Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Philadelphia 76ers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
aegeansheed
Philadephia 76ers








The Process: updated με το patch 1.3*

* διορθώνει τις παλιότερες εκδόσεις προσφέροντας πλέον περισσότερους ανταγωνιστικούς αγώνες με ακόμα χαμηλότερο δείκτη tanking


Πρόγραμμα αγώνων
* Πρώτο ματς @ Wizards στις 18/10

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-2017): 28-54

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-17):
Πόντοι: Embiid 20.2
Ριμπάουντ: Embiid 7.8
Ασίστ: McConnell 6.6
Κλεψίματα: Covington 1.9
Κοψίματα: Embiid 2.5
Ευστοχία %: Noel 61.1%
Χρόνος συμμετοχής: Covington 31.6

Πιθανή 5άδα:
Bayless Redick Covington Simmons Embiid


Πάγκος:
PG: Markelle Fultz, T.J McConnell
SG: Nick Stauskas, Timothe Luwawu-Cabarrot
SF: Justin Anderson, Furkan Korkmaz
PF: Dario Saric, Amir Johnson, Thiago Splitter
C: Jahlil Okafor, Richaun Holmes

Μεταγραφικές Κινήσεις:
Draft picks: Markelle Fultz (#1), Jonah Bolden (#36), Jawun Evans (#39), Sterling Brown (#46), Mathias Lessort (#50)
Ήρθαν: Korkmaz, Redick, Amir, Pullen
Έφυγαν: Gerald Henderson, Shawn Long, Sergio Rodriguez, Hollis Thompson, Jawun Evans (ανταλλαγή σε Clippers), Sterling Brown (ανταλλαγή σε Bucks)

Παρουσίαση ομάδας
Μετά δύο χρονιές που κανείς δεν ήθελε να θυμάται, η σαιζόν 2016-17 έδωσε για πρώτη φορά θετικό feedback σχετικά με το ρίσκο που είχε η στρατηγική της εστίασης σε ταλαντούχους παίκτες μέσω του draft, το γνωστό και ως Hinkie-type rebuiliding. Οι Sixers σταμάτησαν στις 28 νίκες, ένα νούμερο που... αδικεί κάπως μια ομάδα που έδειξε πραγματική φυσική πρόοδο, μέσα από μια διαδικασία από την οποία αφενός κέρδισε παίκτες σε σημαντικούς ρόλους για την μετέπειτα εξέλιξη αυτής της ομάδας (βλ. Saric, McConnell), αφετέρου υπήρξε μια χρονική περίοδος λίγων ημερών έστω, που ο Joel Embiid ήταν ο καλύτερος ψηλός της Ανατολικής Περιφέρειας. Κάπως έτσι, ακόμα κι αν δεν υπήρξε "λογιστικά" θετικός απολογισμός, η ομάδα της Philadelphia άφησε προς το τέλος μια γλυκιά γεύση στους οπαδούς της, την ελπίδα για κάτι καλύτερο, την εικόνα ότι υπάρχει ένα πλάνο και μια ευχάριστη προσμονή για την επόμενη χρονιά. Το μπάσκετ στην Phily είχε επιστρέψει ξανά.
Τί ήταν αυτό που θα μας μείνει; Ένα μαγικό 20ήμερο, από τις 30/12 έως τις 20/1, στο οποίο οι Sixers έτρεξαν τρία διαφορετικά winning streaks (2 νίκες, 3 και 3 αντίστοιχα) μεταξύ δύο μόλις ηττών στα 10 αυτά παιχνίδια, διάστημα στο οποίο ο Embiid σε μόλις 27 λεπτά (!) κατά μέσο όρο είχε αντίστοιχα 22,4 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2,7 τάπες. Οι Sixers είχαν βρει ήδη τον all-star τους στη rooky του σαιζόν.
Σε σχέση με πέρυσι η μεγάλη προσθήκη είναι ο Ben Simmons, που στην preseason έναν χρόνο πίσω έδειχνε highlights που προμήνυαν μεγάλες στιγμές από άποψη θεάματος και ουσίας. Παίκτης με τεράστιες αθλητικές επιδόσεις και υψηλότατη ικανότητα πάσας, από τα 2.08 αναμένεται να είναι ο στρατηγός του μισού γηπέδου για την ομάδα του φέτος.



Οι Sixers ενισχύθηκαν ιδιαίτερα και στο μακρινό σουτ, με έναν top-5 παίκτη σε αυτό σήμερα, τον J.J.Redick, υπογράφοντάς τον σε ένα αστρονομικό μονοετές. Ο ίδιος επέλεξε μάλιστα την νέα του ομάδα πάνω από τους Rockets, που του είχαν κάνει πρόταση επίσης. Σημαντική "εσωτερική" προσθήκη αποτελεί και ο Bayless, που αν και έχει περάσει στην κατηγορία "Kevin Ollie"/ γυρολόγος, είναι μόνο 29 ετών ακόμα. Πέρυσι έχασε όλη τη χρονια με τραυματισμό εκτός από τρία παιχνίδια, αλλά φέτος είναι έτοιμος να προσφέρει, σε έναν ρόλο και μία θέση που θα επωφελήσει την ομάδα του. Στις κινήσεις που κράτησα με θετική ματιά σημείωσα τον Amir Johnson εδώ. Από την Ευρώπη ήρθε ο Korkmaz, ο οποίος θα πάρει τον χρόνο του για να μάθει την νέα του ομάδα και την πολιτισμική αλλαγή που του συμβαίνει.
Γενικότερα όλες οι κινήσεις που έγιναν είναι απόλυτα συμβατές με αυτό που φαίνεται να θέλουν να γίνουν οι Sixers στο κοντινό μέλλον. Με το πρώτο pick στο φετινό draft επιλέχθηκε κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο ταλέντο σε αυτή την κλάση, ο Fultz που δε θα μου έκανε εντύπωση αν στην τρίτη του χρονιά είναι ήδη all-star αν δουλέψει το σώμα του, το παιχνίδι του και έχει τύχη.

Προπονητής

Ο Brett Brown, στην φετινή-Greg Popovich έκδοσή του, διανύει ήδη την πέμπτη του χρονιά, με τα πολύ δύσκολα να έχουν περάσει στο παρελθόν, αλλά με νέες προκλήσεις να παρουσιάζονται μπροστά του. To ερώτημα που υπάρχει είναι εάν θα καταφέρει να ηγηθεί μιας νέας ομάδας, στην οποία επιβάλλεται να δημιουργηθούν συγκεκριμένοι ρόλοι. Πλέον για πρώτη χρονιά υπάρχει τόσο ταλέντο στην ομάδα και η ανάγκη να εφαρμοστεί σχέδιο με πλάνο, με στόχους σχετικά με την ανάπτυξη των παικτών, την αποδοτικότητα στο playcalling, αλλά και κάτι άλλο πρωτόγνωρο ως τώρα... τις νίκες. Προσωπικά τον πιστεύω γιατί και έχει περάσει από καλό σχολείο και έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση παικτών και δύσκολων καταστάσεων. Φέτος θα είναι προπονητής περισσότερο από κάθε προηγούμενη χρονιά. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να εμπεριέχει αρκετό ενθουσιασμό για τον ίδιο, που ελπίζω να μετουσιώσει σε ωραία πράγματα στο παρκέ.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Αν εξαιρέσουμε την τετράδα CLE-BOS-WAS-TOR με *joker τους Bucks, τότε δε βλέπω γιατί όχι playoffs φέτος. H Ανατολική Περιφέρεια έχει αδειάσει από all-star ταλέντο (Melo, Butler, PG13, Millsap) και γενικότερα υπάρχει ένα downgrade σε σχέση με ό,τι υπήρχε πέρυσι ως επίπεδο, οπότε αποτελεί μια σοβαρή πιθανότητα οι Sixers να μπουν στην τελική φάση για πρώτη φορά μετά το 2012 (έπαιζε ακόμα ο Iguodala).
QUOTE
Joel Embiid‏ Επαληθευμένος λογαριασμός @JoelEmbiid 1 Ιουλ
Playoffs spots are opening up hehehehe #TheProcess


