Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Υπέγραψε ο Παπαλουκάς!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
magicman
απο το www.papaloukas.net

Το νέο του συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ υπέγραψε σήμερα ο Θοδωρής Παπαλουκάς! Η διοίκηση των Πρωταθλητών Ευρώπης ήθελε πάση θυσία να κρατήσει στις τάξεις της τον MVP του φάιναλ φορ της Πράγας και του προσέφερε ένα νέο τριετές συμβόλαιο, παρότι μόλις πέρυσι το καλοκαίρι είχαν υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας τους. Έτσι, ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα παραμείνει στη Μόσχα μέχρι το καλοκαίρι του 2009! Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο μπήκαν πριν λίγη ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου έχει καταλύσει η αντιπροσωπεία των ανθρώπων της ΤΣΣΚΑ, προεξέχοντος της αντιπροέδρου Βέρα Βακουλένκο.

Η μόνη περίπτωση να μην φοράει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ την επόμενη χρονιά ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο άσσος της Εθνικής Ελλάδας υπάρχει όρος που του επιτρέπει να μετακινηθεί ελεύθερος σε ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Μόνο σε αυτή την περίπτωση ο Παπαλουκάς θα αφήσει την Ευρώπη και θα κάνει το μεγάλο βήμα.

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε αποκλειστικά στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Είχα τονίσει από την αρχή πως στην Ευρώπη η πρώτη μου επιλογή ήταν η ΤΣΣΚΑ. Έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας και μιλώντας τόσο με τον κύριο Κούσενκο, όσο και με τον προπονητή μου τον κύριο Μεσίνα διαπίστωσα πόσο πολύ ήθελαν να παραμείνω στην ομάδα».

Όσο για τον όρο που του δίνει το δικαίωμα να πάει στο ΝΒΑ μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε: «Το ΝΒΑ είναι πάντα στο μυαλό μου και ζήτησα αυτό το διάστημα για να δω τι επιλογές υπάρχουν. Το σημαντικό για μένα δεν είναι απλά να πάω εκεί. Θα ήθελα να είμαι σε μια ομάδα που θα παίζει το μπάσκετ που μου ταιριάζει, να έχω συγκεκριμένο ρόλο και βέβαια η ομάδα να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε, αλλιώς θα γυρίσω στην ΤΣΣΚΑ, όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές για να παίξει κάποιος μπάσκετ».

Μετά τις εμφανίσεις του από το Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου και μετά ήταν φυσικό να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Τι λέει γι’ αυτό ο ίδιος ο Θοδωρής; «Ενδιαφέρον υπήρχε από αρκετές ομάδες, αλλά ήμουν αποφασισμένος αν παραμείνω στην Ευρώπη, να μην αλλάξω ομάδα. Έτσι επί της ουσίας μίλησα μόνο με την ΤΣΣΚΑ και τα βρήκαμε εύκολα».

Από εδώ και πέρα ο Θοδωρής Παπαλουκάς έχει το Papaloukamp, το camp για παιδιά 8-18 ετών που διοργανώνει μαζί με τη BASKETOPOLIS στο ΟΑΚΑ από 3-7 Ιουλίου και βέβαια την Εθνική ομάδα. «Πλέον είμαι ήσυχος και η μόνη εκκρεμότητα είναι το ΝΒΑ. Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθώ κοντά στα παιδιά στο Papaloukamp που κάνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ και φυσικά μετά υπάρχει η Εθνική. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μεγάλη πρόκληση, με την Εθνική ξεκίνησε η ονειρεμένη χρονιά μου πέρυσι και ελπίζουμε και φέτος να είμαστε υγιείς και να φέρουμε και πάλι μια μεγάλη διάκριση για τη χώρα μας».

Αντί επιλόγου, ο Θοδωρής έστειλε ένα μήνυμα προς τους φίλους του: «Χαίρομαι που επικοινωνούμε μέσω της ιστοσελίδας μου. Ήδη έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και υπόσχομαι να υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις στο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι…».
asxetos
Θα ήθελα να είχε πάει ο Θοδωρής στο ΝΒΑ αλλά μάλλον δεν είχε τις προτάσεις που θα ήθελε. Και πάλι όμως το να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη δεν είναι και λίγο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.