Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιά θέση θα κατακτήσει η ''Dream team''?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4
morfi
Αμα θυμασαι απο το πουερτο ρικο ειχανε χασει με καμποσους ποντους στους ολυμπιακους... τωρα για την κινα και την κορεα εχεις δικιο.Η λιθουανια ομως ειναι δυνατος αντιπαλος, δεν προκειται να τους αφησει οπως λες.Με την αμερικη παιζουνε... ακομα και οι νικες στα φιλικα εναντιων των ΗΠΑ μετρανε... Επισης κατι ακουσα οτι θα παιξουν και με την ιταλια... παντως αυτη η ομαδα των ΗΠΑ δειχνει διαφορετικη απο τις προηγουμενες που κατεβασαν... προς το καλυτερο παντα... cool.gif
Kobe
QUOTE(treathitch @ Aug 8 2006, 02:36 AM) *
Η προσωπική μου άποψη παραμένη idle.
Δεν κοιτάνε τα Αμερικανάκια να παίξουν με κανένα σοβαρό αντίπαλο μπας και πάρουνε χαμπάρι τι τους περιμένει στην Ιαπωνία? Παίζουν με το Πουέρτο Ρίκο, νίκη 45 πόντοι. Παίζουν με τη μισή Κίνα, άλλα τόσα ποντάκια.
Παίζουν σε λίγο με την Κορέα και μετά τουλάχιστον μια Βραζιλία και μια Λιθουανία.
Αν τους αφήσουν και οι Λιθουανοί να παίξουν το run n gun μπασκετάκι που παίζουν στις προπονήσεις τους, δεν τους βλέπω καλά τους πιτσιρικάδες του Σιζέφσκι, γιατί καλό το expansion του προϊόντος, αλλά δε θα γελάνε οι Σλοβένοι και οι υπόλοιποι όταν αρχίσει το τουρνουά..


Poly apla h USA einai apomonwmenh apo tis ypoloipes xwres, opoiodhpote filiko ektos twn xwrwn pou exei paiksei hdh, thewreitai ''yperatlantiko'' gia eunohtous logous kai nomizw den aksizei ton kopo, pio poly tha idrwsoun sto aeroplano para sto parke. En telh, its up to them wink.gif
hagi
Εμένα παιδιά η άποψή μου είναι ότι το μπάσκετ έχει αλλάξει και μπορεί η ΗΠΑ να έχει πολύ καλούς παίχτες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα το πάρουν για πλάκα..Αυτό γιατί έχει ανέβει το παγκόσμιο μπάσκετ περισσότερο..
Για μένα τίποτα δεν θεωρήτε τελειωμένη υπόθεση..Όλα θα κριθούν στο γήπεδο και όχι στα λόγια..
treathitch
QUOTE(morfi @ Aug 8 2006, 03:31 AM) *
Αμα θυμασαι απο το πουερτο ρικο ειχανε χασει με καμποσους ποντους στους ολυμπιακους

Επίσης, όπως και φέτος, τους Πορτορικάνους τους είχαν κερδίσει 2 φορές σε φιλικά πριν τους Ολυμπιακούς. Μετά φάγανε 19..
treathitch
Αν και δεν έχω ενδιάμεση απάντηση, να προσθέσω ότι οι Βραζιλιάνοι κερδίζουν τους Αμερικάνους με 1 πόντο, 40" πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, χάρη σε ένα σερί 16-0 στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Lets see...
NBAholic
Παρότι οι Αμερικανοί νίκησαν, οι Βραζιλιάνοι μάλλον αυτοκτόνησαν (κι όχι παίζοντας με την πλήρη σύνθεσή τους). Οι ΗΠΑ, απ'ό,τι άκουσα εμφάνισαν και πάλι τα γνωστά σημάδια αδυναμίας σπασίματος ζώνης και ομαδικού παιχνιδιού. Να δούμε και πόσο σημαντικός θα αποδειχθεί ο τραυματισμός του Μέλο (παρεπιπτόντως, για λόγους σαν κι αυτόν είμαι εναντίον των 12μελών-αντί, πχ, 14μελών αποστολών).
treathitch
O Γκαρσία έκανε βήματα και δόθηκαν 2 τεχνικές ποινές, μία σε αυτόν κι άλλη μία στο Βαρεχάο, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. (83-82)
Ο Χάινριχ έβαλε 4/4 (87-82), αλλά μετά οι Αμερικάνοι αστόχησαν πάλι. Τέσσερις αναπάντητοι Βραζιλιάνικοι πόντοι, πριν ο Λεμπρόν επιχειρήσει ένα δύσκολο, αλλά πολύ ωραίο ντράιβ από τη base line σχεδόν για το 89-86. Στην τελευταία επίθεση, νομίζω ο Τζοβανόνι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. 1/2 βολές ο Πολ. 90-86

