Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
ashton
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Κ.Γ ΠΑΟΚ 19:00 Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ε.Κ. τηλεοπτική μετάδοση S/S

QUOTE
Ολα τα έχει ο Ζαγοράκης, έχει και τα προβλήματα του μπάσκετ. Δεν αρνείται όμως κι εκεί τη βοήθειά του - γι' αυτό και στο κυριακάτικο παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» με την ΑΕΚ ίσως δώσει και ο ίδιος το «παρών» μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα στο «Παλατάκι»...


Κ.Κ.



σημερινή Ελευθεροτυπία
ashton
Διαιτητές : Μουζάκης, Παπαπέτρου, Μπήτης
Κομισάριος : Μπακάλης
ashton
QUOTE
Καλπάκης: "Άλλαξε η ψυχολογία"

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ψαρρέας
Δημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2007 16:03

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καλπάκης, μίλησε για την νέα προσπάθεια που γίνεται σε διοικητικό επίπεδο και το δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας η νέα προσωρινή διοίκηση.
"Η κατάσταση είναι τραγική. Ο ΠΑΟΚ είναι ανοργάνωτος σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά και αγωνιστικά. Έχουμε βάλει προτεραιότητα να σώσουμε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το αδιέξοδο. Είμαστε διοίκηση που ήρθε για να βοηθήσει και όχι να παραμείνει μόνιμα. Είμαστε λύση ανάγκης. Όλοι καλούνται να βοηθήσουν τώρα και πρέπει να το κάνουν", είπε στον Libero 107,4.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ο στόχος της παραμονής είναι ο πρώτος που έχει θέσει η νέα διοίκηση: "Η παραμονή είναι το πιο άμεσο πρόβλημα και μάλιστα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιτευχθεί, γιατί η ομάδα δεν έχει το υλικό που θα έπρεπε. Παρόλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι. Ήδη έχουμε ενεργοποιηθεί και κάποιες αποφάσεις θα είναι άμεσες για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Δεν θα γίνει κάτι το οποίο δεν θα είναι για το καλό της ομάδας. Ήδη κάνουμε τις επαφές και είναι ενωτικός ο χαρακτήρας. Κανείς δεν περισσεύει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, τους θέλουμε όλους".

Ερωτηθείς για το αν ο κόσμος της ομάδας αντιλαμβάνεται το μέγεθος της προβληματικής κατάστασης που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στον "Δικέφαλο", ο Δημήτρης Καλπάκης απάντησε: "Πιστεύω ότι ήδη άρχισε να συσπειρώνεται ο κόσμος και να το καταλαβαίνει. Δεν είμαστε μία διοίκηση όπως οι προηγούμενες. Δεν θα εξυπηρετήσουμε σκοπιμότητες και ο κόσμος θα το καταλάβει αυτό και θα το στηρίξει".

Όσον αφορά στους παίκτες και κατά πόσο αυτή η διοικητική αλλαγή λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, δήλωσε: "Ήδη η ψυχολογία τους άλλαξε και όλη η προσπάθεια μας επικεντρώνεται σ’ αυτό, δηλαδή να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα της νίκης σε αυτή την αγωνιστική".

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν το νέο διοικητικό σχήμα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του: "Εμείς εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της ομάδας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Να δείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ αποτελείται από ανθρώπους που δημιουργούν πράγματα τα οποία είναι υγιή και σωστά. Το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε".

sport24.gr
Air Kef
Ακομα ενα πολυ κρισημο και αμφίρροπο ματς..

Ο ΠΑΟΚ θέλει νικες για να μην τρέχει αργότερα ενω η ΑΕΚ δν ξεκινησε οπως περιμεναμε και θέλει να κανει καποια διπλά ώστε να αναρριχηθει στην κατάταξη και να μην μεινει εκτος 4αδας απο νωρίς.

Ειναι καπως τυχερη η ΑΕΚ που βρισκει τωρα τον ΠΑΟΚ μπροστά της και οχι αργότερα που αναμένεται ο δικεφαλος του Βορρα να εχει ενισχυθεί. smile.gif
ashton
QUOTE
Παρελθόν αποτελούν από τον ΠΑΟΚ ο Ζόλταν Χόρβατ με τον Στιβ Χάνσελ. Αμφότεροι έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με τον «δικέφαλο» του Βορρά πληρώνοντας την κακή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές Zoltan Horvath και Steve Hansell. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους δύο καλαθοσφαιριστές για τη συνεργασία τους με την ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ταμπ Μπάλντουιν. «Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Υπάρχει θετική ατμόσφαιρα πλέον στην ομάδα και η παρουσία της νέας διοίκησης και όλα όσα έχουν κάνει αυτές τις ημέρες μας έχουν βοηθήσει. Νομίζω ότι οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν, πρώτα στους εαυτούς τους και μετά στη διοίκηση, ότι μπορούν να τα καταφέρουν και είμαι σίγουρος ότι εάν υπήρχε αυτή η κατάσταση από την αρχή της σεζόν, θα ήμασταν σίγουρα καλύτεροι και αγωνιστικά».

