Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 15χρονου και μακελειό σε όλη την Ελλάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Air Kef
Αρκει να δωθουν εντολες στα ΜΑΤ και αυτά απλά να τις εφαρμόσουν χωρις αγριες βιαιοτητες. Εκτός απο συμφεροντα κτλ, μπορει να φοβουνται οτι αν δωσουν το ελεύθερο στα ΜΑΤ πάλι, θα έχουμε νέα θύματα.
Οπως ειναι τώρα τα πράγματα πάντως, μονο ενας νεκρός αστυνομικός θα φερει την ειρήνη. Το άκουσα στους δρόμους και μου φανηκε λογικο. sad.gif
j-kidd13
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 9 2008, 00:40 ) *
Θυμαμαι στην Κορεα,περιστατικο υπουργου κυβερνησης που πιαστηκε να τα παιρνει απο γνωστη εγχωρια αυτοκινητοβιομηχανια κ ο τυπος αυτοκτονησε κανοντας ''ελευθερη πτωση'' απ τον τελευταιο οροφο του ουρανοξυστη οπου βρισκοταν..ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ..
Κατι που στην δικη μας χωρα δεν νομιζω οτι θα συνεβαινε ποτε...

Ντροπή εδώ είναι το να μην τα παίρνεις απ ότι φαίνεται...
a bullet for your head
QUOTE(pain of salvation @ Dec 9 2008, 00:47 ) *
...και εδω πεφτουν,αλλα ουτε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε σωστα...

Οι λογοι διαφεραν βεβαια...ομως μην προσπαθεις να το περασεις σαν ανικανοτητα...μαλλον για χοντρη κωλοφαρδια...
jimol34
Πέρσι κάηκε ολόκληρη η Ελλάδα από εμπρηστές. Το κράτος πουθενά. Φέτος ήρθε η σειρά των αστικών κέντρων. Το κράτος βέβαια πάλι πουθενά. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους αστυνομικούς αφού υπάρχουν καλοί και κακοί (όπως υπάρχουν καλοί και κακοί δικηγόροι, οικοδόμοι, γιατροί κλπ) ενώ ούτε την κατάλληλη εκπαίδευση έχουν ώστε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ούτε παίρνουν και τις ανάλογες διταγές. Πλέον είναι καλοί ώστε να βαρέσουν κανέναν συνταξιούχο σε πορεία, να χτυπήσουν κανένα 15 χρονο ή κανένα φοιτητή. Αυτούς που έχουν κάψει τα πάντα στο κέντρο της Αθήνας και σε πόλεις τις υπόλοιπης Ελλάδας δεν μπορούν καν να τους εμποδίσουν.

a bullet for your head
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 9 2008, 00:52 ) *
Ντροπή εδώ είναι το να μην τα παίρνεις απ ότι φαίνεται...

Η ντροπη θα επρεπε να ανηκει σε μας που καθομαστε σαν χανοι,να παρακολουθουμε ολες αυτες τις αυθαιρεσιες,τις απατες,τις μιζες,τα διαπλεκομενα...
pain of salvation
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 9 2008, 00:52 ) *
Οι λογοι διαφεραν βεβαια...ομως μην προσπαθεις να το περασεις σαν ανικανοτητα...μαλλον για χοντρη κωλοφαρδια...

...εννοειται...φυσικα αστειευομουν...
και αστειευομαι,γιατι λιγο προσπαθω λογικα να οργανωσω την σκεψη μου για κατι σοβαρο,αλλα ειναι δυσκολο...
Ginobili
QUOTE(Air Kef @ Dec 8 2008, 22:51 ) *
Οπως ειναι τώρα τα πράγματα πάντως, μονο ενας νεκρός αστυνομικός θα φερει την ειρήνη. Το άκουσα στους δρόμους και μου φανηκε λογικο. sad.gif

Έχασε το δάκτυλο του ένας σήμερα...προφανώς δεν είναι αρκετό αυτό ε...? 68.gif Αυτό είναι λογικό...ενώ το να κατέβει ο στρατός να προστατέψει τους πολίτες από τα ζώα είναι παράλογο...???
j-kidd13
Το θέμα είναι οτι βλέπουμε κουκουλοφόρους να πλησιάζουν στα 5-6 μέτρα τις δυνάμεις των ΜΑΤ,να τους πετούν διάφορα αντικείμενα,αλλά να μην γίνεται καμία προσπάθεια για την σύλληψη τους!!!Ηθελα να ξερα,υπάρχει κρατική εντολή που να δικαιολογεί αυτή την αδράνεια???
a bullet for your head
QUOTE(pain of salvation @ Dec 9 2008, 01:01 ) *
...εννοειται...φυσικα αστειευομουν...
και αστειευομαι,γιατι λιγο προσπαθω λογικα να οργανωσω την σκεψη μου για κατι σοβαρο,αλλα ειναι δυσκολο...

Το αντιλαμβανομαι πληρως φιλε μου..
jimol34
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 8 2008, 23:03 ) *
Το θέμα είναι οτι βλέπουμε κουκουλοφόρους να πλησιάζουν στα 5-6 μέτρα τις δυνάμεις των ΜΑΤ,να τους πετούν διάφορα αντικείμενα,αλλά να μην γίνεται καμία προσπάθεια για την σύλληψη τους!!!Ηθελα να ξερα,υπάρχει κρατική εντολή που να δικαιολογεί αυτή την αδράνεια???

