Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Detroit Pistons
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
Detroit Pistons




Pleaaaaaase play some basketbaaaaall…




Προηγούμενο Ρεκόρ (2010-11): 30-52
Leaders (2010-11):



Πόντοι: Rodney Stuckey (15.5)
Ριμπάουντ: Greg Monroe (7.5)
Ασσίστ: Rodney Stuckey (5.2)

Πιθανή 5άδα:
PG: Brandon Knight
SG: Rodney Stuckey
SF: Tayshaun Prince
PF: Jonas Jerebko
C: Greg Monroe


Πάγκος:
PG’s: Will Bynum, Walker Russell Jr.
SG’s: Ben Gordon,
SF’s: Austin Daye, Damien Wilkins, Kyle Singler, Brian Hamilton
PF’s: Charlie Villanueva, Jason Maxiell, Vernon Macklin
C’s: Ben Wallace, Jake Voskuhl


Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Damien Wilkins, Jake Voskuhl, Walker Russell Jr, Brian Hamilton
Draft Picks:Brandon Knight, Vernon Macklin, Kyle Singler

Έφυγαν: Tracy McGrady, Richard Hamilton, Chris Wilcox, DaJuan Summers


Προπονητής:

(συνέχεια από την εισαγωγή της περυσινής παρουσίασης): «O John Kuester δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στην πρώτη του σαιζόν». Ο John Kuster δεν έδειξε τίποτα και στη δεύτερή του προσπάθεια ΚΑΙ έκανε και τα αποδυτήρια gogol bordello… Για την ακρίβεια δεν πρέπει να υπήρξε ποτέ «προπονητής John Kuester».
Κάπως έτσι ήλθε η απόλυση και ανήλθε στο προσκήνιο ο Lawrence Frank, που επιστρέφει ως πρώτος προπονητής σε ομάδα, μετά τα 6+ χρόνια του στο NJ και ένα πέρασμα πέρυσι από το επιτελείο του Doc Rivers.
Γνώστης της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Dumars πιστεύει ότι θα συμμαζέψει κάπως την κατάσταση, πλέον χωρίς τους ταραχοποιούς Rip και T-Mac.

Σχόλιο:
Και μη χειρότερα… Η προηγούμενη χρονιά ήταν από τις πιο ντροπιαστικές στη μεγάλη Ιστορία των Pistons και αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα μία ρεαλιστική ματιά, θα έβλεπε αισιοδοξία σε αυτή την ομάδα.
Παρείσακτοι εξακολουθούν να παραμένουν ο Ben Wallace και ο Prince. Ο μεν πρώτος έχει δεχθεί το ρόλο να βοηθήσει vocally και by example τους νέους στο στάδιο του rebuilding, ως προσωπική επιλογή του Dumars. Ο δεύτερος ενώ έμοιαζε να μεταμορφώνεται στον «Hamilton της προηγούμενης χρονιάς», με ένα μεγάλο οφειλόμενο συμβόλαιο, αλλά τελικά του προσφέρθηκε νέο 4ετές για να μείνει με έναν ημιπρωταγωνιστικό ρόλο χαμηλών τόνων και αυτός.
Έτσι κι αλλιώς ο κορμός για την ομάδα της επόμενης 3ετίας υπάρχει (Monroe, Stuckey, Knight, Jerebko, Daye με τα sunk cost (Villanueva, Gordon) να βοηθούν από τον πάγκο για όσο κρατάει το συμβόλαιό τους. Ακόμα ο Frank φαίνεται να μην έχει αποφασίσει με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιήσει τον Prince, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα κάτι άλλο από Knight-Stuckey στο ασσόδυο και τον Monroe να ξεκινάει σε όλα τα παιχνίδια.
Η βελτίωση είναι δεδομένη, τόσο αγωνιστικά, όσο και στο αναμενόμενο ρεκόρ, η τελική κατάταξη όμως θεωρείται αβέβαιη ενώ η παρουσία στα playoffs ένα best-case σενάριο.

Πρόβλεψη: 30-36
Conference rank: 9-11
Division rank: 4

benchwarmer
Ακόμα πληρώνουν και θα πληρώνουν για πολλά χρόνια την επιλογή Γκόρντον-Βιλανουέβα...

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε και τον Νάιτ και τον Μονρόε που πάει να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ψηλούς της λίγκας..

