Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2ος Όμιλος Βορρά 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2
BASKETNIKIVOLOU
10/6/2010

Κλήρωση ανακατανομής σωματείων ΕΚΑΣΘ


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων της ΕΚΑΣΘ στους δύο ομίλους Βορρά της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο 2ος Όμιλος έχει ως εξής:

2ος Όμιλος
1.ΑΣ Κένταυρος Καλ/τειας
2.ΓΣ Ελευθερούπολης
3.ΑΣ Τιτάνες Δράμας
4.ΑΟ Πολύγυρου
5.ΓΑΣ Κομοτηνή
6.ΓΑΣ Χαλκηδόνας
7.ΧΑΝΘ
8.ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας
9.ΑΣ Ασβεστοχωρίου
10.ΑΠΣ Μακεδονικός
11.ΑΜΣ Γαλαξίας Αδένδρου
12.ΑΣ Δόξα Δρυμού
13.ΣΑΑΚ Ανατόλια
14.ΜΑΣ Μαντουλίδης

www.basket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αλλαγή σκυτάλης


Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την Ελευθερούπολη, καθώς η μακεδονική ομάδα έφτασε στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης, έχοντας καλή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες ημέρες είχαμε διοικητικές εξελίξεις στις τάξεις του συλλόγου της Καβάλας, καθώς ο Βαγγέλης Κελαϊδάκης αποτέλεσε παρελθόν από τον προεδρικό θώκο για επαγγελματικούς λόγους και τη θέση του ανέλαβε ο Γιώργος Νικολακόπουλος.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Έμειναν προπονητής και αρχηγός


Προχωράει με αργά και σταθερά βήματα ο προγραμματισμός της Ελευθερούπολης. Μετά τις διοικητικές εξελίξεις, βγήκαν και οι πρώτες ειδήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς παρέμειναν τόσο ο προπονητής του συλλόγου, Στράτος Καγιαογλου, όσο και ο αρχηγός, Γιάννης Ζαρατιάδης, ο οποίος είναι 32 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ.

Παράλληλα, μέσα στην επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στην ομάδα της Καβάλας, καθώς η διοίκηση βρίσκεται σε επαφή με τους υπόλοιπους υπό ανανέωση παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές προσθήκες.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αβέβαιο το μέλλον της Κομοτηνής


Στο πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, η τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ, χωρίς να βγει κάποιο συμπέρασμα για το μέλλον του συλλόγου, κυρίως στο τμήμα μπάσκετ των ανδρών. Έτσι, θα γίνει μια νέα συνάντηση των υπευθύνων προκειμένου να βρεθεί λύση στο μείζον πρόβλημα, που προέκυψε με το ανδρικό τμήμα.

Πρώτος στην συνέλευση μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Άλεξ Ταξιλδάρης, ο οποίος έριξε σαν... βόμβα την πρόταση του για μετατροπή του μπασκετικού τμήματος σε ερασιτεχνικά πρότυπα, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια ζήτησε τη σύσταση τριών επιτροπών, μια στο μπάσκετ ανδρών, μια στο μπάσκετ γυναικών και μια στην κολύμβηση, προκειμένου να υπάρξει λύση στο οικονομικό πρόβλημα.

Ο Στεπάν Ματεοσιάν αντέδρασε, θεωρώντας πως δεν είναι δυνατόν να κινηθεί το μπασκετικό τμήμα του ΓΑΣ σε ερασιτεχνικά επίπεδα, καθώς επιθυμεί να πρωταγωνιστεί. Ο έφορος της ομάδας, Θανάσης Καλαμάτας, τόνισε πως εφόσον η ομάδα δεν έχει στόχο την άμεση επάνοδο στην Β΄ εθνική, δεν προτίθεται να συνεχίσει, καθώς τον βρίσκει αντίθετο το πλάνο Ταξιλδάρη.

Σύμφωνα με τον έμπειρο παράγοντα, δεν είναι δυνατόν μια ομάδα που έχει στο δυναμικό της εννέα ντόπιους παίχτες, να τους αφήνει ξεκρέμαστους και να αλλάζει πλάνο χωρίς αιτία. Παράλληλα συζητήθηκαν και τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, καθώς οφείλονται σε όλους τους αθλητές της ομάδας, άνδρες και γυναίκες, οι μισθοί σχεδόν ενός έτους και περιμένουν τις επιχορηγήσεις ( από το υπερχρεωμένο κράτος ) προκειμένου να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι.

Παράπονο για την αντιμετώπιση της ομάδας από τις τοπικες αρχές εξέφρασε ο Θανάσης Καλαμάτας, ο οποίος τόνισε πως η Δημοτική αρχή δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα, οικονομικά και ηθικά. Ο Κούλης Ταξιλδάρης σαν έμπειρος παράγοντας τόνισε πως η εποχή είναι αρκετά δύσκολη για οικονομικά ανοίγματα ενώ χαρακτηριστική ατάκα του ήταν πως "αν κάποιος δει βιοποριστικά το μπάσκετ, τότε με πόνο καρδιάς θα του πω, πως είναι αναγκασμένος να βρει διαφορετική μπασκετική στέγη".

Στην Κολύμβηση, με την έλευση των επιτυχιών, γίνονται περισσότερα και τα οικονομικά προβλήματα, καθώς ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις. Για παράδειγμα, επτά αθλητές θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα, οπότε ο σύλλογος είναι αναγκασμένος να βρει τα χρήματα για να καλύψει τα έξοδα τους.

Κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, που θα στηριχτεί διοικητικά κυρίως στις κοπέλες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΓΑΣ και τον Θέμη Κουκοβίνο. Το τμήμα φέτος θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ θα κυνηγήσει την επάνοδο στην Α2.

Στο τμήμα των ανδρών, σήμερα ή αύριο θα υπάρξει μια συνάντηση των υπευθύνων της ομάδας, προκειμένου να συσταθεί η επιτροπή που θα οδηγήσει την ομάδα στην Γ΄εθνική. Αξίζει να σημειωθεί πως το Δ.Σ. θα αποτελείται από 9 τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά, εκ των οποίων τα 4 θα είναι από το ανδρικό τμήμα μπάσκετ, τα 4 από το γυναικείο τμήμα και τα 4 από το κολυμβητικό τμήμα.

Όλα δείχνουν πως ο Άλεξ Ταξιλδάρης θα αποτελέσει παρελθόν από την προεδρία της ομάδας, καθώς δεν μπορεί, σύμφωνα με τον ίδιο, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στα οικονομικά προβλήματα του Συλλόγου. Νεότερα θα έχουμε σίγουρα στις επόμενες μέρες, καθώς όλοι προβληματίζονται από τις δυσάρεστες εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο που καλείται να πληρώσει τώρα το τίμημα των λανθασμένων επιλογών των προηγούμενων ετών.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποχώρησε ο Πάλλης


Παρελθόν αποτελεί από τον Μαντουλίδη ο Κώστας Πάλλης, ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσει και ο Γιάννης Γάκης. Αντίθετα, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που είχαν ακουστεί, ο Νέστορας Τράντας θα παραμείνει στο δυναμικό των Θεσσαλονικέων, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και για την επόμενη χρονιά.

Εν τω μεταξύ, οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης ετοιμάζονται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από ουκ ολίγες ομάδες υψηλότερων κατηγοριών.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Κοντά σε Δελημπαλτίδη


Το μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωράει ο Κένταυρος, ο οποίος προσπαθεί να ενδυναμώσει το ρόστερ του όσο το δυνατόν περισσότερο, με τους διοικούντες να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκρότημα της Καλλικράτειας είναι κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Δελημπαλτίδη, ο οποίος αγωνίζεται στον Γαλαξία Αδένδρου.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας της Χαλκιδικής προχωρούν τις διαπραγματεύσεις και με τον Κώστα Τσέλιο, ο οποίος είναι κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Συνεχίζει με Μπέσσα


Η άνοδος στη Γ’ Εθνική έχει φέρει ικανοποίηση στις τάξεις των Τιτάνων Δράμας, που προετοιμάζονται για τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής τους στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία. Οι διοικούντες φρόντισαν να διατηρήσουν στο τιμόνι τους τον... πρωτομάστορα της επιτυχία, Θοδωρή Μπέσσα, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο του συλλόγου και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο φόργουορντ, Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι εκ των βασικών τους παικτών, ενώ κοντά στην παραμονή βρίσκεται και ο Στέλιος Μελισσαρίδης.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Παίρνει Μουτσιαρά


Μία θετική πορεία ανάλογη της αντίστοιχης περσινής θέλει να κάνει η Ανατόλια, που προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της με τόσο το δυνατόν καλύτερους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Μουτσιαρά. Ο 27χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δρυμού και οι άνθρωποι του κολεγίου ετοιμάζονται να τον "κλείσουν".

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Κοντά σε Ευαγγελινό


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Κένταυρου. Το συγκρότημα της Καλλικράτειας μετά την σχεδόν τελειωμένη απόκτηση του Γιώργου Δελημπαλτίδη, ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του και τον Γιάννη Ευαγγελινό, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του ICBS, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Κλωναράς του Πρωτέα Γρεβενών.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Κοντά σε Μόσχου


Το Ανατόλια ψάχνει τρόπο να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή και φαίνεται πως βρήκε μία αξιόπιστη λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κολέγιο έχει προσεγγίσει τον Νίκο Μόσχου και βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία μαζί του. Πρόκειται για έναν 23χρονο γκαρντ / φόργουορντ, που διαθέτει εξαιρετικό μακρινό σουτ και πέρυσι είχε πολύ καλή παρουσία με τη φανέλα της ΧΑΝΘ.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στο... κόλπο και η ΧΑΝΘ


Προ ημερών αναφερθήκαμε στην περίπτωση του Θανάση Ζαγανίδη, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη ΜΕΝΤ. Ωστόσο, η ομάδα της Τούμπας δεν είναι η μοναδική ομάδα της Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρεται για τον ταλαντούχο παίκτη. Ο άσος της ΓΕΠ Ίφιτος βρίσκεται παράλληλα στο στόχαστρο της ΧΑΝΘ, που ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται ο 18άχρονος γκαρντ θα καταλήξει στη ΜΕΝΤ, που έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Επενδύει στα δικά του παιδιά!


Ο Μαντουλίδης δεν κατάφερε να ανταποκριθεί επαρκώς στην... πρόκληση της Β’ Εθνικής και υποβιβάστηκε. Ωστόσο, οι άνθρωποί του δεν πτοούνται και σχεδιάζουν την επιστροφή τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία σε... βάθος χρόνου, έχοντας στο μυαλό τους συγκεκριμένο πλάνο, πάνω στο οποίο αναμένεται να βαδίσουν.

Μπορεί να αποχώρησαν πρωτοκλασάτοι και συνάμα πολύπειροι παίκτες όπως ο Πάλλης (ενδεχομένως και ο Γιάννης Γάκης), όμως δεν πρόκειται να αντικατασταθούν με νέες μεταγραφές.

Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Δημήτρης Κατσίβελης ("The next best thing" του ελληνικού μπάσκετ, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς), ο οποίος άνοιξε τα... φτερά του για το μεγάλο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό, ενώ στα χνάρια του είναι εξαιρετικά πιθανό να βαδίσει και ο Γιώργος Γεωργάκης, ο οποίος βρίσκεται στο "ραντάρ" τόσο των Πειραιωτών, όσο και αρκετών άλλων ομάδων τόσο από την Α1 (Ηρακλής), όσο και από την Α2.


Παλαιότερα, υπενθυμίζουμε πως ο Κώστας Σλούκας είχε κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά, ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας. Παρόλα αυτά η απουσία του δεν φάνηκε, καθώς το κενό του καλύφθηκε εκ των έσω κι έτσι ήρθε η άνοδος στη Β’ Εθνική. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Ο Μαντουλίδης διαθέτει εξαιρετικές υποδομές (από τις καλύτερες στην Ελλάδα) κι έχει τη δυνατότητα να παράγει δικούς του παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια επανδρώνουν το αντρικό του τμήμα, αλλά και όλες τις εθνικές μας ομάδες.

Έτσι, φέτος ο Νίκος Κεραμέας θα προωθήσει στην πρώτη του ομάδα δύο εξαιρετικά ταλαντούχους νεαρούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην εθνική Παίδων που έλαβε μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου. Πρόκειται για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη και τον Δημήτρη Σιόλογκα. Ο πρώτος αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ (υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και σέντερ) και διαθέτει τόσο καλή τεχνική κατάρτιση, όσο και σπουδαία αθλητικά προσόντα, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως αν δουλέψει σκληρά θα κάνει "θραύση" σε μερικά χρόνια.


Τα δικαιώματά του ανήκουν στη Χαλκηδόνα, όμως για ακόμα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στο Μαντουλίδη, που σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο το πλούσιο ταλέντο του, μέσω της παρουσίας του στο ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρόμοια περίπτωση είναι και αυτή του Δημήτρη Σιόλογκα! Ο 16χρονος παίκτης αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου και βρίσκεται στα πλάνα του κ.Κεραμέα, ο οποίος φαίνεται πως τον πιστεύει πολύ και θέλει να τον αναδείξει. Έτσι, θα τον έχει από κοντά προκειμένου να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να τον βοηθήσει να βελτιωθεί όπου χρειάζεται. Πάντως, τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι άκρως θετικά και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Κίνηση - ματ με Στεφανίδη


Τον ιδανικό επίλογο στις μεταγραφές της πραγματοποίησε η Ελευθερούπολη. Το συγκρότημα της Καβάλας εκμεταλλεύτηκε την συγχώνευση της Ξάνθης με τον Κόροιβο και κι έκανε δικό του με μαεστρικές κινήσεις τον αρχηγό των Θρακιωτών, Γιάννη Στεφανίδη. Ο 28άχρονος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τους Μακεδόνες και η προσθήκη του προσδίδει μεγάλη ποιότητας στο ρόστερ της Ελευθερούπολης, που θα έχει και πάλι υψηλούς στόχους.

Η ανακοίνωση:
"Έκλεισε το roster του ΓΣΕ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Με τη μεταγραφή του Στεφανίδη Γιάννη, παίκτη της Α2 κατηγορίας και αρχηγό της Ξάνθης τα τελευταία 5 χρόνια".

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
H κλήρωση του δευτέρου ομίλου


Μετά την κλήρωση για τον πρώτο όμιλο πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του προγράμματος για τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής Βορρά. Ακολουθεί το πρόγραμμα...

1η Αγωνιστική - 17/10/10
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΧΑΝΘ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ

2η Αγωνιστική - 24/10/10
ΧΑΝΘ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

3η Αγωνιστική - 31/10/10
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΧΑΝΘ

4η Αγωνιστική - 10/11/10
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΧΑΝΘ

5η Αγωνιστική - 21/11/10
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΧΑΝΘ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

6η Αγωνιστική - 28/11/10
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΧΑΝΘ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

7η Αγωνιστική - 05/12/10
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΧΑΝΘ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

8η Αγωνιστική - 12/12/10
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΧΑΝΘ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

9η Αγωνιστική - 19/12/10
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΧΑΝΘ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

10η Αγωνιστική - 09/01/11
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΧΑΝΘ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

11η Αγωνιστική - 16/01/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΧΑΝΘ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ

12η Αγωνιστική - 23/01/11
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΧΑΝΘ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

13η Αγωνιστική - 30/01/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΧΑΝΘ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

14η Αγωνιστική - 06/02/11
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΧΑΝΘ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

15η Αγωνιστική - 13/02/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΧΑΝΘ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

16η Αγωνιστική - 20/02/11
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΧΑΝΘ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

17η Αγωνιστική - 27/02/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΧΑΝΘ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

18η Αγωνιστική - 13/03/11
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΧΑΝΘ

19η Αγωνιστική - 20/03/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΧΑΝΘ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

20η Αγωνιστική - 27/03/11
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΧΑΝΘ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

21η Αγωνιστική - 03/04/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΧΑΝΘ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

22η Αγωνιστική - 10/04/11
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΧΑΝΘ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

23η Αγωνιστική - 17/04/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΧΑΝΘ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

24η Αγωνιστική - 08/05/11
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΧΑΝΘ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

25η Αγωνιστική - 15/05/11
ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ
ΧΑΝΘ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ
ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ

26η Αγωνιστική - 22/05/11
ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑ - ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΧΑΝΘ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ - ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙ - ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΚΟΜΟΤΗΝΗ | Ηττήθηκε από τοv Μέγα




Με αρκετά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, παρότι ήταν φιλική αναμέτρηση, ο ΓΑΣ Κομοτηνή γνώρισε την ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο με 61-60 σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι , το οποίο κρίθηκε στο τέλος.
Ο Στάθης Καμαράκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενώ παράλληλα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄ εθνική. Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Κομοτηνής ικανοποίησε με την απόδοση της και άφησε υποσχέσεις για καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον, καθώς η ομάδα για ακόμα μια φορά είχε αρκετές ελλείψεις.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Κομοτηνής είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας, χωρίς ωστόσο να έχειγίνει ακόμα γνωστό το μέρος διεξαγωγής της αναμέτρησης, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής.

www.grbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Φιλική ήττα για Τιτάνες Δράμας


Οι Τιτάνες Δράμας ηττήθηκαν με 66-61 στην έδρα τους από τον Ορφέα Νέου Σκοπού σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας των δύο ομάδων. Οι Δραμινοί έδειξαν ανέτοιμοι ακόμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, ο Ορφέας είχε σημαντικές απουσίες (Κούτρης, Σουλούγκας, Ματζιούνης) αλλά έδειξε καλό πρόσωπο και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 10 πόντους.

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στην Κέρκυρα για φιλικά


Η ομάδα του Μαντουλίδη θα ταξιδέψει ως την Κέρκυρα τις επόμενες ημέρες (1-3/10) προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια με τον Φαίακα αλλά και να προσφέρει την εμπειρία του στους αθλητές του νησιού. Το Σάββατο στις 19:00 ο Μαντουλίδης θα δώσει φιλικό με τον Φαίακα, ενώ το επόμενο πρωί θα γίνει κοινή προπόνηση των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά την προπόνηση, ο προπονητής Δημήτρης Νικολαΐδης θα μιλήσει στους αθλητές και στους προπονητές (σε σεμιναριακό επίπεδο), με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ | Φιλική νίκη στην Κέρκυρα


Στην Κέρκυρα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου η ομάδα ανδρών του ΜΑΣ Μαντουλίδης όπου και φιλοξενήθηκε από την ομάδα του τοπικού Φαίακα. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Μαντουλίδης επικράτησε με 81-63 και οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.



Δεκάλεπτα : 10-21, 29-42, 49-57, 63-81

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Γεωργιου): Μανέτας 2, Παυλογιάννης 5, Καρδάκης, Σαμοίλης,
Προσαλέντης, Χονδρογιάννης 5, Μωραϊτης 6(2), Γιώργος 7, Ουστόγλου 7, Πηγής 22(2),
Πάλλης 7, Θεοδότος 2.

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαϊδης): Τόζιος 13, Ζειμπέκης 3(1), Ιωακειμίδης 14(1), Τράντας 15(1),
Δεληγεώργης 4, Χρυσόπουλος 15(3), Ναούμης 2, Ελευθερίου 2, Μηντζαρίδης, Αμπεριάδης,
Σλαφτσάκης 6, Καραϊσκος 7.

*Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση των δύο ομάδων με ελεύθερη είσοδο για τους προπονητές του νησιού κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόουτς του Μαντουλίδη Δημήτρης Νικολαϊδης ανέλυσε κάποια στοιχεία της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους.

www.grbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Επένδυση με Καμπούρη


Ακόμα έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη ενέταξε στο δυναμικό του ο ΜΑΣ Μαντουλίδης. Ο Νίκος Καμπούρης, γιος του παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού, Αργύρη, θα ενισχύσει τόσο το εφηβικό, όσο και το ανδρικό τμήμα της ομάδας.

Ο νεαρός που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και συμμετείχε στην εθνική ομάδα των εφήβων, είναι γεννημένος το 1992, έχει ύψος 2μ04 και αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5".

