Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BForum Meeting@Θεσσαλονίκη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Interactive
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
ZEUS
Τετάρτη μπορώ κι 'γω smile.gif

Πόσοι όμως θα συγκεντρωθούμε; tongue.gif
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 14 2011, 11:47 ) *
Τετάρτη μπορώ κι 'γω smile.gif

Πόσοι όμως θα συγκεντρωθούμε; tongue.gif

Λοιπον, απο την μερια μου δυο σιγουρα ατομα ( εγω και ενας φιλος ), και με καλες πιθανοτητες για ακομα 2-3 ατομα ...
Απλα, μπορει να παμε λιγο πιο νωρις απο τις 8 , οποτε Κωστα ερχεσαι λιγο αργοτερα αν ειναι ...
Magnus92
Διευκρινιση : μιλαμε, παντα, για Ποσειδωδειο, σωστα ;

Αα θα ενημερωσω εγω και τον Παυλο και τον Paris87 (του φορουμ), αν ειναι να ερθουν ...
ZEUS
Θα δω άμα μπορώ να φέρω κι έναν δικό μου γιά να γίνουμε περισσότεροι. Τουλάχιστον ένα 3 ν 3 να κάνουμε...
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 14 2011, 15:54 ) *
Θα δω άμα μπορώ να φέρω κι έναν δικό μου γιά να γίνουμε περισσότεροι. Τουλάχιστον ένα 3 ν 3 να κάνουμε...

Λοιπον επειδη εχω πωρωθει ασχημα με την Τεταρτη, εχω να πω πως "στρατολογησα" αλλους 3 σιγουρους, εκτος απο μενα, με καλες πιθανοτητες για ακομα περισσοτερα ατομα. Να δειτε που δεν θα χωραμε κιολας στο τελος ...

Αα και μπορει να υπαρξει και guest star εμφανιση του pmam, αλλα αν γινει αυτο θα ειναι μετα τις 8 ...
ZEUS
Guest Star ψήστης ο Κώστας! smiley.gif
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 14 2011, 21:27 ) *
Guest Star ψήστης ο Κώστας! smiley.gif

Χαχα smiley.gif

Να σου πω Δια, φροντισε ο φιλος σου να ειναι στα δικα σου τα υψη για να υπαρχει και καποιος ανταγωνισμος κοντα στα καλαθια, γιατι απο εμας δεν το βλεπω ...
Dennis_91
Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω. Ίσως την επόμενη βδομάδα ή με όποιον έρθει στο αλλ σταρ icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Υ.Γ. Το μέλος που μου στέλνει pm με έχει μπλοκάρει κ δεν μπορώ να του απαντήσω shot.gif shot.gif
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Feb 14 2011, 21:36 ) *
Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω. Ίσως την επόμενη βδομάδα ή με όποιον έρθει στο αλλ σταρ icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Υ.Γ. Το μέλος που μου στέλνει pm με έχει μπλοκάρει κ δεν μπορώ να του απαντήσω shot.gif shot.gif

Δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως εμαθα αυτο που σε ρωτησα απο εδω ...
Για το all star θα σε ενημερωσω γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να μου ερθει καμια φλασια και να ερθω ...
Dennis_91
Δλδ συνεχίζεις να με έχεις μπλοκαρισμένο καλάαααα όταν τελικά καταφέρω να έρθω σε συνάντηση θα σου δείξω για τον λόγο που ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο NBA(4 φορές αμυντικός της εκάστοτε χρονιάς) έφαγε πολλές τεχνικές ποινές

Block αντί Block smiley.gif smiley.gif
ZEUS
QUOTE(Magnus92 @ Feb 14 2011, 21:36 ) *
Χαχα smiley.gif

Να σου πω Δια, φροντισε ο φιλος σου να ειναι στα δικα σου τα υψη για να υπαρχει και καποιος ανταγωνισμος κοντα στα καλαθια, γιατι απο εμας δεν το βλεπω ...

