Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Άρης - 14η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Basket League - Σεζόν 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
SteelGandalf
14η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Κυριακή, 17/1/2016, 16:30
(novasports3 "live")

Παναθηναϊκός - Άρης

Για 3η φορά φέτος, θα κοντραριστούν Παναθηναϊκός και Άρης, με το τριφύλλι να έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις, έχοντας ισάριθμες νίκες (1η αγωνιστική πρωταθλήματος στο Nick Galis Hall και ημιτελικός κυπέλλου στο O.A.K.A.). Ο πρόσφατος, μάλιστα, ημιτελικός του κυπέλλου, δημιούργησε περαιτέρω προβλήματα ψυχολογίας στον Άρη, αφού δεν κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικός για περισσότερο από ένα ημίχρονο, χάνοντας τελικά το παιχνίδι με μεγάλη διαφορά πόντων (21).

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ειδικά ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις -πόσο μάλιστα στην έδρα του- και σε ήττες με κάτω τα χέρια, συγκεκριμένα από την Crvena Zvezda (Ερυθρός Αστέρας) Telecom Belgrade (με 11 πόντους διαφορά η οποία είχε φτάσει και σε μεγαλύτερα επίπεδα κατά την διάρκεια του αγώνα). Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση του προέβη σε τιμωρία -με πρόστιμο μισθού ενός μηνός- όλου του staff και των παιχτών.

Από την άλλη, και ο Άρης, προέρχεται από ένα στραπάτσο στην Ιταλία, όπου διεσύρθη από την ΕΑ7 Emporio Armani Milano με 41 πόντους διαφορά, σε μια από τις χειρότερες ήττες της ιστορίας του, σίγουρα την χειρότερη της σύγχρονης.

Προφανώς και οι δύο ομάδες θα έχουν πρόσθετα κίνητρα για μια καλή εμφάνιση και "επιστροφή" στα θετικά αποτελέσματα, όμως ο Άρης θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, αφού και εκτός έδρας θα αγωνιστεί και το "βαθύ" ρόστερ του αντιπάλου του δεν διαθέτει, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι είναι εις βάρος του, με όλες τις τελευταίες ήττες (Παναθηναϊκό για το κύπελλο, Κολοσσό για το πρωτάθλημα και Armani Milano για το Eurocup).

Αύριο το μεσημέρι, αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ελπίζοντας, τουλάχιστον, να είναι αντάξια της ιστορίας των δύο συλλόγων.

QUOTE(www.pressaris.gr - 16/1/2016)
Παναθηναϊκός-Άρης: Η γλώσσα των αριθμών και η προϊστορία

Αντίστροφη μέτρηση για το Παναθηναϊκός-Άρης και ο ΕΣΑΚΕ αναλύει το παιχνίδι με την γλώσσα των αριθμών.


Αναλυτικά:

«Μία από τις ισχυρότερες παραδόσεις στην ιστορία της A1 κατηγορίας παρουσιάζει το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στα παιχνίδια της Αθήνας. Από το 1992 λοιπόν σε σύνολο 28 αναμετρήσεων, οι «πράσινοι» σημείωσαν 27 νίκες ως γηπεδούχοι, πέντε εκ των οποίων ήταν για τα πλέι οφ.

Συνολικά σε 54 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας, ο Παναθηναϊκός μετράει 46 νίκες έναντι οχτώ του Άρη. Η μοναδική εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν για την περίοδο 1996-1997 όταν επικράτησε με 79-77 με 20 πόντους του Παναγιώτη Λιαδέλη και 17 του Μάριο Μπόνι. Έκτοτε ο Παναθηναϊκός μετράει 23 διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Από τις 27 εντός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού, μεγαλύτερη σε έκταση ήταν εκείνη της σεζόν 2009-2010. Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 90-56 (34 πόντοι διαφοράς) με πρώτους σκόρερ τους Νίκολας με 13 και Φώτση με 11 πόντους.

ΡΕΚΟΡ ΠΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Νίκος Γκάλης κρατάει την κορυφαία επίδοση σκοραρίσματος των 28 αναμετρήσεων της Αθήνας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, όχι όμως ως παίκτης του Άρη. Άλλωστε ο «γκάνγκστερ» δεν έπαιξε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αυτό το διάστημα. Είχε σημειώσει 33 πόντους στη νίκη του Παναθηναϊκού για την περίοδο 1993-1994 με 102-86. Στο ίδιο ματς ένας άλλος παίκτης με πέρασμα και από τις δύο ομάδες, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς είχε 27 για τους νικητές.

