Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Final Four 2012 off topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Turkey 2012
sacarame


Το κλασσικό λατρεμένο τόπικ των φάιναλ φορ όπου ο καθένας μας μπορεί να σχολιάσει οτιδήποτε ενδο-εξωαγωνιστικό αφορά το κομμάτι του φαιναλ φορ..

Θα ξεκινήσω με λίγα λόγια για το γήπεδο που θα διεξαχθεί η τελική φάση της διοργάνωσης..



Το Sinan Erdem Arena είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το φετινό final 4, 20 χρόνια μετά την τελευταία φορά που αυτό είχε διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς χώρους στην Ευρώπη από άποψη χωρητικότητας. Συγκεκριμένα,χωράει 22,500 θεατές, αλλά όταν διαμορφώνεται για εκδήλωση μπασκετικής διοργάνωσης περιορίζεται στις 14,535 θέσεις. Έχει ήδη φιλοξενήσει μεγάλη αθλητική διοργάνωση, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του Μουντομπάσκετ 2010.



Πήρε το όνομα του από τον Sinan Erdem, έναν διάσημο Τούρκο βολλευμπολίστα και προπονητή που μετέπειτα έγινε και πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Τουρκίας. Φιλοξενεί εκεί την Efes Anadolu καθώς και την Besiktas ενώ παλιότερα έπαιζε εκεί και η Fenerbahce, μέχρι που μεταφέρθηκε στην νέα της έδρα.



Ας βάλουμε και φώτος με τα κοράκια που θα σφυρίξουν για να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή αν τυχόν σφάξουν την ΘρυλοΠανάθα.

Recep Ankarali,Turkey
Carl Jungebrand,Finland
Luigi Lamonica,Italy
Olegs Latisevs,Latvia
Robert Lottermoser,Germany
Jose Martin,Spain
Sreten Radovic,Croatia
Tolga Sahin,Turkey


Και τώρα περνάμε σε άλλο αγαπημένο θέμα του basketforum. Τις cheerleaders του final4.
Όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, και φέτος έγινε ο πατροπαράδοτος διαγωνισμός-ψηφοφορία μέσω του site της Euroleague.net όπου όλοι οι φανς μπορούσαν να ψηφίσουν και να εκλέξουν την ομάδα της οποίας οι cheerleaders θα παρευρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι BC Zalgiris Kaunas “Cheer Up” dancers, τις οποίες φυσικά στηρίζουμε ( καθ΄ότι είναι γνωστή η αντικειμενικότητά μας με οτιδήποτε λιθουανικό rolleyes.gif )




Και σε βιντεάκι..(διότι εμείς κάνουμε ρεπορτάζ...)



Και μία πρόβλεψη για την μουσική του final4..


smiley.gif
Pierce
Ο Γιουνγκεμπραντ και ο Λαμονικα , ποτε θα σταματησουν να σφυρανε επιτελους;
T.W.Is.M.
Επειδη εχω αναλαβει το ιστορικο κομματι του final four, θα αναφερω και μερικα (αχρηστα tongue.gif ) στατιστικα στοιχεια της περιοδου των final four απο το 1988 και μετα. Για τη σεζον 2000-01 προσμετραω την Ευρωλιγκα(στο κομματι των τιτλων) γιατι α)ειχε γενικα υψηλοτερο επιπεδο απο τη Σουπρολιγκα και β)ειναι η διοργανωση που συνεχιζεται μεχρι και σημερα.