Ο έμπειρος τεχνικός συνέχισε αναφέροντας τα στοιχεία που πιστεύει ότι θα κρίνουν την αναμέτρηση. «Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, όπως ο Γουέσον, ο Έιβερι, ο Κυρίτσης, ο Μπάρλος και ο Ταπούτος, όλοι τους με ταλέντο και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα να μην σουτάρουν καλά, αλλά είναι επικίνδυνοι σε αυτό τον τομέα. Για αυτό δεν πρέπει να κοιτάξουμε τα στατιστικά τους, αλλά το τι πραγματικά μπορούν να κάνουν στο γήπεδο και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, οι συνεργάτες μου κάνουν εξαιρετικό σκάουτινγκ για τον αντίπαλο και οι παίκτες θέλουν όσο τίποτε άλλο να πάρουμε αυτή τη νίκη. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ο Ταμπ Μπάλντουιν μίλησε και για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Πυλαίας. «Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση κι αυτό το γνωρίζουν οι φίλαθλοί μας. Ξέρουν όμως και τη σημασία αυτού του αγώνα και όλοι μας τους περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο, να δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα, που θα βοηθήσει εμάς και θα δυσκολέψει τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα μας δώσουν δύναμη».

sportfm.gr
ashton
QUOTE
Ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ΑΕΚ είναι ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχής Κυριακής εναντίον του ΠΑΟΚ. «Έχουμε κλείσει τα «αυτιά» μας στις πληροφορίες που διοχετεύονται από την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις οποίες ο αντίπαλός μας αντιμετωπίζει προβλήματα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οτιδήποτε δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό, που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει εναντίον μας με πάθος, διεκδικώντας τη νίκη. Θεωρώ ότι θα υπάρξει συσπείρωση, γεγονός που αυξάνει τις υποχρεώσεις μας. Για να φύγουμε την προσεχή Κυριακή νικητές από την Θεσσαλονίκη επιβάλλεται να «πιάσουμε» υψηλή απόδοση και να δείξουμε το 100% των αγωνιστικών δυνατοτήτων. Να επιβάλλουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο το ρυθμό μας και να πιέσουμε στην άμυνα τους αντιπάλους μας», τόνισε ο έμπειρος φόργουορντ.


esake.gr
nikefalin
QUOTE(Air Kef @ Dec 7 2007, 16:03 ) *
Ειναι καπως τυχερη η ΑΕΚ που βρισκει τωρα τον ΠΑΟΚ μπροστά της και οχι αργότερα που αναμένεται ο δικεφαλος του Βορρα να εχει ενισχυθεί. smile.gif

Σίγουρα αλλά και ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει την ΑΕΚ σε μεταβατική κατάσταση...δεν είναι ακριβώς το "ο θάνατος σου η ζωή μου" αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε δυο ομάδες που δεν πατούν στα πόδια τους καλά
McRae
Απο τη στιγμη που η ομαδα δεν ενισχυθηκε(αν και η απομακρυνση του αγγλου ασθενη θα μπορουσε να θεωρηθει ενισχυση) δεν βλεπω καποιον λογο για τον οποιον θα επρεπε να ειμαι αισιοδοξος για την εκβαση του αγωνα,η..πανστρατια των οπαδων που ετοιμαζεται δεν νομιζω απο μονη της να φερει κατι θετικο..και με το αιγαλεω ο κοσμος δεν ηταν λιγος αλλα αυτο δεν εφτασε..Δινω προβαδισμα στην ΑΕΚ λογω σαφως ποιοτικοτερου ροστερ,απο την αλλη θελω να πιστευω οτι ο Μπαλντουιν πηρε το μαθημα του και δεν θα αρχισει παλι το ματς με ζωνη μεχρι να δεχτουμε 5 τριποντα στην σειρα απο τον..Τσαμη, να μεινουμε πισω 30 ποντους και μετα να τρεχουμε και να μην φτανουμε.. rolleyes.gif
ashton
Για να βάλει 5 τρίποντα ο Τσάμης πρέπει να επιχειρήσει καμιά 40ριά (και βάλε) σουτ...
ashton
QUOTE
Στο προσκήνιο ο Χιλ

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2007 12:25



Στον ΠΑΟΚ στις τάξεις της ομάδας και της διοίκησης μπορεί να προέχει το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena, ωστόσο παράλληλα εξετάζονται περιπτώσεις πάντα Αμερικανών γκαρντ, με τελευταία αυτή του Κάιλ Χιλ.
Στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άλλωστε μέχρι την επόμενη εβδομάδα εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού στο κλειστό του Ελληνικό με τον Πανιώνιο να έχουν γίνει τουλάχιστον δύο κινήσεις. Είτε ενός Αμερικανού και ενός κοινοτικού είτε δύο κοινοτικών αφού από χθες αποτελούν παρελθόν οι Χάνσελ και Χόρβατ.