ΡΕΚΟΡ ΠΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΗ

Μπορεί να μην απέτρεψε την ήττα του Άρη στον αγώνα της περιόδου 1999-2000 (93-85) ωστόσο ο Τζόε Αρλάουκας σημείωσε σε εκείνο το παιχνίδι 32 πόντους, επίδοση που είναι η κορυφαία μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε αυτά τα ντέρμπι. Στον ίδιο αγώνα, ο Παναγιώτης Λιαδέλης είχε 27 πόντους για τον Άρη.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

*Ένα επιθετικό ριμπάουντ θα είναι αρκετό για τον Αντώνη Φώτση προκειμένου να συμπληρώσει τα 400 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
*Με τέσσερις πόντους ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα φτάσει τους 3.300 με τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα.
*Τρεις πόντοι χωρίζουν τον Τζέιμς Γκιστ από τους 800.

ΑΡΗΣ

*Έτοιμος για το 385ο παιχνίδι του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος. Με αυτό θα “πιάσει” στη 12η θέση της σχετικής λίστας τον Μίλαν Τόμιτς.
*Με εννιά πόντους ο Τζαμέλ Χάγκινς θα συμπληρώσει τους 400 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.
*Μπροστά στους 200 πόντους στην κατηγορία είναι τόσο ο Οκάρο Ουάιτ (196) όσο και ο Τζέρελ ΜακΝίλ (190).


Αν κοιτάξουμε την προϊστορία, θα πρέπει να μην κατεβούμε καν στον αγωνιστικό χώρο... tongue.gif

Δεν έχω παράπονο πάντως. Ο Παναθηναϊκός μας "σέβεται" τόσο πολύ που κάθε φορά που μας βρίσκει στον δρόμο του, βγάζει τα μάτια του απέναντι μας!!!

QUOTE(www.pressaris.gr - 15/1/2016)
Πρόβλημα με Καλάθη στον Παναθηναϊκό ενόψει Άρη, αλλά…

Πρόβλημα, μη ανησυχητικό, προέκυψε για τον Νικ Καλάθη. Μια μέρα μετά το σοκ από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις με στόχο να αφήσει πίσω του τη χθεσινή ήττα στο ΟΑΚΑ.


Ωστόσο, ο διεθνής γκαρντ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί, λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό ώμο.

H κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στο πράσινο τιμ και αναμένεται να παίξει κανονικά την Κυριακή κόντρα στον Άρη, όπου το τριφύλλι θέλει να βγάλει αντίδραση και να παρουσιαστεί βελτιωμένο μετά από καιρό.

Σταθερά εκτός ήταν -ακολουθώντας θεραπεία- ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είναι στα πιτς με θλάση, ενώ ο Μποχωρίδης προπονήθηκε κανονικά και σιγά-σιγά θα μπει στο ροτέισον του Τζόρτζεβιτς.

Πηγή: sportfm.gr


Προβλέπω να μπαίνει αύριο και να κάνει όργια... Α ρε Παναθηναϊκέ, κομπλεξικούς μας έχεις κάνει... ohmy.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 17/1/2016)
Ψάχνει αντίδραση και την… ενέργειά του στο ΟΑΚΑ (PRESSARIS – LIVE, 16:30)

Ο Άρης αναζητά σήμερα (16:30) αγωνιστική αντίδραση μετά τη συντριβή στο Μιλάνο από την Αρμάνι. Το ΟΑΚΑ σπάνια προσφέρεται για τέτοιου είδους αναζητήσεις, αλλά οι κίτρινοι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά απέναντι στον (επίσης ντεφορμέ) Παναθηναϊκό, στο ξεκίνημα του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα του Άρη είναι… αδυσώπητο, αλλά αυτό δεν αλλάζει. Αυτό είναι και μέσα από αυτό θα πρέπει να βρει λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα που εμφανίζει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη ενέργειας.

Ουδείς μπορεί να μιλήσει για αδιαφορία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Άρης και στη Ρόδο και στο Μιλάνο έπαιξε άσχημα, δεν ήταν… Άρης, η ομάδα που τρέφεται από την ενέργειά της στην άμυνα και έχει την ικανότητα να βάζει τον αντίπαλο στο δικό της ρυθμό.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Πρίφτης και οι παίκτες του είναι οι πρώτοι από όλους που θέλουν να δουν αντίδραση, την ίδια που ζητούν ορθότατα η διοίκηση και φυσικά ο κόσμος, στον οποίο η ίδια η ομάδα “γέννησε” τόσο μεγάλες προσδοκίες, μέσα από τα αποτελέσματά της και τις εμφανίσεις της.

