Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Finals Game 4
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2015
aegeansheed
Η σειρά παραμένει στο Cleveland. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας και να κερδίσουν οι Warriors.

Η αλλιώς WIN OR GO "HOME".

QUOTE
Game 1 Thursday, 6/4 9:00 p.m. ABC at Golden State
Game 2 Sunday, 6/7 8:00 p.m. ABC at Golden State
Game 3 Tuesday, 6/9 9:00 p.m. ABC at Cleveland
Game 4 Thursday, 6/11 9:00 p.m. ABC at Cleveland
Game 5 Sunday, 6/14 8:00 p.m. ABC at Golden State
Game 6* Tuesday, 6/16 9:00 p.m. ABC at Cleveland*
Game 7* Friday, 6/19 9:00 p.m. ABC at Golden State*


Curry
QUOTE
I think I found something when it comes to how I'm going to be able to attack their pick-and-rolls. I'll keep that in the memory bank going into Game 4

- You better did

Klay
QUOTE
I'm telling you that right now, if we get our offense back, which we will, we're going to win this series

- You better do it

captain charisma
για να κερδισουν οι γουοριορς πρεπει να ξυπνησουν ο μπογκουτ με τον πρασινο οι οποιοι εχουν πολυ κακη σειρα ως τωρα..θα πρεπει να πιασουν σουπερ αποδοση ο στεφανος με τον τομσον...να περιορισουν ολους τους υπολοιπους παικτες των καβς κ ας βαλει παλι ο τζειμς 40...ο λι ισως αποτελεσει κρυφο χαρτι...
aegeansheed
Βασικά και να γίνει κανένα box out μετά από τα drives του Lebron. Δεν αντέχεται να βλέπεις τον Tristan να κάνει πάρτυ στα επιθετικά. Πρέπει να δουλέψει λίγο η "περιφέρεια".#fatten up your asses #Borisize
air_23
επειδη τον μπογκουτ δεν τον βλεπω να ξυπναει ισως η χρησιμοποιηση του λι που ηταν ξεχασμενος εντελως να ειναι αυτο που θελανε μεσα στη ρακετα..αλλαξε αρκετα την εικονα τους η εισοδος του..

Παντως η σειρα αρχιζει να θυμιζει το λεικερς-ντιτροιτ που μετα το 1-1 κι αυτο κααλαθος στην παραταση για τους λεικερς ολοι περιμεναμε οτι θ αντιδρασουν στο ντιτροιτ και τλκ χανανε καθε ματς και πιο ευκολα...
SG3ptshooter
QUOTE(aegeansheed @ Jun 10 2015, 21:26 ) *

Kαθένας με τον πόνο του. Κι εγώ με τον δικό μου. Αρκεί το ότι μπορεί να την υποδεχθεί και να την πασάρει σε 2 χρόνους, ένα σουτ στη γωνιά σε παίκτη που θα ανέχονται να στο δίνουν, για να κάνεις break, ξέροντας τι μπορεί να κάνει πίσω;

Αν μείνουμε μόνο σε αλλαγές προσώπων και με τη συνεχή μη συμπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις η μόνη μου ελπίδα είναι ο Steph του τελευταίου δεκαλέπτου να συνεχίσει για 36 απ' τα 48 λεπτά αύριο. Αλλιώς είμαστε ήδη διακοπές.
aegeansheed
O κάθε χθεσινός Lee οποιασδήποτε ομάδας, όπως ο είναι Dellavedova για τους Cavs. Αφαιρώντας οποιαδήποτε προσωπική συμπάθεια/αντιπάθεια και αντικειμενικά είδα έναν παίκτη φρέσκο, διψασμένο και με θέληση. Ως coach δε θες κάτι παραπάνω σε τόσο σημαντικές στιγμές όπως είναι οι Τελικοί. Προσθέτω και τον παράγοντα εμπειρία. Ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις σωστά? Αν ναι μπορείς να κερδίσεις κάτι απ' αυτό. Στο 2λεπτο, 3λεπτο, 5λεπτο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά. Intangibles: εμπνέει με τη θέλησή τους όλη την ομάδα? Συνήθως συμβαίνει, λειτουργεί θετικά.