Στην διάρκεια των τελευταίων ημερών προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ντάρελ Μίτσελ της Λιετούβος Ρίτας αλλά και ο Άντριαν Πένλαντ ενώ φημολογία κάνει λόγο για προσεχή συζήτηση και με τον Κάιλ Χιλ (28χρ., 1.87μ.) που θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπόσνα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Στα συν του Χιλ είναι ότι έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ έχει μέχρι τώρα στο ULEB Cup έχει 15.8 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ σε 38΄.

Όπως και να έχει όμως στον ΠΑΟΚ δείχνουν να θέλουν πριν προχωρήσουν στην οποιαδήποτε κίνηση να περιμένουν το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα όπως όλα δείχνουν να παίξει σημαντικό ρόλο για το στυλ των παικτών που θα αποκτηθούν και τις θέσεις που θα καταλάβουν. Επί του παρόντος πάντως στον ΠΑΟΚ προσανατολίζονται για παίκτες στις θέσεις "1", "2" και "5".

Πως όμως σχολίασαν στον ΠΑΟΚ την απόφαση του Αμερικανού Τιέρ Μπράουν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Βαρέζε κι ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ είχε στείλει έγγραφη πρόταση την Πέμπτη; "Υπήρξαν τρικλοποδιές. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για αυτό, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες", έλεγε χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Γαλατσόπουλος: "Ότι μπορούμε"
Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας πάντως η νέα διοίκηση της ΚΑΕ τήρησε την υπόσχεση της στην πρόσφατη συγκέντρωση με τους παίκτες και μοίρασε το ποσό των 30.000 ευρώ έναντι δόσεων συμβολαίων. Ακόμα χθες ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στην ομιλία του προς τους παίκτες του τους τόνισε: "Εμείς προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς κι εσείς να έχετε το μυαλό σας στο μπάσκετ. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε όσο και δύσκολο να είναι" τους επισήμανε θέλοντας να τους ντοπάρει εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε συνομιλία και με τον Ταμπ Μπάλντγουιν πριν την χθεσινή προπόνηση αλλά και ιδιαίτερη κουβέντα και με τους Χαριτόπουλο και Ντιαρά ζητώντας τους να εντείνουν την προσπάθεια τους.


sport24.gr
McRae
ashton τον θυμασαι καθολου αυτον τον Χιλ,αξιζει?δε μου λεει τιποτα το ονομα,σιγουρα επαιξε στο ελληνικο πρωταθλημα η ηταν απο εκεινους που επαιρνε η ΑΕΚ για..μια εβδομαδα στην ευρωλιγκα?
nikefalin
QUOTE(McRae @ Dec 8 2007, 19:39 ) *
ashton τον θυμασαι καθολου αυτον τον Χιλ,αξιζει?δε μου λεει τιποτα το ονομα,σιγουρα επαιξε στο ελληνικο πρωταθλημα η ηταν απο εκεινους που επαιρνε η ΑΕΚ για..μια εβδομαδα στην ευρωλιγκα?

Aπό κείνους ήταν. Είχε έρθει για να αντικαταστήσει τον Τζένκινς, έπαιξε ελάχιστα (νομίζω εναντίιον της Ρόμα στην Ευρωλίγκα) και ελλείψει ρευστού έφυγε
celtic_pride
Καλή τύχη στον Παοκ (αν και Αρειανός) smile.gif .. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έναν δυνατό μπασκετικό Παοκ
ashton
QUOTE(McRae @ Dec 8 2007, 21:39 ) *
ashton τον θυμασαι καθολου αυτον τον Χιλ,αξιζει?δε μου λεει τιποτα το ονομα,σιγουρα επαιξε στο ελληνικο πρωταθλημα η ηταν απο εκεινους που επαιρνε η ΑΕΚ για..μια εβδομαδα στην ευρωλιγκα?



