Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aρης - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
hagi
Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη της.. 41.gif 41.gif

Διάβασα όλα τα posts και βλέπω ότι υπάρχει έντονο θέμα με την διαιτησία..Δεν νομίζω ότι έγινε σφαγή σε καμία από τις δύο ομάδες..Λάθη έγιναν.Το πιο σημαντικό πιστεύω ήταν το λάθος της γραμματείας..

Από εκεί και πέρα μετά από αυτό το παιχνίδι για μένα δεν αλλάζει κάτι..Δεν έδειξε καμία από τις δύο ομάδες ότι μπορεί να περάσει χαλαρά..Οι φίλοι Ολυμπιακοί δεν κατάλαβα από που έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα..

Ο Άρης για μένα ήταν κακός.Δεν τράβηξε κανένας από τους συνήθεις υπόπτους αλλά το ίδιο έγινε και από τον Ολυμπιακό,που κρατήθηκε στο παιχνίδι από τον απίθανο Χαρίση που έκανε το παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό..(φυσικά εγώ το θεωρώ κωλοφαρδία αυτό που έκανε ο Χαρίσης)..

Από εκεί και πέρα ασφαλές συμπέρασμα νομίζω δεν μπορεί να βγει..Σαφώς και θέλω ο Άρης να χτυπήσει το παιχνίδι στο ΣΕΦ,δεν υπάρχουν τέτοιου ίδους λογικές,άστο να κερδίσουμε στην έδρα μας..Αν ο Άρης παρουσιαστεί δυνατός μπορεί να περάσει από το ΣΕΦ αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο..

Για την τελευταία φάση του αγώνα δεν θα διαφωνίσω με όσους αναφέρεται τα ποσοστά των παιχτών που μπορούσαν να πάρουν το τελευταίο σουτ.αλλά θα πω ότι ο Βασιλόπουλος το έχει το σουτ γενικά,βρέθηκε με την μπάλα στα χέρια (καλώς ή κακώς) και σούταρε..Αν έμπαινε τί θα γινόταν;;Δεν θα ήταν κακός ο Γκέρσον τότε και όλα θα ήταν καλά;;Θα μου πείτε όχι και πάλι θα τα λέγαμε αυτά αλλά εκ του ασφαλούς,τώρα τα χώνεται επειδή αστόχησε..Παιδιά έτσι είναι το μπάσκετ..Δεν μπορεί να έχεις και πολύ καθαρό μυαλό σε τέτοιο κρίσιμο σημείο..Από την τηλεόραση καλά είναι ή από την εξέδρα,για μπείτε μέσα να δούμε;;

Ένα σουτ ήταν και απλά αστόχησε..Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα..

Όσο για αυτούς που λένε ότι ο Άρης δεν κάνει για τον τελικό θα συμφωνήσω ότι το ρόστερ δεν είναι το καλύτερο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό αλλά μη νομίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κοντράρει και τόσο τον Παναθηναϊκό..Αν παίξει όπως μπορεί ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελπίδα ο Ολυμπιακός..Οπότε ας περάσει ο Άρης να πάιξει και Ευρωλίγκα,έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο..
scales84
[quote name='saou' date='May 21 2007, 01:57 AM' post='84009']
Φίλε scales84 όποτε σου δωθεί η ευκαιρία δες το ματς σε επανάληψη και θα διαπιστώσεις ότι σε ΟΛΕΣ τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεσαι οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν σωστές. Αυτό το έξτρα σχόλιο ήθελα να κάνω, κατά τα άλλα για τη διαιτησία είπα την άποψή μου προηγουμένως.

Ειδα το ματς σε επαναληψη και πραγματικα με επιασαν τα γελια μ ατυα που σφυριζαν...4ο φαουλ στον σεραπινας γιατι εσπρωξε στο ριμπαουντ..το κανει πονηρα δεν πολυφαινεται αλλα δεχομαι οτι το κανει..στην επομενη φαση εχει παρει θεση ο καλαιτζης για επιθετικο ριμπαουντ και ο παπαμακαριοσ τον εκσφεδονιζει σην μπασκετα..τα χερια του στην τηλεοραση φαινονται απλωμενα απο την κινηση του σπρωξιματος...τιποτα....περναει απο σκριν ο σκειλς και του βγαζει το γονατο ο μπουρουσης αλα αμυντικου χαφ στο κεντρο του γηπεδου...καλαθι και φαουλ του γουιλκινσον που δεν μετραει ενω ο καρακατσουνης σφυριζει την ωρα που κανει το δευτερο βημα...στην παγιδα του καστλ δεν δινεται φαουλ..αλλα στην παγιδα στο χαριση που παει για 5 δευτερα δινει φαουλ..ε τι να λεμε απο κει και περα...

Οσο για το ασεδ,ο αρης εχει δειξει οτι εχει πολυ καλο νομικο τμημα και μαγκια του που καταφερε να κερδισει την αποφαση...οποιος μπορει ας το κανει..αλλωστε ο οσφπ στη μπαλα που μπορει μηπως δεν εχει κερδισει πιο σκανδαλωδεις αποφασεις...αλλα ουτως η αλλως εχουμε κερδισει τον οσφπ χωρις κοσμο και σε ξενο γηπεδο...εχουμε χειροτερους παικτες,αλλα πολυ καλυτερη ομδα..μην τρελαινεστε
man10
hagi για το θεμα της διαιτησιας θα συμφωνησω μαζι σου.Δεν ηταν και τοσο κακη πια.

Οσο για τον Βασιλοπουλο,το λαθος το εκανε ο Χαρισης οπου του εδωσε την μπαλα!Μπορουσε να την κρατησει η να πηγαιναν να παρουν οι αλλοι την μπαλα που κρυβοντουσαν 68.gif.Ο Βασιλοπουλος δεν φταει σε τπτ,βρεθηκε σε εκεινο το σημειο εκεινη την στιγμη και επρεπε να σουταρει.
sihainas
Μα καλά είναι δυνατόν; Ακόμα και όταν κερδίζετε μιλάτε για διαιτησία... ωραία νοοτροπία...αντί να χαρείτε για την νίκη της ομάδας σας κοιτάτε μήπως σφυρίξανε οι διαιτητές ένα λάθος φάουλ... αν είναι δυνατόν... rolleyes.gif peace.gif
xaotiki_diastasi
Διαφωνώ κάθετα με το επιχείρημα σου scales84 ότι μαγκιά του ΑΡΗ η αθώωση και όποιος μπορεί να το κάνει.
Με αυτή τη λογική "μαγκιά του Γιαννακόπουλου που μπορεί και αγκαλιάζει διαιτητές στο ημίχρονο και τους υποδεικνύει πως να σφυρίζουν. Όποιος μπορεί να το κάνει και αυτός." Αυτά δεν είναι μαγκιές. Φουστιές είναι και πρέπει να καταδικάζονται. Πρέπει όλοι να διεκδικήσουμε ισονομία για ΟΛΟΥΣ.