Ναι. Έχουν διαταγή να μην ανοίξει ρουθούνι.
j-kidd13
QUOTE(jimol34 @ Dec 9 2008, 01:04 ) *
Ναι. Έχουν διαταγή να μην ανοίξει ρουθούνι.

Μα δεν ζητάμε να παίξουν μποξ....αλλά να τους συλλάβουν....Και αφού λοιπόν οι αστυνομικοί κοιτούν απαθέστατοι τα γεγονότα,πώς αποδεικνύεται η δήλωση του Παυλόπουλου περί εγρήγορσης του κρατικού μηχανισμού και οτι η αστυνομία είναι παρούσα και κάνει Ο,ΤΙ μπορει???Τι ρωτάω ε.....???!!!
Bikerboy
Ναι οντως...τους αναρχικους δν τους πειραζουν...μονο ν σπανε στο ξυλο τα κοριτσια και παιδια 14 χρονων ξερουν...11 ατομα δερνανε το παιδι σημερα κ οταν λθποθυμισε του περασαν τις χειροπεδες...α ναι ξεχασα...κυνδινευε η ζωη τους...το παλικαρακι 15 χρονων ειχε μαζι του μπαζουκα!!!ελεος αυτη ειναι η αστυνομια!!!! 68.gif τα γουρουνια!!!!
Ginobili
Γουρούνια είναι οι αναρχοφασίστες που καίνε τώρα βιβλιοθήκες και στέλνουν ανθρώπους στα νοσοκομεία
dizzy_fingers
Γουρούνι είναι ο admin dizzy που σας στερεί φασιστικά το δικαίωμα να γράφετε για 12 ώρες στο φόρουμ.

Όχι, που θα σας αφήσω να τσακωθείτε μεταξύ σας για το ποιός GI Joe είναι χειρότερος....ο plevrijoe ή ο tsiprajoe....

Θεέ μου, σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, που είναι ο Πλεύρης να σχολιάσει την επικαιρότητα??? 77.gif
jimol34
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 9 2008, 00:09 ) *
Μα δεν ζητάμε να παίξουν μποξ....αλλά να τους συλλάβουν....Και αφού λοιπόν οι αστυνομικοί κοιτούν απαθέστατοι τα γεγονότα,πώς αποδεικνύεται η δήλωση του Παυλόπουλου περί εγρήγορσης του κρατικού μηχανισμού και οτι η αστυνομία είναι παρούσα και κάνει Ο,ΤΙ μπορει???Τι ρωτάω ε.....???!!!

Για να συλλάβεις κάποιον που σου πετάει μολότωφ, κρατάει λοστούς κλπ πρέπει να του ρίξεις και καμμιά ψιλή. Τώρα ότι και να δηλώσει ο κάθε Παυλόπουλος, το θέμα είναι πως θα το κάνει πράξη. Μετά τη δολοφονία του πιτσιρικά οι αστυνομικοί και το Υπουργείο Δημόσιας τάξης έχουν μπει στο στόχαστρο όλων οπότε προσπαθούν να μην προκαλούν. Απορώ πως οι κουκουλοφόροι δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι μπορούν να καταστρέψουν όλη την Αττική χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας.

Επειδή μίλησαν κάποιοι φίλοι για παρέμβαση στρατού: αν γίνει κάτι τέτοιο ας βάλουν τους μόνιμους, αλλιώς βλέπω κανέναν φαντάρο να τραβάει-δικαιολογημένα-καμμια φρίκη και να γαζώνει τους κουκουλοφόρους με το G3A3 (αν και σε αυτά τα καθίκια ίσως αυτό να αξίζει).

Πραγματικά έχω λυπηθεί αφάνταστα για όλους αυτούς που βλέπουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους να καταστρέφονται έτσι. Μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν το παθαίνουν πρώτη φορά. sad.gif
Air Kef
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_427.html

Όποιος αντέχει και όποιος ακόμα δεν έχει πάει σε μια ειρηνική πορεία ας το ακούσει..
Ολοι με τους φοιτητές και μαθητές αύριο. Ειρηνικά.
ironman
ποιος στρατος ρε παιδια;;
εγω λεω να καλεσουμε το μπατμαν να μας σωσει

ο στρατος μας μαρανε..λες κι αμα θελουν δεν τους πιανουν.
εδω λεει 15 ατομα στην κορινθο πηγαν και εδειραν το δημαρχο.
15 ατομα και δεν μπορουν να τους κανουν καλα;;
ειναι φανερο πλεον ή οτι ειναι παντελως ανικανοι και δεν ξερουν τι να κανουν ή οτι καποιους συμφερουν τα οσα γινονται και παρακολουθουν αμεριμνοι..
panagiotisTheDream
Φωτιά στο Αρχαιολογικό μουσείο βλέπω τώρα στον ΑΝΤ1.......
benchwarmer
Το ποστάρω με κάθε επιφύλαξη...

Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε!

http://www.youtube.com/watch?v=jwJZHcMolUA

http://www.youtube.com/watch?v=DcL2mgVoAfc

*Το ξαναλεω, με καθε επιφυλαξη, γιατι δεν το ειδα με τα ματια μου στις ειδησεις..
#9#
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 9 2008, 01:03 ) *

Μα εδώ ρε παιδιά βγήκε ο υπουργός και δήλωσε ότι η Αστυνομία θα κρατήσει παθητικό ρόλο στα επεισόδια............................................................Δ
ηλαδή σπάστε,κάψτε κι εμείς θα κοιτάμε τι ωραία καταστρέφετε την Αθήνα.Ήμαρτον
apkat
[οφτοπικ]Παντως μ'αυτα και μ'αυτα εχει περασει η προπαγανδα του Πλευρη και των υπολοιπων ακροδεξιων και εχουμε φτασει να συγχεουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με τους συγκεκριμενους χουλιγκαν και να θεωρουμε το αντιθετο της ακροδεξιας ενα εκλεγμενο κομμα του Ελληνικου κοινοβουλιου... wink.gif wink.gif[οφτοπικ/]
benchwarmer
QUOTE(apkat @ Dec 9 2008, 00:48 ) *
[οφτοπικ]Παντως μ'αυτα και μ'αυτα εχει περασει η προπαγανδα του Πλευρη και των υπολοιπων ακροδεξιων και εχουμε φτασει να συγχεουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με τους συγκεκριμενους χουλιγκαν και να θεωρουμε το αντιθετο της ακροδεξιας ενα εκλεγμενο κομμα του Ελληνικου κοινοβουλιου... wink.gif wink.gif[οφτοπικ/]

[οφτοπικ] και το λαος εκλεγμενο κομμα του ελληνικου κοινοβουλιου ειναι rolleyes.gif rolleyes.gif [/οφτοπικ]

Ελεος, ας αφησουμε τα κομματα εξω απο τη συζητηση για μια φορα. Αλλα αυτο ειναι που μας τρωει ως εθνος. Ο φανατισμος (κομματικος και αθλητικος). Γι αυτο και δεν προκειται να βρεθει λυση ποτε, σε κανεναν απο τους 2 τομεις.
panos75
Αηδία και σιχαμάρα μόνο αξίζουν γι'αυτά τα ανδρείκελα που παριστάνουν τους υπεύθυνους καθώς και τον φερόμενο ως πρωθυπουργό.

Το μόνο που λυπάμαι είναι ότι αυτά τα καλόπαιδα με τις κουκούλες δεν έκαψαν τη Βουλή και το Μαξίμου. Ίσως τότε να ξύπναγαν από το λήθαργο οι κηφήνες που συχνάζουν σε αυτά τα κτίρια και να έκαναν κάτι παραπάνω από το να περιφέρουν τα θλιβερά σαρκία τους από κανάλι σε κανάλι παριστάνοντας τις τεθλιμένες χήρες.

Αφού κατάφεραν πάντως να μας κάνουν να συζητούμε, και σχεδόν να εκλιπαρούμε, την παρέμβαση του στρατού, τότε συγχαρητήρια. Ας επισπεύσουμε και την αποφυλάκιση του Ιωαννίδη ούτως ώστε να βάλουμε επικεφαλής της επιχείρησης κάποιον που να έχει το know how.
stefan

Μην το θεωρειται παντως τρελο να βγει ο στρατος στα επεισοδια.
Ο αδερφος μου που ειναι φανταρος,πηραν εντολη το απογευμα,να μπουν ολοι αυριο το πρωι και
οτι αναβαλλονται οι αδειες των επομενων ημερων.
Δεν ξερω αν εγινε μονο στο στρατοπεδο που ειναι ο αδερφος μου αυτο.

Αν αυριο ο Καραμανλης ζητησει απο τον Παπουλια να βγαλει την χωρα σε κατασταση εκτακτης αναγκης,
θα μπορει να βγει ο στρατος στους δρομους.
apkat
QUOTE(benchwarmer @ Dec 9 2008, 01:57 ) *
[οφτοπικ] και το λαος εκλεγμενο κομμα του ελληνικου κοινοβουλιου ειναι rolleyes.gif rolleyes.gif [/οφτοπικ]

Δεν αναφερθηκα στο ΛΑΟΣ αλλα στον μπαμπα Πλευρη και στους λοιπους ακροδεξιους..
Jimar
ρε δεν γινεται να διαμαρτυρεσαι για την βια, σπαζοντας και καιγοντας καθετι που βρισκεις στον δρομο σου... μεχρι κ τις στασεις των λεωφορειων.... ελεος εχει καταντησει ο κοσμος να φοβαται να κατεβει στην πορεια λογω αυτων των ηλιθιων.
Θα τους βαραγα αν δεν φοβομουν ρε γμτ... τωρα περιοριζομαι σε λιγο βρισιμο, στο οποιο απαντουν ''αστο φιλε δεν καταλαβαινεις εσυ''
κατι τυποι ηρθαν κ μας εδωσαν μια χουφτα κοσμηματα, επειδη φοβοντουσαν μην τους πιασουν μ αυτα, παλι αν μπορουσα θα τους εσπαγα το κεφαλι...
Ελπιζω αυριο που ειναι και η κηδεια τα πραγματα να ειναι πιο ηρεμα στην πορεια μαθητων-φοιτητων.
kostasvc15
QUOTE(panos75 @ Dec 9 2008, 00:57 ) *
Το μόνο που λυπάμαι είναι ότι αυτά τα καλόπαιδα με τις κουκούλες δεν έκαψαν τη Βουλή και το Μαξίμου.