Κάτω απ' το φως του προβολέα
Morrison (πριν ένα χρόνο περίπου):
QUOTE
Kανονικά εδώ θα έμπαινε ο Ben Simmons, αλλά θα μπει αυτός που δεν έχει μπει εδώ και κανά δυο χρόνια που ήταν η δική του σειρά.

Ίσως να μην τον δούμε ποτέ εδώ! Κανονικά και φέτος θα έπρεπε να μπει ο Simmons, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η περσινή σαιζόν, αυτό που περιμένουμε με προσμονή δεν έχει να κάνει τόσο με το τί θα μπορούσε να δείξει στη rooky του χρονιά o Ben, όσο τί θα μπορούσε να κάνει σε 75-80 παιχνίδια ο Embiid. Αυτή είναι το μεγάλο "what if" στη Phily σήμερα και ανυπομονούμε να το ζήσουμε φέτος.
Ο Ebmiid στα 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε ένα winning pct. της τάξης του 42% περίπου (13 νίκες στους 31 αγώνες που έπαιξε μόλις), ενώ δεν έπαιξε ποτέ πάνω από 30 λεπτά σε μια βραδιά, όπως και ποτέ το δεύτερο από τα συνεχόμενα παιχνίδια (ρεπώ). Τελικά κάπου τον Φεβρουάριο βγήκε off με τραυματισμό στον μηνίσκο και στη συνέχεια τον Μάρτιο έκανε επέμβαση με στόχο να είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σαιζόν. Ήδη προπονείται με επαφή σε διπλά και βρίσκεται σε καλό δρόμο να είναι παρών στο πρώτο τους.
Εδώ σε πρόσφατη μίνι-συνέντευξή, ήρεμος, σίγουρος και στιβαρός, με εμφανείς τις επιρροές του Δασκάλου Βασίλη Τσιάρτα laugh.gif , εστιάζει στα κυριότερα σημεία της χρονιάς με τα μάτια του, κρατώντας... αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή:


Θέλω να ρωτήσω τον... τον Embiid, ποιό θα είναι το tweet που θα ρίξει αν κερδίσει τους Warriors φέτος.

Πρόβλεψη νικών: 37-45
Conference rank: 7

Teaser
This year... is sunny in Philadelphia
jasonick
Ήττα από τους Wizards με 120-115 αλλά το πρώτο δείγμα από τους Σίξερς ήταν θετικό.
Εξαιρετικός ο Simmons, έδειξε πιο άνετος σε set παιχνίδι (στον αιφνιδιασμό ξέρουμε ότι είναι εντυπωσιακός) ενώ και αμυντικά έπαιξε καλά. Ο Fultz ακόμα και ερχόμενος από τον πάγκο, δεν έπαιξε σαν άσσος αλλά δίπλα στον McConnell. Δεν ξεκίνησε καλά αλλά συνέχισε σε aggresive mode με πολλά drives και πήγε συμπαθητικά. Στα αρνητικά φαίνεται να μην έχει εμπιστοσύνη στο σουτ (αν και είχε κάποια ωραία cuts) και η μηχανική του σουτ στις βολές που βάρεσε συνεχίζει και φαίνεται άσχημη. Ο Embiid μπορεί να μην είναι 100 % αλλά είχε καλές στιγμές και ο Covington είναι ο ιδανικός ρολίσττας για την Philly.
SG3ptshooter


To fantasy reach για Simmons μοιάζει πολύ καλύτερο από χτες. Έχω άρει ένα μέρος της συμπάθειας μου απ' τα εξωαγωνιστικά του θέματα αλλά τι να πεις απ' αυτά που βλέπεις..

Ο RoCo είναι απ' τις μεγαλύτερες solidιές στη λίγκα, δε γίνεται να βγει απ' την πρώτη πεντάδα κι ας μην ξέρουν ποιον να προσπαθήσουν πρώτα να χώσουν απ' το παράθυρο στο 30λεπτο του.

Okafor DNP-CD. Το ότι το process αύξησε σε σπάνιο βαθμό τον παρονομαστή των ευκαιριών για stars δε σημαίνει πως εφαρμόστηκε όσο τέλεια θέλουν να λένε κάποιοι. Νoel, MCW -σπάνια κρατιέμαι να μη βάζω το M ανάποδα- συν τον Οκκά είναι 0/3 ξεκίνημα, ενώ σκότωσαν Elf και Willy και ακόμα κάνουν το σταυρό τους κάθε βράδυ για τον Embiid. Αλλά έτσι είναι, σου βγαίνει σε ένα υποθετικό προς ώρας έπακρο ο Simmons και πάλι είσαι relevant στο full. Κι ας ισχύει πως σε μια μονή χρονιά θα μπορούσε να είχε tankάρει εξίσου οποιοσδήποτε, τζάμπα τα παρακάλια oι προσευχές μου να νιώσουν οι οπαδοί του Τριαντάφυλλου στην Indiana και να πάνε για -μετέπειτα έγινε ξεκάθαρο n1- Towns. Υπάρχουν και χειρότερα, μπορεί να είσαι και NOLA.
jasonick
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 19 2017, 20:35 ) *
Okafor DNP-CD. Το ότι το process αύξησε σε σπάνιο βαθμό τον παρονομαστή των ευκαιριών για stars δε σημαίνει πως εφαρμόστηκε όσο τέλεια θέλουν να λένε κάποιοι. Νoel, MCW -σπάνια κρατιέμαι να μη βάζω το M ανάποδα- συν τον Οκκά είναι 0/3 ξεκίνημα, ενώ σκότωσαν Elf και Willy και ακόμα κάνουν το σταυρό τους κάθε βράδυ για τον Embiid.


Ο Hinkie όμως έκμεταλλεύτηκε το hype που είχε τότε ο MCW και τον έδωσε για το πικ των Lakers. Για τον Payton δεν το βρίσκω τραγικό το trade, ίσα ίσα το θεωρώ καλό. Πήραν τον Saric και τα δικαιώματα του δικού τους πικ στο ντραφτ που μας πέρασε (#5). Για τον Willy, ναι βγήκαν νικητές οι Knicks, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Σίξερς να καταλήξουν με δύο πικς από το 31-38, το οποίο δεν είναι τόσο τραγικό.
Τα υπόλοιπα είναι λαλακίες του Colangelo. #χινκαρος #τραστ_δε_προσεσσ
SG3ptshooter
0-3. Φίλοι γερά πρωτάθλημα ξανά. Ο Wentz.

