Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Barcelona-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
PARISINOS
QUOTE(Anaz @ Mar 25 2011, 19:02 ) *
Μιλατε για ταυτοχρονη υπερτιμηση της Μπαρτσα και υποτιμηση του Παο, κι ΕΝ ΜΕΡΕΙ εχετε δικιο, αλλα τωρα "κινδυνευει" να συμβει το αντιστροφο. Γιατι δεν βλεπω να αναφερεται ιδιαιτερα το ψυχολογικο πλεονεκτημα του αουτσαιντερ που ειχε ο Παο στη σειρα κι επαιζε σαν κομαντο χτες, αλλα να εστιαζουμε ΜΟΝΟ στα μις ματς, τις τακτικες επιλογες του Ζοτς, το μεγαλειο του ΔΔ και τις αδυναμιες της Μπαρτσα. Την ψυχολογια "Ροκυ" (οπως πολυ ευστοχα ειπωθηκε) και την περιφερειακη ευστοχια που ειχαν χτες οι παιχτες κι επαιξε καθοριστικο ρολο την αποδιδουμε στην βαρια φανελα,και ισχυει, αλλα δεν ισχυει απο μονο του αλλα σε συνδυασμο με το γεγονος οτι η ομαδα κατεβαινε απαλλαγμενη απο αγχος και με πληγωμενο εγωισμο.


Αυτο το τονισα στο πρωτο ποστ μετα το ματς και πραγματικα με ανυσηχει ιδιαιτερα. Γιατι αν κανουμε το λαθος και τους κολλησουμε τον τιτλο του αουτσαιντερ, θα μας κολλησουν καμια 20αρια τριποντα ( μεχρι και ο ρικι μπορει να βαλει που ξερεις 69.gif ) και θα ψαχνομαστε.

Βεβαια ευτηχως δεν βλεπω τετοια ταση. Αν δει κανεις τα διεθνη φορου, θα καταλαβει οτι επικρατει η ταση που πιστευει οτι η μπρτσα ενα ματς στην ελλαδα θα το παρει. Οχι οτι δεν ειναι πιθανο, αλλα οσο πιο πολυ μας υποβαθμιζουν , τοσο το καλυτερο.

Ειπαμε κυριε πασκουαλ , κερδισαμε λογω διαιτησιας και επειδη αφησες τον ΔΔ, που ετυχε να κανει το παιχνιδι της ζωης. Σωστα? Τιποτα αλλο δεν εφταιξε...
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 25 2011, 20:02 ) *

QUOTE(Anaz @ Mar 25 2011, 20:02 ) *
Μιλατε για ταυτοχρονη υπερτιμηση της Μπαρτσα και υποτιμηση του Παο, κι ΕΝ ΜΕΡΕΙ εχετε δικιο, αλλα τωρα "κινδυνευει" να συμβει το αντιστροφο.

Αυτό φοβάμαι. Ο ΠΑΟ με δύο εντός έδρας νίκες φτάνει στο φάιναλ φορ κι ενώ βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Αν θεωρήσουμε εαυτούς φαβορί για μένα είναι λάθος, δεν ξέρω αν είμαστε άλλωστε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε και εντός καμικάζι όπως στη Βαρκελώνη. Θα κινδυνεύσουμε τουλάχιστον τη μία από τις δύο βραδιές και δε γίνεται να εφησυχάσουμε. Αν είναι να αρχίσουμε τα "ποια Μπαρτσελόνα;" να γράψω σε άλλο τόπικ.

Και ναι η φροντ λάιν τους είναι πληρέστατη, ο Πέροβιτς μόνο είναι λίγος αλλά κι αυτόν όλοι πλην 4-5 ομάδων αυτή τη στιγμή θα τον υπέγραφαν αν ήταν ελεύθερος.
GMlls
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 25 2011, 19:42 ) *
δηλαδή εμένα που μου αρέσουν οι μισοί είμαι κρυφο- Πανιώνιος;

Έχουμε μια θέση κοινοτικού ελεύθερη. Αν το καλοκαίρι ερχόταν ο Λόρμπεκ να καλύψει το πιθανό κενό του Φώτση ή του Τσαρτσαρή π.χ. θα ήταν παράλογο;



αν μιλάς για τη θέση που κρατάμε για τον Ντίρκ, εσύ τι λές;

roben

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις σχετικά με τα 2 πρώτα ματς αυτής της πραγματικά σπουδαίας σειράς...

1) Είναι φανερό ότι το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναικού έχει μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και έχει δημιουργήσει ένα σαφές και προσανατολισμένο πλάνο αντιμετώπισης του παιχνιδιού της. Γράφω από την αρχή της σεζον,διαφωνώντας με πολλούς από το φόρουμ,ότι σε επίπεδο ρόστερ Μπαρτσελόνα και Παναθηναικός δεν διαφέρουν ιδιαίτερα...Εκείνο που έκανε την Μπαρτσελόνα να φαντάζει ώρες ώρες ασυναγώνιστη είναι η ενέργεια στο παιχνίδι της,η ομαδικότητα,οι αυτοματισμοί! Η κίνηση του Ομπράντοβιτς να παίξει με ένα παίκτη overplay στον Ναβάρο και τους υπόλοιπους 4 σε μιά κλειστή άμυνα χώρου είναι πραγματικά ευφυής αφού με τον τρόπο αυτό ελέγχει το κλειδί του επιθετικού παιχνιδιού της ισπανικής ομάδας,δηλαδή τα ''κοψίματα'' και τις τοποθετήσεις στον χώρο. Επιπλέον δίνει μιά επιπλέον δυναμική στην εξασφάλιση του αμυντικού ριμπάουντ,ενός τομέα που δεν κρύβω ότι πριν την έναρξη των παιχνιδιών φοβόμουν ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μαύρη τρύπα για την ομάδα μας.

2) Έγραφα πριν κάποιες μέρες,πριν το παιχνίδι στη Μάλαγα,ότι ο Ζοτς πρέπει να ανοίξει το rotation ξεκινώντας στην αρχική 5άδα παίκτες θεωρητικά παγκίτες ώστε αφενός να τονωσει την αυτοπεποίθησή τους,να τους δώσει ευθύνες και πρωτοβουλίες,να τους κάνει να νιώσουν ενεργοί και σημαντικοί και αφετέρου να έχει δυνατά χαρτιά στον πάγκο του ώστε οι αλλαγές να μην αλλοιώνουν τον ρυθμό και την δυναμική της ομάδας! Το έκανε από εκείνο κιόλας το ματς και έπιασε! Διατήρησε αυτό το σκεπτικό και στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα (βασικοί Καλάθης-Βουγιούκας,στον πάγκο Νίκολας-Μπατίστ) και επίσης έπιασε!

3) Το πλάνο και στα 2 ματς ήταν παρόμοιο! Κάτι κλείνεις,κάτι δίνεις! Κλείνουμε την ρακέτα,δίνουμε το τρίποντο! Άλλοτε θα πιάσει,άλλοτε όχι,αλλά με μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να τα κλείσεις όλα,επιλέγεις να δώσεις αυτό στο οποίο είναι λιγότερο ικανή ή έστω οι πιθανότητες να αποτύχει είναι υψηλότερες. Στο πρώτο ματς μας έβαλε 10 τρίποντα και χάσαμε,στο δεύτερο σταμάτησε στα 7 και νικήσαμε! Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε ότι σούταρε 2 τρίποντα ελεύθερος ο Ρούμπιο ή ότι το σουτ του Λάκοβιτς ήταν υπό καλές προυποθέσεις! Αν πας να κλείσεις όλα τα τρίποντα,τους δίνεις αυτό που είναι βούτυρο στο ψωμί τους,δηλαδή κενούς χώρους στη ρακέτα! Σε αυτό το παιχνίδι η Μπαρτσελόνα είναι ασυναγώνιστη!

4) Την απόδοση του Καλάθη (και στα δύο παιχνίδια) ή εκείνη του Σάτο στο δεύτερο ματς δεν την περίμενα με τίποτα! Ούτε ο Πασκουάλ πιστεύω! Αυτοί είναι οι κρυφοί άσοι που πάντα χρειάζονται σε αυτό το επίπεδο όταν θέλεις να αντιστρέψεις τα προγνωστικά! Εύχομαι ο Έλληνας γκαρντ να συνεχίσει έτσι! Όσον αφορά τον Σάτο η χθεσινή του εμφάνιση έχει διπλή σημασία! Αφενός του έδωσε αυτοπεποίθηση,αφετέρου πρόσθεσε ένα μπελά επιπλέον στα αμυντικά πλάνα του Πασκουάλ! Άντε τώρα να επιλέξει να τον ''αφήνει'' ως τον πιό ακίνδυνο για να κλείσει άλλους...

