Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ν.Ορλεάνη-Ντάλας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
NBAholic
hornets1-sm.gif vs dall2-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
nicolicius
Mavs για Ντιρκ αλλα και Hornets για Πετζα!!!

Δυνατο ζευγαρι..
captain charisma
πολυ καλο το ζευγαρι.οντως θα γινει μεγαλη μαχη για το ποιος θα περασει.πιστευω οτι η σειρα θα τελειωσει στα 7 παιχνιδια και ο νικητης θα κριθει στις λεπτομερειες.απο τη μια πλευρα μεν οι χορνετς εκαναν μια καταπληκτικη χρονια,αλλα εμπειρια απο πλειοφς δεν εχουν αρκετη,με εξαιρεση του στογιακοβιτς και 2-3 παικτων ακομα.απο την αλλη δε το νταλας φετος δεν πειθει,ειναι ικανοι να κερδισουν τη καλυτερη ομαδα και να χασουν απο την χειροτερη.εαν θελουν να προχωρησουν μακρια στα πλειοφς θα πρεπει να συνελθει πρωτα απ ολα ο κιντ. να κανει εμφανισεις σαν την χτεσινη αλλιως θα ειναι δυσκολα τα πραγματα για το νταλας.νομιζω οτι ο νοβιτσκι φετος θα κανει πολυ καλα παιχνιδια.
saou
Κρίσιμη σειρά αγώνων ιδιαίτερα για το Ντάλας καθώς η Νέα Ορλεάνη έχει ήδη υπερβεί τις προσδοκίες. Αν αποκλειστεί για 2η σερί χρονιά από τον πρώτο γύρο, δύσκολα θα ξανασηκώσει κεφάλι με αυτή τη σύνθεση, εκτός του ότι θα κάνει την επιλογή για το trade του Κιντ να μοιάζει εντελώς άστοχη.

Προβλέπω Ντάλας λόγω αυξημένου κινήτρου και μεγαλύτερης εμπειρίας (αν δεν αντισταθμιστεί από τα περυσινά φαντάσματα).
grigoris
Πρόβλεψή μου είναι πως σε αυτή τη σειρά θα έχουμε αποκλεισμό του "ισχυρού" (πλάκα έχει μια ομάδα με 51 νίκες να λογίζεται ως "ανίσχυρη") γιατί στα πλέι-οφ μετράει πολύ η εμπειρία και από αυτή το Ντάλας διαθέτει μπόλικη.Ντάλας στα 6 παιχνίδια
red pyramid88
Ελπίζω το Dallas να αποκλειστεί στα 4 παιχνίδα ώστε ο Νοβίτσκι να αποφασίσει να φύγει και να τον πάρουμε με ανταλλαγή για τον Γκασόλ ohmy.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Οκ, σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι η χρονιά είναι για τη Νέα Ορλεάνηκαι θα φτάσουν μακρυά στα playoff. Η ομάδα είναι δεμένη, παίζει καλή άμυνα και αναλόγως καλή επίθεση, έχει παίκτες με εμπιρία (Στογιάκοβιτς, Γουέλς, Μάικ Τζέιμς) αλλά και πολλούς νεαρούς που είναι γεμάτοι ενθουσιασμό (Κρίς Πόλ, Γουέστ, Τσάντλερ). Ποντάρω Νέα Ορλεάνη με 4 - 2.
Flash
Λοιπόοοοοοον...

Σε αυτή τη σειρά βλέπω Νέα Ορλεάνη. Ναι μεν όπως σωστά αναφέρεται από πολλούς το Ντάλας έχει σάφώς μεγαλύτερη αθροιστική εμπειρία από ότι οι εν γένει νεαροί αντίπαλοι τους όμως εμένα προσωπικά με την πορεία του στην κανονική περίοδο δεν με έπεισε για τη σταθερότητα και αξιοπιστία του. Αντίθετα, η ΝΟ με κινητήριο μοχλό τον next best thing after Kobe (IMO), Κρις Πολ επέδειξε χαρακτήρα αρκετές φορές και κέρδισε δύσκολους αγώνες ακόμα και τους σταρ της να μην είναι στη μερα τους (μέτριο Τσάνλερ και Γουεστ, Πετζα να χτίζει οικοδομές, Πολ με αριθμό ασσιστ ίσο με τα άστοχα σουτ του- εννοείται όχι όλα αυτά συγχρόνως tongue.gif ).

