Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιωνιος και Ευρωπη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
rchos
πηγα και σημερα στην πρεμιερα του πανιωνιου στην ευρωπη για φετο.το παιχνιδι ηταν με την τουρκ τελεκομ για το fiba europe cup.
84-76 αλλα ηταν ντερμπι μεχρι τελους σχεδον!οχι τοσο καλο ποιοτικα παιχνιδι.ο πανιωνιος ηταν στο μεγαλυτερο μερος μπροστα αλλα αδυνατουσε να ξεφυγει!εδειξε παντως καλυτερη ομαδα.
το καλο ηταν η επιθετικη πολυφωνια.6 παιχτες ειχαν διψηφιο αριθμο(απο κει και περα βεβαια το χαος)!επισης πολυ καλοι χατσον(επιθετικα κυριως αν και πηρε λιγοτερο απο αλλες φορες την μπαλλα) καιντοιτσιν που ειναι σταθεροτατος.ενω ενα ακομη πολυ καλο παιχνιδι εκανε ο περπερογλου που εβαλε κρισιμα καλαθια και εκανε κρισιμες αμυνες.γενικα αυτο το παιδι φετος ειναι ο παναγιωτης βασιλοπουλος του πανιωνιου.κανει απο ολα στην ομαδα και δενει την ομαδα οταν ειναι μεσα!εχει ξεκινησει πολυ καλα και αν συνεχισει θα ειναι αποκαλυψη για φετος!
τωρα τα αρνητικα.στην αμυνα ο ψηλος ντουντλει της τελεκομ εκανε παρτι!δεν υπαρχει βαρη κορμι φετος στον πανιωνιο και αυτο θα το πληρωνει συχνα οταν εχει απεναντι του ομαδες με δυνατους παιχτες!επισης οπως εχουμε ξαναπει θελει ενα γκαρντ ακομη η ομαδα!εδω και 3 βδομαδες ψαχνουν αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!
ο χατζης νομιζω ειναι οφισιαλ ενας πρωην μπασκετμπολιστας δυστηχως!τσαμπα εφυγε ο ηλιαδης και τσαμπα μενει στις εξεδρες ο διαμαντοπουλος(ηταν στο γηπεδο καθιμενος μακρια απο τα επισημα σε μια γωνια).ο οικονομου μαλλον θα βοηθησει αρκετα στο σκοραρισμα.ο γουινστον δειχνει ακομη φοβισμενος και αυτο δεν ειναι καθολου φυσιολογικο!τελος πολυ κακο που οι τρεις νεαροι(βασιλοπουλος,μαυροειδης,αγγελοπουλ
ς) δεν παιρνουν ευκαιριες!
rchos
μολις ανακαλυψα οτι η τουρκ τελεκομ που κερδισε ο πανιωνιος ειναι πρωτη και χωρις ηττα στην τουρκια.μαλιστα τελευταια αγωνιστικη κερδισε την εφες με 70-69.δεν προκειτε δηλαδη περι τυχαιας ομαδας.
HOULIGAN76
Αναρωτιέμαι αν στο μάτς με τους Τούρκους είχε αρκετό κόσμο.Ενας φίλος μου που είναι πάνθηρας μου είπε οτι στο ματς του πρωταθλήματος με τον Αρη έγινε χαμός.Αλλά απαγητευτήκανε και δεν πολυγεμίσανε μάλλον smile.gif το γήπεδο στο ματς της Ευρώπης.Ε?
thrylos7
Άντε ένα καλό άσσο...

Του αξίζει του Πανιώνιου ένα ευρωπαϊκό...

Ντραγκόλιοβιτς, Ντόιτσιν δεν είναι μεγάλα κορμιά; Σαν τον Χάτσον δηλαδή;
rchos
ναι δεν εχει πολυ κοσμο.λιγο πανω απο χιλιαρι υποθετω.καμια σχεση φυσικα με το σαββατο οπου οπως ειπωθηκε ειχαν βγαλει λιγοτερα εισητηρια απο τον κοσμο που ηρθε.