Ο Παναθηναικος ειναι η ομαδα με τους περισσοτερους τιτλους σε φαιναλ φορ με 6. Ακολουθει η Γιουγκοπλαστικα Σπλιτ με 3, τους συνεχομενους που κατεκτησε μεταξυ 1989-1991.
Ο Φραγκισκος Αλβερτης ειναι ο παιχτης με τους περισσοτερους τιτλους σε φαιναλ φορ με 5. Εδω υπαρχει ενας αστερισκος, γιατι το 2009 ηταν μελος του ροστερ του Παναθηναικου, αλλα δεν ηταν στη 12αδα του τελικου. Ακολουθει ο Γιασικεβιτσιους με 4 και φετος εχει την ευκαιρια να φτασει τον πρωην συμπαιχτη του στον ΠΑΟ.
Ο Σαρας ειναι ο μονος παιχτης που εχει παρει τιτλο με 3 διαφορετικες ομαδες(Μπαρτσελονα, Μακαμπι, Παναθηναικο).
Η χωρα με τις περισσοτερες κατακτησεις τιτλου σε αυτη την περιοδο ειναι η Ελλαδα με 7. Ακολουθει η Ισπανια με 4, Ιταλια και Κροατια με 3, Ρωσια και Ισραηλ με 2, Γαλλια, Λιθουανια και Σερβια με 1.
Ο Ζελικο Ομπραντοβιτς ειναι φυσικα ο προπονητης με τους περισσοτερους τιτλους σε φαιναλ φορ με 8. Ειναι ο προπονητης που εχει κατακτησει τιτλο με τις περισσοτερες ομαδες, 4 στον αριθμο. Δευτεροι στη λιστα ο Ετορε Μεσινα και ο Μποζινταρ Μαλκοβιτς με 4 τιτλους.
Η Μπαρτσελονα ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες συμμετοχες σε φαιναλ φορ. Φετος θα συμμετασχει για 12η φορα. Παρολα αυτα εχει μολις 2 κατακτησεις. Δευτεροι στη λιστα ο Παναθηναικος που φετος συμμετεχει για 10η φορα, η ΤΣΣΚΑ επισης με τη 10η συμμετοχη φετος, αλλα και η Μακαμπι που εχει ηδη 10.
3 παιχτες προηγουνται στη λιστα με τις περισσοτερες συμμετοχες σε φαιναλ φορ. Φραγκισκος Αλβερτης, Τζει Αρ Χολντεν και Θοδωρης Παπαλουκας με 8. Οι δυο τελευταιοι εχουν και το ρεκορ συνεχομενων συμμετοχων με τις 8 τους παρουσιες, ενω ο Παπαλουκας ειναι ο μονος απο τους 3 που εχει φτασει με 2 διαφορετικες ομαδες, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακο. Επομενοι στη λιστα ο Ντειβιντ Αντερσεν και ο Ματιαζ Σμοντις με 7 παρουσιες.
Ο Ομπραντοβιτς ειναι ο προπονητης με τις περισσοτερες συμμετοχες σε φαιναλ φορ με 12(μαζι με φετος). Ακολουθουν ο Μεσινα με 8, ο Μαλκοβιτς με 7 και οι Ιωαννιδης, Ιβκοβιτς και Ρενεσες με 6.
Η Ισπανια ειναι η χωρα με τις περισσοτερες συμμετοχες με 24 και απο κοντα η Ελλαδα με 22. Η Ιταλια εχει 16 συμμετοχες, απο 10 εχουν Ρωσια και Ισραηλ, 4 η Γαλλια και η Σερβια, 3 η Κροατια και απο 1 Λιθουανια, Τουρκια και Σλοβενια.
Η Ισπανια και η Ιταλια ειναι οι χωρες με τις περισσοτερες εκπροσωπους. 6 ισπανικες ομαδες εχουν προκριθει σε φαιναλ φορ(Μπαρτσελονα, Ρεαλ, Ταου, Μπανταλονα, Μαλαγα, Εστουντιαντες) και αλλες 6 ιταλικες(Βιρτους Μπολονια, Φορτιτουντο Μπολονια, Μπενετον, Σιενα, Ολιμπια Μιλανο, Σκαβολινι) και ακολουθει η Ελλαδα με 5(Παναθηναικος, Ολυμπιακος, Αρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).
Φετος ειναι η 12η φορα που 2 ομαδες απο την ιδια χωρα προκρινονται στο φαιναλ φορ. Αυτο εχει συμβει 13 φορες, γιατι το 1994 υπηρχε διπλη εκπροσωπηση τοσο απο την Ελλαδα, οσο και απο την Ισπανια. 5 φορες εχουν φτασει στο φαιναλ φορ 2 ισπανικες ομαδες, 4 φορες 2 ελληνικες και αλλες 4 φορες 2 ιταλικες.
Ολυμπιακος και Παναθηναικος μπορει να εχουν 4 κοινες παρουσιες σε φαιναλ φορ και 3 ημιτελικους μεταξυ τους, αλλα το πιο συνηθισμενο ζευγαρι ημιτελικων ειναι το Μπαρτσελονα-ΤΣΣΚΑ που εχει εμφανιστει 4 φορες(2003,2006,2009,2010). Οι δυο τους μαλιστα εχουν 6 κοινες παρουσιες σε φαιναλ φορ(ηταν μαζι και το 1996 και ειναι και το 2012), περισσοτερες απο καθε αλλο συνδυασμο ομαδων. ΠΑΟ και ΤΣΣΚΑ εχουν 5 κοινες παρουσιες μαζι με τη φετινη.