Θα πω 4-3 για τις σφίγγες.
Rondo
Προβλέπω και εύχομαι να δουμε 7 παιχνίδια από αυτό το σπουδαίο ζευγάρι...Με τελικούς νικητές τους Χόρνετς, οι οποίοι κατά την άποψή μου υπερτερούν και στον προπονητή σε σχέση με τους Μαβς...
nikolas12
Νομιζω πως το Νταλλας θα περασει με 4-2.
Gravedigger
New Orleans-Dallas 40-52 halftime.
Μια χαρά τα πάει η ομάδα!Αν σπάσει η έδρα στον πρώτο αγώνα βλέπω πολύ θετικά την συνέχεια! smile.gif
Gravedigger
Τελικό score 104-92.Στο β ημίχρονο η άμυνα του Dallas πήγε περίπατο και μαζί τα όνειρα για το break.64 πόντοι είναι πάρα πολλοί.Επίσης με 26/78 σουτ (33,8%) δεν μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα παραπάνω...Εκπληκτικός Paul για άλλη 1 φορά με 35 pts,10 asts,με άξιο συμπαραστάτη τον West των 23 pts,8 rbs.Από την άλλη Nowitzki με 31 pts,10 rbs και Kidd με 11 pts,9 rbs,9 asts ήταν αυτοί που προσπάθησαν περισσότερο.
rchos
μαλλον την γκαντεμιαζα την ομαδα!οσο εβλεπα χαναμε και στην τριτηπεριοδο καποια στιγμη το κλεισα λογο ανυπερβλητης νυστας.απο αυτο που συμπαιρενω οταν εκλεισα αρχισε η επιθεση.το συνηθιζει παντως η νεα ορλεανη στο τελος να κανει την επιθεση και να κερδιζει.ειδικα στην εδρα της.ο πολ ειναι τεραστιος παιχτης και το μελλον ανηκει και σε αυτον και στην ομαδα της λουιζιανας.
αντε τωρα παμε για το 2-0!
morfi
Οι Μάβερικς φαίνεται να βρίσκουν τους ίδιους αντίπαλους που αντιμετώπισαν και πέρυσι ενώ φαίνεται να παρουσιάζουν ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Ενθουσιασμός, καταπληκτικός συνδυασμός άμυνας-επίθεσης καθώς και η απειρία η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις, κυρίως δηλαδή στο πρώτο γύρο, συνήθως γυρνάει μπούμερανγκ, συνθέτουν το αιφνιδιαστικό και πιο δυνατό όπλο τέτοιων ομάδων, το στοιχείο της έκπληξης, αντίστοιχο με το περυσινό των Γουόρριορς. Από την άλλη, όλα τα παραπάνω φαίνεται να προκαλούν στους Μάβερικς, όπως έγραψα και πριν, τα ίδια συμπτώματα. Πολύ soft αντίλειψη του παιχνιδιού, ασύνθετη επίθεση με το κάθε παίκτη να μη βοηθάει το συμπαίκτη του και να τον αφήνει στο έλεος, τραγική ανυπαρξία του ηγέτης τους στα δύσκολα, έλλειψη κουράγιου και τραγικά κακή ψυχολογία, που οδηγούν στο καναβάτσο μία από τις καλύτερες ομάδες, χωρίς πρωτάθλημα, που έχουμε δει στα γήπεδα του ΝΒΑ.

Στο παιχνίδι παρουσιάστηκαν δύο εικόνες, βγαλμένες και οι δύο μέσα από το παιχνίδι της Νέας Ορλεάνης. Αυτή του πρώτου ημιχρόνου, που το τρακ και το άγχος των Χόρνετς άφησε τους Μάβερικς να ξεφύγουν με διψήφιο αριθμό πόντων και με τις σφήγκες να εμφανίζονται ψαρωμένοι παίρνοντας επιπόλαιες αποφάσεις στην επίθεση και μπουρδουκλώνοντας ορισμένες φορές την αμυντική τους στρατηγική. Και αυτή του δεύτερου, που ήταν εμφάνιση ομάδας που έχει θέση στην ιστορία.
Οι Μάβερικς απλά ακολούθησαν το ρυθμό. Πήραν τη διαφορά όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουν και έβγαλαν όλες τις ερασιτεχνικές αδυναμίες τους όταν η man-to-man άμυνα των Χόρνετς έγινε αδιαπέραστη. Η έλλειψη χημείας συνεχίζει να υπάρχει όπως και η ανεξήγητη απουσία του Νοβίτζκι, ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κιντ ήταν ο μόνος που προσπάθησε να βοηθήσει και του βγήκε ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ήταν άφαντοι και αν περάσει ένα 24ωρο (ή 48ωρο, πόσο θέλει; ) μάλλον θα αρχίσουν να δηλώνονται εξαφανίσεις στις αστυνομικές αρχές του Ντάλας (είπα να στολίσω με ένα αστείο το ποστ αλλά μάλλον δεν μου βγήκε).

Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για τη συνέχεια της σειράς, αλλά η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρη. Ο μοναδικός τρόπος να τους περάσουν, είναι να τα χαλάσουν οι Χόρνετς ή, όπως έχω ξαναγράψει, το άγγιγμα ενός μαγικού ραβδιού που θα μετατρέψει τους Μάβερικς στην ομάδα του 2003 ή του 2006. Αντίθετα, η αναισθησία που έδειξαν οι παίκτες των Χόρνετς σε στιγμές που πίστευες ότι τους θα τους κοπούν τα πόδια (πχ καλάθι του Κιντ στην εκπνοή της 3ης περιόδου (αν θυμάμαι καλά) ) έδειξε ότι έχουν την... αναισθησία που χρειάζεται να έχει μία μεγάλη ομάδα.


ΥΓ Δεν έχω κάτι με το Νοβίτζκι, ίσα-ίσα που τον θαυμάζω, αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται να ξεσπάνε όλοι πάνω του... tongue.gif
captain charisma
στο πρωτο ημιχρονο επαιξαν πολυ καλα οι μαβς αλλα στο 2 εμφανιζαν συπτωματα ασθενειας...γιατι ομως?δν το καταλαβαινω..μπορουσαν να ειχαν κανει το break αλλα...ελπιζω στο 2 παιχνιδι να δειξουν χαρακτηρα και να κερδισουν.
NBAer
QUOTE(big dirk @ Apr 21 2008, 22:21 ) *
στο πρωτο ημιχρονο επαιξαν πολυ καλα οι μαβς αλλα στο 2 εμφανιζαν συπτωματα ασθενειας...γιατι ομως?δν το καταλαβαινω..μπορουσαν να ειχαν κανει το break αλλα...ελπιζω στο 2 παιχνιδι να δειξουν χαρακτηρα και να κερδισουν.

2-0 με τον Στογιακοβιτς να μην αστοχει απο το τριποντο και εναν Πολ να κανει παλι πραγματα και θαυματα. icon_drunk.gif Παει γερα για MVP.

Δεν μπορουν να περασουν και οι 2 στην επομενη φαση? sad.gif Κιντ και Νοβιτσκι δεν πρεπει να μεινουν απο εξω, αλλα και Πολ και Πετζα το ιδιο. sad-smiley-009.gif
Καλα οι Χορνετς για που εχουν βαλει στοχο φετος? Ποτε επιτελους θα πεσει η αποδοση τους? biggrin.gif
Rondo
Λοιπόν οι Μαβς είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο...Ελπίζω να πάρουν τα 3 εντός παιχνίδια για να πάει μακριά η σειρά...
rchos
ακομη μια φορα ο πολ εκανε πραγματα και θαματα.με τετοιο πολ τετοιο πετζα κα γουεστ πως να χασεις?το πα και το ξαναλεω cp3 mvp.
η σειρα αυτη ως τωρα παντως ειναι η αποκαθηλωση του βασιλια.ο κιντ αυτη τη στιγμη διασυρεται απο τον πολ.ελπιζω να συνεχισει δηλαδη γιατι οπως εχω ξαναγραψει αυτη η ομαδα(νεα ορλεανη) μαρεσει πολυ.μαλιστα την εχω δει πολλες φορες φετος και ωρες ωρες παιζει πολυ ωραιο μπασκετ.φυσικα τα παιχνιδια στο νταλας θα ειναι τα πρωτα αυτης της ομαδας εκτος εδρας σε πλευ οφ οποτε ειναι και αυτα μια καινουρια δοκιμασια.