QUOTE
Ντραγκόλιοβιτς, Ντόιτσιν δεν είναι μεγάλα κορμιά; Σαν τον Χάτσον δηλαδή;


ο ντοιτσιν ειναι ακομη πιο σοφτ και απο τον χατσον.ειναι τεσσαρι που του αρεσει πολυ να σουταρει απο μεση και μακρινη αποσταση.εχει και καλο τριποντο!
ο ντραγκοιλοβιτς ειναι πιο δυνατο κορμι και το παιχνιδι του ειναι κυριως κοντα στη ρακετα.ειναι οτι πιο κοντινο εχουν σε σεντερ στον πανιωνιο.αλλα ουτε αυτος ειναι πενταρι κλασικο.ειναι το μεγαλυτερο κορμι που εχουν παντως.το κακο ειναι οτι μεχρι στιγμης εχει προσφερει τα λιγοτερα σε σχεση με τους αλλους 2(χατσον,ντοιτσιν) ενω ηρθε με μεγαλητερες προσδοκιες!
οταν λοιπον η αντιπαλη ομαδα εχει πενταρι δυνατο τους κανει οτι θελει στην αμυνα!το κακο ειναι οτι ενω ο ντουντλει(ψηλος της τελεκομ) εκανε οτι ηθελε δεεν υπηρχαν βοηθειες στο μαρκαρισμα του!τον αφηνανε παντα να παιζει 1 εναντιον 1!

παντως περα απο τον ασσο και τον ψηλο τους φιλους του πανιωνιου τους καιει ποσο καλυτερη θα ηταν η ομαδα αν αντι του ανυπαρκτου χατζη ηταν ο διαμαντοπουλος στην ομαδα!
HOULIGAN76
QUOTE(rchos7 @ Nov 9 2006, 07:41 PM) *
ναι δεν εχει πολυ κοσμο.λιγο πανω απο χιλιαρι υποθετω.καμια σχεση φυσικα με το σαββατο οπου οπως ειπωθηκε ειχαν βγαλει λιγοτερα εισητηρια απο τον κοσμο που ηρθε.



Πάνω απο χίλιους!!!!!!!!

Βρε μάστορα ο Πανιώνιος δεν έχει ανάγκη την βοήθεια σου!Δεν περνάς καλύτερα απο το κλειστό του Αγιου Θωμά στο Μαρούσι.Στα ευρωπα΄ι΄κά ματς δεν έρχονται πάνω απο 150.Είναι και πολλοί ξένοι.Μην γελάσεις θυμάμαι σε ενα ματς με μια Ολλανική ομάδα υπήρχαν διπλάσιοι Ολλανδοί απο οτι Ελληνες.Με λίγη τύχη θα μπορέσεις να πας να παρηγορήσεις και καμιά Ολλανδέζα. biggrin.gif smile.gif

Επίσης πολύ κοντά υπάρχει και το Μολλ και το Κοσμόπολις.

Φέρε και τους φίλους σου ή τις φιλενάδες σου και θα γίνεις και επίσημος χορηγός της ομάδας μας με τα εισιτήρια που θα αγοράσεις. icon_drunk.gif wink.gif
rchos
2 στα 2 για τον πανιωνιο στην ευρωπη.νικησε στη ρωσια την ουραλ με 70-77.δυστηχως εικονα δεν εχουμε!
ο ουινστον εβαλε 21 ποντους και ηταν ο πρωτεργατης της νικης ενω ο χατζης εδειξε επιτελους οτι υπαρχει και βοηθησε την ομαδα σε κρισιμα σημεια σκοραροντας 11 ποντους.
ισως πιο σημαντικο και απο τη νικη το γεγονος οτι αυτοι οι δυο επιτελους σε ενα παιχνιδι προσφεραν τα αναμενομενα!αντε και τωρα συνεχεια!
dizzy_fingers
Πάλι τραβιέται στα βόρεια, αυτή τη φορά στη Βουλγαρία, όμως, για να παίξει με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Αν κερδίσει, κάνει το 3x3 και μένει μόνος πρώτος στην κορυφή.
thrylos7
Δυστυχώς η νίκη δεν ήρθε και μετά και τη σημερινή έχει 2-2.

sport24.gr:

QUOTE
Παρά το γεγονός, ότι στο τέλος της τρίτης περιόδου, είχε το προβάδισμα με 82-77, ο Πανιώνιος, ηττήθηκε με 82-77, από την Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα, για την τέταρτη αγωνιστική του EuroCup.

Κλειδί για τη νίκη των Τούρκων, ήταν οι πόντοι του Ατσίκ στο τέλος. Ο παίκτης των γηπεδούχων, σημείωσε τους τελευταίους 7 πόντους της ομάδας του και "σκότωσε" τον Πανιώνιο.