Οι Warriors φαίνονται σχεδόν άδειοι ψυχικά και αρκετά κουρασμένοι από το πρωτοφανές γι' αυτούς αμυντικό pressing. Θέλω να δω σπρωξίματα και τσαμπουκάδες, δε μπορώ να χωνέψω ότι αμερικάνοι άνθρωποι δε μπορούν να το δουν όσο πιο εγωιστικά γίνεται. Καταλήγω, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, καλύτερα σκρην στην επίθεση. Δε γίνεται ο Bogut να μη δίνει ένα σκρην στον Curry και να κάνει τον Delly να το νιώσει. Εκνευρίζομαι όταν βλέπω μια ομάδα να μην παίζει στο potential της. Νομίζω περισσότερο αυτό που λείπει από το Golden State είναι να προσπαθήσει να τελειώσει περισσότερες επιθέσεις με drives. Το kick out το αντέχει αποδεδειγμένα πλέον στα τρία παιχνίδια το Cleveland. Και πώς θα το κάνει όταν δεν το έκανε όλη τη χρονιά? Επιθετική νοοτροπία να φανταστώ?

Και ο Kerr αρχίζει να τζογάρει όπως αναμενόταν. Δε θα δοκίμαζε τον Lee αν πήγαιναν όλα φίνα, δεν του κάθισε.

Προσέχοντας το match απόψε, ο Curry έβαλε στην 4η τα τελευταία του τέσσερα (!) τρίποντα μετά από συνεργασία (στο πρώτο δεν έδωσε απ' ευθείας σκρην, αλλά δημιούργησε χώρο) με τον Lee. Από το quote του Curry μετά το παιχνίδι που έβαλα παραπάνω τί καταλαβαίνω? Δεν αποκλείω να ξεκινήσει κιόλας. Και μην τρελαθούμε, ο Tristan δεν έχει σουτ ούτε από τα 4 μέτρα, σιγά την τρύπα. Ας βάλει τον Green με τη δεύτερη ομάδα με αυτόν και τον Iggy "ψηλούς", ταιριάζει και στο τρέξιμο, όταν θα έχει βγει ο Mozgov. Και να είναι μέσα θα τον βγάλει ο Blatt γιατί δε θα το αντέξει. Ριμπάουντ θα πάρει με Lee και Bogut, middle range απειλή θα υπάρχει, ο Green έτσι κι αλλιώς έχει γίνει σιδεράς. Λες δε μπορεί, θα ξυπνήσει και ο Barnes, θα δώσει κάνα spark κάποιος άλλος. Αυτό το spark λείπει, το επιδιώκεις, θα έρθει, που θα πάει...
Johnnys
Πιστευω παντως οτι εχει ερθει η ωρα να αρχισει να κοιταει και ο Μπλατ λιγο παραπανω στον παγκο του.Δεν λεω οτι εχει τις λυσεις--απλα ειναι αναγκασμενος να το κανει.Ο Σουμπερτ χτυπησε παλι και οκ θα ναι καλα,,ο Ντελα ειχε πεθανει πηγε νοσοκομειο απο τις κραμπες,θα παιξει ακαι αυτος αλλα ποσο??Οπως και Τομπσον δεν γινεται να παιζει καθε φορα 45λεπτα.Για τον Λεμπρον τι να πω δεν γινεται,,δεν ξερω μαλλον γινεται smiley.gif smiley.gif .
Τουλαχιστον ο Μαριον πιστευω μπορει να παρει ενα 5-10 λεπτο να ξεκουρασει καποιον και στην τελικη εκτος του Τζειμς αυτος και ο Μιλλερ ειναι οι μονοι που εχουν δαχτυλιδι, κατι μπορει να δωσουν αν προσαρμοστουν σε ενα απο τα ματς.Και ο Μιλλερ καποια στιγμη αναγκαστικα θα πρεπει να παιξει παραπανω απο 6 λεπτα.

Και βεβαια ο αλλος που εχει εμπειριες απο τελικο και ειναι καθημενος στον παγκο,τον βλεπεις αδρανη και πιανεται η ψυχη σου ειναι ο Kendrick icon_drunk.gif icon_drunk.gif Βαλε να βαρεσει και αυτος λιγο μεσα.
yorgos
Προσπαθώ να καταλάβω what gives με τη φυσική κατάσταση των παικτών, ρε παίδες. Τελειώνει το ματς κατά τις 11.30, συνέντυεξη στο γήπεδο, πάνε αποδυτήρια, τους πάνε συνέντευξη Τύπου και σκάει μύτη ο ΛεΜπρον σε απευθείας συνέντευξη σχεδόν μιας ώρας στις 1 το πρωί που φαινόταν χαλαρουίτας αν και μόνος του είπε ότι νιώθει ολόκληρος sore. Τι ώρα κοιμήθηκε; Προπόνηση έκανε; Σε 42 ώρες είχε πάλι ματς; Οι προπονηταί (που λέει κι ο Αλέφας) έχουν λόγο σε όλο αυτό; Δεν ξέρω πόσο σύνηθες είναι να πάει 2 το πρωί και να λέει αστειάκια ο βασικός και καταπονημένος πρωταγωνιστής σε ένα στούντιο, αλλά εκπλήσσομαι και με την αντοχή τους αλλά -κυρίως- με την ανοχή του σταφ σε όλο αυτό το μιντιακό

