Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Μπαρτσελονα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 7/3 21.30 ΕΤ1


Το πιο δυσκολο ματς του ομιλου(απο οσα απομενουν) ειναι εδω. Η πρωτοπορος Μπαρτσελονα με ρεκορ 8-1 ερχεται στο ΣΕΦ και ενα απο τα κλασικα ζευγαρια των τελευταιων δεκαετιων ξανασυναντιεται. Οι Ισπανοι θα μπουν για να καθαρισουν οριστικα το πλεονεκτημα εδρας και ουσιαστικα και την πρωτη θεση(δεδομενου και του προγραμματος της Σιενα). Ο Ολυμπιακος για να συνεχισει το σερι νικων και να αυξησει τις πιθανοτητες του για το πλεονεκτημα εδρας. Για πολλους ειναι ενα τεστ για το τι θα μπορει να κανει αυτη η ομαδα αφου ξεπερασε, οπως δειχνει, το ντεφορμαρισμα του Ιανουαριου. Για αλλους η τελευταια ευκαιρια για να προλαβει την πρωτη θεση και ενα σημαντικο ματς για τη δευτερη. Η ψυχρη λογικη ομως λεει οτι το κρισιμο ματς για το πλεονεκτημα εδρας ειναι την αλλη εβδομαδα στη Σιενα και μια ηττα αυριο δεν καταστρεφει τιποτα. Η ζημια ειναι μονο ψυχολογικη. Υπαρχει βεβαια κι αλλο ενα σεναριο(αρχισαμε τα σεναρια...η αγαπημενη μου περιοδος της χρονιας tongue.gif ), που λεει οτι με νικη αυριο δεν ειναι εντελως απαραιτητη η νικη στη Σιενα! Για να γινει αυτο θα πρεπει βεβαια οι Ιταλοι να χασουν 3 στα 4 παιχνιδια τους(εκτος του μεταξυ μας), πραγμα δυσκολο αλλα οχι και αδυνατο.

Σε αυτο το ζευγαρι τα ρετρο βιντεο ειναι σαν τα λεφτα του ΓΑΠ...υπαρχουν! smiley.gif
Ενα παλιο ξεχασμενο ματς 19 χρονια πριν...


Μια εξισου ευκολη νικη ενα χρονο μετα:


Κι ενα επισης ξεχασμενο αλλα πιο προσφατο ματς(ηθελα να βρω το αντιστοιχο του τοπ 16 της ιδιας χρονιας, αλλα δεν μπορεσα):
passer

Σήμερα πρέπει να πάμε σε γρήγορο ρυθμό, να τρέξουμε όσο περισσότερο γίνεται και να κουράσουμε την περιφέρειά τους. Σε set παιχνίδι η Μπαρτσελόνα έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Και σύμφωνα με ένα στατιστικό που είχε ανεβάσει ο TWISM (νομίζω στο topic της Ευρωλίγκας, δεν είμαι σίγουρος), μόλις φτάσουμε τους 75 πόντους μπορούμε να φύγουμε από το γήπεδο και να πάμε να τσικνίσουμε smiley.gif
belalik
XAXAXAAA ...

Στην αρχη-αρχη της μεταδοσης της ερτ, κι ενω μιλαει ο βαγγελας, δειχνει πλανα απο τη προθερμανση του ολυμπιακου. Κανει μπασιματακι ο παπανικολαου, μαρκαρει ο αμερικανος σεντερ (ξεχναω τωρα το ονομα), βαραει σουτακι ο παπ, και μετα αλλαζει ζευγαρι και παιζει αμυνα το πριντεζη. Μπαινει ο πριντεζης, παιζει με πλατη τον παπ, και οταν κραταει τη μπαλα κανει οντως καπως σπαστικες επαναμβανομενες προσποιησεις δεξια-αριστερα πολλες φορες. Αφου βαραει το σουτακι, φαινεται ο παπ απορημενος να γελαει σε φαση 'τι κανει ο τρελλος' .. Εριξα πολυ γελιο ... smiley.gif
HLR CENATION
Ωραιο ματς μεχρι στιγμης...Ο Πριντζεζης κορυφαιος για τον ΟΛυμπιακο...Ο Σπανουλης παρα οτι εχει κανει λαθη ειναι καλος.
gspara
η πολυ ωραια βουτια στο 2ο φαουλ του Μαικλ του δινει το Mvp της α περιοδου!!!!!!!!!!!
SG3ptshooter
Mόλις ανοίγω το ΕΤ1, πετάει τρίποντο ο CJ. Λιμνιάτης: "Δεν είναι και τόσο κακός σουτέρ".

Η Μαφία που κυνηγάει το παιχτούρι είναι δυνατή. torture.gif

QUOTE
Ο χρήστης SG 3ptshooter λέει (10:13 μμ)
τι εχει γινει στο πρωτο;
Ο χρήστης aLeX . λέει (10:14 μμ)
ta anamenomena
Ο χρήστης SG 3ptshooter λέει (10:14 μμ)
καλα, μλκιες
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΡΚΙΝΣΟΥΡΑΣ;

tongue.gif
Manu7
5 λάθη ήδη ο Σπανούλαρος...
Razorblade Fish
Σπανούλης-Άντιτς-Περπέρογλου τραγωδία.Από κοντά ο Πάουελ.
rankin
Ρίξε μέσα τον Περκινς ρε κοουτς, να παίξουμε αμυνα!
Ημαρτον
Ο Μπίλις το έχει σκίσει το θέμα, σε άμυνα και επίθεση
gspara
την αλλη αγωνιστικη ειναι το κρισιμο ματς....σημερα απλα απολαμβανουμε μπαρτσα!!!
jovan
Το Σερμαντίνι γιατί δεν τον έβαλε???
rankin
QUOTE(gspara @ Mar 7 2013, 22:09 ) *
την αλλη αγωνιστικη ειναι το κρισιμο ματς....σημερα απλα απολαμβανουμε μπαρτσα!!!