Κορυφαίος του παιχνιδιού, ήταν ο Ντάντλεϊ, με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς "κυανέρυθρων", προσπάθησε πολύ ο Χάτσον (21 πόντους).

Από 11 πόντους είχαν και οι Χατζής και Ντόιτσιν, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποφύγει την ήττα ο Πανιώνιος. Στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Νταμίρ Μίλκοβιτς, είχε 5 πόντους., σε επτά λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-35, 60-62, 82-77

Οι πόντοι των ομάδων:

Τουρκ Τέλεκομ: Μίλιτσιτς 3 (1), Γκιουλέρ 6, Ακπινάρ 3 (1), Γιλμάζ 5 (1), Αλστον 14, Γκορούρ, Ατσικ 16 (2), Γιάγκλα 2, Γιλντιρίμ (5 (1), Ντάντλεϊ 28

Πανιώνιος: Καφκής 4, Μίλκοβιτς 5 (1), Περπέρογλου 9 (1), Ντόιτσιν 11 (3), Χατζής 11 (3), Ουίνστον 10 (2), Ντραγκόιλοβιτς 6, Χάτσον 21

Ο Λούκα Παβίσεβιτς μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι "αξίζαμε τη νίκη, γιατί είχαμε καλή απόδοση. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Δεν αντάξαμε στην πίεση της έδρας στο τελευταίο λεπτό και χάσαμε".

Δυσάρεστα τα νέα για Λουκόφσκι
Σε αναζήτηση νέου πλέι μέικερ από την κοινοτική αγορά θα στραφεί, όπως όλα δείχνουν, ο Πανιώνιος μετά την είδηση ότι ο Ντράγκαν Λουκόφσκι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για -περίπου- δύο μήνες. Ο βασικός "οργανωτής" των "κυανέρυθρων", θα υποβληθεί την Πέμπτη σε επέμβαση στον τραυματισμένο ώμο του, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς πλέι μέικερ.


Στο επίσημο site αναφέρεται σκορ 82-75.

Κι άλλον πλέι μέικερ; Μετά πόσοι θα είναι; Αφήστε τον Καυκή τώρα που παίζει τόσο καλά...
rchos
ενταξει η ηττα αυτη ηταν αναμενομενη!η τουρκικη ομαδα ειναι φωτια και λαυρα φετος!μια ηττα εχει ολη και ολη σε ολες τις διοργανωσεις που παιζει και αυτη εγινε στο ελληνικο στον αγωνα του πρωτου γυρου με τον πανιωνιο.
απο τους 28 ποντους του νταντλει υποθετω οτι εκανε παρτι παλι οπως και στο ελληνικο!το προβλημα του πανιωνιου ειναι αυτο κυριως πλεον δεν υπαρχει κλασικο πενταρι!
οσο για τον πλευ προφανως και πρεπει να παρει!με λουκοφσκι και καυκη λεγαμε πως εχει προβλημα.με καυκη(που οντως παιζει φοβερα) και μιλκοβιτς που δεν ειναι καθαρος πλευ παλι εχει προβλημα!
thrylos7
sport24.gr:

QUOTE
Μαθηματικά, στη δεύτερη φάση του Eurocup, βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής, επικράτησε με 80-62, της Ούραλ Γκρέιτ, στο Ελληνικό.
Η Τουρκ Τέλεκομ είναι η άλλη ομάδα που εξασφάλισε από τον 7ο όμιλο το εισιτήριο για τη φάση των "16". Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της ομάδας του Περμ που αποκλείστηκε.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο, ήταν ο Αντρέ Χάτσον με 20 πόντους, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ και έκανε 4 κοψίματα. Για ακόμα ένα ματς, ήταν εντυπωσιακός και ο Στράτος Περπέρογλου με 19 πόντους. Οι Ρώσοι στηρίχτηκαν στους Χόσκιν (14π.) και Βγιάλτσεφ (10π.).

Το ντέρμπι στο Ελληνικό, διήρκεσε τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος της περιόδου, το σκορ έγινε 49-42. Ο αγώνας κρίθηκε στην ευστοχία του Πανιωνίου σε βολές (20/23) και σουτ δύο πόντων (21/38), ενώ οι παίκτες της Ούραλ που υπέπεσαν σε 21 λάθη έναντι 13 των "κυανέρυθρων" απείλησαν μόνο έξω από τη γραμμή του τριπόντου με 9/20.

