Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AEK-CLIMAMIO
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Warrior
QUOTE(euroleague.net)
Η ΑΕΚ επεστρεψε δυνατα στο γκρουπ Α με την σημαντικη νικη της με 82-75 επι της φιλοξενουμενης στην Αθηνα Κλιμαμιο Μπολονια.Οι κιτρινοι ηταν μπροστα στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα και παρα την προσπαθεια της Κλιμαμιο να ανακαμψει στα τελευταια λεπτα πετυχαν 7 στις 8 βολες και κρατησαν την νικη.Η ΑΕΚ ανεβηκε στο 3-6 αλλα μενει δυο νικες πισω απο την πεμπτη θεση που δινει και την προκριση.Η Κλιμαμιο επεσε στο 5-4 και τουλαχιστον θα ισοβαθμει με την Μπαμπεργκ στην τριτη θεση της βαθμολογιας.Ο Μιχαλης Πελεκανος πετυχε 19 ποντους,πηρε 8 ριμπαουντ, εδωσε 5 ασιστ και εριξε δυο ταπες για την ΑΕΚ.Ο Σπυρος Παντελιαδης πετυχε 15 ποντους ενω ο Λιονελ Τσαλμερς ειχε 14 και ο Παπαειωακειμ 12.Ο Σανι Μπετσιροβιτς πετυχε 24 ποντους για την Κλιμαμιο,ο Μαρκο Μπελινελι 13 καιι ο νειτ Γκριν 11.

Οι Τσαλμερς και Κοπενραθ ξεκινησαν πολυ δυνατα το παιχνιδι βαζοντας την ΑΕΚ γρηγορα μπροστα με 6-2.Η Κλιμαμιο δεν μπορουσε να συγκεντρωθει στην επιθεση και υπεπεσε σε αρκετα λαθη στα πρωτα τρεια λεπτα του αγωνα μεχρι την στιγμη που ο Μπελινελι πετυχε το πρωτο τριποντο των φιλοξενουμενων.Η ΑΕΚ αντεδρασε με τους Πελεκανο και Κοπενραθ παιρνοντας προβαδισμα με 10-5.Παρα το γεγονος οτι δεν ειχε στην συνθεση της τον Γιαννη Μπουρουση η ΑΕΚ εβρισκε διπλες ευκαιριες μετα απο επιθετικα ριμπαουντ και ο Αμιρ Ταμιρ εκανε το σκορ 13-5.Αυτο ηταν το 5ο επιθετικο ριμπαουντ της ΑΕΚ απεναντι σε μονο ενα για την Κλιμαμιο ενω τα λαθη ηταν ακριβως αντιθετα.Ο Κιουειν Γκαρις σκοραρε με λειαπ δειχνοντας με ποση δυσκολια εβρισκε το καλαθι η Κλιμαμιο.Αυτο παντως ξεκινησε ενα σερι 0-7 για τους φιλοξενουμενους στο οποιο ο Μπετσιροβιτς με τους Γουατσον και Γκριν μειωσαν σε 17-14.Ο Τσαλμερς με καλαθι στην εκπνοη εκανε το σκορ του πρωτου δεκαλεπτου 19-14.

Η Κλιμαμιο ξεκινησε το δευτερο δεκαλεπτο αποφασισμενη αναγκαζοντας την ΑΕΚ να κανει αρκετα λαθη.Η επιθετικη ψυχολογια των φιλοξενουμενων ανεβηκε και ο Μπετσιροβιτς πετυχε 5 συνεχομενους ποντους μειωνοντας σε 21-19.Ο πελεκανος πετυχε τριποντο στην συνεχεια και ο Ριματς με ενα ακομα καλαθι εκανε το σκορ 24-19.ξαφνικα και οι δυο ομαδες σουταραν εξαιρετικα με τους Γουατσον και Γκριν να πετυχαινουν μερικα ομορφα καλαθια για την Κλιμαμιο ενω το ιδιο εκανε και ο Πελεκανος με τον Κοπενραθ για την ΑΕΚ.Οι γηπεδουχοι ηταν μπροστα στο σκορ μεχρι την στιγμη που ο Γιασμιν ρεπεζα αλλαξε την αμυνα της Κλιμαμιο σε ζωνη.Εν τω μεταξυ ο Μπελεινελι πετυχε ενα καλαθι για τους φιλοξενουμενουςκαι το σκορ εγινε 31-30 αλλα οι δυο ομαδες ειχαν προβλημα στο σκοραρισμα στην συνεχεια και το ημιχρονο εκλεισε με σκορ 33-32.