QUOTE(jasonick @ Oct 19 2017, 21:27 ) *
Ο Hinkie όμως έκμεταλλεύτηκε το hype που είχε τότε ο MCW και τον έδωσε για το πικ των Lakers. Για τον Payton δεν το βρίσκω τραγικό το trade, ίσα ίσα το θεωρώ καλό. Πήραν τον Saric και τα δικαιώματα του δικού τους πικ στο ντραφτ που μας πέρασε (#5). Για τον Willy, ναι βγήκαν νικητές οι Knicks, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Σίξερς να καταλήξουν με δύο πικς από το 31-38, το οποίο δεν είναι τόσο τραγικό.
Τα υπόλοιπα είναι λαλακίες του Colangelo. #χινκαρος #τραστ_δε_προσεσσ

Ομολογώ δε συνέδεσα το αποτυχημένο pick με το αντάλλαγμά του, όταν ανταλλάσσουν οι τυφλοί κάποιος θα βγει κερδισμένος, ευχαριστώ που μου έδωσες λόγο να βλέπονται οι Lakers smiley.gif

Φέτος οι Sixers θα ξεκινούσαν για playoffs πάλι, θα παραστήσουν όπου να ναι πως δεν ήταν αυτό το πλάνο γιατί το process έχει ορίζοντα δεκαετίας ξαφνικά και όλα καλά του χρόνου σίγουροι για οχτάδα πάλι. O Saric ήδη λογίζεται ως trade asset, ξέρεις σαν το Jahlil και ο φαύλος κύκλος της αηδίας συνεχίζεται.

Εύχομαι το fanbase της Philly να κάνει βίαιη έξωση στα πάντα εκεί πέρα δεν αντέχω άλλο να είναι τόσο γελοίο αυτό που συμβαίνει, ούτε στο Phoenix δεν τα παράτησαν τόσο. Αλλά είπαμε, ένας να βγει στο έπακρο θα το παίζουν και δικαιωμένοι που πέταξαν πολλές σεζόν στα σκουπίδια..
klow13
Νταξει το 13 παλεψαν για πλει οφς χωρις bynum και το 2017 εχουν σιμονς,εμπιντ,φουλτζ(που θα φανει αν αξιζει οσα εδωσε ο colangelo).
+τα τρειντ για ελφριντ,mcw που ειπε ο jasonick,συν το πικ του σακραμεντο για salary dump.
Και τον νοελ δεν τον θεωρω τιποτα,οσο και να ειχε μπλεξει στο συνωστιμο στη φροντ λαιν,για 2 πικς 2ου γυρου που τον εδωσε o colangelo,δεν τον δινεις.
Andre Miller

Μπράβο παικταρά 41.gif
Όσο προχωράει η σεζόν αρχίζει και φαίνεται ποιες ομάδες και ποιοι παικτες θα πρωταγωνιστήσουν.
SG3ptshooter
QUOTE
Jahlil Okafor's fourth-year option will not be picked up by the #Sixers, according to a team source.

https://twitter.com/KyleNeubeck/status/925452332950867969

peace.gif
SG3ptshooter
QUOTE
Marc Stein @TheSteinLine
The Sixers’ decision to bypass Jahlil Okafor’s fourth-year option could lead Okafor to press for a contract buyout, league sources say
Sources say Okafor may opt to push for a buyout agreement now that the former No. 3 overall pick will be an unrestricted free agent in July
League sources say Okafor is convinced workable trades have been on the table for the 76ers, who’ve explored moving him since last season
benchwarmer
3 σερί νίκες χωρίς Φουλτζ και Οκαφόρ.
Με τον Φουλτζ φυσικά δεν πρόκειται να βιαστούν, έχουν κάνει και πολύ περισσότερη υπομονή (που στην περίπτωση Εμπιντ δείχνει να ανταμείβεται). Ο Οκαφόρ είναι θέμα χρόνου να γίνει ανταλλαγή και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς και πού. Δεν αποκλείεται να βρεθεί κάτι που να τους καθιστά "παίχτες" στην Ανατολή και από φέτος ακόμα.
SG3ptshooter
Ξεκουράζουν απόψε Embiid μετά από συμβουλή γιατρών. Aλλά με προληπτικό χαρακτήρα, λένε. Μάλλον φοβήθηκαν το matchup με Gobert.
whaler
QUOTE (SG3ptshooter @ Nov 7 2017, 11:12 ) *
Ξεκουράζουν απόψε Embiid μετά από συμβουλή γιατρών. Aλλά με προληπτικό χαρακτήρα, λένε. Μάλλον φοβήθηκαν το matchup με Gobert.


Ευκαιρία του Jahlil για μια τελευταία παράσταση απόψε πριν την ανταλλαγή του. Άντε να πάει στην ευχή του θεού να ξεκολλήσουμε στο ριμπάουντ λίγο στο fantasy rolleyes.gif
SG3ptshooter
QUOTE(whaler @ Nov 7 2017, 15:29 ) *
Ευκαιρία του Jahlil για μια τελευταία παράσταση απόψε πριν την ανταλλαγή του. Άντε να πάει στην ευχή του θεού να ξεκολλήσουμε στο ριμπάουντ λίγο στο fantasy rolleyes.gif

Γύρισε ο Richaun Holmes προχτές, για όσο είναι Sixer ελπίζω να μην έχουμε παραστάσεις.. 69.gif
klow13
Ο embiid είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος σέντερ στο nba. Σήμερα θύμισε prime Hakeem χωρίς υπερβολή.
46 πόντοι με 14/20 σουτ, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 7 μπλοκ, τα οποία 7 μπλοκ δεν αντικατοπτριζουν πλήρως το impact του αμυντικά. Απλά είναι μια άμυνα μόνος του, κάνει contest παντού και οι καλοί σήμερα λεικερς καταφερναν να κάνουν σερί μόνο στα διαστήματα που ξεκουράζοταν.

8-6 οι σιξερς με τα 10 από τα 14 ματς να είναι εκτός έδρας και χωρίς Bayless fultz που θα δώσουν το μακρινό σουτ που μόνο ο RoCo δίνει με συνέπεια.
aegeansheed
QUOTE(klow13 @ Nov 16 2017, 08:09 ) *
Ο embiid είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος σέντερ στο nba. Σήμερα θύμισε prime Hakeem χωρίς υπερβολή.
46 πόντοι με 14/20 σουτ, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 7 μπλοκ, τα οποία 7 μπλοκ δεν αντικατοπτριζουν πλήρως το impact του αμυντικά. Απλά είναι μια άμυνα μόνος του, κάνει contest παντού και οι καλοί σήμερα λεικερς καταφερναν να κάνουν σερί μόνο στα διαστήματα που ξεκουράζοταν.


Φαινόταν ήδη από το match με τους Warriors στο Oracle, το έφτασε σε ένα σημείο στο πρώτο του παιχνίδι στο Los Angeles κόντρα στους Clippers λίγες μέρες πριν, τελικά το έκανε απέναντι στους Lakers.