Φυσικά και τον θυμάμαι.
Το σχόλιο σου "ήταν από εκείνους που έπαιρνε η ΑΕΚ για ...μια εβδομάδα στην ευρωλίγκα", είναι εντελώς τελείως άτοπο, αφού ο Χιλ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ξένος που πήραμε επί Φιλίππου για αντικατάσταση ξένου τραυματία.
Καλός παίκτης ήταν, στα 2 ματς που έπαιξε με Ρομα και Τσιμπόνα περιορίστηκε σε οργανωτικά-αμυντικά καθήκοντα. Δεν έπαιξε πρωτάθλημα γιατί ο Τζένκινς τελικά γύρισε νωρίς κι έτσι δε θα χρειαζόταν να χαραμίσουμε αλλαγή (έτσι έλεγαν οι γιαουρτάδες τότε, η ουσία είναι πως θέλανε να γλυτώσουν και κανένα παράβολο για την δήλωση στην Α1, εδώ ο τζούνιορ κλαιγόταν για μήνες για τα 8-10 χιλ. δολλάρια που κόστισε ο παίκτης για τις 15 μέρες που έκατσε), ενώ βρέθηκε και ντοπέ στις εξετάσεις που του είχαν γίνει.
http://www.aek.com/basketball/roster/kyle_hill.htm


QUOTE
Κούβελας: «Θέλουμε μια νέα αρχή»

Ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ είναι καθοριστικός για τον ΠΑΟΚ και όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν μόνο το ροζ φύλλο αγώνα, που θα δώσει τη δεύτερη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μία προπόνηση το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Μοναδικός απών για τον Ταμπ Μπάλντγουιν θα είναι ο Αντουάν Γκιλέσπι. Ο Αμερικανογάλλος γκαρντ ήταν άρρωστος και προτιμήθηκε να μείνει σπίτι του κλινήρης, όμως ο Αμερικανός τεχνικός τον υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακή στο «παλατάκι».

Ο Νίκος Κούβελας αναφέρθηκε στο ντέρμπι των «Δικεφάλων». «Το μυαλό μας, πλέον, είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι και στη συγκεκριμένη περίπτωση στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με καλό υλικό, που έχει προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές κι ακόμη δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Μας ενδιαφέρει να παίξουμε εμείς καλά, να κάνουμε αυτό που περνά από το δικό μας χέρι για να φτάσουμε στη νίκη. Κι αυτό θα μπορέσουμε να το πετύχουμε, εάν έχουμε συμπαραστάτες και τους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους στην Πάτρα και στον αγώνα με την Ολυμπιάδα ήταν εντυπωσιακή και είμαστε σίγουροι ότι θα μας δώσουν δύναμη και ότι χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη την Κυριακή».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επισήμανε πως το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο από ότι τους προηγούμενους μήνες. «Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούσαμε όλες τις διοικητικές εξελίξεις και ελπίζαμε ότι θα τελειώσει αυτή η κατάσταση το συντομότερο δυνατό, προς όφελος της ομάδας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γίνουν τέτοιες αλλαγές στη μέση της σεζόν, αλλά είναι καλό που ολοκληρώθηκε όλη αυτή η διαδικασία, υπάρχει νέα διοίκηση και δεν μας απασχολεί πλέον αυτό το θέμα, που σίγουρα ήταν κάτι που μας επηρέαζε. Από την άλλη χαιρόμαστε, που υπάρχουν άνθρωποι από την οικογένεια του ΠΑΟΚ και γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση της ομάδας, γιατί κάποιοι από αυτούς ήταν και πέρυσι κοντά μας, όπως ο κ. Γαλατσόπουλος. Είναι τέτοιες πλέον οι συνθήκες που νιώθουμε, πλέον, πιο έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που μας ζήτησαν οι άνθρωποι της νέας διοίκησης. Είναι μία ευκαιρία να κάνουμε όλοι μία νέα αρχή για την ομάδα».

Στη συμπαράσταση του κόσμου ευελπιστεί και η διοίκηση, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναλυτικά: «Ραντεβού στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, το «PAOK SPORTS ARENA», έχουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας την Κυριακή, για το κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είναι ανάγκη να γίνει μία νέα αρχή, από αυτό ακριβώς το παιχνίδι.

Η νέα διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας περιμένουν και υπολογίζουν πολλά στην αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Ήδη έχει γίνει σημαντική προσπάθεια για την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων στον αγώνα της Κυριακής και προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις της διοίκησης με εκπροσώπους των συνδέσμων και με αντιπροσωπείες από το Μέτωπο Λαϊκής Βάσης και τον «Χρυσό Δικέφαλο». Όπως δήλωσε, άλλωστε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: «Δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης


sportfm.gr

QUOTE
Με Έιβερι στη... μάχη "δικεφάλων"

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2007 22:21


Με τον Ουίλιαμ Έιβερι θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Σαββάτου (έγινε στο Ιβανώφειο) και αναμένεται να προσφέρει για μερικά λεπτά τις υπηρεσίες του.