Από την άλλη θα σταθώ σε 2 θέματα:

1) Είναι δίκαιο να τιμωρείται η έδρα και οι πολλοί μπασκετόφιλοι για τη λαλακία καθαρά ενός ανθρώπου;
Γενικά η τιμωρία της έδρας πρέπει να πάψει και να βρεθούν άλλοι τρόποι. Έλεος πια...

2)"Κίνδυνος τιμωρίας για Ολυμπιακό
Ο εκνευρισμός των φίλων του Ολυμπιακού ήταν διάχυτος, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ μείωσε τη διαφορά στα τελευταία λεπτά, αλλά εκδηλώθηκε με λάθος τρόπο. Από τη μία, με απαράδεκτα αντεθνικά συνθήματα και από την άλλη, βρίζοντας τον Στέλιο Κουκουλεκίδη. Μάλιστα, την ώρα που ο έμπειρος διαιτητής κατευθυνόταν προς τη φυσούνα των αποδυτηρίων, δέχθηκε έναν αναπτήρα στο πρόσωπο, τον οποίο μάζεψε και πήρε μαζί του. Το συγκεκριμένο γεγονός το σημείωσε στο φύλλο αγώνας, στο οποίο ανεγράφη επίσης μια παρατήρηση. Ως εκ τούτου, οι «ερυθρόλευκοι θα κληθούν από τον αθλητικό δικαστή και κινδυνεύουν με τιμωρία. "

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=50...=2&pubid=493787

Νομίζω και ο Ολυμπιακός αθωώθηκε... Οπότε spysta προφανώς γι' αυτόν τον λόγο πέρασε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ στα χαλαρά... Παρόλα αυτά ξαναλέω. Θέλω ισονομία και όχι ατιμωρησία.
man10
QUOTE(sihainas @ May 21 2007, 10:00 AM) *
Μα καλά είναι δυνατόν; Ακόμα και όταν κερδίζετε μιλάτε για διαιτησία... ωραία νοοτροπία...αντί να χαρείτε για την νίκη της ομάδας σας κοιτάτε μήπως σφυρίξανε οι διαιτητές ένα λάθος φάουλ... αν είναι δυνατόν... rolleyes.gif peace.gif

Πεστα ρε sihainas.Αντι να χαρουν που η ομαδα τους νικησε καθονται και λενε για την διαιτησια...
apkat
Αυτό το ανέφερα και εγω 3 σελίδες πίσω σε κάποιον που υποστήριξε οτι ο πίνι έδωσε ’’ρεσιτάλ’’ εχθές,αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.

Τσίρκο κανονικό,με σύστημα OTI-KATSEI.Με έναν χαρίση στην πιο κωλόφαρδη εμφάνιση της ζωής του,με έναν scales ανύπαρκτο,και πάλι δεν μπορείς να πάρεις το παιχνιδάκι.Ούτε τον πανιώνιο δεν κερδίζεις στον μικρό τελικό.

Εγω λοιπον που ειμαι ο καποιος αν και δε μ'αρεσει καθολου ο τροπος σου θα απαντησω τωρα που ξαναμπηκα στο φορουμ..Ο Πινι χθες σαν προπονητης εκανε νομιζω το καλυτερο παιχνιδι του στον Ολυμπιακο και για μενα τα μονα λαθη ειναι οι χειρισμοι στην τελευταια αμυνα και την τελευταια επιθεση.Βεβαια στην αμυνα αυτο που εκανε εχει λογικη.Στην επιθεση σε καμια περιπτωση ομως δε δικαιολογειται να μην ειναι μεσα ο Ντομερκαντ.Οποτε εκτος απο αυτες τις 2 φασεις εγω πιστευω οτι ο Γκερσον αυτο ηταν το πρωτο ματς που και το χε διαβασει απο πριν και το διαχειριστηκε σωστα στο 45λεπτο.

Το συστημα ειναι οτι κατσει απο την αρχη της σαιζον και δεν μπορει απο τη μια μερα στην αλλη να αλλαξει.Το μυαλο ομως που υπηρχε σημερα στην ομαδα και μια σχετικη ωριμοτητα ειναι πραγματα που αξιζουν να αναγνωριστουν στην ομαδα κι ας εχασε.Για τον Χαριση τωρα.Δεχομαι οτι δεν τον εχεις δει πολυ να παιζει.Μη κανεις ομως τετοια σχολια.Σε εκθετουν.Γιατι αν εβλεπες καλα το παιχνιδι και ειχες δει τον Χαριση θα εβλεπες οτι απο τα 7 διποντα ολα ειναι κλασσικοτατες κινησεις Χαριση που τις κανει παντα και σχεδον παντα του βγαινουν.Μονο το ενα ηταν τραβηγμενο αλλα απο ενα σημειο και μετα ποιανεις ρυθμο και τα καλαθια μπαινουν πολυ πιο ευκολα.Τα τριποντα του ηταν και τα 2 αμαρκαριστα.Ο Σκειλς ναι σε κακη μερα.Σε τεραστια ομως ο Σεραπινας.Θα ξανακανει τετοιο παιχνιδι;;Πολυ δυσκολο.Ειναι σε καλη κατασταση οντως αλλα ο τυπος εβαζε τριποντα απο παντου.Πυροβολουσε ακαταπαυστα αν και νομιζω οτι και αυτος ειχε πιασει ρυθμο.

Βεβαια αφου ειπαμε για τον Σκειλς μην ξεχασουμε τον Ακερ.Ο πρωτος σκορερ της ομαδας που ελειπε.Με αυτον στις τελευταιες απιθεσεις σιγουρα θα ειχαμε αλλο παιχνιδι και αυτο μη το υποτιμαμε.Ο μικρος εχει παρει παιχνιδια στο τελος.Επισης μπορει να μην αναφερεται κανεις αλλα εγω θα το πω ξανα.Μη ξεχναμε οτι ο ΟΣΦΠ παιζει κιαι χωρις τον Σοφο.Ειναι μεγαλος παικτης για να μην αναφερεται και σιγουρα επιρρεαζει η απουσια του.
apkat
Απλα να προσθεσω στο προηγουμενο ποστ(αφου δεν εχω την δυνατοτητα για εντιτ tongue.gif ) καποια αποσπασματα απο προηγουμενα ποστ μου σαν απαντηση στον soz

Ομως στην τελευταια επιθεση ειναι δυνατον να μην ειναι στην 5αδα ο Χενρι Ντομερκαντ και να ναι ο Βασιλοπουλος;;;

Ειμαι ο πρωτος που το χω πει..Θα πρεπε να το χες δει και απο πριν για να καταλαβεις τη γνωμη μου.

