Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Lakers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
koutsou10
http://sports.espn.go.com/nba/playoffs/200...ings2010-Lakers

συμφωνα με τον κυριο πιο πανω οι lakers ειναι η καλυτερη ομαδα διαχρονικα!!!
lal1-sm.gif lal1-sm.gif lal1-sm.gif
lakersdynasty
ο Χολινγκερ εχει εναν αξιοθαυμαστο τροπο να στατιστικοποιει τα παντα και να δημιουργει διαφορες φορμουλες που στο τελος βγαζουν το ιδιο αποτελεσμα:

Λεικερς Νο1 ομαδα του ΝΒΑ tongue.gif

Ενταξει σε πολλα πραγματα εχει δικαιο αλλα πολλες φορες το παρακανει.

Και εγω υπερηφανευομαι οτι η ομαδα μου ειναι το Νο1 εστω και αν εχει λιγοτερα πρωταθληματα αλλα αυτος το παρακανει biggrin.gif

Παντως για να πω την αληθεια "αγαπαω" Μπαινουμ εστω και με τους τραματισμους του. Πιστευω οτι κολλαει καλητερα με τον Γκασολ και εχει τα στοιχεια για να μπορει να παιξει με τον Ισπανο για να παιξει και ταυτοχρονα να συνεργαζονται κααλα χωρις να μπλεκεται ο ενας σο ποδια του αλλου.

Με τον Ισπανο και τον Μπος δεν πιστευω οτι μπορει να γινει αυτο τοσο καλα. οσο καλος παικτης κι αν ειναι ο Μπος.
red pyramid88
Γενικότερα νομίζω πως όλοι οι φίλοι του L.A. συμφωνούμε πως "κάτω τα χέρια από Bynum". Οι Vujacic, Morrison, Brown, Powell και Mj είναι άλλη ιστορία.
Hoff
Άκυρα μου φαίνονται τα rankings του Hollinger... Ομάδες όπως οι Knicks και οι Pistons είναι κάτω από Suns και Magic που δεν έχουν πάρει ποτέ πρωτάθλημα. Και αν για τον Φοίνιξ μπορείς να πείς ότι είναι μία σταθερή αξία, όπως γράφει και ο ίδιος, έχουν χάσει μόλις 7 φορές τα playoff ενώ έχουν σταθερά καλή παρουσία. Αλλά χρονολογούνται από το 1968...

Αντιθέτως οι Magic είναι μόλις 20 χρόνια στα λίγκα, ε και δε γίνεται να τους βάζεις πάνω από Ντιτρόιτ ή ακόμα και Νέα Υόρκη όταν δεν έχουν κατακτήσει ποτέ τίτλο!!! Το Ορλάντο έχει πάει δύο φορές στους τελικούς κάτι που το έχουν κάνει και οι Pistons, Knicks σε αυτό το διάστημα, με τους Pistons να το παίρνουν τη μία φορά. Συνυπολογίζοντας και τα προηγούμενα χρόνια, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Απλά ο Hollinger κρίνει μόνο βάσει στατιστικών στοιχείων, που πολλές φορές δεν είναι αρκετά.

Καταλαβαίνω ότι αναφέρεται στις πιο πετυχημένες, επομένως, αν οι Bobcats είχαν το πρωτάθλημα κάποια από τις προηγούμενες χρονιές, μάλλον θα τους θεωρούσε την πιο πετυχημένη ομάδα κρίνοντας από το πόσο γρήγορα έφτασαν στην επιτυχία (η στατιστική που λέγαμε). Ωστόσο δε θεωρώ αυτές τις βαθμολογίες άξιες αναφοράς.
NBAholic
Δεν ξέρω τι φόρμουλα επινόησε ο Χόλινγκερ για να φτάσει στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά μπορώ να πω ότι ίσως πρόκειται για τη χειρότερη της καριέρας του, η οποία νομίζω ότι βασίζει υπερβολικά πολλά στο ιστορικό τους ποσοστό νικών στη ρέγκιουλαρ σίζον. Μόνο μια τέτοια θα θεωρούσε τους Κινγκς (οι οποίοι βεβαίως υπάρχουν από τα παλαιολιθικά χρόνια του ΝΒΑ και κάπου εκεί, το '51, είχαν κατακτήσει και το πρωτάθλημα) σαν κατώτερους των Χόρνετς ή τους Νικς σαν μια ομάδα που δεν πιάνει καν τη βάση του τοπ-15 ή τους Σανς πάνω από τους Σίξερς ή τους αποτυχημένους Μπόμπκατς πάνω από τους αποτυχημένους, αλλά τουλάχιστον πολύ ιστορικότερους Κλίπερς.