Υ.Γ. cp3 mvp
Ginobili
Ό,τι και να πούμε γι'αυτόν τον Κρις Πολ...είναι λίγο...το μόνο που μπορούμε να κάνουμε...είναι να περιμένουμε να δούμε μετά από 10-15 χρόνια αν ο Κιντ και ο Νας "θα τον έχουν φτάσει".... wink.gif

Θα αφήσει εποχή...είναι σίγουρο...
kotzito
Ισως οι Χορνετς να εχουν μεγαλο προβαδισμα για την προκριση.Εκαναν το μεγαλο μπαμ φετος και αν δεν επεφταν στον επομενο γυρο με τον νικητη του Σπερσ-Σανς θα μπορουσαν ευκολα να προκριθουν στον τελικο της περιφερειας τους.
saou
Ουάου!! ohmy.gif ohmy.gif

Κατέβασα χθες και είδα το δεύτερο ματς της σειράς κυρίως από περιέργεια να δω τους Χόρνετς και τον Πολ ο οποίος δε μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση σε 1-2 παλαιότερα ματς που τον είχα δει, όπως και στο Μουντομπάσκετ...

...αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Πολύ δεμένη ομάδα, παίκτες με διακριτούς ρόλους στους οποίους ανταποκρίνονται τέλεια, με τον Πολ να ενορχηστρώνει και να κάνει όλους τους υπόλοιπους να μοιάζουν καλύτεροι απ'ότι στην πραγματικότητα είναι, με άμυνα, με υπομονή στην επίθεση. Εξαιρετικοί.

Από την άλλη οι Μαβς απογοητευτικοί ειδικά σε ότι αφορά την άμυνα. Δεν μπορούσαν με τίποτα να σταματήσουν τη Νεα Ορλεάνη, πόσο άλλον τον Πολ. Αν δεν πέσουν δραματικά τα ποσοστά των Χόρνετς(τα οποία εδώ που τα λέμε ήταν εξωπραγματικά) στο Ντάλας δεν τους βλέπω καλά. Μόνοι τους δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ότι μπορούν να τους μπλοκάρουν.
Seb12
Αν δεν κάνει κάτι ο Κιντ δε θα κερδίσουν παραπάνω από 1 παιχνίδι οι του Ντάλας. Ο Πολ είναι αφηνιασμένος και για να πω την αμαρτία μου εγώ δε σκέφτομαι τους Σπερς αλλά τους Λέικερς στον τεελικό... tongue.gif
Rondo
Φασαρία μεταξύ Νταμπίερ και Πολ 27 δεύτερα πριν τελειώσει το παιχνίδι επειδή ο <<πανέξυπνος>> σέντερ των Μαβς έκανε χωρίς κανέναν απολύτος λόγο πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Πολ...Αυτό που μετράει όμως είναι πως οι Μαβς κρατήθηκαν με αυτήν τη νίκη στη σειρά και αν ισοφαρίσουν στο 4ο παιχνίδι βλέπω να χρειάζονται 7 παιχνίδια για να πάρουν οι μεν ή οι δε την πρόκριση...Κορυφαίος ο απίστευτος Νοβίτζκι με 32 πόντους και......19!!!!!!! ριμπάουντ...Από τους Χόρνετς ο Πολ 16 πόντους και 10 ασίστ, αλλά πρώτος σκόρερ ο Πάργκο με 30!!!
treathitch
Συνεχίζω να πιστεύω ότι η πείρα θα μας οδηγήσει σε άλλες 3 (σερί) νίκες επί των νεοσσών Χόρνετς. Δυστυχώς μετά (ως συνήθως, αυτή τη δεκαετία), θα οδηγηθούμε στην αγκαλιά των Σπερς. sad.gif
captain charisma
και γω αυτο πιστευω οτι η σειρα θα ληξει στα 7 παιχνιδια και μαλλον θα προκριθουν οι μαβς...σημερα ο νοβιτσκι εκανε παρτι με τους ψηλους των χορνετς...παμε για τη 2 νικη τωρα!!
treathitch
QUOTE(big dirk @ Apr 26 2008, 12:18 ) *
και γω αυτο πιστευω οτι η σειρα θα ληξει στα 7 παιχνιδια

