Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olimpia Milan - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Zoys
vs


Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μιλάνο για μια καθοριστική αναμέτρηση ως προς τον στόχο της έκτης θέσης. Οι Ιταλοί ισοβαθμούν με τους ερυθρόλευκους στο 13-12 και η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει ένα μεγάλο διπλό που θα την τοποθετήσει σε θέση ισχύος στη βαθμολογία, με την ανατροπή της διαφοράς της ήττας του πρώτου ματς όμως να θεωρείται απίθανη. Το παιχνίδι είναι μια δυνατή πρόκληση για τους ερυθρόλευκους που μετά την πρώτη νίκη τους μετά από πέντε ήττες στην Ευρωλίγκα καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν γυρίσει σελίδα μετά το αρνητικό σερί.
Volunteer
Το σημερινό ματς στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ είναι από αυτά τα παιχνίδια που αν κερδηθούν, μπορούν να γυρίσουν εντελώς τον διακόπτη μιας ομάδας και από 'κει που βολοδέρνει αγωνιστικά εδώ και δυόμισι μήνες, να αρχίσει την ξέφρενη πορεία μαύρου αλόγου που τρέχει ανεξέλεγκτο μπροστά χωρίς να βλέπει κανέναν γύρω του μέχρι το τέλος, όχι απαραίτητα τη γραμμή του τερματισμού, κάτι σαν τον Φόρεστ Γκαμπ που βγήκε με τη μπάλα του ράγκμπι έξω από το στάδιο.

golitog7
Στο πρώτο παιχνίδι μας ξεφτιλίσανε επειδή είχανε πυραυλοκίνητους γκαρντ που περνούσαν τους δικούς μας σαν σταματημένους στο 1 vs 1 και είτε σκόραραν είτε δημιουργούσαν τις προυποθέσεις για ελεύθερα τρίποντα. Π.χ σε εκείνο το ματς ο Μίτσοφ έβαλε τα πιο πολλά τρίποντα φέτος, 5 τον αριθμό. Η αδυναμία μας να μαρκάρουμε παρόμοια γκαρντ φάνηκε και σε άλλα παιχνίδια.
Θα δούμε σήμερα σε τι βαθμό προετοιμάστηκε η ομάδα να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση και κατά πόσο θα βοηθήσει ο Weber σ αυτό. Προσωπικά είμαι δυστυχώς απαισιόδοξος.
Coach Periklis
Πολύ σημαντικό ματς που θα έχει μεγάλα οφέλη αν το κερδίσουμε
shaq7
Φαβορι το μιλανο σιγουρα,δεν εχουμε τα γκαρντ να τους μαρκαρουμε ουτε να φτασουμε ανετα 80 ποντους..Με στρελνιεξ θα ημουν πιο αισιοδοξος..αν εχουμε παντως πολυ καλα ποσοστα στα σουτ πολυ πιθανο και να κερδισουμε.
Conan1982
Πάμε σκληρή άμυνα, να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα την κρατήσει κάτω από τους 75.
jazz thrilos
Μόλις ειδα την αρχική μας πεντάδα νόμιζα οτι εβαλα κατα λάθος σε dvd το Ραμπο: Το πρώτο αίμα.

