Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
gambler
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 16 2007, 19:40 ) *
ena mats ithela na do kai ego ajax aintxoven ka ih poytana h astinomia exei apergia ellada katanthse kai h ollania ti napo re p..... moy

Άσε ρε που θα μας συγκρίνεις με τους βρωμιάρηδες..παρακαλάνε όλοι να γίνουν σαν την Ελλαδάρα μας
gambler
QUOTE(triponter @ Dec 16 2007, 13:48 ) *
επισης εμεις ειμασταν αθλιοι σαν ατομικη αποδοση...και ο Λορντ αν ηταν καλα (και βοηθουσαν και καποιοι εξωτερικοι παραγοντες) θα ειχε +10ποντους ποντους τουλαχιστον, που σημαινει νικη για εμας.. επισης οπως γραφει και η GOAL, οντως ειχαμε παραπονα απο τον εναν διατητη..μονο στο 4δεκαλεπτο που για μενα εσπρωξε τα καλυβια στην νικη..μας σφυραγε συνεχως φαουλ στο τελος για να βαρανε βολες..φαουλ που δεν ηταν..και επισης εδωσε την τεχνικη στο προπονητη μας 1.30 λεπτο πριν ληξει...χωρις να εχει και πολυ αδικο..τα καλυβια εχουν καλη παιχτες και ειναι και καλα παιδια..

Να σου πώ την αλήθεια αυτές οι δηλώσεις μου θυμίζουν λίγο όταν χάσατε από εμάς (διαιτισία και οτι δεν έπαιξε καλά ο Lord).Από οτι είδα όμως η διαφορά είναι πως το Νο 6 έβαλε 21 ποντάκια..
Θα μας πείτε τώρα τι βίσμα έχετε στο Goal...??Αυτό δεν έχει ξαναγίνει,ολόκληρη εφημερίδα να δηλώνει παράπονα για αγώνα ΄Γ έσκας..και η απορία μου είναι..ποθ ξέρουν αυτοί αν έχετε εσείς παράπονα απο τον διαιτητή???Υπάρχει περίπτωση να έστειλε το Goal ανταποκριτή στα Καλύβια να καλυψει τον αγώνα?????
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gambler @ Dec 17 2007, 02:48 ) *
Άσε ρε που θα μας συγκρίνεις με τους βρωμιάρηδες..παρακαλάνε όλοι να γίνουν σαν την Ελλαδάρα μας

Συμφωνω κι επαυξανω 77.gif 77.gif 77.gif

Σιγα τους λεμεδες που θα γινουν ποτε στην ζωη τους αρχοντες σαν κι εμας.
Οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες, αυτοι ηταν ακομα στις σπηλιες.
Τι εχουν να δειξουν σαν χωρα?
Μονο ναρκωτικα και που....ες
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Dec 16 2007, 18:01 ) *
αν ειναι για dhi φερτον σε μενα εκει δουλευω!!
θα εχει μαλλι σαν το δικο σου μετα smiley.gif

Μπα δεν το βλεπω.
Ειναι αγωνο χωραφι η καραφλα του,
δεν φυτρωνει τιποτα
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Dec 16 2007, 17:21 ) *
άκουγες πολύ Σπανόπουλο και Πολυχρονίδη έτσι ?
Είχες πάει ποτέ σε κάποιο από τα 5 που διοργανώθηκαν ?

Ειχα παει στο πρωτο.
Στα επομενα δεν με βολευαν οι μερες.
Πολυ γελιο και πολυ φαι (ακους triponter?).
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Dec 16 2007, 17:40 ) *
για αλλη μια φορα αποδεικνυεις οτι απο μπασκετ δεν σκαμπαζεις και πολλα...το ριμπαουντ μετα απο την βολη σου στο τελος για ποιον λογο λες οτι το τσιμπησα?

αληθεια, εσυ το μαλλι γιατι το εκοψες?δεν εισαι emo τελικα?

Εγω μεγαλωσα με hemo (κακαο) και Τερλεγκα,
οχι με τα αδελφιστικα που πινεις εσυ και τις spice girls.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 16:19 ) *
Παιδια δεν θελω να σας στεναχωρησω
αλλα αν ειναι να το κανουμε εκτος Ελλαδος,
μια ειναι η λυση.
Στη πολη παραγωγης πιπινιων,
εκει που ειναι το εργοστασιο.

ΜΟΣΧΑ

Οπως αντιλαμβανομαι, μιας και δεν βλεπω αντιρρησεις,
η προταση μου για την μαμα Ρωσια ειναι αποδεκτη απο το συνολο.
Θα κανω τις απαραιτητες ενεργειες λοιπον για να κανονιστει
η ημερομηνια διεξαγωγης
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Κια για να μην ξεχνιομαστε

