Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Emporio Armani Milan
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
j-kidd13
vs


Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ.Οι πράσινοι παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο,χωρίς να εντυπωσιάσουν μεν, κράτησαν μια σταθερά καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με την επιστροφή Γκίστ να δίνει στοιχεία που έλλειψαν πολύ με απο την ομάδα σε άμυνα και επίθεση,επικράτησαν των Μαδριλένων και μόνο με θαύμα θα χάσουν την 8αδα.Ακολουθεί διπλή αγωνιστική,με τον πρώτο αγώνα να είναι κόντρα στην Armani,στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.


Ta highlights του πρώτου αγώνα.

tanasen01
Το ματς πρέπει να το καθαρίσουμε με συνοπτικές διαδικασίες αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ακόμα στόχους στην ευρωλίγκα. Νίκη οπωσδήποτε λοιπόν για να πάμε με ψυχολογία στη Βασκονία, όπου θα παιχτεί η 5η θέση. Στόχος μας θα πρέπει να είναι η πληγωμένη Φενέρ στα πλέυοφς.
irving
ιωση ο μπουρουσης

τουλαχιστον επεστρεψε ο γκιστ οποτε δεν θα υπαρχει ποσοτικο προβλημα για ενα ματς. ας ειναι ετοιμος για το ματς της παρασκευης
j-kidd13
QUOTE(tanasen01 @ Mar 20 2017, 18:50 ) *
Το ματς πρέπει να το καθαρίσουμε με συνοπτικές διαδικασίες αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ακόμα στόχους στην ευρωλίγκα. Νίκη οπωσδήποτε λοιπόν για να πάμε με ψυχολογία στη Βασκονία, όπου θα παιχτεί η 5η θέση. Στόχος μας θα πρέπει να είναι η πληγωμένη Φενέρ στα πλέυοφς.


Ε δεν νομιζω οτι ειναι κριτηριο για τους στοχους μας μια ανετη νικη επι της Αρμανι.Αν ειναι ετσι ο Ολυμπιακος που εχασε απο ολους τους ουραγους ας μην κατεβει καν στους 8... laugh.gif
villiskabas
Αγαπητε mod το παιχνιδι ειναι 21 οχι 20
Ledas
70-30 για παναθηναικο. Νικη με 8 ποντους λεω εγω. Οτιδήποτε πλην της νίκης στο οακα, με ομαδα πανηγυρι (στην αμυνα, γιατί στην επίθεση καλή είναι) και με τόσες απουσίες, θα είναι σκέτη απογοήτευση. Μετά την αισιοδοξία που επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα (όχι λόγω νίκης, αλλά λόγω εικόνας και ενθαρρυντικών στοιχείων με την προσθήκη του γκιστ) θα είναι κρίμα να επιστρέψουμε στην γκρίνια και την απαισιοδοξία.

Επίσης το παιχνίδι είναι κομβικό για ψυχολογικούς λόγους. Αν καταφέρει μια τόσο αδύναμη ομάδα να μας σπάσει την έδρα (παραλίγο και η ουνιξ), θα χάσουμε την όποια εμπιστοσύνη έχουμε ως ομάδα για το ότι στο ΟΑΚΑ είμαστε πιο σίγουροι. Πολύ κακή περίοδος να αμφισβητηθεί η δυναμική μας εντος έδρας και να υπάρξει δεύτερη σκέψη στο μυαλό των παικτών ότι μπορεί να χάσουν και εντός έδρας τώρα που πλησιάζουν τα πλευ οφ. Εντάξει να χάσουμε από μόσχα, αλλά από την αρμάνι θα είναι βαρύ ψυχολογικό πλήγμα. Επίσης δε θελουμε να σταλθεί μήνυμα στους αντιπάλους μας στους 8 ότι μπορούν και αυτοί να σπασουν εύκολα την έδρα όπως η αρμάνι και να τους δώσουμε ψυχολογικό αβανταζ. Πρέπει να διατηρήσουμε τον μύθο του ΟΑΚΑ, γιατί η παράμετρος ''φόβος'' του αντιπάλου στο οακα θα μας χρησιμεύσει. Αφού κακά τα ψέμματα δεν ήμαστε καλυτερη ομάδα από τις 4 πρώτες, καλό είναι να επιστρατευσουμε όλα τα μέσα πλην του αγωνιστικού, για να πετυχουμε ότι μπορούμε. Η διατήρηση του απόρθητου του ΟΑΚΑ θα μεταφέρει μια κάποια πίεση και άγχος στους μελλοντικούς αντιπάλους μας.