Ο Άρης θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως ήταν στο παιχνίδι του α’ γύρου στο Αλεξάνδρειο, όπως ήταν στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπου ανταγωνιστικός το… βελάκι δείχνει συγκέντρωση και αμυντική προσήλωση, έλεγχο των ριμπάουντ, ξεκάθαρες επιλογές στην επίθεση και καλό “διάβασμα” της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Το θέμα της ενέργειας είναι ένα ερωτηματικό, γιατί προβλημάτιζε το τεχνικό επιτελείο και πριν το παιχνίδι με το Μιλάνο, δεν ήταν δηλαδή ότι μόνο η Αρμάνι το δημιούργησε και με αυτό το δεδομένο μένει να φανεί αν και πώς βοήθησαν οι μέρες προπόνησης από τη Πέμπτη μέχρι και χθες…
pan24
Τελικα ο καλαθης εκτος αποστολης
Επισης εκτος και ο χαραλαμποπουλος.Ξερει καποιος τι εχει?
desdenova13
Πάω να βάλω σορτσάκι και τα σπορτέξ μου.
Είμαι 1,85 και είμαι καλός στην περιφερειακή άμυνα. Μπορεί να χρειαστώ. tongue.gif

Επίσης εάν υπάρχει κάποιο link, παρακαλώ, pm me
pan24
Τελικα ο χαραλαμποπουλος ειχε ενοχλησεις στους κοιλιακους οποτε προληπτικα εξω
G-arenas
αρα εχουμε μεινει με δδ, φελντειν στα γκαρντ και στο 3 με παβλο και γιανκοβιτς. αρα σιγουρα θα δουμε πολυ ωρα ειτε λουντζη ειτε γιανκοβιτς και παβλοβιτς μαζι στο 2 και 3!! αλλιως 40 λεπτα ο δδ και ο φελντειν!! παντως ο φελντειν δεν προκειτε να παιξει κατω απο 35 λεπτα σιγουρα και επισης δεν βλεπω να την γλιτωνει και αυτος στα επομενα παιχνιδια χωρις καποιον μυιικο τραυματισμο!!

δυσκολο ματς σημερα καθως ο αρης θα ειναι πολυ διαβασμενος σιγουρα ενω εμεις κλασσικα εντελως απροετοιμαστοι με σαλε κοουτς ενω και παλι δυσκολα θα εχουμε τετοια ευστοχια οπως στο κυπελλο!! θεωρω οτι θα μας πιεσουν παρα πολυ σε ολο το γηπεδο και οσο αντεξουμε! στο τελος θα κριθει το ματσακι και αν κατεβουμε οπως με ερυθρο δεν την γλιτωνουμε!! μακαρι να βγω ψευτης αλλα χλομω το βλεπω!!
t0ny3
Διαβασα πως παιζουμε χωρις Καλαθη και Χαραλαμπο, ενω ο Μποχωριδης μπηκε στην 12αδα! Μαλιστα δυσκολη αποστολη...
SteelGandalf
1η Περίοδος

Παναθηναϊκός - Άρης : 22-7

Σα να μην πέρασε μια μέρα...

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται συνεπής και πραγματοποιεί περισσότερα από τα αυτονόητα στο παρκέ, την στιγμή που ο Άρης αποτελεί φάντασμα του καλού του εαυτού και δεν παίζει καν μπάσκετ. Απόλυτα απογοητευτική η εικόνα των φιλοξενουμένων, στο 1ο δεκάλεπτο, με την διαφορά να έχει εκτιναχθεί ήδη...
pan24
Δε λεω μας παιζουν λιγαααακι οι διαιτητες αλλα ρε παιδια 22-7?
Αν δεν καταρρευσουμε ειναι δυσκολο να γυρισει και ας ειναι ακομα πολυ νωρις
Timemaster
δεν έχω εικόνα αλλά βλέποντας τα σημεία των σουτ του ΠΑΟ είναι απίστευτο
ένα σουτ εκτός ρακέτας όλο κι όλο και δύο τρίποντα. Όλα τα άλλα από το ζωγραφιστό.

rolleyes.gif
SteelGandalf
Μπορεί ο Άρης να είναι τραγικός, αλλά και οι διαιτητές με την διαφορά στους 22 πόντους, δεν δίνουν καθαρό φάουλ του Kuzmic στον McNeal και στον αιφνιδιασμό δεχθήκαμε και τρίποντο. Ντροπή...