ΝΤΑΡΚΟΟΟΟΟΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ

Υ.Γ. Ζηκο κλαψε κι αλλο
X.A.D.
Το Σαβ/κο βλεπω ειναι καυτο στο Forum.Κατι σαν την Αθλ.Κυριακη ε;
Νομιζω παλι 1 εχασα.Αρχιζω και ανεβαινω στοιχηματικα.Σε λιγο θα βγαλω και Bet Top Γ! Ε.Σ.Κ.Α. 41.gif
Λοιπον.Πολλα ντερμπακια αυτη την αγωνιστικη.Μπραβο στο Λαγονησι,που παρα τα προβληματα του κατεβηκε αξιοπρεπως και πηγε να κλεψει την νικη.Αν ηταν και ο Τασαρος θα βοηθουσε περισσοτερο την ομαδα του. Τελικα μετα απο κακο αλλα δυνατο ματς,τα Καλυβια κερδισαν τον Λορντ και τον Τριποντερ και πιασαν κορυφη.Οι καλυτερες ομαδες πιστευω μαζι με την Παλληνη.Μεγαλο διπλο και αυτο του Μαραθωνα. Δυσκολα γυριζε το ματς.Καποιος μαλιστα απορρησε γιατι το παιξα διπλο.Επισης τεραστιο διπλο για την Τουφα που δεν την περιμενει κανεις και σιγα σιγα κλεβει ματσακια.Και γυρισε ενα χαμενο ματς.Η Αρτεμις αντεξε στο χαλι, και η Παλληνη κερδισε ενα ματς πιο δυσκολα απ'οτι θα περιμεναν πολλοι.Πολυ ενδιαφερουσα αγωνιστικη.
Εκτος απ'τις προβλεψεις,ειχα πει πως θα χει και πολλα ντερμπυ.
Αυτα λοιπον τα συμπερασμστα.Αντε να δουμε ποιος θα κανει καλες γιορτες.
Για προτασεις και πολλα κερδη, δεχομαι ερωτησεις 09.00 - 14.00 smiley.gif
X.A.D.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 16 2007, 19:38 ) *
oso afora to amsterdam ti na protopo poly oraia poli me poli kosmo polla coffeshop tekes kanonikos milame alla kai ena paidi sta kokkina fanaria allo pragma paidia h gkomena exei oura ejo apo to tzami tis diladi aporo den thn ponaei to apo auto tis prepei thn imera na to kanei pano apo 30 fores boitha panagia eleos

Α ρε Τασο Θεε. 24.gif icon_wave.gif
gk1
QUOTE(nairepao @ Dec 16 2007, 16:52 ) *
χειροτερη δυσφημιση δεν θα μπορουσες να κανεις στο μαγαζι σου...εχεις το ελαφρυντικο οτι δεν εχουμε παιξει αντιπαλοι...

ασχετο μεγαλε εντελως...εισαι αλλου shot.gif
gk1
triponter δεν εβγαλεσ ακομα νικητη??
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(gk1 @ Dec 17 2007, 13:01 ) *
triponter δεν εβγαλεσ ακομα νικητη??

Που να βρει χρονο να βγαλει νικητη?
Θα εχει φερει μαζι κανα φορτηγο μπουγατσοειδη
και θα ασχολειται με αυτα
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 17 2007, 11:38 ) *

σωστα!!! smiley.gif
εγω λεω απο triponter απο δω και περα να τον λεμε μπουγατσερ!! 69.gif
gk1
παντωσ θα ηθελα να κανω μια προβλεψη για το ποιος θα πεσει...και να με συγχωραει ο φιλος TF που τους εχω συμπαθεια εκει κατω αλλα...
τα μελλισια ειναι σιγουρα η μια ομαδα που θα πεσει και αυτο οχι τοσο λογο βαθμολογιας αλλα γιατι δεν ειναι ομαδα ικανη να κανει to come back 68.gif
και το λαγονησι διοτι ψυχολογικα και μονο δε νομιζω οτι μπορουν να ανακαψουν αν και σαν ομαδα θα μπορουσαν!! wink.gif
gambler
Ξέρει κανεις τι έγινε στο Πεντέλη - Οιον?
Να φανταστώ πως κέρδισε ο Αγ.Στέφανος??επειδή δε βλέπω τον φίλο από Πεντέλη να γράφει..
Ha6
QUOTE(gambler @ Dec 17 2007, 13:52 ) *
Ξέρει κανεις τι έγινε στο Πεντέλη - Οιον?
Να φανταστώ πως κέρδισε ο Αγ.Στέφανος??επειδή δε βλέπω τον φίλο από Πεντέλη να γράφει..

Ο Αγ Στέφανος έκανε διπλό με μικρή διαφορά.Ο Φωκιανίδης όλο και κάτι έχει(μέση κλπ) αλλά καθαρίζει στα δύσκολα.
DIRK1
ΠΕΝΤΕΛΗ-ΟΙΟΝ 2 ...ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ..ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΡΑΞΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
gk1
μπραβο στο στον αγ.στεφανο που νικησε σε δυσκολη εδρα
μα καλα αυτοι στην εσκε οι ασχετοι δε μπορουν να κανουν τα παιχνιδια εξ αναβολη καποια στιγμη πριν τελειωσει το πρωταθλημα για να υπαρχει μια καλη εικονα βαθμολογικα για την συνεχεια?? shot.gif
αχρηστοι!!! 68.gif shot.gif
τες πα θα κανω τις προβλεψεις μου για αυτη τη παρασκευη αν και ειναι σχετικα νωρις

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ -1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ -1
αν και φιλοτιμα τα παιδια τισ πολιτειας ο αγ.στεφανος ειναι πολυ σκληρη ομαδα ειδικα στην εδρα του
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ -1
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ -1
χαλαρα!!! 41.gif
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ -2
αν και δεν εχω δει παλληνη απο οσα ακουω θα την προτιμησω
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ -1
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ -2
ντερμπυ ουραγων αλλα μαλλον η τουφα θα το παρει αν καιθα ηθελα να κερδισει το λαγονησι smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος
που ακριβως ειναι το γηπεδο της εκαλης?
gambler
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 17 2007, 14:28 ) *
Μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος
που ακριβως ειναι το γηπεδο της εκαλης?

