Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 30/5/2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
colonel gomelsky
Η σειρά πηγαίνει στο ΣΕΦ για το πρώτο do or die ματς. Και το χαρακτηρίζω έτσι γιατί αν νικήσει ο ΠΑΟ πιστεύω ότι μετά το 3-0 είναι μονόδρομος.

Δύσκολο ματς για προβλέψεις. Ο ΟΣΦΠ έχει προσωπικότητες που αναμένεται να δείξουν αθλητικό εγωισμό. Περιμένω καλή εμφάνιση από τον Παπαλουκά.

Πρόβλεψη: Δεν μπορώ να κάνω. Το ματς θα κριθεί στο καλάθι και καμιά ομάδα δεν θα κυριαρχήσει.
PrasiniThyella
Η δική μου προβλεψη ειναι οριακο ματς.Αν ο Πάο δεν κατέβει οπως περυσι στον 3ο τελικό, μπορεί να κερδίσει.Φυσικα αν κερδίσει τελειώνει και η σειρά.Το γεγονός οτι ο Ομπράντοβιτς ξεκούρασε τους βασικούς παικτες στο 4ο δεκάλεπτο δείχνει οτι τους θέλει ετοιμοπολεμους και ισως έχει στο μυαλό του το sweep που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο ενάντια στο ακριβοτερο ροστερ της Ευρώπης.Υπάρχει και η θεωρία πως το έκανε για να μειωθει λιγο η διαφορά ωστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του Γιαννάκη και του χρονου. tongue.gif

Περιμένω καλυτερο παιχνιδι απο Σπανούλη και τον Νικολας να αναλαμβάνει περισσοτερα σουτ.

Αν ο Παναθηναικος παιξει στοιχειώδες μπάσκετ λογικής, ο Ολυμπιακός με την πίεση πανω του δεν θα μπορέσει να κερδίσει με το ΄΄μπας και...΄΄ ενώ πολύ πιθανο να δουμε κοσμο πισω απο τις μπασκετες μετά το τελος του 3ου δεκαλεπτου.
Reggie Miller #31
Αν η ομάδα δεν πάει ήρεμη την Κυριακή,αν δε μιλιούνται μεταξύ τους(όπως γράφουν) και αν εμείς δεν τους στηρίξουμε μέχρι το τέλος,δε νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα.
Το σημαντικότερο σε αυτό το σημείο είναι η ψυχολογία.
Και δε συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι η έκπληξη για το μπρέικ μπορεί να γίνει στο 2ο ή τρίτο ή όγδοο παιχνίδι.Ο Παναθηναικός δεν είναι έφηβοι.Είναι έμπειρη ομάδα και ο Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να τους αφήσει να πιστέψουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα κτλ κτλ κτλ.
Αυτό που είπαν μερικοί ότι ο Ομπράντοβιτς άφησε να πέσει η διαφορά και άλλα τέτοια σενάρια τα θεωρώ ιστορίες για επιστημονικής φαντασίας βιβλία.Μόνο αστεία μπορούμε αν το πούμε,όπως λέει η ''πράσινη θύελλα'' από πάνω για να μείνει ο Γιαννάκης και του χρόνου.Ας μην μπαίνουμε στο παιχνίδι των δημοσιογράφων.

Εγώ από την ομάδα μου περιμένω να δω εγωισμό και αθλητικό τσαμπουκά.όχι να πλακωθούμε,αλλά να μπούνε να παλέψουν όλες τις φάσεις.Ας μην το κάνουν για τον Ολυμπιακό(σιγά που χέστηκαν),αλλά για τους ίδιους.Αν έπαιζα στον Ολυμπιακό,μετά το χθεσινό παιχνίδι και αφού έβλεπα τα εξώφυλλα των εφημερίδων,θα ντρεπόμουν.Αν δεν έχουν εγωισμό,αν δε σέβονται τους εαυτούς τους και την προσπάθεια που έκαναν μέχρι τώρα,τι να πω.Ας μην παίξουν καθόλου.
Αν υπάρχουν διαφορές και τσακωμοί μεταξύ τους,να τους αφήσουν για 2 βδομάδες στην άκρη,να προσπαθήσουν να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται και μετά ας φύγουν ή να βγουν να τα πουν δημόσια.Αυτά τα ολίγα!!!! smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(Reggie Miller #31 @ May 27 2010, 20:03 ) *
Αυτό που είπαν μερικοί ότι ο Ομπράντοβιτς άφησε να πέσει η διαφορά και άλλα τέτοια σενάρια τα θεωρώ ιστορίες για επιστημονικής φαντασίας βιβλία.Μόνο αστεία μπορούμε αν το πούμε,όπως λέει η ''πράσινη θύελλα'' από πάνω για να μείνει ο Γιαννάκης και του χρόνου.Ας μην μπαίνουμε στο παιχνίδι των δημοσιογράφων.