Αγωνιστικά: Πολύ κακό το γεγονός ότι ο μπουρούσης ίσως δε παίξει. Αυτό σημαίνει ότι ο γκιστ (που προέρχεται από πολυμηνη απουσία και σοβαρό τραυματισμό) και ο σιγκλετον θα βαρέσουν υπερωρίες ρισκάροντας κόπωση ή και τραυματισμό. Οχι ότι δε μπορούμε να νικήσουμε και χωρίς μπουρούση την αρμάνι. Αλλά θα είναι καταδικαστικό για τα επόμενα παιχνίδια της συνεχειας, αρχής γενομένης με το πολύ κομβικό παιχνίδι με την μπασκονια, που πρέπει να είμαστε φρέσκοι και ετοιμοπόλεμοι, χωρίς περαιτέρω απώλειες. Επίσης ο μπουρούσης θα μάτσαρε καλά με τον ραντούλιτσα που θα κάνει πιστεύω καλό παιχνίδι μιας και μπορεί να το πάρει προσωπικά. Ενας μπουρούσης θα ήταν καλό να υπάρχει μιας και τον έχει αγωνιστικά. Ειδικά αν έχει ξυριστεί θα υπερτερεί σε ταχύτητα μιας και θα εχει λιγότερο βάρος από τον ραντούλιτσα και την μουστάκα του smiley.gif Αν δεν είναι 100% κομπλε όμως προτιμώ να μην παιξει και να προφυλαχθεί για το σημαντικό παιχνίδι της πέμπτης.
tanasen01
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 20 2017, 23:40 ) *
Ε δεν νομιζω οτι ειναι κριτηριο για τους στοχους μας μια ανετη νικη επι της Αρμανι.Αν ειναι ετσι ο Ολυμπιακος που εχασε απο ολους τους ουραγους ας μην κατεβει καν στους 8... laugh.gif


Δεν με νοιάζει να είναι άνετη, αρκεί να νικήσουμε για να πάμε με ψυχολογία την Παρασκευή μπας και κάνουμε το σημαντικότερο διπλό της χρονιάς μέχρι τώρα. Από αυτή την άποψη ναι είναι κριτήριο για τους στόχους μας η νίκη.
jonaldidhs
QUOTE (tanasen01 @ Mar 21 2017, 19:09 ) *
Δεν με νοιάζει να είναι άνετη, αρκεί να νικήσουμε για να πάμε με ψυχολογία την Παρασκευή μπας και κάνουμε το σημαντικότερο διπλό της χρονιάς μέχρι τώρα. Από αυτή την άποψη ναι είναι κριτήριο για τους στόχους μας η νίκη.

Πεμπτη παιζουμε..
Και πιστευω θα ναι ανετη νικη σημερα..με +10..
provat
Εύκολη νίκη του Παναθηναικού.
Η Αρμάνι ειναι αποδεκατισμένη, εκτός στόχων και θα παιξει για μια αξιοπρεπή ήττα. Επίσης.... για κανένα συμβόλαιο.
Dreamerpanos
Στην Γερμανία μέχρι στιγμής έχουμε διακωμώδηση του αθλήματος...
Ledas
Να γιατί μας έλειπε ο γκιστ... Αν δεν τον χαναμε θα μιλάγαμε σε άλλη βάση τώρα. Πιστεύω θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε την τεταρτη θέση απο την φετινή φενερ που μεχρι τωρα είναι μετρια.
Quincy
QUOTE(Dreamerpanos @ Mar 21 2017, 20:17 ) *
Στην Γερμανία μέχρι στιγμής έχουμε διακωμώδηση του αθλήματος...


Γιατί; Ρωτάω γιατί δεν το βλέπω
Dred11
Κηδειούλα στην Φενέρ.
jonaldidhs
QUOTE (Dreamerpanos @ Mar 21 2017, 21:17 ) *
Στην Γερμανία μέχρι στιγμής έχουμε διακωμώδηση του αθλήματος...

τι εγινε?
Dreamerpanos
11-31 έληξε η πρώτη περίοδος στην Γερμανία με την Μπάμπεργκ να είναι σε άλλο γήπεδο....Ειδικά ο Κοζέρ δεν μπορούσε να περάσει ούτε το κέντρο(!). Σαν να έβλεπα ομάδα σχολικού πρωταθλήματος.Τώρα το χουν ψιλομαζέψει 29-43.
tanasen01
Η σπεσιαλιτέ του Γκάμπριελ τείνει να γίνει τα χαμένα καρφώματα.
Ledas
Η αρμάνι κατέβηκε με 10 παίχτες εκ των οποίων ζήτημα να μπορούν να παίξουν οι 8. Και ο θεουλης ο ραντουλιτσα φροντισε να κανει 3 φάουλ στο αψε σβησε και να βγάζει μειον 1 παιχτη στο ροτεισον της ομάδας του. Αλλη μία χρονια ο ραντουλιτσα αποδεικνύει γιατί βαριέται να παίξει μπάσκετ. Εξηγούνται πολλά για πέρυσι και τελικά δεν έφαγε άδικα το κράξιμο. Καλά έκανε ο πεδουλακης και τον πάρκαρε. Ο τύπος είναι σαμποτέρ και αντιεπαγγελματίας.

ΥΓ: Πολυ καλός και ο παππάς. Ο τσαβι φαίνεται πως προσπαθεί να μην κουράσει πολύ τους παίχτες, για να τους κρατήσει φρέσκους για την πέμπτη. Ωραίο άπλωμα του χρόνου και δεν εκβιάζει να βάλει γκιστ ή σιγκλετον αντί του γκαμπριελ που έχει χάσει απιθανα πράγματα. Ευτυχώς το παιχνίδι είναι βολικό. Τελικά η αρμάνι είναι η χειρότερη ομάδα φέτος. Ακόμα και η γαλατά και η ούνιξ ήταν μαχητικότατες. Η ανθρωποι κάνουν πασαρέλα. Αμα λέμε τον Λάσο κακό προπονητή ο Ρεπεσα τί είναι;