*Θέλω ποστ SG3pt για ανανέωση Στάκι biggrin.gif
SG3ptshooter

ο hood το copyright κι εγώ το clopyright..
QUOTE(benchwarmer @ Dec 22 2011, 13:11 ) *
*Θέλω ποστ SG3pt για ανανέωση Στάκι biggrin.gif

Θάνατος, γενικά. Δεν του έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη, καλός παίκτης μεν αλλά δε νομίζω ότι δίνει το κάτι παραπάνω, έτσι δε βλέπω το λόγο να πάμε να τον κρατήσουμε με 8 μύρια το έτος όταν το cap μας είναι τόσο δυσανάλογα γεμάτο σε κάποια σημεία, πράγμα που είναι παράδοξο ακόμα και για rebuliding team.
Έχουμε ήδη μεγαλύτερο cap του χρόνου απ' ότι φέτος με μόνο συμβόλαιο που λήγει να είναι του ανύπαρκτου πλέον Ben, στη θέση που χρειαζόμαστε και παίκτη μάλιστα. Είπα και στο παλιό τόπικ, Draft και Amnesty είναι οι μόνες λέξεις που μπορούν να γραφτούν στο τόπικ αυτό και να μου φτιάξουν τη διάθεση.

Στηρίζω Monroe, σε καλό βαθμό Daye, αναμένω να δω Knight, σέβομαι Prince για την προσφορά του, κάπου εκεί τελειώνουν τα θετικά σχόλια από μέρους μου..

Σας το χω πει πολλές φορές, όταν το Βόλβο πούλησε τις περισσότερες φανέλες απ' το ρόστερ πέρυσι ενώ δεν έπαιξε λεπτό, καταλαβαίνει κανείς και τι είδαμε στο παρκέ και ποια είναι η κατεύθυνση..
baskethood
Ο Σίνγκλερ έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ.
Οι Walker Russell Jr, Brian Hamilton και Jake Voskuhl ήταν απλά invitees στο training camp και έγιναν waive από την ομάδα.
Nuntius
Ο Knight δεν ήταν ιδιαίτερα καλός πάντως στο ντεμπούτο του στο NBA. 3/9 σουτ, 1 ριμπ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Ελπίζουμε στο μέλλον να εμφανιστεί βελτιωμένος smiley.gif
morfi
Οι Πίστονς είναι από τις ομάδες που ξέρουμε από τώρα σε ποιά θέση θα τη βρει το τέλος της σεζόν. Και η απάντηση είναι η εξής: σε μία από τις τελευταίες θέσεις. Ο Ρόντνει Στάκει είναι καλός παίκτης αλλά δεν μπορεί (ακόμα; ) να σηκώσει μία ομάδα στις πλάτες του. Η παρουσία των Πρινς και Γουάλλας θυμίζει περασμένα μεγαλεία αλλά μέχρι εκεί. Τη τελευταία ευκαιρία για κάτι καλό τη χάσανε πέρσι όταν και είχαν μία καλύτερη σε ποιότητα ρόστερ ομάδα.
Nuntius
Όντως. Στον αγώνα με τους Celtics σήμερα θα δούμε ποια ομάδα θα πάει χαμηλότερα.
SG3ptshooter
Δεν έχω το κουράγιο να μας βλέπω, αυτή τη στιγμή βλέπω Chi@Orl.

Αλλά εδώ και ώρα παίζουμε με σχήμα με Daye στο 2 σταθερά, αν είναι και 2,11 όσο τον δίνουν ο τύπος, είμαστε και επίσημα στις πιο cult στιγμές της ιστορίας για άλλη μια σεζόν σερί..

sad.gif
Nuntius
QUOTE (SG3ptshooter @ Jan 7 2012, 04:00 ) *
Αλλά εδώ και ώρα παίζουμε με σχήμα με Daye στο 2 σταθερά, αν είναι και 2,11 όσο τον δίνουν ο τύπος, είμαστε και επίσημα στις πιο cult στιγμές της ιστορίας για άλλη μια σεζόν σερί..

sad.gif


Τι σε πειράζει ο Daye μωρέ? Εντάξει, ένα ψηλό 3-4άρι που παίζει κατ' ανάγκη 2άρι. Υπάρχουν και πιο καλτ tongue.gif
captain charisma
http://www.gazzetta.gr/nva/article/item/25...zon-gia-big-ben