Στα αγωνιστικά, όσο και να τα βάζω κάτω, μου φαίνεται απλά απίθανο να χάσει τη σειρά το GS. Βέβαια η μια ομάδα έχει πλάνο (έστω αμυντικό, στην επίθεση είναι ο ΛεΜπρον σε διασταύρωση Ζωής Κωνσταντοπούλου και Τσακ Νόρις σε ό,τι αφορά decision making και δυνατοτήτων αντίστοιχα) και η άλλη κοιμάται όρθια. Αλλά τα κουκιά δε βγαίνουν, θα το πάρει η χρυσοπολιτεία. Για μένα όποιος πάρει το 4ο πήρε και τη σειρά. Δηλαδή αι πολεμισταί. Αν ο Κερ χάσει τη σειρά, τιμπιντιάζει. χωρίς να υποτιμώ τον εκπληκτικό ΛεΜπρον, του οποίου δεν είμαι ούτε hater ούτε γκρούπι (αλλά μάλλον πιο κοντά στο γκρούπι).

Αν δω τον Βιλαμπάχο να βάζει κι άλλο οφ μπάλανς θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Και στο 5ο επιθετικό του Τριστάν θα πηδηχτώ κι από την πόρτα. Κι αν χάσουν αι πολεμισταί θα πηδηχτώ και οικονομικά.
Air Kef
Ντάξει, δεν το λες και χαλαρουίτα τον Λεμπρόν στην συνεντ, μαλλον προς κουτσαίνοντας διάβασα.

Υπάρχει η αποκατάσταση αμέσως μετά τον αγώνα, υπάρχουν φυσικοθεραπείες που γίνονται νομίζω σε υπερωρίες αυτές τις μερες στο Κλίβελαντ, προπονήσεις δεν κάνουν κανονικές, χαλάρωμα, σουτ και τακτική είναι τα μόνα που παίζουν σε αυτήν την φάση.

Γενικά νομίζω οι GS θα έχουν απαντήσεις απόψε, με Λι μέσα είχαν πολλές ενώ και ο Κάρι κάπου στο -20 προχθές φάνηκε να είπε ενα "enough" και να ξεμπουκώνει. Ίσως εκεί, στο -20, κατάλαβε ότι δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα που σημαίνει ότι το θέμα ήταν περισσότερο απειρίας παρά αγωνιστικόσωματικό. Θα δούμε απόψε. Θωρώ σχετικά άνετη νίκη για GS.

Το Κλίβελαντ από την άλλη, δεν μπορει να παίξει καλύτερα πλέον, μόνη του ελπίδα να προσφέρει ο JR περισσότερα ή να βρει ποιοτικά λεπτά από αλλού (Johnnys από πάνω γράφει για τις εναλλακτικές σε έμψυχο δυναμικό) αν και θεωρώ ότι θα τις είχαμε δει ήδη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε επίσης αν ο Μπλατ έχει κάποιο άλλο μαγικό στο μυαλό του.

Υ.Γ: Πόσο δίνει το στοίχημα για νέα εισαγωγή παίκτη τως Καβς στο νοκομείο; tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 10 2015, 23:22 ) *
Kαθένας με τον πόνο του. Κι εγώ με τον δικό μου. Αρκεί το ότι μπορεί να την υποδεχθεί και να την πασάρει σε 2 χρόνους, ένα σουτ στη γωνιά σε παίκτη που θα ανέχονται να στο δίνουν, για να κάνεις break, ξέροντας τι μπορεί να κάνει πίσω;

Αν μείνουμε μόνο σε αλλαγές προσώπων και με τη συνεχή μη συμπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις η μόνη μου ελπίδα είναι ο Steph του τελευταίου δεκαλέπτου να συνεχίσει για 36 απ' τα 48 λεπτά αύριο. Αλλιώς είμαστε ήδη διακοπές.