Ο Ομπράντοβιτς ξεκάθαρα άφησε τη διαφορά να πέσει και δεν κυνήγησε το σκορ στο τέλος. Όχι όμως για να φύγει ο Γιαννάκης. Το έκανε όμως για να ξεκουράσει τους βασικούς του για το επόμενο ματς.

Χωρίς να ξέρω κάτι, η αίσθηση που έχω είναι ότι ο Ζοτς εκτιμάει το Γιαννάκη.
vastravoud
Αλίμονο αν σε ΤΕΤΟΙΟ επίπεδο δεν εκτιμά ο ένας τον άλλον. Μου φαίνεται ότι με τους ορυμαγδους για ταβερνιάρηδες και μυρωδιάδες χάνουμε λίγο το μέτρο.
ALdaperan
QUOTE(pitto @ May 27 2010, 21:50 ) *
Ο Ζέλικο πάντα δίνει συγχαρητήρια, χάσει-κερδίσει.... Ο Μπαναώτης ποτέ !!!! και πάντα έχει να γκρινιάξει για κάτι !!!


ολοι τα ιδια ειναι! και ο ζελικο οταν χασει μπορει να μιλησει για διατησιες (βλ τελικο ευρωλιγκας που ειπε για περιεργα πραγματα οτι συνεβησαν ΑΝ ΚΑΙ κερδισε κιολας) και ο γιαννακης δινει συγχαρητηρια τι πρεπει δλδ να κανει ? κωλοτουμπες?
lakersdynasty
ενταξει και ο Ζοτς καποτε ξεχασε το ονομα του προπονητη του ΟΣΦΠ.

Επισης την τελευταια φορα που κοιταξα το ονομα του προπονητη του ΟΣΦΠ ηταν Παναγιωτης smile.gif

αν και σιγουρα οι δηλωσεις του καθε προπονητη ξεχωριστα κινουνται σε αλλο επιπεδο και εχουν αλλο υφος.

Εγω περιμενω οτι ο ΠΑΟ θα μπει γερα στο παιχνιδι και θα το παλεψει μεχρι τελους ειτε παρει διαφορα ο ΟΣΦΠ ειτε οχι.

Το αν θα κρατηθει στο παιχνιδι εξαρταται οπως παντα απο το αν θα κανει συχνο ροτεισιον ο Ζοτς και καταφερει να προστατευσει-ξεκουρασει κατα την διαρκεια του παιχνιδιου τους ψηλους του αλλα και απο τα δεδομενα στους τομεις των ριμπαουντ και του μακρινου σουτ.

Εαν ο ΠΑΟ εχει ενα 40-45 % στα τριποντα προφανως θα ειναι σε καλη θεση για να πετυχει μια νικη εκτος εδρας.

Ενδιαφερον θα εχει η αντιδραση του Γιαννακη στις βοηθειες στην περιφερεια. Φανηκε αρκετες φορες οτι ηθελε να περιορισει ειδικα το σουτ του Νικολας και γενικα να μην αφησει να γινουν σουτ σε ρυθμο χωρις βεβαια να τα καταφερει. Αλλα το προσπαθησε.

Στο τελος ομως στα σκριν ο ψηλος δεν επεστρεφε γρηγορα στην ρακετα και ο ΠΑΟ το εκμεταλλευτηκε περνωντας την μπαλα μεσα να παρει το 65% των ποντων του απο τους ψηλους του.

Θα επιλεξει ο ΟΣΦΠ να κλεισει οπως κανει παραδοσιακα την ρακετα και να πονταρει στην αστοχια του ΠΑΟ σε ενα εκτος εδρας παιχνιδι?

Η θα κινηθει με τον ιδιο τροπο?
AZ1980
QUOTE(ALdaperan @ May 27 2010, 18:57 ) *
ολοι τα ιδια ειναι! και ο ζελικο οταν χασει μπορει να μιλησει για διατησιες (βλ τελικο ευρωλιγκας που ειπε για περιεργα πραγματα οτι συνεβησαν ΑΝ ΚΑΙ κερδισε κιολας)


E μη τα ισοπεδώνουμε και όλα... Σε εκείνο τον τελικό είχε γίνει μια από τις μεγαλύτερες διαιτητικές σφαγές της τελευταίας εικοσαετίας στο παγκόσμιο μπάσκετ. Και ...λίγα είπε.



bball.gif
mrproedros
Α1 Ανδρών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 73-54 PlayOffs (26-5-10) game 1 Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
enypnio
βασικά στο μπάσκετ όλη η ιστορία είναι η ταχύτητα και η έκρηξη και η φυσική κατάσταση

τον φλεγάρη την είχε ο ΟΣΦΠ τώρα την έχει ο ΠΑΟ

στον τελικό του κυπέλλου οι παίχτες ο ΟΣΦΠ παιρνούσαν τους παίχτες του ΠΑΟ σαν σταματημένους ... τώρα γίνεται το αντίθετο

