Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
thrylos7
Έλειπε αυτό το τόπικ για φέτος και το πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο τον Πανιώνιο ήταν μια πολύ καλή αφορμή...

sport24.gr:

QUOTE
Με κορυφαίους του Κένεντι Ουίνστον και Στράτο Περπέρογλου ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου στην παράταση με 90-87 στο ματς που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός".

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες σκόραραν ασταμάτητα. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 16-15 στο 5’ χάρη σε τρίποντο του Τζέρι Μακ Ναμάρα, αλλά από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία. Η πρώτη περίοδος τελείωσε με τους πρωταθλητές να προηγούνται με 26-24, ενώ στο 16’ βρέθηκαν στο +10 (44-34) με τον Κένεντι Ουίνστον να δίνει πολλές λύσεις.

Ο Πανιώνιος απάντησε με σερί 8-0 και μείωσε σε 44-42 στο 19’, αλλά ακόμα ένα τρίποντο από τον Ουίνστον έφερε τη διαφορά στου 5 (47-42) στο ημίχρονο.

Ο Πανιώνιος άρχισε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και πέρασε μπροστά με 52-51 με τρίποντο του Νιούλεϊ στο 22’, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα. Εκανε σερί 9-0 και στο 24’ βρέθηκε να προηγείται με 60-52. Οι πράσινοι διατήρησαν το προβάδισμα και στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 68-62.

Ο Πανιώνιος δεν είχε πει, όμως, την τελευταία του λέξη και στο 33’ προηγήθηκε με 72-70, μετά από φόλοου του Γιαννούλη. Διατήρησε τα ηνία μέχρι το 37΄(79-77), αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε το 81-79 με φόλοου κάρφωμα του Ουίνστον. Ο Καβαλιάουσκας ισοφάρισε σε 81-81 13’’ πριν τη λήξη και ο Μπατίστ αστόχησε σε τρίποντο από τα 9 μέτρα στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε εξ αρχής τα ηνία στην παράταση και δύο φορές βρέθηκε στο +4. Στα 16’’ ο Περπέρογλου έκανε με 2/2 βολές το 88-84, στα 4’’ πάλι με 2/2 βολές το 90-84, για να τελειώσει το ματς με τρίποντο του Μακ Ναμάρα (90-87).

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Ζαχάριεφ 2, Μπετσίροβιτς 12(2), Μπατίστ 6, Ζίζιτς 8, Περπέρογλου 18(3), Ουίνστον 20(3), Τομάσεβιτς 6, Ταταρούνης, Βούγιανιτς 18(2).

Πανιώνιος (Μηνάς Γκέκος): Ξανθόπουλος 2, Μακ Ναμάρα 7(2), Ζορόσκι 8(1), Γεωργαλής, Σάκοτα 12(2), Αγγελόπουλος, Καλαμπόκης 10, Νιούλεϊ 13(3), Καβαλιάουσκας 17, Κένταλ 6, Γιαννούλης 12.

Ομπράντοβιτς: "Απόλυτα ικανοποιημένος"

Μετά το τέλος του ματς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: "Είναι το πρώτο τουρνουά και φυσιολογικά η ομάδα είναι κουρασμένη από την προετοιμασία. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών μου και τη σοβαρότητα που έδειξαν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε λάθη, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ, για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Ο πρώτος στόχος είναι να βγάλουμε συμπεράσματα και στις επόμενες ημέρες να διορθώσουμε ό,τι είδαμε στο τουρνουά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους έφηβους, που μας βοήθησαν όλο αυτό τον καιρό στην προετοιμασία. Είχαμε απουσίες και τα παιδιά μας βοήθησαν. Είναι καλό και γι αυτούς, διότι αποκτούν εμπειρίες και συνάμα παρακολουθούμε την εξέλιξή τους".

Από τη μεριά του ο Μηνάς Γκέκος σχολίασε: "Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα. Είναι σημαντικό ότι είχαμε διάθεση και όρεξη. Χρειαζόμαστε χρόνο για να προσαρμοστούν οι πολλοί καινούργιοι παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Ο χρόνος, βέβαια, λειτουργεί υπέρ μας. Μου άρεσε η προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα".

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είδε το ματς από τον πάγκο, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.
vastravoud
Για εμάς δε λείπουν απλά "συμπληρωματικοί" παίκτες, λείπει ο βασικός και αναντικατάστατος οργανωτής, λείπει ο ΣΠανούλης που είναι νέος μεν αλλά ουσιαστικά "παλιός", ενώ λείπει ακόμα ένας περιφερειακός "ρολίστας"(Χ"βρέττας), καθώς και τα δύο τεσσάρια μας.

Με άλλα λογια τα φιλικά αυτά μάλλον σε "ξεμουδιάσματα" μου κάνουν, καθώς επίσης και σε μια ευκαιρία να δει ο προπονητής τις ατομικές αρετές νέων παικτών.
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Sep 20 2007, 22:46 ) *
Για εμάς δε λείπουν απλά "συμπληρωματικοί" παίκτες, λείπει ο βασικός και αναντικατάστατος οργανωτής, λείπει ο ΣΠανούλης που είναι νέος μεν αλλά ουσιαστικά "παλιός", ενώ λείπει ακόμα ένας περιφερειακός "ρολίστας"(Χ"βρέττας), καθώς και τα δύο τεσσάρια μας.

Με άλλα λογια τα φιλικά αυτά μάλλον σε "ξεμουδιάσματα" μου κάνουν, καθώς επίσης και σε μια ευκαιρία να δει ο προπονητής τις ατομικές αρετές νέων παικτών.


Ακριβως ετσι! Ο Ζελικο δηλωσε οτι δεν ειναι ευχαριστημενος απο το πρωτο παιχνιδι γιατι εγιναν πολλα λαθη αλλα απτην αλλη η ομαδα (οση εχουμε στα φιλικα τελος παντων tongue.gif ) εδειξε χαρακτηρα και πηρε το ματς.