Σωστό το τοπ-2 που θα το πετύχαινε ο οποιοσδήποτε, μετά το χάος. Σίγουρα πολλοί από εμάς μπορούμε να φτιάξουμε καλύτερες λίστες από μνήμης και μόνο, χωρίς καν στατιστικούς τύπους.
lakersdynasty
@ bullet

για αυτο που συζηταγαμε πριν με τον Μπος. Δεν φαινεται διατεθημενος ο ιδιος να συζητησει κατι τετοιο και αυτο φαινεται και απο την παρακατω δηλωση του:

"I don't want to be mentioned as an addition to a team," Bosh recently told NBA Entertainment. "I want to be mentioned as the guy that people want to center their team around."

Αρα οπως λενε και στο Αμερικα μια τετοια προσθηκη στο ροστερ των Λεικερς θα ηταν απλα "a recipe for disaster".

Εμενα προσωπικα θα μου αρεσε (οχι σαν οπαδο των Λεικερς σαν οπαδο του μπασκετ) να εβλεπα των Μπος να διαδεχεται τον Κεβιν Γκαρνετ στην Βοστωνη.

Αλλα και παλι δεν ξερω ποσο νοημα θα ειχε να γινει αυτο μετα απο 1-2 χρονια πχ η οταν φυγει ο Γκαρνετ τελος παντων αφου ουτε το υπολοιπο ροστερ θα ειναι ιδιο.

Απλα στην συγκεκριμενη ομαδα εαν πχ ο Γκαρνετ αποσυροταν φετος πχ θα ηταν αυτος που θα υποκαθιστουσε αγωνιστικα καλητερα τον Γκαρνετ κατα την γνωμη μου....

Αν και απο την δηλωση τυο φαινεται οτι στην εκαστωτε ομαδα του θα ηθελε ενα καθεστως που πλησιαζει περισοτερο αυτο των Λεικερς η των Καβαλιερς οι οποιοι εχουν ενα σταρ και μετα επονται ολα τα αλλα.
captain charisma
εγω πιστευω πως οι λεικερς δεν πρεπει να κινηθουν για μπος διοτι εχουν τον γκασολ για 4 και πιο πολυ θα μπερδευτουν οι καταστασεις.μια χαρα ειναι ο μπαινουμ και κανει πολυ καλο διδυμο με τον γκασολ στους ψηλους. πρεπει να κινηθουν για αποκτηση πλειμεκερ και σεντερ και ο μπλεικ ειναι μια πολυ καλη περιπτωση, δεν θα λεγα οχι να γυρισει ο σακ στο λος αντζελες για να κλεισει τη καριερα του.
απ οτι διαβασω θα ξεφορτωθουν τους παουελ μπενζα. καλο θα ηταν να δωσουν και με ανταλαγη τον βουγιασιτς για κατι καλυτερο.
και οσο παιζουν μαζι μπραιαντ αρτεστ γκασολ μπαινουμ φισερ και οντομ θα κυριαρχουν για ακομα μια 3-4ετια διοτι πολυ δυσκολα θα βρεθει ομαδα να τους κοιταξει στα ματια.
colonel gomelsky
Tο ESPN έχει ψηφοφορία για τους μεγαλύτερους Lakers όλων των εποχών:

Οι επικρατέστεροι ανά θέση:

