kotzito
Nov 12 2015, 22:17
Τεράστια νίκη ψυχολογίας, νομίζω σιγά-σιγά βρήκαμε ρυθμό και ένα μπράβο στον Σφαιρόπουλο για το κοουτσάρισμα στα τελευταία λεπτά. Πραγματικά δεν θυμάμαι ποτέ προπονητής να έχει παρκάρει τον Σπανούλη 10 λεπτά συνεχόμενα στο τέλος.
Ατομικά το καλύτερο κέρδος για μένα ο Παπαπέτρου, ο οποίος στο 4 έκανε παπάδες. Βλέπεις από την μία τον Αγραβάνη να χαροπαλεύει να παίξει μια άμυνα και στην επίθεση να πετάει την μπάλα όπως να ναι, κι από την άλλη τον Παπ να παίζει πολύ μυαλωμένα. Πολύ καλός κι ο Χάκετ ο οποίος παίζει πολύ μυαλωμένα και όταν βρίσκεις τρόπο να του δώσεις παραπάνω την μπάλα στα χέρια και να μην τον έχεις κομπάρσο βοηθάει και τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του.
sacarame
Nov 12 2015, 22:18
Ελα ξεκινάμε...
Πάνο (T.W.Is.M) εσύ πρώτος.
Εεεεειοπ
T.W.Is.M.
Nov 12 2015, 22:19
Ειδα καλα; Στην παραταση επαιζαν Χακετ-Αθηναιου-Στρομπερι-Λοτζεσκι-Παπαπετρου;
Ενταξει, λεω για μας και κραζω, αλλα η Εφες ειναι ακομα χειροτερη. Θα πρεπε να πω λοιπον εδω οτι καναμε το καθηκον μας και κερδισαμε εκει που περασε και η Τσεντεβιτα!
Μηδεν οξεα, μηδεν λιπαρα η Εφες, ελπιζω μια απο τα ιδια και για τη Φενερμπαχτσε για να κραξω τους κουμπαρους μεχρι τελικης πτωσεως.
D-Wade
Nov 12 2015, 22:19
QUOTE(Aipnos @ Nov 12 2015, 22:16 )
εχεις δικιο γι αυτο πηγε παραταση ( δεν ειναι ειρωνικο ) τα αλλα παιδια ανταπεξηλθαν πολυ καλα....
Δε χρειαζόταν να γράψεις την παρένθεση. . . Δεν είναι καλά ο Σπανούλης αυτή την περίοδο.Τον περιμένουμε να γυρίσει σε καλό επίπεδο γιατί αλλιώς το τοπ8 είναι το ταβάνι μας
A τώρα ξαφνικά ο Χάκετ δεν είναι ούτε κι αυτός μπετατζής, ούτε ο φράουλας σαπάκι.
Κι όλα αυτά μέσα σε 1 μηνα.
T.W.Is.M.
Nov 12 2015, 22:22
QUOTE(sacarame @ Nov 12 2015, 22:18 )
Ελα ξεκινάμε...
Πάνο (T.W.Is.M) εσύ πρώτος.
Εεεεειοπ
Κωλοτουμπα δεν κανω. Τους ειχα πει να μην τολμησουν και χασουν και δεν τολμησαν. Αυτο ελειπε να αποθεωσω για μια νικη εκει που κερδισε η Τσεντεβιτα!
Συνεχιζω να πιστευω οτι στο τελος θα μεινουμε με αδεια χερια.
Ότι και να πεις είναι λίγο....
Με Παπαπέτρου, Αθηναίου και Λοτζέσκι που τα είχε σπάσει σε όλο το ματς.
Αν έδιναν φάουλ στον Χάκετ (πεντακάθαρο) αντί για τον Φράουλα ίσως το παίρναμε από την κανονική διάρκεια. Και πάλι όμως χαλάλι.
Μακάρι να ναι καλά και ο Γιανγκ και θα την έχουμε βγάλει ζάχαρη.