Αυτο λεω και εγω..αν θελουν ξεσπασουν καπου ας το κανουν εκει..Οχι οτι ειναι σωστο αλλα τουλαχιστον ας ξεσπασουν εκει που πρεπει,σε αυτους που μας τρωνε τα λεφτα και μας εκμεταλευονται...Αλλα δε τους παιρνει γιατι εκει η αστυνομια δε θα κρατησει παθητικη σταση...
stefan
QUOTE(kostasvc15 @ Dec 9 2008, 02:15 ) *
Αυτο λεω και εγω..αν θελουν ξεσπασουν καπου ας το κανουν εκει..Οχι οτι ειναι σωστο αλλα τουλαχιστον ας ξεσπασουν εκει που πρεπει,σε αυτους που μας τρωνε τα λεφτα και μας εκμεταλευονται...Αλλα δε τους παιρνει γιατι εκει η αστυνομια δε θα κρατησει παθητικη σταση...

Οπως ανεφερε και ο kef,οτι στην Λαρισα καψανε μονο τις τραπεζες και καλα κανανε(φτασαμε σε σημειο να λεμε καλα κανανε επειδη καινε μονο τις τραπεζες),ετσι συμπεριφερθηκαν και στον Πειραια.
Κατεβηκαν μεχρι το τμημα,αναποδογυρισαν τα μπατσικα και εφυγαν.
Δεν εσπασε ουτε μια βιτρινα.

Αυτο που γινεται ειναι απλα μαθηματικα:
Βλακεια στον εγκεφαλο+ανυπαρκτη αστυνομια=αυτο που γινεται τωρα.
dizzy_fingers
QUOTE(apkat @ Dec 9 2008, 02:03 ) *
Δεν αναφερθηκα στο ΛΑΟΣ αλλα στον μπαμπα Πλευρη και στους λοιπους ακροδεξιους..

O Θάνος Πλεύρης, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, είναι εκλεγμένος βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Πάντως, το σχόλιό μου (αν σε αυτό αναφέρεσαι) δεν έγινε για να χρωματίσω κομματικά τις απέναντι πλευρές αλλά έγινε βασικά, αυθόρμητα.
jois21
Δλδ ο στρατος ειναι πιο εξειδικευμενος απο τα ΜΑΤ; Αυτοι κι αν δε ξερουν που παν τα 4.
Η αθηνα πρειπει να εχει πανω απο 20Κ αστυνομικους, απλα δε λειτουργει τιποτα...
apkat
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 9 2008, 02:27 ) *
O Θάνος Πλεύρης, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, είναι εκλεγμένος βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Πάντως, το σχόλιό μου (αν σε αυτό αναφέρεσαι) δεν έγινε για να χρωματίσω κομματικά τις απέναντι πλευρές αλλά έγινε βασικά, αυθόρμητα.

Aναφερθηκα στον πατερα Πλευρη-ξαναγραφω-πατερα του θανου και σε λοιπες ακροδεξιες δυναμεις και δεν αναφεροταν νομιζω σε εσενα.Απλα επειδη βλεπω απο παρα πολυ κοσμο παλι σημερα να πηγαινει να ταυτισει τους χουλιγκανς με τους ανθρωπους του ΣΥΡΙΖΑ εκανα αυτο το σχολιο..
Pierce
QUOTE (jois21 @ Dec 9 2008, 02:40 ) *
Δλδ ο στρατος ειναι πιο εξειδικευμενος απο τα ΜΑΤ; Αυτοι κι αν δε ξερουν που παν τα 4.
Η αθηνα πρειπει να εχει πανω απο 50Κ αστυνομικους, απλα δε λειτουργει τιποτα...

υπαρχουν μοναδες που ναι ειναι εξειδικευμενες σε αυτες τις καταστασεις. Προφανως δεν αναφερομαστε σε ατομα σαν και εμενα ή εσενα.
Το ποσο που αναφερεις μου ακουγεται τεραστιο(δεν παιρνω και ορκο βεβαια), αλλα αφου οι συγκεκριμενοι εχουν παρει τετοια εντολη για να μην κανουν το κλιμα χειροτερο, καποιος δεν πρεπει να κανει κατι;
apkat
QUOTE(pierce21 @ Dec 9 2008, 02:46 ) *
υπαρχουν μοναδες που ναι ειναι εξειδικευμενες σε αυτες τις καταστασεις. Προφανως δεν αναφερομαστε σε ατομα σαν και εμενα ή εσενα.
Το ποσο που αναφερεις μου ακουγεται τεραστιο(δεν παιρνω και ορκο βεβαια), αλλα αφου οι συγκεκριμενοι εχουν παρει τετοια εντολη για να μην κανουν το κλιμα χειροτερο, καποιος δεν πρεπει να κανει κατι;

ρε Αρη ειναι προφανες γιατι εγινε σημερα οτι εγινε και το οτι δεν χρειαζεται ο στρατος..Αν τα ΜΑΤ δεν ειχαν εντολες να αφησουν τους χουλιγκαν να κανουν οτι θελουν δεν θα ειχαν γινει ολα αυτα..Αλλα επειδη ειχε γινει το σαββατο το τραγικο συμβαν φοβηθηκαν 1/1000000000 να γινει ξανα κατι τετοιο οτι θα πεσει η κυβερνηση.Οποτε δεν ρισκαρισαν .

