Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κύπελλο Ελλάδος - Σεζόν 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Johnaros
Άρης - Περιστέρι

Ανησυχητικό χτύπημα ο Βεργίνης...

17-11 μετά το πέρας της 1ης περιόδου.
Μπήκε και ο Λίνος για λίγο. smile.gif
Ευχάριστη έκπληξη προς το παρόν ο Μπορόβνιακ, τον οποίο δεν είχα σε εκτίμηση. Καλές κινήσεις, και μοιάζει έξυπνος...
Magnus92
Αχ αυτο το παιδι . . .
Johnaros
Δείγμα θετικό.
Χωρίς τον Βεργίνη βέβαια, τον προς το παρόν βασικό play maker.
Αρκετά εύστοχοι από μέσα, κακοί έξω από τα 6,25, αλλά είπαμε είναι νωρίς ακόμα, και έλειπε και ο Βεργίνης.
Ανέτοιμες και οι 2 ομάδες, με τον Ντρούκερ πάντως να διαχειρίζεται άριστα το υλικό που είχε στα χέρια του.
Οι ανάγκες είναι εμφανείς. Άσσος και σέντερ.
Πιρς λογικά φεύγει, και προβλέπω το ίδιο και για τον Ντάνστον.
Το παιχνίδι το πήραμε με μια καταπληκτική τρίτη περίοδο.
Μου άρεσε που φαίνεται ότι θα υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Και μην ηεχνάμε ότι το παζλ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί.
Ωραίος ο κόσμος, επίσης.
Για να δούμε ατομικά πως τα πήγαν τα παλικάρια μας.

Βεργίνης: Ο μεγάλος άτυχος...3 λεπτάκια και τραυματίστηκε. Κρίμα.
Κουμπούρας: Είναι από τους συμπαθέστερους Έλληνες παίκτες. Πολύ hustle, προσπάθεια στην άμυνα, βοήθησε και στο σκορ. Είναι ιδανικός αν χρησιμοποιηθεί για να φρεσκάρει τους άλλους άσσους. Σε καλή κατάσταση έδειξε.
Χατζηβρέττας: Φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι, και επιβάλλεται να είναι. Πολύ καλός αμυντικά, καλός οργανωτικά, αλλά και πάλι διστακτικός εκτελεστικά. Φέτος έχει και το αντίπαλον δέος, τον Χαραλαμπίδη, οπότε πιστεύω θα σοβαρευτεί.
Χαραλαμπίδης: Φάνηκε ότι θα είναι σημαντική μονάδα. Δε του μπήκαν τα σουτ, και έτσι έπαιξε πιο έξυπνα μετά. Έπαιξε και λίγο 1.
Τάκερ: Δυναμίτης είναι ο πστς. Παλικαρίσια καλάθια και πολύ δυνατός. Σκόρερ, αν και όχι με τη συμβατική έννοια του όρου γιατί δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο σουτ.
Χρυσικόπουλος: Φοβισμένος. Δεν πειράζει, ας είναι. Ο Ντρούκερ του έδωσε αρκετό χρόνο και αυτό είναι πολύ θετικό. Επίσης, είναι πάρα πολύ μακρύς, το οποίο βοηθάει πάρα πολύ την ομαδική άμυνα. Προφανώς αδύναμος ακόμα, αλλά καλά καλά δεν είναι 18, κανένα πρόβλημα. Αυτοπεποίθηση θέλει. Εκνευρίστηκε κιόλας που δε του βγήκαν κάποια πράγματα.
Ταπούτος: Γουστάρει που παίζει στην ομάδα της καρδιάς του, και αυτό φαίνεται. wos_sport5.gif Ο MVP και με νταμπλ-νταμπλ.
Ντάνστον: Ειναι προφανές ότι δεν μπορεί να παίξει στο 5. Έχει μεγάλο πρόβλημα λόγω ύψους και στην άμυνα και στο ρημπάουντ. Κατα τα άλλα δυνατός, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Εικάζω πως θα αντικατασταθεί... Δε χρειαζόμαστε έξτρα ψηλό απαραίτητα. Ας βρούμε μια φόρμουλα να τον αποδεσμεύσουμε, και έρχεται από πίσω ο Τσαϊρέλλης.
Τσαϊρέλλης: Θετικός στο λίγο που έπαιξε.
Μπορόβνιακ: Ήρεμα και αναίμακτα έβαλε 14 πόντους. Με καλύπτει απόλυτα για αναπληρωματικός ψηλός. Πολύ σοβαρός, καλές κινήσεις, και αποτελεσματικός...


Άντε σιγά σιγά να μπαλώνουμε τις τρύπες.
Κάκωση λένε ο Βεργίνης. Περαστικά, και τον περιμένουμε πίσω....
Maximos 13 Athens
Ο Άρης θέλει Αμερικανό σέντερ (κυρίως) και δευτερευόντως κοινοτικό/Αμερικανό πλέι μέικερ...Η καλύτερη λύση είναι να φύγουν Ντάνστον και Πιρς και να έρθουν δύο "καθαροί", σέντερ και πλέι μέικερ, αντίστοιχα. Με Χατζηβρέττα, Χαραλαμπίδη, Βεργίνη, Κουμπούρα, Χρυσικόπουλο και Τάκερ ο Άρης έχει καλή περιφέρεια και ίσως το μόνο που λείπει είναι ένας καλός -pass first- πλέι μέικερ ( πιστεύω ότι ο Μπόγιαν Πόποβιτς είναι η ιδανική λύση ). Το πρόβλημα που φάνηκε σήμερα με το Περιστέρι είναι στη ρακέτα...Τους Ταπούτο, Τσαϊρέλη, Μπορόβνιακ και Σκορδίλη πρέπει να τους πλαισιώσει ένας ψηλός και βαρύς σέντερ που θα "καθαρίζει" τις φάσεις σε άμυνα και επίθεση ( κάτι που δεν είναι ο Ντάνστον). Αν κάνει αυτές τις κινήσεις ο Άρης πάει τρένο για επιστροφή στην Euroleague και για καλή πορεία (οκτάδα) στο Eurocup. Με καλό προπονητή και ελληνικό κορμό οκτώ παικτών μπορεί να αποτελέσει την ομάδα που θα ακολουθήσει τους δύο "αιωνίους" στο Πρωτάθλημα και ίσως, και να τους "χτυπήσει" μέσα στο Παλέ...
Johnaros
Επίσης, για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια είδα 5άδα στο παρκέ με 5 Έλληνες. Μάλιστα έγινε αλλαγή και μπήκε κι άλλος.
Ακριβώς αυτές είναι οι ανάγκες μας.
Ο Μπόγιαν Πόποβιτς...Καλά τι λέμε, θα ήταν ότι καλύτερο, αλλά τι κασέ έχει;

str
ριξη προσθιου χιαστου γραφει το contra,,κριμα ρε γαμωτο...
μ αρεσε το παικτακι αυτο και τον ηθελα στον παναθηναικο.. πιστευω φετος στον αρη θα εκανε χρονια οπως τοτε στον παοκ...
πέραστικα απο καποιον που το εχει παθει 2 φορες...
(νομιζω οτι και ο αδερφος του ο μεγαλυτερος παιζει απο πιτσιρικας με χιαστους και στα δυο ποδια.. αν θυμαμαι καλα απο τα τοπικα της σαλονικης οταν επαιζα ακομα πριν χρονια..)
Johnaros
Όχι ρε γαμώτο....
Τι ατυχία και τι κρίμα, πάνω στην μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του έως τώρα;
Θέλει 6 μήνες και βάλε για να παίξει; Ή κάνω λάθος;
Φάνηκε στη φάση ότι έπαθε ζημιά, αλλά είπαν για κάκωση και ησύχασα.

Edit: Χάνει τη χρονιά διαβάζω...
Μακάρι να είναι λάθος, τι να πω...
Τεράστιο πλήγμα για τον ίδιο, για τον Άρη, και για το ελληνικό μπάσκετ.
Δημήτρη γερά, να γυρίσεις δυνατότερος από πριν.
Timemaster
QUOTE(Johnaros @ Sep 25 2010, 21:17 ) *
Επίσης, για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια είδα 5άδα στο παρκέ με 5 Έλληνες.



μόλις επέστρεψα από το γήπεδο...
και τστο πρώτο που θέλω να σταθώ είναι το παραπάνω!!!
Τελευταία φορά που το είδα ήταν σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ όταν το ματς είχε κριθεί και έβαλε μέσα τους πιτσιρικάδες για μερικά δευτερόλεπτα ο Ματσόν. Η αμέσως προηγούμενη φορά μπορεί να ήταν και εποχής ΘΕΟΥ!

Τώρα στα αγωνιστικά η ομάδα στιρίχτικε και φένεται να στιρίζεται στους φοργουορντ!
Ο Τα(ν)κερ και εν συνεχεία ο Ταπούτος ήταν με διαφορά οι καλύτεροι του αγώνα σε άμυνα και επίθεση!
Ειδικά ο πρώτος έδειξε πως ανήκει στην κάστα των αθλητών που μπορούν να κάνουν την διαφορά!

Από τους υπόλοιπους ο Μπορόβνιακ το πάλεψε αλλά φάνηκε να μην είναι ο Σέντερ που μπορείς να βασιστείς πάνω του ούτε και αυτός που θα σου κάνει την διαφορά έστω για μερικά λεπτά.

