Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague LIVE
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Anaz
Aκουσατε τιποτα για το παιχνιδι πού όλο ακουμε οτι ειναι στα σκαρια η σκεψη αλλα απο πραξη μηδεν??
Παντως παντα ειχα την απορια γιατι δεν εβγαζαν ενα παιχνιδι με ευρωπαικο μπασκετ ή Εθνικες ρε παιδι μου..ΜΟΝΟ ΝΒΑ υπάρχει??? ohmy.gif 68.gif Αν κ μαλλον εχει να κανει με εμπορικους λογους!Παντως αποκλειεται να μην επιανε ενα τετοιο παιχνιδι!Εγω παντως να παίξω Ολυμπιακο στο Σεφ στο PC κ τι αλλο...
thrylos7
Πάρε το ΝΒΑ live, πήγαινε στο forum off topic στο "Παιχνίδια μπάσκετ για PC" και θα δεις πως θα κάνεις εν μέρει το όνειρό σου πραγματικότητα.

Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει τίποτα για μια τέτοια ιδέα.
dizzy_fingers
Το Euroleague Live -> , αν αυτό εννοείς, δεν είναι παιχνίδι, αλλά το τουρνουά μαζί με τα φιλικά προετοιμασίας των ομάδων του ΝΒΑ που θα γίνουν το καλοκαίρι στην ευρώπη.

Απλά η EA Sports θα είναι χορηγός του τουρνουά.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
thrylos7
Που μας στέλνεις... Τί topic είναι αυτά!!
(αριθμός)
dizzy_fingers
Διαβολικό τόπικ biggrin.gif....αλλά με χρήσιμες πληροφορίες. wink.gif
Anaz
Βασικα δεν ξερω πως θα λεγεται αλλα ειχε ακουστει εδω κ πολυ καιρο οτι θα βγει παιχνιδι απ'την ΕΑ με αφορμη τη χορηγια σε αυτο το τουρνουα που ανεφερες που θα αφορα το ευρωπαικο μπασκετ..με Ευρωλιγκα!!
Παντως επαθα πλακα με τα mod για το ΝΒΑ live!! 77.gif Παω αυριο να πάρω το '06!! biggrin.gif
dizzy_fingers
Μακάρι το ΝΒΑ2Κ6 να έβγαινε για PC....με τα mods θα γινόταν ο υπέρτατος εθισμός.

Ίσως οι φήμες για αυτό που άκουσες να ήταν παραπληροφόρηση.
Στα διάφορα sites για παιχνίδια πάντως (πχ gamespot) δεν υπάρχει τίποτα σχετικό, ούτε από την ΕΑ Sports.
thrylos7
Όταν βγήκαν οι ανακοινώσεις είχε ξεκαθαριστεί πως η ΕΑ sports δεν έχει στα πλάνα της τη δημιουργία ενός τέτοιου παιχνιδιού, προς το παρόν τουλάχιστον.

QUOTE
Παντως επαθα πλακα με τα mod για το ΝΒΑ live!!  Παω αυριο να πάρω το '06!!

Δεν είσαι ο μόνος... Πλάκα πλάκα, το' χω παρατήσει..
V@Roxe##13
Kατεβασα τα ροστερς και τα λοιπα της Ευρωλιγκας και τα αποθηκευσα μεσα στο ΝΒΑ. Πειραζει που δεν ειναι αυθεντικο το ΝΒΑ μου? Θα μπορεσω να τα παιξω?
thrylos7
Ο morfi θα ξέρει να σου απαντήσει...!