O δεύτερος πιο αδικημένος πίσω από τον Ίγκυ στο 3ο παιχνίδι ήταν άκρως ουσιαστικός και καλύτερος από τον Green ο οποίος συνεχίζει να είναι εκτός κλίματος και πιεσμένος. (τηρουμένων των αναλογιών στα λεπτά που έπαιξε ο Lee)
Μάλιστα έκανε και μια καλή άμυνα στα πόδια τον Λεμπρόν . Η μεγαλύτερη τρύπα είναι με τον Delly και αυτή πρέπει να κλείσει . Αν και οι περισσότεροι πόντοι του είναι από επιλογή του Κερ , στα double team του Λεμπρόν .
jasonick
Ο Περκινς δεν παίζει γιατί είναι ο Περκινς και ο Μάριον έχω δει σε δημόσιευμα, που δεν ξέρω κατά πόσο έγκυρο είναι, ότι έχει παρατήσει από τώρα το μπάσκετ και οι Καβς σέβονται την απόφαση του και δεν τον βάζουν μέσα. Ουσιαστικά μόνο ο Harris μένει που σαν στυλ μοιάζει με τον Μίλερ.
lakersdynasty
Οι δυο παίκτες που μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά, μέχρι να πάρουν ακόμη και τα 6α τους φάουλ είναι οι Jones και Miller.

Οι συγκεκριμένοι 2 παίκτες δεν είναι καλοί αμυντικοί απο πλευράς αντίληψης είναι όμως καλοί σουτέρ και ψηλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στο να εξασφαλιστεί το αμυντικό ριμπάουντ.

Τον Lee τον είδα μια χαρά επιθετικά, δεν είμαι όμως και πολύ σίγουρος για την άμυνα του. Όπως ο Curry έχει δει πράγματα που μπορεί να εκμεταλλευτεί δεν αποκλείω να προσπαθήσουν και οι Cavaliers απ' τη πλευρά τους να στοχεύουν αυτόν στην επίθεση τους.

Όσο προχωράει η σειρά σε περισσότερα παιχνίδια τόσο καλύτερο θα είναι για τους Warriors φυσικά λόγω βάθους. Απλά και οι Cavaliers επιθετικά παίζουν με ένα τρόπο που εαν είναι σε κατάσταση ο James να μπορεί να παίξει 45 λεπτά θα συνεχίσουν να αντιστέκονται μια χαρά.

Το να κοπούν τα καλά μακρινά σουτ και τα επιθετικά ριμπάουντ του Thompson μπορεί να γίνει αλλά θα οδηγήσει σε καλύτερες εκτελεστικές λύσεις για τον James. Και οι Warriors επέλεξαν να του δώσουν πολλά σουτ. Όχι πολλά καλά σουτ.

aegeansheed
Τουλάχιστον παίζουν μπάσκετ δύο ομάδες απόψε.

Lee εμφανίστηκε. Δύο πρώτες επαφές, drive κατά μέτωπο.

Fast Break για Warriors μπορεί και μετά από 2 παιχνίδια/αιώνες...
Pierce
Kιαι μάλιστα μετά από καλάθι , αιφνιδιασμός ohmy.gif

Μάθε μπαλίτσα Κερ από τον Λι. Ήταν αστείο το θέμα με τα επιθετικά στο πρώτο 3λεπτο.
mixalisgate7
Τρελό ρυθμό είχε το ματς στην πρώτη περίοδο. Μετά το αρχικό 7-0 των Καβς οι Γουόριορς ξύπνησαν, έπαιξαν άμυνα,πήραν ριμπάουντ και έβαλαν κάποια τρίποντα.
aegeansheed
Το fast pace έχει πάρει τη μπάλα από τα χέρια του Lebron. Μεγάλο side κέρδος για τους Warriors ως τώρα, πέρα από τα open looks που παίρνουν έτσι κι αλλιώς λόγω καλής και γρήγορης κυκλοφορίας.
jasonick
Καλά πάει. Όποιος τολμήσει και ξυπνήσει τον Kef θα του κόψω τα πόδια. smiley.gif
mixalisgate7
Όσο παίζουν οι Γουόριορς καλή άμυνα, δεν χάνουν το ματς.
jasonick
Τα adjustments του Kerr μέχρι ώρας είναι να παίξει με κοντό σχήμα και να μειώσει τον αριθμό των λεπτών των ψηλών του, να ανοίξει το ρυθμό του ματς, να μικρύνει τα λεπτά του πάγκου και να χρησιμοποιεί περισσότερο double teams στον LeBron. Επιθετικά το GS βρήκε επιτέλους ρυθμό από την αρχή και αμυντικά έχουν κλείσει καλά τα τρίποντα των Cavs. Τα μειονεκτήματα είναι ότι στην αρχή χάσαν πολλά επιθετικά αλλά στη συνέχεια κάπως έστρωσαν σε αυτόν τον τομέα και ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι οι Mozgov, Thompson σκοράρουν αρκετά κοντά στο καλάθι.
Άντε να δούμε τώρα και το 2ο ημίχρονο.
Air Kef
QUOTE(jasonick @ Jun 12 2015, 05:06 ) *
Καλά πάει. Όποιος τολμήσει και ξυπνήσει τον Kef θα του κόψω τα πόδια. smiley.gif