Ο Χρυσικόπουλος έπαιξε πολύ, έτρεξε... ίδρωσε αλλά ήταν φανερά διστακτικός και τρακαρισμένος... παρόλα ταύτα ήταν θετικός στο παιχνίδι του... ελπίζω να να "ξεψαρώσει" και να.... icon_wave.gif

Ο Χατζηβρέττας έκανε καλό παιχνίδι σε σχέση με πέρσι αλλά δεν έχει σχέση ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά με τον παίχτη που θέλαμε να έχουμε! Σίγουρα θετικό πρόσημο αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε και τον Τσαλδαρη στη θέση του που θα έκανε λιγότερα λάθη και θα έδινε ποιο γρήγορα την μπάλα!

Ο Ντάνστον ήταν αρνητικός... και εκτός τόπου και χρόνου.... έχασε αρκετές φορές των αντίπαλο του, έκανε λάθη στην επίθεση, δεν τελείωνε καλά τις φάσεις και φαίνεται να μην ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει ταλέντο, έχει τις κινήσεις του Μπέρυ και ξεκινάει όλες τις προσπάθειες με πρόσωπο και εν συνεχεία ρολάρει και γυρνάει πλάτη. Αν και πίστευα λιγάκι σε αυτόν νομίζω πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα και όχι λόγο της σημερινής του εμφάνισης! Θα μπορούσε να παίζει στο τέσσερα με έναν βαρύ σέντερ αλλά τότε το ζωγραφιστό θα γέμιζε μιας και ο Τάκερ πατάει πολύ μέσα.

Κουυμπούρας και Χαραλαμπίδης ήταν οι χειρότεροι της ομάδος.
Ο πρώτος μπορεί να έβαλε κάποια καλάθια αλλά έφαγε πολλά περισσότερα και έκανε πολλά λάθη ασχέτως αν χρεώθηκαν σε αυτόν ή όχι. Ενώ ο δεύτερος δεν είναι ο σκόρερ που χρειάζεται η ομάδα στο δύο και είναι μέτριος αμυντικός. Σίγουρα κανείς από τους δύο δεν είναι οργανωτής και παίχτης που θα προσπαθήσει να μοιράσει μπάλες και να ξεκλειδώσει άμυνες.

Τσαιρέλης και Βργίνης δεν έπαιξαν πολύ και δε μπορώ να τους κρίνω όμως ο δεύτερος έμαθα πως έχει ρήξη χιαστών και ουσιαστικά καλή άνοιξη και ο πρώτος δεν θα έχει και πολύ συμμετοχή αν ο Ταπούτος κάνει τέτοια παιχνίδια.

Ακόμα μου άρεσε ο κόουτς, έκανε όμορφο ροτέσιον.... και έδειξε πως εμπιστεύεται όλους τους παίχτες. Μου άρεσε που στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου δεκάλεπτου ετοίμασε να περάσει για πρώτη φορά τον Τσαιρέλη κάτι που δε πρόλαβε να γίνει λόγο μη διακοπής και τον ξεκίνησε στο δεύτερο αντί να μη κάνει την αλλαγή. Ακόμα πολλές φορές έτρεξε να κάνει παρατηρήσεις στον Λίνο και να του δείξει κάποια πράγματα με όμορφο τρόπο εμψυχώνοντας τον.


Η γενική εικόνα είναι καλή όμως ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε έναν βασικό άσσο και ένα βασικό σέντερ και ας αλλάξουμε και τους δύο Αμερικανους που έχουμε. Δύο πράγματα μου έμειναν και θυμάμαι πως ο κάθε γκάρντ μας έπαιζε για τον εαυτό του και πως κανείς δεν πήγαινε για επιθετικό ριμπάουντ.

Τέλος ένα μικρό σχόλιο για τη διαιτησία που έχω την εντύπωση πως έκανε πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες!

Υ.Γ. Όλα αυτά χωρίς να έχω δυνατότητα ριπλέι και στατιστικών.
Johnaros
Καλά Χαραλαμπίδης και Κουμπούρας ρολίστες είναι, δεν περιμένουμε τόσα πολλά ελπίζω.
Πιο σημαντικό είναι να έχουμε καλό Χατζηβρέττα.
Που βέβαια, πάλι όταν τον έβλεπα σκεφτόμουν τον Τσαλδάρη...
Ο Τάκερ ναι, είναι κεφάλαιο. Και χαίρομαι που πίσω του υπάρχει μόνο ο Λίνος, για να πάρει λεπτά.
Νομίζω ότι φέτος τίθεται σε σωστή βάση η ομάδα. Και μακάρι να υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο...

Πόσο κόσμο είχε το γήπεδο;
Ωραία ατμόσφαιρα πάντως από την τηλεόραση.
Σε πμ αν θες, ποιο ήταν το σύνθημα που φωνάζατε στο τέλος;

Στέκομαι και στην αποθέωση όταν μπήκε ο Χρυσικόπουλος. Φαίνεται η δίψα του κόσμου να μπει επιτέλους σε σωστό δρόμο η ομάδα.
Timemaster
QUOTE(Johnaros @ Sep 25 2010, 22:01 ) *
Καλά Χαραλαμπίδης και Κουμπούρας ρολίστες είναι, δεν περιμένουμε τόσα πολλά ελπίζω.
Πιο σημαντικό είναι να έχουμε καλό Χατζηβρέττα.
Που βέβαια, πάλι όταν τον έβλεπα σκεφτόμουν τον Τσαλδάρη...
Ο Τάκερ ναι, είναι κεφάλαιο. Και χαίρομαι που πίσω του υπάρχει μόνο ο Λίνος, για να πάρει λεπτά.
Νομίζω ότι φέτος τίθεται σε σωστή βάση η ομάδα. Και μακάρι να υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο...

Πόσο κόσμο είχε το γήπεδο;
Ωραία ατμόσφαιρα πάντως από την τηλεόραση.
Σε πμ αν θες, ποιο ήταν το σύνθημα που φωνάζατε στο τέλος;

Στέκομαι και στην αποθέωση όταν μπήκε ο Χρυσικόπουλος. Φαίνεται η δίψα του κόσμου να μπει επιτέλους σε σωστό δρόμο η ομάδα.


κάπου 3000-3500 κόσμο... καλή ατμόσφαιρα και μέσα στο γήπεδο.

το σύνθημα έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αλλά δε το θυμάμαι καλά για να στο γράψω όμως θα το κοιτάξω και θα στο πω.
Johnaros
Σε πιμι, ε, μη μας πάρουν με τις πέτρες. tongue.gif
magic32
QUOTE
Δύο πράγματα μου έμειναν και θυμάμαι πως ο κάθε γκάρντ μας έπαιζε για τον εαυτό του


Εγω παλι βλεποντας το παιχνιδι πριν λιγο στο βιντεο,ειδα τους περιφερειακους μας να παιζουν για την ομαδα,με μπλικο πασσινγκ γκειμ και αρκετες εξυπνες πασες μεσα στη ρακετα..πραγματα που χα να δω απο τν αρη πολλα χρονια

κριμα για τον βεργινη..τεραστια ατυχια..ακουγεται οτι κινηθηκαμε αμεσα και παινουμε στη θεση του και τν σλουκα
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Sep 26 2010, 05:06 ) *
Εγω παλι βλεποντας το παιχνιδι πριν λιγο στο βιντεο,ειδα τους περιφερειακους μας να παιζουν για την ομαδα,με μπλικο πασσινγκ γκειμ και αρκετες εξυπνες πασες μεσα στη ρακετα..πραγματα που χα να δω απο τν αρη πολλα χρονια

κριμα για τον βεργινη..τεραστια ατυχια..ακουγεται οτι κινηθηκαμε αμεσα και παινουμε στη θεση του και τν σλουκα



Ίσως να έχεις δίκαιο μιας και είναι αλλιώς να το βλέπεις στο βίντεο ή στην τηλεόραση και αλλιώς στο γήπεδο.

Πάντως ακόμα και τώρα μου έρχονται στο μυαλό στιγμές που παίχτες κρατούσαν πολύ την μπάλα και πήγαιναν για ατομικές ενέργειες κυρίως από το τρίποντο με παίχτη πάνω τους και χωρίς πίεση χρόνου. Βέβαια δε συγκρίνω με εποχές όπου είχαμε Σμουθ, Κόματο κ.λ.π. που ήθελαν μια μπάλα μόρνοι τους ή του Κίκη που κρατούσε την μπάλα 20 δεύτερα για να πάει στο 1-1.

Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι με σχέση την περσινή χρονιά δεν είναι πως οι γκαρντ δε κρατάνε πολύ την μπάλα ή την μοιράζουν καλά αλλά το ότι Τάκερ, Ταπούτος,Λίνος κινούνται συνέχεια και ξεφεύγουν από την επιτήρηση του αντιπάλου τους ενώ ο Μπορόβνιακ είναι δύο ταχύτητες ποιο γρήγορος από Μπετς-Ντικούδη και παίρνει την μπάλα στο ζωγραφιστό με μια σχετική ευκολία σε αντίθεση με πέρσι.

Οπότε μπορεί να δόθηκαν πολλές έξυπνες πάσες που έγιναν καρφώματα (κάτι που δεν υπήρχε πέρσι) αλλά δεν ήταν τόσο θέμα πασέρ ,που τράβηξε πάνω του παίχτες ή έκανε καλή κίνηση, όσο κίνησης αποδέκτης.

Κοιτώντας τα στατιστικά σήμερα παρατηρώ πως δώσαμε αρκετές ασίστ 11 αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε διπλάσιες και ότι με εξαίρεση των Χαραλαμπίδη που είχε 4 άλλοι 7 παίχτες είχαν από μία!!! Οπότε ή έχεις δίκαιο και παίξανε ομαδικά ή απλά βρέθηκαν ξεμαρκάριστοι παίχτες εύκολα και ο καθένας μπορούσε να κάνει τελική πάσα ή πιθανότατα λίγο από όλα!