ΥΓ 2: Η αυτοθυσία του παππά να παλεύει για κάθε μπάλα και να παίζει με πάθος και λυσασσμένα σε κάθε παιχνίδι είναι το κάτι άλλο. Για μένα καλοί οι ριβερς, τζεημς, σιγκλετον, αλλά για μένα η κρυφή φετινή αποκάλυψη είναι ο παππας. Και αυτό είναι το πιο αισιοδοξο μήνυμα για το μέλλον γιατί τον χρειαζόμαστε. Συγχαρητήρια στον ίδιο και στον τσαβι που τον έκανε παίχτη. Οι προηγούμενοι εγωιστές προπονητές δεν ήξεραν πως, γιατί πέρα από την γνώση για το άθλημα πρέπει να ξερεις να διαχειρίζεσαι ανθρωπους και να ξερεις τα βασικά από ψυχολογία. Οι προηγούμενοι ήταν απαράδεκτοι σε αυτόν τον τομέα.
Nik Tepits
H Φενερ εχασε, νικη σημερα και ελπιζουμε για 4οι. Αν και η Μπασκονια εχει πλεονεκτημα.

Ledas
Το πλεονεκτημα χάθηκε και ευθυνη είναι καθαρά του παναθηναικού. Ειχαμε τεράστια ευκαιρία φέτος να πάρουμε επιτέλους το πλεονέκτημα. Και δε χρειαζόταν να κανουμε κάτι εξωπραγματικό. Βγάζω έξω νίκες με νταρού,εφες και ερυθρό που δε πήραμε. Επρεπε ΑΠΛΑ να κερδίσουμε ουνιξ και ζαλγκίρις. Κακό του κεφαλιού μας που είμαστε τοσο ασόβαροι. Αλλα ναι ξερω. Ολα βαση σχεδίου να πέσουμε με ρεαλ γιατί είναι απωθημενο του τσαβι. Μας κακοπεφτε το πλεονεκτημα. χαχαχα
Ledas
Το παιχνιδι είναι χειρότερεο και από φιλικό. Τσαμπα δυναμεις καίμε. Το κακό ειναι ότι υπο αυτές τις συνθήκες, που δε παιρνουμε το παιχνίδι σοβαρά, δεν γίνεται να δουλέψουμε πράγματα μέσα από συνθήκες αγώνα. ουτε για προπονηση και να βελτιωθούμε δε χρησιμεύει αυτή η σούπα που βλέπουμε. Μηδεν σοβαρότητα. Αντε να προσπαθήσεις να δώσεις οδηγίες. Να απαιτήσεις να τις τηρήσουν. Να βάλεις στο παιχνιδι τον γκιστ να βρει ρυθμο... τοσο διαδικαστικό παιχνίδι που το μόνο που κάνει είναι να καίει την ενεργεια μας χωρίς λογο... Ουτε ένα συμπέρασμα δε θα βγαλουμε απο το σημερινο πραγμα. Μονο ότι ο γκιστ όσο έπαιξε ήταν καλός όπως ο παππας. Οτι ο καλάθης ήταν καλουτσικος. Αλλα και αυτά δε είναι ενδεικτικά με τετοιον απαραδεκτο αντίπαλο. Ουτε σε ροετοιμασία τον αύγουστο τόσο ανουσιο παιχνίδι. Ανυπομονω να τελειώσει το προδιαγεγραμμένο, διαδικαστικό μαρτύριο. Ας βαλει τουλάχιστον μποχω. Τι τον κρατάει. Και φώτση μπας και αποχτήσει το παιχνιδακι σασπένς smiley.gif
Putnam

τον ραντουλιτσα γιατι τον κραζει ο κοσμος
john wick
QUOTE (Ledas @ Mar 21 2017, 19:43 ) *
Το παιχνιδι είναι χειρότερεο και από φιλικό. Τσαμπα δυναμεις καίμε. Το κακό ειναι ότι υπο αυτές τις συνθήκες, που δε παιρνουμε το παιχνίδι σοβαρά, δεν γίνεται να δουλέψουμε πράγματα μέσα από συνθήκες αγώνα. ουτε για προπονηση και να βελτιωθούμε δε χρησιμεύει αυτή η σούπα που βλέπουμε. Μηδεν σοβαρότητα. Αντε να προσπαθήσεις να δώσεις οδηγίες. Να απαιτήσεις να τις τηρήσουν. Να βάλεις στο παιχνιδι τον γκιστ να βρει ρυθμο... τοσο διαδικαστικό παιχνίδι που το μόνο που κάνει είναι να καίει την ενεργεια μας χωρίς λογο... Ουτε ένα συμπέρασμα δε θα βγαλουμε απο το σημερινο πραγμα. Μονο ότι ο γκιστ όσο έπαιξε ήταν καλός όπως ο παππας. Οτι ο καλάθης ήταν καλουτσικος. Αλλα και αυτά δε είναι ενδεικτικά με τετοιον απαραδεκτο αντίπαλο. Ουτε σε ροετοιμασία τον αύγουστο τόσο ανουσιο παιχνίδι. Ανυπομονω να τελειώσει το προδιαγεγραμμένο, διαδικαστικό μαρτύριο. Ας βαλει τουλάχιστον μποχω. Τι τον κρατάει. Και φώτση μπας και αποχτήσει το παιχνιδακι σασπένς smiley.gif





Τετοια ωρα τετοια λογια...
Σε λιγοτερο απο 48ωρες θα παιξουμε τον υπερπαντων αγωνα για το πλεονεκτημα με τους Βασκους...οποτε ας κερδισουμε κ με 1 ποντο σημερα κ χωρις καθολου καλη εμφανιση.ολα τα λεφτα ειναι το ματς της Πεμπτης...
Dreamerpanos
Πόσο κρίμα που δεν κρατήσαμε την διαφορά με την Φενέρ....