Κανονικά αναμένεται να παίξει κι ο Σμίλιαν Πάβιτς (που πιθανόν να δώσει και το τελευταίο του παιχνίδι), αλλά κι οι υπόλοιποι παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα την περασμένη βδομάδα.


sport24.gr
Warrior
Τα σημερινα αποτελεσματα εβαλαν φωτια στο πρωταθλημα (απο την 3η θεση και κατω) και εδωσαν
επιπλεον βαρυτητα στο παιχνδι,το οποιο απο μονο του βεβαια ηταν ηδη πολυ κρισιμο και για τις
δυο ομαδες.

Ο ΠΑΟΚ (μετα τις νικες ΑΕΛ και Ρεθυμνου) θα βρεθει σε πολυ δυσκολη θεση εαν ηττηθει αυριο,ενω
η ΑΕΚ εχει ηδη χασει εδαφος με βαση τους στοχους που εχουν τεθει και θα θελει να εκμεταλλευτει
τις ηττες Πανιωνιου,Πανελληνιου!

Πολυ ενδιαφερον παιχνιδι που δυστυχως δεν θα μεταδοθει απο "ελευθερη" συχνοτητα..

Απο πλευρας ροστερ,σιγουρα μπορουμε να πουμε οτι η ΑΕΚ εχει τον πρωτο λογο,αλλα τα παιχνιδια
αυτα παντα ειναι ντερμπι,ενω θα εχει και αρκετο κοσμο αυριο η Πυλαια οπως διαβαζω..
ashton
το ματς είναι άσος στάνταρ, εκτός κι αν ξεχαστεί ή παρακοιμηθεί ο Αγγέλου και μείνει στο ξενοδοχείο biggrin.gif
tsitum
Τα αποτελεσματα δειχνουν οτι η παραμονη φετος θα κριθει στις 9 νικες μαλλον κ ουχι παρακατω, οπως συνεβαινε τις 2 προηγουμενες χρονιες.

Ακομα δε φαινεται καμμια ομαδα που να εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πεσει.
NBAer
2-20 στην αρχη. Τι διαολο συμβαινει και στην αρχη δεν υπαρχουμε δεν ξερω..... shot.gif
Αλλη μια ηττα φαινεται....
ashton
52-79 στο 34'.
ashton
Τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 64-87
ashton
ΠΑΟΚ...............ΑΕΚ
13/16 βολές 9/13
15/40 2π 30/52
7/24 3π 6/15
21-9 ρημπ 32-12
14 λαθη 14
8 ασιστ 26
5 κλεψίματα 11
2 κοψίματα 3