Το άλλο στατιστικό που βλέπω είναι τα ποσοστά μας που είναι πολύ χαμηλά στα τρίποντα με 3/18 αλλά το γεγονός ότι κάναμε μόλις 18 τρίποντα και είχαμε αρκετά σουτάκια από μέση απόσταση είναι θετικότατο!

Τέλος πήραμε 40 ριμπάουντ ... από τα 30 αμυντικά που είχαμε μόλις τα 3 ήταν από τους τρεις παίχτες ( Τσαιρέλης, Μπορόβνιακ, Ντάνστον) που έπαιξαν σέντερ. Ενώ πήραμε 10 επιθετικά (6 από σέντερ) σε μαζεμένες φάσεις όμως από βόλευ κάτω από το καλάθι (από όσο θυμάμαι)
xavier
υπαρχει πουθενα το boxscore?
Timemaster
Νομίζω πως έφτασε η ώρα να φλερτάρω με το πρώτο μου φάουλ!!!
icon_drunk.gif

Παναθηναικός-Άρης 87-58 ούτε καν 30 πόντους διαφορά δηλαδή!

και τι μπορείς να σχολιάσεις όταν χάνεις με 30 πόντους διαφορά;
μα φυσικά την διαιτησία..

παρένθεση για να μη παρεξηγηθώ:
(η διαφορά δυναμικότητας είναι 30+ πόντους ακόμα και χωρίς 3 βασικούς ο ΠΑΟ και η ήττα θα έπρεπε να είναι 30 πόντων)

Από τα πρώτα λεπτά είδα τον Παναθηναικό να σπρώχνεται κανονικά και να μας κόβουν με το βαμβάκι...
Ο Διαμαντίδης πλέον έχει επίσημα ασυλία από τα φάουλ όταν απλώνει τα πλοκάμια του και το χειρότερο έχει αποκτήσει και το κουσούρι να διαμαρτύρεται σε κάθε φάση.
Δε γίνεται στη μια ρακέτα να σφυρίζεται η κάθε επαφή και στην άλλη ο παίχτης να πρέπει να ματώσει για να πάρει ένα φάουλ. Δε γίνεται κάποιοι κανονισμοί είναι μόνιμα σε αδράνεια όπως τα σπρωξίματα με τα χέρια κάτω από το καλάθι στα ριμπάουντ και την άμυνα, τα τρία δευτερόλεπτα, και το κινητό σκριν.
Δε γίνεται όταν ένας παίχτης κάνει φάουλ που τον βολεύει να δίνεται και στην επόμενη παραπλήσια φάση να το αφήνει σαν πλεονέκτημα.
Είναι ανεπίτρεπτο ένας προπονητής να διαμαρτύρεται επειδή κάποιο φάουλ υπέρ της ομάδος του το σφύριξε "αναρμόδιος" διαιτητής.
Το χειρότερο βέβαια είναι πως μόλις η διαφορά πλησίασε τους 25 πόντους όλα έγιναν φυσιολογικά!

Ο Παναθηναικός ο ίδιος δε καταλαβαίνει πως κάνει κακό στον εαυτό του μιας και όταν σε ένα παιχνίδι που θα το κερδίσει σχετικά εύκολα όπως και να έχει ακόμα και με κόντρα διαιτησία ρίχνει το επίπεδο και δεν προετοιμάζεται καλά για τα δύσκολα της Ευρώπης; Δεν καταλαβαίνει πως κάπως έτσι διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα; Από ΌΛΑ τα γήπεδα.

Δηλαδή υπήρχε περίπτωση σε αυτό το παιχνίδι αν υποθετικά όλα αυτά τα σφυρίγματα που πήρε ο Παναθηναικός τα έπαιρνε ο Άρης η διαφορά να ήταν μικρότερη από 15 πόντους;
Υπήρχε περίπτωση να ανέβαινε χωρίς απουσίες στο Αλεξάνδρειο και να μη κέρδιζε και εκεί με 15+ πόντους;

Οπότε γιατί όλη αυτή η παράσταση; Μήπως θέλει να προετοιμάσει τους γκρι για το παιχνίδι των ισχυρών σε μερικές εβδομάδες;


Η συμπεριφορά του Παναθηναικού (και του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια) δεν έχουν να κάνουν με τον Άρη αλλά με όλες τις μικρές ομάδες του πρωταθλήματος που άμα τους βγει κάποιο παιχνίδι μπορούν να ιδρώσουν τον αντίπαλο και ίσως να πάρουν και κάποια νίκη.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Παναθηναικός κέρδισε δίκαια με αυτή τη διαφορά μιας και αν δεν έχανε τόσα ξεμαρκάριστα τρίποντα θα την είχε πάρει από ποιο νωρίς!

Εμείς δήξαμε αδυναμία να αλλάξουμε το παιχνίδι όσο παιζόταν το παιχνίδι.
Μόλις μπήκε ο Βουγιούκας ήμασταν διαβασμένοι και τον αντιμετωπίσαμε σωστά όμως δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε όταν ο Ομπράντοβιτς άλλαξε το τρόπο ανάπτυξης της ομάδος του και σε αυτό φταίει ο Ντρούκερ.
Στην επίθεση βασιστήκαμε μονάχα στον άψογο και σήμερα Σλούκα (κρίμα που τον ετοιμάζουμε για μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό) και στον ζεστό Τάκερ. Ο Ντάνστον επιθετκά ήταν πολύ καλός και τελείωνε τις φάσεις άψογα.
Από εκεί και πέρα το χάος.
Ο Ταπούτος έτρεχε μονάχα στον αιφνιδιασμό και αυτό όχι πάντα και για άμυνα ούτε λόγος. Έπαιξε 25 λεπτά και νόμιζα πως καθόταν στο πάγκο.
Χατζηβρέττας ο περσινός που μάθαμε
Χαραλαμπίδης ο Χατζηβρέττας νούμερο δύο.
Ο Τσαιρέλης έπαιξε καλή άμυνα κάτω από το καλάθι αλλά στην επίθεση έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο και με τις μπαλιές που πήρε θα έπρεπε να είχε 15 πόντους.
Ο Ντάστον στον αντίποδα τελείωνε τις φάσεις στην επίθεση αλλά στις περισσότερες άμυνες χανόταν.
Ο Μπράουν έμεινε στον άσσο με 0/2 σουτ 1/2 βολες και 2 λάθη σε 7 λεπτά αλλά το χειρότερο είναι πως σαν νέος παίχτης στην ομάδα που δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα κακός πήρε άδεια και δεν έμεινε να κάνει προπονήσεις και συστήματα.
Ο Μπορόβνιακ μου θύμισε τον εως πέρσι Σκορδίλη όπου έμπαινε (όταν έμπαινε) έχανε 1-2 σουτ έκανε σε 5 λεπτά 4 φάουλ και στο πάγκο ως το τέλος.
Ο Τάκερ επιθετικά έπαιζε μόνος του και τον πρόδωσαν τα φάουλ, η κούραση και ο εκνευρισμός του μιας και θα έπρεπε να είχε θετικό συντελεστή στα φάουλ.
Ο Σλούκας ο καλύτερος του Άρη όπου τον αδικεί η στατιστική μιας και 1-2 λάθη δεν είναι καθαρά δικά του και κάποια τρίποντα ήταν απελπισίας στο τέλος της επίθεσης.
rolleyes.gif

magic32
πιπερι στο στομα ταιμμαστερ..αν δεν βαλεις λεφτα δεν μπορεις να λες γτ σε σφυριζουν κοντρα..

οσο παραλογο κι αν ακουγεται χαναμε με 20 στο τριτο δεκαλεπτο κι ημασταν καλυτεροι σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες..αλλα οι αλλοι ειχανε βαρεσει 20 βολες παραπανω και ειχαμε 6 παικτες με 3+ φαουλ..

και το μαιμι να βαζες να παιζει με αυτους τους ορους απο +15 κ πανω θα τελειωνε

αλλα καλυτερα που η διαφορα πηρε την ανηφορα γτ δεν ειχα ορεξη να περναω συγχυσεις εποχης λιντο χριστουγεννιατικα
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Κι εγώ χθες σκεφτόμουνα... γιατί να βάλει ένας επιχειρηματίας τα ωραία του λεφτά στο μπάσκετ;;; (εκτός των δύο)... για να βλέπει αυτά τα καραγκιοζλίκια;;;
είπα να μην γράψω χθες εν βρασμό... άλλα και σήμερα δεν άλλαξε τίποτα... μόνο σήμερα που δεν έχω νεύρα...

Κρίμα... γιατί έτσι σίγουρα θα λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα...
εγώ πάντως δεν θα ξαναδώ παιχνίδι της Α1 αυτή την αγωνιστική σεζόν...
Πραγματικά πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η Α2 στην Γερμανία από τα μαμούθ στα γκρι στην Ελλάδα... strike.gif

++++++ Timemaster
The Admiral
Ετσι ειναι δυστυχως.Οι δυο πλουσιες ομαδες της Ελλαδας δεν εχουν αντιληφθει πως ενα δυνατο και δικαιο πρωταθλημα θα ειναι προς οφελος ολων.Εχουν εγκλωβιστει στην αφοριστικη νοοτροπια "δεν εχετε λεφτα,δε δικαιουστε τιποτα οι υπολοιποι" και ψαχνουν ταχα λυσεις σε μεσογειακες λιγκες και κουραφεξαλα.