Το σκορ έφτασε στο 32-7, πριν μειώσει ο Άρης σε 32-9. Κάναμε 4+ λεπτά για να πετύχουμε πόντο στην 1η περίοδο του αγώνα και τώρα, στην 2η, άλλα 3+. Έτσι δεν πας πουθενά...
Nemesakos
Βλάντο 11 πόντους και Πάβλοβιτς 8 από τους 32 ως τώρα..
shtarkws
Πραγματικά αγνώριστος ο Άρης
Reggie Miller 31
Γιατι τετοιο χαλι ο Άρης; Συμβαινει κατι εκει;
desdenova13
Δεν έχω εικόνα από τους αγώνες του Άρη, αλλά οι δύο ήττες από Κολοσσό και Αρμάνι, δε με ξενίζουν σαν αποτελέσματα (καθώς Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ να κερδίζουν άνετα τον Κολοσσό εκτός έδρας), αλλά με ξενίζει το γεγονός πως όσοι τον έχουν δει μιλάνε για πολύ κακό Άρη.

Καλά, για το Μιλάνο είναι αυτοπόδεικτο πως ήταν κακός. Γιατί τόσο κακές εμφανίσεις; Ξέρει κανείς; Έχει γίνει κάτι μέσα στην ομάδα, ή η ήττα από τον Παναθηναϊκό έριξε τόσο πολύ την ψυχολογία σας;
shtarkws
Φοβερός Γιανκοβιτς έως τώρα. Μου αρέσει η διάθεση που δείχνουμε στην άμυνα

Απογοητευτικος από την αλλά στην άμυνα ο Άρης
Reggie Miller 31
BTW, μεχρι και ο Παναγιωτης ο Κολλημενος λειπει σημερα απο το γηπεδο! Πολλες οι απουσιες! tongue.gif
desdenova13
Νομίζω από όλα αυτά αποδεικνύεται πως ο Καλάθης χαλάει τη χημεία της ομάδας... tongue.gif
Reggie Miller 31
Το χει τελειωσει το γυμνασιο ο Παπαδακης; Σαν να βλεπω το ανηψακι μου να παιζει ειναι! ΔΓ του χρονου να παρεις ταλεντα και απο τα μίνι!
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Παναθηναϊκός - Άρης : 49-21

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο πέρα από το γεγονός ότι ντρέπομαι που η ομάδα μου έχει καταντήσει σάκος του μποξ απέναντι στον Παναθηναϊκό (και όχι μόνο). Δεν μπορώ να βρω καμία δικαιολογία για το συγκεκριμένο κατάντημα.
Reggie Miller 31
QUOTE (SteelGandalf @ Jan 17 2016, 17:22 ) *
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Παναθηναϊκός - Άρης : 49-21

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο πέρα από το γεγονός ότι ντρέπομαι που η ομάδα μου έχει καταντήσει σάκος του μποξ απέναντι στον Παναθηναϊκό (και όχι μόνο). Δεν μπορώ να βρω καμία δικαιολογία για το συγκεκριμένο κατάντημα.

Ξερουμε τι παιζει; Γιατι τετοιο χαλι για 3ο συνεχομενο παιχνιδι;
desdenova13
Είναι πραγματικά κρίμα για τον Άρη να έχει τόσο κακή απόδοση. Σίγουρα δεν είναι σε θέση να χτυπήσει ακόμα τη δυάδα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αλλά δε μας είχε συνηθίσει σε τόσο κακή απόδοση ούτε πέρυσι αλλά ούτε και φέτος.

Ελπίζω να τη διαχειριστεί με ψυχραιμία. Φωνές (που ακούγονται) για καρατόμηση του Πρίφτη δε βοηθούν. Νομίζω είναι ένας αξιόλογος προπονητής, με πλάνο και ο οποίος έχει κερδίσει για εμένα τη στήριξη που πρέπει τώρα να του δωθεί
pan24
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Jan 17 2016, 17:26 ) *
Ξερουμε τι παιζει; Γιατι τετοιο χαλι για 3ο συνεχομενο παιχνιδι;

Μου θυμιζει περσι απολλωνα την ιδια εποχη που χασαμε με μεγαλη διαφορα απο την αεκ και μετα μας πηρε η κατηφορα.Αργοτερα μαθευτηκε οτι συμπεριλαμβανομενης και της διοικησης ειχαν πλακωθει ολοι με ολους.Μακαρι να μην ισχυει και εδω αυτο
SteelGandalf
3η Περίοδος

Παναθηναϊκός - Άρης : 71-43
j-kidd13
Ο Χαραλαμποπουλος γιατι δεν παιζει σημερα?Ο Παπαγιαννης γιατι δεν εχει πατησει παρκε ακομα?
Ουτε ο Μποχωριδης..
desdenova13
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 17 2016, 18:07 ) *
Ο Χαραλαμποπουλος γιατι δεν παιζει σημερα?Ο Παπαγιαννης γιατι δεν εχει πατησει παρκε ακομα?
Ουτε ο Μποχωριδης..