Οι παίκτες του Λούκα Παβίτσεβιτς έπαιξαν ομαδικά, όπως αποδεικνύουν και οι 17 ασίστ έναντι των 13 της αντιπάλου με τον Νταμίρ Μίλκοβιτς να μοιράζει μόνος του 6. Κλειδί υπήρξε η άμυνα του Πανιωνίου στην τέταρτη περίοδο, όταν μετέτρεψε το 49-42 του 30ού λεπτού στο τελικό 80-62.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 26-28, 49-42, 80-62

Οι σκόρερ των ομάδων:

Πανιώνιος: Καυκής 8, Αγγελόπουλος 5 (1), Περπέρογλου 19 (3), Ντόιτσιν 8, Χατζής 1, Μίλκοβιτς 3 (1), Μαυροειδής, Ουίνστον 5 (1), Ντραγκόιλιοβιτς 11, Χάτσον 20

Ούραλ Γκρέιτ: Ουίτφιλντ 6 (1), Μπασμίνοφ 2, Μακσάντσεφ 5 (1), Τάρβερ, Βγιάλτσεφ 10 (2), Ζάγκορατς 6, Μπέλοφ 9 (3), Πεγκούσιν 3, Ζοζουλίν 7 (1), Χόσκιν 14


Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος... στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό;

Κάτι μου λέει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μόνο μία ήττα για ελληνική ομάδα στην Ευρώπη... rolleyes.gif
rchos
QUOTE
Κάτι μου λέει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μόνο μία ήττα για ελληνική ομάδα στην Ευρώπη... rolleyes.gif


ποια εννοεις?την ολυμπιαδα πατρων? tongue.gif

ο πανιωνιος συνεχιζει να εντυπωσιαζει και ελλαδα και ευρωπη!εχει κανει φοβερη δουλεια ο παβισεβιτς!βεβαια ο περπερογλου ξεπεταχτηκε και απο το πουθενα!ας ειναι καλα το παιδι!α και ο καυκης!μπραβο στην ομαδα!
dizzy_fingers
Πού είναι ο Αρσλάν? Έρχεται? 38.gif

biggrin.gif
Είναι νωρίς να κρίνουμε φαβορί για τον τίτλο...μην ξεχνάμε άλλωστε πως υπάρχουν καλές ομάδες φέτος στη διοργάνωση.

Αν πάντως ντε και καλά πρέπει να τον ορίσουμε φαβορί, νομίζω πως και το Μαρούσι πρέπει να μοιραστεί τον τίτλο...
Warrior
Tον ειδα τον αγωνα...

Ηττηθηκε με 71-68 ο Πανιωνιος(χωρις Χατσον αγωνιστηκε και σημερα).Στην τελευταια επιθεση αστοχησε σε
2 διαδοχικα σουτ τριων ποντων και εχασε την ευκαιρια να παει το ματς στην παραταση.Πολυ κακες επιλογες
απο Ντοιτσιν και Χατζη σε αυτην την φαση.Ο τελευταιος ενω εγινε κατοχος της μπαλας μετα το τριποντο του
Ντοιτσιν,προσποιηθηκε και εμεινε ελευθερος...κινηθει προς το καλαθι,με αποτελεσμα να χαθει η δυνατοτητα
καλης επιλογης.Το τριποντο του Περπερογλου ηταν υπο ασφυκτικη πιεση χρονου...

Ο Περπερογλου παντως εχει πεσει πολυ τελευταια,ε??

Ρε παιδια...τι εκανε αυτος ο Γερμανος ο Γιαγκλα?(!!) blink.gif ohmy.gif

Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτον?Πολυ κ@λοχερο!Eιναι και 2,13....Αν εχει και κινησεις κοντα στο καλαθι,μιλαμε
για πολυ καλη περιπτωση.
dizzy_fingers
Damn!!! Έχασα την ευκαιρία να δω τον erwin dudley (αστείο προς λίγους και γνωρίζοντες biggrin.gif )
rchos
ο γιαγκλα ηταν και στην προεπιλογη της εθνικης του το καλοκαιρι.τν ειχαμε αντιμετωπισει σε ενα παιχνιδι.παντως οσες φορες τον εχω δει κακη εντυπωση μου εχει κανει.το χθεσινο βεβαια δεν το ειδα!
οσο για τον ντουντλει πως επαιξε χτες?στο παιχνιδι που τον ειχα δει ειχε κυριαρχισει ανετα!
dizzy_fingers
Από τα στατιστικά κρίνω ότι τα πήγε πολύ καλά.
16 πόντοι, 3 ασίστ, 1 μπλοκ, 0 λάθη.