Εμένα μια χαρά έπαιξε πάντως και χωρίς το αυθεντικό.
geosider
εγώ θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να εγγραφώ και να παίξω στο περιβόητο fantasy;
dizzy_fingers
Ποιό fantasy?
Της Ευρωλίγκας? Από τη νέα σεζόν. Για εξελίξεις, παρακολούθα το επίσημο site euroleague.net.
Anaz
Προβλεπεται να βγει κ καινουργιο patchακι για του χρονου στο Live?Ξερει καποιος?
Θελω Ματσε στον Θρυλο,γι'αυτο.. laugh.gif
qspock
Ε ολο και κατι θα βγει. Καλα ειμαι απαραδεκτος, ακομα δεν κατεβασα το περσυνο πατσακι για Euroleague αλλα πλεον δε με τραβα και τοσο οσο ενα πατσακι για το Mudobasket in Japan! 38.gif

Για το ΝΒΑ2Κ6, υπαρχει μονο για παιχνιδομηχανες και επειδη μεχρι προσφατα δεν ειχα, δεν το ξερω αν και εχω ακουσει τα καλυτερα. Πλεον ομως εχω ενα PS2 slim και θα το δοκιμασω οπωσδηποτε. Το θεμα ειναι οτι ακομα το εχω να καθεται γιατι ειναι μονο για original games. Οσοι ξερετε για ριξτε καμια ιδεα (pm αν δε κανει), αυτα τα swap magic + flip top cover αξιζουν? Δε θελω να το παω για κολλησεις...
Earnang

Εδώ και δύο χρόνια η κοινότητα του NBA LIVE βγάζει αυτό το καταπληκτικό patch
για τα NBA Live 05 και 06 αντίστοιχα. Η δουλεία στο θέμα των γραφικών και
προσαρμογής στον Ευρωπαϊκό τρόπο παιξίματος είναι εκπληκτική. Το μεγάλο
πρόβλημα είναι στα Ratings. Φέτος για παράδειγμα η Lietuvos Ritas ήταν η
καλύτερη ομάδα επειδή ένας Λιθουανός έφτιαξε τα Ratings!

Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα του patch (patches καλύτερα) είναι τα Bugs. Δεν
κατορθώνεις να τελειώσεις season χωρίς να σου crashάρει το παιχνίδι.

Η EA sports δεν σκοπεύει άμεσα να βγάλει Ευρωπαϊκό παιχνίδι με κυριότερο λόγο
εκτός απο το εμπορικό, τις αλλαγές στην Graphics Engine για καλύτερη
προσομοίωση του Ευρωπαϊκού στυλ. (Κοινός πιο πολύπλοκο και ακριβό από απλή
μετατροπή του NBA Live που κάνει το patch)

Από εκεί και πέρα όμως είναι στο χέρι μας να συμμετέχουμε όλοι στήν καλύτερη
δημιουργία (αντικειμενικότητα και όχι τον Διαμαντίδη να καρφώνει κάτω από τα πόδια)
και εξάπλωση του patch. Και άν συνεχίσει να επαναλαμβάνεται ότι και φέτος δηλαδή
την πρώτη βδομάδα διάθεσης του patch το site crashare λόγω πολλών χτυπημάτων,
τότε δεν θα αργήσει και πολύ να έρθει η αυθεντική έκδοση.

dizzy_fingers
Θα φανώ κακός τώρα, αλλά κανένα patch που να φτιάχνει τον απαράδεκτο πυρήνα του παιχνιδιού, λέτε να βγεί? rolleyes.gif
Earnang
Όταν λές πυρήνα, τι εννοείς? Αν εννοείς οτι το παιχνίδι είναι για τον π****ο, ΕΙΝΑΙ! Για αυτό να ευχόμαστε άμα είναι να βγει το Euroleague LIVE (2030 μάλλον) να μην το φτιάξει η EA Sports! Ας το κάνει η Konami που βγάζει και το Pro στό μπαλόνι blove.gif (Ιάπωνες να φτιάξουν παιχνίδι Μπάσκετ!) icon_drunk.gif

Δεν ξέρω πόσοι παίξατε το φετινό σε Xbox 360? Η EA φέτος έβγαλε διαφορετικές εκδόσεις σε PC και Xbox 360. Στόν PC κράτησε την παλία Graphics Engine ενώ στο XBOX 360 (ένας σύγχρονος PC έχει καλύτερα γραφικά) φτιάξαν ένα απίστευτα ρεαλιστικό περιβάλλον μπάσκετ στο οποίο φαίνετε και ο ιδρώτας πάνω στούς παίκτες. Αυτό έγινε καθάρα για διαφημιστικούς λόγους για να σπρώξουν το Xbox. Ούτος η άλλος όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Xbox εκείνη την χρονία (2001 νομίζω) ήταν και η μοναδική που δεν κυκλοφόρησε το LIVE για PC. Αφού λοιπόν τα έδωσε όλα στα γραφικά, πραγματικά το Gameplay είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Χίλιες φορές η έκδοση του PC με τα γραφικά του 05 παρά αυτο το πράγμα.