Λύκε από οτι βλέπω έχετε παίξει με Πολιτεία στην έδρα της.
Πολτεία και Εκάλη έχουν το ίδιο κοτέτσι...εεε γήπεδο ήθελα να πω.Αν δε βρεις στεφάνι μη σου φανεί παράξενο
gambler
QUOTE(gk1 @ Dec 17 2007, 14:14 ) *
μα καλα αυτοι στην εσκε οι ασχετοι δε μπορουν να κανουν τα παιχνιδια εξ αναβολη καποια στιγμη πριν τελειωσει το πρωταθλημα για να υπαρχει μια καλη εικονα βαθμολογικα για την συνεχεια?? shot.gif
αχρηστοι!!! 68.gif shot.gif

GK1...Δε φταίει η έσκα!!!Η έσκα φταίει που τους δίνει δικαίωμα να αναβάλει ο καθένας αγώνες για ψίλου πήδημα και ειδικά ο ένας από τους 3 αγώνες που έχουν ακυρωθεί έχει απαράδεκτη δικαιολογία...Μαρία η άσχημη και τα ρέστα!!!Για το Λαγονήσι δεν θέλω να πω τίποτα γιατί δεν πάει καλά η ομάδα και δεν θα μ'αρεσε να πω κάτι αρνητικό
Εμείς πέρυσι πήγαμε 7 άτομα να παίξουμε στον Κούρο - ο ένας 3 βδομάδες εγχειρισμένος κ ένας πιτσιρικάς 16 ετών - μπορεί να το επιβαιβεώσει και ο pegasus..δεν είναι ωραίο να ακυρώνεις αγώνες επειδή έχει αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα σου
gk1
QUOTE(gambler @ Dec 17 2007, 15:30 ) *
GK1...Δε φταίει η έσκα!!!Η έσκα φταίει που τους δίνει δικαίωμα να αναβάλει ο καθένας αγώνες για ψίλου πήδημα και ειδικά ο ένας από τους 3 αγώνες που έχουν ακυρωθεί έχει απαράδεκτη δικαιολογία...Μαρία η άσχημη και τα ρέστα!!!Για το Λαγονήσι δεν θέλω να πω τίποτα γιατί δεν πάει καλά η ομάδα και δεν θα μ'αρεσε να πω κάτι αρνητικό
Εμείς πέρυσι πήγαμε 7 άτομα να παίξουμε στον Κούρο - ο ένας 3 βδομάδες εγχειρισμένος κ ένας πιτσιρικάς 16 ετών - μπορεί να το επιβαιβεώσει και ο pegasus..δεν είναι ωραίο να ακυρώνεις αγώνες επειδή έχει αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα σου

θα συμφωνησω με τον φιλο gamlber και σαυτο θα ειμαι αυστηρος μιας και αν θελεις οχι μονο να λες οτι εισαι καλη ομαδα αλλα και να το δειχνεις δεν αναβαλεις ενα παιχνιδι με γελοιες δικαιολογιες επειδη πας με παιχτη(ες) λιγοτερο αλλα πας και το παλευεις και αν εισαι μαγκας νικας!!! shot.gif 41.gif 41.gif
και οντως περσι ο μαραθωνας επαιξε 3 παιχνιδια τα 2 με εφτα παιχτεσ και το αλλο με 6!
οσοι το κανουν παντως πρεπει να ντρεπονται!!! 68.gif 68.gif shot.gif
dimaster
QUOTE(v-span @ Dec 15 2007, 16:44 ) *
Μεγάλο respect στην ομάδα της Εκάλης που απαρτίζεται από παιδιά που έχουν παίξει πολύ καλό μπάσκετ πχ Παπασταθόπουλος, (που πρέπει να έχει βρει το ελιξίριο της νεότητας 77.gif 41.gif 41.gif 41.gif ) Σπηλιοτόπουλος, Ντιμάντζιο και Ζιάγκας. (Σόρρρυ αν δεν συμπεριλαμβάνω κάποιους αλλά εγώ προσωπικά αυτούς ξέρω).

Φίλε dimaster χθες σε κάποιες στιγμές θύμιζες τον παλιό πολύ καλό Ντιμάτζιο...

Thanks v-span για τα καλά σου λόγια...... 41.gif
dimaster
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 02:22 ) *
Εμποριο λουλουδιων κανω
κι εχω κι ενα ανθοπωλειο
στο νεκροταφειο στο σχιστο.