Εγω ειδα πως με Μπιλι στο παγκο, και Περκινς- Σλούκα στο παρκέ, μια χαρά ήμασταν.
Ο Σπανουλης κρατάει πολυ τη μπάλα και παίρνει δυσκολες προσπάθειες απέναντι σε μια ομάδα που περιμένει την κάθε του κίνηση.
Πρέπει να απλώσουμε λίγο το παιχνίδι.
Να προσθέσουμε επιλογές και να παίξουμε σοβαρη άμυνα... Τι παιδική χαρά είναι αυτή;
Air Kef
Πολύ φόβος η ομάδα, και αναποφασιστηκοτητα. Λες και ειναι η Μπαρτσα η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζουμε στην έδρα της. Μόνο Χάινς στο β ημίχρονο, 20 λεπτά, χωρίς ανάσα.
Manu7
Τα αργά πόδια του Πάουελ κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά για τη Μπάρτσα. Δεν πάει να βάλει και 15 πόντους...

Τουλάχιστον κάποιος χρόνος στον Σερμαντίνι που ματσάρει με τον Τόμιτς. Θα του κλάσει μια μάντρα βέβαια αλλά τον προτιμώ να παλεύει αμυντικά σε σχέση με τον άλλο..

Χάινς πάλι θεούλης..
kotzito
Η ομαδα παντως σοβαρευτηκε στο 3ο δεκαλεπτο,και αν δεν τα εκανε μανταρα με τις 4 βολες και τα αχρειαστα φαουλ στο τελος,θα ηταν και στο +5 τωρα.Και που το γυρισαμε καλο ειναι,θα μπορουμε τωρα τουλαχιστον να το κυνηγησουμε.


Περκινς και Αντιτς οι χειροτεροι του γηπεδου σημερα.
Razorblade Fish
Άντιτς λυπήσου μας ρε αγόρι μου.
Manu7
ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΞΥΠΝΑΑΑΑ
rankin
Απιστευτη αστοχία
Απίστευτη επιμονή στον τραγικό Αντιτς
Απιστευτος Μάικλ
Δεν κερδίζεις έτσι τέτοια παιχνίδια

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο Περκινς δεν ήταν καθόλου κακός
Magnus92
Kill Bill thumbsup.gif
gspara
Καθοριστικες και οι 4 χαμενες βολες κυριως ψυχολογικα.

Ασχετο αυτη τη στιγμη αλλα γνωμη μου οτι ο Ολυμπιακος απεχει εναν Jawai απο το ριπιτ.
Manu7
Ντάξει μιλάμε για ύπνο.

Κάνει 4ο φάουλ ο Λόρμπεκ και στην επόμενη επίθεση ο Πρίντεζης βολοδέρνει κάπου στα 7 μέτρα...

Εύκολα η Μπάρτσα. Ψιλοαδιάφορο ματς βέβαια από βαθμολογική άποψη αλλά δείξε κάτι. Κρατάμε μόνο 3ο δεκάλεπτο που ο Σπανούλης ήταν όλα τα λεφτά. Δεν εμφανίστηκε άξιος συμπαραστάτης του στην περιφέρεια.
gspara
συμφωνω με rankin για ντορον
lamar
Εν τω μεταξυ, του Αντιτς μαλλον του πηδαμε την γκομενα... Ολοι για καποιον εχουν να πουν. Γι αυτον που με το που εμπαινε στο παρκε εκανε τη διαφορα για τους αλλους, τα μασαμε... Μπραβο παραμυθα που μας εχει πουλησει ο Περο...
rankin
Φτωχό κοουτσάρισμα απο τον Μπαρτζώκα και ρεσιτάλ απο τον Πασκουάλ
priest
εναν καλο ψηλο με παιχνιδι με πλατη να ειχατε και ο οσπφ θα ηταν ηδη στην δευτερη θεση...

την πρωτη την αξιζει η μπαρτσα...εως τωρα ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα του θεσμου και δικαια ειναι στην πρωτη θεση!
kotzito
Oταν ο Λορμπεκ εχει 7/8 διποντα,ο Μαικλ 9/10 με κατι τρελα κιολας,κι ολη η Μπαρτσελονα 71% ενω εμεις απο την αλλη 2 τριποντα σε ολο το παιχνιδι και απο αυτα το πρωτο στο 25 σχεδον,δυσκολο να νικησουμε το παιχνιδι.

Ο Σπανουλης μπορει παλι να εκανε καποια χαζα λαθη,αλλα ηταν μακραν ο κορυφαιος σημερα κι ο μονος μαζι με τον Πριντεζη ισως που το παλευαν οταν οι αλλοι δεν μπορουσαν.Πριντεζης on fire,Αντιτς σε αλλο γηπεδο,η συνεχεια γνωστη απο τον Μπαρτζωκα.Ουσιαστικα η ομαδα οτι πηρε σημερα το πηρε απο τους 2 πρωτους.Παπανικολαου και Περπερογλου κακοι σημερα,οποτε δεν ηξερες ποιον να αφησεις μεσα απο τους δυο.


Ο Παουελ σημερα το προσπαθησε αρκετα στην επιθεση αλλα στην αμυνα εχει προβληματα.Απορω γιατι δεν δοκιμασε τον Σερμαντινι πανω στον Τομιτς ή τον Τζαουαι.Καλα,για τα φαουλ του να μην σχολιασω.Στο 2ο επιθετικο,εχει περασει ο παικτης που του σκριναρει και εκεινος συνεχιζει να κανει σκριν και στο 3ο φαουλ με τον πιο προωθημενο παικτη της Μπαρτσα να βρισκεται στο τριποντο και 2 δικους μας πισω απο αυτον,παει και κανει αντιαθλητικο κατω απο το καλαθι.


Πιο πολυ με πειραξε ο τροπος που ηρθε η ηττα,δηλαδη να μπαινεις με 1 ποντο πισω στο 4ο δεκαλεπτο και σε 7 λεπτα να χανεις με 15-20 ποντους σαν να το εχεις παρατησει,παρα η ηττα.Ουσιαστικα ο τελικος ειναι την αλλη βδομαδα,και ελπιζουμε αυριο να μας κανει και η Κιμκι ενα δωρο.Ειμαι αισιοδοξος ομως και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε την αλλη βδομαδα.
T.W.Is.M.
QUOTE(lamar @ Mar 7 2013, 23:16 ) *
Εν τω μεταξυ, του Αντιτς μαλλον του πηδαμε την γκομενα... Ολοι για καποιον εχουν να πουν. Γι αυτον που με το που εμπαινε στο παρκε εκανε τη διαφορα για τους αλλους, τα μασαμε... Μπραβο παραμυθα που μας εχει πουλησει ο Περο...