Ο Παπαειωακειμ σκοραρε μετα απο αλλο ενα επιθετικο ριμπαουντ της ΑΕΚ αλλα ο Γουατσον απαντησε αμεσως και η Κλιμαμιο αρχισε να τρεχει με τον Μπενιλενι να βαζει μπροστα την ομαδα του με 36-37.Ο Λορμπεκ και ο Πελεκανος ανταλλαξαν καλαθια με το προβαδισμα να αλλαζει χερια 4 φορες μεσα σε δυο λεπτα πριν το σκορ γινει 41-42 υπερ της Κλιμαμιο με το καλαθι και φαουλ του Γουατσον.Η ΑΕΚ ηταν αστοχη σε αρκετες βολες αλλα οι γηπεδουχοι ξαφνικα βρηκαν πεντε ποντους μετα το τριποντο που πετυχε ο Κοπενραθ και την στιγμη που ο παπαειωακειμ κερδιζε φαουλ,ευστοχοντας στις δυο βολες.Οταν ο Παντελιαδης αμεσως μετα πετυχε το καλαθι στον αιφνιδιασμο η ΑΕΚ εκλεινε ενα σερι 8-0 που ειχε φερει το σκορ στο 49-42.Οι δυο ομαδες ανταλλαξαν βολες στην συνεχεια.Ο Γκριν καρφωσε μειωνοντας σε 52-49 αλλα ο Παντελιαδης εγινε παιχτης κλειδι απαντοντας δυο φορες για την ΑΕΚ.Οι 9 προσωπικοι του ποντοι στο δεκαλεπτο με 4 στα 4 σουτ εφεραν την ΑΕΚ μπροστα με 57-51 μετα απο 30 λεπτα αγωνα.

Ο νταλιμπορ Μπαγκαριτς καρφωσε και ο Μπετσιροβιτς πετυχε τριποντο κανοντας το σκορ 57-56 νωρις στο τελευταιο δεκαλεπτο.Η Κλιμαμιο ηταν πιο σκληρη στην αμυνα και η ΑΕκ ειχε προβλημα στο να απαντησει.Η Μπλονια χρησιμοποιουσε αμυνα ζωνης αλλα η ΑΕΚ εδειξε ετοιμη και με τον Παπαειωακειμ να πετυχαινει το καλαθι απο κοντα εκανε το σκορ 61-58.Η Κλιμαμιο γυρισε σε αμυνα μαν του μαν και ο Πελεκανος εγινε ο ηρωας του αγωνα κανοντας το σκορ 63-58.Οι Λορμπεκ και Μπελινελι πηραν τις επιθετικες πρωτοβουλιες για την Κλιμαμιο μειωνοντας σε 67-64 μπαινοντας στα τελευταια 5 λεπτα του παιχνιδιου αλλα οι Πελεκανος και Τσαλμερς κρατησαν μπροστα την ΑΕΚ με 71-64.Μετα το καλαθι του Λορμπεκ ο Πελεκανος πετυχε ενα πολυ δυσκολο καλαθι με την ληξη της επιθεσης της ΑΕΚ.Ο Μπετσιροβιτς πετυχε εμεσο τριποντο με καλαθι και φαουλ κανοντας το σκορ 74-69 αλλα η Κλιμαμιο ηταν αστοχη στις επομενες δυο προσπαθειες της για να πλησιασει ακομα περισσοτερο και η ΑΕΚ εκανε οτι ηταν δυνατο για να παρει μια απροσμενη νικη με 82-75 απεναντι σε ενα απο τα φαβορι του γκρουπ Α. 


Σημαντικη νικη για την ΑΕΚ που την κρατησε ζωντανη στο κυνηγι της προκρισης.ΒΕβαια εχει πολυ δρομο μπροστα της και πολυ δυσκολη αποστολη για την συνεχεια...