Ήδη ήταν έτοιμος από πέρσι, μέσα στο μυαλό του είναι ο καλύτερος σέντερ στο ΝΒΑ. δεν το κρύβει και έχει το θάρρος να το δηλώνει κιόλας, ο Embiid έχει φάει πολύ περιορισμό και αναποδιά τα τελευταία τρία χρόνια, φέτος που είναι υγιής ξεσπάει. Ήρθε για να μείνει, πλέον είναι η NBAική, πεινασμένη έκδοση του παίκτη που λατρέψαμε στην κολλεγιακή του χρονιά.

benchwarmer
- Η βραδιά που ο Lonzo και ο Embiid σκόραραν μαζί 48 πόντους.
LaVar Ball (ευτυχώς όχι ακόμα...)
Air Kef
Αδιανόητα ( ; ) πράγματα, ο Εμπίιντ φαίνεται να είναι σε άλλο επίπεδο, μαζί με Κρίσταπς, Γιάννη, Σίμμονς μοιάζουν με cheats απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, το κακό (ή το καλό για την Φίλλυ) είναι ότι οι 2 από τους 4 παίζουν στην ίδια ομάδα, το ενδεχόμενο α) να μείνουν και οι 4 καλά στην υγεία τους και β) να συνυπάρξουν και Γιάννης με Πορζίνκις στην ΝΥ και να παίζουν απέναντι στους 76ερς μοιάζει βγαλμένο από υγρά όνειρα φίλου του μπάσκετ. Σε συνδυασμό και με αυτό που έχουν φτιάξει και στην Βοστώνη, η Ανατολή μάλλον έχει να ζήσει τεράστιες σειρές πλέι οφ στο άμεσο μέλλον.

Ο Εμπίιντ βέβαια έπαιζε απέναντι σε Λόπεζ, Μπόγκουτ και Ραντλ, οι δύο πρώτοι αμυντικά είναι 2 αργά κούτσουρα και ο 3ος δεν έχει το μέγεθος που απαιτείται για να μαρκάρεις τον Τζόελ, ωστόσο αυτό μάλλον έτυχε παρά είναι ο λόγος που έγραψε 46 το κοντέρ, κάποιες κινήσεις του από κάτω ήταν βγαλμένες από το Hakeem playbook, όπως γράφει και ο klow.

Βέβαια, από την στιγμή που έχεις έναν pg στα 2.08 να ποστάρει και να τελειώνει άνετα από το λόου ποστ και ο 2.20 ψηλός σου μπορεί να περιμένει στο τρίποντο και να τα σταζει άνετα όποτε του έρθει η μπάλα, τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Tobias Funke
QUOTE (Air Kef @ Nov 16 2017, 12:41 ) *
Αδιανόητα ( ; ) πράγματα, ο Εμπίιντ φαίνεται να είναι σε άλλο επίπεδο, μαζί με Κρίσταπς, Γιάννη, Σίμμονς μοιάζουν με cheats απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, το κακό (ή το καλό για τον Φίλλυ) είναι ότι οι 2 από τους 4 παίζουν στην ίδια ομάδα, το ενδεχόμενο α) να μείνουν και οι 4 καλά στην υγεία τους και β) να συνυπάρξουν και Γιάννης με Πορζίνκις στην ΝΥ και να παίζουν απέναντι στους 76ερς μοιάζει βγαλμένο από υγρά όνειρα φίλου του μπάσκετ.



Το πιο στενάχωρο είναι ότι αν ο Hinkie απέφευγε MKW και Okafor στο draft, θα τους είχαμε τετράδα μαζί.

klow13
QUOTE (aegeansheed @ Nov 16 2017, 10:29 ) *

Οι κινησεις στο 3.48 και 5.07..Οπως και το eurostep στο 2.38.Το τρομερο footwork που διαφημιζοταν απο το κολεγιο οτι τοσο φυσικα του βγαινει.
Ειναι και η τρομερη ευκολια που παει στις βολες.Προχθες εβγαλε μονος του εκτος παιχνιδιου jordan και reed με φαουλ,χθες σου εδινε την εντυπωση οτι οποτε βαριοταν να επιτεθει,μπορουσε να παει στη γραμμη.

2 σερι ματς 36 λεπτα,αυτο ειναι το πιο ευχαριστο.
Rated: (en)joy
Εγώ πάλι θα διαφοροποιηθώ. biggrin.gif Όχι απ’την σημερινή του εμφάνιση φυσικά –δεν έχω προλάβει να δω ολόκληρο τον αγώνα παρά μόνο το εξαλεπτο highlight το πρωί στο youtube-η οποία συμφωνώ οτι ήταν Hakeem-esque, δηλαδή smooth και powerful ταυτόχρονα, αλλά στην overall αξιολόγηση του πέρυσι και φέτος.

Ναι μεν πιθανώς μιλάμε για τον center με το μεγαλύτερο potential όπως και γι’αυτόν με το καλύτερο τρίπτυχο άμυνας, τριπόντου και παιχνίδι στο low-post αλλά προσωπικά αυτήν την στιγμή δεν βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά από άλλους top centers όπως π.χ. ο Brow (τα παράπονα στους sportswriters παρακαλώ, όχι σε μένα tongue.gif ). Εδώ κάποιοι θα πουν και ίσως θα έχουν και δίκιο ότι ο Brow είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος και ότι η εξέλιξη ενός center όπως o Embiid -ο οποίος μάλιστα τυγχάνει και sophomore- μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να αποδειχτεί εντυπωσιακή. Δεν αντιλέγω αλλά με αυτήν την λογική υπαρχουν και ακόμα πιο νέοι όπως για παράδειγμα ο Towns που είναι και καμιά εικοσαριά μήνες νεότερος…btw μολις εγινε και 22…
gerorge
QUOTE (Rated: (en)joy @ Nov 16 2017, 15:27 ) *
Εγώ πάλι θα διαφοροποιηθώ. biggrin.gif Όχι απ’την σημερινή του εμφάνιση φυσικά –δεν έχω προλάβει να δω ολόκληρο τον αγώνα παρά μόνο το εξαλεπτο highlight το πρωί στο youtube-η οποία συμφωνώ οτι ήταν Hakeem-esque, δηλαδή smooth και powerful ταυτόχρονα, αλλά στην overall αξιολόγηση του πέρυσι και φέτος.