συν ότι όλη την χρονιά την έχει βγάλει με 1.5 πλέι μάκερ παπαλουκά και τεόντοσιτς, δεν είναι παράλογο να τα φτήσουν

άμα δεν έχεις φυσική κατάσταση, αναγκάζεσια ναπαίζεις με ανεβασμέους σφιγμούς και δεν μπορείς έχεις και καθαρό μυαλό

όλη αυτή η φάση με τον γιαννάκη που τον βρίζει ο κάθε πικραμένος, δίνει και άλλοθι στους παίχτες που δεν δουλεύουνε σωστά και δένει το γλυκό

επίσης και όλη η φάση με την διαιτησία, τους δίνει και άλλο αλλόθι

....


επίσης αυτός ο τέπιτς ούτε μάγια να του είχαν κάνει ... το παιδί δεν είναι απλά ότι δεν βοηθάει την ομάδα .... μπαίνει στο γήπεδο και κοιτάει σαν χαμένος με τρόμο ... σαν να τον πετάνε σε ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ με λιοντάρια φαίνεται

αυτό το πρωτάθλημα θα το καθάρισει το τσαρτσαρής .... είναι παράδοση (παπανικολάου, χατζηβρέττας, κ.τ.λ)
Ginobili
QUOTE(enypnio @ May 28 2010, 01:49 ) *
επίσης αυτός ο τέπιτς ούτε μάγια να του είχαν κάνει ... το παιδί δεν είναι απλά ότι δεν βοηθάει την ομάδα .... μπαίνει στο γήπεδο και κοιτάει σαν χαμένος με τρόμο ... σαν να τον πετάνε σε ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ με λιοντάρια φαίνεται

Άμα δεις τα ποσοστά του πέρσι στην Ευρωλίγκα...θα πάθεις πλάκα....εγώ τουλάχιστον δεν το είχα προσέξει.Τα βλέπεις και λες αυτός είναι αξιόπιστος σουτέρ τριών πόντων.....Προφανώς ισχύει αυτό που λες.Το βλέπει ο καθένας μας εξάλλου όλη την χρονιά.....δεν έχω ξαναδεί πιο "γατάκι"....παίκτη από αυτόν.
il postino
το πρωτο δεδομενο για αυριο ειναι οτι παιζουμε στο σεφ και εκει παντα τον πρωτο λογο εχει ο ολυμπιακος!

ακομα και περυσι , οπου κατ εμε η διαφορα των 2 ομαδων ηταν μεγαλη-υπερ του παο , το πρωτο ματς πηγε στο καλαθι και το δευτερο ματς στα χερια του ολυμπιακου.

φαβορι δεν ειναι ο παο αλλα θεωρω οτι ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια (μετα ισως απο το 1999) που θα κατεβουν οι πρασινοι τοσο αποφασισμενοι για το διπλο. μετα απο τοσο "αποτυχημενη" σεζον μονο ενα sweep απεναντι στην ακριβοτερη ομαδα της ευρωπης μπορει να αμλυνει τις κακες εντυπωσεις και να στρωσει την κατασταση εν οψει της νεας σεζον με τον καλυτερο δυνατο τροπο!

οσο για την "μαγικη" εικονα (με την κακη ην εννοια) του δ δεκαλεπτου στο οακα η εξηγηση μου ειναι η εξης: ο ζοτς πηρε αυτο που ηθελε στα 3 πρωτα δεκαλεπτα και δε φορτσαρε στο τελος αφενος γιατι ηθελε να ξεκουρασει κοσμο (οπως ηδη εχει λεχθει) αφετερου δεν ηθελε απο το πρωτο ματς μια μεγαλη διαφορα για να μην πληγωσει και αλλο τον εγωισμο των παικτων του ολυμπιακου. ο ολυμπιακος ηδη ηταν σε ασχημη κατασταση , ηδη ηταν στα σχοινια , γιατι να τα κανει χειροτερα τα πραγματα και να τονωσει ακομα πιο πολυ τον εγωισμο παικτων οπως ο κλειζα , ο τσιλντρες , ο τεοντοσιτς? δεν ηθελε να προσφερει , με αλλα λογια , ενα επιπλεον κινητρο στους ολυμπιακους εν οψει του ματς της κυριακης και μαλιστα μεσα στην εδρα τους.



lakersdynasty
ο Ζοτς ηθελε και τους Τεπιτς και Καλαθη να μπουν εστω και λιγο να παιξουν. Προφανως η διαφορα δεν ηταν προταιρεωτητα.

Το να παρουν μια γευση και αυτοι που εβλεπαν τα 3 πρωτα δεκαλεπτα κυριως απτον παγκο ηταν καλη κινηση.

