Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
saou
Εντάξει τώρα, μπορεί ο άνθρωπος να έχει φόβο για τα χειρουργεία και αυτό είναι κατανοητό αλλά από την άλλη το timing της απόφασης είναι γελοίο. Μάνι μάνι χάνει και άλλη μισή χρονιά.
Reggie Miller #31
QUOTE(saou @ Aug 22 2010, 21:22 ) *
Εντάξει τώρα, μπορεί ο άνθρωπος να έχει φόβο για τα χειρουργεία και αυτό είναι κατανοητό αλλά από την άλλη το timing της απόφασης είναι γελοίο. Μάνι μάνι χάνει και άλλη μισή χρονιά.

Το είπε και ο Ίβκοβιτς ότι έχει χάσει ήδη πολύ χρόνο,αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
όλοι οι αθλητές προσπαθούν να αποφεύγουν χειρουργεία κτλ κτλ και αν κάποιος γιατρός τους πει ότι υπάρχει λύση χωρίς επέμβαση πολλές φορές τον εμπιστεύονται.Μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο,αλλά σημασία έχει ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.Τουλάχιστον να ξεμπερδέψει...
rankin
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Aug 18 2010, 19:18 ) *
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...olh.471507.html

Οι παίκτες που παίρνουμε για να συμπληρώνουμε στις προπονήσεις πληρώνονται;

βλέπω ότι είναι και ο μικρός Καμπούρης στην ομάδα, ε;
Reggie Miller #31
Ε να μην τον σπρώξουμε λίγο!Ήταν όμως και στις εθνικές,άρα κάτι πρέπει να αξίζει rolleyes.gif ...
leonkalf
Ο Βασιλόπουλος έκανε την επέμβαση και όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα!
leonkalf
Ο Βασιλόπουλος έγραψε μετά από καιρό στο blog του στο in.gr

Διαβάστε το..

«Μία ημέρα πριν και μία ημέρα μετά...»

Φυσικά αναφέρομαι στην επέμβαση που έκανα και στο τι ένιωθα, τι σκεφτόμουν την προηγούμενη μέρα και το πως νιώθω σήμερα καθώς έχω επιστρέψει σπίτι.

Έχω τόσο καιρό να γράψω και μου φαίνεται λίγο περίεργο. Τόσος καιρός που ήταν εσκεμμένο. Την μία είχα νεύρα, την άλλη ήμουν θυμωμένος. Την άλλη ένιωθα αδικημένος και επειδή ήταν καταστάσεις που θα έγραφα κάτι εν βρασμό ψυχής, είπα να μην το κάνω και προτίμησα να μην πω τίποτα που μπορεί να φανώ κακός.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι και η αλήθεια είναι κάτι που δεν μπορούν να το ή τη δεχτούν και να την ακούσουν όλοι.

Αυτή ήταν μία μικρή παρένθεση για ποιο λόγο δεν έγραφα τόσο καιρό.

Να είστε σίγουροι όμως ότι κάποια στιγμή θα το κάνω και θα σας γράψω για όλα αυτά που ένιωθα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μίας χρονιάς με πολύ κόπο, κούραση και αγωνία.

Αυτά ήταν για κάτι που θα γίνει στο μέλλον, ένα μέλλον που αυτή τη στιγμή που σας γράφω ελπίζω να είναι πολύ καλύτερο με την επέμβαση που έκανα.

Ευτυχώς όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, από ότι μου είπε ο γιατρός. Πλέον έχω βγει από το νοσοκομείο και είμαι σπίτι μου.

Μπορεί να τα γράφω λίγο μπερδεμένα αλλά έχω πολλά στο μυαλό μου και υπάρχει η επιρροή της νάρκωσης οπότε ελπίζω να δικαιολογούμαι λίγο.

Θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής στο μέλλον. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα έχω πιο πολύ χρόνο, γιατί όταν θα ξεκινήσει η αποθεραπεία θα είμαι όλη μέρα στον δρόμο προσπαθώντας να γίνω όπως και πριν. Η αποθεραπεία θα κρατήσει γύρω στους τέσσερις μήνες.

Το καλό είναι ότι δεν πονάω καθόλου και μπορώ να κινούμαι σχετικά άνετα. Δεν περίμενα να είμαι έτσι μετά την επέμβαση.

Την προηγούμενη ημέρα δεν είχα καθόλου άγχος σε ότι έχει να κάνει με την επέμβαση. Ήταν κάτι που περίμενα για να ξεκινήσω να δουλεύω, να γίνω καλύτερος και να ξέρω ότι θα έχει αποτέλεσμα το πρόγραμμα που θα κάνω.