Παπαπέτρου νομίζω έχει στόφα για μεγάλα πράγματα.
Υ.Γ. Και η Εφές βέβαια τα έκανε πολύ μαντάρα στο τέλος, αλλά θέλω να πιστεύω πως βοήθησε η άμυνά μας σε αυτό.
G-arenas
Nov 12 2015, 22:25
QUOTE (kotzito @ Nov 12 2015, 22:01 )
Τον Κάνερ-Μέντλευ νομίζω.
Πως πήγε παράταση αυτό το παιχνίδι ένας Θεός ξέρει...
ναι κανερ-μεντλευ!!
qspock
Nov 12 2015, 22:37
O Παπαπετρου δειχνει πολυ καλα πραγματα. Ο Αθηναιου εχει προοπτηκες (καλο σουτ) αλλα θελει δουλεια στην αμυνα στα ποδια. Η ομαδα ρολαρει καλυτερα, βρισκει καποια χημεια, αλλα συνεχιζει να εχει προβλημα ποιοτητας σε 2-3 θεσεις απο τον παγκο. Θεσεις που πιανουν ξενοι...
Η διαφορα χαθηκε γιατι ξεμειναν απο δυναμεις καποιοι παιχτες οπως πχ ο Χαντερ και ο Μιλουτινοφ που ειναι υπο απολυση.
Στην περιφερεια ζηλευα την Εφες που ειχε εναν Γρειντζερ και λεω γιατι ο Ολυμπιακος να εχει τον Στρομπερι στη θεση αυτη?
Μετα τον τραυματισμο του Γιανκ (εσεις που ειδατε οτι ξαναμπηκε? Εγω νομιζω οτι δεν ξαναμπηκε, ο Χαντερ ηταν) επιβαλλεται αντικατασταση Μιλουτινοφ ακομη κι αν ο Γιανκ γυρισει συντομα. Γιατι απλα αν δε χρησιμοποιηθηκε σημερα ο Σερβος, δε θα χρησιμοποιηθει ποτε!
Ενα μεγαλο μπραβο στους παιχτες αλλα κυριως τον προπονητη που επαιξε στα ισα τον Ντουντα. Δε θα πω οτι του πηρε το πορτοφολι γιατι η ομαδα ειχε και τυχη, χρειαστηκε να χασει 2 βολες ο Ερντελ για να παει το ματς εκει που πηγε, αλλα εχει καταφερει να φτιαξει χημεια με παιχτες σα τον Στρομπερι και με Σπανουλη τελειως ντεφορμε!
Νομιζω με 2-3 προσθηκες που επιβαλλεται να γινουν στη δευτερη φαση, παμε για αλλη μια χρονια final four
anton2
Nov 12 2015, 22:44
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!!
1) Μεγάλα παιχνίδια και συγκινήσεις με τον Ολυμπιακό ήδη από τους ομίλους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ευρωπαική ομάδα που με τέτοια παιχνίδια τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει από όλους μεγάλο σεβασμό. Επίσης ακόμη "γιαλίζει" το μάτι μας για νίκες και πεθαίνουμε πολύ δύσκολα.
2) Ο Χάκετ πάει πολύ καλά και προσαρμόζεται άριστα. Μας συστήθηκε με τον ΠΑΟΚ και πήρε τα διαπιστευτήριά του σήμερα.
3) Στρατηγική νίκη Σφαιρόπουλου. Δεν είναι και λίγο πράγμα που κράτησε τον Σπανούλη τόση ώρα στον πάγκο. Και μπράβο και στον Σπανούλη που πανηγύρισε πρώτος με τους παίκτες στο τέλος. Αυτό τον Ολυμπιακό θέλουμε.
4) Από άμυνα δεν πρέπει να τα πήγαμε και τόσο καλά αλλά τελικά νικήσαμε.
