Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Fenerbahçe Ülker
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
sni79per









41.gif 77.gif 41.gif 77.gif 41.gif 77.gif
androu
Α ρε μιχαλάκη ... τι δεν θά 'δινα να σε δώ να καθοδηγείς τον σόφο , τον λάσμε και τον σκορδίλη φέτος.

Προτίμησες ένα καλό εφ'απαξ από τους Τούρκους ... στην Ελλάδα το περικόπτουμε το εφάπαξ δυστυχώς.

Πέρα από την πλάκα , το ματς προσφέρεται για να ευχαριστηθούμε μπάσκετ , αν και προβλέπεται δυσκολούτσικο.

Ο Καπόνο , πότε έρχεται τελικά παίδες;
Dreamerpanos
QUOTE (androu @ Dec 3 2012, 20:55 ) *
Ο Καπόνο , πότε έρχεται τελικά παίδες;


Όταν βγήκε η είδηση ότι έρχεται έλεγ στο 1ο 10ήμερο του Δεκέμβρη....δεν έχει μαθευτεί κάτι άλλο....
Harvester
Στην ενεργοποιηση της συμφωνιας ελεγε το αργοτερο 10 Δεκεμβριου, οποτε υπολογιζουμε μεσα στο Σ/Κ.
silversurfer
Θα προσπαθήσω να πάω στο γήπεδο γιατί θέλω πολύ να δω ξανά τον Μάηκ και να τον χειροκροτήσω. Να του πω ένα ευχαριστώ για όσα έκανε για την ομάδα. Κρίμα που έφυγε. Τον ήθελα όπως κ ο androu να είναι μαζί με Σόφο κ να τον καθοδηγεί και να του μάθει 2-3 κόλπα.
spysta
φιλε Mπογκντανοβιτς ΠΑΙΚΤΑΡΑ .. ελπιζω την Παρασκευη να παιζεις στην εδρα των μελλοντικων σου ''αιωνιων'' αντιπαλων

cool.gif cool.gif
Dreamerpanos
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μπήκε και πάλι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται για την μεγάλη «μάχη» με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης φόρεσε και πάλι την Τρίτη (4/12) την προπονητική φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος και πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας σέντερ του «τριφυλλιού» μετά από απουσία περίπου δύο εβδομάδων επέστρεψε στην ενεργό δράση και δήλωσε «παρών» για την αναμέτρηση της παρασκευής κόντρα στον Μάικ Μπτίστ και την παρέα του.

Ο Σχορτσανίτης το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από μία κάκωση στο πέλμα, με αποτέλεσμα να κάνει συνεχείς θεραπείες, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Σήμερα το απόγευμα, όμως, ο «Σόφο» προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και όπως είναι φυσιολογικό, ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε κάθε λόγο να νιώθει... ανακουφισμένος.

Η χαρά του Έλληνα τεχνικού όμως δεν κράτησε για πολύ, γιατί ο Σχορτσανίτης μπορεί να προπονήθηκε, δεν συνέβη το ίδιο όμως με τους Λάσμε και Ματσιούλις.
Ο σέντερ από την Γκαμπόν έχει ενοχλήσεις στον αγκώνα, ενώ ο Λιθουανός στο γόνατο. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου δεν κάνουν λόγο για κάτι ανησυχητικό και αύριο οι δύο παίκτες θα εξεταστούν εκ νέου προκειμένου να φανεί η πρόοδος της κατάστασής τους.
Gidovoskos
77.gif 41.gif 77.gif 41.gif 77.gif http://www.youtube.com/watch?v=FVh-FlN4zXg
EXASFAIROS
Eυτυχως επεστρεψε ο Andersen και ετσι δεν υπαρχει πιθανοτητα να παιξει ο Mike στο "5".ΝΙΚΗ ΜΕ 1 ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΑ ΑΜΥΝΑ!!!!Παρουσια οπως στο παιχνιδι με Ρεαλ και να εχουμε τον ρυθμο του αγωνα.....
keraynopoylos
QUOTE(Gidovoskos @ Dec 5 2012, 16:05 ) *


Εξαιρετικο και καλοφτιαγμενο αφιερωμα το βιντεο..!
Dreamerpanos
Συνελήφθη ο Μπατίστ!