Πίστευα ότι την ώρα που θα ήμουν στο κρεβάτι και θα με πήγαιναν στο χειρουργείο θα αγχωνόμουν αλλά ένιωθα ότι είμαι σε καλά χέρια. Βέβαια η νάρκωση σε μου έδωσε και πολλά περιθώρια να σκεφτώ γιατί βυθίστηκα σε έναν βαθύ ύπνο.

Ξύπνησα στη θέση που ακριβώς ήμουν με καινούργια μέση πλέον. Βέβαια το πιο σημαντικό ήταν όταν βγήκα από την αίθουσα ανάρρωσης και είδα όλους τους φίλους και πρόσωπα που αγαπώ να με περιμένουν.

Τώρα έχω μπροστά μου ένα δύσκολο πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει ζάρα πολύ καλά και εκεί περίπου τα Χριστούγεννα θα είμαι έτοιμος να παίξω.

Είχα ξεκινήσει να γράφω την Τρίτη αλλά είπα ότι θα ήταν καλύτερα να σας έλεγα πως νιώθω μετά την επέμβαση.

Αυτά τα λίγα για τώρα.

Θα αναλύουμε μαζί τα παιχνίδια της εθνικής γιατί δυστυχώς για άλλη μία χρονιά θα τα βλέπω από το σπίτι μου και δεν θα έχω την... πολυτέλεια να παίζω.

Τα λέμε...
kseplenhs
τώρα μόλις γύρισα απο το αεροδρόμιο.ήμασταν 10-15 χιλιάδες...

όλη η αττική οδός έκλεισε.τύφλα να έχει ο ριέρα

με την βέσπα βγήκε στο λαο ο παιχταράς tongue.gif
frenchman7
http://www.sport-fm.gr/article/290165

Καλά τα λέει, αν και πιστεύω πως φέτος θα βρει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής...
Εκτός κι αν παίζουμε πολύ συχνά το σχήμα με τα 3 γκαρντ που ακούγεται.

Αυτός που πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη ευκαιρία φέτος είναι ο Παπανικολάου...
Δεν υπάρχει καμία βασικούρα μπροστά του οπότε στο χέρι του είναι!
Reggie Miller #31
Γιατί έχω μια υποψία ότι φέτος δε θα πάρει χρόνο ο Σλούκας και ο Παπ;
Μπορεί να κάνω και λάθος...Πάντως μην μας φανεί περίεργο αν ο Παπ δοκιμαστεί και στο 4 σας άλλος Πρίντεζης,μια χαρά αθλητικός και γρήγορος είναι...
Ilias7
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1001...%B3%CE%BA%CE%B1

Εδω λεει οτι ο Χαλπεριν μενει και θα παιζει μονο Ευρωπη..Απο τη στιγμη που δε βρηκε ομαδα μονο ως θετικο μπορω να το χαρακτηρισω..Δε μπορω να πιστεψω οτι εχει ξεχασει το μπασκετ που ξερει..Ισως η αλλαγη προπονητη τον ευνοησει και καταφερει και κερδισει την εμπιστοσυνη του ετσι ωστε να βρει μια θεση και στο ροστερ της Α1..Απο τη στιγμη που ηρθαν ετσι τα πραγματα σκεφτητε ποσο πολυ θα βολευε να επαιζε ο Νεστεροβιτς ως Ελληνας ή να αποκτοσουμε εναν Ελληνα στη θεση του Ερτζεγκ αν και οι επιλογες ειναι ελαχιστες...
spysta
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ???????????????????εχουν περασει 10 χρονια ...

τι λεει θα την βγαλουν ή περιμενουν πρωτα την κληρωση του πρωταθληματος ???
LFO
QUOTE(spysta @ Sep 1 2010, 15:57 ) *
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ???????????????????εχουν περασει 10 χρονια ...

τι λεει θα την βγαλουν ή περιμενουν πρωτα την κληρωση του πρωταθληματος ???