5) Αν και θεωρώ τον Αργύρη Πεδουλάκη τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή,πιστεύω ότι το σχόλιο που έκανε για την Μπαρτσελόνα πως πρόκειται για μιά ''χαζή'' ομάδα που παίζει με το ένστικτο είναι πέρα για πέρα αποτυχημένο! Για μένα είναι μια ομάδα δημιούργημα ενός ευφυέστατου προπονητή που παίζει ένα μπάσκετ στηριγμένο σε αρχές,προσανατολισμούς και ένα εξαιρετικά αναπτυγμένο πνεύμα σύμπνοιας και ομαδικότητας! Η ενέργεια και μόνο που βγάζει στην άμυνα είναι πραγματικά κάτι εντυπωσιακό! Τα παιχνίδια στην Αθήνα θα είναι το ίδιο φωτιά με εκείνα στη Βαρκελώνη! Το ΟΑΚΑ εξάλλου δεν είναι κανένα απόρθητο κάστρο φέτος,ας ελπίσουμε ότι ήρθε πλέον η ώρα να γίνει!
DIOMIDIS_GR
Καλησπερα και απο μενα παιδια.Ειναι νεος στο forum.Μεγαλη νικη η χτεσινη.Δεν ξερω που θα καταληξει αυτη η σειρα αλλα η ομαδα μας βροντοφωναξε στους Ισπανους ενα τεραστιο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
Ginobili
QUOTE(roben @ Mar 25 2011, 18:39 ) *
Όσον αφορά τον Σάτο η χθεσινή του εμφάνιση έχει διπλή σημασία! Αφενός του έδωσε αυτοπεποίθηση,αφετέρου πρόσθεσε ένα μπελά επιπλέον στα αμυντικά πλάνα του Πασκουάλ! Άντε τώρα να επιλέξει να τον ''αφήνει'' ως τον πιό ακίνδυνο για να κλείσει άλλους...

Μα καλά,ο Σάτο βρήκε ελεύθερα σουτ λόγω συστήματος δεν τον άφηνε ελεύθερο ο Πασκουάλ επειδή είναι ακίνδυνος.Απλά ίσως να ήταν και αδυναμία του Άντερσον στην άμυνα.Δεν είναι Τέπιτς,ούτε Καλάθης,ούτε Ρούμπιο ο Σάτο,θεωρείται καλός σουτέρ.Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να αφήνεις στον Σάτο αυτό είναι σίγουρα το σουτ,γιατί επιθετικά δεν μπορεί αλλιώς να σου κάνει ζημιά.Και όσες φορές επιχείρησε να ποστάρει...τον Γκριμάου,απέτυχε παταγωδώς.
thrylos7
Πόσες φορές θα πούμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν και είναι το φαβορί, αλλά τελικά θα περάσει το αουτσάιντερ; smile.gif

Βέβαια, αν αυτά τα πράγματα γίνονται μέσα στη Βαρκελώνη, στο ΟΑΚΑ τί θα γίνει; Το σίγουρο είναι ότι βγαίνουν γούστα με Ζοτς ως τώρα και μάλλον θα χρειαστεί να ολοκληρώσει την ...τριλογία του, όταν θα πρέπει να ανταπεξέρθει σε μια καυτή βραδιά της Μπαρτσελόνα, που κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει σ' ένα από τα δύο επόμενα ματς.
il postino
QUOTE(thrylos7 @ Mar 25 2011, 22:39 ) *
Πόσες φορές θα πούμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν και είναι το φαβορί, αλλά τελικά θα περάσει το αουτσάιντερ; smile.gif

Βέβαια, αν αυτά τα πράγματα γίνονται μέσα στη Βαρκελώνη, στο ΟΑΚΑ τί θα γίνει; Το σίγουρο είναι ότι βγαίνουν γούστα με Ζοτς ως τώρα και μάλλον θα χρειαστεί να ολοκληρώσει την ...τριλογία του, όταν θα πρέπει να ανταπεξέρθει σε μια καυτή βραδιά της Μπαρτσελόνα, που κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει σ' ένα από τα δύο επόμενα ματς.

γιατι, στο πρωτο ματς τι ηταν? 83 εβαλε σε μια αμυνα σαν τη δικη μας! ποσους επρεπε να μας βαλει για να τη χαρακτηρισει κανεις καυτη? 100π? ή μηπως δεν επαιξε καλη αμυνα? ενα σουτ ελευθεροι δε βαρεσαμε!!
ALdaperan
Ετοιμάζω ενα βιντεάκι με highlights και κατάλληλη μουσικη για την μεγαλη επιτυχια της ομάδας μας!!!

Μολις ειναι ετοιμο θα το ανεβασω smile.gif
thrylos7
Ναι προφανώς και ήταν πολύ καλή και ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη, αλλά νομίζω κι εσύ μπορείς να τη φανταστείς πολύ πιο εκνευριστική. Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό "βγήκαν" καινούρια όπλα - παίκτες από τη ναφθαλίνη, όχι στην Μπαρτσελόνα.
kolokotronis
Καλησπέρα παιδιά.

Κατ'αρχήν μπραβό στην ομάδα που δεν απογοητεύκε από τον τρόπο που έχασε το 1ο παιχνίδι και παρουσιάστηκε έτοιμη για το 2ο.

Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα 2 ματς είναι φυσικά η απόδοση του Σάτο, κάτι που ελάχιστοι, μετά το 1ο ματς, έβαζαν στις προυποθέσεις για να πάμε καλά.
Σαν να είχαν δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αναστηθεί και επικεντρωνόματαν σε όλα τα άλλα -->να αντέξει ο ΔΔ και ο Μπατίστ, να ελέγξουμε τον ρυθμό, να ξαναβοηθήσει ο Μάριτς κτλ.

Αφού καμμία ομάδα δεν έκανε το 2-0, η σειρά έχει πολλές πιθανότητες να πάει σε 5 παχνίδια.
Προσωπικά δίνω ένα 75% να πάρουν από 1 ματς οι 2 ομάδες στην Αθήνα, έτσι που ήρθαν τα πράγματα.
Καλό είναι να πάρουμε το πρώτο.

Όσον αφορά τις απόψεις, τις κωλοτούμπες και τις υπερβολές, το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχαν.
Ακόμα και τώρα υπερβολές διαβάζω.
Αισιόδοξες υπερβολές.
Έγώ ανοιχτά υποστήριξα ότι θα τους σκουπίσουμε.
Και αυτό αισιόδοξη υπερβολή ήτανε.
Μην μου πείτε ότι η πλειοψηφεία δεν σκέφτηκε ''άλλος ένας γραφικο-κολλημένος''...
Έχε χάρη που χάσαμε το 1ο στις λεπτομέρεις...

Έτσι είναι φτιαγμένα τα σπορ.
Για να ξεφτιλίζουν τις προβλέψεις.

Στατιστικά πάντως ένα τουλάχιστον στα πέντα παιχνίδια θα κριθεί εύκολα, με μεγάλη διαφορά.
Μακάρι να είναι το 3ο υπέρ μας.

Η μπαρτσελόνα έχει ξαναχάσει δικό της πλεονέκτημα και έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει και να προκριθεί.
Δεν είναι της σειράς ομάδα.

Αν, ξαναλέω αν, πάμε Φ4 μακάρι να βρούμε τη σιέννα (αν και δεν το βλέπω) γιατί από το 50-50 με τον οσφπ θα είμαστε 80-20 φαβορί.
M.J FOR EVER
http://www.youtube.com/watch?v=-vd0tD978nk...player_embedded
Παμε μια επαναληψη για να το ευχαριστηθουμε καλυτερα rolleyes.gif
greeneyes13
QUOTE(ALdaperan @ Mar 25 2011, 22:54 ) *
Ετοιμάζω ενα βιντεάκι με highlights και κατάλληλη μουσικη για την μεγαλη επιτυχια της ομάδας μας!!!

Μολις ειναι ετοιμο θα το ανεβασω smile.gif

άντε ακόοοοομα;;;;;;;;;;; smiley.gif

torture.gif
VRANKOVIC S.
Η σειρα των πλει οφ με τη συγκεκριμενη μορφη ειναι μια επινοια της διοργανωτριας αρχης ωστε να αποκτησει περισσοτερο ενδιοφερον η διοργανωση.Ουσιαστικα αυτος που ευνοειται σε σχεση με το μεσα-εξω-μεσα-εξω-μεσα συστημα των ελληνικων πλει οφ ειναι ο πιο αδυναμος(αρκει να μην υπαρχει τεραστια διαφορα δυναμικοτητας και γινει το 2-0) αφου οπως εχω ξαναπει αν ειναι λιγο τυχερος και κλεψει ενα παιχνιδι απο τα 2 πρωτα(πιο πιθανο αν αυτα ειναι συνεχομενα) τα φερνει ολα τουμπα.
Είναι δηλαδη ενα συστημα που ευνοει το σπασιμο της εδρας!(επισης βολευει και πρακτικα ωστε να μην πηγαινοερχονται οι ομαδες).Δεν ειναι λοιπον τυχαιο που εγιναν τοσα μπρεικ στο δευτερο παιχνιδι.
Οσον αφορα τον παο πιστευω πωε ειναι πολυ πιο κοντα στην προκριση απο οτι η μπαρτσελονα.Οχι ομως λογω της εδρας.Επειδη απεδειξε οτι ξερει πως να την παιξει και να τη νικησει.Απεδειξε οτι ειναι καλυτερος.Δεν εκλεψε ενα παιχνιδι στη βαρκελωνη.Η μπαρτσελονα εκλεψε ενα παιχνιδι απο τον παο!Αν αυτα τα δυο ματς παιζοταν στην αθηνα ειναι σιγουρα οτι το 2-0 θα ειχε σιγουρα συντελεστει.Το βλεπω 1-3 δαγκωτο.


