Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος - Άρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
dizzy_fingers
Παρόλο που τα βλέματα θα είναι συγκεντρωμένα στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπυ μεταξύ των αιωνίων, το πραγματικό ντέρμπυ θα γίνει μία μέρα νωρίτερα, το ερχόμενο Σάββατο στη Ν.Σμύρνη.

Εκεί θα κοντραριστούν οι ισόβαθμοι Πανιώνιος και Άρης (23 β.) με σκοπό τη νίκη και την είσοδο στην 4άδα - εφόσον η ΑΕΚ δεν καταφέρει να πάρει το διπλό στο Μαρούσι.

Ο Άρης, ακόμα "ζοχαδιασμένος" από την ήττα στην Ευρώπη και τον τρόπο που αυτή ήρθε, την περασμένη Τρίτη, θέλει οπωσδήποτε αυτήν τη νίκη για να ρεφάρει, ενώ ο Πανιώνιος έχει ανεβασμένη την ψυχολογία του, μετά το διπλό που πήρε από μία πολύ δύσκολη έδρα την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι ομάδες, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, θα παραταχθούν πλήρεις...κάτι που δίνει ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους κυανέρυθους αλλά και μία σιγουριά στους οπαδούς τους, καθώς υπολογίζουν πολλά στους Οικονόμου - Ουότσον.

Ο Άρης, από την άλλη, πιθανότατα θα στηριχθεί στους ψηλούς του σε αυτό το παιχνίδι, δεδομένης της έλλειψης "υψομέτρου" από τον αντίπαλο(εκτός ίσως του Κουλ)....εφόσον όμως το επιτρέψουν οι κοντοί του.... wink.gif


Το ματς το δείχνει η ΕΤ1 στις 19:00 το ερχόμενο Σάββατο.
IraTmac
δυστυχώς δεν θα το δω, αλλά λογικά θα είναι ματσάρα.
dizzy_fingers
Τελικά ούτε εγώ το είδα...μετά από τιτάνιες προσπάθειές μου (πρωτοφανείς φιλοφρονήσεις, προσπάθειες δωροδωκίας, εκβιασμός) να πείσω τον πατέρα μου να αφήσει το ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού και να βάλουμε το ματς...το μόνο που κατάφερα ήταν να δω το τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Εκεί λοιπόν, είδα ένα σφιχτό παιχνίδι με δυσκοίλιες επιθέσεις και δυνατές μονομαχίες κάτω από τη ρακέτα (αυτή η τάπα του Στακ στον...Πετρόπουλο? ) αλλά και έναν Πανιώνιο να παίζει με την περιφέρειά του όπως και περίμενα.

Οικονόμου και Πετρόπουλος έβαλαν τα καθοριστικά τρίποντα στο τέλος και το παιχνίδι τέλειωσε 79-73 υπέρ του γηπεδούχου.
Warrior
Κατι προβληματα με το modem με κρατησανε μακρια απο το forum τις τελευταιες μερες...

Εγω το ειδα το ματς...

Βαρεθηκα πια.Δεν θελω ουτε το κυπελλο..ουτε τιποτα.
Μεχρι να φυγει ο γελοιος του παγκου δεν θα ξαναασχοληθω.

Βαρεθηκα να βλεπω εναν ανθρωπο να..

-προσπαθει να κανει γκαρντ τον Κολλινς,σεντερ τον Στακ,τριαρι τον Κυριτση..
-μας αποδειξει οτι ο Καστλ ειναι ο Αιβερσον..
-παιζει ζωνη στο τελευταιο λεπτο..
-κανει τα ιδια και τα ιδια λαθη..
-κατεβαζει απροετοιμαστη την ομαδα σε καθε αγωνα..εχει γινει θεσμος οτι θα
παμε στο -20 στο 1ο δεκαλεπτο..
-εχει καψει ολους τους παικτες..
-μας φερνει τον Καραποστολου για "ασσο" και τον Γουοκερ για να δημιουργει φασεις..
-................................................................................
......................................
................................................................................
.......................................