φιλαρακι, καινουργιος εισαι στο φορουμ?? 69.gif

το κονκλαβιο της ΕΟΚ ειναι στο Ιστανμπουλ τωρα....να τελειωσει η εθνικη, να δουμε με ποιον παιζει ο οσφπ 2-3 πρωτες αγωνιστικες, να παντρευτει και ο προεδρος (ελα να δεις και εσυ την γλυκα προεδρε....) αυριο, να δουν αν θα παρουμε κανενα παικτη ακομα και μετα βλέπουμε...
Air Kef
http://www.superbasket.gr/?c=136&a=129653

πείτε με κομπλεξικό αλλα δεν μπορώ να τον βλέπω , δεν μπορώ να τον διαβάζω, δεν μπορώ γενικώς ρε γαμώ με αυτόν τον άνθρωπο
LFO
QUOTE(Air Kef @ Sep 1 2010, 16:48 ) *
http://www.superbasket.gr/?c=136&a=129653

πείτε με κομπλεξικό αλλα δεν μπορώ να τον βλέπω , δεν μπορώ να τον διαβάζω, δεν μπορώ γενικώς ρε γαμώ με αυτόν τον άνθρωπο

Καλα ρε φιλε, κανε υπομονη...δεν θα του δωσουμε και τις αδελφες μας για παντρεια που λεει και ο rankin...
saou
Λίγο άσχετο, αλλά εγώ πάλι δεν μπορώ πλέον ούτε να διαβάζω ούτε καν να κοιτάζω τη φωτογραφία τους, μερικών ''αντικειμενικών'' δημοσιογράφων οι οποίοι τώρα που παίζει η εθνική του μεγάλου πατερούλη ξαφνικά βλέπουν τα πάντα, όλες τις αδικίες και όλα τα φαλτσοσφυρίγματα τη στιγμή που σε κάποιο άλλο μαγικό πρωτάθλημα όλα είναι καλώς καμωμένα, και οι διαιτητές είναι μυθικά όντα που μονάχα στη φαντασία των απανταχού κάφρων και συνήθως Ολυμπιακών υπάρχουν.

Μπροστά σε αυτούς τους υποτακτικούς -για να μην πω τπτ χειρότερο- μπορώ να διαβάσω από τον Αγγέλου μέχρι και ανάλυση για την επανάσταση που θα φέρει ο Κέσελι στη θέση 3 στο ευρωπαικό μπάσκετ.
spysta
QUOTE(saou @ Sep 1 2010, 16:05 ) *
μυθικά όντα

unfair .. τον εδωσες στεγνα μ'αυτην την φραση!! tongue.gif
modernam
redplanet.gr

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει εχθρούς και είναι γνωστοί. Το αυτονόητο είπε ο πατέρας του, Μίοντραγκ, που σε δηλώσεις του είπε ότι οι τρεις προαναφερθέντες μισούν τον υιό του, κάτι που τον βάζει στο στόχαστρο κάθε φορά που θα παίζει στην έδρα του ΠΑΟ.

"Ήμασταν στην Ελλάδα όταν έγιναν όλα αυτά και το γεγονός αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για εμάς. Ξέρετε η οικογένειά μου λατρεύει την Ελλάδα και ο Μίλος αγαπά τόσο πολύ την Αθήνα που τείνει να την νιώσει δική του πόλη.

Έχει σπουδαίους φίλους όπως είναι οι Σπανούλης και Μπουρούσης και είναι μέλη της ίδιας ομάδας. Αλλά από την στιγμή που μετακόμισε στον Ολυμπιακό, το τρίο Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής και Φώτσης δεν τον αντέχουν. Μερικές φορές έχω την εντύπωση, και όχι μόνο λόγω όσων έγιναν στο Ακρόπολις, ότι το συγκεκριμένο τρίο τον μισεί", τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του ερυθρόλευκου γκαρντ.
Reggie Miller #31
Βαριά λόγια και μάλλον λανθασμένα,αφού οι δύο πλευρές προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους...
Τέλος πάντων...
fruhl10val
το αστειο ειναι οτι ξαφνικα ο μιλος κ ο σπαν ειναι οι καλυτεροι φιλοι...
οι περσινες προσπαθειες να τον κλοτσισει ηταν παιχνιδακια μεταξυ κολητων...
berry
δεν περιμεναν λιγακι ακομα πριν βγαλουν τα διαρκειας ρε γαμωτο ? ή μηπως προλαβαινουμε ακομα ?

http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles...a-akinhta-.html

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το πρωί έφτασε στα γραφεία των Ολυμπιακών Ακινήτων επιστολή της ΚΑΕ ΑΕΚ με την οποία ζητείται από την διοίκηση του «δικεφάλου» η επιστροφή της «σφραγισμένης» προσωπικής επιταγής του προέδρου της ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανλή, ύψους 50.000 ευρώ και ως αντάλλαγμα είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν ακόμη και την άμεση αποχώρηση τους από το Ελληνικό!
kseplenhs
http://www.sport-fm.gr/article/290770
LFO
QUOTE(kseplenhs @ Sep 3 2010, 15:33 ) *

Ηρθε η ωρα να φευγουμε.....
Redalert
QUOTE(kseplenhs @ Sep 3 2010, 16:33 ) *

Λογικα μετα την εφεση θα πεσει γυρω στις 5.

Ουσιαστικα δλδ μονο ευρωλιγκα για αρχη και πρωταθλημα ...του χρονου (2011) πρωτα ο Θεος για να δουμε την ομαδα μας!!!

Γι' αυτο φτηνηνανε και τα διαρκειας! rolleyes.gif

QUOTE(LFO @ Sep 3 2010, 16:36 ) *
Ηρθε η ωρα να φευγουμε.....

Να φυγουμε ...να παμε αλλου!!!
rankin
Για αυτό έπεσε γενικά το μπατζετ!

laugh.gif

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί αυτή η απόφαση πάντως!!!!
όχι για το αν είναι δίκαιη ή άδικη απόφαση, αλλά γιατί ουσιαστικά είναι σχεδόν όλη η κανονική περίοδος χωρίς κόσμο! Οπότε, στο πρώτο της άκουσμα, γέλασα (και εξακολουθώ να γελάω)
Στην τελική, λέτε να μας στερήσει κάτι τέτοιο το πρωτάθλημα;; ουχαχα!
LFO
Ωρα να φευγουμε σου λεω...
kseplenhs
QUOTE(LFO @ Sep 3 2010, 16:52 ) *

φίλε μου αυτά ή τα λες και τα κάνεις ή...αυτό που είπες για το πιστόλι tongue.gif

τώρα με τα λεω-ξελέω έχεις κάνει τον κάθε βασιλακόπουλο να αναιρεί την υπρξή σου.

τον έχεις κάνει να φαίνεται κτήνος τον μεγαλοπαράγοντα.σε φάση να τον χτυπάς και αυτός να νομίζει πως του την πέφτουν μυγάκια...

αν δέχονται οι αγγελόπουλοι με τέτοιε επιφάνεια να γίνονται ρεζίλι απο έναν παράγοντα τότε με γειά τους και χαρά τους.
nikefalin
QUOTE(rankin @ Sep 3 2010, 16:50 ) *
Για αυτό έπεσε γενικά το μπατζετ!

laugh.gif

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί αυτή η απόφαση πάντως!!!!

γέλιο μόνο αν μείνει μόνο ο Ολυμπιακός σκληρά τιμωρημένος σε αυτό γαιτανάκι της ατιμωρησίας. Πρώτον το ότι άργησε τόσο η απόφαση είναι όντως για γέλια.

Μετά , ναι μεν γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών ( που δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί ως ποινή) αλλά και το 9 είναι πρωτόγνωρο για ελληνικά δεδομένα. Μακάρι να τηρηθεί στο ακέραιο και για όλους αυτή η "σκληρή" στάση της αθλητικής δικαιοσύνης ( αυτή αποφάσισε κι όχι η ΕΟΚ ή ο ΕΣΑΚΕ)..

επίσης και το πρόστιμο των 102.000 ( αλήθεια γιατί όχι 100 ?? τι λόξα είνια αυτή, πάλι καλά που δεν εβαλαν 101.814,23 )είναι υψηλότατο.
vastravoud
Με βάση τα όσα έγιναν ποιά θα ήταν η ενδεδειγμένη ποινή;
Weekendman
Γιατί όχι και 13 αγωνιστικές με -4 βαθμούς και να ξεκινάμε κάθε φάση των πλέι-οφ απο Προημιτελικά μέχρι Τελικό με 0-1 νίκες υπερ του αντιπάλου;

Ρε τι παθαίνουμε...(αν και η καφρίλα ήταν πολύ μεγάλη σε εκείνο το παιχνίδι)

Στην ουσία ένα σοβαρό παιχνίδι χάνουμε(με ΠΑΟ)αφου όλα τα άλλα θα κρινόταν πάνω-κάτω νωρίς,
όποτε δεν είναι και καμιά τεράστια απώλεια να μην παρακολουθείς εντός έδρας παιχνίδια στο αμφιβόλλου αξιοπιστίας Ελληνικό πρωτάθλημα...
duncan21
Kαι μια κληρωση με τον Παο 4-5η αγωνιστικη για να δεσει το γλυκο.Ξερετε εσεις...
LFO
QUOTE(nikefalin @ Sep 3 2010, 15:56 ) *
γέλιο μόνο αν μείνει μόνο ο Ολυμπιακός σκληρά τιμωρημένος σε αυτό γαιτανάκι της ατιμωρησίας. Πρώτον το ότι άργησε τόσο η απόφαση είναι όντως για γέλια.

Μετά , ναι μεν γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών ( που δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί ως ποινή) αλλά και το 9 είναι πρωτόγνωρο για ελληνικά δεδομένα. Μακάρι να τηρηθεί στο ακέραιο και για όλους αυτή η "σκληρή" στάση της αθλητικής δικαιοσύνης ( αυτή αποφάσισε κι όχι η ΕΟΚ ή ο ΕΣΑΚΕ)..

επίσης και το πρόστιμο των 102.000 ( αλήθεια γιατί όχι 100 ?? τι λόξα είνια αυτή, πάλι καλά που δεν εβαλαν 101.814,23 )είναι υψηλότατο.

επειδη ξερω οτι εισαι αρκετα χρονια στον χωρο του μπασκετ, χαιρομαι που βαζεις το "μακαρι" γιατι μαλλον κατα βαθος ουτε εσυ το πιστευεις..

Ναι, η ΕΟΚ δεν αποφασισε....εξαλλου αυτοι δεν ανακατευονται πουθενα και σε τιποτα.... 69.gif

QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 15:56 ) *
Με βάση τα όσα έγιναν ποιά θα ήταν η ενδεδειγμένη ποινή;

4-5 αγωνιστικες και € 500.000 προστιμο

Επειδη εισαι στα δικα μου ματια η πιο αντικειμενικη πρασινη φωνη στο φορουμ, μπορεις να μου πεις εσυ ποιά θα ήταν η ενδεδειγμένη ποινή; εστω και σε pm...
a bullet for your head
QUOTE(nikefalin @ Sep 3 2010, 16:56 ) *
γέλιο μόνο αν μείνει μόνο ο Ολυμπιακός σκληρά τιμωρημένος σε αυτό γαιτανάκι της ατιμωρησίας.

Σωστος.
Ανεξαρτητα αν πληττεται τωρα ο ΟΣΦΠ,νομιζω οτι η επιβολη σκληρων τιμωριων προς ΟΛΟΥΣ οσους υποπιπτουν σε απαραδεκτες συμπεριφορες,πως ειναι ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Και αν η περιπτωση του ΟΣΦΠ αποτελεσει δεδικασμενο & οδηγο για μελλοντικες αποφασεις-ετυμηγοριες εχει καλως...
Ειδαλλως σε διαφορετικη περιπτωση,θα ειναι οντως για γελια & στοχευμενη...
vastravoud
Για να κρατήσουμε την αναλογία των όσων έκαναν οι φίλαθλοι, αν ο Ολυμπιακός φάει τις 9 αγωνιστικές, ΟΦΕΙΛΕΙ να τιμωρηθεί με 2-3 και ο Παναθηναϊκός για όσα έκαναν τα δικά μας τα καμάρια.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας αρχίσουν να τιμωρούν σοβαρά, και να τιμωρούν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

Δε νομίζω ότι μπορούσαν πάντως να περάσουν τα όσα έγιναν χωρίς πολύ χοντρή τιμωρία.
manosss
H απονομη του πρωταθληματος στον λατρεμενο Παναθηναικο ποια μερα οριστηκε?
Ελπιζω να τηρηθουν τα ιδια μετρα και σταθμα στις μελλοντικες τιμωριες γιατι αλλιως θα γινουν ακομα χειροτερα επεισοδια...
rankin
QUOTE(LFO @ Sep 3 2010, 16:52 ) *

too late
αυτά τα φωνάζαμε πριν 2-3 μήνες
τώρα κάτσε εδώ και μη μιλάς

QUOTE(duncan21 @ Sep 3 2010, 16:57 ) *
Kαι μια κληρωση με τον Παο 4-5η αγωνιστικη για να δεσει το γλυκο.Ξερετε εσεις...

και 10η αγωνιστική να είναι, πάλι δεν την γλιτώνεις
9 αγωνιστικές είναι περίπου 18 μέσα-έξω , μιλάμε δηλαδή για την 18η αγωνιστική
άρα, για να μην έχεις Παναθηναϊκό σε άδειο γήπεδο θα πρέπει να κληρωθείς μαζί του μετά το μισό του δευτέρου γύρου
Το άσχημο είναι ότι ουσιαστικά θα παίξει η ομάδα τα 2/3 του πρωταθλήματος (για την κανονική περίοδο μιλάω) χωρίς τον κόσμο της και σε κρύα ατμόσφαιρα ..
Δεν με απασχολεί το αν θα έχουμε ή όχι κόσμο με τον Παναθηναϊκό για λόγους που έχω αναλύσει στο παρελθόν
με απασχολεί όμως το ότι χάνω την δυνατότητα να δω την ομάδα μου απο κοντα

το θετικό είναι ότι έτσι γλιτώνω τα 250 ευρώ του διαρκείας

Πάμε και στο άλλο ζουμερό θέμα
απο το Sport24.gr

Tην επιστροφή της "σφραγισμένης" επιταγής (50.000€) του Μπάμπη Καραμανλή, ζήτησε μέσω επιστολής της η ΚΑΕ ΑΕΚ από τη διοίκηση των Ολυμπιακών ακινήτων.

Ως αντάλλαγμα, οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" είναι διατεθειμένη να συζητήσουν την άμεση αποχώρησή της ομάδας από το κλειστό του Ελληνικού.

Η διοίκηση θέλει να τελειώνει με το θέμα της συγκεκριμένης επιταγής, αφού είναι προσωπική του Μπάμπη Καραμανλή του οποίου η επιχείρηση κινδυνεύει να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Εκτός από το γήπεδο βέβαια, η ΚΑΕ αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα, όπως τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου που έχει μείνει... στάσιμο μετά τις ανανεώσεις με Δορκοφίκη και Καλλινικίδη.

Που είναι το καταπληκτικό σε όλα αυτά;;;

Νομίζω στο ότι η ΑΕΚ περίμενε μήπως και ο Ολυμπιακός μεταφερθεί στο Ελληνικό και τους πληρώσει κανένα χαρτζιλίκι για να φύγουν γρηγορότερα.
Μόλις εμφανίστηκε η απόφαση της τιμωρίας των 9 αγωνιστικών η ΑΕΚ ετοιμάζεται να φύγει απο το Ελληνικό...
θα περιμένω να δω τις εξελίξεις για να το συνδέσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα γεγονότα δεν είναι άσχετα μεταξύ τους
lakersdynasty
QUOTE(manosss @ Sep 3 2010, 17:03 ) *
H απονομη του πρωταθληματος στον λατρεμενο Παναθηναικο ποια μερα οριστηκε?
Ελπιζω να τηρηθουν τα ιδια μετρα και σταθμα στις μελλοντικες τιμωριες γιατι αλλιως θα γινουν ακομα χειροτερα επεισοδια...

Γιατι ποτε αφιρεθηκαν βαθμοι? rolleyes.gif

Σε ιδιας εκτασης εκτροπα ναι. Τις 6 αγωσνιστικες τις δεχθηκε λογω της οριστικης διακοπης και ειναι αντι της αφιαρεσης βαθμων και ειναι και εφεσιμες.

Οι αλλες 3 ειναι αυτες που επιβαλλονται καθε χρονο μετα απο εκτροπα στους τελικους.
rankin
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 3 2010, 17:21 ) *
Γιατι ποτε αφιρεθηκαν βαθμοι? rolleyes.gif

Σε ιδιας εκτασης εκτροπα ναι. Τις 6 αγωσνιστικες τις δεχθηκε λογω της οριστικης διακοπης και ειναι αντι της αφιαρεσης βαθμων και ειναι και εφεσιμες.

Οι αλλες 3 ειναι αυτες που επιβαλλονται καθε χρονο μετα απο εκτροπα στους τελικους.

Όλα αυτά είναι βλακείες
Δηλαδή αν δεν είχαμε τιμωρηθεί ούτε μια αγωνιστική θα παίρναμε πρωτάθλημα ;;;;;;; laugh.gif

το κρίμα όπως είπα, έχει να κάνει με το ότι θα βλέπουμε την ομάδα απο κοντά κάθε 15 μέρες, και μόνο για την ευρωλίγκα

όλα τα άλλα δεν υπάρχουν..
Δεν νομίζω ότι το "παρασκήνιο" έχει ανάγκη να ρίξει μια εξουθενωτική ποινή για να μην πάρεις το πρωτάθλημα.
Πρωτάθλημα χάνεις με ένα σφύριγμα.. Δεν χρειάζεται ολόκληρη δικαστική απόφαση για να το χάσεις
iraklis peristeriou
QUOTE(LFO @ Sep 3 2010, 17:02 ) *
4-5 αγωνιστικες και € 500.000 προστιμο

4-5 αγωνιστικές για τα επεισόδια / διακοπές / αντικείμενα, € 500.000 προστιμο
και -2 βαθμούς στο επόμενο πρωτάθλημα για τον αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε.

επίσης στο Παναθηναϊκό
2-3 αγωνιστικές για τα επεισόδια / αντικείμενα και € 300.000 προστιμο
samba
μεχρι τωρα απαγορευοταν το διπλο στο ΟΑΚΑ τωρα απαγορευεται και ο κοσμος στο ΣΕΦ rolleyes.gif

περα απο την πλακα, η τιμωρια ειναι γελοια, αν ηθελαν να τιμωρησουν σκληρα τον Ολυμπιακο ας αφαιρουσαν 4 βαθμους ξερω γω, το να παιξει μια ομαδα σχεδον ολο το πρωταθλημα κεκλεισμενων δεν ειναι λυση και υποβαθμιζει και το ιδιο το προιον
vastravoud
Μια άλλη καλή λύση θα ήταν οι χρηματικές τιμωρίες να είναι ανάλογες με το μπάτζετ.

Δηλαδή γιατί όχι 800k στον Ολυμπιακό + 4 αγωνιστικές και 300k στον Παναθηναϊκό + 1 αγωνιστική.

Και βέβαια προφανές είναι ότι το σημαντικότερο είναι να τιμωρούνται και οι ίδιοι που διαπράττουν τα αδικήματα!
Reggie Miller #31
Ωραίο το πακετάκι!Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει υποκρισία ας σηκώσει το χέρι!
Καλή η ποινή,μια βδομάδα μετά την ανακοίνωση των διαρκείας.Άραγε πόσοι θα είναι αυτοί που θα πάνε να αγοράσουν διαρκείας ξέροντας ότι θα δουν λιγότερους αγώνες απ' ότι είδαν πέρσι;Ουσιαστικά θα δώσουν μαι μορφή οικονομικής βοήθειας στην ομάδα,εν μέσω οικονομικής κρίσης.Δηλαδή η ομάδα χάνει κάποια έσοδα από τα διαρκείας,αλλά και από τους εντός έδρας αγώνες!Πολύ όμορφα.
Και αυτό στην δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που μπορεί να μαζέψει αρκετό κόσμο.Μετά θα βγαίνουν στις εκπομπές και θα λένε ότι το μπάσκετ αργοπεθαίνει και ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο!
Παρωδία και το λέω αυτό όχι επειδή δεν έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα,αλλά επειδή σε όλες τις αποφάσεις λειτουργού με 5 σταθμά και 8 μέτρα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης,αλλά έχουν και οι ηθικοί αυτουργοί της όλης κατάστασης που επικράτησε πέρσι.
kotzito
To μονο που μου προκαλει η αποφαση αυτη ειναι γελια.Συγγνωμη,ο υγιης φιλος του Ολυμπιακου τι φταιει να μην μπορει να παει για 11 αγωνες στο γηπεδο;Δηλαδη εξ'αιτιας της ανοησιας καποιων χανει σχεδον τους μισους εντος εδρας αγωνες.Η πιο ενδεδειγμενη τιμωρια οπως ειπανε και αλλοι θα ηταν μεχρι 3-4 αγωνιστικες,αλλα με βαρυτατο προστιμο.Η στην χειροτερη ας ξεκιναγαμε το πρωταθλημα με αφαιρεση βαθμων.Ας πουμε με τα διαρκειας τι θα γινει τωρα;Θα πεσουν κι αλλοι οι τιμες και οσοι ανανεωσαν ηδη θα παρουν ενα μερος των χρηματων πισω;

Δεν διαφωνω με το να τιμωρηθει ο Ολυμπιακος,αλλα διαφωνω με το να τιμωρηθει τοσο βαρυτατα.Φαινεται οτι στο ελληνικο μπασκετ επικρατουν δυο μετρα και δυο σταθμα.Ειναι που ειναι κακες οι σχεσεις του Ολυμπιακου με την ομοσπονδια,μετα απο αυτο βλεπω τους Αγγελοπουλους να παιρνουν την ομαδα και να φευγουν για Αδριατικη Λιγκα.
duncan21
http://www.youtube.com/watch?v=Ng1G0tKI2Jg