υσ 1.Τζινομπιλι το βλεπες!Το παιξες?
υσ 2.Χρωστας και κατι μπυρες!
υσ 3.Ξερει κανεις αν υπαρχουν εισιτηρια για το ματς της Πεμπτης?
ALdaperan
QUOTE(greeneyes13 @ Mar 26 2011, 00:27 ) *
άντε ακόοοοομα;;;;;;;;;;; smiley.gif

torture.gif

ανεβαίνει αλλα ειναι μεγάλο και θέλει ώρα sad.gif

Αυριο το πρωι σιγουρα θα ειναι ετοιμο smile.gif
M.J FOR EVER
VRANCOVIC αν γινει αυτο που λες και περασουμε με 3-1 τοτε τις κερναω εγω ολες τις μπυρες.χαχαχαχα.και βαλε και αυτες που σου χρωστανε ακομα.πολυ τρελο μου φαινεται αυτο το σεναριο παντως.απο 1-0 να παει 1-3 icon_drunk.gif
VRANKOVIC S.
QUOTE (Giannis_23 @ Mar 4 2011, 13:11 ) *
Εγω ψηφισα 3-1 υπερ του Παναθηναικου.Τωρα θα λετε καλα τρελος ειναι αυτος αλλα πιστευω οτι αν με ρωταγατε μια ομαδα στο Τοπ8 που μπορει να σταματησει την Μπαρτσα θα ελεγα ΠΑΟ.Τωρα επισης θα λετε απο μεσα σας ναι τα τελευταια 2 χρονια ξεχνας τις 20αρες και εγω θα σας ελεγα οτι θελω να δω πως θα παιξει ο ΠΑΟ εναντια της Μπαρτσα και το αντιθετο σε αγωνα Playoff και οχι σε αγωνες ομιλων(εκει ηρθαν οι 3 20αρες καθως περσι μεσα στο Ο.Α.Κ.Α χασαμε για ενα σουτ ουσιαστικα).Θεωρω οτι εχουμε ολα τα φοντα να περασουμε καθως δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα εναντια στην Μπαρτσα.Τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη εχουμε,μια εδρα που μπορει??? μια φορα(ας ειναι στα playoff)να μεταραπει σε μια ζωντανη κολαση και βεβαιως εχουμε και την κλαση και πανω απ'ολα την εμπειρια απο τετοια ματς και βεβαιως και πολυ πιο βαρια φανελα απ'την Μπαρτσα(που δεν παιζει βεβαιως και μεγαλο ρολο).Στα του ροστερ δεν θεωρω οτι η Μπαρτσα εχει περισσοτερους σταρ αλλα ειναι πιο γεματη ομαδα κυριως στους ψηλους που αν ο Μαριτς δεν προλαβει να γυρισει(που λογικα δεν θα προλαβει)τοτε θα πρεπει να υπερβει εαυτο ο Ιαν οπως εκανε στο ματς με την Εφες στην Πολη.Στα γκαρντ θα πρεπει ο Καλαθης να καταφερει να ξεκουρασει τον Μητσο απ'το ασφυχτικο μαρκαρισμα του Ρουμπιο και να καταφερει να ελεγξει τον ρυθμο οσο θα ειναι μεσα.Επισης το κλειδι της σειρας θα ειναι η αμυνα που θα παιξει ο Σατο στον Ναβαρο(δεν θα πρεπει να παει ο Ζοτς τον Δ.Δ. πανω του και να κουραζεται και στην αμυνα και να εχουμε και απαιτησεις στην επιθεση)αν ο Σατο καταφερει να παιξει την ''βρωμικη''αμυνα που μπορει να παιξει πανω του,πολυ απλα να παιξει ξυλο στα ορια του φαουλ τοτε εχουμε περισσοτερες ελπιδες.
Οπως βλεπω τα matchups βγαινουν στους ψηλους καθως οι Φωτσης-Τσαρτσα μπορου να ακολουθησουν τον Μορρις-Λορμπεκ ανιστοιχα και να περιορισει το μεγαλο οπλο τους που ειναι το τριποντο(κυριως του 1ου)στα 3αρια δεν θα εχουμε λογικα προβλημα καθως αλλο ενα στοιχειο της Μπαρτσα με το να ποσταρει τον Αντερσον ή τον Ινκλις καποιοες φορες εχουμε τα κορμια.Το αντιδοτο στην αμυνα του Ρουμπιο μπορει να ειναι ο Καλαθης με τα πολυ γρηγορα ποδια που εχει και αυτο του δινει την δυνατοτητα να περιορισει τα ντραιβ του.Τ ο κυριοτερο σημειο θα ειναι να καταφερουμε να παμε τα ματς στους 65 ποντους το πολυ,θα πρεπει η αμυνα(ξυλο)που εχει την δυνατοτητα να παιξει ο ΠΑΟ επιτελους να λειτουργησει και ενα ακομα πλεονεκτημα ειναι οτι το αγχος εχει πια μεταφερθει στην αλλη πλευρα.
Το κλειδι της σειρας(περα απ'το μαρκαρισμα Σατο-Ναβαρο)για μενα ειναι ο Καλαθης,αν καταφερει να ανταπεξελθει ο ΠΑΟ μπορει και θα περασει.
Οπως ειπε και ο αρχηγος χθες στον Συριγο''Ειμαστε ο Παναθηναικος'' και ο Ζοτς που ειπε''Θα παλεψουμε οπως μονο ο ΠΑΟ ξερει να το κανει''.Μπορουμε να περασουμε!!!
1-0 ο ΠΑΟ στο 1ο παιχνιδι,1-1 η Μπαρτσα και μετα 2 νικες μεσα στο Ο.Α.Κ.Α και επισης εχω την εμπνευση οτι και να παρει ενα ματς η Μπαρτσα στην Αθηνα,θα παρουμε το 5ο στην Βαρκελωνη.




ξεσκονιζα καποιες παλιες δημοσιευσεις του τοπικ αυτου και βρηκα αυτο.καλο ε?
M.J FOR EVER
ωραιος.οκ.εγω 3-2 το εχω ψηφισει υπερ μας αλλα με σπασιματα εδρας στο μυαλο μου.μακαρι ενας απο τους δυο μας να πεσει μεσα γιατι και στις δυο περιπτωσεις παμε για την κουπα μετα! smiley.gif
A.CAB
QUOTE(PARISINOS @ Mar 25 2011, 19:23 ) *
Σωστος σε αυτο ο φιλος τζινομπιλι. Φιλε ACAB αν και λιγο χιουμορ ποτε δεν βλάπτει, δεν θεωρω οτι υπαρχουν πολλοι που υποστηριξαν οτι δεν γινεται δουλεια η οτι μας κοροηδευουν.

Ναι μερικοι ηταν καπως πιο απαισιοδοξοι (ποτ στην τελικη πραγματικα μπορει να αποκλειστουμε απο τους 8 εν τελη ασχετα αν οντως αποδειξαμε οτι αυτη η ομαδα ειναι μεσα στις 2 τρεις καλυτερες της ευρωπης και εχει τα φοντα να παει ως το τελος), μερικοι καπως πιο αποτομοι, αλλα καπως πιο δυσπιστοι εναντια σε μερικους παιχτες (καλαθης, σατο , τεπιτς δεν ηταν και τα αγαπημενα παιδια πολλων ομολογουμενως) ωστοσο δεν θεωρω οτι κατεκρινε κανεις ζοτς, δουλεια του τιμ, αρκετους παιχτες κλπ...

Για μενα αυτη η απελπισια που ειχε πιασει πολλους ειναι συνδυασμος υπερτιμησης της μπαρτσα, υποτιμησης του ροστερ μας, υποτιμηση της αξιας της συνοχης της ομαδας και αγαπης για την ομαδα που αν κινδυνευει σε κανει να τα βλεπεις ολα μαυρα μερικες φορες και φωναζεις εναντι δικαιων και αδικων...

Ειρωνεια ομως δεν χρειαζεται γενικα...Ειδικα μετα απο τετοια νικη και σε τετοιες κρισιμες στιγμες...