Την παρασκευη αν δεν κανω λαθος παιζουμε μαζι.
Που ακριβως ειναι το γηπεδο για να ενημερωσω το fun club μου?
icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Εγώ είμαι στον συνεταιρισμό χοντρικής λουλουδιών στα Πατησια.........πρέπει να ξέρεις ε?
όσο για το που παίζουμε.....στην ίδια έδρα με την Πολιτεία wink.gif
KILLER7
QUOTE(gk1 @ Dec 17 2007, 16:10 ) *
θα συμφωνησω με τον φιλο gamlber και σαυτο θα ειμαι αυστηρος μιας και αν θελεις οχι μονο να λες οτι εισαι καλη ομαδα αλλα και να το δειχνεις δεν αναβαλεις ενα παιχνιδι με γελοιες δικαιολογιες επειδη πας με παιχτη(ες) λιγοτερο αλλα πας και το παλευεις και αν εισαι μαγκας νικας!!! shot.gif 41.gif 41.gif
και οντως περσι ο μαραθωνας επαιξε 3 παιχνιδια τα 2 με εφτα παιχτεσ και το αλλο με 6!
οσοι το κανουν παντως πρεπει να ντρεπονται!!! 68.gif 68.gif shot.gif

Όπως έχουμε γράψει και απο την αγωνιστική που αναβλήθηκε ο αγώνας το αίτημα είχε γίνει απο την κλήρωση του πρωταθλήματος και δεν έχει σχέση με απουσία παιχτών και μάλιστα πρώτα ειδοποιήθηκε η Πεντέλη για να βρεθεί μια κοινή λύση αλλά αυτοί απο την πλευρά τους το τρενάρανε και τελικά λύση έδωσε η ΕΣΚΑ
άμα είχαμε τα μέσα για να ακυρώνουμε αγώνες για ψύλλου πήδημα θα είχαμε ακυρώσει άλλους 2 που κατεβήκαμε με σοβαρές ελλείψεις
και αμα θες να μιλάς και για πέρυσι στους τελευταίους αγώνες κατεβήκαμε 6 άτομα και αυτά με κάτι περαστικούς για να παίξουμε το μπασκετάκι μας και αντιμετωπίζαμε κάτι διαιτησίες σαν τον μεταξύ μας αγώνα στην Ν.Μάκρη οπου αδικηθήκαμε σαν την Πεντέλη την περασμένη αγωνιστική αλλά Χ 10
gk1
QUOTE(KILLER7 @ Dec 17 2007, 18:22 ) *
Όπως έχουμε γράψει και απο την αγωνιστική που αναβλήθηκε ο αγώνας το αίτημα είχε γίνει απο την κλήρωση του πρωταθλήματος και δεν έχει σχέση με απουσία παιχτών και μάλιστα πρώτα ειδοποιήθηκε η Πεντέλη για να βρεθεί μια κοινή λύση αλλά αυτοί απο την πλευρά τους το τρενάρανε και τελικά λύση έδωσε η ΕΣΚΑ
άμα είχαμε τα μέσα για να ακυρώνουμε αγώνες για ψύλλου πήδημα θα είχαμε ακυρώσει άλλους 2 που κατεβήκαμε με σοβαρές ελλείψεις
και αμα θες να μιλάς και για πέρυσι στους τελευταίους αγώνες κατεβήκαμε 6 άτομα και αυτά με κάτι περαστικούς για να παίξουμε το μπασκετάκι μας και αντιμετωπίζαμε κάτι διαιτησίες σαν τον μεταξύ μας αγώνα στην Ν.Μάκρη οπου αδικηθήκαμε σαν την Πεντέλη την περασμένη αγωνιστική αλλά Χ 10

μαλλον ησουν σε αλλο παιχνιδι με εμασ φιλαρακο περσι γιατι δε νομιζω να σας αδικησε κανενας!!!
και κανονικα θα επρεπε να μη λετε τετοια πραγματα γιατι στην εδρα σας ημασταν πολυ ενταξει σε αντιθεση με καποια σχολια απο καποιους παραγοντες σας οι οποιοι ηταν μεσα στην ειρωνεια!!!
και οταν ειπα για αναβολες δεν ελεγα μονο για εσας μιας και εχω εκφρασει αρκετες φορες τη συμπαθεια μου προς την ομαδα σας και ο TF το ξερει ομως με κατι τετοια που γραφεις μαλλον θα αλλαξω γνωμη... evilmonkey.gif
pegasus_no_12

Όντως έτσι συνέβει περυσι 41.gif 41.gif
Και με τη σειρα μου να προσθεσω οτι στην κατηγορια που παίζουμε 8 στις 10 φορές κατεβαινουμε με απουσίες (μη πω με μισή ομάδα!!!!!!! ) , αν ακυρωναμε κάθε φορα το παιχνίδι τον Ιούλιο θα παίζαμε ακόμα μπάσκετ bball.gif
gambler
QUOTE(KILLER7 @ Dec 17 2007, 18:22 ) *