Ναι μεν πιθανώς μιλάμε για τον center με το μεγαλύτερο potential όπως και γι’αυτόν με το καλύτερο τρίπτυχο άμυνας, τριπόντου και παιχνίδι στο low-post αλλά προσωπικά αυτήν την στιγμή δεν βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά από άλλους top centers όπως π.χ. ο Brow (τα παράπονα στους sportswriters παρακαλώ, όχι σε μένα tongue.gif ). Εδώ κάποιοι θα πουν και ίσως θα έχουν και δίκιο ότι ο Brow είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος και ότι η εξέλιξη ενός center όπως o Embiid -ο οποίος μάλιστα τυγχάνει και sophomore- μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να αποδειχτεί εντυπωσιακή. Δεν αντιλέγω αλλά με αυτήν την λογική υπαρχουν και ακόμα πιο νέοι όπως για παράδειγμα ο Towns που είναι και καμιά εικοσαριά μήνες νεότερος…btw μολις εγινε και 22…




O Towns βεβαια ειναι και λιγο τρυπα πισω και εμενα προσωπικα οποτε τον βλεπω με δινει την εντυπωση οτι παιζει για τα νουμερα του.Για Brow συμφωνω.Πιστευω οτι αυτο που τρελαινει τους παντες με τον Embiid ειναι οτι ειναι η δευτερη χρονια του sto NBA και το οτι παιζει μπασκετ για μολις 7 χρονια.Οποτε ολη η κουβεντα ειναι για το potential του να κανει τα παντα στο μεγιστο βαθμο.
Rated: (en)joy
QUOTE (gerorge @ Nov 16 2017, 15:33 ) *
O Towns βεβαια ειναι και λιγο τρυπα πισω και εμενα προσωπικα οποτε τον βλεπω με δινει την εντυπωση οτι παιζει για τα νουμερα του.Για Brow συμφωνω.Πιστευω οτι αυτο που τρελαινει τους παντες με τον Embiid ειναι οτι ειναι η δευτερη χρονια του sto NBA και το οτι παιζει μπασκετ για μολις 7 χρονια.Οποτε ολη η κουβεντα ειναι για το potential του να κανει τα παντα στο μεγιστο βαθμο.


Σαφεστατα τις 2 πρωτες του χρονιες o Τοwns εδειξε να μην εχει το impact των αλλων 2 στην αμυνα ωστοσο: 1) θεωρω οτι απεχει αρκετα απ'τον χαρακτηρισμο 'λιγο τρυπα' και 2) δειχνει χαοτικα πιο durable απο Embiid εχοντας σεζον με 2600+ & 3000+ mins οταν δεν ειμαστε καλα καλα σιγουροι αν ο τελευταιος μπορει να βγαζει σεζον εστω με 2000...
drunk guy
Sources: Robert Covington and 76ers finalizing framework of a 4-year, $62M contract extension

https://twitter.com/wojespn/status/930947433340788741

το πιο ενδιαφερον σ αυτη την υποθεση ειναι οτι οι φετινες του απολαβες φτανουν το 1.57 εκ.$ μολις!!!!! αν αναλογιστουμε τα 10 μυρια που παιρνει ο Roberson για την ιδια δουλεια πανω κατω (αμυνα και τριποντο καλα εδω γελαει ο κοσμος) καταλαβαινει κανεις ποσο σημαντικος ειναι ο Covington για τη φετινη χρονια των Sixers. ΔΕν εχω μπροστα μου τα στατιστικα αλλα αν θυμαμαι καλα σουταρει με απιστευτα νουμερα γυρω στο 50% απ το τριποντο
pan24
Ο Embiid αν μεινει υγιης θα αφησει εποχη
Ομως αυτο το αν ειναι τεραστιο
Οι συνεχομενες συμμετοχες σε all star και οι πρωτες θεσεις σε ψηφοφοριες για mvp απεχουν για αυτον σχεδον το ιδιο με οσο απεχει το να σταματησει το μπασκετ αν χτυπα ξυλο εχει αλλον ενα σοβαρο τραυματισμο στο ποδι
Zephyr
Μακάρι ο Embiid να παραμείνει υγιής, μιλάμε για σέντερ που μπορεί άνετα να εξελιχθεί σε συγκρίσιμο μέγεθος με τους μεγάλους σέντερ των 90s.
Και σε συνδυασμό με τον υπερταλαντούχο Simmons κάνουν τρομερά ελκυστικό προορισμό την Philly, ίσως γίνει ανερχόμενη δύναμη και βγάλει την Ανατολή από την γενικευμένη απαξία.

ΥΓ. Αυτό που λέει ο Kef, αν βλέπαμε Γιάνναρο & Porzingis VS Simmons & Embiid θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές.
sarounas
τεράστιες δυνατότητες αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που τρέχει το γήπεδο, τα γόνατά του δυστυχώς μοιάζουν πήλινα, μου θυμίζει έντονα την περίπτωση του Ραλφ Σάμπσον, μακάρι το παιδί να μην έχει την ίδια κατάληξη
Das Kapital
Τι ωραίος παίκτης αυτός ο Simmons ρε παιδιά, μπασκετικός και αρχοντικό playmaker, πολυ μυαλό το παλικάρι. Για αυτόν και τον Embiid βλέπουμε πολύ Sixers φέτος, μακάρι να μην έχουν άλλους τραυματισμούς και θα δούμε τρομερά πράγματα από αυτούς τους δύο.
aegeansheed
Πλέον 1-6 χωρίς τον Embiid φέτος, που προβληματίζει με την ξαφνική μακρά απουσία του και όλοι φοβούνται ότι υπάρχει πιθανότητα για μεγάλο out ξανά. Ο Saric ήταν πολύ καλός, με τον Ibaka να μη μπορεί να ακολουθεί τις κινήσεις του.

Ο DeRozan ξεκίνησε ζεστός από την πρώτη και ουσιαστικά χρειάστηκε να μπεί στην 2η περίοδο για να αρχίσουν να σκοράρουν ξανά με άνεση οι Raptors. Career high με 45 πόντους. Οι Raps έκλεισαν το ματς με τον Delon στην πεντάδα.

yorgos
Μακράν η πιο σέξι ομάδα του πρωταθλήματος, πλέον προβληματίζει. Δεν είναι μόνο η απουσία του Embiid που γεμίζει σύννεφα, είναι η ανωριμότητα στα τελευταία λεπτά, οι χαμένες βολές του Σίμονς (έλα ρε αγόρι! έλα ρε αγόρι! ξέρεις πόσα λεφτά μου έχεις στοιχίσει με τις βολές φέτος; ), είναι η αίσθηση ότι μια ομάδα που στο ξεκίνημα της σαιζόν φαινόταν το dark horse, μια ομάδα που αθ κέρδιζε τον οποιοδήποτε στην καλή της ημέρα, που είχε την υπερταβανοτεράστια δυναμική, πλέον έχει βαλτώσει. Χαζές ήττες, δεν ξέρουμε πότε θα έρθει ο Embiid, απογοήτευση για μένα που τους έβαζα μέσα στην πρώτη 6αδα αν ήταν υγιής ο Αφρικανός και με πολύ σοβαρές πιθανότητες για upset στον πρώτο γύρο των οφφς. Τώρα βγάζουν μια μελαγχολία ότι θα καταντήσουν ένα από τα μεγάλα what if για το οποίο θα συζητάμε μετά από χρόνια.
RipCity
Νομίζω θα ειναι μεγάλο λάθος να δώσουν ένα 1st round pick για Evans ή Lou. Σε αντίθεση με τους Celtics οι Sixers δεν έχουν καμία ελπίδα ούτε καν τελικούς να παίξουν, ενώ και το πικ τους θα ναι πολύ κοντά στο lottery (κάτω από 20) κι όχι στο 28-29. Αν θέλουν σκόρερ από τον πάγκο ας πάνε να πάρουν Lou ή Evans το καλοκαίρι με το cap space που θα έχουν κι όχι να δώσουν κάποιο asset.
aegeansheed
Μάλλον πρέπει να είναι κανείς τρελό βύΖμα για να παίξει ρούκη χρονιά στους Sixers.