Καταρχην το χιούμορ το αντιλαμβάνεται ο καθενας όπως θέλει. Του αρέσει ή δεν του αρέσει. Λογικό. Λυπάμαι αν δεν σας φάνηκε χιουμοριστικό.

Από εκεί και έπειτα δεν κατηγόρησα κάποιον προσωπικά και πιστέψτε με ξέρω ότι το επίπεδο που απευθύνομαι εδώ είναι μπασκετικά υψηλότατο. Ξέρω αν ειπώθηκε αν γίνεται δουλειά με σχεδιασμό ή όχι.

Επίσης το αν περάσουμε ή όχι την Μπαρτσελόνα δεν αποδεικνύει το πλάνο και τον σχεδιασμό ή το τίποτα. Η νίκη αυτη και μόνο δείχνει ότι κατι είχαν στο μυαλό τους διαφορετικό. Το αν πετύχει εννοείτε θα το δούμε τον Ιούνη.
ALdaperan
Καλημεραααααααα . ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑ

Το βιντεακι που εφτιαξα :


kurtz
Ο Ομπραντοβιτς έδειξε πόσο καλός προπονητής είναι το καλοκαίρι και όχι τώρα,έφτιαξε μια ομάδα για να μπορεί να αντιμετωπίσει την μπαρτσελόνα και κατά δεύτερο λόγο τον ολυμπιακό γιατί ήξερε πως αν δεν μπορεί να νικήσει αυτούς τους δύο δεν θα έπαιρνε τίτλους. Πιστεύω πως πέρυσι είχατε μεν καλύτερη ομάδα αλλά δεν θα νικούσατε την μπαρτσελόνα όπως και αν είχατε τον Σπανούλη σε αυτά τα ματς θα σας έκανε κακό παρά καλό. Επίσης μια και ο Ιβκοβιτς έφτιαξε τον Ολυμπιακό κοιτάζοντας τον παο συν ότι δεν θα έχουμε καφριλίκια γουστάρω τρελά ημιτελικό οσφπ-παο.
priest
http://www.sport-fm.gr/article/466458
τα εχουν παιξει στην μπαρτσα!
greeneyes13
QUOTE(ALdaperan @ Mar 26 2011, 09:03 ) *
Καλημεραααααααα . ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑ

Το βιντεακι που εφτιαξα :




ωραίο smiley.gif smiley.gif smiley.gif
giannis_mg
QUOTE(priest @ Mar 26 2011, 11:26 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/466458
τα εχουν παιξει στην μπαρτσα!

Καθολου δεν τα εχουν παιξει στην Μπαρτσα,ξερουν μια χαρα τι κανουνε με αυτα τα δημοσιευματα και τις δηλωσεις των παιχτων,κλιμα προσπαθουν να φτιαξουν για να επηρεασουν οσο μπορουν υπερ τους τη διατησια στο Ο.Α.Κ.Α.Και για ακομα μια φορα ξαναλεω ποσο μικρη ομαδα ειναι η Μπαρτσα(-ταλεντου),ενω ο ΠΑΟ στο 1ο παιχνιδι σε καποια σημεια περασε απο χειρουργειο και κανενας δεν βγηκε να μιλησει για διαιτησια μετα,αλλα μετα την καθαροτατη ηττα βγαινει το ''σουργελο'' ο Πασκουαλ και μιλαει οτι η διαιτησια τους εκλεψε το ματς.Ολο το ζητημα ειναι να μην επηρεαστουν οι διαιτητες στο Ο.Α.Κ.Α απ'το κλιμα αδικιας που προσπαθουν να δημιουργησουν οι Καταλανοι,και να παιξουν στα ισια οπως την Πεμπτη και δεν ειναι καθολου τυχαια αυτη η μεθοδος που ακολουθουν μετα το ματς οι Καταλανοι καθως βλεπουν το χαρο με τα ματια τους αυτη τη στιγμη(αλλο πριν τη σειρα να θεωρεις οτι θα περασεις ευκολα οπως ολοι πιστευαν και αλλο να σου εχει σπασει την εδρα ο ΠΑΟ και να πρεπει να παρεις διπλο στο Ο.Α.Κ.Α με την ψυχολογια να ειναι στον ΠΑΟ)και θελουν να ειναι ολα με το μερος τους.

ΥΓ.Ο Ναβαρο μπορει να ειναι εκνευριστικος σε ολα τα ματς με τους θεατρινισμους και τις διαμαρτυριες του,αλλα περαν του οτι ειναι μεγιστος παιχταρας,δειχνει οτι ειναι και κυριος στις δηλωσεις που κανει.Καθως σε συνεντευξη μετα τον αγωνα ειπε οτι ''χασαμε γιατι ασχολουμασταν σε καποια σημεια συνεχεια με την διαιτησια και αποπροσανατοληστηκαμε απ'το ματς,εμεις φταιμε γα την ηττα'',σε αντιθεση με τον Πασκουαλ που επειδη εχει ρεζιλευτει απ'τον Ζοτς σε αυτα τα 2 παιχνιδια με ολη τη σημασια της λεξης,τα εριξε στους διαιτητες...

QUOTE(VRANKOVIC S. @ Mar 26 2011, 01:07 ) *
ξεσκονιζα καποιες παλιες δημοσιευσεις του τοπικ αυτου και βρηκα αυτο.καλο ε?

Σε εντυπωσιασα με τις μερικως μαντικες ικανοτητες,ε? icon_drunk.gif tongue.gif
kolokotronis
Καθήστε να περάσουμε πρώτα ρε παιδιά και ξεσαλώνουμε μετά.
Τίποτα δεν έχει κριθεί.
50-50 είναι αυτή τη στιγμή.
Απλά εκεί που είμασταν αουτσάιντερ (λόγω έδρας), τώρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα.

Τόσο ξεγραμένοι είμασταν στα μυαλά μας πριν τη σειρά?

Αλλά... κλασσικά (εικονογραφημένα).
Από το ένα άκρο, στο άλλο..
ALdaperan
QUOTE(kolokotronis @ Mar 26 2011, 11:57 ) *
Καθήστε να περάσουμε πρώτα ρε παιδιά και ξεσαλώνουμε μετά.
Τίποτα δεν έχει κριθεί.
50-50 είναι αυτή τη στιγμή.
Απλά εκεί που είμασταν αουτσάιντερ (λόγω έδρας), τώρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα.

Τόσο ξεγραμένοι είμασταν στα μυαλά μας πριν τη σειρά?

Αλλά... κλασσικά (εικονογραφημένα).
Από το ένα άκρο, στο άλλο..

προσωπικα δε πιστευα οτι μπορούσαμε να νικησουμε τη μπάρτσα , πόσο μάλλον μέσα στην έδρα της

με αυτη τη νίκη τωρα πιστεύω οτι μπορουμε και τη κουπα να πάρουμε !!! smiley.gif

Μεχρι τωρα δεν μας ειχε δειξει τις δυνατοτητες της η ομαδα . Με τη νικη αυτη το εκανε smile.gif
Gidovoskos
Συγχαρητήρια στην ομάδα για τα μεγάλα παιχνίδια και τις ανεπανάληπτες στιγμές που μας προσφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει.

Κατά την άποψη μου η συνεισφορά του Καλάθι που κατάφερε να ξεκουράσει τον Μήτσο απ'το ασφυχτικό μαρκάρισμα όλης της αντίπαλης περιφέρειας εναλλάξ πάνω του είναι πάρα πολύ σημαντική (θυμάστε πως βαρέσαμε εμείς την Σιένα πριν 2 χρόνια ο καημένος ο μακινταηρ πόσο να άντεχε σε μια τέτοια σειρά από παιχνίδια ) σε άμυνα - επίθεση και θα πρέπει να συνεχιστή η συνεισφορά του Καλαθη, ενδεχομένως θα πρέπει να πάρουμε και κάτι από τον τεπιτς (ερωτηματικό).

Τον Σατο τον ήθελα πολλή σην ομάδα από την εποχή που τον αντιμετωπίζαμε με την Σιένα , τον έβλεπα σαν όνειρο στην ομάδα με τον Μήτσο, πρωτίστως στο αμυντικό κομμάτι το άτομο είναι τουρμπατο, χαίρομαι που ο ζοτς κατάφερε να τον αφυπνίσει.

Η συνέχεια είναι δύσκολη η σειρά είναι στο 1-1 με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όποιος φτάσει στις 3 νίκες πρώτος περνάει , ανυπομονώ για τις μάχες που θα δούμε στην συνέχεια είμαι εθισμένος στην αδρεναλίνη του ματς , αυτός είναι ο λόγος που αγαπάω το μπάσκετ.

Θα είμαι μέσα...
LovingBasketball
Αυτα λενε οι ξενοι ειδημονες και οχι καποιος βαμενος της θυρας 13.
Μετα απο αυτο τι να σχολιασουμε εμεις.........