Point guard

Finalists: Derek Fisher, Gail Goodrich, Magic Johnson, Norm Nixon, Nick Van Exel

Η επιλογή του ESPN: Magic Johnson (το σχόλιο: Not to be a jerk, but if you pick anyone else, you're simply wrong. )
H επιλογή των αναγνωστών Magic Johnson (ποσοστό 99%)

Shooting guard

Finalists: Kobe Bryant, Michael Cooper, Byron Scott, Jerry West

Η επιλογή του ESPN: Kobe Bryant (το σχόλιο: It's a close call between Kobe and West, whose overall impact on the Lakers could make him the most influential dude ever to suit up. But we're voting on shooting guards, and with that in mind, the numbers -- not to mention the titles -- shake out in Kobe's favor).
Η επιλογή των αναγνωστών: Kobe Bryant (ποσοστό 75%, ακολουθεί ο West με 24,5)

Small forward

Finalists: Elgin Baylor, Rudy LaRusso, Jamaal Wilkes, James Worthy

Η επιλογή του ESPN: Elgin Baylor (το σχόλιο: Chick Hearn once said that Baylor was the best player he'd seen. Chick Hearn knew a whole lot more about basketball than I do or ever will. His vote is my vote.)
Η επιλογή των αναγνωστών: Elgin Baylor (ποσοστό 79%. Ακολουθεί ο James Worthy με 19,3)

Power forward

Finalists: Pau Gasol, A.C. Green, Happy Hairston, Clyde Lovellette, Lamar Odom

Η επιλογή του ESPN: Pau Gasol (το σχόλιο: Gasol has just entered his prime as the best complement to Kobe Bryant since Shaquille O'Neal. Perhaps even the better complement, when you consider how much better the two get along.)
Η επιλογή των αναγνωστών: Pau Gasol (ποσοστό 82,4%)

Center

Finalists: Kareem Abdul-Jabbar, Wilt Chamberlain, George Mikan, Shaquille O'Neal

Η επιλογή του ESPN: Kareem Abdul-Jabbar (το σχόλιο: Of all five positions, this is the toughest decision. All four players rank among the crème de la crème of big men, much less those suiting up for the Lakers. But I've got to make a call, so the potential tiebreakers are examined. Years with the franchise. Numbers. Titles. Iconic status. In seeking the best of all worlds, my vote goes to Abdul-Jabbar)
Η επιλογή των αναγνωστών: Kareem Abdul-Jabbar (ποσοστό 48%. Ακολουθούν Shaq με 29,4 και Wilt με 21,4)

http://espn.go.com/blog/los-angeles/lakers...s-starting-five

Tα σχόλια έγιναν πριν τελειώσουν οι τελικοί. Για οικονομία χώρου δεν τα αντέγραψα ολόκληρα.

Αγνοώ τον George Mikan: Θα μπορούσε ο Divac να πάρει τη θέση του στην τελική 5αδα των επικρατέστερων;
lakersdynasty
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 22 2010, 14:05 ) *
Αγνοώ τον George Mikan: Θα μπορούσε ο Divac να πάρει τη θέση του στην τελική 5αδα των επικρατέστερων;


Ας πουμε οτι απλα αγνοεις ενα απο τα μεγαλητερα κεφαλαια στην ιστορια του ΝΒΑ και των Lakers και η απαντηση φυσικα ειναι οχι. smile.gif

Αναφερεσαι στον παικτη στον οποιο στιριχθηκε η πρωτη δυναστια στην ιστορια του ΝΒΑ, αυτη των Μινεαπολις λεικερς η οποια κερδισε 6 πρωταθληματα σε 7 χρονια εκ των οποιων τα 5 σε 6 χρονια στο ΝΒΑ στο οποιο ενταχθηκαν οι Λεικερς το 1948 1 χρονο μετα την ιδριση τους. (1949,1950,1952,1953,1954)