Στο κατω κατω ειναι καλο να γινονται απο τωρα φανερα τα λαθη της ομαδας ετσι ωστε να υπαρξουν διορθωτικες κινησεις.

Αν βλεπαμε τα παιχνιδια θα μπορουσαμε να κρινουμε καλητερα...παντως εγω ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος που βλεπω τους Βουγιανιτς και Ουινστον να σκοραρουν με ξεφρενους ρυθμους ενω ο Περπε προσαρμοζεται κι αυτος σιγα σιγα....

Παντως ειναι φανερο οτι η ομαδα εχει περιφερειακο προσανατολισμο...Και ελπιζω οτι φετος με συν Σαρας Σπανουλη Ουινστον και καλους Βουγιανιτς και Σανι να μπορουμε να εκμεταλλευομαστε καλητερα το ελευθερο σουτ...Ε τι στο καλο σε καθε ματς ολο και καποιος θα ξυπναει!
Bonzo
Καλά ρε παιδιά γιατί ολοι αναφέρεστε στην απουσία Σπανούλη και οχι του Διαμαντίδη? Δεν τον θεωρείται πιο σημαντικό? blink.gif blink.gif
reth1
ευκαιρεία πάντως τώρα (?) με τον Σάρας να πάρει και καμιά ανάσα ο Διαμαντίδης πριν "σκάσει" κι αυτός! biggrin.gif
lakersdynasty
QUOTE(Bonzo @ Sep 21 2007, 10:36 ) *
Καλά ρε παιδιά γιατί ολοι αναφέρεστε στην απουσία Σπανούλη και οχι του Διαμαντίδη? Δεν τον θεωρείται πιο σημαντικό? blink.gif blink.gif


Bonzo εγω απλα ανεφερα αυτα που θα αλλαξουν στην ομαδα! Δεν ειπα οτι ο ΔΔ δεν ειναι σημαντικος...Απλα περημενω βελτιωση των Σανι Βουγιανιτς και μιλησα για την προσθηκη των Σπανουλη Περπερογλου και Ουινστον rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE
To... αυτογκόλ του Αλβέρτη
21-09-2007 21:27
Article by:
Σπύρος Καβαλιεράτος

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του αγώνα, στο ματς του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό για το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός». Οι πράσινοι νίκησαν με 80-65 , όμως την παράσταση έκλεψε το αυτοκαλάθι που πέτυχε ο αρχηγός…

Απέμεναν έξι λεπτά για τη λήξη, ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 70-59 και ο Κολοσσός είχε 2’’ για να τελειώσει την επίθεσή του. Ο Σκορδάλης έκανε air ball, η κόρνα ακούστηκε και η μπάλα έφτασε στα χέρια του Αλβέρτης. Εκείνος θεώρησε ότι το ματς είχε διακοπή και σούταρε προς το καλάθι της ομάδας του. Η μπάλα μπήκε, αλλά οι διαιτητές μέτρησαν το καλάθι, εν μέσω αποθέωσης του Αλβέρτη από τους φίλους του Κολοσσού.

Κατά τα άλλ, ο Κολοσσός ήταν καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με 21-17, χάρη στους Μπλαντ και Γιοσίποβιτς, που είχαν από έξι πόντους.

Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» στη δεύτερη περίοδο, βελτίωσε την άμυνά του και πήρε τα ηνία στο παιχνίδι, με τον Ουίνστον να δίνει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν σερί 11-0 (μετά το 24-19 που έκανε με τρίποντο ο Κουπίδης) και πέρασαν μπροστά με 30-24 στο 16’. Ο Κολοσσός απάντησε, όμως και με τους Σκορδάλη, Τσέσκοβιτς να ευστοχούν από μακριά, μείωσε στο ημίχρονο σε 36-35.

Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έφτασε στο +9 (50-41) στο 25’ χάρη στον Ουίνστον, αλλά ο Τζιγκάνοβιτς βρήκε πεδίο δράσης μέσα στη ρακέτα και μείωσε σε 48-50 στο 27΄. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είχε πάρει την κατάσταση στα χέρια του και με τους Βούγιανιτς, Μπετσίροβιτς να εκτελούν και να δημιουργούν, έκανε το 62-52 στο 31’. Ο Τομάσεβιτς ανέβασε στροφές και στο 34’ το σκορ έγινε 70-59. Μετά ήρθε το αυτοκαλάθι του Αλβέρτη, που ουσιαστικά ήταν και το… κλου της βραδιάς.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Κουνούνης 5(1), Σκορδάλης 7(1), Γιοσίποβιτς 8(1), Τσέσκοβιτς 6(2), Παναγιωταράκος, Κουπίδης 3(1), Ασημακόπουλος 6(1), Τζιγκάνοβιτς 12, Μπλαντ 8(2), Τόντιτς 6, Τσαμάτος 4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης, Περπέρογλου 6(1), Ζαχάριεφ, Μπετσίροβιτς 15(2), Μπατίστ 9, Ζίζιτς 6, Γιαμχάγκεν, Βούγιανιτς 18(1), Αντωνόπουλος, Ουίνστον 16(1), Τομάσεβιτς 9, Ταταρούνης 1.


To ωραιο με τον Αλβερτη ειναι οτι στο αντιπαλο καλαθι δεν εβαλε ποντο σε αυτο το παιχνιδι! icon_drunk.gif
Παντως μεχρι τωρα ο ΠΑΟ δεν ξεχναει τις παλιες του συνηθειες...το να περνει διαφορες και μετα να τις χανει και μετα να τις ξαναπερνει και παει λεγοντας! rolleyes.gif

QUOTE
Δημήτρης Ιτούδης: Είναι δύσκολη δουλειά
21-09-2007 21:55

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές απουσίες στο «Τάσος Κουταλιανός» και ο συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, ανέλυσε τη δυσκολία του πράγματος…

«Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι, σε παιχνίδι. Κάποια πράγματα έγιναν καλύτερα, κάποια χειρότερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Κάθε φορά η αντίδραση είναι διαφορετική. Είναι τα πρώτα φιλικά που δίνουμε σε κανονικές συνθήκες και υπό καθεστώς πίεσης και μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Είναι δύσκολη η δουλειά του κόουτς, που μέσα σε τρεις μέρες πρέπει να διαχειριστεί μια ομάδα που ουσιαστικά 6-7 παίκτες μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής».