Δεν πρεπει να ικανοποιησε και καθολου τους ανθρωπους της,η νικη της Μπαμπεργκ
στη Σλοβενια.
dizzy_fingers
Για να το πω λαϊκά και λογοκριτέα, η ΑΕΚ χθες είχε αρχ@@ια....με κάθε σημασία της λέξης..
Με τον Πελεκάνο πρώτο απ'όλους, που ίσως και να έκανε το παιχνίδι της ζωής του.
Ο Chalmers με τις ταρζανιές του παραλίγο να το κάψει το παιχνίδι, αλλά το πάθος από τους υπόλοιπους δε νομίζω να επέτρεπε σε τίποτα να τους κερδίσει.
Μπράβο στην ΑΕΚ, που την άξιζε τη νίκη, αν και είναι δύσκολα τα πράγματα για την πορεία.
Λογικά, θα επιδιώξει να περάσει ως καλύτερη 6η, αλλά ακόμη κι αυτό είναι δύσκολο...Ίδωμεν.
Καλή ψυχολογική ντόπα πάντως, για τη συνέχεια 41.gif.
suspect
για να φτασουμε στο σημειο σε 5'' να βαλει ο κοπενραθ τριποντο και καπακι να σημειωσει 2/2 βολες ο παπαιωακειμ απο φαουλ που κερδισε εκτος φασης και αμεσως μετα να κλεψει μπαλα ο πελεκανος και να τελειωσει τη φαση ο παντελιαδης ητοι 7 ποντοι, παει να πει πως ο θεος λυπηθηκε αυτη την ομαδα....
Warrior
Που χαθηκες εσυ??? 45.gif
smile.gif

Δεν εχετε τοσο κακη ομαδα,εγω πιστευω οτι θα στρωσετε στην πορεια.
Στην Ευρωλιγκα ειναι ετσι και αλλιως δυσκολα τα πραγματα,στην Ελλαδα
παλι στην 4αδα θα ειστε...

Τι θα γινει με τον Τσαλμερς,εχεις ακουσει τιποτα??
dizzy_fingers
QUOTE
Που χαθηκες εσυ???


24.gif ποιός μιλάει! blech.gif
Warrior
Ελα μωρε...
Χριστουγεννα...διακοπουλες....εξοδοι...δουλει
α( sad.gif )...χρειαζεται και αποτοξινωση
που και που. biggrin.gif
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 7 2006, 02:40 AM)
Ο Chalmers με τις ταρζανιές του παραλίγο να το κάψει το παιχνίδι,

Το ειπε κι ο Συριγος, "αυτος ειναι για τα θηρια!" laugh.gif

Δε τη βλεπω την ΑΕΚ για πολλα πολλα, οι βασικοι της αντιπαλοι της εχουν παρει τα ματς, στις διαφορες μεταξυ τους δε παει καλα, στις συνολικες διαφορες ειναι για τα αναθεμα... Εχει βεβαια ελπιδες και κυριως για την 6η θεση. Αλλα με με παρεξηγησετε αν πω πως προτιμω τον Ολυμπιακο απο την ΑΕΚ, αν ειναι να κοντραριστουν στην τελικη καταταξη ως εκτοι. Οι 2 ομαδες απεχουν πολυ, η μια εχει μελλον, η αλλη βαδιζει στο αγνωστο.

Τωρα για το ελληνικο πρωταθλημα αν η ΑΕΚ τερματισει στην πρωτη 8δα καλα θα ειναι... Για τετραδα οι σιγουρες θεσεις θα ειναι ΠΑΟ, Ολυμπιακος, Μαρουσι. Παραμενει αγνωστος ο 4ος (Αρης, Παννεληνιος, καποιος αλλος).
ashton
Επιτέλους ένα μεγάλο ματς από τον Πελεκάνο φέτος.
19 πόντοι με 3/6 3π, 4/5 2π, 7-1ρ, 7κλ, 5 ασ

Πολύ καλή βραδιά και για τον Παντελιάδη (15π).