Τις πιο πολλες δευτερες θεσεις σε φαιναλ φορ εχει η Μακαμπι με 6 και ακολουθει η Μπαρτσελονα με 4.
Σιενα, Παναθηναικος και ΤΣΣΚΑ εχουν τις περισσοτερες 3ες θεσεις με 3. Η Σιενα ειναι και η ομαδα με τις περισσοτερες παρουσιες σε φαιναλ φορ χωρις τελικο(4).
Παρτιζαν και Ρεαλ εχουν μεινει απο 3 φορες στην 4η θεση, περισσοτερες απο καθε αλλη ομαδα.
Για πρωτη φορα φετος η τετραδα του φαιναλ φορ ειναι ακριβως η ιδια με καποια προηγουμενη σεζον. Οι ιδιες ομαδες ειχαν προκριθει και το 2009 στο Βερολινο. Τοτε τα φετινα ζευγαρια των ημιτελικων ειχαν συναντηθει στους τελικους. Ισως λοιπον φετος γινει το αντιστροφο...
Περισσοτερους ποντους σε ενα φαιναλ φορ εχει σημειωσει(ποιος αλλος?) ο Νικος Γκαλης με 69 ποντους απο το 1990. Ο Γκαλης βρισκεται και στη δευτερη θεση της λιστας με 67 ποντους απο το 1988, ενω τριτος ειναι ο Μπομπ ΜακΑντου με 64 απο το 1988 επισης.
Ο Γκαλης εχει και το ρεκορ περισσοτερων ποντων σε εναν αγωνα με 43 απο το μικρο τελικο του 1990.
Το ρεκορ ποντων σε τελικο εχουν 3 παιχτες με 27 ποντους, ο Μανου Τζινομπιλι απο το 2002, ο Αντουαν Ριγκοντο το 1999 και ο Ζοραν Σαβιτς απο το 1991, ενω σε ημιτελικο το ρεκορ ανηκει στο Μπομπ ΜακΑντου με 39 απο το 1988.
Περισσοτερα ριμπαουντ σε ενα φαιναλ φορ εχει ο Ροι Ταρπλει με 30 απο το 1994. Τα αντιστοιχα ρεκορ για τελικο και ημιτελικο ανηκουν στο Μασεο Μπαστον με 15 απο τον τελικο του 2006 και τον Νταριλ Ντοκινς με 19 απο τον ημιτελικο του 1992.
Περισσοτερες ασιστ σε ενα φαιναλ φορ εχει ο Δημητρης Διαμαντιδης με 18 απο το περσινο φαιναλ φορ. Στο ιδιο φαιναλ φορ ο Διαμαντιδης και ο Τζερεμι Παργκο εκαναν και το ρεκορ τελικων με 9 ασιστ, ενω στους ημιτελικους το ρεκορ εχει ο Τονι Κουκοτς με 10 απο το 1993.
Περισσοτερα ευστοχα διποντα σε ενα φαιναλ φορ εχει ο Γκαλης με 29 απο το 1988. Στα τριποντα Γιαννακης και Τζαμσι εχουν 9 ευστοχες προσπαθειες απο το 1988 και 1989 αντιστοιχα, ενω περισσοτερες βολες εχει πετυχει παλι ο Γκαλης με 23 το 1990.
Ο Τονι Κουκοτς ειναι ο μονος παιχτης που εχει κερδισει το βραβειο του MVP 3 φορες, το 1990, 1991 και 1993. Η ειρωνια ειναι οτι στους 2 απο τους 3 τιτλους ο MVP θα επρεπε να ηταν αλλος...
Ο Γκαλης ειναι και ο πρωτος σκορερ σε συνολο στην ιστορια των φαιναλ φορ με 231 ποντους. Στη δευτερη θεση ειναι ο Τζει Αρ Χολντεν με 194.
Ο Τομας Φαν ντεν Σπιγκελ κρατουσε μεχρι φετος ενα περιεργο ρεκορ. Ηταν ο μονος παιχτης που ειχε συμμετοχη σε φαιναλ φορ, ενω ξεκινησε τη σεζον σε αλλη ομαδα της Ευρωλιγκα. Εγινε το 2008, οταν ξεκινησε τη σεζον στην Προκομ και πριν το τοπ 16 υπεγραψε στην ΤΣΣΚΑ, με την οποια εφτασε στην κατακτηση του κυπελλου. Μαλιστα στην κανονικη περιοδο ειχε αγωνιστει με τη φανελα της Προκομ εναντιον της ΤΣΣΚΑ! Απο φετος δεν ειναι πια ο μοναδικος, καθως το ιδιο εκαναν οι Εισι Λο και Τζοι Ντορσει, που ξεκινησαν τη χρονια σε Παρτιζαν και Καχα Λαμποραλ, αλλα μετα τον αποκλεισμο των ομαδων τους υπεγραψαν στον Ολυμπιακο, με τον οποιο θα παιξουν στο φαιναλ φορ. Και ο Ντορσει, οπως 4 χρονια πριν ο Φαν ντεν Σπιγκελ, ειχε αντιμετωπισει τον Ολυμπιακο στην κανονικη περιοδο.