Ο προπονητής του Κολοσσού Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε από την πλευρά του: «Τα συμπεράσματα είναι ενθαρρυντικά. Είναι θετικό το ότι η ομάδα παλεύει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Σημειώνουμε πρόοδο καθημερινά. Χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά, ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός ή για τα παιχνίδια μας εκτός έδρας. Δεν μας ξεγελούν τα εντός έδρας παιχνίδια, διότι αυτά που βλέπουμε τώρα συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες».
Ginobili
Όχι Θεούλι μου!!!! angry_red.gif Γιατί τέτοια γκαντεμιά!!!???? w00t.gif
Θα χάσουμε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη!!!!!!
Και τι να δώ από το πρωτάθλημα???? Μόνο ο Πανιώνιος έμεινε!!!
Πρέπει να το αλλάξουν!!!! evilmonkey.gif
Πρέπει να παίξουμε με τους φιλλάθλους μας σε αυτά τα ντέρμπι!!! Να εξαγοράσουμε την ποινή!!! Δεν είναι δυνατόν οι Παικτούρες μας να παίζουν σε άδειο γήπεδο!!!!
Είναι άδικο!!!! sad-smiley-009.gif
Δεν ξέρω τι θα κάνουν!!! Μας το χρωστάνε!!! Είμαστε οι Αυτοκράτορες του Ελληνικού μπάσκετ!!! 33.gif

Το να κλείνουν τα γήπεδα δεν είναι λύση!!! (όπως έχει αποδειχτεί τόσα χρόνια!)
enypnio
dura lex sed lex
spysta
ειναι ΝΤΡΟΠΗ για τον ελληνικο αθλητισμο να υπαρχουν ακομη οι ποινες των κεκλισμενων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λες και οι ΚΑΦΡΟΙ που δημιουργουν ολα αυτα τα προβληματα τους ενδιαφερει αν δεν πανε στο γηπεδο σαν τιμωρια ...........και την πληρωνουνε ΟΛΟΙ οι αλλοι φιλαθλοι για ενα ματσο πρεζακια!!!!!Δεν ειναι λυση αυτη ...να μας στερουν την δυνατοτητα να βλεπουμε τις ομαδες μας
vastravoud
Πες μου εσύ πως μπορούν να τιμωρούνται; Παναθηναϊκός είμαι, θα πάρω διαρκείας και πλήττομαι πρώτα εγώ που το "άντε γ@μήσου" είναι το βαρύτερο που έχω κάνει σε γήπεδο.

Τι να κάνεις όμως; Κατ' εμέ η λύση είναι τα κλειστά κυκλώματα και το ΑΜΕΣΟ μπουζούριασμα, χωρίς να περνάνε οι μεσολαβήσεις προέδρων, παραγόντων και λοιπών παρατρεχάμενων!
jimol34
Ρε συ Ginobili, τα ίδια έλεγες όταν πέρσι(κύπελο) και πρόπερσι(πρωτάθλημα) παίζαμε ντέρμπι χωρίς φιλάθλους στο ΣΕΦ;
lakersdynasty
QUOTE(jimol34 @ Sep 25 2007, 00:27 ) *
Ρε συ Ginobili, τα ίδια έλεγες όταν πέρσι(κύπελο) και πρόπερσι(πρωτάθλημα) παίζαμε ντέρμπι χωρίς φιλάθλους στο ΣΕΦ;


Ποτε χασατε 2 ντερμπι συνχομενα σε μια σεζον εσεις? Και ποτε σας πεσανε το ενα μετα το αλλο και μαλιστα ακριβως στο σημειο που δεν θα βλεπατε κανενα απτα 2??? blink.gif

Ε ποτε!!!! Δεν λεω καθε χρονο κατι χανεται αλλα αυτο παραπαει και ο Τζινομπιλι εχει δικαιο για το διαρκειας!

Αλλα τι να κανουμε? Ετσι ειναι τα πραγματα...εγω ξενερωσα πραγματικα και δεν ξερω τι θα παρακολουθησω και τι οχι...

Παντως και στον ΟΣΦΠ του ερχονται μανικι τα 2 συνεχωμενα ντερμπι εκτος...αλλα του εκτσε καλα το κεκλεισμενων στο ΟΑΚΑ.

Τελος παντων! Καλο πρωταθλημα! smiley.gif
apkat
QUOTE
Πρέπει να το αλλάξουν!!!!
Πρέπει να παίξουμε με τους φιλλάθλους μας σε αυτά τα ντέρμπι!!! Να εξαγοράσουμε την ποινή!!! Δεν είναι δυνατόν οι Παικτούρες μας να παίζουν σε άδειο γήπεδο!!!!
Είναι άδικο!!!!
Δεν ξέρω τι θα κάνουν!!! Μας το χρωστάνε!!! Είμαστε οι Αυτοκράτορες του Ελληνικού μπάσκετ!!!