Για το πλεονέκτημα μόνο με 3/3 υπάρχει ελπίδα,όμως με ήττα από την Μπασκόνια θα πάμε 6οι-7οι...

Με ήττα της Νταρουσάφακα αύριο στη Ρωσία,εξασφαλίσαμε την πρόκριση στην 8αδα,απλά το αναφέρω...
Ledas
QUOTE (john wick @ Mar 21 2017, 23:03 ) *
Τετοια ωρα τετοια λογια...
Σε λιγοτερο απο 48ωρες θα παιξουμε τον υπερπαντων αγωνα για το πλεονεκτημα με τους Βασκους...οποτε ας κερδισουμε κ με 1 ποντο σημερα κ χωρις καθολου καλη εμφανιση.ολα τα λεφτα ειναι το ματς της Πεμπτης...


Προφανώς και το σημαντικό παιχνίδι είναι την πέμπτη και το σημερινό ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα το πάρουμε. Αλλά αυτο δεν αναιρεί όλα όσα ανεφερα για το παιχνίδι στο τόπικ του οποίου γράφουμε.

Παρεπιπτόντως η μπασκονία φαίνεται να ξαναβρίσκει ρυθμό την πιο ακατάλληλη στιγμη για εμάς. Κατι μου λέει ότι το σημερινό θα μας κοιμήσει και θα φαμε εναν ωραιότατο διασυρμό τύπου μπαρτσελόνα-φενερ. Το μονο που συγκρατεί την απαισιοδοξία μου είναι η έλευση γκιστ, ο μόνος παράγοντας που μπορεί να μας βελτιώσει συγκριτικά με παλιότερα.
Nik Tepits
Καλα εδω δεν νικησαμε με Ουνικς και Ζαλγκιρις, τη Καχα θα νικησουμε εκτος; icon_drunk.gif

Και ειναι και σε δαιμονιωδη φορμα αφου εχει 3 σερι νικες με Φενερ, ΤΣΣΚΑ και Μπαμπεργκ. Λογικα παμε για 6οι, οποτε με μειονεκτημα Ολυμπιακο η' Ρεαλ. Ασε που θα χασουμε στανταρ και με Μακαμπι εκτος!

djibriliant
QUOTE (Putnam @ Mar 21 2017, 22:53 ) *
τον ραντουλιτσα γιατι τον κραζει ο κοσμος

Γιατί έφαγε τον RG 24.gif
Dreamerpanos
Βασικά τώρα που το ξαναβλέπω αν η Μπασκόνια χάσει το πλεονέκτημα θα ναι έγκλημα tongue.gif
Dred11
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 21 2017, 23:16 ) *
Καλα εδω δεν νικησαμε με Ουνικς και Ζαλγκιρις, τη Καχα θα νικησουμε εκτος; icon_drunk.gif

Και ειναι και σε δαιμονιωδη φορμα αφου εχει 3 σερι νικες με Φενερ, ΤΣΣΚΑ και Μπαμπεργκ. Λογικα παμε για 6οι, οποτε με μειονεκτημα Ολυμπιακο η' Ρεαλ. Ασε που θα χασουμε στανταρ και με Μακαμπι εκτος!

Είσαι έτσι τρελά αισιόδοξος γενικά ή μόνο στο μπάσκετ; smiley.gif Πάντως ο προπονητής μας πιστεύει ότι τώρα θα αρχίσουμε να δείχνουμε τις δυνατότητές μας.
john wick
Με το που γυρισε ο Σενγκελια , αλλη ομαδα η Μπασκονια..
Αλλη ομαδα ομως κ εμεις με Gist...
Νομιζω οτι αν χασουμε μεθαυριο ,θα βγουμε 6οι εκτος αν κανει κανα κουλο ο Ερυθρος Αστερας κ κερδισει ολα τα επομενα....
j-kidd13
QUOTE(Ledas @ Mar 21 2017, 22:43 ) *
Το παιχνιδι είναι χειρότερεο και από φιλικό. Τσαμπα δυναμεις καίμε. Το κακό ειναι ότι υπο αυτές τις συνθήκες, που δε παιρνουμε το παιχνίδι σοβαρά, δεν γίνεται να δουλέψουμε πράγματα μέσα από συνθήκες αγώνα. ουτε για προπονηση και να βελτιωθούμε δε χρησιμεύει αυτή η σούπα που βλέπουμε. Μηδεν σοβαρότητα. Αντε να προσπαθήσεις να δώσεις οδηγίες. Να απαιτήσεις να τις τηρήσουν. Να βάλεις στο παιχνιδι τον γκιστ να βρει ρυθμο... τοσο διαδικαστικό παιχνίδι που το μόνο που κάνει είναι να καίει την ενεργεια μας χωρίς λογο... Ουτε ένα συμπέρασμα δε θα βγαλουμε απο το σημερινο πραγμα. Μονο ότι ο γκιστ όσο έπαιξε ήταν καλός όπως ο παππας. Οτι ο καλάθης ήταν καλουτσικος. Αλλα και αυτά δε είναι ενδεικτικά με τετοιον απαραδεκτο αντίπαλο. Ουτε σε ροετοιμασία τον αύγουστο τόσο ανουσιο παιχνίδι. Ανυπομονω να τελειώσει το προδιαγεγραμμένο, διαδικαστικό μαρτύριο. Ας βαλει τουλάχιστον μποχω. Τι τον κρατάει. Και φώτση μπας και αποχτήσει το παιχνιδακι σασπένς smiley.gif