Για μπασκετ κατεβήκαμε ή για ξύλο; Αντε να δούμε, μπορει και να μας βγει.
Conan1982
Χάλια επιθετικά για άλλη μια φορά, ξεκινήσαμε μόνο με ποστ παιχνίδι, κάτι άλλαξε όταν μπήκε ο Σπανούλης μέσα αλλά και πάλι μόνο Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ έχουν σκοράρει.
golitog7
Σαν να μην έχει ψυχή αυτή η ομάδα πλέον
Future7
1000 προσευχές να μην ειναι βαρύ το διάστρεμμα του Σπανούλη
nikolas_asteri
Πωπω τι πονόματος είναι αυτός;
stevebucknall11
Παιδιά ο Γκος μεγάλη απογοήτευση. Ο Γουέμπερ είναι δύο κλάσεις καλύτερος. Μεγάλη ατυχία με Σπανούλη.
kotzito
Πονόματος όντως το ματς. 2/20 τρίποντα και 20/67 σουτ και οι δύο μαζί μέχρι τώρα. Τουλάχιστον το σκορ έχει μείνει σε χαμηλά επίπεδα, που νομίζω θα λειτουργεί υπέρ μας όσο τουλάχιστον και η Αρμάνι θα συνεχίσει να σουτάρει με άθλια ποσοστά. Βέβαια με 4 πόντους από τους 4 παίκτες που έχουν δοκιμαστεί στην περιφέρεια του Ολυμπιακού μέχρι τώρα και τον Σπανούλη τραυματία, τα πράγματα θα ζορίσουν στη συνέχεια. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά με τέτοιο τραγικό Γκος ο Μπλατ θα πρέπει να βρει τρόπο να μην παίξει παραπάνω από 10 λεπτά στη συνέχεια. Ας δοκιμάσει τον Μάντζαρη. Χειρότερος από τον Γκος των 0/6 σουτ και 1 ασίστ σε 14 λεπτά αποκλείεται να είναι.
shaq7
πολυ γκαντεμια με σπανουλη που ηταν ο μονος γκαρντ μας που επαιζε καλα..ο γκος δεν βλεπεται σημερα και στον γουεμπερ δινουν το σουτ ,αυτος δεν το περνει και κολλαει η επιθεση..Ευτυχως δεν βαζουν τριποντο και οι αλλοι ουτε με αιτηση και ειμαστε ακομα μεσα στο παιχνιδι,δυσκολα τα πραγματα χωρις τον αρχηγο.
rankin
Αν δεν αρχίσουμε να σκοράρουμε με συνέπεια θα κατηφορίσει το γήπεδο
Δεν ειναι εικόνα αυτή
Σοβαρά τώρα...

Αν δε σταματήσουν να βαράνε τούβλα, θα παρω τη πρώτη πτήση για μιλάνο, θα μπω στο γήπεδο, θα πάρω τη μπάλα και θα φύγω.
jazz thrilos
Παιχνίδι στο ποστ μέχρι να σβήσει ο ήλιος στο 2ο ημίχρονο. Στο μακρινο σουτ ειμαστε τραγικοί απόψε (όχι οτι σκίζουμε και μέσα στη χρονιά αλλα απόψε χτίζουμε κανονικά). Κι ας ελπίσουμε οτι οι αφελέστατοι παιχτες της Αρμάνι θα συνεχίσουν να νομίζουν οτι παίζουν με τον Φιλαθλητικό και οτι μπορουν να κάνουν οτι κατεβάσει η κούτρα τους

Ο Γκος πραγματικά πολυ κακός εδω και κανα μήνα τουλάχιστον. Ας μην παίρνει τουλάχιστον τα σουτ. Ας μπουκάρει και μπορει να του σφυρίξουν καμιά επαφή.

Δύσκολα θα πάρουμε κάτι απο το ματς. Μονη αχτίδα φωτός για καλό αποτέλεσμα ο κακιστος εαυτός της Αρμάνι.
Ntavelis
Η Αρμανι έχει χάσει πολλά τρίποντα εντελώς αμαρκαριστα,κάποια στιγμή θα τα βάλει και αν ελέγξει και λίγο τα ριμπάουντ θα χάσουμε εύκολα.
Στον Γουέμπερ κλείνουν τον δεξί διάδρομο και του δίνουν τον αριστερό,πράγμα που δείχνει να μην τον βολεύει καθόλου.
kotzito
Κάπου εδώ άρχισε να γέρνει η πλάστιγγα. Η Αρμάνι έβαλε φυσιολογικά 11 πόντους σε 5 λεπτά, εμάς ξανά μας μένει η μπάλα στα χέρια ή παίρνουμε σκοτωμένα σουτ, οπότε θα πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα για να γυρίσει.
RipCity
Ίσως ότι χειρότερο υπάρχει στην Ευρωλίγκα το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Άντε να τελειώνει η χρονιά να πάνε σπίτια τους τα παιδιά.
pan24
Ο Μιλουτινοφ με αποντα τον Γκουνταιτις κυριαρχει ευκολα στην ρακετα,παιζει αντρας με παιδια
Οι Μιτσοφ,Τζειμς,Νεντοβιτς παιζουν εναλλαξ μονος μου και ολοι σας
Αυτα τα 2 ειναι οι ελπιδες του Ολυμπιακου αποψε
golitog7
Ο οσφπ για μένα δεν είναι πλέον ομάδα Euroöeague μην κοροϊδευόμαστε
shaq7
Ζητημα να βαλουμε 60 ποντους στην χειροτερη αμυνα της ευρωλιγκας,την γυναικεια ομαδα να κατεβαζαμε περισσοτερους θα εβαζε.
jazz thrilos
QUOTE (pan24 @ Mar 14 2019, 22:49 ) *
Ο Μιλουτινοφ με αποντα τον Γκουνταιτις κυριαρχει ευκολα στην ρακετα,παιζει αντρας με παιδια
Οι Μιτσοφ,Τζειμς,Νεντοβιτς παιζουν εναλλαξ μονος μου και ολοι σας
Αυτα τα 2 ειναι οι ελπιδες του Ολυμπιακου αποψε