Αν και δε θα το γενικευσω, πιστευω οτι σημερα το ματς το καθαρισε ο Αντιτς! Οσο ηταν μεσα το επιμερους σκορ ηταν -21 συμφωνα με το EL.net. Ακολουθει ο Περπερογλου με -15. Αν αυτο δειχνει κατι, ειναι οτι την Μπαρτσελονα τη χτυπας στα ποδια βγαζοντας ενεργεια. Εκει υπερτερουσαμε και περσι στον ημιτελικο και πηραμε το παιχνιδι. Αυτος που δεν εκανε ζημια αναλογικα σε αυτο το κομματι ηταν ο Παουελ, γιατι καταφερε να τελειωσει φασεις. Σημειωτεον οτι ο Αντιτς επαιξε 13' κι ο Πριντεζης 27'! Απορω πως και δε χρησιμοποιηθηκε ο Παπανικολαου στο 4 οταν η Μπαρτσελονα επαιζε με το Γουαλας, ωστε να εχει δυναμεις ο Πριντεζης εναντιον του Λορμπεκ. Ο Σερμαντινι δεν πιστευω οτι θα βοηθουσε περισσοτερο απ τους αλλους 2 ψηλους. Αυτος που θα εκανε διαφορα ειναι ο Περκινς, αν ειχε προσαρμοστει.

Εχω πει οτι θα κανουμε 10 νικες. Ο μονος τροπος να τις κανουμε και να βγουμε 2οι ηταν να χαναμε σημερα.
Razorblade Fish
Η Μπαρτσελόνα είναι μακράν η πιο σταθερή ομάδα τα τελευταία χρόνια στο θεσμό.Κάτι μου λέει όμως ότι στα κρίσιμα θα την πατήσει πάλι την μπανανόφλουδα.Το σημερινό ματς είναι ένα ακόμα έπος του Μπαρτζώκα.Ο Πέρκινς ελπίζω απλά να είναι ανέτοιμος γιατί αν αυτή είναι η εικόνα του μιλάμε για δράμα...Ούτε επίτηδες δεν γίνεται να παίζει τόσο χάλια ο γκαφατζής Άντιτς.
tReason
QUOTE (priest @ Mar 7 2013, 23:22 ) *
εναν καλο ψηλο με παιχνιδι με πλατη να ειχατε και ο οσπφ θα ηταν ηδη στην δευτερη θεση...

την πρωτη την αξιζει η μπαρτσα...εως τωρα ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα του θεσμου και δικαια ειναι στην πρωτη θεση!


90 ποντους εφαγε και ελειπε ο ψηλος με πλατη;
Τραγικο κοουτσαρισμα και τραγικη αμυνα και στα 2 φετεινα ματς του οσφπ με την μπαρτσα.
Σαν να τα χανουν οταν βλεπουν τις φανελες τους...
priest
QUOTE(tReason @ Mar 7 2013, 23:33 ) *
90 ποντους εφαγε και ελειπε ο ψηλος με πλατη;
Τραγικο κοουτσαρισμα και τραγικη αμυνα και στα 2 φετεινα ματς του οσφπ με την μπαρτσα.
Σαν να τα χανουν οταν βλεπουν τις φανελες τους...

ξαναδιαβασε το ποστ μου...για το σημερινο ματς εγραψα?
mixalisgate7
Ας πάει να ξυπνήσει κάποιος τον λατρεμένο Μπαρτζώκα γιατί κοιμάται ακόμα.
spysta
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ .. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ --> η Μπαρτσελονα ηταν ΤΡΟΜΕΡΗ σημερα και κερδισε. so simple


σκορπες σκεψεις



@@ με 13% στα τριποντα .. πρεπει να κανεις ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ αγωνα για να κερδισεις μια ομαδα με ψηλους στο 2,10 και κορμια μεγαλα.και τα περισσοτερα σουτ ηταν υπο καλες προυποθεσεις .. το οτι καταφεραμε και γυρισαμε το συγκεκριμενο ματς απο το -12 χωρις να μπαινουν τα σουτ λεει πολλα

@@ το να παιξεις με Παουελ Περπερογλου στο σημειο που πρεπει να αμυνθεις για να γυρισεις το ματς 5-6 λεπτα πριν ληξει .. ειναι ΛΑΘΟΣ.
βεβαια το προβλημα ερχεται απο πριν οταν εχεις κανει κακη διαχειριση με πολλα λεπτα συμμετοχης σε Παπανικολαου Χαινς στο 3ο δεκαλεπτο ..

@@ ο Σερμα δεν εχει αγωνιστει ουτε λεπτο ..αληθεια αφου ηταν αρρωστος και μη ικανος να βοηθησει γιατι να μην μπει στην 12αδα ο Μαυροειδης ?????απ οτι θυμαμαι το ΣΚ επαιξε κανονικα στην Α1 !! πας δηλαδη απεναντι σε μια ομαδα με ΘΗΡΙΑ στους ψηλους να παιξεις με 4 ψηλους (Πριντεζη Χαινς Περο Παουελ) ???
και ΑΝ ο Σερμαντινι ηταν σε θεση να αγωνιστει .. γιατι δεν αγωνιστηκε ???? περιεργα πραγματα

@@ ο Αντιτς ηταν αλλου σημερα.σε αλλο γηπεδο .. νομιζω η χειροτερη φετινη του εμφανιση μακραν.το ποσο κακος ηταν φαινεται απο τα αμυντικα του λαθη (βηματα,αργες περιστροφες) τα οποια δεν τα συνηθιζει

@@ Η Μπαρτσα ειχε ευστοχια που ΔΥΣΚΟΛΑ βλεπεις ξανα σε ματς υψηλων προδιαγραφων οπως το σημερινο. μπηκαν ΟΛΑ .. fade away σουτακια του Μαικλ,χουκακια του Λορμπερκ εν κινηση,βολες,διποντα τριποντα.