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Μάικ Μπατίστ με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ!

Ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» και νυν τουρκικής ομάδας συνελήφθη από τις Αρχές κατόπιν σχετικής παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα το βράδυ της Πέμπτης (6/12), καθώς φέρεται να χρωστά το ποσό των 200.000 ευρώ στην ΔΟΥ Κηφισιάς!

Ούτε μία ώρα δεν είχε η αποστολή της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην Ελλάδα και ο Μάικ Μπατίστ συνελήφθη! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φέρεται να χρωστά 200.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα προς τη ΔΟΥ Κηφισιάς και κατόπιν παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα, ο Αμερικανός φόργουορντ κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».
sni79per
να του απαγορευτει η εξοδος απο τη χωρα ή μαλλον καλυτερα απο το οακα.
μονιμος κατοικος αθηνας cool.gif
keraynopoylos
QUOTE(sni79per @ Dec 6 2012, 20:56 ) *
να του απαγορευτει η εξοδος απο τη χωρα ή μαλλον καλυτερα απο το οακα.
μονιμος κατοικος αθηνας cool.gif


Ατσα δωρακι η Cantu...
kostas b
QUOTE (keraynopoylos @ Dec 7 2012, 00:58 ) *
Ατσα δωρακι η Cantu...



Μια χαρά!! Αυτά είναι...και από εκεί που έλεγαν ότι θα αποκλειστείς μπορεί να βγεις και πρώτος στον όμιλο!!

Υ.Γ.: Πάμπλο είσαι απλά απαράδεκτος προπονητής με τέτοιο ρόστερ!!
sni79per
θα χει πολλες κ καλες προτασεις ο δασκαλος αν δεν εχει ηδη...
Dreamerpanos
QUOTE (keraynopoylos @ Dec 6 2012, 23:58 ) *
Ατσα δωρακι η Cantu...


Αν νικήσουμε κιόλας η Καντού πάει για πρόκριση τελευταία αγωνιστική.....
vastravoud
http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesyst...7_type12450.jpg

Respect......

O Μπατιστ παίρνει ΑΚΡΙΒΩΣ ο,τι του αξίζει από τον κόσμο σήμερα. Μπράβο!
SG3ptshooter
Προσμετρώντας τις ιδιαιτερότητες του σημερινού ματς και το ότι βλέπω βελτίωση τόσο στην κυκλοφορία όσο και στους ρόλους, ειλικρινά πιστεύω ότι βλέπουμε αν όχι το καλύτερο, τότε το πιο ελπιδοφόρο για την άνοιξη ημίχρονο του φετινού Παναθηναϊκού. Ο Μπράμος είναι τόσο παντού που είναι σχεδόν κυριολεκτικά παντού.

Ομολογώ και του Batiste αλλά και του Sato τους πόντους τους βλέπω με νοσταλγία παράλληλα με τη φυσιολογική αντίδραση του να σκοράρει αντίπαλος στο καλάθι μας. O Simone έχω βαρεθεί να είναι σε άλλο γήπεδο. Περιμένω την αντεπίθεση τους στο δεύτερο, δύσκολα δε θα είμαστε εκεί ως το τέλος, το πρώτο ματς με τη Khimki μοιάζει πολύ μακριά απόψε.

Ο Κitchen δεν αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος, παρά το άστοχο βράδυ του Banks και τη γενική παρουσία του Ukic. Βγάλτε λίστες με 4αρια, ο Panko δεν παθαίνει τίποτα να παίξει και λίγο στη φυσική του θέση.