Φτάσαμε τις 3 νίκες και ίσως αποφύγουμε την τελευταία θέση.
Και σίγουρα πήραμε μια σημαντική νίκη γοήτρου (μαζί με 7000 ευρώ) ενώ έσπασε και το σερί.

Group A W-L +/-
TAU 6-3 +50
Benetton 6-3 +37
Zalgiris 6-3 -4
Climamio 5-4 +65
Bamberg 5-4 -30
Strasbourg 3-6 -14
AEK 3-6 -73
Olimpija 2-7 -31

όσο για τα περί καλύτερης 6ης θέσης...
Σόρρυ αλλά με -73 και βάλε δεν μπορείς να ελπίζεις...
Άσε που δύσκολα θα καταφέρουμε να είμαστε 6οι.
Βασικός στόχος μας (για μένα) είναι να μη βγούμε τελευταίοι.
qspock
QUOTE(ashton @ Jan 8 2006, 04:16 AM)
Βασικός στόχος μας (για μένα) είναι να μη βγούμε τελευταίοι.
*


Ε ναι καπου εκει θα ειναι η τελικη θεση. Οχι οτι εχει σημασια, σιγα μην κερδισει τιποτα η ΑΕΚ αν αποφυγει την τελευταια θεση... To 2ετες εχει κανεις ακομα την ψευδαισθηση οτι δε θα παει στον Ολυμπιακο?
dizzy_fingers
Παρντόν? huh.gif
qspock
Σαρδαμ! Tο 3-ετες συμβολαιο εννοω. Το δευτερο τριετες ηθελα να πω (το πρωτο παει ΠΑΟ) και το εκανα ...διετες! 24.gif icon_drunk.gif
dizzy_fingers
laugh.gif

Απλά, είχα την εντύπωση πως τελικά δε θα χάσει το 2ετές συμβόλαιο ο Ολυμπιακός και αυτό της ΑΕΚ θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, έχω μπερδευτεί λίγο με αυτήν την ιστορία με τα συμβόλαια είναι η αλήθεια wacko.gif.
2ετή, 3ετή, αλλάζουν χέρια, ελεύθερη τρίτη θέση, άρης, προϋποθέσεις, κόσμος, πάλι τρίτη θέση, συστήματα βαθμολόγησης....όλα τριγυρίζουν στο μυαλό μου και τα έχω χάσει sad-smiley-009.gif

EDIT: Τώρα είδα που άλλαξες το ποστ σου...άει στο καλό, με μπέρδεψες (ΚΙ ΑΛΛΟ!) κι εμένα! icon_drunk.gif
Πάλι καλά που δεν το έκανες 2Χ3=6ετές γιατί θα νόμιζα ότι θα έδινε μόνο ένα τέτοιο και θα το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός tongue.gif
qspock
Γκαρσοοοοον: Πιασε ενα 9-ετες στην ΑΕΚ! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
24.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Warrior @ Jan 7 2006, 03:02 AM)
Τι θα γινει με τον Τσαλμερς,εχεις ακουσει τιποτα??
*


Έγραψε το eurobasket.com ότι τον θέλει η Ρεάλ
suspect
QUOTE(Warrior @ Jan 7 2006, 04:02 AM)
Που χαθηκες εσυ??? 45.gif
smile.gif

Δεν εχετε τοσο κακη ομαδα,εγω πιστευω οτι θα στρωσετε στην πορεια.
Στην Ευρωλιγκα ειναι ετσι και αλλιως δυσκολα τα πραγματα,στην Ελλαδα
παλι στην 4αδα θα ειστε...

Τι θα γινει με τον Τσαλμερς,εχεις ακουσει τιποτα??
*


τριγυρναω σε κακοφημες συνοικες ρε!

biggrin.gif

μαπα ξενοι
μαπα ελληνες
πιο μαπα διοικηση

καλυτερες ομαδες απο μας, παο-οσφπ-αρης-μαρουσι-πανελληνιος-μακεδονικος, στα ιδια με πανιωνιο απολλωνα.

ευρωπη χαιρετε, κυπελλο γεια, πρωταθλημα ουτε ο ματζικ με τον τζορτναν να παιξουν.

τι λοιπον θα στρωσουμε;
χαλι;
biggrin.gif
dizzy_fingers
χάλι... sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.