Ο ΜΑΣ Μαντουλίδης, συνεχίζει να επενδύει σε νέους παίκτες, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική του συλλόγου. Εξάλλου, πριν από λίγο καιρό άννοιξαν τα φτεερά τους για τον Ολυμπιακό και την Καβάλα, αντίστοιχα, οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU



Στον 2ο όμιλο, ο Ιωνικός Ιωνίας και η Ανατόλια χρειάστηκαν μία επιπλέον περίοδο με τους φιλοξενούμενους τελικά να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη για την νέα αγωνιστική σεζόν. Την ίδια στιγμή «διπλά» πέτυχαν επίσης οι ΧΑΝΘ, Μαντουλίδης και Ελευθερούπολη.

Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου Βορρά

Μακεδονικός – Πολύγυρος 85-45
Γαλαξίας Αδεν. – ΧΑΝΘ 62-73
Ιωνικός Ιων. – Ανατόλια 71-85 (κ.α. 65-65)
Κομοτηνή – Τιτάνες Δραμ. 94-54
Δόξα Δρυμ. – Μαντουλίδης 73-86
Κένταυρος Καλ/τειας – Χαλκηδόνα 74-73
Ασβεστοχώρι – Ελευθερούπολη 59-67

Τα παιχνίδια

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 59-67
Τα δεκάλεπτα: 16-14, 27-33, 43-50, 59-67.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Πάντος 1, Ευθυμιάδης, Σαραφίδης 2, Βασταρούχας 8, Βορνίτης 2, Καλούτσικος 7 (1), Ήσσαρης, Δανάκης 12, Τριφτανίδης 4, Αρβανιτάκης 17 (4), Λέντης 5 (1), Βογιατζής 1.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιόγλου): Δενδρινός 12 (1), Στεφανίδης 8 (2), Παυλίδης, Κάτσικας 2, Σιδηρόπουλος 2, Μάκης 2, Κουμλέλης 19, Τσομπούλτης, Λαΐδης, Καρατσομπάνης 10, Ζαροτιάδης 10.

ΔΟΞΑ - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 73-86
Τα δεκάλεπτα: 17-20, 37-37, 55-62, 73-86.
ΔΟΞΑ (Γκένογλου): Κυπραίος, Καϊκλής 9 (1), Παναγιωτίδης 9 (1), Γαλανίδης 4, Τριανταφύλλου 15, Κατεμίδης 1, Ηλιάδης 24 (4), Λείτας 1, Γερογιάννης, Γκότσης 10.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 15, Ζεϊμπέκης 3 (1), Ιωακειμίδης 12, Τράντας 20 (4), Δεληγεώργης 9, Χρυσόπουλος 11 (2), Καραΐσκος, Ελευθερίου, Γεωργάκης 4, Αμπεριάδης, Σλαυτσάκης 6, Καμπούρης 6.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 74-73
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 35-34, 52-56, 74-73.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 20 (3), Μωυσιάδης, Γλιάς 4, Κλωναράς 14, Δημητρίου, Τσέλιος 12 (2), Καραμανίδης, Νικολούδης, Δελημπαλτίδης 14 (1), Μπογδαμπεΐδης, Ευαγγελινός 10.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 9 (1), Βασιλειάδης 7, Μωυσιάδης 20 (2), Κλουτζός 11 (3), Νικολαΐδης, Συντρίδης, Αρνίδης 4, Σιώμος 11, Μάντζος 6, Σιατατίδης 1, Τσαμασλίδης 4, Τσαλώνης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 85-45
Τα δεκάλεπτα: 19-6, 46-17, 62-32, 85-45.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης 1, Χρηστίδης 11(1), Αγγελάκης 18(4), Κεραμίδης 11(2), Τζουβάρας 15 (1), Παπαδόπουλος , Παπαθανασίου 10, Λάθης 9, Ανεστάκης 6, Καρυπίδης 4, Ποδιώτης, Μοιρίδης.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Τζιάρας, Λάζογλου, Τσιούντος 4, Παπασαραφιανός 6, Τσιβλαταρίδης 5, Κουγιώτης 16 1, Καλτσίδης, Παπαγεωργίου 7, Αρβαλιώτης 2, Χάκης. Σουβατζής 5, Βλάχος.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ - ΧΑΝΘ 62-73
Τα δεκάλεπτα: 13-19, 29-44, 47-59, 62-73.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Τσαϊκος 12, Νικολαΐδης 10 (1), Παπαδημητρίου 21, Κραμπής 11 (3), Νταράκης 8, Γιαννάκαρος , Μπουντούκης, Καλπακτσής.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Νικολαΐδης Σ. 12, Γαλανός 6, Πετρίδης 9 (3), Τασιούλης 2, Λιάμος, Βαρβουνιώτης 5 (1), Σουρβατζής 24 (6), Νεοφύτου 3, Ντίνας 2, Κατσάνος 10.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΑ 71-85
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 34-40, 56-50, 65-65 (κ.α.), 71-85.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 7, Αγγελίδης, Παναγιώτου 11 (1), Μπατάκος 11, Τολιόπουλος 10, Αρναούτογλου 7, Μυλωνίδη;ς 10(2), Τουλούμης 7 (2), Γουνιώτης, Μαραπίδης 6 (2).
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης , Παυλέας 10 1, Μόσχου 10 (2), Βλαχοδήμος , Κοιμτζόγλου 14 (2), Μουτσιαράς 18 (2), Τσιάτσιος 3 (1), Κεκές 5 (1), Βεργίνης 8, Χατζίδης 17.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 94-54
Τα δεκάλεπτα: 22-10, 34-23, 60-34, 94-54.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Λάκρης 2, Χατζημεμέτογλου 7 (1), Παπαγεωργίου 6, Γεωργαντζάς 11 (2), Μίκιτς 13 (1), Ντίνας 12 (2), Κουτσοβασίλης 9 (3), Κουτσογιάννης 20, Μήτσιου 3, Βελή 2, Παρατσουκίδης 10.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: Μουζίκας 5, Μανιώτης 4, Χατζηβασιλιάδης 6, Παπαδόπουλος 4, Μελισαρίδης 8 (2), Μελισαρίδης Λ 9 (2), Τουσουνίδης 2, Βασιλάκης 4, Εξουζίδης 12.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η, 24/10)
ΧΑΝΘ - ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ
ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

www.basketnet.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής


Πρωτάθλημα… 4Χ4!
Κομοτηνή, Ανατόλια, ΧΑΝΘ και Ελευθερούπολη είναι οι ομάδες που συγκατοικούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με την Κομοτηνή και την Ελευθερούπολη να… ζορίζονται αρκετά για να πάρουν το δίποντο.

Τα αποτελέσματα:
ΧΑΝΘ - Μακεδονικός 73-62
Ανατόλια - Γαλαξίας Αδενδρού 71-58
Τιτάνες Δράμας - Ιωνικός Ιωνίας 92-83
Μαντουλίδης - Κομοτηνή 57-59
Χαλκηδόνα - Δόξα Δρυμού 60-39
Ελευθερούπολη - Κένταυρος Καλ/τειας 68-65
Πολύγυρος - Ασβεστοχώρι 49-51

ΧΑΝΘ - Μακεδονικός 73-62
Τα δεκάλεπτα: 17-15, 28-31, 53-47, 73-62.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Νικολαΐδης Σ. 30 (1), Γαλανός, Πετρίδης 14 (1), Τασιούλης 7, Λιάμος, Βαρβουνιώτης 2, Σουρβατζής 4, Νεοφύτου 10, Ντίνας 2, Κατσάνος 2, Αμπατζάς 2, Κυρατζής.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης, Χρηστίδης 2, Αγγελάκης 7, Κεραμίδης 11 (1), Τζουβάρας, Παπαθανασίου 16 (2), Λάθης 12, Ανεστάκης 6, Πατρίκης 3, Στυλιανού 5.

Ανατόλια - Γαλαξίας Αδενδρού 71-58
Τα δεκάλεπτα: 16-12, 37-24, 55-33, 71-58.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης 7 (1), Παυλέας 2, Μόσχου 6 (1), Βλαχοδήμος 4, Κοϊμτζόγλου 14 (2), Μουτσιαράς 14, Τσιάτσιος 4, Κεκές 7 (1), Βεργίνης 8, Χατζίδης 5, Παπασωτηρίου.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔ. (Πολίτης): Τσάικος 12 (2), Νικολαΐδης 2, Κραμπής 15 (3), Νταράκης 12, Γιαννάκαρος 5, Μπουντούκης, Καλπακτσής 12 (1).

Τιτάνες Δράμας - Ιωνικός Ιωνίας 92-83
Τα δεκάλεπτα: 16-14, 34-29, 62-57, 92-83.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Μπέσας): Μουζίκας 4, Μανιώτης 4, Χατζηβασιλειάδης 7, Παπαδόπουλος 4, Μελισαρίδης Στ. 8, Μελισαρίδης Λ. 25 (5), Τουσουνίδης 4, Βασιλάκης, Εξουζίδης 14, Μούκας, Γιάντσιος, Βογιατζάκης 16 (3), Φασουλάς 6.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 12, Αγγελίδης 1, Παναγιώτου 9 (1), Μπατάκος 9, Τολιόπουλος 2, Αρναούτογλου 6, Μυλωνίδης 17, Τουλούμης 6 (1), Γουνιώτης 2, Μαραπίδης 18 (1).

Μαντουλίδης - Κομοτηνή 57-59
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 28-29, 41-46, 57-59.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 10, Ζεϊμπέκης 3 (1), Ιωακειμίδης 9, Τράντας 14 (2), Δεληγεώργης 2, Χρυσόπουλος 13 (1), Καραΐσκος, Ελευθερίου, Γεωργάκης 2, Σλαυτσάκης 2, Καμπούρης 2.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Χατζημεμέτογλου 8 (1), Παπαγεωργίου, Γεωργαντζάς 7 (2), Μίκιτς 4, Ντίνας 13 (2), Κουτσοβασίλης 9 (3), Κουτσογιάννης 14, Μήτσιου, Βελής, Παρατσουκίδης 4.

Χαλκηδόνα - Δόξα Δρυμού 60-39
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 29-24, 52-30, 60-39.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 5 (1), Βασιλειάδης 8, Μωυσιάδης 14, Κλουτζός 4, Συντρίδης, Αρνίδης 5 (1), Σιώμος 12, Μάντσος 2, Σιατατίδης, Τσαμασλίδης 10, Τσαλώνης, Ευαγγελίδης.
ΔΟΞΑ ΔΡ. (Γκένογλου): Κυπραίος 2, Καϊκλής 4, Παναγιωτίδης 1, Γαλανίδης 3, Τριανταφύλλου, Κατεμίδης 3 (1), Ηλιάδης 11 (2), Λείτας, Γερογιάννης 3 (1), Γκότσης 12 (1).

Ελευθερούπολη - Κένταυρος Καλ/τειας 68-65
Τα δεκάλεπτα: 15-6, 30-33, 50-41, 68-65.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 2, Στεφανίδης 17 (2), Κάτσικας 6, Σιδηρόπουλος 20 (6), Κουμλέλης 13 (1), Λαΐδης 3 (1), Καρατσομπάνης 1, Ζαρωτιάδης 6.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Καραμουσαλίδης): Τολιόπουλος 16 (2), Μωυσιάδης, Γλιάς 2, Κλωναράς 13, Τσέλιος 16 (3), Δελημπαλτίδης 10 (1), Ευαγγελινός 8 (1).

Πολύγυρος - Ασβεστοχώρι 49-51
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 32-24, 41-38, 49-51.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Τζιάρας 5 (1), Λάζογλου 4, Τσιούντος 16 (1), Παπασαραφιανός 2, Κουγιώτης 13, Παπαγεωργίου 5, Σουβατζής 4, Αρβανίτης.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Σαραφίδης 2, Βασταρούχας 2, Βορνίτης, Καλούτσικος 2, Δανάκης 2, Τριφτανίδης 8 (1), Αρβανιτάκης 19 (4), Λέντης, Βογιατζής 1, Ευθυμιάδης 15 (4), Τάνης.

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες):
1. Κομοτηνή 4
2. Ανατόλια 4
3. ΧΑΝΘ 4
4. Ελευθερούπολη 4
5. Κένταυρος Καλ. 3
6. Χαλκηδόνα 3
7. Μακεδονικός 3
8. Μαντουλίδης 3
9. Ασβεστοχώρι 3
10. Τιτάνες Δρ. 3
11. Ιωνικός Ιωνίας 2
12. Γαλαξίας Αδ. 2
13. Δόξα Δρυμού 2
14. Πολύγυρος 2

Η επόμενη αγωνιστική (3η): Μακεδονικός - Ανατόλια, Γαλαξίας Αδ. - Τιτάνες Δρ., Ιωνικός Ιωνίας - Μαντουλίδης, Κομοτηνή - Χαλκηδόνα, Δόξα Δρυμού - Ελευθερούπολη, Κένταυρος - Ασβεστοχώρι, Πολύγυρος - ΧΑΝΘ.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ 68-67


Με πρωταγωνιστές τους Κλωναρά και Τσέλιο οι οποίοι σημείωσαν από 19 και 17 πόντους αντίστοιχα, ο Κένταυρος Καλλικράτειας επικράτησε με 68-67 του Ασβεστοχωρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την δεύτερή του νίκη για φέτος στον 2ο Όμιλο του Βορρά.

Κένταυρος Καλ. - Ασβεστοχώρι 68 - 67
Διαιτητές: Μυσιρλής - Δημάδης.
Τα δεκάλεπτα: 18 - 10, 34 - 33, 52 - 53, 68 - 67.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Καραμουσαλίδης): Κωτσάκης, Δημητρίου, Καρμανλίδης, Νικολούδης, Ογδαμπίδης, Τολιόπουλος 11 (1), Μωυσιάδης 1, Γλιάς 4, Κλωναράς 19 (2), Τσέλιος 17 (1), Δελημπαλτίδης 5, Ευαγγελινός 11 (1).
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Σαραφίδης 2, Βασταρούχας , Ευθυμιάδης 7 (1), Κανόπουλος, Βορνίτης 5 (1), Καλούτσικος 9 (1), Δανάκης 21 (4), Τριφτανίδης 14 (1), Αρβανιτάκης 7, Λέντης 2, Βογιατζής, Τάνης.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής


Η Χαλκηδόνα πέτυχε τη νίκη της ημέρας κόντρα στην Κομοτηνή, παρότι βρέθηκε να χάνει με διψήφια διαφορά πόντων στην τρίτη περίοδο. Η τρίτη αγωνιστική ήταν εντυπωσιακή και αμφίρροπη.
Η Ελευθερούπολη πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της, ενώ ο Μακεδονικός λύγισε την αντίσταση του Ανατόλια, σε άλλο ένα ντέρμπι της ημέρας.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός - Ανατόλια 69-67
Γαλαξίας Αδένδρου - Τιτάνες Δράμας 61-76
Ιωνικός Ιωνίας - Μαντουλίδης 71-69
Κομοτηνή - Χαλκηδόνα 71-73
Δόξα Δρυμού - Ελευθερούπολη 60-64
Πολύγυρος - ΧΑΝΘ 73-64
Κένταυρος Καλ. - Ασβεστοχώρι 68-67 (χθες)

Μακεδονικός - Ανατόλια 69-67
Διαιτητές: Θεοδώρου - Τσιρτσιμάλης.
Τα δεκάλεπτα: 16-27, 35-34, 51-56, 69-67.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Χρηστίδης 12, Αγγελάκης 19 (4), Κεραμίδης, Τζουβάρας 12, Παπαθανασίου 2, Λάθης 9, Ανεστάκης 6, Πατρίκης 4, Στυλιανού 5 (1). Καρυπίδης.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης, Παυλέας 6, Μόσχου 13 (2), Κοϊμτζόγλου 11, Μουτσιαράς 16 (1), Τσιάτσιος, Κεκές 6 (2), Βεργίνης 3 (1), Χατζίδης 12.

Γαλαξίας Αδένδρου - Τιτάνες Δράμας 61-76
Διαιτητές: Σιαπλής - Κουτσιομήτρος.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 24-26, 46-46, 61-76.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Βλάχος, Μασούτης, Τσαϊκος 15, Νικολαΐδης 9, Τσάτσος, Νίκας, Κραμπής 6, Γκαράκης 16 (1), Γιαννάκαρος 2, Μπουντούκης, Καλπακτσής 13. Πλατανίτης.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Μπέσας): Μουζίκας, Μανιώτης 16 (1), Χατζηβασιλειάδης, Παπαδόπουλος 11, Μελισσαρίδης Σ. 6, Μελισαρίδης Λ. 15 (5), Τουσουνίδης 6, Βογιατζάκης 8 (2), Φασούλας 4, Εξουζίδης 10, Καρατσάκας.

Ιωνικός Ιωνίας - Μαντουλίδης 71-69
Διαιτητές: Τάτσικας - Τζεβελεκίδου.
Τα δεκάλεπτα: 21-12, 31-33, 50-55, 71-69.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 8 (1), Αγγελίδης 6, Παναγιώτου 2, Μπατάκος 5, Τολιόπουλος, Αρναούτογλου, Μυλωνίδης 16 (1), Ματζούνης, Τουλούμης 8 (1), Γουνιώτης 18, Μαραπίδης 6 (1).
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 12, Ζεϊμπέκης, Ιωακειμίδης 17, Τράντας 5, Δεληγεώργης 9 (1), Χρυσόπουλος 26 (4), Καραΐσκος, Ελευθερίου, Σλαφτσάκης, Καμπούρης.

Κομοτηνή - Χαλκηδόνα 71-73
Διαιτητές: Νικολούλης - Φακίτσας.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 33-30, 54-41, 71-73.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Παπαγεωργίου, Γεωργαντζάς 14 (1), Μίκιτς 6 (2), Ντίνας 17 (1), Κουτσοβασίλης 9 (2), Κουτσογιάννης 12, Μήτσιου, Βελή 13 (2), Παρατσουκίδης.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 8 (2), Βασιλειάδης 20 (2), Μωυσιάδης 15 (1), Κλουντζός 12 (1), Συντρίδης, Αρνίδης 2, Σιώμος 8, Μάντσος 1, Σιατατίδης 1, Τσαμασλίδης 6.

Δόξα Δρυμού - Ελευθερούπολη 60-64
Διαιτητές: Καλογερόπουλος - Τσουμαχίδης.
Τα δεκάλεπτα: 14-10, 23-33, 40-48, 60-64.
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Γκένογλου): Κυπραίος, Καϊκλής 16 (1), Παναγιωτίδης 1, Γαλανίδης 2, Τριανταφύλλου 8, Κατεμίδης, Ηλιάδης 17 (1), Λίτας 2, Γερογιάννης 3, Γκότσης 11.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 6, Στεφανίδης 9 (1), Κάτσικας, Σιδηρόπουλος 9 (1), Κουμλέλης 19 (1), Λαΐδης 4, Καρατσομπάνης, Μάκης, Κακλαμάνος, Παυλίδης, Ζαρωτιάδης 17.

Πολύγυρος - ΧΑΝΘ 73-64
Διαιτητές: Αγορογιάννης - Κυρίτσης.
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 36-27, 56-49, 73-64.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Τζιάρας 10 (3), Λάζογλου 6, Τσιούντος 15, Παπασαραφιανός 9 (1), Στιβαχτάρης, Κουγιώνης 10, Μυλωνάς 2, Παπαγεωργίου 14, Βλάχος, Ξάκης, Καλτσίδης 5, Αρβανίτης 2.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Νικολαΐδης Σ. 23 , Γαλανός 2, Πετρίδης 6 (1), Τασιούλης 4, Σερέτης 3, Βαρβουνιώτης 6 , Λιάμος 3 (1), Νεοφύτου 4, Ντίνας, Κατσάνος 8, Αμπατζάς 5.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες):
1. Ελευθερούπολη 6
2. Κομοτηνή 5
3. Χαλκηδόνα 5
4. Μακεδονικός 5
5. ΧΑΝΘ 5
6. Κένταυρος Καλ. 5
7. Ανατόλια 5
8. Τιτάνες 5
9. Ιωνικός Ιωνίας 4
10. Ασβεστοχώρι 4
11. Μαντουλίδης 4
12. Πολύγυρος 4
13. Γαλαξίας 3
14. Δόξα 3

Η επόμενη αγωνιστική (4η): Τιτάνες Δράμας - Μακεδονικός, Μαντουλίδης - Γαλαξίας Αδ., Χαλκηδόνα - Ιωνικός Ιωνίας, Ελευθερούπολη - Κομοτηνή, Ασβεστοχώρι - Δόξα Δρυμού, Κένταυρος - Πολύγυρος, Ανατόλια - ΧΑΝΘ.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής


Το απόλυτο 4/4 μετρά η Ελευθερούπολη, μετά και τη νίκη της επί της Κομοτηνής. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της δίνει "αυτοδυναμία" στην κορυφή.
Κερδισμένος της ημέρας, πάντως, είναι ο Μακεδονικός, ο μοναδικός που κατάφερε να αποσπάσει "διπλό" στη Δράμα, κόντρα στους Τιτάνες.