1/15 τρίποντα και οι 2 πλευρές, στο δεύτερο ευελπιστώ να μιλήσει το ΟΑΚΑ.
vastravoud
Είναι απίστευτα περίεργο να βλέπεις τον Μπατιστ να καρφώνει με άλλη φανέλλα στο ΟΑΚΑ....
Anubis
4 λεπτα μεσα με 4 φαουλ ο σατο..Ας του παρει το 5ο καποιος
priest
και στον επομενο αγωνα παιζουμε για την πρωτη θεση...οχι και ασχημα για μια νεα ομαδα!
Dred11
Στον πιο δύσκολο όμιλο. Respect σε Πεδουλάκη και παίκτες.
Gravedigger
Μπράβο στην ομάδα,πολύ πειστική εμφάνιση η σημερινή.Σωστά μoιρασμένοι ρόλοι,στο β μπήκαν και τα σουτ που έπρεπε και πολύ καλή άμυνα.Ελπιδοφόρο ματς από τον Panko και μακάρι να συνεχίσει έτσι,δεν χρειάστηκε να παίξει καν ο Maciulis, ενώ ο Banks έδειξε σε άλλο 1 ματς ότι είναι 1 από τα κομμάτια που έλειπαν από την ομάδα.
Το DNP του Kitchen δείχνει ότι σιγά σιγά μας αποχαιρετάει και αυτός.

Να βλέπεις καλάθι του Batiste και να πανηγυρίζεις μέχρι να καταλάβεις ότι φοράει άλλη φανέλα. Άξιζε το κάθε χειροκρότημα.
sni79per
ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα που μετα τις δηλωσεις του ΔΓ μπορεσε κ εκανε αυτη την εμφανιση.
υγ τεραστιος μαικ μπατιστ
Manu7
Όπως το περίμεναν πολύ από την αρχή της χρονιάς βλέποντας και μόνο τα ρόστερ των Τούρκικων ομάδων, η Φενέρ θα ήταν η απογοήτευση. Περίμενα την Εφές πολύ δυνατότερη αλλά με την χθεσινή της ήττα την αμφισβητώ και αυτή πιο πολύ πλέον.
Με σέντερ γερόλυκους-σκουριασμένους και βασικό pg τον Μακάλεμπ δεν γίνεται να έχεις τόσο μεγάλες φιλοδοξίες.

Ειδικά εκείνο το διάστημα που έχει κολλήσει το σκορ στο 14-14 με τον Διαμαντίδη έξω από πλευράς ΠΑΟ οι τύποι σκουντουφλούσαν και ένιωθες ότι το 24άρι είναι 14άρι. Τόσο ανούσια περνούσε ο χρόνος. Με τον Διαμαντίδη μέσα χωρίς να κάνει τρομερά πράγματα έβλεπες μια ομάδα που είχε κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Βάλε και την καλύ άμυνα ε είχε τελειώσει το ματς από το ημίχρονο.

Πόσο χαίρομαι που δικαιώνομαι με τον Άντερσεν που κάποιοι τον ήθελα τρελά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι στο δικό μας τόπικ. Ο Χάινς είχε κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του απέναντι του και εχτές δεν μπορούσε να σπρώξει ούτε τον Τσαρτσαρή. Το δε πιβοτάρισμα που καταλήγει σε fade away έχει γίνει η πιο προβλέψιμη κίνηση παίχτη στην Ευρωλίγκα. Ε με το που μπήκε ο Lasme του το έκοψε μαχαίρι. Ο άλλος ο Μπογκντάνοβιτς είναι τσακωμένος με την άμυνα. Ο Σαβάς είναι ο Παπαδόπουλος της Φενέρ tongue.gif.
Με Σάτο καλύτερο παίχτη καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά...

Ε ρε γλέντια να γίνει καμιά κηδεία από την Καντού...

ΥΓ:Και επιτέλους μ'αρέσει που ο Μπράμος συνεχίζει να σουτάρει και ας έχει χάσει τα αρχικά σουτ. Αυτό είναι προσωπική φυσικά επιθυμία για την αδυναμία μου στον παίχτη, όχι φυσικά για το καλό του ΠΑΟ tongue.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.