τελευταια σεζον για εναν απ τους κορυφαιους αμυντικους ψηλους στην ιστορια του νβα...
baskethood
Κάθισα να δω το μαρτυρικό Pistons-Bobcats. Δεν είναι άσχημο όμως.
Από τη μία οι Pistons έχουν τον Monroe να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στην επίθεση, σκοράροντας, δημιουργώντας από το ποστ (εξαιρετικό play, o Monroe υποδέχεται την μπάλα στο δεξί blok και ακολουθεί, περιμετρική κίνηση των περιφερειακών στο ύψος της γραμμής των βολών με συνεχόμενα screens και cuts), παίζοντας με πρόσωπο(αριστερή/δεξιά ντρίμπλα) και πλάτη. Κάνει ένα πλήρες παιχνίδι επιθετικά.
Από την άλλη το Charlotte έχει τον Biyombo (Biyomblock) με 4 blocks μέχρι στιγμής, τα δύο μάλιστα ήταν εκπληκτικά πάνω στον Stuckey.
Nuntius
Ο Monroe πάντως είναι μια πραγματική όαση για τους Pistons.
j-kidd13
Ηταν ατυχοι απο την αρχη που δεν τους επιασαν οι προσθηκες του Γκορντον και του Βιγιανουεβα,οι οποιοι με το τοτε ροστερ εδειχναν να φτιαχουν μια αρκετα καλη ομαδα...
Τουλαχιστον τωρα ειναι ευκαιρια να απαλλαγουν απο καποιους βετερανους,και να χτισουν μια νεα ομαδα με κολωνα τον Μονρο,ο οποιος ειναι εξαιρετικος...
baskethood
Μιας και περί Monroe ο λόγος.



http://theweakside.net/?p=1647
Nuntius
Μα, είναι απόλυτα λογικό αυτό, baskethood. Στους Hoyas έπαιζε. Και ο Hibbert στους Pacers αυτό κάνει. Απλά τον Monroe τον feedάρουν περισσότερο γιατί δεν έχουν όσες λύσεις έχουν οι Pacers.

Είναι όμως εξαιρετικός παίκτης. Και είναι εξαιρετικοί και οι Hoyas που μαθαίνουν τους ψηλούς τους να παίζουν έτσι. Διαμάντια βγάζουν smiley.gif
koutsou10
ποσο μεγαλη καταστροφη ειναι αυτος ο στακεη??

παιζει κ ασος κ κανει πολλα λαθη αλλα κ παρα πολυ ασχημες επιλογες 68.gif

πραγματικα απορω γιατι τον ανανεωσαν τα πιστονια...
Nuntius
QUOTE (koutsou10 @ Jan 16 2012, 01:48 ) *
πραγματικα απορω γιατι τον ανανεωσαν τα πιστονια...


Υπερβολική πίστη στα αθλητικά προσόντα και το ταλέντο του, μάλλον.
koutsou10
απο τις πλεον αγαπημενες ομαδες λογω των 2 μπεν... smiley.gif

ετσι οπως ειναι ομως δομημενη η ομαδα δυσκολα θα καταφερουν εστω κ να ειναι ανταγωνιστικοι...

εχουν μια πενταδα αρκετα καλη...
1)μπραντον ναητ
2μπεν γκορντον
3)ταησον πρινς
4)γερεμπκο
5)γκρεγκ μονροε

χρειαζονται ομως ανανεωση στον παγκο οπου σχεδον ολοι(εκτος απο γουιλ μπαηνουμ κ μπεν γουαλας) δεν κολανε με το συνολο της ομαδας...
κατα την γνωμη μου πρεπει να κανουν ανταλλαγες η να προσπαθησουν τουλαχιστον για να παρουν ενα καλο 4αρι κ παιχτες για τον παγκο,ετσι κ αλλιως εχουν καλα σχετικα ανταλλαγματα(στακεη,βιλανουεβα,μαξιελ,νταγ
ιε)...
benchwarmer
Εεεεεεεμ, αυτα παθαινεις εκει στο Αμερικα οταν δεν υπαρχει ενας Βαγγελας τριγυρω να φωναζει να κανουνε φαουλ.... smiley.gif

(Για οσους δεν το ειδανε, 87-84 μπροστα, επιθεση 10 δευτερολεπτων για τους Χοκς, παιρνει την μπαλα ο Τζονσον, ντριμπλαρει χαλαρος, και στα 2 δευτερολεπτα χλατσωνει το τριποντο.. Και φυσικα μετα χασαν στην παραταση)
koutsou10
οι αναπληρωματικοι των λεηκερς εφτασαν την διαφορα στους 10 στην 2 περιοδο κ οταν μπηκαν οι βασικοι εκαναν τα πιστονια ενα 13-2 κ περασαν μπροστα...