Ρε συ τζινομπιλι αν δεν εισαι ηρεμος μην μπαινεις να γραψεις στο φορουμ..καταλαβαινω οτι ειναι παρα πολυ ασχημο για τον φιλαθλο καθε ομαδας να μην μπορει να δει απο κοντα τα 2 μεγαλυτερα ματς του πρωταθληματος της κανονικης περιοδου.Αλλα αληθεια αν το Ρεθυμνο ηταν τιμωρημενο και εχανε τα ματς με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και καποιος εβγαινε και ελεγε αυτα που λες εσυ τι θα του απαντουσες;;Δεν θα εβαζες τα γελια τουλαχιστον;;

Τωρα για το κατα ποσο ειναι αποτελεσματικο αυτο που συμβαινει εχω πει και πιο παλια οτι το θεωρω αστειο να τιμωρουνται ολοι οι υγιεις φιλαθλοι για την παθογενεια ενος(οχι και τοσο μικρου οσο μας αρεσει να λεμε) ποσοστου αυτων που πανε στο γηπεδο..Πολυ πιο αποτελεσματικο θα ταν να καταργηθουν οι συνδεσμοι να γινουν τα εισητηρια ονομαστικα και με πολυ συγκεκριμενες θεσεις και ισως ενα κλειστο συστημα παρακολυθησης απο το να βλεπουν το αντιαισθητικο συστημα των αδειων γηπεδων..Ομως για την ωρα αυτη ειναι η νομοθεσια και οφειλουμε να την αποδεχτουμε και οχι να ζηταμε ειδικη μεταχειριση χρησιμοποιοντας απιθανα επιχειρηματα.
jimol34
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 24 2007, 21:59 ) *
Ποτε χασατε 2 ντερμπι συνχομενα σε μια σεζον εσεις? Και ποτε σας πεσανε το ενα μετα το αλλο και μαλιστα ακριβως στο σημειο που δεν θα βλεπατε κανενα απτα 2??? blink.gif

Ε ποτε!!!! Δεν λεω καθε χρονο κατι χανεται αλλα αυτο παραπαει και ο Τζινομπιλι εχει δικαιο για το διαρκειας!

Αλλα τι να κανουμε? Ετσι ειναι τα πραγματα...εγω ξενερωσα πραγματικα και δεν ξερω τι θα παρακολουθησω και τι οχι...

Παντως και στον ΟΣΦΠ του ερχονται μανικι τα 2 συνεχωμενα ντερμπι εκτος...αλλα του εκτσε καλα το κεκλεισμενων στο ΟΑΚΑ.

Τελος παντων! Καλο πρωταθλημα! smiley.gif

Αν το πρόβλημα είναι το διαρκείας τότε τα παράπονα στη διοίκηση. Αυτή είναι υπεύθυνη για τους οργανωμένους αυτή τους δίνει εισιτήρια, αυτή τους βγάζει από τα κρατητήρια(και αυτό ισχύει πάνω κάτω για όλες τις ομάδες). Δεν ζητάμε όποτε μας συμφέρει να αλλάξουν οι νόμοι επειδή νομίζουμε ότι όλοι μας χρωστάνε.
lakersdynasty
QUOTE(jimol34 @ Sep 25 2007, 01:49 ) *
Αν το πρόβλημα είναι το διαρκείας τότε τα παράπονα στη διοίκηση. Αυτή είναι υπεύθυνη για τους οργανωμένους αυτή τους δίνει εισιτήρια, αυτή τους βγάζει από τα κρατητήρια(και αυτό ισχύει πάνω κάτω για όλες τις ομάδες). Δεν ζητάμε όποτε μας συμφέρει να αλλάξουν οι νόμοι επειδή νομίζουμε ότι όλοι μας χρωστάνε.


Aυτο δεν νομιζω οτι παει μονο σε οπαδους του Παναθηναϊκου! Μη τρελαθουμε τωρα!
Και εγω τωρα τα εχω με την τυχη μας δεν τα εχω με τον Ολυμπιακο! Προς θεου! peace.gif

Αλλα παρολα αυτα καλα σας καθησε το κεκλησμενων. Αν διαφωνεις δικαιωμα σου... wink.gif
jimol34
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 25 2007, 00:24 ) *
Aυτο δεν νομιζω οτι παει μονο σε οπαδους του Παναθηναϊκου! Μη τρελαθουμε τωρα!
Και εγω τωρα τα εχω με την τυχη μας δεν τα εχω με τον Ολυμπιακο! Προς θεου! peace.gif

Αλλα παρολα αυτα καλα σας καθησε το κεκλησμενων. Αν διαφωνεις δικαιωμα σου... wink.gif

Aυτό που είπα δεν πάει σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά σε αυτά που έγραψε ο Ginobili.
Το κεκλεισμένων μας έκατσε καλά αλλά μην ξεχνάς ότι τα τρία προηγούμενα χρόνια, τρία παιχνίδια Ολυμπιακός- Παο έγιναν σε άδειο ΣΕΦ.
apkat
To 2005-2006 δεν εγινε κανενας αγωνας στο Σεφ με τον παο κεκλεισμενων..Περσυ εγινε ενας στο κυπελλο..Το 2004-2005 εγιναν 2 αγωνες κεκλεισμενων;;Αλλιως δεν βγαινουν 3 οι αγωνες που λες.
Βεβαια ειναι αρκετα διαφορετικο να παιζεις κεκλεισμενων στο κυπελλο και διαφορετικο στο πρωταθλημα.Στο κυπελλο επιτρεπεται η μετακινηση οπαδων και μαλιστα οι 2 ομαδες παιρνουν 50% στα εισιτηρια οποτε το κεκλεισμενων δεν ειναι τοσο καταστροφικο για τον γηπεδουχο αν και αντιαισθητικο για ολους.
enypnio
Παίδες αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα, απο την στιγμή που υπάρχει ένας κανονισμός τον σέβονται όλες οι ομάδες και τελειώνει το θέμα.