Οι υπολοιπες ομαδες της Ευρωπης δεν αντιμετωπισαν ποτε τετοιο προβλημα και δεν αποτελει εκπληξη να παρει πρωταθλημα καποιο αουτσαιντερ (Ισπανια,Ισραηλ κτλ.).Για αυτο και αργα,αλλα σταθερα,αυξανουν τη διαφορα δυναμικοτητας τους σε σχεση με τις δυο ελληνικες ή τη μειωνουν συνεχως,με αποτελεσμα διπλα ή παρολιγον διπλα σαν αυτα της Βαλενθια και της Ολ.Λιουμπλιανα στο ΟΑΚΑ να γινουν κοινος τοπος στο μελλον και το final4 απιαστο ονειρο για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.
kolokotronis
Συμφωνώ και εγώ ότι χθες σπρώχθηκε ο ΠΑΟ και σε πολλές φάσεις υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση από τους διαιτητές υπέρ της ομάδας μου.
Το ματς δεν θα πήγαινε στους 30 αλλά γύρω στους 15 για εμένα.
Και εγώ θα τσαντιζόμουν αν ήμουν αρειανός, παρά το γεγονός ότι μέσα μου θα ήξερα ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε διπλούς αγώνες απέναντι στον ΠΑΟ.

Συμφωνώ επίσης στο ότι οι εύκολες νίκες στην Ελλάδα κάνουν τελικά κακό.

Αλλά ρε παιδιά οι εύκολες νίκες και το άνοιγμα της διαφοράς των δύο μεγάλων από τους υπόλοιπους δεν προέρχεται από τη διαιτησία και δεν είναι ευθύνη του παναθηναικού.

Μην μου πείτε ότι περιμένουν στη σειρά οι επενδυτές, αλλά δεν μπαίνουν στο παιχνίδι γιατί ξέρουν ότι θα τους φάει το σκοτάδι.

Όταν ανέλαβαν οι Γιαννακόπουλοι που ήταν ο μπασκετικός παο, θυμάται κανείς?
Όταν ανέλαβε ο Κόκαλης που ήταν ο μπασκετικός οσφπ?

Όταν βρεθούν επενδυτές για τις ομάδες της θεσσαλονίκης το μπάσκετ θα ξαναεκτοξευθεί.

Δυστυχώς δεν έχουν βρεθεί και για αυτό δεν φταίει η αθήνα και ο παναθηναικός.

ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(kolokotronis @ Dec 30 2010, 16:44 ) *
Συμφωνώ και εγώ ότι χθες σπρώχθηκε ο ΠΑΟ και σε πολλές φάσεις υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση από τους διαιτητές υπέρ της ομάδας μου.
Το ματς δεν θα πήγαινε στους 30 αλλά γύρω στους 15 για εμένα.
Και εγώ θα τσαντιζόμουν αν ήμουν αρειανός, παρά το γεγονός ότι μέσα μου θα ήξερα ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε διπλούς αγώνες απέναντι στον ΠΑΟ.

Συμφωνώ επίσης στο ότι οι εύκολες νίκες στην Ελλάδα κάνουν τελικά κακό.

Αλλά ρε παιδιά οι εύκολες νίκες και το άνοιγμα της διαφοράς των δύο μεγάλων από τους υπόλοιπους δεν προέρχεται από τη διαιτησία και δεν είναι ευθύνη του παναθηναικού.

Μην μου πείτε ότι περιμένουν στη σειρά οι επενδυτές, αλλά δεν μπαίνουν στο παιχνίδι γιατί ξέρουν ότι θα τους φάει το σκοτάδι.

Όταν ανέλαβαν οι Γιαννακόπουλοι που ήταν ο μπασκετικός παο, θυμάται κανείς?
Όταν ανέλαβε ο Κόκαλης που ήταν ο μπασκετικός οσφπ?

Όταν βρεθούν επενδυτές για τις ομάδες της θεσσαλονίκης το μπάσκετ θα ξαναεκτοξευθεί.

Δυστυχώς δεν έχουν βρεθεί και για αυτό δεν φταίει η αθήνα και ο παναθηναικός.


Σε καμμιά περίπτωση δεν φταίνε ο ΠΑΟ και ο ΟΦΣΠ γι αυτήν την κατάσταση... και παλαιότερα όταν τα ντέρμπι ήταν Άρης - ΠΑΟΚ η διαιτητές κατακρεουργούσςν μικρότερες ομάδες... αυτό δεν πρόκειται να λείψει ποτέ και όχι ότι δεν γίνεται και σε πρωταθλήματα όπως το Ισπανικό ή το Ιταλικό κλπ.... όχι όμως σε τέτοιον βαθμό και με αυτήν την συχνώτητα...
Εμένα μου αρέσει να βλέπω ποιοτικό μπάσκετ ήτε κερδίζει η ομάδα μου ήτε όχι (εντάξει πιο ωραία είναι όταν κερδίζει)... να βλέπεις αγώνες επι ίσους όρους και ο καλύτερος να κερδίζει... σίγουρα οι πιθανότητες για όλους τους ρεαλιστες Αρειανούς πριν το παιχνίδι ήταν λιγότερες του 80-20 υπερ του ΠΑΟ... όμως με τέτοιες διαιτησίες... ούτε 99-1... και όπως είπες 10/15 πόντους είχε σίγουρα το παιχνίδι... γιατί λοιπόν;;;

lefkadian
Φιλοι του Αρη το χθεσινο ματς δεν το ειδα. Να δεχτω οτι η διαιτησια σας "εσφαξε". Και στο ματς πρωταθληματος στο ΟΑΚΑ σας "εσφαξε"? Και εκει 30 ποντους δεν πηγε το ματσακι? Με ή χωρις τη βοηθεια της διαιτησιας (δυστυχως) τα ματς ΠΑΟ - Αρη ειναι για 30 ποντους. Θλιβερο και καταστροφικο για το πρωταθλημα και το κυπελλο μας αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Παντως (δυστυχως) και παλι οι ισχυροτερες ομαδες περνουν και τα σφυριγματα. Αν ειστε πανω απο 35 χρονων θα θυμαστε τις διαιτησιες που ειχε ο Αρης ή ο ΟΣΦΠ επι Ιωαννιδη. Και εκει δεν υπηρχε μονο ΠΑΟΚ-Αρης και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΣΦΠ αλλα και Πανιωνιος και ΑΕΚ και Περιστερι. Εκει να δειτε "σφαγες". Που ειχαν και νοημα και πραγματικα εσπρωχναν ομαδες. Δικαιωμα σας ειναι να διαμαρτυρεστε αλλα... Διαμαρτυρεστε που χασατε με 30 αντι να χασετε με 20? Αν ο Αρης αδικηθει και αλλοιωθει η εικονα και το αποτελεσμα εγω πρωτος θα φωναξω μαζι σας!!! Ειναι σαν να χανεις στο ποδοσφαιρο με 2-0 και να γινεται το 3-0 με γκολ offside και να βγαζεις ανακοινωση εναντιον της διαιτησιας. Ειναι σαν να χανεις με 5-1 απο την Μπαρτσα και να διαμαρτυρεσαι γιατι δεν αποβληθηκε ο Μεσι που κλοτσησε τον Βυντρα...
Το προβλημα ειναι πως καποιοι πλουτισαν απο τον Αρη ενω ο Αρης καταστραφηκε...
The Admiral
Δε δεχομαι τη λογικη τα κανατε στο παρελθον,τωρα σας πειραζει που (σας) τα κανουμε εμεις.

Ουτε τη δημιουργικη λογιστικη τυπου: "30 ποντοι διαφορας μειον 10 λογω διαιτησιας,αρα 20 τελικα και τι εγινε".

Αυτα ειναι για μικρα παιδια και υποτιμουν τη νοημοσυνη μας.

Μου θυμιζουν το Μαρινακη στο ποδοσφαιρο,που διεκδικει για τον εαυτο του το δικαιωμα να καθοριζει ποια σφυριγματα ευνοουν τον Παναθηναικο και ποια (ακριβως ιδια και χειροτερα) ΔΕΝ ευνοουν την ομαδα του.

Το να μην αφηνεις το παιχνιδι να διεξαχθει οπως πρεπει βλαπτει πολλαπλως ολους τους συμμετεχοντες.

Τον Αρη και τον καθε Αρη,που προτιμα να αντιμετωπιζει πιο σοβαρα τα παιχνιδια με τη Μεταλουργκ παρα με τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ.

Τον ΠΑΟ,που δε θα ξερει πώς να αντιδρασει οταν τα πραγματα στραβωνουν,καλη ωρα σαν το παιχνιδι με τη Βαλενθια και ολα με τη Μπαρτσελονα τα τελευταια χρονια.

Τους ελληνες διαιτητες,που καταλαμβανουν αξια μια θεση συμπαθειας και εκτιμησης στην καρδια του ελληνικου λαου,διπλα στους πολιτικους,τους τελωνειακους,τους πολεοδομους και τους εφοριακους.