Καταρχήν δε χρειάζεται να μιλάς σαν κάτι τύπους που πέρνουν τηλ. στην spor fm που διαμαρτύροντε ακόμα για το περσινό πέναλτυ.1)δεν κατεβήκατε 6 άτομα με εμάς να παίξετε και 2)η διαιτησία σας αδίκησε τόσο πολύ ώστε να χάσετε με 15 πόντους όσο αδίκησε κ εμάς που χάσαμε 15 πόντους στην έδρα σας.Γωνία στο δεκάρικο ψάχνεις ρε φίλε?Τι την ενδιαφέρει την Πεντέλη κ όλες τις άλλες ομάδες αν θα λείπει ο coach σας στο εξωτερικό?η Πολιτεία κατεβαίνει και παίζει όλους τους αγώνες χωρίς coach.Ο pegasus έχει 1000% δίκιο,κάθε παρασκευή κάθε ομάδα έχει προβλήματα και όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχουν ακόμα περισσότερα από τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι τελείος ερασιτεχνικό.Η κάθε ομάδα αναλαμβάνει τις ευθύνες της.Το κακό είναι που το επιτρέπει η Έσκα
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 12:18 ) *
Παιδια δεν θελω να σας στεναχωρησω
αλλα αν ειναι να το κανουμε εκτος Ελλαδος,
μια ειναι η λυση.
Στη πολη παραγωγης πιπινιων,
εκει που ειναι το εργοστασιο.

ΜΟΣΧΑ

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
παραδεχομαι τον μεγα μεντορα κομφουκιο..φοβερη προταση...εγω ως μηχανικος θα αναλαβω τον ελεγχο,την δοκιμη και την επιδιορθωση των προϊοντων στο εργοστάσιο, δηλαδη των πιπινιων..εσυ λυκε θα εισαι ο διευθυντης που θα αποφασιζεις ποια και πως θα βγουν τα πιπινια..αλλα δεν θα δοκιμαζεις tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif ..κλεισε το ταξιδι, αλλα το κοστος οχι πάνω από 200ευρω...

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 16 2007, 13:17 ) *
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (φωναζω για να με ακουτε)

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ
ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

CHAMPIONS ΜΠΡΙΖΟΛΙΚ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

εννοειται οτι θα μαζευτουμε να φαμε ολοι μαζι...απλως εγω θα καθομαι σε ξεχωριστο τραπεζι για να μην αρπαζετε τα φαγητα μου...κατω τα χερια απο τον μπεκρη μεζε ρεεεεεεε ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 17 2007, 09:38 ) *

sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif κλαψ..τελειωσαν τα μπουγατσοειδη..αν και ειχα παρει για μια βδομαδα, δεν κρατηθηκα και τα ξεσκισα.....η μεταμορφωση μου σε βαρυ 5αρι συνεχιζεται ακαθεκτα...τωρα το εριξα σε τσουρεκια ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ...τελεια και γεμιστα...
Λυκε τσουκνιδες φερνεις???
triponter
QUOTE(sofolg @ Dec 16 2007, 13:21 ) *
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΗΣΕ Η GOAL ΜΟΝΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΑΖΙ...ΕΛΕΟΣ..
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΩΜΗ ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ...
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ..
ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ
TF ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.!!!TRIPONTER ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!

QUOTE(gambler @ Dec 16 2007, 23:49 ) *
Να σου πώ την αλήθεια αυτές οι δηλώσεις μου θυμίζουν λίγο όταν χάσατε από εμάς (διαιτισία και οτι δεν έπαιξε καλά ο Lord).Από οτι είδα όμως η διαφορά είναι πως το Νο 6 έβαλε 21 ποντάκια..
Θα μας πείτε τώρα τι βίσμα έχετε στο Goal...??Αυτό δεν έχει ξαναγίνει,ολόκληρη εφημερίδα να δηλώνει παράπονα για αγώνα ΄Γ έσκας..και η απορία μου είναι..ποθ ξέρουν αυτοί αν έχετε εσείς παράπονα απο τον διαιτητή???Υπάρχει περίπτωση να έστειλε το Goal ανταποκριτή στα Καλύβια να καλυψει τον αγώνα?????

οσον αφορα τα σχολια σας ειδικα του κυριου GAMBLER που απο την πρωτη στιγμη ειναι επιθετικος μαζι μου και με τον γερακα θα απαντησω καλοπροαιρετα.....

για το GOAL και τα λοιπα, εγω προσωπικα δεν ξερω να παιζει κατι..παντως ευλογα τα ερωτηματα σας και δεν απορριπτω καθολου την γνωμη σας οτι μπορει να υπαρχει μεσα καποιος γνωστος..εγω ειλικρινα δεν ξερω τιποτα...Αυτο που λεει κορυφη ο Γερακας δεν μου λεει κατι, γιατι εχει γραφει για πολλες ομαδες...το υποπτο ειναι αυτο της διατησιας..σηκωνω τα χερια ψηλα..καποιος πρεπει να σφυριξε κατι..

σχετικα με την διατησια Gambler να εισαι πιο ηρεμος..γιατι και εγω μπορω να σου πω οτι 2 ομαδες μεχρις στιγμης ειχαν αρκετα παραπονα απο την διατησια στον αγωνα με σας..πολλα..ειναι τυχαιο???