Τώρα που κοιτάζω τα γενικά στατιστικά του βλέπω ότι δεν είναι καθόλου άσχημος forwarf 39.gif.
thrylos7
sportime.gr:
QUOTE
Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε στο "Ελληνικό" της Λοκομοτίβ Ροστόβ με 75-57 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου του οδηγεί στους "8" του Eurocup. Πρώτος σκόρερ των κυανέρυθρων ήταν ο Κένεντι Ουϊνστον με 18π., ενώ ο Βαγγέλης Σκλάβος, που αγωνίζεται για λογαριασμό της ρωσικής ομάδας, έπαιξε ελάχιστα και ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.


Συγκεκριμένα, σε 7:18 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 2π. (2/4 βολές, 0/1 δίποντο και 0/1 τρίποντο), μάζεψε 4 ριμπάουντ και έκανε 3 λάθη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ελληνική ομάδα αδυνατούσε να βρει ρυθμό, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Σνιντ και Μπέιλι, δίνοντας προβάδισμα 4π. στην Λοκομοτίβ (16-20, στο 10ο λεπτό). Ωστόσο, με όπλο τους την καλή τους άμυνα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν επιθετικό πρόβλημα στους Ρώσους, πέρασαν στην αντεπίθεση και με «εκτελεστές τους Χάτσον και Μιλίκοβιτς προσπέρασαν με 36-29, με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Από κει και πέρα, το έργο του Πανιώνιου ήταν μάλλον εύκολο, καθώς ο Ουϊνστον –που ήταν πρώτος σκόρερ του στην πρώτη περίοδο- ανέκτησε την επαφή του με το καλάθι και εκτίναξε την διαφορά στο +13 (55-42). Οι παίκτες του Λούκα Παβίσεβιτς δεν έδειξαν «οίκτο» και έτσι έφτασαν σε θριαμβευτική επικράτηση με 75-57.

Τα δεκάλεπτα:16-20, 36-29, 55-42, 75-57.

Πανιώνιος (14/19 βολές, 20/48 δίποντα, 7/17 τρίποντα, 38 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 7 λάθη, 9 κλεψίματα, 2 κοψίματα): Καυκής 4, Μιλίκοβιτς 9, Βασιλόπουλος, Περπέρογλου 7, Ντόιτσιν 9, Χατζής 3, Σουμπάρα 6, Αγγελόπουλος, Μαυροειδής 7, Ουϊνστον 18, Ντραγκόλιοβιτς, Χάτσον 12.

Λοκομοτίβ (16/27 βολές, 13/28 δίποντα, 5/19 τρίποντα, 35 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 19 λάθη, 2 κοψίματα): Παρς 7, Λόντσαρ 8, Κουμπράκοφ, Βορότνικοφ 5, Μπέιλι 6, Σνιντ 20, Σκλάβος 2, Ζιμπίροφ, Αλεκσαντρόφ, Τοποροφ 9.

Οι δηλώσεις…

Ο τεχνικός του Πανωνίου, Λούκα Παβίσεβιτς, τόνισε: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που είχαν μια δύσκολη περίοδο αλλά αντεπεξήλθαν. Η Ροστοβ είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά αντιδράσαμε καλά και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά και αυτό είναι. Παίξαμε πιεστική άμυνα. Πλέον πρέπει να νικήσουμε την Σαρλερουά και στην συνέχεια να παλέψουμε μέσα στην Τουρκία με την Τουρκ Τέλεκομ. Πάντως ήταν σημαντική αυτή η νίκη για εμάς, αφού έχουμε τις ελπίδες μας πλέον».