@@ οι Καταλανοι εχουν καλυτερη ομαδα απο την δικη μας .. το πικ εν ρολ τους και η συνοχη τους ειναι εκπληκτικη!! (ετοιμαζουν με τον καλυτερο τροπο την μεταΝαβαρο εποχη μεταφεροντας το παιχνιδι στην ρακετα) βεβαια ΔΕΝ ειναι αχτυπητοι αλλα υπερτερουν σε υψος και δυναμη.σε σειρα αγωνων δεν θα τους ειχαμε .. σε ενα ματς αλλαζει το πραγμα (δεν λεω οτι σωνει και καλα θα τους πετυχουμε ξανα. απλα διαπιστωση κανω) !!!γενικα Μπαρτσα και ΤΣΣΚΑ ειναι οι μονες ομαδες στην Ευρωπη που δυσκολα ματσαρουμε απο κορμια και δυναμη ..μετα ερχεται ο ΠΑΟ ΕΙΔΙΚΑστις θεσεις των ψηλων.

@@ ΔΕΝ ηταν κρισιμο σημειο εκει που χασαμε τις βολες της τεχνικης .. ηταν ενα απλα η συνεχεια του παιχνιδιου.ΑΝ αξιζαμε θα κερδιζαμε και μετα στην πορεια του ματς .. αλλα σημερα οι Ισπανοι ηταν καλυτεροι ΣΕ ΟΛΑ.γενικα στα ματια μου ειναι ΣΟΥΠΕΡ ομαδα .. απλα δεν ξερω οταν φτασει το final4 σε τι κατασταση θα ειναι οι Ναβαρο Μαικλ Σαρας Λορμπεκ .. γιατι εχουν περασει τα χρονια

@@ Πιτ Μαικλ τα λεγαμε .. ΔΕΝ ειχε ξοφλησει ουτε περυσι .. ουτε προπερσι .. ουτε για του χρονου.φοβερος επαγγελματιας .. στεγνο κορμι.ειναι 2 φορες πιο γυμνασμενος απο παληκαραδες 22 χρονων.ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ

@@ με μειονεκτημα και απεναντι στην ΕΦΕΣ .. θα ειναι καλυτερα.το προτιμω παρα να παιξουμε με πλεονεκτημα εδρας με τα ψηλα δυνατα κορμια της ΤΣΣΚΑ σε γεματο ΣΕΦ που γεμιζει τους παικτες αγχος και μπολικη αστοχια !!!στην Τουρκια καμικαζι το προτιμω .. ακομα και στην Ισπανια με τους Μαδριλενους

@@ Παουελ ειναι ποιοτικος ψηλος αλλα οχι για ΤΟΠ επιπεδο.οπως και να το κανουμε αμυντικα ειναι ανυπαρκτος .. εντουτοις το βασικοτερο προβλημα του ειναι στο μυαλο.ανιωθος τελειως

@@ Περκινς φανηκε εκτος κλιματος.νταξει λογικο .. μην περιμενετε πολλα απο τον Αμερικανο !!ειναι εκτος κλιματος απο ΤΟΠ επιπεδο εδω και 1,5 χρονο..αυτο ειναι το θεμα !! ο Περκινς ΑΝ παιξει ''πραγματικα'' καλα θα ειναι στους τελικους το καλοκαιρι

@@ @@ γενικα μην βαζετε στο μυαλο σας .. συγκριση με τα περσινα σκηνικα .. ο φετινος Ολυμπιακος ειναι ''ΑΛΛΗ'' ομαδα .. οχι προς το χειροτερο ουτε προς το καλυτερο .. ειναι απλα ''ΑΛΛΗ'' ομαδα.!!!χωρις Ντορσει , χωρις Μαντζαρη .. δηλαδη χωρις την αμυντικη μαγια της περσινης κουρσας .. και φυσικα με αλλο προπονητη που ειναι αδικο να κρινεται με βαση τον προκατοχο του. απαιτειται χρονος και δουλεια .. για εμενα το final4 θα ειναι υπερβαση .. αυτο εννοω
rankin
QUOTE(mixalisgate7 @ Mar 7 2013, 23:39 ) *
Ας πάει να ξυπνήσει κάποιος τον λατρεμένο Μπαρτζώκα γιατί κοιμάται ακόμα.

δεν φταίει μονο η επιμονη στον Αντιτς.
Στο πρώτο μέρος, το σχήμα με Περκινς και Σλούκα ρολάρει, και τους πετάει έξω ( Ο Σπαν ακόμα σερνότανε)
Ο Λο σήμερα, ήταν πραγματικά κακός. Δεν τα πήγε καλά ουτε στην άμυνα, ουτε στην επίθεση.
Στη θέση 3, ο Περπε ήταν σαφώς τραγικότερος του Παπ, αλλά νομίζω οτι και ο Μαικλ έκανε το παιχνίδι της ζωής του.

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να παιξει ο Παουελ για λίγο στο 4, δεδομένου οτι αυτη ηταν η θέση του στο ΝΒΑ..

Ο Πασκουάλ, απο την άλλη, έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα
Έπαιζε για πάρα πολύ ώρα με 4 ψηλούς με 4 φάουλ ο καθένας και κανείς δεν αντιλήφθηκε οτι υπήρξε πρόβλημα. Πήρε το ματσάκι χαλαρά και ο Μπαρτζώκας ακόμα θα αναρωτιέται τι του έφταιξε..