Τα αποτελέσματα:
Τιτάνες Δράμας - Μακεδονικός 66-73
Μαντουλίδης - Γαλαξίας Αδ.94-53
Χαλκηδόνα - Ιωνικός Ιωνίας 90-70
Ελευθερούπολη - Κομοτηνή 68-60
Ασβεστοχώρι - Δόξα Δρυμού 78-65
Κένταυρος Καλ. - Πολύγυρος 76-66
Ανατόλια - ΧΑΝΘ 88-66

Τιτάνες Δράμας - Μακεδονικός 66-73
Διαιτητές: Καρκατσανίδης - Ταρενίδης Κ.
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 28-35, 41-53, 66-73.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Μπέσας): Μουζίκας 6 (1), Μανιώτης 6 (1), Παπαδόπουλος 13, Μελισαρίδης Στ. 10, Τουσουνίδης 12, Εξουζίδης 10, Βογιατζάκης 6 (2) , Φασουλάς 3.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης, Χρηστίδης 7, Αγγελάκης 18 (1), Κεραμίδης 2, Τζουβάρας 6 (1), Παπαθανασίου 17, Λάθης 3, Ανεστάκης 1, Πατρίκης 6, Στυλιανού 12 (2), Καρυπίδης.

Μαντουλίδης - Γαλαξίας Αδ. 94-53
Τα δεκάλεπτα: 26-11, 54-30, 65-45, 94-53.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 11, Ζεϊμπέκης 2, Ιωακειμίδης 14, Τράντας 9 (1), Δεληγεώργης 4, Χρυσόπουλος 26 (3), Καραΐσκος 8 (1), Ελευθερίου, Δαβάνης 2, Σλαφτσάκης 4, Καμπούρης 10., Βελισσαρίου 4.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Τσαϊκος 11 (1), Νικολαίδης 11, Τσάτσος, Κραμπής, Γκαράκης 14, Γιαννάκαρος 5 (1), Μπουντούκης, Καλπακτσής 6, Πλατανίτης 6.

Χαλκηδόνα - Ιωνικός Ιωνίας 90-70
Τα δεκάλεπτα: 28-14, 51-31, 68-50, 90-70.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 16 (3), Βασιλειάδης 9 (1), Μωυσιάδης 30 (3), Κλουτζός 13 (4), Συντρίδης, Αρνίδης , Σιώμος 7 (1) , Μάντζος, Ευτγγελίδης 5 (1), Σιατατίδης 7 (1), Τσαμασλίδης 1, Τσαλώνης 2.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης Γ.): Μανουσάκης 9, Μαραπίδης 4, Παναγιώτου 5 (1), Μπατάκος 9 (1), Αγγελίδης 8, Ματζούνης 9 (1), Αρναούτογλου 6, Μυλωνίδης 5 (1), Τουλούμης Δ. 1, Γουνιώτης 14 (1), Σαλαπασίδης, Τολιόπουλος.

Ελευθερούπολη - Κομοτηνή 68-60
Τα δεκάλεπτα: 25-17, 39-31, 56-48, 68-60.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 4, Στεφανίδης 11, Κακλαμάνος, Κάτσικας 8, Σιδηρόπουλος 8, Κουμλέλης 18 (1), Λαϊδης, Καρατσομπάνης 16 (2), Ζαρωτιάδης 3 (1).
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Χατζημεχμέτ, Παπαγεωργίου 7 (1), Γεωργατζάς 7 (1), Μίκιτς, Ντίνας 10 (2), Κουτσοβασίλης 16 (4), Κουτσογιάννης 14, Βελή Χασάν 2, Παρατσουκίδης 4.

Ασβεστοχώρι - Δόξα Δρυμού 78-65
Τα δεκάλεπτα: 30-23, 38-41, 59-54, 78-65.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Πάντος, Ευθυμιάδης 17 (4), Σαραφίδης 4, Βασταρούχας, Βορνίτης, Καλούτσικος 9, Τάνης 2, Δανάκης 13 (2), Τριφτανίδης 11 (1), Αρβανιτάκης 9, Λέντης 5 (1), Βογιατζής 8 (2).
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Γκένογλου): Κυπραίος 5 (1), Καϊκλής 7 (1), Παναγιωτίδης 3, Γαλανίδης 17 (1), Τριανταφύλλου 6, Γερογιάννης 4, Ηλιάδης 12 (2), Λήτας 2, Κατεμίδης 3 (1), Γκότσης 4.

Κένταυρος Καλ. - Πολύγυρος 76-66
Τα δεκάλεπτα: 25-16, 43-34, 63-51, 76-66.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 14 (4), Μωυσιάδης 2, Γλιάς 13 (1), Κλωνάρας 6, Δημητρίου, Τσέλιος 13 (1), Καραμανλίδης, Νικολούδης 2, Δελημπαλτίδης 17 (1), Μπογδαμπεΐδης, Ευαγγελινός 9 (1).
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Τσιάρας 6 (2), Λάζογλου 6, Τσιούντος 15, Παπασαραφιανός 11 (3), Στιβαχτάρης 3 (1), Κουγιώνης 6, Καλτσίδης, Παπαγεωργίου 12, Σομπατζής 7 (1), Γρηγορίου, Αρβανιτίδης, Βλάχος.

Ανατόλια - ΧΑΝΘ 88-66
Τα δεκάλεπτα: 26-9, 46-29, 71-44, 88-65.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βελαργάκης 6, Παυλέας 14, Μόσχου 5 (1), Κεκές 2, Βλαχοδήμος, Κοϊμτζόγλου 9 (3), Μουτσιαράς 13, Τσιάτσιος 9 (1), Βεργίνης 19 (3), Χατζίδης 9 (1), Τουρσουτζιάν 2.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς 6, Νικολαΐδης 9 (1), Γαλανός 2, Πετρίδης 20 (2), Τασούδης 2, Σερέτης 2, Κυριαζίδης 2, Σουρβατζής 9 (1), Παπαδημητρίου 1, Νεοφύτου 2, Ντίνας 2, Κότσανος 8.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):
1. Ελευθερούπολη 8
2. Χαλκηδόνα 7
3. Μακεδονικός 7
4. Ανατόλια 7
5. Κένταυρος Καλ. 7
6. Μαντουλίδης 6
7. Κομοτηνή 6
8. Ασβεστοχώρι 6
9. ΧΑΝΘ 6
10. Τιτάνες Δρ. 6
11. Ιωνικός Ιωνίας 5
12. Πολύγυρος 5
13. Δόξα Δρυμού 4
14. Γαλαξίας Αδ. 4

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 21/11): Μακεδονικός - Μαντουλίδης, Γαλαξίας Αδ. - Χαλκηδόνα, Ιωνικός Ιωνίας - Ελευθερούπολη, Κομοτηνή - Ασβεστοχώρι, Δόξα Δρυμού - Κένταυρος Καλ., Πολύγυρος - Ανατόλια, ΧΑΝΘ - Τιτάνες Δράμας.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής


Έδρες από… χαρτόνι είχαμε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την… υπερβολική αβρότητα των οικοδεσποτών.
Η κορυφή μοιράζεται σε τέσσερα κομμάτια, ενώ δύο ομάδες (Δόξα και Γαλαξίας) δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη και φυσικά βρίσκονται στον πάτο τού βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα:
Δόξα Δρυμού - Κένταυρος Καλ. 73-79
Γαλαξίας Αδ. - Χαλκηδόνα 53-79
Ιωνικός Ιων. - Ελευθερούπολη 68-56
Κομοτηνή - Ασβεστοχώρι 71-51
Πολύγυρος - Ανατόλια 50-99
Μακεδονικός - Μαντουλίδης 70-74
ΧΑΝΘ - Τιτάνες Δράμας 68-64

Δόξα Δρυμού - Κένταυρος Καλ. 73-79
Τα δεκάλεπτα: 24-19, 43-39, 58-55, 73-79.
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Γκένογλου): Κυπραίος, Καϊκλής 11 (1), Παναγιωτίδης 12 (1), Γαλανίδης 6 (1), Τριανταφύλλου 3, Γερογιάννης 12 (1), Ηλιάδης 21 (2), Λήτας, Τόζης, Κατεμίδης, Γκότσης 8, Τσώκας.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 19 (2), Μωυσιάδης, Γλιάς 12 (2), Κλωνάρας 10, Δημητρίου, Τσέλιος 17 (1), Νικολούδης, Δελημπαλτίδης 10, Μπογδαμπεΐδης, Ευαγγελινός 12 (2).

Γαλαξίας Αδ. - Χαλκηδόνα 53-79
Τα δεκάλεπτα: 18-22, 33-43, 39-61, 53-79.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔ. (Πολίτης): Μασούτης, Νίκας, Τσαϊκος, Νικολαΐδης 16 (4), Παπαδημητρίου 8, Κραμπής 5 (1), Γκαράκης 9, Γιαννάκαρος 3, Καλπακτσής 10 (1), Πλατανίτης 2.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 7 (1), Βασιλειάδης 14, Μωυσιάδης 15 (1), Κλουτζός 6, Συντρίδης 5 (1), Αρνίδης 20 (2), Σιώμος 6, Μάντζος 2, Σιατατίδης 2, Τσαμασλίδης, Τσαλώνης.

Ιωνικός Ιων. - Ελευθερούπολη 68-56
Τα δεκάλεπτα: 24-19, 36-30, 51-45, 68-56.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 13 (1), Μαραπίδης 8 (1), Παναγιώτου, Μπατάκος 10 (1), Αγγελίδης 8, Ματζούνης 2, Αρναούτογλου, Μυλωνίδης 8 (1), Τουλούμης, Γουνιώτης 12, Τολιόπουλος 7 (1).
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 9 (1), Στεφανίδης 6, Κακλαμάνος, Κάτσικας, Σιδηρόπουλος 8 (1), Μάκης, Κουμλέλης 11 (1), Λαϊδης, Καρατσομπάνης 10, Ζαρωτιάδης 12.

Κομοτηνή - Ασβεστοχώρι 71-51
Τα δεκάλεπτα: 21-10, 31-28, 50-43, 71-51.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Παρατσουκίδης 20, Παπαγεωργίου 7, Ντίνας 8, Κουτσοβασίλης 21 (3), Νίκιτς 5 (1), Δελή Χασάν, Μήτσου 5 (1), Χαλίλ Καζίρ 3, Χατζή Σαβίκ 2.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Βογιατζής, Αρβαντάκης 9 (2), Τριφτατίδης 3, Καλούτσικος, Ευθυμιάδης 1, Δανάκης 21 (1), Λέντης 8 (2), Βασταρούχας 4, Σαραφίδης 5 (1), Βόρτζης.

Πολύγυρος - Ανατόλια 50-99
Τα δεκάλεπτα: 12-26, 31-51, 33-79, 50-99.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Τσιάρας 9 (1), Λάζογλου 3, Τσιούντος 6, Παπασαραφιανός, Στιβαχτάρης, Κουζόνης 18, Βαλσάμης, Παπαγεωργίου 8, Αρβανίτης, Καλτσίδης 2, Σοβατζής 4, Βλάχος.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης 5 (1), Παυλέας 18 (3), Μόσχου 17 (5), Συμεωνίδης 3, Κεκές 8 (2), Βλαχοδήμος, Κοϊμτζόγλου 14 (3), Μουτσιαράς 8, Τσιάτσος 8 (2), Τουρσουτζιάν 6, Βεργίνης 4 (1), Χατζίδης 6.

Μακεδονικός - Μαντουλίδης 70-74
Τα δεκάλεπτα: 15-22, 36-45, 56-60, 70-74.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης, Χρηστίδης 6, Αγγελάκης 21 (1), Κεραμίδης, Τζουβάρας, Στυλιανού 14 (4), Παπαθανασίου 10, Λάφης 13, Ανεστάκης, Καρυπίδης, Πατρίκης 6.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 6, Ζεϊμπέκης 13 (3), Ιωακειμίδης 8, Τράντας 20 (1), Δελληγιώργης 4, Χρυσόπουλος 13 (1), Ναούμης, Γεωργάκης 1, Καμπούρης 7, Βελισαρίου, Σλαφτσάκης 2, Δαβάνης.

ΧΑΝΘ - Τιτάνες Δράμας 68-64
Τα δεκάλεπτα: 21-17, 34-28, 48-48, 68-64.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Νικολαΐδης 13, Γαλανός 11, Πετρίδης 13 (2), Τασούδης, Κυριαζίδης, Σουρβατζής 13 (1), Νεοφύτου 6, Ντίνας 10 (1), Κότσανος 2. Γιάμος, Κυρατζής.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Μπέσας): Μουζίκας 3, Μανιώτης 8, Παπαδόπουλος 12 (1), Μελισαρίδης Στ. 12 (2), Τουσουνίδης, Εξουζίδης 7, Βογιατζάκης 7 (1), Φασουλάς 2 Γουδούτσης, Μούκας Γ. 11 (1), Καραϊσκάκης, Γιάντσιος.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):
1. Ανατόλια 9
2. Χαλκηδόνα 9
3. Κενταυρός Καλ. 9
4. Ελευθερούπολη 9
5. Μαντουλίδης 8
6. Κομοτηνή 8
7. Μακεδονικός 8
8. ΧΑΝΘ 8
9. Ασβεστοχώρι 7
10. Τιτάνες Δρ. 7
11. Ιωνικός Ιων. 7
12. Πολύγυρος 6
13. Δόξα Δρυμού 5
14. Γαλαξίας Αδ. 5

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 28/11): Χαλκηδόνα - Μακεδονικός, Ελευθερούπολη - Γαλαξίας Αδ., Ασβεστοχώρι - Ιωνικός Ιωνίας, Κένταυρος Καλ. - Κομοτηνή, Δόξα Δρυμού - Πολύγυρος, Μαντουλίδης - ΧΑΝΘ, Τιτάνες Δράμας - Ανατόλια.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής


Πολυθρόνα για… τέσσερις είναι το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, σε ότι αφορά στον δεύτερο όμιλο του Βορρά. Ανατόλια, Χαλκηδόνα, Κένταυρος και Ελευθερούπολη συγκατοικούν στην πρώτη θέση, ενώ στον αντίποδα ο Γαλαξίας είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Συγκλονιστικός ήταν ο αγώνας ανάμεσα στο Ασβεστοχώρι και στον Ιωνικό, καθώς κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις!

Τα αποτελέσματα:
Χαλκηδόνα - Μακεδονικός 75-45
Ελευθερούπολη - Γαλαξίας Αδ. 82-74
Ασβεστοχώρι - Ιωνικός Ιωνίας 73-74
Κένταυρος Καλ. - Κομοτηνή 67-61
Δόξα Δρυμού - Πολύγυρος 83-80
Μαντουλίδης - ΧΑΝΘ 75-67
Τιτάνες Δράμας - Ανατόλια 64-78

Χαλκηδόνα - Μακεδονικός 75-45
Διαιτητές: Δελιγιαννίδης - Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 22-15, 40-28, 63-37, 75-45.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 7 (1), Βασιλειάδης 16 (1), Μωυσιάδης 14 (1), Κλουτζός 2, Συντρίδης 2, Αρνίδης 6, Σιώμος 6, Μάντζος 3 (1), Ευαγγελίδης 2, Σιατατίδης 2, Τσαμασλίδης 10, Τσαλώνης 4.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης 2, Χρηστίδης 2, Αγγελάκης 6, Παπαδόπουλος 2, Τζουβάρας, Στυλιανού 8, Παπαθανασίου 5 (1), Λάφης 12, Ανεστάκης 8, Καρυπίδης, Πατρίκης, Μυρίδης.

Ελευθερούπολη - Γαλαξίας Αδ. 82-74
Διαιτητές: Μυσιρλής - Δημάδης.
Τα δεκάλεπτα: 22-19, 46-37, 68-55, 82-74.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 7 (1), Στεφανίδης 12 (1), Παυλίδης 2, Κάτσικας 1, Σιδηρόπουλος 9 (1), Μάκης 2, Κουμλέλης 21, Τσομπουλτής 2, Λαϊδης 2, Καρατσομπάνης 13, Ζαρωτιάδης 11.
ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (Πολίτης): Τσάικος 5 (1), Νικολαϊδης 8 (2), Παπαδημητρίου 17 (2), Κραμπής 14 (3), Γκαράκης 13, Γιαννάκαρος, Καλπακτσής 17 (1).

Ασβεστοχώρι - Ιωνικός Ιωνίας 73-74
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 13-18, 34-31, 51-48, 60-60 (κ.α.), 68-68 (α' παρ.), 73-74.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Πάντος, Ευθυμιάδης 11 (3), Σαραφίδης, Βασταρούχας 11 (1), Βορνίτης, Καλούτσικος 12, Δανάκης 14 (2), Τριφτανίδης 9 (1), Αρβανιτάκης 14 (1), Λέντης, Βογιατζής 3 (1).
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 14 (2), Μαραπίδης 2, Παναγιώτου 8, Μπατάκος 12, Τολιόπουλος 4, Αγγελίδης 5, Μυλωνίδης 1, Ματζούνης 4 (1), Τουλούμης 17 (2), Γουνιώτης 4, Σαλαπαδίδης.

Κένταυρος Καλ. - Κομοτηνή 67-61
Διαιτητές: Τατούδης - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 25-25, 42-35, 67-61.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 15 (1), Μωυσιάδης, Γλιάς 5 (1), Κλωνάρας 7 (1), Δημητρίου, Τσέλιος 12 (2), Καραμανλίδης, Νικολούδης, Δελημπαλτίδης 24 (2), Μπογδαμπεΐδης, Ευαγγελινός 4.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Παρατσουκίδης 18, Παπαγεωργίου 2 , Ντίνας 8, Κουτσοβασίλης 10 (2), Μίκιτς, Βελή Χασάν 17 (2), Μήτσου, Χαλίλ Καδίρ 3, Σάκαρης, Μεγμέτογλου, Μακρής 3, Σταμπουλής.

Δόξα Δρυμού - Πολύγυρος 83-80
Διαιτητές: Σαλικίδης - Ντούρας.
Τα δεκάλεπτα: 27-19, 45-36, 60-60, 83-80.
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Γκένογλου): Κυπραίος, Καϊκλής 18 (2), Παναγιωτίδης, Γαλανίδης 2, Τριανταφύλλου 6, Γερογιάννης 16 (1), Ηλιάδης 17 (4), Λήτας 5 (1), Κατεμίδης, Γκότσης 19 (2), Τσιώκας.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Τσιάρας 8, Λάζογλου 8, Τσιούντος 21, Παπασαραφιανός 8 (2), Στιβαχτάρης, Κουγιώτης 17, Βαλσάμης, Παπαγεωργίου 5, Αρβανίτης 1, Καλτσίδης, Σοβατζής 12 (2), Βλάχος.

Μαντουλίδης - ΧΑΝΘ 75-67
Διαιτητές: Τάτσικας - Καρυπίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 38-35, 58-53, 75-67.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 9, Ζεϊμπέκης 2, Ιωακειμίδης 10, Τράντας 15 (3), Δελληγιώργης 8 (1), Χρυσόπουλος 12 (1), Γεωργάκης 2, Καμπούρης 4, Βελισσαρίου, Σλαφτσάκης 11, Δαβάνης 4.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς, Νικολαΐδης 12, Γαλανός 5, Πετρίδης 12 (1), Τασούδης 6, Σουρβατζής 21 (5), Νεοφύτου 4, Ντίνας 4, Κότσανος 3.

Τιτάνες Δράμας - Ανατόλια 64-78
Διαιτητές: Αγορογιάννης - Πιτσίλκας Β.
Τα δεκάλεπτα: 9-20, 34-41, 52-55, 64-78.
ΤΙΤΑΝΕΣ (Μπέσας): Μουσίκας 19 (4), Μανιώτης 12 (2), Παπαδόπουλος 6, Μελισαρίδης 4, Μούκας, Καραϊσκάκης, Τουσουνίδης 17, Γιάντσος 2, Φασουλάς 1, Εξουζίδης 4.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης, Παυλέας 13 (1), Μόσχου 17 (3), Κεκές 1, Βλαχοδήμος, Κοεμτζόγλου 18 (3), Μουτσιαράς 8, Τσιάτσιος 5 (1), Χατζίδης 16 (1).

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες):
1. Ανατόλια 11
2. Χαλκηδόνα 11
3. Κένταυρος Καλ. 11
4. Ελευθερούπολη 11
5. Μαντουλίδης 10
6. Κομοτηνή 9
7. Μακεδονικός 9
8. ΧΑΝΘ 9
9. Ιωνικός Ιωνίας 9
10. Ασβεστοχώρι 8
11. Τιτάνες Δρ. 8
12. Πολύγυρος 7
13. Δόξα Δρυμού 7
14. Γαλαξίας Αδένδρου 6

Η επόμενη αγωνιστική (7η - 05/12): Μακεδονικός - Ελευθερούπολη, Γαλαξίας Αδ. - Ασβεστοχώρι, Ιωνικός - Κένταυρος, Κομοτηνή Δόξα, Πολύγυρος - Τιτάνες, ΧΑΝΘ - Χαλκηδόνα, Ανατόλια - Μαντουλίδης.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής


Η Χαλκηδόνα πήρε το ντέρμπι με τη ΧΑΝΘ (και μάλιστα εκτός έδρας) και μαζί με το Ανατόλια (είχε εξίσου δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον Μαντουλίδη) είναι στην κορυφή του 2ου ομίλου του Βορρά.
Στον αντίποδα ο Γαλαξίας Αδένδρου δεν έχει κατορθώσει ακόμα να πετύχει την πρώτη του νίκη, μετά από επτά προσπάθειες.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός - Ελευθερούπολη 84-80
Γαλαξίας Αδένδρου - Ασβεστοχώρι 60-80
Ιωνικός Ιωνίας - Κένταυρος Καλ/τειας 69-62
Κομοτηνή - Δόξα Δρυμού 95-58
Πολύγυρος - Τιτάνες Δράμας 50-64
ΧΑΝΘ - Χαλκηδόνα 48-63
Ανατόλια - Μαντουλίδης 88-75

Μακεδονικός - Ελευθερούπολη 84-80
Διαιτητές: Καλούτσας - Αγορογιάννης.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 44-36, 61-49, 84-80.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Χρηστίδης 16 (3), Αγγελάκης 12 (1), Κεραμιδάς 2, Τζουβάρας 5 (1), Στυλιανού 18 (2), Παπαθανασίου 12, Λάφης 2, Ανεστάκης, Πατρίκης 17 (1).
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 18 (4), Στεφανίδης 11 (1), Παυλίδης 2, Κάτσικας, Σιδηρόπουλος 15 (1), Κουμλέλης 12, Λαϊδης, Καρατσομπάνης 10, Ζαρωτιάδης 12.

Γαλαξίας Αδένδρου - Ασβεστοχώρι 60-80
Διαιτητές: Θεοδώρου - Σιταρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 16-11, 30-34, 50-54, 60-80.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Βλάχος 1, Τσάικος 12 (2), Νικολαΐδης 10 (1), Παπαδημητρίου 9 (1), Κραμπής 9 (1), Καλπακτσής 12, Γκαράκης 5 (1), Γιαννάκαρος, Πλατανίτης.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Πάντος, Ευθυμιάδης 10 (2), Κανόπουλος, Βασταρούχας 4, Βορνίτης 7, Καλούτσικος 9 (1), Τάνης, Δανάκης 6 (1), Τριφτανίδης 6, Αρβανιτάκης.

Ιωνικός Ιωνίας - Κένταυρος Καλ/τειας 69-62
Διαιτητές: Φακίτσας - Πιτσίλκας Β.
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 37-35, 53-47, 69-62.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 18 (2), Μαραπίδης 12 (2), Παναγιώτου 4, Μπατάκος 2, Τολιόπουλος 2, Αγγελίδης 2, Μυλωνίδης 13 (2), Ματζούνης, Τουλούμης, Αρναούτογλου, Γουνιώτης 15, Σαλαπασίδης.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 15 (2), Μωυσιάδης, Γλιάς 2, Κλωνάρας 4 , Δημητρίου, Τσέλιος 9 (1), Καραμανλίδης, Νικολούδης, Δελημπαλτίδης 16, Μπογδαμπεΐδης, Ευαγγελινός 16 (4).

Κομοτηνή - Δόξα Δρυμού 95-58
Διαιτητές: Παπαδημητρίου, Τσουμακίδης.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 42-30, 70-53, 95-58.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Μακρής, Χατζημενέτογλου, Παπαγεωργίου 5 (1), Γεωργαντάς 11 (1), Νίκης 6 (2), Ντίνας 13 (2), Κουτσοβασίλης 20 (5), Σταμπουλής 20 (1), Μήτσου, Δελή Χασάν 9 (2), Χαλίλ Καζίρ 11.
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Γκένογλου): Κυπραίος 2, Καϊκλής 15 (4), , Τριανταφύλλου 4, Γερογιάννης, Ηλιάδης 20 (5), Λήτας 2, Κατεμίδης 7 (1), Γκότσης 7, Τσώκας.

Πολύγυρος - Τιτάνες Δράμας 50-64
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου - Τριανταφυλλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 15-15, 25-30, 45-35, 50-64.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Τσιάρας 6, Λάζογλου 3, Τσιούντος 21 (1), Παπασαραφιανός 4, Στιβαχτάρης, Κουγιώτης 8, Παπαγεωργίου 1, Αρβανίτης, Καλτσίδης 2, Σοβατζής 3, Βλάχος 2.
ΤΙΤΑΝΕΣ (Μπέσας): Μουσίκας, Μανιώτης 9, Παπαδόπουλος 7, Μελισαρίδης Σ. 11, Μούκας 3, Καραϊσκάκης, Τουσουνίδης 11, Φασουλάς 2, Εξουζίδης 9. Μελισαρίδης Λ. 8, Βογιατζάκης 4.

ΧΑΝΘ - Χαλκηδόνα 48-63
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Μανιός.
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 27-38, 37-53, 48-63.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς 6, Νικολαΐδης 13 (1), Γαλανός, Πετρίδης 2, Τασιούλας 3, Αγραφιώτης, Κυριαζίδης, Σουρβατζής 7 (1), Ξουρίδας, Νεοφύτου 2, Κότσανος 13, Κυρατζής.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 7 (1), Βασιλειάδης 18, Κλουτζός 19 (4), Συντρίδης 3, Αρνίδης, Σιώμος 6, Μάντζος 2, Σιατατίδης, Τσαμασλίδης 6, Τσαλώνης 2. 9 (1), Λέντης 11 (3), Βογιατζής 16 (2).

Ανατόλια - Μαντουλίδης 88-75
Διαιτητές: Σιμητόπουλος - Τζίμα.
Τα δεκάλεπτα: 24-14, 46-22, 73-36, 88-75.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης 6, Παυλέας 19, Μόσχου 16 (4), Παπασωτηρίου, Κεκές 4, Βλαχοδήμος, Κοεμτζόγλου 12 (1), Μουτσιαράς 15 (1), Τσιάτσιος 1, Τουρσουτζιάν, Χατζίδης 9 (1).
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 2, Ζεϊμπέκης 9 (1), Ιωακειμίδης 4, Τράντας 8, Δελληγιώργης 3 (1), Χρυσόπουλος 45 (4), Γεωργάκης, Ελευθερίου, Καμπούρης 2, Βελισαρίου, Σιολόγκας, Δαβάνης 2.

Η βαθμολογία (Σε 7 αγώνες):
1. Ανατόλια 13
2. Χαλκηδόνα 13
3. Ελευθερούπολη 12
4. Κένταυρος Καλ. 12
5. Κομοτηνή 11
6. Μαντουλίδης 11
7. Μακεδονικός 11
8. Ιωνικός Ιωνίας 11
9. Ασβεστοχώρι 10
10. Τιτάνες Δράμας 10
11. ΧΑΝΘ 10
12. Πολύγυρος 8
13. Δόξα Δρυμού 8
14. Γαλαξίας Αδ. 7

Η επόμενη αγωνιστική (8η, 12/12): Ασβεστοχώρι - Μακεδονικός, Κένταυρος Καλ/τειας - Γαλαξίας Αδ., Δόξα Δρυμού - Ιωνικός Ιωνίας, Κομοτηνή - Πολύγυρος, Ελευθερούπολη - ΧΑΝΘ, Χαλκηδόνα - Ανατόλια, Μαντουλίδης - Τιτάνες Δράμας.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Πήρε το ντέρμπι η Χαλκηδόνα


Μόνο πρώτη στην κορυφή του δευτέρου ομίλου βρίσκεται από σήμερα η Χαλκηδόνα που επικράτησε με 71-58 της Ανατόλιας στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Πλην του Ιωνικού Ιωνίας, καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε να κάνει «διπλό».


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής


Ασβεστοχώρι - Μακεδονικός 74-67
Κένταυρος Καλ. - Γαλαξίας Αδ. 85-71
Δόξα Δρυμού - Ιωνικός Ιώνιας 62-94
Κομοτηνή - Πολύγυρος 84-66
Ελευθερούπολη - ΧΑΝΘ 86-68
Χαλκηδόνα - Ανατόλια 71-58
Μαντουλίδης - Τιτάνες Δράμας 90-56


Ασβεστοχώρι - Μακεδονικός 74-67
Διαιτητές: Κασαπίδης - Φουτζήλας.
Τα δεκάλεπτα: 12-18, 21-30, 50-53, 74-67.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Πάντος, Ευθυμιάδης 3 (1), Βασταρούχας 2, Βορνίτης, Καλούτσικος 11, Δανάκης 23 (2), Τριφτανίδης 13 (1), Αρβανιτάκης 16 (3), Λέντης, Βογιατζής 4.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Χρηστίδης 5 (1), Αγγελάκης 11 (1), Κεραμίδης 6, Τζουβάρας, Στυλιανού 20 (4), Παπαθανασίου 6, Λάφης 10, Ανεστάκης 2, Καρυπίδης 2, Πατρίκης 5 (1).

Κένταυρος Καλ. - Γαλαξίας Αδ. 85-71
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Κυρίτσης.
Τα δεκάλεπτα: 23-15, 32-32, 61-46, 85-71.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 10 (2), Δασκαλάκης, Γλιάς 7, Κλονάρας 20 (2), Δημητρίου 6, Τσέλιος 16 (3), Καραμανίδης, Μπογδαμπεΐδης, Δελημπαλτίδης 13, Κανάκογλου 2, Ευαγγελινός 11 (1).
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Μασούτης, Νίκας, Τσάικος 22 (4), Νικολαΐδης 6 (1), Τσάτσος, Παπαδημητρίου 16 (3), Κραμπής, Καλπακτσής 22 (1), Μπουντούκης, Γιαννάκαρος, Γκαράκης 4, Πλατανίτης 1.

Δόξα Δρυμού - Ιωνικός Ιώνιας 62-94
Διαιτητές: Αργυρού - Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 17-26, 28-53, 43-73, 62-94.
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Γκένογλου): Κυπραίος 9 (1), Καϊκλής 18 (1), Τριανταφύλλου 2 , Γερογιάννης 2, Ηλιάδης 10, Λήτας 2, Κατεμίδης 6, Γκότσης 7, Τσιώκας 2, Παναγιωτίδης 4.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 7, Μαραπίδης 12 (2), Παναγιώτου 12 (2), Μπατάκος 8, Τολιόπουλος, Αγγελίδης 10, Μυλωνίδης 10 (2), Ματζούνης 16 (2), Τουλούμης 7 (1), Αρναούτογλου 2, Γουνιώτης 8, Σαλαπασίδης 2.

Κομοτηνή - Πολύγυρος 84-66
Διαιτητές: Μυσιρλής - Δημάδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-11, 41-31, 66-44, 84-66.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Χατζημεμέτογλου 5 (1), Παπαγεωργίου, Γεωργαντζάς 3, Μίκιτς 11 (3), Ντίνας 13 (1), Κουτσοβασίλης 9 (1), Σταμπουλής 7 (1), Μήτσου, Βελή 8 (1), Παρατσουκίδης 24, Χαλίλ 4.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Μπούμπας): Λάζογλου 4, Τσιάρας 12 (2), Παπασαραφιανός 17 (3), Κουγιόνης 15, Καλτσίδης 7, Παπαγεωργίου 5, Αρβανίτης 6.

Ελευθερούπολη - ΧΑΝΘ 86-68
Διαιτητές: Τσιαπλής - Γκουτζιομήτρος.
Τα δεκάλεπτα: 30-16, 54-35, 73-47, 86-68.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 11, Παυλίδης, Παρχαρίδης, Κάτσικας 8, Μάκης 8, Κουμλέλης 18, Τσομπουλτζής 2, Λαϊδης 2, Καρατσομπάνης 18, Ζαρωτιάδης 19.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπαζάς, Νικολαϊδης 10 (1), Κότσανος 12, Γαλανός 5(1), Πετρίδης, Τασιούδης 4, Αγραφιώτης 1, Βανδουνιώτης 4, Σουρβατσής 14 (2), Νεοφύτου 14, Ντίνας 4.

Χαλκηδόνα - Ανατόλια 71-58
Διαιτητές: Τάτσικας - Ζαγορίδης.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 44-37, 59-45, 71-58.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 11 (2), Βασιλειάδης 15 (1), Μωυσιάδης 18 (1), Κλουτζός 5 (1), Συντρίδης, Δρόσος, Αρνίδης 6 (2), Σιώμος 16, Ευαγγελίδης, Σιατατίδης, Τσαμασλίδης, Τσαλώνης.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης, Παυλέας 9 (1), Μόσχου 1 (1), Φώτης, Κεκές, Βλαχοδήμος, Κοεμτζόγλου 5 (1), Μουτσιαράς 15 (1), Τσιάτσιος 2, Βεργίνης 6, Χατζίδης 10.

Μαντουλίδης - Τιτάνες Δράμας 90-56
Διαιτητές: Καρακατσαννίδης - Παπαγεωργίου.
Τα δεκάλεπτα: 26-17, 56-35, 72-45, 90-56.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 3, Ζεϊμπέκης, Ιωακειμίδης 19, Τράντας 22 (3), Δελληγιώργης 1, Χρυσόπουλος 29 (3), Καραίσκος 2, Ελευθερίου 2, Καμπούρης 4, Σλαφτσάκης 4, Δαβάνης 2.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Μπέσας): Μουσίκας 5 (1), Μανιώτης 14 (2), Καραισκάκης, Παπαδόπουλος 1, Μελισσαρίδης Σ. 4, Μούκας 1, Μελισσαρίδης Λ. 6 (2), Τοσούνιδης, Τασούδης, Βογιατζάκης 5 (1), Φασουλάς 6, Εξουζίδης 14.


Βαθμολογία (Σε 8 αγώνες)

1. Χαλκηδόνα 15
2. Ανατόλια 14
3. Ελευθερούπολη 14
4. Κένταυρος Καλ. 14
5. Κομοτηνή 13
6. Μαντουλίδης 13
7. Ιωνικός Ιωνίας 13
8. Ασβεστοχώρι 12
9. Μακεδονικός 12
10. ΧΑΝΘ 11
11. Τιτάνες Δρ. 11
12. Πολύγυρος 9
13. Δόξα Δρυμού 9
14. Γαλαξίας Αδ. 8.


Επόμενη αγωνιστική 19/12):

Μακεδονικός - Κένταυρος
Γαλαξίας Αδένδρου - Δόξα Δρυμού
Ιωνικός Ιωνίας - Κομοτηνή
Πολύγυρος - Μαντουλίδης
ΧΑΝΘ - Ασβεστοχώρι
Ανατόλια - Ελευθερούπολη
Τιτάνες Δράμας - Χαλκηδόνα.

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Νέα δοκιμασία για Ανατόλια


Ένα ακόμη ματς-πρόκληση δίνει το Κολέγιο Ανατόλια το οποίο υποδέχεται στην έδρα του την Ελευθερούπολη Καβάλας για την 9η αγωνιστική του 2ου Ομίλου Βορρά, με στόχο την νίκη που θα ρεφάρει την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Χαλκηδόνα. Ντέρμπι ωστόσο έχουμε και στα χαμήλα στρώματα όπου ο μέχρι στιγμής χωρίς νίκη Γαλαξίας Άδενδρου υποδέχεται την Δόξα Δρυμού.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:
Νεάπολης Θες (18:00): Μακεδονικός - Κένταυρος Καλ/Τειας
Άδενδρου (18:00): Γαλαξίας Άδενδρου - Δόξα Δρυμού
Ιωνίας Διαβατών (18:00): Ιωνικός Ιωνίας - Κομοτηνή
Δκγ Πολυγύρου (18:00): Πολύγυρος - Μαντουλίδης
ΧΑΝΘ (18:00): ΧΑΝΘ - Ασβεστοχώρι
Ανατόλια (18:00): Ανατόλια - Ελευθερούπολη Καβάλας
ΔΓΑ Δράμας (18:00): Τιτάνες Δράμας - Χαλκηδόνα

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 2ου ομίλου Βορρά


Το Ανατόλια, μετά την ήττα που γνώρισε στο ντέρμπι της κορυφής από τη Χαλκηδόνα, επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε της Ελευθερούπολης. Η πρωτοπόρος Χαλκηδόνα πάντως, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κορυφή.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός - Κένταυρος Καλλικράτειας 83-86
Γαλαξίας Αδ. - Δόξα Δρ. 70-61
Ιωνικός Ιωνίας - Κομοτηνή 77-70
Πολύγυρος - Μαντουλίδης 48-86
ΧΑΝΘ - Ασβεστοχώρι 43-46
Ανατόλια - Ελευθερούπολη 86-82
Τιτάνες Δρ. - Χαλκηδόνα 61-81

Τιτάνες Δρ. - Χαλκηδόνα 61-81
Διαιτητές: Ταρενίδης Μ. - Ντούρας.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 19-19, 13-27, 12-17.
Τιτάνες Δρ. (Μπέσας): Μουσίκας, Μανιώτης 29 (3), Καραισκάκης 2, Παπαδόπουλος 2, Μελισσαρίδης Σ. 7 (1), Μούκας 3, Μελισσαρίδης Λ. 3 (1), Τοσούνιδης 2, Βογιατζάκης, Φασουλάς 2, Εξουζίδης 11.
Χαλκηδόνα (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 5, Βασιλειάδης 15, Μωυσιάδης 19 (2), Κλουτζός 11 (2), Μάντζος, Νικολαίδης, Αρνίδης 9, Σιώμος 11, Ευαγγελίδης, Σιατατίδης 5 (1), Τσαμασλίδης 6, Τσαλώνης.

Πολύγυρος - Μαντουλίδης 48-86
Διαιτητές: Παπανικολάου - Αρειανόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 9-21, 22-41, 30-68, 48-86.
Πολύγυρος (Νάκος): Λάζογλου 8, Τσιάρας 9 (1), Παπασαραφιανός, Κουγιόνης 10, Καλτσίδης 1, Παπαγεωργίου 6, Αρβανίτης, Στοιβαχτάρης 5 (1), Ξάκης, Σομπατζής 9 (1), Βλάχος.
Μαντουλίδης (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 8, Ιωακειμίδης 8, Τράντας 17 (3), Δελληγεώργης 6, Χρυσόπουλος 25 (1), Καραίσκος 4, Ελευθερίου 2, Καμπούρης 4, Μηντζαρίδης 2, Βελισσαρίου 6 (1), Σιόλογκας, Δαβάνης 4.

ΧΑΝΘ - Ασβεστοχώρι 43-46
Διαιτητές: Τζεβελεκίδου - Τσιτσιμάλης.
Τα δεκάλεπτα: 9-9, 27-24, 39-33, 43-46.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς 1, Νικολαΐδης 2, Γαλανός 7, Πετρίδης 2, Ταστούδης 2, Σουρβατζής 13, Κυριαζίδης 5, Νεοφύτου 4, Ντίνας 2, Κότσανος.
Ασβεστοχώρι (Θωμαΐδης): Ευθυμιάδης 5 (1), Σαχταρίδης, Βασταρούχας 4, Βορνίτης, Καλούτσικος 4, Δανάκης 11 (1), Τριφτανίδης 7, Αρβανιτάκης 7, Λέντης, Βογιατζής 8 (1).

Μακεδονικός - Κένταυρος Καλ. 83-86
Διαιτητές: Πιτσίλκας Μ. - Γερακίνης.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 43-40, 63-67, 83-86
Μακεδονικός (Αμοιρίδης): Χρηστίδης 9 (2), Αγγελάκης 16 (3), Κεραμίδης, Στυλιανού 28 (3), Παπαθανασίου 17, Ανεστάκης 4, Καρυπίδης 5 (1), Πατρίκης 4 Ματενίδης.
Κένταυρος (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 9 (1), Γλιάς 7 (1), Κλωνάρας 8, Τσέλιος 25 (3), Δελημπαλτίδης 18, Κανάκογλου 4, Ευαγγελινός 14 (1), Μωυσιάδης.

Γαλαξίας Αδ. - Δόξα Δρ. 70-61
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης - Τζιοπάνος.
Τα δεκάλεπτα: 21-14, 41-32, 50-48, 70-61.
Γαλαξίας (Πολίτης): Μασούτης, Νίκας, Τσάικος 19 (3), Νικολαΐδης 19 (1), Τσάτσος, Παπαδημητρίου 4, Κραμπής 16 (1), Καλπακτσής 10, Μπουντούκης, Γιαννάκαρος, Γκαράκης 2, Βλάχος.
Δόξα Δρ. (Γκένογλου): Κυπραίος, Καϊκλής 13 (1), Τριανταφύλλου 8, Γερογιάννης 6 (1), Ηλιάδης 20 (4), Λήτας 2, Κατεμίδης 3 (1), Γκότσης 9, Τσιώκας, Παναγιωτίδης, Λιόλιος.

Ιωνικός Ιωνίας - Κομοτηνή 77-70
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Παπαγεωργίου.
Τα δεκάλεπτα: 24-22, 41-43, 54-61, 77-70.
Ιωνικός Ιωνίας (Τουλούμης - Μπιτζάνης): Παναγιώτου 16 (4), Μπατάκος 7 (1), Τολιόπουλος 7, Αγγελίδης, Μυλωνίδης 15 (2), Ματζούνης 9, Τουλούμης 10 (2), Αρναούτογλου 6, Γουνιώτης 4, Σαλαπασίδης 2.
Κομοτηνή (Καμαράκης): Παπαγεωργίου, Γεωργαντζάς 20 (3), Μίκιτς 7(1), Ντίνας 8, Κουτσοβασίλης 10 (2), Σταμπουλής 7 (1), Μήτσου, Βελή 2, Παρατσουκίδης 16, Χαλίλ.

Ανατόλια - Ελευθερούπολη 86-82
Διαιτητές: Τατούδης - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 26-22, 45-45, 71-60, 86-82.
Ανατόλια (Τσούρμας): Παυλέας 22 (3), Μόσχου 5 (1), Κεκές 1, Κοεμτζόγλου 14 (1), Μουτσιαράς 22, Τσιάτσιος 2, Βεργίνης 13 (3), Χατζίδης 7.
Ελευθερούπολη (Καγιάογλου): Δενδρινός 18 (4), Στεφανίδης 7, Κάτσικας 10 (2), Σιδηρόπουλος 9 (2), Κουμλέλης 18 (1), Καρατσομπάνης 8 (1), Ζαρωτιάδης 12.

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 17
------------------------------
2. Ανατόλια 16
3. Κένταυρος Καλ. 16
4. Μαντουλίδης 15
5. Ελευθερούπολη 15
6. Ιωνικός Ιωνίας 15
7. Κομοτηνή 14
------------------------------
8. Ασβεστοχώρι 14
------------------------------
9. Μακεδονικός 13
10. ΧΑΝΘ 12
11. Τιτάνες Δρ. 12
12. Γαλαξίας Αδ. 10
13. Δόξα Δρυμού 10
14. Πολύγυρος 10

Η επόμενη αγωνιστική (09/01): Δόξα Δρυμού - Μακεδονικός, Κομοτηνή - Γαλαξίας Αδένδρου, Ιωνικός Ιωνίας - Πολύγυρος, Κένταυρος Καλλικράτειας - ΧΑΝΘ, Ασβεστοχώρι - Ανατόλια, Ελευθερούπολη - Τιτάνες Δράμας, Χαλκηδόνα - Μαντουλίδης.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
«Top 10» σκόρερ του 2ου Ομίλου του Βορρά

200 Χρυσόπουλος Μαντουλίδης
152 Ηλιάδης Δόξα Δρ.
149 Κουμλέλης Ελευθερούπολη
147 Μωυσιάδης Χαλκηδόνα
137 Τσέλιος Κένταυρος
132 Μουτσιαράς Ανατόλια
130 Τράντας Μαντουλίδης
129 Τολιόπουλος Κένταυρος
128 Αγγελάκης Μακεδονικός
127 Δελημπαλτίδης Κένταυρος

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής


Όπως έκλεισε το 2010 έτσι ξεκίνησε και το 2011 για τη Χαλκηδόνα, που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τη Β' εθνική, ξεπερνώντας τα εμπόδια που συναντά. Στο κυνήγι της παρέμειναν Κένταυρος και Ανατόλια, που δείχνουν ότι έχουν την ικανότητα να φτάσουν ως το τέλος, διεκδικώντας τα… ύπατα αξιώματα.

Τα αποτελέσματα:
Ιωνικός Ιωνίας - Πολύγυρος 69-62
Ελευθερούπολη - Τιτάνες Δράμας 69-60
Χαλκηδόνα - Μαντουλίδης 66-53
Κένταυρος Καλ. - ΧΑΝΘ 86-77
Κομοτηνή - Γαλαξίας Αδένδρου 74-68
Δόξα Δρυμού - Μακεδονικός 76-69
Ασβεστοχώρι - Ανατόλια 64-70

Ιωνικός Ιωνίας - Πολύγυρος 69-62
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Ντούρας.
Τα δεκάλεπτα: 24-17, 40-35, 47-48, 69-62.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης - Μπιτζάνης): Παναγιώτου 15 (3), Μπατάκος 10, Τολιόπουλος 2, Αγγελίδης, Μυλωνίδης 11 (1), Ματζούνης 3, Αρναούτογλου 2, Γουνιώτης 17, Σαλαπασίδης, Μαραπίδης 10 (2).
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Νάκος): Τσιάρας 8, Παπασαραφιανός 13 (3), Κουγιόνης 11, Καλτσίδης 2, Παπαγεωργίου 8, Αρβανίτης, Σομπατζής, Βλάχος 2, Τσιούντος 18 (2).

Ελευθερούπολη - Τιτάνες Δράμας 69-60
Διαιτητές: Φούτζηλας - Κοϊμτζόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 14-18, 34-31, 53-48, 69-60.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός, Στεφανίδης 14 (3), Κάτσικας 4, Σιδηρόπουλος 7 (1), Κουμλέλης 18 (1), Λαϊδης 4 (1), Καρατσομπάνης 10, Ζαρωτιάδης 12.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Μουσίκας 3, Μανιώτης 13 (1), Γουδούσης 2, Καραϊσκάκης, Παπαδόπουλος 8, Μούκας 5 (1), Λ. Μελισσαρίδης 4 (1), Τοσουνίδης 6, Βογιατζάκης 4, Εξουζίδης 15.

Χαλκηδόνα - Μαντουλίδης 66-53
Διαιτητές: Αργυρού - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 9-11, 31-26, 47-33, 66-53.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης 7, Μωυσιάδης 11, Κλουντζός 13 (1), Αρνίδης, Σιώμος 18, Ευαγγελίδης 3 (1), Σιατατίδης, Τσαμασλίδης 9, Τσαλώνης, Συντρίδης 5 (1).
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Ιωακειμίδης 8, Τράντας 14 (2), Δεληγεώργης 6 (1), Χρυσόπουλος 18, Καραϊσκος , Ελευθερίου, Γεωργάκης, Καμπούρης 5, Δαβάνης 2.

Κένταυρος Καλ. - ΧΑΝΘ 86-77
Διαιτητές: Μερτζάνης - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 25-17, 47-39, 66-56, 86-77.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης 2, Τολιόπουλος 17 (3), Τσέλιος 19 (1), Γλιάς 10 Δελημπαλτίδης 23, Κανάκογλου 6, Ευαγγελινός 11, Μωϋσιάδης 1, Δημητρίου, Καραμαλίδης, Δασκαλάκης.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς, Νικολαϊδης 19, Γαλανός 2, Πετρίδης, Τασιούδης 8 Λιάμος, Βαρβουνιώτης 8 (1), Σουρβατζής 19 (1), Κυριαζίδης 2, Νεοφύτου 14 (2), Ντίνας, Κότσανος 5.

Κομοτηνή - Γαλαξίας Αδένδρου 74-68
Διαιτητές: Καρακατσανίδης - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 9-20, 21-41, 42-55, 74-68.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Χατζημεμέτογλου, Γεωργαντζάς 19 (4), Μίκιτς 3, Ντίνας 9 (1), Κουτσοβασίλης 7 (2), Κουτσογιάννης 24, Μήτσου 2, Σταμπουλής 6, Παρατσουκίδης 4.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Τσάικος 16 (2), Νικολαΐδης 17 (2), Παπαδημητρίου 8 (1), Κραμπής 12 (3), Καπακτσής 11 (1), Γιαννάκαρος, Γκαράκης 4.

Δόξα Δρυμού - Μακεδονικός 76-69
Διαιτητές: Ζαγορίδης - Κουτουμάρης.
Τα δεκάλεπτα: 8-17, 31-34, 65-49, 76-69.
ΔΟΞΑ (Γκένογλου): Καϊκλής 12 (2), Κυπραίος 4, Τριανταφύλλου, Γερογιάννης 11 (1), Ηλιάδης 11, Λύτας 1, Κατεμίδης 17 (5), Γκότσης 18 (3), Τσιόγκας 2.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιαννουζάκος): Ματενίδης, Χρηστίδης 8, Μποβασιάνος, Κερμίδης 14 (1), Τζουβάρας, Στυλιανού 10 (1), Παπαθανασίου 11 (2), Λάφης 13, Ανεστάκης, Καρυπίδης, Πατρίκης 13, Βολιώτης.

Ασβεστοχώρι - Ανατόλια 64-70
Διαιτητές: Δελληγιαννίδης - Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 31-31, 51-46, 64-70.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Αρβανιτάκης 15 (1), Ευθυμιάδης 12 (3), Σαραφίδης, Βασταρούχας 2, Καλούτσικος 12 (1), Δανάκης 10 (2), Τριφτανίδης 7, Βογιατζής 6.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Παυλέας 20, Μόσχου 9 (2), Κεκές, Κοεμτζόγλου 9 (1), Μουτσιαράς 15, Τσιάτσιος, Βεργίνης 9, Χατζίδης 8.

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 19
------------------------------
2. Ανατόλια 18
3. Κένταυρος 18
4. Ελευθερούπολη 17
5. Ιωνικός Ιωνίας 17
6. Μαντουλίδης 16
7. Κομοτηνή 16
------------------------------
8. Ασβεστοχώρι 15
------------------------------
9. Μακεδονικός 14
10. ΧΑΝΘ 13
11. Τιτάνες Δράμας 13
12. Δόξα Δρυμού 12
13. Γαλαξίας Αδένδρου 11
14. Πολύγυρος 11

Η επόμενη αγωνιστική (11η, 16/01): Μακεδονικός - Κομοτηνή, Γαλαξίας Αδένδρου - Ιωνικός Ιωνίας, Πολύγυρος - Χαλκηδόνα, ΧΑΝΘ - Δόξα Δρυμού, Ανατόλια - Κένταυρος Καλ/τειας, Τιτάνες Δράμας - Ασβεστοχώρι, Μαντουλίδης - Ελευθερούπολη.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Μια πεντάδα απόντων!


Ο Μαντουλίδης αποτελεί την πλέον νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στόχος των ανθρώπων του είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, αναδεικνύοντας παράλληλα και κάποια καινούργια ταλέντα. Την Κυριακή οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την πολύ ισχυρή Ελευθερούπολη Καβάλας, με το έργο του Νίκου Κεραμέα να είναι εξαιρετικά δύσκολο...

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν θα έχει ούτε μία ούτε δύο, αλλά μία πεντάδα απουσιών. Οι Γιάννης Τόζιος, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Πέτρος Βελισσαρίου, Σωτήρης Ζεϊμπέκης και Απόστολος Ναούμης είναι "δέσμιοι" της ατυχίας του και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι...

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής


Η Χαλκηδόνα δείχνει πως θέλει πολύ την άνοδο αφού ξεπέρασε και το εμποδιο του Πολύγυρου. Το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Ανατόλια και του Κενταύρου τελείωσε με νικητή τους γηπεδούχους οι οποίοι έμμειναν μόνοι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός-Κομοτηνή 71-87
Γαλαξίας Αλεξάνδρου-Ιωνικός Ιωνίας 65-90
Πολυγύρου-Χαλκηδόνα 44-63
ΧΑΝΘ-Δόξα Δρυμού 78-57
Ανατόλια-Κένταυρος Καλ. 76-60
Τιτάνες Δράμας-Ασβεστοχώρι 81-59
Μαντουλίδης-Ελευθερούπολη 79-81

Πολύγυρος- Χαλκηδόνα 44-63
Διαιτητές: Τσουμαχίδης, Παργιαννόπουλος.
Δεκάλεπτα: 15-12, 25-34, 37-51, 44-63.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Νάκος): Τσιάρας 5 (1), Τσούντος 16, Λάζογλου, Παπασαραφιανός 9(3), Στιβαχτάρης 3 (1), Κουγιόνης 4, Καλτσίδης, Παπαγεωργίου, Βλάχος.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 4, Βασιλειάδης 9, Μωυσιάδης 5, Κλουντζός 4, Συντρίδης, Αρνίδης 14 (3), Σιώμος 9, Μάντσος 2, Σιατατίδης 5 (1), Τσαμασλίδης 10, Τσαλώνης.

Μακεδονικός-Κομοτηνή 71-87
Διαιτητές: Φακίτσας, καρκατσέλας.
Δεκάλεπτα: 14-11, 29-41, 51-62, 71-87.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιαννουζάκος): Ματενίδης 3, κερατσίδης 7, Τζουβάρας 7, Στυλιανού 13 (2), Παπαθανασίου 8 (2), Λάφης 16, Καρυπίδης 9 (3), Πατρίκης 8 (1).
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Μακρής 2, Σταμπ[ουλής 7 (1),, Γεωργαντζάς 1 (1) (4), Μίκιτς 8 (1), Ντίνας 6, Κουτσοβασίλης 11 (3), Κουτσογιάννης 13 (1), Μήτσου 3 (1), Δελή 13 (2), Παρατσουκίδης 12, Χαλίλ 2, Χατζημεμέτογλου.

Γαλαξίας Αδ.-Ιωνικός Ιωνίας 65-90
Διαιτητές: Μοσχοντόγλου, Συταρίδης.
Δεκάλεπτα: 10-29, 7-21, 25-15, 23-25.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Μασούτης, Νίκας, Τσάικος 9, Νικολαΐδης 6, Τσάτσος, Παπαδημητρίου 11 (1), Κραμπής, Καπακτσής 23 (2), Μπουντο΄κη 5 (1), Γιαννάκαρος 2, Πλατανίτης 7.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης-Μπιτζάνης): Μανουσάκης 6, Μαραπίδης 8 (2), Παναγιώτου 21 (3), Μπατάκος 13, Τολιόπουλος 6, Αγγελίδης 14 (1), Μυλωνίδης 5 (1), Αρναούτογλου 8, Τουλούμης, Γουνιώτης 5, Σαλαπασίδης 4.

Ανατόλια-Κένταυρος Καλ. 76-60
Διαιτητές: Καλογερόπουλος-Πιτσίλκας Β.
Δεκάλεπτα: 16-15, 20-20, 23-10, 17-25
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης, Παυλέας 21 (1), Μόσχου 9 (1), Κοεμτζόγλου 8 (1), Μουτσιαράς 16, Τσιάτσιος 2, Βεργίνης 8, Χατζίδης 12.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Μπογδαμπεΐδης, Τολιόπουλος 4, Μωυσιάδης, Δημητρίου, Κοτσάκης, Ευαγγελινός 9 (1), Τσέλιος 19 (2), Γλιάς 7, Δελημπαλτίδης 21 (1), Κανάκογλου.

Τιτάνες Δράμας-Ασβεστοχώρι 81-59
Διαιτητές: Ταρενίδης-Γκουτζιομήτρος
Δεκάλεπτα: 22-8, 22-12, 16-19, 23-20
ΤΙΤΑΝΕΣ (Γρηγοριάδης): Μουσίκας 2, Μανιώτης 20 (2), Γουδούτσης, Καραϊσκάκης Α. 2, Μελισαρίδης Σ. 10 (2), Μούκας 6 (1), Μελισαρίδης Λ. 18 (4), Τοσουνίδης 10, Γιάντσιος, Βογιατζάκης, Φασουλάς 2, Εξουζίδης 11.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Πάντος, Ευθυμιάδης 20 (2), Κουλουμπής, Βασταρούχας 2, Βορνίτης 8, Καλούτσικος 10, Τάνης, Δανάκης 4, Τριφτανίδης, Αρβανιτάκης 11, Λέντης 2, Βογιατζής 2.

ΧΑΝΘ-Δόξα Δρυμού 78-57
Διαιτητές: Θεοδώρου-Τζιοπάνος
Δεκάλεπτα: 26-15, 44-28, 64-35, 78-57
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς 6, Νικολαΐδης 16 (2), Γαλανός 5, Πετρίδης 17 (3), Τασιούδης 8, Λιάμος, Βαρβουνιώτης, Κυρατζής, Κυριαζίδης 1, Νεοφύτου 11 (2), Ντίνας 8 (1), Κότσανος 6.
ΔΟΞΑ (Γκένογλου): Καϊκλης 3 (1), Κυπραίος, Ντότσης, Γερογιάννης 18, Ηλιάδης 11 (1), Λύτας 9, Κατεμίδης 6 (2), Γκότσης 7 (1), Τσιόκας 3.

Μαντουλίδης-Ελευθερούπολη 79-81
Διαιτητές: Πιτσίλκας Μ.-Ζαχαρής
Δεκάλεπτα: 24-21, 44-46, 67-56, 79-81
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 21, Ιωακειμίδης 15, Τράντας 11 (3), Δεληγεώργης 11 (1), Χρυσόπουλος 14 (1), Καραϊσκος 4, Ελευθερίου, Γεωργάκης, Καμπούρης 3.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 9 (1), Στεφανίδης 31 (3), Κάτσικας 6, Σιδηρόπουλος 9 (1), Μάκης 2, Κουμλέλης 12 (1), Λαϊδης, Καρατσομπάνης 12, Τσομπουλτής, Παρχαρίδης.

Η βαθμολογία (σε 11 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 21
------------------------------
2. Ανατόλια 20
3. Κένταυρος Καλ. 19
4. Ελευθερούπολη 19
5. Ιωνικός Ιωνίας 19
6. Κομοτηνή 18
7. Μαντουλίδης 17
------------------------------
8. Ασβεστοχώρι 16
------------------------------
9. Μακεδονικός 16
10. ΧΑΝΘ 15
11. Τιτάνες Δράμας 15
12. Δόξα Δρυμού 13
13. Γαλαξίας Αλεξάνδρου 12
14. Πολύγυρος 12

Η επόμενη αγωνιστική (12η, 23/01): Ιωνικός Ιωνίας-Μακεδονικός, Γαλαξίας Αλεξάνδρου-Πολύγυρος, Κομοτηνή-ΧΑΝΘ, Δόξα Δρυμού-Ανατόλια, Κένταυρος Καλ.-Τιτάνες Δράμας, Ασβεστοχώρι-Μαντουλίδης, Ελευθερούπολη-Χαλκηδόνα.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποχώρησε από το πρωτάθλημα


Σημαντικό πλήγμα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς οι άνθρωποι της Δόξας Δρυμού αποφάσισαν την αποχώρηση της ομάδας από αυτό. Η μακεδονική ομάδα συμμετείχε στο 2ο όμιλο Βορρά της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:
"Μετά τη δήλωση του σωματείου Α.Σ. Δόξα Δρυμού ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Βορρά) όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20-0".

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Όλα αλλάζουν… παραμένοντας ίδια




Αλλαγές άρδην στον Μακεδονικό. Η εβδομάδα μπορεί να φτάνει προς το τέλος της αλλά όχι και οι εξελίξεις στην ιστορική ομάδα των «πρασίνων»!

Η μάχη της επιβίωσης εν περίοδο οικονομικής κρίσης είναι πολύ δύσκολη και στη προσπάθεια αυτή δεν θα βοηθήσει οριστικά η εταιρεία που είχε αναλάβει το καλοκαίρι τις υποχρεώσεις της ομάδας και είχε ζητήσει πρόσφατα νέα παράταση!

Πλέον, η συγκεκριμένη εταιρεία δήλωσε αδυναμία, η ομάδα επέστρεψε στον ερασιτέχνη και μετά από επιθυμία της διοικούσας επιτροπής ανέλαβε και πάλι τη τεχνική ηγεσία ο προπονητής Παναγιώτης Αμοιρίδης και οι συνεργάτες του.

Όλοι μαζί, με τους έφηβους παίκτες, κατά κύριο λόγο του συλλόγου και τρείς εκ των εμπείρων, Πατρίκη, Παπαθανασίου, Καρυπίδης, θα προσπαθήσουν να…κουμαντάρουν ένα μεγάλο και δύσκολο «καράβι» όπως αυτό του Μακεδονικού και να καταφέρουν να το οδηγήσουν μετά τη μεγάλη τρικυμία και πάλι σε «ήρεμα νερά».

Κάτι που σημαίνει ότι όλοι είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν, ώστε να βγει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας ίσως μεγαλύτερη βαρύτητα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος (μέσω νέων παιδιών) έστω και αν αυτό φαίνεται ότι θα επιβαρύνει το δύσκολο παρόν… Συζητήσεις με τους υπόλοιπους έμπειρους παίκτες και τη διοίκηση έχουν αρχίσει και για λίγο ακόμη… όποιος θέλει να επιστρέψει είναι ευπρόσδεκτος!

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής


Ακάθεκτη συνεχίζει η Χαλκηδόνα, που μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ελευθερούπολη, αλλά τελικά "απέδρασε" με το ροζ φύλλο αγώνα. Με νίκη συνέχισε και ο Ιωνικός Ιωνίας, ο οποίος επικράτησε του Μακεδονικού, ενώ ο τρίτος της κορυφής, το Ανατόλια πήρε τους βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα, αφού η Δόξα Δρυμού αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα:
Ιωνικός Ιωνίας - Μακεδονικός 76-61
Γαλαξίας Αδ. - Πολύγυρος 78-62
Κομοτηνή - ΧΑΝΘ 94-73
Κένταυρος Καλλικράτειας - Τιτάνες Δράμας 96-62
Ασβεστοχώρι - Μαντουλίδης 42-68
Ελευθερούπολη - Χαλκηδόνα 69-73
Δόξα Δρυμού - Ανατόλια 0-20 ά.α.

Ιωνικός Ιωνίας - Μακεδονικός 76-61
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου - Σιταρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 21-20 39-37, 56-49, 76-61.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης - Μπιτζάνης): Μανουσάκης 18 (3), Μαραπίδης 8, Παναγιώτου 9 (1), Μπατάκος 13, Τολιόπουλος 5, Αγγελίδης, Μυλωνίδης 5, Αρναούτογλου, Τουλούμης 2, Γουνιώτης 8, Σαλαπασίδης, Μαντζούνης 10.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιαννουζάκος): Ματενίδης 8, Τζουβάρας 20, Παπαθανασίου 10 (1), Καρυπίδης 9 (1), Πατρίκης 11 (1), Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος, Ποδιώτης Μποβασιανός 3, Μαυροκεφαλίδης, Μοιρίδης.

Ελευθερούπολη - Χαλκηδόνα 69-73
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Ευφραιμίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 38-36, 53-51, 69-73.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 12 (1), Στεφανίδης 13 (1), Κάτσικας 5, Σιδηρόπουλος 14 (1), Μάκης, Κουμλέλης 15, Λαϊδης 2, Καρατσομπάνης 8.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 16 (3), Βασιλειάδης 10, Μωυσιάδης 18, Κλουντζός 14 (2), Συντρίδης 4, Αρνίδης 2, Σιώμος 6, Σιατατίδης, Τσαμασλίδης 3.

Γαλαξίας Αδ. - Πολύγυρος 78-62
Διαιτητές: Παπαγερίδης - Κατρακάρης.
Τα δεκάλεπτα: 26-14, 41-25, 56-45, 78-62.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Μασούτης, Νίκας, Τσάικος 3, Νικολαΐδης 18 (2), Τσάτσος, Παπαδημητρίου 15 (1), Κραμπής 11 (1), Καπακτσής 22 (1), Μπουντούκης, Γιαννάκαρος 3, Γκαράκης 6 (1), Πλατανίτης.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Νάκος): Σούμπατζης 6 (2), Λάζογλου, Τσούντος 19, Παπασαραφιανός 10 (2), Στιβαχτάρης 3, Κουγιόνης 6, Τσιάρας 6 (2), Καλτσίδης 2, Παπαγεωργίου 10, Βλάχος.

Κομοτηνή - ΧΑΝΘ 94-73
Διαιτητές: Καρακατσανίδης - Παπαγεωργίου.
Τα δεκάλεπτα: 21-21, 42-39, 68-51, 94-73.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Μακρής 4, Γεωργαντζάς, Μίκιτς 8 (2), Ντίνας 12 (1), Κουτσοβασίλης 12 (4), Κουτσογιάννης 19, Σταμπουλη΄ς 14, Δελή 2 Μήτσου 8 (2), Χαλίλ 9, Χατζημεμέτογλου 6, Σκέπη.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς 3, Νικολαΐδης 6, Γαλανός 3 (1), Πετρίδης 11 (3), Τασιούδης, Αγραφιώτης 3, Βαρβουνιώτης 5, Σουρβατζής 7 (1), Κυριαζίδης 5 (1), Νεοφύτου 7 (1), Ντίνας 10, Κότσανος 13.

Κένταυρος Καλλικράτειας - Τιτάνες Δράμας 96-62
Διαιτητές: Συμεωνίδης - Μαραφιώτης.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 44-41, 74-53, 96-62.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Μπογδαμπεΐδης, Τολιόπουλος 26 (4), Μωυσιάδης 10, Δημητρίου, Κοτσάκης 2, Ευαγγελινός 23 (3), Τσέλιος 11 (1), Καραμανλίδης, Κλωνάρας, Δελημπαλτίδης 25, Δασκαλάκης, Κανάκογλου.
ΤΙΤΑΝΕΣ (Γρηγοριάδης): Μούσικας 11 (1), Μανιώτης 10 (2), Γουδούτσης, Καραϊσκάκης, Μελισσαρίδης Στ. 3, Μούκας 18, Μελισσαρίδης Λ. 15 (4), Τοσουνίδης, Γαϊτανίδης, Βογιατζάκης, Φασούλας, Εξουζίδης 3.

Ασβεστοχώρι - Μαντουλίδης 42-68
Διαιτητές: Θεοδώρου - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 22-37, 30-50, 42-68.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Θωμαΐδης): Πάντος, Κουλουμπής, Βασταρούχας, Βορνίτης 6, Καλούτσικος 4, Τάνης, Δανάκης 8, Τριφτανίδης 5, Αρβανιτάκης, Λέντης 11 (1), Βογιατζής 8.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 16, Αμπεριάδης, Ιωακειμίδης 6, Καραΐσκος 21 (3), Δελληγιώργης 7 (1), Χρυσόπουλος 14 (1), Παπαρέγγας, Ελευθερίου, Μιμτζαρίδης, Γεωργάκης, Τσιόλογκας 2, Δαβάνης 2.

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 23
------------------------------
2. Ανατόλια 22
3. Ιωνικός Ιωνίας 21
4. Κένταυρος Καλλικράτειας 21
5. Κομοτηνή 20
6. Ελευθερούπολη 20
7. Μαντουλίδης 19
------------------------------
8. Μακεδονικός 18
------------------------------
9. Ασβεστοχώρι 17
10. ΧΑΝΘ 16
11. Τιτάνες Δράμας 16
12. Γαλαξίας Αδ. 14
13. Πολύγυρος 13
14. Δόξα Δρυμού* 13 2-9 707-873
* Έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Η επόμενη αγωνιστική (30/01):
Μακεδονικός - Γαλαξίας Αδ.
Πολύγυρος - Ελευθερούπολη
ΧΑΝΘ - Ιωνικός Ιωνίας
Ανατόλια - Κομοτηνή
Μαντουλίδης - Κένταυρος Καλλικράτειας
Χαλκηδόνα - Ασβεστοχώρι
Τιτάνες Δρ. - Δόξα Δρυμού

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Καμαράκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά»




Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η Κομοτηνή επικράτησε της ΧΑΝΘ, δείχνοντας έτοιμη εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της επόμενης αγωνιστικής με το Ανατόλια.

Ο Στάθης Καμαράκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και νέα σχήματα, ενώ παράλληλα είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους πρωτοκλασάτους αθλητές, όπως ο Κώστας Γεωργαντζάς, που ήταν άρρωστος σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

«Eίχαμε πολλά προβλήματα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κουτσοβασίλη, τον Σαδήκ, τον Βελή και τον Κουτσογιάννη, που αντιμετώπιζαν προβλήματα, ωστόσο δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με το Ανατόλια, στο οποίο εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί και άρτια προετοιμασμένοι, θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός της Κομοτηνής.

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Διπλή νίκη, διπλή απόλαυση




Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό όταν κάνεις πρωταθλητισμό και κάθε νίκη διπλή όταν έρχεται απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Η Χαλκηδόνα δείχνει να έχει βρει το…κουμπί της κατά τ’ άλλα πολύ μαχητικής Ελευθερούπολης και αυτό δεν άλλαξε ούτε και στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη βρήκαν αρκετή αντίσταση από τον αντίπαλο τους αλλά είχαν επίσης και τον τρόπο για την κάμψουνε και να φύγουν με το ροζ φύλλο τις επισκευές τους. Για την επιτυχία αυτή με την οποία έκλεισαν τις εκτός έδρας υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο μίλησαν οι πρωταγωνιστές με πρώτο τον προπονητή Δημήτρη Γεροφώτη: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την απόδοση τους στο παιχνίδι αυτό και την όρεξη που δείξανε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα παίζουμε με το Ασβεστοχώρι έναν αντίπαλο δύσκολο και δεν μας ξεγελάει σε καμία περίπτωση το ότι βρίσκεται σε χαμηλή βαθμολογική θέση. Θέλουμε πολύ τη νίκη ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε με ένα σερί τον πρώτο γύρο».

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Σάββας Συντρίδης ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερούπολη: «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για τη διάθεση τους και την αγωνιστικότητα που δείξανε. Πάντως δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο η νίκη αυτή. Άλλωστε ακόμα δεν έχει τελειώσει ούτε ο πρώτος γύρος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους».

Τέλος, ο μάνατζερ της Χαλκηδόνας, Κορνήλιος Τσαλώνης αναφέρθηκε σε έναν άλλον τομέα της αναμέτρησης, εξίσου σημαντικός: «θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ελευθερούπολης για τη πολύ καλή τους φιλοξενία. Υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Όλα τα καλά όμως δεν έχουμε και τον ανάλογο χρόνο να τα απολαύσουμε… Έτσι η νίκη αυτή μένει πίσω και η Χαλκηδόνα αρχίζει τη προετοιμασία για τον αγώνα με το Ασβεστοχώρι αν και τις πρώτες δύο μέρες θα χρειαστεί να την κάνει χωρίς τον Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος κάνει φυσιοθεραπεία στο πόδι λόγω ενός ελαφρού πρηξίματος.

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στο εξωτερικό ο επόμενος σταθμός


Την τύχη στο εξωτερικό θέλει να δοκιμάσει ο πρώην παίχτης της Αναγέννησης Φλόγας, Σάββας Μανούσος. Ο 25χρονος αθλητής, που το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την ομάδα της ΑΕΚ αλλά τελικά δεν παρέμεινε στους “κιτρινόμαυρους”, θα προπονείται με το Ανατόλια μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν και προτεραιότητα του είναι να αναζητήσει ομάδα εκτός των συνόρων, ίσως να μην έλεγε όχι σε κάποια καλή πρόταση από το εσωτερικό. Να σημειωθεί πως ο πανύψηλος σέντερ (2,08μ) έχει περάσει κατά το παρελθόν και από την κυπριακή ΑΕΛ.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής


Αέρα δύο βαθμών από τους διώκτες της πήρε η Χαλκηδόνα, η οποία -πέρα από την άνετη επικράτησή της- εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Ανατόλια, που πλέον… συμπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα με τον Ιωνικό Ιωνίας και τον Κένταυρο Καλλικράτειας.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός - Γαλαξίας Αδένδρου 66-70
Πολύγυρος - Ελευθερούπολη 78-80
ΧΑΝΘ - Ιωνικός Ιωνίας 75-83
Ανατόλια - Κομοτηνή 77-84
Μαντουλίδης - Κένταυρος Καλ/τειας 67-79
Χαλκηδόνα - Ασβεστοχώρι 72-50
Τιτάνες Δράμας - Δόξα Δρυμού 20-0

Μακεδονικός - Γαλαξίας Αδένδρου 66-70
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Καρυπίδης.
Τα δεκάλεπτα: 12-24, 26-35, 47-47, 66-70.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης 5 (1), Κεραμίδης 6, Τζουβάρας 12, Παπαθανασίου 9, Καρυπίδης 15 (4), Πατρίκης 19 (1).
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Πολίτης): Τσάικος 25 (1), Νικολαΐδης 13 (1), Παπαδημητρίου 5, Κραμπής 8 (1), Καλπακτσής 19 (1), Γκαράκης, Πλατανίτης.

Πολύγυρος - Ελευθερούπολη 78-80
Διαιτητές: Λόρτος - Μανιός.
Τα δεκάλεπτα: 17-20, 38-33, 56-52, 65-65 (κ.α.), 78-80.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Νάκος): Τσιάρας 5 (1), Σομπατζής 3, Τσούντος 27 (2), Παπασαραφιανός 19 (2), Στιβαχτάρης 2, Κουγιώνης 18, Καλτσίδης 2, Παπαγεωργίου 2, Αρβανίτης.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 8, Στεφανίδης 16 (2), Παρχαρίδης, Κάτσικας 19 (2), Σιδηρόπουλος 17, Μάκης 2, Κουμλέλης 14, Τσομπουλτής, Λαϊδης, Καρατσομπάνης 4.

ΧΑΝΘ - Ιωνικός Ιωνίας 75-83
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Κατσιάνης.
Τα δεκάλεπτα: 18-24, 30-40, 62-53, 75-83.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Αμπατζάς, Νικολαΐδης 16(2), Γαλανός 4, Πετρίδης 15 (4), Τασιούδης 2, Αγραφιώτης 3 (1), Σουρβατζής 7 (1), Κυριαζίδης 2, Νεοφύτου 12 (2), Ντίνας 4, Κότσανος 10.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης - Μπιτζάνης): Μανουσάκης 10 (1) , Μαραπίδης 10 (1), Παναγιώτου 6, Μπατάκος 8, Τολιόπουλος 4, Αγγελίδης 2, Μυλωνίδης 14, Τουλούμης 3, Γουνιώτης 21, Σαλαπασίδης, Μαντζούνης 5.

Ανατόλια - Κομοτηνή 77-84
Διαιτητές: Αγορογιάννης - Τσουμαχίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-24, 34-46, 47-68, 77-84.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Παυλέας 16 (1), Μόσχου 19 (4), Κεκές, Βλαχοδήμος, Κοιμτζόγλυο 7, Μουτσιαράς 17, Βεργίνης 8 (1), Χατζίδης 10.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Γεωργαντζάς 18 (5), Μίκιτς 4, Ντίνας 13 (3), Κουτσοβασίλης 8 (2), Κουτσογιάννης 15 (1), Σταμπουλής 8, Δελή 16 (1), Χαλίλ 2.

Μαντουλίδης - Κένταυρος Καλ/τειας 67-79
Διαιτητές: Φακίτσας - Πιτσίλκας Β.
Τα δεκάλεπτα: 25-17, 46-35, 61-57, 67-79.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 13, Αμπεριάδης, Ιωακειμίδης 20 (3), Δελληγιώργης 4 (1), Χρυσόπουλος 20, Καραίσκος, Γεωργάκης 6, Τσιόλογκας 2, Δαβάνης 2.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Τολιόπουλος 22 (4), Μωυσιάδης 7 (1), Ευαγγελινός 5 (1), Τσέλιος 20 (1), Καραμανλίδης, Κλωνάρας 6, Δελημπαλτίδης 19, Κανάκογλου, Μπογδαμπερίδης.

Χαλκηδόνα - Ασβεστοχώρι 72-50
Διαιτητές: Τζήμα - Φουτζιλάς.
Τα δεκάλεπτα: 20-15, 42-28, 64-45, 72-50.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Βασιλειάδης 14, Μωυσιάδης 20 (2), Κλουντζός 4, Δρόσος, Συντρίδης 2, Αρνίδης 8 (2), Σιώμος 12, Νικολαΐδης, Σιατατίδης 8 (2), Τσαμασλίδης 4, Τσαλώνης.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Κουκουβίτσκας): Πάντος 2, Ευθυμιάδης 6 (1), Βασταρούχας 4, Βορνίτης 1, Καλούτσικος 12(3), Τάνης, Δανάκης 11 (3), Τριφτανίδης 4, Κουλουμπής 2, Βογιατζής 8.

Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 25
------------------------------
2. Ανατόλια 23
3. Ιωνικός Ιωνίας 23
4. Κένταυρος 23
5. Κομοτηνή 22
6. Ελευθερούπολη 22
7. Μαντουλίδης 20
------------------------------
8. Μακεδονικός 19
------------------------------
9. Ασβεστοχώρι 18
10. Τιτάνες Δράμας 18
11. ΧΑΝΘ 17
12. Γαλαξίας Αδένδρου 16
13. Πολύγυρος 14
14. Δόξα Δρυμού 13*
*αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα

Η επόμενη αγωνιστική (14η, 06/02):
Πολύγυρος - Μακεδονικός
ΧΑΝΘ - Γαλαξίας Αδένδρου
Ανατόλια - Ιωνικός Ιωνίας
Τιτάνες Δράμας - Κομοτηνή
Χαλκηδόνα - Κένταυρος
Ελευθερούπολη - Ασβεστοχώρι
Μαντουλίδης - Δόξα Δρυμού

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής


Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η 14η αγωνιστική, αφού τα φαβορί ήταν αυτά που κράτησαν τον ρόλο τους. Χαλκηδόνα και Ανατόλια επικράτησαν εντός έδρας του Κένταυρου Καλλικράτειας και του Ιωνικού Ιωνίας αντίστοιχα, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα αποτελέσματα:
Πολύγυρος - Μακεδονικός 62-73
ΧΑΝΘ - Γαλαξίας Αδένδρου 63-59
Ανατόλια - Ιωνικός Ιωνιας 78-69
Τιτάνες Δράμας - Κομοτηνή 45-54
Μαντουλίδης - Δόξα Δρυμού 20-0
Χαλκηδόνα - Κένταυρος Καλλικράτειας 66-46
Ελευθερούπολη - Ασβεστοχώρι 79-66

Χαλκηδόνα - Κένταυρος Καλ. 66-46
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Γερακίνης
Τα δεκάλεπτα: 27-12, 35-24, 48-38, 66-46.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 5 (1), Βασιλειάδης 11, Μωυσιάδης Ν. 16 (3), Κλουντζός 8 (1), Νικολαΐδης, Συντρίδης, Αρνίδης 10 (2), Σιώμος 8, Ευαγγελίδης, Σιατατίδης, Τσαμασλίδης 8, Τσαλώνης.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης):Κωτσάκης, Τολιόπουλος 5 (1), Μωυσιάδης Β. 3 (1), Ευαγγελινό 3, Τσέλιος 13 (1), Κλωνάρας 16, Δημητρίου, Κανάκογλου, Μπογδαμπερίδης 5 (1).

Τιτάνες - Κομοτηνή 45-54
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Τριανταφυλλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 13-11, 26-24, 37-41, 45-54.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡ. (Γρηγοριάδης): Μανιώτης 13 (1), Γουδούσης, Μελισσαρίδης Σ., Μούκας, Μελισσαρίδης Λ. 9 (1), Τοσονίδης 14, Βογιατζάκης 2, Εξουζίδης 7.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Σταμπουλής 2, Γεωργαντζάς 8 (1), Μίκιτς 2, Ντίνας 14 (2), Κουτσοβασίλης 3 (1), Κουτσογιάννης 7 (1), Δελή 12 (1), Παρατσουκίδης 6, Χαλίλ.

Ανατόλια - Ιωνικός Ιωνίας 78-69
Διαιτητές: Δελληγιαννίδης - Τζεβελεκίδου
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 34-28, 51-48, 78-69.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Παυλέας 17 (1), Μόσχου 15, Κεκές 5 (1), Κοεμτζόγλου 6 (1),Μουτσιαράς 5, Τσιάτσος, Βεργίνης 13, Χατζίδης 17.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Τουλούμης): Μανουσάκης 16 (1), Μαραπίδης 5 (1), Παναγιώτου 5 (1), Μπατάκος 15, Τολιόπουλος, Αγγελίδης 4, Μυλωνίδης 7 (1), Ματζούνης, Αρναούτογλου 2, Τουλούμης 9 (3), Γουνιώτης 6.

Πολύγυρος - Μακεδονικός 62-73
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Παπαγερίδης
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 32-33, 45-51, 62-73
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Νάκος): Τσιάρας 2, Σομπατζής 2, Τσούντος 17, Παπασαραφιανός 9 (2), Στιβαχτάρης, Κουγιώνης 14, Καλτσίδης 5 (1), Παπαγεωργίου 11, Αρβανίτης2. Γρηγορίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιαννουζάκος): Ματενίδης 10 (1), Κεραμίδης 5, Τζουβάρας 14 (1), Παπαθανασίου 23 (1), Μποβασιανός, Μαυροκεφαλίδης 4, Καρυπίδης 8 (1), Πατρίκης 9, Παπαδόπουλος, Χριστοδούλου, Μποδιώτης, Μοιρίδης.

ΧΑΝΘ - Γαλαξίας Αδ. 63-59
Διαιτητές: Συμεωνίδης - Ανδρόνικος
Τα δεκάλεπτα: 12-6, 25-28, 41-51, 63-59
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Νικολαΐδης 24 (4), Γαλανός 5 (1), Πετρίδης 7, Τασιούδης 5, Σουρβατζής 7 (1), Νεοφύτου 10, Σερέτης 5, Βαρβουνιώτης.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (Πολίτης): Τσαϊκος 4, Νικολαΐδης 22 (4), Παπαδημητρίου 15, Κραμπής 10 (1), Καλπακτσής 6, Γκαράκης 2, Γιαννάκαρος.

Ελευθερούπολη - Ασβεστοχώρι 79-66
Διαιτητές: Μερτζάνης - Γκουτζιομήτρος
Τα δεκάλεπτα: 27-14, 37-31, 63-40, 79-66
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 13 (3), Στεφανίδης 16 (2), Παυλίδης 2, Κάτσικας 11 (1), Μάκης, Κουμλέλης 19 (1), Τσομπουλτής 6, Λαϊδης, Καρατσομπάνης 12 (1).
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Κουκουβίτσκας): Πάντος, Ευθυμιάδης 16 (1), Βασταρούχας 9 (1), Καλούτσικος 21 (1), Τάνης 3, Σαχταρίδης, Κανόπουλος, Κουλουμπής, Λέντης 5 (1), Βογιατζής 12 (1)

Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 27
------------------------------
2. Ανατόλια 25
3. Κομοτηνή 24
4. Ιωνικός Ιωνίας 24
5. Ελευθερούπολη 24
6. Κένταυρος Καλλικράτειας 24
7. Μαντουλίδης 22
------------------------------
8. Μακεδονικός 19
------------------------------
9. ΧΑΝΘ 19
10. Τιτάνες Δράμας 19
11. Ασβεστοχώρι 19
12. Γαλαξίας Αδένδρου 17
13. Πολύγυρος 15
14. Δόξα Δρυμού 13
* Η Δόξα Δρυμού αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα

Η επόμενη αγωνιστική (13/02):
Μακεδονικός - ΧΑΝΘ
Γαλαξίας Αδ. - Ανατόλια
Ιωνικός Ιωνίας - Τιτάνες Δρ.
Κομοτηνή - Μαντουλίδης
Δόξα Δρυμού - Χαλκηδόνα
Κένταυρος Καλ. - Ελευθερούπολη
Ασβεστοχώρι - Πολύγυρος

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Κοπή πίτας για τον ΓΑΣ Κομοτηνή


Την καθιερωμένη κοπή της πίτας θα πραγματοποιήσει ο ΓΑΣ Κομοτηνή την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Κομοτηνή.

Για το γεγονός εκδόθηκε ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή σας προσκαλεί στη γιορτή κοπής πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 15.45 στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου (Δ.Α.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ)".

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής


Ανατόλια και Ιωνικός Ιωνίας πέρασαν άνετο απόγευμα κόντρα στον Γαλαξία Αδένδρου και στους Τιτάνες Δράμας αντίστοιχα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και ακολουθούν κατά πόδας στη βαθμολογία. Η Χαλκηδόνα πήρε τους βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνας, αφού η Δόξα Δρυμού έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός - ΧΑΝΘ 61-71
Γαλαξίας Αδένδρου - Ανατόλια 50-72
Ιωνικός Ιωνίας - Τιτάνες Δράμας 86-73
Κομοτηνή - Μαντουλίδης 73-81
Δόξα Δρυμού - Χαλκηδόνα 0-20
Κένταυρος Καλλικράτειας - Ελευθερούπολη 98-84
Ασβεστοχώρι - Πολύγυρος 89-65

Κένταυρος Καλλικράτειας - Ελευθερούπολη 98-84
Διαιτητές: Φακίτσας - Πιτσίλκας Β.
Τα δεκάλεπτα: 22-20, 60-42, 79-68, 98-84.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛ. (Καραμουσαλίδης): Τολιόπουλος 6 (1), Μωυσιάδης 11 (2), Κλωναράς 17 (1), Τσέλιος 23 (4), Δελημπαλτίδης 23 (1), Ευαγγελινός 18 (3), Κανάκογλου, Κοτσάκης, Μπογδαμπεϊδης.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 14 (2), Στεφανίδης 10, Κάτσικας 2, Σιδηρόπουλος 20, Μάκης, Κουμλέλης 15, Τσομπουλτής, Λαϊδης 6 (2), Καρατσομπάνης 9, Ζαρωτιάδης 8.

Μακεδονικός - ΧΑΝΘ 61-71
Διαιτητές: Τζίμα - Καρυπίδης Χρ.
Τα δεκάλεπτα: 14-23, 28-40, 47-55, 61-71.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιαννουζάκος): Ματενίδης 2, Κεραμίδης 6, Τζουβάρας 25, Παπαθανασίου 12, Καρυπίδης 3 (1), Χρυστίδης 2, Στυλιανού 3 (1), Παπαδόπουλος 2, Μαυροκεφαλίδης, Χριστοδούλου 6.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Νικολαΐδης 20 (1), Γαλανός 11 (1), Πετρίδης 4 (1), Τασιούδης 6, Σουρβατζής 12 (1), Κυριαζίδης 2, Νεοφύτου 1, Ντίνας 7, Σερέτης 6, Βαρβουνιώτης 2.

Γαλαξίας Αδ. - Ανατόλια 50-72
Διαιτητές: Θεοδώρου - Φουτζήλας.
Τα δεκάλεπτα: 14-21, 28-37, 39-54, 50-72.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔ. (Πολίτης): Τσάϊκος 13 (2), Νικολαΐδης 10 (2), Παπαδημητρίου 13, Κραμπής, Καλπακτσής 8, Γκαράκης, Πλατανίτης 3, Μασούτης 1, Νίκας, Γιαννάκαρος 2.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης 2, Παυλέας 9 (1), Μόσχου 12 (2), Κοϊμτζόγλου 11 (3), Μουτσιαράς 17, Τσιάτσιος 6, Βεργίνης 7, Χατζίδης 4, Κεκές 2, Καμτσικουκούδης, Βλαχοδήμος, Τουσουτζιάν 4.

Ιωνικός Ιωνίας - Τιτάνες Δράμας 86-73
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Ζαχαρής.
Τα δεκάλεπτα: 29-16, 48-34, 69-60, 86-73.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης - Μπιτζάνης): Μανουσάκης, Μαραπίδης 15 (1), Παναγιώτου 9 (1), Μπατάκος 8, Τολιόπουλος 11, Αγγελίδης 6, Μυλωνίδης 11 (3), Τουλούμης 16 (2), Γουνιώτης 3, Σαλαπασίδης 1, Μαντζούνης, Αρναούτογλου 8.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Μουζίκας 2, Μανιώτης 12, Γουδούτσης, Καραϊσκάκης, Μελισσαρίδης Στ. 2, Μούκας 10, Μελισσαρίδης Λ. 24, Τοσουνίδης, Βογιατζάκης 8, Φασούλας, Εξουζίδης 13, Γιάντσος 2.

Κομοτηνή - Μαντουλίδης 73-81
Διαιτητές: Μερτζάνης - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 10-19, 30-38,45-57, 73-81.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Γεωργαντζάς 7 (1), Μίκιτς, Ντίνας 16 (2), Κουτσοβασίλης 6 (2), Κουτσογιάννης 30 (1), Σταμπουλής 6 (2), Βελή 8, Παρατσουκίδης, Χαλίλ.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 17, Αμπεριάδης, Ιωακειμίδης 8 (1), Δεληγιώργης 22 , Χρυσόπουλος 21 (2), Καραΐσκος 7 (1), Γεωργάκης, Δαβάνης 4, Ζειμπέκης, Αμπεριάδης 2.

Ασβεστοχώρι - Πολύγυρος 89-65

Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 29
------------------------------
2. Ανατόλια 27
3. Ιωνικός Ιωνίας 26
4. Κένταυρος Καλ. 26
5. Ελευθερούπολη 25
6. Κομοτηνή 25
7. Μαντουλίδης 24
------------------------------
8. Ασβεστοχώρι 21
------------------------------
9. ΧΑΝΘ 21
10. Μακεδονικός 20
11. Τιτάνες Δρ. 20
12. Γαλαξίας Αδ. 18
13. Πολύγυρος 16
14. Δόξα Δρυμού 13

Η επόμενη αγωνιστική (16η, 20/02):
Ανατόλια - Μακεδονικός
Τιτάνες Δράμας - Γαλαξίας Αδένδρου
Μαντουλίδης - Ιωνικός Ιωνίας
Χαλκηδόνα - Κομοτηνή
Ελευθερούπολη – Δόξα Δρυμού
Ασβεστοχώρι - Κένταυρος Καλλικράτειας
ΧΑΝΘ - Πολύγυρος

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής


Σημαντική νίκη σημείωσε η Κομοτηνή στη σημερινή αγωνιστική. Η ομάδα της Θράκης επικράτησε εκτός έδρας της πρωτοπόρου Χαλκηδόνας και μείωσε την απόσταση από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα:
Ανατόλια - Μακεδονικός 91-85
Τιτάνες Δρ. - Γαλαξίας Αδ. 77-72
Μαντουλίδης - Ιωνικός Ιωνίας 85-76
Χαλκηδόνα - Κομοτηνή 61-63
Ασβεστοχώρι - Κένταυρος Καλ. 63-81
ΧΑΝΘ - Πολύγυρος 72-42

Χαλκηδόνα - Κομοτηνή 61-63
Διαιτητές: Καλογερόπουλος - Παργιαννόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 24-30, 41-48, 61-63.
Χαλκηδόνα (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 5 (1), Βασιλειάδης 16, Μωυσιάδης 9, Κλουντζός 10 (2), Αρνίδης 4 (1), Σιώμος 16, Ταματλίδης 1.
Κομοτηνή (Καμαράκης): Γεωργαντζάς 12 (1), Μίκιτς, Ντίνας 15 (2), Κουτσοβασίλης 6 (2), Κουτσογιάννης 4, Σταμπουλής 2, Βελή 11 (2), Παρατσουκίδης 11, Χαλίλ 2.

Μαντουλίδης - Ιωνικός Ιωνίας 86-75
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Λόρτος
Τα δεκάλεπτα: 27-18, 47-39, 64-51, 86-75.
Μαντουλίδης (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 12, Ζειμπέκης, Ιωακειμίδης 13 (1), Δεληγιώργης 15 (1), Χρυσόπουλος 20 (1), Καραΐσκος 7, Καμπούρης 4, Γεωργάκης 9, Δαβάνης 6.
Ιωνικός Ιωνίας (Τουλούμης): Μανουσάκης 1, Μαραπίδης 13 (2), Παναγιώτου 8, Μπατάκος 2, Τολιόπουλος 3, Αγγελίδης 6, Μυλωνίδης 16, Τουλούμης 17 (1), Σαλαπασίδης, Μαντζούνης 1, Γουνιώτης 8.

Ανατόλια - Μακεδονικός 91-85 (κ.α. 67-67)
Διαιτητές: Συμεωνίδης - Μανιός
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 42-35, 55-53, 67-67 (κ.α.), 91-85.
Ανατόλια (Τσούρμας): Βαλεργάκης 3, Παυλέας 14, Μόσχου 15 (1), Κεκές 3 (1), Κοεμτζόγλου 16 (2), Μουτσιαράς 12, Τσιάτσος 4 (1), Βεργίνης 18, Χατζίδης 6.
Μακεδονικός (Αμοιρίδης): Ματενίδης, Χρηστίδης 18 (3), Χριστοδούλου 4, Κεραμίδης 2, Τζουβάρας 10 (3), Στυλιανού 16 (3), Παπαθανασίου 31, Καρυπίδης 4, Μαυροκεφαλίδης.

ΧΑΝΘ - Πολύγυρος 72-42
Διαιτητές: Ντούρας - Καπάκαρης
Τα δεκάλεπτα: 16-8, 29-20, 50-33, 72-42.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Ξουρίδας, Νικολαΐδης Σ. 16 (2), Γαλανός 7 (1), Πετρίδης 7 (1), Τασιούδης 5, Σερέτης 10 (2), Βαρδουνιώτης 7, Σουρβατζής 3 (1), Κυριαζής, Νεοφύτου 2, Ντίνας 9 (1), Κυρατζής.
Πολύγυρος (Νάκος): Μυλωνάς, Τσιούντος 13, Παπασαραφιανός 13, Παπάς, Κουγιόνης 4, Παπαγεωργίου 4, Αρβανίτης 4, Γρηγορίου, Καλτσίδης 2, Βλάχος.

Τιτάνες Δράμας - Γαλαξίας Αδένδρου 77-72
Διαιτητές: Σαλικίδης - Ρούκας
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 41-31, 57-57, 77-72
Τιτάνες Δράμας (Γρηγοριάδης): Μουζίκας 3 (1), Μανιώτης 15 (2), Γουδούτσης 4, Καραϊσκάκης, Μελισσαρίδης Στ. 6, Μούκας Γ. 8 (1), Μελισσαρίδης Λ. 9 (3), Τοσουνίδης 11, Γαϊτανίδης, Βογιατζάκης 5, Εξουζίδης 16, Γιάντσιος.
Γαλαξίας Αδένδρου (Πολίτης): Τσάϊκος 6 (1), Νικολαΐδης 19 (1), Παπαδημητρίου 14, Κραμπής 8 (2), Καλπακτσής 15 (1), Παπαγεωργίου, Νίκας, Τσάτσος, Μποντούκης 2, Γιαννάκαρος 8 (2), Βλάχος.

Ασβεστοχώρι - Κένταυρος Καλλικράτειας 63-81
Διαιτητές: Τσιαπλής - Παπανικολάου
Τα δεκάλεπτα: 12-28, 27-46, 37-70, 63-81
Ασβεστοχώρι (Κοτανίδης): Πάντος, Ευθυμιάδης 10 (1), Βασταρούχας 1, Βορνίτης 15, Καλούτσικος 14, Τάνης, Κουλουμπής 2, Βογιατζής 12 (1), Γραβής 4, Κανόπουλος Λέπης 5 (1).
Κένταυρος Καλλικράτειας (Καραμουσαλίδης): Τολιόπουλος 13 (3), Μωυσιάδης, Κλωνάρας 22 (3), Τσέλιος 14 (2), Δελημπαλτίδης 15 (1), Ευαγγελινός 4, Κανάκογλου 4, Κοτσάκης 2, Μπογδαμπεϊδης 2, Δασκαλάκης 2, Μενέξης, Δημητρίου 3.

Η βαθμολογία (σε 16 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 30
------------------------------
2. Ανατόλια 29
3. Κένταυρος Καλ. 28
4. Κομοτηνή 27
5. Ιωνικός Ιωνίας 27
6. Ελευθερούπολη 27
7. Μαντουλίδης 26
------------------------------
8. ΧΑΝΘ 23
------------------------------
9. Ασβεστοχώρι 22
10. Τιτάνες Δράμας 22
11. Μακεδονικός 21
12. Γαλαξίας Αδένδρου 19
13. Πολύγυρος 17
14. Δόξα Δρυμού 13
* Η Δόξα Δρυμού έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η επόμενη αγωνιστική (27/02):
Μακεδονικός - Τιτάνες Δρ.
Γαλαξίας Αδένδρου - Μαντουλίδης
Ιωνικός Ιωνίας - Χαλκηδόνα
Κομοτηνή - Ελευθερούπολη
Δόξα Δρυμού - Ασβεστοχώρι
Πολύγυρος - Κένταυρος Καλ.
ΧΑΝΘ - Ανατόλια

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής


Δύσκολο απόγευμα πέρασε η Χαλκηδόνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό Ιωνίας, αλλά κατάφερε να αποχωρήσει με τη νίκη και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Με θετικό αποτέλεσμα αποχώρησε και το Ανατόλια από τη ΧΑΝΘ.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός - Τιτάνες Δρ. 83-85
Γαλαξίας Αδένδρου - Μαντουλίδης 92-85
Ιωνικός Ιωνίας - Χαλκηδόνα 82-85
Κομοτηνή - Ελευθερούπολη 69-53
Δόξα Δρυμού - Ασβεστοχώρι 0-20 α.α.
Πολύγυρος - Κένταυρος Καλ. 59-72
ΧΑΝΘ - Ανατόλια 63-75

Ιωνικός Ιωνίας - Χαλκηδόνα 82-85
Διαιτητές: Τάτσικας - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 16-26, 35-49, 56-70, 82-85.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μαραπίδης 15 (1), Παναγιώτου, Μπατάκος 16 (1), Τολιόπουλος 2, Αγγελίδης 12, Μυλωνίδης 11 (2), Ματζούνης 4, Αρναούτογλου, Τουλούμης 15 (2), Γουνιώτης 3, Σαλαπασίδης 4 (1).
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 22 (4), Βασιλειάδης 9, Μωυσιάδης 28 (4), Κλουντζός 9 (1), Συντρίδης, Αρνίδης 2, Σιώμος 10, Ευαγγελίδης, Σιατατίδης 1, Τσαμασλίδης 4, Τσαλώνης.

Γαλαξίας Αδ. - Μαντουλίδης 92-85
Διαιτητές: Τζεβελεκίδου - Σιταρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 51-44, 71-65, 92-85.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (Πολίτης): Τσάϊκος 19 (3), Νικολαΐδης 15 (3), Παπαδημητρίο 22 (3), Κραμπής 22, Καλπακτσής 14 (1), Μποντούκης, Γιαννάκαρος, Πλατανίτης.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 21, Ζειμπέκης, Ιωακειμίδης 13, Αμπεριάδης, Δεληγεώργης 9 (1), Χρυσόπουλος 32 (2), Καραϊσκος 10 (2), Δαβάνης.

Μακεδονικός - Τιτάνες Δράμας 83-85
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Τσουμαχίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 39-42, 61-66, 83-85.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης 3 (1), Κεραμίδης 3 (1), Τζουβάρας 19, Στυλιανού 27 (7), Παπαθανασίου 11, Καρυπίδης 4, Πατρίκης 8, Χρηστίδης 8 (1), Μαυροκεφαλίδης.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Μουζίκας 5 (1), Μανιώτης 30 (4), Μελισσαρίδης Στ. 7, Μούκας, Μελισσαρίδης Λ. 14 (2), Τοσουνίδης 11, Βογιατζάκης 2, Φασούλας 2, Εξουζίδης 14.

Κομοτηνή - Ελευθερούπολη 69-53
Διαιτητές: Αγορογιάννης - Πιτσίλκας.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 36-29, 57-47, 69-53.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Μουράτ, Σαδήκ 3 (1), Γεωργαντζάς 10, Ντίνας 14 (1), Μίκιτς 4, Κουτσοβασίλης 8 (1), Κουτσογιάννης 5 (1), Σταμπουλής 3 (1), Μήτσου, Βελή Χασάν 14 (1), Χαλίλ Καδήρ, Παρατσουκίδης 8.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 12 (2), Στεφανίδης 7 (1), Κάτσικας 11 (1), Σιδηρόπουλος 10 (2), Τσομπουλτής, Λαϊδης 1, Καρατσομπάνης 2, Ζαρωτιάδης 10, Παρχαρίδης, Παυλίδης.

Πολύγυρος - Κεραυνός Καλλικράτειας 59-72
Διαιτητές: Ζαγορίδης - Μαραθιώτης.
Τα δεκάλεπτα: 18-26, 38-41, 50-54, 59-72.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Νάκος): Πάπας, Ζαγορίτης, Τσιούντος 23 (2), Παπασαραφιανός 14 (4), Στιβαχτάρης, Κουγιώνης 4, Σομπατζής 2, Παπαγεωργίου 10, Αρβανίτης 2, Γρηγορίου, Καλτσίδης 2, Βλάχος.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Κοτσάκης, Τολιόπουλος 23 (2), Μωυσιάδης, Δασκαλάκης, Κλωνάρας 14, Σελεμενάκης, Τσέλιος 12 (1), Δημητρίου 1, Μπογδαμπεΐδης, Δελημπαλτίδης 8, Κανάκογλου 4, Ευαγγελινός 10.

ΧΑΝΘ - Ανατόλια 63-75
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλλης - Καρυπίδης
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 23-42, 38-56, 63-75.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Ξουρίδας 3, Νικολαΐδης 9, Γαλανός 4, Πετρίδης 7, Τασιούδης 11, Σερέτης 6, Βαρδουνιώτης 6, Σουρβατζής 5 (1), Κυριαζίδης, Νεοφύτου 8, Ντίνας 4, Κυρατζής.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης 3, Παυλέας 15 (1), Μόσχου 13 (3), Καμτσικούδης, Κεκές 4, Βλαχοδήμος 2, Κοεμτζόγλου 4, Μουτσιαράς 16, Τσιάτσος 4, Τουρσουτζιάν, Βεργίνης 14.

Η βαθμολογία (σε 17 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 32
------------------------------
2. Ανατόλια 31
3. Κένταυρος Καλ. 30
4. Κομοτηνή 29
5. Ιωνικός Ιωνίας 28
6. Ελευθερούπολη 28
7. Μαντουλίδης 27
------------------------------
8. ΧΑΝΘ 24
------------------------------
9. Ασβεστοχώρι 24
10. Τιτάνες Δράμας 24
11. Μακεδονικός 22
12. Γαλαξίας Αδένδρου 21
13. Πολύγυρος 18
14. Δόξα Δρυμού 13

Η επόμενη αγωνιστική (13/03):
Μαντουλίδης - Μακεδονικός
Χαλκηδόνα - Γαλαξίας Αδένδρου
Ελευθερούπολη - Ιωνικός Ιωνίας
Ασβεστοχώρι - Κομοτηνή
Κένταυρος Καλλικράτειας - Δόξα Δρυμού
Ανατόλια - Πολύγυρος
Τιτάνες Δρ. - ΧΑΝΘ

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Φουλ για άνοδο


Ακόμα πιο κοντά βρίσκεται η Χαλκηδόνα στο στόχο που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν, δηλαδή την άνοδο. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα μετά και τη χθεσινή νίκη απέναντι στον Ιωνικό Διαβατών. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και η άνοδος στην Β' Εθνική είναι ακόμα ένα σκαλοπάτι πιο κοντα.

Στον απόηχο του χτεσινού αγώνα δηλώσεις έκαναν τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τσαλώνης, όσο και δύο παίχτες της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιάννης Τσαλώνης θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα του όπως και τα εύσημα στην αντίπαλη ομάδα: ''Συγχαρητήρια και για τις δύο ομάδες όσοι βρεθήκαμε στο κλειστό των Διαβατών είδαμε έναν πολύ ωραίο αγώνα . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές του Ιωνικού για την άριστη φιλοξενία προς την ομάδα μας ''.

Ο Νίκος Μωυσιάδης δήλωσε: ''Ήθελα πάρα πολύ την νίκη της προηγουμένης Κυριακής με την Κομοτηνή χωρίς να μειώσω την χθεσινή μας νίκη. Καταφέραμε εχθές να πάρουμε τους δυο σημαντικούς βαθμούς από μια πολύ σκληρή έδρα αλλά και πολύ καλή ομάδα . Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά ώστε να μείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπου θα μας δώσει και το εισιτήριο για την Β Εθνική'' .

Τέλος ο Μάκης Παπαδόπουλος με μια σύντομη δήλωση του τόνισε:'' Σημαντική νίκη , για την συνέχεια του πρωταθλήματος που μας κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας συνεχίζουμε σοβαροί για την επίτευξη του στόχου μας ''.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ευκαιρία για ρεβάνς…




Στην Ελευθερούπολη έχουν αφήσει πίσω τους ότι έγινε στη Κομοτηνή και όσα τους είχαν αφήσει… μισούς και έχουν βάλει «πλεύση» για το ντέρμπι με τον Ιωνικό.
Το ευχάριστο είναι ότι η ίωση έχει… περάσει πλέον απ’ όλους και έτσι θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα τους προβληματίσει άλλο για φέτος! Τελευταίο «θύμα» ο προπονητής τους Στράτος Καγιάογλου ο οποίος πάντως πάρα την ίωση είναι πολύ χαρούμενος που είδε μετά από αρκετές μέρες ξανά όλους τους παίκτες του στο γήπεδο:

«Είχαμε αρκετά προβλήματα και προσπαθούμε σιγά – σιγά να συνέλθουμε από τις ιώσεις και τους τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησαν πολύ. Είμαστε πάντως όλοι καλά και έτσι ελπίζω να παραμείνουμε και μέχρι τη Κυριακή! Με τέτοιο καιρό όλα τα φοβόμαστε. Αγωνιστικά, θέλουμε νίκη με τον Ιωνικό για να κλείσουμε και τυπικά το θέμα παραμονής και να μπορέσω να δώσω στη συνέχεια περισσότερο χρόνο σε όλους τους νεαρούς μου παίκτες. Θα δούμε ποιοι αντέχουν στη Γ΄ Εθνική… και όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους. Επίσης θα είναι επίσης και μια μικρή ρεβάνς για το παιχνίδι που χάσαμε και μάλιστα με διαφορά (είχαν χάσει με 12 πόντους)».

Πάντως σύμφωνα με τον τεχνικό της Ελευθερούπολης υπάρχουν πολλοί στόχοι που θέλουν να κατακτήσουν και είναι μέσα σ’ όλους: «όπως είχαμε πει από την αρχή έχουμε στόχο την εξάδα και κάτι… παραπάνω. Όχι μόνο όμως… Η Ελευθερούπολη είναι μια κωμόπολη η οποία έχει πλέον καλό όνομα στον μπασκετικό χάρτη και θέλουμε, πρώτον να το διατηρήσουμε αυτό αλλά και να μπορούμε να πούμε ότι «βγάλαμε» και ένα- δυο παίκτες».

Όσο για το οικονομικό, αυτό είναι ένα «θεματάκι» που όλους τους απασχολεί αλλά κανείς δεν μπορεί να λύσει άμεσα. Πάντως όπως τονίζει ο κ. Καγιάογλου θέληση υπάρχει απ’ όλους. Μένει μόνο μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια… να βρεθεί και το χρήμα… η λύση ήθελα να πω (!) πριν το θεματάκι γίνει… μεγάλο Θέμα.

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 18ης αγωνιστικής


Η Ανατολία επικράτησε εύκολα με 89-56 του Πολύγυρου και η Χαλκηδόνα με 74-44 τον Γαλαξία Αδένδρου. Ο Μακεδονικός γνώρισε την ήττα από τον Μαντουλίδη, με 78-72, ενώ η Ελευθερούπολη επικράτησε του Ιωνικού Ιωνίας με 77-73.

Τα αποτελέσματα:
Μαντουλίδης - Μακεδονικός 78-72
Χαλκηδόνα - Γαλαξίας Αδένδρου 74-44
Ελευθερούπολη - Ιωνικός Ιωνίας 77-73
Ασβεστοχώρι - Κομοτηνή 44-72
Κένταυρος Καλ/τειας - Δόξα Δρυμού 20-0
Ανατόλια - Πολύγυρος 89-56
Τιτάνες Δράμας - ΧΑΝΘ 63-67

Μαντουλίδης - Μακεδονικός 78-72
Διαιτητές: Τσίμπας - Τσιομπάνος.
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 46-39, 66-60, 78-72.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης): Τόζιος 17, Ιωακειμίδης 19, Δεληγιώργης 2 , Χρυσόπουλος 23 (1), Καραϊσκος, Γεωργάκης 2, Σιολούγκας 2, Δαβάνης 6, Ζεϊμπέκης 5 (1), Καμπούρης 2.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης 1, Τζουβάρας 11 (1), Παπαθανασίου 17 (1), Καρυπίδης 8 (2), Χρυστίδης 7 (1), Στυλιανού 18 (2), Μαυροκεφαλιδης 10, Ποδιώτης.

Ελευθερούπολη- Ιωνικός Ιωνίας 77-73
Τα δεκάλεπτα: 21-23, 42-42, 64-58, 77-73
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Δενδρινός 5 (1), Στεφανίδης 10 (1), Παυλίδης 2, Σιδηρόπουλος 6, Μάκης 2, Κουμλέλης 17, Τσομπουλτής 2, Λαϊδης 2, Καρατσομπάνης 6, Ζαρωτιάδης 25.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μαραπίδης 5 (1), Παναγιώτου 3 (1), Αγγελίδης 13, Ματζούνης 9 (1), Μυλωνίδης 15 (3), Τουλούμης 6 (1), Γουνιώτης 15, Τολιόπουλος 4, Σαλαπασίδης 3, Αρναούτογλου.

Χαλκηδόνα - Γαλαξίας Αδένδρου 75-44
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Σπανός.
Τα δεκάλεπτα: 23-14, 34-21, 53-33, 75-44.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 2, Βασιλειάδη 15 (1), Μωϊσιάδης 6 (1), Κλουντζός 13 (1), Αρνίδης 6 (1) , Σιώμος 6, Τσαμασλίδης 10, Νικολαιδης 4, Συντριδης, Ντινακος 3, Σιατατιδης 6, Τσαλώνης Αλέξης 4 (1).
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (Πολίτης): Τσάϊκος 4 , Νικολαΐδης 7 (1), Παπαδημητρίου 9 (1), Καλπακτσής 3, Γκαράκης 9, Πλατανίτης, Παπαγεωργιου 2, Νικας 1 Τσατσος, Μπουντουκης 2 Γιαννακαρος 7.

Ασβεστοχώρι - Κομοτηνή 44-72
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ - Καρακώστας Κ.
Τα δεκάλεπτα: 11-17, 24-37, 34-54, 44-72 .
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Κοτανιδης): Πάντος, Ευθυμιάδης 10 (2), Βασταρούχας 4, Βορνίτης 6 (1), Καλούτσικος 13, Τάνης 2, Κουλουμπής , Βογιατζής 4 (1), Κανόπουλος, Λέντης 5.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Γεωργαντζάς, Μίκιτς 6 (2), Ντίνας 14 (1), Κουτσοβασίλης 13 (3), Κουτσογιάννης 6, Βελή 12 (1), Σκέμπης, Σαδικ 3 (1), Παπαγεωργιου, Μήτσου 14 (3) Παρατσουκίδης, Χαλίλ 4.

Ανατολία - Πολύγυρος 89-56
Διαιτητές: Παπαγερίδης - Καπουρτίδης.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 43-31, 64-42, 89-56.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης 9 (1), Μόσχου 16 (4), Κοϊμτζόγλου 11 (1), Μουτσιαράς 14, Τσιάτσιος 13 (3), Βεργίνης 13, Χατζίδης 5, Καμτσικούδης, Κεκές 6 (1), Βλαχοδήμος, Τουτουτζιαν 2.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ (Νάκος): Σομπατζής 2, Τσούντος 15 (1), Παπασαραφιανός 11 (3), Κουγιώνης 9, Καλτσίδης 2, Παπαγεωργίου 6, Αρβανίτης 8, Ζαγορίτης, Καραγιάννης 2, Γρηγορίου, Βλάχος.

Η βαθμολογία (σε 18 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 34
------------------------------
2. Ανατόλια 33
3. Κένταυρος Καλ. 32
4. Κομοτηνή 31
5. Ελευθερούπολη 30
6. Μαντουλίδης 29
7. Ιωνικός Ιωνίας 29
------------------------------
8. ΧΑΝΘ 26
------------------------------
9. Τιτάνες Δρ. 25
10. Ασβεστοχώρι 25
11. Mακεδονικός 23
12. Γαλαξίας Αδ. 22
13. Πολύγυρος 19
14. Δόξα Δρυμού 13

Επόμενη αγωνιστική (19η):
Μακεδονικός - Χαλκηδόνα
Γαλαξίας Αδένδρο - Ελευθερούπολη
Ιωνικός Ιωνίας - Ασβεστοχωρίου
Κομοτηνή - Κένταυρος Καλ/τειας
Πολύγυρου - Δόξα Δρυμού
ΧΑΝΘ - Μαντουλίδης
Ανατόλια - Τιτάνες Δράμας

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής


Η Κομοτηνή ήταν η κερδισμένη, αφού επικράτησε του Κένταυρου στο ντέρμπι της αγωνιστικής και πλέον φιγουράρει στην τρίτη θέση. Χαλκηδόνα και Ανατόλια συνεχίζουν ακάθεκτοι με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας να ξεπερνά άνετα τον Μακεδονικό, ενώ το Ανατόλια νίκησε τους Τιτάνες Δράμας.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός - Χαλκηδόνα 67-86
ΧΑΝΘ - Μαντουλίδης 57-74
Ανατόλια - Τιτάνες Δρ. 86-56
Κομοτηνή - Κένταυρος Καλλικράτειας 71-62
Πολύγυρος - Δόξα Δρυμού 20-0 ά.α.
Ιωνικός Ιωνίας - Ασβεστοχώρι 101-79
Γαλαξίας Αδένδρου - Ελευθερούπολη 68-62

Μακεδονικός - Χαλκηδόνα 67-86
Διαιτητές: Θεοδώρου - Σειταρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-27, 36-53, 54-76, 67-86.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμοιρίδης): Ματενίδης 13 (3), Χρηστίδης 4, Χριστοδούλου 2, Γεραμίδης 7, Τζουβάρας 12 (1), Στυλιανού 3, Παπαθανασίου 15 (1), Μαυροκεφαλίδης 4, Καρυπίδης 3 (1), Μποβασιανός 2, Μοιρίδης 2.
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Πάρτσης, Βασιλειάδη 13 (1), Μωϊσιάδης 15 (4), Κλουντζός 11 (2), Παπαδόπουλος 13 (3), Αρνίδης 10 (2) , Σιώμος 6, Δρόσος, Συντριδης 7 (1), Τσαμασλίδης 9, Σιατατιδης 2, Τσαλώνης.

ΧΑΝΘ - Μαντουλίδης 57-74
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. - Λώρτος
Τα δεκάλεπτα: 14-14, 22-21, 42-43, 57-74.
ΧΑΝΘ (Κόρφας): Ξουρίδας, Νικολαΐδης 6, Γαλανός 1, Πετρίδης 11 (2), Τασούδης 2, Σερέτης 12 (1), Δαρβουνιώτης 3 (1), Σουλβατζής 8 (1), Κυριαζίδης, Νεοφύτου 12, Ντίνας, Αγραφιώτης 2.
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Νικολαΐδης - Κοκκινόπουλος): Τόζιος 11, Ζειμπέκης 9 (1), Ιωακειμίδης 18 (1), Δεληγιώργης 14 (1), Χρυσόπουλος 11, Καραϊσκος 2, Καμπούρης 6, Σιολούγκας, Δαβάνης 3.

Ανατόλια - Τιτάνες Δρ. 86-56
Διαιτητές: Εδιάρογλου - Δημαδής
Τα δεκάλεπτα: 19-15, 22-9, 21-17, 24-13
ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τσούρμας): Βαλεργάκης 4, Παυλέας 3, Μόσχου 14 (2), Καμτσικούδης, Κεκές 13 (2), Βλαχοδήμος 3 (1), Κοεμτζόγλου 18 (3), Μουτσιαράς 13, Τσιάτσος 2, Τουρσουτζιάν, Βεργίνης 16 (1), Χατζίδης.
ΤΙΤΑΝΕΣ (Γρηγοριάδης): Μανιώτης 15 (1), Γουδούτσης 3, Καραϊσκάκης, Μελισσαρίδης Σ. 5, Μούκας 8, Μελλισαρίδης Λ. 2, Τουσουνίδης 10, Βογιατζάκης 5 (1), Εξουζίδης 8.

Κομοτηνή - Κένταυρος Καλλικράτειας 71-62
Διαιτητές: Συμεωνίδης - Τζήμα
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 18-9, 16-14, 19-18
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Καμαράκης): Γεωργαντζάς 14, Μίκιτς 2, Ντίνας 6 (2), Κουτσοβασίλης 3 (1), Κουτσογιάννης 14, Σταμπουλής 1, Βελλή 15 (3), Παρατσουκίδης 16, Σαδίκ.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Καραμουσαλίδης): Τολιόπουλος 8 (1), Μωυσιάδης, Κλωναράς 19 (3), Τσέλιος 6 (1), Δελημπαλτίδης 15, Κανάκογλου 2, Ευαγγελινός 12 (2).

Ιωνικός Ιωνίας - Ασβεστοχώρι 101-79
Διαιτητές: Μοσχότογλου - Μαραθιώτης
Τα δεκάλεπτα: 29-24, 47-42, 79-53, 101-79
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Τουλούμης): Μαραπίδης 17(4), Παναγιώτου 7, Αγγελίδης 14(1), Ματζούνης 17(2), Μυλωνίδης 12(2), Γουνιώτης 12, Μαϊπας 2, Μπατάκος 10, Τολιόπουλος 10.
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Κοτανίδης): Πάντος 1, Ευθυμιάδης 7, Βασταρούχας 11, Βορνίτης 2, Καλούτσικος 27, Τάνης 4, Κουλουμπής, Βογιατζής 20(1), Κανόπουλος, Λέντης 7.

Γαλαξίας Αδένδρου - Ελευθερούπολη 68-62
Διαιτητές: Πιτσίλκας Μ. - Αγορογιάννης
Τα δεκάλεπτα: 13-18, 33-36, 48-49, 68-62.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ (Πολίτης): Τσάϊκος 18 (3), Νικολαΐδης 5 (1), Παπαδημητρίου 14, Κράμπης 8 (2), Καλπακτσής 14, Γκαράκης 7 (1), Πλατανίτης 2, Γιαννάκαρος.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Στεφανίδης 3 (1), Παυλίδης 4, Κάτσικας 17 (1), Μάκης 2, Κουμλέλης 10, Τσομπουλτσής 3, Λάϊδης 2, Καρατσομπάνης 16, Ζαρωτιάδης 5.

Η βαθμολογία (σε 19 αγώνες):
1. Χαλκηδόνα 36
------------------------------
2. Ανατόλια 35
3. Κομοτηνή 33
4. Κένταυρος Καλλικράτειας 33
5. Ελευθερούπολη 31
6. Μαντουλίδης 31
7. Ιωνικός Ιωνίας 31
------------------------------
8. ΧΑΝΘ 27
------------------------------
9. Τιτάνες Δράμας 26
10. Ασβεστοχώρι 26
11. Γαλαξίας Αδένδρου 24
12. Μακεδονικός 24
13. Πολύγυρος 21
14. Δόξα Δρυμού 13
* Η Δόξα Δρυμού έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

Η επόμενη αγωνιστική (27/03):
Ελευθερούπολη - Μακεδονικός
Ασβεστοχώρι - Γαλαξίας Αδένδρου
Κένταυρος Καλλικράτειας - Ιωνικός Ιωνίας
Δόξα Δρυμού - Κομοτηνή
Τιτάνες Δρ. - Πολύγυρος
Χαλκηδόνα - ΧΑΝΘ
Μαντουλίδης - Ανατόλια

www.basketblog.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.