Ο πρώτος ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Οδεύτερος τώρα παίρνει χρόνο, ο τρίτος άγνωστο γιατί δεν έχει παίξει.

Έχει μέσα τον Λουντζή πάντως
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Παναθηναϊκός - Άρης : 80-59

Key facts of the match



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 17/1/2016)
Πρίφτης: «Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας! Πριν 10 μέρες ήμασταν άλλοι άνθρωποι»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη μετά και από αυτή την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ. Δήλωσε ότι ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας του και έκανε λόγο για… κρίση ταυτότητας.


Υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου: “Δεν έχω να πω πολλά. Άλλο ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Ήμασταν πραγματικά απαράδεκτοι και ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας! Είναι μία δύσκολη στιγμή με διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι για κρίση ταυτότητας γιατί μέχρι πριν από 10 ημέρες ήμασταν αλλοι άνθρωποι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, σε δύο μέρες έχουμε κι άλλη αναμέτρηση, δύσκολη συνθήκη για εμάς” και συνέχισε: “Στο μπάσκετ υπάρχουν παραδείγματα στα οποία η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σε 1-2 ημέρες, αλλά όσο απλά λέγεται τόσο δύσκολο είναι το κάνεις. Κι είναι δύσκολο το κομμάτι της ψυχολογίας. Ό,τι δυσκολότερο είναι να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου, την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου”.
Nik Tepits
QUOTE(shtarkws @ Jan 17 2016, 08:06 ) *
Φοβερός Γιανκοβιτς έως τώρα. Μου αρέσει η διάθεση που δείχνουμε στην άμυνα

Απογοητευτικος από την αλλά στην άμυνα ο Άρης


Δυστηχως αυτο ειναι το ταβανι του, να παιζει καλα στην Α1. Καποιοι παιχτες δεν μπορουν να κανουν το step up, και να προδφερουν το ιδιο στην Ευρωλιγκα. Ελληνας ξε-Ελληνας του χρονου πρεπει να φυγει. Αρκετα τον περιμεναμε.
yorgos
Δε θα βρούμε και κανένα καλύτερο τριάρι με ελληνικό διαβατήριο. Δυστυχώς πρέπει να τον φορτωθούμε. Αλλά προγραμματισμός με το Βλάντο για βασικό τριάρι ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Ας ξεκινήσει από πίσω κι ας κερδίσει το χρόνο του αν μπορεί από κανέναν Κίνσεϊ.
Reggie Miller 31
QUOTE (yorgos @ Jan 17 2016, 18:36 ) *
Δε θα βρούμε και κανένα καλύτερο τριάρι με ελληνικό διαβατήριο. Δυστυχώς πρέπει να τον φορτωθούμε. Αλλά προγραμματισμός με το Βλάντο για βασικό τριάρι ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Ας ξεκινήσει από πίσω κι ας κερδίσει το χρόνο του αν μπορεί από κανέναν Κίνσεϊ.

Γενικοτερα ο προγραμματισμος και με 16χρονα ειναι αυτοκτονια. Δλδ βλεπεις τον Λουτζη να του φευγει η μπαλα, βλεπεις τον Παπαδακη και λες τι δουλεια εχει... Τα παιδια μπορει να γινουν ταλεντα , αλλα ειναι εντελως χαζο να προσπαθεις να δημιουργησεις την επομενη μεγαλη ομαδα με σχολιαροπαιδα. Παρε καλους ελληνες στυλ Ζηση, Καιμακογλου και τα μικρα δωσε τα δανεικα. Δλδ σημερα ο Λουτζης που δεν μπορουσε να περασει το κεντρο τι κερδισε περα απο κακη ψυχολογια;
Reggie Miller 31
QUOTE (yorgos @ Jan 17 2016, 18:36 ) *
Δε θα βρούμε και κανένα καλύτερο τριάρι με ελληνικό διαβατήριο. Δυστυχώς πρέπει να τον φορτωθούμε. Αλλά προγραμματισμός με το Βλάντο για βασικό τριάρι ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Ας ξεκινήσει από πίσω κι ας κερδίσει το χρόνο του αν μπορεί από κανέναν Κίνσεϊ.