4. Wesson.....27'05"...22π...2/5 1π...10/16 2π.........6-6ρ..2λθ..3ασ.
5. Sy.........32'26"...12π...2/2 1π.....5/6 2π..0/1 3π..6-2ρ..3ασ..1κλ
7. Ταπούτος...18'24"....8π..............4/6 2π..0/1 3π..6-1ρ..1λθ..1ασ
8. Κυρίτσης...22'24"...13π...3/4 1π.....2/3 2π..2/4 3π..1-2ρ..5ασ..4κλ
9. Χατζής.....12'33"....7π...2/2 1π.....1/4 2π..1/3 3π..2-0ρ..2ασ
10.Μπάρλος....28'54"...11π.............4/10 2π..1/1 3π..4-0ρ..2λθ..4ασ..3κλ..1κψ
11.Avery......28'46"....8π..............1/2 2π..2/4 3π..1-0ρ..2λθ..6ασ..3κλ
13.Vasiljevic.15'08"....2π..............1/2 2π..0/1 3π..2-0ρ..3λθ..2ασ
14.Χαρίσης Δεν έπαιξε
16.Τσάμης......1'25"....0π....................................1λθ
17.Σύμτσακ....12'55"....4π..............2/3 2π..........3-1ρ..2λθ..2κψ
19.Pavic Δεν έπαιξε
ashton
QUOTE
Απλά, όμορφα και ωραία η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Πυλαία, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Το συγκροτήμα του Βαγγέλη Αγγέλου πήρε τη νίκη με το επιβλητικό 87-64, η οποία ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για την "Ένωση" και παράλληλα η τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα σε οχτώ αναμετρήσεις. Για τους Θεσσαλονικείς αντίθετα αυτή ήταν η 7η ήττα και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς μιλάμε για ένα από τα χειρότερα (εαν όχι το χειρότερο) ξεκινήματα στην ιστορία του ιστορικού αυτού συλλόγου.
Οι παίκτες της ΑΕΚ πάτησαν αποφασισμένοι το παρκέ του κλειστού της Πυλαίας και πήραν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε εντολή για να περάσει η μπάλα μέσα στην ρακέτα και δικαιώθηκε. Οι Ουέσον, Σι και Μπάρλος πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έδωσαν την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να πάρουν από την αρχή μια καλή διαφορά στο σκορ. Το α’ δεκάλεπτο βρήκε την ΑΕΚ να έχει προβάδισμα 15 πόντων (12-27), την στιγμή που οι Ντιαρά και Χαριτόπουλος προσπαθούσαν να συμάζέψουν τα... ασυμάζευτα. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να μαζέψουν μέχρι ενός σημείου στο β’ δεκάλεπτο την διαφορά στο σκορ, αλλά το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν έχασε τον έλεγχο κσαι με όπλο την πολύ καλή του άμυνα κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 27-41.
Η ψυχολογία του αγώνα ήταν τέτοια που η ΑΕΚ δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να κυριαρχήσει απόλυτα πάνω στο παρκέ. Στο 30ο λεπτό προηγήθηκε με 65-47 και με τον Αλέξη Κυρίτση να έρχεται για να προστεθεί στην τριάδα των Ουέοσν, Σι και Μπάρλου, η ΑΕΚ είχε πάρα πολλές λύσεις στην επίθεση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που και σήμερα ήταν για... κλάματα. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος...
Διαιτητές οι: Μουζάκης, Παπαπέτρου, Μπήτης
Τα δεκάλεπτα: 12-27, 27-41, 47-65, 64-87
ΠΑΟΚ (Μπάλντγουϊν): Βεργίνης 7 (1), Ντιαρά 14 (4), Χαριτόπουλος 13, Δεμερτζής 18(1), Σφέικος 18, Χάμφρεϊ 4(1), Κούβελας, Τσιάκος 8, Σόντερς 2
ΑΕΚ (Αγγέλου): Ουέσον 22, Σι 12, Ταπούτος 8, Τσάμης, Κυρίτσης 12(2), Χατζής 7(1), Μπάρλος 11(1), Έιβερι 8(2), Σίμτσακ 4, Βασίλιεβιτς 2

basketblog.gr
Pierce
ο kzell ειναι μακραν ο καλυτερος και σταθεροτερος παιχτης μας. Ακους εκει ηθελαν να τον διωξουν οι αχρηστοι....
αρκετα καλοι και οι κυριτης μπαρλος ταπουτος. Πηγε να κανει ο αγγελου παλι τα περιεργα του σε μια στιγμη προς το τελος του ημιχρονου αλλα τελος καλο ολα καλα... smile.gif
leelo15
Καιρο ειχα να δω τοσο καλο μπασκετ απο την Αεκ ακομα και αν ο αντιπαλος σημερα ηταν...
Ημασταν ΟΜΑΔΑ, οι 25 τελικες πασες τα λενε ολα.
nikefalin
QUOTE(leelo15 @ Dec 9 2007, 21:57 ) *
Καιρο ειχα να δω τοσο καλο μπασκετ απο την Αεκ ακομα και αν ο αντιπαλος σημερα ηταν...
Ημασταν ΟΜΑΔΑ, οι 25 τελικες πασες τα λενε ολα.

Σωστά, αν και η ομάδα θα κριθεί σε άλλα παιχνίδια, όχι ίσως από το επόμενο Σάββατο (τουλάχιστον για το αποτέλεσμα)
ashton
QUOTE
Μπάλντγουιν: "Σκέφτομαι την παραίτηση"
Ακόμα και την παραίτηση σκέφτεται, ο Ταμπ Μπάλντγουιν, μετά και την εντός έδρας συντριβή από την ΑΕΚ, στην Πυλαία.

"Είχαμε καλή ψυχολογία και καλή νοοτροπία αλλά κάναμε ένα τραγικό ξεκίνημα για άλλη μία φορά. Δώσαμε μια μεγάλη διαφορά κιι η ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή για να τη διατηρήσει", ήταν τα πρώτα λόγια του Ταμπ Μπάλντγουιν.

"Ο Ουέσον έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε. Αυτή η ομάδα χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να παίξει καλύτερα. Είναι φανερό ότι δεν είμαστε καλή ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες έτοιμοι να έρθουν στην ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και αισιόδοξοι για το μέλλον με την έλευση των νέων παικτών".

