Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Οι Φοιτητες τί κανουν??
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
basketballgirl
Τα ατομα που προκειται να γινουν φοιτητες απο Σεπτεμβριο και ακομα δεν γνωριζουν που θα βρισκονται καθως τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει τι κανουν για να παρουν μεταγραφη ή τελος παντων να παιξουν την επομενη σεζον στην πολη οπου θα περασουν?????????? sad.gif blink.gif

Γνωριζει κανεις?????????????
Tatubasketfan
QUOTE(basketballgirl @ Jun 19 2006, 08:16 AM)
Τα ατομα που προκειται να γινουν φοιτητες απο Σεπτεμβριο και ακομα δεν γνωριζουν που θα βρισκονται καθως τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει τι κανουν για να παρουν μεταγραφη ή τελος παντων να παιξουν την επομενη σεζον στην πολη οπου θα περασουν?????????? sad.gif  blink.gif

Γνωριζει κανεις?????????????
*



Έχω την εντύπωση ότι από τη στιγμή που κάποιος μαθητής περνάει σε κάποια άλλη πόλη τότε μπορεί να παίξει σε όποια ομάδα θέλει εκείνης της πόλης...και αν θες μετά παίρνεις και μεταγραφή τον επόμενο χρόνο...αλλά δεν είμαι σίγουρη!
dizzy_fingers
Πλαστό δελτίο για την πρώτη σεζόν και την επόμενη κανονικό? 65.gif
tsops
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 19 2006, 12:22 PM)
Πλαστό δελτίο για την πρώτη σεζόν και την επόμενη κανονικό? 65.gif
*


Όχι Dizzy! huh.gif laugh.gif

Το γράφω όπως το λέει ο κανονισμός :

Στις περιπτώσεις μετεγγραφής λόγω σπουδών, η αίτηση μετεγγραφής του επιτυχόντος σε εισαγωγικές εξετάσεις ανωτέρου η ανωτάτου εκπαιδευτικού ιδρύματος υποβάλλεται κατ΄εξαίρεση εντός τριάντα ( 30) ημερών από την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η δε εγγραφή συντελείται κατά την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού εγγραφής του οικείου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Στις περιπτώσεις όμως που η προσκόμιση του άνω πιστοποιητικού καθυστερεί, πέραν του χρόνου έναρξης των οικείων πρωταθλημάτων η κυπέλλου ο αθλητής έχει το δικαίωμα να μεταγραφεί, υποβάλλοντας υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία να δηλώνει ότι εισήχθη στο συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και ότι υποχρεούται να προσκομίσει το δηλωτικό της εγγραφής του πιστοποιητικό, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος και πάντως όχι πέρα του μηνός Οκτωβρίου κατ΄ ανώτατο όριο. Στίς περιπτώσεις που το πιστοποιητικό εγγραφής του δεν υποβλήθηκε εμπροθέσμως η μεταγραφή ανακαλείται και ο αθλητής παραμένει στο αρχικό του σωματείο. Στις περιπτώσεις που η μεταγραφή είναι σύννομη, ο χρόνος που ο αθλητής υποχρεούται να παραμείνει στο σωματείο, δεν μπορεί να υπερβεί τις δύο (2) αγωνιστικές περιόδους. Έχει όμως το δικαίωμα να παραμείνει και για τον υπόλοιπο χρόνο που απαιτείται για την περάτωση των σπουδών του, που είναι ο νόμιμος κατά περίπτωση χρόνος σπουδών προσαυξημένος κατά ένα έτος. Προς τούτο απαιτείται κοινή έγγραφη συμφωνία σωματείου και αθλητή, που κοινοποιείται αμέσως στην ΕΟΚ και στο αρχικό σωματείο από το οποίο ο αθλητής μετακινήθηκε. Στην έννοια του νομίμου χρόνου σπουδών, εφ΄ όσον έχει περατωθεί επιτυχώς η φοίτηση του, δεν συμπεριλαμβάνεται το επιπλέον κατά τα άνω έτος και κατά συνέπεια εντάσσεται υποχρεωτικά στην δύναμη του αρχικού του σωματείου υπό την προϋπόθεση οτι έχει συντελεσθεί η μόνιμη εγκατάσταση του στην πόλη έδρα του σωματείου αυτού. Τέλος σε περίπτωση που ο φοιτητής αθλητής μεταγραφεί σε εκπαιδευτικό ίδρυμα άλλης πόλης, έχει δικαίωμα μεταγραφής σε σωματείο που έχει έδρα στην πόλη που μεταγράφηκε, εφ΄ όσον συντρέχουν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις (π.χ. απόσταση 300 χλμ από την έδρα του αρχικού του σωματείου κλπ.) για τον υπόλοιπο χρόνο σπουδών του, χωρίς να φαλκιδεύονται τα δικαιώματα του αρχικού σωματείου του.

Ελπίζω να βοήθησα χωρίς να "φαλκίδευσα" το μυαλό σου! biggrin.gif
dizzy_fingers
Μπράβο... 41.gif
Πολύ χρήσιμο αυτό!

(Κακός admin! Tιμωρία torture.gif!)
Tafos toy indoy
bravo paidia,emena me voithisate arketa..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.