Αντίθετα, όπως ανέφερα, συνεχίζω να πιστεύω σε 3 ακόμη νίκες στη σειρά. Άρα 4-2 (2-4, για τους τύπους). Ό,τι πίστευα εξ αρχής δηλαδή...
captain charisma
ο κιντ ειναι ο πιο αδυναμος κρικος των νταλας...πολυ μεγαλο λαθος η ανταλαγη με χαρις...αλλα τοτε που να ξεραμε οτι θα φταναν σ αυτο το σημειο...σημερα μαλλον τελειωνει με τον πιο αδοξο τροπο η χρονια για τον μεγαλο γερμανο! sad.gif δν πειραζει...τον ιουλιο θα τον απολαυσουμε παλι στο προολυμπιακο της αθηνας...
Gravedigger
Nowitzki και Terry είναι οι τελευταίοι που φταίνε κατά την γνώμη μου.Ο Γερμανός έχει 28 ppg,12 rpg,3.5 apg.Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει?Περίμενα πολλά περισσότερα από τον J-Ho που είναι εκνευριστικά άστοχος.Από τον Kidd πάλι,δεν περίμενα τίποτα.Μπορεί να φαίνομαι προκατειλημμένος αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει δείξει τίποτα και ούτε προλαβαίνει να το κάνει.Ειδικά στο 4ο match ήταν τραγικός.
captain charisma
ο νοβιτσκι και τερι μια χαρα παιζουν στα μεχρι στιγμης παιχνιδια αλλα οι υπολοιποι ειναι τραγικοι..απο τον στακχαουζ περιμενα πιο πολλα πραγματα αλλα...ο χαουαρντ φαινεται σταματησε τη μαριχουανα και επεσε η αποδοση του tongue.gif 69.gif ο κιντ στο 4 παιχνιδι 3π εβαλε...ελεος δλδ...αν επαιρνε το νταλας το 4 παιχνιδι η σειρα θα μπορουσε να ειχε αλλαξει...
kostasvc15
Ενδιαφερον στατιστικο που ειδα πριν απο λιγο:Οι Χορνετς βαζουν 47.5 ποντους απο ασσιστς του Πολ,ο οποιος ειναι πρωτος σε αυτον τον τομεα στα πλει οφς,ακολουθει ο Κομπι και ο Παρκερ...Οι Χορνετς ειναι απο τα πρωτα φαβορι για το τιτλο,παιζουν φοβερο μπασκετ...


ΥΓ:Αυτο το πραγμα με τους μη αμερικανους που πεφτουν κατω συνεχεια εχει καταντησει αηδια..Πριν απο λιγο εχασε τη μπαλα ο Ντικ απο τον πολυ κοντυτερο Πολ και αρχισε τις τουμπες μπας και παρει φαουλ...
berry the truth
καλα αδερφέ περίμενε να τους δεις απέναντι σε καμια άλλη ομάδα. αυτό το ντάλας δεν βλέπεται. χωρίς σέντερ και 2-3 άρια και με τον κιντ να μην ξέρει που να δώσει την μπάλα...

καλή ομάδα είναι αλλά η άμυνά τους δεν με πείθει απέναντι σε ομάδα με πολλές επιθετικές λύσεις, λέγε με Λέικερς ή Τζαζ. μισή ομάδα είναι ο κρις πολ που κάνει φοβερά πράγματα αλλά πρέπει να αναφερθούμε και στην τρομερή σειρά που κάνει ο πάργκο. και σήμερα είναι σούπερ. μακάρι να τον βλέπαμε τώρα σε κανα σεφ μεριά, όπως ακουγόταν (λέμε...)
NBAer
QUOTE(berry the truth @ Apr 30 2008, 03:16 ) *
καλα αδερφέ περίμενε να τους δεις απέναντι σε καμια άλλη ομάδα. αυτό το ντάλας δεν βλέπεται. χωρίς σέντερ και 2-3 άρια και με τον κιντ να μην ξέρει που να δώσει την μπάλα...

καλή ομάδα είναι αλλά η άμυνά τους δεν με πείθει απέναντι σε ομάδα με πολλές επιθετικές λύσεις, λέγε με Λέικερς ή Τζαζ. μισή ομάδα είναι ο κρις πολ που κάνει φοβερά πράγματα......

Τι εκανε παλι ο Πολ? blink.gif 24 ποντοι, 15 ασιστ, 11 ριμπαουντ, 2 κλεψιματα και κανενα λαθος! 77.gif
Βρε λες να το παρει αυτος το MVP?