Γενικοτερα ο προγραμματισμος και με 16χρονα ειναι αυτοκτονια. Δλδ βλεπεις τον Λουτζη να του φευγει η μπαλα, βλεπεις τον Παπαδακη και λες τι δουλεια εχει... Τα παιδια μπορει να γινουν ταλεντα , αλλα ειναι εντελως χαζο να προσπαθεις να δημιουργησεις την επομενη μεγαλη ομαδα με σχολιαροπαιδα. Παρε καλους ελληνες στυλ Ζηση, Καιμακογλου και τα μικρα δωσε τα δανεικα. Δλδ σημερα ο Λουτζης που δεν μπορουσε να περασει το κεντρο τι κερδισε περα απο κακη ψυχολογια;
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Nik Tepits @ Jan 17 2016, 18:28 ) *
Δυστηχως αυτο ειναι το ταβανι του, να παιζει καλα στην Α1. Καποιοι παιχτες δεν μπορουν να κανουν το step up, και να προδφερουν το ιδιο στην Ευρωλιγκα. Ελληνας ξε-Ελληνας του χρονου πρεπει να φυγει. Αρκετα τον περιμεναμε.

Oυτε στην Α1 δεν παιζει καλα βασικα. Φετος για καθε 1 καλο παιχνιδι στην Α1, ειναι αρνητικος σε αλλα 5 (στην Α1 παντα).
Στα παιχνιδια που δυσκολευτηκαμε στην Α1 ηταν αφαντος. Σε παιχνιδια σαν το σημερινο που ειχαν κριθει απο τα πρωτα 5 λεπτα, ναι, μερικες φορες, τον σκοτωνει τον αντιπαλο στα επομενα 35 λεπτα...

Δεν υπαρχει θεση στον ΠΑΟ για το συγκεκριμενο παιχτη αν θελουμε ως ομαδα να παραμεινουμε σοβαρη. Oχι μονο για την αγωνιστικη του κατασταση, αλλα για την εξωαγωνιστικη του (συνεντευξεις, μπλαμπλα, ακαταπαυστες δηλωσεις, πουρα, παραλιακες, ψευτοφλερτ με PR για να παιξει στα social media κλπ). Σορρυ αλλα παιχτες που πουλανε το brand name του ΠΑΟ αντι να προσφερουν οι ιδιοι σε αυτο, δεν εχουν θεση στην ομαδα μας. Ειναι προφανες οτι δεν ειναι συγκεντρωμενος στα επαγγελματικα του καθηκοντα αυτην την περιοδο και αυτο εχει αμεσο αντικτυπο και στο παρκε που καθε φορα που μπαινει γηπεδο δινει την εντυπωση οτι δεν ξερει που παταει. Αρκετη ανοχη υπηρξε μαζι του. Αν θελει να κανει τη ζωη του ή τελος παντων να το παιξει celebrity ειναι δικαιωμα του, αλλα δε θα το κανει εκμεταλλευομενος τον ΠΑΟ χωρις να προσφερει τιποτε απολυτως. Oλοκληρος Σαρας ετρωγε παγκο και πηρε δρομο οταν εκανε διαφορα τερτιπια κι εμεις προσκυναμε τον Βλαντο ακομα...
G-arenas
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Jan 17 2016, 18:47 ) *
Γενικοτερα ο προγραμματισμος και με 16χρονα ειναι αυτοκτονια. Δλδ βλεπεις τον Λουτζη να του φευγει η μπαλα, βλεπεις τον Παπαδακη και λες τι δουλεια εχει... Τα παιδια μπορει να γινουν ταλεντα , αλλα ειναι εντελως χαζο να προσπαθεις να δημιουργησεις την επομενη μεγαλη ομαδα με σχολιαροπαιδα. Παρε καλους ελληνες στυλ Ζηση, Καιμακογλου και τα μικρα δωσε τα δανεικα. Δλδ σημερα ο Λουτζης που δεν μπορουσε να περασει το κεντρο τι κερδισε περα απο κακη ψυχολογια;

γενικα ο λουντζης ουτε με την εφηβων δεν μπορουσε να περασει το κεντρο (με τις καλες ομαδες) θα το κανει στον παο?? γενικα εχει ολα τα φοντα να γινει παιχταρας αλλα ο χειρισμος της μπαλας ειναι τραγικος!!ειτε τον βαζουν και τον δουλευουν ως 2αρι ειτε του κανουν ολη μερα προπονηση για να βελτιωσει την ντριμπλα του!!

εγω θεωρω μακραν την καλυτερη λυση για ολα τα παιδια αυτης της ηλικιας να παιζουν δανεικοι γιατι μονο ετσι πραγματικα βελτιωνεσαι, χωρις ματς δεν βελτιωνετε κανενας!!
Reggie Miller 31
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Jan 17 2016, 18:52 ) *
Oυτε στην Α1 δεν παιζει καλα βασικα. Φετος για καθε 1 καλο παιχνιδι στην Α1, ειναι αρνητικος σε αλλα 5 (στην Α1 παντα).
Στα παιχνιδια που δυσκολευτηκαμε στην Α1 ηταν αφαντος. Σε παιχνιδια σαν το σημερινο που ειχαν κριθει απο τα πρωτα 5 λεπτα, ναι, μερικες φορες, τον σκοτωνει τον αντιπαλο στα επομενα 35 λεπτα...