Το ελληνικο μπασκετ γενικοτερα,ακομη και τις δυο ομαδες,που νιωθουν "ασφαλεις".Τωρα τι σόι ασφαλεια ειναι αυτη,σε ενα οικονομικο περιβαλλον που διαρκως χειροτερευει,οι ιδιοι οι προεδροι τους κανουν σφιχτες κινησεις αφηνοντας συνειδητα τρανταχτα κενα σε θεσεις που πονανε και δηλωσεις τυπου "εχουμε μια επιχειρηση 1200 ανθρωπων,δε μας παιρνουν πολλα πολλα" και η διαδοχη κατασταση δεν εχει δωσει και τα καλυτερα διαπιστευτηρια (Δημητρης Γιαννακοπουλος),ειναι αλλο θεμα.
Timemaster
QUOTE(lefkadian @ Dec 30 2010, 18:09 ) *
Φιλοι του Αρη το χθεσινο ματς δεν το ειδα. Να δεχτω οτι η διαιτησια σας "εσφαξε". Και στο ματς πρωταθληματος στο ΟΑΚΑ σας "εσφαξε"? Και εκει 30 ποντους δεν πηγε το ματσακι? Με ή χωρις τη βοηθεια της διαιτησιας (δυστυχως) τα ματς ΠΑΟ - Αρη ειναι για 30 ποντους. Θλιβερο και καταστροφικο για το πρωταθλημα και το κυπελλο μας αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Παντως (δυστυχως) και παλι οι ισχυροτερες ομαδες περνουν και τα σφυριγματα. Αν ειστε πανω απο 35 χρονων θα θυμαστε τις διαιτησιες που ειχε ο Αρης ή ο ΟΣΦΠ επι Ιωαννιδη. Και εκει δεν υπηρχε μονο ΠΑΟΚ-Αρης και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΣΦΠ αλλα και Πανιωνιος και ΑΕΚ και Περιστερι. Εκει να δειτε "σφαγες". Που ειχαν και νοημα και πραγματικα εσπρωχναν ομαδες. Δικαιωμα σας ειναι να διαμαρτυρεστε αλλα... Διαμαρτυρεστε που χασατε με 30 αντι να χασετε με 20? Αν ο Αρης αδικηθει και αλλοιωθει η εικονα και το αποτελεσμα εγω πρωτος θα φωναξω μαζι σας!!! Ειναι σαν να χανεις στο ποδοσφαιρο με 2-0 και να γινεται το 3-0 με γκολ offside και να βγαζεις ανακοινωση εναντιον της διαιτησιας. Ειναι σαν να χανεις με 5-1 απο την Μπαρτσα και να διαμαρτυρεσαι γιατι δεν αποβληθηκε ο Μεσι που κλοτσησε τον Βυντρα...
Το προβλημα ειναι πως καποιοι πλουτισαν απο τον Αρη ενω ο Αρης καταστραφηκε...


Το ότι πλούτισαν από τον Άρη και συνεχίζουν να πλουτίζουν είναι άσχετο με το θέμα αυτό...
Όπως και άσχετο με το ότι η διαιτησία πριν απο 25 χρόνια ευνοούσε τον Άρη σε αντίθεση με τις μικρές ομάδες τότε.

Δηλαδή η νοοτροπία μας είναι αφού γινόταν τότε πρέπει να γίνεται και τώρα;
Η νοοτροπία μας είναι να ξαναπάμε στη μιζέρια αυτή χωρίς βελτίωση;
Να συνεχίσουμε να έχουμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπου να απαγορεύεται να κινδυνέψει να χάσει το φαβορί;
Βλέπεις όλοι προσπαθούν να βελτιώσουν το προϊόν τους και εμείς προσπαθούμε να το εξευτελίσουμε.

Το παράδειγμα σου περί αλλοίωσης είναι ατυχές γιατί μιλάμε για διπλά παιχνίδια όπου άλλο να χάνεις με 15 και άλλο με 30! Ενώ είναι και διαφορετικό να μπαίνεις μέσα στο αγωνιστικό χώρο με την νοοτροπία πως μπορείς να το χτυπήσεις στις κατάλληλες συνθίκες και διαφορετική με το ότι από τα αποδυτήρια το έχεις χάσει! Η διαφορά φάνηκε φέτος όπου το ένα παιχνίδι έπρεπε να το χάναμε με 50+ πόντους και το άλλο να το παλεύαμε μέχρι τέλους. Στο επόμενο παιχνίδι όμως γιατί να μπει ο κάθε παίχτης και να το παλέψει; Γιατί να ξοδέψει δυνάμεις; Γιατί να προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω;

Οπως ατυχές είναι και το παράδειγμα σου για το ποδόσφαιρο γιατί δεν είναι σαν να χάναμε 2-0.
Οι διαιτητές δεν έσμπρωξαν τον Παο όταν η διαφορά ήταν στους 20 πόντους αλλά όταν οι διαφορές ήταν μονοψήφιες.
Άλλωστε άμα δες και τα στατιστικά από το πρώτο ημίχρονο τα φάουλ και οι βολές ήταν πολλαπλάσια για τον ΠΑΟ και η διαφορά ήταν μικρή. Η πλάκα είναι πως τα στατιστικά λένε και ψέματα μιας και τα σφυρίγματα ήταν 50-50 όταν η διαφορά φλέρταρε στους 30 πόντους και πως όταν ήταν ο Άρης να βάλει καλάθι σφυριζόταν ένα φάουλ που δεν ήταν!
Οπότε έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος αλλά δε σε διαβάζω να φωνάζεις για αυτό.

rolleyes.gif




rchos
η ερωτηση ειναι απλη.

το πρωταθλημα εχει βρεθει σε ανυποληψια γιατι οι δυο ομαδες ευνοουνται απο την διαιτησια?

αν απαντατε σε αυτο ναι τοτε καλα κανετε και το πιστευετε.αν ομως οντως το πιστευουν ολοι στη θεσσαλονικη ποτε μα ποτε δεν θα αλλαξει αυτη η κατασταση.
οπως γραψανε και αλλοι και η ομαδα μου τη δεκαετια του 90 ειχε μαρς την διαιτησια μαζι της.παρολα αυτα ομως το πρωταθλημα ηταν το καλυτερο της ευρωπης.
ο λογος?ειτε εβλεπες ολυμπιακος-παναθηναικος ειτε εβλεπες πανιωνιος-ηρακλης εβλεπες του ιδιου επιπεδου μπασκετ.το υψηλοτερο της ευρωπης δηλαδη.τωρα καθεσαι να δεις αγωνα μπασκετ και βαριεσαι που ζεις απο την ποιοτητα που βλεπεις.αυτα δεν ειναι τυχαια!

ο αρης ηθελε να αλλαξει τους ξενους του φετος και δεν το εκανε γιατι δεν υπηρχε σαλιο.τι να πουμε απο εκει και περα για ανταγωνιστικοτητα και για ποιοτητα πρωταθληματος.

δεν ειμαι της αποψης οτι αν δεν εισαι καλος σου απαγορευεται να μιλας για διαιτησια.σε καμια τον περιπτωσεων.ειμαι ομως της αποψης οτι για την καταντια του ελληνικου πρωταθληματος το μικροτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι διαιτητες!
Timemaster
QUOTE(rchos @ Dec 30 2010, 18:46 ) *
η ερωτηση ειναι απλη.

το πρωταθλημα εχει βρεθει σε ανυποληψια γιατι οι δυο ομαδες ευνοουνται απο την διαιτησια?

αν απαντατε σε αυτο ναι τοτε καλα κανετε και το πιστευετε.αν ομως οντως το πιστευουν ολοι στη θεσσαλονικη ποτε μα ποτε δεν θα αλλαξει αυτη η κατασταση.
οπως γραψανε και αλλοι και η ομαδα μου τη δεκαετια του 90 ειχε μαρς την διαιτησια μαζι της.παρολα αυτα ομως το πρωταθλημα ηταν το καλυτερο της ευρωπης.
ο λογος?ειτε εβλεπες ολυμπιακος-παναθηναικος ειτε εβλεπες πανιωνιος-ηρακλης εβλεπες του ιδιου επιπεδου μπασκετ.το υψηλοτερο της ευρωπης δηλαδη.τωρα καθεσαι να δεις αγωνα μπασκετ και βαριεσαι που ζεις απο την ποιοτητα που βλεπεις.αυτα δεν ειναι τυχαια!

ο αρης ηθελε να αλλαξει τους ξενους του φετος και δεν το εκανε γιατι δεν υπηρχε σαλιο.τι να πουμε απο εκει και περα για ανταγωνιστικοτητα και για ποιοτητα πρωταθληματος.

δεν ειμαι της αποψης οτι αν δεν εισαι καλος σου απαγορευεται να μιλας για διαιτησια.σε καμια τον περιπτωσεων.ειμαι ομως της αποψης οτι για την καταντια του ελληνικου πρωταθληματος το μικροτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι διαιτητες!



η δική μου απάντηση είναι όχι.
χαίρομαι που οι δύο αυτές ομάδες έχουν παίχτες εκατομμυρίων.
Θα προτημούσαν να δω έναν τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό αντί για ΠΑΟΚ-ΑΡΗ όμως θέλω να δω τελικό. Και όχι ένα παιχνίδι με 2000 πυρινικούς στο γήπεδο και ένα παιχνίδι σκοπημοτήτων κ.λ.π.

Η λύση δεν είναι αυτές οι ομάδες να μειώσουν το μπάτζετ τους στα δύο εκατομμύρια για να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα.
Όμως οι δύο αυτές ομάδες είναι αυτές που θα μπορούσαν αυτή τη στιγμή να σώσουν το Ελληνικό πρωτάθλημα από την μιζέρια του.
Και αντί να κάνουν κάτι προς αυτή την κατεύθυνση το καταστρέφουν ακόμα ποιο πολύ με την στάση τους, την συμπεριφορά τους, την νοοτροπία τους και τον πισωκρυπτοδαχτυλισμό τους .

