Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Skin
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
liolias
Επειδη κοιταξα στο My Controls αλλα δεν βρηκα τιποτα.Υπαρχει και καποιο αλλο skin του φορουμ?
dizzy_fingers
Όχι δεν υπάρχει.
Και δεν είναι στην πολιτική (cool.gif )του φόρουμ να έχει παραπάνω από 1 σκιν.
Κυρίως για τεχνικούς λόγους.
liolias
ok αφου δεν ειναι στην πολιτκη του φορουμ 68.gif
dizzy_fingers
Παράπονο?
liolias
Οχι οτι ειναι κατι τοσο σημαντικο αλλα θα ηταν καλο να υπηρχε επιλογη που να αλλαζε τα χρωματα του φορουμ.Γιατι ειναι βαρετο συνεχως το ιδιο χρωμα αλλα αφου δεν γινεται ok.
dizzy_fingers
Υποθέτω λοιπόν, ότι σε άλλα site που δεν έχουν την επιλογή σκιν, όπως το contra ή το sportime, σταματάς να πας μετά από καιρό ε?

Δεν πειράζει, μην το κουράζουμε άλλο το θέμα.
Η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να μπούμε στη διαδικασία να προσαρμόσουμε άλλο σκιν στη λογική του φόρουμ...μία διαδικασία που είναι αρκετά χρονοβόρα και κουραστική, εφόσον το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να είναι καλό.
liolias
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 14 2006, 01:18 AM) *
Υποθέτω λοιπόν, ότι σε άλλα site που δεν έχουν την επιλογή σκιν, όπως το contra ή το sportime, σταματάς να πας μετά από καιρό ε?


Υπονοεις οτι θα σταματησω να πηγαινω στο basketforum??? Κανεις Λαθος.Δεν ειπα οτι ειναι βαρετο το φορουμ αλλα τα χρωματα.(Κατα τη γνωμη μου κουραζουν τα ιδια χρωματα το ματι).Αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο αυτο, μια ερωτηση εκανα.
Και δεν μιλησα για site αλλα για φορουμ(γιατι σε φορουμ βλεπω συχνα την επιλογη αυτη).
morfi
Κοιτα σπυρο, ο liolias εκανε μια πολυ καλη προταση... αν ημουνα admin και ειχα το δικο μου basketforum (οχι δεν ειναι απειλη tongue.gif ) για την παρτι μου και μονο θα εφτιαχνα ενα skin με θεμα το ΝΒΑ και ενα με τον ολυμπιακο... καταλαβαινω ομως οτι αυτο θα ηταν πολυ χρονοβορο και κουραστικο οπως ειπες και εσυ αλλα το αποτελεσμα θα ηταν πολυ καλο... ποοοοοοοο φανταζομαι το skin του ΝΒΑ και κ... εεεπ παραλιγο... biggrin.gif
sihainas
Να πω εγώ κάτι όμορφο αν μπορεί να γίνει; Εκεί που λέει τώρα we 've got basket balls... ωραίο θα ήταν αν γίνεται να αλλάζει σύμφωνα με το φόρουμ που μπαίνεις... δλδ... αν μπεις στο NBA να έχει το σήμα του NBA αν μπείς μετά στο φόρουμ του Ολυμπιακού να βγαίνει το σήμα του Ολυμπιακού κλπ.

Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να γίνει αλλά θα ήταν μια ωραία προσθήκη...
dizzy_fingers
Καλή ιδέα.

Το πρόβλημα δεν είναι στο να φτιάξω ένα άλλο σκιν.
Αυτό που λες είναι εφικτό αν "αντιγράψω" το παρών σκιν πολλές φορές και απλά στο καθένα αλλάζω την πάνω δεξιά γωνία.
Το θέμα είναι ότι όταν θα χρειαστεί να κάνω μία αλλαγή στο φόρουμ (ένα modification, κάτι στο fantasy κλπ), θα πρέπει να την κάνω σε κάθε σκιν που υπάρχει...Τα πράγματα επομένως σε μία τέτοια περίπτωση δεν είναι τόσο εύκολα...

Πέρα από αυτό, αυτή τη γωνία τη φυλάω για κάτι άλλο....θα δείτε.
liolias
Να παρεις συνεντευξη απο τον Καρτερ και να την βαλεις εκει!! tongue.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.