Δεν υπαρχει θεση στον ΠΑΟ για το συγκεκριμενο παιχτη αν θελουμε ως ομαδα να παραμεινουμε σοβαρη. Oχι μονο για την αγωνιστικη του κατασταση, αλλα για την εξωαγωνιστικη του (συνεντευξεις, μπλαμπλα, ακαταπαυστες δηλωσεις, πουρα, παραλιακες, ψευτοφλερτ με PR για να παιξει στα social media κλπ). Σορρυ αλλα παιχτες που πουλανε το brand name του ΠΑΟ αντι να προσφερουν οι ιδιοι σε αυτο, δεν εχουν θεση στην ομαδα μας. Ειναι προφανες οτι δεν ειναι συγκεντρωμενος στα επαγγελματικα του καθηκοντα αυτην την περιοδο και αυτο εχει αμεσο αντικτυπο και στο παρκε που καθε φορα που μπαινει γηπεδο δινει την εντυπωση οτι δεν ξερει που παταει. Αρκετη ανοχη υπηρξε μαζι του. Αν θελει να κανει τη ζωη του ή τελος παντων να το παιξει celebrity ειναι δικαιωμα του, αλλα δε θα το κανει εκμεταλλευομενος τον ΠΑΟ χωρις να προσφερει τιποτε απολυτως. Oλοκληρος Σαρας ετρωγε παγκο και πηρε δρομο οταν εκανε διαφορα τερτιπια κι εμεις προσκυναμε τον Βλαντο ακομα...

Για back up μια χαρα ειναι. Απλα για βασικος δεν κανει. Δεν θα με χαλουσε να τον εχω 2η επιλογη πισω απο Macioulis πχ
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Jan 17 2016, 19:07 ) *
Για back up μια χαρα ειναι. Απλα για βασικος δεν κανει. Δεν θα με χαλουσε να τον εχω 2η επιλογη πισω απο Macioulis πχ

Mα ο Ματσιουλις γιαυτο ακριβως το λογο διωχθηκε απο την ομαδα (οπως και ο Μπραμος). Για να παιζει βασικος ο Βλαντο...

Ακομα και για μπακαπ ειμαι καθετα εναντιον στην περιπτωση του. Εξαλλου φετος σε ολα τα παιχνιδια της Ευρωλιγκας ως μπακαπ ερχεται και ειναι σε ολα απο τους χειροτερους του παιχνιδιου. Με τον Βλαντο υπαρχει ξεκαθαρο ζητημα επαγγελματισμου. Κι οταν λεμε οτι δεν υπαρχει παθος, συγκεντρωση κλπ απο καποιους παιχτες, αυτος ειναι παντοτε μεσα σε αυτους. Μα παντοτε.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 17/1/2016)
Τον πήρε η κάτω βόλτα…

Ο Άρης γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα, έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με σκορ 80-59, παρουσιάζοντας τα ίδια συμπτώματα που είχε στο Μιλάνο. Ομάδα χωρίς ενέργεια, χωρίς ψυχολογία, χωρίς καθαρό μυαλό, με παίκτες άτολμους, μια εικόνα εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που είχε παρουσιάσει μέχρι τον αγώνα με τη Νεπτούνας!


Είναι ολοφάνερο ότι οι κίτρινοι δεν μπορούν να βγάλουν στο παρκέ το πρόσωπο που έκανε τους πάντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Είναι λογικό το πρόγραμμα με τους τέσσερις σερί εκτός έδρας αγώνες να τους έχει εξουθενώσει, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για επαγγελματική ομάδα, γιατί ούτως ή άλλως το γνώριζαν όλοι το πρόγραμμα. Είναι όμως ένα δεδομένο.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα δεν έχει μέσα στο παρκέ ούτε φαντασία, ούτε δημιουργικότητα, ούτε το μέταλλο που έβγαλε μέχρι και το ματς με τη Νεπτούνας. Λες και έσβησε η μηχανή και δεν παίρνει μπρος το αυτοκίνητο.