5) Λοτζέσκι συνεχίζει να αποδεικνύει ποιος είναι. Χωρίς περαιτέρω λόγια. Πρέπει να κάνουν άγαλμα σε αυτόν που τον ανακάλυψε. Και είναι ΜΑΓΙΚΟ που ο Σφαιρόπουλος τον χρίζει εκτελεστή όποτε χρειαστεί. Πραγματικά αξιοποιεί μαγικά το ρόστερ καλύπτοντας την αδυναμία που δείχνει ο Σπαν αυτό το διάστημα.
6) Παπαπέτρου είναι ο παίκτης που ξεπετάγεται φέτος εμφανώς. Ώριμος, δυνατός, με αυτοπεποίθηση, κοντρολαρισμένος και πολλά άλλα θετικά! Παίκτης που αν συνεχίσει να παρουσιάζει αυτή την πορεία δεν φοβόμαστε τίποτα!
7) Αθηναίου πολύ καλός άσος ως αλλαγή του Μάντζαρη αλλά και αυτόνομα.
8) Πρίντεζης συνεχίζει σε δαιμονιώδη φόρμα από πέρυσι (αυτός ο άνθρωπος έχει ανέβει σαν παίκτης 10 επίπεδα) και ο Χάντερ σήμερα έκανε το παιχνίδι της ζωής του απέναντι στον Ντάνστον που είχε μια αντιζηλία πέρυσι.
9) Ο μόνος για τον οποίο έχω μια αμφιβολία είναι φυσικά ο Στρομπέρι. Καμία σχέση φυσικά με επικίνδυνο παίκτη που ήταν ο Πετγουέι ή ρεζίλεμα του αθλήματος, απλά δείχνει ακόμη να αισθάνεται φοβερά αμήχανα και άβολα. Δεν ξέρω αν έχει θέση. Μπορεί και να έχει ως ένας 6ος-7ος πολύ καλός αμυντικά παίκτης, μπορεί και κάτι άλλο, μπορεί και όχι, θα δούμε.
10) Τελικά ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που αρχίζει σιγά, σιγά να βγαίνει μέσα από το όραμα που έχει ο Σφαιρόπουλος στο μυαλό του.
Μεγάλη εξέλιξη για την ομάδα που αρχίζει να αλλάζει πρόσωπο είναι:
1) Η ένταξη του Χάκετ σε ένα σημαντικό ρόλο.
2) Η χρησιμοποίηση του Λοτζέσκι για να καλύψει έλλειμμα στο σκοράρισμα.
3) Η επιτυχής προσπάθεια της ομάδας να πλησιάσει το καλάθι.
4) Η ανάδειξη του Παπαπέτρου.
Μένουν ακόμη να γίνουν:
1) Να δούμε τι θα γίνει με τον Στρόμπερι.
2) Να βελτιωθεί ο Σπαν.
3) Να ρολάρει ακόμη καλύτερα η ομάδα.
rankin
Nov 12 2015, 22:47
QUOTE(qspock @ Nov 12 2015, 22:37 )
Νομιζω με 2-3 προσθηκες που επιβαλλεται να γινουν στη δευτερη φαση, παμε για αλλη μια χρονια final four
Για αυτο ειχε αξία αυτη η νίκη
Πετάς την Εφες εκτός και παίρνεις το νοθο γιο του Ανεστη Βλάχου για το 4 και εισαι τιγκα...
QUOTE(anton2 @ Nov 12 2015, 22:40 )
8) Πρίντεζης συνεχίζει σε δαιμονιώδη φόρμα από πέρυσι (αυτός ο άνθρωπος έχει ανέβει σαν παίκτης 10 επίπεδα)
Για πολλούς παίχτες υπάρχει μια στιγμή στην οποία κάνουν το μεγάλο breakthrough. Για τον Πρίντεζη αυτη η στιγμή ηταν το καλάθι στο τελικό της Πολης. Απο εκείνη τη στιγμή έχει πατήσει γκάζι και δεν κοιτάζει πίσω. Η βελτίωση του σε ολα τα επίπεδα, και δη στο ψυχολογικό και ηγετικό, είναι τρομερή
QUOTE(anton2 @ Nov 12 2015, 22:44 )
Μένουν ακόμη να γίνουν:
1) Να δούμε τι θα γίνει με τον Στρόμπερι.