μετά η κλήρωση κανονίζεται από την τύχη, οπότε δεν είναι στο χέρι κανενός
Ginobili
QUOTE(apkat @ Sep 24 2007, 22:07 ) *
Ρε συ τζινομπιλι αν δεν εισαι ηρεμος μην μπαινεις να γραψεις στο φορουμ..καταλαβαινω οτι ειναι παρα πολυ ασχημο για τον φιλαθλο καθε ομαδας να μην μπορει να δει απο κοντα τα 2 μεγαλυτερα ματς του πρωταθληματος της κανονικης περιοδου.Αλλα αληθεια αν το Ρεθυμνο ηταν τιμωρημενο και εχανε τα ματς με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και καποιος εβγαινε και ελεγε αυτα που λες εσυ τι θα του απαντουσες;;Δεν θα εβαζες τα γελια τουλαχιστον;;

Τωρα για το κατα ποσο ειναι αποτελεσματικο αυτο που συμβαινει εχω πει και πιο παλια οτι το θεωρω αστειο να τιμωρουνται ολοι οι υγιεις φιλαθλοι για την παθογενεια ενος(οχι και τοσο μικρου οσο μας αρεσει να λεμε) ποσοστου αυτων που πανε στο γηπεδο..Πολυ πιο αποτελεσματικο θα ταν να καταργηθουν οι συνδεσμοι να γινουν τα εισητηρια ονομαστικα και με πολυ συγκεκριμενες θεσεις και ισως ενα κλειστο συστημα παρακολυθησης απο το να βλεπουν το αντιαισθητικο συστημα των αδειων γηπεδων..Ομως για την ωρα αυτη ειναι η νομοθεσια και οφειλουμε να την αποδεχτουμε και οχι να ζηταμε ειδικη μεταχειριση χρησιμοποιοντας απιθανα επιχειρηματα.

Ρε συ...μια χαρά ήρεμος ημουν και είμαι...
Έδωσα μια χιουμοριστική υπερβολή στα γραφόμενα μου.. icon_drunk.gif tongue.gif
Προφανώς και δεν θα αλλάξουν την ποινή..(ούτε και πρέπει...)
Αλλά...πρέπει από εδώ και πέρα..να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα.Να βρούν σωστές τιμωρίες.Να δουλέψουν τα κλειστά κοικλώματα.Να μπουζουριάσουν και κανέναν......

Άλλά...κι εγώ...με έπιασε το παράπονο!! sad-smiley-009.gif
Σε όλο το Ελληνικό πρωτάθλημα..ο Ολυμπιακός και ο Άρης είναι τα καλύτερα παιχνίδια(που αξίζουν περισσότερο)...και μένει μόνο ο Πανιώνιος....Στα πλέι οφ μετά....
3 χρόνια διαρκείας....και την πληρώνω για τους μ......ς που πετάνε κέρματα..καφέδες... sad.gif
azannetop
Άστο οσο το συζητάμε τόσο πιο πολύ ξενερώνουμε. Είναι απλά απαράδεκτο να την πληρώνουν οι πολλοί για κατι που κάνουν οι λίγοι. 68.gif
sherman
Δεν θα χαρω ιδιαιτερα αν γινει κ ας ειμαι κατοχος διαρκειας...

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...6387&Itemid=116
thrylos7
Δεν είναι ο Ολυμπιακός που δέχεται την ήττα, αν γίνει κάτι τέτοιο... rolleyes.gif
rchos
α ρε κογκα οι πρασινοφρουροι σε πειραξαν μηπως γιατι αμφισβητησαν την παναθηναικοτητα σου και τωρα προσπαθεις με τετοια αρθρα να αποδειξεις οτι εισαι και πολυ μαλιστα πρασινος?


αμ ξεκινησει ετσι το πρωταθλημα τοτε...
Anaz
QUOTE(thrylos7 @ Sep 26 2007, 04:30 ) *
Δεν είναι ο Ολυμπιακός που δέχεται την ήττα, αν γίνει κάτι τέτοιο... rolleyes.gif
+1

QUOTE(rchos7 @ Sep 26 2007, 04:35 ) *
α ρε κογκα οι πρασινοφρουροι σε πειραξαν μηπως γιατι αμφισβητησαν την παναθηναικοτητα σου και τωρα προσπαθεις με τετοια αρθρα να αποδειξεις οτι εισαι και πολυ μαλιστα πρασινος?
Το πιθανοτερο ειναι αυτο...πραγματικα!

Η πλακα ειναι οτι σε ολη αυτη την ιστορια -αν αληθευει-,εκει που επικεντρωνεται ο γραφων ειναι στον επικονωνιακο ανταγωνισμο των αιωνιων κ το σχολιαζει ως αλλη μια επικοινωνιακη ηττα του Οσφπ..και..ΕΠΙΤΥΧΙΑ του Παο.. ohmy.gif

Ρε τον Κογκα..με ολα αυτα τα αρθρα του τελευταια λες κ εχει βαλθει να με δικαιωσει γι'αυτα που ελεγα στην υποθεση Σαρας,οταν θεωρουσα τις φανφαρες του εκ του πονηρου..

(Πολεμηθηκε πολυ τελικα ο Αγγελοπουλος...)

Παρεπιμπτοντως μηπως ο εν λογω δημοσιογραφος ειναι δηλωμενα βαμμενος πρασινος κ ειναι κατι σαν τον Σαμοθρακη πχ του Οσφπ,οποτε τσαμπα ασχολουμαστε..?? Για να'μαι ειλικρινης παντως εγω δυσκολα θα ξαναασχοληθω..Αρκετα του εκανα τη χαρη!Γιατι ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι αυτο επιζητα. Εχει καταντησει γραφικος.. Κριμα τα ευστοχα αρθρα του για την Εθνικη..μια "κακη" παρενθεση μάλλον ηταν κ ξανα προς τη δοξα τραβα...

Κατα τ'αλλα θελω να ελπιζω οτι δεν ισχυει η ουσια του αρθρου,παρολο που κι εγω διαφωνω με αυτο το μετρο κ καταλαβαινω τους φιλους του Παο γιατι εχω βρεθει στη θεση τους. κ ο λογος φυσικα δεν ειναι αγωνιστικος (ενδεχομενο πλεονεκτημα Οσφπ) λογω οπαδικων συναισθηματων.
spysta
''Πολεμιεται'' πολυ ο Αγγελοπουλος για παλιες ΔΗΘΕΝ αθετησεις συμφωνιων ......