Ακριβώς. Γι αυτό τον εβγαλε ο Μπλατ κι έβαλε τον Λεντει να παίξουν παιδιά με παιδιά και να παει η διαφορά εύκολα στους δέκα.
kotzito
Γκος αγνοείται εδώ και 2 μήνες αλλά σε κάθε ματς είναι λες και έχει όρο στο συμβόλαιο να παίζει τουλάχιστον 20-25 λεπτά ότι και να γίνει, Πρίντεζης πλέον 1 φορά στις 5 παίζει καλά, Λεντέι αν δεν του βγουν οι πρώτες 1-2 ενέργειες μετά χάνεται τελείως, Παπανικολάου χαμένος κι αυτός μετά τον τραυματισμό επιθετικά τουλάχιστον. Ε με έναν Μιλουτίνοφ και εκλάμψεις του 37χρονου Σπανούλη δεν γίνεται να κερδίζεις τέτοια ματς.

Αν η σεζόν ξεκινούσε πριν 2 μήνες, μόνο Νταρουσάφακα, Μπούντουσνοστ και Κανάρια ίσως περνάγαμε.
Sokos
Το 2019 πιστεύω είμαστε με διαφορά η χειρότερη ομάδα της διογάνωσης επιθετικά.

Αγκωμαχούμε να περάσουμε τους 60 πόντους και οποιοσδήποτε στοιχειωδώς ποιοτικός αντίπαλος ασελγεί στο άψυχο κουφάρι μας μετά από λίγα λεπτά στο ματς. Πρέπει να έχουμε τις περισσότερες 20άρες απ' όλους με εξαίρεση την ουρά της βαθμολογίας.

Δεν αργεί η στιγμή που θα πρέπει να μας πληρώνουν για να δούμε την ομάδα...

reignman
how to break your own ankles by Nigel Williams Goss
Joda
Περιμενεις τουλαχιστον να παιζαμε και μια στοιχειωδη αμυνα αλλα ουτε αυτο δεν κανουμε.Αν περασουμε στους 8 θα ειναι θαυμα και σε χρονια που υποτιθεται οτι πηρες προπονητη για να παιξουμε πιο καλο μπασκετ.Ποσο πιο κατω μπορουμε να παμε αναρωτιεμαι..
basket72
QUOTE (Sokos @ Mar 14 2019, 23:11 ) *
Δεν αργεί η στιγμή που θα πρέπει να μας πληρώνουν για να δούμε την ομάδα...


biggrin.gif

Λεφτά υπάρχουν άλλωστε. rolleyes.gif

Coach Periklis
Δεν ξέρω τι να πω πλέον

Κρίμα να ταλαιπωρείται κόσμος, παίκτες και προπονητής..... Ούτε 8αδα μην μπούμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα

Δεν βλέπω καμία διαφορά με την περσινή χρονιά του Σφαιροπουλου. Που μάλλον με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτό το σωματείο δεν σώζεται απλά με τον καλύτερο διαθέσιμο κόουτς
Looter
Ο ΟΣΦΠ πήρε αυτό που άξιζε.
Μετά τον τραυματισμό του Σπανουλη ο διακόπτης έκλεισε και στην επίθεση δεν υπήρχε τίποτα.
Η Αρμανι αποδεικνύει ότι μπορεί να κερδίσει και σε κλειστό παιχνίδι , σημάδι ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και σκληραίνει.
Όταν η μια ομάδα φέρνει τον Γουέμπερ από τα αζήτητα για μερικούς μήνες , δίνει δανεικό τον Τίμα μήνα Μάρτιο ενώ η άλλη αποκτά Ναναλυ για 1.5 χρόνο καταλαβαίνουμε το χάσμα που υπάρχει πλέον μεταξύ των ομάδων μας και των αντιπάλων.