Βαθμολογία:

1. Türk Telekom S.C. 3/1 7
2. Panionios BC Athens 2/2 6
3. Lokomotiv Rostov 2/2 6
4. Spirou Charleroi 1/3 5
Warrior
Σημερα στις 20:30 (σπορ+),ο Πανιωνιος υποδεχεται την Σαρλερουα στα πλαισια της τελευταιας
αγωνιστικης των ομιλων του Eurocup και θελει νικη δικια του και ηττα της Λοκομοτιβ απο την
PTT στην Αγκυρα,για να περασει στις 8 καλυτερες ομαδες της διοργανωσης.
Aristofanis
Συγχαρητήρια για την πρόκριση του Πανιώνιου στα προημιτελικά του EuroCup. Τώρα όμως δύσκολα τα πράγματα άφου παίζει με την Girona την 3η ομάδα της Ισπανίας.

η βασική της πεντάδα είναι

1. Arriel McDonald
2. Marko Marinovic (παικτούρα, 58% στα δίποντα στην ACB & πρώτος σκόρερ της ομάδας)
3. Dainius Salenga
4. Gregor Fucka
5. Μarc Gasol (5.6 ριμπάουντ στην ACB)

Επίσης έχει τον Dalibor Bagaric, τον Bootsy Thornton (με θητεία στην Barcelona), τους Ισπανούς M , F. San Emeterio, Victor Sada και τον γνωστό μας (ένα από τους πολλούς σε αυτή την ομάδα) Darryl Middletton

και βέβαια προπονητής ο μεγάλος Svetislav Pesic.


Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Πανιώνιο ειδικά που είναι μία ομάδα που ενώ έκανε την καλύτερη επιλογή στους Αμερικάνους στην θέση του play-maker έχει μείνει με τον Καυκή...

Ελπίζω σε 2 ή 3 ωραία ματς και να έχει κόσμο στο Ελληνικό γιατί αξίζει...
Warrior
Ποτε ειναι οι αγωνες ρε παιδια,ξερει κανεις??
thrylos7
6 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας στην Ισπανία, 8 Μαρτίου ο δεύτερος εδώ και 14 Μαρτίου ο τρίτος πάλι στην Ισπανία, εφόσον χρειαστεί..

Ομάδα για Ευρωλίγκα η Χιρόνα (ή Τζιρόνα; Τα ισπανικά μου δεν είναι καλά τελευταία... biggrin.gif ).. Δεν είναι ο ορισμός νεανικής ομάδας βέβαια. Ασφαλώς είναι το φαβορί, ειδικά μετά από αυτή την πτώση που παρουσιάζει ο Πανιώνιος στην απόδοσή του.
Warrior
Οντως εχει πεσει πολυ η αποδοση του Πανιωνιου μετα τα Χριστουγεννα....Πολυ δυσκολο εργο θα εχει με
την Χιρονα(ετσι λεγεται μαλλον smile.gif ),ειδικα αφου θα χρειαστει εκτος εδρας νικη.Δεν το ηξερα αυτο,νομιζα
πως ειναι 2 τα ματς...
Aristofanis
Με τα χάλια που έχει ο Πανιώνιος το τελευταία καιρό για συντριβή πάει στην Ισπανία...
Aristofanis
Χιρόνα - Πανιώνιος 76-68

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 44-45, 59-59, 76-68.

Χιρόνα: Μπάγκαριτς 2, Μαρίνοβιτς 8, Φούτσκα 13, Σαντα 6, Σαλένγκα 11, ΜακΝτόναλντ 8, Σαν Εμετέριο 3, Γκαμπριέλ 10, Γκασόλ 6, Μίντλετον 2.

Πανιώνιος: Καυκής 9, Μιλίκοβιτς 8, Περπέρογλου 10, Ντόιτσιν, Χατζής, αγγελόπουλος, Ουϊνστον 16, Ντραγκόλιοβιτς 3, Χάτσον 22.
thrylos7
Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από το sportime.gr:

QUOTE
Για περίπου 35 λεπτά ο Πανιώνιος «άγγιξε» το θαύμα, όμως, στο τελευταίο πεντάλεπτο έμεινε από δυνάμεις… Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Χιρόνα με 76-68 και έχασαν σπουδαία ευκαιρία να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας των Ισπανών, ώστε να αποκτήσουν εκείνοι τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση στους «4» του Eurocup. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χιρόνα είναι αήττητη στην Ευρώπη (μετρά 13 νίκες)!


Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη (08/03, 19.00) στο «Ελληνικό» και θα μεταδοθεί από το ΣΠΟΡ+. Αν ο Πανιώνιος ισοφαρίσει σε 1-1 νίκες, τότε όλα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα (14/03), που φυσικά θα διεξαχθεί στην έδρα της Χιρόνα.

Ο Πανιώνιος επιχείρησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό του με απώτερο σκοπό να επιβάλει τον ρυθμό του και ως ένα σημείο τα κατάφερε… Χάρη στην σαφή υπεροχή του Αντρέ Χάτσον κάτω από τα καλάθια, αλλά και τις πολύτιμες λύσεις του Στράτου Περπέρογλου προηγήθηκε με 13-16 (στο 8ο λεπτό).

Οι Ισπανοί πέρασαν στην αντεπίθεση και με ένα επί μέρους σκορ 10-3, προσπέρασαν με 23-19 (στο 10ο λεπτό). Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Χάτσον (αποσύρθηκε για να πάρει μερικές ανάσες), οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» μέσα στην ρακέτα με τους Μαρκ Γκασόλ και Φούτσκα και ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στους 6π. (27-21). Οι κυανέρυθροι, ωστόσο, απάντησαν άμεσα…

Ο Αμερικανός φόργουορντ πάτησε και πάλι παρκέ, ο συμπατριώτης του Κένεντι Ουϊνστον «ζεστάθηκε» και ο Πανιώνιος προσπέρασε με 34-36 (στο 17ο λεπτό). Έκτοτε οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, για να διαμορφώσει τελικά ο Μιλίκοβιτς με δύο ελεύθερες βολές το 44-45 υπέρ της ελληνικής ομάδας, με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Στην επανάληψη, οι δυνατές άμυνες ήταν εκείνες που ουσιαστικά διατήρησαν τις ισορροπίες. Βασιζόμενος επιθετικά αρχικά στον Αντρέ Χάτσον (44-47) και στην συνέχεια στον Νταμίρ Μιλίκοβιτς, ο Πανιώνιος δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν –έπειτα από τις συνεχείς εναλλαγές στο σκορ- προβάδισμα μεγαλύτερο των 3π. (59-56). Αντίθετα, με τρεις ελεύθερες βολές, μία δια χειρός Ντραγκόλιοβιτς (ο οποίος αγωνιζόταν με 4 φάουλ) και δύο δια χειρός Μιλίκοβιτς, η ομάδα του Λούκα Παβίσεβιτς ισοφάρισε σε 59-59 (στο 30ο λεπτό).

Με ένα σερί 8-0 «δράστες» του οποίου ήταν οι Μακ Ντόναλντ, Σαν Εμετέριο και Γκαμπριέλ, η Χιρόνα προηγήθηκε με 67-59 (στο 32ο λεπτό). Καυκής και Χάτσον έκαναν την ύστατη προσπάθεια ανάκαμψης του Πανιώνιου και μείωσαν σε 67-63 (στο 35ο λεπτό), όμως, η ελληνική ομάδα έμεινε από δυνάμεις και… Ουϊνστον (αποβλήθηκε με 5 φάουλ). Με ένα καλάθι του Φούτσκα και ένα τρίποντο «μαχαιριά» του Μαρίνοβιτς, οι Ισπανοί βρέθηκαν στο +9 (72-63) και έκτοτε κάνοντας απλά συντήρηση δυνάμεων έφτασαν άνετα στο τελικό 76-68.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 44-45, 59-59, 76-68.

Χιρόνα: Μπάγκαριτς 2, Μαρίνοβιτς 8, Φούτσκα 13, Σαντα 6, Σαλένγκα 11, ΜακΝτόναλντ 8, Σαν Εμετέριο 3, Γκαμπριέλ 10, Γκασόλ 6, Μίντλετον 2.

Πανιώνιος: Καυκής 9, Μιλίκοβιτς 8, Περπέρογλου 10, Ντόιτσιν, Χατζής, αγγελόπουλος, Ουϊνστον 16, Ντραγκόλιοβιτς 3, Χάτσον 22.

Οι δηλώσεις…

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Πανιωνίου, Λούκα Παβίσεβιτς, τόνισε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως, το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλό μας. Στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για ένα δύο λεπτά και αυτό ήταν αρκετό για να χάσουμε και το παιχνίδι. Θα πρέπει να ανταποδώσουμε στο Ελληνικό την φιλοξενία και να επιστρέψουμε στην Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα».


Κρίμα! Φαίνεται ότι ήταν καλή ευκαιρία παρόλο που δε βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση η ομάδα.

Σε δύο μέρες το επόμενο ματς... Πόσο κόσμο θα έχει άραγε;
Grissino
λογικά πολύ λίγο...
mathbasketic
Κρίμα για τον Πανιώνιο!!!!!! Πολύ καλή προσπάθεια. Ο Χάτσον ήταν απίστευτος ειδικά στι ημίχρονο με 7/7 δίποντα και 2/2 βολές. Στο τέλος είχε 10/11 δόποντα. Η διαφορά ήταν στο πλουραρισμό των παικτών ή αλλιώς στο βάθος στο πάγκο που έχει η Χιρόνα. Ο παίκτης με τα παραπάνω λεπτά ήταν ο Σαλένγκα με 26 ενώ ο Πανιώνιος είχε 6 παίκτες πάνω από 25 λεπτά. Δεν βοήθησε καθόλου ο Ντόιτσιν ο οποίος έχει πέσει πάρα πολύ!!!!!!! 68.gif
Καθοριστική συμβολή στο παιχνίδι είχαν τα τρίποντα(6/13 έναντι 5/22) αλλά και λίγο τα φάουλ 30 έναντι 21 υπέρ της Χιρόνα με αποτέλεσμα να βαρέσει 14 βολές παραπάνω.(το λιγότερο που φταίει για την ήττα)
Περιμένουμε έναν πιο αποφασιστικό Πανιώνιο στο Ελληνικό.Ιδιαίτερη προσοχή στον Σαν Εμετέριο ο οποίος δεν έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι. evilmonkey.gif
Αποθεώνω και τον Μίντλεντον. Ιδιαίτερα σημαντικός για τη Χιρόνα. 77.gif 77.gif 77.gif
Igor
Eαν νικησει ο Πανιωνιος με + 9 περναει στην επομενη φαση, ή εχει τριτο παιχνιδι στην Ισπανια ??
Warrior
Yπαρχει και 3ο παιχνιδι στην Ισπανια...

Σημερα στις 7μμ. απο ΣΠΟΡ+ o αγωνας.Αν τα καταφερω,θα παω Ελληνικο σημερα...
kop-13
Μπράβο στον Πανιώνιο!
Μεγάλη νίκη.
Αλλα μπροστά σε 300 άτομα ρε γμτ...
Igor
Mπραβο ρε Πανιωναρα. Αν δεν υπηρχε ΠΑΟ ισως πηγαινα να δω λιγο...
Aristofanis
Χιρόνα - Πανιώνιος 83-49

Διασυρμός για τον Πανιώνιο που άντεξε μόνο για ένα δεκάλεπτο. Κρίμα για αυτή την ήττα που χάλασε την καλή εικόνα που είχε ο Πανιώνιος στην Ευρώπη φέτος. Όμως η Τζιρόνα είναι μεγάλη ομάδα φέτος και τέτοιες ήττες δεν είναι εκπλήξεις!

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 35-22, 64-36, 83-49

ΧΙΡΟΝΑ: Μπάγκαριτς 9, Μαρίνοβιτς 11 (3), Κέσελ 2, Φούτσκα 10, Σάντα 3, Σαλένγκα 4, ΜακΝτόναλντ 8 (1), Θόρτον 5 (1), Σαν Εμετέριο 11, Γκαμπριέλ 8 (2), Γκασόλ 8, Μίντλετον 4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καυκής 2, Μίλκοβιτς 10 (1), Περπέρογλου 9 (2), Ντόιτσιν, Σουμπάρα 2, Αγγελόπουλος 2, Ουίνστον 5, Ντραγκοϊλοβιτς 9, Χάτσον 10.
thrylos7
Μόλις 2 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο! Στην αρχή νόμισα ότι ήταν το επιμέρους σκορ..

Αν βγάλουμε το πρώτο δεκάλεπτο φαίνεται ότι η Χιρόνα ήταν σταθερά καλύτερη παίζοντας πάρα πολύ καλή άμυνα...
(Πού είναι ο Χατζής ρε παιδιά; )
Grissino
αυτό αναρωτιόμαστε όλοι για τον Χατζή... τίποτα... άχρηστος... τελειωμένος...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.