Wow! I'll say it again, WOW! I can't think of a better way to express my gratitude for the wonderful 80 minutes of great basketball Panathinaikos and Barcelona gave us in back-to-back beauties. If you did not like Game 1 between these two perennial powerhouses, you probably don't know basketball from handball. But Game 2 was even better, much better. Barcelona went up 28-12, playing a brand of defense that would have discouraged anybody. The only thing is that the Greens are not "anybody". They are a Team, capital "T", made and comprised by Men, capital "M".

Flavio Tranquillo
Source site της Euroleague


Ginobili
QUOTE(ALdaperan @ Mar 26 2011, 07:03 ) *
Καλημεραααααααα . ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑ

Το βιντεακι που εφτιαξα :


Ωραίο είναι,και απ'ότι βλέπω ο Kevin Rudolf με το "in the city"(Το οποίο σαν κομμάτι τα σπάει) έχει πέραση στον μπασκετικό Παναθηναικό.Υπάρχει άλλο ένα γαμάτο βιντεάκι για τον Διαμαντίδη με το ίδιο τραγούδι...μπας και είναι δικό σου? tongue.gif

QUOTE(Gidovoskos @ Mar 26 2011, 10:16 ) *
Θα είμαι μέσα...

Καλά την Τρίτη και ποιος δεν θα ναι...και η κουτσή Μαρία θα έρθει.Όπου γάμος και χαρά....Ήθελα να ξερα που ήταν όλοι αυτοί όλη την χρονιά,που είμασταν 1000 άτομα στην Α1,και 4-5000 στην Ευρωλίγκα...
nvip13
Δεν τους μείνανε λεφτά γιατι τα δώσανε στα διαρκείας στο ποδόσφαιρο.. blove.gif
Αφου κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα γίνεται!

Φανταστικό βίντεο με πολύ καλη ποιότητα ALdaperan! thumbsup.gif
Gidovoskos
προς φιλο ginobili

Φέτος πράγματι ήρθε λίγος κόσμος, ένα ακόμα χειρότερο για εμένα ήταν ότι σε παιχνίδια που χάσαμε στο τέλος την κοπάναγαν και αρκετοί λες και το μπάσκετ τελειώνει στο 37 λεπτό….άστα
giannis_mg
ALdaperan φοβερο το βιντεο,με καταπληκτικη ποιοτητα και εξαιρετικο ηχο.Μπραβο 41.gif
Ευχομαι η ομαδα μας να σε υποχρεωσει να κανεις και αλλα μεχρι την Πεμπτη rolleyes.gif

Ginobili οπως πολυ σωστα ειπε και ο nvip13,ο λαος του Παναθηναικου μαζευεται 30.000 το minimum με το τελευταιο στη μπαλα και δεν εχει λεφτα και για το μπασκετ απ'οτι φαινεται.Αφου δεν ξερει να εκτιμαει,δεν του φταιει κανενας,ελαχιστοι ξερουμε να εκτιμαμε αυτη την ομαδα που μας εχει χαρισει τοσες και τοσες συγκινησεις κ' αμετρητες χαρες οταν το αλλο τις πικρες στις μοιραζει σε ρυθμο πολυβολου αλλα επιμενει βλεπεις και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.
Ειναι μακρα η συζητηση αυτη ομως και τελειως off-topic ασ'το να παει στο δ.....ο,μεσημεριατικα.
Ginobili
QUOTE(Gidovoskos @ Mar 26 2011, 12:00 ) *
προς φιλο ginobili

Φέτος πράγματι ήρθε λίγος κόσμος, ένα ακόμα χειρότερο για εμένα ήταν ότι σε παιχνίδια που χάσαμε στο τέλος την κοπάναγαν και αρκετοί λες και το μπάσκετ τελειώνει στο 37 λεπτό….άστα

Ποοοοοοοοοο...Πόσο τους σιχάθηκα!!!! Μα πόσο τους σιχάθηκα...με την Ολύμπια,αυτούς που γυρνούσαν πίσω!!! Σκέτη Ξεφτίλα!
M.J FOR EVER
Oντως ειναι κριμα με μια τετοια ομαδα να πηγαινει λιγος κοσμος στο γηπεδο.μακαρι να μπορουσα να ειμαι σε καθε ματς μεσα.αλλα οταν εχεις μια δουλεια που ειναι πρωι απογευμα και νυχτα και μενεις 312 χλμ μακρια απο το γηπεδο ειναι προβλημα.συνηθως πανω απο τεσσερα με πεντε ματς την χρονια δεν ταιριαζει ποτε να παω.αν εμενα στην αθηνα ουτε ματς δεν θα εχανα.ειδικα σε αυτο το αθλημα που ασχολουμαι διαρκειας θα ειχα!
il postino
και τωρα οακα!

πιστευω οτι και στα ματς του οακα θα δουμε πραγματα που δεν τα ειδαμε στα πρωτα 2 παιχνιδια της βαρκελωνης.

περπερογλου, καιμακογλου, βουγιουκας, τεπιτς, τσαρτσαρης, φωτσης, μαριτς ειτε δεν εχουν παιξει μεχρι τωρα ειτε δεν εχουν προσφερει επιθετικα ειτε μπορουσαν παραπανω ειτε δεν ηταν σε θεση να προσφερουν περισσοτερα!! ο καθενας απο αυτους ανηκει και σε μια κατηγορια! αυτοι οι παικτες λοιπον ειναι σε θεση να προσφερουν μεσα στην εδρα μας πραγματα που μας ελειψαν στη βαρκελωνη και τοτε ο παο θα αποκτησει περισσοτερα οπλα. προσωπικα πονταρω πολυ σ αυτο.

η κουβεντα που ειπε ο ιτουδης για μενα ειναι απο τις σημαντικοτερες ατακες που εχω ακουσει οσα χρονια ασχολουμαι με το αθλημα. οχι συναισθημα!!! τετοιες καταστασεις θελουν ατσαλινα νευρα και ψυχρη αντιμετωπιση των πραγματων. καποτε ειχε πει ο ιωαννιδης "μεγαλυτερο απο το φοβο της ηττας ειναι ο φοβος της νικης"!!! τωρα λοιπον που εχουμε την ευκαιρια ματς στην εδρα μας ισως μας γυρισει μπουμεραγκ και γι αυτο λενε οι κοουτς μας, οχι συναισθημα!!

ο πασκουαλ για μενα θα ανοιξει το παιχνιδι της ομαδας του περισσοτερο. ειδε οτι αντιμετωπισαμε σχετικα επιτυχημενα το ναβαρο και θα δωσει εντολη και σε αλλους παικτες να παρουν παιχνιδι πανω τους, οπως ο μορις, ο λορμπεκ, ο γκριμαου, ο περοβιτς και οχι αποκλειστικα το διδυμο ναβαρο-αντερσον με βοηθεια απο λακοβιτς!! επισης περιμενω πολυ πιο επιθετικο το ρουμπιο με στοχο και το σκορ και την κουραση-φορτωμα με φαουλ του διαμαντιδη!! για το τελευταιο ειμαι σιγουρος. δε θα εκπλαγομουν αν ο ζοτς ξεκιναγε το σατο πανω στο ρουμπιο και τον δδ πανω στον αντερσον, ο οποιος περισσοτερο με σουτ απειλει στο ενας εναντιον ενος.

επισης ειμαι περιεργος σε τι κατασταση θα ναι ο μαριτς και αν θα ειναι σε θεση να παιξει γυρω στα 15 λεπτα!!

η σειρα τωρα ξεκιναει αλλα τουλαχιστον ξερουμε, απο τα 2 ματς, οτι μπορουμε να τους παιξουμε στα ισια και αυτο ειναι πολυ σημαντικο!
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Mar 25 2011, 19:02 ) *
Μιλατε για ταυτοχρονη υπερτιμηση της Μπαρτσα και υποτιμηση του Παο, κι ΕΝ ΜΕΡΕΙ εχετε δικιο, αλλα τωρα "κινδυνευει" να συμβει το αντιστροφο. Γιατι δεν βλεπω να αναφερεται ιδιαιτερα το ψυχολογικο πλεονεκτημα του αουτσαιντερ που ειχε ο Παο στη σειρα κι επαιζε σαν κομαντο χτες, αλλα να εστιαζουμε ΜΟΝΟ στα μις ματς, τις τακτικες επιλογες του Ζοτς, το μεγαλειο του ΔΔ και τις αδυναμιες της Μπαρτσα. Την ψυχολογια "Ροκυ" (οπως πολυ ευστοχα ειπωθηκε) και την περιφερειακη ευστοχια που ειχαν χτες οι παιχτες κι επαιξε καθοριστικο ρολο την αποδιδουμε στην "βαρια φανελα", και ΙΣΧΥΕΙ, αλλα δεν ισχυει απο μονο του αλλα σε συνδυασμο κ με το γεγονος οτι η ομαδα κατεβαινε απαλλαγμενη απο αγχος και με πληγωμενο εγωισμο.