Ένα από τα πλέον δύσκολα-έως ακατόρθωτα πράγματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή...
QUOTE
Sixers GM Bryan Colangelo said on Friday that there is possibly that Markelle Fultz (shoulder) returns soon, but that "there is a chance" that Fultz will not play again this season.
gerorge
QUOTE (aegeansheed @ Feb 9 2018, 19:21 ) *
Μάλλον πρέπει να είναι κανείς τρελό βύΖμα για να παίξει ρούκη χρονιά στους Sixers.

Ένα από τα πλέον δύσκολα-έως ακατόρθωτα πράγματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή...



Καλα κανουν μαλλον.Ετσι οπως βλεπω απο τα βιντεακια του σουτ του ειναι καραbroken,και δεν ξερω αν ειναι beyond repair ή οχι.Λογικα τον τραυματισμο στον ωμο τον εχει ξεπερασει και τωρα παλευουν με τη μηχανικη του.Αν επιστρεψει με τετοια μηχανικη και κερδος δεν θα χει και θα φαει τοσο bullying απο οπαδους και αντιπαλους που ισως του αφησει ψυχολογικα για μετα.
aegeansheed
QUOTE(gerorge @ Feb 9 2018, 19:44 ) *
Καλα κανουν μαλλον.Ετσι οπως βλεπω απο τα βιντεακια του σουτ του ειναι καραbroken,και δεν ξερω αν ειναι beyond repair ή οχι.Λογικα τον τραυματισμο στον ωμο τον εχει ξεπερασει και τωρα παλευουν με τη μηχανικη του.Αν επιστρεψει με τετοια μηχανικη και κερδος δεν θα χει και θα φαει τοσο bullying απο οπαδους και αντιπαλους που ισως του αφησει ψυχολογικα για μετα.

Τρελή σκέψη, αλλά πάντα είναι ωραίο κι ενδιαφέρον το διαφορετικό.
pan24
QUOTE (aegeansheed @ Feb 9 2018, 21:53 ) *
Τρελή σκέψη, αλλά πάντα είναι ωραίο κι ενδιαφέρον το διαφορετικό.

Μιλας με γριφους γεροντα

Το μεγα μυστηριο ειναι πως ξεχασε να σουταρει ο Fultz
Στην αμερικη παιζουν δυο σεναρια
Το ενα οτι τραυματιστηκε κανοντας κατι που δεν επιτρεπεται και για να το κρυψει αλλαξε την μηχανικη του η το πιο πιθανο για εμενα,οτι το καλοκαιρι προσπαθησε να αλλαξει εντελως τον μηχανισμο του γιατι με αυτον που ειχε θα ηταν δυσκολο να σουταρει υπο πιεση σε επιπεδο nba και αυτο το εκτρωμα που εμφανιζει τωρα ειναι η συνεπεια γιατι δεν μπορει καποιος στα 19 του να αλλαξει τον τροπο που σουταρει απο παιδι
Σιγουρα οτι κι αν ισχυει το καλοκαιρι κατι πηγε πολυ λαθος
gerorge
QUOTE (pan24 @ Feb 9 2018, 22:00 ) *
Μιλας με γριφους γεροντα

Το μεγα μυστηριο ειναι πως ξεχασε να σουταρει ο Fultz
Στην αμερικη παιζουν δυο σεναρια
Το ενα οτι τραυματιστηκε κανοντας κατι που δεν επιτρεπεται και για να το κρυψει αλλαξε την μηχανικη του η το πιο πιθανο για εμενα,οτι το καλοκαιρι προσπαθησε να αλλαξει εντελως τον μηχανισμο του γιατι με αυτον που ειχε θα ηταν δυσκολο να σουταρει υπο πιεση σε επιπεδο nba και αυτο το εκτρωμα που εμφανιζει τωρα ειναι η συνεπεια γιατι δεν μπορει καποιος στα 19 του να αλλαξει τον τροπο που σουταρει απο παιδι
Σιγουρα οτι κι αν ισχυει το καλοκαιρι κατι πηγε πολυ λαθος



Στο SL ομως καλoυτσικα σουταρε,οχι τοσο καλα οσο στο κολλεγιο βεβαια,κι εκει ειχαν γινει οι πρωτες συζητησεις για μια αλλαγη προς το χειροτερο.Μετα ηταν που τραυματιστηκε και αρχισε να σουταρει οπως σουταρει
aegeansheed
Ρίχτε ρε παιδιά κάνα βίντεο και σας αποπέρνω τσάμπα και δεν κάνει...

Πόσο χειρότερο μπορεί να είναι από του Λότζου για να σηκώνει κουβέντα για μπούλιν είναι η περιέργειά μου.
pan24
QUOTE (aegeansheed @ Feb 9 2018, 22:21 ) *
Ρίχτε ρε παιδιά κάνα βίντεο και σας αποπέρνω τσάμπα και δεν κάνει...

Πόσο χειρότερο μπορεί να είναι από του Λότζου για να σηκώνει κουβέντα για μπούλιν είναι η περιέργειά μου.

gerorge
QUOTE (aegeansheed @ Feb 9 2018, 22:21 ) *
Ρίχτε ρε παιδιά κάνα βίντεο και σας αποπέρνω τσάμπα και δεν κάνει...

Πόσο χειρότερο μπορεί να είναι από του Λότζου για να σηκώνει κουβέντα για μπούλιν είναι η περιέργειά μου.




Εδω στην αρχη του βιντεο ειναι η μηχανικη του στην αρχη της χρονιας που λεγοταν οτι επαιζε με τον τραυματισμο



Και εδω ειναι ενα πιο προσφατο βιντεο που στην αρχη τον δειχνει παλι να βαραει βολες.

Μεσα σε παιχνιδι τετοια σουτ δεν μπορει να τα παιρνει αν δεν εχει 2+ μετρα κενο,και αν καταφερει να τα παρει δεν ξερω αν θα μπορει να ευστοχει απο τα 4 μετρα και εξω
aegeansheed
QUOTE(pan24 @ Feb 9 2018, 22:33 ) *


Τραγικό να κυκλοφορούν τέτοια βίντεο! laugh.gif Ούτε τρέηντ δε θα μπορεί να πάρει! Είναι θέμα ώμου προφανώς ρε παιδιά, τον ενοχλεί, δεν μπορεί να σουτάρει ελεύθερα χρησιμοποιώντας όλη την κίνηση που απαιτείται για να το κάνει όπως το έχει στο μυαλό του, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο.
gerorge
Προσωπικα πιστευω οτι το καλοκαιρι προσπαθησαν να του αλλαξουν το σουτ σε πιο one motion,που ειναι της μοδας τα τελευταια χρονια.Αρχισε να σουταρει σχετικα πιο γρηγορα και πιο χαμηλα.Ο τραυματισμος σιγουρα επαιξε το σημαντικοτερο ρολο,αλλα αν μολις αλλαξεις αρκετα τη μηχανικη σου τραυματιστεις στον ωμο,τοτε θες αρκετο καιρο και "μαθηματα" παλι απο την αρχη.Καθαρα υποθετικο αυτο το σεναριο,και γενικα ο,τι τετοιο ακουγεται φημες ειναι μεχρι τωρα
pan24
QUOTE (aegeansheed @ Feb 9 2018, 22:41 ) *
Τραγικό να κυκλοφορούν τέτοια βίντεο! laugh.gif Ούτε τρέηντ δε θα μπορεί να πάρει! Είναι θέμα ώμου προφανώς ρε παιδιά, τον ενοχλεί, δεν μπορεί να σουτάρει ελεύθερα χρησιμοποιώντας όλη την κίνηση που απαιτείται για να το κάνει όπως το έχει στο μυαλό του, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο.