Εμενα σε σχεση με αλλες φορες μου φανηκε οτι εκανε παρα πολυ λιγα λαθη.Και για πρωτη φορα φετος σωστο ροτεισον..

Αυτο ερμηνευεται σε "εδωσε ρεσιταλ".Με ποια λογικη δε ξερω.Μη με ρωτησετε.
Gravedigger
Ρε παιδιά τι κάθεστε κ 'μαλώνετε' ? Το παιχνίδι τέλειωσε,ο Άρης κέρδισε!Τέλος!Τι σημασία έχει να λέμε για την διαιτησία???Αλλάζει κάτι? peace.gif
MERLIN10
ο γκερσον καταστρεφει τν ολυμπιακο!!!!!
ο σοφο και στα χειροτερα τ που ειναι παρτυ θα εκανα χτες!!!
ο μασει δεν βλεπονταν ο γιαννουλησ οσο επαιξα ηταν .....
ο ουιλκισον δν νομιζο οτι μπορει να σταματησει τον σοφο!!!!
εχει αλλον παικτη ο αρησ να βαλει απανω του????

στα πλαυ οφ δεν εχει σημασια η συμπεριφορα τ παικτη πρεπει να
παιζουν ολοι!!!!!!!!
ανεξερετοσ γιατι το αποτελεσμα δυσκολα θιωρθονεται!!!

ελεοσ δλδ τελευταια επιθεση ο βασιλοπουλοσ αυτο σχεδιαζε ο γκερσον!!!!!!

η διαιτισια ηταν και 70-30 υπερ μασ!!!παντωσ αν συνεχισει ετσι ο αρησ επιμενο
οτι δεν εχει τυχη!!οσο και αν προσπαθει ο γκερσον για το αντιθετο!!
τα πα ολα!
rchos
Ειδα το ματς σε επαναληψη και πραγματικα με επιασαν τα γελια μ ατυα που σφυριζαν...4ο φαουλ στον σεραπινας γιατι εσπρωξε στο ριμπαουντ..το κανει πονηρα δεν πολυφαινεται αλλα δεχομαι οτι το κανει..στην επομενη φαση εχει παρει θεση ο καλαιτζης για επιθετικο ριμπαουντ και ο παπαμακαριοσ τον εκσφεδονιζει σην μπασκετα..τα χερια του στην τηλεοραση φαινονται απλωμενα απο την κινηση του σπρωξιματος...τιποτα....περναει απο σκριν ο σκειλς και του βγαζει το γονατο ο μπουρουσης αλα αμυντικου χαφ στο κεντρο του γηπεδου...καλαθι και φαουλ του γουιλκινσον που δεν μετραει ενω ο καρακατσουνης σφυριζει την ωρα που κανει το δευτερο βημα...στην παγιδα του καστλ δεν δινεται φαουλ..αλλα στην παγιδα στο χαριση που παει για 5 δευτερα δινει φαουλ..ε τι να λεμε απο κει και περα...

να ποιος ειναι ο ολυμπιακος! tongue.gif

merciful God!!!
weirdo1977
λοιπόν, φροντίστε να ανοίξετε το topic στο forum του ολυμπιακού για τον αγώνα της πέμπτης γιατί είμαι έτοιμος να το κάνω εγώ k δεν σας παίρνει tongue.gif biggrin.gif
rchos
λοιπόν, φροντίστε να ανοίξετε το topic στο forum του ολυμπιακού για τον αγώνα της πέμπτης γιατί είμαι έτοιμος να το κάνω εγώ k δεν σας παίρνει

εγω πατως εσενα προτιμω! smiley.gif
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ May 21 2007, 01:14 PM) *
λοιπόν, φροντίστε να ανοίξετε το topic στο forum του ολυμπιακού για τον αγώνα της πέμπτης γιατί είμαι έτοιμος να το κάνω εγώ k δεν σας παίρνει tongue.gif biggrin.gif

"Σκουπισε" τους αγορι μου!!! tongue.gif

laugh.gif laugh.gif
Anaz
Ο Πινι χθες σαν προπονητης εκανε νομιζω το καλυτερο παιχνιδι του στον Ολυμπιακο και για μενα τα μονα λαθη ειναι οι χειρισμοι στην τελευταια αμυνα και την τελευταια επιθεση.Βεβαια στην αμυνα αυτο που εκανε εχει λογικη.Στην επιθεση σε καμια περιπτωση ομως δε δικαιολογειται να μην ειναι μεσα ο Ντομερκαντ.Οποτε εκτος απο αυτες τις 2 φασεις εγω πιστευω οτι ο Γκερσον αυτο ηταν το πρωτο ματς που και το χε διαβασει απο πριν και το διαχειριστηκε σωστα στο 45λεπτο.
Ενα που μου'ρχεται μπαμ στο μυαλο ειναι η χρησιμοποιηση του Ντομερκαντ πάνω στον Σεραπινας!Ο Λιθουανος εκανε μεγαλη ζημια και επιασε ρυθμο γιατι ο Ντομερ αργουσε πολυ ν'ανεβει πάνω του!Πηγε να το διορθωσει,εβαλε τον Παπαμακαριο και στην επομενη φαση ο Μανωλης του κλέβει τη μπάλα και βγαινει αιφνιδιασμο!με τον Παπαμακαριο πανω του δεν εκανε αλλο σουτ ο Λιθουανος.Μετα ξαναβαζει Ντομερκαντ και καπακι τρωμε κι αλλο τριποντο,και εκει αποφασισε οριστικα να τον αφησει εκτος και να χρησιμοποιησει περισσοτερο τον παπαμακαριο!Προφανως αυτα οχι μονο δεν ηταν σχεδιασμενα απ'την αρχη αλλα αργησε και χαρακτηριστικα να τα διορθωσει! Κατα τ'αλλα αν εξαιρεσεις και την βλακεια στο τελος,ηταν καλυτερο κοουτσαρισμα απ'το προηγουμενο στο Αλεξανδρειο,αλλα και πάλι όχι καλο...