Παντως ενα αφιερωμα στους Μινεαπολις Λεικερς θα αξιζε να γινει. Γιατι πολλοι τους αγνοουν και δεν πρεπει. (δεν ηταν προσωπικο σχολιο γενικο ηταν wink.gif )
colonel gomelsky
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 22 2010, 14:36 ) *
Ας πουμε οτι απλα αγνοεις ενα απο τα μεγαλητερα κεφαλαια στην ιστορια του ΝΒΑ και των Lakers και η απαντηση φυσικα ειναι οχι. smile.gif


Ναι, δεν έχω γνώσεις της ιστορίας του ΝΒΑ, ούτε του Λ.Α. Απλά βρήκα ενδιαφέρον το άρθρο και το πόσταρα. Κουβέντα να γίνεται.
il postino
http://www.youtube.com/watch?v=wq-1w1j8-6o

με τετοια τραγουδια το γλεντησαν οι lakers στα αποδυτηρια?
koutsou10
http://www.youtube.com/watch?v=K_8pxHc7Wq8

77.gif 77.gif 77.gif

smiley.gif




a bullet for your head
Αναποφασιστος παραμενει ο Φιλ...για το εαν θα συνεχισει την προπονητικη & του χρονου η' τελικα εγκαταλειψει... rolleyes.gif
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1

Επικαλουμενος λογους υγειας & φοβουμενος & απ την κατασταση του κοουτς Καρλ...
Τα ιδια δεν ελεγε & περσι τετοια εποχη?
Γιατι εχω την αισθηση...οτι περιμενει να δει πρωτα την ''πληρη εικονα''..?... rolleyes.gif
Για το πως θα ''χαρτογραφηθει'' το ΝΒΑ μετα & το φετινο καυτο καλοκαιρι με τους Free Agent?..
H' & για το εαν το προγραμμα των αγωνων στην εναρξη της κανονικης περιοδου,θα ειναι σαν της σεζον που μας περασε..?.. rolleyes.gif
Οπου στα πρωτα 21 ματς,τα 17 ηταν εντος εδρας...& με αρκετα βατους αντιπαλους θα 'λεγα... 65.gif
a bullet for your head
Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυουν αυτα που αναφερονται στο αρθρο για το τραυματισμενο δακτυλο του Κομπε...
Αν ομως υπαρχει εστω & καποια βαση σ'αυτα,τοτε καταλαβαινω γιατι μπορει ο Φιλ να σκεφτεται να την κανει... rolleyes.gif
http://www.ocregister.com/sports/finger-25...yant-never.html
koutsou10
τελικα θα μεινει στον παγκο μας ο φιλ τζακσον για ενα χρονο ακομη κ μαλλον τελευταιος οπως λεει κ ο ιδιος...
παμε ρε κοουτς τρελανε μας ολους για μια ακομα χρονια... smiley.gif smiley.gif smiley.gif

http://www.hoopsnotes.com/2010/07/phil-jac...back-next-year/
red pyramid88
Theo Ratilff και Matt Barnes υπογράψαν σήμερα. Να ετοιμάζουμε από τώρα τις σαμπάνιες για το τρίτο σερί; smiley.gif

Δηλαδή η ομάδα ήδη έχει

Blake, Fisher
Kobe, Vujacic
Artest, Barnes, Walton
Gasol, Odom
Bynum, Ratilff

Μια χαρά πάμε
koutsou10
QUOTE(red pyramid88 @ Jul 23 2010, 11:35 ) *
Theo Ratilff και Matt Barnes υπογράψαν σήμερα. Να ετοιμάζουμε από τώρα τις σαμπάνιες για το τρίτο σερί; smiley.gif

Δηλαδή η ομάδα ήδη έχει

Blake, Fisher
Kobe, Vujacic
Artest, Barnes, Walton
Gasol, Odom
Bynum, Ratilff

Μια χαρά πάμε


νομιζω πως αν δωσουμε ανταλλαγη τον sasha vujacic κ υπογραψουμε τον shannon brown κ τους 2 ρουκις,derrick caracter-devin ebanks θα εχουμε την καλυτερη δυνατη ομαδα που θα μπορουσαμε...