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά μιλώντας για διαιτητές δε κατηγορώ τους ανθρώπους αυτούς αλλά αυτούς που τους αναγκάζουν να πράττουν έτσι.
The Admiral
Βεβαιως και το πρωταθλημα ειναι ανυποληπτο ΚΑΙ επειδη οι δυο ομαδες ευνοουνται απο τη διαιτησια.

Γιατι το θεμα της διαιτησιας εχει δηλητηριασει τη νοοτροπια των οπαδων.Χαρακτηριστικο παραδειγμα οι περσινοι τελικοι.

Θεωρειται ευυποληπτο ενα πρωταθλημα,που δεν ολοκληρωνεται κανονικα και κρινεται στα χαρτια?

'Η μηπως θα ηταν περισσοτερο ευυποληπτο αν τελειωνε οπως τελειωσε και η ψαλιδα της δυναμικοτητας μεταξυ των ομαδων συνολικα ηταν μικροτερη?
rchos
μα ο οπαδος οταν δεν εχει να πιαστει απο την ομαδα του απο την διαιτησια θα πιαστει.
ειναι πολυ πιο δυσκολο να μπορεσει να βγαλει στην σεντρα την ιδια του την ομαδα απο το να βγαλει στη σεντρα τον αντιπαλο.

QUOTE
'Η μηπως θα ηταν περισσοτερο ευυποληπτο αν τελειωνε οπως τελειωσε και η ψαλιδα της δυναμικοτητας μεταξυ των ομαδων συνολικα ηταν μικροτερη?


την απαντηση στο ερωτημα σου την εχει δωσει η ελληνικη α1 την δεκαετια του 90.δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα σου θυμιζω οτι τοτε ο ολυμπιακος ειχε μαζι του την διαιτησια αν και ηταν διαχρονικα καλυτερη ομαδα απο τις υπολοιπες.παρολα αυτα το πρωταθλημα ηταν τοσο καλο που η κατασταση δεν ειχε καμια σχεση με την σημερινη.ο κοσμος πηγαινε στο γηπεδο η εβλεπε στην τηλεοραση και ευχαριστιοταν μπασκετ ειτε στο σεφ ειτε στο παλε ειτε στους αμπελοκηπους ειτε στο παπαγου ειτε στο ιβανοφειο.
The Admiral
Αλλες εποχες τοτε.Τοτε ηταν η εποχη των παχιων αγελαδων.Και δεν ηταν μονο το χρημα,ηταν και το μερακι και ο ενθουσιασμος για το αθλημα.

Τωρα ομως που δεν υπαρχει τιποτα απο τα τρια,πρεπει να βρεθουν αλλα πραγματα,αν οχι να τονωσουν,να διατηρησουν καπως το αθλημα.

Και το πιο αναιμακτο και τζαμπα που μπορει να γινει,ειναι να παιζονται επι ισοις οροις τα παιχνιδια.Γιατι με την παρουσα νοοτροπια παλι στα χαρτια θα τελειωσει το πρωταθλημα και ακομα περισσοτερα χασμουρητα θα προκαλει.
rchos
μα δεν με ενδιαφερει να διατηρησω το αθλημα.
το επιπεδο ειναι τοσο χαμηλο αγωνιστικα που δεν εχει κανενα νοημα.

το θεμα ειναι αυτα που ειπες οτι υπηρχαν τοτε να βρεθουν ξανα!απλο δεν ειναι αλλα αυτος πρεπει να ειναι ο σκοπος ολων μας.

δηλαδη τι ολες οι ομαδες πλιν των δυο λενε φτιαξτε τη διαιτησια πρωτα και μετα θα φτιαξουμε και εμεις ομαδες?
καμια σχεση.δυστηχως ολες οι ομαδες διοικουνται απο ατομα που εκτος απο λεφτα δεν εχουν και ενδιαφερον να αναπτυξουν το αθλημα.
την μεγαλυτερη ευθυνη οντως στο κομματι της αναπτυξης το εχουν οι δυο μεγαλοι(στα λεφτα) αλλα να σου πω κατι δεν εχει κανεις δικαιωμα να γκρινιαζει οταν πχ τοσα χρονια βγαινει το ιδιο ακαταλληλο ατομο προεδρος του εσακε χωρις να υπαρχει διαφοροποιηση απο κανεναν σχεδον.
δεν τους ενδιαφερει η αναπτυξη του πρωταθληματος γιαυτο τι πιο ευκολο φταιει ο παναθηναικος κυριως και επειτα ο ολυμπιακος που ελεγχουν την διαιτησια.με τετοια μυαλα ποτε δεν θα γινει τιποτα!
lebanon
QUOTE(The Admiral @ Dec 30 2010, 18:19 ) *
Ετσι ειναι δυστυχως.Οι δυο πλουσιες ομαδες της Ελλαδας δεν εχουν αντιληφθει πως ενα δυνατο και δικαιο πρωταθλημα θα ειναι προς οφελος ολων.Εχουν εγκλωβιστει στην αφοριστικη νοοτροπια "δεν εχετε λεφτα,δε δικαιουστε τιποτα οι υπολοιποι" και ψαχνουν ταχα λυσεις σε μεσογειακες λιγκες και κουραφεξαλα.

Οι υπολοιπες ομαδες της Ευρωπης δεν αντιμετωπισαν ποτε τετοιο προβλημα και δεν αποτελει εκπληξη να παρει πρωταθλημα καποιο αουτσαιντερ (Ισπανια,Ισραηλ κτλ.).Για αυτο και αργα,αλλα σταθερα,αυξανουν τη διαφορα δυναμικοτητας τους σε σχεση με τις δυο ελληνικες ή τη μειωνουν συνεχως,με αποτελεσμα διπλα ή παρολιγον διπλα σαν αυτα της Βαλενθια και της Ολ.Λιουμπλιανα στο ΟΑΚΑ να γινουν κοινος τοπος στο μελλον και το final4 απιαστο ονειρο για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

Συμφωνώ απολύτως. Μόνο που δυστυχώς αυτοί οι δύο ξέρουν πως με λογικές Λέσχης Φίλων, Σάρισα, Μάρισα, Δαμιανήδηδες και δε συμμαζέυετε, όσα λεφτά και να μπουν, αντίπαλο δεός δεν υπάρχει. Ας βρεθεί ένας και μοναδικός κι ας έχει πιο λίγα λεφτά κι απ' τον Τζιβελέκη
lefkadian
QUOTE(Timemaster @ Dec 30 2010, 18:31 ) *
Το ότι πλούτισαν από τον Άρη και συνεχίζουν να πλουτίζουν είναι άσχετο με το θέμα αυτό...
Όπως και άσχετο με το ότι η διαιτησία πριν απο 25 χρόνια ευνοούσε τον Άρη σε αντίθεση με τις μικρές ομάδες τότε.

Δηλαδή η νοοτροπία μας είναι αφού γινόταν τότε πρέπει να γίνεται και τώρα;
Η νοοτροπία μας είναι να ξαναπάμε στη μιζέρια αυτή χωρίς βελτίωση;
Να συνεχίσουμε να έχουμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπου να απαγορεύεται να κινδυνέψει να χάσει το φαβορί;
Βλέπεις όλοι προσπαθούν να βελτιώσουν το προϊόν τους και εμείς προσπαθούμε να το εξευτελίσουμε.

Το παράδειγμα σου περί αλλοίωσης είναι ατυχές γιατί μιλάμε για διπλά παιχνίδια όπου άλλο να χάνεις με 15 και άλλο με 30! Ενώ είναι και διαφορετικό να μπαίνεις μέσα στο αγωνιστικό χώρο με την νοοτροπία πως μπορείς να το χτυπήσεις στις κατάλληλες συνθίκες και διαφορετική με το ότι από τα αποδυτήρια το έχεις χάσει! Η διαφορά φάνηκε φέτος όπου το ένα παιχνίδι έπρεπε να το χάναμε με 50+ πόντους και το άλλο να το παλεύαμε μέχρι τέλους. Στο επόμενο παιχνίδι όμως γιατί να μπει ο κάθε παίχτης και να το παλέψει; Γιατί να ξοδέψει δυνάμεις; Γιατί να προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω;

Οπως ατυχές είναι και το παράδειγμα σου για το ποδόσφαιρο γιατί δεν είναι σαν να χάναμε 2-0.
Οι διαιτητές δεν έσμπρωξαν τον Παο όταν η διαφορά ήταν στους 20 πόντους αλλά όταν οι διαφορές ήταν μονοψήφιες.
Άλλωστε άμα δες και τα στατιστικά από το πρώτο ημίχρονο τα φάουλ και οι βολές ήταν πολλαπλάσια για τον ΠΑΟ και η διαφορά ήταν μικρή. Η πλάκα είναι πως τα στατιστικά λένε και ψέματα μιας και τα σφυρίγματα ήταν 50-50 όταν η διαφορά φλέρταρε στους 30 πόντους και πως όταν ήταν ο Άρης να βάλει καλάθι σφυριζόταν ένα φάουλ που δεν ήταν!
Οπότε έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος αλλά δε σε διαβάζω να φωνάζεις για αυτό.

rolleyes.gif


To oτι πλουτισαν καποιοι απο τον Αρη μονο ασχετο δεν ειναι! Αν καποιοι δεν ειχαν πλουτισει ο Αρης θα ειχε μια αξιοπρεπη ομαδα και δεν θα ασχολουμασταν αν πρεπει να χασει με 30 ή 20 ποντους. Το τι γινοταν στο παρελθον δεν το εγραψα για να πω οτι "τα κανατε πριν 25 χρονια οποτε τωρα μην μιλατε". Το εγραψα γιατι θελω να δειξω πως οποιος εχει καλη ομαδα ευννοειται σε σχεση με αυτον που εχει "κακη" ομαδα. Ισως στην Ελλαδα αυτο να ισχυει στον υπερθετικο βαθμο αλλα ισχυει παγκοσμια και σε ολα τα ομαδικα αθληματα. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια και μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας. Χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα ο Αρης (στο ματς πρωταθληματος που ειδα) ηταν για λυπηση. Για την καταντια του αθληματος σιγουρα δεν φταινε οι διαιτητες αλλα οι ομαδες και οι παραγοντες που ασχολουνται με το αθλημα που την περιοδο της ακμης του εκαναν ενα σωρο βλακειες. Και απαξιωσαν το αθλημα και δεν εφτιαξαν υποδομες. Ο Αρης (και ο καθε Αρης) αυτα πληρωνει σημερα.

