Διάβασα όλα τα posts και βλέπω ότι υπάρχει έντονο θέμα με την διαιτησία..Δεν νομίζω ότι έγινε σφαγή σε καμία από τις δύο ομάδες..Λάθη έγιναν.Το πιο σημαντικό πιστεύω ήταν το λάθος της γραμματείας..
Από εκεί και πέρα μετά από αυτό το παιχνίδι για μένα δεν αλλάζει κάτι..Δεν έδειξε καμία από τις δύο ομάδες ότι μπορεί να περάσει χαλαρά..Οι φίλοι Ολυμπιακοί δεν κατάλαβα από που έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα..
Ο Άρης για μένα ήταν κακός.Δεν τράβηξε κανένας από τους συνήθεις υπόπτους αλλά το ίδιο έγινε και από τον Ολυμπιακό,που κρατήθηκε στο παιχνίδι από τον απίθανο Χαρίση που έκανε το παιχνίδι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό..(φυσικά εγώ το θεωρώ κωλοφαρδία αυτό που έκανε ο Χαρίσης)..
Από εκεί και πέρα ασφαλές συμπέρασμα νομίζω δεν μπορεί να βγει..Σαφώς και θέλω ο Άρης να χτυπήσει το παιχνίδι στο ΣΕΦ,δεν υπάρχουν τέτοιου ίδους λογικές,άστο να κερδίσουμε στην έδρα μας..Αν ο Άρης παρουσιαστεί δυνατός μπορεί να περάσει από το ΣΕΦ αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο..
Για την τελευταία φάση του αγώνα δεν θα διαφωνίσω με όσους αναφέρεται τα ποσοστά των παιχτών που μπορούσαν να πάρουν το τελευταίο σουτ.αλλά θα πω ότι ο Βασιλόπουλος το έχει το σουτ γενικά,βρέθηκε με την μπάλα στα χέρια (καλώς ή κακώς) και σούταρε..Αν έμπαινε τί θα γινόταν;;Δεν θα ήταν κακός ο Γκέρσον τότε και όλα θα ήταν καλά;;Θα μου πείτε όχι και πάλι θα τα λέγαμε αυτά αλλά εκ του ασφαλούς,τώρα τα χώνεται επειδή αστόχησε..Παιδιά έτσι είναι το μπάσκετ..Δεν μπορεί να έχεις και πολύ καθαρό μυαλό σε τέτοιο κρίσιμο σημείο..Από την τηλεόραση καλά είναι ή από την εξέδρα,για μπείτε μέσα να δούμε;;
Ένα σουτ ήταν και απλά αστόχησε..Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα..
Όσο για αυτούς που λένε ότι ο Άρης δεν κάνει για τον τελικό θα συμφωνήσω ότι το ρόστερ δεν είναι το καλύτερο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό αλλά μη νομίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κοντράρει και τόσο τον Παναθηναϊκό..Αν παίξει όπως μπορεί ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελπίδα ο Ολυμπιακός..Οπότε ας περάσει ο Άρης να πάιξει και Ευρωλίγκα,έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο..