QUOTE(LFO @ Sep 3 2010, 16:52 )
Ωρα να φευγουμε σου λεω...
too late
αυτά τα φωνάζαμε πριν 2-3 μήνες
τώρα κάτσε εδώ και μη μιλάς
QUOTE(duncan21 @ Sep 3 2010, 16:57 )
Kαι μια κληρωση με τον Παο 4-5η αγωνιστικη για να δεσει το γλυκο.Ξερετε εσεις...
και 10η αγωνιστική να είναι, πάλι δεν την γλιτώνεις
9 αγωνιστικές είναι περίπου 18 μέσα-έξω , μιλάμε δηλαδή για την 18η αγωνιστική
άρα, για να μην έχεις Παναθηναϊκό σε άδειο γήπεδο θα πρέπει να κληρωθείς μαζί του μετά το μισό του δευτέρου γύρου
Το άσχημο είναι ότι ουσιαστικά θα παίξει η ομάδα τα 2/3 του πρωταθλήματος (για την κανονική περίοδο μιλάω) χωρίς τον κόσμο της και σε κρύα ατμόσφαιρα ..
Δεν με απασχολεί το αν θα έχουμε ή όχι κόσμο με τον Παναθηναϊκό για λόγους που έχω αναλύσει στο παρελθόν
με απασχολεί όμως το ότι χάνω την δυνατότητα να δω την ομάδα μου απο κοντα
το θετικό είναι ότι έτσι γλιτώνω τα 250 ευρώ του διαρκείας
Πάμε και στο άλλο
ζουμερό θέμα
απο το
Sport24.grQUOTE
Tην επιστροφή της "σφραγισμένης" επιταγής (50.000€) του Μπάμπη Καραμανλή, ζήτησε μέσω επιστολής της η ΚΑΕ ΑΕΚ από τη διοίκηση των Ολυμπιακών ακινήτων.
Ως αντάλλαγμα, οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" είναι διατεθειμένη να συζητήσουν την άμεση αποχώρησή της ομάδας από το κλειστό του Ελληνικού.
Η διοίκηση θέλει να τελειώνει με το θέμα της συγκεκριμένης επιταγής, αφού είναι προσωπική του Μπάμπη Καραμανλή του οποίου η επιχείρηση κινδυνεύει να αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Εκτός από το γήπεδο βέβαια, η ΚΑΕ αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα, όπως τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου που έχει μείνει... στάσιμο μετά τις ανανεώσεις με Δορκοφίκη και Καλλινικίδη.
Που είναι το καταπληκτικό σε όλα αυτά;;;
Νομίζω στο ότι η ΑΕΚ περίμενε μήπως και ο Ολυμπιακός μεταφερθεί στο Ελληνικό και τους πληρώσει κανένα χαρτζιλίκι για να φύγουν γρηγορότερα.
Μόλις εμφανίστηκε η απόφαση της τιμωρίας των 9 αγωνιστικών η ΑΕΚ ετοιμάζεται να φύγει απο το Ελληνικό...
θα περιμένω να δω τις εξελίξεις για να το συνδέσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα γεγονότα δεν είναι άσχετα μεταξύ τους