+1

Το πλάνο του ΠΑΟ ήταν ιδιοφυές, αλλά για να εφαρμοστεί εντός παρκέ αρκετά λεπτομερώς ώστε να ναι αποτελεσματικό απαιτείται συγκέντρωση. Η συγκέντρωση του ΠΑΟ στη Βαρκελώνη δοκιμάστηκε από τη διαιτησία. Εντός έδρας θα απειληθεί κυρίως από τον ενθουσιασμό. Ο έλεγχος του ενθουσιασμού από πλευράς ΠΑΟ είναι το κλειδί της σειράς αυτή τη στιγμή.


bball.gif
a bullet for your head
QUOTE(roben @ Mar 25 2011, 20:39 ) *
Αν και θεωρώ τον Αργύρη Πεδουλάκη τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή,πιστεύω ότι το σχόλιο που έκανε για την Μπαρτσελόνα πως πρόκειται για μιά ''χαζή'' ομάδα που παίζει με το ένστικτο είναι πέρα για πέρα αποτυχημένο!

Αν & δεν συμφωνω οτι ο Πεδουλακης ειναι ο κορυφαιος Ελληνας προπονητης,θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι το σχολιο του,ηταν αποτυχημενο,αστοχο η' οτι αλλο θελεις..
Για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω διαβασει & εαν ειναι ευκολο,ενα λινκ θα ηταν ευπροσδεκτο..

Αυτη η Ελληνικη ''συνηθεια'',πραγματικα ειναι ΚΑΚΙΣΤΗ...

QUOTE(Giannis_23 @ Mar 26 2011, 11:57 ) *
Καθολου δεν τα εχουν παιξει στην Μπαρτσα,ξερουν μια χαρα τι κανουνε με αυτα τα δημοσιευματα και τις δηλωσεις των παιχτων,κλιμα προσπαθουν να φτιαξουν για να επηρεασουν οσο μπορουν υπερ τους τη διατησια στο Ο.Α.Κ.Α.Και για ακομα μια φορα ξαναλεω ποσο μικρη ομαδα ειναι η Μπαρτσα(-ταλεντου),ενω ο ΠΑΟ στο 1ο παιχνιδι σε καποια σημεια περασε απο χειρουργειο και κανενας δεν βγηκε να μιλησει για διαιτησια μετα,αλλα μετα την καθαροτατη ηττα βγαινει το ''σουργελο'' ο Πασκουαλ και μιλαει οτι η διαιτησια τους εκλεψε το ματς.Ολο το ζητημα ειναι να μην επηρεαστουν οι διαιτητες στο Ο.Α.Κ.Α απ'το κλιμα αδικιας που προσπαθουν να δημιουργησουν οι Καταλανοι,και να παιξουν στα ισια οπως την Πεμπτη και δεν ειναι καθολου τυχαια αυτη η μεθοδος που ακολουθουν μετα το ματς οι Καταλανοι καθως βλεπουν το χαρο με τα ματια τους αυτη τη στιγμη(αλλο πριν τη σειρα να θεωρεις οτι θα περασεις ευκολα οπως ολοι πιστευαν και αλλο να σου εχει σπασει την εδρα ο ΠΑΟ και να πρεπει να παρεις διπλο στο Ο.Α.Κ.Α με την ψυχολογια να ειναι στον ΠΑΟ)και θελουν να ειναι ολα με το μερος τους.

ΥΓ.Ο Ναβαρο μπορει να ειναι εκνευριστικος σε ολα τα ματς με τους θεατρινισμους και τις διαμαρτυριες του,αλλα περαν του οτι ειναι μεγιστος παιχταρας,δειχνει οτι ειναι και κυριος στις δηλωσεις που κανει.Καθως σε συνεντευξη μετα τον αγωνα ειπε οτι ''χασαμε γιατι ασχολουμασταν σε καποια σημεια συνεχεια με την διαιτησια και αποπροσανατοληστηκαμε απ'το ματς,εμεις φταιμε γα την ηττα'',σε αντιθεση με τον Πασκουαλ που επειδη εχει ρεζιλευτει απ'τον Ζοτς σε αυτα τα 2 παιχνιδια με ολη τη σημασια της λεξης,τα εριξε στους διαιτητες...

Ε,οχι & ''σουργελο'' ο Πασκουαλ... rolleyes.gif
Συνηθιζεται γηπεδουχος ομαδα,που κερδιζει παιρνοντας & καποια σφυριγματα εδρας,να βγαινει & να σχολιαζει για την διαιτησια & ειδικα για τα σφυριγματα του αντιπαλου?
Στην σκακιερα της στρατηγικης-τακτικης,ο Ζοτς υπερισχυσε στα 2 πρωτα παιχνιδια,ομως η σειρα εχει ακομη δρομο...
Και θεωρω ολες αυτες τις δηλωσεις ''μερος του παιχνιδιου'',στην προσπαθεια του να δημιουργησει ενα κλιμα αναμφιβολα,ομως δεν μπορω να του καταλογισω κατι το μεμπτο..
Απο κει & περα,ο Πασκουαλ απ την πλευρα του,οφειλει να μελετησει,να αποκωδικοποιησει & να σκιαγραφησει τον αντιπαλο του,εντοπιζοντας επισης ολα αυτα τα σημεια που δεν λειτουργησαν καλα για την ομαδα του.
Hakeem Olajuwon
Kαλα δεν ειπε μονο αυτο ο πεδουλακης ειπε και το εξης αμιμητο οτι ο Ναβαρο δεν ξερει απο τακτικη.
Αρα τι ηθελε να πει ο ποιητης οτι ο τεπιτς ή περπερογλου που ξερουν απο τακτικη ειναι καλυτεροι παικτες απο τον ναβαρο;
Η αν αυτος ηταν προπονητης στην μπαρτσελονα θα αρχισε να μαθαινει τακτικη στον ναβαρρο;

Δυστυχως αυτη ειναι η παθογενεια των ελληνων προπονητων γιατι και οι περισσοτεροι εχουν την ιδια λογικη με τον πεδουλακη
VRANKOVIC S.
Τι να κανει και αυτος ο ερμος ο πασκουαλ μονος του?
Ο ζελικο εχει μαζι του τεχνικη υποστηριξη κορυφαιου επιπεδου(ιτουδης) και τηλεφωνικη υποστηριξη ολο το σερβικο λομπι.Μη μου πειτε οτι δε συζητησε καθολου για τη μπαρτα με ντουντα,βουγιοσεβιτς,ιβινοβιτς,πεσιτς,τριφ
ουνοβιτς κτλ.Οχι οτι εχει αναγκη τη γνωμη τους αλλα μπορει διαρκως να επιβεβαιωνει οτι το πλανο του ειναι το καλυτερο.Παντως εγω θα εξακολουθησω να πιστευω οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο πως οι τρεις ηττες στην εδρα μας ηρθαν απο ομαδες που ειχαν ΣΕΡΒΟΥΣ προπονητες.
Ο παο στο τριτο παιχνιδι πρεπει να παιξει τη μπαρτσα οπως ο ολυμπιοκος τη σιενα στο πρωτο.Να τη στραγγαλισει απο το πρωτο ημιχρονο και να μην της επιτρεψει καν να φανταστει οτι μπορει να κερδισει.Αν ανοιξει το παιχνιδι(πραγμα λογικο για εντος εδρας ματς) θα εχει προβλημα.Αν επαιξε ξυλο μια φορα στη βαρκελωνη πρεπει στην αθηνα να παιξει τρεις.Η μπαρτσελονα πρεπει να σκοραρει μονο με αιμα.Να μην της επιτραπει να βαλει πολλα καλαθια.Ο αλεξ θα παιξει τουλαχιστον δεκα λεπτα σε καθε αγωνα χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητως οτι θα μειωθει ο χρονος συμμετοχης του μαικ.Σε αυτα τα παιχνιδια ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιεις τους καλυτερους σου παικτες τουλαχιστον 33-34 λεπτα.Αν οχι τωρα ποτε?Δε θα με εξεπληττε αν εβλεπα διδυμους πυργους μαικ-αλεξ σε καποιες στιγμες του αγωνα.Περα απο αυτα οι λυσεις της αμυνας μας για αμυνα σε σετ παιχνιδι ειναι απεριοριστες σε ολες τις θεσεις.Προβλεπω να βραχυκυκλωνει η μπαρτσελονα και να φευγει την τριτη με καμια εικοσιπενταρα στην πλατη!!
Με τρελαινει στον καλαθη οτι εχει το ιδιο αποκοσμο βλεμμα που ειχε ο μεγαλος νικ του ελληνικου μπασκετ οταν ηρθε απο την αμερικη(οσων εδω μεσα τα παιδικα ματακια τον ειχαν δει θα καταλαβουν τι εννοω).Οταν τον κοιταζες νομιζες οτι δεν υπηρχε τιποτα απο πισω.Νομιζες οτι τα ματια ειναι γυαλινα.Δεν τον "επιανες" πουθενα.Δεν μπορουσες να καταλαβεις τι σκεφτονταν.Επειδη απλα δε σκεφτονταν.Δεν ενιωθε.Ειχα ξαναγραψει εδω μεσα οτι ο νικ ειναι ο νεος γκαλης.Να δουμε αν θα εχει την ιδια πορεια.
a bullet for your head
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Mar 26 2011, 15:55 ) *
Kαλα δεν ειπε μονο αυτο ο πεδουλακης ειπε και το εξης αμιμητο οτι ο Ναβαρο δεν ξερει απο τακτικη.
Αρα τι ηθελε να πει ο ποιητης οτι ο τεπιτς ή περπερογλου που ξερουν απο τακτικη ειναι καλυτεροι παικτες απο τον ναβαρο;
Η αν αυτος ηταν προπονητης στην μπαρτσελονα θα αρχισε να μαθαινει τακτικη στον ναβαρρο;

