QUOTE(stefan @ Dec 9 2008, 03:38 )

Κοιταξτε τι εγραψε αστυνομικος σε group για την μνημη του Αλεξανδρου στο facebook:
"Ειμαι αστυνομικος.Δεν δικαιολογω πληρως τον αστυνομικο που σκοτωσε το παιδι,
αλλα σας διαβεβαιωνω πως αν νιωσω και εγω να απειλουμαι στο δρομο,θα τραβηξω το πιστολι και μετα
ελατε να δειτε τι θα γινει".
Και ρωταω εγω.
Σε αυτη την κολοσχολη που πανε,αυτα μαθαινουν?
Γιατι και εγω δηλαδη αν ειναι,οταν νιωσω οτι απειλουμε απο καποιον κλεφτη,να τραβηξω το οπλο και να
τον στειλω στα θυμαρακια..
Αυτα πιστευω οτι μονο στην Ελλαδα γινονται..
edit:http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence
τραγική νοοτροπία, τί να πεις;
τί να πω για το καημένο το παιδάκι και τους γονείς του, απίστευτο πραγματικά να μεγαλώνεις ένα παιδί και μόλις φτάσει στα 15 να το σκοτώνει ένας καουμπόη έτσι για πλάκα
για τα υπόλοιπα απλά θα πω ότι θλίβομαι που τόση οργή πήγε εντελώς χαμένη αλλά δικαιολογώ το μένος όλων απέναντι στους αστυνομικούς. Κατά την γνώμη μου τους έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος που δεν συνδέεται μαζί της και αρκετοί βρήκαν ευκαιρία να ξεσπάσουν τώρα,
μην λέμε όμως απλώς ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, η αστυνομία είναι άλλο πράγμα και δεν έχει να κάνει με την ιδιαιτερότητα του καθενός, οι πάντες ξέρουν ότι λειτουργεί ως γκέτο.
Ο καθένας μας λίγο πολύ γνωρίζει περιπτώσεις με ξυλοδαρμούς, βιασμούς ή ηλεκτροσόκ μέσα στα τμήματα.
Είδα σήμερα στις ειδήσεις την υπόθεση του παιδιού με την ζαρντινιέρα, αλήθεια έχετε αντιληφθεί ότι το παιδί αν δεν τραβούσε η κάμερα θα σάπιζε σε κάποια φυλακή; Άλλο όμως είναι αυτό που μου έκανε εντύπωση,
αυτό είναι η ομολογία των αστυνομικών οι οποίοι υποστήριξαν ότι αν ήταν μία κάμερα πίσω από κάθε σύλληψη, τότε η μισή ελληνική αστυνομία θα είχε αποταχθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτη ομολογία και το είπαν υποτίθεται για να ελαφρύνουν την θέση τους!!!!!!!!! Σκεφτείτε πόσα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν off camera… Το καθεστώς της συγκάλυψης βασιλεύει όσο πουθενά αλλού μέσα σε αυτή και δυστυχώς για την ΕΛΑΣ το έχουν καταλάβει οι πάντες. Στα μάτια μου αυτή λειτουργεί πραγματικά ως ένας άλλος στρατός.
της κακομοίρας έγινε και εδώ στα Τρίκαλα σήμερα, δεν μπορώ να καταλάβω που ήταν κρυμμένα όλα αυτά τα βλαμμένα που τα έκαναν λαμπόγυαλο, στο τσακ πρόλαβα να πάρω το ποδηλατάκι μου από περιοχή επεισοδίων