"Το πιο σημαντικό είναι ότι απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας. Είχαμε πει ότι θα παίξουμε με πάθος, σε μεγάλο ποσοστό έγινε αυτό αλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε".

"Εχω κάνει λάθη, αλλά και οι παίκτες είναι ώριμοι και όλοι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Περνάει από το μυαλό μου η παραίτηση, αλλά ό,τι πέτυχα στην καριέρα μου το πέτυχα δουλεύοντας. Με την παραίτηση δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε".

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, κατέληξε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Απογοητεύσαμε τον κόσμο και ζητάμε συγνώμη. Το θέμα πλέον είναι πόσο ενωμένοι θα είμαστε για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα. Είμαστε αγχωμένοι και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που δεν μπορούμε να αποδώσουμε".

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: "Για μας ήταν ένα ευχάριστο βράδυ. Όλοι χρειαζόμαστε αποτελέσματα κι η ΑΕΚ είναι μία από αυτές τις ομάδες. Κι ο ΠΑΟΚ παρομοίως. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη".

"Το μέγεθος της νίκης δεν είναι πραγματικό. Τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΠΑΟΚ εμπόδισαν αυτή την ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Η ψυχολογία στον επαγγελματισμό και η αντιμετώπιση της πίεσης είναι σημαντική".

"Γι' αυτό και όλες οι ομάδες χρειάζονται παίκτες που να μπορούν να αντεπεξέρχονται στην πίεση. Εύχομαι καλή δύναμη στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα βρει λύσεις για να ορθοποδήσει".

"Δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχουμε. Υπάρχει πρόβλημα στον τρίτο πλέι μέικερ. τον Σιούτη, ο Εϊβερι προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού, ο Ουέσον το ίδιο. Προσπαθούμε να βρούμε παίκτη στη θέση του Σιούτη μέχρι να γίνει καλά. Προς το παρόν δεν έχουμε καταλήξει".

Ο Ουίλιαμ Έιβερι πρόσθεσε: "Είναι η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Δουλεύουμε σκληρά αλλά δεν είχαμε καταφέρει να την πετύχουμε μέχρι τώρα. Προσπαθούμε για το καλύτερο, σημασία όμως έχει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι".


sport24.gr
McRae
Ειμαστε η χειροτερη ομαδα με τους χειροτερους παιχτες και τον χειροτερο προπονητη απο την στιγμη που ο ανθρωπος πατησε το ποδι του στον πλανητη γη..simple as that..δεν εχω κουραγιο να γραψω για το ματς..θα με καλυψει αλλωστε ως συνηθως ο θρυλος με το σεντονι του smile.gif ..
NBAer
QUOTE(McRae @ Dec 9 2007, 23:47 ) *
Ειμαστε η χειροτερη ομαδα με τους χειροτερους παιχτες και τον χειροτερο προπονητη απο την στιγμη που ο ανθρωπος πατησε το ποδι του στον πλανητη γη..simple as that..δεν εχω κουραγιο να γραψω για το ματς..θα με καλυψει αλλωστε ως συνηθως ο θρυλος με το σεντονι του smile.gif ..

Βλεπεις να σωνομαστε?

Εχουμε μια ηττα ακομα να ερχεται αλλα και 2 παιχνιδια στα επομενα 4 που μπορουμε να παρουμε και θα παρουμε.....
Στο τελος θα σωθουμε, δεν μπορει.... shot.gif
captain charisma
ειμαστε για τα πανηγυρια δεν υπαρχουμε....ομαδα ειναι αυτη?ουτε για α2 δεν κανει ετσι οπωσ παιζει.....καλα τα καταφερε ο πανελουδης..
McRae
Δεν ξερω,πολυ δυσκολα τα πραγματα,πρωτα απ'ολα τα παιχνιδια που θεωρητικα ειναι στα μετρα μας ως το τελος του α γυρου(με αελ και αγορ εντος) αν πριν ειχαν βαθμο δυσκολιας χ τωρα αυτος δεκαπλασιαζεται με την πιεση και το αγχος που προκαλει η τελευταια θεση στην βαθμολογια.Επιπλεον πρεπει να βρεθει αμεσα νεος προπονητης και 3 τουλαχιστον παιχτες και ποιος αξιολογος παιχτης να δεχτει να ερθει στην ουραγο ομαδα του πρωταθληματος που εχει και την χειροτερη δυνατη φημη οσον αφορα τις πληρωμες.Αν δε αυτες οι επιλογες αποδειχτουν αποτυχημενες(διολου απιθανο με βαση τα φτωχα οικονομικα μας) αυτος θα ειναι και ο..ταφος μας.Εγω παντως περα απο τον Πανελουδη και το αγωνιστικο τμημα για το καταντημα της ομαδας κατηγορω και το γκαντεμοσκυλο Καραμπερη η Καρακουση η οπως αλλιως λεγεται που διαλεξε το μπαλακι στην κληρωση που μας εφερε το χειροτερο δυνατο προγραμμα στο ξεκινημα shot.gif
Green Warrior
Μπατατούδης και Πανελούδης κατέστρεψαν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ...
ashton
Μπορεί να χαίρομαι για τη νίκη μας απόψε, αλλά είναι κρίμα να έχει τέτοια χάλια μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.
thrylos7
Μαύρο χάλι ο ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αντ' αυτού, γνώρισε τη συντριβή.