Το να εφερναν τον στρατο και αχρειαστο θα ηταν(αφου και τα ΜΑΤ θα μπορουσαν να κανουν τα ιδια) μα βασικα θα εξαγριωνε και τοσο τον κοσμο που θα μπορουσε να ειχε αντιστροφα αποτελεσματα.οτι εγινε σημερα εγινε με την ανοχη της κυβερνησης και υπαρχει τεραστια πολιτικη ευθυνη.
stefan
QUOTE(apkat @ Dec 9 2008, 02:51 ) *
ρε Αρη ειναι προφανες γιατι εγινε σημερα οτι εγινε και το οτι δεν χρειαζεται ο στρατος..Αν τα ΜΑΤ δεν ειχαν εντολες να αφησουν τους χουλιγκαν να κανουν οτι θελουν δεν θα ειχαν γινει ολα αυτα..Αλλα επειδη ειχε γινει το σαββατο το τραγικο συμβαν φοβηθηκαν 1/1000000000 να γινει ξανα κατι τετοιο οτι θα πεσει η κυβερνηση.Οποτε δεν ρισκαρισαν .

Το να εφερναν τον στρατο και αχρειαστο θα ηταν(αφου και τα ΜΑΤ θα μπορουσαν να κανουν τα ιδια) μα βασικα θα εξαγριωνε και τοσο τον κοσμο που θα μπορουσε να ειχε αντιστροφα αποτελεσματα.οτι εγινε σημερα εγινε με την ανοχη της κυβερνησης και υπαρχει τεραστια πολιτικη ευθυνη.

Εκτος απο αυτο που λες,οτι αν γινονταν παρομοιο σκηνικο θα επεφτε η κυβερνηση,
μην ξεχναμε οτι αν αρχισουν τις συλληψεις,αυριο το πρωι ο κ.Τσιπρας και η κ.Παπαρηγα
θα εβγαιναν και θα εκαναν διαδηλωσεις να αφεθουν ελευθεροι οι ψηφοφοροι τους.
Αυτοι ειναι δυστυχως οι "εθνοπατερες" που μας εκπροσωπουν στο Κοινοβουλιο.
Pierce
btw αυτη τη στιγμη βρηκα ενα ενδιαφερον λινκ απο αλλο φορουμ (το τιμαμε εγω με τον jois το συγκεκριμενο laugh.gif )
για την εκπομπη του βαξεβανη με τιτλο κρατος και παρακρατος, ειμαι στο τριτο μερος αυτης τη στιγμη

Γιαννη οκ συμφωνω οτι τα ΜΑΤ μπορουν, αλλα ας το κανουν επιτελους, την ευθυνοφοβια τους μεσα,
οσο για αυτο που λεει ο στεφαν ειμαι μαζι του...
apkat
Ρε παιδια δεν ειναι ψηφοφοροι ουτε του ΚΚΕ ουτε του ΣΥΡΙΖΑ οι χουλιγκανς με τα μαυρα..Μην λετε οτι θελετε..Και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ εχουν ως παγια πολιτικη την καταδικη της βιας και το εχουν και το εχουν κανει και αυτες τις μερες απειρες φορες..

Υ.Γ:Μιλα και τωρα ο Μαργαριτης του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1 και λεει ακριβως τα ιδια..
stefan
QUOTE(apkat @ Dec 9 2008, 03:02 ) *
Υ.Γ:Μιλα και τωρα ο Μαργαριτης του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1 και λεει ακριβως τα ιδια..

Και τι περιμενες ρε apkat?
Να βγει και να παραδεχτει οτι αυτοι που τα σπανε ειναι δικα τους ατομα?
Μην λεμε οτι θελουμε.
Ολοι ξερουμε ποιοι κανουν κουμαντο στα Εξαρχεια και ποιοι ξελασπωνουν συνεχεια ολους αυτους
που τα σπανε και τους μπαγλαρωνουν.
Ας λεμε τις αληθειες οσο και αν πονανε.
jimol34
Αν και δεν θεωρώ διαφορετικά τα μικρά κόμματα από τα μεγάλα (για να μην πω ότι είναι ίσως χειρότερα) δεν κάνουν αυτά κουμάντο στα Εξάρχεια. Τους ''μάγκες'' των Εξαρχείων φυσικά και δεν τους πιάνουν ποτέ αφού βολεύει τις κυβερνήσεις να κάνουν επεισόδια για να απροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα σκάνδαλα αλλά και για να αμαυρώνουν τις πορείες διαμαρτυρίας που γίνονται κατα καιρό.
stefan
Κοιταξτε τι εγραψε αστυνομικος σε group για την μνημη του Αλεξανδρου στο facebook:
"Ειμαι αστυνομικος.Δεν δικαιολογω πληρως τον αστυνομικο που σκοτωσε το παιδι,
αλλα σας διαβεβαιωνω πως αν νιωσω και εγω να απειλουμαι στο δρομο,θα τραβηξω το πιστολι και μετα
ελατε να δειτε τι θα γινει".