Βασικά, φακ, γιατί ο δικός μου παίζει μπάλα και μάλλον δεν θα έρθει. Καλά βλέπουμε, όλο και κάποιον εξτρά θα βρούμε, δεν γίνετε! Μόνο να μην έχουμε και βροχή όπως σήμερα.
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 15 2011, 19:49 ) *
Βασικά, φακ, γιατί ο δικός μου παίζει μπάλα και μάλλον δεν θα έρθει. Καλά βλέπουμε, όλο και κάποιον εξτρά θα βρούμε, δεν γίνετε! Μόνο να μην έχουμε και βροχή όπως σήμερα.

Λοιπον ας το επιβεβαιωσουμε ( καιρου επιτρποντος βεβαια ) για αυριο, και ας ανακεφαλαιωσουμε !
Η παρεα μου (4 ατομα μαλλον) κι εγω θα ειμαστε εκει κατα τις 7 ...
Διας ( δεν ξερω βασικα ποτε, λογικα 7 εwink.gif
Timemaster μαλλον γυρω στις 8
Ερωτηματικο ο Pmam ( αν ερθει, μετα τις 8 ειπε...)

Αυτοι ;;;
Timemaster
QUOTE(Magnus92 @ Feb 15 2011, 23:57 ) *
Λοιπον ας το επιβεβαιωσουμε ( καιρου επιτρποντος βεβαια ) για αυριο, και ας ανακεφαλαιωσουμε !
Η παρεα μου (4 ατομα μαλλον) κι εγω θα ειμαστε εκει κατα τις 7 ...
Διας ( δεν ξερω βασικα ποτε, λογικα 7 εwink.gif
Timemaster μαλλον γυρω στις 8
Ερωτηματικο ο Pmam ( αν ερθει, μετα τις 8 ειπε...)

Αυτοι ;;;

μόλις σχολάσω έρχομαι!
rolleyes.gif
Magnus92
Βασικα χλωμο μαλλον λογω καιρου, αλλα το ραντεβου ισχυει κανονικα και βλεπουμε ...
Κινητα εχουμε, οποτε μπορουμε να επικοινωνουμε μεχρι τελευταια στιγμη ...
Magnus92
Ακυρωνεται η συναντηση λογω καιρου !!! οκ; κανονιζεται για αλλη στιγμη ...
ZEUS
Δεν θα βρέξει βράδυ λέμεεεεεεεεεε

Θα έρθω μετά της 8 κι γω smile.gif
Magnus92
Λοιπον παιδια ... Μαλλον απο δικη μου , η συναντηση ακυρωθηκε αποψε ... Ειλικρινα συγνωμη ρε παιδια ...
Οι αληθεια ειναι απο καποιες απογευματινες ψιχαλες (και γενικα τον καιρο σημερα...) οι δικοι μου απογοητετηκαν και δεν πειθονταν με τιποτα να ερθουν ... Και σκεφτηκα πως θα ηταν καλυτερα απο το βρεθουμε εκει απλα 2-3 ατομα καλυτερα να το κανονισουμε καπως καλυτερα μια αλλη φορα ...
Βεβαια εγω πηγα μια βολτα απο το Ποσειδωνειο κατα τις 7.20 μεχρι κατα τις 8 και κατι, μη τυχων δεν ειχε ενημερωθει καποιος και περιμενε αδικα εκει περα ... Ευτυχως τουλαχιστον δεν εμφανιστηκε καποιος ...
Τελος παντων προτεινω να το κανονισουμε καλυτερα για την αλλη εβδομαδα μαλλον ...

Παιδια σας ζητω ειλικρινα και παλι συγνωμη για την ολη ανακατωσουρα ...

( ΥΓ και η χειροτερη σβηνει και το κινητο μου απο μπαταρια γυρω στις 5.30 ... Τελικα αν ειναι να σου πανε ολα σκατα ... )
ZEUS
ΛΟΛΖ

Καλά αυτοί οι φίλοι δεν μπορούν να ελέγξουν τον καιρό μέσα από το internet;

Μάλλον γιατί δεν άντεχαν το κρύο μήπως; wink.gif

Έτσι είναι ο καιρός, θα πρέπει να κάνει υπομονή κανείς μέχρι την άνοιξη, με την υπερθέρμανση του πλανήτη που έχουμε, μάλλον θα μας έρθει πιό νωρίς παρά πιό αργά!
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 17 2011, 14:28 ) *
ΛΟΛΖ

Καλά αυτοί οι φίλοι δεν μπορούν να ελέγξουν τον καιρό μέσα από το internet;

Μάλλον γιατί δεν άντεχαν το κρύο μήπως; wink.gif

Έτσι είναι ο καιρός, θα πρέπει να κάνει υπομονή κανείς μέχρι την άνοιξη, με την υπερθέρμανση του πλανήτη που έχουμε, μάλλον θα μας έρθει πιό νωρίς παρά πιό αργά!