Με το καλημέρα 2-20, με την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό στη ρακέτα του ΠΑΟΚ (πρώτη φορά βλέπω τόσο ανύπαρκτη άμυνα κάτω από το καλάθι) και τις πολύ αργές επιστροφές, πράγμα που τις επέτρεψε να εκδηλώσει πολλούς αιφνιδιασμούς. Απλή προπόνηση να είχε, τόσο καλά δε θα τα πήγαινε...

Στη συνέχεια έγινε κάτι που έχουμε δει κι άλλες φορές στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Η ομάδα έκανε το ξέσπασμά της, δε θύμιζε σε καμιά περίπτωση την ομάδα που (απλώς) βρισκόταν στο παρκέ προηγουμένως και κατάφερε να μειώσει μέχρι και πέντε πόντους (23-28), εξαιτίας της παρουσίας του Δεμερτζή πρωτίστως, των Κούβελα-Χαριτόπουλου δευτερευόντως, αλλά και των αλλαγών της ΑΕΚ, που χρησιμοποίησε κάποιους αναπληρωματικούς. Ο Δεμερτζής έδωσε ρυθμό και οργάνωσε την ομάδα, ο Χαριτόπουλος πήρε ρημπάουντ, ενώ ο Κούβελας, και μόνο που στεκόταν στην κορυφή της ρακέτας, αποτελούσε ένα σημαντικό εμπόδιο για τους αντιπάλους, που πλέον δε μπορούσαν να πετύχουν εύκολα καλάθια. Κάπου εκεί όμως, ενώ η διαφορά ανέβηκε λίγο, ο Μπάλτουιν επανέφερε στον πάγκο Δεμερτζή και Κούβελα (δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε) και το ημίχρονο έκλεισε στο 27-41.

Η επανάληψη ανήκε αποκλειστικά στην ΑΕΚ, που πέρα από τη συνεισφορά των Ουέσον (σιγά τα δυνατά κορμιά του ΠΑΟΚ) και Σι, πήρε κρίσιμους πόντους από τον Χατζή, ενώ Ταπούτος, Μπάρλος και Κυρίτσης ήταν επίσης θετικοί (καλά, δεν παίρνω κι όρκο, αλλά μ' αυτά που έβλεπα από την αντίπαλη ομάδα η ΑΕΚ φαινόταν dream team). Από τον ΠΑΟΚ, μόνο Δεμερτζής και Χαριτόπουλος μπορούν να κριθούν θετικά, έλειπε και ο Γκιλέσπι (γιατί; ), ενώ τραγικότατος ήταν ο Βεργίνης (τον ματιάσαμε McRae!), ο οποίος όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο περισσότερα λάθη έκανε (υπήρξαν φάσεις που έδινε απλώς τη μπάλα στον αντίπαλο).

Γενικά, πάρα πολύ κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, που παρουσίαζει όλο και περισσότερα σημάδια αποσύνθεσης και οι αλλαγές είναι πιο απαραίτητες από ποτέ (ή καλύτερα, η αλλαγή προπονητή, που φαίνεται ότι δεν "τραβάει") και οι προσθήκες παικτών.

Η ΑΕΚ μου άρεσε, πολύ περισσότερο από το παιχνίδι με τον Άρη, αν και είναι σίγουρο ότι θέλει ενίσχυση στο 5 και στο 1.. Δεν αντιμετώπισε σχεδόν κανένα πρόβλημα στο να κάνει το παιχνίδι της και MVP ήταν ασφαλώς ο Ουέσον.

Πολύς κόσμος στο γήπεδο, όπως αναμενόταν.. Κάτι περισσότερο από 4000 οπαδοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τους γηπεδούχους, αλλά μάταια.. Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν 7' πριν το τέλος.

Μόνος τελευταίος με 1 νίκη σε 8 αγώνες o ΠΑΟΚ...

ΥΓ. ΟΑΣΘ sucks... πιο πολύ κι από το σημερινό ΠΑΟΚ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.