Δυστυχως αυτη ειναι η παθογενεια των ελληνων προπονητων γιατι και οι περισσοτεροι εχουν την ιδια λογικη με τον πεδουλακη

Στην προπονητικη του μπασκετ,οπως & των υπολοιπων σπορ,οπως & σε καθε τι σ'αυτη τη ζωη,θα πρεπει να εχεις τις κεραιες ανοιχτες & να παρακολουθεις ολες τις νεες εξελιξεις.
Να υιοθεντουνται καποια στοιχεια-''δανεια'' εξ'ολοκληρου,η' να αποτελουν μια βαση πανω στην οποια μπορεις να βαλεις ορισμενες ''επεκτασεις'' η' διαφοροποιησεις-παραλλαγες.
Επουδενι δεν θα πρεπει να υποτιμας τιποτα & κανεναν & οπωσδηποτε θα πρεπει να αναγνωριζεις το καλυτερο...
Για να γινουν ολα αυτα,θα πρεπει ''Η κουπα να ειναι αδεια & οχι γεματη''... wink.gif
Η διαδικασια της μαθησης,πρεπει να ειναι δια βιου...
giannis_mg
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 26 2011, 15:21 ) *
Αν & δεν συμφωνω οτι ο Πεδουλακης ειναι ο κορυφαιος Ελληνας προπονητης,θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι το σχολιο του,ηταν αποτυχημενο,αστοχο η' οτι αλλο θελεις..
Για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω διαβασει & εαν ειναι ευκολο,ενα λινκ θα ηταν ευπροσδεκτο..

Αυτη η Ελληνικη ''συνηθεια'',πραγματικα ειναι ΚΑΚΙΣΤΗ...


Ε,οχι & ''σουργελο'' ο Πασκουαλ... rolleyes.gif
Συνηθιζεται γηπεδουχος ομαδα,που κερδιζει παιρνοντας & καποια σφυριγματα εδρας,να βγαινει & να σχολιαζει για την διαιτησια & ειδικα για τα σφυριγματα του αντιπαλου?
Στην σκακιερα της στρατηγικης-τακτικης,ο Ζοτς υπερισχυσε στα 2 πρωτα παιχνιδια,ομως η σειρα εχει ακομη δρομο...
Και θεωρω ολες αυτες τις δηλωσεις ''μερος του παιχνιδιου'',στην προσπαθεια του να δημιουργησει ενα κλιμα αναμφιβολα,ομως δεν μπορω να του καταλογισω κατι το μεμπτο..
Απο κει & περα,ο Πασκουαλ απ την πλευρα του,οφειλει να μελετησει,να αποκωδικοποιησει & να σκιαγραφησει τον αντιπαλο του,εντοπιζοντας επισης ολα αυτα τα σημεια που δεν λειτουργησαν καλα για την ομαδα του.

Σουργελο τον αποκαλεσα απο ηθικης πλευρας και οχι προπονητικης,ουσιαστικα το ιδιο πραγμα λεμε και οι δυο(το θεμα στρατηγικης το ανεφερα),οι δηλωσεις αυτες γινονται για να δημιουργηθει ενα κλιμα αδικιας κατα των Καταλανων και οι διαιτητες να ειναι μαζι τους στο Ο.Α.Κ.Α,στρατηγικη ειναι αλλα μια ομαδα με την ποιοτητα της Μπαρτσα δεν χρειαζεται τους διαιτητες και την ευνοια γι'αυτο δειχνει και μικρη ομαδα σε αυτο το θεμα και προσωπικα εγω θα συμφωνησω εν μερει με τον Πεδουλακη οτι ειναι μια χαζη ομαδα στο τελος οταν τα ματς κρινονται στις λεπτομερειες (στα τελεταια 5 λεπτα για να ειμαι ακριβης)και για να μην παρεξηγηθω το χαζη το αναφερω ως προς το οτι,οταν αγχωνεται δεν υπαρχει ενα πλανο-συστημα αλλα δινουμε τη μπαλα στον Ναβαρο και με το τεραστιο ταλεντο του αν μπορει θα μας οδηγησει στη νικη,αν οχι ας σταυροκοπηθουμε ολοι μαζι να τραβηξει κανενας αλλος,δηλαδη παιζει καθαρα με το ενστικτο και το ταλεντο που αν μη τι αλλο εχουν και οχι με το μυαλο,απο αυτη της πλευρας και μονο σε αυτο το κλομματι του παιχνιδιου θα συμφωνησω με τον Πεδουλακη αλλα οχι οτι συνολικα σαν ομαδα ειναι χαζη.
kolokotronis
Αυτό το ''είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται τους διαιτητές'' είναι το πιο άκυρο κλισέ που ακούω από τη μέρα που γεννήθηκα.

Μα μπορεί και ο αντίπαλος να είναι μεγάλη ομάδα.

Μπορεί ένα ματς να πάει στον πόντο και να κριθεί από ένα ανάποδο σφύριγμα.
Ένα, όχι παραπάνω, φτάνει για να αλλάξει τον νικητή.

Δεν μιλάω για σταυροφόρους του στυλ αρτεάγκα που σπρώχνουν εξόφθαλμα ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Και η τσσκα μεγάλη ομάδα ήτανε.
Άξια πρωταθλήτρια ευρώπης το 06' και το 08'.
Στον τελικό του 09' όμως χρειάστηκε και παραχρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας για να διεκδηκήσει τον τίτλο.
Άλλο που χάθηκε για ένα σουτ.

Όταν συγκρούονται δύο ισοδύναμες ομάδες, οι διαιτητές μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο, ειδικά εάν το σκορ είναι κοντά.

Άρα το δεν χρειάζεται τους διαιτητές είναι τελείως άκυρο για μένα.

Αν έχω ένα εκατομύριο στην πάντα και μου χαρίσουν άλλο ένα θα τους πω ότι δεν το χρειάζομαι ή θα το πάρω και θα πω και ευχαριστώ?

Και ένα σφύριγμα παραπάνω να πάρει ο πασκουάλ από τις δηλώσεις, κέρδος θα είναι.
Δεν λέω ότι θα το πάρει, αλλά δεν έχει και τίποτα να χάσει.
Τσάμπα είναι οι δηλώσεις.
ALdaperan
QUOTE(kolokotronis @ Mar 26 2011, 17:24 ) *
Και ένα σφύριγμα παραπάνω να πάρει ο πασκουάλ από τις δηλώσεις, κέρδος θα είναι.
Δεν λέω ότι θα το πάρει, αλλά δεν έχει και τίποτα να χάσει.
Τσάμπα είναι οι δηλώσεις.

Μην του γυρισουν μπουμεραγκ ομως αυτες οι δηλώσεις!!! Δεν ειναι και οτι πιο σωστο να πηγαινεις κοντρα στους διαιτητες εν'οψει ντερμπυ
giannis_mg
QUOTE(kolokotronis @ Mar 26 2011, 17:24 ) *
Αυτό το ''είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται τους διαιτητές'' είναι το πιο άκυρο κλισέ που ακούω από τη μέρα που γεννήθηκα.

Μα μπορεί και ο αντίπαλος να είναι μεγάλη ομάδα.

Μπορεί ένα ματς να πάει στον πόντο και να κριθεί από ένα ανάποδο σφύριγμα.
Ένα, όχι παραπάνω, φτάνει για να αλλάξει τον νικητή.

Δεν μιλάω για σταυροφόρους του στυλ αρτεάγκα που σπρώχνουν εξόφθαλμα ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Και η τσσκα μεγάλη ομάδα ήτανε.
Άξια πρωταθλήτρια ευρώπης το 06' και το 08'.
Στον τελικό του 09' όμως χρειάστηκε και παραχρειάστηκε τη βοήθεια της διαιτησίας για να διεκδηκήσει τον τίτλο.
Άλλο που χάθηκε για ένα σουτ.

Όταν συγκρούονται δύο ισοδύναμες ομάδες, οι διαιτητές μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο, ειδικά εάν το σκορ είναι κοντά.