Θέλει σκέψη το πράγμα.
Δε λέω οτι ήρθε η καταστροφή του κόσμου, αλλά η ομάδα αυτη έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες.
Ο δε Περκινς, ας προσαρμοστεί και λίγο ακόμα, ας μάθει και λίγο κανα σύστημα γιατι τώρα το έχει ρίξει στα ταχύρυθμα, και θα τον κρίνουμε με τη σειρα του . Πάντως, όσο ηταν μέσα στο παιχνίδι, η ομάδα έπαιζε σαφώς καλύτερη άμυνα.. ίσως να ηταν και τυχαίο, αλλά οφείλουμε να το κρατήσουμε ως δεδομένο
dimit
Με αυτον τον ΑΧΡΗΣΤΟ που εχουμε στον παγκο ολα αυτα που βλεπουμε ειναι φυσιολογικα
Πηρε στα χερια του την πρωταθλητρια ευρωπης, ετιμη ομαδα, μοναχα 2 μεταγραφες στο 5 ηθελε
Σε 2μηνες την εκανε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Η Μπαρτσελονα, η Εφες και αλλες καλες ομαδες σχηματιζαν φροντ λαιν με θηρια και αυτος θα τις αντιμετωπιζε με 2 μετρους αμερικανους και τ ον...Μαυροειδη! Ολοι οσοι φωναζαμε ημασταν γραφικοι, τωρα διαβαζω αυτα που φωναζα τον Αυγουστο
Πηρε τον πιο ελπιδοφορο φοργουορντ της Ευρωπης και τον γυρισε 3 χρονια πισω
Καταστρεφει συστηματικα τον καλυτερο νεο ελληνα ασο
Πηρε για ξενο τον...Περκινς .Ξενος χωρις δημιουργια, χωρις στοιχειωδες σουτ
Εχασε διαχειριστικα τον παικτη κλειδι της περσινης αμυνας
Ο Αντις επι των ημερων του κανει 10 μαλακιες ανα αγωνα. Αγνωριστος απο περυσι
Αλλοπροσαλη διαχειριση του Πριντεζη. Ο δευτερος καλυτερος παικτης μας εκτος στα κρισιμοτερα λεπτα των αγωνων για χαρη ενος ροτεισον του κωλου
Ομαδα με προβλεψιμη αναπτυξη 90% Σπανουλης.Ναι,αυτην την εποχη ειναι ο καλυτερος της Ευρωπης Αλλα πρεπει και να μπορεις να τον αξιοπειησεις. Το συστημα η μπαλα Σπανουλη και οι αλλοι τεσσερις γωνιες ειναι επιπεδου αλανας Πλεον μας εχουν διαβασει ολοι οι προπονητες και μας βραχυλικλωνουν. Χωρις απειλη απο μεσα.
Καλος και ηρωικος ο Χαινς αλλα απεναντι στους κορυφαιους ψηλους , φυσιολογικα, εξαφανιζεται
Ουτε περυσι ημασταν καλοι στο 5-5. Αλλα η αμυνα μας διορθωνε τα κακως κειμενα της επιθεσης. Οσοι ειδαν περσινα παιχνιδια μεσα απο το γηπεδο θα θυμουνται την τρομακτικη πιεση που ασκουσε η ομαδα. Την ενεργεια που εβγαζε. Ακομα και αυτα τα στοιχεια τα εχουμε χασει φετος με αυτον στον παγκο
Περσι τρεχαμε. Φετος πως να τρεξουμε? Χωρις καλη αμυνα και χωρις ριμπαουντ το να μιλας για τρεξιμο ειναι γελιο. Σταθερο,γρηγορο ριμπαουντ εχουμε μονο απο Παπ και Σερμαντινι
Δε με πειραζει η αποτυχια στους φετινους τιτλους. Αλλα αυτος θα αφησει πισω του καμενη γη. Καταστρεφει Παπ,Σλουκα , Μαντζαρη κι εχει σβησει απο το χαρτι τον Κατσιβελη ( Ειναι αυτος ο Περκινς καλυτερος του Κατσιβελη??????????????????????????????????????????)
Zephyr
Κλασσικός Ολυμπιακός Μπαρτζώκα που όταν η διαφορά πιάνει διψήφιο στο τέταρτο 10λεπτο απλά τα παρατάει και ας χάσει με 30...
Μόνο ο Σπανούλης σκίζονταν μέχρι το τέλος (αχ αυτές οι βολές φέτος ρε Μπίλι γμτ)
Μεγάλες οι ευθύνες του προπονητή που αφενός το ροτέισον ήταν κακό, αφετέρου με τα τάιμ άουτ έχει τσακωθεί, μάλλον κάποιος του είπε ότι του φορτώνουν το εκκαθαριστικό και θα τον τσεκουρώσει η εφορία.
Δεν λέω ομαδάρα η Μπάρτσα, της βγήκε και το παιχνίδι από το θέμα της ευστοχίας αλλά μπορούσε να το κλέψει ο Ολυμπιακός αν προσπαθούσε. Ανύπαρκτα τα 3αρια, ο Μάικλ θύμισε Κόμπε κάποιες στιγμές και όχι μόνο γιατί του βγήκαν κάποια δύσκολα σουτ, τους έπαιζε στην ντρίπλα και τους έκανε χαζούς.

QUOTE(rankin @ Mar 8 2013, 00:04 ) *
Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να παιξει ο Παουελ για λίγο στο 4, δεδομένου οτι αυτη ηταν η θέση του στο ΝΒΑ..

Ο Πάουελ παρά την χαζομάρα του και το υποτονικό του στυλ, δείχνει ότι τουλάχιστον επιθετικά μπορεί να προσφέρει. Αν τον έπαιζε 4αρι με Χάινς στο 5, ούτε αμυντικά θα μπάζαμε και θα απελευθερώνονταν ο Πάουελ για να δώσει το καλό mid range σουτ του. Αυτό φυσικά προυποθέτει ότι στο ροτέισον πρέπει να υπάρχει ο Σερμαντίνι ή ο Μαυροειδής για μπακ απ 5αρι που σήμερα δεν υπήρχε.
Hakeem
Δεν εχει να κανει τοσο με τον αγωνα αυτόν, αλλα θελω να το γραψω καιρό. Δυο φορές εχω παει στο ΣΕΦ φετος και ενα πράγμα μου εχει κανει τρομερή εντυπωση. Σε ΟΛΑ τα ταιμ αουτ, οι παικτες του Ολυμπιακου ειναι ετοιμοι και χαζευουνε τα χορευτικα 10 δευτερολεπτα πριν ληξει ο χρονος που εχουν οι προπονητές στη διάθεσή τους. Μα σε όλα!! Τι στο καλό, τόσο γρήγορα τα λεει ο Μπαρτζώκας; Αν καποιος παει πιο συχνά στο γήπεδο, μπορει να μου επιβεβαιώσει αν αυτο ειναι κανονας ή έτυχε στις δικές μου περιπτώσεις;
rakos
QUOTE (Hakeem @ Mar 8 2013, 00:51 ) *
Δεν εχει να κανει τοσο με τον αγωνα αυτόν, αλλα θελω να το γραψω καιρό. Δυο φορές εχω παει στο ΣΕΦ φετος και ενα πράγμα μου εχει κανει τρομερή εντυπωση. Σε ΟΛΑ τα ταιμ αουτ, οι παικτες του Ολυμπιακου ειναι ετοιμοι και χαζευουνε τα χορευτικα 10 δευτερολεπτα πριν ληξει ο χρονος που εχουν οι προπονητές στη διάθεσή τους. Μα σε όλα!! Τι στο καλό, τόσο γρήγορα τα λεει ο Μπαρτζώκας; Αν καποιος παει πιο συχνά στο γήπεδο, μπορει να μου επιβεβαιώσει αν αυτο ειναι κανονας ή έτυχε στις δικές μου περιπτώσεις;