Ελπίζω φέτος και με την ευκαιρία κυκλοφορίας του Playstation 3, τα γραφικά και gameplay να είναι κοινό σε όλες της πλατφόρμες και το παιχνίδι να παίζετε.
sihainas
Εννοείτε ότι στα pc μπορούν να φτιάξουν πολύ καλύτερα γραφικά αλλά το θέμα είναι να μπορεί να το παίξει κάποιος που δεν κάνει αναβάθμιση κάθε 5 μήνες.... γι αυτό πολλές φορές βλέπουμε κάτι παιχνίδια σε κονσόλες τα οποία έχουν φοβερά γραφικά...ενώ τα ίδια στο pc δεν έχουν τόσο καλά...
Earnang
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το κόστος των αναβαθμήσεων, αλλα και στίς κονσόλες δεν έχεις euroleague patch!
dizzy_fingers
QUOTE(earnang)
Ας το κάνει η Konami που βγάζει και το Pro στό μπαλόνι

Η ακόμη καλύτερα, η 2K Sports που κάνει την καλύτερη σειρά παιχνιδιών μπάσκετ εδώ και χρόνια.
Έχεις δει ΝΒΑ 2Κ6 σε XBOX 360? Εκεί να δεις γραφικά... w00t.gif
Earnang
Πραγματικά δεν το έχω δει, αλλα έχω ακούσει τα καλύτερα. Πάντως εμένα με ενδιαφέρει ενα παιχνίδι που να είναι ουσιαστικό simulation του παιχνιδιού που λέγεται ΜΠΑΣΚΕΤ. Δεν αντέχω πια να βλέπω εξωγηίνους παίκτες του NBA live που γλιστράνε 5 μέτρα στο παρκέ χωρίς να κουνήσουν πόδια, δεν αντέχω το αντίπαλο AI που είναι το χειρότερο που έχω δει σε αθλητικό παιχνίδι (μέχρι το 2005 στό τέλος του χρόνου και ενω ο computer έχανε με τρείς, έκανε layup η του μένε η μπάλα στα χέρια, έχεις φτιάξει την καλύτερη άμυνα και ο αντίπαλος κάνει το pick n roll μπαίνει ο play δίνει assist στόν Αστέρα απο το High Post και αυτός ενώ είναι κλεισμένος με tripple teamπάντα ευστοχεί!) Και παίχω το NBA Live απο τήν πρώτη του έκδοση Lakers vs Celtics 1989.
dizzy_fingers
QUOTE
Δεν αντέχω πια να βλέπω εξωγηίνους παίκτες του NBA live που γλιστράνε 5 μέτρα στο παρκέ χωρίς να κουνήσουν πόδια, δεν αντέχω το αντίπαλο AI που είναι το χειρότερο που έχω δει σε αθλητικό παιχνίδι (μέχρι το 2005 στό τέλος του χρόνου και ενω ο computer έχανε με τρείς, έκανε layup η του μένε η μπάλα στα χέρια, έχεις φτιάξει την καλύτερη άμυνα και ο αντίπαλος κάνει το pick n roll μπαίνει ο play δίνει assist στόν Αστέρα απο το High Post και αυτός ενώ είναι κλεισμένος με tripple teamπάντα ευστοχεί!)


Γι'αυτό πάρε κονσόλα μόνο και μόνο για να πάρεις το 2Κ6 wink.gif.
Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού είναι μέσα στο μυαλό σου...


Επίσης, η σειρά Live κυκλοφορεί από το '95.
Τα Lakers vs Celtics, Bulls vs Lakers (αυτό είχα εγώ biggrin.gif) κλπ ήταν ξεχωριστά παιχνίδια. Αθάνατες εποχές του Mega Drive...
Earnang
Δεν ανοίκαν στο franchise του Live αλλά όλοι ξέρουν οτι αυτή η σειρά είναι ο προάγγελος του Live.



