Green Warrior
Νομίζω κάνεις λάθος που δεν προμετράς και τη Σουπρολίγκα στην όντως αλλόκοτη χρονιά του 2000-2001 γιατί καλώς ή κακώς (κάκιστα) δεν είχαμε ενιαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οπότε αναγκαστικά πρέπει να προσμετρώνται και οι δυο συν ότι ναι μεν η μια διοργάνωση συνεχίζεται έως σήμερα αλλά η άλλη ήταν η τελευταία του προηγούμενου καθστώτος (Κύπελλο Πρωταθλητριών/Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα/Ευρωλίγκα της ΦΙΜΠΑ) και έιχε το ίδιο σύστημα διεξαγωγής με φάιναλ φορ όπως οι άλλες διοργανώσεις πριν και μετά.

Επίσης με τις φετινές συμμετοχές είναι Μπάρστα 12, Παναθηναϊκός/Τσσκα/Μακάμπι 11, Ολυμπιακός 7, Παρτιζάν/Μπένετον/Σιένα/Ταού 4
T.W.Is.M.
QUOTE(Green Warrior @ May 8 2012, 09:58 ) *
Νομίζω κάνεις λάθος που δεν προμετράς και τη Σουπρολίγκα στην όντως αλλόκοτη χρονιά του 2000-2001 γιατί καλώς ή κακώς (κάκιστα) δεν είχαμε ενιαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οπότε αναγκαστικά πρέπει να προσμετρώνται και οι δυο συν ότι ναι μεν η μια διοργάνωση συνεχίζεται έως σήμερα αλλά η άλλη ήταν η τελευταία του προηγούμενου καθστώτος (Κύπελλο Πρωταθλητριών/Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα/Ευρωλίγκα της ΦΙΜΠΑ) και έιχε το ίδιο σύστημα διεξαγωγής με φάιναλ φορ όπως οι άλλες διοργανώσεις πριν και μετά.

Επίσης με τις φετινές συμμετοχές είναι Μπάρστα 12, Παναθηναϊκός/Τσσκα/Μακάμπι 11, Ολυμπιακός 7, Παρτιζάν/Μπένετον/Σιένα/Ταού 4