για την ακριβεια 10 δευτερολεπτα αφου ξεκινησει να μετραει ο χρονος του ταιμ αουτ εχουν τελειωσει οι οδηγιες
και στο ημιχρνο μετα απο 1μιση λεπτο στα αποδυτηρια, εχουν βγει εξω για σουτακια
Anaz
Πολυ καλο δειγμα το αποψινο τοσο για την δυναμικη οσο και για τα προβληματα της ομαδας. Σε καποια μικρα διαστηματα (στο 1ο και κυριως το 3ο δεκαλεπτο) παιξαμε οπως ακριβως θελουμε και μπορουμε στην αμυνα με πολυ ενεργεια και πιεση και τους παιχτες να κρατανε εξαιρετικες γραμμες ωστε να κλεινουν χωρους και να κλεβουν μπαλες για να τρεξουν, κι απ'την αλλη βεβαια αναδειχτηκαν στο μεγιστο κι ολα μας τα προβληματα στην αντιμετωπιση του πικ ν ρολ κ τις αμυντικες περιστροφες (ιδιαιτερα στο 2ο και το 4ο δεκαλεπτο).
Το ζητουμενο ειναι σιγα σιγα να καταφερουμε να σταθεροποιηθουμε στην αμυνα στα υψηλα επιπεδα ενεργειας και συγκεντρωσης που δειξαμε στα καλα διαστηματα. Με τη συμβολη ομως και του τεχνικου τιμ που πρεπει να βελτιωσει πολλα πραγματα ακομα. Δυστηχως αυτος ο τροπος αντιμετωπισης των πικΝρολ με την εξοδο του ψηλου, δειχνει ΑΚΟΜΑ παντελως αδουλευτος ωρες ωρες, πραγμα ανεπιτρεπτο που πρεπει αμεσα να δει ο κοουτς με ποιο τροπο θα διορθωσει.

Φοβαμαι ομως οτι αρχιζει και αναδεικνυεται το προβλημα του σουτ.. Η ομαδα εχει αποδυναμωθει πολυ με την αλλαγη Μαντζαρη-Περκινς και τον παραγκονισμο του Γκετσε, και με τα σχηματα που βρισκονται στο παρκε συχνα ξεμενει απο περιφερειακο σουτ.Πρεπει πλεον να παρακαλαμε να ειναι σε μερα οι Πριντεζης, Παπ για να δουμε ασπρη μερα,κι αυτο ειναι μεγαλο προβλημα για μια ομαδα που ΒΑΣΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ το σετ επιθετικο παιχνιδι της στο σουτ. Αυτα τα κακα αστοχα σερι εχουν αρχισει και γινονται συχνα και απεναντι σε καλες ομαδες, ας μη γελιομαστε, δεν εχουμε τυχη με τετοια ποσοστα, αφου δεν εχουμε και να αντιπαραταξουμε και παιχνιδι κοντα στο καλαθι.

Δυστηχως το συγκεκριμενο ειναι δομικο προβλημα πλεον. Ο μονος τροπος να λυθει ειναι να αντλησει η ομαδα αυτοπεποιθηση μεσα απο την αμυνα της, και να βρει ετσι και ευκαιριες για ευκολα καλαθια στο τρανζισιον.
bbplayer
imho δε χρειάζεται να χτυπιέστε έτσι.

Με τη Μπαρτσελόνα έπαιζες, δεν ήταν εκτός προγράμματος η ήττα.

Γενικά μιλώντας για τη συνέχεια, πρέπει να πάρει περισσότερη βοήθεια από το "3" . Ο Παπ έμεινε πολλή ώρα μέσα χθες λόγω αθλητικών ικανοτήτων για την άμυνα πάνω στον Μάικλ αλλά επιθετικά δεν πρόσφερε. Ούτε και ο Πέρπε.
Βέβαια το θέμα ήταν στην άμυνα, όχι στην επίθεση. Οι 90 πόντοι είναι πολύ για ΣΕΦ αλλά από την άλλη εγώ είδα την πιο πλήρη ομάδα του θεσμού μέχρι τώρα με διαφορά από τη δεύτερη και με 72%Δ και 40%Τ δεν πολυπαλεύεται η κατάσταση.

Ο Πέρκινς ούτε ο Westbrook είναι ούτε άχρηστος , ντεμπουτάρισε σε ένα πολύ δυσκολο ματς και θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί και να κριθεί. O Σπανούλης χωρίς ούτε και χθες να αποφύγει τις κλασικές μ@λ@κιούλες του , όταν θολώνει είναι παναγία βόηθα, είναι άλλη κλάση ο άνθρωπος. Τι να λέμε τώρα

Ο Ολυμπιακός θα περάσει ακόμα και με μειονέκτημα κόντρα στην Εφες. Εγγυημένα. No worries

Τι παιχτούρα αυτός ο Λόρμπεκ!!! από κοντά και ο Μάικλ που παίζε λες και είναι 24 και όχι 34. Respect
Zephyr
QUOTE(bbplayer @ Mar 8 2013, 07:45 ) *
Τι παιχτούρα αυτός ο Λόρμπεκ!!! από κοντά και ο Μάικλ που παίζε λες και είναι 24 και όχι 34. Respect


Καλά αυτοί ήταν σαν να έπαιζαν αμαρκάριστοι, υπέροχοι παίκτες. Άλλη μια φορά, φάσκελο στις 2 μεγάλες ομάδες της Α1 που δεν μπήκαν στον κόπο να δώσουν μια ευκαιρία στον Μάικλ όταν εκείνος οργίαζε με Περιστέρι και Μακεδονικό icon_tomato.gif .
bbplayer
QUOTE (Zephyr @ Mar 8 2013, 09:16 ) *
Καλά αυτοί ήταν σαν να έπαιζαν αμαρκάριστοι, υπέροχοι παίκτες. Άλλη μια φορά, φάσκελο στις 2 μεγάλες ομάδες της Α1 που δεν μπήκαν στον κόπο να δώσουν μια ευκαιρία στον Μάικλ όταν εκείνος οργίαζε με Περιστέρι και Μακεδονικό icon_tomato.gif .