Α,και η ουσια του σχολιου μου για την γραμματεια ηταν για να επιβεβαιωσει αυτο που σας ελεγα γιατι δεν θεωρω την αποψη (του καθε) δημοσιογραφου ιδιαιτερης βαρυτητας, και καλυτερη απ'τη δικη μου.. Ουτε επιτηδες να το'καναν στο sportime για να με επιβεβαιωσουν!Προφανως και δεν επρεπε να ανανεωθει ο χρόνος,αφου δεν ακουμπησε στεφάνι η μπάλα. Οποτε απλα ηταν ΑΛΛΗ ΜΙΑ κοτσανα απο αυτες που συνηθιζουν στο συγκεκριμενο site..
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ May 21 2007, 04:45 PM) *
"Σκουπισε" τους αγορι μου!!! tongue.gif

laugh.gif laugh.gif

ε! δεν ειναι ευγενικο... να τους κλεισουμε απο τωρα το σπιτι... w00t.gif
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ May 21 2007, 02:02 PM) *
ε! δεν ειναι ευγενικο... να τους κλεισουμε απο τωρα το σπιτι... w00t.gif

Αφου συμφωνει και ο "σοφος"! biggrin.gif

Πλακα πλακα,φθηνα την γλιτωσες!!Τι θα ακουγες αν εμπαινε το τριποντο του Βασιλοπουλου... rolleyes.gif 19.gif
apkat
Τουλαχιστον αντεδρασε Αναζ.Μη το υποτιμας αυτο.Θυμασαι στον αγωνα της κανονικης διαρκειας που ο Μασει εκανε παρτυ και το μαρκαρισμα με τον Σοφο δεν αλλαζε;;Εγω δεν λεω οτι ο Πινι ηταν αριστος.Ηταν ομως σαφως καλυτερος απο αλλες φορες.Λαθη κανουν ολοι.Επισης ο Ντομερκαντ ειχε μια λογικη να μεινει μεσα γιατι ειδικα στην αρχη βοηθησε πολυ επιθετικα..
Bonzo
Αν η εμφάμνιση του Χαρίση χτες δεν ήταν κάτι το τρομερό και απίστευτο(αν θες πες το αι κολοφαρδο) τον θέλω στον ΠΑΟ.Τέλος πάντων εγώ που τον έχω δει και σε αλλους αγώνες εκτός από τα απίστευτα καλάθια που έβαζε με πολλαπλά σπασίματα(που όχι, δεν τις έχει αυτές τις κινήσεις, συγκεκριμένα δεν νομίζω ότι τις έχεις οποισδήπτοε Έλληνας παίχτης)έδινε και κάτι ασσίστ που περνούσε την μπάλα παό την κλειδαρότρυπα.Γενικά έκανε απίστευτα πράγματα.Δεν νομίζω ΄τι υπάρχει περίπτωση να επαναλάβει τέτοια εμφάνιση. Δεν ήταν απλά σε καλή μερα. Ήταν σε εξωπραγματική μερα...Όσο για τον Σεραπίνας ήταν σε μεγάλη μέρα αλλά μόνο απο άποψη σουτ.Θεωρητικά ο Σεραπίνας έει σουτ. Άρα δεν ήταν και σε εξωπραγματική μερα.
Όσο για τον Σόφο που δεν μπορεί να τον κλέινει κανεις και θα έκανε πάρτι τα θεωρώ αστεια.Τον τελευταίο καιρό όποτε έπαιξε ο Σόφο ήταν επιεικώς μέτριος(πόσο μάλλον τώρα που γυρίζει από τραυματισμό).Εξάλου να θυμίσω ότι φέτος στο Αλεξάνδρειο ο Μάσευ ήταν αυτός που έκναε πάρτι με τον Σόφο και όχι το αντίστροφο. Και εκείνη την εποχή βρισκόταν και στην καλύτερη φετινή του φάση...

Εγώ ως ΠΑΟ προτιμώ τον Ολυμπιακό(γιατί αλλη η γλύκα να παίρνεις πρωταθλημα εναντιον του Ολυμπιακό)αλλα προβλεπώ κατά 80% πρόκρηση του Άρη...
weirdo1977
biggrin.gif τα φαντασματα κωστα, τα φαντασματα ζουν και βασιλευουν, btw να χαίρεσαι την γιορτή σου smile.gif
Bonzo
Όσο για την διαιτησία νομίζω νομίζω ότι διακριτικά έσπρωξε τον ολυμπιακό χωρίς να υπάρχουν όμως τραγικά λάθη.
Anaz
Η σειρα ειναι πολυ αμφιρροπη ακομα.Αλλα κατα τη γνωμη μου μετα το χτεσινο ματς περισσοτερο πρεπει να χαιρονται και να αισιοδοξουν οι Αρειανοι!!
apkat
Αν η εμφάμνιση του Χαρίση χτες δεν ήταν κάτι το τρομερό και απίστευτο(αν θες πες το αι κολοφαρδο) τον θέλω στον ΠΑΟ.Τέλος πάντων εγώ που τον έχω δει και σε αλλους αγώνες εκτός από τα απίστευτα καλάθια που έβαζε με πολλαπλά σπασίματα(που όχι, δεν τις έχει αυτές τις κινήσεις, συγκεκριμένα δεν νομίζω ότι τις έχεις οποισδήπτοε Έλληνας παίχτης)έδινε και κάτι ασσίστ που περνούσε την μπάλα παό την κλειδαρότρυπα.Γενικά έκανε απίστευτα πράγματα.Δεν νομίζω ΄τι υπάρχει περίπτωση να επαναλάβει τέτοια εμφάνιση. Δεν ήταν απλά σε καλή μερα. Ήταν σε εξωπραγματική μερα...

Διαφωνουμε στο κωλοφαρδο.Οχι δεν ηταν.Ο Χαρισης ειναι σε καλη κατασταση τον τελευταιο καιρο και δεν εβαλε τυχερα καλαθια.Ηταν κλασσικα λει απ που τα χει.Το ντραιβ του γενικα ειναι πολυ πιο ψηλα απο τις υπολοιπες δυνατοτητες του.Φετος ειδικα αυτα τα κανει συνεχεια.Ενα μονο ηταν ακραιο αλλα αυτα ο Χαρισης συνηθιζει να τα κανει.Προφανως και δε θα παιζει σε καθε παιχνιδι ετσι γιατι θα τον κλεινουν καλυτερα.Ομως καποια απλα πραγματακια μπορει να τα κανει οπως το να τρεχει και να κανει λει απ.Επισης χθες σουταρε 2 αμαρκαριστα τριποντα.Οχι απιθανο να σκοραρει οταν δεν τον κλεινουν.Για τις ασιστ εχεις δικιο.και μενα μου κανε εντυπωση αλλα ειναι και θεμα ικανοτητας να βγαλεις τετοια πασα.Γενικα ηταν σε μεγαλη μερα ναι αλλα οχι εξωπραγματικη.