QUOTE (Joda @ Mar 14 2019, 23:23 ) *
Περιμενεις τουλαχιστον να παιζαμε και μια στοιχειωδη αμυνα αλλα ουτε αυτο δεν κανουμε.Αν περασουμε στους 8 θα ειναι θαυμα και σε χρονια που υποτιθεται οτι πηρες προπονητη για να παιξουμε πιο καλο μπασκετ.Ποσο πιο κατω μπορουμε να παμε αναρωτιεμαι..


Φίλε τι να σου κάνει ο Μπλατ όταν τον καπελώνουν διοικητικά;
Απλήρωτοι παίκτες , διαλυμένα αποδυτήρια , ελάχιστο budget για ενίσχυση , χρησιμοποίηση του ελληνικού πρωταθλήματος για να ταΐζουν του οπαδούς και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που καταστρέφει μια υγιή ομάδα..
Sokos
QUOTE(basket72 @ Mar 14 2019, 23:27 ) *
biggrin.gif

Λεφτά υπάρχουν άλλωστε. rolleyes.gif


Σωστό κι αυτό... Αν δεν υπάρχουν ούτε για τους παίκτες...

Το μόνο που έχουμε πλέον ουσιαστικά να αναμένουμε είναι το καλοκαίρι και οι τότε εξελίξεις. Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, ίσως είναι καλύτερα να μην πέρασουμε καν. Και όντως αν είναι να περάσουμε για να μαζέψουμε 3 20άρες, ποιο το νόημα...
Kalispera
Εμένα αυτό που με προβληματίζει στον ολυμπιακό είναι οτι φαίνεται να έχει απολέσει οριστικά την σκληροτράχυλη και refuse to lose νοοτροπία που τον χαρακτήριζε είτε έπαιζε με τους φυσικούς του ηγέτες έιτε οχι.Πλέον τον παρατηρώ και διακρίνω ελάχιστες διαφορές με την λουζερίλα του Παναθηναικού στα εκτός,που βρέξει χιονίσει ξέρεις οτι δεν πρόκειται να κερδίσει.
basket72
QUOTE (Looter @ Mar 14 2019, 23:37 ) *
Ο ΟΣΦΠ πήρε αυτό που άξιζε.
Μετά τον τραυματισμό του Σπανουλη ο διακόπτης έκλεισε και στην επίθεση δεν υπήρχε τίποτα.
Η Αρμανι αποδεικνύει ότι μπορεί να κερδίσει και σε κλειστό παιχνίδι , σημάδι ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και σκληραίνει.
Όταν η μια ομάδα φέρνει τον Γουέμπερ από τα αζήτητα για μερικούς μήνες , δίνει δανεικό τον Τίμα μήνα Μάρτιο ενώ η άλλη αποκτά Ναναλυ για 1.5 χρόνο καταλαβαίνουμε το χάσμα που υπάρχει πλέον μεταξύ των ομάδων μας και των αντιπάλων.




Φίλε τι να σου κάνει ο Μπλατ όταν τον καπελώνουν διοικητικά;
Απλήρωτοι παίκτες , διαλυμένα αποδυτήρια , ελάχιστο budget για ενίσχυση , χρησιμοποίηση του ελληνικού πρωταθλήματος για να ταΐζουν του οπαδούς και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που καταστρέφει μια υγιή ομάδα..



Μάλλον το ποστ σου αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ή τουλάχιστον την προσεγγίζει περισσότερο από όσα διαβάζω εδώ μέσα. Κάτι που συμβαίνει κι όταν μιλάς για την ομάδα σου- απλώς εκεί καμιά φορά χάνεις το δίκιο σου, με την επιμονή σου να χιλιο-επαναλαμβάνεις τα προφανή. rolleyes.gif

Θα διαφωνήσω (όσο πατάει η γάτα) μόνο για τον Γουέμπερ. Μια χαρά προσθήκη είναι και μια χαρά τον χρησιμοποιεί ο Μπλατ. Σε σχέση με τις χειμερινές προσθήκες των τελευταίων χρόνων και τη χρησιμοποίησή τους από τον προκάτοχό του.
Το θέμα είναι ότι άργησε αν και πάλι μάλλον μια από τα ίδια θα βλέπαμε τώρα. sad.gif