Τι να πω τωρα εγω ; Οτι και να πειτε ολοι σας εχετε δικιο ...
Για την επομενη εβδομαδα παντως δεσμευομαι να μην εμπλεξω κανεναν τριτο, αν πουμε να κανουμε μια καλη συναντηση...
Timemaster
QUOTE(Magnus92 @ Feb 17 2011, 19:46 ) *
Τι να πω τωρα εγω ; Οτι και να πειτε ολοι σας εχετε δικιο ...
Για την επομενη εβδομαδα παντως δεσμευομαι να μην εμπλεξω κανεναν τριτο, αν πουμε να κανουμε μια καλη συναντηση...

για να καταλάβω... εσύ πήγες εκεί...
ο Ζους και εγώ ήμασταν στο δρόμο για εκεί!
γιατί τελικά δε πήγαμε;

Απλή την επόμενη φορά λεμε πάλι όποιον θέλει (και τρίτους) και αν κάποιοι δεν έρθουν λόγο "καιρού"
πάμε εμείς!
rolleyes.gif
Magnus92
QUOTE(Timemaster @ Feb 17 2011, 20:01 ) *
για να καταλάβω... εσύ πήγες εκεί...
ο Ζους και εγώ ήμασταν στο δρόμο για εκεί!
γιατί τελικά δε πήγαμε;

Απλή την επόμενη φορά λεμε πάλι όποιον θέλει (και τρίτους) και αν κάποιοι δεν έρθουν λόγο "καιρού"
πάμε εμείς!
rolleyes.gif

Λοιπον το θεμα ηταν πως δεν ειχαμε την αναλογη συμμετοχη απο τα φορουμικα μελη, καθως εκτος απ μενα και τον Μαρκο , ο Κωστας ειπε πως θα αργουσε, ενω ο Παυλος ειπε πως δυσκολα θα προλαβαινε, αλλα και να ερχοταν τελικα θα αργουσε και αυτος ... Οποτε σκεφτηκα πως δεν θα ηταν ωραιο να ειμαστε 2-3 ατομα κατα 'κει, και γι αυτο υπεθεσα πως ηταν καλυτερο να το οργανωσουμε καπως καλυτερα καποια αλλη στιγμη ... Κακως τελικα, απ' οτι αποδειχτηκε, απλα εκεινη την ωρα ετσι σκεφτηκα... Και η χειροτερη βλακεια ηταν πως δεν μπορουσα να διορθωσω κιολας μετα, καθως δεν ειχα κινητο (εσβησε)...

Μετα εγω πηγα και αραξα εκει εξω, τελειως στο φλου, με καποιον, μη τυχων και εμφανιστει καποιος που δεν ειχε ενημερωθει και περιμενει αδικα αρκετη ωρα ...

I apologise ...
Dennis_91
Άρα πάμε για την επόμενη βδομάδα.
Εγώ μπορώ Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Feb 17 2011, 20:36 ) *
Άρα πάμε για την επόμενη βδομάδα.
Εγώ μπορώ Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη

Προτεινω κι εγω ( αφου εχω και χεσμενη την φωλια μου tongue.gif ) να ξεχασουμε τα προηγουμενα και να επικεντρωθουμε στον επομενο αγωνα ( που λενε και οι προπονηταδες )...
Για μενα οι διαθεσιμες μερες ειναι Δευτερα - Τεταρτη - Πεμπτη ...

Προτασεις ;;;
Timemaster
QUOTE(Magnus92 @ Feb 17 2011, 20:40 ) *
Προτεινω κι εγω ( αφου εχω και χεσμενη την φωλια μου tongue.gif ) να ξεχασουμε τα προηγουμενα και να επικεντρωθουμε στον επομενο αγωνα ( που λενε και οι προπονηταδες )...
Για μενα οι διαθεσιμες μερες ειναι Δευτερα - Τεταρτη - Πεμπτη ...