Υποτιθεται ειναι καλα απο πριν τα Χριστουγεννα
Ποιος τραυματισμος στον ωμο δεν θελει χειρουργειο αλλα δεν εχει γιατρευτει μετα απο σχεδον 6 μηνες
Manimal
QUOTE (gerorge @ Feb 9 2018, 22:40 ) *
Εδω στην αρχη του βιντεο ειναι η μηχανικη του στην αρχη της χρονιας που λεγοταν οτι επαιζε με τον τραυματισμο



Και εδω ειναι ενα πιο προσφατο βιντεο που στην αρχη τον δειχνει παλι να βαραει βολες.

Μεσα σε παιχνιδι τετοια σουτ δεν μπορει να τα παιρνει αν δεν εχει 2+ μετρα κενο,και αν καταφερει να τα παρει δεν ξερω αν θα μπορει να ευστοχει απο τα 4 μετρα και εξω


Στο 1.57 του πρώτου βίντεο είναι από το κολλέγιο, όπου και εκεί η μηχανική είναι αρκετά κακή. Δεν είναι ίδια αλλά είναι κακή. Οπότε πολύ πιθανόν το όλο πρόβλημα να προέκυψε από την προσπάθεια να του την αλλάξουν. Ο τραυματισμός ίσως καθυστέρησε την προσαρμογή με τη νέα, δεν πιστεύω όμως ότι είναι η αιτία που δεν του επιτρέπει να εξελιχθεί.

Πέρα από το σουτ, από τα βίντεο, μου βγάζει την εντύπωση ότι ο παππούς μου 85 χρονών, μετά από 3 εγκεφαλικά και με το πι παραμάσχαλα έχει περισσότερη ένταση και ενέργεια.
sarounas
https://www.youtube.com/watch?v=GS1RwWxMhIU

καλά πατήματα φαίνεται να έχει. Άλλο επίπεδο θα είναι οι σίξερς με αυτόν μέσα στα πλέι οφ
SteveNashidis
Υπερηχητικό μπάσκετ στο 1ο ημίχρονο για Σίξερς , μιας και οι Καβς δεν έπαιζαν καθόλου άμυνα ( και το καθόλου είναι υπερβολικό tongue.gif ).
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 3ο δεκάλεπτο δεν εμφανίστηκαν αποφασιστικοί να κρατήσουν τη διαφορά και ο Λεμπρον το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας ένα δυνατό comeback.
Στο 4ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες, με το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα για τη δυναμική τους (διαφορά 4-5 πόντων υπερ των γηπεδούχων) είδαμε ένα πολύ διαφορετικό ματς. Βέβαια η επιμονή να μαρκάρει ο Μπελινέλι τον Λεμπρον παραλίγο να στοίχιζε τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις από τους μονοδιάστατους Καβς. Ο Λεμπρον ανάγκαστηκε να πασάρει όταν έπεφταν δύο πάνω του και είχε σε καλή μερα τους Γκριν,Σμιθ,Λοβ.

Το φάουλ για 3 βολές στη τελευταία φάση δεν είναι για σουτ αλλά για να σταματήσουν το χρόνο. Απλά η διαιτητής του ματς θέλησε να εκθέσει το Λεμπρον smiley.gif

Μου άρεσε πολύ η δεύτερη 5άδα των Σίξερς, σημαντικό για τα οφφς.
Δεν μου άρεσε ότι ο Σιμμονς ακόμα και αν βρισκόταν μεταξύ low post και 7.25, τελείως μόνος του, δεν σούταρε . Αν συγκρίνω τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Γιάννη στα πρώτα του οφς, που εμφανώς δοκίμαζε περισσότερα σουτ από τον Σιμμονς, θα τα βρει σκούρα. Και ίσως να χάσει το ρυθμό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε triple double mode.
gerorge
QUOTE (Voyager @ Apr 7 2018, 13:34 ) *
Υπερηχητικό μπάσκετ στο 1ο ημίχρονο για Σίξερς , μιας και οι Καβς δεν έπαιζαν καθόλου άμυνα ( και το καθόλου είναι υπερβολικό tongue.gif ).
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 3ο δεκάλεπτο δεν εμφανίστηκαν αποφασιστικοί να κρατήσουν τη διαφορά και ο Λεμπρον το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας ένα δυνατό comeback.
Στο 4ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες, με το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα για τη δυναμική τους (διαφορά 4-5 πόντων υπερ των γηπεδούχων) είδαμε ένα πολύ διαφορετικό ματς. Βέβαια η επιμονή να μαρκάρει ο Μπελινέλι τον Λεμπρον παραλίγο να στοίχιζε τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις από τους μονοδιάστατους Καβς. Ο Λεμπρον ανάγκαστηκε να πασάρει όταν έπεφταν δύο πάνω του και είχε σε καλή μερα τους Γκριν,Σμιθ,Λοβ.

Το φάουλ για 3 βολές στη τελευταία φάση δεν είναι για σουτ αλλά για να σταματήσουν το χρόνο. Απλά η διαιτητής του ματς θέλησε να εκθέσει το Λεμπρον smiley.gif

Μου άρεσε πολύ η δεύτερη 5άδα των Σίξερς, σημαντικό για τα οφφς.
Δεν μου άρεσε ότι ο Σιμμονς ακόμα και αν βρισκόταν μεταξύ low post και 7.25, τελείως μόνος του, δεν σούταρε . Αν συγκρίνω τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Γιάννη στα πρώτα του οφς, που εμφανώς δοκίμαζε περισσότερα σουτ από τον Σιμμονς, θα τα βρει σκούρα. Και ίσως να χάσει το ρυθμό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε triple double mode.



Με τοσους σουτερ γυρω του πολυ δυσκολα ομως να μπορει να υπαρχει βοηθεια πανω στον Σιμονς.Ετσι κι αλλιως μετα απο τον πρωτο μηνα καταλαβαν οτι αν του αφησουν 2 μετρα αποσταση αντι να τον σταματησουν τον αφηνουν να παρει φορα και να τελειωσει απο πανω του.
Πραγματικα απιστευτο firepower οι Sixers απο το τριποντο ειδικα μετα τις προσθηκες.Bellineli,Ilyasova,Reddick,Covington(και DPOY candidate για μενα) μαζι με McConnell που ειναι ο,τι καλυτερο για να εκμεταλλευεται τους σουτερ της 2nd unit και Saric που εφτασε το 40% στα τριποντα,θεωρω οτι μπορουν να φτασουν πολυ ψηλα στα πλειοφς ειδικα αν γυρισει και ο Embiid και συνεχισει να beastαρει
Andre Miller
Ο Σίμμονς έχει καλύτερο καλύτερη ντρίπλα και είναι πιο αθλητικός από τον Κούμπο. Είναι και αρκετά κοντύτερος για αυτό είναι πιο σβέλτος. Εχει και τριποντάκηδες στην ομάδα του, που ενισχύθηκε με Μπελινέλι και Ιλιασόβα μεσούσης της χρονιάς. ( αλήθεια ο Ιταλός δεν θα ταίριαζε στους Γουλβς; Κάνανε άραγε τίποτα για να τον πάρουν; ) Δεν είναι λοιπόν ταυτόσημες περιπτώσεις!
RipCity
Ο Μπελινελι εχει δεσει απιστευτα, το ιδιο κι ο Ιλιασοβα.