Με εχει κανει γραφικο γαμω την τρελα μου,γι'αυτο και σταματω να γραφω..
emperor
Εγώ το πήρα απόφαση ότι μέχρι το τέλος της περιόδου έτσι θα πορεφθούμε.Με Μπάρτον και Δαμιανίδη.Δυστυχώς η ομάδα από την αρχή της περιόδου παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα χωρίς να φαίνεται ότι θα αλλάξει αυτό. Νωθρά ξεκινήματα με συνέπεια να κυνηγάμε συνεχώς τον αντίπαλο μη καθαρό μυαλό από την ομάδα σε κρίσιμα σημεία λάθη από τον μπάγκο κτλ.
Δυστυχώς ο στόχος που φέτος είναι η Ευρωλίγκα απομακρύνεται μέρα με την μέρα.Το κύπελο είναι μόνο για παρηγοριά.Καλά που παίζουμε με τον ΠΑΟ και μας δείνει ένα κίνητρο

ΝΑ δούμε το καλοκαίρι ποιον θα έχουμε προπονητή.Αν ισχύει για Κακιούση πακέτό με Ηλιάδη είναι μια καλή κίνηση για αρχή.Αν αντικατασταθεί και ο Δαμιανίδης που έως εδώ μπορεί για πρόεδρος ...........τότε ίσως κάτι αλλάξει από την συντήρηση
Warrior
QUOTE (emperor @ Feb 13 2005, 11:19 PM)
Να δούμε το καλοκαίρι ποιον θα έχουμε προπονητή.Αν ισχύει για Κακιούση πακέτό με Ηλιάδη είναι μια καλή κίνηση για αρχή.

Αυτο παντως ακουγεται ολο και περισσοτερο..
IraTmac
να τους τυλίξουμε ή θα τους πάρετε στο χέρι?

ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΗ. ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ.
emperor
QUOTE
να τους τυλίξουμε ή θα τους πάρετε στο χέρι?

ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΗ. ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ.


Ιra φτιάξτε συνθήκες για να μείνουν και τότε τα ξαναλέμε.Πάντως ειδικά για τον Κακιούση δεν το βλέπω να μένει μετά το τέλος της χρονιάς.Με την διοίκηση δεν τα έχει καλά και το μόνο που τον κρατάει και φέτος πιστεύω είναι η αγάπη για την ομάδα
IraTmac
έχω βαρεθεί τις κινήσεις αυτές. πρόταση στον Λάζο, πρότεση στο Μητσάρα κάτω από το τραπέζι, προσέγγιση με Παυλίδη, πας τώρα για το ...πακέτο εεεε μαζέψου! όχι ρε φίλε, όταν και άμα μείνουν ελεύθεροι δείξε τη μαγκιά σου χτυπόντας τους κόντρα στον Πάο. αν κάνεις καλύτερη προσφορά θα σε παραδεχτώ.

btw, δεν βλέπω να έχεις πολύ καλύτερες συνθήκες. παίζεις Ευρωλίγκα και δεν το πρόσεξα?
emperor
Οι προτάσεις που κάναμε και στον Λάζαρο και στον Διαμαντίδη ήταν όταν έμειναν ελεύθεροι.Είχαν καλύτερες προτάσεις και έφυγαν αλλού.Και αν δεν κάνω λάθος το καλοκαίρι τελειώνουν τα συμβόλαια και του Ηλιάδη και του Κακιούση.Άρα ο Άρης μπορεί να κάνει πρόταση το ίδιο και άλλες ομάδες και αυτοί θα κρίνουν

Όσο για τις συνθήκες δεν εννοώ μόνο την διοργάνωση που παίζεις.Άλλα και συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα.Νομίζω ο Ηρακλής δεν έχει διοίκηση οι παίκτες είναι απλήρωτοι ο κόσμος δεν ακολουθεί παρόλο που η ομάδα τον χρειάζεται.Εγκαταλείπει διοργανώσεις κτλ.

ΥΣ Σε ενόχλησε η πρόταση του Άρη και όχι πχ του ΠΑΟ
IraTmac
δε με χαλάει η πρόταση οποιασδήποτε ομάδας όταν ο παίκτης είναι ελεύθερος. με χαλάει η π***τιά του να τον προσεγγίζεις προτού το συμβόλαιο λήξει. και είμαι τελείως σίγουρος οτι το έκανες στην περίπτωση Διαμαντίδη, πιθανότατα και σε άλλους.

και ναι, 1000% να πάει στον πάο, πρώτη φορά θα ναι ή τελευταία? όταν όμως´ο Ήρα βγάζει ταλέντα και ο αρης ψωνίζει από όπου να ναι φτιάχνοντας τον πύργο της βαβέλ, και μετά έρχεται να σου πάρει τους παίκτες που έβγαλες είναι εκνευριστικό.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.