Τετοια εμφανιση δε θα επαναλαβει κατα πασα πιθανοτητα φετος αλλα επιτελους θα παιξει πολυ χρονο στον ασσο μιας και ειναι ο μονος που ξερει να το κανει αυτο στον Ολυμπιακο.Και ενας εστω και μετριος ασσος ειναι καλυτερος απο το να μην εχεις καθολου ασσο.

Όσο για τον Σόφο που δεν μπορεί να τον κλέινει κανεις και θα έκανε πάρτι τα θεωρώ αστεια.

Δες τι εγραψες και τι εγραψα εγω
Μη ξεχναμε οτι ο ΟΣΦΠ παιζει κιαι χωρις τον Σοφο.Ειναι μεγαλος παικτης για να μην αναφερεται και σιγουρα επιρρεαζει η απουσια του.

Επιρρεαζει σιγουρα τα παιχνιδια.Απο μονος του ειναι σημαντικος παραγοντας ενος αγωνα.Ο Μασει προφανως και εκανε παρτυ με τον Σοφο και αυτο εγινε επειδη τον μαρκαρε ο Σοφοκλης.Απαραδεκτο.Χθες οση ωρα τον εκλεινε ο Στακ τον εξαφανισε.Εγω πιστευω οτι ακομα και σε αυτην την κατασταση ο Σοφο εστω και για λιγι θα πρεπει να μπαινει.Για 5 λεπτα εστω στο τελος.Μπορει να κανει ζημια.Χθες στην παραταση δηλαδη με ολους τους αλλους(και αντιπαλους και συμπαικτες) εξαντλημενους απο την κουραση δε θα μπορουσε να παρει 3-4 επιθεσεις πανω του;;
thrylos7
Έχω την εντύπωση ότι δεν αναφέρεται στο δικό σου ποστ ο Μπόνζο... smile.gif

Θα συμφωνήσω με τον apkat στα περισσότερα (Χαρίση, Γκέρσον, ομάδα)...

Ο Γκέρσον δέχεται κριτική για τ' ότι δεν είχε τον Ντόμερκαντ μέσα στην τελευταία περίοδο... (κατά τη γνώμη μου όχι και το μεγαλύτερο λάθος) και όχι γιατί σούταρε ο Βασιλόπουλος. Ο ίδιος του δήλωσε ότι δεν ήταν έτσι το πλάνο.

Α,και η ουσια του σχολιου μου για την γραμματεια ηταν για να επιβεβαιωσει αυτο που σας ελεγα γιατι δεν θεωρω την αποψη (του καθε) δημοσιογραφου ιδιαιτερης βαρυτητας, και καλυτερη απ'τη δικη μου..

Χαλάρωσε βρε... δεν είπα κάτι τέτοιο μ' εκείνο το ποστ μου.. Εξάλλου, αν προσπαθούσα να σε ...πείσω με τη γνώμη διαφόρων δημοσιογράφων και όχι με τη δική μου θα σήμαινε ότι εγώ θεωρώ την άποψη κάθε δημοσιογράφου ιδιαίτερης βαρύτητας και καλύτερη από τη δική μου.. κάτι που ίσως φαντάζεσαι εύκολα ότι δεν πιστεύω.. wink.gif

Έχει ψιλοχαθεί το τόπικ... αν δεν έχει ανοίξει αυτό του δεύτερου αγώνα, πάω να το κάνω τώρα, μήπως κι επιστρέψουμε στο target.
apkat
Προφανως και δεν αναφεροταν σε μενα..Αλλα το καταλαβα τωρα tongue.gif tongue.gif tongue.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Δεν ειχα καταλαβει οτι ειχε γραψει και αλλος για τον Σοφο εκτος απο μενα.Οποτε νομιζα οτι ελεγε για μενα..Συγνωμη παντως.. tongue.gif tongue.gif
Anaz
Χαλάρωσε βρε... δεν είπα κάτι τέτοιο μ' εκείνο το ποστ μου.. Εξάλλου, αν προσπαθούσα να σε ...πείσω με τη γνώμη διαφόρων δημοσιογράφων και όχι με τη δική μου θα σήμαινε ότι εγώ θεωρώ την άποψη κάθε δημοσιογράφου ιδιαίτερης βαρύτητας και καλύτερη από τη δική μου.. κάτι που ίσως φαντάζεσαι εύκολα ότι δεν πιστεύω..
Ναι ρε συ!Το καταλαβα!Δεν το'γραψα για σενα!Αφορμη ηταν για να κράξω το sportime!! 19.gif
Bonzo
Όντως δεν αναφερόμουν σε σένα..Αλλά οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεταιtongue.gif
rchos
Αν η εμφάμνιση του Χαρίση χτες δεν ήταν κάτι το τρομερό και απίστευτο(αν θες πες το αι κολοφαρδο) τον θέλω στον ΠΑΟ.Τέλος πάντων εγώ που τον έχω δει και σε αλλους αγώνες εκτός από τα απίστευτα καλάθια που έβαζε με πολλαπλά σπασίματα(που όχι, δεν τις έχει αυτές τις κινήσεις, συγκεκριμένα δεν νομίζω ότι τις έχεις οποισδήπτοε Έλληνας παίχτης)έδινε και κάτι ασσίστ που περνούσε την μπάλα παό την κλειδαρότρυπα.Γενικά έκανε απίστευτα πράγματα.Δεν νομίζω ΄τι υπάρχει περίπτωση να επαναλάβει τέτοια εμφάνιση. Δεν ήταν απλά σε καλή μερα. Ήταν σε εξωπραγματική μερα...