Και τωρα με τους Σπερς. Να παρει. Ειναι κριμα να αποκλειστουν..... biggrin.gif
rchos
ειδα τα τρια απο τα 5 παιχνιδια της σειρας(τα δυο χαθηκαν λογο πασχα) και προφανως η καλυτερη ομαδα περασε στον επομενο γυρο.τεραστιο λαθος τελικα η ανταλαγη κιντ αφου δεν επαιξε σχεδον τιποτα απο την πρωτη στιγμη που ηρθε και στη σειρα αυτη ηταν κατωτερος των περιστασεων και φυσικα του μεγαλου του αντιπαλου κρις πολ.
οσο για την ομαδαρα τους χορνετς οτι και να πεις ειναι λιγο για την φετινη μαγικη ως τωρα πορεια.ως τωρα αυτη η χρονια τους χαρισε και τον τιτλο του προπονητη της χρονιας.αποψη μου οτι πιθανοτατα αυτο σημαινει πως ο κομπι θα παρει τον τιτλο του mvp αν και ο πολ ακομη ενα βραδυ απεδειξε οτι ειναι φτιαγμενος για μεγαλα πραγματα.απλα ενω μεχρι πριν λιγο καιρο πιστευαμε οτι αυτα τα μεγαλα θα ερθουν στο μελλον τωρα πλεον μας δειχνει οτι αυτα ειναι το παρον.παντως οσο και να ειναι αυτο που λεμε μιση ομαδα με τον west σε all star χρονια τον πετζα βγαλμενο απο εποχες σακραμεντο τον τσαντλερ βουνο στη ρακετα και τον θρυλαρα τον παργκο να ειναι πλεον φοβερος σαν εκτος παικτης η υπολοιπη μιση ομαδα ειναι πολυ πολυ καλη.

ηταν μια καλη αρχη αυτη η προκριση επι των νταλλας.ελπιζω τωρα στο μεγαλο θαυμα με σπερς αν και εκει δυσκολευουν τα πραγματα.δεν νομιζω ομως να μπορει καποιος να ισχυριστει οτι δεν εχουν οι χορνετς καμια ελπιδα.ολα στο γηπεδο θα φανουν.τα καταφεραν ως εδω γιατι οχι και παραπερα!

cp3-mvp!
Ginobili
Νοβίτσκι....η ομάδα σου είναι λούζερ,ΟΧΙ εσύ.Γι'αυτό αν θες επιτέλους να πάρεις πρωτάθλημα... tongue.gif tongue.gif tongue.gif laugh.gif κάνε ό,τι και ο πρώην συμπαίκτης σου..ο Φίνλει... wink.gif wink.gif wink.gif
Μόνο που πρέπει να δεχθείς λιγότερα χρήματα... icon_drunk.gif laugh.gif
captain charisma
αν παει ο ντιρκ σαν αντονιο αυτοματως θα γινουν οι σπερς η αγαπημενη μου ομαδα!οσο για το ματςηταν σιγουρο οτι θα κερδισαν οι χορνετς!ο πολ ηταν για αλλη μια φορα σουπερ και πηρε την ταυτοτητα του κιντ.με σπερς νομιζω θα κριθει στις λεπτομερειες,μιας και εχουν το πλεονεκτημα εδρας.
NBAholic
QUOTE
Τι εκανε παλι ο Πολ? 24 ποντοι, 15 ασιστ, 11 ριμπαουντ, 2 κλεψιματα και κανενα λαθος!
Βρε λες να το παρει αυτος το MVP?


Θεωρητικά τα πλέι οφ δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ανάδειξη του MVP. Ο Ντιρκ είχε ήδη αποκλειστεί πέρυσι όταν το κέρδισε, όπως, αν θυμάμαι καλά, το ίδιο είχε συμβεί και με το Μαλόουν το 1999 (ή αυτό ή ήταν κοντά στο να συμβεί).

Πραγματικά εντυπωσιακός ο Πολ, ωστόσο. Εξέθεσε τον Κιντ αμυντικά, έδωσε το παρών στα δύσκολα, ξεκίνησε με 30άρες, ολοκλήρωσε με τριπλ νταμπλ. Με όλους τους προβολείς στραμένους στους Λεμπρόν-Κόμπι, μπορεί κάλλιστα να έχουμε μπροστά στα μάτια μας ένα μελλοντικό θρύλο και να μην τον προσέχουμε.

Δε θυμάμαι άλλη ομάδα με τον Κιντ να την καθοδηγεί και να αδυνατεί να τη βελτιώσει, για να μην πω ότι τη χειροτέρεψε. Μακράν από αποκλειστικά δικό του σφάλμα, βέβαια. Ιδίως σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών: 43,3% ευστοχία ο Τέρι, 29,2% (!) ο Χάουαρντ, 42,1% και 62,5% στις βολές ο Κιντ, 31,6% ο Στάκχαουζ, 39,3% ο Τζωρτζ, 41,2% ο Νταμπίερ (3,6 πόντοι και 4,8 ριμπάουντ σε 19,0 λεπτά). Πέραν του Ντιρκ, ούτε ένας από τους υπόλοιπους τροχούς έμοιαζε επαρκώς ζεστός για να κυλήσει στα πλέι οφ, απέναντι σε μια ομολογουμένως καλή αμυντική ομάδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.