Προσωπικα καθε χρονο ειμαι της αποψης οτι η σειρα παει στα 3-2 ματς. Και ειναι στανταρ για μενα εκτος εαν μια απο τις 2 ομαδες με διαψευσει οπως περσι.
kolokotronis
Δύο πράγματα:
-Πέρυσι το 3ο ματς τελείωσε κοντάστα μεσάνυχτα.
Τα εισητήρια για το 4ο ματς στο ΟΑΚΑ ήταν στα εκδοτήρια την επόμενη 10:00.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

-Την διαφορά στην 4η περίοδο, ο Ζέλικο την έριξε για να μην πάρουν πολύ αέρα οι δικοί του παίκτες και όχι για να μην πληγώσει παραπάνω το θηρίο.
Για να έχει να φωνάξει σε κάποιους την επόμενη προπόνηση, να μην χαλαρώσει η ομάδα την πιο κρίσιμη στιγμή.
Αν δεν ακολουθούσαν και άλλα ματς να είστε σίγουροι ότι το κοντέρ θα έγραφε όσα έπρεπε.
kolokotronis
Και κάτι τελευταίο για τους λάτρες των παραδόσεων (σαν και μένα).
Το διάβασα στιον φίλαθλο.
Από την περίοδο 03'-04' ο ΠΑΟ κερδίζει πάντα, έστω και μία φορά τον ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ. wink.gif
Ginobili
QUOTE(kolokotronis @ May 29 2010, 15:54 ) *
Και κάτι τελευταίο για τους λάτρες των παραδόσεων (σαν και μένα).
Το διάβασα στιον φίλαθλο.
Από την περίοδο 03'-04' ο ΠΑΟ κερδίζει πάντα, έστω και μία φορά τον ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ. wink.gif

Στην έδρα του Ολυμπιακού γενικά...όχι απαραίτητα στο ΣΕΦ,γιατί νομίζω ότι το 2003-04 ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε στο ΣΕΦ
rankin
QUOTE(Ginobili @ May 29 2010, 06:04 ) *
Άμα δεις τα ποσοστά του πέρσι στην Ευρωλίγκα...θα πάθεις πλάκα....εγώ τουλάχιστον δεν το είχα προσέξει.Τα βλέπεις και λες αυτός είναι αξιόπιστος σουτέρ τριών πόντων.....Προφανώς ισχύει αυτό που λες.Το βλέπει ο καθένας μας εξάλλου όλη την χρονιά.....δεν έχω ξαναδεί πιο "γατάκι"....παίκτη από αυτόν.

Και αν δεις του Κέτσμαν φέτος, θα τραβάς τα μαλλιά σου που άφησες τον παιχταρά να φύγει! biggrin.gif
τα έχουμε ξαναπεί, για την Παρτιζάν καλός ήταν ο Τέπιτς και ο Κέτσμαν

QUOTE(kolokotronis @ May 29 2010, 17:18 ) *
-Πέρυσι το 3ο ματς τελείωσε κοντάστα μεσάνυχτα.
Τα εισητήρια για το 4ο ματς στο ΟΑΚΑ ήταν στα εκδοτήρια την επόμενη 10:00.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αυτά πρέπει να τα λες με φωνή Γιώργου Γεωργίου για να αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα 71.gif

Για το παιχνίδι δεν έχω να πω τίποτα
Εαν οι παίχτες του Ολυμπιακού έχουν καταλάβει που βρίσκονται, δεν αρκεί ένα παιχνίδι για να μας το αποδείξουν!
HLR CENATION
Στο στοιχημα το επαιξα ασσο.Οι παικτες του ολυμπιακου θα κατεβουν πορωμενοι,θα μασανε σιδερα, ματς χωρις αυριο γι αυτους.κ εχουν την προσωπηκωτητα να αφησουν πισω την 20αρα κ να δειεκδικησουν το πρωταθλημα.Αυτο το 0/23 αποκλειεται να επαναληφθει...
colonel gomelsky
Φαβορί είναι ο ΟΣΦΠ λόγω έδρας. Αλλά και ο ΠΑΟ θα κατέβει υποψιασμένος. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι δηλώσεις Ζοτς - Ιτούδη - Διαμαντίδη. Από τις δηλώσεις μέχρι το παρκέ υπάρχει απόσταση βέβαια, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι θα κάνει το καλύτερο. Δηλαδή δεν θα με πειράξει αν χάσουν από την αστοχία τους ή το ανώτερο παιχνίδι του αντιπάλου.