Απέναντι σε έναν τέτοιο Άρη ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Το 22-7 τα λέει όλα. Οι κίτρινοι είχαν 2/18 σουτ στο πρώτο δεκάλεπτο, ούτε μία ασίστ και τους πήρε η κάτω βόλτα. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και χωρίς τον Καλάθη, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και έτσι διαμορφώθηκε το 49-21 στο ημίχρονο.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το ματς, γιατί το δεύτερο ημίχρονο είχε εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα…

Τα δεκάλεπτα: 22-7, 49-21, 71-43, 80-59.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πάβλοβιτς 15 (2), Φελντέιν 15 (6ρ., 5ασ., 3κλ.), Διαμαντίδης 4 (5ασ.), Γκιστ 6, Κούζμιτς 6, Μποχωρίδης 1, Γιάνκοβιτς 17 (8ρ., 4ασ.), Φώτσης 4, Ραντούλιτσα 10, Παπαδάκης, Παπαγιάννης 1, Λούντζης 1.

ΑΡΗΣ: Πελεκάνος 2, Γουάιτ 8 (3/4β., 1/3δπ., 1/3τρ., 7ρ., 2κλ.), Γουότερς 13 (1/2β., 3/11δπ., 2/3τρ.), Χάγκινς 4 (1/5δπ., 1ρ.), Μακ Νιλ 9 (4/14δπ., 0/3τρ.), Ξανθόπουλος 2 (5ρ., 3ασ., 2κλ.), Ζάρας 3, Κοέν 2, Μούρτος 12 (4/6β., 4/4δπ., 6ρ.), Σίμτσακ 4 (3ρ.).


Ντρέπομαι πραγματικά, διότι με εμφανίσεις σαν την σημερινή και σαν αυτές του τελευταίου καιρού, η ομάδα μας κάνει μεγάλο πισωγύρισμα και χάνει τεράστιο μέρος από τον σεβασμό που -με την αξία της- κατάφερε να κερδίσει φέτος.

Δεν νοείται να κατεβαίνει ο Άρης στην αθήνα και να χάνει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.-
Lazeras
Χωρίς παρεξήγηση και με μεγάλο σεβασμό στην ομάδα του Άρη. Η διαφορά δυναμικότητας ακόμα είναι αυτή. Κακά τα ψέμματα. Ο ΠΑΟ στα χειρότερά του τον Άρη τον έχει για 20 πόντους. Κάντε υπομονή φίλοι του Άρη. Δεν φτιάχνονται σε 1 χρόνο οι μεγάλες ομάδες.
jonaldidhs
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Jan 17 2016, 18:47 ) *
Γενικοτερα ο προγραμματισμος και με 16χρονα ειναι αυτοκτονια. Δλδ βλεπεις τον Λουτζη να του φευγει η μπαλα, βλεπεις τον Παπαδακη και λες τι δουλεια εχει... Τα παιδια μπορει να γινουν ταλεντα , αλλα ειναι εντελως χαζο να προσπαθεις να δημιουργησεις την επομενη μεγαλη ομαδα με σχολιαροπαιδα. Παρε καλους ελληνες στυλ Ζηση, Καιμακογλου και τα μικρα δωσε τα δανεικα. Δλδ σημερα ο Λουτζης που δεν μπορουσε να περασει το κεντρο τι κερδισε περα απο κακη ψυχολογια;

Ο Λουτζης ετσι εμαθε οτι πρεπει να βελτιωσει τον χειρισμο της μπαλας ..Ειναι μια αδυναμια του αυτη και οσο νωριτερα το καταλαβει τοσο καλυτερα..
SkyFall
Ο Λούτζης έχει γενικότερα θέμα με το χειρισμό της μπάλας δεν είναι κάτι καινούριο και δεν πρόκειται να βελτιωθεί αν δεν παίζει ως pg. Ακόμα και στο εφηβικό λόγω ύψους παίζει περισσότερο στο τρία όπως και το καλοκαίρι με την εθνική εφήβων. Ίσως θα έπρεπε να το δουλέψει περισσότερο και μόνος του.
SteelGandalf
Λούντζης είναι παιδιά. Όχι Λούτζης. wink.gif

Από 'κει και πέρα, φίλε Lazeras, ξέρουμε πολύ καλά την διαφορά δυναμικότητας της ομάδας μας από τους δύο της Αθήνας. Όμως τον τελευταίο καιρό άλλο είναι το πρόβλημα μας. Άλλωστε στο παιχνίδι της παραμονής των Χριστουγέννων, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ., ο Άρης έδειξε πως μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια. Κάτι ανάλογο περιμέναμε και στα επόμενα -να είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί- αλλά η ομάδα κλάταρε από την κούραση και την έλλειψη ενέργειας, σύνεπεια του "ρηχού" της ρόστερ.

Παναθηναϊκός - ΑΡΗΣ: Η συνέντευξη Τύπου
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.