λοιπον για να τελειωνουμε με την διατησια και τον αγωνα με τα καλυβια..και βεβαια φιλε sofo δεν ηταν κακη ή σφαγιαστικη η διατησια..σε καμια περιπτωση..στο τελος απλα ,οπως γραφω, εσπρωξε τα καλυβια στη νικη με φαουλ που αλλος θα τα εδινε και αλλος οχι....δεν ηταν στημενος ή κάκός..μπορει να συμπαθησε περισσοτερο τους παιχτες των καλυβιων ή να εκνευριστηκε με τον προπονητη μας και να εδωσε κανα 2-3 σφυριγματα ελεγχομενα....

αυτα.....
triponter
λοιπον και τωρα η ανακοινωση του νικητη της περασμενης αγωνιστικης.. 42.gif 42.gif 42.gif 42.gif 42.gif

didi : 5/7 ( είχε 5/6, αλλα αρνηθηκε να δωσει προγνωστικα για τα καλυβια..αρα συμφωνα με την επιτροπη στοιχηματος της εσκα, παιρνει αρνητικο σημειο)

gk1 : 5/7 (παραλιγο νασου δωσω αρνητικο σημειο γιατι σε εναν αγωνα εδωσες χ (πολιτεια-μαραθωνας)αλλα νομιζω το διορθωσες...)

τφ λαγονησι: 2/7 24.gif ( εσχισες..δεν λεω αλλα γιατι εισαι και εξωτερικο και δεν θελω να μελαγχολησεις)

λορντ : 3/7 ( χιχιχιχιιχ..ταγαρι οσο πας και χειροτερα)

λυκος : 4/7 ( αν παιζεις ετσι και στο αληθινο στοιχημα θα εισαι μαλλον ταπι...χιχιχιιχιχιιχι)

dimaster : 3/7 (για αρχη καλα τα πηγες)

χαδ : 4/7 ( ωραιοςοοο)

τριποντερ: 3/7 ( γαμωτο ..σας κραζω τοση ωρα και τελικα και εγω σκατα τα πηγα)

λοιπον και την νικη και το κυπελλο παιρνει ο didi και ο gk1...συγχαρητηρια παιδια..μεγαλη νικη σε πολυ δυσκολη αγωνιστικη οπου όλοι πατώσανε...

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
κρατατε τα κυπελλα για μια εβδομαδα και μετα θα τα επιστρεψετε ξανα στους επομενους νικητες..που φυσικα θα ειμαι εγω και ο Λορντ tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Τφ συγχαρητηρια και σε σενα για το ατομικο ρεκορ απροβλεψιας που εκανες...μπραβο βρε...2/7...στην τυχη να τα εδινες ποιο πολλα θα επιανες smiley.gif smiley.gif smiley.gif

αν ξεχασα κανεναν ή αν εκανα κανα λαθος, δεκτες οι εφεσεις μεχρι την πεμπτη...ευχαριστω

μπραβο DIDIDIDIIDIDIDIDIIDIDIID
μπραβο GK1GK1GK1GK1
LordOfTheCourts
QUOTE(gk1 @ Dec 15 2007, 09:49 ) *
μαγκες πειτε και κανενα αλλο αποτελεσμα γιατι εχω ηδη 3/3!!
λυπαμαι φιλε lord Που δεν στη καναμε τη χαρη αλλα κερδισαμε στην πολιτεια αν και παρα πολυ δυσκολα και με τριποντο στο τελος αφου 17 δευτερα πριν τελειωσει χαναμε με 2!!!
πεσαμε απο την ακροπολη και βρηκαμε και πορτοφολι!!
η τυχη ηταν καθαρα με το μερος μας και μπραβο πραγματικα στα παλικαρια τις πολιτειας που χωρις καν προπονητη τα δινουν ολα για τη νικη!! 77.gif 77.gif
αν και ηταν σιγουρο οτι θα χασει ο γερακας απο τα καλυβια μπραβο τους γιατι το παλεψανε απεναντι σε πολυ δυνατη ομαδα!! smiley.gif

Δεν είσαστε τυχεροί... είσαστε μάγκες. Για να κερδίσεις παιχνίδι στο τέλος θέλεις και ψυχή εκτός από τύχη και παίχτες ικανούς. Σχετικά με το ότι ήταν σήγουρο ότι θα έχανε ο Κρόνος από τα καλύβια.... μμμ δεν το νομίζω... τίποτα δεν είναι σήγουρο. Στο παραλίγο το χάσαμε το παιχνίδι.
LordOfTheCourts
QUOTE(didi @ Dec 15 2007, 14:51 ) *
bball.gif kalimera paidia,ta kalivia piran ehthes to derby k yilorefaran tis 2 ites....kako mats alla dn tha asholitho me auto...tha doso ena polu polu megalo bravo ston filo mas TRIPONTER....asheta me to poso kalos paihtis einai,aloste paleuei monos tou mazi me to kalo 11(ehoun enan yilo 2 metra kai pou dn kanei oute gia na kremaei kourtines kai proponiti... 68.gif )einai fovero paidi,dinei se kathe fasi to heri ston antipalo,einai panta iremos k kaloproeretos se oti sou pei...pragmatika dn to perimena,emena pantos me kerdise eidika o haraktiras tou(kai san paihtis vevea)...BRAVO tou...ante na anevoun B ta kalivia............filia mages kalo sk bball.gif