50% νίκη ΟΣΦΠ μέχρι 5 πόντους (ο ΠΑΟ θα ταρακουνηθεί αλλά πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθει)

45% νίκη ΠΑΟ μέχρι 5 πόντους (Το πρωτάθλημα βάφεται πράσινο με πειστική νίκη στο ΟΑΚΑ)

4% νίκη ΠΑΟ 10+ πόντους (Ο Γιαννάκης παραιτείται στη συνέντευξη τύπου - Με Τόμιτς στο ΟΑΚΑ)

1% νίκη ΟΣΦΠ 10+ πόντους. (Η πιθανότητα αυτή μπορεί να δώσει στον ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα. Αν έχει επιβληθεί και όχι απλά νικήσει η ψυχολογία αλλάζει)

Reggie Miller #31
Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι η ομάδα,η νίκη έστω και με έναν πόντο,θα είναι τρομερή ψυχολογική ένεση,ειδικά αν ο κόσμος δεν αποδοκιμάσει και χειροκροτήσει.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν αρκείται σε καλή εμφάνιση ή οτιδήποτε α΄λλο.Μόνο νίκη που θα της επιτρέψει να ελπίζει και να πάει για ότι καλύτερο μπορέσει...
kolokotronis
QUOTE(colonel gomelsky @ May 29 2010, 19:00 ) *
Φαβορί είναι ο ΟΣΦΠ λόγω έδρας. Αλλά και ο ΠΑΟ θα κατέβει υποψιασμένος. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι δηλώσεις Ζοτς - Ιτούδη - Διαμαντίδη. Από τις δηλώσεις μέχρι το παρκέ υπάρχει απόσταση βέβαια, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι θα κάνει το καλύτερο. Δηλαδή δεν θα με πειράξει αν χάσουν από την αστοχία τους ή το ανώτερο παιχνίδι του αντιπάλου.

50% νίκη ΟΣΦΠ μέχρι 5 πόντους (ο ΠΑΟ θα ταρακουνηθεί αλλά πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθει)

45% νίκη ΠΑΟ μέχρι 5 πόντους (Το πρωτάθλημα βάφεται πράσινο με πειστική νίκη στο ΟΑΚΑ)

4% νίκη ΠΑΟ 10+ πόντους (Ο Γιαννάκης παραιτείται στη συνέντευξη τύπου - Με Τόμιτς στο ΟΑΚΑ)

1% νίκη ΟΣΦΠ 10+ πόντους. (Η πιθανότητα αυτή μπορεί να δώσει στον ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα. Αν έχει επιβληθεί και όχι απλά νικήσει η ψυχολογία αλλάζει)

Συγνώμη ρε ταγματάρχη, αλλά λες φαβορί τον οσφπ και μετά στα ποσοστά δίνεις 51-49 για τον ολυμπιακό....
Πως είναι φαβορί με 51-49?
Razorblade Fish
QUOTE(colonel gomelsky @ May 29 2010, 19:00 ) *
Φαβορί είναι ο ΟΣΦΠ λόγω έδρας. Αλλά και ο ΠΑΟ θα κατέβει υποψιασμένος. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι δηλώσεις Ζοτς - Ιτούδη - Διαμαντίδη. Από τις δηλώσεις μέχρι το παρκέ υπάρχει απόσταση βέβαια, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι θα κάνει το καλύτερο. Δηλαδή δεν θα με πειράξει αν χάσουν από την αστοχία τους ή το ανώτερο παιχνίδι του αντιπάλου.

50% νίκη ΟΣΦΠ μέχρι 5 πόντους (ο ΠΑΟ θα ταρακουνηθεί αλλά πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθει)

45% νίκη ΠΑΟ μέχρι 5 πόντους (Το πρωτάθλημα βάφεται πράσινο με πειστική νίκη στο ΟΑΚΑ)

4% νίκη ΠΑΟ 10+ πόντους (Ο Γιαννάκης παραιτείται στη συνέντευξη τύπου - Με Τόμιτς στο ΟΑΚΑ)

1% νίκη ΟΣΦΠ 10+ πόντους. (Η πιθανότητα αυτή μπορεί να δώσει στον ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα. Αν έχει επιβληθεί και όχι απλά νικήσει η ψυχολογία αλλάζει)

Προφανως και εχεις ξεχασει μια πιθανοτατη περιπτωση,να κερδισει ο Ολυμπιακος η ο Παναθηναικος με 5-10 ποντους...
colonel gomelsky
QUOTE(kolokotronis @ May 29 2010, 22:05 ) *
Συγνώμη ρε ταγματάρχη, αλλά λες φαβορί τον οσφπ και μετά στα ποσοστά δίνεις 51-49 για τον ολυμπιακό....
Πως είναι φαβορί με 51-49?


Διευκρίνισα ότι είναι φαβορί μόνο λόγω έδρας. Πόσο να του δώσω δλδ? 60-40? Έτσι κι αλλιώς και αυτά που έγραψα, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε είναι. Απλή διαίσθηση.