Σαν τι συμπερασματα δηλαδη θα βγαλεις απο ενα τετοιο ματς 3 αγωνες πριν τη ληξη;Επισης ο ιδιος απαραδεκτος αντιπαλος ειναι που κερδισε τον Ολυμπιακο.
whaler
Απλά, λιτά και ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και δεν επέτρεψε ποτέ στην Αρμάνι να πιστέψει πως μπορεί να πάρει το ματς.
Ο Καλάθης με τον καιρό βρίσκει ξανά πατήματα και δεν εκβιάζει προσπάθειες όπως πριν, συγκέντρωση σε δημιουργία και άμυνα. Γκιστ δεν ξέρω γιατί λέγαν κάποιοι για παραπανίσια κιλά, δεν έχει φυσικά τις αντοχές που είχε (ακόμα), αλλά δίνει πολλά που έλειπαν στην ομάδα. Αθλητικότητα, ριμπάουντ και διάθεση. Οι συνήθεις ύποπτοι στα γνωστά τους στάνταρντς.
Ο Πασκουάλ νομίζω πως αρχίζει και βρίσκει τις ισορροπίες και τους ρόλους στους παίκτες και προσπαθεί να πάρει το μάξιμουμ από τον καθένα. Εύχομαι όντως να αρχίζει τώρα η ομάδα να βρίσκει τον εαυτό της.
Ledas
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 21 2017, 23:30 ) *
Σαν τι συμπερασματα δηλαδη θα βγαλεις απο ενα τετοιο ματς 3 αγωνες πριν τη ληξη;Επισης ο ιδιος απαραδεκτος αντιπαλος ειναι που κερδισε τον Ολυμπιακο.


Μια χαρά μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από παιχνίδι τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη. Μπορείς πχ να διαπιστώσεις αν κάποιοι παίχτες παίρνουν τα πάνω τους μετά από μακρά περίοδο αγωνιστικής καθίζησης. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αν παίχτες τύπου μποχωρίδη η νίκολς μπορούν να προσφέρουν έστω και στο ελάχιστο. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αν ο γκαμπριελ έχει καθαρό μυαλό για να βοηθήσει στην δύσκοη συνέχεια. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το αν η ομάδα δείχνει βελτίωση σε κάποιον τομέα του παιχνιδιού όπως στην επίθεση ή όχι. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το κατα πόσο μπορεί να μας βελτιώσει ο γκιστ καινα τον βάλεις στην εξίσωση. Τι να κάνουμε που ο γκιστ επέστρεψε 4 παιχνίδια πριν την λήξη. Τωρα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Εν ολίγοις: Οπως μπορούσες να βγάλεις συμπεράσματα την προηγούμενη εβδομάδα με την ρεάλ μπορείς και σήμερα. Ειδικά για μια ομάδα που δεν έχει χημεία και ελπίζεις ότι καποια στιγμη θα αποχτήσει και θα βελτιωθεί. Καθε ματς είναι τεστ και καθε ματς πρέπει να το βλεπουμε με σοβαρότητα και όχι με σνομπ διάθεση.

Το ότι η αρμάνι δεν είναι απαραδεκτη αντίπαλος δεν μπορέι να αιτιολογηθεί με το τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ουτε να κρίνεις με βάση ένα παιχνίδι και όχι την συνολική εικόνα σε όλη τη σεζόν. Πρωτον, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ειδική περίπτωση. Εχει καταφέρει να κερδισει ομαδαρες και ομαδάρες και να χάσει από ομάδες που θεωρητικά τις είχε άνετα. Ο ολυμπιακός αν δεν ήταν αυτόχειρας θα κοιταγε χαλαρά πρώτη θέση. Επίσης ο ολυμπιακός έχασε εκτός έδρας και τότε η αρμάνι δεν είχε όλες αυτές τις απουσίες που είχε σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ η αρμάνι ήταν επιεικώς απαράδεκτη και μόνο ως άξια αντίπαλος δε κατέβηκε. Ας έπαιζε σαν την ουνιξ μαχητικα και να το δεχτώ ότι δεν ειναι απαραδεκτη. Αλλά κατέβηκε να κανει αγγαρεία. Και δεν ευθυνόταν η εμφάνιση του παναθηναικου (επιεικως μέτρια σε συγκριση με την πρηγούμενη βδομάδα κιόλας) που φάνηκε έτσι. Η επιλογές στην επίθεση και οι πόντοι που βάλαμε στο καφενειο αυτό, δείχνουν ότι κερδίσαμε ακριβώς γιατί η αρμάνι ήταν κάκιστη και όχι επειδή εμείς ήμασταν κάτι φοβερό. Εμείς καναμε τα κλασσικά που κάνουμε συνήθως σε λίγο καλυτερο βαθμό. Και τέλος η αρμάνι είναι η μια από τις τρεις μόνο ομάδες που πήραμε διπλό. Οι άλλες δύο μας δυσκόλεψαν παρα πολύ και ματωσαμε για να το πάρουμε. Στο μιλάνο κάναμε πάρτυ. Με βάση όλα αυτά, ναι για μένα η αρμάνι είναι η χειρότερη ομάδα και ελπίζω να μην πιστεύει κανείς ότι καναμε κάτι φοβερό σήμερα. Εξάλλου όλοι λέγαν (και οι πιο απαισιόδοξοι όπως εγώ) ότι με αρμάνι είναι σιγουρη η νίκη (ακόμα και για αυτόν τον κακό μεχρι τώρα και ασταθή παναθηναικό - πλην ελαχίστων παιχνιδιών). Αυτό λέει πολλά για την δυναμικότητα της αντιπάλου και νομίζω δικαια είναι στον πάτο.
john wick
Ρε συ κανεις δεν ειπε οτι σκοτωσαμε το θηριο αποψε...
Συντηρηση δυναμεων καναμε..
Επισης σε ματς που ο αντιπαλος ειναι ψιλοανοστος , αναλατος ,χωρις γευση, καπως δλδ οπως η Αρμανι δεν σε βαζει το ιδιο το παιχνιδι να εισαι στην τσιτα..καπου χαλαρωνεις κ εσυ..