Υ.Γ.: Τα στατιστικα λενε την αληθεια αν τα δεις με την σωστη οπτικη γωνια. Και βεβαια τα φαουλ και οι βολες θα ειναι πολλαπλασια υπερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Παιζει κυριως μεσα στην ρακετα με τους ψηλους του ενω ο Αρης δεν εχει καν ψηλους. Για να μην μιλησουμε για την ισορροπια και τις σωστες αποστασεις του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (Obradovic γαρ) και το "ξεφραγο αμπελι" που ειναι ο Αρης αυτη τη στιγμη. Στο 2ο ημιχρονο ο Τακερ χρεωθηκε με φαουλ, κουραστηκε, ο Αρης συνολικα κουραστηκε γιατι εχει πολυ λιγοτερες λυσεις και διαλυθηκε. Αυτο το συμπερασμα βγαζω εγω απο τα στατιστικα και απο οτι ειδα σε εκτενη στιγμιοτυπα...

Υ.Γ2: Το ματς του κυπελλου το ξαναλεω δεν το ειδα (μονο στιγμιοτυπα απο το ιντερνετ). Επιμενω ομως οτι δεν μπορει υπαρχει αλλοιωση σε ενα ματς που εληξε με 30 ποντους διαφορα και με τοση μεγαλη διαφορα στη δυναμικοτητα των ομαδων...
Timemaster
QUOTE(rchos @ Dec 30 2010, 19:52 ) *
μα δεν με ενδιαφερει να διατηρησω το αθλημα.
το επιπεδο ειναι τοσο χαμηλο αγωνιστικα που δεν εχει κανενα νοημα.

το θεμα ειναι αυτα που ειπες οτι υπηρχαν τοτε να βρεθουν ξανα!απλο δεν ειναι αλλα αυτος πρεπει να ειναι ο σκοπος ολων μας.

δηλαδη τι ολες οι ομαδες πλιν των δυο λενε φτιαξτε τη διαιτησια πρωτα και μετα θα φτιαξουμε και εμεις ομαδες?
καμια σχεση.δυστηχως ολες οι ομαδες διοικουνται απο ατομα που εκτος απο λεφτα δεν εχουν και ενδιαφερον να αναπτυξουν το αθλημα.
την μεγαλυτερη ευθυνη οντως στο κομματι της αναπτυξης το εχουν οι δυο μεγαλοι(στα λεφτα) αλλα να σου πω κατι δεν εχει κανεις δικαιωμα να γκρινιαζει οταν πχ τοσα χρονια βγαινει το ιδιο ακαταλληλο ατομο προεδρος του εσακε χωρις να υπαρχει διαφοροποιηση απο κανεναν σχεδον.
δεν τους ενδιαφερει η αναπτυξη του πρωταθληματος γιαυτο τι πιο ευκολο φταιει ο παναθηναικος κυριως και επειτα ο ολυμπιακος που ελεγχουν την διαιτησια.με τετοια μυαλα ποτε δεν θα γινει τιποτα!


θα διαφωνήσω στο τομέα επιπέδου του ελληνικού πρωταθλήματος για τα τελευταία χρόνια....
το Μαρούσι και ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια είχαν φτιάξει αξιόλογες ομάδες Ευρωλίγκα που χάσανε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους 8! Ο Πανελλήνιος και ο Άρης έχουν κάνει καλές πορείες στο Eurocup και φαίνονται ανώτεροι ή ισάξιοι με άλλες Ευρωπαικές. Και μιλάμε για την τρίτη-τέταρτη-πέμπτη του Ελληνικού πρωταθλήματος που είναι στο ίδιο επίπεδο με τις αντίστοιχες Ιταλικές-Γερμανικές-Γαλλικές και πολύ ανώτερες από τις αντίστοιχες άλλων Ευρωπαικών χωρών (οι Ισπανικές είναι σε άλλο επίπεδο)
Το ποιο σωστό είναι να λέμε για μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα στους δύο που κάθε χρόνο είναι φαβορί για Ευρωλίγκα με όλους τους υπόλοιπους.

Τώρα για γκρίνια πως το έχεις δει; Νομίζεις πως έχουμε σταματήσει όλοι οι εμείς οι φίλαθλοι του Άρη να γκρινιάζουμε για την ομάδα μας, τον Εσάκε ακόμα και τους οργανωμένους;
tongue.gif


QUOTE(lefkadian @ Dec 30 2010, 21:12 ) *
To oτι πλουτισαν καποιοι απο τον Αρη μονο ασχετο δεν ειναι! Αν καποιοι δεν ειχαν πλουτισει ο Αρης θα ειχε μια αξιοπρεπη ομαδα και δεν θα ασχολουμασταν αν πρεπει να χασει με 30 ή 20 ποντους. Το τι γινοταν στο παρελθον δεν το εγραψα για να πω οτι "τα κανατε πριν 25 χρονια οποτε τωρα μην μιλατε". Το εγραψα γιατι θελω να δειξω πως οποιος εχει καλη ομαδα ευννοειται σε σχεση με αυτον που εχει "κακη" ομαδα. Ισως στην Ελλαδα αυτο να ισχυει στον υπερθετικο βαθμο αλλα ισχυει παγκοσμια και σε ολα τα ομαδικα αθληματα. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια και μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας. Χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα ο Αρης (στο ματς πρωταθληματος που ειδα) ηταν για λυπηση. Για την καταντια του αθληματος σιγουρα δεν φταινε οι διαιτητες αλλα οι ομαδες και οι παραγοντες που ασχολουνται με το αθλημα που την περιοδο της ακμης του εκαναν ενα σωρο βλακειες. Και απαξιωσαν το αθλημα και δεν εφτιαξαν υποδομες. Ο Αρης (και ο καθε Αρης) αυτα πληρωνει σημερα.

Υ.Γ.: Τα στατιστικα λενε την αληθεια αν τα δεις με την σωστη οπτικη γωνια. Και βεβαια τα φαουλ και οι βολες θα ειναι πολλαπλασια υπερ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Παιζει κυριως μεσα στην ρακετα με τους ψηλους του ενω ο Αρης δεν εχει καν ψηλους. Για να μην μιλησουμε για την ισορροπια και τις σωστες αποστασεις του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (Obradovic γαρ) και το "ξεφραγο αμπελι" που ειναι ο Αρης αυτη τη στιγμη. Στο 2ο ημιχρονο ο Τακερ χρεωθηκε με φαουλ, κουραστηκε, ο Αρης συνολικα κουραστηκε γιατι εχει πολυ λιγοτερες λυσεις και διαλυθηκε. Αυτο το συμπερασμα βγαζω εγω απο τα στατιστικα και απο οτι ειδα σε εκτενη στιγμιοτυπα...

Υ.Γ2: Το ματς του κυπελλου το ξαναλεω δεν το ειδα (μονο στιγμιοτυπα απο το ιντερνετ). Επιμενω ομως οτι δεν μπορει υπαρχει αλλοιωση σε ενα ματς που εληξε με 30 ποντους διαφορα και με τοση μεγαλη διαφορα στη δυναμικοτητα των ομαδων...


Όπως είπες δεν είδες το παιχνίδι του κυπέλλου οπότε καλό θα είναι να μην εκφέρεις καθόλου άποψη για αυτό.
Στο πρωτάθλημα η διαφορά ανάμεσα στους δύο ήταν 50+ πόντοι όμως το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν διαφορετική υπόθεση. Ο Παναθηναικός δεν κέρδισε τόσα φάουλ επειδή ήταν καλύτερος αλλά γιατί στη μια πλευρά του γηπέδου σφύριζαν όλες τις επαφές και στην άλλη τίποτα! Αυτό ξεκίνησε από την πρώτη περίοδο και είχε σαν αποτέλεσμα όλοι οι παίχτες του Άρη να έχουν φορτωθεί με φάουλ και η διαφορά να είναι στους 6 πόντους. Φυσικά στην τρίτη περίοδο έληξαν όλα μιας και ο Παναθηναικός εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματα που του δόθηκαν μιας και δεν μπορούσαμε να αντέξουμε την δυνατή-σκληρή άμυνα και δεν μπορούσε να μπαρκάρει εξαιτίας των φάουλ. Άλλωστε στο μπάσκετ είναι πολύ εύκολο μια ποιοτική ομάδα να πάρει διαφορά 30 πόντων.