Τι θα γίνει με τον Στρομπερι;
Κάτω τα χέρια απο τη παιχτουρα!!!
Με τον Μιλουτίνοφ να δουμε τι θα γίνει που ειναι πρακτικά εκτός ομάδας και με εναν τρόπο μοιάζει μη-κατάλληλος. Τοσο σοφτ ψηλος, σε ομάδα που παίζει τόσο ξυλο δεν ξέρω αν εχει τη παραμικρή θέση. Ο Καββαδάς περισσότερο χρήσιμος θα ηταν για αυτο το μπασκετ που παιζουμε
Για να έχει ρολο σε αυτη την ομάδα ενας σοφτ ψηλός, θα πρέπει να ειναι επιπέδου Τομιτς
QUOTE(rankin @ Nov 12 2015, 22:47 )
Για πολλούς παίχτες υπάρχει μια στιγμή στην οποία κάνουν το μεγάλο breakthrough. Για τον Πρίντεζη αυτη η στιγμή ηταν το καλάθι στο τελικό της Πολης. Απο εκείνη τη στιγμή έχει πατήσει γκάζι και δεν κοιτάζει πίσω. Η βελτίωση του σε ολα τα επίπεδα, και δη στο ψυχολογικό και ηγετικό, είναι τρομερή
A εγώ νόμιζα αυτός ακόμα κωλόφαρδος είναι....
TakeshyKurosawa
Nov 12 2015, 22:55
Ο Στρόμπερι αρχίζει να με κερδίζει σαν παίχτης γιατί ανήκει σε μία κατηγορία που γουστάρω πολύ. Μπορεί ώρες ώρες να φαίνεται η έλλειψη ποιότητας στο σουτ πχ, αλλά πάντα θα ματώνει για τη φανέλα που αγωνίζεται. Λογικά θα συνεχίσει να ανεβαίνει! Τουλάχιστον έκοψε τα τρανταχτά λάθη που έκανε στις αρχές με τα βήματα κλπ! Ο Μιλουτίνοφ πάλι δεν το βλέπω να μένει, εκτός αν η όλη ιστορία για την απόκτηση του έχει σχέση με μανατζεριλίκια κλπ.
giorgos14
Nov 12 2015, 23:03
QUOTE(rankin @ Nov 12 2015, 20:45 )
Αστο.. έληξε
Οι ανθρωποι πλέον έχουν πάρει φωτιά.
Πάμε για άλλα.
Το σημαντικό είναι να μην έχει χτυπήσει σοβαρα ο Γιανγκ. Αυτο το παιχνίδι έτσι οπως πήγε, με την εξέδρα να παίρνει φωτιά και τους παίχτες της Εφες να ακολουθούν, το είχαμε χάσει.
Ενδεικτικό του πόσο χαμένα τα έχουμε εμείς ειναι το χαμένο τρίποντο του Λοτζέσκι, που δεν ειχε άνθρωπο τριγύρω σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων, το ατυχέστατο ποστάρισμα του Μαντζαρη, οι σκοτωμένες πάσες του Σπανούλη, και απο την άλλη ο Γκρειτζερ και ο Ορεστης Βλάχος junior κάνουν οτι θέλουν
Μπράβο μωρή ομάδα,μεγάλη εμφάνιση.Ράνκιν είσαι θεος,αποθέωση στρόμπερι ,χάκετ και αγωνία για την επάνοδο του
σίμονς γιανγκ από σένα είναι πράγματα που δεν τα περίμενα μέσα στο 2015.Πίστευα ότι θα πιάναμε 2016 και μέτα θα άλλαζες γνώμη
Rankin το έχει ξανακάνει με ΠΑΟΚ.