+1

έτσι
passer

Για το παιχνίδι έχουν ειπωθεί λίγο πολύ όλα, με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι, αλλά θέλω να σταθώ κάπου αλλού. Παίρνεις εισιτήριο να πας να δεις τον πρωταθλητή Ευρώπης εναντίον της Μπαρτσελόνα, ενός εκ των φαβορί(για μένα το πρώτο) για το φετινό τρόπαιο. Η ομάδα σου έχει πάρει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια μιζέριας. Και επειδή δεν κερδίζει ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ στο 36'; Ήμαρτον, δλδ για να στηρίξουμε την ομάδα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν αήττητη; Μαντέψτε: όλους εσάς που φύγατε πριν το τέλος ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ στο γήπεδο! Πηγαίντε απέναντι να αποθεώνετε το Μαρινάκη και να χαίρεστε με τις τεσσάρες σε ομάδες Γ' Εθνικής.
damian
QUOTE (passer @ Mar 8 2013, 12:45 ) *
Για το παιχνίδι έχουν ειπωθεί λίγο πολύ όλα, με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι, αλλά θέλω να σταθώ κάπου αλλού. Παίρνεις εισιτήριο να πας να δεις τον πρωταθλητή Ευρώπης εναντίον της Μπαρτσελόνα, ενός εκ των φαβορί(για μένα το πρώτο) για το φετινό τρόπαιο. Η ομάδα σου έχει πάρει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια μιζέριας. Και επειδή δεν κερδίζει ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ στο 36'; Ήμαρτον, δλδ για να στηρίξουμε την ομάδα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν αήττητη; Μαντέψτε: όλους εσάς που φύγατε πριν το τέλος ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ στο γήπεδο! Πηγαίντε απέναντι να αποθεώνετε το Μαρινάκη και να χαίρεστε με τις τεσσάρες σε ομάδες Γ' Εθνικής.


σωστός αλλά τουλάχιστον όσοι μείναμε χειροκροτήσαμε την ομάδα όπως έπρπεπε
kseplenhs
εντάξει,πάταγε απο την αρχή πολύ καλύτερα η μπάρτσα.Προφανέστατο.

Γίναμε και μάρτυρες ενός απο τα μεγαλύτερα γλέντια απο παίχτη σε παίχτη.Αυτά που έκανε ο μάικλ στον παπανικολάου δεν υπήρχαν.Μέχρι και στα αθλητικά προσόντα του έβγαινε ένα κλικ πιο γρήγορα.Τεράστια παράσταση απο ένα παίχτη που στα 33 του πέρασε πνευμονική εμβολή.Οχι τίποτα εξαρθρώσεις ή χιαστους ή οτιδήποτε θεραπεύεται με χειρουργείο και θεραπείες αλλά κάτι που μπορούσε να του στοιχήσει τη ζωή πιθανά.Οχι απλά το μπάσκετ.Το οτι συνέχισε να παίζει σε υψηλό επίπεδο,είναι επίτευγμα ανάλογο με αυτό του αμπιντάλ.

Απίθανα πράγματα ο σπανούλης στην γ' περίοδο.Οποιον πετύχαινε μπροστά του τον εξέθετε επειδεικτικότατα.Και το αξιοσημείωτο ήταν πως και στην άμυνα ήταν αρκετά καθοριστικός με στησίματα για επιθετικό,συμμετοχή στις φάσεις,ορμητικότητα στα κλεψίματα κτλ.

Μακάρι να το έκανε επίτηδες,αλλά το οτι δεν πήρε time out ο πασκουάλ στο ξέσπασμα του ολυμπιακού,είχε κατα κάποιο τρόπο ως αποτέλεσμα να κάνει το ροτέισον χρόνου μας θρύψαλα.Παρασύρθηκε και ο δικός μας και το παιχνίδι μας έφυγε για τα καλά.Οταν γυρνάς απο το -12 και περνάς μπροστά,δεν σημαίνει πως θα το τελειώσεις το ματς με το γκάζι στο πάτωμα.Ειδικά αν μένουν 11-12 λεπτά παιχνιδιού.Αλλο παιχνίδι μέχρι να μειώσεις εντελώς τη διαφορά και άλλο απο τότε και μετά.Αυτό μάλλον δεν το κατάλαβε ο μπαρτζώκας.

Δεν ξέρω αν μπλέξαμε αλλά και έτσι να έγινε,όλα ξεμπερδεύονται με νίκη στην τοσκάνη.Το ζητούμενο είναι με σειρά προτεραιότητας:πρόκριση και να βρεθούμε σε καλή κατάσταση στα play offs.Δείγματα οτι μπορούμε να τα πετύχουμε έχουμε δείξει σε άμυνα κ επίθεση.Απλά αν τα σταθεροποιήσουμε για μεταλύτερα χρονικά διαστήματα ή να τα διαχειριζόμαστε με καλύτερο τρόπο,θα έχουμε τύχη να πάμε στο f4 με όποιον και να τύχουμε στα play offs.
plo koon
Απλά outplayed που λένε και στο χωριό μου. Δε θα κάνω το μαύρο άσπρο, αλλά η μία ομάδα έγραφε από παντού και η άλλη είχε 12% στα τρίποντα.