Και ρωταω εγω.
Σε αυτη την κολοσχολη που πανε,αυτα μαθαινουν?
Γιατι και εγω δηλαδη αν ειναι,οταν νιωσω οτι απειλουμε απο καποιον κλεφτη,να τραβηξω το οπλο και να
τον στειλω στα θυμαρακια..
Αυτα πιστευω οτι μονο στην Ελλαδα γινονται..

edit:http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence
j-kidd13
To κατα πόσο είναι αλήθεια οτι το εν λόγω άτομο είναι όντως αστυνομικός βέβαια δεν το ξέρουμε...Εν πάσει περιπτώσει,ανεξάρτητα απο το συγκεκριμένο γεγονός της δολοφονίας,δηλαδή ένας αστυνομικός όταν νιώσει οτι απειλείται η ζωή του δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση του όπλου του για να προστατευτεί???Το ερώτημα είναι τι κίνδυνο μπορεί να διέτρεχε ένας 37χρονος εκπαιδευμένος(???) αστυνομικός απο ένα 15χρονο άοπλο παιδί.
jois21
QUOTE(pierce21 @ Dec 9 2008, 02:58 ) *
btw αυτη τη στιγμη βρηκα ενα ενδιαφερον λινκ απο αλλο φορουμ (το τιμαμε εγω με τον jois το συγκεκριμενο laugh.gif )
για την εκπομπη του βαξεβανη με τιτλο κρατος και παρακρατος, ειμαι στο τριτο μερος αυτης τη στιγμη

Γιαννη οκ συμφωνω οτι τα ΜΑΤ μπορουν, αλλα ας το κανουν επιτελους, την ευθυνοφοβια τους μεσα,
οσο για αυτο που λεει ο στεφαν ειμαι μαζι του...

Aυτο εβλεπα τωρα... tongue.gif
Οτι λεει ο απκατ φαινεται απολυτα λογικο. Αν πανω στο "μερακι" του για το επαγγελμα ο ΜΑΤατζης χτυπησει καποιον θανασιμα, και ακομα χειροτερα αν αυτο καταγραφει απο καπου και δημοσιευτει τοτε τα πραγματα θα ειναι πολυ ασχημα για τους απο πανω.

*στο προηγουμενο το κοιταξα και οι ενεργοι (δλδ οχι σε γραφεια) ειναι περιπου 20Κ.
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 9 2008, 03:47 ) *
To κατα πόσο είναι αλήθεια οτι το εν λόγω άτομο είναι όντως αστυνομικός βέβαια δεν το ξέρουμε...Εν πάσει περιπτώσει,ανεξάρτητα απο το συγκεκριμένο γεγονός της δολοφονίας,δηλαδή ένας αστυνομικός όταν νιώσει οτι απειλείται η ζωή του δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση του όπλου του για να προστατευτεί???Το ερώτημα είναι τι κίνδυνο μπορεί να διέτρεχε ένας 37χρονος εκπαιδευμένος(???) αστυνομικός απο ένα 15χρονο άοπλο παιδί.

Ρε jason δεν καταλαβες τι ειπα.
Ο μπατσος ενιωσε να απειλειται,τραβηξε οπλο και σκοτωσε τον Αλεξανδρο.
Αν εσυ ησουν στην θεση του και σαν απλος πολιτης τραβαγες οπλο και σκοτωνες
θα ειχες την ιδια αντιμετωπιση?
Γιατι να μπορει αυτος να σκοτωσει οταν νιωθει οτι απειλειται και εσυ,εγω,ολοι μας να μην μπορουμε?
Αυτο εννοουσα.
sarounas
QUOTE(stefan @ Dec 9 2008, 03:38 ) *
Κοιταξτε τι εγραψε αστυνομικος σε group για την μνημη του Αλεξανδρου στο facebook:
"Ειμαι αστυνομικος.Δεν δικαιολογω πληρως τον αστυνομικο που σκοτωσε το παιδι,
αλλα σας διαβεβαιωνω πως αν νιωσω και εγω να απειλουμαι στο δρομο,θα τραβηξω το πιστολι και μετα
ελατε να δειτε τι θα γινει".

Και ρωταω εγω.
Σε αυτη την κολοσχολη που πανε,αυτα μαθαινουν?
Γιατι και εγω δηλαδη αν ειναι,οταν νιωσω οτι απειλουμε απο καποιον κλεφτη,να τραβηξω το οπλο και να
τον στειλω στα θυμαρακια..
Αυτα πιστευω οτι μονο στην Ελλαδα γινονται..

edit:http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence

τραγική νοοτροπία, τί να πεις;

τί να πω για το καημένο το παιδάκι και τους γονείς του, απίστευτο πραγματικά να μεγαλώνεις ένα παιδί και μόλις φτάσει στα 15 να το σκοτώνει ένας καουμπόη έτσι για πλάκα

για τα υπόλοιπα απλά θα πω ότι θλίβομαι που τόση οργή πήγε εντελώς χαμένη αλλά δικαιολογώ το μένος όλων απέναντι στους αστυνομικούς. Κατά την γνώμη μου τους έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος που δεν συνδέεται μαζί της και αρκετοί βρήκαν ευκαιρία να ξεσπάσουν τώρα,
μην λέμε όμως απλώς ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, η αστυνομία είναι άλλο πράγμα και δεν έχει να κάνει με την ιδιαιτερότητα του καθενός, οι πάντες ξέρουν ότι λειτουργεί ως γκέτο.
Ο καθένας μας λίγο πολύ γνωρίζει περιπτώσεις με ξυλοδαρμούς, βιασμούς ή ηλεκτροσόκ μέσα στα τμήματα.