Σιγουράκι πλέον
yorgos
Nov 12 2015, 23:27
Ας μου πει κανεις τι εγινε στα τελευταια 2'
Σε μια δίκη καταφτάνει ο τρομοκρατημένος από τον δράστη αυτόπτης μάρτυρας. Ο δικαστής τον βλέπει ότι είναι φοβισμένος, είναι και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, προσπαθεί να τον πείσει να δει ακριβώς όσα είδε¨
- Μάρτυς, θέλω να μου πεις όσα είδες.
- Μάλιστα κ. πρόεδρε.
- Ακριβώς ό,τι είδες.
- Ναι κύριε πρόεδρε.
- Σα να τα λες στον κολλητό σου, χωρίς να σκέφτεσαι.
- Εντάξει κύριε πρόεδρε.
- Ωραία, τι έγινε στη σκηνή του εγκλήματος;
- Της π...νας κύριε πρόεδρε!
Ε, αυτό έγινε και στο τελευταίο δίλεπτο. Έχασα 120€ και το χάρηκα γιατί είδα ματσάρα, χαλάλι τους.
giorgos14
Nov 12 2015, 23:29
Στη στατιστικη ενα πραγμα μου κεντρισε το ενδιαφερον.Τα 7 λάθη.Πολύ μικρό νούμερο για εκτός έδρας ματς που δείχνει μεγάλη συγκέντρωση,αν συνυπολογίσουμε τους αντιπάλους,το κόσμο και τους διαιτητές του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Aipnos
Nov 12 2015, 23:36
παιδια μην κραζετε rankin για το γουρι τα κανειιιιι ....
και επειδη εγω αυτο π ελεγα και στις ηττες με τον παναθηναικο ειναι οτι το μαη γινεται ταμειο , αυτο θα κανω και τωρα... καλοι οι πανηγυρισμοι αλλα η ομαδα θελει πολυ δουλεια ακομη για να δουλευει σωστα...
το ματσ το ειδα απο το δευτερο και μετα και νομιζα οτι ο σπανουλης ειχε μικροτραυματισμο και δεν μπορουσε να συνεχισει ...
ο χακετ σιγα σιγα θυμιζει τον παιχταρα π θαυμασαμε σε αρμανι και σιενα. (Εγω τλχστν
)
αλλα η δικαιωση σε ολους εμας π στηριζαμε το ροστερ απ την αρχη ειναι στον αθηναιου π μπηκε μεσα και κολλησε το τριποντο ελπιζουμε να συνεχισει να το κανειιι ...
πρεπει να παρουμε τα επομενα με τσεντεβιτα και καχα στανταρ για να δειξουμε οτι εχουμε διαρκεια . τλχστν
υγ. τωρα σε καθε ματς κραζω τον αγραβανη .μαλλον τον εχω παρει με κακο ματι φετος αλλα νομιζω πια οτι ολοι λεμε οτι υπαρχει τρυπα στο 4 ....
assistant
Nov 12 2015, 23:57
1) το πουλεν μου ο Στρομπερι σα να ανεβαινει σιγά-σιγά......αλλα εγω νομιζω ότι εχει πολλα περισσοτερα να δειξει....υπομονη ως το Γεναρη.....
2) για το Χακετ δεν ειχα καμια αμφιβολια........το ξερουμε ότι είναι καλος παιχτης.....θα βρει σιγά-σιγά τα πατηματα του.....
3) το Σπαν πρεπει να παρκαρουμε λιγο τωρα για να είναι καλα όταν πρεπει....τετοια ματσακια δε χρειαζεσαι το Σπαν για να τα παρεις......(χαχαχα μπηχτη για το ''σοφο'' ηταν αυτή)
4) ο Αγραβανης δεν μπορει.......εχει πεσει ξαφνικα πολύ βαρος στους ωμους του..........ένα 4αρι και γρηγορα...
5) ο Παπι όμως μπορει......και σε οποιαδήποτε θεση....