@Razorblade Fish: Μπορεί να γίνει κι αυτό προφανώς. Απλά παρέθεσα τι μου φαίνεται εμένα ρεαλιστικότερο.
korompos#3
Έχω ένα εισιτήριο για αύριο(15 Ε),αμα ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει πμ...
tzagasdog
εγω δεν πιστευω οτι μπορει ο Ολυμπιακος φετος.
Ουτε περυσι μπορουσε μετα το Φ4 ουτε φετος εδειξε να μπορει (σειρα με το -πεσμενο- Μαρουσι, 1ο παιχνιδι ΟΑΚΑ)
θα το παρει με 5 ποντους το παιχνιδακι θα παει στο ΟΑΚΑ θα χασει θα ξαναρθει και θα χασει ενα απο τα 2 επομενα.

Στο μπασκετ δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις. Οποιος ειναι σε καλυτερη κατασταση θα κερδισει. Ηρωισμοι δεν υπαρχουν.

Εδω και 2 χρονια μαλλον ο Ολυμπιακος κανει την επιλογη να φορμαριζετια σε περιοδους που φορμαριζονται οι μικρες ομαδες.
Και αυτη η επιλογη ειναι που με απογοητευει περισσοτερο απο ολα
paodynasty
Τι νέκρα είναι αυτή? Απογορεύτηκαν οι δηλώσεις και στο forum? smiley.gif
Air Kef
71.gif

Έτσι που τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς και με τα περσινά κατορθώματα πάλι στους τελικούς, τι να πεις και τι να αναλύσεις.
Αν χάνει ο Τσίλντρες αμυντικά ριμπάουντ απο τον Περπέρογλου και ο Τεοντό με τον Κλέιζα έχουν 0/11 τρίποντα, τι να κάνουν συστήματα, τακτικές και προσωπικότητες.. icon_bored.gif
Manu7
Στο ΣΚΑΙ άκουσα ότι στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Βασιλόπουλος...
Δεν μου λέει κάτι βέβαια...
lakersdynasty
QUOTE(Manu7 @ May 30 2010, 20:45 ) *
Στο ΣΚΑΙ άκουσα ότι στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Βασιλόπουλος...
Δεν μου λέει κάτι βέβαια...


Ισως για ψυχολογικους λογους.

Η μπορει να ειναι και πολυ καλητερα. Το ρεπορταζ δεν αποκαλυπτει τα παντα...
kolokotronis
Για φέτος εντάξει είμαστε.
Του χρόνου να δούμε τι θα κάνουμε, που στα 32 καιγόμαστε... peace.gif
il postino
λιγο ακομα για να ξερουμε αν θα τελειωσαν οι τελικοι ή θα τραβηξει η σειρα!!!

μπορει να παιξει λεει ο βασιλοπουλος και εγινε ειδηση! και τι εγινε ρε παιδια? περυσι στο σεφ στην κανονικη περιοδο τον επαιξε αμυνα (αν θυμαμαι καλα)και κατι τρεχει!!!! σε σειρα ετων δηλαδη εγινε factor για ενα παιχνιδι και ακομα λεμε (οι φιλοι του ολυμπιακου δηλαδη) οτι ο βασιλοπουλος ειναι factor σε τετοια παιχνιδια!!!! και το λεω εγω που τον πιστευα οσο δεν πηγαινε τον παικτη αυτον! που οταν επαιζε στον παοκ και ο βασιλειαδης φορτωνε τα αντιπαλα καλαθια , εγω προσεχα τον πυργιωτη!!!!anyway!

ειμαι περιεργος σημερα να δω κατα ποσο μπορει να μεταμορφωθει ο ολυμπιακος και απο το απολυτο τιποτα να φθασει στο επιπεδο να κερδισει στο σεφ την καλυτερη ομαδα απο αυτες που εχει παιξει φετος εκει μεσα! σιγουρα μπορει αλλα θελει πολυ προσπαθεια.

απο κει και περα , το τελευταιο που θα θελα σημερα , ανεξαρτητως αποτελεσματος , ειναι μια πιθανη εκρρυθμη κατασταση να αιωρειται. θα ηταν απαραδεκτο να ακουστουν συνθηματα κατα του γιαννακη , μιας και αυτος εχει στοχοποιειθει απο τη συντριπτικη πλειοψηφια των φιλων και οπαδων της ομαδας.