Με πήρε τηλ ο Σιντ, όλα οκ παιδιά, in Blatt we trust. Παίζει να πετάξει μέσα και Ρις_Ράις ξέρωγω και να δούμε οργιώδη ανατροπή.
Air Kef
The Cavs duo φαίνεται να έχει θεματάκια ενέργειας πλέον και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να αντέξουν - ακόμα και στα τάιμ άουτ τους κάνουν φυσιοθεραπεία. Έχουν βρει κάποιες λύσεις με Μοζγκοφ λόγο πολύ κοντού σχήματος των GSW αλλά σίγουρα μπορούν να ζήσουν με αυτό οι Ουόριορς.
mixalisgate7
Τα 7-8 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ πλήγωσαν κατά κύριο λόγο τους Ουόριορς στην 3η περίοδο.
aegeansheed
O Blatt παίρνει timeout με το που γίνεται το +10 και βλέπεις στο background της οθόνης ενώ όλοι οι παίκτες πηγαίνουν στους πάγκους τον Earl να κάνει χαλαρά σουτάκια μόνος του κάτω από το καλάθι που αμύνεται. Δεν υπάρχει ο τύπος!!! 77.gif
mixalisgate7
Iguodala και Livingston ήταν οι παίχτες κλειδιά σήμερα για τους Ουόριορς.
duncan21
QUOTE (aegeansheed @ Jun 12 2015, 06:18 ) *
O Blatt παίρνει timeout με το που γίνεται το +10 και βλέπεις στο background της οθόνης ενώ όλοι οι παίκτες πηγαίνουν στους πάγκους τον Earl να κάνει χαλαρά σουτάκια μόνος του κάτω από το καλάθι που αμύνεται. Δεν υπάρχει ο τύπος!!! 77.gif



Finally,τα περιβόητα adjustments.
SG3ptshooter
Άφησαν στο παρκέ στο garbage time lineup το MEΓΑΛΟ Shaun Livingston.. Ντροπή στο μέγιστο βαθμό της.

Οι αλλαγές στα πρόσωπα δε μου λένε και τόσα όσο οι αλλαγές στο attitude. Για αλλαγές στην τακτική απ' του χρόνου και μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι, rookie είναι ακόμα. Όλα εξαρτώνται απ' την (μη, απόψε) αντοχή των Cavs.

Δε γράφω ξανά για τη σειρά.
air_23
QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 12 2015, 06:48 ) *
Άφησαν στο παρκέ στο garbage time lineup το MEΓΑΛΟ Shaun Livingston.. Ντροπή στο μέγιστο βαθμό της.

Οι αλλαγές στα πρόσωπα δε μου λένε και τόσα όσο οι αλλαγές στο attitude. Για αλλαγές στην τακτική απ' του χρόνου και μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι, rookie είναι ακόμα. Όλα εξαρτώνται απ' την (μη, απόψε) αντοχή των Cavs.

Δε γράφω ξανά για τη σειρά.

το λογικο εγινε...οι γουοριορς ειναι σαφως πιο φρεσκοι και μολις ανεβσαν την επιθετικη παραγωγη τους το παιχνιδι ξεφυγε..103 με τον τομπσον να βαζει μονο 7 με 8 σουτ συνολο...