Νομίζω ο Ξεπλένης έχει καλό point με αυτό που λέει για το time out. Εκεί μετά τις 4 βολές η ομάδα ξεφούσκωσε.
jvalin
Κερδίζει απόψε η Χίμκι, νικάμε την επόμενη εβδομάδα τη Σιένα κ όλα καλά



QUOTE (passer @ Mar 8 2013, 12:45 ) *
Για το παιχνίδι έχουν ειπωθεί λίγο πολύ όλα, με άλλα συμφωνώ με άλλα όχι, αλλά θέλω να σταθώ κάπου αλλού. Παίρνεις εισιτήριο να πας να δεις τον πρωταθλητή Ευρώπης εναντίον της Μπαρτσελόνα, ενός εκ των φαβορί(για μένα το πρώτο) για το φετινό τρόπαιο. Η ομάδα σου έχει πάρει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια μιζέριας. Και επειδή δεν κερδίζει ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ στο 36'; Ήμαρτον, δλδ για να στηρίξουμε την ομάδα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν αήττητη; Μαντέψτε: όλους εσάς που φύγατε πριν το τέλος ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ στο γήπεδο! Πηγαίντε απέναντι να αποθεώνετε το Μαρινάκη και να χαίρεστε με τις τεσσάρες σε ομάδες Γ' Εθνικής.

Σιγά τα αίματα αδελφέ. Μπορεί να γουστάρω να πάω στο γήπεδο, να μη βγάζω άχνα, να τρώω πατατάκια κ να φεύγω από το ημίχρονο, λογαριασμό θα σου δώσω? Και στην τελική ποιος είσαι εσύ που εκφέρεις γνώμη εκ μέρους των υπολοίπων γράφοντας σε πρώτο πληθυντικό?
Dreamerpanos
QUOTE (kseplenhs @ Mar 8 2013, 12:58 ) *
Μακάρι να το έκανε επίτηδες,αλλά το οτι δεν πήρε time out ο πασκουάλ στο ξέσπασμα του ολυμπιακού,είχε κατα κάποιο τρόπο ως αποτέλεσμα να κάνει το ροτέισον χρόνου μας θρύψαλα.Παρασύρθηκε και ο δικός μας και το παιχνίδι μας έφυγε για τα καλά.Οταν γυρνάς απο το -12 και περνάς μπροστά,δεν σημαίνει πως θα το τελειώσεις το ματς με το γκάζι στο πάτωμα.Ειδικά αν μένουν 11-12 λεπτά παιχνιδιού.Αλλο παιχνίδι μέχρι να μειώσεις εντελώς τη διαφορά και άλλο απο τότε και μετά.Αυτό μάλλον δεν το κατάλαβε ο μπαρτζώκας.



QUOTE (plo koon @ Mar 8 2013, 13:29 ) *
Νομίζω ο Ξεπλένης έχει καλό point με αυτό που λέει για το time out. Εκεί μετά τις 4 βολές η ομάδα ξεφούσκωσε.


Εκεί που πλησίασε ο Ολυμπιακός σε 2 επιθέσεις της Μπάρτσα ο Πασκουάλ είχε ζητήσει 2 φορές τάιμ άουτ αλλά στη μια δόθηκαν βολές στη Μπάρτσα και στην άλλη μπήκε τρίποντο νομίζω....τον έδειξε η tv που τα ακύρωσε και τα 2....άρα ήταν και κάπως συγκυριακό που δεν πήρε τελικά....
passer
QUOTE (damian @ Mar 8 2013, 12:47 ) *
σωστός αλλά τουλάχιστον όσοι μείναμε χειροκροτήσαμε την ομάδα όπως έπρπεπε



Ναι καμία αντίρρηση, για όσους έφυγαν πριν τη λήξη του ματς λέω.

QUOTE (jvalin @ Mar 8 2013, 14:14 ) *
Σιγά τα αίματα αδελφέ. Μπορεί να γουστάρω να πάω στο γήπεδο, να μη βγάζω άχνα, να τρώω πατατάκια κ να φεύγω από το ημίχρονο, λογαριασμό θα σου δώσω? Και στην τελική ποιος είσαι εσύ που εκφέρεις γνώμη εκ μέρους των υπολοίπων γράφοντας σε πρώτο πληθυντικό?



Μπορείς επίσης να μπεις στο γήπεδο στο 22', να βρίσεις για 10 λεπτά τη μάνα του Γιασικεβίτσιους γιατί επέτρεψε στο γιο της να πάει στον Παναθηναικό αντί να έρθει στη Θρυλάρα και να φύγεις. Κανείς δε μπορεί να στο απαγορέψει. Εγώ απλά σχολιάζω μια νοοτροπία εμετική, κατά τη γνώμη μου πάντα.
jvalin
QUOTE (passer @ Mar 8 2013, 15:26 ) *
Ναι καμία αντίρρηση, για όσους έφυγαν πριν τη λήξη του ματς λέω.




Μπορείς επίσης να μπεις στο γήπεδο στο 22', να βρίσεις για 10 λεπτά τη μάνα του Γιασικεβίτσιους γιατί επέτρεψε στο γιο της να πάει στον Παναθηναικό αντί να έρθει στη Θρυλάρα και να φύγεις. Κανείς δε μπορεί να στο απαγορέψει. Εγώ απλά σχολιάζω μια νοοτροπία εμετική, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου…Όσοι έβριζαν τον Σάρας είναι κάφροι. Αν φύγω στο 36 για να γλιτώσω την κίνηση σου προκαλώ εμετό?
passer
QUOTE (jvalin @ Mar 8 2013, 17:21 ) *
Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου…Όσοι έβριζαν τον Σάρας είναι κάφροι. Αν φύγω στο 36 για να γλιτώσω την κίνηση σου προκαλώ εμετό?



Εμετική νοοτροπία για μένα είναι εκτός του να βρίζεις τη μάνα του αντιπάλου και το να αγαπάς τη νίκη περισσότερο από την ομάδα σου. Εσύ το έχεις πάρει πολύ προσωπικά. Μπορεί εσύ να ήθελες να φύγεις νωρίς για να αποφύγεις την κίνηση, άλλος για να βρει ταξί κι ένας τρίτος να θυμήθηκε ότι είχε αφήσει το θερμοσίφωνο αναμμένο. Κάποιοι όμως έφυγαν γιατί απλά η ομάδα τους δεν κέρδιζε. Εγώ αυτών τη νοοτροπία σχολιάζω που είναι κατά τη γνώμη μου λάθος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.