Λετε μεθαυριο ο Μπουρουσης να κανει το παιχνιδι της ζωης του ή θα ειναι επηρρεασμενος λογω της Βασκωνιας;
Ο James πιστευω θα ξεσκιστει , δεν εχει κ τις καλυτερες των σχεσεων με τους Ισπανους μετα απο κατι δηλωσεις του στο διαδικτυο..
Ginobili
QUOTE(Putnam @ Mar 21 2017, 21:53 ) *
τον ραντουλιτσα γιατι τον κραζει ο κοσμος

Γιατί στο τρίποντο του Σπανούλη...έπινε ατάραχος,και ανετος το αναψυκτικό του..
whaler
QUOTE (john wick @ Mar 22 2017, 00:12 ) *
Ρε συ κανεις δεν ειπε οτι σκοτωσαμε το θηριο αποψε...
Συντηρηση δυναμεων καναμε..
Επισης σε ματς που ο αντιπαλος ειναι ψιλοανοστος , αναλατος ,χωρις γευση, καπως δλδ οπως η Αρμανι δεν σε βαζει το ιδιο το παιχνιδι να εισαι στην τσιτα..καπου χαλαρωνεις κ εσυ..


Λετε μεθαυριο ο Μπουρουσης να κανει το παιχνιδι της ζωης του ή θα ειναι επηρρεασμενος λογω της Βασκωνιας;
Ο James πιστευω θα ξεσκιστει , δεν εχει κ τις καλυτερες των σχεσεων με τους Ισπανους μετα απο κατι δηλωσεις του στο διαδικτυο..


Ο Μπουρούσης ΔΕΝ πρόκειται ποτέ φέτος να κάνει το παιχνίδι της ζωής του.

Click to view attachment
j-kidd13
QUOTE(Ledas @ Mar 21 2017, 23:59 ) *
Μια χαρά μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από παιχνίδι τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη. Μπορείς πχ να διαπιστώσεις αν κάποιοι παίχτες παίρνουν τα πάνω τους μετά από μακρά περίοδο αγωνιστικής καθίζησης. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αν παίχτες τύπου μποχωρίδη η νίκολς μπορούν να προσφέρουν έστω και στο ελάχιστο. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αν ο γκαμπριελ έχει καθαρό μυαλό για να βοηθήσει στην δύσκοη συνέχεια. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το αν η ομάδα δείχνει βελτίωση σε κάποιον τομέα του παιχνιδιού όπως στην επίθεση ή όχι. Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το κατα πόσο μπορεί να μας βελτιώσει ο γκιστ καινα τον βάλεις στην εξίσωση. Τι να κάνουμε που ο γκιστ επέστρεψε 4 παιχνίδια πριν την λήξη. Τωρα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Εν ολίγοις: Οπως μπορούσες να βγάλεις συμπεράσματα την προηγούμενη εβδομάδα με την ρεάλ μπορείς και σήμερα. Ειδικά για μια ομάδα που δεν έχει χημεία και ελπίζεις ότι καποια στιγμη θα αποχτήσει και θα βελτιωθεί. Καθε ματς είναι τεστ και καθε ματς πρέπει να το βλεπουμε με σοβαρότητα και όχι με σνομπ διάθεση.

