Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος:Uleb Cup 2005-06
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
Warrior
Δεν τα καταφερε στην πρεμιερα του Uleb Cup o Πανιωνιος...

QUOTE(sport24.gr)
Πανιώνιος δεν άντεξε κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια, αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στον αγώνα. Στην επανάληψη, οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα της έδρας, οι κυανέρυθροι έχασαν την ψυχραιμία τους και μαζί το παιχνίδι με 67-61.

Ο Πανιώνιος στα δύο πρώτα δεκάλεπτα έδειξε ένα καλό πρόσωπο και είχε τον έλεγχο του αγώνα, κυρίως στη δεύτερη περίοδο. Οι Έϊβερι και Αγγελόπουλος ήταν οι πρωταγωνιστές, η ομάδα ρόλαρε καλά και το ημίχρονο βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται 38-29 και τις ελπίδες για "διπλό" να είναι πολλές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέτζιο εμφανίστηκε καλύτερη, ενώ ο Πανιώνιος φάνηκε να μπλοκάρει και τα λάθη των παικτών του Μέμου Ιωάννου έδωσαν το δικαίωμα στην ιταλική ομάδα να επιβάλλει εκείνη το ρυθμό της και στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου να πάρει προβάδισμα 8 πόντων.

Η Ρέτζιο διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος και παρά τις προσπάθειες του Αγγελόπουλου, ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την ήττα στον πρώτο του αγώνα για το ULEB Cup.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 29-38, 47-47, 67-61

Ρέτζιο Εμίλια: Αβαντσίνι, Μπλίζαρντ 8, Μπίαρντ 15, Μποσκάγκιν 5, Τζίγκλι 10, Κάρα 7, Όρτνερ, Κορτέζι, Ινφάντε 4, Ρόμπερσον 18, Πούγκι.

Πανιώνιος: Κέκελης 2, Βασιλόπουλος 3, Ταπούτος 6, Μαυροειδής 2, Αγγελόπουλος 12, Πετρόπουλος, Περπέρογλου 6, Έιβερι 11, Χάρβεϊ 6, Μαρμαρινός 9, Ηλιάδης 4.
Bonzo
Έπαιζε πάντως χωρίς Οικονόμου και για κάποιο περίεργο λόγο έπαιξε πολύ λίγο, αν και έπαιζε καλά, ο Χαρβει...
Επίσης δε μπορώ να καταλάβω την εμμονη με τον Μαρμαρινό που πρόλαβε να κάνει 7(!)λάθη....Τέλος πάντων ήταν και δύσκολος αγωνας..Στη προηγούμενη αγωνιστική αυτή η ομάδα είχε κερδίσει τη Μπολόνια
Warrior
O Χαρβει τραυματιστηκε κατα τη διαρκεια του αγωνα γι'αυτο και επαιξε
λιγο..

Ηταν σιγουρος δυσκολος αγωνας,μπορεις να την πεις και εντος προγραμματος
την ηττα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.