Ειναι καθαρα μια παραδοχη που κανω, ωστε σε 25 χρονια να εχουμε 25 και οχι 26 διοργανωσεις. Η ιδια η Ευρωλιγκα μετραει και τις δυο διοργανωσεις. Οπως ομως εγραψα και παραπανω, ο ενας λογος ειναι η συνεχεια της διοργανωσης(μην ξεχνας οτι και στο διαστημα 1997-2000 η διοργανωση λεγοταν Euroleague και διοργανωνοταν απο τη FIBA). Ο αλλος ειναι το υψηλοτερο επιπεδο της Ευρωλιγκα της ULEB. Στη Σουπρολιγκα συμμετειχαν καποιες ομαδες πολυ υψηλου επιπεδου, που θα μπορουσαν να κατακτησουν κι αυτες την Ευρωλιγκα, αν επαιζαν. Αυτες συμμετειχαν στο φαιναλ φορ της Σουπρολιγκα. Αντιθετα, στην Ευρωλιγκα οι ομαδες τετοιου επιπεδου ηταν περισσοτερες.
Στα στοιχεια των φαιναλ φορ παντως δε συμπεριελαβα καθολου τη σεζον 2000-01. Ουτε τις πορειες της Ευρωλιγκα δηλαδη.
damian
http://www.ustream.tv/channel/11059155

στο παραπάνω λινκ στις 21.30 σήμερα ζωντανά η προπόνηση του Ολυμπιακού
Gravedigger
Υπάρχει άτομο που θα κάτσει να δει live προπόνηση??? huh.gif
sacarame
Οι διαιτητές των ημιτελικών..

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Γιούνγκεμπραντ (Φινλανδία), Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία) και Ράντοβιτς (Κροατία)

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Λαμόνικα (Ιταλία), Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σαχίν (Τουρκία)
T.W.Is.M.
QUOTE(sacarame @ May 10 2012, 22:28 ) *
Οι διαιτητές των ημιτελικών..

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Γιούνγκεμπραντ (Φινλανδία), Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία) και Ράντοβιτς (Κροατία)

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Λαμόνικα (Ιταλία), Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σαχίν (Τουρκία)


Τωρα να το πω οτι ο μονος που δεν ηθελα ηταν ο Λαμονικα ή θα ειμαι γκρινιαρης και γραφικος?
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 10 2012, 22:41 ) *
Τωρα να το πω οτι ο μονος που δεν ηθελα ηταν ο Λαμονικα ή θα ειμαι γκρινιαρης και γραφικος?

Kι εγώ που μόλις έλεγα πόσο εντύπωση μου έκανε που δεν είναι σε μας; rolleyes.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ May 10 2012, 22:49 ) *
Kι εγώ που μόλις έλεγα πόσο εντύπωση μου έκανε που δεν είναι σε μας; rolleyes.gif


Θα τον εχετε αν περασετε σε τελικο με την Μπαρτσελονα.
Αν παλι παιξουμε εμεις με την ΤΣΣΚΑ, θα τον ξαναλουστουμε εμεις.
Τελος, ουτε που θελω να φανταζομαι τι θα γινει εδω μεσα, αν ο Λουιτζι σφυριξει σε τελικο Ολυμπιακος-Παναθηναικος. Καλυτερα να πεσει ο σερβερ του φορουμ για καμια βδομαδα, γιατι βλεπω τα ban να φευγουν πιο γρηγορα απ οτι η καρεκλα απο τα χερια του Κρστ!τς... smiley.gif
xristos_metal
QUOTE(sacarame @ May 10 2012, 21:28 ) *
Οι διαιτητές των ημιτελικών..

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Γιούνγκεμπραντ (Φινλανδία), Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία) και Ράντοβιτς (Κροατία)


Περασε η Παναθα! smiley.gif
j-kidd13
Aς ενημερωσει καποιος τους Διαμαντιδη,Γιασικεβιτσιους,Σπανουλη, Τεοντοσιτς,Κρστιτς,Κιριλενκο,Ναβαρο,Λορμπε
κ κλπ καθως και τους Ζοτς,Ιβκοβιτς,Ιβανοβιτς,Καζλαουσκας οτι θα σχολιαζει τις κινησεις τους ο Λημνιατης......... icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(j-kidd13 @ May 11 2012, 17:40 ) *
Aς ενημερωσει καποιος τους Διαμαντιδη,Γιασικεβιτσιους,Σπανουλη, Τεοντοσιτς,Κρστιτς,Κιριλενκο,Ναβαρο,Λορμπε
κ κλπ καθως και τους Ζοτς,Ιβκοβιτς,Ιβανοβιτς,Καζλαουσκας οτι θα σχολιαζει τις κινησεις τους ο Λημνιατης......... icon_drunk.gif


Θα εχει και παραλληλη συνδεση με Βιτορια??? smiley.gif
Manu7
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 10 2012, 22:41 ) *
Τωρα να το πω οτι ο μονος που δεν ηθελα ηταν ο Λαμονικα ή θα ειμαι γκρινιαρης και γραφικος?