Το ότι η αρμάνι δεν είναι απαραδεκτη αντίπαλος δεν μπορέι να αιτιολογηθεί με το τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ουτε να κρίνεις με βάση ένα παιχνίδι και όχι την συνολική εικόνα σε όλη τη σεζόν. Πρωτον, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ειδική περίπτωση. Εχει καταφέρει να κερδισει ομαδαρες και ομαδάρες και να χάσει από ομάδες που θεωρητικά τις είχε άνετα. Ο ολυμπιακός αν δεν ήταν αυτόχειρας θα κοιταγε χαλαρά πρώτη θέση. Επίσης ο ολυμπιακός έχασε εκτός έδρας και τότε η αρμάνι δεν είχε όλες αυτές τις απουσίες που είχε σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ η αρμάνι ήταν επιεικώς απαράδεκτη και μόνο ως άξια αντίπαλος δε κατέβηκε. Ας έπαιζε σαν την ουνιξ μαχητικα και να το δεχτώ ότι δεν ειναι απαραδεκτη. Αλλά κατέβηκε να κανει αγγαρεία. Και δεν ευθυνόταν η εμφάνιση του παναθηναικου (επιεικως μέτρια σε συγκριση με την πρηγούμενη βδομάδα κιόλας) που φάνηκε έτσι. Η επιλογές στην επίθεση και οι πόντοι που βάλαμε στο καφενειο αυτό, δείχνουν ότι κερδίσαμε ακριβώς γιατί η αρμάνι ήταν κάκιστη και όχι επειδή εμείς ήμασταν κάτι φοβερό. Εμείς καναμε τα κλασσικά που κάνουμε συνήθως σε λίγο καλυτερο βαθμό. Και τέλος η αρμάνι είναι η μια από τις τρεις μόνο ομάδες που πήραμε διπλό. Οι άλλες δύο μας δυσκόλεψαν παρα πολύ και ματωσαμε για να το πάρουμε. Στο μιλάνο κάναμε πάρτυ. Με βάση όλα αυτά, ναι για μένα η αρμάνι είναι η χειρότερη ομάδα και ελπίζω να μην πιστεύει κανείς ότι καναμε κάτι φοβερό σήμερα. Εξάλλου όλοι λέγαν (και οι πιο απαισιόδοξοι όπως εγώ) ότι με αρμάνι είναι σιγουρη η νίκη (ακόμα και για αυτόν τον κακό μεχρι τώρα και ασταθή παναθηναικό - πλην ελαχίστων παιχνιδιών). Αυτό λέει πολλά για την δυναμικότητα της αντιπάλου και νομίζω δικαια είναι στον πάτο.


Τα συμπερασματα εχουν βγει πανω κατω απο ολη τη σεζον,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.Τωρα να περιμενεις ενα ματς με την Αρμανι για να κρινεις αν μπορει να βοηθησει ο Γκιστ η οχι,το θεωρω πραγματικα αναξιο σχολιασμου.Και για το ποιοι και αν μπορουν να βοηθησουν υπαρχει η συνολικη παρουσια τους μεσα στη σεζον,δεν χρειαζεται ενα ματς κοντρα στην Αρμανι που ειναι ενδεχομενως η χειροτερη ομαδα της διοργανωσης και η ομαδα εκανε ξεκαθαρα συντηρηση λογω και του ματς της Πεμπτης που ειναι 200% πιο δυσκολο και κομβικο.Επισης η ιδια ομαδα εχασε με παρομοια διαφορα πριν 2-3 αγωνιστικες απο την Μπασκονια.Να αρχισουμε και να λεμε και για αυτη τα ιδια?Εν ολιγοις δεν συμμεριζομαι την γκρινια μετα απο μια νικη σε ενα ματς που ηταν/εγινε αγγαρεια,απο τη στιγμη που υπαρχει απειρως κομβικοτερο ματς 2 μερες μετα.

Παρεμπιπτοντως ο Νικολς ξεκαθαρα μπορει να προσφερει στην ομαδα,και ειδικα την Πεμπτη ειναι υπεραπαραιτητος με τον Χανγκα απεναντι.
Το σημερινο ματς
Ledas
Τελοσπάντων. Εγώ πιστεύω ότι σε κάθε ματς όλοι πρέπει να παίζουν σαν να δίνουν εξετάσεις. Ενα πράγμα σαν τον Παππά δηλαδή. Μόνο αν αποκτήσουν όλη τέτοια νοοτροπία θα κάνουμε ομαδα με πνεύμα νικητή. Το να υπάρχουν παίχτες που σηκώνουν η παταν το γκάζι και να διαλέγουν παιχνίδια το θεωρώ απαράδεκτο. Προφανώς φίλε j-kidd την γενική εικόνα και τα γενικά συμπεράσματα τα βγάλαμε καθολη τη διαρκεια της σεζόν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεμπορούμε να κρίνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επίσης το ότι έχουμε ήδη μια γενική εικόνα για την ομάδα δε σημαίνει ότι δνε υπάρχουν παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν αυτήν την εικόνα έστω και τώρα. Για αυτό το λόγο πιστευω ανοίγονται τα τοπικ του κάθε αγώνα κάθε φορά. Για να κρίνουμε αυτό που βλέπουμε και αν υπαρχει πρόοδος κτλ. Αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε. Επίσης προφανώς και γνωρίζουμε αν μπορεί να βοηθήσει ο γκιστ και τα έχουμε χιλιωπεί. Αλλά μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό και απουσία καλό θα είναι να παρακολουθούμε την πορεία του και πως μπορέι να ενταχθεί στο παιχνίδι της ομάδας και να βρει ρυθμό. Εσυ μπορεί να το θεωρείς αναξιου σχολιασμού όλο αυτό. Αλλοι μπορεί να έχουν κάποια ανησυχία για πράγματα που μένουν στάσιμα.