6) αν ο Γιανγκ δεν εχει παθει τα χειροτερα είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτην την ομαδα......(μηπως ξερει κανεις κανα νεοτερο γιατι από ελλ. ειδησιογραφια γιοκ σημερα;;;;;)
D-Wade
Nov 13 2015, 00:01
QUOTE(assistant @ Nov 12 2015, 23:57 )
6) αν ο Γιανγκ δεν εχει παθει τα χειροτερα είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτην την ομαδα......(μηπως ξερει κανεις κανα νεοτερο γιατι από ελλ. ειδησιογραφια γιοκ σημερα;;;;;)
Το twitter του Ζέρβα είδα. Μυικό πρόβλημα λέει . . .Μακάρι να έχει καλή πηγή(Υποθέτω ότι έχει)
assistant
Nov 13 2015, 00:14
QUOTE(D-Wade @ Nov 13 2015, 00:01 )
Το twitter του Ζέρβα είδα. Μυικό πρόβλημα λέει . . .Μακάρι να έχει καλή πηγή(Υποθέτω ότι έχει)
μακαρι δε θα πει τιποτα...
rankin
Nov 13 2015, 00:44
QUOTE(giorgos14 @ Nov 12 2015, 23:03 )
Παρακαλώ να ανατρέξεις στα γραπτά μου και για τον Αθηναίου, οταν έλεγα οτι παίχτης Αθηναίου δεν υπάρχει
Ομως, για τον Χακετ δεν εχω γράψει ποτέ κακή κουβέντα! Ποτέ ομως!
Παρόλα αυτά, επειδη τα λέω όλα, κάποτε ειχα κράξει που αποκτήσαμε σεντερ 1.96 (Χαινς) ενώ τον Λοτζεσκαρο τον ειχα ονοματίσει χαβανέζο Τζινόμπιλι
Εχω πει πολλά καλά
Για γούρι ολα!
QUOTE(Manu7 @ Nov 12 2015, 23:10 )
Rankin το έχει ξανακάνει με ΠΑΟΚ.
Σιγουράκι πλέον
Κοιτα, και τις δυο φορές χαμένο το χα το παιχνίδι, αλλά καλού κακού το έκανα το γούρι....
Ilias7
Nov 13 2015, 09:09
Πολυ μεγαλη νικη για την ομαδα ετσι οπως διαμορφωθηκε το παιχνιδι..
Η ομαδα παρολο που φανηκε οτι το παιχνιδι ηταν χαμενο καταφερε να το γυρησει και να δειξει ακομα μια φορα γιατι ειναι απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη..
Ο Χακετ πλεον δειχνει να βρισκει ρυθμο για τα καλα πλεον..Καλος και επιθετικα και αμυντικα..Συγκεντρωμενος και στο οργανωτικο κομματι..
Ο Χαντερ μετα απο διαστημα απουσιας και χωρις αγωνιστικο ρυθμο καταφερε να ειναι πολυ θετικος..Πολυ σημαντικος για τη συνεχεια..
Ο Παπαπετρου μεγαλωσε ακομα περισσοτερο χθες..
Μπραβο στον Αθηναιου που ειναι παντα ετοιμος να βοηθησει..
Μπραβο και στο Σφαιροπουλο που εκανε οτι επρεπε για να παρουμε το ματς..Με σχημα με το Πριντεζη στο 5 και Παπαπετρου στο 4..Γυρησαμε το παιχνιδι και με το ΠΑΟΚ..Πολυ αποτελεσματικο σχημα αμυντικα.
frenchman7
Nov 13 2015, 09:56
Πόσο κακαλάτος παίχτης είναι ο Παπαπέτρου? Χαλαρά μελλοντικός αρχηγός αν συνεχίσει έτσι
Επιτέλους κάποιος πάρκαρε στο τέλος τον Σπαν στον πάγκο!!!
Επιτέλους ο Λοτζέσκι το παίρνει πάνω του σε συνεχόμενα παιχνίδια!!
Κατσίβελη βλέπε τον Αθηναίου να παίρνεις θάρρος
Πόσο κ@βλα ειναι πλέον ο Πρίντεζης....
Πόσο μας είχε λείψει ο Χάντερ
Αυτά
, ξεμπούκωσα!!