Kαι γω μαζί σου...και ας με πουν ό,τι θες...

Το λέω επειδή είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα σέβεται Σλούκες,Ματζάρηδες,Ντόρσιδες...
rchos
μου τον νευριασαν οι κακοι τουρκοι τον χατζη.
j-kidd13
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 11 2012, 17:59 ) *
Θα εχει και παραλληλη συνδεση με Βιτορια??? smiley.gif


Πωωωωω......Φταιει η πολυωρη ενασχοληση με το Ιντερνετ που ελαχιστοποιησε τα ζωντα ενεργα κυτταρα του εγκεφαλου σε συνδυασμο με το οτι διαβαζα το ιστορικο του Ιβανοβιτς.... tongue.gif

QUOTE(j-kidd13 @ May 11 2012, 17:40 ) *
Aς ενημερωσει καποιος τους Διαμαντιδη,Γιασικεβιτσιους,Σπανουλη, Τεοντοσιτς,Κρστιτς,Κιριλενκο,Ναβαρο,Λορμπε
κ κλπ καθως και τους Ζοτς,Ιβκοβιτς,Ιβανοβιτς,Καζλαουσκας οτι θα σχολιαζει τις κινησεις τους ο Λημνιατης......... icon_drunk.gif



ΟΚ,ΣΟΡΙ,ΠΑΣΚΟΥΑΛ..... 69.gif
Manu7
Μέχρι στιγμής βλέπω το ματς από ιντερνετ μέσω forthnet.Δηλαδή Συρίγο-Καρύδα στην περιγραφή.Γλίτωσα απο Χατζηγεωργίου!!

Κανονικά δεν έχει live το ματς όμως αλλά μόνο το pre game.Φαίνεται το ξέχασαν ανοιχτό...tongue.gif
Όποιος έχει σύνδεση Forthnet καταλαβαίνει τι εννοώ.
Manu7
Oι Τούρκοι δεν σκαμπάζουν γρι από μπάσκετ ρε φίλε...

Ο σκηνοθέτης και στα 2 παιχνίδια είναι στον κόσμο του!

Τα πιο fail ριπλέι ever...
baskethood
Μπορείτε να μας πείτε περιληπτικά για τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα του αγώνα;

«Ήταν μια πετυχημένη ερώτηση, διότι θα δώσω μια απάντηση με την δική μου φιλοσοφία. Δεν έχει πολύ σημασία τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα. Εγώ κοιτάζω όλο το παιχνίδι. Αν κοιτάξουμε στο σύνολο, το κάθε δευτερόλεπτο είχε κάθε σημασία και δεν μπορώ να πω ότι τα τελευταία 8 δευτερόλεπτα ήταν πιο σημαντικά από τα προηγούμενα σημεία του αγώνα»

Περί crunch time o λόγος.
Old fashioned
Τραγική η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα στην ΕΡΤ. Δε μπορεί να βλέπεις φάιναλ φορ χωρις στατιστικά και καρτέλες. Και τα ριπλέι εκτός τόπου και χρόνου....
rchos
QUOTE(Old fashioned @ May 12 2012, 02:50 ) *
Τραγική η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα στην ΕΡΤ. Δε μπορεί να βλέπεις φάιναλ φορ χωρις στατιστικά και καρτέλες. Και τα ριπλέι εκτός τόπου και χρόνου....


δεν ειναι θεμα της ερτ ολα αυτα που αναφερεις.
αυτος που εκανε την παραγωγη φταιει και ο σκηνοθετης.