Προτασεις ;;;

Έχουμε και λέμε την τρίτη παίζουμε Ουκρανία και την Πέμπτη Αγγλία οπότε καλύτερα για Τετάρτη!
smiley.gif
Magnus92
Οι μακροπροθεσμες προβλεψεις λενε "μπασκετικο" καιρο την Τεταρτη . . .
Εχουμε και λεμε :

Magnus92
Timemaster
Dennis_91

Οι επομενοι ....
Dennis_91
Μας βλέπω για κανα ρολόι και όταν το βαρεθούμε για κανα horse
Άντε να βλέπω συμμετοχές
ZEUS
Ο καιρός γιά όλη αυτήν την εβδομάδα είναι γιά βροχή μάγκες...
Magnus92
QUOTE(ZEUS @ Feb 22 2011, 13:26 ) *
Ο καιρός γιά όλη αυτήν την εβδομάδα είναι γιά βροχή μάγκες...

Δηλαδη το ακυρωνουμε ή αναμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη και επικοινωνουμε με τα τηλεφωνα ως τοτε ;;;

Ωρα εχουμε ορισει ;

Δια εισαι μεσα εσυ αν βολεψει τελικα ;;;

Παρεπιπτοντως ο καιρος για αυριο λεει συννεφιασμενος ...
Magnus92
Λοιπον, ο καιρος δειχνει να ξεκιναει σχετικα ομαλα σημερα (προς το παρων τουλαχιστον ειναι ολα στεγνα tongue.gif )...

Εχουμε και λεμε τωρα...

Εγω μπορω να ειμαι εκει λιγο μετα τις 8 , οπως και ο pmam ...
Μεσα ειναι και ο Dennis ...

Περιμενουμε τωρα την οριστικη απαντηση των αξιοτιμων Zeus και Timemaster ...

ΥΓ Παραλληλα αρχιζουμε και τα βουντου , και τον χορό της αντι-βροχης...
pmam
O καιρός είναι φοβερός, σας περιμένουμε όλους! Δικαιολογίες δεν χωρανε, όποιος δεν έρθει είναι κοτόπουλο! tongue.gif
Magnus92
QUOTE(pmam @ Feb 23 2011, 13:47 ) *
O καιρός είναι φοβερός, σας περιμένουμε όλους! Δικαιολογίες δεν χωρανε, όποιος δεν έρθει είναι κοτόπουλο! tongue.gif

Χαχα πολυ ωμος ρε Παυλο...

Εγω τελικα κατα τις 7.30 μαλλον θα μπορεσω να ειμαι εκει... Οι δυο "μεγαλοι" δεν εχουν δωσει σημεια ζωης ακομα ... Λες να τους παρουμε κανα τηλ. Παυλο;; Αα και δεν εχουμε και μπαλα ( βασικο μαλλον tongue.gif )...

Magnus92
Μεχρι και απο τους παλαιμαχους των Σελτικς χασαμε ρε ... Ξεφτιλα ... smiley.gif

btw πολυ ωραια η χθεσινη βραδια με ενα 3ωρο ΦΟΥΛ μπασκετ...

Εν αναμονη της επομενης συναντησης πλεον ....
pmam
Μα δεν χάσαμε! Επειδή τους σεβαστήκαμε και είχαμε και τους γιατρούς να μην προσφέρουν ιδιαίτερα στην ομάδα τους αφήσαμε να πάρουν το πρώτο game. Όχι τίποτα άλλο, να μην μας φοβούνται και να μας ξαναπαίξουν! 69.gif
Στο δεύτερο game με τον Πελοπίδα τους συντρίψαμε! Γι'αυτό ήθελαν και τρίτο, αλλά το κλείσιμο των φώτων μας τους έσωσε!
Επομένως Παλαίμαχοι Basketforum- Celtics Basketforum-Παλαίμαχοι Celtics: 1,5-0,5!!! smiley.gif
Dennis_91
Με μπερδέψατε εγώ σε ποια ομάδα ήμουν με τους παλαίμαχους?
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Mar 5 2011, 01:28 ) *
Με μπερδέψατε εγώ σε ποια ομάδα ήμουν με τους παλαίμαχους?

