Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΥΡΩΠΗ 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
ptolemaidaras
Dυστηχως δεν ξεκιναμε καλα....
http://www.weplayball.gr/index.php?option=...&Itemid=134

Συγχαρητηρια κυριοι στο Π. Φαληρο για την αποφαση σας αυτη...
Ξαναντροπιαστηκαμε στο εξωτερικο απο εσας αυτη τη φορα. Στην αρχή δνατε οτι λεφτα ειχατε προς πασα (ομορφη) κατευθυνση, και τελικα οπως φαινετε δεν υπολογισατε το σημαντικοτερο. Ποιος θα τα δωσει αυτα τα λεφτα. Η επιχορηγηση της ΓΓΑ ξερουμε ολοι οτι θα αργησει, το γνωριζουμε εδω και χρονια. Αρα δεν νομιζω οτι αποτελει δικαιολογια. Η ντροπη που γνωρισε το αντρικο σας με την ανοδο στηνΑ1 αλλα ποτε συμετοχη δειχνει να μην σας εβαλε μυαλο. Ελπιζω να μην γνωρισει αλλες ντροπες ο συλλογος σας, αν και δεν το πιστευω, καλα βαδιζετε προς τα εκει.
Ελπιζω φυσικα να με διαψευσετε

(και ολα αυτα απο μια χωρα της οποιας η εθνικη συμμετεχει στο επομενο παγκοσμιο, ομως δεν εκπροσωπειται στην ευρωλιγκα, οι ομαδες διαλυονται η μια πισω απο την αλλην. Αν χωρες οπως Τσεχια Λετωνια Λιθουανια Σλοβακια Βελγιο Σερβια Πολωνια Ουγγαρια Ιταλια κ.ά. που δεν συμμετεχουν στο παγκοσμιο βλεπανε τι συμβαινει εδω, θα αυτοκτονουσανε).

Τελος πάντων, δηλαδη εμεινε μονο ο Αθηναικος με την Καλαμαρια ε? Οι Εσπεριδες τελικα δεν δηλωσαν συμμετοχη, ουτε και ο Παναθηναικος (καλα αυτοι ειχαν σοβαρα προβληματα καλοκαιριατικα).

Ξερει κανεις τι ωρα παιζει ο Αθηναικος Τεταρτη ή Πεμπτη?
sch
QUOTE(ptolemaidaras @ Nov 7 2009, 02:54 ) *
Ξερει κανεις τι ωρα παιζει ο Αθηναικος Τεταρτη ή Πεμπτη?

Γιά όσους δεν γνωρίζουν...Πέμπτη 12/11 στις 20.30 wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.