smiley.gif Εγώ είμαι το 11... ελπίζω να μη τα λές ηρωνικά... Γιατί δε το περίμενες? smile.gif
Μήπως είσαι το 13?
LordOfTheCourts
Πολλοί από εμάς έχουμε παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες με πολύ περισσότερο ξύλο, βρώμικο ξύλο. απαραίτητο ξύλο. Το παιχνίδι με τα Καλύβια ήταν δυνατό και καθαρό ματς. Κρυφά "ύπουλα" φάουλ έγιναν και από τις 2 μεριές.
Οι διατητές σε σημαντικές φάσεις έκριναν το παιχνίδι... άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους... αν τα σφύριζαν υπέρ μας και πάλι θα είχαν κρίνει το παιχνίδι υπέρ μας. Η διατησία πάντως δεν έφτεγε που χάσαμε... Εμείς φτέγαμε και και ότι τα καλύβια ήταν δυνατοί στο τέλος. Μπράβο τους... εκεί φαίνετε πόσο πολύ θέλει κάποιος να κερδίσει το ματσ... εκεί φαίνετε ποιος είναι καλύτερος.. Τα Καλύβια είναι καλύτερα από εμάς... μακάρι να παίζαμε και εμείς έτσι.
gambler
QUOTE(gambler @ Dec 14 2007, 18:18 ) *
ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ : 2
ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ : 2
Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ : 1
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ : 1
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ : 1
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ : 1
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ : 1
Έκανα και εγώ μία γρήγορ πρόβλεψη...
Περιμένω αποτελέσματα το βράδυ...

5/7 είναι τα δικά μου ποσοστά
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Dec 17 2007, 20:16 ) *
Εγώ είμαι στον συνεταιρισμό χοντρικής λουλουδιών στα Πατησια.........πρέπει να ξέρεις ε?
όσο για το που παίζουμε.....στην ίδια έδρα με την Πολιτεία wink.gif

Μεσα στην αγορα?

Το κλειστο που ειναι στην πλατεια διπλα στις καφετεριες?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Dec 18 2007, 00:02 ) *
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
παραδεχομαι τον μεγα μεντορα κομφουκιο..φοβερη προταση...εγω ως μηχανικος θα αναλαβω τον ελεγχο,την δοκιμη και την επιδιορθωση των προϊοντων στο εργοστάσιο, δηλαδη των πιπινιων..εσυ λυκε θα εισαι ο διευθυντης που θα αποφασιζεις ποια και πως θα βγουν τα πιπινια..αλλα δεν θα δοκιμαζεις tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif ..κλεισε το ταξιδι, αλλα το κοστος οχι πάνω από 200ευρω...
εννοειται οτι θα μαζευτουμε να φαμε ολοι μαζι...απλως εγω θα καθομαι σε ξεχωριστο τραπεζι για να μην αρπαζετε τα φαγητα μου...κατω τα χερια απο τον μπεκρη μεζε ρεεεεεεε ugly1.gif ugly1.gif ugly1.gif
sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif κλαψ..τελειωσαν τα μπουγατσοειδη..αν και ειχα παρει για μια βδομαδα, δεν κρατηθηκα και τα ξεσκισα.....η μεταμορφωση μου σε βαρυ 5αρι συνεχιζεται ακαθεκτα...τωρα το εριξα σε τσουρεκια ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ...τελεια και γεμιστα...
Λυκε τσουκνιδες φερνεις???

Μην ανησηχεις τα εχω δοκιμασει απο παλια αυτα τα πιπινια.
Ο γερος μου ειχε τρια σκυλαδικα πιο παλια. Στην νυχτα μεγαλωσα.
Αν παω στην Μοσχα βγαινω δημαρχος μονο απο ολες αυτες που δουλευαν σε μας.

Και τωρα ειμαι αρραβωνιασμενος με την ανηψια του πρεσβη της Ρωσιας στην Ελλαδα.
Οποτε οπως καταλαβαινεις εχουμε ολες τις ακρες γις εκει.

Και τσουκνιδες εχω.

Οχι μονο σε διαφορετικο τραπεζι, αλλα και σε ξεχωριστο μαγαζι θα σε βαλουμε,
μπας και φαμε κι εμεις τιποτα. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

Προβλεπω μετα τα χριστουγεννα απο 'triponter'
να μετονομαζεσαι σε σοφο evilmonkey.gif

blove.gif blove.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ
ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Τι εγινε MOZART, γυρισε o TF?
pegasus_no_12
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 18 2007, 11:53 ) *

Ακριβως εκει.Πάνω απο το Best Friends
gk1
QUOTE(LordOfTheCourts @ Dec 18 2007, 09:52 ) *
Δεν είσαστε τυχεροί... είσαστε μάγκες. Για να κερδίσεις παιχνίδι στο τέλος θέλεις και ψυχή εκτός από τύχη και παίχτες ικανούς. Σχετικά με το ότι ήταν σήγουρο ότι θα έχανε ο Κρόνος από τα καλύβια.... μμμ δεν το νομίζω... τίποτα δεν είναι σήγουρο. Στο παραλίγο το χάσαμε το παιχνίδι.