ο χαρισης ηταν παντα αυτο!ενας παιχτης με εξαιρετικο οσο και αστειο(στο στυλ) ντραιβ που στην μερα του μπορουσε να το κανει αυτο συνεχεια!βεβαια επειδη δεν ειναι εξαιρετικος πουθενα αλλου δεν μπορει να ειναι βασικος σε ομαδα επιπεδου ολυμπιακου!δεν ειναι τυχαιο οτι σε μικροτερες ομαδες επαιρνε πολλες προσπαθειες και ειχε μεγαλα σκορ!στον φετινο λοιπον ολυμπιακο που εμφανιζεται σαν μικρη ομαδα στο γηπεδο μπορει πολυ ανετα να το ξανακανει αυτο!ηταν σιγουρα σε πολυ καλη μερα αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν εκανε τπτ περα των δυνατοτητων του!απλα εκανε τελεια αυτο που ξερει!
kostasss28
QUOTE(Bonzo @ May 21 2007, 02:10 PM) *
Αν η εμφάμνιση του Χαρίση χτες δεν ήταν κάτι το τρομερό και απίστευτο(αν θες πες το αι κολοφαρδο) τον θέλω στον ΠΑΟ.Τέλος πάντων εγώ που τον έχω δει και σε αλλους αγώνες εκτός από τα απίστευτα καλάθια που έβαζε με πολλαπλά σπασίματα(που όχι, δεν τις έχει αυτές τις κινήσεις, συγκεκριμένα δεν νομίζω ότι τις έχεις οποισδήπτοε Έλληνας παίχτης)έδινε και κάτι ασσίστ που περνούσε την μπάλα παό την κλειδαρότρυπα.Γενικά έκανε απίστευτα πράγματα.Δεν νομίζω ΄τι υπάρχει περίπτωση να επαναλάβει τέτοια εμφάνιση. Δεν ήταν απλά σε καλή μερα. Ήταν σε εξωπραγματική μερα...Όσο για τον Σεραπίνας ήταν σε μεγάλη μέρα αλλά μόνο απο άποψη σουτ.Θεωρητικά ο Σεραπίνας έει σουτ. Άρα δεν ήταν και σε εξωπραγματική μερα.
Όσο για τον Σόφο που δεν μπορεί να τον κλέινει κανεις και θα έκανε πάρτι τα θεωρώ αστεια.Τον τελευταίο καιρό όποτε έπαιξε ο Σόφο ήταν επιεικώς μέτριος(πόσο μάλλον τώρα που γυρίζει από τραυματισμό).Εξάλου να θυμίσω ότι φέτος στο Αλεξάνδρειο ο Μάσευ ήταν αυτός που έκναε πάρτι με τον Σόφο και όχι το αντίστροφο. Και εκείνη την εποχή βρισκόταν και στην καλύτερη φετινή του φάση...

Εγώ ως ΠΑΟ προτιμώ τον Ολυμπιακό(γιατί αλλη η γλύκα να παίρνεις πρωταθλημα εναντιον του Ολυμπιακό)αλλα προβλεπώ κατά 80% πρόκρηση του Άρη...

ο σοφο των 160 κιλων ο περσινος δηλαδη η εστω ο σοφο στην κατασταση που ηταν στο οακα στο ματσ με παο θα ανεβαζε πολυ τον ολυμπιακο.ειναι τεραστια απωλια.ειναι ο μονος ψηλος στην ελλαδα που στο inside game δεν παιζετε.θα χε ο ολυμπιακος καπου να ακουμπησει την μπαλα για σιγουρο καλαθι η φαουλ κ τραβωντας παιχτες πανω του ο σοφο θα βγαιναν ποιο ευκολα ελευθερα σουτ για τους υπολοιπους.ολοι οι αλλοι ψηλοι της ομαδας πλην ζιζιτς δεν μπορουν να παιξουν με πλατη στο καλαθι.τον ακερ δεν τον θεωρω απωλεια.χωρις τον καλο σοφο παντως αν παει τελικο ο ολυμπιακος δυσκολα.τον παο μονο μεσα στο καλαθι μπορει να τον χτυπησει με τον σοφο
saou
Τη συζήτηση περί Σόφο να πω την αλήθεια δεν την πολυκαταλαβαίνω...

Ο άνθρωπος δεν μπορεί πλέον, είναι σαφές και τουλάχιστον για φέτος εγώ δεν περιμένω τίποτα (μακάρι να διαψευστώ). Όποιος έχει δει τα τελευταία ματς που έπαιξε, τα οποία σημειωτέον ούτε που θυμάμαι πότε ήταν θα διέκρινε ότι το παληκάρι δεν την παλεύει. Φέτος ουσιαστικά ποτέ δεν εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση στο γήπεδο με εξαίρεση 1-2 ματς όπως με την Παρτιζάν και τον Παο (σύμπτωση που τα κερδίσαμε εύκολα και τα 2?). Τον θυμάμαι χαρακτηριστικά στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ που μετά από 7-8 λεπτά έσερνε τα πόδια του και νόμιζες ότι θα λιποθυμήσει. Από τότε μεσολάβησε μια εισαγωγή στο νοσοκομείο, έχασε και άλλες προπονήσεις κτλ.

Τι δουλειά είχε τώρα ο Σόφο σε ματς που έπεφταν κορμιά? Θα έμπαινε μέσα , θα του σφύριζαν 3-4 φάουλ σε 2 λεπτά έτσι άγαρμπος που έχει γίνει, στην επίθεση μπορεί να έβαζε 1-2 καλάθια αλλά στην άμυνα θα ήταν ζημιωγόνος.

Ας παίξει μερικά λεπτά στο γήπεδό μας, και αν δείξει ότι μπορεί να προσφέρει έστω και για 5 λεπτά να τον βάλει και στο αλεξάνδρειο. Αλλά το ματς της Κυριακής ήθελε ετοιμοπόλεμους και συγκεντρωμένους παίκτες και όχι δοκιμές να δούμε αν ο Σόφο είναι έτοιμος.
Anaz
Τουλαχιστον αντεδρασε Αναζ.Μη το υποτιμας αυτο.Θυμασαι στον αγωνα της κανονικης διαρκειας που ο Μασει εκανε παρτυ και το μαρκαρισμα με τον Σοφο δεν αλλαζε;;Εγω δεν λεω οτι ο Πινι ηταν αριστος.Ηταν ομως σαφως καλυτερος απο αλλες φορες.
Το μη χειρον βελτιστον δηλαδη.. rolleyes.gif
Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήταν έτσι το πλάνο.
εχει πλανο η επιθεση του ολυμπιακου?καλό!! 19.gif