Το 2007 έρχεται. Είναι απίστευτο πως μια σείρα σαν και αυτή κάθε χρόνο γίνεται και λιγότερο καλύτερη.
dizzy_fingers
Υπό αυτήν την έννοια, ναι συμφωνώ.
Αλλά αν είναι έτσι, τότε η πορεία στο gameplay είναι μάλλον πτωτική (σαφώς πιο διασκεδαστικά αυτά τα παιχνίδια από τα "flat" NBAlive).
Olorin
Κατ'αρχάς, ως μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Euroleague Mod για το NBA Live να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια (το ξέρω ρε dizzy, μπορεί να το'χω ξανακάνει, αλλά πάντα μ'άρεσαν οι ευχαριστίες, νόμιζα ότι ήμουν στα Oscar... tongue.gif κάπου είχα πετύχει και τον Delinquent εδώ, πού χάθηκε πάλι αυτό το παιδί...).

Μου είχε φανεί πολύ αστείο το ότι την 5η μέρα κυκλοφορίας, προσπάθησα να το κατεβάσω (δεν είχα DSL και περίμενα να πάω στο Πανεπιστήμιο) και είχε ήδη πέσει ο server του site γιατί είχαν ξεπεράσει τα 10.000 downloads!!! blink.gif (ήδη στο τέλος του πρώτου μήνα είχαμε ξεπεράσει και τα 20.000)

Για τα ratings, πιστέψτε με δεν είστε οι μόνοι που έχετε παράπονα και ήδη το έχω μετανιώσει που δεν εμπλέχτηκα, τουλάχιστον στις ελληνικές ομάδες (btw, Βούλγαρος ήταν το παιδί που έφτιαξε γενικά τα rosters, αν και νομίζω πως πράγματι ειδικά της Rytas πρέπει να τα έκανε ο ένας εκ των δυο Λιθουανών που είχαμε στην ομάδα...)

Πάντως, έχοντας την έκδοση του ΝΒΑ2Κ6 για PS2 κι έχοντας γράψει το review έχω α συμφωνήσω στο ότι είδκά σε θέματα ρεαλισμού είναι εμφανώς ανώτερο το παιχνίδι της 2Κ, αν και η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ας πούμε μεταξύ Pro Evolution Soccer και FIFA... Κρίμα που η 2Κ ακόμα δεν ακολούθησε το παράδειγμα της Konami μήπως αφυπνιστεί κι η EA Sports και δεν μας ξαναπροσφέρει ξαναζεσταμένο φαγητό, με νέα rosters, άλλο εξώφυλλο κι ένα ακόμα..."freestyle-κάτι" μπιχλιμπίδι.

Αν πάντως κάααποτε φτιάξει η 2Κ παιχνίδι για PC, θα'μαι ο πρώτος που θα φτιάξει mod για αυτό!!!

Παρεμπιπτόντως, να επιβεβαιώσω πως ΔΕΝ υπάρχουν άμεσα σχέδια για ανάπτυξη παιχνιδιού με ομάδες εκτός ΝΒΑ από την EA Sports και δεν πρόκειται να γίνει κάι πέρα από το σπονσοράρισμα του τουρνουά (Euroleague Live) που αναφέρθηκε... sad.gif

Υ.Γ: Α, τώρα που το θυμήθηκα, πρέπει να το έχω ξαναναφέρει, αλλά επειδή κάποιος το ζήτησε, να επισημάνω ότι υπάρχει αντίστοιχο mod με εθνικές ομάδες στο οποίο μπορεί να μη βοηθησα πέρα από κάποιες πληροφορίες για το ρόστερ της Εθνικής Ελλάδος, αλλά από ό,τι είδα πρέπει να έχει γίνει καλή δουλειά. Το mod δεν φτιάχτηκε για το Μουντομπάσκετ, αλλά υπάρχουν και κάποια έξτρα add-ons, όπως τα γήπεδα της διοργάνωσης:

http://forums.nbalive.org/viewtopic.php?t=15607
http://nteams.nbalive.org
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.