Ευχαριστουμε lord για τα καλα σου λογια!
και εχεισ δικιο τιποτα δεν ειναι σιγουρο αλλα στην παρουσα φαση το πανω χερι κατα τη γνωμη μου το ειχαν σιγουρα τα καλυβια peace.gif
gk1
QUOTE(gambler @ Dec 18 2007, 10:41 ) *
5/7 είναι τα δικά μου ποσοστά

και τι θες ρς μεγαλε τωρα να σου πουμε μπραβο?? icon_drunk.gif
TF LAGONHSI

φιλαράκι εδω θα διαφωνήσω μαζί σου και θα σε μαλώσω διότι εμείς δεν έχουμε ζητήσει αναβολή επειδή έχουμε αγωνιστικά προβλήματα και προκαλώ όποιον διαφωνεί να αντιπαραθέσει την γνώμη του. Αν αναφέρεσαι στο αναβληθέν με Πεντέλη η Έσκα το γνώριζε τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα. Επίσης τρανή απόδειξη είναι η τελευταία αγωνιστική όπου κατεβήκαμε η ομάδα χωρίς ψηλούς και σύνολο νομίζω 7 άτομα. Άρα τουλάχιστον εμείς είμαστε έξω απο περίεργες αναβολές για αυτό παρακαλώ να ανακαλέσεις Το ότι πηγαίνουμε άσχημα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κρινόμαστε όταν κάνουμε κάτι έξω απο τα όρια του σωστού ανταγωνισμού αρκεί όμως αυτός που κρίνει να τεκμηριώνει τις απόψεις του.
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 18 2007, 12:15 ) *
Τι εγινε MOZART, γυρισε o TF?

παιδιά καλώς σας βρήκα. Να σε ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για το πούρο πολύ ευγενικό εκ μέρους σου μιας και δεν έχουμε καν γνωριστεί. Τέτοιες στιγμές ας ζούμε όλοι και ας το χαιρόμαστε. Στα μπασκετικά τώρα όντως αυτή την εβδομάδα πάτωσα αλλά θα ρεφάρω αυτή. Για το παιχνίδι μας με Τούφα θα πώ μόνο πως απο εδώ και πέρα όλα τα ματς για εμας είναι ντέρμπυ μιας και εμφανιζόμαστε κατώτεροι των προσδοκιών. Θα πω μόνο πως θα παλεύουμε κάθε μάτς με όλες μας τις δυνάμεις και ανκερδίζουμε καλώς, αν χάνουμε πάλι καλώς
dimaster
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 18 2007, 11:53 ) *
Μεσα στην αγορα?

Ναι μέσα.......είμαι wink.gif

και το κλειστό διπλα στις καφετεριες είναι...... smile.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Dec 18 2007, 16:18 ) *
Ναι μέσα.......είμαι wink.gif
και το κλειστό διπλα στις καφετεριες είναι...... smile.gif

Εγω ειχα εξω μαγαζι αλλα ψιλοβαρεθηκα,
δεν εχει και ενδιαφερον πια το εμποριο εκει.
Επεσε πολυ η δουλεια πλεον, πανε οι καλες εποχες
που για να περασεις την ανθεων ηθελες ελικοπτερο.

Θα τα πουμε απο κοντα την παρασκευη
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 18 2007, 16:14 ) *
παιδιά καλώς σας βρήκα. Να σε ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για το πούρο πολύ ευγενικό εκ μέρους σου μιας και δεν έχουμε καν γνωριστεί. Τέτοιες στιγμές ας ζούμε όλοι και ας το χαιρόμαστε. Στα μπασκετικά τώρα όντως αυτή την εβδομάδα πάτωσα αλλά θα ρεφάρω αυτή. Για το παιχνίδι μας με Τούφα θα πώ μόνο πως απο εδώ και πέρα όλα τα ματς για εμας είναι ντέρμπυ μιας και εμφανιζόμαστε κατώτεροι των προσδοκιών. Θα πω μόνο πως θα παλεύουμε κάθε μάτς με όλες μας τις δυνάμεις και ανκερδίζουμε καλώς, αν χάνουμε πάλι καλώς

Δεν χρειαζεται να ευχαριστεις.

Επειδη βλεπω οτι πας καλα με τις προβλεψεις στον β΄ γυρο
θα σου φερω ενα ΚΟΥΒΑ 69.gif 69.gif 69.gif
dimaster
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 18 2007, 14:48 ) *
Εγω ειχα εξω μαγαζι αλλα ψιλοβαρεθηκα,
δεν εχει και ενδιαφερον πια το εμποριο εκει.
Επεσε πολυ η δουλεια πλεον, πανε οι καλες εποχες
που για να περασεις την ανθεων ηθελες ελικοπτερο.

Θα τα πουμε απο κοντα την παρασκευη

οντος απο δουλεια χαλια μαυρα........
τα λεμε την παρασκευη wos_sport3.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Κι ενα τραγουδακι για τα allstar

εεε, οοο,
allstar εμεις θα κανουμε
στον πυργο τον λευκο

παμε παιδια ολοι μαζι,
allstar εμεις θα κανουμε και στην Κομοτηνη

εεε, οοο,
στα Ζωνιανα θα παμε μεσα στο Ρεθυμνο

μετα παιδια με μια χαρα,
μεσα στο εργοστασιο στην κρυα την Μοσχα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.