btw το σχολιο του κοντρα.γρ για τη διαιτησια:
Το παιχνίδι ήταν υπέρ το δέον δυνατό. Ίσως, δε, οι τρεις διαιτητές να επέδειξαν μια κάποια ατιμωρησία. Τουλάχιστον όμως τα σφυρίγματά τους είχαν μια κοινή φιλοσοφία, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε πολλές προσωπικές μονομαχίες, οι οποίες χάρισαν άγρια ομορφιά σε ένα όχι και τόσο ποιοτικό ματς.
Anaz
Δεν μπορω να καταλαβω,πως ευνοηθηκαμε οταν απο το 27' εχουμε με 4 φαουλ τους δυο καλυτερους παικτες μας,τον Καστλ(3ο και 4ο μαλιστα ηταν υπερβολικα αυστηρα) και τον Σεραπινας.Επισης το τελικο χαμηλο σκορ ειναι παραπλανητικο.Μεχρι το 30' το παιχνιδι εδειχνε οτι θα παει κοντα στους 80 ποντους,απλα στην τελευταια περιοδο οι δυο ομαδες επιδοθηκαν σε πολλες ασχημες επιθετικες επιλογες,εσφιξαν οι αμυνες
και απο τις δυο πλευρες(εδω μπορουμε να πουμε οτι αφησαν τις επαφες και απο τις δυο πλευρες),ενω
υπηρχε και πολυ αγχος.Τωρα αν σφυριζαν με περισσοτερη ευκολια τα φαουλ,κανεις δεν ξερει ποιον θα
ωφελουσε σε εκεινο το σημειο και πως θα εξελισσονταν τα πραγματα..
Ρε συ warrior sorry που επαναφερω τη συζητηση αλλα μου εκανε εντυπωση αυτο που λες εδω!Λες οτι μεχρι το 27' ειχαν 4 φαουλ οι 2 κορυφαιοι Σεραπινας,Καστλ και απ'το 30 και μετα δεν σφυριζαν εκατερωθεν τις επαφες αλλα δεν καταλαβαινεις πως ευνοησε αυτο τον Αρη... blink.gif Μαλλον κατι διατυπωσες λάθος. Τεσπα. Εγω δεν ηθελα να σταθω στην διαιτησια και αυτα που λεω τα ειπα μονο μετα απο ποστ που ελεγαν οτι ο Ολυμπιακος ευνοηθηκε!!Αλλα νομιζω ειναι προφανες γιατι μπορει να συμφερει περισσοτερο μια "ανεκτικη" διαιτησια τον Αρη που κ λιγοτερες λυσεις απ'τον παγκο εχει και πιο σκληρη αμυνα παιζει. Απ'την αλλη βεβαια ισως συμφωνησω οτι τα φαλτσα σφυριγματα ηταν περισσοτερα υπερ του Ολυμπιακου (τα κουκουτσια που λες)..
Τεσπα.Προφανως δεν προσπαθω να αποδειξω οτι χασαμε αδικα,ετσι.. Απλα κουβεντα να γινεται.. biggrin.gif
basketaris
Αργησα να σχολιασω και γω απο τη μερια μου το παιχνιδι, αλλα ειδα οτι η συζητηση ηταν πολυπλευρη και...εντονη, οποτε ηθελα λιγο να την παρακολουθησω κι υστερα να παρω θεση.

Καταρχας, σε ενα ματς που παει στην παραταση και κρινεται κι εκει στο 2ποντο, ειναι παραλογο να λεμε οτι επαιξαν ρολο τα συστηματα, οι μεθοδοι των προπονητων και οι τακτικες. Σε τετοια σημεια παιζει ρολο η ψυχραιμια και η τυχη! Τιποτ' αλλο. Αμφοτερα τα ειχε ο ΑΡΗΣ και κερδισε. Οι διαιτητες (μιας και αναλυθηκε διεξοδικα το ολο θεμα) προσπαθησαν να ειναι δικαιοι, αλλα...τα κουκουτσια (οπως ειπωθηκε σωστα) τα πηρε ο Ολυμπιακος. Κατι το φαουλ στο 3ποντο του Στακ, κατι ενα καθαρο γκολ+φαουλ του Ουιλκινσον που δε μετρηθηκε, κατι το φαουλ στον Καστλ προς το τελος, ηταν σφυριγματα που δε συνηθιζεται να παιρνουν ευκολα οι φιλοξενουμενοι. Μακαρι ο ΑΡΗΣ να εχει τετοια διαιτησια στο ΣΕΦ. Και δεν εννοω τιποτα το πονηρο ή οτι "σφαγιαστηκε" ο ΑΡΗΣ στο 1ο ματς... Απλα ευχομαι και η διαιτησια στο 2ο ματς να προσπαθει να μοιρασει το καρπουζι στη μεση και να μη σφυριξει τα "αμφισβητουμενα" υπερ των γηπεδουχων. Αν και με το τριο που μας σφυριζει, δε διατηρω και πολλες ελπιδες... 39.gif

Στα καθαρα αγωνιστικα του 1ου ματς, η επικρατηση του ΑΡΗ, κατ' εμε, ηρθε γιατι περιοριστηκε στο μεγιστο βαθμο το inside game του Ολυμπιακου. Αθροιστικα ολοι οι ψηλοι του αντιπαλου ειχαν 14 ποντους, αν δεν κανω λαθος, εκ των οποιων οι μισοι περιπου με βολες. Η υπεροπλια του Ολυμπιακου παρατηρειται χαμηλα και αν ειχε επιτραπει στο φορμαρισμενο Μπουρουση, τον πολυ καλο φετος Ζιζιτς και τους υπολοιπους ψηλους να κανουν το παιχνιδι τους, δυσκολα ο ΑΡΗΣ θα ειχε ανταπεξελθει. Πολλοι θα πουν οτι οι ψηλοι του ΑΡΗ ηταν μετριοι. Εγω θα διαφωνησω και θα εστιασω ΕΚΕΙ το κλειδι. Ο Ουιλκινσον "εσβησε" οποιον αντιπαλο ανελαβε, εκανε την κρισιμη ταπα στο Βασιλοπουλο, εκλεψε 2-3 μπαλες, ενω ο Μασει περα απο τα 13 σκουπιδια που κατεβασε (εκ των οποιων τα μισα επιθετικα), εβγαλε φοβερη και παλι ενεργεια στα κρισιμα σημεια, εστω κι αν αυτο συνοδευτηκε με αβιαστα λαθη πολλες φορες.
Για το Σεραπινας τα λογια ειναι περιττα. Πιστευω οτι σιγα-σιγα δικαιωνονται ολοι οσοι πιστευαν οτι εναν σουτερ οταν του δινεις αυτοπεποιθηση απο τον παγκο (και δεν τον αποσυρεις στο 1ο χαμενο σουτ) και χρονο να βρει τα πατηματα του, ξεμπουκωνει και πυροβολα. Μπραβο στο Σιμο, κερδισε τις εντυπωσεις και την ατυπη...Λιθουανικη κοντρα! biggrin.gif
Ο Τερελ συγκινητικος αλλη μια φορα, εβαλε πολλα κρισιμα σουτ, κερδισε πολλα φαουλ και επαιξε με ψυχη αρχηγου! Ο,τι και να πουμε ειναι λιγο!

