είναι μάλλον αντίθετος.Μικρές εως ελάχιστες ελπίδες για τον Ποσειδώνα καθόλου για τις υπόλοιπες ομάδες.
xilies siopes na akous
QUOTE(WALTER BERRY ''THE TRUTH @ Mar 19 2007, 05:47 AM) *
Συμφωνώ μαζί σου με μιά μικρή διόρθωση οτι ο Ποσειδώνας έχει +10 με την Παιανία αλλά δεν νομίζω να παίξει ρόλο γιατί υπάρχει έντονη φημολογία για την απομάκρυνση της Ζαχαροπούλου απο την διοίκηση παρ'ολο που ο προπονητής είναι μάλλον αντίθετος.Μικρές εως ελάχιστες ελπίδες για τον Ποσειδώνα καθόλου για τις υπόλοιπες ομάδες.

Καλημερα!Πολυ δυσκολη η παραμονη στην κατηγορια για τα Μελισσια πλεον.Κρατηθηκε και καποιο δελτιο αλλα δεν ξερω ακριβως ποιας παιχτριας.Μου λυνεις μια απορια?Αν τα Μελισσια κανουν μονο νικες-απιθανο-σωζονται?
pencilbox
QUOTE(WALTER BERRY ''THE TRUTH @ Mar 19 2007, 11:47 AM) *

Καλημέρα,
έχεις απόλυτο δίκιο, ο Ποσειδώνας έχει κερδίσει 49-59 εκτός την Παιανία στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Αυτό όμως δεν αλλάζει τον αριθμό των νικών που πρέπει να κάνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Απλώς έχει το περιθώριο να κερδίσει την Παιανία έστω και με ένα πόντο (δεν παίζει ρόλο η διαφορά).
Πολύ δύσκολο. Όσο για τη Ζαχαροπούλου, αν φύγει κι εκείνη τότε πιστεύω πως η υπόθεση παραμονή για τον Ποσειδώνα έχει τελειώσει
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.