ααα να προτεινω κ ανταλλαγη εφοσον οι λυκοι ψαχνουν ενα καθαρο σουτινγκ γκαρντ ο σλοβενος ειναι οτι πρεπει tongue.gif κ εμεις ας παρουμε τον ramon sessions κ τον ελληνα κουφο,για να το σηκωσει κ εκεινος να τρελαθουμε!!! thumbsup.gif

η ομαδα θα ειναι ως εξης...

blake,fisher,(sessions)
kobe,shannon brown
artest,barnes,ebanks,walton
gasol,odom,caracter
bynum,ratliff,(koufos)

smiley.gif
duncan21
Λετε να δουμε Αρτεστ στο 4 σε κοντα σχηματα του χρονου?Μοιαζει λιγακι απιθανο αλλα μου εκανε εντυπωση η προσθηκη του Μπαρνς γιατι εχει αρκετα κοινα χαρακτηριστικα με τον Ρον-Ρον στο παιχνιδι του.Iδωμεν...
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ Jul 26 2010, 20:56 ) *
Λετε να δουμε Αρτεστ στο 4 σε κοντα σχηματα του χρονου?Μοιαζει λιγακι απιθανο αλλα μου εκανε εντυπωση η προσθηκη του Μπαρνς γιατι εχει αρκετα κοινα χαρακτηριστικα με τον Ρον-Ρον στο παιχνιδι του.Ειδωμεν...

Εγω νομιζω οτι ο Μπαρνς θα παρει τα λεπτα συμμετοχης του Κομπε & του Αρτεστ,οταν θα καθονται στο παγκο..
lakersdynasty
αυτο ακριβως αναμενεται να γινει συν το οτι ο Φιλ ηθελε εναν παικτη που να ειναι καλος στην αμυνα και να εχει καλο μακρινο σουτ κατι που ο Αρτεστ δεν εχει.

οι τελευταιες φημες αναφερουν οτι ο Βουγιασιτς θα φυγει σε ανταλλαγη και ο Μπραουν θα υπογραψει νεο συμβολαιο.

καλα νεα κατα την γνωμη μου...
captain charisma
με τους μπαρνς ρατλιφ και μπλεικ οι λεικερς αποκτουν πολυ καλυτερο παγκο απο αυτης της χρονιας και του 2009. ολοι αυτοι μπορουν να βοηθησουν περισσοτερο απ οτι οι προηγουμενοι..κι αν γινει και καμια ανταλαγη με το βουγιασιτς θα ειναι πολυ καλα..
ναι μεν οι μαιαμι ισχυροποιηθηκαν αλλα οι λεικερς παραμενουν το πρωτο φαβορι για τη κατακτηση του τιτλου.
lakersdynasty
Ενα πολυ ωραιο σαιτ που θυμαμαι απο τα (πιο tongue.gif ) νιατα μου ανανεωθηκε προσφατα.

Eιχα γραφτει για newsletters για τυχων νεες προσθηκες πριν απο πολλα χρονια (6 αν θυμαμαι καλα) και το 2008 ειχα λαβει ενα mail που ελεγε οτι δουλευουν για να ανανεωσουν ξανα το σαιτ στο οποιο υπαρχει οτι εχει να κανει με τους Minneapolis/Los Angeles Lakers απο πλευρας στατιστικων βραβειων ρεκορ ροστερ ολων των εποχων ακομη και τα νουμερα των εμφανησεων και ποιοι τα φορεσαν κατα καιρους.

Ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα δουλεια ειδικα για αυτους που τους αρεσει να εχουν μια ολοκληρωμενη εικονα για την ομαδα τους και για το παρελθον της.

http://lakerstats.com/

enjoy. smile.gif
giorgos14
http://www.sport-fm.gr/article/291779


Με λιγα λογια παντως ο Μπαρνς ισχυριζεται οτι τις αρπαξε ε? smiley.gif


(Δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω οποτε το πεταω εδω....)
duncan21
http://www.sport-fm.gr/article/291881

Δεν ειναι κακος,τρελος ειναι smiley.gif ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.