Manu7
QUOTE(il postino @ May 30 2010, 21:32 ) *
μπορει να παιξει λεει ο βασιλοπουλος και εγινε ειδηση! και τι εγινε ρε παιδια? περυσι στο σεφ στην κανονικη περιοδο τον επαιξε αμυνα (αν θυμαμαι καλα)και κατι τρεχει!!!! σε σειρα ετων δηλαδη εγινε factor για ενα παιχνιδι και ακομα λεμε (οι φιλοι του ολυμπιακου δηλαδη) οτι ο βασιλοπουλος ειναι factor σε τετοια παιχνιδια!!!! και το λεω εγω που τον πιστευα οσο δεν πηγαινε τον παικτη αυτον! που οταν επαιζε στον παοκ και ο βασιλειαδης φορτωνε τα αντιπαλα καλαθια , εγω προσεχα τον πυργιωτη!!!!anyway!

blink.gif blink.gif
Kάτσε βρε il postino τι τσιτώθηκες έτσι εσύ?
Εγώ απλά ανάφερα το ρεπορτάζ και δεν είδα και κάποιον άλλο να σχολιάζει
την συμμετοχή στην αποστολή και για το τι θα προσφέρει...
Λογικά δεν θα χρησιμοποιηθεί λόγω του τραυματισμού αλλά και διαφορετικά
να ήταν τα πράγματα, ο Γιαννάκης φαίνεται δεν τον εμπιστεύεται οπότε
τι να συζητάμε για τον Βασιλόπουλο...

ΥΓ: Νευράκια νευράκια? smiley.gif
il postino
QUOTE(Manu7 @ May 30 2010, 21:39 ) *
blink.gif blink.gif
Kάτσε βρε il postino τι τσιτώθηκες έτσι εσύ?
Εγώ απλά ανάφερα το ρεπορτάζ και δεν είδα και κάποιον άλλο να σχολιάζει
την συμμετοχή στην αποστολή και για το τι θα προσφέρει...
Λογικά δεν θα χρησιμοποιηθεί λόγω του τραυματισμού αλλά και διαφορετικά
να ήταν τα πράγματα, ο Γιαννάκης φαίνεται δεν τον εμπιστεύεται οπότε
τι να συζητάμε για τον Βασιλόπουλο...

ΥΓ: Νευράκια νευράκια? smiley.gif

οχι οχι φιλε μου , σε καμια περιπτωση!

απλα ειδα τα σχολια για το βασιλοπουλο και σε συνεχεια της ολης κουβεντας που γινεται συνεχεια για τον παικτη ειπα και εγω τη για μια ακομα φορα τη γνωμη μου. δεν προσεξα καν ποιοι εγραψαν!

δεν ειναι κατι επι προσωπικου σε καμια περιπτωση. απλα βαρεθηκα την κουβεντα για τον βασιλοπουλο. ας μιλησουμε για μπασκετ wink.gif
vastravoud
QUOTE
21:10: Μία ορδή οπαδών του Ολυμπιακού, μπαίνει από την είσοδο του αγωνιστικού χώρου και αποθεώνεται από τους φανατικούς. Αυτό ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και δίνει το έναυσμα για τα πρώτα... ευγενικά συνθήματα.


Αυτό θα έλεγα πως είναι η ρίζα του κακού στην ΕΛλάδα. Ζώα.....
Reggie Miller #31
QUOTE(vastravoud @ May 30 2010, 21:59 ) *
Αυτό θα έλεγα πως είναι η ρίζα του κακού στην ΕΛλάδα. Ζώα.....


Περίεργο που το αναφέρουν,αφού είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει πολύ συχνά...
Γνωστοί τσαμπατζήδες των ομάδων...
traveller
Eιδικών συνθηκών παιχνίδι.

Δε νομίζω ότι χωράει καμια πρόβλεψη.
Καλο μπάσκετ να δούμε , να νικήσει ο καλύτερος και μακριά από ασχήμιες
vastravoud
Απλώς λέω ότι αν 100 μαλάκες κάνουν καφρίλες, τα "πέταλα" τους αποθεώνουν. Κι αν βουτήξουν καμμια 15ρια τα ΜΑΤ για να τους κάνουν πιο μαύρους κι απ' τον Τσίλντρες τότε βουίζει ο κόσμος για τα "αδέρφια μας"
Reggie Miller #31
QUOTE(vastravoud @ May 30 2010, 22:05 ) *
Απλώς λέω ότι αν 100 μαλάκες κάνουν καφρίλες, τα "πέταλα" τους αποθεώνουν. Κι αν βουτήξουν καμμια 15ρια τα ΜΑΤ για να τους κάνουν πιο μαύρους κι απ' τον Τσίλντρες τότε βουίζει ο κόσμος για τα "αδέρφια μας"