οσο για τα ριπλευ επειδη πολυς ντορος γινεται.στην ελλαδα γινεται το ακριβως αναποδο.μετα απο καθε φαση παντα ριπλευ.με αποτελεσμα να χανουμε τις μισες φασεις στη ζωντανη μεταδοση.γενικα καπου στο ενδιαμεσο ειναι το σωστο.
kotzito
Δεν βρηκα καπου αλλου να το ποσταρω,και νομιζω εδω ειναι το πιο καταλληλο ισως τοπικ.


Στο Λονδινο το επομενο Final-4,και πιθανοτατα και αυτο του 2014.

http://www.euroleague.net/final-four/istan...ge/i/97437/7005
damian
QUOTE (kotzito @ May 12 2012, 15:49 ) *
Δεν βρηκα καπου αλλου να το ποσταρω,και νομιζω εδω ειναι το πιο καταλληλο ισως τοπικ.


Στο Λονδινο το επομενο Final-4,και πιθανοτατα και αυτο του 2014.

http://www.euroleague.net/final-four/istan...ge/i/97437/7005


καλά αυτό θα είναι το πιο ξενέρωτο φ4 εβερ εβερ εβερ..εκτός αν έχουμε πάλι καμιά διπλή εκπροσώπηση εκ μέρους μας και σκάσουν οι πολλοί έλληνες που ζουν στο σιτι
SG3ptshooter
QUOTE(kotzito @ May 12 2012, 15:49 ) *
και πιθανοτατα και αυτο του 2014.

αν είναι δυνατόν.. icon_drunk.gif

Τουλάχιστον αρχίζει (όχι, αλλά λέμε καμία να περάσει το μεσημέρι) το άνοιγμα του μπάσκετ στη Βρετανία.. Mε το καλό και απευθείας στους ομίλους οι London Leopards κάποτε.. cool.gif
Flash


http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/st...or.1772006.html

Ρε π@@@@η μου, τώρα που κλείνει ο κύκλος της ομάδας αποφάσισαν να τα κάνουν εδώ τα ΦΦ angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif
berry
ξεφτιλα για αλλη μια φορα...

QUOTE
Ξύλο έξω από την Αγιά Σοφιά!!!

Τις διαφορές τους έξω από την Αγιά Σοφιά, προσπάθησαν να λύσουν οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο!!! Οι... αντιμαχόμενες πλευρές έχουν έρθει σε συγκρούσεις σώμα με σώμα και η Αστυνομία στέλνει στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις για να αποκατασταθεί η τάξη. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για σκηνές απίστευτης βιαιότητας και αρκετούς τραυματίες οι οποίοι διακομίζονται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα. Χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικράτησε ακόμη και μεταξύ της Αστυνομίας είναι το γεγονός ότι κάποια περιπολικά που έσπευσαν στο σημείο των ταραχών τράκαραν μεταξύ τους!!! Το πλέον απίστευτο; Το βράδυ στην Πόλη διεξάγεται το ντέρμπι... αιωνίων ανάμεσα στη Φενέρ και τη Γαλατά, με τους οπαδούς των δυο ομάδων να κυκλοφορούν με φανέλες των ομάδων τους χωρίς να ανοίγει... μύτη.


http://www.basketnet.gr/main/2/euroleague/...agia-sofia.html
pete7
http://www.sport-fm.gr/article/552140

επεισοδια παο με γαλατας

πολλα επεισοδια
φαντασου να παιζανε τελικο ο οσφπ με παο τι θα γινοταν

αυτα τα επεισοδια ειναι προαγγελος των τελικων δυστηχως
Gino_Bill
Μάλλον δεν συμβουλεύτηκαν τους Βερολινέζους στο θέμα της τάξης. Εκεί με τα όμορφα λυκόσκυλα δε τολμούσαν ούτε βλέμμα να ανταλλάξουν τα λεβεντόπαιδα...
Razorblade Fish
Νταξει,αυτο πρεπει να ειναι το πιο αποτυχημενο final-4 σε ολα τα επιπεδα περα απο το αγωνιστικο...
vastravoud
ΠΟΣΟ βλάκας πρέπει να είσαι για παίζεις ξύλο; Ειδικά σε ξένη χώρα, στο FF.