Οσον αφορα, τελος, το θεμα περι του ποιος πηρε προβαδισμα, ψυχολογια κτλ κτλ, ειναι πιστευω αυτονοητο πως η ομαδα μου απεκτησε σαφες προβαδισμα. Και δεν ειναι τοσο οι 3 νικες σε ισαριθμα ματς, αλλα το γεγονος οτι σε τετοιες σειρες, το 1ο ματς ειναι το πιο κρισιμο για το αν σπασει μια εδρα. Και μην ξεχναμε πως ο ΑΡΗΣ επαιζε με παικτες ανετοιμους (Σκειλς-Ηλιαδη), κατι που για τα δεδομενα του δικου μας ροστερ ειναι σημαντικη αποδυναμωση, εν αντιθεσει με τον Ολυμπιακο που μπορει ευκολα να καλυπτει απουσιες. Ο ΑΡΗΣ γλιτωσε τα χειροτερα και τωρα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να χτυπησει το 2ο ματς. Για μενα δεν υφιστανται οροι οπως "συντηρηση δυναμεων", "επικεντρωση στα εντος" κτλ κτλ... Ο ΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ! Και πιστευω οτι την Πεμπτη οι παικτες κατεβαινουν συνειδητοποιημενοι και πορωμενοι για το διπλο. Αν μας παει το παιχνιδι και κοψουμε τον αρχικο τσαμπουκα του Ολυμπιακου, πιστευω οτι εχουμε τυχη...

Μπραβο στον κοσμο για τη στηριξη 41.gif, εδειξαν οτι οταν υπαρχει κινδυνος, ξερουν να προστατευσουν την ομαδα τους, παρα την ενταση και τη σημασια του αγωνα. Μπορει να επιδοκιμαζουμε κατι που θα πρεπε να ναι αυτονοητο, αλλα σε τουτη τη χωρα, τιποτα δεν μπορει να εκληφθει ως αυτονοητο. Οποτε οταν συναντουμε τετοιες συμπεριφορες, οφειλουμε να τις επιδοκιμαζουμε. Μακαρι και στο ΣΕΦ να μην ακουστει το παραμικρο...
Απαραδεκτοι παντως οσοι δεν ηρθαν. 68.gif
Ραντεβου την Πεμπτη τωρα! Αντε να δουμε...
scales84
QUOTE(Anaz @ May 22 2007, 03:01 AM) *
Ρε συ warrior sorry που επαναφερω τη συζητηση αλλα μου εκανε εντυπωση αυτο που λες εδω!Λες οτι μεχρι το 27' ειχαν 4 φαουλ οι 2 κορυφαιοι Σεραπινας,Καστλ και απ'το 30 και μετα δεν σφυριζαν εκατερωθεν τις επαφες αλλα δεν καταλαβαινεις πως ευνοησε αυτο τον Αρη... blink.gif Μαλλον κατι διατυπωσες λάθος. Τεσπα. Εγω δεν ηθελα να σταθω στην διαιτησια και αυτα που λεω τα ειπα μονο μετα απο ποστ που ελεγαν οτι ο Ολυμπιακος ευνοηθηκε!!Αλλα νομιζω ειναι προφανες γιατι μπορει να συμφερει περισσοτερο μια "ανεκτικη" διαιτησια τον Αρη που κ λιγοτερες λυσεις απ'τον παγκο εχει και πιο σκληρη αμυνα παιζει. Απ'την αλλη βεβαια ισως συμφωνησω οτι τα φαλτσα σφυριγματα ηταν περισσοτερα υπερ του Ολυμπιακου (τα κουκουτσια που λες)..
Τεσπα.Προφανως δεν προσπαθω να αποδειξω οτι χασαμε αδικα,ετσι.. Απλα κουβεντα να γινεται.. biggrin.gif

ΑΝΑΖ sorry κιολας αλλα παροτι οπως λες ο αρης παιζει σκληρη αμυνα οποτε λογικα τον ευνοει να τον αφηνουν να βαραει υπαρχει ενα μεγαλο αλλα...μπορει ο αρης να παιζει σκληρα αλλα σε ολη τη χρονια αυτο κανει οποτε εχει μαθει να παιζει σωστα αμυνα...σε πολλεσ περιπτωσεις..δεν λεω οτι δεν βαραει..ο οσφπ ομως προσπαθησε να παιξει κι αυτος σκληρα χωρις να το ξερει να το κανει...οποτε ειναι λιγο περιεργο που τελικα στη συνολικη εικονα του ματς βγηκε οτι ο αρης που ναι το παιχνιδι του και ξερει να το κανει οτι βαραγε πιο πολυ απο τον οσφπ που δεν τον ξερει αυτον τον τροπο παιχνιδιου...
enypnio
sto telos ksirizoun to gampro o dromos einai dromos antoxis smiley.gif
iverson
QUOTE(basketaris @ May 22 2007, 09:36 AM) *
Στα καθαρα αγωνιστικα του 1ου ματς, η επικρατηση του ΑΡΗ, κατ' εμε, ηρθε γιατι περιοριστηκε στο μεγιστο βαθμο το inside game του Ολυμπιακου. Αθροιστικα ολοι οι ψηλοι του αντιπαλου ειχαν 14 ποντους, αν δεν κανω λαθος, εκ των οποιων οι μισοι περιπου με βολες. Η υπεροπλια του Ολυμπιακου παρατηρειται χαμηλα και αν ειχε επιτραπει στο φορμαρισμενο Μπουρουση, τον πολυ καλο φετος Ζιζιτς και τους υπολοιπους ψηλους να κανουν το παιχνιδι τους, δυσκολα ο ΑΡΗΣ θα ειχε ανταπεξελθει. Πολλοι θα πουν οτι οι ψηλοι του ΑΡΗ ηταν μετριοι. Εγω θα διαφωνησω και θα εστιασω ΕΚΕΙ το κλειδι. Ο Ουιλκινσον "εσβησε" οποιον αντιπαλο ανελαβε, εκανε την κρισιμη ταπα στο Βασιλοπουλο, εκλεψε 2-3 μπαλες, ενω ο Μασει περα απο τα 13 σκουπιδια που κατεβασε (εκ των οποιων τα μισα επιθετικα), εβγαλε φοβερη και παλι ενεργεια στα κρισιμα σημεια, εστω κι αν αυτο συνοδευτηκε με αβιαστα λαθη πολλες φορες.
Ο Τερελ συγκινητικος αλλη μια φορα, εβαλε πολλα κρισιμα σουτ, κερδισε πολλα φαουλ και επαιξε με ψυχη αρχηγου! Ο,τι και να πουμε ειναι λιγο!

πράγματι ακούστηκαν πολλά για τους ψηλούς αλλά έπαιζαν φοβερή άμυνα και οι 2 δεν βρίσκω το λόγο να τους κατηγορεί κανείς.Για τον Καστλ ότι και να πω είναι λίγο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.