Και οι δημοσιογράφοι μαζί...Ή οι μπάτσοι ασκούν υπερβολική βία ή που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους!
Αναλόγως τι μας συμφέρει κάθε φορά!
Εγώ μαζί σου είμαι...!
Αν γινόταν και καμιά απεργία από τα ΜΜΕ να μην ακούω τον Σκουντή tongue.gif θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος!
PrasiniThyella
Λιγα λεπτά έμειναν.Αν το πάει σοβαρά το παιχνιδι ο Παναθηναικος με ενα φυσιολογικο-για αυτον- ποσοστο στα τριποντα, τοτε δεν το φοβάμαι.Αν παρουσιαστεί όπως στον 3ο τελικό πέρυσι, χαλάλι...Αν και εδειξε ο Ζοτς οτι το θελει το sweep.Επαιξα και στοιχημα οτι θα βαλει περισσοτερα τριποντα ο Πάο όπως έκανα και στο ΟΑΚΑ.Έτσι χασει-κερδίσει θα απαλύνω τον πονο μου ή θα ενισχύσω τη χαρά μου. tongue.gif
vastravoud
QUOTE(Reggie Miller #31 @ May 30 2010, 21:08 ) *
Και οι δημοσιογράφοι μαζί...Ή οι μπάτσοι ασκούν υπερβολική βία ή που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους!
Αναλόγως τι μας συμφέρει κάθε φορά!
Εγώ μαζί σου είμαι...!
Αν γινόταν και καμιά απεργία από τα ΜΜΕ να μην ακούω τον Σκουντή tongue.gif θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος!


Οι δημοσιογράφοι είναι είτε με τους αστυνομικούς, είτε με τα ζώα, ανάλογα με το αν είναι Κόκκινοι ή Πράσινοι.

Έλεγα με το φίλο μου την Τετάρτη στον 1ο τελικό όταν ένα σωρό πράγματα σταμάταγαν στο δίχτυ πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού ότι η διαφορά ανάμεσα στην "καυτή ατμόσφαιρα" και την "τραγωδία" είναι απλά η αστοχία του καραγκιόζη που πετάει αντικείμενα. Γιατί οι γελοίοι δημοσιογράφοι/παράγοντες, κλπ δεν ασχολούνται παρά μόνο όταν γίνει το κακό.

Το μπουκάλι που από τύχη σκάει ΔΙΠΛΑ στον παίκτη τι διαφορά έχει από αυτό που ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ; Γιατί λοιπόν τα μισά τα περνάμε στο ντούκου;
traveller
Άντε να το πω να μην το κρατάω μέσα μου : Ο βασιλόπουλος μπορεί να μην είναι ότι πιο μπασκετικό έχει βγάλει η φύση αλλά είναι παίχτης χημείας για τον Ολυμπιακό. Επί Γκέρσον ο Ολυμπιακός με Βασιλό μας δυσκόλευε περισσότερο από ότι χωρίς .
Μην ξεχνάμε ότι εάν δεν ήταν ο Βασιλόπουλος 2 χρόνια πριν με το Μαρούσι στην τελευταία φάση θα είχε γίνει μεγάλο ταράκουλο.
Εάν λογίζεται για απώλεια δεν ξέρω, είναι γεγονός ότι καλά να ήταν από πλευράς υγείας πάλι λίγο θα έπαιζε με την έλευση του Τσίλι

Υ.Γ ...φοράμε αυτά τα γκαντεμοπράσινα αλλά και ο Ολυμπιακός φοράει τα κόκκινα. Στο Κύπελλο ερυθρόλευκα φορούσε απ ότι θυμάμαι.Καλός οιωνός icon_drunk.gif icon_drunk.gif

@εδιτ : άκυρον tongue.gif
vastravoud
Ο Τεοντόσιτς έβγαλε εκτός ρυθμου τον Διαμαντίδη με την πολύ πιεστική άμυνα του

edit: Τέπιτς, αγόρι μου tongue.gif
traveller
ένα σκασμό 2ποντα έχουμε χάσει
vastravoud
Κακή συγκέντρωση και αρκετή πίεση από τον Ολυμπιακό
traveller
QUOTE(vastravoud @ May 30 2010, 20:45 ) *
Ο Τεοντόσιτς έβγαλε εκτός ρυθμου τον Διαμαντίδη με την πολύ πιεστική άμυνα του

edit: Τέπιτς, αγόρι μου tongue.gif


εχμ , εντάξει είσαι γνωστός για την ευγένειά σου.
GMlls
Τεπιτς
Manu7
Από τρίποντα στα πόσα είμαστε 0/26?
Ναι τα καταφέραμε και με τον Τέπιτς...
5 πονταλάκια μας έσταξε... shot.gif
PrasiniThyella
Kλασικο παιχνιδι Παναθηναικου στο Σεφ οταν δεν κερδίζει...Παρ ολα αυτά ο Μιλένκο Τέπιτς θα παρει μονος του το παιχνιδι. biggrin.gif

16-14 το 1ο δεκάλεπτο...Σε περιπτωση που ο Παο βελτιωθει ως συνηθιζει, παμε καλα.Βεβαια αν ηταν αλλος αντιπαλος η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη. tongue.gif
vastravoud
Πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ επιθετικη συγκέντρωση, χάνουμε "ευκολα" σουτ
duncan21
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!

Τρομερος ο Σοφο μεχρι στιμης αλλα μονο για 2 τριλεπτα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.