Αν το παιχνίδι ήταν 50-50 τότε η λογική εξέλιξη θα ήταν κάποια στιγμή να κουραστούν οι παίχτες του Άρη να αστοχήσουν σε μερικά σουτ και η διαφορά στην τέταρτη περίοδο να πάει στους 10-15 πόντους. Βέβαια υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα ο Άρης να έβαζε κάποια τρελά σουτ ο Παναθηναικός να μην ξυπνούσε και να έχανε. Αν με ρωτούσες πριν το παιχνίδι θα σου έλεγα 5% πιθανότητα όμως δε θα το μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν και άμα!!!!
rolleyes.gif
magic32
ρε φιλε χωρις να εχεις δει το ματς πως μπορεις να κρινεις?καταρχην επειδη λες οτι αν σφαχτει και αλλοιωθει οντως ματς υπερ σας θα το πεις να ξεκινησουμε απο παλια?Ηταν κλοπη στο λιντο?Ηταν κλοπη 2 φορες εκεινα τα χρονια τα ματς που μας πηρατε στο οακα με τους κοντους να μπαινουν μεσα?ηταν κλοπη την χρονια του τρεμπλ που στο πρωτο ματς των ημιτελικων πατε για γιορτη και για αν μην γινει κηδεια γινανε οργια.?

οσο για χτες..οι στατιστικες στο τελος του αγωνα σου λενε οτι ηταν δικαιη η 30αρα...Μαλιστα..οτι στο 30ο λεπτο ο ΑΡΗΣ εχανε ηδη με 20 ποντους και ηταν ανωτερος σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες αλλα ειχε βαρεσει 20 βολες λιγοτερες μας ενδιαφερει?

Χσαμε 30 ποντους στο πωταθλημα γτ ημασταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ..καθε ματς δεν ειναι ιδιο ομως..χτες ο ΑΡΗΣ στο πρωτο ημχρονο ηταν πιο διαβασμενος και με περισσοτερο παθος..Εχανε με 6 και ο ΠΑΟ ειχε βαρεσει ηδη 15 βολες παραπανω..κι οχι απο ψηλους οπως βιαστηκες..αλλα απο τους περιφερειακους που δεν μπορουσες να φυσηξεις..Και φυσικα για οποιον παρακολουθει μπασκετ ξερει οτι τ ο ζητημα δεν ειναι μονο οι βολες..Πως να μπει να συνεχισει να παιζει αμυνα ο ΑΡΗΣ φιλε μου οταν εχει στο ημιχρονο 5 παικτες με 3 φαουλ ηδη?

Και απο την αλλη βλεπεις μια ασσυλια..Κακα τα ψεμματα..Ο μητσος καλος,χρυσος,αγιος,τον αγαπαμε αλλα απλωνει τα πλοκαμια κι ειτε κανει φαουλ ειτε οχι δεν σφυριζεται.Ο τακερ βαζει καλαθι κ φαουλ κι επειδη διαμαρτυρηθηκε ο παγκο του παο για βηματα τελικα ακυρωνεται το κλαθιχωρις να ξερουμε γτ..Ο βουγιουκας βαζει τρικλοποδια στοντ σαιρελη και ο σπικερ λεει,εχει εμγαλο παπουτσι ο βουγιουκας..

Κι ολα αυτα σε ματς που και -10 να σαι στο ημιχρονο θα το κερδισεις λογικα με +20...Η δικια σου ομαδα εκτιθεται..Οχι η δικια μου..εγω προσωπικα στο ημιχρονο ημουν τοσο φορτισμενος γτ περιμενα ενα ησυχο απογευμα και βλεποντας το πρωτο ημιχρονο αρχισα να παρακαλω να αμς διαλυσετε γτ δεν θελω να τσαντιζομαι χριστουγεννιατικα
kolimvitis
Μια νίκη γοήτρου ,μια νίκη απέναντι σε ένα αδιάφορο αντίπαλο ,αλλά δεν παύει να είναι νίκη.Σε ένα άδειο γήπεδο που δεν βλέπει προοπτική/ούτε καλό μπάσκετ, γι'αυτό και δεν το γεμίζει,χάθηκε η ευκαιρία να συσπειρωθεί σήμερα ο κόσμος και οι παίκτες ,ώστε και η διοίκηση-μέτοχοι να πάρουν τα πάνω τους και να δείξουν ότι είναι εδώ και όχι να βάζουν/αφήνουν τον Δαμιανίδη να τα κάνει όλα...
Στο αγωνιστικό ,λυπάμαι που ο Σλούκας θα φύγει του χρόνου,ενώ γίνεται ο ηγέτης της ομάδος ,σε αντίθεση με τον Λίνο που δεν δείχνει την αξία του και θα φύγει μάλλον και αυτός νύχτα χωρίς να τον χαρούμε...Μαζί με τον Βεργίνη,αν επανέλθει, θα ήταν μια καλή τριάδα κοντών...Ας κυνηγήσουμε τον Παππά και τον Μάτζαρη ,για αντικαταστάτες τους το καλοκαίρι.Ο Χατζηβρέττας μέτα απο καιρό θα πάει ευχαριστημένος στο σπίτι του.Ωστόσο ,στο τέλος πάλι η διαφορά των 10 πόντων χάθηκε και το ματς παραλίγο να χαθεί για πλάκα (δείγμα ανισόρροπης και αδούλευτης ομάδας χωρίς αρχές).
Λέτε χωρίς Αμερικάνους να πηγαίναμε πραγματικά καλύτερα και να είχε περισσότερη χημεία το ρόστερ χωρίς αυτούς?
lebanon
QUOTE(kolimvitis @ Feb 10 2011, 00:36 ) *
Μια νίκη γοήτρου ,μια νίκη απέναντι σε ένα αδιάφορο αντίπαλο ,αλλά δεν παύει να είναι νίκη.Σε ένα άδειο γήπεδο που δεν βλέπει προοπτική/ούτε καλό μπάσκετ, γι'αυτό και δεν το γεμίζει,χάθηκε η ευκαιρία να συσπειρωθεί σήμερα ο κόσμος και οι παίκτες ,ώστε και η διοίκηση-μέτοχοι να πάρουν τα πάνω τους και να δείξουν ότι είναι εδώ και όχι να βάζουν/αφήνουν τον Δαμιανίδη να τα κάνει όλα...
Στο αγωνιστικό ,λυπάμαι που ο Σλούκας θα φύγει του χρόνου,ενώ γίνεται ο ηγέτης της ομάδος ,σε αντίθεση με τον Λίνο που δεν δείχνει την αξία του και θα φύγει μάλλον και αυτός νύχτα χωρίς να τον χαρούμε...Μαζί με τον Βεργίνη,αν επανέλθει, θα ήταν μια καλή τριάδα κοντών...Ας κυνηγήσουμε τον Παππά και τον Μάτζαρη ,για αντικαταστάτες τους το καλοκαίρι.Ο Χατζηβρέττας μέτα απο καιρό θα πάει ευχαριστημένος στο σπίτι του.Ωστόσο ,στο τέλος πάλι η διαφορά των 10 πόντων χάθηκε και το ματς παραλίγο να χαθεί για πλάκα (δείγμα ανισόρροπης και αδούλευτης ομάδας χωρίς αρχές).
Λέτε χωρίς Αμερικάνους να πηγαίναμε πραγματικά καλύτερα και να είχε περισσότερη χημεία το ρόστερ χωρίς αυτούς?

Νίκη γοήτρου αλλά και ψυχολογίας. Εγώ νομίζω ότι τα θετικά θα είναι πολλά από αυτό τον αγώνα. Για το γήπεδο που είναι άδειο φταίμε εμείς...θα συνεχίσω να το λέω. Μπορεί να μην έχουμε ούτε ένα παιχταρά,μπορεί η διοίκηση να είναι αυτή που είναι, αλλά τετάρτη βράδυ ρε γαμώτο, πού αλλού να πας...τουλαχιστον 2500 έπρεπε να έχει... Έτσι κι αλλίώς τα τελευταία χρόνια ούτε ένα καινούριο μπαρ της προκοπής δεν έχει ανοίξει στην πόλη, πήξαμε στα gay friendly και τα finger food... 19.gif
Για τον Σλούκα συμφωνώ, είναι βαρόμετρο και μακάρι να έμενε για ένα ακόμα χρόνο αλλά τον βλέπω του χρόνου να γυαλίζει τα παπούτσια του Τεόντοσιτς...Και τον Παπά και τον Μάντζαρη να χτυπήσουμε, μαζί με Βεργίνη θα είναι πολύ καλό τρίο. Για τον Χρυσικόπουλο δε λέω τίποτα...σκέτη απογοήτευση...η ηλικία δεν είναι δικαιολογία. Χωρίς αμερικανούς δεν αντέχουμε...Ειδικά χωρίς Τάκερ. Απλά έτυχε να παίξουμε καλύτερα χωρίς αυτούς αλλά δε νομίζω να ξανγίνει γιατί τα "πολυεργαλεία" 77.gif Τσαιρέλης και Σκορδίλης δε μπορούν... Ο πρώτος δε ξέρω αν έχει καταλάβει ότι είναι μπασκετμπολίστας, ό δεύτερος ελπίζω να καταλάβει γρήγορα ότι μπορεί να γίνει το βαρύ πυροβολικό σε ομάδα που έχει στόχο την παραμονή στη Γ' Εθνικη και να μας αδειάσει μια θέση στο ρόστερ του χρόνου.
lakersdynasty
Αρης - Παναθηναϊκος (9.2.2011)

1ο ημιχρονο
http://www.megaupload.com/?d=Y81BBSJB

2ο ημιχρονο
http://www.megaupload.com/?d=G1NNI7AP

uploader: kobaksev bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.