κλειδι πλεον το 5ο ματς με τους γουοριορς αν γινονται φαβορι..Αν γινοταν 3-1 ο καβς μπορουσαν να μην πανε καν στο gs και να τα δινανε ολα στο 6ο ματς...
Air Kef
Έκανε την λογική κίνηση ο Κερ, βλέποντας όλο το Κλίβελαντ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟ προχθές, να αλλάξει την άμυνά του ντουμπλάροντας αρκετά ενεργά τον Λεμπρόν, ρισκάροντας σουτ και διεισδύσεις στους υπόλοιπους, και τον Μοζγκόφ κάτω από το καλάθι. Ο Λεμπρόν -που του έκαναν μασάζ στα πόδια σε κάθε τάιμ άουτ 2 άτομα- έμεινε σε χαμηλά (για αυτόν) νούμερα, χωρίς να έχει την γνωστή του εκρηκτικότητα για να διεισδύσει ή δύναμη για να κοντράρει χαμηλά προτίμησε αρκετές φορές την πάσα, που με εξαίρεση τον Μόζγκοφ και 2 τρίποντα του Ντέλυ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αξιοποίησε, με χειρότερο όλων τον απίστευτο Smith που τα έσπασε.

Αντιθέτως, ο τεράστιος Ίγκυ αξιοποίησε και με το παραπάνω τον χώρο που του έδωσαν οι Καβς για να περιορίσουν Κάρι και Κλέι και τους σκότωσε με ελεύθερα σουτ, προσφέροντας 100% και στην επίθεση - στην άμυνα ήταν εξαιρετικός ως πρώτος παίκτης πανω στον Τζέιμς.

Κάπως έτσι η 20άρα μοιάζει φυσιολογική και μεταξύ μας, με γήινο Τζέιμς αυτή είναι είναι η διαφορά των ομάδων, γιαυτό και ο παροξυσμός στο 2-1. Πλέον το GS μοιάζει ΑΚΛΟΝΗΤΟ φαβορί, Cavs look like they've run out of steam, totally.

Υ.Γ.: Wacky σενάριο - και ίσως ο μόνος τρόπος να χάσει την Κούπα το GS. Οι Καβς κάνουν τελείως skip το Game 5, όπου παίζουν χαλαρουίτα όπου και ξεκουράζονται και τρώγοντας 30 πόντους χαλαρώνουν τους Ουόριορς. Στο Game 6 παίζοντας τελείως εκτός της λογικής τους και εναν unexpected hero, πιάνουν εξ απήνης το GS και ισοφρίζουν και εκεί αρχίζουν τα γλέντια. Game 7 μεσα στο Όκλαντ, ο Λεμπρόν -ξεκούραστος πλέον- βάζει μία σωστή 50άρα, ο Ντέλυ καταπίνει Κάρι και νάτοι νάτοι οι Πρωταθλητές.
sarounas
τα πολλά λόγια είναι περιττά..... ο Λεμπρόν τα έφτυσε και με πορδές δεν βάφονται αβγά icon_drunk.gif

IGGY FOR MVP




SteveNashidis
Δηλαδή ο Ίγκι σε μια φάση που έπαιζε με τον Μοζγκοφ στα 5 μετρα και δεν είχε που να δώσει τη μπάλα έριξε το γνωστό του τούβλο και μετά από 4-5 λεπτά με κρεμασμένο τον Jr.Smith πάνω του , το σουτ πήγε nothing but net ?
Θα μας τρελάνει το παλικάρι ..

Πολύ κούραση στο Ohio , σήμερα χρειάζονταν οι Love, Kyrie. Ακόμα όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Curry αν και τι να κάνει περισσότερο με όλα τα double team προσαρμοσμένα πάνω του..
captain charisma
οι γουοριορς καπως επρεπε να αντιδρασουν εαν ηθελαν να εχουν ακομα ελπιδες για τον τιτλο..κινηση ματ του κερ να αφησει εξω τον μπογκουτ ο οποιος σε ολη τη σειρα ειναι εκτος τοπου και χρονου και να βαλει στη θεση του τον ιγκυ..και περασε στη θεση 5 ο πρασινος..μπορει μεν να χαναν σε υψος οι γουοριορς αλλα δεν θα χαναν απο το μοζγκοβ οσους ποντους και να βασε..και του βγηκε η κινηση..ο ιγκυ ηταν ο καλυτερος του γηπεδου δινοντας σκορ και βαζοντας δυσκολα στον τζειμς ο οποιος σε ολη τη σειρα απεναντι του τα χει βρει παστουνια εχοντας 18/54 σουτ..και στη 4 περιοδο εμεινε αποντος για τριτη φορα στη καριερα του σε τελικους μετα το 2011,2014..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.