Είδα σήμερα στις ειδήσεις την υπόθεση του παιδιού με την ζαρντινιέρα, αλήθεια έχετε αντιληφθεί ότι το παιδί αν δεν τραβούσε η κάμερα θα σάπιζε σε κάποια φυλακή; Άλλο όμως είναι αυτό που μου έκανε εντύπωση, αυτό είναι η ομολογία των αστυνομικών οι οποίοι υποστήριξαν ότι αν ήταν μία κάμερα πίσω από κάθε σύλληψη, τότε η μισή ελληνική αστυνομία θα είχε αποταχθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτη ομολογία και το είπαν υποτίθεται για να ελαφρύνουν την θέση τους!!!!!!!!! Σκεφτείτε πόσα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν off camera… Το καθεστώς της συγκάλυψης βασιλεύει όσο πουθενά αλλού μέσα σε αυτή και δυστυχώς για την ΕΛΑΣ το έχουν καταλάβει οι πάντες. Στα μάτια μου αυτή λειτουργεί πραγματικά ως ένας άλλος στρατός.

της κακομοίρας έγινε και εδώ στα Τρίκαλα σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω που ήταν κρυμμένα όλα αυτά τα βλαμμένα που τα έκαναν λαμπόγυαλο, στο τσακ πρόλαβα να πάρω το ποδηλατάκι μου από περιοχή επεισοδίων
j-kidd13
QUOTE(stefan @ Dec 9 2008, 04:03 ) *
Ρε jason δεν καταλαβες τι ειπα.
Ο μπατσος ενιωσε να απειλειται,τραβηξε οπλο και σκοτωσε τον Αλεξανδρο.
Αν εσυ ησουν στην θεση του και σαν απλος πολιτης τραβαγες οπλο και σκοτωνες
θα ειχες την ιδια αντιμετωπιση?
Γιατι να μπορει αυτος να σκοτωσει οταν νιωθει οτι απειλειται και εσυ,εγω,ολοι μας να μην μπορουμε?
Αυτο εννοουσα.

Τώρα σε έπιασα....Γιατί πολυ απλά ο αστυνομικός θεωρείται εξουσία στην Ελλάδα,αντί για "υπηρέτης" του πολίτη που είναι κανονικά...Γιατι οποιαδήποτε ενέργεια του μπορεί να ερμηνευθεί ώς λογική με την δικαιολογία της υπεράσπισης του νόμου.
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 9 2008, 04:12 ) *
Τώρα σε έπιασα....Γιατί πολυ απλά ο αστυνομικός θεωρείται εξουσία στην Ελλάδα,αντί για "υπηρέτης" του πολίτη που είναι κανονικά...Γιατι οποιαδήποτε ενέργεια του μπορεί να ερμηνευθεί ώς λογική με την δικαιολογία της υπεράσπισης του νόμου.

Απο την στιγμη ομως που δεν υπαρχει σωστη υπερασπιση του νομου,
το θεωρω πολυ λογικο να καουν μεσα σε μια νυχτα ολα τα αστυνομικα τμηματα.
Ολα ομως.Να μην μεινει ουτε ενα ορθιο.
Μηπως και συγκινηθουν καποιοι και αρχισουν να εφαρμοσουν τον νομο.
Αλλα η περιουσια του κοσμακι δεν σου φταιει.
sarounas
για αυτούς που τα καίνε και τα σπάνε στο όνομα του αναρχισμού -τρομάρα τους που περνιούνται και για τέτοιοι- ας μάθουν πρώτα τί είναι αυτό και μετά βλέπουμε... προς το παρών αυτό που έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια είναι να έχουν τρομάξει τον κόσμο αποτρέποντάς τον από το να βγαίνει και να διαδηλώνει για τα δικαιώματά του παρέχοντας ακλόνητο άλλοθι στα ΜΑΤ να διαλύουν κάθε είδους συγκεντρώσεις και δίνοντας βήμα στις εκάστοτε κυβερνήσεις να συκοφαντούν τους αγώνες ακόμη και των συνταξιούχων. Ισχύει ακριβώς το ίδιο όπως με τους χουλιγκάνους στα γήπεδα. Πιάνουμε κανά δυο για τα μάτια του κόσμου συντηρώντας την υπάρχουσα κατάσταση. Βέβαια τώρα τους ξέφυγαν λίγο τα πράγματα 40.gif

όπως και να ‘χει δεν βλέπω να αλλάζει το σύστημα από λίγες παραπάνω ή παρακάτω σπασμένες βιτρίνες ή οτιδήποτε άλλες υλικές καταστροφές, οι εκλογές αργά ή γρήγορα έρχονται και πάλι θα στηρίξουμε μετά βαίων και κλάδων το «ελεύθερο και δημοκρατικό με τις ευλογίες των ΜΜΕ» πελατειακό πολίτευμά μας

από ότι βλέπω ο αγώνας υπέρ της καταστολής καλά κρατεί και μάλιστα πηγαίνει περίφημα, στο φόρουμ (ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία ohmy.gif ) άρχισαν να βγαίνουν και τα τανκς, να μας φταίνε οι πρόσφυγες (πως μου ήρθε η λέξη; αλήθεια υπάρχει ακόμη; μου φαίνεται σαν να καταργήθηκε )

επίσης θέλω να τονίσω ότι η κατάσταση που υπάρχει αυτές τις μέρες μου θυμίζει την Γαλλία πέρσι και σκέφτομαι ότι πρωθυπουργός της έπειτα εξελέγη ο Σαρκοζί με τα απερίγραπτα σχόλια του για τους νεκρούς μετανάστες....