τελοσπάντων. Εγώ είμαι από αυτούς που θελω την ομάδα μαχήτρια σε κάθε παιχνίδι και θέλω να την κρίνω σε κάθε παιχνίδι, στα καλά και στα κακά. Αλλοι έχουν μια γενική εικόνα και θεωρούν ότι δεν υπάρχει νόημα να σχολιάζουμε και ότι έχει γίνει έχει γίνει και τίποτα δεν αλλάζει. Αλλα αν το πιστεψουν όλοι αυτό τότε ναι όντως δε θα αλλάξει και θα συμβιβαζόμαστε. Παντως ο ίδιος ο τσαβι φαίνεται να μην δεχεται αυτή τη νοοτροπία για αυτό και σήμερα βγήκε ουκ ολίγες φορές εκτός εαυτού και μπιστεύω ότι καλά εκανε και ας κερδίζαμε. Η εικόνα μας μέχρι τώρα είναι ακριβώς αυτή που δεν επιτρέπει να έχουμε τέτοιο στυλ και να βλεπουμε παιχνίδια αγγαρείες. Ας παίξουμε σωστό μπάσκετ με σταθερότητα και ας κλείνουμε μετά το ματι σε τυχον μετριες εμφανίσεις.

Και κάτι τελευταίο για την μπασκονία που είπες φίλε kidd. Εμένα το πρόβλημα μου δεν έιναι ακριβώς το σκορ. Το ότι η μπασκονια κερδισε με παρομοια διαφορά, δε σημαίνει ότι θα πούμε και για αυτήν ότι λέμε για τον παο. Καταρχάς η μπασκονία κατά περιόδους επαιξε φοβερά κατι που δεν έχει κάνει ο παναθηναικός. Κατά δεύτερον η διαφορά δε λέει τίποτα παρά μόνο αν συνδυαστεί με την εικόνα της κάθε ομάδας. Δε νομιζω η μπασκονία να επαιζε όπως επαιζε ο παο σήμερα. Μιλάμε για παντελής έλλειψη συγκέντρωσης. Επειδή κερδίζαμε, χαλαρώσαμε επικίνδυνα λες και γιναμε η μπουλς. Περναμε αστείες επιθέσεις με νωχελικότητα και τελικά παρασυρόμενοι τις χαναμε σαν να μην γινοταν και κάτι φοβερο και λες και παιζαμε φιλικό. Μιλάμε απαραδεκτη νοοτροπία. Νοοτροπία αντίστοιχη αυτήςε που έκραζε κάποτε ο ζοτς. με τη διαφορά ότι τότε όμως είχαμε ομαδάρα και ήταν λογικό ορισμένοι να καβαλάν το καλάμι. Τα φετινά δεν δίνουν σε κανέναν άλλοθι για τέτοιες εικόνες στο γήπεδο. ολοι πρέπει να παίζουν με λύσσα μέχρι να βελτιωθούν και να πετυχουν κάτι και σε καθε παιχνιδι. Για αυτό ωρύεται ο τσαβι και ο απαιτητικός φίλαθος σαν και μένα.

Τελοσπάντων. Από το σημερινό κρατάω μόνο τον παππά, τον γκιστ όσο έπαιξε, τον σιγκλετον και τον καλάθη που ήταν θετικοι.

ΥΓ: Γνωρίζω ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο και έχουμε ματς μεθαύριο. Δεν αντιλέγω πως πρέπει να γίνεται συντήρηση και μπράβο στον τσαβι που έκανε συντήρηση και είχε σχέδιο. Αλλα ορισμένα πράγματα ξεπερνούσαν τα όρια του ''κάνω συντήρηση'' και δεν αποτελούν δικαιολογία. Αντιθέτως υο μυαλό του παππά και το παιχνίδι του ήταν στη θέση τουμ ίσως γιατί έχεικαταλάβει ότι δνε έχει πετύχει τίποτα ακόμα και πρέπει να μαχεται για να πιάσει την κορυφή. Αυτός δεν ήθελε συντήρηση; γιατί δεν άρχισε και αυτός να κάνει τα δικά του; Η νοοτροπία ορισμένων είναι πολύ λάθος.
garou
QUOTE (Putnam @ Mar 21 2017, 22:53 ) *
τον ραντουλιτσα γιατι τον κραζει ο κοσμος

γιατι δεν ανεβαζει φωτος με τριφυλλια στο ινστγκραμ και δεν βριζει τον σπανουλη/ολυμπιακο
Putnam

"επαγγελματική" νίκη στο ρελαντί και πολύ άνετα με συντήρηση δυνάμεων, από τα ελάχιστα ματς που δεν τα κάναμε θρίλερ στο τέλος αλλά διατηρούσαμε τη διαφορά, μοιάζει να έχουμε μπει σε καλό δρόμο επιτέλους

άξια σχολιασμού η εμφάνιση καλάθη που αργά και σταθερά ανεβαίνει, το ότι στη λήξη του χρόνου επιχειρεί ντράιβ και όχι σουτ είναι ενδεικτικό της επιστροφής στις καλές παρουσίες



η γιούχα στον ραντούλιτσα μου κακοφάνηκε μπορώ να πω, πίστευα ότι είμαστε λίγο πιο σκεπτόμενος κόσμος

δλδ να γιουχάρεις κάποιον που ήταν παντελώς αδιάφορος στους περσινούς τελικούς όπου όμως λίγο πριν ο νεοφερμένος προπονητής του με δηλώσεις τον είχε ΑΔΕΙΑΣΕΙ παντελώς σαν παίκτη δείχνοντας πως ούτε τον εκτιμά ούτε τον υπολογίζει? και τι τον βάζεις μέσα ρε μεγάλε τότε? φάουλ το χθεσινό
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.