Για να δούμε αν θα μπορέσει η ομάδα να γυρίσει στις εμφανίσεις που έκανε στο πρώτο μισό ή αν έχει παραδώσει πνεύμα όπως λένε εδώ και κάποιο καιρό ορισμένοι φίλτατοι συμφορουμίτες.
Απόψε (είδα μόνο το τελευταίο 5λεπτο) οφείλω να ομολογήσω ότι μπήκα κι εγώ σε τέτοιες σκέψεις έστω κι ετεροχρονισμένα συγκριτικά με άλλους.
Ας περιμένουμε και τα υπόλοιπα ματς ωστόσο.
Joda
QUOTE (Looter @ Mar 14 2019, 23:37 ) *
Ο ΟΣΦΠ πήρε αυτό που άξιζε.
Μετά τον τραυματισμό του Σπανουλη ο διακόπτης έκλεισε και στην επίθεση δεν υπήρχε τίποτα.
Η Αρμανι αποδεικνύει ότι μπορεί να κερδίσει και σε κλειστό παιχνίδι , σημάδι ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και σκληραίνει.
Όταν η μια ομάδα φέρνει τον Γουέμπερ από τα αζήτητα για μερικούς μήνες , δίνει δανεικό τον Τίμα μήνα Μάρτιο ενώ η άλλη αποκτά Ναναλυ για 1.5 χρόνο καταλαβαίνουμε το χάσμα που υπάρχει πλέον μεταξύ των ομάδων μας και των αντιπάλων.




Φίλε τι να σου κάνει ο Μπλατ όταν τον καπελώνουν διοικητικά;
Απλήρωτοι παίκτες , διαλυμένα αποδυτήρια , ελάχιστο budget για ενίσχυση , χρησιμοποίηση του ελληνικού πρωταθλήματος για να ταΐζουν του οπαδούς και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που καταστρέφει μια υγιή ομάδα..


Αν οντως ειναι ετσι οπως τα λες τοτε περιμενω Μπλατ να φυγει το καλοκαιρι.
Αν ομως δεν φυγει τοτε η κατασταση δεν θα ειναι τοσο τραγικη οσο λεγεται.
Μην ξεχναμε ομως οτι συμφωνησε εξαρχης το υψος του μπατζετ και ποιους παιχτες ηθελε,επομενως δεν μπορουμε να πουμε οτι και αυτος δεν φταιει καθολου.
Και η διοικηση εχει μεγαλες ευθυνες και το τοπιο θα ξεκαθαρισει σε ολα αυτα το καλοκαιρι..
shaq7
O μπλατ μολις εμαθε απο δημοσιογραφο !! οτι δεν θα αγωνιστει με τον παναθηναικο η ομαδα...Αν δεν μας δουλευει,εχει ηδη χαιρετησει το καλοκαιρι..

QUOTE
David Blatt said that he just find out that Olympiacos won't play vs. Panathinaikos after a reporter's question on the matter during the post-game presser.
Coach Periklis
QUOTE (shaq7 @ Mar 15 2019, 00:02 ) *
O μπλατ μολις εμαθε απο δημοσιογραφο !! οτι δεν θα αγωνιστει με τον παναθηναικο η ομαδα...Αν δεν μας δουλευει,εχει ηδη χαιρετησει το καλοκαιρι..


Εγώ θα είχα φύγει ήδη απόψε αν δεν ήξερα κάτι τόσο σημαντικό

Δεν παίζει να ισχύει. Δεν μπορώ καν να το φανταστώ
Looter
QUOTE (Joda @ Mar 14 2019, 23:55 ) *
Αν οντως ειναι ετσι οπως τα λες τοτε περιμενω Μπλατ να φυγει το καλοκαιρι.
Αν ομως δεν φυγει τοτε η κατασταση δεν θα ειναι τοσο τραγικη οσο λεγεται.
Μην ξεχναμε ομως οτι συμφωνησε εξαρχης το υψος του μπατζετ και ποιους παιχτες ηθελε,επομενως δεν μπορουμε να πουμε οτι και αυτος δεν φταιει καθολου.
Και η διοικηση εχει μεγαλες ευθυνες και το τοπιο θα ξεκαθαρισει σε ολα αυτα το καλοκαιρι..


Φίλε μια χαρά πήγαινε η ομάδα μέχρι να γίνουν ΜΠΑΧΑΛΟ τα αποδυτήρια.
Υπάρχουν φήμες για παίκτες που ΔΕΝ μιλάνε μεταξύ τους..
Η ομάδα «τρυπήθηκε» από μέσα και αυτό είναι αδιανόητο.
Αδιανόητο να είναι τόσους μήνες απλήρωτοι οι παίκτες και αδιανόητο να υπάρχει ρουφιάνος και να μην έχει πάρει πόδι από την ομάδα. Πριν λίγο ο Μπλατ δήλωσε ότι άκουσε για πρώτη φορά τώρα ότι η ομάδα δε θα κατέβει με τον ΠΑΟ.

Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ομάδα Α2.
jazz thrilos
Ειμαστε η μοναδική ομάδα στην ευρωλίγκα το 2019 που δεν κάνει τα βασικά.

Δεν τρέχουμε, αδυνατούμε να βγάλουμε αιφνιδιασμό.
Δεν έχουμε ποστ παιχνιδι μετά και απο την κατάρρευση του απλήρωτου Πριντεζη (η μονη σταθερά στο ποστ μέχρι πριν λίγο καιρό) που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα.
Δεν έχουμε κανέναν σταθερό σουτερ που να απειλεί με συνέπεια και οχι εκλάμψεις.
Δεν μπορούμε να παιξουμε κανενός είδους ζώνη όταν είναι αναγκαίο και συνεχίζουμε να παιζουμε με τρελά μονοδιάστατες αλλαγές στην άμυνα που πάντα καταλήγουν με τον Γκος να μαρκάρει το αντίπαλο σέντερ κάτω απο το καλάθι.
Δεν υπάρχει παίχτης αυτή την στιγμή που να ειναι αξιοπρεπής στα floater είτε για να πάρουμε σκορ είτε για να τραβήξουμε την άμυνα των αντιπάλων μέσα και να βγάλουμε την μπάλα εξω για ανοιχτό σουτ.
Δεν έχουμε πεντάρι (κανονικό) πισω απο τον Σέρβο.
Δεν παίζουμε πια ούτε καν pick n roll.

Ολα τα παραπάνω τα ειδαμε ανάγλυφα και απόψε. Πως διάολο να την χαρακτηρίσουμε μεταβατική την φετινή χρονιά; Μεταβατική χρονιά σημαίνει στοιχεια που θα δούμε στο μέλλον. Τι μπορούμε να κρατήσουμε αραγε απο την εικόνα μας;

Έλεος δηλαδή. Κανείς δεν ζήτησε f4 και κούπες. Αχτιδες φωτός περιμέναμε φέτος για το μέλλον.
Joda
QUOTE (Looter @ Mar 15 2019, 00:10 ) *
Φίλε μια χαρά πήγαινε η ομάδα μέχρι να γίνουν ΜΠΑΧΑΛΟ τα αποδυτήρια.
Υπάρχουν φήμες για παίκτες που ΔΕΝ μιλάνε μεταξύ τους..
Η ομάδα «τρυπήθηκε» από μέσα και αυτό είναι αδιανόητο.
Αδιανόητο να είναι τόσους μήνες απλήρωτοι οι παίκτες και αδιανόητο να υπάρχει ρουφιάνος και να μην έχει πάρει πόδι από την ομάδα. Πριν λίγο ο Μπλατ δήλωσε ότι άκουσε για πρώτη φορά τώρα ότι η ομάδα δε θα κατέβει με τον ΠΑΟ.

Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ομάδα Α2.


Ηταν αρκετοι ομως αυτοι που δεν ειχαν πειστει απο τις αρχες.Δεν ειχαν ολοι την ιδια αποψη..
Ειναι απο πια πλευρα θες να το δεις.πχ Την νικη με την Μπασκονια με το ζορι στο Σεφ, αλλοι την ειδαν ψυχωτικη και με χαρακτηρα και αλλοι ειπαν οτι δεν κυριαρχησε η ομαδα στο παρκε και οτι αυτο δεν ειναι καλο σημαδι.
Αν ειναι καθαρα εσωτερικο το θεμα με την διοικηση τοτε λιγο νοημα εχουν ολα τα αλλα..
Looter
QUOTE (Joda @ Mar 15 2019, 00:24 ) *
Ηταν αρκετοι ομως αυτοι που δεν ειχαν πειστει απο τις αρχες.Δεν ειχαν ολοι την ιδια αποψη..
Ειναι απο πια πλευρα θες να το δεις.πχ Την νικη με την Μπασκονια με το ζορι στο Σεφ, αλλοι την ειδαν ψυχωτικη και με χαρακτηρα και αλλοι ειπαν οτι δεν κυριαρχησε η ομαδα στο παρκε και οτι αυτο δεν ειναι καλο σημαδι.
Αν ειναι καθαρα εσωτερικο το θεμα με την διοικηση τοτε λιγο νοημα εχουν ολα τα αλλα..