πολυ κακος ο κομπι σημερα με 2-10 σουτ κ μονο ο μπαηνουμ παει πολυ καλα απο τους βασικους που εχει 13π κ 6 ρημπ...

τι παιχταρας ειναι ο μπεν γκορντον(εχει βαλει ολα σχεδον τα σουτ)?κ ο στακεη στα τελευταια παιχνιδια παιζει απιστευτα καλα,εχει βαλει τρια καλαθια κ φαουλ σημερα...

χανουμε στο ημιχρονο με 45-41...
koutsou10
το παιχνιδι της ζωης του εκανε ο στακεη αφου εβαλε 34π με 13-20 σουτ...

σε ολα τα εκτος εδρας των λεηκερς,υπαρχουν μεγαλα κενα διαστηματα κ για αυτο εχουν πολυ κακο ρεκορ με 6-13 πλεον.σχεδον σε ολα τα παιχνιδια μεχρι κ το 3 δεκαλεπτο ειμαστε μπροστα κ οταν ερχεται η αρχη του 4 δεκαλεπτου,αντι να καθαρισουμε τα παιχνιδια,ειμαστε παρα πολυ κακοι κ η μας μειωνουν την διαφορα η κ περνανε μπροστα με καποιο σερι.κατι πρεπει να κανει ο μπραουν για αυτο.αυτο εγινε κ σημερα κ χασαμε το παιχνιδι αν κ το πηγαμε στην παραταση με αλλο ενα σουτ στα τελευταια δευτερα του κομπι...
SG3ptshooter
Και μόνο που παίξαμε και τους 3 scoring first guards παράλληλα για ούτε ξέρω πόσα λεπτά και κατάφεραν να έχουν σε 53 λεπτά σύνολο 7 fg, στεναχωρέθηκα που έκατσα και είδα κι αυτά τα 12 λεπτά που αφιέρωσα.. Κρίμα και για το φίλο μου το Monroe που είναι τεράστιος. Δε μου αρέσει καθόλου που είμαστε μαχητικοί τελευταία, αποκρινόμαστε απ' τις καλύτερες θέσεις στο draft κι αυτό είναι το μόνο που καταφέρνουμε.. Αυτή η ομάδα διαφορά με το Stuckey και το Gordon δεν πρόκειται να κάνει και ποτέ απ' όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια..

btw το μόνο topic ομάδας της Ανατολής με λιγότερα posts είναι αυτό του μικρότερου franchise που έχω υπ' όψιν μου...
Nuntius
Θα ήταν μικρότερο των Pacers αλλά είμαι εγώ καμμένος smiley.gif

Πάντως, ο Monroe είναι τιτανοτεράστιος.
phoenix_93
Το έγραψα και αλλού αλλά ναι ο Μονρόε είναι πολύ καλός. Αν αποφασίσουν να δώσουν ποτέ Γκόρντον και Πρινς έστω και για φυστίκια(ειδικά ο Πρινς μπορεί να βοηθήσει σαν έκτος παίκτης στα play-off) θα ξαναφτιάξουν ομάδα για τελικούς.
SG3ptshooter
Detroit Pistons agree on terms of contract with Viacheslav Kravtsov blink.gif
http://www.eurobasket.com/Ukraine/basketba...p?NewsID=276757
SteveNashidis
Όταν καίγεσαι από τον Ντάρκο φυσάς και το γιαούρτι. Ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του GM
SG3ptshooter
QUOTE
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται κάτοικος του μαγικού κόσμου του NBA τονίζοντας πως "δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Εγώ κι ο Δημήτρης (σ.σ. Ιτούδης) έχουμε εξαιρετική σχέση με τους Πίστονς, τους επισκεπτόμαστε συχνά, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο".

http://www.superbasket.gr/permalink/168836.html

OK, "Just saying that gave me a semi." - Ron Swanson. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.