ΥΓ.Ετσι δεν ειναι Πουλοπουλε .......???
enypnio
ε φυσικά και θα τον πολεμίσουν ... άμα δούνε κάτι να ξεχωρίζει στην ελλάδα πάμε να το κουρέψουμε και να το φάμε Λάχανο

όσο ο ΑΓΓ δεν ξεκαθαρίζει το ιδιωκτισιακό αυτά δεν θα τελειώσουν
soz


biggrin.gif
Ginobili
QUOTE(soz @ Sep 26 2007, 07:13 ) *


biggrin.gif
Ginobili
QUOTE(soz @ Sep 26 2007, 07:13 ) *


biggrin.gif

Ωραίος!!! Τελικά είχε δίκιο...τα πράσινα του πάνε πολύ! Τα κόκκινα δεν...(τον παχαίνουν... tongue.gif )

Ο Γκέρσον δήλωσε,ότι ο Παναθηναικός έχει 2 γκάρντ που είναι καλύτεροι του Σάρας.(Διαμαντίδη,Σπανούλη εννοούσε),και ότι τον πήρανε..μόνο και μόνο για να μην ενισχυθεί ο Ολυμπιακός..

Συγνώμη για το παραπάνω (άχρηστο) ποστ.Έκανα λάθος
hagi
Ότι και να λέμε αυτή η μεταγραφή είναι μεγάλη.Ένα πολύ καλός παιχτής ακόμη προστέθηκε στο ήδη καταπληκτικό ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Τί να πω..Ο Παναθηναϊκός πάντως φέτος θα είναι πανίσχυρος..Για να δούμε
D_WILL_8
Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερη περιφέρεια σε Ευρωπαϊκή ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια.. Γιατί εγώ οχι....
sherman
«Μας φοβάται ο Παναθηναϊκός και καλά κάνει», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού που έκανε θετικά και αρνητικά σχόλια για τη μεταγραφή του Λιθουανού.«Η μεταγραφή του Σάρας είναι καλή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι παίκτες άρχισαν να επιστρέφουν από το ΝΒΑ. Το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι υψηλό και τα ποσά που ξοδεύονται είναι αξιοσέβαστα». Για τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Λιθουανό, ξεκαθάρισε: «Σταμάτησαν πριν από πολύ καιρό και αποκτήσαμε έναν παίκτη που είναι το ίδιο καλός με τον Γιασικεβίτσιους. Ήθελα τον Σάρας, αλλά δεν είναι καλύτερος από τον Γκριρ και άλλωστε ο Γκριρ στοιχίζει λιγότερο και είναι πιο νέος. Ο Παναθηναϊκός απλά ήθελε να κρατήσει τον Γιασικεβίτσιους μακριά από τον Ολυμπιακό. Έχει τουλάχιστον δυο καλύτερους γκαρντ απ’ αυτόν τη δεδομένη στιγμή. Εμείς έχουμε καλή ομάδα με πέντε παίκτες από το ΝΒΑ. Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σάρας επειδή μας φοβάται και καλά κάνει γιατί έχει τους λόγους του».


Ταδε εφη Πινι Γκερσον.

Ο συμπαθεστατος για μενα (αληθεια!!) προπονητης του ολυμπιακου νομιζω εχει καψει...

απο τις πολλες χυλοπιτες φετος?? Δεν ξερω. Ολα στο γηπεδο θα τα δουμε.
azannetop
Υπερβολικό τον βρίσκω τον Πίνι και σίγουρα πρόωρες οι δηλώσεις του.
soz
Eντάξει,όταν μια ομάδα παίρνει όλους τους τίτλους συνέχεια,είναι λογικό οι απο κάτω να ψάχνουν να βρούν άλλες διεξόδους να φανούν ανώτεροι.

Αυτό ισχύει γενικότερα στον αθλητισμό.

Τώρα βρέθηκε και νέο επιχείρημα του στυλ ¨θα κάνει 2ο treble στην σειρά επειδή μας φοβάται¨ και άλλα τέτοια αστεία.Μακάρι ρε συ Πίνι να τα πάρουμε όλα και φέτος επειδή σε φοβηθήκαμε,ειλικρινά μακάρι!!!!

Με την ίδια ηλίθια λογική,και η ΤΣΣΚΑ πήρε τον Σίσκα επειδή μας φοβότανε.Δεν πάμε καθόλου καλά πίνι...

Έπεσε πολύ στην εκτίμησή μου,απο κει που τον έβλεπα σαν μια διασκεδαστική φιγούρα με υψηλό IQ,θα αρχίσει να μου προκαλεί οίκτο.
rankin
Παίρνω το θάρρος να μπω στα χωράφια του παναθηναϊκού για να παραθέσω μια ενδιαφέρουσα άποψη που διάβασα, σχετικά με την μεταγραφή Γιασικεβίτσιους.

"η οικονομία έχει ένα εξαιρετικό κεφάλαιο που ονομάζεται "οικονομίας κλίμακας". Τι είναι αυτό; Ουσιαστικά η θεωρία αναφέρει ότι αν στην παραγωγή προσθέσουμε παραγωγικές μονάδες η απόδοση θα αυξηθεί. Μέχρι ένα σημείο δηλαδή όταν θα φτάσει το μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα κάθε παραπάνω παραγωγική ομάδα προκαλεί μείωση της απόδοσης. "

Και το ερώτημα μου είναι: Είχε φτάσει ο παναθηναϊκός ως "μηχανή" το maximum των δυνατοτήτων του με τις μεταγραφές των Σπανούλη, Ζίζιτς, Περπέρογλου, Ουίνστον; Μήπως πάλι ο Σάρας είναι η παραγωγική μονάδα που θα οδηγήσει τον "κινητήρα" σε maximum λειτουργία ή υπάρχει ενδεχόμενο να αποτελεί την πλεονάζουσα παραγωγική μονάδα η οποία θα κάνει τον κινητήρα να "χτυπήσει πιράκια";