Τεσπα δεν τα λεω για να κάνω κριτική , απλά στεναχωριέμαι.
Και αν σκάσει καμία βόμβα και σταματήσει ο Πριντ το καλοκαίρι , με τον Σπανούλη ένα χρόνο μεγαλύτερο , με τον Μιλου κοντά στο ΝΒΑ και με τη φετινή χρόνια χαμένη καθώς δε χτίστηκε ουσιαστικά νέος κορμός τα βλέπω ακόμα πιο μαύρα..

ΜΑΚΑΡΙ να βγω λάθος , υπερβολικός και καταστροφολόγος.
Joda
QUOTE (Looter @ Mar 15 2019, 00:33 ) *
Τεσπα δεν τα λεω για να κάνω κριτική , απλά στεναχωριέμαι.
Και αν σκάσει καμία βόμβα και σταματήσει ο Πριντ το καλοκαίρι , με τον Σπανούλη ένα χρόνο μεγαλύτερο , με τον Μιλου κοντά στο ΝΒΑ και με τη φετινή χρόνια χαμένη καθώς δε χτίστηκε ουσιαστικά νέος κορμός τα βλέπω ακόμα πιο μαύρα..

ΜΑΚΑΡΙ να βγω λάθος , υπερβολικός και καταστροφολόγος.


Ολα εχουν το τελος τους καποια στιγμη.Η ομαδα θα συνεχισει και θα βρει νεους παιχτες οπως εκανε παντα.Δεν την φοβαμαι την ομαδα.Το ζητουμενο ειναι η διοικητικη σταθεροτητα.
Ας ελπιισουμε να κανουμε καποιες νικες οι οποιες να μας στειλουν πλει οφ οπου εκει θελω να ελπιζω με πληρες ροστερ να βαλουμε τα δυνατα μας..
Looter
QUOTE (Joda @ Mar 15 2019, 00:54 ) *
Ολα εχουν το τελος τους καποια στιγμη.Η ομαδα θα συνεχισει και θα βρει νεους παιχτες οπως εκανε παντα.Δεν την φοβαμαι την ομαδα.Το ζητουμενο ειναι η διοικητικη σταθεροτητα.
Ας ελπιισουμε να κανουμε καποιες νικες οι οποιες να μας στειλουν πλει οφ οπου εκει θελω να ελπιζω με πληρες ροστερ να βαλουμε τα δυνατα μας..


Φίλε μου δυστυχώς δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Ο Σπαν και ο Πριντ είναι τα ιερά τοτέμ της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.
Δες τι έχει γίνει μετά την αποχώρηση του Διαμαντίδη στον ΠΑΟ.
Αν δεν υπάρξει νέος Διαμαντίδης , Σπανουλης , Πριντ η ΜΟΝΗ λύση είναι η αύξηση του budget κάτι που δε φαίνεται για καμία από τις 2 ομάδες. Όσο βαριά και αν είναι η φανέλα των ομάδων μας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ , πλέον τα νούμερα έχουν ξεφύγει.
Η Αρμανι που παλεύει για την 5-6 θέση έχει το budget του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ μαζί , τι να συζητάμε..
Conan1982
Τι να πω, για άλλη μια φορά θα πω ότι φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να κοντράρουμε την ομάδα που παίζουμε και αυτό για άλλη μια φορά λόγω της επίθεσης. Είναι κατανοητές οι απουσίες του Σπανούλη και του Στρέλνιεκς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομάδα δεν προσπαθεί να παίξει αποτελεσματικά το παιχνίδι με την κυκλοφορία της μπάλας και την καλή έξτρα πάσα που έπαιζε στην αρχή της σεζόν.
Zephyr
QUOTE(Conan1982 @ Mar 15 2019, 09:03 ) *
Τι να πω, για άλλη μια φορά θα πω ότι φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να κοντράρουμε την ομάδα που παίζουμε και αυτό για άλλη μια φορά λόγω της επίθεσης. Είναι κατανοητές οι απουσίες του Σπανούλη και του Στρέλνιεκς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομάδα δεν προσπαθεί να παίξει αποτελεσματικά το παιχνίδι με την κυκλοφορία της μπάλας και την καλή έξτρα πάσα που έπαιζε στην αρχή της σεζόν.