Οχι οχι... Οι παλαιμαχοι των Σελτικς ηταν αυτοι που παιξαμε στο τελος , οταν μειναμε μονο εγω με τον Παυλο ...

ΥΓ Ζω για την στιγμη που θα μαζευτουμε πανω απο 4 ατομα σε μια συναντηση ...
Dennis_91
Είναι νωρίς για να πούμε για την επόμενη??
Δλδ στα πρακτικά του φόρουμ δεν έχω γραφτεί?? Τζάμπα η πρώτη εμφάνιση τότε με τους φίλους σου με τόσες ασίστ Rondo Κ Nash ήταν γατάκια μπροστά μου
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Mar 5 2011, 01:43 ) *
Είναι νωρίς για να πούμε για την επόμενη??
Δλδ στα πρακτικά του φόρουμ δεν έχω γραφτεί?? Τζάμπα η πρώτη εμφάνιση τότε με τους φίλους σου με τόσες ασίστ Rondo Κ Nash ήταν γατάκια μπροστά μου

Να ριξω μια φλου προταση για Τριτη βραδυ ή δεν αντεχουμε το πολυ κρυο ;;;
Dennis_91
Τρίτη δεν μπορώ και Τετάρτη θα πάω γήπεδο άρα από Πέμπτη και βλέπουμε
Timemaster
Πέμπτη λοιπόν και μετράμε... και βλέπουμε!
Magnus92
QUOTE(Timemaster @ Mar 5 2011, 21:27 ) *
Πέμπτη λοιπόν και μετράμε... και βλέπουμε!

Count me in για Πεμπτη (μαλλον) ...
Magnus92
Ξυπνατε αδερφια tongue.gif !!!
Dennis_91
1)Dennis_91 ενδέχεται να φέρω και ένα φίλο
2)Timemaster
3)Magnus92
.
.
.

Λιώσαν τα χιόνια μην φοβάστε την Πέμπτη θα έχει περίπου 10 βαθμούς
Magnus92
QUOTE(Dennis_91 @ Mar 8 2011, 11:42 ) *
1)Dennis_91 ενδέχεται να φέρω και ένα φίλο
2)Timemaster
3)Magnus92
.
.
.

Λιώσαν τα χιόνια μην φοβάστε την Πέμπτη θα έχει περίπου 10 βαθμούς

Ερημιες . . .

Και εγω παντως δεν λεω 100% σιγουρα πως θα ερθω ... Ειναι πολυ πιθανο ομως ...

ΥΓ Κωστα ( Dennis ) αυριο θα ειμαι τελικα στο Παλατακι ... Θα βρεθουμε κατα 'κει ;;;
Timemaster
εγώ πάντως νοιώθω ζεστός...

τι ώρα το ραντεβού;
Dennis_91
Δεν έχω πρόβλημα πείτε
Magnus92
Λοιπον μεσα και εγω τελικα ... Κατα τις 7.30 θα ειμαι στο Ποσειδωνιο, πιθανως και με παρεα ...
Timemaster
QUOTE(Magnus92 @ Mar 10 2011, 16:24 ) *
Λοιπον μεσα και εγω τελικα ... Κατα τις 7.30 θα ειμαι στο Ποσειδωνιο, πιθανως και με παρεα ...

εκείνη την ώρα θα είμαι και εγώ εκεί!
Magnus92
Ενα ειναι το δεδομενο : Στις συναντησεις του Basketforum στην Θεσσαλονικη πεφτουν κορμια !!!

Καποια φορα θα θρηνησουμε θυματα εδω πανω ...

True Blood !!!
pmam
Κάποιοι τη γλίτωσαν πάντως 65.gif
Πώς είναι τώρα χέρια, μέσες κλπ?
Timemaster
ελάτε ρε σεις...
χαλαρά πράγματα.

Εγώ μα φανταστείτε δεν απόκτησα ούτε έναν μώλωπα ούτε ένα τραύμα!
Μονάχα ένα μικρό πιάσιμο την επόμενη μέρα από την ξαφνική γυμναστική!

Νομίζω πως ήταν η ποιο σοφτ βραδιά μας!
rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.