Για τον Σιμονς παιδια οσο απιθανο κι αν φανταζει πιστευω ειναι αλλο λεβελ παικτη απο τον Κουμπο. Και λεω απιθανο γιατι ο Κουμπο ειναι τοπ5 παικτης, αλλα αυτα που κανει ο Σιμονς ειναι ασύλληπτα. Μπασκετικη ονειρωξη ειναι ο τυπος, αερινο στυλ, απιστευτο court vision. Στην εποχη των Unicorns νομιζω αυτο το παλικαρακι ειναι οτι πιο ταλαντουχο μπασκετικα εχω δει στη ζωη μου. Ευτυχως δεν εχει σουτ ακομα, γιατι θα γινοταν απονομη τιτλου απο τωρα στους σιξερς. Καπως πρέπει να εχει κι ενδιαφερον η πορεια του προς την κορυφη.
T.W.Is.M.
QUOTE(RipCity @ Apr 7 2018, 20:43 ) *
Ο Μπελινελι εχει δεσει απιστευτα, το ιδιο κι ο Ιλιασοβα.

Για τον Σιμονς παιδια οσο απιθανο κι αν φανταζει πιστευω ειναι αλλο λεβελ παικτη απο τον Κουμπο. Και λεω απιθανο γιατι ο Κουμπο ειναι τοπ5 παικτης, αλλα αυτα που κανει ο Σιμονς ειναι ασύλληπτα. Μπασκετικη ονειρωξη ειναι ο τυπος, αερινο στυλ, απιστευτο court vision. Στην εποχη των Unicorns νομιζω αυτο το παλικαρακι ειναι οτι πιο ταλαντουχο μπασκετικα εχω δει στη ζωη μου. Ευτυχως δεν εχει σουτ ακομα, γιατι θα γινοταν απονομη τιτλου απο τωρα στους σιξερς. Καπως πρέπει να εχει κι ενδιαφερον η πορεια του προς την κορυφη.


Ποσο πιο αλλο επιπεδο μπορει να ειναι; Φαντασου οτι εχει ακομα χειροτερο τριποντο απο το Γιαννη! Θεωρω πως ο Αντετοκουνμπο με σουτ επιπεδου Durant(2 παιχτες σε 1 ειναι αυτο, δεν προκειται ποτε να γινει ετσι ο Γιαννης) θα ηταν ο καλυτερος παιχτης ολων των εποχων!
Παντως ο Simmons ενισχυει την αποψη μου για τον καλυτερο ολων των εποχων, που θεωρω το Magic. Δεν ειχαμε δει να βγαινει κατι παρομοιο με το Magic εδω και 38 χρονια και φετος βγηκε ο Simmons. Πριν βιαστει να πει καποιος για το ποσο πιο αθλητικος ειναι ο Simmons, ας σκεφτει ποσο εχει αλλαξει το αθλημα και ποσο πιο αθλητικοι και καλυτεροι σουτερ ειναι ολοι οι παιχτες και πως τον καθενα θα πρεπει να τον αξιολογουμε και με βαση τα δεδομενα της εποχης(και αυτο εκανε και τον Jordan τοσο μοναδικο, μεταξυ των αλλων ηταν τοσο πιο αθλητικος απο τους υπολοιπους της εποχης του).

Βαζοντας παντως το Γιαννη και το Simmons στη ζυγαρια(αν και ο ρουκι Simmons ειναι πολυ πιο ετοιμος απο το ρουκι Antetokounmpo) θα ειχε πολυ ενδιαφερον μια αναμετρηση Philadelphia-Milwaukee στα πλει οφ(και θα πονταρα τα λεφτα μου στους Bucks). Ελπιζω βεβαια να ειναι καλα και ο Embiid.
RipCity
QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 7 2018, 22:10 ) *
Ποσο πιο αλλο επιπεδο μπορει να ειναι; Φαντασου οτι εχει ακομα χειροτερο τριποντο απο το Γιαννη! Θεωρω πως ο Αντετοκουνμπο με σουτ επιπεδου Durant(2 παιχτες σε 1 ειναι αυτο, δεν προκειται ποτε να γινει ετσι ο Γιαννης) θα ηταν ο καλυτερος παιχτης ολων των εποχων!
Παντως ο Simmons ενισχυει την αποψη μου για τον καλυτερο ολων των εποχων, που θεωρω το Magic. Δεν ειχαμε δει να βγαινει κατι παρομοιο με το Magic εδω και 38 χρονια και φετος βγηκε ο Simmons. Πριν βιαστει να πει καποιος για το ποσο πιο αθλητικος ειναι ο Simmons, ας σκεφτει ποσο εχει αλλαξει το αθλημα και ποσο πιο αθλητικοι και καλυτεροι σουτερ ειναι ολοι οι παιχτες και πως τον καθενα θα πρεπει να τον αξιολογουμε και με βαση τα δεδομενα της εποχης(και αυτο εκανε και τον Jordan τοσο μοναδικο, μεταξυ των αλλων ηταν τοσο πιο αθλητικος απο τους υπολοιπους της εποχης του).

Βαζοντας παντως το Γιαννη και το Simmons στη ζυγαρια(αν και ο ρουκι Simmons ειναι πολυ πιο ετοιμος απο το ρουκι Antetokounmpo) θα ειχε πολυ ενδιαφερον μια αναμετρηση Philadelphia-Milwaukee στα πλει οφ(και θα πονταρα τα λεφτα μου στους Bucks). Ελπιζω βεβαια να ειναι καλα και ο Embiid.


Με τον Embiid καλα νομιζω δεν εχουν τυχη οι Bucks. Ο δε Simmons δεν εχει καθολου τριποντο, οχι απλα χειρότερο του Γιαννη, αλλα στα ματια μου βλέπει το μπασκετ καλυτερα. Λογικο φυσικα αφου ειναι playmaker αυθεντικος παρα το 2.08 του. Κι αυτο ειναι που με εξιταρει. Το πειραμα Γιαννης-playmaker ηταν ο Kidd που πιεζε καταστάσεις για να βελτιώσει τον Γιαννη, αλλα το Simmons playmaker ειναι φυσικη εξελιξη, αφου το παλικαρι εχει τοπ court vision ηδη ως ρουκι.
Andre Miller
Και εγώ λέω πως οι Σιξερς τους έχουν τους Μπακς με ή χωρίς τον Καμερουνεζο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.