Τα στατιστικά του αγώνα:
http://usabasketball.com/seniormen/2006/06...ition_box3.html
Ριμπάουντ: ΗΠΑ 28/Βραζιλία 41...
Earnang
Άμα τούς έτρεξε ο Anderson φανταστείτε τι θα γίνει στο τουρνουά.
NBAholic
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=27817

Λοιπόν, κόπηκε και ο Μπόουεν και είναι έτοιμη η Εθνική ΗΠΑ. Αυτό που θέλω να δω είναι ποιος θα παίζει περιφερειακή άμυνα, πέραν των Χάινριτς-Μπατίερ, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι θα πάρουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής από τους αστέρες Τζέιμς (ο οποίος έχει ακόμη την άμυνα για αδύναμο σημείο) και Γουέιντ (που παίζει καλά, προσφέρει και θεαματικά κοψίματα at times, αλλά δεν είναι σταθερός). Ο Αρίνας που κόπηκε λόγω τραυματισμού (κάποιοι τον αμφισβητούν ωστόσο) δεν ήταν καλύτερος. Οι Τζόνσον-Πολ μπορούν να προσφέρουν, αλλά μου προξενούν και λίγα ερωτηματικά, ο πρώτος γιατί δεν είχε τις παραστάσεις που χρειαζόταν (σε τέτοια ομάδα που έπαιζε...), ο δεύτερος λόγω απειρίας.
Ο Μπόουεν επίσης προσέφερε το εξαιρετικό γωνιακό του σουτ 3 πόντων, το οποίο επίσης αναμένεται να λείψει από την ομάδα.
morfi
QUOTE(NBAholic @ Aug 17 2006, 03:54 PM) *
Ο Αρίνας που κόπηκε λόγω τραυματισμού (κάποιοι τον αμφισβητούν ωστόσο) δεν ήταν καλύτερος.

Αντε τους εφεξε παλι. Εξω και ο αρινας λογω τραυματισμου...
Δεν νομιζω οτι χωραει αμφισβητησει ο τριτος σκορερ του ΝΒΑ με μ.ο. 29π
Και ναι... ειναι το ιδιο καλος με ολους τους αλλους...


QUOTE(NBAholic @ Aug 17 2006, 03:54 PM) *
Οι Τζόνσον-Πολ μπορούν να προσφέρουν, αλλά μου προξενούν και λίγα ερωτηματικά, ο πρώτος γιατί δεν είχε τις παραστάσεις που χρειαζόταν (σε τέτοια ομάδα που έπαιζε...), ο δεύτερος λόγω απειρίας.

Οσον αφορα τον τζονσον δεν πιστευω οτι αξιζε θεση στην εθνικη. Τωρα οσο για τον πολ, συμφωνω... η απειρια του με βαζει σε σκεψεις...


Η τελικη ομαδα δωδεκαδα ειναι η εξης:
Selected for the 2006 USA Basketball Men's World Championship Team were: Carmelo Anthony (Denver Nuggets); Shane Battier (Houston Rockets); Chris Bosh (Toronto Raptors); Elton Brand (Los Angeles Clippers); Kirk Hinrich (Chicago Bulls); Dwight Howard (Orlando Magic); LeBron James (Cleveland Cavaliers); Antawn Jamison (Washington Wizards); Joe Johnson (Atlanta Hawks); Brad Miller (Sacramento Kings); Chris Paul (New Orleans/ Oklahoma City Hornets); and Dwyane Wade (Miami Heat).

Θελω να τους ευχηθω καλη τυχη και να τους κερδισουν ΟΛΟΥΣ με 50π διαφορα το λιγοτερο...
U-S-A U-S-A U-S-A U-S-A
treathitch
QUOTE(morfi @ Aug 17 2006, 05:27 PM) *
Αντε τους εφεξε παλι. Εξω και ο αρινας λογω τραυματισμου...