Άρα το δεν χρειάζεται τους διαιτητές είναι τελείως άκυρο για μένα.

Αν έχω ένα εκατομύριο στην πάντα και μου χαρίσουν άλλο ένα θα τους πω ότι δεν το χρειάζομαι ή θα το πάρω και θα πω και ευχαριστώ?

Και ένα σφύριγμα παραπάνω να πάρει ο πασκουάλ από τις δηλώσεις, κέρδος θα είναι.
Δεν λέω ότι θα το πάρει, αλλά δεν έχει και τίποτα να χάσει.
Τσάμπα είναι οι δηλώσεις.

Δεν θα σου πω οτι η λογικη σου ειναι δεν ειναι σωστη,γιατι ειναι ολοσωστη και με βρισκει απολυτα συμφωνο,αλλα εκνευριστηκα αφανταστα απ'τις δηλωσεις του Πασκουαλ καθοτι ο Ζοτς μετα το 1ο ματς που σε καποια σημεια περασε απο χειρουργειο η ομαδα μας δεν ειπε τιποτα για τους διαιτητες και σιγουρα δεν εριξε το φταιξιμο της ηττας σε αυτους,που αν το εκανε δεν θα του ελεγε και κανεις τιποτα,εκει φαινεται η νοοτροπια της τεραστιας ομαδας που εισαι,χασαμε δεν κοιταμε διαιτητες και συνεχιζουμε στο επομενο και βγαινει ο Πασκουαλ τη Πεμπτη και λεει οτι οι διαιτητες φταινε για την ηττα και την Τριτη αδικηθηκε κιολας,κατσε ρε φιλε,ενταξει ειναι φανερα σκοπιμες δηλωσεις που αφορουν την ευνοια των διαιτητων αλλα δεν το χρειαζεσαι,οπως δεν το χρειαστηκε και ο ΠΑΟ την Πεμπτη που σε κερδισε στα ισια.Αυτο ηθελα να πω και απο εδω φαινεται το ποιος ειναι μεγαλη ομαδα και ποιος οχι(και δεν αναφερομαι στο ταλεντο).Oχι οτι θα τους χαλασει κιολας και για αυτο γινεται και ολο αυτο το νταβαντουρι και βεβαια μετα απο αυτο τον πολεμο που δεν χρειαζοταν οπως δεν καναμε και εμεις μετα το 1ο ματς που ειχαμε και δικιο,εγω θεωρω οτι οι διαιτητες θα δωσουν κανενα σφυριγματακι στο Ο.Α.Κ.Α παραπανω στην Μπαρτσα ευχομαι ομως να μην ειναι καθοριστικο αμα το κανουν ή να παιξουν σωστα οπως τη Πεμπτη,που ειναι και το σωστο.

Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο που πολυ σωστα γραφει ο ALdaperan απο πανω,δηλαδη οι προκλητικοτατες δηλωσεις του να γυρισουν μπουμερανγκ στην ομαδα του
Vagrant
Str πουλαγες οσο οσο κατι εισιτηρια για το F4, τα δινεις ακομα; Τα αγοραζω ανεξαρτητως αποτελεσματος της σειρας!!!!

blove.gif

Και για να μην ξεχνιομαστε . . . "Να φυγει ο Δ. Υπαλληλος Ζοτς"!!!
VRANKOVIC S.
Παιδια μην ασχολειστε με τον Πασκουαλ!Καλα κανει και γκρινιαζει.Γκρινιαζει γιατι φοβαται.Μαλλον για να το πω καλυτερα
εχει αγχος!Αγχος λεγεται η κατασταση στην οπποια καποιος διακατεχεται απο ενα φοβο τον οποιο δεν μπορει να προδιορισει.Δεν ξερει κατα που κανει και τα βαζει με τους διαιτητες.Απλα διοτι δεν μπορει να τα βαλει με τον απολυτο
τιτλοσυλλεκτη που λεγεται ζ.ο.Και φυσικα και ειναι ενας προπονητης του χαμηλοτερου ραφιου.Γιατι?Γι αυτο:

1 Liga ACB (2008-09)
2 Spanish Cup (2009-10, 2010-11)
1 Euroleague (2009-10)

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ 4 ΤΙΤΛΟΥΣ???

α!εχει και μια λιγκα καταλανα και ενα σουπερ καπ.
lamar
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Mar 26 2011, 20:02 ) *
Παιδια μην ασχολειστε με τον Πασκουαλ!Καλα κανει και γκρινιαζει.Γκρινιαζει γιατι φοβαται.Μαλλον για να το πω καλυτερα
εχει αγχος!Αγχος λεγεται η κατασταση στην οπποια καποιος διακατεχεται απο ενα φοβο τον οποιο δεν μπορει να προδιορισει.Δεν ξερει κατα που κανει και τα βαζει με τους διαιτητες.Απλα διοτι δεν μπορει να τα βαλει με τον απολυτο
τιτλοσυλλεκτη που λεγεται ζ.ο.Και φυσικα και ειναι ενας προπονητης του χαμηλοτερου ραφιου.Γιατι?Γι αυτο:

1 Liga ACB (2008-09)
2 Spanish Cup (2009-10, 2010-11)
1 Euroleague (2009-10)

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ 4 ΤΙΤΛΟΥΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ???

α!εχει και μια λιγκα καταλανα και ενα σουπερ καπ.



Εγω πρωτος απο ολους αν και Ολυμπιακος, εχω γραψει οτι ο Ομπραντοβιτς κανει πλακα στον Πασκουαλ στην σειρα αυτη, αλλα ολα εχουν και ενα οριο.

Του χαμηλοτερου ραφιου, προπονητης που σε τρισημιση σεζον σαν πρωτος προπονητης εχει κατακτησει αυτους τους τιτλους? Σε ηλικια μολις 38 ετων. Και ακομη η τριτη του ολοκληρη σεζον δεν εχει ολοκληρωθει, για να δουμε τι πηρε και σε αυτη.
Που εχει 5 - 1 με τον Ομπραντοβιτς? Ρε το γατακι τον Πασχαλη???
natouralistis
QUOTE (lamar @ Mar 26 2011, 20:17 ) *
Ρε το γατακι τον Πασχαλη


Lol
VRANKOVIC S.
QUOTE(lamar @ Mar 26 2011, 21:17 ) *
Εγω πρωτος απο ολους αν και Ολυμπιακος, εχω γραψει οτι ο Ομπραντοβιτς κανει πλακα στον Πασκουαλ στην σειρα αυτη, αλλα ολα εχουν και ενα οριο.

Του χαμηλοτερου ραφιου, προπονητης που σε τρισημιση σεζον σαν πρωτος προπονητης εχει κατακτησει αυτους τους τιτλους? Σε ηλικια μολις 38 ετων.
Που εχει 5 - 1 με τον Ομπραντοβιτς? Ρε το γατακι τον Πασχαλη???



κοιταξε αδερφε ο καλος προπονητης και ο καλος καθηγητης φαινονται απο τη διαρκεια στα αποτελεσματα.Δεν ειναι τυχαιο
οτι ο ομπραντοβιτς,ο ιβκοβιτς και διαφορες παλιες καραβανες του τυπου πεσιτς εχουν την αναγνωριση ολων,ακομη και εχθρων των ομαδων στις οποιες εχουν δουλεψει!Ο προπονητης μετριεται με τους τιτλους.Πως να το κανουμε?Και με την εμπειρια.Και μπορει να συγκριθει με αυτους που ανταγωνιζεται.οχι με τον ...Αρη λυκογιαννηΚαι κατι αλλο:ο π πασκουαλ ειναι προπονητης 3 χρονια στην μπαρτσελονα οχι στον αρχελαο-πιερικο!
και ο νιοπλιας πηρε τιτλο περσι απο το σαντος και το μπαγεβιτς.τι σημαινει αυτο?οτι ειναι καλυτερος προπονητης?

Συμπερασμα:ειναι απο το χαμηλοτερο ..καλαθι της ευρωλιγκα.Εκτος αν θελεις να τον συγκρινουμε με τους προπονητες της Α2 οποτε παω πασο.

Αν ειχες παρακολουθησει τους 6 αγωνες του παο εναντιον της μπαρτσελονα θα ειχες διαπιστωσει οτι αυτο που λες δεν παιζει ουτε στα πιο τρελλα σου ονειρα.τα παιχνιδια ηταν ή αδιαφορα η ο παο ειχε τοσες απουσιες και ηταν σε τετοια κατασταση που και εγω να προπονουσα τη μπαρτσα θα τον κερδιζα.Ο ζελικο δεν εχασε με ..κατεβασμενα τα βρακια σε τελικο ευρωλιγκα με το ακριβοτερο ροστερ ολων των εποχων πληρες!

πωπω παλι συγχυστηκα..
thrylos7
QUOTE
ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ 4 ΤΙΤΛΟΥΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ???


Δεν είσαι στη θύρα 13. Άσε τα "γατάκια" γενικότερα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.