ΚΙ αυτοί οι αστυνομικοί, τι θέλουν και επεμβαίνουν; Ας αφήσουν τη φυσική επιλογή να δράσει!
pete7
http://www.sport-fm.gr/article/552164

σε νοσοκομειο φιλος οσφπ με βοηθεια απο καε
Areianara_S3
TA EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ τουρκους..


http://www.youtube.com/watch?v=7BB8Tl_DpFU
damian
καλύτερη 5αδα : Κιριλενκο, Σπανούλης, λορμπεκ, Διαμαντιδης, Κριστς

MVP o Κιριλένκο
rchos
QUOTE(damian @ May 12 2012, 22:00 ) *
καλύτερη 5αδα : Κιριλενκο, Σπανούλης, λορμπεκ, Διαμαντιδης, Κριστς

MVP o Κιριλένκο


ενταξει το αναμενωμενο ηταν αυτο.

νομιζω οτι αυτοι επρεπε να ειναι.
damian
QUOTE (rchos @ May 12 2012, 22:39 ) *
ενταξει το αναμενωμενο ηταν αυτο.

νομιζω οτι αυτοι επρεπε να ειναι.


Για την 5αδα συμφωνώ για τον MVP διαφωνώ...ελπίζω να μη με τυφλώνουν τα κόκκινα γυαλιά αλλά MVP = Most Valuable Player δηλαδή ποιος ήταν ο παίκτης που είχε το μεγαλύτερο impact σε μια ομάδα που έφτασε ψηλά στην διοργάνωση....η Τσσκα θα έφτανε φ4 ακόμα και χωρίς τον ΑΚ47, ο Ολυμπιακός χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα είχε αποχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες από την πρώτη φάση....
pete7
http://www.gazzetta.gr/final-four-2012/art...epeisodia-ksana

ξανα επεισοδια

ωραιους τελικους θα εχουμε ετσι οπως το πανε
frenchman7
καλά εντάξει δεν υπάρχει αυτό...
είδα και φωτοβολίδα πιστόλι στον τελικό ευρωλίγκας...
σουρεάλ εντελώς... icon_drunk.gif

ούτε 1 στο εκατομμύριο πλέον δεν δίνω να τελειώσουν οι τελικοί
pete7
εγω θελω να μαθω γιατι κανουν επεισοδια
ο ολυμπιακος φταιει που χασανε
φοβαμαι μην γινουν τα ιδια της ελλαδας κ σε τουρκια
γερμανια γιατι ολα οκ κ εδω γινεται ο χαμος κ μετα θελατε τελικο παο οσφπ

φετος δεν θα τελειωσουν ο ιτελικοι με αυτα που γινονται σε τουρκια
το καλο ειναι οτι δεν θα υπαρχουν φιλοι κ των 2 στους τελικους
vastravoud
Είπαμε, natural selection at work.....
Razorblade Fish
Εν τω μεταξυ στην Κωνσταντινουπολη εγινε το buzzer-beater του Τζορτζεβιτς πριν 20 χρονια,το buzzer-beater του Γιωργαρα φετος και το 3-3 απο 3-0 της Λιβερπουλ στο Τσου Λου...Ας γινονται ολοι οι τελικοι εκει αν ειναι να συμβαινουν τετοια πραγματα...
pete7
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=197216

οντως στην κωνσταντινουπολη γινονται πολλα
rchos



πολυ ωραιο βιντεο για οτι εγινε το τριημερο του φετινου final 4.

γενικοτερα φετος η ευρωλιγκα ηταν αναβαθμισμενη σε αυτον τον τομεα.εφτιαξε πολυ πιο ωραια βιντεο απο αλλες χρονιες.

εκτος αν εμενα μου φαινονται ολα πιο ομορφα λογο της καταληξης. smiley.gif

αξιζει παντως να το δειτε.
Air Kef
Αισθητικά και σκηνοθετικά καταπληκτικό το βίντεο, το μονο που με χάλασε λίγο ήταν το χαλαρο περασμα απο τον τελικό, περίμενα unseen "γαμάτα" πλάνα από τον ανατροπή, που ενώ είχε τα 2 καλάθια που οδήγησαν στο +19 δεν είχε πχ. τα συνεχόμενα τρίποντα μας, το κλέψιμο στον Κιριλένκο κτλ - παράξενο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.