Για το International basketball, τους έφεξε και μάλιστα πολύ. Γιατί, αν και δεν τον γουστάρει ο κόσμος, αναγκαζονται πλέον να κρατήσουν έναν παίκτη κλειδί, τον Χάινριχ...
Αν έμενε ο Αρίνας, τότε η περιφερειακή άμυνα θα ήταν για κλάμματα, για να μη μιλήσουμε για το σετ παιχνίδι στο πέντε εναντίον πέντε. Ο Κιρκ είναι ό,τι πρέπει για το μουντομπάσκετ...
Kobe
QUOTE(treathitch @ Aug 17 2006, 08:28 PM) *
αναγκαζονται πλέον να κρατήσουν έναν παίκτη κλειδί, τον Χάινριχ...
Αν έμενε ο Αρίνας, τότε η περιφερειακή άμυνα θα ήταν για κλάμματα, για να μη μιλήσουμε για το σετ παιχνίδι στο πέντε εναντίον πέντε. Ο Κιρκ είναι ό,τι πρέπει για το μουντομπάσκετ...


Δεν αναγκαζοντε καθολου, ετσι κ αλλιως ο hinrich θα εμενε 100%, δεν εχουν επιλογες στον ασσο.


Ενας εκ των battier-bowen θα εφευγε.
treathitch
QUOTE(Kobe @ Aug 17 2006, 07:17 PM) *
Δεν αναγκαζοντε καθολου, ετσι κ αλλιως ο hinrich θα εμενε 100%, δεν εχουν επιλογες στον ασσο.
Ενας εκ των battier-bowen θα εφευγε.

Ένας από τους Μπατίερ-Μπάουεν έφυγε έτσι κι αλλιώς...
Ο Χάινριχ δεν τους άρεσε και πολύ. Ευτυχώς γι' αυτούς, τραυματίστηκε ο Αρίνας.
Kobe
επομενη σταση θα ηταν jamison,

hinrich επιμενω με τπτ, εχουν παιχτες στην θεση του ja, αλλα δεν εχουν pg's να αποφυγουν την πιεση των ευρωπαιων. Aσε που θα ηταν αυτοκτονια να βγαλουν mundo με 2 plays. Αν τραυματιζοταν ο αρινας αργοτερα θα την εβγαζαν με paul ολους τους αγωνες? Δεν γινοντε αυτα..
Anaz
Κ εγω δεν νομιζω οτι υπηρχε περιπτωση να κοπει ο Hinrich ο οποιος θα συμφωνησω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη για το Μουντομπασκετ!
Βλεποντας παντως την τελικη 12αδα δεν με τρομαζει καθολου!Περιμενα κατι πολυ καλυτερο φετος με την μαζικη συμμετοχη των μεγαλων αστερων του ΝΒΑ αλλα εν τελει δεν διαφερει ιδιαιτερα!Παντως η ουσιαστικη διαφορα θα εχει να κανει με την νοοτροπια με την οποια θα κατεβουν οι Αμερικανοι,τον βαθμο ομοιογενειας που φετος ενδεχεται να ειναι μεγαλυτερος λογω της καλυτερης(?) προετοιμασιας, κ φυσικα κ τον νεο προπονητη!
Achilleas13
Από την ημέρα που άνοιξα το topic ήμουν σίγουρος πως ότι και να γίνει οι αμερικάνοι θα βγουν τρίτοι.Όπως φαίνεται η πρόβλεψή μου ειναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.Ενα ματσάκι ακόμα..........
jokey
Λοιπόν, εγώ δεν το είχα δει αυτό το τόπικ. Είχα πει ότι θα πάρουν το χρυσό οι Αμερικανοί αλλά έτσι όπως είναι τώρα μπορει να βγουν και τέταρτοι.
Achilleas13
Δεν Νομίζω πως θα ξαναχάσουν και ειδικά από τους Αργεντίνους(Βέβαια θα το προτιμούσα γιατί υποστιρίζω τους λατινοαμερικάνους)
liolias
Μηπως να αλλαζαμε τον τιτλο του τοπικ?? (Συ)Dream Team! tongue.gif
Achilleas13
τελικά έπεσα μέσα.Το έλεγα καιρό πρίν πως οι ΗΠΑ θα έρθουν τρίτοι(ασχετα πως μόλις ξεκίνισε το Mudobasket άλλαξα γνωμη tongue.gif tongue.gif )
Anaz
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!!!
Αφιερωμενο στον morfi!! 19.gif
dizzy_fingers
24.gif "..MONSTER BLOCK!!!" 24.gif
Achilleas13
Απίστευτο μπλοκ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.