Για όλα αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω. Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κ ο γάιδαρος. Το μπάσκετ δεν παίζεται μόνο μέσα στο παρκέ, αν το μυαλό της ομάδας είναι χαλασμένο, η ομάδα δεν θα αποδώσει. Κρίμα γιατί εκεί που αρχίσαμε να παίζουμε καλά, ξεκίνησαν οι τραυματισμοί, μετά τα εξωαγωνιστικά θέματα και μετά .... αυτό που είδαμε χτες. Για εμένα καθαρά αγωνιστικά η χρονιά έχει τελειώσει. Μάλλον το ίδιο ισχύει και για την ομάδα, τέτοια εικόνα παραίτησης έχω να δω χρόνια.
golitog7
Νομίζω ότι μας έχει ξεπεράσει το μπάσκετ. Δεν νοείται ομάδα με βλέψεις να μην έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν κοντό που να μπορεί να περάσει τον αντίπαλο του στο 1 vs 1, να μπει στη ρακέτα, να δημιουργήσει ανισορροπία στην άμυνα και είτε να βάλει καλάθι είτε να πασάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη. Τα προηγούμενα χρόνια το έκανε ο Σπανούλης ο οποίος όσο κρατάγανε τα πόδια του ήταν ο βασιλειάς της μπούκας. Πλεόν ο Σπανούλης δεν μπαίνει καν μέσα στη ρακέτα και όταν μπαίνει τρώει ταπίδια. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά ο κανόνας είναι που ορίζει την πορεία. Ο Γκος είναι μια χαρά παίκτης, οικονομικός εγκεφαλικός και αν αποκτήσει ψυχολογία θα βάλει και τα σουτ. Αλλά δεν είναι μπουκαδόρος. Θέλει ένα τούμπανο δίπλα του με φτερά στα πόδια.
Οι καλές ομάδες έχουν μπουκαδόρους ακόμα και στο 3 και μερικές και στο 4 (δες Νάναλι). Από τους δικούς μας παίκτες ποιος μπορεί να τριπλάρει και να μπει στη ρακέτα?
Σχεδόν όλα τα σουτ της Αρμάνι ήταν αμαρκάριστα και σχεδόν όλα τα δικά μας υπό πίεση. Αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι θα τρώγαμε πάλι 30 πόντους.
Zach Doganos
QUOTE (golitog7 @ Mar 15 2019, 10:16 ) *
Νομίζω ότι μας έχει ξεπεράσει το μπάσκετ. Δεν νοείται ομάδα με βλέψεις να μην έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν κοντό που να μπορεί να περάσει τον αντίπαλο του στο 1 vs 1, να μπει στη ρακέτα, να δημιουργήσει ανισορροπία στην άμυνα και είτε να βάλει καλάθι είτε να πασάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη. Τα προηγούμενα χρόνια το έκανε ο Σπανούλης ο οποίος όσο κρατάγανε τα πόδια του ήταν ο βασιλειάς της μπούκας. Πλεόν ο Σπανούλης δεν μπαίνει καν μέσα στη ρακέτα και όταν μπαίνει τρώει ταπίδια. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά ο κανόνας είναι που ορίζει την πορεία. Ο Γκος είναι μια χαρά παίκτης, οικονομικός εγκεφαλικός και αν αποκτήσει ψυχολογία θα βάλει και τα σουτ. Αλλά δεν είναι μπουκαδόρος. Θέλει ένα τούμπανο δίπλα του με φτερά στα πόδια.
Οι καλές ομάδες έχουν μπουκαδόρους ακόμα και στο 3 και μερικές και στο 4 (δες Νάναλι). Από τους δικούς μας παίκτες ποιος μπορεί να τριπλάρει και να μπει στη ρακέτα?
Σχεδόν όλα τα σουτ της Αρμάνι ήταν αμαρκάριστα και σχεδόν όλα τα δικά μας υπό πίεση. Αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι θα τρώγαμε πάλι 30 πόντους.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι εκτός από έλλειψη ποιότητας σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού, η ομάδα μοιάζει φοβισμένη, άρρωστη, με πειραγμένο μυαλό. Εν τέλει με αυτό το ρουφιάνο τι θα γίνει? Και ποιοι εινια αυτοί που δε μιλάνε μεταξύ τους?
john wick
QUOTE (Zach Doganos @ Mar 16 2019, 00:04 ) *
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι εκτός από έλλειψη ποιότητας σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού, η ομάδα μοιάζει φοβισμένη, άρρωστη, με πειραγμένο μυαλό. Εν τέλει με αυτό το ρουφιάνο τι θα γίνει? Και ποιοι εινια αυτοί που δε μιλάνε μεταξύ τους?




https://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ia.5464269.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.