Θέτω την ερώτηση μου καθαρά φιλοσοφικά και καθότι μου άρεσε ο παραλληλισμός οικονομίας-μπάσκετ. Δεν παίρνω ξεκάθαρη θέση επ'αυτού, αν και δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά θα ήθελα να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις.
azannetop
Κόντα είναι οι αγώνες, υγεία να υπάρχει και όλα τα άλλα στο γήπεδο θα φανούν.
Anaz
QUOTE
"η οικονομία έχει ένα εξαιρετικό κεφάλαιο που ονομάζεται "οικονομίας κλίμακας". Τι είναι αυτό; Ουσιαστικά η θεωρία αναφέρει ότι αν στην παραγωγή προσθέσουμε παραγωγικές μονάδες η απόδοση θα αυξηθεί. Μέχρι ένα σημείο δηλαδή όταν θα φτάσει το μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα κάθε παραπάνω παραγωγική ομάδα προκαλεί μείωση της απόδοσης. "

Και το ερώτημα μου είναι: Είχε φτάσει ο παναθηναϊκός ως "μηχανή" το maximum των δυνατοτήτων του με τις μεταγραφές των Σπανούλη, Ζίζιτς, Περπέρογλου, Ουίνστον; Μήπως πάλι ο Σάρας είναι η παραγωγική μονάδα που θα οδηγήσει τον "κινητήρα" σε maximum λειτουργία ή υπάρχει ενδεχόμενο να αποτελεί την πλεονάζουσα παραγωγική μονάδα η οποία θα κάνει τον κινητήρα να "χτυπήσει πιράκια";
ωραιο! biggrin.gif
Εγω θα το θεσω αλλιως,γιατι αλλιως εχω μαθει τις αρνητικες οικονομιες κλιμακος.. Οσο μεγαλωνει η παραγωγη η αποδοση της καθε επιπροσθετης μονάδος μειωνεται..Ενας καλος παιχτης λοιπον σε μια καλοδουλεμενη μηχανη εχει να δωσει λιγοτερα απ'ότι σε μια μετρια.. Δεν πιστευω οτι εχει φτασει στο σημειο ο Παο,οπου η προσφορα του Σαρας να ειναι αρνητικη.Αντιθετως!Εχω πολλακις τονισει οτι ο Παο ειχε αναγκη εναν τετοιο στυλ παιχτη!Απλα εχει να δωσει λιγοτερα απ'ότι θα εδινε στον Οσφπ,γιατι η περιφερεια του Παο ειναι αρκετα γεματη!

Δεν καταλαβαινω γιατι σας χαλασε τοσο η δηλωση του Πινι..Τι ακριβως θεωρησατε υποτιμητικο? Οτι εχετε δυο παιχτες καλυτερους απο τον απολυτο μεταγγραφικο μας στοχο φετος?? Φυσικα κ ο Παο "φοβαται" τον Οσφπ,όπως κ η Τσσκα "φοβαται" τον Παο κ αντιστροφα.. Αυτη η μεταγγραφη εξάλλου ήταν κ ενα μήνυμα που ειχε κ τους δυο αποδεκτες..
azannetop
Ο απόλυτος μεταγραφικός σας στόχος, όταν έκανε τις δηλώσεις ο Γκέρσον, ήταν ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού κατά συνέπεια ο Γκέρσον απλά προσπάθησε να δείξει οτι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος μειώνοντας την αξία ενός παίκτη του Παναθηναϊκού ο οποίος κατά την γνώμη μου ούτε ισοδύναμος του Γκριρ μπορεί να θεωρηθεί, ούτε υποδιαίστερος του Διαμαντίδη, Σπανούλη.

Προσωπικά δεν με χάλασαν οι δηλώσεις του απλά τις θεωρώ άστοχες. Τώρα οτι η μια ομάδα φοβάται την άλλη και αντίστροφα αυτό είναι προφανές.
sherman
"Ημέρες 1995 αναμένεται να ζήσει το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Πέμπτη"

supersport.gr

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
nirvana
Mήπως ο Πίνι κάνει τις δηλώσεις αυτές για να φέρει τη διχόνοια μέσα στις τάξεις του ΠAO; Γιατί αν ο Σάρας δεν είναι καλύτερος από τους ΔΔ, Σπανούλη, γιατί να παίρνει τα διπλά λεφτά; Aλλά κι εγώ αναρωτιέμαι πώς θα νιώσουν οι παίκτες του ΠAO και ιδιαίτερα οι πιο ακριβοπληρωμένοι πριν από τον Σάρας, με τον υπέρογκο μισθό του. Eλπίζω να διατηρηθούν οι ισορροπίες...
sherman
Ναι ειδικα ο παλιοχαρακτηρας ο Διαμαντιδης θα παρεξηγηθει.
Anaz
Παιδια δεν τιθεται τετοιο θεμα διχονοιας λογω χρηματων.. Εδω περσι ο Ντελκ επαιρνε περισσοτερα απ'τον ΔΔ κ ο Γιαφτοκας απ'τον Μπατιστ!
Ο ΔΔ δεν ειναι φιλοχρηματος,οπως ο "Εβραιος" Σαρας, ενω τα 1.7 ειναι ηδη ΥΠΕΡαρκετα για τον Σπανουλη,που στο κατω κατω δεν καταλαβα απο που κι ως που ο 24χρονος V-Span πρεπει να παιρνει τα ιδια με τον τρεις συνεχεις φορες τρεμπλουχο Σαρας.. Ενταξει ειναι πολλα τα λεφτα που παιρνει,αλλα τι να κανουμε..? Στο κατω κατω αν δει τιποτα περιεργα ο Παυλαρας,πλακωνεται στις προωρες ανανεωσεις κ αυξησεις αποδοχων.. biggrin.gif
nirvana
Eντάξει, ξέρω για τον χαρακτήρα του ΔΔ. Όταν δεν είναι στην προπόνηση πίνει καφέ με τα φιλαράκια του στην Kαστοριά.
Tελικά μπορεί να ήμουν μόνον εγώ αυτός που πονήρεψε ο Πίνι με τις δηλώσεις του... bball.gif
enypnio
καλά ειδικά ο ΔΔ πάρτυ θα κάνει από τότε που ήρθε ο Σάρας μπας και γλιτώσει τα καταραμένα περσινά 38λεπτα

με ανοιχτές αγκάλες θα τον περιμένει ...
Green Warrior
QUOTE(enypnio @ Sep 26 2007, 13:27 ) *
καλά ειδικά ο ΔΔ πάρτυ θα κάνει από τότε που ήρθε ο Σάρας μπας και γλιτώσει τα καταραμένα περσινά 38λεπτα

με ανοιχτές αγκάλες θα τον περιμένει ...