Zephyr
Nov 13 2015, 10:28
Μεγάλο διπλό το χθεσινό σε μια δύσκολη έδρα, αν και φάνηκε ότι από την αρχή το έχουμε και μάλλον επηρέαστηκε η ομάδα από τον τραυματισμό του Γιάνγκ περισσότερο απ' όσο έπρεπε. Όσο παιρνάνε τα παιχνίδια θα ανεβαίνουμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Μακριά από τραυματισμούς μόνο και η χρονιά θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα!
QUOTE(frenchman7 @ Nov 13 2015, 09:56 )
Πόσο κακαλάτος παίχτης είναι ο Παπαπέτρου? Χαλαρά μελλοντικός αρχηγός αν συνεχίσει έτσι
Αυτός ο παίχτης αν μπορέσει να σταθεροποιήσει απόδοση φέτος, του χρόνου θα είναι για μεγάλα πράγματα. Τα δυο τελευταία τρίποντα που έβαλε και ο εκπληκτικός τρόπος που ρολάρει όταν παίζει πλάτη τον αντίπαλο φοργουορντ φτάνοντας εύκολα στο καλάθι, μου θύμισε Πέρπε στο πιο αθλητικό. Βέβαια του έσβησε τα φώτα ο Μπράουν σε μια φάση από την οποία μπορούσε να κερδίσει ένα εύκολο φάουλ (αν δεν του έγινε φάουλ) αλλά αυτό είναι θέμα απειρίας. Πάντως παίζει και 4 άνετα ο παλίκαρος.
ΥΓ. Ο Αθηναίου δείχνει πως ένας μέτριος σχετικά παίχτης με ψυχή και ψυχραιμία, που ξέρει να κάνει σωστά 2-3 βασικά πράγματα, μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Αυτό για να το βλέπουν πολλοί φευγάτοι και μη.
ΥΓ1. Λέτε ο Φράουλας να γίνει νέος Τζαμόντ Λούκας Γκόρντον? Βέβαια τότε θα τον δούμε την επόμενη σεζόν σε καμιά Γαλατά με 700Κ μισθό
PanosIlio
Nov 13 2015, 10:30
@Rankin αν είναι να πάρουμε ένα 4άρι από την Έφες εγώ θα έπαιρνα τον Brown, το άλλο το παληκαράκι από την Κροατία συμπαθάτε με αλλά ας πάει στο ΝΒΑ να ησυχάσουμε, ταλέντο ναι αλλά Κροάτης ρε γμτ, looser, το βλέμμα του την ώρα που μειώναμε τα λέει όλα. Brown να ξεκουράζει τον Πρίντεζη, ακριβός μεν αλλά και μόνο με αυτόν θα ήμασταν από τα φαβορί. Χωρίς καμία άλλη αλλαγή.
Χθες κάτι που μου άρεσε ήταν η αλλαγή στο rotation, ξεκινήσαμε με DJ στο 3άρι, αλλαγή του Μάντζαρη Χάκετ κλασσική αλλά του Σπανούλη ο Αθηναίου (ο οποίος τα πήγε περίφημα) και Παπαπέτρου αποκλειστικά και μόνο στο 4 και ο Αγραβάνης μόνο στο 5.
Σε άλλους μπορεί να κακοφαίνεται αλλά αφού ΔΕΝ θα πάρουμε παίχτη στο 4 (και γενικά δεν θα κάνουμε αλλαγές στο roster όπως διατυμπανίζουμε παντού) o Σφαιρόπουλος μας έδειξε πως και μπορεί και ξέρει να αξιοποιεί τι έχει στα χέρια του, αυτό είναι πολύ θετικό. Και ακόμα πιο θετικό δεν κολλάει στις επιλογές του και προφανώς το έχει περάσει και στους παίκτες, Έλληνες και ξένους.
Επίσης στα θετικά το παρκάρισμα Σπανούλη, απαραίτητο και μας έδωσε τη νίκη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.