πάντως είναι πραγματικά φοβερό το πως τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα κινητοποιήθηκαν για να ωφεληθούν από την υπάρχουσα κατάσταση icon_drunk.gif

apkat
QUOTE(stefan @ Dec 9 2008, 03:11 ) *
Και τι περιμενες ρε apkat?
Να βγει και να παραδεχτει οτι αυτοι που τα σπανε ειναι δικα τους ατομα?
Μην λεμε οτι θελουμε.
Ολοι ξερουμε ποιοι κανουν κουμαντο στα Εξαρχεια και ποιοι ξελασπωνουν συνεχεια ολους αυτους
που τα σπανε και τους μπαγλαρωνουν.
Ας λεμε τις αληθειες οσο και αν πονανε.

Φαινεται οντως δεν ξερεις ποιοι ειναι στα Εξαρχεια..

Και φαινεται οντως δεν εχεις δει αυτους με τα μαυρα να δερνουν μελη και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ οπως και του ΠΑΣΟΚ σε πορειες..Δεν εχουν καμια συγγενεια ουτε πολιτικη ουτε ιδεολογικη σε διαβεβαιω..Ειναι ευκολο να τους πλασαρει ο καθενας ετσι αλλα ευτυχως δεν ειναι ετσι..

Ισως να πρεπει να ψαξουμε σε αλλους χωρους ποιοι ειναι αυτοι..Ισως να πρεπει να ψαξουμε στους στρατους των ομαδων του Κοκκαλη και της πολυμετοχικοτητας γιατι και αυτοι δεν εχουν μεγαλες διαφορες.ισως να πρεπει να ψαξουμε μεσα στην ιδια την αστυνομια γιατι οσοι εχουμε παει σε πορειες εχουμε καταλαβει ποσο πιθανο ειναι κατα καιρους το ενδεχομενο προβοκατσιας..Σιγουρα παντως ειναι αδικο να ψαχνουμε σε ανθρωπους υγειεις με πολιτικη σκεψη..
stefan
QUOTE(apkat @ Dec 9 2008, 04:49 ) *
Φαινεται οντως δεν ξερεις ποιοι ειναι στα Εξαρχεια..

Και φαινεται οντως δεν εχεις δει αυτους με τα μαυρα να δερνουν μελη και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ οπως και του ΠΑΣΟΚ σε πορειες..Δεν εχουν καμια συγγενεια ουτε πολιτικη ουτε ιδεολογικη σε διαβεβαιω..Ειναι ευκολο να τους πλασαρει ο καθενας ετσι αλλα ευτυχως δεν ειναι ετσι..

Ισως να πρεπει να ψαξουμε σε αλλους χωρους ποιοι ειναι αυτοι..Ισως να πρεπει να ψαξουμε στους στρατους των ομαδων του Κοκκαλη και της πολυμετοχικοτητας γιατι και αυτοι δεν εχουν μεγαλες διαφορες.ισως να πρεπει να ψαξουμε μεσα στην ιδια την αστυνομια γιατι οσοι εχουμε παει σε πορειες εχουμε καταλαβει ποσο πιθανο ειναι κατα καιρους το ενδεχομενο προβοκατσιας..Σιγουρα παντως ειναι αδικο να ψαχνουμε σε ανθρωπους υγειεις με πολιτικη σκεψη..

Απο αυτο που λες,ειναι σαν να εννοεις οτι προερχονται απο την Ν.Δ.
Εκτος και αν δεν εγραψες μονο την Ν.Δ απλα.

Η προβοκατσια ειναι δεδομενη σε πολλες περιπτωσεις.
Απλα δεν ηθελα να αναφερθω γιατι ειναι η ευκολη λυση που μπορουν να μας περασουν καποιοι.
Και χρειαζεται μεγαλη κουβεντα για αυτο..
sarounas
QUOTE(apkat @ Dec 9 2008, 04:49 ) *

77.gif 77.gif
sorry για το σπαμ αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο wink.gif

ακόμη και εδώ πέρα στα Τρίκαλα κάτι τέτοιοι -μαστούρηδες, σακαφλιάδες, από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ και κάτι άλλοι- που όμως δεν θέλω να γράψω ονόματα ήταν που του γνωρίζω φατσικά
apkat
QUOTE(stefan @ Dec 9 2008, 05:05 ) *
Απο αυτο που λες,ειναι σαν να εννοεις οτι προερχονται απο την Ν.Δ.
Εκτος και αν δεν εγραψες μονο την Ν.Δ απλα.

Την Ν.Δ. δεν την ανεφερα γιατι δεν συμμετεχει σε πορειες συνεπως δεν ερχονται σχεδον ποτε face to face με αυτους τους τυπους εκτος και αν μιλαμε για πανεπιστημιακες σχολες..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.