Αφιερωμενο στους Αγγελοπουλους...
Reggie Miller #31
Και όλα αυτά σε μια περίοδο που οι επενδύσεις στο χώρο του αθλήματος είναι σχεδόν ανύπαρκτες!
Μήπως έτσι τους βολεύει;Γιατί μέσα στη χρονιά κάνουν τα στραβά μάτια για διάφορες ομάδες και για διάφορα που γίνονται και θυμήθηκαν ξαφνικα΄ότι πρέπει να είναι αυστηροί.
Εμένα προσωπικά εκτός από γέλια μου προκαλεί και θυμό.Να ακούσω τώρα τους αντικειμενικούς τι θα γράψουν πάλι ή αν γίνει τίποτα μέσα στο ΟΑΚΑ,αν θα έχουμε κυρώσεις(λέμε τώρα).
Το μόνο που μένει είναι να βγουν και αν πουν ότι να είμαστε και ευχαριστημένοι που δεν μας αφαίρεσαν και βαθμούς!
Ελλάς το μεγαλείο σου!Και για όσους το προσπέρασαν ο Καζλαόυσκας είπε κάτι σημαντικό!
Αφήστε έξω τον πόλεμο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.Κάτι σημαίνει αυτό και έχει πολλούς αποδέκτες.
LFO
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Sep 3 2010, 16:33 ) *
Ωραίο το πακετάκι!Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει υποκρισία ας σηκώσει το χέρι!
Καλή η ποινή,μια βδομάδα μετά την ανακοίνωση των διαρκείας.Άραγε πόσοι θα είναι αυτοί που θα πάνε να αγοράσουν διαρκείας ξέροντας ότι θα δουν λιγότερους αγώνες απ' ότι είδαν πέρσι;Ουσιαστικά θα δώσουν μαι μορφή οικονομικής βοήθειας στην ομάδα,εν μέσω οικονομικής κρίσης.Δηλαδή η ομάδα χάνει κάποια έσοδα από τα διαρκείας,αλλά και από τους εντός έδρας αγώνες!Πολύ όμορφα.
Και αυτό στην δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που μπορεί να μαζέψει αρκετό κόσμο.Μετά θα βγαίνουν στις εκπομπές και θα λένε ότι το μπάσκετ αργοπεθαίνει και ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο!
Παρωδία και το λέω αυτό όχι επειδή δεν έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα,αλλά επειδή σε όλες τις αποφάσεις λειτουργού με 5 σταθμά και 8 μέτρα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης,αλλά έχουν και οι ηθικοί αυτουργοί της όλης κατάστασης που επικράτησε πέρσι.

Εγω. Πιο πολυ από ποτε και πιο δυνατα από ποτε
Flash
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 15:28 ) *
Μια άλλη καλή λύση θα ήταν οι χρηματικές τιμωρίες να είναι ανάλογες με το μπάτζετ.

Δηλαδή γιατί όχι 800k στον Ολυμπιακό + 4 αγωνιστικές και 300k στον Παναθηναϊκό + 1 αγωνιστική.

Και βέβαια προφανές είναι ότι το σημαντικότερο είναι να τιμωρούνται και οι ίδιοι που διαπράττουν τα αδικήματα!

Ε όχι και με το μπάτζετ βρε Vastravoud. Με βάση τα έσοδα της ομάδας ναι.
Reggie Miller #31
QUOTE(LFO @ Sep 3 2010, 17:46 ) *
Εγω. Πιο πολυ από ποτε και πιο δυνατα από ποτε

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ ήθελα να ξανά πάρω φέτος,αλλά σκεφτόμουν ότι δεν θα είχα χρόνο και ότι θα έχανα
αρκετούς αγώνες,αν όχι όλους και Ελλάδα και Ευρώπη.Ευτυχώς βρέθηκαν αυτοί οι καλοί κύριοι και μου έδωσαν λύση!
weirdo1977
τραγικοί..
vastravoud
QUOTE(Flash @ Sep 3 2010, 16:48 ) *
Ε όχι και με το μπάτζετ βρε Vastravoud. Με βάση τα έσοδα της ομάδας ναι.

Εντάξει, εννοώ πρακτικά με βάση την οικονομική επιφάνεια των ομάδων. Να μην τιμωρούμαι εγώ αν το μαστουρωμένο "Gate 13" πετάει αντικείμενα, αλλά να πονάει ο καγκουροπρόεδρος που στηρίζει τον "υπέροχο λαό".

Τσίμπα λοιπόν κύριε ΑγγελοπουλοΓιαννακόπουλε πρόστιμο ίδιο με το συμβόλαιο ενός καλού σου παίκτη για να στρώσεις. Τα χρήματα αυτά θα μπορουν να μπαίνουν σε ένα pool και στο τέλος να μοιράζονται ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ στις ομάδες, ξεκινώντας από τις μικρές προς τις μεγάλες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.