Έλα ντε πέρσυ είχαμε ουσιαστικά ενάμισυ play maker κάθως πίσω από τον Διαμαντίδη υπήρχαν ο προερχόμενος από τραυματισμό και αγωνιστική απραξία Βούγιανιτς και ο Μπετσίροβιτς που είναι 2αρι. Εξάλλού στην εθνική μια χαρά βολεύεται μαζό με τον Παπαλουκά και έπειτα μέχρι στιγμής ο Ζέλικο έχει δείξει πως ξέρει να κρατά ισορροπίες icon_wave.gif

Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις Πίνι έγιναν πιστεύω για εσωτερική κατανάλωση και εξάλλου ο εβραίος συνηθίζει στις δηλώσεις του να πουλάει τρέλα
reth1
QUOTE(enypnio @ Sep 26 2007, 16:27 ) *
καλά ειδικά ο ΔΔ πάρτυ θα κάνει από τότε που ήρθε ο Σάρας μπας και γλιτώσει τα καταραμένα περσινά 38λεπτα

με ανοιχτές αγκάλες θα τον περιμένει ...


αυτό ξαναπέστο!
AZ1980
Oι δηλώσεις του Πίνι δυστυχώς διέπονται από τον ίδιο παραληρηματικό χαρακτήρα που διακρίνει την όλη του ως τώρα παρουσία στον Ολυμπιακό. Στις αποφάσεις και στα λόγια του συναντά κανείς παιδικότητα και προχειρότητα σε βαθμό πρωτοφανή για τεχνικό με τέτοιες περγαμηνές. Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα, δεν λέει απολύτως τίποτα ουσιώδες ή μπασκετικά ευσταθές, και θυμίζει, σε μένα τουλάχιστον, πιτσιρίκι που μόλις έχασε στο μονό και ψάχνει δικαιολογίες, διατυμπανίζοντας τη σίγουρη νίκη του στο επόμενο μονό, όχι γιατί το πιστεύει, αλλά γιατί η έπαρση είναι το πιο προσιτό στον ανώριμο εγκέφαλό του μέσο για να καλυφθεί το ότι η ήττα του κλόνισε την αυτοπεποίθηση.

Πρόκειται για μηδενικής χρησιμότητας και αναγκαιότητας αφορισμούς μηδενικής αντικειμενικής χρησιμότητας που μόνο σε νηπιαγωγεία ή στη Βουλή συναντά κανείς, δηλαδή είτε εκεί που τα μυαλά δεν έχουν πήξει, είτε εκεί που η πονηριά και ο καιροσκοπισμός μπαίνουν στην υπηρεσία της φτηνής δημαγωγίας.

Ο Ολυμπιακός, παρά την καφενειακή (παρα)λογική έρμαιος της οποίας κινήθηκε στις φετινές μεταγραφές, διαθέτει το υλικό και την δίψα για να κάνει ζημιές και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες επιτυχίας διατίθενται σε τέτοιου είδους ομάδες, που προέκυψαν από πειραματικό κολάζ σαν αυτά που επιχειρούμε στα manager παιχνίδια.

Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να αφήσει ο Γκέρσον την νοοτροπία τσίρκου και το κυνήγι του φτηνού εντυπωσιασμού, και να καταστρώσει ένα κάποιο αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα αποτελεί και την εναρκτήρια δραστηριοποίησή του ως κόουτς των ερυθρολεύκων, τουλάχιστον σε επίπεδο ουσίας και με επωφελή για την άτυχη ομάδα τρόπο.
Pantel
πάντως αν και Παναθηναϊκών αισθημάτων, δεν πιστεύω να επαναληφθεί το treble. Σχεδόν ποτέ οι ομάδες που θεωρούνται κλασσικά φαβορί δεν κατακτούν Ευρωλίγκα. Είναι όντως πολύ περίεργο. Και πέρυσι σαν outsider το πήραμε. Όλες οι προβλέψεις( εκτός του AZ respect!! smiley.gif 77.gif ) έχριζαν αρχικά φαβορί για πρόκριση στον τελικο την ΤΑΟΥ και φαβορί για κατάκτηση του τίτλου την ΤΣΣΚΑ. Μακάρι να διαψευστώ.
Αυτό που θεωρώ πιο σίγουρο είναι ότι θα δούμε μπασκετ υψηλού επιπέδου από την ομάδα μας. Και ειδικά αν ο Σοφο από τον ΟΣΦΠ στρώσει επιτέλους, θα δούμε ίσως τους καλύτερους τελικούς ever blove.gif
Ginobili
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πέρσι οι 2 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Παναθηναικού έπαιρναν υπερδιπλάσια χρήματα(1.8 εκατ ο Ντέλκ,και κάπου 1.5 ο Γιαφτόκας) από τον Διαμαντίδη(700.000)...και ήταν οι με διαφορά χειρότεροι(αθλιέστεροι) παίκτες της ομάδας.
Παρ'όλα αυτά..το κλίμα στην ομάδα ήταν μια χαρά!!!
Τώρα..αν και φέτος υπάρχει παίκτης εν ονόματι...Γιασικιεβίτσιους..που να παίρνει διπλάσια χρήματα από τον Μητσάρα...δεν νομίζω να γίνουμε και σαν το ΠΑΣΟΚ.. tongue.gif
Ειδικά..αν βγάζει ο Σάρας και καμιά λέιζερ πάσα από την κλειδαρότρυπα που και που.... tongue.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.